Feedback
3,2

KeukenConcurrent

Score uit 213 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
45 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenConcurrent
Bij KeukenConcurrent staan we al ruim 18 jaar voor keukens van absolute topkwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs, waaraan we zeer veel aandacht besteden! Deze kwaliteit ziet u bijvoorbeeld aan de kwaliteitskasten die al zijn voorgemonteerd. Of aan de bijgeleverde apparatuur, die altijd van een bekend A-merk is. Doordat we onze keukens direct bij de fabriek en meteen op grote schaal inkopen kunnen wij de prijs zeer laag houden. Daardoor garanderen wij altijd de laagste prijs voor uw nieuwe keuken.
Alternatieven voor KeukenConcurrent
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 73 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 546 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2176 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 79 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 817 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 155 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 249 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,4 uit 1148 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 213 ervaringen over KeukenConcurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren21 ervaringen
1 ster155 ervaringen

Per vestiging:
“Meerdere fouten en slecht bereikbaar”
Door Michelle op dinsdag 20 sep 2022 22 | vestiging Den Haag
Tot nu toe zou ik het zeker afraden om een keuken bij keukenconcurrent te kopen.
Keuken van bijna 8000 euro gekocht. Op laatste moment wijzigen zij montage keuken naar paar dagen later. Schade aan het werkblad nog voor het plaatsen van de keuken maar omdat er getekend is voor aflevering zijn alle kosten voor ons zelf. Dit is bijna 10% van de keuken. Ondertussen is de keuken 2.5 maand geleden geplaatst, liggen er nog steeds onderdelen van de keuken in mijn woonkamer en is de keuken dus nog steeds niet af. Telefonisch vaak 30-45 minuten in de wacht, antwoord op de mail kan weken-maanden duren. Inmeten van de keuken is niet goed gegaan. Weinig-geen hulp, telefonisch geven ze aan dat ik maar moet kijken of ik geen rechtsbijstand heb en dat zij nog geen reactie hebben gehad dus ik beter zelf kan bellen met leverancier van werkblad. Bij vorige trustpilot reactie, wordt er aangeven dat er prive-bericht gestuurd is, dit nergens kunnen vinden. Keukenconcurrent gemaild hierover, nooit reactie gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Klantenservice is ver te zoeken”
Door Carolien op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Een half jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht bij KeukenConcurrent Verkoop ging, uiteraard, soepel. Heel goed geholpen en weloverwogen de keus gemaakt om bij de keukenconcurrent te kopen in plaats van een andere kleinere partij. Helaas nu wel met heel veel spijt.
Helaas begon het grote gezeur na het plaatsen van de keuken (die hebben wij zelf gedaan). Wij hadden een geschil met de keukenconcurrent omtrent maatvoering. Dat is al een te bizar verhaal, maar laten we dat even links liggen. Het was welles nietes verhaal waarop uiteindelijk een monteur is gekomen. Bij de aankondiging van een monteursbezoek staat netjes aangegeven dat er 150 euro betaald moet worden op het moment dat het een montagefout is, heb ik contact opgenomen. Aangegeven dat een monteursbezoek geen zin heeft aangezien het zeker niet om een montage issue gaat. Uiteraard ook aangegeven dat het geen zin heeft dat hij langs komt. Antwoord van de keukenconcurrent was duidelijk, het hoofd montage komt om het uit te praten. Kosten zijn niet van toepassing. Gesprek is opgenomen, heb het alleen niet zwart op wit op de mail.
Monteur geweest, fijn bezoek geweest. Opgehelderd, uitgesproken en door. Op het verslag dat wij kregen staat dat wij betaald hebben per PIN en dat het montagebezoek succesvol is. Dit bedrag hebben wij niet betaald. Ik ging er vanuit dat dit er bewust stond vanwege de afspraken die wij gemaakt hebben omtrent dit bezoek.
Nu, maanden later, weer een heel groot geschil met de keukenconcurrent. Zij eisen namelijk dat dit bedrag alsnog wordt betaald. Gesprekken zijn niet opgenomen, de persoon met wie ik gesproken heb, is niet meer werkzaam en linksom of rechtsom moeten wij dus gewoon betalen. Ondanks de mondelinge afspraken die wij gemaakt hebben dus toch betalen. Het enige dat ze willen doen is allebei de helft betalen. Omdat dit tegen alle afspraken in is, gaan wij daar niet mee akkoord.
Een medewerkster van de keukenconcurrent heeft dit dossier onder handen. Zij weigert in alle toonaarden om mij verder te helpen, om mij door te zetten naar een leidinggevende of wat dan ook. Ze zetten je gewoon met je rug tegen de muur. Ze weigert om ook maar iets te doen, leidinggevende spreken is onmogelijk.
Mocht u erover nadenken om zaken te doen met de keukenconcurrent zou ik daar echt heel goed over nadenken. De verkoop is echt fantastisch. Maar als er een probleem is, is de klantenservice echt ver te zoeken. Bij deze een oproep om echt echt echt geen zaken te doen met alles wat onder Mandemakers valt. Je kunt beter naar een andere keukenzaak gaan, deze zijn hooguit 1000 euro duurder, maar dan heb je wel de service die je nodig hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Ontbrekende onderdelen en beschadigingen”
Door Henry van der Heide op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Den Bosch
Sinds augustus nieuwe keuken, ontbrekende onderdelen en 2 beschadigde zijpanelen. Na 6 weken 2 nieuwe zijpanelen waarvan weer 1 beschadigde paneel en wederom ontbrekende onderdelen. Na wederom 6 weken wachten nieuw zijpaneel weer beschadig en weer ontbrekende onderdelen. Geen compensatie alleen maar sorry 4 maanden verder en nog steeds niet opgelost kunnen weer 6 weken wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Drama”
Door Roy op zaterdag 23 jun 2018 18 | vestiging Doetinchem
KeukenConcurrent? Wat een drama! Eind november 2017 zou de keuken geleverd worden, het zou uiteindelijk tot mei 2018 duren voor daadwerkelijk alles afgeleverd er was.

1e levering eind november: Opzetkast NIET geleverd, spoelbakkast met waterschade, een andere kast was hoger als besteld en stuk werkblad mist.
2e levering midden januari: Werkblad nog steeds niet geregeld, spoelbakkast met zwarte strepen, opzetkast beschadigd. Zou wel het resterende bedrag moeten betalen, mooi niet neem dan alles maar weer mee.
3e levering begin maart: Van vestiging nul reactie n.a.v. aanvraag over deurdempers die ineens toch niet standaard bij de keuken zitten, later bleken die bij KC meer als eens zoveel te kosten als elders. Opzetkast voor de 2e keer met schade! Na wederom bellen "Oh vervelend, we gaan een extra check doen" en daar kan je het mee doen.
4e levering mei 2018! Na de beschermfolie verwijderen nog een beschadiging gevonden maar met deze levering is eindelijk alles geleverd, teveel zelfs dus wéér rommel over.

Verder nog: "Klantenservice" schuift af naar KC vestiging en die wederom naar "klantenservice". Je dient telkens zélf achter schades en manco's aan te gaan, KC zal nooit zelf contact opnemen om wat te regelen. Alle verkeerd geleverde/beschadigde kasten dien je zelf af te voeren en dan "zou" KC de kosten terug betalen, pardon? Ik hoef geen werk met jullie gepruts te hebben na aandringen hebben ze hun rommel toch meegenomen. Een eind plank voor naast de laatste keukenkast onder het werkblad werd meegeleverd, de opzetkast erboven zou deze dus ook moeten hebben om de lijn juist door te trekken.... zelfs met 50% "korting" moest deze 100 euro kosten. Dat is een plankje van ongeveer 40x120. En alle overige problemen en niet nagekomen zaken heb ik dan nog niet eens genoemd.

Voor alle ongemakken kreeg ik een lullige messenset aangeboden, nou gooi ze in de lucht en wat je vangt mag je houden. Keukenconcurrent nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt niet”
Door Manon van der Leest op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Kaatsheuvel
Het begon met de huishoudbeurs. Mijn man en ik waren bezig met een huis. Ik dacht even kijken bij keukenconcurrent op de beurs. Op de beurs een afspraak gemaakt voor in de winkel met bijbehoorden actie hele keuken half geld. Wat gegevens op een formulier moeten invullen en klaar was het. De man die ons hielp zei dat we binnen 5 dagen gebeld zouden worden om een datum te plannen. Naar 7 dagen zelf gebeld..

Een afspraak gemaakt voor de vestiging in Kaatsheuvel. Daar aangekomen in gesprek gegaan over een keuken. Om lang verhaal kort te maken wij waren verplicht bij keukenconcureent een keuken te kopen omdat op het formulier van de huishoudbeurs stond dat we het anders hadden moeten anuleren binnen 5 dagen. Zowel ik als mijn moeder(die mee wasnaar de beurs) zijn hier door de desbetreffende persoon niet over ingelicht. Wat bleek dst kruisje was naardat wij weg waren door de medewerker gezet.

Daar zaten we dan behoorlijk over de zeik en geen zin meer in keukenconcurrent maar goed zaten er toch aan vast. Deborah is ons redelijk tegemoet gekomen.

In mei 2018 is de keuken geplaatst. Vanaf moment 1 problemen met onze inductie kookplaat. Telkens een foutcode waarnaar ik niet kon koken. Medewerker van indesit is langs gekomen bleek dat de plaat niet goed was aangesloten op het bedieningspaneel door de medewerker die de keuken heeft geinstaleerd. Indesit heeft dit vervolgens netjes veranderd.

