Feedback
6,3

Stonecenter

Score uit 22 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stonecenter
Bij StoneCenter kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buitenvloeren, in marmer hardsteen en graniet.
Alternatieven voor Stonecenter
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,5 uit 197 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,5 uit 298 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 129 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 22 ervaringen over Stonecenter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster6 ervaringen

Ervaringen over: annuleren, kwaliteit, prijs, service

Per vestiging:
“Annulering”
Door Jesse op dinsdag 9 jul 2019 19 | vestiging Breda
We hadden een prachtig granieten blad gezien voor een goede prijs. Na het doorsturen van de maten van onze keuken werd er aangeveven dat dit blad geleverd kon worden. Nadat er een in lmeting had plaatsgevonden bleek dat het de beschikbare bladen toch niet de juiste afmeting had.

Nadat we een aantal opties hadden bekeken die ee minder mooi vonden, en die +/-1000 meer kosten dan het type dat we graag hadden willen hebben, gaven we aan van de koop af te willen zien. Hierbij was er inmiddels door ons voor de inmeting al een aanbetaling gedaan van +/-500.

Inmiddels zijn we een maand verder en helaas hebben we ons geld nog steeds niet ontvangen. Stonecenter geeft aan wel 180 in rekening te willen brengen voor het inmeten. Afspraken over terugbellen worden niet nagekomen een zeer onklantvriendelijke houding van de mdw van het filiaal in Breda. Aan de hand van de door ons doorgegeven maten had men kunnen weten dat het blad niet zou passen en toch is men komen inmeten. Fouten maken is menselijk, maar deze dienen dan wel opgelost te worden. Erg jammer, vooral aangezien het eerste contact en het inmeten wel goed ging.
Reactie of foto toevoegen
“Bij problemen geven ze niet thuis”
Door Jade op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Delft
Keukenblad, wandtegels en spoelbak gekocht en betaald, inmeten is gebeurd. Niks aan de hand. Plaatsen ging ook goed. Spoelbak is drama, verkeerde afmeting. In de middag zouden ze met de goede terugkomen en alsnog plaatsen. Niet dus! En vooral niet bellen en informeren. Onbeschoftheid ten top, back office die niet functioneer! Klanten maar laten wachten. Donderdag niks, telefonisch onbereikbaar, vrijdag ook nog onbereikbaar. Je staat gerust 40 minuten in de wacht. Daar hebben klanten ook geen tijd voor beste Stonecenter. Niet alleen jouw tijd kost geld maar ook die van ons. Zaterdag tussen 10-12 zouden ze komen. Natuurlijk na 12, maar goed ze zijn er. Weer verkeerde bak, ze gaan het gelijk goed maken en plaatsen in de middag nog. Weer niet natuurlijk, maar ook niet ff bellen. Hoe kun je nou koken zonder spoelbak! Dagen buiten eten en eten halen. Wie vergoedt dat? En raadt eens: op maandag zijn ze gesloten, dus telefonisch contact met ze opnemen was onmogelijk. Wel heb ik een mailtje gestuurd en hierop hebben ze gereageerd. Op dinsdag zouden ze de spoelbak komen installeren. Dinsdag op de afgesproken tijd weer geen spoelbak. Aan het einde van de dag contact gehad met Stonecenter. De spoelbak zou rond 16.30 uur bij hun worden bezorgd. Na veel aandringen door mij is deze nog dezelfde avond geïnstalleerd. Nooit meer Stonecenter voor mij.
