Feedback
8,9

BSK Keukens

Website: bskkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
bskkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van BSK Keukens
BSK Keukens bewijst al meer dan 10 jaar dat een topkwaliteit keuken helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij BSK koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. Hoe dat kan? Heel simpel: bij BSK Keukens betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden...

Wij maken keukenshoppen weer leuk
Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral ook léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een inspirerende ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf het bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. Voor een betaalbare prijs en zonder vervelende verrassingen en opdringerig gedoe.

Onze keukencollecties
In de BSK-showrooms in Apeldoorn en Rijssen presenteren we keukenopstellingen in alle stijlen, van modern design tot landelijk klassiek. Hier geven we klanten de mogelijkheid door verschillende 'Keukenwerelden' te lopen die elk een eigen lifestyle, sfeer en look vertegenwoordigen. Zo ervaren klanten zelf in welke ambiance ze zich thuis voelen. Wat ze aanspreekt en wat juist niet.
Ervaringen
Er zijn 43 ervaringen over BSK Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren37 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Wat een mooie keuken”
Door Fam.Modderkolk op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed geholpen door Laurens Koster van BSK Keukens. Hij nam alle tijd voor ons, was vriendelijk en niet opdringerig, erg fijn. Levering v.d. keuken netjes op tijd, 3 pallets vol. De werkzaamheden voor- en tijdens het plaatsen van de keuken zijn keurig uitgevoerd door André Stronks, betrouwbaar en vakkundige man, een aanrader! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Bedankt.
FOTO VAN FAM.MODDERKOLK
Heel mooi
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door ten Dam op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Een hele mooie lichte showroom ,diverse leuke opstellingen, voor iedereen qua budget te doen. Fijne deskundige mensen die er werken ,en met je meedenken
zodat je een keuken krijgt die naar je zin is. Geen opdringerig gedrag wat je vaak ervaart in keukenzaken
FOTO VAN TEN DAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door Hans Klooster op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken gekocht bij BSK keukens in Apeldoorn. Service en advies bij aankoop waren perfect, Laurens Koster heeft ons zeer goed geadviseerd en geholpen. De plaatsing door vakman Peter Lennips duurde 2 dagen en verliep zeer soepel en goed. Wij zullen BSK dus ook altijd adviseren.
FOTO VAN HANS KLOOSTER
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Gert Zweers op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Een keuken met inbouw apparatuur. Geleverd en gemonteerd in Twello. Prima adviseur, keurig ingemeten, goed bereikbaar voor vragen wat betreft de voorbereiding uitstekend geholpen alles keurig volgens afspraak geleverd en op nette wijze geplaatst door een vakman.
FOTO VAN GERT ZWEERS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Ging buitengewoon goed”
Door Hans en Wilma de Boer op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken gekocht bij bsk keukens in Apeldoorn. Service en advies bij aankoop waren perfect, Eric Brandeman heeft ons perfect geadviseerd en geholpen. De plaatsing duurde 2 dagen en verliep zeer soepel en goed , altijd veel (slechte) verhalen over keuken bedrijven gehoord. Maar dit ging buitengewoon goed. Wij zullen dit bedrijf ook altijd adviseren .
