Feedback
3,5

KeukenConcurrent

Score uit 256 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
45 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenConcurrent
Bij KeukenConcurrent staan we al ruim 18 jaar voor keukens van absolute topkwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs, waaraan we zeer veel aandacht besteden! Deze kwaliteit ziet u bijvoorbeeld aan de kwaliteitskasten die al zijn voorgemonteerd. Of aan de bijgeleverde apparatuur, die altijd van een bekend A-merk is. Doordat we onze keukens direct bij de fabriek en meteen op grote schaal inkopen kunnen wij de prijs zeer laag houden. Daardoor garanderen wij altijd de laagste prijs voor uw nieuwe keuken.
Alternatieven voor KeukenConcurrent
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 63 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 536 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 78 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,4 uit 1055 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 181 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 282 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 855 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 46 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 256 ervaringen over KeukenConcurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren25 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren27 ervaringen
1 ster171 ervaringen

Per vestiging:
“Kom na een jaar zoveel tegen wat niet goed is”
Door Bianca Koole op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Wateringen
Zo,n spijt......kom na een jaar zoveel tegen wat niet goed is. Kraan zou a kwaliteit zijn....hahahaha.......ajb ga naar van der Ham in de Theresiastraat Den Haag. Kwam mijn vorige keuken vandaan en omdat zij 1.500 euro duurder waren voor keukenconcurrent gekozen. Een kast die ik tevens had besteld bij keukenconcurrent was zoooooo lelijk dat ik deze heb moeten laten vervangen voor 2.300 euro. Uiteindelijk dus duurder uit. Los hiervan word je zowat gedwongen snel te tekenen en beloven ze je koeien met gouden horens.....niet doen....kon ik het maar over doen.
Reactie of foto toevoegen
“Van het kastje naar de muur gestuurd”
Door Ben wijlhuizen op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Arnhem
Slechte voorlichting, Slechte kwaliteit keukenblad. Slechte kwaliteit apparatuur. Van garantie hebben ze nog nooit gehoord. Alle oplossingen kosten geld. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. 2 jaar ellende en nog geen oplossingen! Rij die zaak snel voorbij!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service bij levering verkeerde kastjes”
Door Edo op maandag 19 sep 2022 22 | vestiging Cruquius
Keukenconcurent is alleen maar met sales bezig, je mag geen service verwachten. Verkeerde maten kastjes ontvangen, door ondeskundigheid van de verkoper. Nu maand later na onze melding, wachten wij nog steeds of er een oplossing komt. Als je belt met winkel waar je het gekocht hebt, wordt je naar "klantenservice" doorverwezen. Als je daar belt dan zeggen zij wij wachten op reactie van de winkel. Zo zijn wij een maand verder en wachten nog steeds op een reactie. Elke week als wij bellen, wordt ons beloofd dat wij terug gebeld zullen worden, maar helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte klantenservice”
Door Michel op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Keuken gekocht in Sliedrecht, zelf de plaatsing een keer uit moeten stellen en ook twee keer uitgesteld door keukenconcurrent zelf. Kan gebeuren. Echter is de keuken niet helemaal compleet geleverd en wachten we nog op wat onderdelen. We proberen hiervoor contact op te nemen met de klantenservice van keukenconcurrent, maar dit is de slechtste klantenservice die ik ooit heb gezien. Heb inmiddels uren en uren in de wacht gestaan zonder iemand gesproken te hebben. Het is geluk hebben dat je de telefoon op kan nemen als ze zelf bellen, want anders krijgen je de klantenservice nooit te spreken. Schandalige partij!
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden”
Door Rob op vrijdag 27 apr 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Vanaf het begin is het al fout gegaan, eerst kwam het inmeten en daar bleek de man een hele andere tekening te hebben als ik en de bovenkastjes 3x zaten er niet bij en volgens hem had ik die er niet bij genomen maar in mijn contract stonden ze wel, maar er werd niks opgemeten en dat zou gevolgen hebben. Adviseur Vormer, Kim had er puinhoop van gemaakt en schijnbaar hadden we allebei een ander contract, na belletje Hoorn keukenconcurrent werd me verteld dat mijn contract bindend was?.

We hadden een totaal pakket genomen en alles zou verder geregeld worden zonder kosten 850 euro voor maatwerk, deze man is 4 uur bij ons geweest heeft een uur twee stroomleidingen gelegd en 25 euro zwart betaald om stroom in mijn meterkast te krijgen voor mijn modem en mijn kraan liet hij zitten, meer als 20 jaar oud met gevolg dat bij aansluiting afwasmachine gelijk de boel in storing vloog volgens de expert teveel kalk in de kraan en hij begreep niet waarom hij hem niet vervangen had, stopcontacten vielen bij montage van de keuken zo van de wand want die had hij gewoon los tegen de muur gezet en ook de persoon die de boel op laatste dag aansloot 10 euro betaald om hier nieuw stopcontact op te zetten kosten 18 euro en de twee stopcontacten boven mijn aanrecht moest ik ook zelf kopen en toen ik hem belde of hij ze erop wilde zetten weigerde hij dat dus weer naar keukenconcurrent Hoorn gegaan om mijn beklag te doen maar die verwezen me naar karwei en zeiden dat ik het heel goedkoop zelf op kon lossen. maatwerk 850 euro, zwart door missers maatwerk 35 euro en 18 euro contact en 2 stopcontacten op de wal maakt 25 euro. Is 78 euro extra op de al betaalde 850 euro belachelijk voor woorden.

ik heb daarna boze sms naar die Peter van maatwerk gestuurd en gezegd dat hij een prutser is maar hij beweert dat ie kraan getest had en dat hij ok was.

monteur kwam alleen voor twee aanrecht bladen graniet dus moest ik hem helpen met tillen, ook weer schade aan mijn muur want het paste maar net, maar dat is te verhelpen en kan die jongen weinig aan doen. Ook zag ik dat hij vreselijk veel moeite had de afwasmachine in de kast te krijgen en hij wankelde, logisch blijkt achteraf want de persoon die alles aansloot moest hem er weer uit trekken omdat de slang er gedraaid onder lag en de machine stond erop

Nu komen we er achter dat er een kras van zeker 7 cm op het korte aanrecht blad zit vlak naast mijn kraan en dat zie je pas als je het schoongemaakt heb maar het zit er wel en ben er niet blij mee en hij heeft de punten niet mooi op elkaar gezet naar het andere blad maar goed dat is detail. We hebben al contact gehad met de klantenservice Lilian en zouden dit naar haar mailen met de desbetreffende fotos.
REACTIE VAN ROB
Helaas kan ik maar 1 foto plaatsen maar met keukenconcurrent in zee kan nog maar dat uitbesteden aan maatwerk nooit aan beginnen
REACTIE VAN ROB SANOU
Dramatisch
Reactie of foto toevoegen
“Scheur in keukenblad”
Door Alex van tol op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Gouda
Na twee jaar en 4 maanden kwamen er achter dat er een scheur in ons keuken blad zat afspraak gemaakt en de monteur zij gelijk dat mijn kinderen op het blad hebben gestaan en hij wouw gelijk en offerte maken dat hij het blad wilde vervangen maar ik moest wel even mijn verzekering in lichten dat vind ik een beetje raar antwoord voor zo groot bedrijf als keukenconcurrent.
FOTO VAN ALEX VAN TOL
Gescheurd composiet werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling niet goed geleverd”
Door Gerda Den Dekker op dinsdag 23 okt 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Ik zou de keukenconcurrent aan niemand aanbevelen, heb hele slechte ervaring met jullie namelijk, op 6 september keuken geleverd, de bestelling klopte niet, klantenservice gebeld zou naar 3 a 4 weken nageleverd worden, het ging hier om een handgreep en achterwanden, blijkt achteraf dat degene die de keuken op kwam meten de enne wand was vergeten, dus op weg naar keukenconcurrent jongen, jongen dat was een heel karwei ben bijna 2 uur bezig geweest om uit te leggen dat wij 2 plankjes van 89 cm br , 1 van 89 hoog en een van 120 hoog. Plus dat de degene die de keuken op kwam meten die maar 8 cm kleiner heeft gemaakt, dus nog 2 plankjes van 8 cm br en 1 van 89 hoog en 120 hoog, verschillende gaatjes niet voorgeboord voor de handgrepen, aanrechtblad te lang. Klantenservice gebeld wanneer de bestelling geleverd zou worden. werd een paar keer gebeld dat de bestelling 24 oktober geleverd zou worden, heb toen klantenservice gebeld over de bestellingen was moeilijk uit te leggen dat het om 2 bestellingen ging (1 nalevering en 1 nabestelling) alles zou op 24 oktober geleverd worden, krijg s,morgens een email dat het geleverd werd tussen 12 en 18 uur, 1 uur later werd ik gebeld dat de bestelling nog niet binnen was en dat ze niet weten wanneer het binnen komt, ik was heel erg kwaad. dus mensen denk er aan als je een keuken besteld dat je de reclame niet moet geloven, wat het is niet een HELE keuken voor HALF geld, maar een HALVE keuken voor HEEL geld.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Ben Almere op vrijdag 24 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een tópservice. Drie jaar geleden een keuken gekocht. Storing in de vaatwasser: zonder kosten en snel verholpen. Nu melding gemaakt van een kapot scharnier van het keukenkastje en binnen een paar dagen een nieuw scharnier zónder factuur. Echt grote klasse!!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Kaylie Vintges op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer ontevreden over de service. Wij hebben 8 maanden geleden onze keuken gekocht! Onze kookplaat werkt totaal niet naar behoren, zou een inductiekookplaat moeten zijn, maar een enkele inductiepan is maar geschikt. Afgelopen 3 maanden meerdere malen contact opgenomen en werd ons beloofd met een oplossing te komen, nu hebben we nooit meer iets gehoord. Nu heeft ook onze vriezer het vorige week begeven en uiteraard direct contact opgenomen. Laten ons nu 3 weken wachten op een monteur. Kunnen geen gebruik maken van onze vriezer en de hele inhoud met dure boodschappen is de prullenbak ingegaan. KeukenConcurrent is absoluut geen aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Positief en negatief”
Door Selçuk Yildirim op maandag 1 okt 2018 18 | vestiging Rotterdam
Onze keuken is 3 weken geleden geleverd en we waren zo enthousiast totdat we het resultaat zagen. Ik heb positieve en negatieve ervaringen met KeukenConcurrent Rotterdam.
Positieve ervaringen:
- de communicatie was goed tot de levering van de keuken
- de levering was op tijd zoals beloofd
Negatieve ervaringen:
- de leidingen waren op vrijdag 7 sep gecontroleerd door de medewerkers van Keukenman (zakenpartner van KeukenConcurrent) en alles was prima, achteraf blijkt dat de leidingen niet correct waren maar dat hoor je nadat de keuken gemonteerd is. Ik vond dat erg vervelend.
- op maandag 10 sep komt er monteur om de keuken te monteren, deze monteur heeft ons in het begin niet doorgegeven dat de leidingen niet correct waren. Hij heeft ook de keuken gemonteerd zonder enig overleg, achteraf zegt hij dat de leidingen niet correct waren. Dan stel ik de vraag ' Waarom heb je dat ons niet in het begin verteld'? Het antwoord is ' Ik had geen tijd om te wachten voor de loodgieter. Ik heb mijn werk gedaan, de rest zal me worst zijn'. De houding van deze monteur beviel me echt niet. Ik heb gelijk KeukenConcurrent in Rotterdam gebeld. Ze konden mij niet helpen en ben door verbonden met de klantenservice. Ik heb 15 min gewacht om met iemand te bespreken maar toen was de verbinding verbroken. En toen is de monteur vertrokken.
- op het aanrechtblad zijn er nu al witte vlekken, het is alsof het blad al 10 jaar in gebruik is. Ik begrijp werkelijk niet hoe dat kan...
- we hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De vaatwasser maakt zo veel lawaai dat zelfs de buren kunnen het horen. Ook andere apparaten zijn van minder kwaliteit.
- we hebben het gevoel dat de keuken (de kasten, kraan etc.) minder kwaliteit is dan wat we gezien hebben, dat is echt vervelend gevoel
Ik heb al contact gehad met de Consumentbond, zij hebben ons geadviseerd om eerst in gesprek te gaan met KeukenConcurrent Rotterdam. Ik hoop echt dat KeukenConcurrent ons verhaal luistert en neemt nodige acties.
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete keuken”
Door W. Meijboom op woensdag 20 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Complete keuken gekocht die begin februari 2021 werd geplaatst. D.w.z. incompleet geplaatst: er ontbraken een aantal elementen en bleek het inmeten ook gebrekkig. Anno eind oktober 2021 is er voor de 4de keer een monteur geweest om de keuken af te maken, maar bleek voor de zoveelste keer dat de verkeerde artikelen zijn besteld. De grove manier waarop ik in augustus werd gedwongen om van mijn vakantieadres terug te keren om (wederom verkeerde) artikelen in ontvangst te nemen (we hebben geen opslagmogelijkheid) getuigt van weinig klantgericht handelen. Ons gevoel bij KK is dat als het geld binnen is zoekt u het daarna maar uit. De term "klantenservice" ervaren wij dan ook als volkomen misplaatst. Voorgaande is slechts een milde weergave van onze werkelijke ervaringen.
Reactie of foto toevoegen
“2 keer lekkage”
Door J hendriksen op dinsdag 29 jan 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht en laten plaatsen.daarna kwam de ellende door verkeerde aansluiting van de slang van de vaatwasser kregen wij lekkage dus waterschade.dit was de tweede keer dat het mis ging bij de eerste keer was de aansluiting onder de wasbak niet goed waardoor het water niet goed wegliep. Waterschade is nog niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Vermijd dit bedrijf”
Door dac op donderdag 24 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Wij hebben vorig jaar in oktober onze keuken gekocht bij Keukenconcurrent. Deze keuken is in mei dit jaar geplaatst. We waren tevreden met de service van de medewerker bij Keukenconcurrent, maar we zijn zeer ontevreden over de levering en plaatsing van de keuken. Keukenconcurrent moest vijf keer langskomen om het een en ander te corrigeren. Het ging om het herstellen van grove fouten die niet hadden moeten gebeuren. Te denken valt aan: ontbrekende ventilatiegat voor de koelkast, twee keer een verkeerde stol geleverd en gemonteerd, lades die niet goed sloten, timelight van mijn vaatwasser die niet goed projecteerde op de grond en dergelijke. Uiteindelijk hebben we om Keukenconcurrent te kunnen verwelkomen, voor het herstellen van de grove fouten, extra verlofuren moeten kopen. Dit is dus ten koste gegaan van onze portemonnee. Ik heb Keukenconcurrent gevraagd om een schadevergoeding, maar ze kwamen met een belachelijk voorstel, namelijk een waardebon van Woonexpress te waarde van eerst € 100,- en later van € 200,- terwijl onze schade ruim € 1.500,- is. Wij doen nooit aankopen bij de Woonexpress, dus een waardebon was voor ons niet interessant. Omdat wij geen vervelende rechtelijke procedures aan wilden gaan, hebben wij Keukenconcurrent meegedeeld akkoord te gaan met € 200,00, mits dit geen waardebon is maar een terugbetaling. Ik kreeg als antwoord van Keukenconcurrent terug dat ze wel willen betalen, maar dan slechts € 100,00. Super slechte service! Totaal geen klantenbegrip! Zo niet klantvriendelijk. Ze onderhandelen voor € 100,- terwijl ze duizenden euro's van ons hebben ontvangen. Alles wat gebeurd is is door hun toedoen gebeurd en dan word je zo behandeld. Heel vervelend! Ik ben tevreden met mijn keuken, maar dat is omdat ik vier maanden zelf heb moeten najagen. Als je een dure keuken koopt, mag je wel wat service en klantvriendelijkheid verwachten. Ik ben totaal niet tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Keukenconcurrent! Iedereen die opzoek is naar een nieuwe keuken: Vermijd Keukenconcurrent! Je denkt dat je je keuken hebt betaald, maar zal altijd kampen met kosten die ten koste gaan van je eigen portemonnee.
Reactie of foto toevoegen
“Te snel beslissen”
Door J. de Wit op maandag 22 feb 2016 16 | vestiging Son
onze keuken werd verkocht door een niet al te ervaren medewerker.
we moesten die zelfde dag nog beslissen of we de keuken bij jullie kochten. aangezien de ervaring van de medewerker hebben we regelmatig contact moeten zoeken met het filiaal en zijn we zelfs van Son naar Helmond gemoeten om het allemaal rond te krijgen.achteraf is het allemaal goed gekomen maar aangezien we uit een bouwdepot hebben betaalt moest de levering uitgesteld worden heb daar weer extra kosten voor moeten betalen voor opslag van de keuken. terwijl we eigenlijk de keuken op afroep konden laten plaatsen hebben ze mijn keuken zelf maar ingepland want dat kwam zo beter uit
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier niet”
Door boer op vrijdag 3 feb 2017 17 | vestiging Groningen
Idd blijf hier weg. In de winkel beloven ze je van alles, maar komen het niet na. Ik had een afzuigkap met achterwand besteld en ik vroeg kan dat deze week geleverd worden toen zeiden ze ja hoor meneer geen probleem. En nu moet ik gewoon 5 weken wachten. Ongelofelijk. Het zijn leugenaars. Ik koop daar nooit wat weer. En ik hoop andere mensen ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Had het beter niet kunnen doen”
Door Carlo Weijers op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Barendrecht
De kleur van de frontjes is anders dan de ombouw ondanks dat ze beiden als magnoliawit op papier staan is het een magnoliawit en de ander crème. Trap hier dus niet in! Slechte montage en afwerking, waar ze voor 6 punten terug moeten komen. Niet afgekit, scheef gemonteerd, blad 5 mm te kort, te weinig softclose en ontbrekende plinten en afwerking. Ik koop hier nooit meer een keuken en zal niemand de keukenconcurrent aanbevelen. Had ik het maar nooit gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Van kastje naar de muur”
Door Emre ucar op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Den Bosch
1,5 jaar (01-06-2018) terug een keuken gekocht bij keukenconcurrent. bij het plaatsen van de keuken is er schade aangericht aan het huis. tot op heden nog steeds geen betaling of een antwoord kunnen krijgen wanneer wel. als je de klantenservice belt maken ze allemaal beloftes dat ze een terugkoppeling gaan geven maar helaas! contact opgenomen met leiding gevende die hangt de telefoon gewoon op.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Corina Huijsmans-Kind op donderdag 8 jun 2017 17 | vestiging Rotterdam
Wederom een teleurstellende ervaring met keukenconcurrent. Zouden vandaag spullen komen naleveren, 2 maanden na plaatsing keuken. 17 mei afspraak gemaakt niets meer gehoord. Vrij genomen. Vandaag gebeld, maar helaas spullen waren er nog niet. Communicatie is heeeeeeel slecht, al meerdere trieste ervaringen mee. Zullen nooit hand in eigen boezem steken.
Reactie of foto toevoegen
“Afgedwongen afkoopsom”
Door Jac op maandag 25 apr 2016 16 | vestiging Hulst
Wij vol goede moet naar keukens wisten kijken en eindelijk dachten we toen onze droomkeuken gevonden te hebben. het was toen net tussen kerst en nieuwjaar dus ga je leuk de feestdagen in. Bij de vraag wanneer ze hem konden inmeten en plaatsen hebben we een slag om de arm gehouden want waren nog niet helemaal rond met de aannemer. Toen we eindelijk rond waren met de aannemer kreeg ik het vervelende nieuws dat het bedrijf waar ik werkte failliet ging en dat ik op straat zou staan . In die week zouden we ook de Hypotheek afronden , nou niet dus. De bank kwam terecht ermee af dat als ik geen vast werk had dit een te groot risico was en dus geen lening kreeg. BALEN DUS. Gelijk de aannemer gebeld en dit uitgelegd. Geen punt meneer we hebben nog niets gedaan of besteld en begrijpen u situatie volkomen . Gelukkig konden we die opdracht kosteloos cancelen. Daarna naar keuken concurent gebeld en persoonlijk langs gegaan. In eerste instantie zei de verkoper , geen probleem dan laten we hem gewoon staan en als het dan wel kan kunnen we hem gelijk inmeten en laten maken. Dat ging lang goed tot we van hoofdkantoor bericht na bericht kregen dat we een datum moesten kiezen zodat de keuken gemaakt en geleverd kon worden. Uitgelegd hoe de situatie was telefonisch maar helaas geen respons. Totdat ze op een gegeven moment aangaven dat we hem beter konden cancelen . Wij zeiden dat dit beter was omdat ik nog altijd met tijdelijke jaarcontracten werkten en dus geen lening kreeg.Staat nota bene op de factuur een regel voor , maar die hadden wij niet gezien en hun niet laten zien. Volgens hun wel natuurlijk maar 100% zeker weten van niet. We kregen daarop gelijk een factuur van ruim €1600,00 of we die even wilde betalen. Dat was gewoon de wettelijke afkoopsom. Hier was geen speld tussen te krijgen , alleen als je voor einde van het jaar keuken zou kopen zou je dat bedrag eraf mogen trekken mits de keuken duurder was dan €9000,00 ongeveer.
Zo meedenkend als de kleine aannemer was zo hebberig is keuken concurrent of moeten we zeggen de DMG groep? Nooit meer bij keukenconcurrent , ze doen zich voor als zeer klantenvriendelijk maar laten je gewoon betalen , wat er ook de reden door is. 0,0 mens vriendelijk Als je nog niets gemaakt of bestelt hebt KC ( en dat was ook zo) had je dit ook gewoon zonder boete kunnen regelen met ons , maarja
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden”
Door A. van Uden op woensdag 12 sep 2018 18 | vestiging Helmond
In 2016 ben ik online gaan kijken voor een nieuwe keuken, tot mijn verbazing werd ik gebeld door keukenConcurrent Helmond over een super aanbieding. Een hele keuken voor half geld. Wij hebben hierop een afspraak gemaakt. Nadat we door een vriendelijke medewerker van de vestiging ontvangen werden is de keuken getekend. Wij hebben niet zo'n hele grote keuken dus dachten we dat het ook niet zo duur zou worden. Nadat de keuken uitkozen was en de prijs binnen ons budget was werd er erg hard aangedrongen op een handtekening plus aanbetaling, er werd ook verteld dat we de keuken altijd nog konden annuleren en dat we de aanbetaling terug zouden krijgen.