Na 5 weken goed gewerkt te hebben begint het gezeik met de foutcode opnieuw. Het is zaterdag en klantenservice van indesit en keukenconcurrent zijn dicht. Daar zitten we dan een heel weekend zonder kookplaat. Ik de winkel gebeld. Zeggen ze doodleuk nee kan niet helpen maandag even de klantenservice bellen wij gaan hier niet over. Ik ga maandag de klantenservice bellen en hoop op een nieuwe plaat ben er wel een beetje klaar mee. Mij zul je bij keukenconcurrent niet gauw meer zien.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervarimg”
Door Michelle Bolt op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Cruquius
Slecht ervaring met keuken concurrent. Slecht service, als de keuken betaald is zijn de cliënten niet meer belangrijk. Mijn keuken is verkeerd gemeten, we hebben nog geen afspraak wanneer ze af gaan maken. Ze maken slecht afspraken, ze doen niet wat ze beloven, je brengt een hoop geld voor een mooi keuken en wat je krijgt is alleen maar stresse. Ik zal nooit keuken concurrent aanbevelen bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Ben Almere op vrijdag 24 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een tópservice. Drie jaar geleden een keuken gekocht. Storing in de vaatwasser: zonder kosten en snel verholpen. Nu melding gemaakt van een kapot scharnier van het keukenkastje en binnen een paar dagen een nieuw scharnier zónder factuur. Echt grote klasse!!!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Piet en Irene Koen op zaterdag 29 okt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
Verkeerde keuken geleverd door keuken concurrent , hadden wij eerst maar even gegoogled wat er allemaal in de ressentimenten stond. Misschien hadden wij dan ook 3x nagedacht voor wij onze handtekening zette. Ook wij hebben de verkeerde keuken geleverd gekregen. En tot ons grote verdriet ondanks de foto's zijn wij in ons ongelijk gesteld door de geschillencommissie.
Reactie of foto toevoegen
“Quooker aankoop”
Door Sam op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Heel erg onprofessioneel! Ik zou zeggen NIET doen! Een Quooker gekocht met goede verkoop praatje van de medewerker moest binnen een week geleverd worden volgens onze afspraken. Duurt maar bijna 2 maanden steeds nieuwe problemen met levering. 1ste keer vanwege slechte advies van verkoper en daarna moest ik nog weken wachten. 2de keer monteur vergeet gehele Quooker mee te nemen dan weer wachten. 3de keer monteur neemt alleen kraan mee maar geen boiler moest wachten tot eindelijk wordt geïnstalleerd en elke keer moest ik hele dag vrij nemen van werk dus kost me steeds geld en tijd. Ik zou zeggen betaal 100 euro meer en niet de hoofdpijn. Uiteindelijk kost me meer dan advies prijs. En de ergste is dat ze niet eens een SORRY zeggen. Nogmaals! NIET DOEN!
Reactie of foto toevoegen
“Fabrieksgarantie”
Door Bahari op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
Ik heb een complete keuken gekocht voor 9500 euro. En de personeel die gaf mij 5 jaar garantie als ik 5 apparaten van whirlpool zou kopen,dat heb ik gedaan nu 2,5 jaar verder hebben 2 van deze apparaten het begeven. Ik ben teruggegaan naar keuken concurrent om dit te melden wat bekijkt dat ik maar 2 jaar fabrieksgarantie heb dit omdat ik de 5 jaar garantie niet heb aangevraagd. Pure oplichterij niemand heeft mij gezegd over het aanmelden van de apparatuur en wat mij betreft voor zo een bedrag hadden ze dit lekker zelf mogen doen als ze dit verkopen. Ik voel me zwaar opgelicht dus niet doen!
Reactie of foto toevoegen
“Betalen voor fout van de keukenconcurrent”
Door W.van Sluys op vrijdag 31 mei 2019 19 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht in 2018. Bij aflevering bleken de maten van het aanrechtblad niet te kloppen. Blad ongeveer 2 cm te klein. Ook spoelbak niet zoals oorspronkelijk besteld. Contact klantenservice: man van de Keukenman komt langs. Alles onze fout: maten keuken kloppen niet. We hebben echter nooit een tekening met deze maten gehad: wordt niet op gereageerd. Uit coulance willen ze voor 250 euro een rand aanbrengen langs het aanrechtblad om de gaten te dichten. Belachelijk : het is hun fout en wij moeten betalen. We hadden zelf kunnen zien dat de spoelbak op de defenitieve lijst een ander nummer had. Helaas zoveel nummers gezien: dit was ons niet opgevallen .... Nu een spoelbak waarvan het water niet voldoende wegloopt, we hadden speciaal om een spoelbak met streepjes voor de afvoer gevraagd. Dit was vlgs de verkoper normaal. Na vele keren bellen met de vraag om ons de maten van de keuken alsnog toe te sturen komt er geen enkele reactie meer. Echt een slechte zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling niet goed geleverd”
Door Gerda Den Dekker op dinsdag 23 okt 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Ik zou de keukenconcurrent aan niemand aanbevelen, heb hele slechte ervaring met jullie namelijk, op 6 september keuken geleverd, de bestelling klopte niet, klantenservice gebeld zou naar 3 a 4 weken nageleverd worden, het ging hier om een handgreep en achterwanden, blijkt achteraf dat degene die de keuken op kwam meten de enne wand was vergeten, dus op weg naar keukenconcurrent jongen, jongen dat was een heel karwei ben bijna 2 uur bezig geweest om uit te leggen dat wij 2 plankjes van 89 cm br , 1 van 89 hoog en een van 120 hoog. Plus dat de degene die de keuken op kwam meten die maar 8 cm kleiner heeft gemaakt, dus nog 2 plankjes van 8 cm br en 1 van 89 hoog en 120 hoog, verschillende gaatjes niet voorgeboord voor de handgrepen, aanrechtblad te lang. Klantenservice gebeld wanneer de bestelling geleverd zou worden. werd een paar keer gebeld dat de bestelling 24 oktober geleverd zou worden, heb toen klantenservice gebeld over de bestellingen was moeilijk uit te leggen dat het om 2 bestellingen ging (1 nalevering en 1 nabestelling) alles zou op 24 oktober geleverd worden, krijg s,morgens een email dat het geleverd werd tussen 12 en 18 uur, 1 uur later werd ik gebeld dat de bestelling nog niet binnen was en dat ze niet weten wanneer het binnen komt, ik was heel erg kwaad. dus mensen denk er aan als je een keuken besteld dat je de reclame niet moet geloven, wat het is niet een HELE keuken voor HALF geld, maar een HALVE keuken voor HEEL geld.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Ben van Ooijen op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Oss
We hebben bij jullie een nieuw keukenblad met spoelbak gekocht. We zijn netjes geholpen, mijn complimenten. Verder: alles past perfect. We kregen zelfs ook gegevens over een bepaalde kraan die we voordeliger op internet konden kopen. Wij geven jullie een 10 voor de gehele behandeling en levering. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier niet”
Door boer op vrijdag 3 feb 2017 17 | vestiging Groningen
Idd blijf hier weg. In de winkel beloven ze je van alles, maar komen het niet na. Ik had een afzuigkap met achterwand besteld en ik vroeg kan dat deze week geleverd worden toen zeiden ze ja hoor meneer geen probleem. En nu moet ik gewoon 5 weken wachten. Ongelofelijk. Het zijn leugenaars. Ik koop daar nooit wat weer. En ik hoop andere mensen ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Had het beter niet kunnen doen”
Door Carlo Weijers op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Barendrecht
De kleur van de frontjes is anders dan de ombouw ondanks dat ze beiden als magnoliawit op papier staan is het een magnoliawit en de ander crème. Trap hier dus niet in! Slechte montage en afwerking, waar ze voor 6 punten terug moeten komen. Niet afgekit, scheef gemonteerd, blad 5 mm te kort, te weinig softclose en ontbrekende plinten en afwerking. Ik koop hier nooit meer een keuken en zal niemand de keukenconcurrent aanbevelen. Had ik het maar nooit gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Verloop annulering”
Door Gokhan op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
12 juni wezen kijken voor een keuken. Onder valse voorwendselen keuken van € 15.000 verkocht aan mijn partner, moest gelijk een aanbetaling van €2.250 doen anders kreeg ze de korting niet, wat later blijkt dat ze bijna elke klant zo binnenlokken. 13 juni dag later persoonlijk langsgeweest om de hele boel te annuleren. Oke was geen probleem. 14 juni mail verstuurd eist mijn aanbetaling terug. Moest het regelen met juridische afdeling van hun wat niet telefonisch te bereiken is. Uiteindelijk 3-4 weken verder, werd gebeld door de afdeling. Kon de keuken niet kostenloos annuleren. %5 van de ' aankoopbedrag' wat nog niet eens vast stond moest er betaald worden. Ten slotte kon het bedrag met hele gezeik verlaagd worden naar € 560,. Bedrag werd verrekend met de aanbetaling. Dat dus voor een keuken dat ik niet wilde kopen en binnen 48 uur geannuleerd heb. Dat is snel verdiend! Zelfs als je een hypotheek van 3 ton neemt heb je een bedenktijd van 3 dagen. Trap er niet in mensen. Waardeloos bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Alles je eenmaal betaald hebt”
Door Baumann op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Hengelo OV
We hebben dit jaar een keuken besteld bij de keukenconcurrent in Hengelo. We werden netjes geholpen bij in eerste instantie een offerte. We hadden nog wat vragen bij de verkoper neergelegd wat hij moest uitzoeken voor ons en dan zouden we een beslissing nemen. Na 2 weken gewacht te hebben namen we zelf maar weer contact op en we kregen als antwoord dat hij het vergeten was voor ons uit te zoeken. Kan gebeuren, we zijn toch op de deal ingegaan en hebben de handtekening gezet! Een paar weken voordat alles geleverd zou worden word ik gebeld door de verkoper met de mededeling dat er een naad in de achterwand komt omdat ze die afmeting niet leveren, beetje jammer dat je dat niet eerder hebt aangegeven, we hebben gevraagd of de naad op een andere plekken komen en ook dit antwoord laat 3 weken op zich wachten. Verder is het leidingadvies zeer matig tot onvolledig van deze verkoper. De keukens zijn beiden netjes geleverd, maar een dag voor montage wordt ik doodleuk gebeld dat de monteur niet komt omdat hij zich ziek heeft gemeld, dat kan natuurlijk maar dan zou je een vervanger verwachten. Niets is minder waar er moest een nieuwe afspraak worden gemaakt, waar ik natuurlijk niet akkoord mee was. Ik had zelf een dag hiervoor vrij genomen en de installateur zou die dag ook komen. Tevens werd er mij duidelijk gemaakt dat de gasleiding niet goed zat en dat eerst diende aangepast te worden. De vrouw aan de lijn was kennelijk niet op de hoogte dat dit allemaal al was goedgekeurd door Hengelo en dat wij zelf alles goed hadden gemeten omdat wij een eigen inbouw koelkast hadden, waar de leiding achter liep. Ook dit was bekend bij Hengelo. Al met al heeft mij dit weer een dag op mijn eigen werk gekost om toch een monteur te krijgen de volgende dag. En dan de montagekosten en installatiekosten die zijn belachelijk hoog in tegenstelling tot wat een zzp-er vraagt. De verkoper had ons ook nog een meeneemhaak beloofd voor de besteklade, die was helaas niet meegeleverd en we dachten ach zo'n klein ding kunnen ze zo opsturen. We wachten nu ruim een maand en nog niks gezien. Heb deze week nog een mail gestuurd naar de klantenservice maar natuurlijk nog geen reactie gehad. Immers alles is al betaald. Ik zou niemand de keukenconcurrent aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is fantatisch maar nazorg is heel slecht”
Door Janetta op zaterdag 27 aug 2016 16
In de winkel zijn wij prima geholpen. Vriendelijk en alle tijd nemend. Echter door het sluiten van de vestiging schiet de service ernstig te kort. Hebben schade en we worden al maanden van het kastje naar de muur gestuurd. De volgende keer koop ik weer een keuken bij een lokale keukenboer met een eigen monteur. De prijzen van de apparatuur zijn ook niet kloppend, er is altijd wel een actie dat ze voor de helft zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Ontmoedigingsbeleid bij schade of klachten”
Door M. Kuiper op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Keuken werd op woensdag 18 september bezorgd. Bezorger maakte 2 op maat gemaakte deuren die buiten mijn appartement stond kapot. Ongelukje kan gebeuren uiteraard. Maar wel een slecht begin. Ik krijg de schade volledig vergoed, maar het duurt wel twee weken, omdat eea over 'allerlei schijven' gaat aldus iemand van de Keukenconcurrent. Keuken zou op vrijdag 20 september worden gemonteerd, maar omdat er maar een monteur opgezet was werd eea de maandag erop pas afgemonteerd. Waardoor ik de eerste werkdag na mijn vakantie gelijk weer vrij kon nemen. Wie vergoed dat? De monteur zei dat ze nav de tekening dit hadden moeten weten dat dit geen montage klus voor een persoon was.Afzuigkap past niet. Monteur gaf aan dat mij een verkeerde kap was verkocht. Hiervan is een aantrekking gemaakt, maar uiteraard heb ik nog niets vernomen van de Keukenconcurrent. Donderdag 26 september wilde ik de oven gebruiken. Combi oven werkt niet. Dit heb ik donderdag 26 september doorgegeven en ik heb nog steeds geen monteur gezien. Ze laten je zelf met de leverancier bellen. Iets wat in mijn ogen bizar is, want ik heb geen losse oven bij whirpool gekocht. Ik heb (helaas) eetkeuken bij de Keukenconcurrent gekocht. Het is exact wat je hier overal kan lezen: zodra je hebt getekend trekken ze de handen er vanaf en kan je alles zelf uitzoeken. Service 0,0. Alle vooroordelen kloppen. Helaas is het als je een kleiner budget (alhoewel de keuken kosten 8000 euro) vrij lastig om onder de klauwen van de oplichter die Mandemakers heet uit te blijven, want deze heeft zoveel filialen onder een andere naam. De "service" zal daar niet beter zijn dan bij de Keukenconcurrent. Mandemakers groep heeft recent een boete van een kleine 375 EUR gekregen wegens misleiding van consumenten. De boete is oa zo hoog, omdat ze het onderzoek hadden belemmerd. Goh ... Hetzelfde ontmoedigingsbeleid volgen ze als je schade of een klacht hebt. Je wordt bewust van het kastje naar de muur gestuurd. Helaas las ik dat artikel toen ik mijn keuken al gekocht had. Het is nu twee oktober en ik heb nog steeds geen monteur gezien. Zeldzaam kloten bedrijf.
REACTIE VAN M. KUIPER
Update mbt de schadevergoeding van de door hun beschadigde deuren: het geld zou binnen twee weken worden overgemaakt. Dat zou dus deze week uiterlijk op mijn rekening moeten staan. Nu krijg ik (nav actief uitvragen dus geen initiatief van Keukenconcurrent) te horen dat ze een fout hebben gemaakt en dat ik weer twee weken moet wachten. Dan zijn we dus een maand verder... Moet je bij hun eens proberen. Keuken kopen en bij levering zeggen dat ze een maand op hun geld moeten wachten. Wederom een grof schandaal. M.i is de Mandemakers groep echt een groep oplichters. Tegen het criminele aan!
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door W.L op woensdag 11 okt 2017 17 | vestiging Zwolle
Grote klasse. Wij hebben een keuken gekocht In Zwolle. Door de verkoper(s) Martijn en Klaas van deze vestiging zijn we vakkundig en met veel humor, uitstekend geholpen. Als de keukern dan geplaatst wordt, loopt niet altijd alles zoals gepland, maar onze vaste contactpersoon Elvedin van de Service afdeling dacht met ons mee om tot een goed en mooi resultaat te komen. Onze keuken is geplaatst en gelijk deed de kooplaat het niet. Volgende morgen stond er een koerier op de stoep met een nieuwe kookplaat en s middags geinstalleerd. Grote klasse! Wat is het prettig als je vragen hebt, dat dat door één en dezelfde persoon wordt afgehandeld. Geweldige service Keukenconcurent! Hier kan menige keukenleverancier een voorbeeld aan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad met scheuren”
Door Annerieke Huurman op woensdag 8 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij dit bedrijf. Al heel snel kwamen er scheuren in het aanrechtblad en er zou wel iemand komen kijken van de leverancier. Dit is natuurlijk gewoon een slager die zijn eigen vlees keurt, want het lag natuurlijk niet aan hun zelf. Ten eerste was de man die langs kwam erg arrogant en volgens hem hebben wij zelf op het aanrechtblad gestaan wat we niet hebben gedaan. Er wordt dus echt niet naar ons geluisterd en de garantie die keukenconcurrent geeft slaat dus helemaal nergens op want je hebt er niks aan. Wij komen in ieder geval nooit meer terug bij keukenconcurrent, dus denk hier van tevoren altijd goed over na voordat je iets bij hun tekent!! Van alles beloven en niks waarmaken. Erg jammer!
Reactie of foto toevoegen
“Zitten hard in de verkoopwedstrijd”
Door Simone op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
De manier van verkoop is zoals in de media aangegeven behoorlijk pittig, echter ben ik akkoord gegaan met de koop van een keuken bij dit filiaal, en ben ook van mening dat dit mijn eigen keuze is. Indien er bij mij fanatiek wordt verkocht ben ik ook van de afspraken waarmaken, en kan ik ook hard in de wedstrijd zitten. Echter heb ik regelmatig moeten schakelen met het filiaal omdat dingen niet klopte of niet leverbaar waren. Ondanks dat niet al het bestelde geleverd kon worden heb ik altijd wel een goede service gehad, alleen qua informatievoorziening kan er misschien iets beter gecommuniceerd worden. Dus eigenlijk aan de ene kant een mooie keuken en waar voor mijn geld, die door een vriendelijke man gemonteerd is. Maar aan de andere kant vind ik dat als keukenconcurrent hard in de wedstrijd qua verkoop zit dat de klant dat ook mag van de eisen en afspraken!
Reactie of foto toevoegen
“Geen zaken mee doen”
Door Brenda op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
doe nooit zaken met Mandemakers Keukens; KeukenConcurrent; Keuken Kampioen. Wat een waardeloze tent is dat. en allemaal onder een ander labeltje! En dan nog het lef hebben om aan te geven (als je belt) dat meneer een betaling heeft gedaan (mijn man dus) en ze dus alleen zaken doen met meneer. Maken fouten, inmeten, onnodige hoge kosten die erbij komen, vanwege verkeerd advies. moet je 2 weekjes uitstellen, geen probeem, verwachten vervolgens het volledige geldbedrag op rekening. Doe je dit vervolgens netjes en laten ze dan ineens weten dat je moet wachten tot oktober. Geen enkel bedrijf laat je onder "een leugen over datum net NA de bouwvak" een volledig bedrag betalen om vervolgens oktober een keer te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Kaylie Vintges op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer ontevreden over de service. Wij hebben 8 maanden geleden onze keuken gekocht! Onze kookplaat werkt totaal niet naar behoren, zou een inductiekookplaat moeten zijn, maar een enkele inductiepan is maar geschikt. Afgelopen 3 maanden meerdere malen contact opgenomen en werd ons beloofd met een oplossing te komen, nu hebben we nooit meer iets gehoord. Nu heeft ook onze vriezer het vorige week begeven en uiteraard direct contact opgenomen. Laten ons nu 3 weken wachten op een monteur. Kunnen geen gebruik maken van onze vriezer en de hele inhoud met dure boodschappen is de prullenbak ingegaan. KeukenConcurrent is absoluut geen aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete keuken”
Door Pino op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vandaag is de monteur langs geweest om de afzuigkap op te hangen en afwerkplinten te monteren en een zijwand. Bij de plaatsing van de keuken ontbraken de montagespullen voor de afzuigkap en dus een plint en/of zijwand. Het enige dat de monteur vandaag bij zich had was een smal afsluitstukje. De montage spullen van de afzuigkap, de plint en zijwanden had hij niet meegekregen. Kortom hij had 140 kilometer voor niets gereden en ik had vandaag voor niets verlof genomen van werk. De monteur was verre van "happy" en dat is voor mij persoonlijk nog zacht uitgedrukt. Ik zit nu al ruim 2 maanden met een incomplete keuken en daar komt dus nog meer tijd bij ☹ Als kers op de taart kreeg ik van de monteur bij het tekenen van zijn werkbon ook nog te horen (voor het eerst) dat er nog een bedrag van 250 Euro zou open staan terwijl ik alles betaald heb. De monteur gaf aan dat dit wellicht komt omdat er een keer een monteur "voor niets" langs is geweest. Dit klopt maar dat is mede dankzij de winkel in Doetinchem. Ik had daar aangegeven dat de achterwand op tegels geplaatst zou moeten worden omdat de tegels er niet nauwelijks af te halen waren. De verkoper gaf toen aan dat het in principe mooier zou zijn om de achterwand direct op de muur te plaatsen omdat er anders een kier zou blijven zitten. Ik gaf aan dat ik deze daarna dicht zou maken. Ook de meneer die kwam inmeten heeft niets over het verwijderen van de tegels tegen mij gezegd. Helemaal niemand heeft tegen mij gezegd dat ik voor het "voor niets" langskomen van de monteur 250 Euro zou moeten betalen. Omdat de 1e monteur zeker niet (alleen) door mij voor niets is langsgekomen en omdat ik nu inmiddels ruim 2 maanden met een incomplete keuken zit en omdat ook nu weer (vandaag) een monteur voor niets is langs geweest (maar nu zeker helemaal volledig buiten onze schuld en hij gaf aan dat dit tegenwoordig schering en inslag is waarbij hij duidelijk zijn grote ongenoegen hierover uitte!) en ik weer een dag voor niets verlof heb moeten opnemen ga ik die 250 Euro ZEKER NIET BETALEN! In principe zou ik in aanmerking moeten komen voor een coulance regeling/tegemoetkoming door al deze toestanden!!!!

