Feedback
8,8

Studio Schot

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.studioschot.com/
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Studio Schot
Studio Schot
Bespoke Kitchen Design

De keukenmarkt biedt enorm veel kansen en mogelijkheden. Maar wordt er wel echt daadwerkelijk over uw levensstijl en filosofie nagedacht?
Bij Studio Schot vinden wij dat namelijk belangrijk. Bij Studio Schot komen bijzondere, onconventionele ontwerpen tot leven. Door onze onderscheidende filosofie komen wij op unieke designs voor keukens en interieur met karakter en authenticiteit.

Bij elk keukenontwerp een Schot in de roos
Studio Schot is exclusief Poggenpohl Dealer. U vindt onze studio aan de Gordelweg in Rotterdam. Een permanente bron van inspiratie, opgebouwd volgens het concept van Poggenpohl: ruimte voor het nieuwe denken.
Laat u verrassen en inspireren in de studio. Ronald & David Schot ontvangen u graag voor een vrijblijvende afspraak. We beloven u, dat er een wereld voor u opengaat. De wereld van Poggenpohl. Uw beste kennismaking met keukens.

De montage wordt niet uitbesteed, maar hebben wij in eigen beheer.
Een fantastische keuken op de tekentafel ontwerpen is één ding, maar het moet ook tot in detail gerealiseerd worden. Wouter Schot verzorgt de complete montage. Samen met een betrouwbaar netwerk van gespecialiseerde ambachtslieden kan Wouter elke verbouwing aan.
Ervaringen
Er zijn 31 ervaringen over Studio Schot. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren30 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 31 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Meer dan tevreden”
Door Ruud en Miriam Buijtenweg op zondag 22 okt 2023 23
Het eerste bezoek aan de showroom van dit mooie familiebedrijf voelde gelijk heel erg goed. Ronald luisterde naar onze wensen, gaf zeer goede adviezen en nam absoluut de tijd voor het ontwerp van onze prachtige keuken. De installatie is zeer vakkundig en netjes gedaan door Wouter met waar nodig hulp van z'n broer David. Alles werd altijd in goed overleg gedaan. Ook de oplevering waar de laatste puntjes op de I werden gezet, bewijst de professionaliteit van dit bedrijf. Ook de kwaliteit van het geleverde product is het vermelden waard. Wij zijn meer dan tevreden over Poggenpohl Rotterdam; de 5 sterren is echt verdiend.
FOTO VAN RUUD EN MIRIAM BUIJTENWEG
+ Toon extra foto van Ruud en Miriam Buijtenweg
Reactie of foto toevoegen
“Een 5 sterren ervaring”
Door Alireza Jafari op dinsdag 22 aug 2023 23
In our quest to turn our house into a true home, our recent kitchen remodeling journey stands out as an exceptional experience. From creative design to meticulous installation, every step was a testament to craftsmanship and dedication. The design team seamlessly translated our ideas into a functional, visually appealing layout. The construction phase showcased remarkable attention to detail, with custom cabinetry and countertops executed flawlessly. Open communication throughout the project ensured we were always in the loop. The end result exceeded expectations. Our kitchen is now a culinary haven, harmoniously blending aesthetics and practicality. Kudos to the team for their professionalism and turning our vision into reality. For an extraordinary kitchen transformation, this team comes highly recommended.

Pros: Seamless design and functionality, Exemplary craftsmanship, Transparent and effective communication, Stunning aesthetics, Impeccable attention to detail.
Cons: None

A resounding five-star review for an exceptional job that redefined our living space.
FOTO VAN ALIREZA JAFARI
+ Toon extra foto van Alireza Jafari
+ Toon extra foto van Alireza Jafari
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het team van Poggenpohl Rotterdam”
Door Ferry Lupescu op zondag 7 mei 2023 23
Zeer persoonlijke en deskundige begeleiding door David bij het uitzoeken van onze keuken. David geeft gevraagd en ongevraagd advies over hoe de keuken het beste te ontwerpen en in te richten. Omdat het om een nieuwbouw appartement ging moesten we een aantal jaar voor plaatsing al bestellen. Gedurende de bouwjaren samen met David probleemloos diverse keren ontwerpaanpassingen gemaakt. Geen vraag was hem teveel. Ook het plaatsen van de keuken door Wouter ging zeer professioneel. Nog wat restpunten die afgewikkeld gaan worden en ook daarover is heldere communicatie. Al met al heel blij met het team van Poggenpohl Rotterdam.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Ton Doodkorte op donderdag 2 mrt 2023 23
Goed keukenadvies gehad, er werd meegedacht en er was ook een adviserende inbreng met betrekking tot een optimale benutting van de ruimte. Ook werd er duidelijk geadviseerd met betrekking tot kwaliteit en esthetiek. Het eindresultaat verdient een dikke pluim.