De keuken zou op afroep geleverd worden, toen we eind 2017 de keuken wilde afroepen werden we nog een keer uitgenodigd op het filiaal en daar is het fout gegaan.

Sommige onderdelen waren niet meer te leveren, en uiteindelijk werd de keuken duurder. 14 dagen na deze afspraak wilde ik nog iets veranderd hebben want de keuken is optisch wel mooi ingericht maar het is niet practisch. Dit was niet mogelijk omdat de keuken al gemaakt werd in de fabriek. Dit was in oktober en de keuken is eind januari geplaatst. Ze deden heel erg moeilijk dus ik heb het contract er nog een keer bijgepakt en daarin bleek dat als ik van de koop af wilde zien ik 1/3 van de keuken moest betalen. Daarna is het steeds erger geworden, de keuken zou in week 3 geleverd en geplaatst worden. Dus wij hadden in week 4 het leggen van de vloer gepland, de keuken werd wel in week 3 geleverd maar niet geplaatst, daardoor kon de vloer niet gelegd worden. De leidingen hoefde niet verlegd te worden werd ons gezegd, toen wij het leiding schema kregen moesten alle leidingen verlegd worden en ga zo maar door. Uiteindelijk is de keuken niet alleen bij keukenconcurrent duurder geworden maar ook in huis, want wij moesten een loodgieter plus stucadoor laten komen. Verder bij inbouw bleek de keuken niet compleet, want wij hadden aagegeven dat de keuken tot aan het plafont dichtgemaakt moest worden en dit stond niet op de order, en de keuken werd niet afgekit want dit hoorde volgens de inbouwer niet bij de keuken.

Al met al is door deze tegenslagen de verbouwen uitgelopen met 3 weken. En die keuken voor half geld, had ik bij een ander goedkoper kunnen laten zetten. Dus dat is ook maar een verkooppraatje. Nee nooit geen keuken meer van keukenconcurrent.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met nieuwe keuken”
Door JohnJongmans op zaterdag 5 mrt 2016 16 | vestiging Roosendaal
Bij aankoop netjes ontvangen en deskundig geholpen. Het lenen van kleurstalen voor bijpassende materialen was geen bezwaar. De aflevering is correct het verpakkingsmateriaal is netjes meegenomen zodat je niet met dit blijft zitten. al me al zijn we tevreden met de nieuwe keuken.
FOTO VAN JOHNJONGMANS
Nieuwe witte keuken met grepen en inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door D.P. op donderdag 31 mrt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
Tijdens verkoop prima lui - maar op het moment dat je je handtekening hebt gezet - slechte communicatie - slecht te bereiken - geen tijd - part time werkers - slechte interne communicatie - komen geen afspraken na - beloven dingen die ze niet nakomen zelfs qua levering - montage niet afgemaakt omdat zaken niet juist waren. Echt geen aanrader - hard voorbij lopen die winkel!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken verkeerd ontworpen”
Door Cor Jacobs op woensdag 15 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Beste keuken concurrent. Hierbij moet ik betreuren dat jullie na het leveren van een keuken die slecht getekend is en niet past er geen enkele manier mogelijk is om ondersteuning of een oplossing te vinden. Hierbij ben ik nu 8 week verder en heb ik geen mogelijk om men keuken te kunnen benutten en af te maken. Hoop dat ik het netjes omschreven heb dat jullie service ruk is na het afbetalen van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Valt een beetje tegen”
Door A. Fikkert-Boeyink op woensdag 5 jan 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben hier onze keuken uitgezocht en alles was goed doorgesproken met Richard, en de keuken werd gebracht, alleen was ons voor het 1e jaar een extra set filters voor de afzuigsysteem toegezegd en tot op heden hebben we die niet ontvangen en ook jammer genoeg geen duidelijke uitleg gehad over het gebruik van de apparatuur zoals de oven en magnetron en de kookplaat en dat valt wel een beetje tegen van hun.....
Reactie of foto toevoegen
“Gegarandeerd de laagste prijs en anders ...”
Door Alfredo O op vrijdag 30 dec 2016 16 | vestiging Groningen
Vandaag hebben wij een offerte laten maken bij de keukenconcurrent, met de mooie ACTIE hele keukens voor half geld. Ook hangen er in de zaak meerdere posters met gegarandeerd de laagste prijs en anders verschil terug + 10% korting........

Maar ja dan komen zij met het "eindbedrag" het bedrag lijkt verdacht veel op het maximale budget wat je noemt aan het begin van het ontwerp. Wij hadden al een offerte van een keukenzaak met exact dezelfde indeling maar dan met een granieten blad, plaat achter de kookplaat en spatrandjes in de zelfde steen, maar deze was ons eigenlijks te duur dus daarom hebben we hier een offerte met het veel goedkopere kunstof blad laten maken. en wat schetst onze verbazing, Na veel geram op zijn rekenaparaat komt de verkoper precies op het bedrag dat ook op de offerte van de keukenzaak stond met het granieten blad.

Na even een buiten een luchtje te hebben geschept hebben wij dit ook aan de verkoper gemeld en zijn reactie daarop was vrij duidelijk: Onze offerte met bijbehorende tekening en berekening werd verscheurd en verteld dat we dan maar heel snel weg moesten gaan... Niks woord houden van wij zijn de goedkoopste , gewoon je klanten die een duidelijke offerte van een keukenzaak bij zich hebben weg jagen zonder de offerte te bekijken...... Voor ons geen keuken voor half geld met gratis montage dus.....
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door J. op woensdag 27 apr 2016 16 | vestiging Leiderdorp
Echt hele nare ervaringen met dit bedrijf! Wat een leugenaars! Uiteindelijk 30% annuleringskosten moeten betalen! Mensen wees gewaarschuwd, teken niks en heb je het al gedaan, zorg dat je alles op papier zet ( met handtekening). Het is echt heel bijzonder maar de mensen die daar werken zeggen opeens hele andere dingen, weten opeens niet meer wat ze hebben afgesproken, zijn opeens niet meer aanwezig....noem maar op. Dat ze er met plezier werken, kan ik bijna niet geloven, want ik snap niet dat je blij kan worden met het geld dat je op zo'n manier verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Geen excuses”
Door M. de Jong op vrijdag 25 nov 2016 16 | vestiging Almere
Bij het kopen van de keuken goed geholpen, maar bij de levering kwamen we erachter dat ze ons nergens over ingelicht hadden:
-Wasbak die officieel niet in een kunststof aanrechtblad past!
-Geen snoeren of klemmetjes krijgen bij eigen montage keuken!
- Totaal andere kastombouw, omdat de koelkast die we erbij besteld hadden te groot was

Verder:
-De tekeningen niet aangepast, waardoor de aannemer leidingen op verkeerde plek heeft geplaatst. Daarnaast is de diepte van het eiland op de tekeningen niet aangepast, waardoor de stoelen er niet onder passen!
-Tekeningen vergeten op de sturen!! (O, daar hoorde die plaat dus bij!)
-Een kraan die stuk is (kan gebeuren, maar met al het andere erbij!)
-Glazen plaatjes voor de lades niet geleverd. Waren niet besteld en zou nu op kosten van keukenconcurrent toch besteld worden (op kosten van keukenconcurrent?! Volgens mij hebben wij daar gewoon voor betaald!)

Verder:
-Hebben we meer dan twee uur bij elkaar in de wacht gestaan om überhaupt de klantenservice aan de lijn te krijgen! Werden door de klantenservice door verwezen naar de winkel, probleem lag volgens klantenservice bij hun, dan wordt je natuurlijk weer door verwezen naar klantenservice. Dus toch maar bezoekje aan de winkel! Daarna nog meer telefoontjes en nu, na drie weken nog steeds geen complete keuken! Een excuses, nee (nog niet in elk geval).
Reactie of foto toevoegen
“Het drama”
Door Marcia konings op donderdag 10 aug 2017 17 | vestiging Roosendaal
Wat een drama drama en nog eens drama. In de winkel goed geholpen, alles kon en niets was te veel maar de levering laat zeer veel te wensen over. Afgelopen december hebben we de keuken geleverd gekregen (nou ja delen dan...) wij wilden deze zelf zetten aangezien we de keuken van 0 tot (bijna) 100% gingen vernieuwen. Bij de eerste levering misten we al vanalles, en waren er dingen beschadigd. Bij het zetten kwamen we nog veel meer tegen, en hebben we dus veelvuldig onze belminuten moeten gebruiken om de klantenservice aan de lijn te krijgen (ja vakanties he...) en dan ook nog eens tot een oplossing te komen. Bij een keuken van ikea krijg je nog plaatsingstips, maar nee bij de keukenconcurrent laten ze je gewoon tobben met een keuken van bijna 10.000 euro. Afgesproken dat het blad zou oversteken, blijkt dat als er eens een monteur komt dat dat dus niet zo is. Een hoekplankje moeten we nu zelf zagen uit een stuk gelakt hout. Ik hoef niemand te vertellen hoe dat eruit gaat zien zeker? Gelakt hout zagen gaat vaak niet zonder springende lak.apparaten die het niet doen, of eingelijk niet passen. Het enige wat wel klopte was het granieten blad ( gelukkig maar want anders kost het jezelf flink geld). Met deze keuken niet anders dan drama gehad en dus ook de laatste keer dat wij een keuken kopen bij deze gelddieven. De messenset die belooft is is ook al sinds december onderweg.ze kunnen die messenset steken waar de zon niet schijnt. Nooit meer keukenconcurrent voor ons!
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Chris op dinsdag 23 apr 2019 19 | vestiging Rotterdam
Onze keuken gekocht en tot aan onze handtekening super goed behandeld. Na mijn handtekening, veranderde mijn gevoel drastisch. Afspraken niet nakomen, afspraak maken met de adviseur, terwijl hij een dagje vrij is, onjuiste producten (meerdere malen), onjuiste tekeningen (meerdere malen), een vestigingsmanager (Gydo Timmermans) die zich totaal niet in klanten kan verplaatsen en zelf niet meer reageert op e-mails. Ik zou een ieder AFRADEN om zaken te doen met deze organisatie!
Reactie of foto toevoegen
“Geen eerlijke keuken”
Door Jeroen van der Meer op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Cruquius
Volledige keuken gekocht van meer dan 12.000 eur. We waren op zoeken naar een keuken met landelijke uitstraling en zijn geeindigd met ene moderne zwart-wit keuken. Waarom? Omdat Keukenconcurrent een-voor-een wist te melden dat gevraagde deurtjes / handgrepen /kranen / niet meer op voorraad waren. Verkoop ongedaan maken was geen optie omdat we op de dag van koop vier uur bezig waren gehouden met de ontwerptekening, die uiteindelijk precies zo was als we in het begin zelf hadden aangeleverd en moe een handtekening zetten onder een aanbetaling van e2.000. Advies: als je eerlijke keuken wil kopen, dan niet bij Mandemakergroep (eigenaar Keukenconcurrent).

