Feedback
9,6

Smits Keukens

Website: smitskeukens.nl/
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
smitskeukens.nl/
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Smits Keukens
Smits Keukens adviseert, inspireert en realiseert al ruim 60 jaar op hoog niveau en staat garant voor kwaliteit en service voor een scherpe, inzichtelijke prijs.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of overweegt u uw keuken te renoveren, proberen wij samen met u de ideale keuken samen te stellen en de mogelijkheden te bekijken. In een uitvoerig gesprek nemen wij uw keukenwensen met u door, vrijblijvend, dus zonder verplichtingen, maar wel verantwoord en gedegen.

Onze verkoop(st)ers zijn zeer deskundig en zeker niet opdringerig. Zij volgen de trends in de keukenbranche nauwkeurig, passen het assortiment moeiteloos aan als de wens van de consument veranderd.

U kunt rekenen op een vakkundige installatie door onze eigen monteurs. Wij nemen alle zorgen op ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of de planning van de loodgieter, electromonteur of stucadoor. Smits keukens regelt het voor u: "van slopen tot koken".
Ervaringen
Er zijn 82 ervaringen over Smits Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren65 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Super geregeld”
Door Fam. Bouma op woensdag 10 jan 2024 24 | vestiging Uitgeest
Wat een toppers werken bij dit bedrijf! Probleemloos, vakkundig en snel een prachtige keuken geïnstalleerd. Van ontwerp tot sloop tot plaatsing is alles super geregeld. Heel blij mee.
FOTO VAN FAM. BOUMA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Lex Breed op donderdag 14 dec 2023 23 | vestiging Haarlem
Goed objectief advies in de showroom, duidelijke afspraken inclusief instructies voor de aannemer, perfecte afbouw en geen gezeur qua nazorg. Supertevreden. Mathieu bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P.G.J. Houben op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Haarlem
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van onze keuken zijn wij zeer tevreden. Er werd naar onze wensen geluisterd en constructief meegedacht. Hierdoor hebben wij de keuken gekregen die voor 100% aan onze wensen voldoet. Bij plaatsing bleek er een (lichte) beschadiging te zitten op een van de deurtjes, probleemloos binnen no time opgelost!
FOTO VAN P.G.J. HOUBEN
+ Toon extra foto van P.G.J. Houben
+ Toon extra foto van P.G.J. Houben
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door j de kok op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Uitgeest
Geweldige keuken en super service na problemen met de vaatwasser zeer snel en effectief opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Leen en Nel vd Plas op zaterdag 30 sep 2023 23 | vestiging Haarlem
Bij Smits keukens terecht gekomen omdát zij al in de top 10 van beste keukens stonden. Al vanaf het begin was er prettig contact en Mathieu wist ook waar hij het over had en adviseerde ons optimaal. Niets was teveel en ook tijdens het traject was er áltijd goed contact. Bas en Peter kwamen de keuken plaatsen en ook dit verliep allemaal even soepel. Wij zijn heel erg tevreden en ontzettend blij met onze prachtige keuken wat een plaatje. Nog mooier dan we hadden kunnen denken. En ook voor de prijs zou ik iedereen Smits keukens aanbevelen! Bedankt Mathieu!
FOTO VAN LEEN EN NEL VD PLAS
+ Toon extra foto van Leen vd Plas
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Seth Karstens op vrijdag 18 aug 2023 23 | vestiging Haarlem
Vanaf eerste moment het gevoel dat Smits keukens de keuken ging maken die we wilden. Perfect overgebracht wat wij hebben aangegeven wat onze wensen waren. Van ontwerp tot plaatsing helemaal blij met onze keuken. Vakmensen!
FOTO VAN SETH KARSTENS
+ Toon extra foto van Seth Karstens
+ Toon extra foto van Seth Karstens
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Suzanne op zaterdag 1 jul 2023 23 | vestiging Uitgeest
In 2022 heb ik een nieuwe keuken aangeschaft bij Smis Keukens in Uitgeest. Ik had vooraf op hoofdlijnen wat ideeen, maar door het goede en vooral ook eerlijke advies van Jaap Grootes, is daar uiteindelijk een ontwerp uit voortgekomen dat vele malen mooier was!! Heel fijn dat er tijd en ruimte was voor een notoire twijfelaar als ik :) Ik voelde me (in tegenstelling tot andere zaken) niet onder druk staan. Ook de prijsopbouw was helder. Geen verborgen addertjes of trucjes. De coördinatie van planning, inmeten en installatie verliep prima. En tot slot echt een hele dikke pluim voor Robin die de keuken geeft geïnstalleerd. Wat een vakman! De keuken zelf, het tegelwerk (via de buren B&K) en de apparatuur ben ik ook tevreden over. Kwaliteit. Kortom Smits Keukens is wat mij betreft een aanrader.
FOTO VAN SUZANNE
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ronald Hijnen op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Haarlem
Van begin tot het eind geweldig! Het hele project wordt je ontzorgt, van tekening met duidelijke uitleg, samenstelling, slopen van de bestaande situatie tot het plaatsen van de nieuwe keuken door vakmensen!
FOTO VAN RONALD HIJNEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Romana op zaterdag 10 jun 2023 23 | vestiging Haarlem
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht en gebruik gemaakt van het ontzorgpakket. Echt super dat dit bedrijf aanbiedt om ook te slopen, de leidingen en elektra te doen en te stucen. Ik had vanaf het begin een goed gevoel bij dit bedrijf en Mathieu kwam heel kundig, creatief, professioneel en behulpzaam over. Bijna alles vlekkeloos verlopen. Op het eind, na het plaatsen van de keuken, moesten er nog wat kleine dingen gedaan worden en niet alle medewerkers waren even happig om het nog op te lossen, maar Mathieu heeft het weer geregeld en alles is uiteindelijk in orde gekomen. Erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed”
Door Fam. Kramer op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Uitgeest
We waren al bij meerdere keukenzaken geweest waar toch wel werd gegoocheld met de prijzen. Bij Smits keukens is het duidelijk wat de keuken kost. Geen onaangename verrassingen of verborgen kosten. Dit maakt het overzichtelijk en aangenaam. De keuken werd op de afgesproken datum keurig geplaatst. De professionele monteurs maakten de droomkeuken tot werkelijkheid. We zijn dan ook zeer tevreden.
FOTO VAN FAM. KRAMER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rob Twelker op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Haarlem
In maart 2021 een keuken gekocht bij Smits Keukens in Haarlem voor het huis waar wij net in zijn gaan wonen. Uitstekend advies, zeer geduldig en snel antwoord op vragen. Mathieu is geen gladde verkoper, maar een eerlijke adviseur en bovendien zeer vriendelijk. Na onze keuze gemaakt te hebben toch nog gewisseld van afzuigkapsysteem, maar dat was allemaal geen probleem. Een spotrandje was een paar millimeter tekort (nauwelijks zichtbaar voor ons), maar een week later zat er alweer een nieuw op. Ik zou deze zaak iedereen aanraden!
FOTO VAN ROB TWELKER
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk en kwaliteit”
Door Dirk en Ellen op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Haarlem
In onze twintiger-jaren woning is door Smits Keukens een prachtige keuken ingebouwd! Na overleg met Mathieu en het maken van een precieze bouwtekening door hem die achteraf exact klopte, is door de medewerkers van Smits een mooie kwaliteitskeuken geplaatst. De aangeleverde kastjes en keukenblad zijn op maat aangeleverd en netjes gemonteerd. Alle bestelde (electrische) inbouwapparatuur was volledig aanwezig, wat naar ons idee bij diverse keukenleveranciers zeker geen regel is. Voor ons een verrassing dus! Mathieu en zijn medewerkers zijn duidelijk vakmensen waar je overigens makkelijk mee kan praten en informatie aan kan vragen over diverse technische en praktische zaken. Een fijne keukenzaak en voor ons een heel prettige ervaring!
