Feedback
6,7

Akzent Kuechen

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +495921722112 | Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Akzent Kuechen
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte keuken, laat u zich dan door onze ideeën verrassen. Ons aanbod biedt een optimaal skala aan mogelijkheden. Uiteenlopend van klassiek tot modern, tot een stijl die tijdloos is.
Alternatieven voor Akzent Kuechen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 276 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,4 uit 324 ervaringen
• I-Kook
   
(Hengelo OV Overijssel) score 8,7 uit 307 ervaringen
• Budget Select Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 8,7 uit 34 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 557 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 350 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 313 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Akzent Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Heel tevreden”
Door Peter op zondag 18 nov 2018 '18
Akzent keukens heeft een prachtige grote showroom in Nordhorn met verscheidene keukens in diverse stijlen. De zaak werd ons aangeraden door een bekende, die erg content was met de ideeën van hr Haverland. Tijdens een gesprek op afspraak met de goed Nederlands sprekende hr Stefan Haverland maakte hij met zijn computer een tekening . Voor ons goed zichtbaar gemaakt met een beamer. Hij stelde voor om een kook schiereiland met ingebouwde plafond afzuiging toe te passen, dat idee was bij ons nog niet opgekomen, de ruimte is beperkt. Alle apparatuur is van Siemens (niet de goedkoopste uitvoeringen). Hij produceerde in no-time een totaalprijs, inclusief plaatsen. Dat viel niet tegen en zeker goedkoper dan in Noord-Holland. Geen enkele druk en alles vrijblijvend. Hij nam ruim de tijd. De tekeningen werden geprint op A3 formaat en kregen we direct mee. Thuis alles goed laten inwerken, we zijn later nog een keer terug geweest voor een maat aanpassing. Na de handtekening is er nog iemand bij ons thuis langs geweest om details in te meten. In december 2017 is de keuken geplaatst, De Duitse monteurs stonden om 7 uur voor de deur. Locatie: Bergen nh (noord van Alkmaar). Keurige heren die hard en secuur doorwerkten. Gereed in de vooravond. Er bleek een granietstrook te kort. Deze is later keurig vervangen. Wij zijn heel tevreden met onze keuken van Akzent.
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende folie”
Door Rookmaker op donderdag 1 dec 2016 '16
Na twee jaar is de folie van de vaatwasser losgelaten. We hebben dit proberen op te lossen. Echter zonder resultaat. 0,0 garantie. 0,0 coulance. 0,0 medewerking. Ik moest maar met een strijkijzer de folie er weer op lijmen. Toen ik vroeg of zei dat wilden doen werd gezegd dat ze er geen ervaring mee hadden. En vervanging was ook niet aan de orde. Onze panelen werden niet meer gemaakt. Bedankt Aczent Kueche.
Reactie of foto toevoegen
“Heeft lang geduurd”
Door Jm Goselink op dinsdag 17 jul 2018 '18
Wij hebben de keuken gekocht bij Akzent. Er werd nogal opdringerig gedaan door de Nederlandse verkoper. Hij kraakte keukens van andere zaken af en toen de keuken geleverd was en ik hem mailde, kreeg ik geen bericht meer terug van hem en nam een vrouw het over. De keuken is geleverd in februari en was pas af in juni. Ze konden ook geen termijn geven wanneer die af zou zijn! Al die tijd kon ik tegen een spaanplaat schouw aankijken, die later passend is gemaakt door er een stuk tegen aan te plakken, wat zo slordig gedaan is dat ik er zelf een vakman bij heb gehaald, omdat er ook nog happen uit waren. Uiteindelijk heb ik nu een mooie keuken, maar ik raad het niemand aan.
FOTO VAN JM GOSELINK
Deel keuken niet afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Prima maar lang geduurd”
Door Postema op vrijdag 3 jan 2014 '14
Prima kwaliteit en voor de betaling zijn ze behulpzaam. Niet alle onderdelen waren goed geleverd en heeft uiteindelijk erg lang geduurd voor de keuken af was, ca. 3 mnd. We waren niet tevreden over de apparatuur. Deze konden we vervangen, maar dan wel tegen nieuwprijs. Omdat de bedrijfsleider niet wilde meewerken hebben we de apparatuur zelf op marktplaats verkocht en elders opnieuw gekocht. (dit was vééél goedkoper dan bij Akzent omruilen....) Hierdoor zijn we diep teleurgesteld in Akzent en zullen hier NOOIT meer iets kopen. De monteurs waren trouwens echt kanjers! Keihard werken en niet eten. Alleen koffie!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door De Haan op zondag 12 aug 2018 '18
Wij hebben in mei een keuken besteld en zijn perfect geholpen door een nederlandse verkoper. Hij dacht goed mee en als hij twijfelde of de dingen die wij wilden wel kon dan belde hij daar achter aan. Uiteindelijk is afgelopen week onze keuken in ander halve dag geplaatst en er ontbrak werkelijk niets aan. Alles werd keurig afgewerkt. Alle lof voor Akzent kuchen in Nordhorn
FOTO VAN DE HAAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf!”
Door Lizet en Jos op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij waren op zoek naar een voor ons perfecte keuken. Na wat bedrijven bezocht te hebben in Nederland kwamen in in Duitsland (Nordhorn)uit, waar de prijzen toch echt een stuk lager liggen dan in Nederland. Bij Akzent zijn we perfect geholpen door een perfekt Nederlands sprekende verkoper. We kregen bij Akzent alle ruimte voor onze eigen ideeën. Uiteraard wil Akzent ook verkopen, maar wij kregen het gevoel dat er geluisterd werd naar onze ideeën. In onze keuze werden we ondersteund door zeer deskundige adviezen van de verkoper, Stefan Haverland. Kortom een superbedrijf waar u zeker moet gaan kijken als u van plan bent om een keuken in Nordhorn te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marcel op woensdag 29 mei 2019 '19
Wij genieten al bijna 10 jaar van onze fijne en mooie keuken van Akzent uit Nordhorn.
Mooie keuken en gunstig geprijsd en in 1 dag geplaatst door vakmensen van Akzent.
Vorig jaar begaf een scharnier van de koelkast het op een warme dag, koelkastdeur wilde niet meer dicht, Akzent gebeld en al diezelfde middag kwam er een monteur langs die gelijk alle 4 scharnieren heeft vervangen! Ik zeg...dikke duim voor Akzent.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Deel keuken niet afgewerkt
1 / 2
Vestiging Akzent Kuechen
aNordhorn , Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland, tel +49 59 21 72 21 12
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.