Reactie of foto toevoegen
“Zeven maanden wachten op terugbetaling”
Door Tim op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Breda
Dit bedrijf is uiterst incapabel en onbetrouwbaar. Wij runnen en interieur architecten bureau en hebben twee maal samengewerkt met hen. De eerste keer verliep alles reeds spaak. Ze maakten verkeerde plannen op met verkeerde maatvoering, en hadden een behoorlijk slechte communicatie omtrent hun fouten waardoor alles op de lange baan werd geschoven. Uiteindelijk na lang palaveren toch goedgekomen. Kan gebeuren he. Volgende keer beter. Dat dacht ik dan toch verkeerd gedacht. De twee bestelling liep helemaal in t honderd, waardoor wij alles hebben laten annuleren. Wij vorderen een terugbetaling van ons voorschot zoals ons werd beloofd maar hebben na zeven maanden bellen en mailen nog geen cent terug. Als belg werk ik heel graag met Nederlanders omdat zij open en duidelijk communiceren, en hanteren een zeer klantvriendelijke houding waar we in Belgie nog veel van kunnen leren. Dit is zeker niet het geval bij Stonecenter! Spendeert u uw centen toch maar elders en laat u niet vangen zoals ons aan hun hele goedkope prijzen, want je krijgt waar voor je geld!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte ervaring”
Door Eva op woensdag 20 sep 2023 23 | vestiging Delft
Ontzettend slechte ervaring. Duur blad gekocht waar meteen een scheur in bleek te zitten en die uit twee totaal verschillende bladen is vervaardigd. Ontzettend lelijk resultaat. Contact opgenomen en per mail toegezegd gekregen dat het opgelost zou worden. Netjes zou je denken! Vervolgens mailen, bellen of appen ze nooit terug. Een halfjaar later toch een mail ontvangen dat ze het niet zullen vervangen. Wauw. 5k uitgegeven voor iets wat niet gebruikt kan worden. Overigens zeer onbeschofte medewerkers, spreken bijna geen Nederlands en kennen geen klantvriendelijkheid. Pijnlijke en zeer slechte ervaring, geef je geld hier niet uit!
FOTO VAN EVA
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf en plaatsen van keukenblad en achterwand”
Door Harry Nieuwenhout op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Delft
Bij eerste bezoek direct al goed geholpen en voorgelicht. Inmeten van het blad in de keuken ging heel professioneel en bij de plaatsing van het blad paste het tot op de tiende millimeter. Ook de after sale is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Steph op vrijdag 7 apr 2017 17 | vestiging Delft
Wij hebben een granieten aanrechtblad van stonecenter. Ik ben een hele moeilijke beslisser maar ze hadden in de showroom echt een engelengeduld met me. Met de juiste adviezen van hun een keuze gemaakt en nog steeds superblij. Alles zonder complicaties verlopen. Alles komen inmeten en op de dag van levering kleine aanpassingen gelijk gedaan. Topservice!!! Goede uitleg over alles en werd echt duidelijk gemaakt dat als er iets mocht zijn ik hun altijd mocht bellen. Ik kan er niks anders van maken dat ik zeeeer tevreden ben en mocht ik in de toekomst weer iets soortgelijks nodig hebben ik naar geen ander zou willen!! Dus ik vind Stonecenter zeker een grote aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Barsten zichtbaar in het aanrecht”
Door joep op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Delft
Kijk uit! Prijzen online komen niet overeen met de uiteindelijke prijs. Ze laten je alles van te voren betalen. Zijn slecht of niet bereikbaar en reageren niet op klachten. Het natuurstenen aanrecht die ik had besteld is gebroken en weer gelijmd de barsten zijn gewoon zichtbaar! in twee stenen zit een barst, de 3e is te kort afgezaagd en toont een ruwe rand met plastic. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Duizenden euro's minder en een kapotte aanrecht.
FOTO VAN JOEP
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling bladen”
Door M. v. Oosterhout op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Breda
Netjes afgeleverd bladen passen precies en er wordt keurig gewerkt en gemeten. Super. Het enige nadeel is dat het wat langer duurde voordat het geleverd werd. Contact opgenomen en alles is geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling”
Door Fernand Maggen (Kinrooi, Belgie) op donderdag 9 feb 2017 17 | vestiging Breda
Wij hebben een keukenblad uit Belgische blauwe hardsteen laten plaatsen door deze firma. Ze zijn dit thuis komen opmeten en plaatsen. Bij het plaatsen bleek dat de opening van de kookplaat niet groot genoeg was uitgefreesd. Dit werd door de plaatsers ter plaatse perfect opgelost. Zowel de opmeting als de plaatsers hebben dit perfect afgehandeld. Bij het plaatsen keken ze naar iedere millimeter zodat alles perfect zou passen wat ook gelukt is. Super vriendelijk en echte vakmensen, wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem goed opgelost”
Door S.Broekhuizen op maandag 3 jul 2017 17 | vestiging Delft