FOTO VAN DIRK EN ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Wouter Muns op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Haarlem
Moderne zwarte keuken met wit komposiet keukenblad en gebruikelijke apparatuur gekocht. Daarbij goed geadviseerd door Mathieu Schols. Volgens planning is de keuken geplaatst en opgeleverd. Zonder enige 'ja-maar-discussies' zijn de na de installatie door ons geconstateerde manco's professioneel verholpen door de ons toegewezen monteur Tim. Wij bevelen Smits Keukens daarom van harte aan! Mathieu en zijn mensen verstaan hun vak, snappen dat de aanschaf van een keuken een serieuze investering betreft en weten wat het leveren van service inhoudt. Klasse!
FOTO VAN WOUTER MUNS
Reactie of foto toevoegen
“Een top zaak”
Door Dick de Waal en Annamarie Kruijer op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Uitgeest
Wij zijn zeer tevreden. Allereerst de uitleg over alle mogelijkheden voor het plaatsen van de nieuwe keuken en apparatuur door Jaap. Er wordt door het personeel goed meegedacht. Het plaatsen van de keuken is door Kees met heel veel goede zorg in 1 dag geplaatst. We dachten dat het 2 dagen zou gaan duren. Hij heeft zelfs de rotzooi onder de keukenkastjes aangeveegd. Chapeau! Zelf de nazorg was prima in orde. Top zaak met mensen die hart voor de zaak en klanten hebben. Wij raden Smits Keukens bij iedereen aan!
FOTO VAN DICK DE WAAL EN ANNAMARIE KRUIJER
+ Toon extra foto van Dick de Waal en Annamarie Kruijer
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is prachtig”
Door H.G.Kroes op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Uitgeest
Oktober 2021 keuken en bijkeuken uitgezocht samen met Jaap G.van Smits keukens
In Mei 2022 geplaatst door zeer vakkundig personeel waaronder Robin, werden ook goed op de hoogte gehouden van hoe of wat. Het resultaat is dan ook prachtig, zeer tevreden en Smits Keukens is zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door M.J. Zonneveld op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Haarlem
Na het bezoeken van vele keukenbedrijven sprak Haarlem mij aan omdat deze verkoper heel goed wist wat wij bedoelden en wat de mogelijkheden zijn. Een verkoper die zelf plaatservaring heeft, een dosis eerlijkheid uitstraalde en heel goed meedacht. En dan krijg je de sloop, de 'bouwvakkers' en in ons geval zeer goed gemutste en vrolijke zzp-ers die allen uitstekend werk verrichten. En dan Henri de coördinator van ons project. Afspraken werden nagekomen tot in details. Soms waren we best kritisch. Een keuken naar ons zin en met behulp van Mathieu zit het ergonomisch helemaal goed.
FOTO VAN M.J. ZONNEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers en flexibel ingesteld”
Door Peter en Anneke van der Weijden op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Uitgeest
In april 2021 bij Jaap Grootes onze keuken besteld. We wilden deze graag bij een wat kleiner keuken bedrijf uit de regio kopen. Er is door Jaap een mooi ontwerp gemaakt dat goed aansloot op onze wensen. De verkoopprijs was helder, zonder vervelende onderhandelingen en druk. Wij hebben gebruik gemaakt van het "slopen tot koken" pakket. Keuken is in september geplaatst maar door Corona gerelateerde lange levertijden van Siemens, in februari j.l. afgemaakt. Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gepland maar de keuken is prachtig geworden en alle mannen die betrokken waren bij het plannen, inmeten, slopen en plaatsen, waren kundig en vriendelijk. Als er iets mis ging, werd dit zonder gezeur opgepakt en opnieuw snel ingepland en uitgevoerd. Wij zijn blij dat we naar Smitskeukens zijn gegaan en kunnen hen van harte aanbevelen. Wij willen Jaap, Henri, Paul, Pieter, Pim, Arno en Tim héél hartelijk danken voor hun harde werk, maar wat is het het mooi geworden!!
FOTO VAN PETER EN ANNEKE VAN DER WEIJDEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Hannie Langheld op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Haarlem
Lastige klant...dat waren wij zeker. In 2019 een keuken gaan zoeken. Er van uitgaande dat wij begin 2020 naar ons nieuwe appartement konden verhuizen. Eerst informatie ingewonnen bij Inspiratiehuis 20/20 in Hoofddorp om ons te laten informeren over de apparatuur. Daarna vele keukenfirma's bezocht. Overal werden wij onthaald met koffie, gebak, chocolade enz. maar wel steeds zacht dwang om te kopen. In oktober 2019 kregen wij van een kennis de raad om een bij Smits keukens in Haarlem te kijken. Zij waren erg te spreken over hoe zij door Mathieu Schols waren geholpen. Wat een verademing! Gewoon praten met een professional. Wel koffie, geen melk, geen versnaperingen maar hier ging het duidelijk om het leveren van een kwalitatief goede keuken. Begin december de keuken gekocht en de datum van levering vastgesteld op begin maart 2020. Veilig zou je denken. Die datum heeft Mathieu minstens 4 keer voor ons moeten verzetten. Er was op een moment zelfs sprake van dat de hele keuken geannuleerd zou moeten worden. Wat heeft deze man een geduld met ons gehad. De opstelling van de keuken, zoals met Mathieu was besproken is gebleven maar verder is zowat alles gewijzigd. Om diverse redenen. Nu staat de keuken sinds september jl. en zijn we dan ook eindelijk verhuisd. Wij zijn Mathieu Schols heel erg dankbaar voor zijn geduld en het blijven meedenken in de steeds wijzigende omstandigheden. We zijn ontzettend tevreden met de keuken. Zo mooi geworden. Zie bijgaande foto's. Ga je voor een kwalitatief goede keuken en begeleiding in je keuze, dan is Smits keukens in Haarlem zeker een aanrader. Ga je voor koffie met gebak...????
FOTO VAN HANNIE LANGHELD
+ Toon extra foto van Hannie Langheld
+ Toon extra foto van Hannie Langheld
Reactie of foto toevoegen
“Een werkelijk prachtige keuken”
Door Ouwehand op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Uitgeest
Wij wonen in een jaren 60 woning met destijds nog een gesloten keuken. We wilden een totaal andere, open keuken en hadden best moeite om te bedenken hoe dit er uit zou moeten gaan zien. We kozen Smits Keukens vanwege de goede recensies en dat was een heel goede keuze! Menno heeft een prachtig ontwerp gemaakt op basis van ons nog erg vage idee en we wisten gelijk dat dit ontwerp het juiste was. De prijzen zijn transparant, geen rare onderhandelingen. Onze aannemer heeft het voorwerk gedaan en vervolgens is de keuken geplaatst door aardige vakmensen. Het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden!
FOTO VAN OUWEHAND
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Susan op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Uitgeest
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Ik had van sloop tot bouw en dat ontzorgt enorm! Heel blij mee. Allemaal vriendelijke onderaannemers en ik ben echt blij. De twee enige nadelen zijn dat deze Pelgrim afwasmachine geheel openklapt als die klaar is (gevaarlijk) en dat er bij het opmeten geen rekening was gehouden met de plint.