FOTO VAN TON DOODKORTE
+ Toon extra foto van Ton Doodkorte
+ Toon extra foto van Ton Doodkorte
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Vd berg loijens op zondag 15 jan 2023 23
Een fijn bedrijf die zeer menselijk en communicatief is. In de loop van het project, goed bereikbaar. Realistisch in het keukenadvies en jarenlange ervaring zijn merkbaar ook in het uiteindelijke resultaat. Coördinatie planning: goed op de hoogte, zorgt dat het volgens afspraak verloopt. Montage: de monteurs zijn zeer netjes, en schoon en in het uitvoeren van het werk.
FOTO VAN VD BERG LOIJENS
+ Toon extra foto van Vd berg loijens
+ Toon extra foto van Vd berg loijens
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met de nieuwe keuken”
Door Jan en Marga Verduin Bergen op vrijdag 11 nov 2022 22
Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken die dankzij Ronald helemaal aan onze verwachtingen voldoet. De keuken is schitterend geworden. Ronald heeft ons geholpen met het ontwerp en de nodige adviezen gegeven. De uitvoering en afwerking zijn prachtig geworden. Mede met dank aan het team dat de keuken heeft geplaatst. Poggenpohl, Rotterdam, een fantastisch adres voor een goed ontwerp, service, adviezen en uitvoering.
FOTO VAN POGGENPOHL ROTTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door J.F.C.M. Popelier op maandag 13 dec 2021 21
Zaterdag 11/12/21 is bij ons in de bijkeuken een ombouw met werkblad, wasbak en bovenkastjes geplaatst door Wouter Schot van Poggenpohl Rotterdam. En wat zijn wij blij met hem! Eerst alles keurig gedemonteerd en afgevoerd. Toen begonnen met opbouw en plaatsen. Superlatieven als: geweldige vakman, netjes en secuur en meedenkend zijn zeker op hem van toepassing!!! Het is een kanjer. Wij bevelen Wouter Schot van Poggenpohl Rotterdam dan ook zeker van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes geregeld”
Door Sandra Visser op donderdag 13 mei 2021 21
Na zeer vervelende ervaringen met "normale" keukenboeren besloten mijn man en ik voor ons nieuwe huis ons budget op te schroeven en dit keer te gaan voor PoggenPohl Rotterdam. Hoewel wij dachten dat we nu toch echt genoeg geld hadden bleek het in de showroom toch niet helemaal genoeg te zijn. Maar David Schot liet zich niet uit het veld slaan. In de showroom stond de keuken van mijn dromen, een keuken waarvan ik nooit had kunnen dromen dat ik die ooit in mijn huis zou hebben staan. David keek mij aan en zei: "Vindt je die mooi?" Tuurlijk vond ik die keuken mooi, maar die konden we toch niet betalen? En dat kon toch niet passen? Nou de keuken staat in mijn nieuwe huis en het is een plaatje! Helemaal van Rotterdam naar het mooie Leek in Groningen is de keuken netjes afgeleverd en op maandagochtend om 07.00 stond Wouter op de stoep. Een bekwamere man moet ik nog tegenkomen. Je bent een kanjer Wouter! In 1 dag stond de keuken en een dag later kwamen de mannen van het blad. Aan het einde van die dinsdag was het klaar, geen gezeur, alles tot in de puntjes afgemaakt en gepoetst, al het vuil weg en alles in orde. Het enige wat ik kan zeggen tegen iedereen die geen gedoe en gezeur meer wil met keukens, sparen en naar Poggenpohl Rotterdam gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Pieta Bool op woensdag 31 mrt 2021 21
Wij hebben een hele fijne ervaring met Poggenpohl Rotterdam. We zijn erg goed begeleid in het hele proces van bedenken tot het plaatsen. Terugkomen om het nog eens te zien, er nog eens over te praten was nooit een probleem. Het heeft geleid tot een prachtige keuken waar we zeer tevreden mee zijn.
FOTO VAN PIETA BOOL
Reactie of foto toevoegen
“Denken het beste mee”
Door Irma Scheurink op zaterdag 13 mrt 2021 21
Uitstekend ontwerp en prima service. Ik heb al een aantal jaren problemen als gevolg van Parkinson en die hebben we aan verschillende keuken-specialisten voorgelegd. Ronald bleek daarin veruit het best mee te denken en met veel creatieve oplossingen te komen. Dat gaf de doorslag om de opdracht aan hem te gunnen. Ook de uitvoering was prima geregeld. Het duurde wel langer doordat leveranciers vertraging hadden door de corona-crisis, maar uiteindelijk is alles tot in de puntjes afgehandeld.