FOTO VAN HANS EN WILMA DE BOER
Keuken met bar
+ Toon extra foto van Hans en Wilma de Boer
REACTIE VAN HANS EN WILMA DE BOER
Prachtig
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Familie Huisman op zondag 20 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Op aanraden van een kennis bij BSK keukens terecht gekomen. Meteen in het eerste gesprek had verkoper Erik Brandermann goede ideeën over de indeling van onze nieuwe keuken. Wij hadden zelf diverse wensen en die zijn in de definitieve opstelling verwerkt. De montagedatum was makkelijk in te plannen, en een dag hiervoor werden alle onderdelen keurig geleverd. Wij hadden de keuken zelf helemaal voorbereid en de montage verliep dus vlekkeloos. Een paneel moest worden uitgewisseld, en dit werd door de monteur meteen geregeld met de service afdeling. Al met al is alles netjes en correct uitgevoerd, en wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN
Nette montage
+ Toon extra foto van Familie Huisman
Reactie of foto toevoegen
“Meer werkruimte met de nieuwe keuken”
Door Marja op zondag 29 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Op een vrijdag in maart bezocht ik de showroom en kreeg een globale tekening en kostenindicatie. Er werd heel erg meegedacht over oplossingen in de keuken, dit omdat er een hoek in de keuken zit. Het voorstel was om dit op te lossen door een voorzetwand te plaatsen. Ik vond dat er goed werd geluisterd naar welke ideeën en wensen ik zelf al had. De volgende dag rondde we de tekening af en werd de opdracht getekend. Na even overdenken heb ik in de eerste tekening de plaats van de kookplaat en gootsteen gewisseld. Dit werd snel geregeld. In juli werd de keuken geplaatst. De dag van plaatsen werd een week van te voren gewijzigd maar netjes in telefonisch overleg omdat er ene personeelsprobleem was. Dit gaf mij meer tijd om zaken aan te passen. Uiteindelijk bleek bij het plaatsen dat de muren niet helemaal vlak waren en dat erbij het inmeten van de achterwand een fout was gemaakt. De monteurs hebben gebeld met planning en overlegd over datgene wat ze wel konden doen en hoe een en ander opgelost kon worden. Die dag werd alles zo voor zover mogelijk afgerond en een extra strook achterwand besteld. Vrij snel ontving ik een vervolg afspraak voor eind augustus. Ik kon gedurende die tijd alle apparatuur gebruiken. Eind augustus kwam de monteur om de achterwanden en afzuigkap te monteren. Alleen jammer dat er geen 2e collega was meegestuurd om te helpen want hij had er nog een klus aan omdat de achterwand een groot gevaarte was. Gelukkig kon ik de monteur helpen. Die hulp van een 2e monteur was een aantal weken daarvoor aangegeven door de 1e monteur. Na ruim 4 jaar in een 40 jaar oude keuken te hebben gewerkt is er nu een mooie frisse witte keuken voorzien van alle gemakken: meer werkruimte en licht.
FOTO VAN MARJA
Frisse keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Louis op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij BSK. We zijn al wel 2 jaar bezig om te bedenken welke keuken we wilden hebben. Bij BSK kwamen we regelmatig langs om ideeën op te doen. Nooit was dat een probleem en altijd werd er gevraagd en ongevraagd meegedacht. Toen we duidelijk hadden wat we wilden zijn we adequaat, vriendelijk en professioneel geholpen. Aangezien we recent apparatuur in onze oude keuken hadden vervangen werd deze gewoon in de nieuwe keuken ingepast. Tevens werd advies gegeven met voor- en nadelen. Uiteindelijk hebben we de keuken gekregen die we graag wilden en waar we nu naar 3 maanden erg tevreden mee zijn. We hebben hem zelf geplaatst, maar dat nam niet weg dat na levering en tijdens het installeren werd geïnformeerd of alles in orde was. Ook recent werd er opnieuw geïnformeerd of de keuken nog steeds beviel en of er nog op- of aanmerkingen waren. De keuken is van een goede (Duitse) kwaliteit met oog voor detail en zeer betaalbaar. Kortom zeer tevreden en zeker een aanrader.
FOTO VAN LOUIS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Doorn op woensdag 25 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben twee keukens gekocht en we zijn uitermate goed geholpen. Zeer vriendelijke jongeman nam alle tijd en voor een ieders prijsklasse is er wat te koop. Eén van de keukens was een showroom model en helaas is in de showroom een brand geweest en was de keuken niet meer verkoopbaar. Zij hebben dit allemaal heel netjes aan ons gecommuniceerd en heel prima opgelost. We zijn superblij met het eindresultaat en zij zijn op een gewone manier benieuwd naar de tevredenheid van de klanten in tegenstelling tot bv de keukenconcurrent want van dat bedrijf word je al gek als je één keer binnen bent geweest. Zij sturen post, mailen en bellen. Dat voelt heel ongemakkelijk. Dat doet budgetselect niet en zij verdienen voor het totaalplaatje echt een dikke super! Want we zijn heel blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jan en Inge op zaterdag 21 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht in Rijssen en prima geholpen door Eric. Was een uitdaging want keuken moest komen bij een schuine wand. Mooie tekening gemaakt en alles kwam prima uit bij het plaatsen. Afspraken omtrent plaatsing werden duidelijk gemaakt en nagekomen. Plaatsing ook prima en keuken overtrof onze verwachting. Ook een kleine aanpassing werd prima opgelost. Al met al een dikke pluim. Ook voor het bedrijf dat keuken heeft geplaatst.
