Feedback
8,1

Van der Velden Keukens

Score uit 27 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-29408796 | Putterweg 23, 3851 GA Ermelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Velden Keukens
Leo van der Velden Keukenimport is een handelsfirma met meer dan 10 jaar ervaring in advisering, verkoop, levering en plaatsing van keukens. Daardoor hebben wij een gedegen marktkennis en kunnen voor ieder budget een keuken naar wens realiseren. In onze showroom op Industrie terrein Veldzicht, tussen Ermelo en Harderwijk, vindt u een ruim assortiment in een keur van stijlen.
Alternatieven voor Van der Velden Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Harderwijk Gelderland) score 9,6 uit 848 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 534 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,7 uit 73 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Keukenvision
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 27 ervaringen over Van der Velden Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Afspraken worden nagekomen”
Door Timo de Vries op zaterdag 3 sep 2022 22
Keuken incl apparatuur. Mooi degelijk spul, precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Echt trots op deze nieuwe keuken en blij met de ruimte dankzij diep aanrechtblad (70cm) en lades. Ook het contact was goed en ze kwamen afspraken na.
FOTO VAN TIMO DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam D van den Hardenberg uit Nunspeet op donderdag 24 feb 2022 22
Van der Velden Keukens uit Ermelo is zeker een aanrader, goed advies, goede prijzen en goede service achteraf. Montageteam waar ze mee samenwerken is een interieurbouwer en is heel secuur met plaatsen. Keuken en apparatuur op tijd binnen en geplaatst op de afgesproken dag.
FOTO VAN FAM D VAN DEN HARDENBERG UIT NUNSPEET
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Steef en Femke op maandag 21 jun 2021 21
Wij zijn ronduit tevreden met de hele gang van zaken rondom de aankoop van onze keuken. In de winkel begint het al met de prettige manier van adviseren. In ons geval was dat Willemieke: zij begrijpt wat je wilt, heeft verstand van zaken, luistert écht en onthoudt het ook nog allemaal tot in detail. Na vakkundige installatie door Sens Interieurbouw uit Putten kwam Willemieke langs met een mooie bos bloemen om het eindresultaat te bekijken. Een TOPbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Arina en Lourens de Wolf op vrijdag 18 jun 2021 21
We kregen een gastvrije ontvangst. Er werd prima geluisterd naar onze wensen en daar werd een mooi (digitaal) plan voor gemaakt. De verwijzing naar aannemer Arjan Pul en In Between voor de vloer heeft goed uitgepakt. We zijn dik tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN ARINA EN LOURENS DE WOLF
+ Toon extra foto van Arina en Lourens de Wolf
+ Toon extra foto van Arina en Lourens de Wolf
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door H. v. Aperlo op woensdag 17 mrt 2021 21
Wij hebben in 2020 een keuken gekocht bij Van der Velden keukens. We zijn super fijn geholpen en het voelde meteen goed, voor ons was er geen reden om verder te shoppen. De keuken werd uiteindelijk vakkundig gemonteerd en alles was naar wens.
FOTO VAN H. V. APERLO
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Mark Engelen op dinsdag 2 mrt 2021 21
Advies gekregen van Willemieke. Zeer positief, denkt mee als bedrijf komen ze hun afspraken na met uitstekende service qua plaatsen etc.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Fam. Wieringa op woensdag 3 feb 2021 21
In verband met onze verhuizing hebben wij in vijf jaar tijd 2 x een nieuwe keuken gekocht bij van der Velden Keukens. Na de goede ervaring van vijf jaar geleden was de keuze voor ons niet moeilijk om wederom naar van der Velden te gaan. De communicatie is goed; korte lijnen, transparant en meedenkend. Er wordt netjes gewerkt en de prijs kwaliteit verhouding is op orde. Team van der Velden, wederom bedankt voor jullie inzet en het mooie eindresultaat!