Aanvulling ontvangen 8 juni 2021: Aankoop is geleverd door Keukenconcurrent en gemonteerd door eigen aannemer (Sekula). Installatie was moeilijk voor aannemer wegens gebrekkige handleidingen van KeukenConcurrent. Aannemer had eerder badkamer voor ons gedaan mbv installatie instructies van Paul Roescher, en dat liep vlekkeloos voor aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Afhandeling annulering”
Door Yuri Santana op maandag 11 sep 2017 17 | vestiging Wateringen
Na 3 weken heb ik nog steeds geen reactie van mijn annulering. Ik heb een kleine aanbetaling gedaan van €278 euro (i.p.v. €1278) en als ik klantenservice bel, dan verwijzen ze mij naar de vestiging en als ik de vestiging bel, dan geeft een medewerker aan dat hij mijn dossier heeft opgestuurd naar de directie en die zullen het verder afhandelen. Ook gaf deze medewerker aan dat klanten niet met hem in contact kunnen komen. Kortom: Jammer dat het zo moet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg teleurgesteld”
Door Moniek op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Gouda
Keuken besteld bij keukenconcurrent in Gouda. Vriendelijke man maar alles was teveel gevraagd. We wilde een extra kastdeurtje, dat kon niet. Een extra stuk aanrechtblad, dat kon ook niet. De keuken is afgelopen donderdag geleverd, hier en daar wat beschadigingen, kapjes van de afzuigkap beschadigd. Alle leidingen en stroom gedaan volgens het plan dat we meegestuurd hadden gekregen. Zijn de snoeren te kort van de magnetron en koffiezet apparaat, extra kosten. Bellen we de klantenservice word je ook niet netjes te woord gestaan en heel snel afgewimpeld. Heel erg teleurgesteld en zal de keukenconcurrent ook zeker niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken gekocht”
Door R. Korstanje op donderdag 1 jun 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
De showroomkeuken werd gekocht. We moesten een aanbetaling doen. Showroomkeukens worden niet door de winkel gemonteerd. Dat moet men zelf regelen. De volgende dag bij iemand die de keuken zou moeten gaan monteren bleek dat we opgelicht waren. De keuken was 3 cm langer dan we opgegeven hadden. Dat zou geen probleem zijn, want een hoekkast kon ingekort worden. Volgens de monteur was dat niet mogelijk bij de greeploze keuken. Om de keuken passend te krijgen zou een hoekkast omgekeerd gemonteerd moeten worden, dat volgens de verkoper eenvoudig te realiseren was. "Even deurtje verhangen". Zoiets kan niet, met geen enkele keuken. We wilden alleen een keuken met een vaatwasser. Er werd een inbouwvaatwasser voor aangekocht, die volgens de verkoper in één van de kastjes zou kunnen. Later bleek dat de vaatwasser in geen van de kastjes gemonteerd kon worden vanwege de maten en omdat deze niet in een spoelkast kan. Het was een oudere ervaren verkoper, zekere geen beginneling. We zijn dus op een schandalige manier opgelicht. We wilden in de winkel daarover praten, maar konden pas over drie dagen terecht. Een kennis attendeerde ons op de annuleringstermijn van twee dagen en heeft de aankoop voor ons tijdig geannuleerd, via email. Als we op het gesprek hadden moeten wachten, hadden we niet meer kunnen annuleren. Op meerdere email berichten naar de vestiging en naar het hoofdkantoor is nooit een reactie ontvangen. Naar onze mening een onderneming met een criminele intentie. Onze rechtsbijstandverzekering heeft ons verzekerd dat ze niets kunnen beginnen en ons de aanbetaling terug moeten betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Koof past niet een beschadigde kastdeuren”
Door N. Kiel op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Groningen
Vier maanden soebatten over een niet passende koof en beschadigde kastdeuren vervangen door beschadigde kastdeuren... Keukenconcurrent? Ik zou nog even twee keer nadenken.
FOTO VAN N. KIEL
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Harry op woensdag 19 feb 2020 20 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht van € 13.000 bij levering kozijnen beschadigd muur beschadigd en kapotte afzuigkap. Meneer die het keuken inbouwt is een zzper hij kan niks betekenen. Meerdere malen contact gehad na 1 jaar uiteindelijk niuewe afzuigkap geleverd. Echt een rotzooi bedrijf ga niet met hun in zee beter door Reddy keuken of star keuken. Ik raad deze hufters aan niemand.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door Kirsten op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Jammer dat ik niet 0 ster kan geven. Zeer klantonvriendelijkheid. Denken niet mee. En vertellen de kleine lettertjes niet. Levering slecht. Monteurs onbeleefd. En over de klantenservice hoef ik al helemaal niet te beginnen. Kijk uit! Koop hier niet je keuken! Trap er niet in en ga naar een goede keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel zaken”
Door Angelique op donderdag 24 jan 2019 19 | vestiging Cruquius
Teveel om op te noemen wat niet goed ging, zit nu nog steeds te wachten op achterplaatje wat vandaag na 6 weken geleverd zou worden .... je raad het al.. ( er was iets verkeerd gegaan). De monteurs waren iedere keer fijne werklui, en werkten netjes, fijne vakmensen uit Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“Service stopt na betaling”
Door N.H. op maandag 22 feb 2016 16 | vestiging Arnhem
Service voor aankoop zeer goed. Als na aankoop zaken niet kloppen mede door een slechte voorlichting vooraf (ik had dingen "zelf kunnen weten") en verkeerd inmeten aan hun zijde is de deur na een zeer slecht gesprek aan de telefoon dicht. Geen ervaring met klanten die waar voor hun geld willen. Nemen geen verantwoording voor eigen fouten. Erg jammer want was in eerste instantie erg tevreden maar het lijkt dat wanneer je geld eenmaal gestort is de service direct stopt.
Reactie of foto toevoegen
“Vlekvorming”
Door M. Maasen op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
We hebben een complete keuken gekocht bij Keukenconcurrent. Toen hij eindelijk geleverd was bleek er eea niet in orde te zijn. Dat hebben we meteen gemeld en het is in behandeling genomen, echter wachten we al enige tijd op de nieuwe levering (wat we opnieuw geleverd krijgen is op voorraad is ons gezegd). Daarnaast is het een vreselijke keuken om schoon te maken. Overal vingers, ze zijn er niet af te krijgen. Blijven zichtbaar net als de stickers die op de keuken zaten toen hij geleverd werd. Bij aankoop heb ik gevraagd of de keuken snel vlekken zou laten zien, maar dat was zeker niet het geval. Wat heb ik hiervan geleerd? Een verkoper niet op zijn woord geloven! Laat ze tenminste schoonmaakmiddel wat de vlekken wel verwijderd erbij doen. Maar dan nog, je kunt iedere keer als een deurtje vastgepakt is weer de vingers zien.
Reactie of foto toevoegen
“Levering keuken”
Door P.Havinga op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Groningen
Komplete keuken gekocht in Groningen. Levering volgens planning ,alleen de keuken mist nog een greeplijst en het regaal is niet recht. Gemaild en diverse malen gebeld en de belofte dat ze contact met mij opnemen wordt niet nagekomen. het zal mij benieuwen of ik ooit nog reactie krijg. Eerst zelf maar weer bellen.
REACTIE VAN P.HAVINGA
Alweer de belofte dat ze contact opnemen niet nagekomen. Het zal wel bij de standaardprocedure horen, dat wanneer er betaald is dat de service op is. Voor de levering en betaling nemen ze wel regelmatig kontakt op dus ze kunnen het kan wel.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Bert Kikkert op dinsdag 23 feb 2016 16 | vestiging Hoogeveen
Een nieuwe keuken gekocht bij keukenconcurrent in Hoogeveen,een hele goede uitleg en superaardige verkopers,alles werd heel goed uitgelegd en ook de prijs was voor ons aantrekkelijk om gelijk het contract maar te tekenen,men houd zich perfect aan de afspraken,zoals het komen inmeten en het leveren en plaatsen van de keuken.Zoals men had beloofd is alles naar wens verlopen,ook de communicatie naar ons was heel duidelijk.De afspraak wanneer de monteur zou komen om de keuken te plaatsen was ook heel correct,en nog belangrijker,een heel deskundige vakman die echt een perfekte keuken heeft geplaatst.Niets dan lof over de keukenconcurrent.echt voor iedereen die een nieuwe keuken wil kunnen wij niets anders zeggen GA NAAR DE KEUKENCONCURRENT!! men zegt weleens de klant is koning,maar dat is hier echt zo.
FOTO VAN BERT KIKKERT
Onze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fabrieksgarantie”
Door Bahari op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
Ik heb een complete keuken gekocht voor 9500 euro. En de personeel die gaf mij 5 jaar garantie als ik 5 apparaten van whirlpool zou kopen,dat heb ik gedaan nu 2,5 jaar verder hebben 2 van deze apparaten het begeven. Ik ben teruggegaan naar keuken concurrent om dit te melden wat bekijkt dat ik maar 2 jaar fabrieksgarantie heb dit omdat ik de 5 jaar garantie niet heb aangevraagd. Pure oplichterij niemand heeft mij gezegd over het aanmelden van de apparatuur en wat mij betreft voor zo een bedrag hadden ze dit lekker zelf mogen doen als ze dit verkopen. Ik voel me zwaar opgelicht dus niet doen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles je eenmaal betaald hebt”
Door Baumann op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Hengelo OV
We hebben dit jaar een keuken besteld bij de keukenconcurrent in Hengelo. We werden netjes geholpen bij in eerste instantie een offerte. We hadden nog wat vragen bij de verkoper neergelegd wat hij moest uitzoeken voor ons en dan zouden we een beslissing nemen. Na 2 weken gewacht te hebben namen we zelf maar weer contact op en we kregen als antwoord dat hij het vergeten was voor ons uit te zoeken. Kan gebeuren, we zijn toch op de deal ingegaan en hebben de handtekening gezet! Een paar weken voordat alles geleverd zou worden word ik gebeld door de verkoper met de mededeling dat er een naad in de achterwand komt omdat ze die afmeting niet leveren, beetje jammer dat je dat niet eerder hebt aangegeven, we hebben gevraagd of de naad op een andere plekken komen en ook dit antwoord laat 3 weken op zich wachten. Verder is het leidingadvies zeer matig tot onvolledig van deze verkoper. De keukens zijn beiden netjes geleverd, maar een dag voor montage wordt ik doodleuk gebeld dat de monteur niet komt omdat hij zich ziek heeft gemeld, dat kan natuurlijk maar dan zou je een vervanger verwachten. Niets is minder waar er moest een nieuwe afspraak worden gemaakt, waar ik natuurlijk niet akkoord mee was. Ik had zelf een dag hiervoor vrij genomen en de installateur zou die dag ook komen. Tevens werd er mij duidelijk gemaakt dat de gasleiding niet goed zat en dat eerst diende aangepast te worden. De vrouw aan de lijn was kennelijk niet op de hoogte dat dit allemaal al was goedgekeurd door Hengelo en dat wij zelf alles goed hadden gemeten omdat wij een eigen inbouw koelkast hadden, waar de leiding achter liep. Ook dit was bekend bij Hengelo. Al met al heeft mij dit weer een dag op mijn eigen werk gekost om toch een monteur te krijgen de volgende dag. En dan de montagekosten en installatiekosten die zijn belachelijk hoog in tegenstelling tot wat een zzp-er vraagt. De verkoper had ons ook nog een meeneemhaak beloofd voor de besteklade, die was helaas niet meegeleverd en we dachten ach zo'n klein ding kunnen ze zo opsturen. We wachten nu ruim een maand en nog niks gezien. Heb deze week nog een mail gestuurd naar de klantenservice maar natuurlijk nog geen reactie gehad. Immers alles is al betaald. Ik zou niemand de keukenconcurrent aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door D de Groot op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
heb een nieuwe keuken bij hun gekocht en ging al fout voor plaatsing, want ik wou een 5 pits gastoestel maar de tekenaar had maar ruimte getekend voor een 4 pits. ook de afzuigkap en oven waren dus voor een 4 pits. er kon geen nieuwe tekening gemaakt worden want alles was al in de maak dus of ik even een 4 pits wou uitzoeken. (na veel gezeik eindelijk toch maar gedaan FOUT DUS had er gewoon nooit mee eens moeten zijn.) hun excuus was tekenaar is nieuw maar ik vind dat geen excuus omdat hij ook gecontroleerd word dus de manager dus beide weten niet wat ze verkopen ook stond er op de tekening een gat voor afzuigkap maar bij plaatsing kreeg ik te horen dat dat niet hoefde vanwege een special filter die de afzuiger heeft dus heb ik een onnodig gat in mijn plafond.deze keuken heb ik ongeveer nu een jaar en vriend van me keek begin dit jaar naar afzuigkap en deze had gewoon een gat voor afzuiging naar buiten, voel me dus dubbel genaaid ik persoonlijk zou daar dus nooit meer heengaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een en al ellende”
Door YJasmina op woensdag 16 mrt 2016 16 | vestiging Amsterdam Westpoort
Drie maanden geleden keuken gekocht bij de Keukenconcurrent. Sindsdien 1 en al ellende, terwijl je juist blij hoort te zijn dat je een nieuwe keuken krijgt. Naast de keuken kregen we een hoop stress, intimidatie en een kapotte vloer mee. Momenteel wordt de keuken gemonteerd, echter dat gaat problemen opleveren, omdat de Keukenconcurrent een verkeerd leiding-adviesschema heeft meegegeven. Keukenconcurrent wil alleen maar meedenken en tot een oplossing komen als we een aantal honderd euro's extra neerleggen. Ook geldt 'goedkoop is duurkoop' hier niet, want een kleine keuken van ruim €9000 noem ik niet goedkoop.
- Wil je genieten vd komst van een keuken
- Wil je dat je vloer in de woonkamer en hal onbeschadigd blijft
- Kan je stress en intimidatie missen als kiespijn
Dan zou ik zeggen: kies NOOIT voor de Keukenconcurrent
Reactie of foto toevoegen
“Geen levering”
Door RSR Ghirah op maandag 11 sep 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben barkrukken besteld en ons werd beloofd dat deze binnen drie weken zou worden geleverd. Het aankoopbedrag is ook volledig betaald. Tot op heden zijn de krukken niet geleverd en word ik van afdeling naar afdeling verwezen. Telkens word mij beloofd dat ik word teruggebeld, maar dat is tot op heden niet gebeurd. Schandalig voor woorden dat klanten zo laks worden behandeld en beloftes niet conform afspraak worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi maar slechte service”
Door Joris op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Doetinchem
Mooie keuken, maar zeer slechte service. Kastenwand vekeerd geleverd, inmiddels 2.5 week verder en nog steeds geen duidelijkheid. :(
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Lilly Meeuwsen op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Almere
Een keuken gekocht! Helaas zijn het echte oplichters! Mondeling iets afgesproken maar toen bleek dat het anders op papier stond konden we nergens onder uit. Eenmaal de keuken bezorgd bleek er geen afzuigkap en na 7 x bellen is het nog niet geleverd. Ook de BBQ de we gewonnen hebben is niet geleverd en weet niemand ergens iets van! Terwijl het op onze bon staat! Beveel dit bedrijf niemand aan! Verschrikkelijk!alleen de monteur was erg vriendelijk en werkte netjes!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door h.geurtsen op woensdag 14 sep 2016 16 | vestiging Arnhem
Prima voorlichting over indeling keuken !!kwam met ideeën waar wij niet aan gedacht hadden !Levering en plaatsing op afgesproken dagen en tijd !!Monteur prima vakman netjes geplaatst .deed zelfs wat extra dingen !!! Keuken zelf ook netjes prima prijs/kwaliteit !!!
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door saeid op vrijdag 25 nov 2016 16 | vestiging Almere
Een keuken gekozen en gekocht,
1- verkoper heeft niet alles besteld van de zelfde keuken in de showroom.
2- beloofde binnen 5 weken te beringen, dit was 8 weken geworden
3- keuken kasten gebracht, er ontbreekt een de kast van de koelkast en toebehoren, binnen la's en deur dempers
4- keuken concurrent gebeld, verkoper geeft aan dat manager zal mij bellen in de komende 2 dagen, de manager heeft nooit gebeld,
5- twee keer contact opgenomen, verkoper zei dat hij niks er aan kan doen, manager moet wat doen, manager van keuken Concurrent is Almere heeft niet gebeld, al meer dan drie weken
6- Na bestellingen voor de niet opgeleverde kasten en wat ontbreekt zal nog een 4 weken duren