FOTO VAN SUSAN
REACTIE VAN SUSAN
Andere kant
REACTIE VAN SUSAN
En mooie lichtjes. We kunnen nu met zeker 5 man in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken erg lang geduurd”
Door Marianne Eriks van Gelder op donderdag 18 nov 2021 21 | vestiging Uitgeest
Wij zijn bij Smits Keukens belandt omdat ze kleinschalig zijn en je de kleinere ondernemingen wel wat gunt. Zijn fantastisch te woord gestaan en kwamen een goede prijs overeen. Helaas na de handtekening zetten en de keuken volledig betaald te hebben is de ellende begonnen. Keuken werd aangeleverd, maar de helft van de keuken was er niet. Moesten wel betalen en de schouders werden opgehaald. Hier moesten we het maar mee doen. Keuken werd geplaatst met de onderdelen die er waren....geen tafelpoot, geen apparatuur, geen plinten, etc. Een week later kwam ons keramieken werkblad en achterwand. Blad gebroken bij montage, weken wachten op een nieuw blad. Eindelijk daar was ons blad, toen was de achterwand verkeerd ingemeten....weer wachten. Het contact was inmiddels heel slecht. Onze quookerkraan is bij het voor de derde keer plaatsen van het blad ook gesneuveld. Uiteindelijk contact gehad met de eigenaar, helaas bracht dat ons ook niet veel. We zijn maanden van het kastje naar de muur gestuurd. Afgelopen week was eindelijk de keuken klaar. Dit heeft bijna een half jaar aan ellende en teleurstellingen gekost. Zal dit bedrijf aan niemand aanbevelen en blij dat wij er nu vanaf zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door Theo en Linda op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Uitgeest
In verband met een grote verbouwing vorig jaar van ons huis moest er ook een nieuwe keuken komen. Wij besloten deze "lokaal" aan te schaffen en dat is meer dan een goede keuze gebleken. Mede dankzij het vriendelijke en vooral professionele team, voor ons met name Menno en Jaap, hadden wij vrij snel een keuken naar onze wens en budget gevonden. Er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd bij eventuele vragen of aanpassingen en dat allemaal in full coronatijd, petje af voor het hele team! Blijf vooral zo doorgaan, bedankt voor alles en sorry voor de late reactie:-)
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bert op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Uitgeest
Erg tevreden over adviezen bij aankoop. De planning bij de plaatsing was helder en werd prima gevolgd. Daarnaast goede ondersteuning en service van Smits.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Hans Kloppenburg op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Uitgeest
Smit Keukens heeft tot volle tevredenheid bij ons een keuken geplaatst , van begin tot einde zijn we aangenaam verrast door de professionaliteit van het bedrijf. Uitstekend advies van Jaap Grootes, luisteren naar je wensen een duidelijke offerte met direct een nette prijs. Inmeten ,plaatsen ,afwerken, dat allemaal door correcte en vriendelijke vakmensen die openstaan voor wensen van de klant . We zijn blij met het eindresultaat ,een top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer bij Smits”
Door Michel Groeneweg op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Haarlem
Na een lange zoektocht vonden wij eindelijk een match bij Smits Keuken. Fijne interactieve sfeer in ontwerpfase en offertetraject, geen gedoe met onderhandelingen over schijnkortingen, zoals "de grote marktspelers doen". Het meedenken ging net een aantal stapjes verder: geduld bij kleurkeuze, net dat beter combinerende aanrechtblad, toch dat stopcontact in een zeer dunne muur, uitlijnen van stucwerk bij schuine muurranden e.a. Super was dat! Centraal aanspreekpunt voor projectplanning -en aansturing was relaxed. De ruim lijkende projectplanning was technisch nodig voor een kwalitatief resultaat: droogtijd van de muren, timing van schilderwerk en tussentijds inmeten van aanrechtblad (voor naadloze aansluiting!). Ja, wij hebben ons KLANT gevoeld. Volgende keer weer bij jullie!
FOTO VAN MICHEL GROENEWEG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is prachtig”
Door Rene Gravemaker op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Uitgeest
We moesten er even op wachten, maar het was het waard. Onze keuken is prachtig geworden! De strakke planning werd moeiteloos gevolgd. We hadden alles uitbesteed: het slopen van de keuken en weer opbouwen. Prima en netjes gedaan. We zijn er erg blij mee, bedankt allen!
FOTO VAN RENE GRAVEMAKER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Hugo op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Haarlem
Fijn geholpen bij het ontwerp. Het pakket 'van slopen tot koken' beviel goed. De afstemming is geheel uit handen genomen en heeft tot de keuken zoals we ons voorgesteld hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort”
Door Alex op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Uitgeest
14 jaar terug onze keuken bij Smits gekocht, toen nog in Haarlem. De vaatwasser was echter aan vervanging toe en we wilde gelijk een stillere. Verkoper Jaap kon onze order van toen nog terughalen en adviseerde ons een model welke een stuk stiller was en met dezelfde afmetingen zodat er niets aangepast hoefde te worden. Nog dezelfde week is monteur Bas geweest en heeft hem er netjes ingezet. Fijn dat het zo snel geregeld kon worden, topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Mieke Mossing Holsteijn op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Uitgeest
Wij hebben voor de tweede keer onze keuken bij Smits Keukens gekocht. We zijn deze keer zeer goed geholpen door Jaap Grootes en we zijn ontzettend blij met het resultaat! We raden Smits Keukens dan ook van harte aan.
FOTO VAN JAAP
REACTIE VAN JAAP
2de foto
REACTIE VAN JAAP
de was ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindplaatje”
Door M Nales op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Haarlem
Op zoek naar een nieuwe keuken gingen we toch ook maar even langs bij Smits, waar we de vorige 18 jaar geleden ook hebben gekocht. Al snel merkten wij dat we met onze ideeën en de kundige adviesen van Mathieu, snel tot een mooi eindplaatje kwamen.
FOTO VAN M NALES
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jan en Anja Visser op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Uitgeest
Na een tip van kennissen zijn wij bij deze keukenzaak binnengewandeld. Geen grote zaak maar wel deskundig mensen aan het werk.Jaap heeft voor ons een prachtige keuken ontworpen. De plaatsing ( in coronatijd) was ook prima. Lof over al gemaakte afspraken nakomen!! Een aanrader dus! Nu wederom voor een uitbreiding in de bijkeuken..tevreden dus.
REACTIE VAN JAN EN ANJA VISSER
heel blij
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Jos Kaandorp op zondag 23 aug 2020 20 | vestiging Uitgeest
In augustus 2018 hebben wij bij Smits keukens een keuken uitgezocht voor ons nieuwe huis, wat nog gebouwd moest worden. Aan Jaap, onze adviseur hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en hij heeft aan de hand van de tekening een eerste voorstel gemaakt. Dat is nog enkele keren wat gewijzigd maar het uiteindelijke resultaat is prachtig. Jaap heeft steeds goed geadviseerd en geluisterd naar wat wij wilden. Plaatsen van de keuken verliep bijna vlekkeloos. Ook de service na plaatsing is goed.
FOTO VAN JOS KAANDORP
Strakke witte keuken
+ Toon extra foto van Jos Kaandorp
Reactie of foto toevoegen
“The Smits Keukens Story”
Door J. Pieters op dinsdag 18 aug 2020 20 | vestiging Haarlem
Begin december 2019, besloten wij eindelijk om te gaan verhuizen van een tussenwoning naar een appartement. Er brak een hectische periode aan, van makelaars, banken, instanties, leveranciers en begrotingen van de kosten, die telkens weer veranderden. Wij hadden niet zoveel ervaring met verhuizen. Mijn vrouw woonde 68 jaar en ik 46 jaar in dat huis, maar wij waren het beide over eens dat nu de grote stap diende te worden gezet. In de periode van half december 2019 tot en met de overdracht van oude huis, per 1 april 2020, werd de gehele klus geklaard, met alleen nog de plaatsing van de keuken en nog een paar andere kleine dingen.