FOTO VAN FAM. WIERINGA
Reactie of foto toevoegen
“De service en kwaliteit is top”
Door I.M de Goijer op vrijdag 15 jan 2021 21
Prachtige gebroken wit, hoogglans keuken gekocht. Leuke zaak kleinschalig, maar super vriendelijk geholpen door Willemieke. Een echte aanrader zelfs de monteur die hem geplaatst heeft was heel vriendelijk We zijn heel tevreden, de service en kwaliteit is echt top.
FOTO VAN I.M DE GOIJER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met procesverloop”
Door Mark & Rianne op zaterdag 3 okt 2020 20
Telefonisch geprobeerd een afspraak te maken, dat verliep niet zo soepel als via de mail maar het lukte. Het is fijn dat er een afspraak op een avond kon worden gemaakt. Alle rust en ruimte om een keuken uit te zoeken. De basis voor onze keuken was de vaatwasser op hoogte, daar omheen zijn we verder gaan plannen. Met een fantastisch resultaat. Bij het inmeten bleken de maten van de keuken behoorlijk anders te zijn dan de tekeningen die we hadden van het huis. Ter plekke met Matthias nog wat aanpassingen gedaan in het ontwerp en naderhand nieuwe tekeningen ontvangen. De levering ging vlot, de plaatsing echt secuur en snel door het bedrijf van Arjan Pul. Er bleek een klein plekje in het composieten werkblad te zitten, na contact hierover het het bedrijf uit Groningen (waar het blad vandaan komt) gekomen en hebben dit netjes gerepareerd. Wij zijn erg blij met hoe het hele proces is verlopen en genieten elke dag van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken probleemloos geplaatst”
Door Jongejan op maandag 28 sep 2020 20
Wij zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Matthias bij het uitzoeken van de nieuwe keuken. Hij dacht praktisch mee en gaf goed advies. Het plaatsen verliep probleemloos en werd gedaan door twee geweldige vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel meedenkend”
Door Lianne Meijer op donderdag 3 sep 2020 20
We zijn blij met de nieuwe keuken. Kwaliteit voelt goed aan. We zijn heel uitgebreid geholpen bij de aankoop, dat was prettig. De levering verliep niet vlekkeloos (aantal items anders geleverd dam besteld), maar van der velden is bereid om dit snel op te lossen. Montage door externe monteur via Van der Velden was goed, monteur was heel meedenkend!
FOTO VAN LIANNE MEIJER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Willem Timmer op dinsdag 28 jul 2020 20
In 1 woord geweldig goed. Wat heeft Van de Velde een top keuken geleverd met super nette plaatsing door Sens we zijn er erg gelukkig mee.
FOTO VAN WILLEM TIMMER
Mooi opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Review van kritische klant”
Door Sander & Shireen op woensdag 8 jul 2020 20
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis. Diverse bedrijven bezocht hier en daar gesprekken gevoerd. Bij Van Der Velden was het gevoel direct goed. Zeker met Willemieke zij heeft ons geholpen, ze denkt mee, geeft op een hele prettige manier haar mening, maar vrijblijvend ze heeft een prettige manier van communiceren. Iets waar het bij veel bedrijven aan schort, dus zeker complimenten voor haar. Wij hadden ook gehoord en ook zelf ervaring mee dat er met plaatsen van keukens veel mis kan gaan. Alles was ook tot aan de plaatsing goed geregeld ook rondom de levering en dan zeker in de tijd van corona. Tot zover verliep alles erg goed. Complimenten voor het gehele bedrijf met een hele prettige cultuur en sfeer, een bedrijf om trots op te zijn om daar te werken, als klant voel die prettige cultuur en sfeer.

Dan het moment van plaatsing. De keuken werd keurig op tijd afgeleverd en kort daarna kwamen de monteurs van Sens uit Putten de keuken plaatsen. Ook daarvoor niets anders dan lof. Zowel voor het vakwerk dat zij geleverd hebben als ook de communicatie ter plekke en ook een keurig nette manier van werken. Top werk geleverd mannen van Sens!!