Ik ga er van uit dat achter de 3e herkansing nu SUPER VEEL SPOED gezet wordt zodat ik niet weer weken/maanden moet wachten!!! Het mag duidelijk zijn dat ik zeer ontevreden ben over deze hele gang van zaken en dat dit wat mij betreft de laatste keer is dat ik zaken doe met de firma Keukenconcurrent. Ik zal tevens een gepeperde review achterlaten op internet. Ik baal echt van dit gedoe!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Lilly Meeuwsen op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Almere
Een keuken gekocht! Helaas zijn het echte oplichters! Mondeling iets afgesproken maar toen bleek dat het anders op papier stond konden we nergens onder uit. Eenmaal de keuken bezorgd bleek er geen afzuigkap en na 7 x bellen is het nog niet geleverd. Ook de BBQ de we gewonnen hebben is niet geleverd en weet niemand ergens iets van! Terwijl het op onze bon staat! Beveel dit bedrijf niemand aan! Verschrikkelijk!alleen de monteur was erg vriendelijk en werkte netjes!
Reactie of foto toevoegen
“Klachten”
Door Vivian op donderdag 3 jan 2019 19 | vestiging Amstelveen
Klachten na aankoop keuken, vanaf begin van alles mis. Nu na 7 maanden lekkage waaraan ze niets willen doen.
Reactie of foto toevoegen
“Trap er niet in”
Door Hans Slots op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Utrecht
Goedemorgen beste lezers, ik beb zo ontzettend boos op de behandeling garanties en weet ik wat niet meer. O ja voor ik het vergeet Corona is wel heel makkelijk om mee te schermen. mijn keuken besteld en met allerlei mogelijke garanties verwoord. klopt geen barst van.....ik ben zo boos als ik ben afgekoeld dan zal ik mijn onvrede ondersteunen met harde feiten en foto"s ik ga dan ook alle filialen af en schrijf mijn reviews. mensen trap er niet in!! wordt vervolgd.....!
Reactie of foto toevoegen
“Firma list en bedrog”
Door dronkert op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Keuken december 2018 aangeschaft alles prima tot de betaling was verricht. hierna komen zij geen enkele afspraak meer na. ik ga er geen worden meer aan vuil maken, maar als je wil dat je keuken goed snel en vakkundig geplaatst wordt koop je keuken dan niet bij deze firma list en bedrog.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Angelique van Weegen op donderdag 8 feb 2018 18 | vestiging Groningen
Super blij met de keuken die we besteld hadden.... vandaag ZOU hij geleverd worden. Helaas kijken we nog steeds naar een lege ruimte. Na 3 aanpassingen blijkt achteraf dat ze ongevraagd een kastje veranderd hebben van maat waardoor ons schiereiland zomaar 10 cm opschuift. Eerder al contact gezocht of het allemaal wel goed ging... tot vorige week. Wij hebben getekend hier moeten we het mee doen. Uitgenodigd om tot een oplossing te komen. Als professioneel antwoord wordt de verbinding verbroken. Niets meer terug gehoord. Ten einde raad een mail gestuurd dat wij conform de algemene voorwaarden niet het hele bedrag zouden betalen bij aflevering. Gewoon, om alsnog tot een oplossing te komen. De keuken wordt niet geleverd. U wordt vandaag gebeld.... helaas.... niet gebeld, geen keuken en een absoluut rotgevoel... hopelijk wordt dit vervolgd en komen we alsnog tot een oplossing en een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Lang geduurd”
Door Greet Adema-Groot op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Beverwijk
Wij moesten de bestelling uiterlijk 12 mei afronden om de zeker van te zijn dat de keuken in z'n geheel in de daarvoor gereserveerde eerste week van juli zou worden geplaatst. 21 Juni werd begonnen met de demontage en twee dagen voor de levering van de keuken op 5 juli kregen we het verzoek een afspraak te maken in de week van 21 augustus voor de levering van een extra bestelling. Nu hadden we helemaal geen extra bestelling geplaatst, maar het ging om een bovenkast die op dat moment nog niet door de fabriek was geleverd. Nu had een zeer klantvriendelijke verkoopster ons bij de verkoop verzekerd dat we altijd kontakt met haar mochten opnemen als er problemen waren. Toen wij de vestiging belden was zij niet aanwezig en kregen wij de vestigingsmanager aan de lijn die ons verbood kontakt met haar op te nemen en zei dat wij bij problemen de zaak met hem moesten afhandelen. Ik moest mijn klacht naar hem mailen en hij zou dat doorspelen naar Waalwijk. Ondanks zijn toezegging hebben daarna niets meer over deze kwestie vernomen.

De montage verliep wat moeizaam en had een aantal tekortkomingen. Na een email met een aantal foto's hierover te hebben verzonden, werden we gebeld door een vriendelijke medewerkster van Klantenservice, die enkele problemen meteen oploste en voor de montageproblemen toezegde dat die op 21 augustus zouden worden verholpen door de monteur, die dan de ontbrekende bovenkast zou komen plaatsen. Toen de betreffende monteur die dag kwam, wist hij niet dat er ook verlichting onder de kastjes moest worden geplaatst, zag hij dat de betreffende elektriciteitsaansluiting niet op de goede plaats zat en constateerde dat het leidingenplan niet deugde. Dat was een verantwoordelijkheid van de vestiging en hij zou zelf langsgaan om ze vertellen ze een meerwerkbedrijf opdracht moesten geven de aansluiting alsnog te realiseren. Toen ik ruim een week later met de vestiging belde om te horen of er al een afspraak was gemaakt, kreeg ik de vestigingsmanager aan de lijn die mij 2 keer nadrukkelijk liet weten dat hij het eigenlijk te druk had om mij te woord te staan. De opdracht was nog niet verstrekt, maar hij was er niet van op de hoogte, want het was pas de tweede werkdag na zijn vakantie. Hij zou bij zijn collaga's informeren hoe het zat en de zaak regelen. Ondanks de gevraagde toezegging mij op de hoogte te houden, heb ik daarna nooit meer iets van hem vernomen. Toen ik een week later werd gebeld door een medewerkster Klantenservice, die een nieuwe afspraak voor de montage wilde maken, bleek dat de vestiging nog geen enkele actie had ondernomen. Dit is toen alsnog vanuit de Klantenservice geregeld.

Nadat op 28 september de betreffende bovenkast na wat vervelende opmerkingen over het meerwerkbedrijf door de monteurs was geplaatst en zij o.a. een combitron opnieuw hadden ingebouwd, dachten we dat alles nu was afgerond. Nee dus, want 's avonds merkten we dat de combitron het niet meer deed. De volgende dag werd de combitron weer uitgebouwd en bleek de stekker daarachter niet in het stopcontact te zitten. Op zichzelf niet ernstig, evenals een aantal andere tekortkomingen niet zo ernstig waren. Vervelend was dat de periode van demontage tot het gereedkomen van de montage bijna 3 maanden en 2 weken heeft geduurd en dat afspraken en toezeggingen niet werden nagekomen zonder een excuus van de daarvoor verantwoordelijke personen. Daarbij heb ik ook nog extra kosten moeten maken. Over deze zaak heb ik een email gezonden met het verzoek om een schriftelijke reactie, niet van één van de overigens vriendelijke medewerkers Klantenservice, maar van een leidinggevende of manager, die verantwoordelijk is voor de klanttevredenheid. Ook heb ik gevraagd of ik nog in aanmerking kwam voor een financiële compensatie.

Later kreeg ik een mail (ondertekend met alleen een voornaam) met de mededeling dat ze het jammer voor me vonden dat het zo lang had geduurd, maar dat ze hadden geconstateerd dat alle problemen inmiddels waren verholpen en dat ze niet aan financiële compensatie deden. Ik heb teruggemaild dat ik om reactie van een leidinggevende of verantwoordelijke manager voor Klanttevredenheid had gevraagd, maar kreeg weer eenzelfde standaardmail terug, nu ondertekend met een andere voornaam. Wel boden ze aan ons desgewenst een bos bloemen te willen sturen. Van klanttevredenheid hebben de daarvoor verantwoordelijken dus heel weinig begrepen. Degene, die het wel begrepen had was de verkoopster van de vestiging, met wie wij geen contact meer mochten opnemen. Zij belde ons later op nadat ze onze mail had gelezen die Klantenservice naar de vestiging had gestuurd. Ze vond het heel vervelend voor ons dat alles zo was gelopen, maar hoopte dat we uiteindelijk wel tevreden waren met het eindresultaat. Dat deed ons goed en gelukkig konden we haar gerustellen. Uiteindelijk zijn we tevreden met onze keuken, maar niet het management.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over service”
Door F. Heidenrath op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht. Sinds 19 november geïnstalleerd zonder gebruiksaanwijzing van de vaatwasser. Klacht meteen doorgegeven, zou opgestuurd worden, maar nu : 19 december 2019 nog niks ontvangen. Slechte service!

Aanvulling ontvangen 20 december 2019: Wij hebben inmiddels de keuken nog eens geïnspecteerd en hebben geconstateerd dat de afwasbak aan een kant hoog oversteekt. Er komt zodoende water onderin. Dit is niet in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Stiekem de kookplaat omgeruild voor een goedkopere”
Door Laurens op zondag 25 sep 2022 22 | vestiging Utrecht
Ongeveer drie maanden geleden hebben mijn vriendin en in ons eerste koophuis gekocht. De keuken was enigszins gedateerd, dus besloten we er een nieuwe in te zetten. We zijn voor het uitkiezen van deze keuken naar verschillende partijen gegaan, waaronder de Keuken Concurrent. De verkoper bij de KeukenConcurrent had ons heel aardig geholpen, kwam met goede tips en, na enige onderhandeling, was de prijs ook redelijk. Uiteindelijk hebben we daarom gekozen voor de keuken van Keuken Concurrent. Na een wachttijd van 10 weken, werd onze keuken keurig in de afgesproken week geleverd. Volledig compleet en zonder beschadigingen. De keuken hebben wij zelf geïnstalleerd en alles paste precies. Maar toen, in het allerlaatste stadium, gingen wij de apparaten installeren. Bij het uitpakken van onze kookplaat (Bora), werden wij onaangenaam verrast: het was een totaal ander (lees: goedkoper) model dan we hadden besteld. Althans, dat dachten we, want toen we de administratie in doken bleek dat we inderdaad hadden getekent voor het goedkopere model. Wat is er gebeurd: na het opsturen van de offerte die uit ons eerste adviesgesprek volgde (waar nog wel het goede model in stond), zijn we telefonisch gaan onderhandelen over de prijs. Na een paar keer heen en weer gebeld te hebben was ik in de veronderstelling dat we op een lijn zaten w.b.t. prijs en voorwaarden, dus toen hij later die week de definitieve koopovereenkomst stuurde, heb ik deze vrij naïef getekent, zonder elk detail te checken. Maar wat blijkt dus: tijdens de onderhandelingen heeft de verkoper in de koopovereenkomst de kookplaat aangepast, terwijl ik nadrukkelijk had gezegd dat we dat het specifieke model wilden dat in de offerte stond. Dit is mijns inziens een extreem lage manier van sales bedrijven. Ik was er al voor gewaarschuwd dat de KC bekend staat om sluwe sales trucjes, maar hier was ik niet op voorbereid. Omdat ik deze overeenkomst heb getekend vrees ik dat er voor mij niks meer aan te doen is, behalve deze ervaring delen dan. Bij deze. Ik hoop dat het verzieken van mijn ervaring bij de KC deze paar honderd euro waard was, ik ga loop echt nooit meer bij welke winkel van Mandemakers dan ook naar binnen. Voor degenen die dit wel nog overwegen: wapen jezelf tegen de verkopers, en lees je koopovereenkomst tot op de letter na voordat je tekent, wat je ze ook telefonisch proberen wijs te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Achteraf niet goed bevallen”
Door A.sipkens op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Groningen
We hebben 2 jaar terug een keuken gekocht, hij is geplaatst door de keukenman, keuken was niet afgewerkt de achterplaat was niet afgemaakt er was een stuk vergeten en de keuken zou op hoogte worden gemaakt dit was afgesproken bij de verkoop van de keuken. Afspraken die op papier zijn gezet worden niet na gekomen maar wel direct aanmaningen sturen om het openstaande bedrag te betalen binnen een bepaald termijn. Na 2 jaar en 1 week was display van de oven stuk, 120 euro exclusief voorrijkosten en makersloon kost 90 euro om de diagnose vast te stellen binnen 15 min. Ze willen een derde deel vergoeden. schandalig voor een dure keuken. .Dit was 1 maal maar nooit weer keuken kopen bij de jeukenconcurrent .Bij de verkoop veel beloven maar als er iets stuk gaat dan zijn niet coulant.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door h Went op maandag 12 mrt 2018 18 | vestiging Hoogeveen
slechte ervaring bedrijfsleider, wilde zijn fout pas toe geven na tussenkomst van de geschillencommissie.