FOTO VAN JAN EN INGE
Keuken bij schuin aflopend plafond
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Lisenka Pechtold en Rex Feenstra op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Nu we een tijdje onze nieuwe keuken van Budget Select Keukens gebruiken, tijd voor recensie. We zijn heel erg tevreden! Allereerst de enthousiaste hulp en voorlichting bij de gesprekken in de showroom en verdere telefoongesprekken. Eric Brandemann heeft écht meegedacht en het resultaat is dan ook een fijne, bruikbare keuken. Dan de 'inmeter', zo noemen wij deze medewerker van Budget Select Keukens maar eventjes. Hele vriendelijke en -erg belangrijk- ter zake kundige man. Hij heeft ons behoed voor een gedeeltelijk 'foute' keuken door ons te attenderen dat er ergens leidingen van boven naar beneden lopen, die wij dus totaal hadden genegeerd! Zijn vakmanschap blijkt ook uit het feit dat de keuken tot op de millimeter past, met name het blad is daarin een goed voorbeeld. De aflevering van de keukenonderdelen ging ook perfect en zorgvuldig. Niets anders dan lof over deze transport maatschappij. Ook niets dan goeds over de keukenmonteur. Een hele fijne ZZP-er waarvan je kunt zeggen dat hij precies wist wat en hoe hij het moest doen. Hij ging maar door en door............knap hoor, echte vakman...........zeer professioneel. Uit zichzelf noteerde hij 2 minuscuul kleine beschadigingen; klein putje in het blad, kleine beschadiging aan onderzijde van een regaal. Beide kleine beschadigingen werden zonder slag of stoot zeer snel verholpen. En tot slot de servicemonteur die eventjes de koolstofhouders kwam monteren in de afzuigkap; ook vriendelijk en behulpzaam. Consumenten zien er vaak tegenop: een nieuwe keuken? - altijd wat aan de hand. Niet dus bij onze keuken geleverd door Budget Select Keukens! Wij zullen Budget Select Keukens graag bij een ieder die het wil weten aanbevelen. Alle (werk)onderdelen van dit bedrijf, alle medewerkers die ons hebben geholpen: heel hartelijk bedankt voor het fijne resultaat. Een geweldige keuken! Top, top en nog eens top!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam hilberink op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Rijssen
Nieuwe keuken gekocht, super bevallen! wat een bedrijf goed maakt is de after sales, en dat doen ze super! een paar kleine problemen gehad maar dat is allemaal snel en super netjes opgelost. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Bovenkasten”
Door Marije op maandag 18 mrt 2019 19 | vestiging Rijssen
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Het uitzoeken verliep prima maar bij levering waren er geen bovenkastjes geleverd. Bleken niet besteld te zijn, en het was zomervakantie waardoor het lang duurde voor deze kwamen. Dat vonden we erg jammer uiteraard. Tevens waren er nog wat kleine dingen die nog verbeterd moesten worden. Dat heeft al met al ongeveer 2,5 maand geduurd voordat het allemaal klaar was. Het uiteindelijke resultaat is mooi maar jammer dat het zo lang duurde.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door laset op vrijdag 21 dec 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Heel goed geholpen met uitzoeken nieuwe keuken, heel goed advies en verkoper Eric denkt heel goed mee en heeft goede oplossingen. Komt alle afspraken goed na en zeer behulpzaam. De keuken is prachtig geworden. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Fijn traject”
Door Anne de Jong op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind super geholpen en geadviseerd! Erik heeft geholpen met alles uitzoeken, kleuren bij elkaar passen en er samen met ons 1 geheel van gemaakt. Fabian heeft hem er in gezet. Vroegere minder positieve zijn vervaagd: zo kan het dus ook! Jammer dat jullie tijdelijk buiten bedrijf zijn door rookschade. Ik gun iedereen zo'n fijn traject als het om een keuken kopen en plaatsen gaat.
