Feedback
8,4

Akzent Kuechen

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +495921722112 | Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Akzent Kuechen
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte keuken, laat u zich dan door onze ideeën verrassen. Ons aanbod biedt een optimaal skala aan mogelijkheden. Uiteenlopend van klassiek tot modern, tot een stijl die tijdloos is.
Alternatieven voor Akzent Kuechen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 591 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 235 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 563 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 518 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,1 uit 38 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Akzent Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Goede service”
Door Familie van den Hoogenband op dinsdag 23 apr 2024 24
15 jaar geleden inmiddels kochten wij onze keuken bij Akzent Küchen. Die ziet er nog altijd tip top uit. Over de service zijn we super tevreden. Vorige week nog werd door een nauwkeurig werkende monteur een glazen deurtje vervangen. Geen moeite is te veel en altijd alles voor een zeer redelijke prijs. Mede door de goede service is onze aankoop duurzaam gebleken. We hebben daarom in de loop der tijd diverse vrienden en familieleden geadviseerd om bij Akzent Küchen te gaan kijken en zullen dat gezien onze jongste ervaringen blijven doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, zorgvuldigheid en fijne medewerkers”
Door Henk en Patty op maandag 8 apr 2024 24
Wij zijn erg blij met onze mooie keuken van Akzent. We zijn twee keer in de winkel geweest en zijn daar goed geadviseerd door Ralf. Hij nam beide keren de tijd om ons alles te laten zien en uit te leggen. Na ons eerste bezoek heeft hij een mooi ontwerp voor onze keuken gemaakt en daarbij heel goed geluisterd naar al onze wensen. Nadat we de keuken besteld hadden is er nog contact geweest via e-mail met Ralf om alles uit te werken, al onze mails werden snel beantwoord en er werd elke keer weer met ons mee gedacht.
Wij moesten helaas zelf de datum voor het plaatsen van de keuken uitstellen en ook hierin werd door de medewerkers van Akzent mee gedacht. Het plaatsen van de keuken door Herman en Ollie is met grote zorg uitgevoerd. Ze hebben twee dagen hard gewerkt en ook hier werd er weer goed geadviseerd.
Er waren nog wat kleine restpunten en Herman kwam nogmaals om deze laatste puntjes op te lossen. Tot onze verbazing had hij zes hele nieuwe lades bij zich. We hadden het zelf nog niet gezien, maar door een aanpassing waren de zes eerder geplaatste lades te ondiep. Zo kregen we er opeens nog extra ruimte bij. We vinden dat echt een top service! Kortom wij zijn echt super tevreden met onze keuken en de service en vakbekwaamheid van alle medewerkers van Akzent. We kunnen het dan ook zeker aanraden om een keuken bij Akzent te kopen!
FOTO VAN HENK EN PATTY
+ Toon extra foto van Henk en Patty
+ Toon extra foto van Henk en Patty
REACTIE VAN DANIQUE
Prachtig! Wij zoeken een vergelijkbare keuken. Hoeveel heeft deze keuken ongeveer gekost? We horen het graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie efficiënte keuken”
Door Marijke op vrijdag 17 nov 2023 23
Er moest op weinig vierkante meters in appartement in Amsterdam een volledige keuken komen en bij Akzent hebben ze dat prachtig geregeld, Jos heeft getekend (super) en 2 monteurs hebben de keuken geïnstalleerd. Dat was niet altijd makkelijk omdat er geen lift was en er weinig werkruimte was. Het is een hele mooie efficiënte keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door L.J.A. Klomp op dinsdag 27 jun 2023 23
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken van Akzent! Samen met Mick een geweldig plan gemaakt met goede tips en tot in detail uitgewerkt. Zelfs tot het laatste moment konden we nog wijzigingen aanbrengen zonder enige moeite. De montage door Michael en Mario was voortreffelijk - echte vakmannen- werken keurig en netjes en zijn uiterst vriendelijk. Ik kan Akzent iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer Akzent”
Door svl op vrijdag 14 jan 2022 22
In augustus een keuken besteld bij Akzent Keukens in Nordhorn. Dit verliep soepel en alles was mogelijk. Op 1 december zou de keuken geleverd en geplaatst worden. Op vrijdag 26 november werd ik gebeld door Akzent. Zij gaven aan dat de keuken geplaatst ging worden, alleen dan zonder apparatuur. Alleen de koel-vries combinatie kon geleverd worden. De rest zal pas in 2022 worden geleverd. Ik ben erg teleurgesteld in het feit dat zij zo laat laten weten dat er geen apparatuur geleverd wordt. Als ze dit wat eerder hadden aangegeven, had ik zelf wat vervangende apparatuur kunnen regelen. Op 1 december zouden de monteurs er rond 7 uur zijn. Pas om 9:45 uur kwamen ze aan. Tijdens het zetten van de keuken hebben ze de nieuw gestuukte en geschilderde muren beschadigd. Ik heb dus extra kosten moeten maken aan schilderwerkzaamheden (inhuur schilder). Dit heb ik aangegeven bij Akzent, alleen willen zij niet deze kosten dekken. Toen ze klaar waren met het zetten van de keuken, bleek dat ze de spatranden, stootstrips en kit vergeten waren. Pas op half januari is de afzuigkap, oven en kookplaat geleverd. Dus ik heb 1,5 maanden met een onbruikbare keuken gezeten. Ook nu waren ze weer de stootstrips vergeten. Akzent zegt dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, maar zij zijn absoluut niet oplossingsgericht en dekken ook geen schade die zij zelf hebben aangericht. Voor mij nooit meer Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door Ad Vrijburg op dinsdag 10 nov 2020 20
Goede service en zeer flexibel. Wij hebben het ontwerp van onze keuken een aantal keren aangepast. Dat ging zonder problemen. Akzent maakt mooie 3D-tekeningen. Je ziet daardoor goed hoe de keuken er in werkelijkheid uit komt te zien in de ruimte. Je kunt er zelfs virtueel doorheen lopen. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Alle afspraken zijn volledig nagekomen.
FOTO VAN AD VRIJBURG
Reactie of foto toevoegen
“Duitse efficiëntie en kwaliteit”
Door Moniek op woensdag 4 nov 2020 20
In de winkel zeer goed geholpen door Ralf, dacht goed mee en maakte efficiënt gebruik van onze tijd. Waar wij in Nederland zo 4 uur binnen waren bij een zaak voor het tekenen van een keuken, bleef Ralf binnen de afgesproken 2 uur, zonder concessies te doen op de (technische) kwaliteit van het ontwerp. Communicatie via mail en telefoon met aanvullende vragen verliep ook erg soepel. Over de installatie zijn wij ook zeer tevreden. Er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. De keuken zit er super strak in. Uit ervaring kunnen wij aangeven dat de prijs voor onze keuken gunstiger bleek bij Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positef”
Door Aad van Duyn op zondag 6 sep 2020 20
Wij hebben inmiddels onze 2e keuken gekocht bij Akzent Kuechen, onze 1e ervaring was heel groots, maar de 2e ervaring was nog vele malen beter. Een prima keuze om wederom voor Akzent te kiezen, top kwaliteit en prima service. Akzent bedankt voor de servise en kwaliteit van het product.