Aanvulling ontvangen 13 maart 2018: De keuken is geleverd met de spoelbak op de verkeerde plaats na tussenkomst van de geschillencommissie is een nieuw blad geleverd per mail had ik aangegeven dat de spoelbak niet gros was ingetekend en de plaats waar deze wel moest komen dit was niet aangepast
Reactie of foto toevoegen
“Erin geluisd”
Door sijtje v drimmelen op donderdag 7 jul 2016 16 | vestiging Barendrecht
wij zijn er ook ingeluisd door te tekenen voor de actie anders zouden we die niet krijgen.we konden het financeel niet rondkrijgen binnen de 6 weken bedenk tijd door ontslag binnen 1 week hebben wij geanuleerd maar wij kregen geen reactie tot de 6 weken voorbij waren toen zeiden jullie dat we er aan vast zaten, nog meer zorgen erbij betalen voor iets wat er nooit is geweest
REACTIE VAN SIJTJE V DRIMMELEN
laatste update na een jaar vol gedreig met incasso hebben wij een regeling getroffen via onze adviseur met de keukenconcurrent . 400 euro wat voor ons heel veel geld is een hele dure les. Nooit nooit tekenen voor een actie :-(
Reactie of foto toevoegen
“Trekken handen ervan af”
Door Jordi op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Barendrecht
Dramatische ervaring! Duren keuken gekocht en vervolgens blijken de aansluitingen niet goed te zitten nadat twee personen op twee verschillende dagen zijn komen controleren naar het leidingwerk. Nu trekt iedereen zijn handen ervan af na levering en is de klant verantwoordelijk geven ze aan. Geen enkele concessie vanuit keukenconcurrent. Echt belachelijk hoe ze met de klanten omgaan, dit doe je niet! Let ook op dat de vestiging die je de keukenverkoop zijn handen er vanaf trekt na verkoop en aangeeft alles met het hoofdkantoor te regelen. Ik adviseur dan ook koop geen keuken bij keukenconcurrent.
Reactie of foto toevoegen
“Duurzaamheid”
Door van den berg op vrijdag 9 dec 2016 16 | vestiging Beuningen GLD
mooi keuken gekocht voor weinig geld, helaas geen goede ervaring met de afwasmachine die al 5 jaar problemen geeft. Nu laat het folie los van een lade, maar de garantie is een half jaar overschreden. Hopelijk blijft het bij dit kastje, anders is de levensduur gemiddeld 5 jaar. Klantenservice niet echt vriendelijk, stuurt wel een offerte met een prijsopgave.
Reactie of foto toevoegen
“Foute levering”
Door kuijpers op maandag 11 jun 2018 18 | vestiging Venlo
Ik ordernr. 20391052023 waarschuw een ieder die een keuken via Keukenconcurrent wil aanschaffen. Het verkopen in Venlo verliep vlot, toen wij onze zorgen duidde over de negatieve reviews werd dit met kracht ontkend. Zeker afgezet tegen de duizenden keukens per jaar die verkocht werden. Er wordt behoorlijk druk op je gezet om te kopen / tekenen. Ook laten ze je terug naar de winkel komen om zogenaamd alles door te nemen, maar hun doel is je nog extra dingen aan te smeren.
Het plaatsen van de keuken was een drama. Wij kregen totaal andere fronten dan besteld/ Wel moet je dagen van te voren het volle bedrag betalen. Na de vaststelling dat er fout geleverd begint het afschuif systeem, de winkel in Venlo had het niet gedaan, onder druk zouden zij de klantenservice bellen, wat je toch echt zelf volgens hun moet doen. Niemand bood ook maar enige vorm van excuus aan, het was telkens een ander die een fout had gemaakt. In totaal heb ik 3 afzonderlijke vakantie dagen op moeten nemen voor dat alle problemen weer aangepakt werden. Fout geplaatste fronten, kapotte fronten die telkens opnieuw besteld moesten worden.
Je moet telkens tekenen voor gedane werkzaamheden en dat alles wat niet goed is vervangen wordt. Ze leggen de druk bij jou als klant dat jij moet controleren dat alles goed is, terwijl je denkt dat zij de deskundige zijn die correct met jou investering om gaan. Nogmaals KIJK UIT VOORDAT JE MET KEUKEN CONCURRENT IN ZEE GAAT.
REACTIE VAN KUIJPERS
ook de klantenservice gaat gewoon door met de klant niet serieus nemen. ze mailen mij doodleuk of ik mijn ordernr. door wil geven terwijl ijk hier mijn brief mee begin.
REACTIE VAN KUIJPERS
ik (J.Kuijpers) word om 17.30 door de klantenservice gebeld, als ik opneem wordt de lijn verbroken? Ik word daarna per mail verzocht telefonisch contact op te nemen, wat denken zij zich wel dat ik hen achterna loop, Laat het afschuif systeem maar mooi door draaien want nu ben ik de volgende in het systeem die niets doet. Keukenconcurrent maakt mij alleen strijdvaardiger.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Wualid op woensdag 2 jan 2019 19 | vestiging Veenendaal
Ik heb een keuken gekocht bij het keukenconcurrent.Drama en nogs drama. foute aansluitpunten, onvriendelijke verkopers, nadat ze je handtekening hebben natuurlijk. Ik heb er zo spijt van,maar mijn verbazing werd groter,toen ik ook van anderen hoorde, dat ze ook slechte ervaring met de keukenconcurrent hebben. lieve mensen laat je niet verleiden. Door hun kortingen,de service is zo super slecht. kortom geen goed woord over hun.
Reactie of foto toevoegen
“Na betalen is de service een stuk minder”
Door zwiggelaar op vrijdag 18 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
keuken geleverd op 7 dec 2021 had gebeld over dat de leidingen niet op de juiste hoogte lagen maar daar zou naar gekeken worden tussen het bezorgen van de spullen. er werd naar gekeken maar geen opmerkingen gemaakt. Dag later komt de monteur de keuken installeren en wat zegt ie de leidingen liggen niet goed of ik moet 250 euro extra betalen dan kan ie doorgaan of hij gaat weer weg. overeengekomen dat hij verder gaat maar het lukt hem niet eens in 1 dag en komt de volgende dag weer terug om af te maken, maar nu blijkt de kraan te lekken en moet een nieuwe bestellen gelukkig ging dit redelijk snel en paar dagen later komt hij de kraan installeren. Tijdens het schoonmaken van de keuken zie ik een beschadiging zitten aan de zijkant die blijkbaar al is opgevuld om het niet te laten opvallen dus ik weer bellen. Ze zouden komen als ook de vriezer en oven er zouden zijn want heb die nu te leen. 15 feb de mannen komen (eindelijk) de zijkant vernieuwen en de apparatuur vervangen dacht ik. maar nee de vriendelijke mannen dachten dat er al een zijkant bij ons thuis stond en van de apparatuur wisten ze ook niks af dus meer dan 2 maanden later nog steeds geen complete keuken en reageren op mails doe ze ook al niet. dus ons advies koop hier geen keuken want als ze je geld hebben is de service meteen stuk minder.
Reactie of foto toevoegen
“Kraangat vergeten”
Door Huub Arends op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Voor 10000 euro een keuken bij de keuken concurrent gekocht. We plaatsen hem zelf maar dat is met een gebrek aan een fatsoenlijke handleiding al lastig. Dan komen we er achter dat er geen gat voor de kraan in het aanrechtblad (composiet) is geboord. Bij contact met de klantenservice werd ons gezegd dat wij dat zelf zouden doen in het gedeelte van de wasbak. Gelukkig kunnen we met de tekening die in de winkel is gemaakt aantonen dat de kraan in het aanrechtblad moet komen. Kunnen ze pas een maand later en na veel aandringen twee weken later voor komen. Duurt het al met al wel twee weken langer eer we gebruik kunnen maken van onze keuken. Blijft dus gedoe met koken ed want we wonen wel in het huis. Ik raad niemand een keuken van de keuken concurrent aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken slecht gezet”
Door Peter Boot op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Breda
Keuken zeer slecht gezet en de service is nog veel slechter. Bij ons is begin juli een nieuwe keuken geplaatst door Keukenconcurrent. Echt voor schandaal,er is zoveel mis. Ik kan wel janken en dat met zo'n dure keuken. Maar dan de service,jee wat is die bar slecht zeg. Ze kwamen na een week of zeven voor de eerste keer eens kijken.ze gaven toe dat het erg slecht gezet was. Er zou een monteur komen,ja weer lang wachten natuurlijk en had weer de helft niet bij wat ontbrak. Technisch trainer kwam kijken nadat we erg boos zijn geworden. Die zei jee er is geen beginnen aan. Er moeten twee monteurs komen vier uur lang,dan moet het in orde komen.nu is het 9 oktober en nog zitten we met een kapotte keuken! Ze mogen hem nu van ons eruit komen halen en ons geld terug want dit is te gek voor woorden. Ik zou vandaag weer gebeld worden,nou vergeet het maar. Koop hier NOOIT een keuken want ze hebben totaal geen service meer als je eenmaal betaald hebt. Ze komen hun afspraken nooit na! Dus ben wijs en ga naar een ander!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte apparatuur gekregen”
Door Bas op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Cruquius
Begin 2017 een keuken besteld. Laat ik voorop stellen levering en plaatsing ging allemaal zoals het hoort. Alleen ons verhaal zit hem in de misleidende verkopers, wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Na het bekeken te hebben in de showroom zag het er inderdaad mooi uit. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit.. de vaatwasser is net een opstijgend vliegtuig , de koelkast maakt echt zoveel herrie dat je serieus de TV harder moet zetten en de kookplaat valen de pannen vanaf omdat de indeling veel te klein is. Onze tip geloof de verkoper nooit.
Reactie of foto toevoegen
“Na de aankoop begint de slechte ervaring”
Door Kim Schubert op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Zaandam
Medewerker Tom is behulpzaam geweest met het uitzoeken van de keuken, het intekenen en de adviezen. Ook als we iets later wilde veranderen in de tekening, was dat mogelijk. Tot dusver alle tijd en aandacht voor de klant. Wat fijn dachten we nog. Na de aankoop van de keuken begint de slechte ervaring. Weken geprobeerd contact te krijgen over de afzuigkap die we wilden annuleren, wat nog ruim voor de tijd van levering was. Geen reactie ondanks het verzoek dat we zouden worden teruggebeld of reactie mochten ontvangen per mail. Toch maar een keer langs gegaan en toen werd ons verzoek van de terugname van de afzuigkap geregeld. Hé, dat kan dus toch snel?! Hetzelfde bij een verkeerde levering van het bargedeelte. In eerste instantie proberen ze je het nog te laten afnemen ook terwijl het advies van de verkoper was het blad te leveren met de nerf mee. Maar nu was het toch wel mogelijk dat het blad dan alsnog zou kunnen afwijken. Voet bij stuk gehouden en aangegeven het blad opnieuw te willen ontvangen zoals afgesproken en aangekocht volgens tekening. Ons verzoek was allen dan toch ook het blad iets meer te verlengen. Geen ingrijpende aanpassing omdat het blad toch opnieuw geleverd moest worden. Alleen nu op ons verzoek, 15 cm langer. Geen antwoord, geen bevestiging van nieuwe bestelling. Ook niet naar meerdere keren te hebben gebeld en gemaild. Weer langs Zaandam. Spontaan voor hun neus staan blijkt toch het beste te werken. Order geregeld en we zouden de bevestiging op de mail krijgen als het blad besteld is. Die moeten we na 1 1/2 maand nog ontvangen. Klacht, zowel bij filiaal als bij de klantenservice ingediend dat we nog steeds niets weten en horen van de nabestelling van het blad. Blijkbaar was er een fiat nodig van hogere hand en zelfs na 3 weken was die nog niet door hen ontvangen. Wij denken, 'gewoon vergeten'. Inmiddels is de klantenservice ook ingeschakeld want de medewerker kan na verkoop niets tot weinig meer voor je als klant betekenen, wat een desillusie!
Mondelinge afspraken stellen niets meer voor en 'klant is koning' is al helemaal achterhaald! Nu twee maanden later ontvangen we om 09.00 uur de bevestiging van de levering van het blad morgen. Om 09.45 uur is de levering geannuleerd want de leverancier heeft het blad nog niet. Communicatie is fantastisch bij de Keukenconcurrent! Ontploft hangen we weer aan de telefoon. Met als resultaat weer in volledige afwachting van ... Onvoorstelbaar dat je na aankoop zo aan het lijntje wordt gehouden en overal zelf achteraan moet. We houden ons hart vast of we überhaupt nog een blad geleverd krijgen. De poen is binnen en dit is alleen maar gedoe voor de Keukenconcurrent dus dat kan best even wachten. Nooit meer een keuken bij de Keukenconcurrent! En nooit meer volledig je bedrag voldoen tot op de dag dat daadwerkelijk alles is geleverd. We wachten af, met onze rug tegen de muur.
FOTO VAN KIM SCHUBERT
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door HJ KUIPERS op donderdag 26 jan 2017 17 | vestiging Hoogeveen
Keuken gekocht in Hoogeveen , goede afspraken gemaakt over levering en plaatsing. s,morgens 06,45 uur volgens afspraak keuken gebracht en om 07,45 uur stond de keukenmonteur op de stoep volgens afspraak. geweldige vakman die onze keuken heeft geplaatst,niks geen gezeur en om 14.00 uur konden we de keuken in gebruik nemen ,dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing voor annulering”
Door lanh op donderdag 4 aug 2016 16 | vestiging Almere
zoals vele ben ik erin getrapt om te tekenen voor de actie hele keukens halve prijs plus gratis montage. ik moest wel 500 euro aanbetaling doen voor in de toekomst als ik een keuken afneem bij keukenconcurrent dan in aanmerking kan komen voor de actie . adviseur de momenteel daar was had me overtuigd dat ik nergens aan vast zit in plaats van tekenen voor de actie heb ik een koopovereenkomst gesloten zonder het te weten
de volgende dag word ik geconfronteerd met de 30% annuleringkosten. heb de klacht gemeld op het internet en gesproken met adviseur sylvester van der veen een andere adviseur in vesteging Almere en die heb samen met mij een mail samengesteld voor de afdeling dmg juridische zaken dat ik me misleid vond en dat wij verzoeken om kosteloos te annuleren en mijn aanbetaling zal terug krijgen binnen 2 dagen kreeg ik van de adviseur dat de order kosteloos zal annuleren en mijn aanbetaling terug zal krijgen zo kan het dus ook. dat wil ik delen met al de mensen die een keuken wil afnemen bij keukenconcurrent
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer Keukenconcurrent”
Door Marco op maandag 17 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Zeer slecht. Eind 2020 een keuken gekocht bij keukenconcurrent. Het gesprek met de adviseur gaf ons een goed gevoel. Maar daarna begon de ellende.
Opeens kon er geen hoekkast komen en of we de muur met 3 cm langer konden maken. Want het kastje kon niet op maat gemaakt worden.
Toen de keuken in April 2021 geplaatst werd was er het een en ander niet goed.
De muur waar de vriezer en koelkast zouden komen was een paar centimeter te kort.
Wij hadden andere afmetingen dan de monteurs waardoor niet alles gedaan kon worden. Bepaalde stopcontacten waren te laag volgens de afmetingen van de monteurs maar niet volgens de onze.
We moesten het gat naar buiten voor de afzuiglang naar vergroten en toen bleek dat er helemaal geen ruimte voor was voor de afzuigslang.(hier had ik zelf ook al vermoedens van dus had ik gebeld maar werd mij verteld dat het geen enkel probleem was). Dus wel. Dit is dan opgelost door de afzuigslang door de kast te laten lopen met een koof erom heen. Waardoor we dus een hoop kast ruimten kwijt zijn.
Ook moesten we de muur verstevigen voor de keukenkastjes (wat ons nooit verteld was). Toen wij dat later gedaan hadden lieten wij de muur aan de andere kant open want dan konden de monteurs zien waar leiding liepen. (Elektra en water).
Toen de monteurs later kwamen werd ondanks dat de muur nog open lag door de waterleiding geboord. Dit werd vervolgens op zeer amateuristisch wijzen gerepareerd dmv een flexibele slang die normaal onder de kraan zit. Dit heb ik toen laten herstellen door mijn buurman.
Op de buitendeur van de vriezer brak alleen heel snel de deurgeleider dus daar moest ook weer iemand voor terug komen. Ze kwamen toen met een nieuwe deur in plaats van een geleider (weer miscommunicatie). Al met al was onze keuken in November 2021 eindelijk af. En als gebaar kregen wij een vvv cadeaubon van €100. Heel veel frustratie gehad dus nooit meer keukenconcurent
FOTO VAN MARCO
Reactie of foto toevoegen
“Keuken verkeerd ontworpen”
Door Cor Jacobs op woensdag 15 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Beste keuken concurrent. Hierbij moet ik betreuren dat jullie na het leveren van een keuken die slecht getekend is en niet past er geen enkele manier mogelijk is om ondersteuning of een oplossing te vinden. Hierbij ben ik nu 8 week verder en heb ik geen mogelijk om men keuken te kunnen benutten en af te maken. Hoop dat ik het netjes omschreven heb dat jullie service ruk is na het afbetalen van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken gekocht”
Door R. Korstanje op donderdag 1 jun 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
De showroomkeuken werd gekocht. We moesten een aanbetaling doen. Showroomkeukens worden niet door de winkel gemonteerd. Dat moet men zelf regelen. De volgende dag bij iemand die de keuken zou moeten gaan monteren bleek dat we opgelicht waren. De keuken was 3 cm langer dan we opgegeven hadden. Dat zou geen probleem zijn, want een hoekkast kon ingekort worden. Volgens de monteur was dat niet mogelijk bij de greeploze keuken. Om de keuken passend te krijgen zou een hoekkast omgekeerd gemonteerd moeten worden, dat volgens de verkoper eenvoudig te realiseren was. "Even deurtje verhangen". Zoiets kan niet, met geen enkele keuken. We wilden alleen een keuken met een vaatwasser. Er werd een inbouwvaatwasser voor aangekocht, die volgens de verkoper in één van de kastjes zou kunnen. Later bleek dat de vaatwasser in geen van de kastjes gemonteerd kon worden vanwege de maten en omdat deze niet in een spoelkast kan. Het was een oudere ervaren verkoper, zekere geen beginneling. We zijn dus op een schandalige manier opgelicht. We wilden in de winkel daarover praten, maar konden pas over drie dagen terecht. Een kennis attendeerde ons op de annuleringstermijn van twee dagen en heeft de aankoop voor ons tijdig geannuleerd, via email. Als we op het gesprek hadden moeten wachten, hadden we niet meer kunnen annuleren. Op meerdere email berichten naar de vestiging en naar het hoofdkantoor is nooit een reactie ontvangen. Naar onze mening een onderneming met een criminele intentie. Onze rechtsbijstandverzekering heeft ons verzekerd dat ze niets kunnen beginnen en ons de aanbetaling terug moeten betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate slecht”
Door Nikita op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Waar wij gestart zijn met denken dat we een leuke keuken hadden gekocht voor een redelijke prijs ging het helaas al snel helemaal mis, zodra we hadden getekend stapelde de problemen zich op. De plinten konden niet geleverd worden in de kleur die we hadden uitgekozen voor de keuken en dus moesten we een nieuwe kleur uitkiezen die uiteraard een stuk duurder was. Daarna was het apothekerskastje niet stevig genoeg te maken in klein voormaat dus moest die veranderen in een grotere wat nogmaals de gehele keuken een heel stuk duurder liet uitkomen. Al met al hebben we een kleine 3000 euro neer moeten tellen voor het aanpassen van de kleur en de kast. Tijdens het installeren van de keuken kwamen we er achter dat slechts de helft van de handvaten waren geleverd en daar boven op moesten we zelf nog even de spoelbak invrezen?! Als klap de vuurpijl toen de keuken stond kamer we erachter dat er een lelijke pit in het eiland blad zit. Direct gebeld en na weken overleggen uren telefonisch contact en vele tranen later krijgen we een tegoed bon van maar liefst 75 euro voor een woonwinkel! Ik zal nooit van mijn leven meer een voet in een van deze winkels zetten en raad het zeker ook niemand aan want het is al met al alleen maar een vreselijke ervaring geweest die ons heel veel extra geld heeft gekost en dat alles zonder oplossing. Een keuken met een zeer slechte nasmaak
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad los en verzakt”
Door De Bruin op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Veenendaal
Wij hebben sinds vorige week een nieuwe keuken. Idd bij ons na precies een week de naad van het werkblad los en 1 kant verzakt. Wij bellen en nu duurt het nog 1 week voordat ze kunnen vertellen wanneer er een monteur komt om het te maken.
FOTO VAN DE BRUIN
Reactie of foto toevoegen
“Bij afspraken niet opdagen”
Door A.jacobs op maandag 9 okt 2017 17 | vestiging Breda
In september 2015 is mijn keuken geplaatst. Van het begin af aan heb ik problemen gehad met mijn keuken variërend van slechte montage, niet deugdelijk materiaal, beschadigingen toebrengen etc. Ik denk dat ze inmiddels al 6x bij mij langs zijn geweest. Recentelijk had ik afspraak dat er een monteur langs zou komen om mijn achterwand te vervangen. Deze langskomen op 25 september 2017. De vrijdag ervoor, op 22 september 2017, ontving ik het bericht dat de monteur tussen 7.30 en 12.00 uur langs zou komen. Ik heb de gehele tijd gewacht. Om 13.15 uur heb ik contact met opgenomen aangezien er niemand was verschenen. Het bleek dat de planning gewijzigd was en dat de monteur na 15.00 uur zou komen. Helaas was ik (de klant) niet meegenomen in deze wijziging. Gezien het feit dat ik met mijn kinderen naar de zwemles moest, was dit voor mij geen optie. Het heeft me een halve vrije dag gekost! Ik heb een drietal momenten doorgegeven dat ik zou kunnen, alle drie in de ochtend. Dit heeft te maken met het feit dat ik hierop de minste uren moest inleveren en dat andere activiteiten rondom mijn kinderen doorgang konden vinden. Op 6 oktober ontvang ik het bericht dat de monteur a.s. maandag 9 oktober gaat langskomen tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Ik heb hierover contact gezocht met 1 van de medewerkers die mij vriendelijk te woord stond. Helaas gaf zij aan dat zij nooit van te voren kunnen aangeven welk dagdeel ze komen. Ze bood aan om de afspraak te verzetten. Ik heb hierbij aangegeven dat dit voor mij geen zin heeft. Immers moet ik op deze manier altijd een dag vrij nemen terwijl zij een fout hebben gemaakt. Deze mevrouw geeft aan dat ik bij het doorgeven van de dagen, zelf heb aangegeven dat ik op maandag 9 oktober de hele dag kon. Dit kan echter niet vanwege sportactiviteiten van mijn kinderen. De mevrouw die ik op 25 september heb gesproken had waarschijnlijk ook niet haar beste dag. Immers toen de afspraak van 25 september uiteindelijk geannuleerd was, belde de monteur mij 's middags op dat hij er bijna was. Een beetje gek aangezien de afspraak toen al verzet was.