Ook op de dag van aflevering kwam Willemieke nog even langs om te kijken of alles goed verliep en het stuk nazorg of alles naar wens is geweest en of er nog verbeterpunten waren. Aangezien ik best durf te zeggen dat wij best kritisch zijn en ook weten dat het moeilijk is om alles goed te doen, kunnen wij niets anders zeggen dat wij super tevreden zijn over het gehele traject van het kopen van een keuken!! Kortom voor van der Velden en Sens een 10 alles was gewoon goed. En gewoon goed is al moeilijk genoeg! Bedankt wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ed en Thea Fraters op woensdag 8 jul 2020 20
We hebben vorig jaar een woning gekocht waarvoor we op zoek zijn gegaan naar een keuken in stijl. Bij Van der Velden keukens in Ermelo werden we prettig en persoonlijk geholpen met een deskundig advies. Bedrijf is professioneel en flexibel en ze hebben prachtige materialen. We zijn aldus daar uitstekend geslaagd en genieten nog steeds en volop van onze heerlijke keuken.
FOTO VAN FRATERS
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Ilja morsink op donderdag 18 jun 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken bij van der velden Keukens gekocht en dat is ons heel goed bevallen. We hadden een plaatje gezien op Pinterest, dus geen standaard keuken uit de showroom. Ze hebben er alles aan gedaan om de keuken volledig aan onze wensen te laten voldoen. Van specifieke verlichting tot kastjes met afwijkende maten. Van intekenen tot inbouwen, het is allemaal heel soepel verlopen. Mensen met vakkennis en passive voor hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Margreet Landman op zondag 31 mei 2020 20
In het voortraject is er goed meegedacht met ons. En, wij hadden best veel wensen. Zowel in het ontwerp, als in de kosten. Het contact verliep heel prettig. De montage was ook heel goed. Heel nauwkeurig en ook hier weer: ze dachten echt met ons mee. Wij zijn heel tevreden en iedereen die bij ons komt, valt het op dat de keuken zo ontzettend mooi is!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door nui schipper op zondag 31 mei 2020 20
Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en kwamen met een heel mooi idee
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Fam. De Kreek op vrijdag 29 mei 2020 20
Prima gesprek gehad. Duidelijke informatie. Men denkt mee en geeft goed advies. Contact liep vlot, via mail en app. Plaatsing was keurig op tijd en verliep prima. Keurig geplaatst. We hadden na een paar weken een bast in de kookplaat. Goed en snel weer opgelost en nieuwe geplaatst. Bedrijf is zeker aan te bevelen! Erg blij met het resultaat.
FOTO VAN FAM. DE KREEK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michel Nagtegaal op vrijdag 29 mei 2020 20
Heel fijn geholpen vanaf het moment van het eerste gesprek tot aan de plaatsing van de keuken. Goed bereikbaar, ook na het sluiten van de overeenkomst. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Fam. Daamen op vrijdag 8 nov 2019 19
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken, gekocht bij Van der Velden keukens in Ermelo. Het hele traject verliep werkelijk geweldig. We zijn goed, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop en de contacten tussendoor verliepen prettig en snel. Dan het spannendste moment, de plaatsing van de keuken... De keuken werd geplaatst door 2 zeer vriendelijke en vooral vakkundige monteurs. Het uiteindelijke resultaat was dan ook super!! Ook qua prijs zijn zij in vergelijking (ja we hebben exact dezelfde keuken vergeleken) zeer gunstig. Een groot compliment voor de firma Van der Velden en een absolute aanrader!
FOTO VAN FAM. DAAMEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jolande Bosman op donderdag 29 aug 2019 19
Bij iedere keukenplaatsing gaat er wel eens wat mis. Zo ook bij ons. Wat dan belangrijk is dat de leverancier de problemen goed en snel oplost want daar gaat het vaak mis.
