Feedback
5,9

Water en Vuur

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-5280827 | Peizerweg 72E, 9727 AK Groningen
Badkamerwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Water en Vuur
Voor de realisatie van een badkamer, vloer of haard bent u bij Water & Vuur in goede handen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen mensen. Water en Vuur verzorgt het totaalpakket voor u
Alternatieven voor Water en Vuur
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Groningen Groningen) score 9,3 uit 754 ervaringen
• KBC Scharnegoutum
   
(Scharnegoutum Friesland) score 9,3 uit 95 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 512 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Water en Vuur. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Offertetraject”
Door Peter op maandag 14 nov 2016 16
Vreselijk. Zeer arrogant personeel dat afspraken niet nakomt. De installatiekosten zijn astronomisch wat vooral duidt op gebrek aan inzicht. Overal worden financiële reserves ingebouwd en er wordt bij voorbaat al vanuit gegaan dat aannemers hun afspraken niet nakomen. Tevens is de showroom altijd onderbezet waardoor je erg slecht geholpen wordt. Er zijn leukere badhuizen in Groningen...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig maar afhandeling onduidelijk”
Door Henk op zondag 10 dec 2017 17
In onze zoektocht naar een nieuwe badkamer uitgekomen bij water en vuur in Groningen. Bij andere badkamerzaken vooral gelokt door aanbiedingen en super stunts, kregen we bij Water en Vuur een meer dan goede voorlichting en deskundig advies. John Isrie (verkoopadviseur) heeft ons in vier of vijf sessies van ongeveer twee uur stapsgewijs geholpen om een mooie complete badkamer uit te kiezen. Wij waren ook zeer tevreden over de manier (en rust), en het deskundig advies van John. Minder tevreden waren we over de afhandeling en bezorging van onze spullen door de verschillende leveranciers. Met name de interne communicatie binnen Water en Vuur bij een niet geleverde kast verdiende zeker niet de schoonheidsprijs, waar bij het management (directie en officemanager) moeilijk bereikbaar waren. Uiteindelijk (na meer dan twee maanden) is alles dan wel opgelost, maar dat leverde wel de nodige frustraties op, waarbij wij als klant vaak het initiatief moesten nemen. Conclusie zeer deskundig advies en rustige, plezierige informatie, afhandeling gebrekkig en onduidelijk, niet passend bij een dergelijke investering!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor op mijn balkon”
Door Gedi Damstra op vrijdag 20 mei 2022 22
In oktober bestelling gedaan voor tegels op mijn balkon. Super goed geholpen en zeer tevreden over de voorlichting. Ze zouden in het voorjaar gelegd worden, zodra het goed weer was. Tevens ook bij mijn buurman. Wordt uitgesteld (ziekte), er wordt niet gereageerd op mail. Er wordt gezegd dat ze vol gepland staan. Zeer slechte communicatie dus. Er worden geen afspraken gemaakt. Op 29 april werd gezegd dat zodra de tegelzetter weer beter is ze contact op zouden nemen. Weer niet gedaan. Mail gestuurd met verzoek om afspraak te maken direct na de Pinksteren, week later nog steeds niets gehoord. Ben er behoorlijk klaar mee! Heb bijna de grens van annuleren order bereikt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Elly op donderdag 20 jul 2017 17
Goede begeleiding in keuzetraject. Tevreden met het mooie eindresultaat.
FOTO VAN ELLY
Kamerbrede haardopstelling
Reactie of foto toevoegen
“Op maat gemaakte badkamerkast”
Door Wilma op dinsdag 25 jan 2022 22
Overal geweest en niemand kon ons verder helpen met het op maat maken van een badkamerkast. Bij Water + Vuur lukte dat gelukkig wel. Goed advies en het resultaat is geweldig geworden. We zijn er super blij mee en kunnen al onze handdoeken en andere spullen prima kwijt
FOTO VAN WILMA
Reactie of foto toevoegen
“Toezegging niet nagekomen”
Door MvB op woensdag 29 mrt 2017 17
Dit jaar meerdere gesprekken gehad bij Water en Vuur. Het eerste gesprek duurde twee uur en wij hadden de verwachting dat onze wensen al (grotendeels) uitgewerkt zouden zijn toen we daar kwamen. Het tweede gesprek begon echter geheel weer van voor af aan en duurde ook twee uur. Na afloop hadden we nog steeds Toen we om een (globale) kostenopstelling vroegen werd aangegeven dat ze eerst de opdracht wilden hebben. Wij hadden aangegeven dat dit voor ons de omgekeerde wereld is (!!!), en dat wij graag willen weten waar we ongeveer aan toe zijn en welke producten tegen welke prijzen erin zaten. Na meerdere keren aangedrongen te hebben, werd ons toegezegd dat er een proforma offerte zou komen. Deze hadden we - om verschillende redenen - uiterlijk dinsdagmiddag nodig. Ze gaven aan hiervoor hun best te doen. Uiteindelijk heb ik zelf dinsdagmiddag gemailed waar de offerte bleef. Er werd mij enkel medegedeeld "dat dit niet zou lukken". Aangezien ze dit niet tijdig aan ons hadden aangegeven en er zich (helemaal vanwege het grote belang voor ons) veel te makkelijk van afmaakten (geen sorry), hebben we direct besloten om niet verder te gaan met Water en Vuur. Het is achteraf zonde van onze tijd geweest, maar we zijn blij dat we nu wel met een (andere) partij zaken doen, die zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over gang van zaken”
Door Schimmel op dinsdag 12 jul 2016 16
+/- Minus een half jaar geleden een badkamer aangeschaft bij Water en Vuur (baderie) Groningen. Zeer tevreden over de gang van zaken, door de ruime (niet standaard keuze zoals bij andere sanitair zaken in de omgeving) een prachtige badkamer samengesteld met één van de adviseurs. ongeveer 8 weken later is de monteur begonnen met de sloop van mijn badkamer en de opbouw van mijn nieuw badkamer, het eindresultaat mag er zijn! Als u op zoek bent naar iets anders dan anders zal ik zeker aanraden om bij water en vuur langs te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door J van der Wiel op donderdag 19 nov 2020 20
Wij hebben bij Water en Vuur een mooie gashaard gekocht. De start de eerste was lastig gingen door een waterleiding heen maar ja kan de beste gebeuren. Was zelf even van slag dacht en nu dan. Maar Marnix en zijn mensen hebben het super opgelost. Dus wat mij was beloofd in 2 dagen klaar is gelukt zitten nu heerlijk te genieten van de kachel. Van ons krijgen ze een dikke pluim en raad hierbij zeker Water en Vuur aan mooi bedrijf en fijne mensen. groet Jannie
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Kamerbrede haardopstelling
1 / 2
Vestiging Water en Vuur
aGroningen , Peizerweg 72E, 9727 AK Groningen, tel 050 - 528 08 27
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.