Feedback
6,7

Stonecenter

Score uit 23 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stonecenter
Bij StoneCenter kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buitenvloeren, in marmer hardsteen en graniet.
Alternatieven voor Stonecenter
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 141 ervaringen
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 215 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 434 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 23 ervaringen over Stonecenter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster6 ervaringen

Ervaringen over: annuleren, kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Bij problemen geven ze niet thuis”
Door Jade op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Delft
Keukenblad, wandtegels en spoelbak gekocht en betaald, inmeten is gebeurd. Niks aan de hand. Plaatsen ging ook goed. Spoelbak is drama, verkeerde afmeting. In de middag zouden ze met de goede terugkomen en alsnog plaatsen. Niet dus! En vooral niet bellen en informeren. Onbeschoftheid ten top, back office die niet functioneer! Klanten maar laten wachten. Donderdag niks, telefonisch onbereikbaar, vrijdag ook nog onbereikbaar. Je staat gerust 40 minuten in de wacht. Daar hebben klanten ook geen tijd voor beste Stonecenter. Niet alleen jouw tijd kost geld maar ook die van ons. Zaterdag tussen 10-12 zouden ze komen. Natuurlijk na 12, maar goed ze zijn er. Weer verkeerde bak, ze gaan het gelijk goed maken en plaatsen in de middag nog. Weer niet natuurlijk, maar ook niet ff bellen. Hoe kun je nou koken zonder spoelbak! Dagen buiten eten en eten halen. Wie vergoedt dat? En raadt eens: op maandag zijn ze gesloten, dus telefonisch contact met ze opnemen was onmogelijk. Wel heb ik een mailtje gestuurd en hierop hebben ze gereageerd. Op dinsdag zouden ze de spoelbak komen installeren. Dinsdag op de afgesproken tijd weer geen spoelbak. Aan het einde van de dag contact gehad met Stonecenter. De spoelbak zou rond 16.30 uur bij hun worden bezorgd. Na veel aandringen door mij is deze nog dezelfde avond geïnstalleerd. Nooit meer Stonecenter voor mij.
Reactie of foto toevoegen
“Composiet aanrechtblad”
Door Gitje68 op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Breda
Serieus, loop met een grote boog om deze zaak heen want ze geven totaal geen service. Ik heb een composiet aanrechtblad gekocht, het plaatsen is niet vakkundig gedaan, het ligt ook gewoon los erop, de kit was slecht afgewerkt, communiceren gaat slecht want spreken gebrekkig nederlands. Maar oke, ik heb dit voor lief genomen. Na een jaar gebruik overal vlekken en ook een kring op het blad, ik moest wondermiddel (te koop bij de zaak)gebruiken was het advies, gekocht a 15 euro, werkte niet. Vervolgens wat gedoe erover maar iemand langs gekomen die op de route lag, duurde wat weken maar vooruit, komen ze met dat wondermiddel aan, tja dat had ik al wel begrepen dat dat niet werkte. Niet mee te communiceren normaal doordat ze de nederlandse taal niet voldoende spreken. Vervolgens mailtjes, telefonisch zouden ze terug bellen niks van dit alles. Geen reactie. nu dan eindelijk gesproken gister en leggen de schuld bij mij, ik heb het niet goed onderhouden. Geen garantie, op de vraag waarom ze niet reageren op mijn mail, ik word afgeblaft dat hij ziek is geweest drie weken. maar mijn mailtjes dateren van oktober. Al met al doe geen zaken met dit bedrijf het kost je een hoop negatieve energie en het is het niet waard. Op de vraag waarom mijn vorige blad wel vrij bleef van vlekken(zelfde blad andere leverancier) kreeg ik natuurlijk geen antwoord ook. Het mooie van het verhaal is dat het me nu toch gelukt is de matte of glimmende vlekken eigenlijk vrij eenvoudig te verwijderen en mijn blad er weer oke uit ziet maar de oplossing ga ik hier niet aandragen en u begrijpt vast de reden. Ze mogen het nu zelf uitzoeken daar.