FOTO VAN IRMA SCHEURINK
+ Toon extra foto van Irma Scheurink
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Kees en Sylvia Berkman op zondag 21 feb 2021 21
Niets dan lof voor Poggenpohl Rotterdam! Nadat we onze wensen bij David Schot hadden neergelegd, werden we snel verblijd met een prachtig, origineel en kleurrijk keukenontwerp. We waren direct enthousiast en in een mum van tijd werd de nieuwe keuken opgemeten en besteld. De coronacrisis gooide helaas wel wat roet in het eten wat betreft de planning, maar in september werd onze keuken snel, netjes en vakkundig geplaatst door de altijd stipte Wouter en Sven. We genieten nog iedere dag van onze vrolijke, lichte keuken en zijn blij dat we voor team Poggenpohl Rotterdam gekozen hebben! Team Poggenpohl Rotterdam...."Geen woorden maar keukens"!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig begeleid”
Door Ali Kabakyer op donderdag 4 feb 2021 21
Dankzij Ronald Schot van Poggenpohl Rotterdam hebben wij een fantastisch keuken staan in ons nieuwe huis. Het hele traject van kennismaking, ontwerp tot realisatie ging subliem! Helaas hebben wij (zoals velen) in het verleden minder leuke ervaringen gehad met keukenboeren, echter hier kan ik op alle fronten enkel spreken met heel veel lof. Onze eerste kennismaking met Ronald was zeer positief en hij had oprechte interesse in onze wensen en dacht mee tot alle kleinste details, waar andere keukenboeren nooit over spraken. Géén gladde praatjes maar eerlijk meedenken met de eindgebruiker en overal de nodige tijd voor nemen, zodat alles helder is voor de klant. Verder vonden we fijn dat het kostenplaatje heel transparant was en zonder verassingen. En zeker niet te vergeten, wij hebben ook een uitstekende monteur "Arie" gehad die heel vakkundig en zonder haast de keuken heeft geplaatst! Rotterdam is zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een topkwaliteit keuken waarbij je in hele proces geweldig word begeleid.
FOTO VAN ALI KABAKYER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanwinst voor ons huis!”
Door Saskia Rhebergen op maandag 11 jan 2021 21
Een nieuwe keuken, die wens hadden we al minstens een jaar. Echter zonder duidelijk plan hoe deze er dan uit zou moeten komen te zien. Liefst iets anders, wellicht op een andere plek, maar ook niet te rigoreus verbouwen, echt wat moois voor de komende jaren. Kortom we hadden geen goed idee, wisten vooral wat we niet wilden. Ronald Schot wist al snel iets op papier te zetten waarbij duidelijk werd dat hij onze wensen goed wist te vertalen naar een mooi ontwerp. Inmiddels maken we alweer een paar maanden met veel plezier gebruik van onze nieuwe keuken. In alle opzichten is het een geslaagde verbouwing geweest: plezierige communicatie, verrassend ontwerp, zorgvuldige uitvoering door Sven en Wouter, en nu een keuken die zowel mooi als functioneel is. Een aanwinst voor ons huis!
FOTO VAN SASKIA RHEBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces was top”
Door Sabrina van der Hoeven op dinsdag 22 dec 2020 20
Wij zijn goed geholpen bij Poggenpohl door Ronald. Niet alleen heeft hij echt met ons meegedacht, hij kwam ook met ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hadden.