Ons blad was door de keukenleverancier verkeerd ingemeten en moesten wij spatplinten nemen om de kieren af te dekken. We hebben uiteindelijk zelf contact opgenomen met StoneCenter en die hebben ons probleem wat wij met de keukenleverancier hebben opgelost. Daardoor zijn onze kieren weggewerkt en zijn we nu super tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN S.BROEKHUIZEN
Spatplinten op keukenblad
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door riene jibodh op woensdag 24 nov 2021 21 | vestiging Delft
keukenblad met spoelbak + blad voor eiland gekocht. goede advies gehad en het eind van het verhaal top product/ heel goed personeel vriendelijk en correct daar moet hij zuinig op zijn. raad hun zeker aan en afspraak is afspraak bij stone center.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over granieten vensterbank”
Door Anita@Maurice van Wingerde op dinsdag 18 jan 2022 22 | vestiging Delft
Granieten vensterbank laten maken en laten monteren. Prijs viel niet echt mee maar achteraf is het iedere € waard!! overleg gevoerd met dhr Abbas en 3 dagen later werd er door keurige heer alles zeer professioneel ingemeten! Gelijk op tekening gezet en 10 dagen later door zeer nette en bekwame monteurs gemonteerd! Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap! Niet goedkoop maar echt prachtig heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Composiet werkblad is doorgescheurd”
Door A Rietveld op donderdag 29 dec 2022 22 | vestiging Delft
In de afgelopen 3 jaar voor €11000 aan aanrechtbladen en werkbladen besteld. In ons nieuwe huis na 3 maanden een composiet werkblad van het kookeiland doorgescheurd vanwege niet goed afgestelde kasten door een werknemer van dit bedrijf. Stonecenter legt de schuld bij mij neer omdat ik een afdekpaneel van niet werkend bamboehout heb geplaatst die bovendien 3-4 mm onder het werkblad eindigt dus onmogelijk druk kan uitoefenen. Maar ja wat voor service mag je ook verwachten als je voor € 11000 besteld in slechts 3 jaar tijd.
FOTO VAN A RIETVELD
+ Toon extra foto van A Rietveld
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Pragt op donderdag 10 aug 2023 23 | vestiging Delft
Stonecenter is een goede, betrouwbare en klantvriendelijke organisatie. Wij hadden in een scheur in een aanrechtblad en dit probleem is vakkundig verholpen. De organisatie is gefocused op kwaliteit van het product, de dienstverlening en klantentevredenheid. Aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad”
Door Dhr Voorn op vrijdag 25 aug 2017 17 | vestiging Delft
De heren welke de aanrecht bladen plaatsten gingen door tot het prachtige resultaat van 3 centimeter dikke Carrera White Marble bladen op hun plek waren. Qua communicatie en facturatie (behoorlijke aanbetaling, maar wellicht hebben ze slechte ervaringen) kan het nog iets beter. Maar vriendelijke mensen en een snelle levertijd maken daarin weer een hoop goed.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geadviseerd”
Door Hanneke van Heugten op dinsdag 24 jan 2017 17 | vestiging Delft
Wij hebben een composiet aanrechtblad gekocht bij Stonecenter. Wij zijn daarbij uitstekend geadviseerd. Men nam alle tijd. De man die het blad kwam opmeten en de mannen die het kwamen plaatsen waren vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Composiet aanrechtblad”
Door Gitje68 op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Breda
Serieus, loop met een grote boog om deze zaak heen want ze geven totaal geen service. Ik heb een composiet aanrechtblad gekocht, het plaatsen is niet vakkundig gedaan, het ligt ook gewoon los erop, de kit was slecht afgewerkt, communiceren gaat slecht want spreken gebrekkig nederlands. Maar oke, ik heb dit voor lief genomen. Na een jaar gebruik overal vlekken en ook een kring op het blad, ik moest wondermiddel (te koop bij de zaak)gebruiken was het advies, gekocht a 15 euro, werkte niet. Vervolgens wat gedoe erover maar iemand langs gekomen die op de route lag, duurde wat weken maar vooruit, komen ze met dat wondermiddel aan, tja dat had ik al wel begrepen dat dat niet werkte. Niet mee te communiceren normaal doordat ze de nederlandse taal niet voldoende spreken. Vervolgens mailtjes, telefonisch zouden ze terug bellen niks van dit alles. Geen reactie. nu dan eindelijk gesproken gister en leggen de schuld bij mij, ik heb het niet goed onderhouden. Geen garantie, op de vraag waarom ze niet reageren op mijn mail, ik word afgeblaft dat hij ziek is geweest drie weken. maar mijn mailtjes dateren van oktober. Al met al doe geen zaken met dit bedrijf het kost je een hoop negatieve energie en het is het niet waard. Op de vraag waarom mijn vorige blad wel vrij bleef van vlekken(zelfde blad andere leverancier) kreeg ik natuurlijk geen antwoord ook. Het mooie van het verhaal is dat het me nu toch gelukt is de matte of glimmende vlekken eigenlijk vrij eenvoudig te verwijderen en mijn blad er weer oke uit ziet maar de oplossing ga ik hier niet aandragen en u begrijpt vast de reden. Ze mogen het nu zelf uitzoeken daar.