Aanvulling ontvangen 7 september 2020: de keuken is bij al geplaatst, zeer positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens plan”
Door Alie op woensdag 8 apr 2020 20
Zeer tevreden. Goede ontvangst en advies en zeer vakkundig personeel. Goede communicatie en service. Alles is volgens plan gegaan.
FOTO VAN ALIE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marcel op woensdag 29 mei 2019 19
Wij genieten al bijna 10 jaar van onze fijne en mooie keuken van Akzent uit Nordhorn.
Mooie keuken en gunstig geprijsd en in 1 dag geplaatst door vakmensen van Akzent.
Vorig jaar begaf een scharnier van de koelkast het op een warme dag, koelkastdeur wilde niet meer dicht, Akzent gebeld en al diezelfde middag kwam er een monteur langs die gelijk alle 4 scharnieren heeft vervangen! Ik zeg...dikke duim voor Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Peter op zondag 18 nov 2018 18
Akzent keukens heeft een prachtige grote showroom in Nordhorn met verscheidene keukens in diverse stijlen. De zaak werd ons aangeraden door een bekende, die erg content was met de ideeën van hr Haverland. Tijdens een gesprek op afspraak met de goed Nederlands sprekende hr Stefan Haverland maakte hij met zijn computer een tekening . Voor ons goed zichtbaar gemaakt met een beamer. Hij stelde voor om een kook schiereiland met ingebouwde plafond afzuiging toe te passen, dat idee was bij ons nog niet opgekomen, de ruimte is beperkt. Alle apparatuur is van Siemens (niet de goedkoopste uitvoeringen). Hij produceerde in no-time een totaalprijs, inclusief plaatsen. Dat viel niet tegen en zeker goedkoper dan in Noord-Holland. Geen enkele druk en alles vrijblijvend. Hij nam ruim de tijd. De tekeningen werden geprint op A3 formaat en kregen we direct mee. Thuis alles goed laten inwerken, we zijn later nog een keer terug geweest voor een maat aanpassing. Na de handtekening is er nog iemand bij ons thuis langs geweest om details in te meten. In december 2017 is de keuken geplaatst, De Duitse monteurs stonden om 7 uur voor de deur. Locatie: Bergen nh (noord van Alkmaar). Keurige heren die hard en secuur doorwerkten. Gereed in de vooravond. Er bleek een granietstrook te kort. Deze is later keurig vervangen. Wij zijn heel tevreden met onze keuken van Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door De Haan op zondag 12 aug 2018 18
Wij hebben in mei een keuken besteld en zijn perfect geholpen door een nederlandse verkoper. Hij dacht goed mee en als hij twijfelde of de dingen die wij wilden wel kon dan belde hij daar achter aan. Uiteindelijk is afgelopen week onze keuken in ander halve dag geplaatst en er ontbrak werkelijk niets aan. Alles werd keurig afgewerkt. Alle lof voor Akzent kuchen in Nordhorn
FOTO VAN DE HAAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN FAM.BALDANE
heel mooi keuken,wij zijn ook aan het rond kijken om in Duitsland wat te gaan kopen .mag ik vragen wat zo keuken beetje kost ....
gr ..
Reactie of foto toevoegen
“Heeft lang geduurd”
Door Jm Goselink op dinsdag 17 jul 2018 18
Wij hebben de keuken gekocht bij Akzent. Er werd nogal opdringerig gedaan door de Nederlandse verkoper. Hij kraakte keukens van andere zaken af en toen de keuken geleverd was en ik hem mailde, kreeg ik geen bericht meer terug van hem en nam een vrouw het over. De keuken is geleverd in februari en was pas af in juni. Ze konden ook geen termijn geven wanneer die af zou zijn! Al die tijd kon ik tegen een spaanplaat schouw aankijken, die later passend is gemaakt door er een stuk tegen aan te plakken, wat zo slordig gedaan is dat ik er zelf een vakman bij heb gehaald, omdat er ook nog happen uit waren. Uiteindelijk heb ik nu een mooie keuken, maar ik raad het niemand aan.
FOTO VAN JM GOSELINK
Deel keuken niet afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 8
Vestiging Akzent Kuechen
  Nordhorn, Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland, tel +495921722112
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.