Het hele proces van oriënteren tot bestellen en uiteindelijk de installatie was top. Complimenten, ik zou Poggenpohl aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN SABRINA VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van Sabrina van der Hoeven
+ Toon extra foto van Sabrina van der Hoeven
+ Toon extra foto van Sabrina van der Hoeven
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Henk Molenaar op woensdag 18 mrt 2020 20
Als het om een (nieuwe) keuken gaat, is natuurlijk de stijl en de gewenste kwaliteit belangrijk. Daarin is volop keus. Maar minstens zo belangrijk is het ontwerp van de keuken en de plaatsing ervan. Poggenpohl Studio Rotterdam heeft wat al die aspecten aangaat excellent werk geleverd. Tijdens onze oriëntatie kregen wij deskundig advies over de Poggenpohl keukens concepten en mogelijkheden maar ook voor wat betreft de inbouwapparatuur. Gecombineerd met een aantal bezoeken aan keukenapparatuur Experience Centers was ons eisen- en wensenlijstje snel samengesteld. In de ontwerpfase kwam de ervaring van de ontwerper Ronald Schot verder tot uiting. Bijvoorbeeld, in plaats van de bestaande keuken als uitgangspunt te nemen, zoals velen van ons geneigd zijn te doen, begon hij met een leeg canvas. Het resultaat was een custom design waarin de keuken en naastgelegen bijkeuken zijn geïntegreerd. Esthetisch zeer fraai met bovendien een beter gebruik van de beschikbare ruimte en veel meer licht in de keuken. Het realiseren van het ontwerp vergde een forse verbouwing en veel expertise. Hiervoor had Poggenpohl Rotterdam een zeer vakbekwaam team opgelijnd. Alle disciplines voor de benodigde aanpassingen waren voorhanden. Voordat de keuken geplaatst kon worden, was er bijvoorbeeld breek- en timmerwerk nodig maar ook stuc- en schilderwerk, vloertegelwerk, en aanpassingen aan elektra, water en verwarming. Alles werd met geduld en grote nauwgezetheid uitgevoerd met in verhouding minimale overlast voor ons. Problemen werden in goed overleg opgelost en creatieve oplossingen bedacht waar nodig. De communicatie van de voortgang intern Poggenpohl Rotterdam had soms net iets beter gekund. Maar in het algemeen was de aftersales prima in orde. Al met al een fantastisch resultaat. De keuken is niet alleen tijdloos en mooi om te zien maar geeft ook veel kookplezier. En daar was het allemaal om begonnen.
FOTO VAN HENK MOLENAAR
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Henk Molenaar
+ Toon extra foto van Henk Molenaar
+ Toon extra foto van Henk Molenaar
Reactie of foto toevoegen
“Veel ervaring”
Door Susanne Gribnau op woensdag 11 mrt 2020 20
Ons nieuwe huis werd volledig gerenoveerd en wij waren opzoek naar een keuken die op de mooiste plek van het huis zou komen. Een blikvanger dus! Door vrienden zijn we bij Poggenpohl Studio Rotterdam gaan kijken en waren direct verkocht. We zagen onze droomkeuken meteen bij binnenkomst. Met Ronald hebben we onze wensen doorgesproken en aan de hand van de verbouwingstekening is er een eerste opzet gemaakt. We waren heel snel akkoord. Je kan merken dat hier zoveel ervaring zit en dat zij werkelijk met je meedenken. Omdat wij een kookeiland wilden is het belangrijk dat bepaalde apparaten in de juiste looprichting van elkaar staan. Daar is heel goed over nagedacht! Omdat onze verbouwing wat uitliep, hebben we de levering/plaatsing van de keuken wel 2 x moeten uitstellen. Poggenpohl Studio Rotterdam was hier heel flexibel in en dat hebben wij ook enorm gewaardeerd. De keuken werd geplaatst door Arie en Wouter, wat een geweldig team! Er is zo precies en vakkundig gewerkt, de keuken werd 100% afgeleverd! Wij zijn heel blij met de nieuwe keuken, hij is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen!
FOTO VAN SUSANNE GRIBNAU
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zoek niet verder”
Door Marja Beck op woensdag 13 nov 2019 19
Wij waren al 2 jaar aan het twijfelen of wij een nieuwe keuken zouden nemen en dan gelijk het huis te gaan verbouwen of dat we de oude keuken apparatuur zouden gaan vervangen. De keuken was immers nog goed, maar niet meer van deze tijd en we zagen op tegen de verbouwing. We hadden al vaker wat keukencentra bekeken, maar er zat niks bijzonders tussen. Totdat we in het inspiratiehuis in Vianen waren. Daar waren 3 keukens opgesteld waarvan 1 een Poggenpohl keuken was. Op dat moment besloten we dat we eens een keer langs een Poggenpohl studio zouden gaan. We kwamen aanrijden en we zagen al gelijk het aanrechtblok staan wat we prachtig vonden. Eenmaal binnen werden we gelijk goed ontvangen en ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt maakte Ronald Schot tijd voor ons en mochten wij onze verbouwingstekeningen laten zien. De opstelling van het keukenblok was al bekend, maar verder hebben we samen de rest van de indeling en kasten besproken. Het was fijn dat hij zijn mening of ideeën gaf hoe de keuken nog mooier kon worden. Ook alle lof voor Arie, Wouter en Remco. Dit zijn echte vakmensen en gaan zorgvuldig met de omgeving en spullen om. Onze keuken is een plaatje geworden en we genieten er elke dag van. Dus zoek je een keuken? Zoek niet verder!