FOTO VAN GITJE68
Reactie of foto toevoegen
“Zeven maanden wachten op terugbetaling”
Door Tim op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Breda
Dit bedrijf is uiterst incapabel en onbetrouwbaar. Wij runnen en interieur architecten bureau en hebben twee maal samengewerkt met hen. De eerste keer verliep alles reeds spaak. Ze maakten verkeerde plannen op met verkeerde maatvoering, en hadden een behoorlijk slechte communicatie omtrent hun fouten waardoor alles op de lange baan werd geschoven. Uiteindelijk na lang palaveren toch goedgekomen. Kan gebeuren he. Volgende keer beter. Dat dacht ik dan toch verkeerd gedacht. De twee bestelling liep helemaal in t honderd, waardoor wij alles hebben laten annuleren. Wij vorderen een terugbetaling van ons voorschot zoals ons werd beloofd maar hebben na zeven maanden bellen en mailen nog geen cent terug. Als belg werk ik heel graag met Nederlanders omdat zij open en duidelijk communiceren, en hanteren een zeer klantvriendelijke houding waar we in Belgie nog veel van kunnen leren. Dit is zeker niet het geval bij Stonecenter! Spendeert u uw centen toch maar elders en laat u niet vangen zoals ons aan hun hele goedkope prijzen, want je krijgt waar voor je geld!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden met stonecentre”
Door Frits Langerak op woensdag 21 dec 2016 16 | vestiging Delft
Wij hebben een goede ervaring met de vestiging Delft voor een granieten aanrechtblad, rvs gootsteen en kraan. In eerste instantie was de concurrent goedkoper maar Stonecentre ging direkt in prijs zakken. Wij werden prettig geholpen en de levertijd na inmeten was 14 dagen. De plaatsing was zeer netjes en van de hoekopstelling was de naad nauwelijks te zien. Alles was netjes afgekit. Wij zijn danook erg tevreden met de service van Sonecentre Delft. De showroom vonden wij groot met een ruime keuze aan tegels en aanrechtbladen. De prijzen zijn zeer concurrerend.
FOTO VAN FRITS LANGERAK
Granieten aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad”
Door Dhr Voorn op vrijdag 25 aug 2017 17 | vestiging Delft
De heren welke de aanrecht bladen plaatsten gingen door tot het prachtige resultaat van 3 centimeter dikke Carrera White Marble bladen op hun plek waren. Qua communicatie en facturatie (behoorlijke aanbetaling, maar wellicht hebben ze slechte ervaringen) kan het nog iets beter. Maar vriendelijke mensen en een snelle levertijd maken daarin weer een hoop goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf en plaatsen van keukenblad en achterwand”
Door Harry Nieuwenhout op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Delft
Bij eerste bezoek direct al goed geholpen en voorgelicht. Inmeten van het blad in de keuken ging heel professioneel en bij de plaatsing van het blad paste het tot op de tiende millimeter. Ook de after sale is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling bladen”
Door M. v. Oosterhout op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Breda
Netjes afgeleverd bladen passen precies en er wordt keurig gewerkt en gemeten. Super. Het enige nadeel is dat het wat langer duurde voordat het geleverd werd. Contact opgenomen en alles is geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit wijkt af”
Door JH op donderdag 30 jun 2016 16 | vestiging Delft
Het geleverde keukenblad is niet de kwaliteit die in de showroom te zien is. De lijmverbindingen in de verdikte rand aan de voorkant zouden nagenoeg onzichtbaar moeten zijn maar deze wisselen van 0 tot 1 a 2mm. De spoelbak zou vlak ingebouwd worden maar is verdiept ingebouwd met een sterk wisselende schuine kant met veel kit wat in het zicht zit. Aan de smet plank waar geen schuine kant aan zou moeten zitten zit er wel. Vensterbanken welke aansluitend aan elkaar zitten zijn wisselend van dikte. Klachten zijn gemeld maar worden niet opgelost en er wordt ook niet op gereageerd. Kortom koop hier nooit wat! Ze zeggen goedkoop is duurkoop maar dat is werkelijk waar. Koop hier dus nooit nooit nooit nooit maar dan ook nooit wat.