FOTO VAN GITJE68
Reactie of foto toevoegen
“Hardstenen werkblad”
Door N.v.Dijk op dinsdag 26 jun 2018 18 | vestiging Delft
Bij Stonecenter Delft hebben wij een Belgisch hardstenen werkblad met verlijmde hardstenen wasbak, spatwand en spatrand voor onze keuken gekocht. In de afwerking betonlook en verlijmd vanwege de lengte van ca. 4,5 meter. We werden prettig geholpen en goed geadviseerd door de verkoopster. Offerte meegekregen en er is ons verder geen druk op gelegd. Na besloten te hebben voor dit werkblad te gaan terug geweest bij Stonecenter om een plaat uit te kiezen waar ons werkblad uit vervaardigd zou worden. Omdat de bouw van ons huis uitliep ca. 1 jaar later Stonecenter gebeld om te komen inmeten. Enkele dagen later stonden ze op de stoep om in te meten en mee te denken over de laatste voorbereidingen waar dat wenselijk was. De monteur nam onze vlakbouwplaat mee, zodat de sparing hiervoor in hun werkplaats passend gemaakt kon worden. De tekening goed gecontroleerd en een week later stonden er 3 enthousiaste vakmensen op de stoep om het loodzware 2-delige werkblad op z'n plaats te leggen en netjes te verlijmen. Het paste allemaal heel mooi incl. de vlakbouwplaat. Daarna hebben we het blad nog wel zuurvrij laten afkitten om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het was voor ons een spannende klus, want we hechten veel waarde aan de uitstraling van onze keuken. Zeer tevreden met het resultaat en we genieten er iedere dag van. Heb nog wel eens nagebeld over onderhoudsvragen en werd altijd prettig geholpen. Stonecenter is dus een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blad voor keukeneiland”
Door Bob op maandag 11 sep 2017 17 | vestiging Delft
Hadden een marmeren blad voor eiland in de keuken besteld. Moest op 3 hoog geleverd worden ik het centrum van Rotterdam. Alles netjes ingemeten. Daarna besloten we nog we nog een tafelblad en vensterbanken te willen. Kon uit dezelfde plaat. Scherpe prijs afgegeven. Alles werd super geleverd en later zelfs nog een keer gekomen omdat er een kleine wijziging aangebracht moest worden. Hier werden geen voorrijkosten voor berekend. Al met al super kwaliteit, professioneel personeel, vriendelijke service die meedenken en tegen een scherpe prijs.
FOTO VAN BOB
Marmeren blad
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden met stonecentre”
Door Frits Langerak op woensdag 21 dec 2016 16 | vestiging Delft
Wij hebben een goede ervaring met de vestiging Delft voor een granieten aanrechtblad, rvs gootsteen en kraan. In eerste instantie was de concurrent goedkoper maar Stonecentre ging direkt in prijs zakken. Wij werden prettig geholpen en de levertijd na inmeten was 14 dagen. De plaatsing was zeer netjes en van de hoekopstelling was de naad nauwelijks te zien. Alles was netjes afgekit. Wij zijn danook erg tevreden met de service van Sonecentre Delft. De showroom vonden wij groot met een ruime keuze aan tegels en aanrechtbladen. De prijzen zijn zeer concurrerend.
FOTO VAN FRITS LANGERAK
Granieten aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. op maandag 15 jul 2019 19 | vestiging Delft
Ik heb tegels en aanrecht gekocht , ze zijn zeer professioneel, goede kwaliteit en snelle levering. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. van Kempen op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Delft
Aanrechtblad laten leveren en plaatsen door Stonecenter Delft. Na offerte toch stiekem elders gekeken. Door de prettige advisering en de prijs teruggegaan naar Stonecenter. Geen enkel andere kon hieraan tippen. Korte levertijd. Keurig geplaatst. Klasse materiaal en prima service. En echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 10
Vestigingen Stonecenter
aBreda (5 ervaringen), Spinveld 19, 4815 HR Breda, tel 076 - 515 56 69
bDelft (17 ervaringen), Einsteinweg 20, 2627 BN Delft, tel 015 - 257 49 90
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.