FOTO VAN MARJA BECK
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Niet verder zoeken”
Door Herman de Wit op maandag 16 sep 2019 19
Na wat keuken omzwervingen uiteindelijk terecht gekomen bij Poggenpohl Rotterdam. Wat een verademing. perfecte begeleiding van begin tot eind. Serieus advies van Ronald (het grappige was dat hij ook tegengas kan geven, niet het gebruikelijke meepraten) Onze originele plannen werden in goed overleg aangepast en de uitkomst is ronduit schitterend. Het gehele proces zijn we vakkundig bijgestaan. Met veel dank aan de vakmensen die de oude keuken hebben verwijderd en vakkundig de nieuwe keuken hebben geplaatst (bedankt Arie, Remco en Wouter).
Via Ronald contact gelegd met benodigde stucer en parketvloer reparateur, wederom vakmensen met super geleverd werk. Beste lezer, mocht uw budget het toelaten dan zou ik niet verder zoeken !!!!!
FOTO VAN HERMAN DE WIT
Keuken met visgraatvloer
+ Toon extra foto van Herman de Wit
+ Toon extra foto van Herman de Wit
+ Toon extra foto van Herman de Wit
+ Toon extra foto van Herman de Wit
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een pluim”
Door Aart en Jannie van der Kuijl op dinsdag 10 sep 2019 19
In Februari 2019 zijn we op advies van Arie (monteur) naar de Poggenpohl Studio Rotterdam geweest om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. We werden geholpen door Ronald Schot en dat was een prettige ervaring, er werd geluisterd naar ons en meegedacht, en niets was opdringerig. Waren dan ook direct verkocht. Ronald is daarna bij ons thuis geweest en wij nog 1 keer in de studio om het af te ronden. In week 34 zijn Arie en Wouter de hele week elke dag om 7 uur begonnen met de keuken te plaatsen. Alles tot in de puntjes geregeld. Twee super gasten die een pluim verdienen Wij zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst en kunnen de Poggenpohl Studio Rotterdam aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.A.F.Schilder-Besteman op donderdag 29 aug 2019 19
Het is natuurlijk een beetje saai aan het worden, maar ook mijn man en ik zijn zeer tevreden klanten van Poggenpohl Studio Rotterdam. Nu gebiedt de eerlijkheid te zeggen, dat wij al 31 jaar lang naar alle tevredenheid de eigenaar waren van een Poggenpohl keuken. Maar na zo'n lange tijd oogde de (diagonaal) opstelling van de oude keuken toch wel gedateerd, evenals de betegelde achterwand en het betegelde aanrecht. Dat aanrecht vertoonde na al die tijd toch ook wel de nodige gebruikssporen. Maar, alle kasten en laden waren nog piekfijn in orde en zagen er nog keurig uit. Het kostte mijn man dan ook de nodige overredingskracht om mij te bewegen om naar een andere keuken uit te kijken. De speurtocht naar een nieuwe keuken leidde ons aanvankelijk langs een aantal concurrerende keukenmerken, maar gewend als ik was aan het kwaliteitsniveau van Poggenpohl, kon eigenlijk geen enkele keuken mij charmeren. Dan maar een bezoek gebracht aan Poggenpohl Studio in Rotterdam. Onze ervaringen met Poggenpohl Studio Rotterdam waren van het begin tot het eind een feest! Het eerste bezoek aan de showroom, met al die mooie opstellingen, de eerste en tweede afspraak met David, bij wie we de afmetingen van de ruimte en onze wensen neerlegden en die ons absoluut verraste met zijn ontwerp. De offerte zag er bovendien keurig verzorgd en heel gedetailleerd uit en de prijs viel ons echt reuze mee, in verhouding tot andere offertes. Ik heb zelf erg tegen de verbouwing en de montage van de keuken opgezien, maar dat blijkt achteraf helemaal niet nodig. De afvalcontainer kwam keurig op het afgesproken tijdstip zodat wij met breken en voorbereiden konden beginnen. En dan die montage!! De monteurs Arie en Wouter zijn hun gewicht in goud waard. Geduldig, heel voorzichtig om bestaande vloeren en meubelen niet te beschadigen, maar vooral echt uitermate nauwkeurig. "Kastje voor kastje 100% en zo hoort het", zei Arie op een bepaald moment, en dat maakten Wouter en hij meer dan waar. Alles is tot in de perfectie gemonteerd en aangesloten. Inmiddels is de nieuwe keuken nu bijna 2 weken in gebruik en wij zijn er echt heel erg blij mee.