REACTIE VAN SOHEYLA
Beste JH (heel erg onbekend voor ons), Ik ben toch benieuwd wie u bent? Deze klacht komt ons vooral niet bekend voor. En de undercover naam die u hebt gebruikt zegt genoeg over het feit dat deze tekst verzonnen is! Mocht er een klacht voorkomen bij Stonecenter dan wordt dit ook met alle zorg behandeld. Het zou prettig zijn als u uw originele naam opgeeft.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Jesse op dinsdag 9 jul 2019 19 | vestiging Breda
We hadden een prachtig granieten blad gezien voor een goede prijs. Na het doorsturen van de maten van onze keuken werd er aangeveven dat dit blad geleverd kon worden. Nadat er een in lmeting had plaatsgevonden bleek dat het de beschikbare bladen toch niet de juiste afmeting had.

Nadat we een aantal opties hadden bekeken die ee minder mooi vonden, en die +/-1000 meer kosten dan het type dat we graag hadden willen hebben, gaven we aan van de koop af te willen zien. Hierbij was er inmiddels door ons voor de inmeting al een aanbetaling gedaan van +/-500.

Inmiddels zijn we een maand verder en helaas hebben we ons geld nog steeds niet ontvangen. Stonecenter geeft aan wel 180 in rekening te willen brengen voor het inmeten. Afspraken over terugbellen worden niet nagekomen een zeer onklantvriendelijke houding van de mdw van het filiaal in Breda. Aan de hand van de door ons doorgegeven maten had men kunnen weten dat het blad niet zou passen en toch is men komen inmeten. Fouten maken is menselijk, maar deze dienen dan wel opgelost te worden. Erg jammer, vooral aangezien het eerste contact en het inmeten wel goed ging.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. van Kempen op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Delft
Aanrechtblad laten leveren en plaatsen door Stonecenter Delft. Na offerte toch stiekem elders gekeken. Door de prettige advisering en de prijs teruggegaan naar Stonecenter. Geen enkel andere kon hieraan tippen. Korte levertijd. Keurig geplaatst. Klasse materiaal en prima service. En echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over granieten vensterbank”
Door Anita@Maurice van Wingerde op dinsdag 18 jan 2022 22 | vestiging Delft
Granieten vensterbank laten maken en laten monteren. Prijs viel niet echt mee maar achteraf is het iedere € waard!! overleg gevoerd met dhr Abbas en 3 dagen later werd er door keurige heer alles zeer professioneel ingemeten! Gelijk op tekening gezet en 10 dagen later door zeer nette en bekwame monteurs gemonteerd! Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap! Niet goedkoop maar echt prachtig heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door riene jibodh op woensdag 24 nov 2021 21 | vestiging Delft
keukenblad met spoelbak + blad voor eiland gekocht. goede advies gehad en het eind van het verhaal top product/ heel goed personeel vriendelijk en correct daar moet hij zuinig op zijn. raad hun zeker aan en afspraak is afspraak bij stone center.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. op maandag 15 jul 2019 19 | vestiging Delft
Ik heb tegels en aanrecht gekocht , ze zijn zeer professioneel, goede kwaliteit en snelle levering. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Stenen gebroken”
Door Francine Beerens op dinsdag 6 sep 2016 16 | vestiging Breda
Stonecenter, niet doen! Bijzonder klantonvriendelijk en onprofesioneel bedrijf.Had steenstrips besteld om een schouw te bekleden. Verkeerde prijs berekend, toen ik zei dat het niet klopte nieuwe offerte gemaakt.Thuis , bij bestelling via de webshop bleek deze offerte ook alweer niet te kloppen.Bij levering geen track en trace, hele dag vrij genomen, geen vrachtwagen te zien. Zelf weer bellen, zou de volgende dag komen.Later bij het plakken van de strips bleek meer dan de helft van de stenen gebroken, gebeld, ik zou terug gebeld worden maar niets. Gelukkig was het een schouw die ik ging beplakken en geen muur , aan de zijkanten moesten toch veel halve tegels verwerkt worden, maar het betekende wel extra uren werk voor de tegelzetter en ik heb veel kleine stukjes moeten gebruiken om net genoeg te hebben.Om bijna 300 km te moeten rijden voor een extra pak stenen die ik waarschijnlijk ook nog eens zou moeten betalen ging me wel iets te ver.Goedkoop is inderdaad duurkoop begrijp niet dat deze firma een zogenaamde award gekregen heeft.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent goed opleveren”