Wij hadden al reeds kennis gemaakt met de firma Smits Keukens in Haarlem ,want in 2005 hebben zij bij ons, in het oude huis, een keuken geplaats. Dat was de eerste kennismaking met René Schellevis, de eigenaar van Smits Keukens. Hij maakte een modeltekening en later in week kwam hij ter plaatse alles opmeten en gaf ons het goede advies, om de onderkastjes niet 60 cm , maar 75cm te nemen, dat resulteerde in een grotere aanrechtblad (meer werkruimte) en meer opbergruimte in de kastjes. De dag dat de keuken zou worden geïnstalleerd stonden zij vroeg in de ochtend voor de deur. De vrachtauto werd uit geladen en de woonkamer veranderde in een bouw opslagplaats. René vroeg of ik in de loop van de dag de installateur kon helpen met het aanrechtblad op de kastjes te tillen, natuurlijk zij ik, niet wetende wat mij te wachten stond. Het stenenaanrechtblad was 0,78 x 3,85 meter. Tot het moment kwam van het plaatsen van het aanrechtblad. De installateur zij dat wij gelijktijdig moeten gaan tillen en heel voorzichtig, maar ook gelijktijdig, op de onderkastjes moesten neer zetten. Hij telde af 1 -2 -3, hij glimlachte en stond recht op, ik was nog maar halverwege, hoorde mijn knieën kraken, mijn dijen en hoofd ploften. Ik gaf een oerkreet, gelijk een gewichtheffer, en mijn vrouw duwden haar handen onder mijn oksels om mee te tillen en na nog een kreet stond ik recht overend met trillende benen. Ik had het gevoel dat de installateur dacht: die gozer is niet rijp voor de Olympische Spelen. Heel voorzichtig hebben wij het blad op de kastjes gelegd en de installateur heeft de gehele keuken netjes afgewerkt. Alles is door hem fantastisch geïnstalleerd en wij hebben tot het moment van verhuizing veel plezier van de keuken gehad. Bij het eerste bezoek aan het nieuwe appartement zag de keuken er keurig uit , bovenkastjes, aanrechtblad, onderkastjes en afzuigkap, afwasautomaat, kookplaat en afwasbak, dat wilden wij zou behouden. Aan de andere kant, een inbouwkast met een kleine magnetron, koel-vrieskast los en een lange losse tafel. Voor dit gedeelte wilde wij iets nieuws hebben.

Half januari 2020 kwam er een nieuwe kennismaking met Smits Keukens. Was bezig met een totaal plaatje van de begroting van de kosten en wilde graag de begrote kosten van de keuken weten. Ik stapte de showroom binnen, deze was rommelig, want men was bezig nieuwe modelkeukens te plaatsen. Vanuit het niets kwam René te voorschijn. Hij herkende mij vaag en vroeg of ik hier wel eens eerder was geweest, ja zei ik 15 jaar gelegen. Ik legde hem voor wat de bedoeling was en hij schetste meteen een ruwe modeltekening en gaf een inschatting van de kosten. Begin februari maakten wij een definitieve afspraak met Smits Keukens en op 19-02-2020 kwamen wij, met een plankje van de bestande keuken onder de arm voor de kleur, om het nieuwe deel van de keuken uit te zoeken. Esther, de vrouw van de eigenaar, hielp ons daarbij, aan de hand van de ruwe schets, van manlief, werd de keuken definitief gemaakt, een inbouwkast met koel-vrieskast, inbouwkast met magnetron-oven, 2 2-ladenkastenvan 0,90 cm waarvan 1 met een besteklade, aanrechtblad en voor in de hoek een 3 wegstekkerdoos. Wij hadden nog extra wensen en vroegen of het mogelijk was van de oude keuken het aanrecht blad te vervangen in de zelfde kleur als het nieuw aanrechtbladblad. Tevens een nieuwe plint onder onderkastjes en een plint op de bovenkastjes. In een klein uurtje werd alles definitief vastgesteld, de kleur van de kastjes en het aanrechtblad, de grepen, inbouw koel-vrieskast en inbouw magnetron-oven. Met de medewerker Mathieu Schols werd de opleveringsdatum afgestemd op 21-04-2020. Mathieu, hij zou ons gedurende het gehele proces met raad, daad, vakkennis en geestelijke ondersteuning bijstaan en hij werd de gehele periode, onze anchorman, voor alle mogelijke en onmogelijke vragen. Een dag later de offerte ontvangen en een paar dagen later de definitieve order geplaatst. De eerste schrik kwam of de leveringsdatum een paar weken verschoven konden worden i.v.m. de Corona, maar Mathieu heeft toch de eerste leveringsdatum voor ons vast kunnen houden.

Op 20-04-2020 werden alle keukenonderdelen afgeleverd en opgeslagen in de 2 slaapkamers. Dit riep herinneringen op van 15 jaar gelden. De volgende dag stond vroeg de installateur Bas, de oudste zoon van de eigenaar, voor de deur. In mijn ogen een jonge hond en dacht even is dat niet een beetje te jong, maar al gouw moest ik die gedachten laten varen. Het was een allround vakman die rustig werkten en die af en toe een liedje floot en zeer ontspannen was. In 3 kwart dag plaatste hij het nieuwe gedeelte en de wijzigingen in het oude gedeelte. Gelukkig kon ik hen assisteren bij het aansluiten van de afvoerbak, hij had in zijn verzameling PVC pijpen geen Y-stukje, die heb ik even voor hem in de IJzerwinkel gehaald. Toen dat laatste klusje was geklaard keken wij drieën voldaan en tevreden naar de oude en nieuwe gedeelte van de keuken. De kleur van de keuken is voor 99,9% gelijk, de grepen 100%, de 2 plinten, onder en boven, in het oude gedeelte en de twee aanrechtbladen hadden dezelfde kleur. Dit maakten het geheel helemaal af. Alleen de twee Tl-balkjes onder de bovenkastjes waren niet naar onze zin. Hier door maakten wij kennis met de 4e lid van de familie, Menno de jongste zoon , die als verkoper in het filiaal Uitgeest werkten. Hij leverde ons drie led Lanesto lampjes, met dimmer. Na deze te hebben geïnstalleerd was de keuken af. Als wij nu in de kamer zitten en kijken naar de keuken, waar de 3 lampjes branden, met een fles rode wijn en geitenwollen sokken aan en helaas geen brandende open haard, zitten wij te genieten. Wij danken hiervoor de familie Schellevis, René , Esther, Bas, Menno en niet te vergeten de anchorman Mathieu Schols, voor al hun goede diensten en het fantastisch goed verlopen Keukenproces. Of er ooit nog een derde keer komt lijkt ons niet waarschijnlijk. Sorry mensen, wij beschouwen dit als onze allerlaatste keuken en verhuizing. Jeanne en Hans
FOTO VAN J. PIETERS
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam Blokker op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Uitgeest
Na diverse keukenzaken hebben bezocht, kwamen we terecht bij Smits keukens Uitgeest, daar hadden we gelijk een goed gevoel. Ook werden we goed geadviseerd door Esther die met ons meedacht over het ontwerp. Juist omdat we onze wasmachine erin geplaatst en weggewerkt wilde hebben achter de deuren van de hoge servieskast .... waar bij andere keukenbedrijven heel moeilijk werd gedaan om dit te realiseren was dit voor Smits keukens geen probleem. We zijn ook super goed geholpen door Bas, Henry en Jaap. dank jullie wel voor de inzet en service ook in deze Corona tijd, en dat jullie meedenken in oplossingen. We zijn superblij met het eindresultaat
FOTO VAN FAM BLOKKER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geplaatst”
Door G.C Komduur op zondag 10 mei 2020 20 | vestiging Haarlem
Erg tevreden met de keuken. Goed geplaatst en goeie service.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor verbouwproject”
Door Ed Schelvis op zondag 10 mei 2020 20 | vestiging Haarlem
Als je twijfelt om een keukenverbouwproject aan te gaan ga dan naar Smits Keukens. Vanaf het allereerste contact werd ons duidelijk dat hier vakmensen aan het werk zijn die alle eventuele zorgen/twijfels wegnemen. Natuurlijk moet je zelf keuzes maken over materiaal/kleur etc. maar je wordt vakkundig geholpen om die keuzes beter te kunnen maken. Ondanks de corona crisis is de complete verbouwing binnen de gemaakte planning gedaan en zijn wij uiterst blij met het resultaat. Wij willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de zeer prettige samenwerking en bevelen Smits Keukens dan ook zeer graag aan.