REACTIE VAN J. SCHILDER
Foto's bij tekst van mijn vrouw E.A.F. Schilder-Besteman
+ Toon extra foto van E.A.F. Schilder-Besteman
+ Toon extra foto van E.A.F. Schilder-Besteman
+ Toon extra foto van E.A.F. Schilder-Besteman
+ Toon extra foto van E.A.F. Schilder-Besteman
+ Toon extra foto van E.A.F. Schilder-Besteman
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door Marcel Aling op vrijdag 9 aug 2019 19
We zijn prima begeleid bij de keuze en aanschaf in de winkel en gedurende het verdere proces ook. De installatie was feilloos er is keurig en schoon gewerkt (ook met in acht name van de parketvloer) en conform gemaakte afspraken. Eigenlijk is het precies gegaan zoals we hadden gewenst en misschien zelfs nog wel meer dan dat. Kortom: super dus!
FOTO VAN MARCEL ALING
Keuken met bovenblok
Reactie of foto toevoegen
“Via ABNAMRO-toernooi naar een POGGENPOHL-keuken”
Door Hans op donderdag 8 aug 2019 19
In februari 2016 kwam eindelijk het verlossende telefoontje: wij kregen na een jarenlange zoektocht een appartement toegewezen in een project in Den Haag. Vol enthousiasme – we wachtten niet eens af of we financiering wel konden rond krijgen – togen we naar de projectkeukenleverancier. Nou, wat we daar aan mogelijkheden kregen voorgeschoteld viel ons niet mee. Gelukkig hadden we vrijheid om zelf een keukenleverancier te kiezen. Dus gingen we op weg naar het ABNAMRO-toernooi maar eens even via Poggenpohl Keukens op de Gordelweg 154 in Rotterdam. We vertelden de heer Ronald Schot tijdens het onaangekondigde bezoek over de onzekerheid die er nog bestond over de aankoop van het appartement en daarmee de aanschaf van een keuken. Dat weerhield hem er niet van om ons een eerste, boeiend inkijkje te geven in de diverse Poggenpohl-concepten. We moesten door naar het toernooi ........

De periode daarna concentreerden we ons op de financiering van ons appartement. Gelukkig kregen we die rond en konden we onze aandacht weer verleggen naar 'de keuken'. We vielen begin mei – wederom onaangekondigd – bij Ronald binnen. Hij moest even nadenken maar herkende ons als 'waren jullie toen niet op weg naar het ABNAMRO-toernooi?'. Het klikte met de heer Ronald Schot en er volgden een aantal zeer intensieve sessies in zijn studio. Omdat wij zelf niet helemaal op één lijn zaten voor wat betreft het model keuken – 'hij' opteerde voor het model SEGMENTO, 'zij' voor de MODO – leek er een probleem te ontstaan. Maar niet voor de heer Ronald Schot. Die beschikt namelijk over een tweetal voor zijn vak belangrijke eigenschappen: goed kunnen luisteren en uiteenlopende wensen met elkaar kunnen combineren. Het resultaat van met name die laatste eigenschap mag er dan ook zijn! Een keuken waarvan wij beiden hadden gedroomd!

De keuken is uiteindelijk het vertrekpunt geworden voor de verdere inrichting van ons appartement. Ook daarbij heeft de heer Ronald Schot zijn waarde bewezen. In de ruimte waarvan de keuken deel uit maakt is voor het woongedeelte de SIDEBOARD van POGGENPOHL gekozen waarmee een naadloze overgang tussen keuken en woongedeelte is gerealiseerd. De verdere ruimtes van het appartement 'moesten' er uiteindelijk ook aan geloven: in de logeerkamer is een kledingkast (ook 'POGGENPOHL-based') gerealiseerd. Voor de ruimte waarin het slaapgedeelte en het bureaugedeelte zijn gecreëerd gaf de heer Ronald Schot nog maar eens zijn visitekaartje af: hij voegde twee kamers samen tot één grote ruimte met daarin een schitterende combinatie van een (wand)kledingkast en een evenzo fraaie bureau-opstelling.

Voor het gehele appartement leverde hij naast de maatwerktekeningen voor de keuken ook nog eens – en eigenlijk ongevraagd – een perfect verlichtingsplan aan. 'Perfect'? Jazeker, want alle maatwerk- en installatietekeningen zijn door de aannemer zonder ook maar één enkele wijziging overgenomen. De oplevering van het appartement liep nogal wat vertraging op. Maar ook in die periode bleef er sprake van een intensief contact tussen de heer Schot en ons. Je kunt zelfs zeggen dat hij zich tot ons moreel steunpunt ontwikkelde.

Nu is het kopen van een mooie keuken één ding. Maar die ook nog eens tiptop geïnstalleerd krijgen is een compleet ander verhaal, zou je zeggen. Nou, niet bij Poggenpohl Keukens dus. Die kan een beroep doen op een team van twee zeer ervaren installateurs die worden bijgestaan door Wouter Schot (inderdaad: 'de zoon van' .....). Good old Arie Levering is een flegmatieke persoonlijkheid, niet van zijn stuk te krijgen en heeft door zijn jarenlange ervaring voor elk probleem een oplossing. Zijn collega Remco Vermeij toont zich daarbij een uitstekende sparringpartner: optimistisch, vindingrijk en ook nog eens (positief) kritisch. Je zal ze maar over de vloer krijgen .