Advies, niet bij Keuken concurrent kopen.
Let op de Prijs, en verkoop Praatjes, De prijs van elke keuken dat ze aan geven niet meer dan de helft waard
FOTO VAN SAEID
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door D. Castricum op donderdag 2 jun 2016 16 | vestiging Cruquius
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Erg prettig geholpen tijdens de aankoop door Karim en het hele traject van aankoop tot en met plaatsing is probleemloos gegaan. Goede telefonische communicatie en duidelijk mailverkeer vanuit hoofdkantoor. Super personeel bij het transportbedrijf en de timmerman was echt een vakman met plezier in zijn werk. Blij met de keuken en de KeukenConcurrent.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken wordt niet geplaatst”
Door Martha op zondag 18 sep 2016 16 | vestiging Rotterdam
Beste, Ik heb een keuken gekocht bij Keuken Concurent. Het was de bedoeling dat er twee gesprekken zouden komen, maar na ondertekening van het contract bij het eerste gesprek begon de frustratie. Er kwam geen tweede gesprek ook al zei ik keer op keer tegen de verkoper dat ik graag een aantal dingen uitgelegd wil hebben, omdat ik dat gewend ben bij dit bedrijf. Dit is namelijk de tweede keer dat ik een keuken koop bij Keuken concurrent, en de eerste keer is alleen netjes verlopen. Nog een gesprek na de koop, om alles na te gaan en de vragen van de consument te beantwoorden. In dit geval vond de verkoper dat de door hem toegezegde tweede gesprek niet kon, ik moest maar emailen of bellen als ik vragen heb, of iets niet begreep. Het vervelende is dat vragen over tekeningen ( het leindingplan) telefonisch niet altijd duidelijk worden. Volgens de verkoper moet ik dat maar aan de installateur overlaten.

Ik heb de verkoper verteld dat ik het niet eens ben met de gang van zaken en het zeer frustrerend vind, het zo niet gewend ben van het bedrijf en nooit meer een keuken zal kopen bij dit bedrijf. Het kon die meneer niet zoveel schelen. Als er vragen waren moest ik de installateur hem maar laten bellen. Over betutteling gesproken. Uiteindelijk heb ik de installateur hem laten bellen, want inderdaad een deel van dezelfde vragen die ik had maar niet of onvoldoende beantwoord werd door de verkoper had de installateur ook. Voordat de installateur begon met zijn werk ( het verleggen van de leidingen) heeft hij waar ik bij stond de verkoper gebeld en antwoord gekregen. De vragen waren nodig niet alleen omdat omdat in onze ogen er wat tegenstrijdig heden in het leidigplan waren, maar ook omdat de bouwtechnische situatie in het appartement en de mogelijkheid dit leidingplan goed uit te voeren een toelichting van de verkoper nodig was. De verkoper heeft telefonisch aan de installateur antwoord gegeven op de vragen waar ik bij stond.

De installateur heeft het werk opgeleverd volgen de instructies van de verkoper. Wat schetst mijn verbazing dat als de keuken maandagj.l. geplaatst moet worden zegt die meneer die het moet plaatsen dat de leidingen niet volgens plan zijn en dat hij het niet zal plaatsen. Ik heb aangegeven hoe het proces is geweest, maar die meneer verwees mij terug naar keukenconcurrent. De man die de keuken moest plaatsen wilde dat ik een briefje ondertekende waarin staat dat als ze weer langs moeten komen om de keuken te plaatsen ik contact op voorhand 250 euro moet betalen voordat ze beginnen met het plaatsen van de keuken. Aan die meneer heb ik aangegeven dat ik niet zal ondertekenen. Binnen 5 minuten was duidelijk dat hij de keuken niet zou plaatsen . Hij heeft nog staan bellen met zijn leidinggevende volgens hem. Vervolgens heeft hij andere telefoontjes (prive ) gepleegd, is twee keer naar beneden gelopen, en is na 10 minuten weer boven gekomen om een foto te maken van de leiding. Achteraf lijkt het erop alsof die meneer bezig was de tijd te rekken, want binnen 5 minuten was duidelijk dat hij de keuken niet zou plaatsen. Ik heb vervolgens keukenconcurrent hoofdkantoor gebeld en heb daar met een zekere Twan gesproken die aan mij doorgaf dat de verkoper mij de dag daarna terug zou bellen. De week is nu voorbij, en ik heb de verkoper nog steeds niet gehoord. De keuken staat nog dus in dozen, en ik heb een verloren dag omdat ik vrij heb genomen van mijn werk. Ik vind dit schandalig en beraad mij nog op stappen. Ik was ziek en kon nog geen stappen ondernemen maar vandaag voel ik mij beter.

Wie heeft een soortgelijk ervaring met dit bedrijf? Bij voorbaat dank voor jullie reactie
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkend composietblad”
Door Muharrem Inci op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Zwolle
Twee jaar geleden een complete keuken gekocht maar het composieten keukenblad vlekt, meerdere malen monteurs gehad maar het probleem niet verholpen, zelfs dankzij de hulp van een advocaat steeds onzin redenen geven en na twee jaar niets opgeleverd. De klantenservice moet het dan oplossen, vestiging Zwolle betekend dan niets voor je en de klantenservice heeft als een taak, 'wat kan ik nu verzinnen om het probleem niet op te lossen, schandalig'
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenkastje naar de muur”
Door KieKie op vrijdag 26 feb 2016 16 | vestiging Utrecht
Wat ging er fout?
1. Keukenblad opeens niet meer leverbaar. In een tweede gesprek hebben we een keuken gekocht. Reden tot koop is een bepaalde type stenen blad die we mooi vonden. Randvoorwaardelijk was of deze nog leverbaar was. Verkoper gecheckt.. en 'JA' hij is leverbaar meneer! In het derde gesprek waarin wij de keuken definitief gingen maken ... is het blad opeens niet meer leverbaar?

2. Concessies op keukenblad . Gewenste blad niet meer leverbaar. Blad die het meest op lijkt ... is paar tinten donkerder. Op een late avond uiteindelijk toch met twijfels voor donkerder blad gekozen. Wat blijkt bij levering? Kleur blad is niet paar tinten donkerder... maar is gewoon heel donker; een ander kleur!

3. Service van filiaal. Klantvriendelijk van toon maar slecht bereikbaar ná koop. Zodanig slecht dat ik meermaals naar filiaal moet rijden om te kunnen communiceren. Kleurverschil van keukenblad besproken. Filiaalmanager zal er een case van maken bij hoofdkantoor om ons tegemoet te komen. Hiervoor moest ik email sturen met de foto's. Uiteraard gedaan, vervolgens geen gehoor meer... Volgens serviceafdeling is er geen case of mail ontvangen van de filiaalmanager. Deze servicemedewerker-x zal filiaalmanager contacten, maar nooit gedaan.

4. Afvoer afzuigkap. Knap. Heb alles aan gedaan om mijn slechte voorgevoel teniet te doen... maar uiteindelijk toch gestuit op een hele soap. HEEL DUIDELIJK in keuken afgesproken en betaald voor een specifieke afvoer. Want anders had ik het zelf (laten) doen! Specifieke afvoer: Aluminium ronde buis met aansluiting naar buiten. Het 'enige' wat ik hoefde te verzorgen is, is een gat in de muur. Uiteraard gedaan. Na gesprek – om er zeker van te zijn – met filiaalmanager gemaild. Schriftelijk door hem bevestigd; 'ja meneer, het wordt een aluminium ronde buis'. Wat blijkt bij levering? Zat geen aluminium buis!Ik bellen naar filiaalmanager: "Weet niet... je 'moet' service-/planningsafdeling bellen" Ik bellen naar serviceafdeling: "Ehh .. meestal.. Nee.. de monteur heeft het altijd in z'n auto liggen!" Op montagedag...NEE! Monteur weet van niks. Wilt niks van weten. En heeft het ook niet in zn auto liggen. Ik bellen naar filiaalmanager: "Ik bel monteur wel even op". In gesprek geeft monteur aan het niet te gaan doen. Terwijl monteur na het gesprek toch zijn verantwoordelijkheidsgevoel liet spreken. Zo heeft hij bij de bouwmarkt spullen gehaald en gemonteerd. Mooi is ... dit wist de filiaalmanager niet. Maar paar dagen later...pas PAAR DAGEN later belde hij op om het te gaan oplossen. ZzzZzzzZz....

5. Montage. Helaas. Story continues ... Monteur heeft de afvoer van afzuigkap niet goed gedaan! Mijn timmerman heeft opnieuw spullen moeten halen en het opnieuw geïnstalleerd. Uiteindelijk dus dubbel betaald voor 1 resultaat. In de montage zijn er verder 2 deuren en 1 kast gesneuveld...

6. Serviceafdeling. Als klapper op de vuurpijl is ook het natraject niet goed verlopen! Eind december gesproken over keukenblad en afvoer. Keukenblad: Servicemedewerker zal met filiaalmanager opnemen, nooit gedaan. Afvoer: Zal zich hard maken voor een tegemoetkoming. In januari niks gehoord. Maar nog eens bellen... "Ja meneer, ik kom er nog op terug". In februari niks gehoord. Maar nog eens bellen... "Ja meneer, ik kom er nog op terug". Eind februari niks gehoord. "Sorry meneer, ik kom MORGEN terug met uitsluitsel". Dag later niks gehoord.... Twee dagen later niks gehoord.... Derde dag: "Sorry meneer, ..................maar kunt u het nogmaals op de mail zetten?" (U kunt zich denk ik wel een voorstelling maken van mijn emoties...)

7. Conclusie. Stress. Kostbare tijd kwijt (mijn uurtatief x gespreksduur). Extra kosten voor herstel. Maar grootse verlies is dat ik mijn vertrouwen in de mensen, het proces en de bedrijfsvoering van dit bedrijf volledig ben verloren en niet meer terug zal krijgen. Jammer. Resultaat is dat ik dit bedrijf zal afraden in mijn sociale kringen. Hopelijk zullen ze het in andere klantreizen het beter doen.
Reactie of foto toevoegen
“Winkel minder goed verlopen wel netjes opgelost”
Door jennifer op woensdag 20 apr 2016 16 | vestiging Kaatsheuvel
Onze ervaring in de winkel is minder goed verlopen er zijn meerdere malen dingen fout gelopen en de communicatie onderling zou een stuk beter kunnen. Uiteindelijke is wel alles netjes opgelost. Montage was super geen aanmerkingen hierover ook de nazorg is prima word gelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Onno op zondag 5 jun 2022 22 | vestiging Houten
Het kooptraject van de keuken ging prima, maar toen na montage bleek dat de monteur kit had gemorst op het aanrechtblad en er tijdens het schoonmaken vlekken achterbleven gaf Keukenconcurrent niet thuis. Keuken is geplaatst eind Januari 2022 en in de week daarna gelijk bij de winkel langsgeweest om hulp te vragen. Nu is het juni en hebben we meerder malen melding gemaakt maar zonder enige actie. Schuiven het probleem af naar de leverancier van het aanrechtblad maar zelf hebben ze nog steeds niet gekeken. Koop hier nooooooooit meer en raad het ook zeer sterk af.
Reactie of foto toevoegen
“Een teleurstellende ervaring”
Door sadique op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Amstelveen
A very disappointing single star customer service. After the kitchen installation, another technician came to install the Bora (Induction) and he said that there is a defect in the electric connection. I asked him to wait for 15 minutes as the electrician will come to check. But he didn't wanted to wait and pressurizing to sign the completion document and left the installation without even opening the induction and its cable. The electrician arrived within 15 minutes and he checked the connection which was fine and then I had to request him to install the induction. He became ready by paying his charges. I informed all of this incident to the customer care of KeukenConcurrent and asked them to pay the installation charges paid by me and also send their technician to check the installation. In the first email customer care informed me that they took the note of all the incident and asked me to send the invoice of installation. Upon sending the invoice, in the next email the customer care denied all the claims by mentioning that their technician has a different version of story (Which was expected). If so, why did they ask me for the invoice? Why not decline my claims during the first discussion? So I feel that once you buy the kitchen and pay all the money they don't care about customers and their complaints.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Piet en Irene Koen op zaterdag 29 okt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
Verkeerde keuken geleverd door keuken concurrent , hadden wij eerst maar even gegoogled wat er allemaal in de ressentimenten stond. Misschien hadden wij dan ook 3x nagedacht voor wij onze handtekening zette. Ook wij hebben de verkeerde keuken geleverd gekregen. En tot ons grote verdriet ondanks de foto's zijn wij in ons ongelijk gesteld door de geschillencommissie.
Reactie of foto toevoegen
“Stiekem de kookplaat omgeruild voor een goedkopere”
Door Laurens op zondag 25 sep 2022 22 | vestiging Utrecht
Ongeveer drie maanden geleden hebben mijn vriendin en in ons eerste koophuis gekocht. De keuken was enigszins gedateerd, dus besloten we er een nieuwe in te zetten. We zijn voor het uitkiezen van deze keuken naar verschillende partijen gegaan, waaronder de Keuken Concurrent. De verkoper bij de KeukenConcurrent had ons heel aardig geholpen, kwam met goede tips en, na enige onderhandeling, was de prijs ook redelijk. Uiteindelijk hebben we daarom gekozen voor de keuken van Keuken Concurrent. Na een wachttijd van 10 weken, werd onze keuken keurig in de afgesproken week geleverd. Volledig compleet en zonder beschadigingen. De keuken hebben wij zelf geïnstalleerd en alles paste precies. Maar toen, in het allerlaatste stadium, gingen wij de apparaten installeren. Bij het uitpakken van onze kookplaat (Bora), werden wij onaangenaam verrast: het was een totaal ander (lees: goedkoper) model dan we hadden besteld. Althans, dat dachten we, want toen we de administratie in doken bleek dat we inderdaad hadden getekent voor het goedkopere model. Wat is er gebeurd: na het opsturen van de offerte die uit ons eerste adviesgesprek volgde (waar nog wel het goede model in stond), zijn we telefonisch gaan onderhandelen over de prijs. Na een paar keer heen en weer gebeld te hebben was ik in de veronderstelling dat we op een lijn zaten w.b.t. prijs en voorwaarden, dus toen hij later die week de definitieve koopovereenkomst stuurde, heb ik deze vrij naïef getekent, zonder elk detail te checken. Maar wat blijkt dus: tijdens de onderhandelingen heeft de verkoper in de koopovereenkomst de kookplaat aangepast, terwijl ik nadrukkelijk had gezegd dat we dat het specifieke model wilden dat in de offerte stond. Dit is mijns inziens een extreem lage manier van sales bedrijven. Ik was er al voor gewaarschuwd dat de KC bekend staat om sluwe sales trucjes, maar hier was ik niet op voorbereid. Omdat ik deze overeenkomst heb getekend vrees ik dat er voor mij niks meer aan te doen is, behalve deze ervaring delen dan. Bij deze. Ik hoop dat het verzieken van mijn ervaring bij de KC deze paar honderd euro waard was, ik ga loop echt nooit meer bij welke winkel van Mandemakers dan ook naar binnen. Voor degenen die dit wel nog overwegen: wapen jezelf tegen de verkopers, en lees je koopovereenkomst tot op de letter na voordat je tekent, wat je ze ook telefonisch proberen wijs te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Koop zeker geen keuken bij de Keukenconcurrent”
Door Henry & Tamara op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Den Bosch
De service van het hoofdkantoor van De Keukenconcurrent is waardeloos en we hebben een hele rare nasmaak overhouden aan de koop van onze dure (€17.000) keuken. Dit staat overigens los van de vriendelijke verkopers in het filiaal in Den Bosch, daar snappen ze het woord 'klantenservice' veel beter dan de mensen op het hoofdkantoor. Tijdens de levering is het front van de vaatwasser niet mee geleverd, om het front uiteindelijk geleverd te krijgen hebben we veel moeite moeten doen. Wij hadden een vaste prijs afgesproken met de timmerman die de keuken heeft geplaatst. Omdat het front er niet bij zat hebben we later opnieuw onnodige kosten gekregen, toen ik dat voorlegde aan de zogenaamde 'klantenservice' werden wij ineens gewezen op de algemene voorwaarden en kleine lettertjes. U lees ze hieronder:

''U heeft destijds gekozen voor een leverkeuken en bent hierin ook akkoord gegaan met de voorwaarden, een van deze voorwaarden is dat wanneer een artikel niet optijd binnen is of beschadigd wordt geleverd dat wij deze alleen bij u leveren en heeft u niet de garantie dat hier kosteloos een monteur voor wordt aangestuurd.''