FOTO VAN ED SCHELVIS
Hoekkeuken met apparatenkast
+ Toon extra foto van Ed Schelvis
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JW Vesseur op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Haarlem
Erg tevreden hoe we van begin tot eind zijn geholpen met de keuze tot uiteindelijk het plaatsen van de keuken
FOTO VAN JW VESSEUR
Reactie of foto toevoegen
“Goede en prettige ervaring”
Door Familie Donkervoort op vrijdag 17 apr 2020 20 | vestiging Haarlem
Werken op afspraak waardoor er alle tijd is om over een ontwerp te praten en er wordt meegedacht dat is ook belangrijk. Wij hebben in verband nieuwbouw al vroegtijdig een keuken moeten uitzoeken. Met nieuwbouw is het plannen best lastig omdat er veel factoren meespelen. Alles is in goed overleg gegaan al was dat niet altijd even makkelijk maar is toch op gewenst moment gelukt. De levering van de keuken een dag van te voren wordt zorgvuldig gedaan door een professionele transporteur. De keuken wordt geïnstalleerd door zeer vakkundige mensen en er wordt zeer correct en netjes gewerkt. Het was dan ook een zeer goede en prettige ervaring om met Smits Keukens samen te werken en wij kunnen dan ook alleen maar dit bedrijf aanbevelen aan andere die van plan zijn een nieuwe keuken te kopen. Ook de nazorg is prima!
FOTO VAN FAMILIE DONKERVOORT
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer bedankt”
Door Peter van Duivenvoorde op zaterdag 11 apr 2020 20 | vestiging Uitgeest
In september 2014 hebben wij een prachtige keuken gekocht. Wij waren toen al zeer tevreden over de benadering en klantvriendelijkheid van Rene Schelvis. Helaas ontstonden in 2018 een doffe plekken, verkleuringen op het normaal hoogglanzend strippen en andere plekken, het e.e.a. zag er bepaald niet fraai uit. In april 2019 hebben wij contact gezocht met Jaap Grootes en weer valt de klantvriendelijkheid en gericht meedenken op. Uiteindelijk zijn in oktober 2019 en februari 2020 - enige vertraging door verlate levering uit de fabriek - alle deurtjes, zijpanelen, etc. keurig en netjes vervangen door Bas Schelvis. De keuken is weer als nieuw! Rene, Bas Jaap en Henry: zeer bedankt voor de uitstekende service!
FOTO VAN PETER VAN DUIVENVOORDE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Van ons 5 sterren”
Door Fam. van der Jagt op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Uitgeest
Na een bezoek aan een ander bedrijf kwamen we op aanraden van onze buren bij Smits Keukens. In tegenstelling tot de andere hadden we gelijk het gevoel dat ze alleen maar kwaliteit willen leveren. Na een aantal gesprekken met Jaap Grootes hebben we de keuken aangeschaft met een totaal pakket van slopen tot koken.
We hebben de meeste apparatuur van Caple aangeschaft. Voor Smits keukens een nieuwe speler en hebben we het uitgekozen vanuit de catalogus maar wat ziet het er mooi uit! De planning hebben we gesplitst zodat we tussendoor de vloerverwarming konden laten aanleggen. En dan komt de coronacrisis....... komt het dan nog goed! JA! Alles is volgens de originele planning doorgegaan. Super dat alle partijen door wilden gaan.

Dus van ons krijgt Smits keukens 5* omdat
- Goed geholpen in de showroom
- Alles volgens de planning verlopen
- Alle spullen op tijd geleverd
- Netjes geplaatst en flexibel bij plaatsen( laatste moment toch iets veranderd)
FOTO VAN FAM. VAN DER JAGT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sonja op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Uitgeest
Direct bij het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Ik ben ook niet ergens anders gaan kijken. Wat ik in mijn hoofd had, werd compleet anders. Ik ben superblij met het resultaat. Ook de service is goed. Goed bereikbaar en snelle actie.
FOTO VAN SONJA
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Massink op woensdag 19 feb 2020 20 | vestiging Uitgeest
Vanaf het eerste moment dat wij bij Smits Keukens, na afspraak, binnen kwamen zijn wij zeer plezierig en vakkundig door Jaap Grootes geadviseerd. Er werd alle tijd genomen om samen met ons tot de beste keuze te komen voor onze keuken in ons nieuwe huis. We kregen van Jaap veel goede tips en hij dacht heel goed mee. Voor het plaatsen van de keuken hebben we gekozen voor het alles in één pakket "van slopen tot koken". Onder leiding van Henry is dit zeer goed verlopen. Hij dacht ook goed mee over onze aanvullende wensen en keuzes die we tijdens de plaatsing nog hadden. Kernwoorden voor Smits keukens zijn: Top advies, goede regie en communicatie, kwaliteit, zeer klantvriendelijk, betrouwbaar. En dit alles voor een redelijke (vaste) prijs. We kunnen dan ook een ieder Smits keukens zeer aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Succes verzekerd”
Door P.G. Hoogland op vrijdag 7 feb 2020 20 | vestiging Uitgeest
Wij hebben een keuken van het merk Hacker Classic door Smits Keukens laten installeren. Wij werden op een uiterst vakkundige, vriendelijke, meedenkende, behulpzame, geduldige, zorgvuldige, vertrouwenwekkende, korte lijnen volgende wijze geholpen om deze ingrijpende klus zonder vertragingen volgens planning te volbrengen. Kortom, deze keukenleverancier is het waard om het nog drukker te krijgen. Succes verzekerd.
FOTO VAN P.G. HOOGLAND
Hacker classic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door C.Roeleveld op woensdag 15 jan 2020 20 | vestiging Haarlem
Nieuwe keuken, nieuwe apparatuur van Bosch. Zijn bijzonder goed en vakkundig geïnformeerd en geholpen door Mathieu. Wij hadden het pakket van " slopen tot koken " en dat is vlekkeloos verlopen. We zijn meer dan tevreden over dit bedrijf en over alle verschillende vakmensen die de keuken geïnstalleerd hebben!!
FOTO VAN C.ROELEVELD
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam van Heerden op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Haarlem
We hebben in het late voorjaar in 2019 een keuken uitgezocht en deze kon op ons verzoek in september worden geplaatst. We kozen voor het pakket ' van slopen tot koken' . Alles is prima verlopen, vooral de communicatie verliep uitstekend. Alle afspraken goed nagekomen en de samenwerking met diverse vakmannen liep ook goed. De uiteindelijke plaatsing van de keuken werd binnen een dag zeer vakkundig gedaan. Wij hadden er eigenlijk geen omkijken naar. We zijn erg tevreden, uiteraard ook over de kwaliteit van de keuken zelf.