Het uiteindelijke resultaat? Een fraaie Poggenpohl-keuken, werkelijk feilloos geïnstalleerd. Daarvoor zijn we de heren Ronald Schot, zijn zoon Wouter en de heren Arie Levering en Remco Vermeij meer dan erkentelijk voor!
FOTO VAN HANS
Reactie of foto toevoegen
“Goed ontworpen keuken en goede service”
Door Ben en Froukje op zondag 14 jul 2019 19
Er is goed meegedacht bij het ontwerp voor de keuken, zeker niet met een commerciële inslag. Het resultaat is een prachtige keuken waar we steeds weer complimenten voor krijgen. Het ontwerp klopt helemaal met hoe we het praktisch voor ogen hadden. Met de planning is er iets mis gegaan en dat is uiteindelijk goed opgelost. Door Arie is de keuken heel professioneel in elkaar gezet. 1,5 jaar later was er een probleem met de kookplaat wat door Neff is opgelost met slecht kitwerk. Poggenpohl heeft dit toen zelf opnieuw gedaan en met Neff opgelost. Dat was een positieve verrassing en een hele goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door G.Boxem op zaterdag 29 jun 2019 19
Een prachtige keuken met bora afzuiging, tipanyaki kookplaat, stoomoven, braadoven echt fantastisch. Fijne monteurs en deskundig die echt alle tijd nemende de keuken zo hebben geplaatst als gewenst. Ik kan echt alle vrienden en kennissen wanneer ze een paar stuivers meer over hebben voor een echte goede keuken : ga naar Poggenpohl Rotterdam.
FOTO VAN G.BOXEM
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Applaus”
Door Cinar op vrijdag 26 apr 2019 19
Wij hebben ons eiland met wandkasten laten plaatsen door Poggenpohl Rotterdam. Het gehele traject begon bij aanvang al erg prettig! Goed geholpen door Ronald en erg goed meegedacht hoe wij onze wensen konden realiseren. De kwaliteit en prijs verhouding kloppen zodanig dat je een echt pronkstuk hebt in huis voor geld dat je sowieso uitgeeft aan een nieuwe keuken. De installateur Remco van de keuken, chapeau! Geduldig en hard gewerkt, tot in de puntjes elk element bekeken en geïnstalleerd. Zeer tevreden! Groot applaus waard!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten elke dag”
Door Ron en Petra op donderdag 7 feb 2019 19
Wij zijn fanatieke hobby koks en zijn niet over één nacht ijs gegaan. Voor ons ging het om twee keukens of eigenlijk één keuken en een pantry. We hebben veel (heel veel!) keukenzaken bezocht. Wat een verademing was het toen we bij Poggenpohl Rotterdam terecht kwamen! Eindelijk een zaak met als 1e doel om aan de wens van de klant te voldoen! Iedere andere keukenzaak zal dat waarschijnlijk ook zeggen, maar ik krijg stellig de indruk dat de 1e prioriteit elders ligt. Wij hadden het eerste contact met David. Iemand die vooral heel goed luistert. Bij het vervaardigen van de eerste tekening bleek dat hij al onze wensen tot in de kleinste details had opgenomen. Dat was al een verademing ten opzichte van enkele andere keukenzaken waarop wij zijn afgeknapt. Na alle mogelijk- en onmogelijkheden te hebben doorgenomen hebben we tijdens de vakantie van David met Ronald (de vader van David) de puntjes op de i gezet. De afspraak is gemaakt om in een week een muurtje te verplaatsen en het leidingwerk te verleggen om vervolgens twee weken daarna de keukens te plaatsen. Wij hadden dan de tussenliggende week de tijd om het één en ander af te werken. Aanvankelijk schrokken wij een beetje van de offerte van Remco, de aannemer die in de eerste week het leidingwerk kwam verleggen. Achteraf heb ik spijt van die gedachte. Hij is de volle week bezig geweest. De wijze waarop alles is verlegd en heeft aangepakt is fantastisch en getuigd van groot vakmanschap. Ik vermoed dat zijn leermeester, die ooit het vak heeft geleerd (hij kan daar vol bewondering over praten) het er waarschijnlijk over eens zal zijn, dat hij is ingehaald. Voor ons is dat een aanname, want de man kennen wij niet en hij is naar Canada geëmigreerd. De keukens zijn in de laatste week geïnstalleerd door Remco, Arie en Wouter. Wouter is de broer van David, zoon van Ronald. Hij is zich aan het toeleggen op het installeren van keukens en loopt mee met Arie en Remco. Arie is een oude rot in het vak. De wijze waarop zij allen meedenken is fantastisch. Van de kabelgootjes in de meterkast tot de vlonder onder de amerikaanse koelkast. Wij zijn heel blij dat we terecht zijn gekomen bij Poggenpohl Rotterdam en genieten elke dag van onze keukens.
