Feedback
7,0

Amsterdams Vloerencentrum

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-6853633 | Jan van Galenstraat 62-64, 1056 CC Amsterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Amsterdams Vloerencentrum
Amsterdams Vloerencentrum is dé specialist in het snel en vakkundig leggen van houten vloeren, parketvloeren en parket in Amsterdam en daarbuiten.
Alternatieven voor Amsterdams Vloerencentrum
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 358 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 122 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 910 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 97 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 404 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 263 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Amsterdams Vloerencentrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een geweldige firma”
Door Peter Rijk op maandag 11 sep 2023 23
Heb tapijt gekocht en is gelegd. Helaas was het een kneusrol zoals zij bevestigen. Een fabrieksfout en kan gebeuren. Fantastisch opgelost en middels nieuw tapijt gekregen. Ook de tapijt leggers verdienen een compliment! Zal niet nalaten dit bedrijf aan te bevelen! Dank jullie wel Amsterdams vloerencentrum!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met proces, vloer uiteindelijk goed”
Door Paul op dinsdag 19 sep 2017 17
We hadden het niet verwacht, maar helaas wordt ook bij deze winkel de service een minder zodra de opdracht binnen is. Na fijn contact in de winkel werden we overgedragen aan een andere collega die helaas minder vriendelijk en flexibel was.
We hebben herhaaldelijk gevraagd om een inmeetafspraak, maar uiteindelijk moest dit op het laatste moment en kon dit met pijn en moeite 45min later dan hij voorstelde. De legdatum was ineens anders dan ik in de winkel had afgesproken. Dit werd onderling geregeld met mijn schilder, prima, maar fijn als ik ook op de hoogte gebracht wordt.. Ik heb 3x mijn adres door moeten geven. Ze hadden de verdiepingen omgedraaid, als ik er niet op tijd bij was geweest om dit te constateren had ik de verkeerde vloer op de verkeerde verdieping gelegen!! Door deze verandering was er onduidelijkheid ontstaan met de schilder waardoor ik extra kosten moest maken. Het lag aan iedereen behalve aan het Amsterdam's Vloerencentrum. De enige oplossing die ze boden was een enorme plint van €450,-. De kast onder de trap zou ook gelegd worden, dit is zonder te overleggen niet gebeurd 'maarja, de vloer was ook op' (verkeerde berekening?). Ik was zelf deze kast vergeten uit te ruimen, maar goed, bel even..

Foutjes sluipen er altijd in, maar wat ik niet begrijp is dat men er totaal niet mee leek te zitten. Je zou verwachten dat vakmensen zich zouden schamen en verontschuldigen voor fouten als de verkeerde vloer op de verkeerde verdieping te willen gaan leggen. Of constructief zouden meedenken bij een misverstand. Helaas... Een slechte ervaring dus, maar eerlijk is eerlijk, die vloer is goed en op tijd gelegd. Vooral op het gebied van communicatie kan het vloerencentrum nog wat stappen maken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Amsterdams Vloerencentrum
  Amsterdam, Jan van Galenstraat 62-64, 1056 CC Amsterdam, tel 020-6853633
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.