FOTO VAN ANNE DE JONG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Natasja Kammeron op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
In juni was ik op zoek naar een keuken. Via internet kwam ik terecht bij Budget Select Keukens. Tijdens de afspraak was ruimte voor uitleg en samen kijken wat ik wilde. Henk heeft een tekening gemaakt en deze zag er precies zoals ik het wilde. Na een paar dagen besloten de keuken te kopen. Bij het plaatsen van de keuken bleek er een verkeerde maat voering in de kast te zijn voor de magnetron. Deze snel en goed afgehandeld door de service afdeling en monteur. Bedankt!.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door B.L. Nijhof op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Met veel plezier een keuken gekocht bij Budget Select Keukens in Apeldoorn. Eric Brandemann gaf goede adviezen. Na de koop werden een paar aanvullende wensen van mijn kant vlot doorgevoerd. Het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN B.L. NIJHOF
Landelijke fronten
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Jaap Verweij op maandag 17 sep 2018 18 | vestiging Apeldoorn
We zijn op een goede manier geholpen met de aankoop van onze keuken bij Budget Select Apeldoorn. Helaas zijn 6 van de 14 orderregels verkeerd geleverd door Budget Select. Na melding is dit opgepakt door het service team en 6 weken later zijn de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. We kunnen nu genieten van een prachtige keuken van goede kwaliteit!

Budget Select geeft aan dat de foute levering is veroorzaakt door a) het verkeerd bestellen door de afdeling en b) het verkeerd leveren door de fabriek. Mijn hoop is dat Budget Select aan de slag gaat om het aantal menselijke fouten te verminderen, zodat nieuwe klanten sneller kunnen genieten van de bestelde keuken.

Nieuwe klanten wordt geadviseerd om afspraken te maken over de afwerking van de keuken bij de montage, zodat daar een gedeeld beeld over is.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Juliëtt Pernosoekotjo op woensdag 6 jun 2018 18 | vestiging Apeldoorn
ik heb een complete keuken gekocht. De service is top. Vanaf het begin bij het samenstellen heeft dhr. Brandemann een uitstekende service geboden. een tijdje na de plaatsing werd ik gebeld of alles naar wens was geweest. Super. Echt een aanrader Budget Select Keukens. Ruime collectie en de sfeer in de showroom is ontspannen. Ik ben heel erg blij met mijn Kashmir keuken. ps. op zaterdag heerlijke appelgebak.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door A.Kobussen op zondag 3 jun 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en alles is keurig geregeld en afgewerkt en er was een goed overleg met Erik.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Nathan F. Zwaaf op vrijdag 2 feb 2018 18 | vestiging Apeldoorn
De wijze waarop de keuken aan ons is verkocht is prima! De verkoper Eric Brandemann was volledig en eerlijk met advies en suggesties. Niet onbelangrijk te noemen is de goede service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals tijdig terug bellen, planning en levering! Wij hebben inmiddels een prachtige keuken en daar zijn we heel blij mee.