FOTO VAN RON EN PETRA
Resultaat nieuwe keuken
+ Toon extra foto van A.R. Trooster
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Nicole op donderdag 24 jan 2019 19
Wij kochten een fantastische keuken bij Poggenpohl Rotterdam. De service van het hele team is perfect, ook als er last-minute nog wat gewijzigd moet worden. David stond altijd voor ons klaar. De montage van Arie en Remco liep ook vlekkeloos. Ze denken mee met de klant, werken heel netjes en maken alles tot de kleinste details in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Professionals van het hoogste niveau”
Door Alberts op vrijdag 8 jun 2018 18
Wat een heerlijke ervaring is het om bij Poggenpohl Rotterdam een keuken te kopen.
Het gehele proces is subliem verlopen. Bij Poggenpohl Rotterdam hebben wij op het gemak met Ronald van gedachten gewisseld over de mogelijkheden, zonder daarbij enige druk te hebben ervaren. Gewoon eerlijk en oprecht advies. Ronald is iemand die goed luistert naar zijn klanten en hun behoeften weet te vertalen in een mooie keuken. Na enige tijd een aantal verschillende opzetten te hebben overwogen, hebben wij gekozen voor een kastenwand met kookeiland uit de Segmento lijn. Naast de geweldige ervaring die wij met Ronald (en tevens zijn personeel in de winkel) hebben gehad, was de zeer vakkundige montage door monteur Arie ook een zegen. Arie is een zeer ervaren vakman die met veel geduld en precisie monteert. Bij de montage van onze keuken heeft Arie proactief meegedacht en door een aantal kleine aanpassingen (exacte uitlijning van de plinten met de vloeren) de keuken nog fraaier heeft weten te monteren dan we initieel hadden voorzien. Ik kan niet anders dan Poggenpohl Rotterdam en monteur Arie van harte aanbevelen - dit zijn professionals van het hoogste niveau zoals je ze zelden tegenkomt.
FOTO VAN ALBERTS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Coert Zachariasse op zondag 4 feb 2018 18
Vanaf het eerste moment dat we de showroom instapte was het gevoel goed. Samen met Ronald Schot hebben we een prachtig ontwerp gemaakt. De montage en uitvoering waren uitermate netjes en professioneel. Een probleem na oplevering met de filters is keurig opgelost. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Weten hoe het behoort”
Door Marja en Joop Metzelaar op zaterdag 16 dec 2017 17
Poggenpohl Rotterdam heeft de score "super" wat ons betreft ruimschoots verdiend.
Vanaf het eerste contact in de winkel met Ronald Schot t/m het eind van het project is alles in de juiste sfeer en goed verlopen. We kunnen hier spreken over een bedrijf waar ze simpelweg "gewoon weten" hoe het behoort. De verkoop en het plaatsen inclusief de nabewerkingen e.d. zijn goed verlopen en hebben de waardering tot het eindresultaat super gebracht. Met name "Ronald" en "Arie" bedanken we hiervoor en zij hebben onze waardering ruimschoots verdiend.
FOTO VAN MARJA EN JOOP METZELAAR
Eindresultaat super
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Peter van Veldhoven op vrijdag 20 okt 2017 17
Prettige ervaring tijdens de oriëntatie en het ontwerp. Creatief meedenken en vooral geen druk om maar snel een handtekening te zetten, wat bij de meeste keukenwinkels wel anders is. Er wordt de tijd genomen voor de klant en ook een thuisbezoek was geen probleem, wat wij erg prettig vonden. De montage verliep ook zeer gedegen door een ervaren monteur; alles tot op de millimeter zeg maar gemonteerd en waterpas gemaakt. Niet alles was in 1 keer goed geleverd. Dat kan gebeuren, maar in ieder geval werden deze problemen snel en zonder morren opgelost. Dat is ook belangrijk om te weten, dat alles eraan wordt gedaan om het in ieder te krijgen zoals de bedoeling is.
FOTO VAN PETER VAN VELDHOVEN
Keuken tot op de millimeter
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Studio Schot
  Rotterdam, Gordelweg 154, 3038 GE Rotterdam, tel 010-2374861
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.