Ik heb een klacht weggelegd. Ik heb in deze klacht aangegeven dat het eigenlijk heel simpel was. Of een financiële compensatie voor de uren of zorgen dat er een monteur in de ochtend zou komen. Op zondagavond 8 oktober half 7 's avonds, ontvang ik het bericht dat er geen compensatie komt en dat ik maar moest aangeven op welke dag er wel iemand zou kunnen komen. Ik heb hier verbolgen op gereageerd en aangegeven dat ik verwacht dat er morgen (dus vandaag) iemand tussen 10.00 - 14.00 uur kwam aangezien ik me in allerlei bochten heb moeten wringen. Uiteindelijk besloot ik om om half 1 te bellen aangezien ik een vreemd gevoel kreeg. Ik kreeg daar een zekere meneer aan de lijn die aangaf dat de afspraak er vrijdag uitgehaald was?! Deze meneer verschuilde zich achter de opmerkingen die er in het systeem geplaatst waren. Ik heb deze meneer niet netjes te woord gestaan uiteindelijk Ik ben boos geworden en heb naar hem geschreeuwd zoals hij mij ook niet heel netjes te woord stond. Naar zoveel ellende met de keukenconcurrent is de maat voor mij wel vol. Ik begrijp dat deze meneer zegt dat andere dingen niets te maken hebben met deze afspraak maar voor mij is de maat wel voor als je meerdere malen moet vrij nemen door toedoen van keukenconcurrent.
Reactie of foto toevoegen
“Loslatend folie”
Door Mehmet op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
1,5 jaar geleden een keuken gekocht bij KeukenConcurrent en folie begint overal los te komen. Dat terwijl we nooit een lekkage of iets dergelijke hebben gehad. Blijkbaar kan de keuken niet eens tegen een paar druppels water. Wij kochten de keuken omdat hij er erg fraai uitziet maar de kwaliteit is barslecht. Dat terwijl we er € 6361 voor betaald hebben. De klantenservice is erg slecht bereikbaar en als je een reactie krijgt is het vaag. Wij kregen te horen dat de folie niet los kwam vanwege een "interne oorzaak" en dat de KeukenConcurrent daarom niets voor ons kan betekenen. Nu zitten we met een nieuwe keuken die overal begint af te brokkelen en een klantenservice die ons niet tegemoet wil komen.
FOTO VAN MEHMET
Folie
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Sanja op woensdag 27 okt 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Na betaling wordt er niet meer naar je omgekeken. Wij wachten vanaf juni al op 1 kast. Compensatie krijg je niet maar je moet zelf wel optijd betalen! Wat een slechte zaak! Spijt van Keukenconcurrent en ik raad het niemand aan om daar een keuken te kopen! Trap niet in hun verkoop praatjes. Wij moeten nu 1 jaar wachten op 1 kast onderdeel door hun fout! Het ergste is nog wel dat je geen excuus krijgt!
Reactie of foto toevoegen
“Gouden bergen”
Door Tijmersma op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Amstelveen
Keukenconcurrent. Koop daar nooit. Bij de aankoop beloven ze gouden bergen. Zodra je koopclntract hebt getekend en aanbetaling hebt gedaan is het wachten wachten en wachten. Slecht werk wordt geleverd. Natte muren worden overgeschilderd. Muren worden eruit gestukt. Slechte communicatie. Voordat de keuken wordt geplaatst geb je al spijt dat je met ze in zee bent gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden met montage”
Door B Ozkan op dinsdag 2 apr 2019 19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben hier een keuken gekocht en het door hun laten monteren. We zijn vriendelijk geholpen in de winkel maar helaas valt er over de monteurs geen goed woord te spreken. De vaatwasserdeur sloot niet goed dicht. Eerst beweerde de monteurs dat het bij deze merk hoort waarna wij naar de winkel zijn geweest en we het zelf hebben uitgeprobeerd. Daar deedt alles het perfect. We werden hiervoor naar de fabriek verwezen en toen constateerde de monteur van de fabriek dat de poten van de keuken niet goed waren afgesteld door de monteurs van Keukenconcurrent ... Volgende probleem > Vaatwasser voor het eerst aangezet, blijkt het dat de monteurs door de slang hebben geboord van de vaatwasser. Gelukkig was het water nog niet overal verspreid maar dan hoop je op een goede oplossing. Beweren de monteurs het niet gedaan te hebben.. we zijn hier nu nog steeds mee bezig. IK RAAD HET ZEER ZEKER AF OM BIJ KEUKENCONCURRENT EEN KEUKEN AAN TE SCHAFFEN!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Mandy op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Amsterdam Westpoort
Waardeloze service! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Eerst wordt er een keuken aangemeten gecontroleerd door 3 collega's. Na de vierde controle op het hoofdkantoor blijkt het blad niet in verstek geleverd te kunnen worden (een belangrijke wens). Weer terug naar de keukenconcurrent om het blad aan te passen, mocht ik terwijl zij een verkoopfout hadden gemaakt 800 euro extra betalen. Gevolgd door een keuken die in september 2022 geplaatst werd met een gat voor elektriciteit in het midden van het eiland en een egaal blad aan de muurzijde (De kleine foutjes laat ik voor het gemak hier maar achterwege). Wat absoluut niet de bedoeling was, het blad van het kookeiland had egaal moeten zijn en het blad aan de wandzijde een gat moeten bevatten voor de elektra. De monteur nam de problemen op en ik werd gebeld door de klantenservice, uitgebreid besproken hoe de keuken zou moeten zijn en het gesprek afgerond. Vervolgens word ik teruggebeld dat de verkoper beweerd dat mijn keuken wel zoals geleverd hoort te zijn. Na gesprek met de verkoper blijkt hij dat nooit gezegd te hebben en er zou een nieuw blad besteld worden. 6 weken later wordt er een afspraak ingepland: ik dacht nog "Yes mijn keuken eindelijk gereed!". Kwam er op 6 december 2022 een servicemonteur om het blad op te meten... De maar al te aardige monteur neemt de maten op, verontschuldigd zich en besteld vriendelijk de juiste materialen. Aangezien het mij makkelijker leek om de elektriciteit naar de wand van de koelkast te verplaatsen (scheelde enorm veel gedoe en de kosten van een nieuw blad aan de wandzijde) besloten de servicemonteur en ik voor deze goedkopere optie te gaan. Ik mocht weer wachten op de bestelling. De nieuwe afspraak werd op 13 februari ingepland en je gelooft het niet maar de klantenservice had de bestelling van de servicemonteur aangepast! 6 monteurs sterk om 7.30 uur die alle 6 zeiden dat het idee van de klantenservice niet ging werken. Deze dag werden de kleine foutjes opgelost en een nieuw blad voor mijn eiland besteld. De artikelen werden in week 12 verwacht, zonder enig contact besloot ik week 14 maar eens te mailen. En je gelooft het niet er wordt driemaal weer om geduld gevraagd terwijl ik vraag naar een passende oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door Kirsten op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Jammer dat ik niet 0 ster kan geven. Zeer klantonvriendelijkheid. Denken niet mee. En vertellen de kleine lettertjes niet. Levering slecht. Monteurs onbeleefd. En over de klantenservice hoef ik al helemaal niet te beginnen. Kijk uit! Koop hier niet je keuken! Trap er niet in en ga naar een goede keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Boete voor keuekn bij niet doorgaan huisaankoop”
Door Erhan op zondag 30 dec 2018 18 | vestiging Rotterdam
We zijn letterlijk oplicht door KeukenConcurrent. Nog voordat we een huis hadden gekocht, waren we alvast wezen oriënteren bij KeukenConcurrent. We wilden de keuken wel kopen als de aankoop van het nieuwe huis zou doorgaan. Echter ging de huisaankoop niet door maar we werden wel verplicht om 10% van de keuken als boete betalen! Ze hadden de deurwaarders al ingeschakeld! Noodgedwongen moesten we even 1500 euro aftikken voor een keuken die wij nooit hebben kunnen plaatsen omdat het huis waar de keuken voor bedoeld was niet van ons is geworden! Wat een afschuwelijk bedrijf! Ik wens dit echt niemand toe...
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afzuiging”
Door N. op dinsdag 19 dec 2017 17 | vestiging Heerlen
we hier onze keuken gekocht verkoper was goed. maar nadat onze keuken geplaatst is kwam onze klacht de afzuiging voldoet niet wij bellen wij sturen een expert om deze afzuiging te bekijken.uitslag van expert afzuig voldoet maar voor inductie kookplaat was die niet goed.monteur deelt mede dat er een afzuiging met grotere capaciteit moet komen( firma whirlpool nederland) maar helaas keukenconcurrent oordeelt anders het is niet hun probleem dus ik blijf zitten met een keuken met slechte afzuig ik moet na gebruik de kastjes bij kookplaat afdrogen is dit een goede keukenboer of niet?!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Claudia op woensdag 9 aug 2017 17 | vestiging Zaandam
Ik heb een heerlijke nieuwe keuken! Zelf had ik geen idee wat betreft de aanschaf van producten en het plaatsen. Maar door geduldig en professioneel advies van het personeel ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. Dat het niet in 1x goed gaat met een keuken is vaak het geval, maar tot het einde vriendelijk en behulpzaam geholpen. Keukenconcurrent Zaandam! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Het drama”
Door Marcia konings op donderdag 10 aug 2017 17 | vestiging Roosendaal
Wat een drama drama en nog eens drama. In de winkel goed geholpen, alles kon en niets was te veel maar de levering laat zeer veel te wensen over. Afgelopen december hebben we de keuken geleverd gekregen (nou ja delen dan...) wij wilden deze zelf zetten aangezien we de keuken van 0 tot (bijna) 100% gingen vernieuwen. Bij de eerste levering misten we al vanalles, en waren er dingen beschadigd. Bij het zetten kwamen we nog veel meer tegen, en hebben we dus veelvuldig onze belminuten moeten gebruiken om de klantenservice aan de lijn te krijgen (ja vakanties he...) en dan ook nog eens tot een oplossing te komen. Bij een keuken van ikea krijg je nog plaatsingstips, maar nee bij de keukenconcurrent laten ze je gewoon tobben met een keuken van bijna 10.000 euro. Afgesproken dat het blad zou oversteken, blijkt dat als er eens een monteur komt dat dat dus niet zo is. Een hoekplankje moeten we nu zelf zagen uit een stuk gelakt hout. Ik hoef niemand te vertellen hoe dat eruit gaat zien zeker? Gelakt hout zagen gaat vaak niet zonder springende lak.apparaten die het niet doen, of eingelijk niet passen. Het enige wat wel klopte was het granieten blad ( gelukkig maar want anders kost het jezelf flink geld). Met deze keuken niet anders dan drama gehad en dus ook de laatste keer dat wij een keuken kopen bij deze gelddieven. De messenset die belooft is is ook al sinds december onderweg.ze kunnen die messenset steken waar de zon niet schijnt. Nooit meer keukenconcurrent voor ons!
Reactie of foto toevoegen
“Niet eerlijk”
Door Martijn op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
In december 2019 een bezoek gebracht aan de vestiging in Amersfoort. Samen met een verkoper een keuken samengesteld en het blijkbaar verplichte spelletje: 'even aan mijn manager vragen of er nog korting afkan' moeten spelen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik niet helemaal goed was voorbereid omtrent het hele aansluiten van de keuken, maar de communicatie vanuit KC is gewoon niet eerlijk. Ik had foto's van de huidige situatie. Zowel van mijn groepenkast als van de huidige keuken en leidingen (voor zover zichtbaar). Ik woon in een oud appartement met een oude groepenkast met slechts 3 groepen. Volgens de verkoper en zijn manager was het geen probleem om er een paar groepen bij te plaatsen. 2 of 3 groepen was volgens hun wel genoeg. Ze waren 'blijkbaar alleen 'vergeten dat alleen mijn inductie en vaatwasser al 3 groepen nodig hebben. Uiteindelijk bleek na aanschaf dat de volledige groepenkast vervangen moest worden, wat al gauw rond de 1000 euro kost inclusief montage.

