Feedback
6,0

Vloer & Zo

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-51567909 | ‌Rijnstraat 117, ‌1823 EC Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloer & Zo
Vloer & Zo is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten gietvloeren en speciaal stucwerk. Daarnaast kan je ook terecht voor verschillende vloeren als pvc, laminaat, vinyl en tapijt.
Alternatieven voor Vloer & Zo
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 338 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 927 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 95 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 399 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Vloer & Zo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vloer en raambekleding”
Door Fred Versfeld op dinsdag 27 apr 2021 21
Bij dit bedrijf een vloer gekocht en raambekleding. Vloer ziet er keurig uit en we zijn tevreden alleen afwerken plinten is een minpunt. Op de bovenzijde van de plint zat op veel plaatsen siliconen kit wat was achtergebleven nadat het naadje tussen muur en plint was afgekit. De raambekleding plaatsen is niet de sterkste kant. Eerst was er verkeerd ingemeten, maar goed is opgelost wel weer wachten. Raambekleding op een van de kamers niet goed geplaatst, scheef. Vitrage woonkamer had verkeerde rollers dus soepel sluiten ho maar. Daarnaast plaatsen van een hordeur in een schuifpui, zonder eerst in te schatten of dit wel kon. Na plaatsen kan de hor niet gebruikt worden, handvat pui zit in de weg. Dus als schuifpui open staat kan hor niet dicht. De oplossing voor de raambekleding kamer werd aangedragen om de luxaflex bekleding op de kamer niet te betalen en recht te zetten waar we mee akkoord gingen. De hor in de schuifpui zou worden verwijderd en alles terug worden gebracht in originele staat. Maar goed, communiceren kan een stuk beter en nazorg is hopeloos. contact opnemen en in contact blijven is niet de sterkste kant van dit bedrijf. Zodra er een probleem opgelost moet worden moet je maar afwachten wanneer. Erg jammer omdat we het volste vertrouwen hadden voordat we onze spullen hier kochten. Ging alles dan mis, nee zeker niet, maar we zitten nu wel met een kater van zaken die nog steeds niet zijn opgelost en wellicht ook niet worden omdat ze het op z'n beloop laten. Het meeste is betaald.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Vloer & Zo
Website: vloer-zo.nl
  Alkmaar (showroom op afspraak), ‌Rijnstraat 117, ‌1823 EC Alkmaar, tel 06-51567909
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.