FOTO VAN FAM VAN HEERDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. Van de Stadt Kerkplein op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Uitgeest
Een nieuwe keuken met deels bestaande apparatuur en deels nieuw. De opstelling is geheel naar onze uitgevoerd en voldoet aan onze verwachtingen. Zelfs het toegevoegde detail qua verlichting is prachtig. Er is gekozen voor het "van slopen tot koken" plan, wat ons goed bevallen is.
FOTO VAN FAM. VAN DE STADT KERKPLEIN
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Is het waard”
Door Arjan Busch op maandag 9 dec 2019 19 | vestiging Haarlem
Ik heb een keuken met de volgende apparaten: koelkast (Pelgrim), oven (Boretti), vaatwasser (Pelgrim), inductiekookplaat (Pelgrim), plintboiler (Inventum).
Ik had gekozen voor het van-slopen-tot-koken pakket. En daar ben ik erg blij mee. De planner, loodgieter, stucadoor en keukenmonteurs werken al jaren samen en dat was te merken. Afspraken worden nagekomen, ze dachten met me mee, ze zijn goed bereikbaar. Het werkblad was perfect op maat gezaagd en kon zonder extra maatwerk geplaatst worden. Smits is niet goedkoop maar dat weegt echt allemaal op tegen wat je ervoor krijgt.
FOTO VAN ARJAN BUSCH
Van slopen tot koken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Monique van broeck op zaterdag 7 dec 2019 19 | vestiging Haarlem
Keuken, 2 opties om te kiezen, beide opties goed besproken en bekeken wat de gunstige mogelijkheden zijn. De keuken is netjes opgeleverd. Keurig geholpen. Ik zou zeker mensen aan bevelen om naar Smits keukens te gaan.

Aanvulling ontvangen 9 december 2019: Er wordt naar gekeken om alle ruimtes nuttig te gebruiken en het hele traject is netjes op elkaar afgestemd. Alle medewerkers streven naar perfectie en daardoor is het een prachtige keuken geworden.
FOTO VAN MONIQUE VAN BROECK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Rijkes op zaterdag 30 nov 2019 19 | vestiging Uitgeest
Vanaf het eerste moment dat wij bij Smits Keukens binnen kwamen zijn wij zeer plezierig en vakkundig door Jaap Grootes geadviseerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, geadviseerd en vertaald naar een keuken die aan al onze wensen voldeed. Het is bij ons een lang proces geweest daar we al vroeg in het bouwproces van onze nieuwe woning in Andijk de opzet van de keuken rond moesten hebben. We zijn diverse malen terug geweest naar Smits keukens om het proces fijn te tunen. Iedere keer werden we door Jaap prettig geholpen. Bij vragen werd er altijd keurig snel teruggebeld of teruggemailed. De keuken is erg mooi geworden en vakkundig geplaatst door Henry. Jullie werken super-netjes! Helaas door een aantal factoren was er iets mis met het aanrechtblad. Het werd serieus opgepikt door Smits keukens en alles is tot in het detail keurig opgelost! Zoals wij van mening zijn: iedereen kan een keuken verkopen, maar er zijn er weinig die de service bieden om als er dan iets is dit keurig op te lossen. Hierbij wil ik een ieder die een keuken overweegt echt aanraden bij Smits Keukens te gaan kijken!! Top keukenzaak! Thanks Jaap, Henry, Bas en een ieder die betrokken was bij het realiseren van onze keuken. Groetjes, fam. Rijkes
Reactie of foto toevoegen
“Kan het echt aanraden”
Door Charlotte op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Haarlem
Wij hebben alweer 2,5 jaar geleden een heerlijke leefkeuken bij Mathieu in Haarlem gekocht waar wij elke dag nog steeds van genieten! En in de entree hebben we van hetzelfde zwarte hout, 2 garderobe kasten laten inbouwen, ook hier besteld. Onze volgende keuken zou ik ook zeker weer hier aanschaffen. Ik kan Smit keukens echt aanraden, goede service en scherpe prijzen.
FOTO VAN CHARLOTTE
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Henny en Bianca op donderdag 24 okt 2019 19 | vestiging Haarlem
Wij hebben bij Mathieu in Haarlem onze landelijke witte keuken gekocht.Omdat ik erg twijfelachtig ben gaf Mathieu goede adviezen en dacht goed mee zodat de keuzes makkelijk te maken waren.Hij gaf de prijs inclusief de korting,heel duidelijk allemaal. Omdat wij niet handig zijn kozen wij voor een pakket van slopen naar koken en in 1 woord geweldig. Henri heeft de planning gemaakt die precies zo uitkwam en bij vragen per email werd ik meteen teruggebeld zelfs op zaterdag.Iedereen kwam netjes op tijd en nam ook netjes alle afval mee .wij zijn super tevreden en raden deze zaak ook echt aan.wij willen iedereen bedanken ook aan diegene voor de extra service Pim de elektricien ,Rene de timmerman ,Paul de stucadoor, Bas en zijn maatje de all rounders en in het bijzonder Henri ,jij bedankt voor je super service niets was teveel.
FOTO VAN HENNY EN BIANCA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rinus en Loes Groot op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Uitgeest
Nieuwe keuken + extra bladen en onderdelen. Prima advies gehad van dhr. Jaap Grootes tijdens een ongedwongen bespreking van onze wensen. Aflevering en overige afspraken 100% correct nagekomen. Smits Keukens is een aanrader!!!
FOTO VAN RINUS EN LOES GROOT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door Bart van der Wulp op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Haarlem
Zeer prettig en snel geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. De afspraken waren duidelijk en zijn allemaal nagekomen. Mathieu dacht met ons mee en wist het waar te maken. De keuken is snel en vakkundig geplaatst en is nu de fijnste plek in het huis. Hij is ruim, goed schoon te houden en superstrak. Ook toen de vaatwasser een storing had werd er meegedacht en snel en kundig een oplossing bedacht. Ik kan Smits Keukens aan iedereen aanbevelen die een mooie strakke keuken wilt. Ik ken weinig bedrijven die zo service/ klantgericht zijn en waar je van begin tot eind een goed gevoel bij krijgt!
FOTO VAN BART VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“Volgens wens gegaan”
Door Hans Juijn op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Haarlem
De nieuwe keuken die we samen met Smits ontworpen hebben is exact uitgevoerd en geleverd zoals overeengekomen. Prettig samengewerkt met de adviseur en de monteurs die prima werk hebben geleverd en ook ons kookeilandje is volgens wens uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima meegedacht”
Door R v.d. Water op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Uitgeest
Onze ruimte voor een keuken is erg beperkt. Na meerdere keukenzaken bezocht te hebben en na diverse ontwerpen heeft Jaap het beste functionerende ontwerp gemaakt. Zo als de ovenschaal brede spoelbak en de vergeten bestek lade! De keuken is op een later tijdstip alsnog uitgebreid met een losse bijpassende voorraad kast. Prima mee gedacht over wat het mooist uitpakt. Super service en de keuken wordt met liefde voor het vak gemonteerd.