Door Rob op zondag 17 jan 2016 16 | vestiging Delft
Wij hebben nu voor de tweede keer een aanrechtblad gekocht bij Stonecenter Delft. De eerst keer was in ons oude huis en omdat we toen niets hadden aan te merken zijn we uiteraard voor ons nieuwe aanrechtblad weer naar Stonecenter gegaan. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en we konden na de koop (speciaal voor ons gereserveerd) toch nog gewoon een andere keuze blad maken. De medewerkers willen echt dat je tevreden bent. Het nieuwe aanrechtblad bestond uit 7 stukken. Tijdens het plaatsen van het aanrechtblad waren er wel wat uitdagingen die opgelost moesten worden (muren toch minder mooi "haaks"). De technische medewerkers hebben hiervoor keer op keer oplossingen bedacht. Je ziet echt dat ze het 100% goed willen opleveren. En, we hadden niet het meest eenvoudige ontwerp. Achteraf hadden we toch nog een kleine aanpassing nodig en dat werd zonder problemen opgelost. Een medewerker kwam gewoon weer langs en wij wonen niet heel dicht bij Delft. Als ik weer eens een aanrechtblad nodig heb hoef ik niet na te denken waar ik die ga kopen. En de prijs die we overeengekomen waren was zeer zeker concurrerend. Iedereen die twijfelt over Stonecenter kan ik zeker adviseren om het gewoon te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling”
Door Fernand Maggen (Kinrooi, Belgie) op donderdag 9 feb 2017 17 | vestiging Breda
Wij hebben een keukenblad uit Belgische blauwe hardsteen laten plaatsen door deze firma. Ze zijn dit thuis komen opmeten en plaatsen. Bij het plaatsen bleek dat de opening van de kookplaat niet groot genoeg was uitgefreesd. Dit werd door de plaatsers ter plaatse perfect opgelost. Zowel de opmeting als de plaatsers hebben dit perfect afgehandeld. Bij het plaatsen keken ze naar iedere millimeter zodat alles perfect zou passen wat ook gelukt is. Super vriendelijk en echte vakmensen, wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem goed opgelost”
Door S.Broekhuizen op maandag 3 jul 2017 17 | vestiging Delft
Ons blad was door de keukenleverancier verkeerd ingemeten en moesten wij spatplinten nemen om de kieren af te dekken. We hebben uiteindelijk zelf contact opgenomen met StoneCenter en die hebben ons probleem wat wij met de keukenleverancier hebben opgelost. Daardoor zijn onze kieren weggewerkt en zijn we nu super tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN S.BROEKHUIZEN
Spatplinten op keukenblad
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Steph op vrijdag 7 apr 2017 17 | vestiging Delft
Wij hebben een granieten aanrechtblad van stonecenter. Ik ben een hele moeilijke beslisser maar ze hadden in de showroom echt een engelengeduld met me. Met de juiste adviezen van hun een keuze gemaakt en nog steeds superblij. Alles zonder complicaties verlopen. Alles komen inmeten en op de dag van levering kleine aanpassingen gelijk gedaan. Topservice!!! Goede uitleg over alles en werd echt duidelijk gemaakt dat als er iets mocht zijn ik hun altijd mocht bellen. Ik kan er niks anders van maken dat ik zeeeer tevreden ben en mocht ik in de toekomst weer iets soortgelijks nodig hebben ik naar geen ander zou willen!! Dus ik vind Stonecenter zeker een grote aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hardstenen werkblad”
Door N.v.Dijk op dinsdag 26 jun 2018 18 | vestiging Delft