Dit is ons helemaal niet verteld en is ook waardeloos, zeker voor zo'n dure keuken! Het zou de keukenconcurrent sieren als jullie dit hadden gecompenseerd met ons of het frontje gewoon kosteloos hadden gemonteerd, het was tenslotte jullie fout dat het front niet geleverd is. Dit laatste was overigens wel mogelijk tegen kosten van € 124,00!! Te gek voor woorden!

Op 01-06-2020 nog een mail gestuurd naar jullie 'klantenservice' en tot op heden heb ik daar helemaal niets meer van vernomen. Schandalig! Wij zullen de Keukenconcurrent dan ook aan niemand aan bevelen en onze ervaringen met de Keukenconcurrent (complete Mandemakers groep) ook met iedereen delen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontmoedigingsbeleid bij schade of klachten”
Door M. Kuiper op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Keuken werd op woensdag 18 september bezorgd. Bezorger maakte 2 op maat gemaakte deuren die buiten mijn appartement stond kapot. Ongelukje kan gebeuren uiteraard. Maar wel een slecht begin. Ik krijg de schade volledig vergoed, maar het duurt wel twee weken, omdat eea over 'allerlei schijven' gaat aldus iemand van de Keukenconcurrent. Keuken zou op vrijdag 20 september worden gemonteerd, maar omdat er maar een monteur opgezet was werd eea de maandag erop pas afgemonteerd. Waardoor ik de eerste werkdag na mijn vakantie gelijk weer vrij kon nemen. Wie vergoed dat? De monteur zei dat ze nav de tekening dit hadden moeten weten dat dit geen montage klus voor een persoon was.Afzuigkap past niet. Monteur gaf aan dat mij een verkeerde kap was verkocht. Hiervan is een aantrekking gemaakt, maar uiteraard heb ik nog niets vernomen van de Keukenconcurrent. Donderdag 26 september wilde ik de oven gebruiken. Combi oven werkt niet. Dit heb ik donderdag 26 september doorgegeven en ik heb nog steeds geen monteur gezien. Ze laten je zelf met de leverancier bellen. Iets wat in mijn ogen bizar is, want ik heb geen losse oven bij whirpool gekocht. Ik heb (helaas) eetkeuken bij de Keukenconcurrent gekocht. Het is exact wat je hier overal kan lezen: zodra je hebt getekend trekken ze de handen er vanaf en kan je alles zelf uitzoeken. Service 0,0. Alle vooroordelen kloppen. Helaas is het als je een kleiner budget (alhoewel de keuken kosten 8000 euro) vrij lastig om onder de klauwen van de oplichter die Mandemakers heet uit te blijven, want deze heeft zoveel filialen onder een andere naam. De "service" zal daar niet beter zijn dan bij de Keukenconcurrent. Mandemakers groep heeft recent een boete van een kleine 375 EUR gekregen wegens misleiding van consumenten. De boete is oa zo hoog, omdat ze het onderzoek hadden belemmerd. Goh ... Hetzelfde ontmoedigingsbeleid volgen ze als je schade of een klacht hebt. Je wordt bewust van het kastje naar de muur gestuurd. Helaas las ik dat artikel toen ik mijn keuken al gekocht had. Het is nu twee oktober en ik heb nog steeds geen monteur gezien. Zeldzaam kloten bedrijf.
REACTIE VAN M. KUIPER
Update mbt de schadevergoeding van de door hun beschadigde deuren: het geld zou binnen twee weken worden overgemaakt. Dat zou dus deze week uiterlijk op mijn rekening moeten staan. Nu krijg ik (nav actief uitvragen dus geen initiatief van Keukenconcurrent) te horen dat ze een fout hebben gemaakt en dat ik weer twee weken moet wachten. Dan zijn we dus een maand verder... Moet je bij hun eens proberen. Keuken kopen en bij levering zeggen dat ze een maand op hun geld moeten wachten. Wederom een grof schandaal. M.i is de Mandemakers groep echt een groep oplichters. Tegen het criminele aan!
Reactie of foto toevoegen
“Ontbrekende onderdelen en beschadigingen”
Door Henry van der Heide op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Den Bosch
Sinds augustus nieuwe keuken, ontbrekende onderdelen en 2 beschadigde zijpanelen. Na 6 weken 2 nieuwe zijpanelen waarvan weer 1 beschadigde paneel en wederom ontbrekende onderdelen. Na wederom 6 weken wachten nieuw zijpaneel weer beschadig en weer ontbrekende onderdelen. Geen compensatie alleen maar sorry 4 maanden verder en nog steeds niet opgelost kunnen weer 6 weken wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over service”
Door F. Heidenrath op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht. Sinds 19 november geïnstalleerd zonder gebruiksaanwijzing van de vaatwasser. Klacht meteen doorgegeven, zou opgestuurd worden, maar nu : 19 december 2019 nog niks ontvangen. Slechte service!

Aanvulling ontvangen 20 december 2019: Wij hebben inmiddels de keuken nog eens geïnspecteerd en hebben geconstateerd dat de afwasbak aan een kant hoog oversteekt. Er komt zodoende water onderin. Dit is niet in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Super slechte service”
Door Wiki op donderdag 20 okt 2016 16 | vestiging Wateringen
De monteurs werken als een ontverantwoorde; en hebben mijn wanden en pas gelegde vloertegels drastisch gekrabt. Tegels had ik 2 dagen gelden gelegd en waren krasvrij, na oplevering van keuken waren 4-6 tegels vol met krassen. LED strippen waren superduur, heb 160 euro betaald voor twee kleine terwijl dat in normale winkels veel goekoper zouden kosten. En hebben ze de LED strips als een amateur geplaatst. Het laat los van de kast en moet ik zelf dagelijk bijna vastplakken. Ze zijn daarvoor weer terug gekomen om een nieuwe te zetten, na weken en weer het zelfde verhaal. Afzuigkap geleverd met deuk erin. Venster niet meegeleverd voor de ventilatie, maar een lelijke inkeping gemaakt aan de onderste stuk hout. Koelkast staat scheef, en ze willen het niet recht zetten want, het kost veel om alles los te gooien dus we beginnen niet eraan om de kast 4mm recht te zetten. Lange wachttijden klantenservice , rond 8-15 minuten in de wacht elke keer. Ik zou persoonlijk keukenconcurrent afraden, en afblijven met hun truckjes om klanten te lokken met beurs aanbiedingen. super slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete keuken”
Door Pino op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vandaag is de monteur langs geweest om de afzuigkap op te hangen en afwerkplinten te monteren en een zijwand. Bij de plaatsing van de keuken ontbraken de montagespullen voor de afzuigkap en dus een plint en/of zijwand. Het enige dat de monteur vandaag bij zich had was een smal afsluitstukje. De montage spullen van de afzuigkap, de plint en zijwanden had hij niet meegekregen. Kortom hij had 140 kilometer voor niets gereden en ik had vandaag voor niets verlof genomen van werk. De monteur was verre van "happy" en dat is voor mij persoonlijk nog zacht uitgedrukt. Ik zit nu al ruim 2 maanden met een incomplete keuken en daar komt dus nog meer tijd bij ☹ Als kers op de taart kreeg ik van de monteur bij het tekenen van zijn werkbon ook nog te horen (voor het eerst) dat er nog een bedrag van 250 Euro zou open staan terwijl ik alles betaald heb. De monteur gaf aan dat dit wellicht komt omdat er een keer een monteur "voor niets" langs is geweest. Dit klopt maar dat is mede dankzij de winkel in Doetinchem. Ik had daar aangegeven dat de achterwand op tegels geplaatst zou moeten worden omdat de tegels er niet nauwelijks af te halen waren. De verkoper gaf toen aan dat het in principe mooier zou zijn om de achterwand direct op de muur te plaatsen omdat er anders een kier zou blijven zitten. Ik gaf aan dat ik deze daarna dicht zou maken. Ook de meneer die kwam inmeten heeft niets over het verwijderen van de tegels tegen mij gezegd. Helemaal niemand heeft tegen mij gezegd dat ik voor het "voor niets" langskomen van de monteur 250 Euro zou moeten betalen. Omdat de 1e monteur zeker niet (alleen) door mij voor niets is langsgekomen en omdat ik nu inmiddels ruim 2 maanden met een incomplete keuken zit en omdat ook nu weer (vandaag) een monteur voor niets is langs geweest (maar nu zeker helemaal volledig buiten onze schuld en hij gaf aan dat dit tegenwoordig schering en inslag is waarbij hij duidelijk zijn grote ongenoegen hierover uitte!) en ik weer een dag voor niets verlof heb moeten opnemen ga ik die 250 Euro ZEKER NIET BETALEN! In principe zou ik in aanmerking moeten komen voor een coulance regeling/tegemoetkoming door al deze toestanden!!!!

Ik ga er van uit dat achter de 3e herkansing nu SUPER VEEL SPOED gezet wordt zodat ik niet weer weken/maanden moet wachten!!! Het mag duidelijk zijn dat ik zeer ontevreden ben over deze hele gang van zaken en dat dit wat mij betreft de laatste keer is dat ik zaken doe met de firma Keukenconcurrent. Ik zal tevens een gepeperde review achterlaten op internet. Ik baal echt van dit gedoe!
Reactie of foto toevoegen
“Na de aankoop begint de slechte ervaring”
Door Kim Schubert op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Zaandam
Medewerker Tom is behulpzaam geweest met het uitzoeken van de keuken, het intekenen en de adviezen. Ook als we iets later wilde veranderen in de tekening, was dat mogelijk. Tot dusver alle tijd en aandacht voor de klant. Wat fijn dachten we nog. Na de aankoop van de keuken begint de slechte ervaring. Weken geprobeerd contact te krijgen over de afzuigkap die we wilden annuleren, wat nog ruim voor de tijd van levering was. Geen reactie ondanks het verzoek dat we zouden worden teruggebeld of reactie mochten ontvangen per mail. Toch maar een keer langs gegaan en toen werd ons verzoek van de terugname van de afzuigkap geregeld. Hé, dat kan dus toch snel?! Hetzelfde bij een verkeerde levering van het bargedeelte. In eerste instantie proberen ze je het nog te laten afnemen ook terwijl het advies van de verkoper was het blad te leveren met de nerf mee. Maar nu was het toch wel mogelijk dat het blad dan alsnog zou kunnen afwijken. Voet bij stuk gehouden en aangegeven het blad opnieuw te willen ontvangen zoals afgesproken en aangekocht volgens tekening. Ons verzoek was allen dan toch ook het blad iets meer te verlengen. Geen ingrijpende aanpassing omdat het blad toch opnieuw geleverd moest worden. Alleen nu op ons verzoek, 15 cm langer. Geen antwoord, geen bevestiging van nieuwe bestelling. Ook niet naar meerdere keren te hebben gebeld en gemaild. Weer langs Zaandam. Spontaan voor hun neus staan blijkt toch het beste te werken. Order geregeld en we zouden de bevestiging op de mail krijgen als het blad besteld is. Die moeten we na 1 1/2 maand nog ontvangen. Klacht, zowel bij filiaal als bij de klantenservice ingediend dat we nog steeds niets weten en horen van de nabestelling van het blad. Blijkbaar was er een fiat nodig van hogere hand en zelfs na 3 weken was die nog niet door hen ontvangen. Wij denken, 'gewoon vergeten'. Inmiddels is de klantenservice ook ingeschakeld want de medewerker kan na verkoop niets tot weinig meer voor je als klant betekenen, wat een desillusie!
Mondelinge afspraken stellen niets meer voor en 'klant is koning' is al helemaal achterhaald! Nu twee maanden later ontvangen we om 09.00 uur de bevestiging van de levering van het blad morgen. Om 09.45 uur is de levering geannuleerd want de leverancier heeft het blad nog niet. Communicatie is fantastisch bij de Keukenconcurrent! Ontploft hangen we weer aan de telefoon. Met als resultaat weer in volledige afwachting van ... Onvoorstelbaar dat je na aankoop zo aan het lijntje wordt gehouden en overal zelf achteraan moet. We houden ons hart vast of we überhaupt nog een blad geleverd krijgen. De poen is binnen en dit is alleen maar gedoe voor de Keukenconcurrent dus dat kan best even wachten. Nooit meer een keuken bij de Keukenconcurrent! En nooit meer volledig je bedrag voldoen tot op de dag dat daadwerkelijk alles is geleverd. We wachten af, met onze rug tegen de muur.
FOTO VAN KIM SCHUBERT
Reactie of foto toevoegen
“Inductie fornuis met krachtstroom”
Door Dennis op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Bij het aanschaffen van onze keuken hadden we gekozen voor een inductie fornuis van Smeg. Prima ding. Op ons leidingsschema stond dat er een "perilex" aansluiting moest komen, hiermee wordt doorgaans een kookgroep (2 fasen / 16A) mee bedoeld. Omdat een perilex aansluiting al reeds aanwezig was, hebben we dit laten zitten, conform leidingsschema. Op het moment dat het fornuis geleverd werd (helaas al 2 weken later dan de keuken zelf), kwamen we er achter dat de aansluiting dus niet geschikt is. Wat ons namelijk niet verteld was, is dat dit fornuis een 3 fasen (25A) aansluiting nodig heeft, oftewel krachtstroom! Iets wat de meeste huishoudens niet zomaar in huis hebben. We hebben toen contact opgenomen met KeukenConcurrent Amersfoort en gevraagd naar een oplossing, maar het werd afgedaan als ons eigen verantwoordelijkheid. Hadden wij maar beter moeten opletten. (terwijl het nergens werd aangegeven). Omdat we in tussentijd nog steeds niet konden koken, hebben we een aanvraag moeten doen bij onze Netbeheerder voor verzwaring van de aansluiting in onze woning. Hier gingen ook nog een aantal weken overheen. Na de verzwaring heeft de elektricien de gehele groepenkast moeten vervangen. Totale kosten ruim 1500,- ! De winkel had mij er op moeten wijzen, dat mijn woning mogelijk niet geschikt is voor een dergelijk fornuis. Ofwel uit jullie eigen voorwaarden: dat de plaats waar de werkzaamheden uitgevoerd worden daarvoor geschikt is (informatieplicht). Krachtstroom werd dan ook niet aangegeven op het leidingsschema (oftewel het was incompleet)! Mij is dus iets verkocht waar ik helemaal geen aansluiting voor had in mijn huis.... Als ze maar kunnen verkopen he. Als wij van te voren hadden geweten dat wij krachtstroom nodig hadden, en hiervoor zoveel extra kosten voor moesten maken, dan hadden wij hoogst waarschijnlijk voor een ander fornuis gekozen! Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Maar ze blijven bij hun standpunt dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is, en dat ze mij wel goed geïnformeerd hebben. Als ik vervolgens vraag naar bewijs hiervoor, krijg ik hier geen antwoord op. 2 maanden later, mag ik uit "coulance" een ander fornuis uitzoeken... Wat heb ik daar nu nog aan?! Alles is al aangepast!
Reactie of foto toevoegen
“Lees de kleine lettertjes”
Door Hauke Behrend op zaterdag 3 apr 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Ik had daar in de winkel een keuken uitgezocht. Goed geholpen. Maar achteraf blijkt toch echt dat je heel goed de kleine lettertjes moet lezen. De keuken kwam op tijd. Maar moest vooraf het volledige bedrag betalen. Dit wilde ik niet omdat ik wist dat er altijd van alles mis gaat. Helaas had ik gelijk. Serieus meer dat een jaar later moest iemand nog steeds de laatste punten afwerken.