Bij de verkoop werd ook niet aangegeven dat de inductiekookplaat niet wordt aangesloten. De stekker en het snoer zitten los in de doos en je moet zelf maar iemand regelen om dit aan te laten sluiten. Wederom extra kosten. Voor de aflevering van de keuken had ik netjes een route van de voordeur naar de keuken vrijgemaakt. Wat bleek, de bezorgers hadden een verhuislift (ik woon op de 1e verdieping) en kwamen door de achteringang via het balkon. Moest daarom mijn halve woonkamer verbouwen zodat ze er langs konden. Wederom niet gecommuniceerd door KC.

De monteur die de keuken heeft gemonteerd, was prima. Probleem hierbij was dat de afvoer van de spoelbak en vaatwasser niet werden aangesloten. Ook hiervan had ik geen idee. Ik kreeg 2 kraantjes (waarvan er 1 de verkeerde maat had) in mijn handen met de opmerking: succes ermee. Nou ben ik zelf nog wel een beetje handig, maar als je dat niet bent, sta je toch raar te kijken. Zeer klantonvriendelijk en in mijn ogen geen eerlijk bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een teleurstellende ervaring”
Door sadique op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Amstelveen
A very disappointing single star customer service. After the kitchen installation, another technician came to install the Bora (Induction) and he said that there is a defect in the electric connection. I asked him to wait for 15 minutes as the electrician will come to check. But he didn't wanted to wait and pressurizing to sign the completion document and left the installation without even opening the induction and its cable. The electrician arrived within 15 minutes and he checked the connection which was fine and then I had to request him to install the induction. He became ready by paying his charges. I informed all of this incident to the customer care of KeukenConcurrent and asked them to pay the installation charges paid by me and also send their technician to check the installation. In the first email customer care informed me that they took the note of all the incident and asked me to send the invoice of installation. Upon sending the invoice, in the next email the customer care denied all the claims by mentioning that their technician has a different version of story (Which was expected). If so, why did they ask me for the invoice? Why not decline my claims during the first discussion? So I feel that once you buy the kitchen and pay all the money they don't care about customers and their complaints.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door willeke jansen op donderdag 23 nov 2017 17 | vestiging Son
Mijn ervaring begon al bij het inmeten ik nog gezet dat er een tegelmuur achter zat nee mevr wat hebben goede meet apparatuur alles laat los mijn graniet is aan het schuren maar nee ze zeggen gewoon zit maar 1 jaar garantie op terwijl ik al van het begin aan het bellen ben geweest kwamen ze kijken zeggen ze dood leuk waterschade .... nou keukenconcurrent jullie mogen van mijn echt helemaal failliet gaan mensen koop aub nooit maar dan ook nooit een keuken daar
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Richard ter Bekke op maandag 13 nov 2017 17 | vestiging Doetinchem
Omdat zichtbaar was dat wij op internet naar een keuken aan het kijken waren een uitnodiging geaccepteerd om in Doetinchem te komen. De bedoeling was om over 2 jaar een keuken aan te schaffen, maar de overload aan kortingen / aanbieding en een goed advies van de verkoper (waarvan ik later heb gezegd dat hij in staat is om zijn schoonmoeder te verkopen) na een bezoek van 5,5 uur met een getekende offerte de zaak verlaten. Dit was ons nog nooit overkomen om niet verder te kijken en bij de 1e de beste een offerte te tekenen. Na de nodige vraagtekens en twijfels of we er wel goed aan hadden gedaan, nogmaals een bezoek bezoek en alles nogmaals doorgenomen. Hier hadden verkopers alle begrip en respect voor. De levering en plaatsing liep echt perfect en dankzij het hele team van keukenconcurrent hebben we nu een hele mooie keuken. Uiteindelijk bleek er een klein detail te te zijn mbt het aansluitschema, wat is opgelost en hiervoor kregen we als compensatie een luxe keukelade. Al met al top en met name aan verkopers Patrick en Rob een dikke pluim voor de tijd die ze nemen en ervoor zorgen dat alles in orde komt.
FOTO VAN RICHARD TER BEKKE
Reactie of foto toevoegen
“Trieste ervaring”
Door Tulsa op zaterdag 3 dec 2016 16 | vestiging Leiderdorp
Eerste dacht ik dat ze goed waren maar wordt niet echt super goed. Omdat ik niet gied Nederlands praat hebben ze ook vordeel van. Maar goed daar zeg ik niks. Eerste zeggen ze niks van aansluiting materijl maar later zegt hij dat wij apart moeten betalen voor de aansluiting materiaal anders gaan ze allen keuken monteren maar niet aansluiten. Daarvoor hebben wij 1350 extra betaald voor loodgieter en aansluiting. Dat is ook okey. Ik kan niks doen. Maar eindelijk keuken geplaatst en hij is niet zo als afgesproken . Ik heb hem heel duidelijk gezegd dat wij nu geen vaatwasser willen kopen maar wel een plaats voor de toekomst en daar een kast de bij anders zietde keuken niet mooi uit.maar nu heb ik een keuken met de leeg hole waar de vaatwasser kast miet zijn. Erg triest hoor.
FOTO VAN TULSA
Keuken met vaatwassergat
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect geregeld”
Door Marja Verschoor op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Rotterdam
Voor winkel, bezorging en plaatsen van de keuken niets dan lof. In de winkel zeer vriendelijk en deskundig geholpen, de jongens die de keuken kwamen leveren waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes een plekje gegeven. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en dachten prima mee. Alles perfect geregeld en ik ben dan ook uiterst tevreden.
FOTO VAN MARJA VERSCHOOR
Reactie of foto toevoegen
“2 keer lekkage”
Door J hendriksen op dinsdag 29 jan 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht en laten plaatsen.daarna kwam de ellende door verkeerde aansluiting van de slang van de vaatwasser kregen wij lekkage dus waterschade.dit was de tweede keer dat het mis ging bij de eerste keer was de aansluiting onder de wasbak niet goed waardoor het water niet goed wegliep. Waterschade is nog niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Op tijd en volgens schema”
Door Janssen op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Alkmaar
Vriendelijke ontvangst, uitgebreid naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een goede tekening. Levering op tijd en volgens schema geplaatst door de vaklui van de Keukenman.
FOTO VAN JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Zo een spijt”
Door Bas op zaterdag 30 apr 2022 22 | vestiging Zaandam
In de showroom geweest en een keuken uitgezocht, toen ik voor de definitieve order nog een x alles na moest lopen zag ik dat het achterwand niet in de berekening stond terwijl ik dit wel uit had onderhandeld. Mevr zei dat dit niet zo was en ik moest als ik de achterwand wilde nog even 250 euro extra betalen op de prijs die was afgesproken. Maanden later wordt de keuken geplaatst wat blijkt; in de kleine hele kleine letters staat dat de grond gelijk moest zijn. Bij de opmeting heb ik de meneer die kwam verteld dat de keuken een gedeelte op een stuk beton stond; moest geen problemen opleveren aldus de meneer die kwam op meten. Op de dag dat de keuken komt is dat het eerste probleem wat de monteur aangeeft. Ik geef aan dat ik het met de meneer die de maten kwam meten heb besproken hij zegt dat dat niet in het opmeet rapport staat. Er ontstaat een discussie die ik niet kan winnen omdat het niet zwart op wit staat. Als gevolg moet de gehele keuken een aantal cm omhoog waarvan ik voor de kosten mag opdraaien; 500! Euro maar KeukenConcurrent wilt de kosten dan delen; dus ieder 250. Omdat de keuken een aantal cm omhoog moet passen er meerdere panelen niet die moeten dus op maat gemaakt worden. De monteur schrijft netjes de maten op en 2 maanden later kan eindelijk de keuken afgemonteerd worden; wat blijkt; KeukenConcurrent heeft gewoon dezelfde panelen wederom geleverd en niet de maten die de monteur heeft opgeschreven. Keuken kan nu dus nog steeds niet afgemonteerd worden. Ik kijk tegen kieren aan plinten passen geheel niet waardoor ik de volledige onderkant van de apparatuur zie. Klantenservice gebeld; aangegeven dat ik wederom 2 maanden mag wachten totdat de keuken klaar is; ik heb vrij moeten nemen van werk omdat ze tussen 10-14 langs zouden komen en je op de dag zelf hoort Hoelaat ze er zullen zijn, wie gaat voor deze kosten opdraaien? KeukenConcurrent geeft aan dat ze het vervelend vinden maar absoluut niet gaan wijken mij de 250 euro niet te laten betalen ondanks dat ik dus nu na 2,5 maand na levering nog steeds geen complete keuken heb. Uit coulance bieden ze mij 50 euro aan. Mensen aub koop niet bij KeukenConcurrent ik heb zo een spijt, voor het geld waarmee ik de keuken heb gekocht was ik 10 x liever naar iemand anders gegaan.
FOTO VAN BAS
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Alders op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Barendrecht
bij keukenconcurrent een keuken aangeschaft van on en na bij 20k. na levering bleek het blad zwaar beschadigd en gelijmd te zijn. hierop werd enkel een compensatie aangeboden van 250 euro, na dat alles was aangesloten en er een nieuw blad werd geleverd stopte de Bora kookplaat ermee. keukenconcurrent bied enkel 60 euro aan na aanschaf, zodat je een tijdelijke kookplaat kan kopen. verdere oplossingen blijven uit dus nu 2 maanden wachten of langer tot er wat wordt gedaan door Bora zelf. wij zijn een gezin met 1 kind en zwangere niet netjes om mensen die zo veel geld uit geven zo simpel af te sjoemelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fluiten naar service”
Door Patricia op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
wij hebben vorig jaar een keuken gekocht in deze vestiging. Op zich prima geholopen. Na dat ongeveer de helft van de prijs af ging nog wat onderhandeld en toen besloten de keuken te kopen. Vervolgens een afspraak gemaakt om in te meten. Bij het inmeten al gemeld dat we twijfelden of de keuken paste i.v.m. een koofje. Tijdens de afspraak in de winkel namen we de definitieve dingen door en toen vroeg mijn man of het echt wel ging passen. De verkoper ging nogmaals kijken en toen bleek dit helemaal niet te kunnen. Had mijn man dus niets gezegd zaten wij met een keuken die niet geplaatst kon worden. De verkoper gaf aan geen probleem we maken de keuken iets lager. Wat ik erg raar vond is dat er niets van de prijs af ging maar ok dit hebben wij gelaten. Vervolgens is de keuken besteld en werden wij gebeld dat het plaatsen van de achterwanden te risicovol was i.v.m. de maten dit vonden ze te ingewikkeld en dus zouden ze dit inmeten bij plaatsing en dan zouden wij dit binnen ongeveer 2 weken geleverd krijgen. Ik heb toen flinke heftige discussie met de chef van de winkel moeten voeren want het waren 2 simpele recht toe recht aan platen en 1 vensterbank. Afgesproken om deze 2 dan tegelijk te laten komen en het restant daarna. Bij levering bleek dat er helemaal niets van de achterkant geleverd was. Ik heb toen gelijk de winkel gebeld en zou terug gebeld worden. Dit gebeurde niet dus zelf gebeld en toen de chef weer gesproken. Hij vond het raar dat het hoofdkantoor niet gebeld had en zou zorgen dat ik vrijdag terug gebeld zou worden. Uiteraard wederom niet terug gebeld dus maar weer zelf gebeld dit keer naar het hoofdkantoor. Daar wisten ze van niets en werd ik keurig geholpen. De medewerker van het hoofdkantoor begreep niets van het feit dat de chef van de winkel had gezegd dat het tegelijk geleverd zou worden want dit stond nergens. Ok, de plaatsing van de keuken werd gedaan door 2 nette jongens en ik heb voor het feit dat deze platen niet gelijk geleverd werden zelf compensatie aangevraagd en gekregen (2 mandjes voor een apothekerskast) Vervolgens hebben wij 6 weken moeten wachten voor de gehele achterkanten terwijl na 2 weken het blad al klaar was. Daarbij komt ook dat wij klachten hadden over het blad en dit is netjes opgelost door iemand te laten komen maarja die zei vervolgens dat er niets aan te doen was. Dit hebben wij maar zo gelaten omdat je het niet erg ziet maar fijn is uiteraard anders. Al met al vinden wij het erg slecht dat je eenmaal gekocht kunt fluiten naar service en zelf dingen moet zien omdat er totaal niet gekeken wordt naar wat wel en niet kan. Kortom, alle waarde naar zijn geld dus wil je een goedkopere keuken dan moet je dit soort ellende op de koop toe nemen. Ik koop iniedergeval nooit meer wat hier en raad het andere ook sterk af.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Ayse op dinsdag 3 jan 2017 17 | vestiging Cruquius
Wij waren op keukenconcurrent gekomen nadat het was aangeraden door onze vrienden. Het begon allemaal fantastisch omdat we 50% korting bleken te krijgen voor onze keuken. We waren een paar keer langs gegaan om echt zeker de keuken voor ons te kiezen. Toen hadden we het contract getekend. Bleek uiteindelijk dat de verkoper alles verkeerd had genoteerd. Moesten we geïrriteerd alles weer aanpassen waarbij de 50% korting verdwenen was. Daarbij wilden wij heel graag een bepaalde kast waar we echt om hadden gezeurd. Het gedeelte waar ze de kasten plaatsen ging goed (nadat we nog meer problemen hadden gehad met het verplaatsen van de datum, dat moet je echt even goed bekijken want het is zeer slecht geregeld), maar toen bleek dat ze de kast die we heel graag wilden er niet bij hadden gedaan om voor ons goedkoper uit te komen? Terwijl wij er extra geld voor wilden betalen? Wat een onzin. Nog meer geïrriteerd kwamen we erachter dat we (bij aankoop van bepaalde siemens producten kreeg je gratis een pannenset) de verkeerde siemens apparaat daarvoor hadden gekregen terwijl ze duidelijk hadden gezegd dat we die set zouden krijgen. Niet gekregen. En toen we gingen klagen deden ze alsof ze er niets van wisten en dat het hun fout niet was! Al met al raden we het niet aan! Slechte service ever.
Reactie of foto toevoegen
“Veel ellende”
Door Fam Sick op zaterdag 31 mrt 2018 18 | vestiging Utrecht
Keuken begon bij 18.000, werd uiteindelijk 8.700. Maar goed, dat weet je als je hier koopt. Service in de winkel op zich goed, maar als je eenmaal getekend hebt, kom je bij het hoofdkantoor terecht. Slechte communicatie, arrogante medewerkers aan de telefoon, slechte adviezen. Kortom: eens maar NOOIT MEER !!
Reactie of foto toevoegen
“Verschuivende prijzen na handtekening”
Door Wesley van haesendonck op zondag 13 mei 2018 18 | vestiging Hulst
Bij ons is de ramp begonnen bij het tekenen van een zogezegde actie, hele keukens half geld, we zouden alleen de actie vastleggen moesten we ooit een nieuwe keuken kopen bij hun, zonder verplichtingen, maar het werd al snel duidelijk dat het niet zo zonder verplichtingen was. Het was een koopovereenkomst en dan vragen ze u om een schatting te maken van u budget, dus proberen ze ook om het bedrag zo hoog mogelijk te leggen, we hadden de actie vastgelegd op een bedrag van 15000 euro zodat we zelf dan 7500 zelf zouden moeten betalen. Nu blijkt dat de keuken rond de 30000 zou zijn en we rond de 15000 moeten betalen!! Dat is wel helemaal iets anders toch ? En dan moet je weten dat onze keuken +- 9 m3 is, dus dat is een behoorlijke prijs voor die oppervlakte vind ik! Dan maken we een afspraak bij de inmeter en dan komt er ineens nog een bedrag bij van 950 euro voor het verleggen van bedrading waar nooit over is gesproken! Ik zou zo nog verder kunnen doorgaan, maar ik kan wel iedereen aanraden om hier zeker geen keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Valt een beetje tegen”
Door A. Fikkert-Boeyink op woensdag 5 jan 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben hier onze keuken uitgezocht en alles was goed doorgesproken met Richard, en de keuken werd gebracht, alleen was ons voor het 1e jaar een extra set filters voor de afzuigsysteem toegezegd en tot op heden hebben we die niet ontvangen en ook jammer genoeg geen duidelijke uitleg gehad over het gebruik van de apparatuur zoals de oven en magnetron en de kookplaat en dat valt wel een beetje tegen van hun.....
Reactie of foto toevoegen
“Mega miscommunicatie”
Door Bart Vos op donderdag 24 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
3 september is onze keuken geleverd, de maandag er na werd hij geïnstalleerd. De monteur was netjes op tijd. Maar constateerde: geen boiler voor de Grohe Red. De keuken was rond een uur of 19 pas helemaal geïnstalleerd. De installateur bleek tussendoor nog andere klussen te hebben. Na installatie bleek dat niet alleen de Grohe nog niet werkte, maar ook dat er helemaal geen stromend wat was, de vaatwasser, magnetron én het gas niet waren aangesloten. Allemaal dingen die niets te maken hadden met de missende boiler. Daarom moesten we bijna vier weken wachten tot de boiler en de rest van de keuken was aangesloten. De tweede installateur kon wel alles aansluiten, alleen had hij tot zijn ergernis en verbazing geen idee dat dat nog nodig was. Niemand had hem verteld dat hij naast de installatie van de Grohe (installatietijd: 1 uur), de rest van de keuken nog moest doen. Gelukkig was hij er op tijd en was hij net voor etenstijd klaar. Het was dus bijna weer misgelopen. Weer een mega miscommunicatie. In die drie weken dat we geen keuken hadden waren we, met onze pasgeboren baby, aangewezen op afhaalmaaltijden en wasten we af in de badkuip. Verder konden we niet eens een fles opwarmen, de magnetron was niet eens aangesloten. Voor dat zeer onnodige ongemak vroegen we een compensatie. Nadat we eerst werden afgescheept met een of andere domme woonbon, werd er een echte compensatie geboden. Die zou worden overgemaakt op onze rekening binnen enkele dagen. Maar die kwam niet, we kregen een mail. De klantenservice medewerker had het bedrag verkeerd begrepen, en vervolgens werd het nogmaals gehalveerd, tot een luttel bedrag. Super professionele mensen werken bij dit bedrijf. Nooit een keuken hier kopen dus, betaal iets meer dan heb je minder gezeik. Hoewel ze ook niet echt super goedkoop zijn, ergens waar je bijna 50% kan afdingen daar klopt sowieso iets niet.
Reactie of foto toevoegen
“4x de verkeerde plaat”
Door Olaf op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
Voor de 4x verkeerde plaat geleverd. Bestelt 2,325 lang maar we krijgen steeds 2,315
Dus we missen steeds 1cm lengte. Zeer slecht!!!! En dit al 4x !!! En natuurlijk steeds 4x 6 weken levertijd, terwijl er 4 op de site staat (de 7 garanties van keuken concurrenten) order nr 40376007117.
REACTIE VAN OLAF
Nu bij de 5x maat goed, maar verkeerde kleur !!!
REACTIE VAN OLAF
Helaas, Weer niet gelukt, Moet zeggen de maat was goed.
Echter nu totaal verkeerde kleur !!! prutsers
Reactie of foto toevoegen
“Geen excuses”
Door M. de Jong op vrijdag 25 nov 2016 16 | vestiging Almere
Bij het kopen van de keuken goed geholpen, maar bij de levering kwamen we erachter dat ze ons nergens over ingelicht hadden:
-Wasbak die officieel niet in een kunststof aanrechtblad past!
-Geen snoeren of klemmetjes krijgen bij eigen montage keuken!
- Totaal andere kastombouw, omdat de koelkast die we erbij besteld hadden te groot was

