Feedback
6,0

Bos Keuken en Baddesign

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 078-6133692 | Nijverheidstraat 12a, 3316 AP Dordrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bos Keuken en Baddesign
Bos Keuken- en Baddesign levert en installeert complete keukens, badkamers en toiletruimten in alle stijlen en dessins en geheel naar uw eigen wens
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Bos Keuken en Baddesign. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verschillende verbouwingen in het verleden”
Door P. Schiebroek op zaterdag 18 jan 2020 20
Wij hebben dit bedrijf, dat destijds nog in Bodegraven gevestigd was, voor diverse verbouwingen in de arm genomen. In het vorige huis kwam Theo Bos eerst ter plekke kijken wat wij gedaan wilden hebben (nieuwe keuken geïntegreerd in de huiskamer) en vervolgens kwam hij met goede plannen en ontwerpen. Dit betrof dus een nieuwe keuken, een nieuwe glazen deur en de toiletruimte. Een paar jaar later heeft hij in ons huidige huis ook weer naar grote tevredenheid een nieuwe keuken geplaatst, de keukenvloer betegeld, de badkamer vernieuwd, de toiletruimte vernieuwd, diverse tegelvloeren gelegd en is beneden alles geschilderd door LTB Montage, van zijn zoon. In al die jaren dat we Theo kennen (en mijn man en ik met hem bevriend zijn geraakt) is er altijd zeer prettig samengewerkt, kwam hij zijn afspraken na, had goede ideeën, kwam met oplossingen, deed ook alle electriciteit etc. en nam zelfs een tv voor ons mee voor de keuken van de groothandel. Kortom, wij bevelen Theo en zijn zoon Laurens altijd zeer aan bij vrienden en bekenden!
Reactie of foto toevoegen
“Nare ervaring”
Door Dwight Wiebers op woensdag 20 mrt 2019 19
Dit bedrijfje heeft ons een hele nare ervaring bezorgd. Eerst komt men nog redelijk vriendelijk voor, maar als snel bleek dat schijn te zijn. Op allerlei gebied gingen dingen fout, zoals bij de afwerking.
• De badkamer was niet gekit, gewoon vergeten kregen wij te horen.
• De hoek van een tegel in het toilet was afgebroken en de repliek was dat toch niemand naar boven kijk als ze op het toilet zitten.
• De verlichting van de spiegel in de badkamer werkt niet en de voorgestelde oplossing was: "Ja kijk maar of je het zelf kan maken".
• Het verlaagd plafond op de verkeerde hoogte gemaakt waardoor er een extra strookje tegels nodig was.

Daarnaast is men communicatief erg zwak en wordt geen rekening met de klant gehouden. Voorbeeld hiervan is dat ik een appje om 17u 's middags kreeg dat men de volgende ochtend vroeg om 7u op de stoep zou staan. Van een aannemer verwacht je dat hij dit overlegd, en het niet zomaar mededeelt. De feedback over de communicatie wordt niet ontvangen door deze aannemer, maar genegeerd of erg luchtig over gedaan.

Als laatste vinden is dit bedrijf niet eerlijk en oprecht. In de afhandeling van de betaling van de werkzaamheden vroegen wij wat hij wilde doen aan de gefactureerde kosten voor zaken die niet waren gedaan of die wij zelf moesten herstellen. De manier om hiermee om te gaan was het sturen van een advocaat. Wat ons betreft een schoolvoorbeeld van hoe je niet met je klanten om hoort te gaan.

Ik zou een ieder afraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Zonde van uw geld en waarschijnlijk moet u alsnog zelf aan de slag om een en ander te herstellen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Bos Keuken en Baddesign
aDordrecht , Nijverheidstraat 12a, 3316 AP Dordrecht, tel 078 - 613 36 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.