Maar had dus een volledig zwarte keuken besteld. Heb ik ineens grijze plinten. En er ontbrak een bestek lade. Dit stond nergens volgens de heren daar. En dit was toch echt afgesproken! Maar ze beroepen zich daar liever op de kleine lettertjes dan op hun woord. Maar veel bellen en mailen met de klantenservice is dit uiteindelijk wel opgelost. Maar dat heeft maanden frustratie opgeleverd. Maar ze hebben het netjes opgelost. Helaas begon de ellende toen pas. 2 aanrechtbladen, diverse kastdeurtjes, lekkages, en foutieve montage later nog steeds een keuken die niet naar wens was. Maar na veel slordigheden van de klantenservice hebben ze het uiteindelijk voor elkaar gekregen. Dus op zich een goede zaak. Dus over keuken concurrent kan ik in grote lijnen wel positief zijn. Het word opgelost. Kan wel lang duren.

Maar mijn grootste frustratie is met de vestiging in Beuningen. Toen ik daar een keuken bestelde. Was er een actie dat alle apparatuur voor de helft was.en als je in dec een keuken daadwerkelijk koopt zou je er een iPhone 11 bij krijgen. Daar hebben ze het nooit over gehad. Ondanks dat ik wel binnen de actie periode viel. En omdat ik wist dat er nog veel ellende aan zou komen heb ik die iPhone maar even gelaten voor wat het was. Maar nu eindelijk de keuken klaar is, heb ik ze er op aangesproken. En volgens een redelijk onvriendelijke medewerker had ik er geen recht op. Omdat ik al extra korting heb gekregen op mijn keuken. En het was ook niet terug te vinden of ik wel recht had op de actie. Daar was niet meer achter te komen. Gemakshalve even vergeten. En omdat ik er een jaar lang niks van heb gezegd moest ik nu ook niet meer er over zeuren ( zijn letterlijke woorden). Schijnbaar staat ergens op pagina 17 een regeltje dat alle acties in de prijs verwerkt zijn.

Alsof je als koper al die pagina's helemaal gaat uitpluizen. De manier waarop ik te woord werd gestaan. En uitgemaakt worden voor leugenaar. Ik zou dus niet willen zeggen dat men geen keuken moet kopen bij dit bedrijf. Maar kan u wel sterk aanraden uw nieuwe keuken niet te kopen bij deze vestiging in Beuningen. Daar doen ze erg hun best om je op slinkse manier zoveel mogelijk te laten betalen. En vooral de beloofde extra's niet te hoeven geven. Beginnen ook meteen met termen als juridisch gezien staan we in ons recht. Dus vooral weg blijven bij die vestiging. Of elke pagina heel goed lezen. Triest als je mensen niet meer op hun woord kan geloven. De normen en waarden van de medewerker daar zijn ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen levering op afgesproken moment”
Door Ilona jonkerman op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Venlo
Vorig jaar een keuken gekocht, zou in september geleverd worden maar helaas een hele dag gewacht maar geen keuken. Na heen en weer bellen en mailen bleek hij nog niet eens besteld te zijn. Als tegemoetkoming kreeg ik 300 euro korting.maar je raad het al na veel bellen en mailen, 2 keer mijn rekeningnummer gegeven nog steeds geen geld ..het zou nu echt voor 17 januari op mijn rekening staan . maar helaas nu al de 21ste .pff hier koop ik dus nooit meer iets ..
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen is weg”
Door H.Noij op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Cruquius
Keuken gekocht in Cruquius met als opdracht van A tot Z alles regelen door keukenconcurrent, dus weghalen oude keuken en nieuwe keuken op dezelfde plaats zetten met ook de apparatuur op dezelfde plek. Geen enkel probleem volgens de verkoper alles wordt geregeld door ons. afgelopen dinsdag keuken geplaatst door monteur die er duidelijk geen zin in had. niets was goed met de elektrische aansluitingen volgens hem. Ons probleem volgens hem,en hij wilde weer weg gaan met als bonus voor ons dat we 25o euro moesten betalen.Na overleg met zijn baas is besloten de keuken te plaatsen en bijna niets aan te sluiten. Eind van de middag was de overigens mooie keuken geplaatst met een werkende koelkast en vaatwasser, weliswaar met een lekkende leiding, stekker gemonteerd op stopcontact bij waterlekkage! Wij werken alleen veilig zeggen ze. maar ook dat was ons probleem volgens de monteur. Geen werkende verlichting, kookplaat en combi magnetron. Dezelfde avond een loodgieter laten komen voor de lekkage die dat niet gelijk kon verhelpen en de lekkende leiding meenam,dus geen water in huis voor 24 uur.(kosten 180 euro. Elektricien laten komen om de kookplaat aan te sluiten, rekening krijg ik nog. Kortom mijn vertrouwen in jullie is volledig verdwenen. keuken van bijna 15.000 euro en dan zo behandeld worden Schande!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate correct en deskundig geholpen”
Door Ted de Wit op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Alkmaar
Ik werd uitermate correct en deskundig geholpen. Had zelf een basis-ontwerp gemaakt, maar de verkoper bleek een echte meedenker te zijn. Al gaande kwamen wij tot een andere en mooiere keuken met mooie materialen en apparatuur. Inmiddels is de keuken geleverd en geplaatst. Deze voldoet volledig aan mijn verwachtingspatroon. Zonder zijn collega's ook maar enigszins te willen benadelen, mag wat mij betreft de naam van de verkoper worden genoemd en dat was Demian Opmeer.
Reactie of foto toevoegen
“Folieperikelen”
Door M. Veldhuis op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Hengelo OV
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht, dus garantie 1 jaar verstreken. Nu laat van 3 deuren het folie los. Keuken van ruim €10.000,- Gebeld met klantenservice, maar ze komen niet kijken, geen coulance offerte. Het loslaten zou geen productiefout zijn, maar komen door het gebruik........ Hoe goedkoop wil je van je verantwoordelijkheid af komen!
FOTO VAN M. VELDHUIS
Bollende folie
Reactie of foto toevoegen
“Verloop annulering”
Door Gokhan op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
12 juni wezen kijken voor een keuken. Onder valse voorwendselen keuken van € 15.000 verkocht aan mijn partner, moest gelijk een aanbetaling van €2.250 doen anders kreeg ze de korting niet, wat later blijkt dat ze bijna elke klant zo binnenlokken. 13 juni dag later persoonlijk langsgeweest om de hele boel te annuleren. Oke was geen probleem. 14 juni mail verstuurd eist mijn aanbetaling terug. Moest het regelen met juridische afdeling van hun wat niet telefonisch te bereiken is. Uiteindelijk 3-4 weken verder, werd gebeld door de afdeling. Kon de keuken niet kostenloos annuleren. %5 van de ' aankoopbedrag' wat nog niet eens vast stond moest er betaald worden. Ten slotte kon het bedrag met hele gezeik verlaagd worden naar € 560,. Bedrag werd verrekend met de aanbetaling. Dat dus voor een keuken dat ik niet wilde kopen en binnen 48 uur geannuleerd heb. Dat is snel verdiend! Zelfs als je een hypotheek van 3 ton neemt heb je een bedenktijd van 3 dagen. Trap er niet in mensen. Waardeloos bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Fluiten naar service”
Door Patricia op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
wij hebben vorig jaar een keuken gekocht in deze vestiging. Op zich prima geholopen. Na dat ongeveer de helft van de prijs af ging nog wat onderhandeld en toen besloten de keuken te kopen. Vervolgens een afspraak gemaakt om in te meten. Bij het inmeten al gemeld dat we twijfelden of de keuken paste i.v.m. een koofje. Tijdens de afspraak in de winkel namen we de definitieve dingen door en toen vroeg mijn man of het echt wel ging passen. De verkoper ging nogmaals kijken en toen bleek dit helemaal niet te kunnen. Had mijn man dus niets gezegd zaten wij met een keuken die niet geplaatst kon worden. De verkoper gaf aan geen probleem we maken de keuken iets lager. Wat ik erg raar vond is dat er niets van de prijs af ging maar ok dit hebben wij gelaten. Vervolgens is de keuken besteld en werden wij gebeld dat het plaatsen van de achterwanden te risicovol was i.v.m. de maten dit vonden ze te ingewikkeld en dus zouden ze dit inmeten bij plaatsing en dan zouden wij dit binnen ongeveer 2 weken geleverd krijgen. Ik heb toen flinke heftige discussie met de chef van de winkel moeten voeren want het waren 2 simpele recht toe recht aan platen en 1 vensterbank. Afgesproken om deze 2 dan tegelijk te laten komen en het restant daarna. Bij levering bleek dat er helemaal niets van de achterkant geleverd was. Ik heb toen gelijk de winkel gebeld en zou terug gebeld worden. Dit gebeurde niet dus zelf gebeld en toen de chef weer gesproken. Hij vond het raar dat het hoofdkantoor niet gebeld had en zou zorgen dat ik vrijdag terug gebeld zou worden. Uiteraard wederom niet terug gebeld dus maar weer zelf gebeld dit keer naar het hoofdkantoor. Daar wisten ze van niets en werd ik keurig geholpen. De medewerker van het hoofdkantoor begreep niets van het feit dat de chef van de winkel had gezegd dat het tegelijk geleverd zou worden want dit stond nergens. Ok, de plaatsing van de keuken werd gedaan door 2 nette jongens en ik heb voor het feit dat deze platen niet gelijk geleverd werden zelf compensatie aangevraagd en gekregen (2 mandjes voor een apothekerskast) Vervolgens hebben wij 6 weken moeten wachten voor de gehele achterkanten terwijl na 2 weken het blad al klaar was. Daarbij komt ook dat wij klachten hadden over het blad en dit is netjes opgelost door iemand te laten komen maarja die zei vervolgens dat er niets aan te doen was. Dit hebben wij maar zo gelaten omdat je het niet erg ziet maar fijn is uiteraard anders. Al met al vinden wij het erg slecht dat je eenmaal gekocht kunt fluiten naar service en zelf dingen moet zien omdat er totaal niet gekeken wordt naar wat wel en niet kan. Kortom, alle waarde naar zijn geld dus wil je een goedkopere keuken dan moet je dit soort ellende op de koop toe nemen. Ik koop iniedergeval nooit meer wat hier en raad het andere ook sterk af.
Reactie of foto toevoegen
“Puinhoop”
Door Vlaskamp Mario op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Op 03-04-2019 keuken gekocht. Week 27 zou de keuken geplaatst worden volgens afspraak. Op 02-05-2019 werd de keukenruimte ingemeten. De in meter vertelde mij dat het plaatsen van de keuken in week 28 zou gebeuren. Dit is echt jammer daar ik andere afspraken had gemaakt voor het verplaatsen van de radiator, heb ik moeten afzeggen en gelukkig had de betreffende bedrijf dit klusje in week 8 kunnen doen. De nieuwe planning van keukenconcurrent was een puinhoop. De eerste aannemer had de opdracht teruggegeven het kwam niet uit met de planning van keukenconcurrent. De tweede aannemer heeft zelf contact opgenomen met klantenservice en een nieuwe planning gemaakt. Op 11-07-2019 is de keuken geleverd en natuurlijk niet compleet. Op 02-10-2019 spatwanden gemonteerd en natuurlijk verkeerd gemonteerd, lichtpuntje de inbouw wasdroger gemonteerd, maar helaas de deur paste niet. Nieuwe deur besteld. De dag erop contact gehad over de spatwanden dat ik hier niet mee akkoord ging, en dat spatwanden gemonteerd moesten worden volgens afspraak.Op 19-11-2019 monteren nieuwe wasmachine deur. En wederom de verkeerde deur.Weer een nieuwe deur besteld. Spatwand er af gehaald en opnieuw gemeten. Op 06-01-2020 weer de verkeerde deur geleverd. De spatwanden gemonteerd de korte stuk is te kort. Na bijna 10 maanden om een keuken te plaatsen en 10 monteurs over de vloer hadden mijn vrouw en ik het gehad met KEUKENCONCURRENT. Ik heb trouwens gevraagd om een gespecificeerde nota, dat kon niet volgens keukenconcurrent, systemen kunnen dit soort nota niet uitprinten. Ik ben er van overtuigd dat ze veel te verbergen hebben. En excuus zat er ook niet in had niet anders verwacht. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Angelique van Weegen op donderdag 8 feb 2018 18 | vestiging Groningen
Super blij met de keuken die we besteld hadden.... vandaag ZOU hij geleverd worden. Helaas kijken we nog steeds naar een lege ruimte. Na 3 aanpassingen blijkt achteraf dat ze ongevraagd een kastje veranderd hebben van maat waardoor ons schiereiland zomaar 10 cm opschuift. Eerder al contact gezocht of het allemaal wel goed ging... tot vorige week. Wij hebben getekend hier moeten we het mee doen. Uitgenodigd om tot een oplossing te komen. Als professioneel antwoord wordt de verbinding verbroken. Niets meer terug gehoord. Ten einde raad een mail gestuurd dat wij conform de algemene voorwaarden niet het hele bedrag zouden betalen bij aflevering. Gewoon, om alsnog tot een oplossing te komen. De keuken wordt niet geleverd. U wordt vandaag gebeld.... helaas.... niet gebeld, geen keuken en een absoluut rotgevoel... hopelijk wordt dit vervolgd en komen we alsnog tot een oplossing en een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Veel ellende”
Door Fam Sick op zaterdag 31 mrt 2018 18 | vestiging Utrecht
Keuken begon bij 18.000, werd uiteindelijk 8.700. Maar goed, dat weet je als je hier koopt. Service in de winkel op zich goed, maar als je eenmaal getekend hebt, kom je bij het hoofdkantoor terecht. Slechte communicatie, arrogante medewerkers aan de telefoon, slechte adviezen. Kortom: eens maar NOOIT MEER !!
Reactie of foto toevoegen
“Trap er niet in”
Door Hans Slots op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Utrecht
Goedemorgen beste lezers, ik beb zo ontzettend boos op de behandeling garanties en weet ik wat niet meer. O ja voor ik het vergeet Corona is wel heel makkelijk om mee te schermen. mijn keuken besteld en met allerlei mogelijke garanties verwoord. klopt geen barst van.....ik ben zo boos als ik ben afgekoeld dan zal ik mijn onvrede ondersteunen met harde feiten en foto"s ik ga dan ook alle filialen af en schrijf mijn reviews. mensen trap er niet in!! wordt vervolgd.....!
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend geholpen”
Door Van zessen op vrijdag 6 apr 2018 18 | vestiging Barendrecht
Keukenconcurrent? Ja daar hebben we gemengde gevoelens over. In eerste instantie zijn wij super goed geholpen. Ik zou de keuken krijgen zoals ik wilde. Alles netjes nagelopen en alles was mogelijk en hun zouden alles regelen. Keuken werd geplaatst, een deuk in mijn afzuigkap, een medewerker uit keukenconcurrent in barendrecht zou dit regelen. Ik had een plankje gevraagd voor onder de wasbak. Was geen probleem deze medewerker zou dit regelen. Dit regelt deze medewerker al sinds mijn keuken geplaatst was. Nieuwe afzuigkap mevrouw ik regel een nieuwe het is een showroom model maar ik zorg ervoor dat het geregeld word. U krijgt een nieuwe. Deze medewerker is een man van veel praatjes maar weinig daden. Meerdere malen zou deze medewerker terug bellen maar deed dit niet. Meneer beloofde van alles. Het was zijn probleem en wij moesten er geen last van hebben. Maar elke keer moet ik zelf bellen, want ja meneer heeft elke keer wel een smoesje en liegen daar is meneer helaas niet zo goed in. Want deze medewerker zegt het een maar zn collega's zeggen het ander! Deze medewerker is ziek maar zn collega's geven aan dat hij op een ander locatie staat. Deze medewerker kan een keuken verkopen maar daarna trekt die zn handen ervan af. Maakt loze beloftens, liegt en besodemieterd de boel. Meerdere malen de kans gegeven maar helaas hij blijft smoesjes en leugens vertellen. Woorden en verhalen verdraaien. Alles was geregeld het Zou niet ons probleem worden maar zijn probleem! uiteindelijk is het mijn probleem geworden en heb ik contact met een leugenachtige man die geen daad voegt bij zijn woord!
Reactie of foto toevoegen
“Klantenservice is ver te zoeken”
Door Carolien op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Een half jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht bij KeukenConcurrent Verkoop ging, uiteraard, soepel. Heel goed geholpen en weloverwogen de keus gemaakt om bij de keukenconcurrent te kopen in plaats van een andere kleinere partij. Helaas nu wel met heel veel spijt.
Helaas begon het grote gezeur na het plaatsen van de keuken (die hebben wij zelf gedaan). Wij hadden een geschil met de keukenconcurrent omtrent maatvoering. Dat is al een te bizar verhaal, maar laten we dat even links liggen. Het was welles nietes verhaal waarop uiteindelijk een monteur is gekomen. Bij de aankondiging van een monteursbezoek staat netjes aangegeven dat er 150 euro betaald moet worden op het moment dat het een montagefout is, heb ik contact opgenomen. Aangegeven dat een monteursbezoek geen zin heeft aangezien het zeker niet om een montage issue gaat. Uiteraard ook aangegeven dat het geen zin heeft dat hij langs komt. Antwoord van de keukenconcurrent was duidelijk, het hoofd montage komt om het uit te praten. Kosten zijn niet van toepassing. Gesprek is opgenomen, heb het alleen niet zwart op wit op de mail.
Monteur geweest, fijn bezoek geweest. Opgehelderd, uitgesproken en door. Op het verslag dat wij kregen staat dat wij betaald hebben per PIN en dat het montagebezoek succesvol is. Dit bedrag hebben wij niet betaald. Ik ging er vanuit dat dit er bewust stond vanwege de afspraken die wij gemaakt hebben omtrent dit bezoek.
Nu, maanden later, weer een heel groot geschil met de keukenconcurrent. Zij eisen namelijk dat dit bedrag alsnog wordt betaald. Gesprekken zijn niet opgenomen, de persoon met wie ik gesproken heb, is niet meer werkzaam en linksom of rechtsom moeten wij dus gewoon betalen. Ondanks de mondelinge afspraken die wij gemaakt hebben dus toch betalen. Het enige dat ze willen doen is allebei de helft betalen. Omdat dit tegen alle afspraken in is, gaan wij daar niet mee akkoord.
Een medewerkster van de keukenconcurrent heeft dit dossier onder handen. Zij weigert in alle toonaarden om mij verder te helpen, om mij door te zetten naar een leidinggevende of wat dan ook. Ze zetten je gewoon met je rug tegen de muur. Ze weigert om ook maar iets te doen, leidinggevende spreken is onmogelijk.
Mocht u erover nadenken om zaken te doen met de keukenconcurrent zou ik daar echt heel goed over nadenken. De verkoop is echt fantastisch. Maar als er een probleem is, is de klantenservice echt ver te zoeken. Bij deze een oproep om echt echt echt geen zaken te doen met alles wat onder Mandemakers valt. Je kunt beter naar een andere keukenzaak gaan, deze zijn hooguit 1000 euro duurder, maar dan heb je wel de service die je nodig hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Gegarandeerd de meeste ellende”
Door martin op woensdag 15 nov 2017 17 | vestiging Groningen
Gegarandeerd de laagste prijs! Gegarandeerd de meeste ellende. In september een keuken gekocht, een inmeter zou komen voordat de keuken definitief besteld zou worden om te controleren of de maten e.d. allemaal kloppen. De leverdatum van de keuken staat vast, week 46. 2 weken geleden zijn we begonnen met het slopen van onze keuken en alle voorbereidingen te treffen. We zijn er inmiddels achter gekomen dat de inmeter niet kan meten, volgens zijn tekening is de keuken groter dan dat hij in werkelijkheid is. Omdat de keuken besteld is na aanleiding van zijn meet werkzaamheden is de keuken dus te groot inmiddels zijn we anderhalve week verder en is er geen oplossing vanuit de keukenconcurrent. Er word beloofd dagelijks terug te bellen maar helaas. We hebben gemaild, geen reactie.... morgen word de keuken geleverd, die dus niet gaat passen. De oplossing is zooooo simpel maar aangezien er medewerkers met het niveau van een pinda werken is er tot op heden geen oplossing! Koop hier nooit uw keuken.

