Feedback
6,2

Water en Vuur

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-5280827 | Peizerweg 72e, 9727 AK Groningen
Badkamerwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Water en Vuur
Voor de realisatie van een badkamer, vloer of haard bent u bij Water & Vuur in goede handen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen mensen. Water en Vuur verzorgt het totaalpakket voor u.
Redactie Qasa.nl
Water en Vuur biedt voor de badkamer zowel sanitair als tegels. Op het gebied van vloeren heeft Water en Vuur zich gespecialiseerd in keramiek en natuursteen.
Alternatieven voor Water en Vuur
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Groningen Groningen) score 9,2 uit 661 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 498 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Water en Vuur. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tegels voor op mijn balkon”
Door Gedi Damstra op vrijdag 20 mei 2022 22
In oktober bestelling gedaan voor tegels op mijn balkon. Super goed geholpen en zeer tevreden over de voorlichting. Ze zouden in het voorjaar gelegd worden, zodra het goed weer was. Tevens ook bij mijn buurman. Wordt uitgesteld (ziekte), er wordt niet gereageerd op mail. Er wordt gezegd dat ze vol gepland staan. Zeer slechte communicatie dus. Er worden geen afspraken gemaakt. Op 29 april werd gezegd dat zodra de tegelzetter weer beter is ze contact op zouden nemen. Weer niet gedaan. Mail gestuurd met verzoek om afspraak te maken direct na de Pinksteren, week later nog steeds niets gehoord. Ben er behoorlijk klaar mee! Heb bijna de grens van annuleren order bereikt.
Reactie of foto toevoegen
“Op maat gemaakte badkamerkast”
Door Wilma op dinsdag 25 jan 2022 22
Overal geweest en niemand kon ons verder helpen met het op maat maken van een badkamerkast. Bij Water + Vuur lukte dat gelukkig wel. Goed advies en het resultaat is geweldig geworden. We zijn er super blij mee en kunnen al onze handdoeken en andere spullen prima kwijt
FOTO VAN WILMA
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Elly op donderdag 20 jul 2017 17
Goede begeleiding in keuzetraject. Tevreden met het mooie eindresultaat.
FOTO VAN ELLY
Kamerbrede haardopstelling
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig maar afhandeling onduidelijk”
Door Henk op zondag 10 dec 2017 17
In onze zoektocht naar een nieuwe badkamer uitgekomen bij water en vuur in Groningen. Bij andere badkamerzaken vooral gelokt door aanbiedingen en super stunts, kregen we bij Water en Vuur een meer dan goede voorlichting en deskundig advies. John Isrie (verkoopadviseur) heeft ons in vier of vijf sessies van ongeveer twee uur stapsgewijs geholpen om een mooie complete badkamer uit te kiezen. Wij waren ook zeer tevreden over de manier (en rust), en het deskundig advies van John. Minder tevreden waren we over de afhandeling en bezorging van onze spullen door de verschillende leveranciers. Met name de interne communicatie binnen Water en Vuur bij een niet geleverde kast verdiende zeker niet de schoonheidsprijs, waar bij het management (directie en officemanager) moeilijk bereikbaar waren. Uiteindelijk (na meer dan twee maanden) is alles dan wel opgelost, maar dat leverde wel de nodige frustraties op, waarbij wij als klant vaak het initiatief moesten nemen. Conclusie zeer deskundig advies en rustige, plezierige informatie, afhandeling gebrekkig en onduidelijk, niet passend bij een dergelijke investering!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door J van der Wiel op donderdag 19 nov 2020 20
Wij hebben bij Water en Vuur een mooie gashaard gekocht. De start de eerste was lastig gingen door een waterleiding heen maar ja kan de beste gebeuren. Was zelf even van slag dacht en nu dan. Maar Marnix en zijn mensen hebben het super opgelost. Dus wat mij was beloofd in 2 dagen klaar is gelukt zitten nu heerlijk te genieten van de kachel. Van ons krijgen ze een dikke pluim en raad hierbij zeker Water en Vuur aan mooi bedrijf en fijne mensen. groet Jannie
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Water en Vuur
  Groningen, Peizerweg 72e, 9727 AK Groningen, tel 050-5280827
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.