Verder:
-De tekeningen niet aangepast, waardoor de aannemer leidingen op verkeerde plek heeft geplaatst. Daarnaast is de diepte van het eiland op de tekeningen niet aangepast, waardoor de stoelen er niet onder passen!
-Tekeningen vergeten op de sturen!! (O, daar hoorde die plaat dus bij!)
-Een kraan die stuk is (kan gebeuren, maar met al het andere erbij!)
-Glazen plaatjes voor de lades niet geleverd. Waren niet besteld en zou nu op kosten van keukenconcurrent toch besteld worden (op kosten van keukenconcurrent?! Volgens mij hebben wij daar gewoon voor betaald!)

Verder:
-Hebben we meer dan twee uur bij elkaar in de wacht gestaan om überhaupt de klantenservice aan de lijn te krijgen! Werden door de klantenservice door verwezen naar de winkel, probleem lag volgens klantenservice bij hun, dan wordt je natuurlijk weer door verwezen naar klantenservice. Dus toch maar bezoekje aan de winkel! Daarna nog meer telefoontjes en nu, na drie weken nog steeds geen complete keuken! Een excuses, nee (nog niet in elk geval).
Reactie of foto toevoegen
“Annulering binnen 24 uur”
Door Melkert op maandag 26 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Schandalig. We hebben bij keukenconcurrent een keuken laten berekenen en die kwam op 27000 euro maar de actie was 50% korting dus 13500 euro maar niks aanbetaald. Thuis alles nog berekend blijkt dat ze gewoon te duur is dus binnen 24 uur via mail geannuleerd en nu moeten we 5 % annuleringskosten betalen Dus voor een beetje rekenen moeten we 658 euro betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Van kastje naar de muur”
Door Emre ucar op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Den Bosch
1,5 jaar (01-06-2018) terug een keuken gekocht bij keukenconcurrent. bij het plaatsen van de keuken is er schade aangericht aan het huis. tot op heden nog steeds geen betaling of een antwoord kunnen krijgen wanneer wel. als je de klantenservice belt maken ze allemaal beloftes dat ze een terugkoppeling gaan geven maar helaas! contact opgenomen met leiding gevende die hangt de telefoon gewoon op.
Reactie of foto toevoegen
“Van het kastje naar de muur gestuurd”
Door Ben wijlhuizen op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Arnhem
Slechte voorlichting, Slechte kwaliteit keukenblad. Slechte kwaliteit apparatuur. Van garantie hebben ze nog nooit gehoord. Alle oplossingen kosten geld. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. 2 jaar ellende en nog geen oplossingen! Rij die zaak snel voorbij!
Reactie of foto toevoegen
“Spijt van bestelling”
Door Armine op zaterdag 13 feb 2021 21 | vestiging Doetinchem
Eerst wordt alles overdreven verteld, zodra je voor je keuken betaald hebt, moet je steeds zelf achteraan gaan. Ik ben al een jaar mee bezig, helaas is mijn keuken nog niet afgerond. Ik kan mijn afzuigkap ook al een jaar niet gebruiken. Ik heb spijt van dat ik bij de Keukenconcurrent mijn keuken heb besteld!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Judith op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Zwolle
Enorme slechte ervaring met keukenconcurrent Zwolle. Bij de onderhandeling bleken de prijzen van de apparaten al totaal niet te kloppen als je opzoekt op internet. Daarnaast de zogenaamde korting voor je keuken, waar eerst de prijzen lekker worden verhoogd. Vervelende verkopers die bemoeien met je financiële situatie. Daarnaast geen duidelijke communicatie wanneer je een klacht wil indienen, duurt allemaal erg lang. Bij levering een heetwaterkraan geleverd die bij voorbaat kapot was. Uiteindelijk moest er weer iemand apart langskomen om hem te fiksen. Daarnaast een keukenblad waarbij aan de rechter achterkant 2 cm ruimte overblijft richting de muur. Hier kan dus allemaal water langs lopen en ziet er niet uit. Aangekaart bij de klantenservice, staat er blijkbaar in mini letters op het contract dat we de hoek haaks hadden moeten stuccen. Terwijl van te voren bekend was dat de hoek 90,3 graden was en wij de maatvoering moesten aanhouden van het inmeetrapport, wat dr stukadoor dus netjes heeft gedaan. Voor 250 (!) euro zouden we dan een achterwand krijgen. Belachelijk als je al 6000 euro voor een keuken betaald. Snap niet dat je zulke keukens wilt afleveren. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer. Ik zou nooit iemand keukenconcurrent aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd blad geleverd”
Door A3 op woensdag 14 mrt 2018 18 | vestiging Deventer
Slecht bedrijf met verkopers die veel fouten maken en alles aan elkaar liegen om zich er uit te redden . Bedrijf in het geheel is niet veel beter verschuild zich achter de leugenachtige verkopers Beter verder kijken naar een betrouwbaar bedrijfals je een keuken wil .
Reactie of foto toevoegen
“Op service kan je lang wachten”
Door Seine Groen op woensdag 13 jul 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Informatie vooraf was prima, keuken is vakkundig geïnstalleerd.Maar helaas ontbreekt de strip aan de zichtkant van het aanrechtblad en is één van de twee energiezuilen niet aangesloten omdat een hoekje ervan beschadigd is. Dit kan gebeuren, maar nu moeten we twee maanden wachten tot dit opgelost kan worden. Dus nog twee maanden prutsen met een verlengkabel over de kookplaat en het aanrecht. En nog twee maanden aankijken tegen de kale zijkant van het aanrechtblad. We moesten wel vooraf het volledige gedrag betalen, maar op de service kan je lang wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk gegaan”
Door Smits op woensdag 19 aug 2020 20 | vestiging Roosendaal
Ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen in de winkel..met al mijn vragen kon ik terecht! De planning tot levering verliep wat lastiger...wsl mede door corona was t landelijke telefoonnummer lastiger bereikbaar...de winkel in roosendaal was wel goed telefonisch bereikbaar. Alles is netjes gegaan. Levering ging ook zeer netjes en behoedzaam en montage ook.
Reactie of foto toevoegen
“Blijf hier weg”
Door Hans op zaterdag 1 okt 2016 16 | vestiging Kaatsheuvel
Blijf hier weg! Onjuiste informatie en misleiding. Begin niet aan het actiepakket! Medewerkers voeren tussentijds de druk op om 'vandaag' te beslissen. Apparatuur voor de helft van de prijs? De prijzen op internet liggen 60% lager. Toen we de algemene voorwaarden van het actiepakket wilde zien, werd er geheimzinnig gedaan. Beoordeling op eigen website (8,3) zijn 'gekocht'. 'Als u een positieve reactie schrijft, ontvangt u extra korting'. Blijf hier weg!
Reactie of foto toevoegen
“Paraaf zetten”
Door Van der Veen, J. op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Goedemiddag, wij zijn ons aan het orienteren voor een nieuwe keuken en gingen dus naar keukenconcurrent, na veel praten hadden we een leuke keuken samengesteld maar absoluut nog niet bereid gelijk te tekenen. we waren vermoeid en werden zwaar onder druk gezet dat de aanbieding alleen vandaag geldig zou zijn
en hij had al meerdere keren met zijn manager gepraat etc etc, en heb dus begrijp me goed niet getekend. Maar ze hebben me wel verleid om de prijs vast te zetten door de offerte blad voor blad een paraaf te laten zetten. En dit alleen omdat ze ons letterlijk onder druk hebben gezet. Nu later bleek het geen offerte te zijn maar een orderopdracht en beweren ze dat ik eraan vast zit. ik heb geen handtekening gezet en ook de filiaal chef niet, tevens heb ik omdat het geen order was geen overeenkomst formulier gegeven. Hierin staat dat je binnen twee dagen eraf kan komen of je je kunt bedenken. Ik ga mijn verhaal op elk social media platform vertellen die ik maar kan vinden, kassa, facebook, twitter, elke klachten site die ik maar kan vinden. Ik ga ook mond op mond vertellen aan iedereen die ik maar ken of tegenkom. Ten eerst wil ik dat mensen hiervan kunnen profiteren en niet hetzelfde overkomt als ik. Maar ik wil ook gewoon van die keuken af en ben niet van plan door deze manier van werken van keuken concurrent 30% boete te gaan betalen. Mensen leer hiervan. mijn naam is Van Der Veen, J. ordernummer 20308057556
REACTIE VAN PB
Kon u de aanbetaling terugkrijgen of annuleringskosten betalen?
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door h.b. op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Kaatsheuvel
Destijds een keuken gekocht, goed geholpen in de showroom maar daarna is het drama de klantenservice is heel slecht tot zovaak toe e-mails gestuurd en geen reactie gekregen 1x om na het ordernummer te vragen en daar bleef het bij, wederom gebeld gevraagd om een leidinggevende te spreken die kun je blijkbaar niet spreken of die is er niet. Super slechte service vanuit de klantenservice en een super slechte communicatie! Voor nu als nog niet geholpen daar zitten we dan met de mankementen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen eerlijke keuken”
Door Jeroen van der Meer op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Cruquius
Volledige keuken gekocht van meer dan 12.000 eur. We waren op zoeken naar een keuken met landelijke uitstraling en zijn geeindigd met ene moderne zwart-wit keuken. Waarom? Omdat Keukenconcurrent een-voor-een wist te melden dat gevraagde deurtjes / handgrepen /kranen / niet meer op voorraad waren. Verkoop ongedaan maken was geen optie omdat we op de dag van koop vier uur bezig waren gehouden met de ontwerptekening, die uiteindelijk precies zo was als we in het begin zelf hadden aangeleverd en moe een handtekening zetten onder een aanbetaling van e2.000. Advies: als je eerlijke keuken wil kopen, dan niet bij Mandemakergroep (eigenaar Keukenconcurrent).