Update: De keuken is inmiddels geleverd. Waar wij aangaven niet het volledige bedrag te voldoen totdat het probleem is opgelost werd ons verteld dat wij €250 in mindering mochten brengen totdat het probleem is opgelost. Zo niet dan zou de keuken weer retour genomen worden. Na veel wikken en wegen besloten akkoord te gaan met het bedrag met als toezegging dat er vanmiddag een definitieve oplossing komt. Een nieuwe keuken hoort een feestje te zijn maar ik weet nu al dat ik vanaf vandaag, ieder moment dat ik de keuken inloop zal terugdenken aan bijna 2 weken ellende. Ik ben inmiddels klaar met de #keukenconcurrent en wat mij betreft waren wij schadeloos gesteld en was de keuken mee retour genomen en was de zaak daarmee afgedaan. Maar omdat het geen optie is om met een gezin nog weken zonder keuken te zitten heb je geen andere optie dan eieren voor je geld te kiezen. In de zorg word vaak gesproken over machtsmisbruik, laat duidelijk zijn dat de #keukenconcurrent zich hieraan schuldig maakt!

Aanvulling ontvangen 23 november 2017: Zoals telefonisch besproken zou ik u op de hoogte houden van het verdere verloop met de keukenconcurrent. Inmiddels is er een monteur geweest en zijn alle problemen opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Na de handtekening weinig klant meer”
Door Dominique Roeffen op maandag 15 feb 2016 16 | vestiging Groningen
We hebben de keuken in Gouda gekocht, geen probleem dat u in Groningen woont.. Bleek toch wel lastig. Alles wat we wolden aanpassen bleek moeizaam. Bleek dat er niet dezelfde materiaalvoorbeelden waren. Bij levering en plaatsing, moesten we vrij nemen, logisch. Bij het plaatsen werden de verkeerde deurtjes geleverd. Voor nalevering van 2 deurtjes, moesten we weer een hele dag vrij nemen, wordt een bertje lastig, maar ja als het moet,ok
Nu blijkt het glas van een can de deurtjes te verzakken en moet er een nieuwe geplasts worden, moeten we weer een HELE dag vrij voor nemen. Nee onze ervaring is, dat als je handtekening is gezet, je weinig klant meer bent...
Geen aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Na tekenen de ellende”
Door H op donderdag 1 jun 2017 17 | vestiging Purmerend
Tijdens het bestellen erg fijn geholpen bij keuken concurrent purmerend . Gelijk tekenen voor het zogenaamd mooie aanbod . En daarna begon de ellende . Er ging van alles langs elkaar heen . Daarna werd de keuken oncompleet geleverd . De koof miste en een zijpaneel . Keuken moest geheel betaald worden voor aflevering !! Trap hier niet in! In de winkel werden wii aangekeken als de lastige klant want de keuken was toch al betaald dus zoek het maar uit met je oncomplete keuken ! contact proberen te krijgen met dit bedrijf is ook bijna onmogelijk want of de juiste persoon is niet aanwezig of je krijgt gewoon geen antwoord op mailen . Na weer een paar keer gebeld te hebben . Krijgen wij steeds andere verhalen te horen . En werkt iedereen blijkbaar langs elkaar heen daar ! Er blijkt dus na 8 weken na plaatsing nog niet eens een koof en zijpaneel besteld te zijn .En uiteindelijk storten ze gewoon maar het bedrag van de koof terug op je rekening want ze kunnen het blijkbaar niet leveren . Dus dan zijn zij ervanaf ! En kunnen wij het uitzoeken met onze afzuigslang los op de kastjes (geen gezicht) !! Wij zijn echt helemaal klaar met dit bedrijf . Nu maar rechtsbijstand ingeschakeld en afwachten . Wij staan echt versteld hoe in dit bedrijf met klanten word omgegaan !!
FOTO VAN H
Losse afzuigslang op de keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mark Dijkstra op woensdag 13 apr 2016 16 | vestiging Leeuwarden
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft met alle benodigde apparatuur. We hebben zeer goeie adviezen gehad wat we we wel konden doen en wat niet. Al met al hebben we een super keuken! zeker toen we weer terug naar de tekentafel moesten maar keuken is alleen maar mooier op geworden! Ik raad dus ook iedereen aan om daar een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Verschuivende prijzen na handtekening”
Door Wesley van haesendonck op zondag 13 mei 2018 18 | vestiging Hulst
Bij ons is de ramp begonnen bij het tekenen van een zogezegde actie, hele keukens half geld, we zouden alleen de actie vastleggen moesten we ooit een nieuwe keuken kopen bij hun, zonder verplichtingen, maar het werd al snel duidelijk dat het niet zo zonder verplichtingen was. Het was een koopovereenkomst en dan vragen ze u om een schatting te maken van u budget, dus proberen ze ook om het bedrag zo hoog mogelijk te leggen, we hadden de actie vastgelegd op een bedrag van 15000 euro zodat we zelf dan 7500 zelf zouden moeten betalen. Nu blijkt dat de keuken rond de 30000 zou zijn en we rond de 15000 moeten betalen!! Dat is wel helemaal iets anders toch ? En dan moet je weten dat onze keuken +- 9 m3 is, dus dat is een behoorlijke prijs voor die oppervlakte vind ik! Dan maken we een afspraak bij de inmeter en dan komt er ineens nog een bedrag bij van 950 euro voor het verleggen van bedrading waar nooit over is gesproken! Ik zou zo nog verder kunnen doorgaan, maar ik kan wel iedereen aanraden om hier zeker geen keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Ontmoedigingsbeleid”
Door C. Koch op woensdag 11 mrt 2020 20 | vestiging Deventer
inderdaad het ontmoedigingsbeleid. niets teveel gezegd door de andere recensenten. schande, woest makend. kort: keuken door hen snel in elkaar geflanst, veel gebreken, maanden later eens iets actie. wel punten weggewerkt, maar de 2 lastigste punten worden niet weggewerkt, want dat kost geld. heel vaak beleefd uitgelegd, steeds gaat er een ander over, die het dan niet begrijpt. En zo gaat het maar door. Je denkt met nette mensen te maken te hebben, maar dat blijkt dus niet het geval. Na bijna 2 jaar is de keuken nog niet in orde, en gezien men nu niet meer reageert, moeten we het slechtste er van denken.
Reactie of foto toevoegen
“Eindeloos veel bellen”
Door Van mourik op donderdag 22 aug 2019 19 | vestiging Veenendaal
In de winkel Zijn we super goed geholpen, plaatsing was ook perfect maar na 3 maanden ging de koelkast kapot en toen is de ellende begonnen, de ene na de andere leugen gehoord. We zijn nu ruim 4 weken verder en ik denk 12 uur aan het bellen geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Afschuiven”
Door Aywan Soerdjbalie op woensdag 25 mei 2016 16 | vestiging Spijkenisse
Wat een stelletje clowns! Keuken gekocht bij verkoper Leroy. Komen wij er later achter dat er een 50% actie op dat moment geldt inclusief gratis montage. Dit is ons niet verteld tijdens de verkoop. Nu wij precies wilde weten waarom dat niet was gebeurd hebben wij contact opgenomen met de locatie en wat blijkt. Meneer Leroy werkt op een ander filiaal. Wij moesten het maar doen met mevrouw Kim terwijl meneer Leroy ons expliciet garandeerde dat wij met hem het hele proces zouden doorlopen. Afijn, na mail/telefonisch contact met Kim hebben wij uiteindelijk een inmeet afspraak gemaakt en een gesprek gepland om deze zaken door te spreken. Wat blijkt, het gesprek wordt gevoerd door een ander meneer! Dus geen Leroy en geen Kim te bekennen. De meneer waar wij het gesprek mee hadden vertelde dat hij geen manager is en geen beslissingen mag nemen en niks voor ons kan betekenen omdat simpelweg onze handtekeningen al gezet zijn! Dus betalen maar! Ik ben behoorlijk en diep teleurgesteld in deze aankoop en de sprookjesvertellers die tot je handtekening meewerken. Het afschuiven van alles naar elkaar maar geen verantwoordelijkheid nemen is ver te zoeken bij deze organisatie. Ik zal deze organisatie en de verkopers dan ook nooit aanbevelen maar zal mijn ervaringen wel delen op alle social medias en programma's zodat dit soort praktijken een halt wordt toegeroepen!
Reactie of foto toevoegen
“Onjuist bejegend”
Door Yvonne op woensdag 19 jun 2019 19 | vestiging Wateringen
Beste Lezer, Ik voel mijzelf onjuist bejegend door het personeel van de KeukenConcurrent. Wij kochten een keuken bij de KeukenConcurrent, gelegen op de 's-Gravenzandseweg 27 te Wateringen, van circa 7200,- euro. Wij vroegen een offerte aan en werden vriendelijk geholpen door een medewerker van de KeukenConcurrent, Kees. Op dit moment kon alles en was niks te gek. Op het moment dat wij het volledige bedrag voldaan hadden, werden wij minder interessant. Ik moet u mede delen dat de medewerkers die de keuken plaatsen zeer correct zijn, daar valt niks op aan te merken. In de roes van ons nieuwe keuken kwamen wij erachter dat er hier en daar wat mankeerde aan ons keuken. Wij zagen dat er deuken in de koelkast zaten, weliswaar aan de binnenkan, maar toch is dit een doorn in je oog. Wij zagen dat de rubbers van ons oven los zaten, tevens zat er een vieze plek aan de binnenkant op het glas van de oven en wij kwamen erachter dat ons wasmachine niet naar behoren ons servies droogde. Dit alles hebben wij direct ter kennis gebracht aan de Keukenconcurrent. Zij stuurden een e-mail naar het hoofdbureau. Het hoofdbureau nam na 12 dagen contact met ons op, de medewerker van het hoofdbureau heet Bram. Bram regelde dat er een monteur naar ons oven kwam kijken. De monteur was van mening dat het hoort dat de rubbers van je oven loszitten en hij probeerde de viezigheid aan de binnenkant van ons oven weg te schrappen met een Stanleymes. Wij waren het hier niet mee eens en Bram wilt nu een nieuwe monteur sturen voor een zogenaamde 'second opinion'. Wij zijn het hier niet mee eens en nu wilt de KeukenConcurrent ons compenseren met een bedrag van 100,- euro voor de deuken in de koelkast, over de resterende mankementen wordt niet gesproken. Moraal van het verhaal: Alles magen kan totdat je alles betaald hebt, dan ben je niet meer interessant.
FOTO VAN YVONNE
Deel oven
Reactie of foto toevoegen
“Op uitnodiging naar de showroom”
Door Floor op dinsdag 15 nov 2016 16 | vestiging Son
We werden al een paar keer gebeld door de keukenconcurrent na het gebruiken van de budget ontwerp tool op de website. Uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt omdat wij ons aan het oriënteren zijn voor een keuken voor in het huis wat wij momenteel op het oog hebben. Eenmaal bij de afspraak vertelde wij dat wij het huis nog niet hadden gekocht. Waarop de verkoopster zei: Oh hebben jullie het huis nog niet gekocht, en ik moet wel een tekening maken. Ik moet keukens verkopen en jullie hebben het huis nog niet eens gekocht. Wij wisten niet wat we hoorde, aangezien zij ons zo vaak gebeld hadden om een afspraak te maken om dan vervolgens zo een reactie te geven. Ze heeft ons verder wel geholpen en een snelle tekening gemaakt, dit was prima overigens. Maar ze wou geen offerte maken aangezien wij het huis nog niet gekocht hadden en dan moesten we maar een nieuwe afspraak maken wanneer we dit wel hadden gekocht. Ik begrijp dat zij graag keukens verkopen, wat logische is. Alleen zij heeft hierdoor ervoor gezorgd dat wij onze keuken hier zeker niet gaan halen.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd blad geleverd”
Door A3 op woensdag 14 mrt 2018 18 | vestiging Deventer
Slecht bedrijf met verkopers die veel fouten maken en alles aan elkaar liegen om zich er uit te redden . Bedrijf in het geheel is niet veel beter verschuild zich achter de leugenachtige verkopers Beter verder kijken naar een betrouwbaar bedrijfals je een keuken wil .
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door Liesbeth op woensdag 27 apr 2016 16 | vestiging Amsterdam Westpoort
Keuken bij keukenconcurrent. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een kapot kastje werd 2 weken later pas geleverd. We zijn wel steeds goed op de hoogte gebracht, het ongemak viel mee. Wel jammer dat de houtenbestekbak door plastic werd vervangen zonder compensatie.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht, slecht, slecht”
Door Geraldine Oskam op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Zaandam
Slecht! Slecht slecht slecht! Echt, weggegooid geld. In januari keuken besteld en pas in mei geleverd gekregen. Helft niet goed geleverd. Vervolgens deed mijn Quooker het niet-nooit gedaan-na 80000x bellen kwam er na 6 maanden (!!!) iemand van Inventum die de boiler heeft vervangen en vervolgens mijn leidingen heeft gesloopt. Mijn afwasmachine lekte ineens:stond mijn keuken en woonkamer blank (nieuwe houten vloer) en keukenkastjes krom. Alles valt half uit elkaar, is slechte kwaliteit, slechte apparatuur maar nog veel slechtere service! Koop hier Nooit een keuken of wat dan ook.
Reactie of foto toevoegen
“Zo snel mogelijk verkooporder scoren”
Door Ed op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
