Feedback
7,0

Bubbels en Jets

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0547-384000 | Vonderweg 28B, 7468 DC Enter
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bubbels en Jets
Bubbels & Jets bestaat inmiddels 15 jaar en is in heel Nederland een begrip geworden op het gebied van complete badkamers en badkamermeubels van verschillende merken zoals Jacuzzi, Villeroy & Boch, Cleopatra, Tylo, Repabad en Helo
Alternatieven voor Bubbels en Jets
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Zwolle Overijssel) score 9,2 uit 666 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 507 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Bubbels en Jets. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima service”
Door Frans G. op maandag 8 jan 2018 18
Wij hebben 2 jaar geleden bij Bubbels en Jets een badkamer met sauna en 2 toiletten gekocht voor een recreatie woning. Er werd erg veel tijd genomen voor het ontwerp. Wij werden erg goed geadviseerd. Wij zijn dan ook erg tevreden over het resultaat. Ook de service na het plaatsen is prima! Een probleem(pje) werd snel (en gratis) opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door WA Vrielink op woensdag 4 jan 2023 23
Super tevreden met de badkamer geleverd door Bubbels &Jets uit Enter. Goed geholpen en meegedacht door Henze bij het uitzoeken. Snelle vakkundige installatie en plaatsing en zoals beloofd klaar in 2 en een halve week. Een absolute aanrader!
FOTO VAN WA VRIELINK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel op maandag 25 sep 2017 17
Wij zijn zeer tevreden over B&J. Met name de creativiteit van Inge maakte de badkamer functioneler en fraaier. Voorbeeld daarvan is een nis in de muur naast het bad met dimbare led-verlichting. Handig als orientatielicht snachts maar ook leuk als sfeerlicht met een wijntje erbij als je in bad ligt. Ook werd een klein probleempje met het bubbelbad snel en adequaat opgelost.
FOTO VAN MARCEL
Dimbare led-verlichting naast het bad
Reactie of foto toevoegen
“Levering telkens later”
Door Engin op dinsdag 28 mei 2019 19
Bij bubbels en jets tegels, bad, inbouwreservoir, wc pot gekocht. Goed geholpen. Echter nabestelling gedaan voor de tegels, maar leverancier liet maar wachten. 1,5 maand wachten voor 4 tegels. Elke keer werd data van levering verschoven en dus ook de tegelzetter. Wc pot tot 3 maal toe vervangen. Was niet goed. Loodgieter toch moeten betalen. Koop geen inbouwreservoir van het, merk TECE. Eigenaresse van bubbels en jets, op de hoogte gebracht. Reageert zelden op mailtjes en heeft totaal geen empathie. Als je moet betalen, dan is ze wel bij de les! Het boeit haar niet of je moet wachten op nabestelling of dat ze voor je moet bellen met de leverancier over hoe en wat. Deed me beklag bij haar en ze laat je niet eens uitpraten. Heeft lak aan je! Dankzij haar is het klaar met bubbels en jets. Helaas, want ze zal niks voor je doen. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Mark op donderdag 12 jul 2018 18
Geweldig geholpen, oog voor detail. Ik kwam binnen met het idee om me enkel te oriënteren, omdat Bubbels en Jets veruit het ruimste aanbod heeft in het oosten van het land, maar heb uiteindelijk zowel de badkamer als een buitenspa daar gekocht. Ook na de (goede) deal ben ik nog geweldig goed geholpen en is perfect meegedacht. Zelfs de kleinste details was aandacht voor. Absolute aanrader, goede service!

Aanvulling ontvangen 22 augustus 2018: Levering heeft plaatsgevonden. Score is 5 sterren. Ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Bas op woensdag 26 jul 2017 17
We wonen nu bijna een week in ons nieuwe huis en we maken dus ook volop gebruik van de badkamer en de wc. We zijn heel erg tevreden met de badkamer en de wc. Je hebt een heel mooi ontwerp gemaakt en de installateur en tegelzetter hebben een mooi stukje werk geleverd. We zijn erg blij met het resultaat en daarvoor dank.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 4
Vestiging Bubbels en Jets
  Enter, Vonderweg 28B, 7468 DC Enter, tel 0547-384000
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.