FOTO VAN R V.D. WATER
Functioneel ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Frans van der Boor op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Uitgeest
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer prettig geholpen door Esther. Zij dacht met ons mee en alles was bespreekbaar. Zij heeft ons verwezen naar het inspiratiehuis in Hoofddorp om daar alle eventuele nieuwe apparaten te bekijken. Dit is zeker een aanrader voor het aankopen van de juiste apparatuur. Keuken is nu in ons nieuwe huis geplaatst en alles is pico bello geregeld door Smits Keuken. De mensen die de keuken plaatsten alsmede de elektricien en de stukadoor allen waren zeer nette werkers en het afval werd weer mee terug genomen. Ook de mensen van Jetstone (keukenblad) zowel degene die het keukenblad heeft ingemeten alsmede de mensen die het keukenblad geplaatst hebben, hebben zeer zorgvuldig ennetjes gewerkt Tussendoor nog regelmatig telefonisch contact gehad met Jaap Grootes en onze wensen uitgelegd en alles werd geregeld. Ik kan niets anders zeggen dan TOPKLASSE Smits Keukens in Uitgeest.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door A. en R. de Groot. op zaterdag 31 aug 2019 19 | vestiging Haarlem
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met de keuken en wij zijn heel goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van de keuken. Wij zouden Smith keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Han van Kammen op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Uitgeest
We hebben een complete keuken laten installeren volgens het van slopen tot koken programma. Werkelijk alles is van A tot Z door Smits Keukens verzorgd. Heb bijna nergens naar om hoeven kijken en alles is keurig opgeleverd. Het resultaat was exact zoals we hadden gehoopt. Dankzij een prima advies is het hele concept geslaagd. Ook het geplande meerwerk is helemaal naar behoren uitgevoerd. We hebben genoten van het vakmanschap van de medewerkers van Smits. Allemaal prima gasten die nergens te beroerd voor waren. Aanrader.
FOTO VAN HAN VAN KAMMEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Han van Kammen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtkeuken”
Door Marc op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Uitgeest
Na bij een paar keukenzaken te zijn geweest en veel tijd daaraan besteed, kwamen we bij smitskeukens. Ze luisterde zeer goed, goede suggesties en in 3 kwartier was inventarisatie gereed en dag erna hebben we gekocht. Prachtig materiaal, zeer goede en duidelijke communicatie. We hebben nu een prachtkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Peter op zondag 5 mei 2019 19 | vestiging Haarlem
Wij vinden Smits Keukens echt een aanrader. Er werd goed meegedacht over het ontwerp met goede, leuke suggesties. De samenwerking liep prima met goede communicatie. Het eindresultaat voldoet helemaal aan onze wensen.
FOTO VAN PETER
Keuken met apparatenwand achter
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Wijdeman - H op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Haarlem
Na wat showroom bezoeken elders bleef het voor ons toch redelijk onduidelijk wat ''een keuken'' nou onder de streep kost en dan bedoel ik compleet geleverd en geplaatst. Plaatsing en montage zijn namelijk twee verschillende dingen! Terecht gekomen bij Smits Keukens (Hlem) die werken met een all-in pakket. Heel fijn dus dat je niet zelf op zoek hoeft naar een stukadoor, timmerman, elektricien etc. Kleine showroom met goed persoonlijk advies en al enkele uren later liepen wij naar buiten met een offerte. Dat zou het kosten van A tot Z. Geen druk op de ketel, geen tijdelijke kortingsacties, gewoon duidelijk. Keuken besteld en compleet geplaatst binnen gewenste termijn. Geheel gebruikelijk in Keukenland wordt er vaak incompleet of verkeerd geleverd, zo ook bij ons een stuk in de verkeerde kleur. Vlot opgelost door de firma (4 weken) dat lees je ook weleens anders! Dik tevree dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging gelakte onderdelen”
Door Martin Zengerink op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Uitgeest
Bijna 5 jaar geleden bij de aanschaf van een nieuwe keuken kregen wij al een zeer positieve indruk van Smits keukens Uitgeest. Advies en begeleiding waren prima in orde. Enkele maanden geleden ontdekten wij loslatende lakdeeltjes. Dit probleem werd direct opgepakt en binnen korte tijd hadden we 2 nieuwe deurtjes. Kort daarop wederom problemen met de lak, andere onderdelen. Smits keukens heeft er voor gezorgd dat alle zichtbare delen nu vervangen zijn. Onze complimenten en dank aan Smits keukens die dit probleem direct hebben opgepakt en opgelost.
FOTO VAN MARTIN ZENGERINK
Bijgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Mvr Heemstede op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Haarlem
Moderne keuken gekocht bij Mattieu, goed advies gekregen en alles is naar wens verlopen. Goede service en een keukenboer die goed tijd voor je neemt.
FOTO VAN MVR HEEMSTEDE
Keuken helemaal leuk
+ Toon extra foto van Mvr Heemstede
Reactie of foto toevoegen
“Blauwe landelijke keuken”
Door Noor op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Uitgeest
De blauwe landelijke keuken in de showroom van Smits sprak het meest aan en werd het uitgangspunt van onze nieuwe keuken. Na een vriendelijk ontvangst werd de indeling van de keuken vakkundig door Jaap ingepast . Een 3D impressie gaf meteen een goed beeld van hoe het er uit zou gaan zien. Het werkblad ,apparatuur en andere accessoires konden we met vakkundig advies naar eigen wens kiezen. Alle werkzaamheden werden goed ingepland en uitgevoerd. Onze dank aan alle medewerkers. Vragen werden netjes en direct beantwoord, aanpassingen, daar waar nodig, uitgevoerd. Van koken tot slopen is een hele verbouwing, maar met het resultaat zijn wij erg blij. Een prachtige keuken, helemaal naar wens!
FOTO VAN NOOR
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Dirk Jan van Wijk en Els Vonk op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Uitgeest
Wij hebben een keuken met alle inbouwapparatuur gekocht. We hebben goede adviezen gekregen over onze verbouwing. Rene Schellevis van Smits keukens is diverse keren bij ons thuis geweest om de verbouwing te bespreken. Ook in de zaak in Uitgeest zijn wij hartelijk ontvangen. De hele verbouwing is goed begeleid en wij zijn heel tevreden hoe het is gegaan.
FOTO VAN DIRK JAN VAN WIJK EN ELS VONK
Keuken met drie delen
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door Monique Meijer op zondag 21 okt 2018 18 | vestiging Uitgeest
Hoekkeuken gekocht met granieten aanrechtblad. Na meerdere bezoeken aan grote keukenzaken bij Smits keukens terecht gekomen op aanraden van diverse mensen met positieve ervaringen. Wat een verademing. Prettige gesprekken gehad met Jaap die goede voorlichting gaf over mogelijkheden en materialen. Keuken werd geleverd volgens afspraak en ook de planning was volgens afspraak. We hadden gekozen voor het slopen tot koken pakket en zijn daar zeer tevreden over. Vakkundige mensen die beleefd waren en allemaal keurig hun rommel opruimden. De keuken is helemaal geworden zoals we bedacht en afgesproken hadden. Ik kan Smits keukens iedereen aanbevelen.
FOTO VAN MONIQUE MEIJER
Hoekkeuken met granieten aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Alles in orde”
Door Hans van de Oudeweetering op dinsdag 31 jul 2018 18 | vestiging Haarlem
Gekocht een keuken met koelkast, oven , RVS afzuiger en glazen gasplaat. Wij zijn bij onze koop deskundig en prettig geholpen door Mathieu. Het plaatsen door Bas is rustig en deskundig geschiedt. Bij het ontdekken door Bas van een kras in de afzuigkap is op zijn initiatief een vervangend onderdeel geleverd. Al met al voor ons een zeer prettige ervaring en zeker een aanrader om een nieuwe keuken te kopen en te laten plaatsen. Hans en Loes van de Oudeweetering, Lisse.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service bij losse vaatwasser”
Door Fam. Kaandorp op woensdag 25 jul 2018 18 | vestiging Uitgeest
Ook voor een los apparaat konden wij terecht bij Smits Keukens. Wij hebben enige tijd geleden een inbouw vaatwasser gekocht, en waren daar heel blij mee. Helaas ging het apparaat door een technisch mankement sneller stuk dan gedacht. Binnen no-time werd er een nieuw apparaat geleverd, welke zelfs luxer is dan het eerste apparaat. Uit coulance hoefden wij niet bij te betalen. Wat een service, fijn hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Kees Hak op zondag 24 jun 2018 18 | vestiging Haarlem
Vakmanschap is meesterschap ! De nieuw geplaatste werkbladen zien er geweldig uit. Het opnieuw stellen van de keuken en het geplaatste passtuk is perfect gegaan. De vaatwasser is stiller dan ooit te voren.