Ga vd week wat info vragen ivm keuken eiland die op maat wil laten maken . Ik vertel onze wensen en de beste man maakt een tekening . Al onze maten waren een beetje op de gok en zouden terug komen met de Goeie maten zo dat je dan pas een prijs kan maken. Deze beste man loopt maar de bali maakt wat uitdraaien en laat me vrouw het teken (waarom ) vroeg ik nog. Waar eigelijk als enige Antwoord op Kreeg van kost u 1100 euro wilt u pinnen ? Ik zeg tegen de beste man. U heeft geen maten en die kan ik morgen eventueel door geven als wij het doen . Dag erna krijg ik een belletje van deze beste man. Waar ik bleef met de maten want de oorder moet er uit en betaald worden ! Waarop ik antwoord heb nog niks besloten en kom er op terug. Waarop hij weer antwoord koop is koop u heeft getekend ! Hoe kan deze man een prijs maken zonder maten en de oorder al verstuurd heeft (ongelofelijke) Wat een oplichters daar en nog dom lopen dreigen ook
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer slechte ervaring”
Door Saré op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Almere
Een zeer slechte ervaring met keuken concurrent, locatie Almere! Nadat wij de keuken hadden uitgezocht, wilden wij een aantal zaken wijzigen. Telefonisch contact gezocht met keuken concurrent maar de verkoopmedewerkster die met ons de keuken had uitgezocht kregen wij continu niet te spreken. Bij een tweede afspraak kregen wij wederom weer een andere medewerker. Het blad van de keuken is verkeerd ingemeten! Hierdoor past het blad niet goed tegen de muur. De monteur verplichte ons om te tekenen 'anders zou hij niet weg gaan'. Wij zouden via de klantenservice een afspraak kunnen maken om het blad te veranderen. Hier kon de monteur op dat moment niks aan doen. Onze grootste fout is dat wij hebben getekend onder druk van de monteur. Hierdoor werd het keukenblad niet verandert en zouden wij +/- 2000 euro moeten betalen voor een nieuw blad. Wij hebben een ander keuken bedrijf ingeschakeld, die ons vertelde dat het blad ontzettend slecht in de keuken is gemonteerd en ingemeten. Ook waren er problemen met de afzuigkap die niet goed was ingemeten en de kraan (lekkage). Schandalige service van keuken concurrent! De klantvriendelijkheid is onder de maat. Ik adviseer andere keuken kopers/geïnteresseerde geen zaken te doen met keuken concurrent.
FOTO VAN SARÉ
Reactie of foto toevoegen
“Willen dit helemaal niet”
Door Sabouri op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Arnhem
Super ontevreden, liep afgelopen jaar met mijn vriendin keukenconcurrent Arnhem binnen. Puur met intentie om bedragen en voorbeelden te zien. De verkoper won ons vertrouwen en liet ons formulieren tekenen puur om ons wensen en keuzes te bewaren, de keuken zou een bedrag van bijna 9 duizend euro kosten! Wij liepen de winkel uit. En via Whatsapp had ik de weken erna 2x gevraagd voor een tweede gesprek, maar de verkoper was steeds ziek en had geen rooster omdat de hoofdkantoor dicht was! Wilde wel snel afspraak maken voor inmetingen bij ons thuis. Ben niet eens voor tweede gesprek geweest en er was al iemand thuis voor inmetingen! De verkoper heeft tijdens de eerste gesprek niet de algemene voorwaarden overhandigd! Heeft niet over annuleringskosten kosten gehad! Dit heb ik ook als bewijs in mijn whatsapp gesprekken met hem, geeft aan dat hij niet daarover heeft omdat er nooit bij hem annuleringen zijn! Dit betekent niet dat hij als verkoper dit soort super belangrijke informatie niet aan mij doorgeeft. Ik net afgestudeerd en hoe kan ik een keuken van 9 duizend euro betalen! Ik heb hem heel snel gevraagd dat ik het niet meer wil, ik wil geen keuken! Wij hadden niet volledige informatie vanaf het begin! Wij wilden puur bedragen en voorbeelden zien. En nu jaar later ongeveer werd ik gebeld dat als ik het wil annuleren dan moet ik 30% betalen! Ik vraag dat ik een klacht wil indienen krijg ik verkeerde mailadres door! Die niet bestaat! Het is echt ongelofelijk, het is alsof ik voor niks werk! En ik werk in de zorg! Hoe kunnen jullie dit ons aandoen? 1 gesprek gehad en nu moet bijna 3 duizend euro annuleringskosten betalen. Ik zou graag hulp willen want dit kan gewoon niet.
FOTO VAN SABOURI
Annuleringskosten
Reactie of foto toevoegen
“Cancellation without agreement”
Door Umesh op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Son
We have signed some papers with keukenconcurrent for buying a kitchen.We had a discussion for around 2 hours on the first visit and we signed the paper saying we plan to buy it. They said that the order will be done only after the measurements. And until then you have time to think. I discussed at home and found that the storage space is low at that cost. We therefore planned to cancel the measurements as we did not want to pay and had not decided what to do. Then we decided to cancel the purchase. I called the office and by phone said I would like to cancel my purchase. Note: No measurements and no order has been done so far. on the phone they said ok. After more than a week I get an email asking me to make appointment for measurements and I replied saying that I had cancelled the purchase.However they told me that since we have signed the paper and provided a cbw documents, I have to pay 30 percent of the cost. I was not told about this in the appointment and since I am an expat I was stupid enough not to read the cbw which is in dutch. What are the options I have? Is this even legal?
REACTIE VAN UMESH
Update : I have now received the email from the leagal team to pay 30%
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Marjolein Sneeboer op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een leuke aangeschaft bij keuken concurrent in Alkmaar. Top geholpen! Fijn en meedenkende keukenverkopers. Scherp in prijs! Goede adviezen, we hebben verteld wat onze smaak is en wat we willen. Gas op glas werd ons als kookplaat geadviseerd. Dit is stijlvol strak en past perfect in onze open keuken! Dit klopt als een bus!! Het staat enorm mooi!! Alleen de kwaliteit van deze kookplaat is zo slecht.... 1 pit doet het niet, pannen dragers zijn fragiel, pannen vallen er zelfs af als je per ongeluk er tegen aan komt .... Levens gevaarlijk!! Een paar x aangegeven en zelf in de vestiging geweest om te kijken naar een passende oplossing. We kwamen eruit, ons voorstel was eerst dat keukenconcurrent best een compensatie mag geven en dit voor hun kosten nemen. Tevens aangeven als dit niet lukt, betalen we het verschil bij. We betalen liever iets meer voor een veilige en robuuste kookplaat dan dat je er totaal geen plezier uit haalt. Dit kon niet, keukenconcurent neemt geen kookplaat terug, we konden de nieuwe kookplaat aanschaffen voor de volle prijs €500. (Onze kookplaat kost € 350, aangeboden het verschil bij te leggen van €150) Dit was allemaal onmogelijk. Wel kunnen we de kookplaat laten maken.... Tja...Dit gaan we evengoed doen...maar we zijn nog steeds erg ontevreden... We vinden het heel jammer dat de klantenservice zo met zijn klanten omgaat. Ik vindt het heel spijtig, ik vindt het geen ster waardig! We hebben beide in het verleden een keuken aangekocht bij keukenconcurent en kwamen met veel plezier terug naar het vertrouwde advies op maat. We hebben spijt als haren op ons hoofd dat we dit hebben gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Bijbetaling”
Door Van beek of boerman op donderdag 28 apr 2016 16 | vestiging Hulst
Kreeg later te horen dat ik nog 370 euro moest betalen voor aansluiting we dachten dat alles in de prijs zat de jongen die de keuken plaatsen was wel goed en vriendelijk dus als je een keuken koop dan verwacht je niet dat je meer moet betalen
Reactie of foto toevoegen
“Belabberd”
Door KJ Schoots op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam Arena
Keuken gekocht in 2019. Behandeling in de showroom was prima. Levering een drama. Monteur zou er om 8.00u zijn maar belde om 9.00u doodleuk op met de mededeling dat hij nog in zijn bed lag. Verslapen. Bij plaatsing bleek er door de eigen "professionele" inmeetservice verkeerd te zijn ingemeten. Staat ook op het werkrapport. Uiteindelijk wel besloten alles te laten plaatsen. Moest alleen wel een extra wand worden geplaatst. Monteur 1 kreeg de klus niet af vanwege verslapen en hij kon de dag erna niet, moest op vakantie. Dus monteur 2 kwam afwerking doen. Ook hij begreep het inmeet verschil niet. Keuken afgewerkt. Zelf een andere wand laten plaatsen. Kontakt gezocht over deze fout maar na meerdere mails en foto's vond men dat de fout bij mij lag??? Ik heb niks ingemeten. Sterker nog door hun amateurisme sluiten bepaalde zaken in het huis niet meer bij elkaar aan. Ik had nog een bedrag van x% na levering te voldoen en hier heb ik het bedrag van de voorzetwand afgetrokken. Dit heb ik ook minimaal 2x gemeld bij debiteurenbeheer en wat denk je. Ze blijven me nu stalken met aanmaningen. Verschrikkelijk bedrijf. Showroom was ok, de keuken op zich is ook prima maar de levering, afwerking en service is belabberd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gescheurd composiet werkblad
1 / 34
Vestigingen KeukenConcurrent
aAlkmaar (4 ervaringen), Noorderstraat 3, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 511 96 66
bAlmere (8 ervaringen), Miamistraat 36, 1334 KX Almere, tel 036 - 549 93 40
cAmersfoort (11 ervaringen), Euroweg 91, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 258 82 10
dAmstelveen (7 ervaringen), Maalderij 19, 1185 ZB Amstelveen, tel 020 - 643 42 74
eAmsterdam Arena (1 ervaring), Arena Boulevard 216, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 363 00 63
fAmsterdam Westpoort (8 ervaringen), Sierenborch 8F, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 411 75 91
gApeldoorn (2 ervaringen), Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 42 24
hArnhem (9 ervaringen), Heerlenstraat 9, 6845 AD Arnhem, tel 026 - 389 81 00
iBarendrecht (10 ervaringen), Pesetastraat 10, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 93 79
jBeuningen GLD (5 ervaringen), Hadrianussingel 30, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 366 29 62
kBeverwijk (1 ervaring), Parallelweg 102B, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 21 12 51
lBreda (2 ervaringen), Grenssteen 5, 4815 PP Breda, tel 076 - 549 66 60
mCruquius (22 ervaringen), Cruquiusplein 38, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 574 78 56
nDen Bosch (4 ervaringen), Goudsmidstraat 16-18, 5232 BP Den Bosch, tel 073 - 206 06 96
oDen Haag (4 ervaringen), Waldorpstraat 224, 2521 CE Den Haag, tel 070 - 402 01 42
pDeventer (6 ervaringen), Revalstraat 3, 7418 BJ Deventer, tel 0570 - 67 60 67
qDoetinchem (6 ervaringen), Doetinchemseweg 89, 7007 CB Doetinchem, tel 0314 - 39 16 70
rDuiven , Cartograaf 6, 6921 EZ Duiven, tel 026 - 204 00 09
sGouda (3 ervaringen), Kampenringweg 34, 2803 PE Gouda, tel 0182 - 55 45 11
tGroningen (15 ervaringen), Sontweg 1-3, 9723 AT Groningen, tel 050 - 318 04 20
uHeerenveen , Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 72 61 01
vHeerlen (7 ervaringen), Cramer 148B, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 562 05 11
wHelmond (1 ervaring), Engelseweg 220, 5705 AK Helmond, tel 0492 - 52 61 10
xHengelo OV (4 ervaringen), Holtersweg 55B, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 250 42 34
yHoogeveen (5 ervaringen), Griendtsveenweg 30A, 7901 EA Hoogeveen, tel 0528 - 26 12 02
zHoorn NH (5 ervaringen), De Factorij 22, 1689 AL Hoorn, tel 0229 - 21 35 35
a1Houten (2 ervaringen), Duwboot 63, 3991 CE Houten, tel 030 - 636 10 02
b1Hulst (4 ervaringen), Industrieweg 4A, 4561 GH Hulst, tel 0114 - 31 00 80
c1Kaatsheuvel (6 ervaringen), Waterloop 2, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 46 50
d1Leeuwarden (2 ervaringen), Schenkenschans 1B, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 213 29 70
e1Leiderdorp (6 ervaringen), Meubelplein 10, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 523 82 12
f1Oss (3 ervaringen), Frankenweg 43/45, 5349 AP Oss, tel 0412 - 45 68 22
g1Purmerend (4 ervaringen), Newtonstraat 10, 1446 VR Purmerend, tel 0299 - 70 90 01
h1Roosendaal (6 ervaringen), Rucphensebaan 3, 4706PH Roosendaal, tel 0165 - 53 52 22
i1Rotterdam (14 ervaringen), Watermanweg 303, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 46 36
j1Sliedrecht (3 ervaringen), Lelystraat 93N, 3364 AH Sliedrecht, tel 0184 - 41 58 55
k1Son (6 ervaringen), Ekkersrijt 4139, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 66 78
l1Spijkenisse (2 ervaringen), Lucebertstraat 26, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 74 80 31
m1Utrecht (13 ervaringen), Zeelantlaan 51, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 280 10 52
n1Veenendaal (3 ervaringen), Groeneveldselaan 21, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 50 18 33
o1Venlo (6 ervaringen), Nijmeegseweg 4, 5916 PT Venlo, tel 077 - 351 00 10
p1Wateringen (5 ervaringen), 's-Gravenzandseweg 27, 2291 PE Wateringen, tel 0174 - 31 05 82
q1Zaandam (9 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 11, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 670 05 33
r1Zoetermeer (3 ervaringen), Coppeliaschouw 22, 2726 JA Zoetermeer, tel 079 - 347 87 66
s1Zwolle (7 ervaringen), Marsweg 37C, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 466 94 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.