Van der Velden doet dit. Mails worden snel beantwoord, monteurs zijn kundig en denken mee. Er was keukenapparatuur verkeerd geleverd maar ook dat werd direct opgelost. Als dan de prijs ook nog eens heel gunstig is (wij hadden ons vooraf goed georiënteerd) kun je als klant alleen maar heel tevreden zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Tonny van essen op zondag 16 jun 2019 19
Nieuwe keuken gekocht geweest in op zn oude locatie nog maar werd bij binnenkomst ontvangen door Leo zn zoon super ,na met onze idee. Te komen zijn we met een veel mooiere keuken naar huis gegaan goede ideeën en adviezen gehad van Leo erg meedenkend. Super ervaring dus bij dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbetering”
Door Peter Six Dijkstra op woensdag 10 apr 2019 19
Onze keuken was nog prima, alleen werden we het werkblad een beetje zat..na 22 jaar. Met een aantal aanpassingen hebben we het idee een compleet nieuwe keuken te hebben! We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Van het eerste contact tot en met de plaatsing.
FOTO VAN PETER SIX DIJKSTRA
Nieuw werkblad
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense onderneming”
Door Crum op donderdag 28 mrt 2019 19
Complete keuken aangeschaft bij deze no nonsens onderneming. Degelijk advies gekregen omdat hij goed kan luisteren naar de klant. Tot op het laatste moment kon er nog wat aangepast worden. Levering en plaatsing tot op de minuut nauwkeurig gepland. Een probleem van onze kant werd direct door hem verholpen. Ook is de keuken keurig geplaatst. Mede door zijn scherpe prijs/kwaliteitsverhouding zou ik iedereen dit bedrijf aanbevelen
FOTO VAN CRUM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Jacqueline Smit op woensdag 9 jan 2019 19
De eerste kennismaking met Leo van der Velden Keukenimport was via hun website waar zij mooie aanbiedingen hadden voor het aanschaffen van Siemens apparatuur. Na een interesse mail te hebben gestuurd kregen we al snel een goede offerte. Daarna zijn we langs gegaan bij het bedrijf en hadden een prettig gesprek. Ze zijn zeer hulpvaardig, denken mee en komen met de juiste oplossingen. Daarnaast zijn ze pro-actief en reageren snel op vragen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Ger van Vliet op woensdag 31 okt 2018 18
Heb een complete keuken, merk Rotpunkt, gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Leo v/d Velden, zonder opdringerig over te komen. Afspraken werden mondeling gemaakt op basis van vertrouwen. Is na het bezoek aan zijn zaak bij ons thuis wezen kijken en heeft een paar goede aanpassingen gedaan op het concept dat ik had laten maken. Heeft gezorgd dat apparatuur logisch en mooi bij elkaar paste. Afspraken werden prima nagekomen, prijsstelling was goed t.o.v. andere bedrijven met dezelfde keuken en installatie werd uitstekend uitgevoerd door zeer deskundige en prettige vaklui. Kortom: een zeer tevreden klant met dit bedrijf.

Aanvulling ontvangen op 31 oktober 2018: Graag in de tekst nog opnemen dat Leo een prima advies heeft gegeven voor Siemens apparatuur. Door 4 artikelen van Siemens te bestellen, werd de garantietermijn verlengd naar 5 jaar. Prachtige apparaten welke zeer goed bij elkaar passen en met veel meer mogelijkheden dan vooraf gewenst. Dank Leo voor het meedenken en de goede prijzen van deze super apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door Evert versluis op zondag 4 jun 2017 17
Komt helaas afspraken niet na. Plaatsing was redelijk maar nog wel met veel noodzakelijke nazorg. Reageert niet of nauwelijks op mails. Legtverantwoordelijkheid voortdurend bij klant en niet bij eigen bedrijf. Jammer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 16
Vestiging Van der Velden Keukens
  Ermelo, Putterweg 23, 3851 GA Ermelo, tel 06-29408796
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.