REACTIE VAN KEES HAK
perfect
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door M. Grunwald op zaterdag 9 jun 2018 18 | vestiging Haarlem
Oude keuken eruit, nieuwe er in binnen twee dagen. Zeer vriendelijk en vakkundig en een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Menno op vrijdag 1 jun 2018 18 | vestiging Haarlem
Bij Smits Keukens hebben we een keuken aangeschaft voor ons te renoveren huis uit 1903. De hoek waarin de keuken moest komen was redelijk klein en enkele andere keukenleveranciers hadden al aangegeven onze aanvraag qua eisen, wensen en budget lastig te vinden. Smits kwam echter direct met een prachtig ontwerp binnen ons budget en dacht erg mee met onze eisen en wensen. Na het kiezen van de kleur - zwart, op basis van een heel klein plankje - twijfelden wij, maar Smits zorgde ervoor dat een kastdeurtje in de uitgekozen kleur naar de showroom kwam, om onze keuze te bevestigen. Goede service! Communicatie in het gehele proces van offerteaanvraag tot en met levering verliep erg prettig. Na plaatsing zijn een paar kleine dingetjes niet helemaal goed gegaan, maar deze zijn snel en tot onze tevredenheid opgelost. We zijn erg blij met het prachtige eindresultaat!
FOTO VAN MENNO NOBEL
REACTIE VAN LINDA
Hi Menno, wat een onwijs mooie keuken! Hoe dik is jullie werkblad? Gr Linda
REACTIE VAN MENNO
Dag Linda, ons werkblad is 6 cm dik.
REACTIE VAN MARLEEN
Hallo Menno, Mag ik vragen wat de afmetingen zijn van de muren waar de keuken tegenaan staat?
REACTIE VAN MENNO
Dag Marleen,
De keukenmuren zijn 3m26 bij 2m05.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door John en Gerry van Sluis op donderdag 12 apr 2018 18 | vestiging Uitgeest
Wij hebben een keuken gekocht. Bij het maken van een indeling van de keuken en het uitzoeken van de materialen zijn we heel goed geholpen door Daan en later ook door Jaap. Het plaatsen van de keuken (met alles wat daar bij hoort, een volledige verbouwing) is prima verlopen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
FOTO VAN JOHN EN GERRY VAN SLUIS
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Nico en Jolanda op zaterdag 7 apr 2018 18 | vestiging Haarlem
We hebben een keuken gekocht bij Mathieu Schols. Zijn kennis en kunde, maar ook zijn manier van benaderen (niet opdringerig) sprak ons erg aan. En de prijs viel ons best mee. Ook later dacht hij met ons mee, wat we heel plezierig vonden. Tenslotte werd de keuken geplaatst door Bas, over wie we ook erg tevreden waren. Sympathiek en kundig. Nu nog even wachten op de achterwand, maar dan is ons plaatje compleet.
REACTIE VAN NICO EN JOLANDA
Omdat er maar 1 foto bij kan :-(
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Hugo Kuijer op zaterdag 10 mrt 2018 18 | vestiging Haarlem
Keuken met compleet pakket, slopen, loodgieter, stucadoor en installateur. Alles tijdig en snel tot volle tevredenheid geplaatst. Verkoper Mathieu is behulpzaam en niet opdringerig. Perfecte kwaliteit en service achteraf
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Anja van den Berg op zaterdag 17 feb 2018 18 | vestiging Uitgeest
Ik ben erg goed geholpen bij Smits keukens. Ze denken goed mee en zetten zich echt in om je keuken zo mooi mogelijk te maken. De mensen die over de vloer komen zijn erg aardig en prettig in de omgang. Ik ben elke dag blij met mijn prachtige keuken!!!
FOTO VAN ANJA VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Anja van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Jacques Hagen op donderdag 11 jan 2018 18 | vestiging Haarlem
Vanaf binnenkomen in Uitgeest tot de oplevering zeer tevreden over Smits Keukens. Er wordt goed meegedacht en het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zijn. Nieuwe keuken, badkamer, toilet, stucwerk, loodgieterswerk en het verwijderen van een muur zijn vakkundig uitgevoerd. De communicatielijn met René was kort en vragen werden snel beantwoord en aandachtspunten direct opgepakt. Erg prettig om één aanspreekpunt te hebben. Kortom ik kan Smits Keukens zeer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Silvia Beauty & Skincare op maandag 16 okt 2017 17 | vestiging Uitgeest
Geweldige kwaliteit! Super mooi werkblad (en meer) geleverd en geplaatst, ontzettend vriendelijk en meedenkend. Zelf had ik een idee over hoe ik het graag wilde hebben, maar met hun inzichten en creatieve ideeën is het echt perfect geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Rumphorst op dinsdag 11 jul 2017 17 | vestiging Uitgeest
Goed advies bij het uitzoeken van de keuken, professionele montage en eindresultaat Super.
FOTO VAN RUMPHORST
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Fam. A. Warners op woensdag 5 jul 2017 17 | vestiging Haarlem
Goed advies gekregen, ook al wisten we al wat voor soort keuken we wilden hebben. We hebben er voor gekozen om zelf de keuken te plaatsen, Mathieu heeft alles exact opgemeten. Ondanks dat onze keuken een aantal schuine hoeken heeft paste alles precies. Erg blij mee. Veel opbergruimte, mooie materialen, prima prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Carina Tuin op zondag 23 apr 2017 17 | vestiging Uitgeest
Goede adviezen van Daan gekregen bij het uitzoeken van de keuken wat betreft apparatuur, opstelling en materialen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Afspraken met slopers, timmerman, elektricien en stukadoor werden goed nagekomen en vragen per mail werden direct beantwoord. Monteurs André en Bas een groot compliment wat betreft hun vakmanschap en samenwerking. Ze hadden in 1 dag de keuken geplaatst, helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Lida Vahl op dinsdag 28 mrt 2017 17 | vestiging Haarlem
Prettige meedenkende onderbouwde advisering van Mathieu in de winkel voor een prachtige, maar ook prijstechnisch aantrekkelijke keuken. Bij de plaatsing merk je hoe prettig het is om met een klein persoonlijk werkend bedrijf met vakmensen te maken te hebben; kortom een aanrader!
FOTO VAN LIDA VAHL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marjolijn op vrijdag 24 mrt 2017 17 | vestiging Haarlem
Wij zijn alweer een paar maanden erg blij met onze nieuwe keuken. Ik werd enorm goed geholpen door Mathieu bij het uitzoeken van de keuken. Ook heel fijn: de afsluitdop van de gootsteen was zoekgeraakt en we hebben gratis een nieuwe gekregen! Fijne service!!
FOTO VAN MARJOLIJN
Keuken via Smits
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Smits Keukens
Website: smitskeukens.nl/
  Haarlem (41 ervaringen), Rijksstraatweg 586, 2026 RB Haarlem, tel 023-5372181
  Uitgeest (41 ervaringen), Geesterweg 10, 1911 NB Uitgeest, tel 0251-311880
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.