Feedback
8,2

Van Wijk Warmte

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5115127 | Noordeindseweg 24, 2651 CW Berkel en Rodenrijs


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wijk Warmte
Van Wijk Warmte is hét adres voor haarden en kachels in de regio Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Van Wijk Warmte. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Henk en Wieka Mertens op vrijdag 17 nov 2023 23
Na uitgebreide info in de winkel besloten om een Dik Geurts houtkachel (Kalle) aan te schaffen. Deze werd in september geplaatst. Op secure wijze en meedenkend door de prettige en beleefde, vakkundige installateur(s). Dit omdat er onduidelijkheid was over de locatie van diverse leidingen in het plafond waar doorheen geboord moest worden! Ook de schoorsteenpijp, die uiteindelijk verlengd moest worden wegens rookoverlast bij buren, werd probleemloos aangepast. Wij zijn zeer tevreden over van Wijk Warmte!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze kachel”
Door Anita en Ronald Taal op zaterdag 25 dec 2021 21
Wij zijn er blij met onze kachel, Jan is eerst wezen kijken of de schoorsteen goed was en de kachel met ons uitgezocht die paste onder de oude schouw. Wij zijn weer bij Van wijk Warmte een kachel uit gaan zoeken om dat we bij ons vorige huis ook bij Jan een kachel hebben gekocht en service heel goed was.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige Geurts triple hout haard”
Door S. Wever op dinsdag 9 feb 2021 21
We zijn zeer tevreden met de prachtige Geurts triple hout haard. Professioneel en netjes aangelegd door meedenkende vakmensen !
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ronald op zaterdag 19 dec 2020 20
Barbas haard gekocht, en laten installeren, ben super goed geholpen en niks was teveel moeite! Monteurs waren zeer vakkundig en gingen netjes te werk!
FOTO VAN RONALD
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sandra op donderdag 14 mrt 2019 19
Wij hebben voor de tweede keer een gesloten houthaard van Kalfire door Van Wijk Warmte laten installeren. Beide keren een prima ervaring. Een duidelijke en complete offerte, correcte installatie, goed advies en een keurig nette afwerking. Ook in ons nieuwe huis genieten we nu weer van een prachtige houthaard. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Van Wijk Warmte
aBerkel en Rodenrijs , Noordeindseweg 24, 2651 CW Berkel en Rodenrijs, tel 010 - 511 51 27
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.