Bij Stonecenter Delft hebben wij een Belgisch hardstenen werkblad met verlijmde hardstenen wasbak, spatwand en spatrand voor onze keuken gekocht. In de afwerking betonlook en verlijmd vanwege de lengte van ca. 4,5 meter. We werden prettig geholpen en goed geadviseerd door de verkoopster. Offerte meegekregen en er is ons verder geen druk op gelegd. Na besloten te hebben voor dit werkblad te gaan terug geweest bij Stonecenter om een plaat uit te kiezen waar ons werkblad uit vervaardigd zou worden. Omdat de bouw van ons huis uitliep ca. 1 jaar later Stonecenter gebeld om te komen inmeten. Enkele dagen later stonden ze op de stoep om in te meten en mee te denken over de laatste voorbereidingen waar dat wenselijk was. De monteur nam onze vlakbouwplaat mee, zodat de sparing hiervoor in hun werkplaats passend gemaakt kon worden. De tekening goed gecontroleerd en een week later stonden er 3 enthousiaste vakmensen op de stoep om het loodzware 2-delige werkblad op z'n plaats te leggen en netjes te verlijmen. Het paste allemaal heel mooi incl. de vlakbouwplaat. Daarna hebben we het blad nog wel zuurvrij laten afkitten om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het was voor ons een spannende klus, want we hechten veel waarde aan de uitstraling van onze keuken. Zeer tevreden met het resultaat en we genieten er iedere dag van. Heb nog wel eens nagebeld over onderhoudsvragen en werd altijd prettig geholpen. Stonecenter is dus een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Composieten keukenblad en rvs spoelbak”
Door Marc op woensdag 6 jul 2016 16 | vestiging Breda
Garantie kennen ze hier niet en schade tijdens montage notabene door hun eigen monteurs veroorzaakt wordt niet vergoed. Ik raad aan hier zeker niet te kopen. Achteraf goede service gehad van een lokaal bedrijf voor de reparatie.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geadviseerd”
Door Hanneke van Heugten op dinsdag 24 jan 2017 17 | vestiging Delft
Wij hebben een composiet aanrechtblad gekocht bij Stonecenter. Wij zijn daarbij uitstekend geadviseerd. Men nam alle tijd. De man die het blad kwam opmeten en de mannen die het kwamen plaatsen waren vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Bladen niet op maat”
Door Scholten op zaterdag 1 okt 2016 16 | vestiging Delft
Keukenblad gekocht snel geleverd 10 dagen . Bij de bestelling was het al meteen niet goed gegaan de verkoper, bleef maar diepte verkeerd opschrijven zeer slordig betreft de administratie daar! Helaas was de breedte nu wel goed de bewuste 57 cm maar hebben ze de breedte te kort gemaakt, alleen bij het plaatsen (zelf gedaan) was de breedte 1/2cm te kort daar kwamen we pas achter toen ons eigen blad wat we daar tegen aan moesten leggen niet even lang was. ook de uitsparing van de spoelbak is niet secuur gedaan. Klacht verteld uiteraard kunnen we het aanrechtblad terug brengen dan kijken ze hoe ze het gaan oplossen, wat denk je zelf loodgieter geweest alles staat en is gemonteerd ga weer niet 10 dagen zonder blad zitten en vertelde de dame er bij tja je moet het ook nameten als je iets hebt gekocht, mijn advies ga naar een bedrijf die de klant wel serieus neemt.
FOTO VAN SCHOLTEN
Bladen niet op maat
REACTIE VAN SOHEYLA
Beste mevrouw Scholten, Ik heb u namens Stonecenter te woord gestaan bij deze klacht. U vroeg om een oplossing. Deze heb ik u gegeven. Ik heb u een nieuw blad aangeboden. U had het blad al gemonteerd en wilde eerder een kostenvergoeding dan een oplossing, ofwel een nieuw blad. Ik heb daarna niets meer van u vernomen. Ik zie tot mijn verbazing deze review.
Reactie of foto toevoegen
“Blad voor keukeneiland”
Door Bob op maandag 11 sep 2017 17 | vestiging Delft
Hadden een marmeren blad voor eiland in de keuken besteld. Moest op 3 hoog geleverd worden ik het centrum van Rotterdam. Alles netjes ingemeten. Daarna besloten we nog we nog een tafelblad en vensterbanken te willen. Kon uit dezelfde plaat. Scherpe prijs afgegeven. Alles werd super geleverd en later zelfs nog een keer gekomen omdat er een kleine wijziging aangebracht moest worden. Hier werden geen voorrijkosten voor berekend. Al met al super kwaliteit, professioneel personeel, vriendelijke service die meedenken en tegen een scherpe prijs.
FOTO VAN BOB
Marmeren blad
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestigingen Stonecenter
aBreda (7 ervaringen), Spinveld 19, 4815 HR Breda, tel 076 - 515 56 69
bDelft (16 ervaringen), Einsteinweg 20, 2627 BN Delft, tel 015 - 257 49 90
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.