Feedback
8,2

Akzent Kuechen

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +495921722112 | Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Akzent Kuechen
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte keuken, laat u zich dan door onze ideeën verrassen. Ons aanbod biedt een optimaal skala aan mogelijkheden. Uiteenlopend van klassiek tot modern, tot een stijl die tijdloos is.
Alternatieven voor Akzent Kuechen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 488 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 250 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,8 uit 277 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,2 uit 62 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 118 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 901 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Akzent Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Afspraken nagekomen”
Door Ad Vrijburg op dinsdag 10 nov 2020 20
Goede service en zeer flexibel. Wij hebben het ontwerp van onze keuken een aantal keren aangepast. Dat ging zonder problemen. Akzent maakt mooie 3D-tekeningen. Je ziet daardoor goed hoe de keuken er in werkelijkheid uit komt te zien in de ruimte. Je kunt er zelfs virtueel doorheen lopen. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Alle afspraken zijn volledig nagekomen.
FOTO VAN AD VRIJBURG
Reactie of foto toevoegen
“Duitse efficiëntie en kwaliteit”
Door Moniek op woensdag 4 nov 2020 20
In de winkel zeer goed geholpen door Ralf, dacht goed mee en maakte efficiënt gebruik van onze tijd. Waar wij in Nederland zo 4 uur binnen waren bij een zaak voor het tekenen van een keuken, bleef Ralf binnen de afgesproken 2 uur, zonder concessies te doen op de (technische) kwaliteit van het ontwerp. Communicatie via mail en telefoon met aanvullende vragen verliep ook erg soepel. Over de installatie zijn wij ook zeer tevreden. Er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. De keuken zit er super strak in. Uit ervaring kunnen wij aangeven dat de prijs voor onze keuken gunstiger bleek bij Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positef”
Door Aad van Duyn op zondag 6 sep 2020 20
Wij hebben inmiddels onze 2e keuken gekocht bij Akzent Kuechen, onze 1e ervaring was heel groots, maar de 2e ervaring was nog vele malen beter. Een prima keuze om wederom voor Akzent te kiezen, top kwaliteit en prima service. Akzent bedankt voor de servise en kwaliteit van het product.

Aanvulling ontvangen 7 september 2020: de keuken is bij al geplaatst, zeer positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens plan”
Door Alie op woensdag 8 apr 2020 20
Zeer tevreden. Goede ontvangst en advies en zeer vakkundig personeel. Goede communicatie en service. Alles is volgens plan gegaan.
FOTO VAN ALIE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marcel op woensdag 29 mei 2019 19
Wij genieten al bijna 10 jaar van onze fijne en mooie keuken van Akzent uit Nordhorn.
Mooie keuken en gunstig geprijsd en in 1 dag geplaatst door vakmensen van Akzent.
Vorig jaar begaf een scharnier van de koelkast het op een warme dag, koelkastdeur wilde niet meer dicht, Akzent gebeld en al diezelfde middag kwam er een monteur langs die gelijk alle 4 scharnieren heeft vervangen! Ik zeg...dikke duim voor Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Peter op zondag 18 nov 2018 18
Akzent keukens heeft een prachtige grote showroom in Nordhorn met verscheidene keukens in diverse stijlen. De zaak werd ons aangeraden door een bekende, die erg content was met de ideeën van hr Haverland. Tijdens een gesprek op afspraak met de goed Nederlands sprekende hr Stefan Haverland maakte hij met zijn computer een tekening . Voor ons goed zichtbaar gemaakt met een beamer. Hij stelde voor om een kook schiereiland met ingebouwde plafond afzuiging toe te passen, dat idee was bij ons nog niet opgekomen, de ruimte is beperkt. Alle apparatuur is van Siemens (niet de goedkoopste uitvoeringen). Hij produceerde in no-time een totaalprijs, inclusief plaatsen. Dat viel niet tegen en zeker goedkoper dan in Noord-Holland. Geen enkele druk en alles vrijblijvend. Hij nam ruim de tijd. De tekeningen werden geprint op A3 formaat en kregen we direct mee. Thuis alles goed laten inwerken, we zijn later nog een keer terug geweest voor een maat aanpassing. Na de handtekening is er nog iemand bij ons thuis langs geweest om details in te meten. In december 2017 is de keuken geplaatst, De Duitse monteurs stonden om 7 uur voor de deur. Locatie: Bergen nh (noord van Alkmaar). Keurige heren die hard en secuur doorwerkten. Gereed in de vooravond. Er bleek een granietstrook te kort. Deze is later keurig vervangen. Wij zijn heel tevreden met onze keuken van Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door De Haan op zondag 12 aug 2018 18
Wij hebben in mei een keuken besteld en zijn perfect geholpen door een nederlandse verkoper. Hij dacht goed mee en als hij twijfelde of de dingen die wij wilden wel kon dan belde hij daar achter aan. Uiteindelijk is afgelopen week onze keuken in ander halve dag geplaatst en er ontbrak werkelijk niets aan. Alles werd keurig afgewerkt. Alle lof voor Akzent kuchen in Nordhorn
FOTO VAN DE HAAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN FAM.BALDANE
heel mooi keuken,wij zijn ook aan het rond kijken om in Duitsland wat te gaan kopen .mag ik vragen wat zo keuken beetje kost ....
gr ..
Reactie of foto toevoegen
“Heeft lang geduurd”
Door Jm Goselink op dinsdag 17 jul 2018 18
Wij hebben de keuken gekocht bij Akzent. Er werd nogal opdringerig gedaan door de Nederlandse verkoper. Hij kraakte keukens van andere zaken af en toen de keuken geleverd was en ik hem mailde, kreeg ik geen bericht meer terug van hem en nam een vrouw het over. De keuken is geleverd in februari en was pas af in juni. Ze konden ook geen termijn geven wanneer die af zou zijn! Al die tijd kon ik tegen een spaanplaat schouw aankijken, die later passend is gemaakt door er een stuk tegen aan te plakken, wat zo slordig gedaan is dat ik er zelf een vakman bij heb gehaald, omdat er ook nog happen uit waren. Uiteindelijk heb ik nu een mooie keuken, maar ik raad het niemand aan.
FOTO VAN JM GOSELINK
Deel keuken niet afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende folie”
Door Rookmaker op donderdag 1 dec 2016 16
Na twee jaar is de folie van de vaatwasser losgelaten. We hebben dit proberen op te lossen. Echter zonder resultaat. 0,0 garantie. 0,0 coulance. 0,0 medewerking. Ik moest maar met een strijkijzer de folie er weer op lijmen. Toen ik vroeg of zei dat wilden doen werd gezegd dat ze er geen ervaring mee hadden. En vervanging was ook niet aan de orde. Onze panelen werden niet meer gemaakt. Bedankt Aczent Kueche.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestiging Akzent Kuechen
aNordhorn , Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland, tel +49 59 21 72 21 12
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.