Feedback
6,0

Wolterink BV

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0575-520448 | De Stoven 14, 7206 AX Zutphen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wolterink BV
Of het nu een badkamer, een keuken, tegelwerk of de installatie ervan betreft, Wolterink regelt alles voor u van A tot Z en alles onder één dak
Alternatieven voor Wolterink BV
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 239 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Deventer Overijssel) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Keukenvision
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 529 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 231 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Wolterink BV. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte nazorg”
Door Natascha op zaterdag 29 apr 2023 23
We hebben voor bijna €2000 aan natuursteen tegels en schoonmaakmiddelen gekocht bij dit bedrijf. Toen we eenmaal hadden betaald en een vraag hadden leken we geen contact te kunnen krijgen, ze ontvingen m'n mail niet was het antwoord. Terwijl ik aan de telefoon de mail naar precies hetzelfde mail adres verstuurde werd deze ineens wel ontvangen. Ik heb gevraagd waar ik deze tegel wel/niet mee mocht schoonmaken en het enige antwoord op niet was anti-kal. Dit hebben we dan ook niet gedaan, echter 6 weken geleden geknoeid met wc eend en hierover gemaild (geen reactie) vervolgens gebeld met het verhaal en wat we konden doen. Ik werd afgewimpeld met 'je kunt een schoonmaken setje kopen voor €75 exclusief BTW, maar of het helpt geen idee'. Toen ik aangaf dat ik dit niet zo netjes vond en het me een goed idee leek dat ze me hierin tegemoet kwamen werd ik wederom genegeerd en werd en gezegd dat het onze schuld was dus we het zelf maar moesten 'oplossen'. Vervolgens wederom geen reactie meer op de mails. Echt enorm schandalig! Zodra het geld binnen was hebben ze letterlijk ons "in de steek" gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Jan en Els Timmerman op woensdag 15 mei 2019 19
Begin februari zijn wij bij verschillende zaken wezen kijken omdat we vloerverwarming en vloertegels in ons huis wilden. We kwamen terecht in Zutphen bij Wolterink. Zij konden voor ons een totaal plaatje maken voor het verbouwen van de woonkamer en het aanleggen van de vloerverwarming en vloertegels. Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt. Werkelijk top. Van begin tot het eind goed geregeld en hele goed communicatie. Wij kunnen ze iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Wolterink BV
  Zutphen, De Stoven 14, 7206 AX Zutphen, tel 0575-520448
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.