Aanvulling ontvangen 8 juni 2021: Aankoop is geleverd door Keukenconcurrent en gemonteerd door eigen aannemer (Sekula). Installatie was moeilijk voor aannemer wegens gebrekkige handleidingen van KeukenConcurrent. Aannemer had eerder badkamer voor ons gedaan mbv installatie instructies van Paul Roescher, en dat liep vlekkeloos voor aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Cancellation without agreement”
Door Umesh op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Son
We have signed some papers with keukenconcurrent for buying a kitchen.We had a discussion for around 2 hours on the first visit and we signed the paper saying we plan to buy it. They said that the order will be done only after the measurements. And until then you have time to think. I discussed at home and found that the storage space is low at that cost. We therefore planned to cancel the measurements as we did not want to pay and had not decided what to do. Then we decided to cancel the purchase. I called the office and by phone said I would like to cancel my purchase. Note: No measurements and no order has been done so far. on the phone they said ok. After more than a week I get an email asking me to make appointment for measurements and I replied saying that I had cancelled the purchase.However they told me that since we have signed the paper and provided a cbw documents, I have to pay 30 percent of the cost. I was not told about this in the appointment and since I am an expat I was stupid enough not to read the cbw which is in dutch. What are the options I have? Is this even legal?
REACTIE VAN UMESH
Update : I have now received the email from the leagal team to pay 30%
Reactie of foto toevoegen
“Vlekvorming”
Door M. Maasen op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
We hebben een complete keuken gekocht bij Keukenconcurrent. Toen hij eindelijk geleverd was bleek er eea niet in orde te zijn. Dat hebben we meteen gemeld en het is in behandeling genomen, echter wachten we al enige tijd op de nieuwe levering (wat we opnieuw geleverd krijgen is op voorraad is ons gezegd). Daarnaast is het een vreselijke keuken om schoon te maken. Overal vingers, ze zijn er niet af te krijgen. Blijven zichtbaar net als de stickers die op de keuken zaten toen hij geleverd werd. Bij aankoop heb ik gevraagd of de keuken snel vlekken zou laten zien, maar dat was zeker niet het geval. Wat heb ik hiervan geleerd? Een verkoper niet op zijn woord geloven! Laat ze tenminste schoonmaakmiddel wat de vlekken wel verwijderd erbij doen. Maar dan nog, je kunt iedere keer als een deurtje vastgepakt is weer de vingers zien.
Reactie of foto toevoegen
“Reviews hebben geen zin meer”
Door J.Hoogeveen op vrijdag 3 nov 2017 17 | vestiging Amsterdam Westpoort
Foutieve keuken, slechte service en eindeloze discussies. Dat is een samenvatting van de KeukenConcurrent. Waarschijnlijk heeft een review plaatsen hier helemaal geen zin, maar als ik ook maar één persoon kan redden van de KeukenConcurrent experience dan is het al een goede daad.

In eerste instantie waren we zeer tevreden met de keuken die we hadden besteld en de service die we kregen. Echter bleek uit een meetrapport al snel dat de keuken die we hadden ontworpen niet zou passen in onze keuken. Samen met KeukenConcurrent hebben wij toen (o.b.v. het meetrapport) een nieuwe keuken ontworpen. Tijdens deze afspraak heb ik helaas onze verkoper meerdere malen moeten corrigeren op een optelfout, dus vroeg ik na afloop nog even ter bevestiging wat de procedure zou zijn als de keuken nou niet zou passen. Ik werd daar heel duidelijk over zeker gesteld dat ze garanderen dat de keuken nu wel zou passen.

Je raad het al: onze keuken paste niet en moest met 15 cm worden ingekort. Die aanpassen is ter plekke nog gemaakt, en op de nieuwe kast deurtjes moesten we wachten (levertijd). Het feit is wel dat we niet de keuken hebben ontvangen die we hadden besteld. De keuken is niet meer symmetrisch (wat we heel belangrijk vonden) en ook de leidingen en stopcontacten zitten niet meer op de juiste plek. En dit is dan een keuken waar wij de komende 10 jaar het mee moeten doen.

Enige vergoeding voor zowel materiële en esthetische waarde vanuit KeukenConcurrent? EUR 250 voor materiële waarde vermindering van een keuken van meer dan EUR 10.000. Dat is nog geen 2,5%. Ze moeten zich schamen.

Na veel onvriendelijke en defensieve telefoongesprekken, pittige discussies, en van het kastje naar de muur worden gestuurd, zijn we nog geen stap verder en kunnen we niks anders dan een rechtszaak aan te spannen (hoor dat Geschillen Commissie ook weinig zin heeft). En dat allemaal terwijl ons telefonisch wel is bevestigd dat de designtekening inderdaad niet aansloot op het meetrapport. Hoe zo dan niet ons compenseren voor esthetische waarde, geduld, en additionele zorgen?

Mijn advies? Koop geen keuken bij keukenconcurrent en raad het ook iedereen in je omgeving af om daar een keuken te kopen. Bespaar jezelf de hoofdpijn.
FOTO VAN J.HOOGEVEEN
Reactie of foto toevoegen
“Slecht, slecht, slecht”
Door Geraldine Oskam op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Zaandam
Slecht! Slecht slecht slecht! Echt, weggegooid geld. In januari keuken besteld en pas in mei geleverd gekregen. Helft niet goed geleverd. Vervolgens deed mijn Quooker het niet-nooit gedaan-na 80000x bellen kwam er na 6 maanden (!!!) iemand van Inventum die de boiler heeft vervangen en vervolgens mijn leidingen heeft gesloopt. Mijn afwasmachine lekte ineens:stond mijn keuken en woonkamer blank (nieuwe houten vloer) en keukenkastjes krom. Alles valt half uit elkaar, is slechte kwaliteit, slechte apparatuur maar nog veel slechtere service! Koop hier Nooit een keuken of wat dan ook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Miroslav Golijanin op maandag 30 sep 2019 19 | vestiging Roosendaal
Ik heb keuken gekocht en was niet compleet geleverd ,klanten service paar keer gebeld maar geen medewerking gewoon moet wachten op wanden wat vind nog erger was ook schade maar wil ze nits van weten volgens hun moet ik alles uitpakken en dan 6 weken met uitgepakte keuken in woon kamer wacten tot alles binnen komen. Ik koop noit meer iets daar en zal ik nooit aanraden aan iemand zeer slechte service
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Tammel op woensdag 14 mrt 2018 18 | vestiging Heerlen
We hebben de keuken in heerlen gekocht. De eerste afspraak was erg goed heel fijn geholpen en de keuken gekocht afspraak gemaakt voor het inmeten. We moesten terug komen voor de definitieve tekening. Toen werd ons een veel goedkopere keuken aangepraat (voor natuurlijk de zelfde prijs ) we zijn naar huis gegaan maar waren niet tevreden. Met onze aankoop. We zijn teruggegaan om een nieuwe afspraak te maken ,maar danwel met de bedrijfsleider er bij (we hebben niet gezien die dag ). Alles was opeens terug gedraaid naar het oude ( dus van de eerste afspraak) en toen kreeg ook nog te horen zo nu ga ik hem bestellen en kan je het niet meer veranderen we zijn zeker niet tevreden. En dit is nog maar een topje van alle ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen is weg”
Door H.Noij op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Cruquius
Keuken gekocht in Cruquius met als opdracht van A tot Z alles regelen door keukenconcurrent, dus weghalen oude keuken en nieuwe keuken op dezelfde plaats zetten met ook de apparatuur op dezelfde plek. Geen enkel probleem volgens de verkoper alles wordt geregeld door ons. afgelopen dinsdag keuken geplaatst door monteur die er duidelijk geen zin in had. niets was goed met de elektrische aansluitingen volgens hem. Ons probleem volgens hem,en hij wilde weer weg gaan met als bonus voor ons dat we 25o euro moesten betalen.Na overleg met zijn baas is besloten de keuken te plaatsen en bijna niets aan te sluiten. Eind van de middag was de overigens mooie keuken geplaatst met een werkende koelkast en vaatwasser, weliswaar met een lekkende leiding, stekker gemonteerd op stopcontact bij waterlekkage! Wij werken alleen veilig zeggen ze. maar ook dat was ons probleem volgens de monteur. Geen werkende verlichting, kookplaat en combi magnetron. Dezelfde avond een loodgieter laten komen voor de lekkage die dat niet gelijk kon verhelpen en de lekkende leiding meenam,dus geen water in huis voor 24 uur.(kosten 180 euro. Elektricien laten komen om de kookplaat aan te sluiten, rekening krijg ik nog. Kortom mijn vertrouwen in jullie is volledig verdwenen. keuken van bijna 15.000 euro en dan zo behandeld worden Schande!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 29
Vestigingen KeukenConcurrent
aAlkmaar (3 ervaringen), Noorderstraat 3, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 511 96 66
bAlmere (6 ervaringen), Miamistraat 36, 1334 KX Almere, tel 036 - 549 93 40
cAmersfoort (9 ervaringen), Euroweg 91, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 258 82 10
dAmstelveen (5 ervaringen), Maalderij 19, 1185 ZB Amstelveen, tel 020 - 643 42 74
eAmsterdam Arena (1 ervaring), Arena Boulevard 216, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 363 00 63
fAmsterdam Westpoort (5 ervaringen), Sierenborch 8F, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 411 75 91
gApeldoorn (2 ervaringen), Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 42 24
hArnhem (7 ervaringen), Heerlenstraat 9, 6845 AD Arnhem, tel 026 - 389 81 00
iBarendrecht (8 ervaringen), Pesetastraat 10, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 93 79
jBeuningen GLD (4 ervaringen), Hadrianussingel 30, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 366 29 62
kBeverwijk (1 ervaring), Parallelweg 102B, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 21 12 51
lBreda (2 ervaringen), Grenssteen 5, 4815 PP Breda, tel 076 - 549 66 60
mCruquius (17 ervaringen), Cruquiusplein 38, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 574 78 56
nDen Bosch (4 ervaringen), Goudsmidstraat 16-18, 5232 BP Den Bosch, tel 073 - 206 06 96
oDen Haag (4 ervaringen), Waldorpstraat 224, 2521 CE Den Haag, tel 070 - 402 01 42
pDeventer (5 ervaringen), Revalstraat 3, 7418 BJ Deventer, tel 0570 - 67 60 67
qDoetinchem (6 ervaringen), Doetinchemseweg 89, 7007 CB Doetinchem, tel 0314 - 39 16 70
rDuiven , Cartograaf 6, 6921 EZ Duiven, tel 026 - 204 00 09
sGouda (3 ervaringen), Kampenringweg 34, 2803 PE Gouda, tel 0182 - 55 45 11
tGroningen (12 ervaringen), Sontweg 1-3, 9723 AT Groningen, tel 050 - 318 04 20
uHeerenveen , Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 72 61 01
vHeerlen (7 ervaringen), Cramer 148B, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 562 05 11
wHelmond (1 ervaring), Engelseweg 220, 5705 AK Helmond, tel 0492 - 52 61 10
xHengelo OV (3 ervaringen), Holtersweg 55B, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 250 42 34
yHoogeveen (3 ervaringen), Griendtsveenweg 30A, 7901 EA Hoogeveen, tel 0528 - 26 12 02
zHoorn NH (4 ervaringen), De Factorij 22, 1689 AL Hoorn, tel 0229 - 21 35 35
a1Houten (1 ervaring), Duwboot 63, 3991 CE Houten, tel 030 - 636 10 02
b1Hulst (2 ervaringen), Industrieweg 4A, 4561 GH Hulst, tel 0114 - 31 00 80
c1Kaatsheuvel (5 ervaringen), Waterloop 2, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 46 50
d1Leeuwarden (1 ervaring), Schenkenschans 1B, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 213 29 70
e1Leiderdorp (5 ervaringen), Meubelplein 10, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 523 82 12
f1Oss (3 ervaringen), Frankenweg 43/45, 5349 AP Oss, tel 0412 - 45 68 22
g1Purmerend (4 ervaringen), Newtonstraat 10, 1446 VR Purmerend, tel 0299 - 70 90 01
h1Roosendaal (4 ervaringen), Rucphensebaan 3, 4706PH Roosendaal, tel 0165 - 53 52 22
i1Rotterdam (14 ervaringen), Watermanweg 303, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 46 36
j1Sliedrecht (3 ervaringen), Lelystraat 93N, 3364 AH Sliedrecht, tel 0184 - 41 58 55
k1Son (5 ervaringen), Ekkersrijt 4139, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 66 78
l1Spijkenisse (1 ervaring), Lucebertstraat 26, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 74 80 31
m1Utrecht (12 ervaringen), Zeelantlaan 51, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 280 10 52
n1Veenendaal (3 ervaringen), Groeneveldselaan 21, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 50 18 33
o1Venlo (5 ervaringen), Nijmeegseweg 4, 5916 PT Venlo, tel 077 - 351 00 10
p1Wateringen (5 ervaringen), 's-Gravenzandseweg 27, 2291 PE Wateringen, tel 0174 - 31 05 82
q1Zaandam (8 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 11, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 670 05 33
r1Zoetermeer (3 ervaringen), Coppeliaschouw 22, 2726 JA Zoetermeer, tel 079 - 347 87 66
s1Zwolle (6 ervaringen), Marsweg 37C, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 466 94 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.