FOTO VAN NATHAN F. ZWAAF
Reactie of foto toevoegen
“Heel content”
Door Deddo en Janny Panjer op woensdag 29 nov 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in mei jl.onze nieuwe keuken besteld bij Budget Select in Apeldoorn. De keuken is volgens afspraak in oktober geplaatst. Wij zijn erg tevreden over Voortman Keukens en in het bijzonder over de hulp en begeleiding van Henk de Vries.Wij zullen het kopen van een nieuwe keuken bij Voortman Keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel herstelwerk”
Door Wessels op zondag 3 sep 2017 17 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht in Rijssen. Meneer in kwestie wist het goed te verkopen en dit hebben wij dan ook gedaan. Halverwege mei is het geïnstalleerd. De bouwtekening klopte niet, waardoor onze lampen onder de kasten het niet doen. De vensterbank was kapot en er moest een nieuwe besteld worden (6 weken wachten), de kraan was niet geheel gespoten, kras op de diepvries deur (na 6 weken vervangen door een andere deur met een deuk erin! Nu nog geen nieuwe deur), luchtbel in het blad. Er zijn inmiddels 3 a 4 keer mensen geweest, waarvoor wij vrij moesten vragen. De verkoper zei tijdens het gesprek dat als er zaken waren die niet klopten, de klant gewoon aan de bel moest trekken en er over en weer een open houding moest zijn. Van de open en oplossingsgezinde houding is weinig terug te vinden. Helaas hebben wij de keuken al in zijn geheel betaald. [ingekort Qasa]
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E. Meerveld op vrijdag 27 jan 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Dit was de tweede keer dat wij een keuken hebben besteld bij en laten plaatsen door Budget Select. Erg tevreden over zowel het voortraject (er werd goed meegedacht bij het ontwerp), als tijdens en na het plaatsen van de keuken. Dit werd door vakman gedaan. Ook bij, in ons geval, transportschade aan afzuiger, werd er snel gehandeld om nieuwe te laten leveren en te plaatsen. Absoluut een aanrader dus, goede kwaliteit voor mooie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door L & D op maandag 18 jul 2016 16 | vestiging Apeldoorn
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst, na ruim een week ervaring met de keuken vonden wij het tijd om ook hier onze reactie te plaatsen. Vanaf het moment van uitzoeken tot na het moment van plaatsen is ons zeer goed bevallen. Ook de tussentijdse contacten met het bedrijf waren goed. Per mail en telefoon goed op de hoogte gehouden. In de winkel zijn wij super geholpen door Elbert. Mooi was dat een paar dagen na de plaatsing de verkoper zelf een bos bloemen kwam brengen en het resultaat kwam bekijken. Kijk dat is onderscheidend!! Kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Jan Blankespoor op dinsdag 21 jun 2016 16 | vestiging Rijssen
Goed advies er werd naar ons geluisterd. Mooie impressie vooraf gekregen met duidelijke technische tekening voor het leidingwerk. We hebben de keuken zelf gemonteerd. We waren verrast betreft de hoge kwaliteit. We werden goed op de hoogte gehouden door middel van duidelijke mailing. Tijdens montage hadden we enkele vragen deze werden snel en vakkundig beantwoord. Het eindresultaat is super. Bedankt Budget Select Keukens een dikke pluim
FOTO VAN JAN BLANKESPOOR
Keuken zelfmontage
Reactie of foto toevoegen
“BSK Keukens”
Door Els op zondag 12 jun 2016 16 | vestiging Apeldoorn
We hebben onze keuken inmiddels bijna 1 jaar en willen alsnog laten weten hoe tevreden wij erover zijn. Wij zijn bij Budget Select Keuken terecht gekomen vanwege de goede recensies en alles bleek waar. Het uitzoeken van de keuken met hulp van Gert ging prima. Alles werd op tijd geleverd. De keuken werd door Andre uitstekend geplaatst, in 1 dag nog wel. De contacten met het hoofdkantoor (Voortman) waren erg prettig, van elke actie werden we goed op de hoogte gebracht. We kunnen Budget Select Keukens zeker aanraden. Hebben we al gedaan trouwens. We zijn nog steeds heel blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Frans op dinsdag 24 mei 2016 16 | vestiging Apeldoorn
We zijn erg prettig geholpen, de adviezen waren prima en hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. We konden rustig overleggen over de opstelling, de kleuren en het werkblad.
De levering was stipt op tijd en helemaal compleet.
FOTO VAN FRANS
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken zijn nagekomen”
Door Rëmon de Hoop op maandag 18 apr 2016 16 | vestiging Rijssen
Heb een hele mooie keuken gekocht met hulp van Maurice Kleine. Werd goed geholpen en er werd ruim de tijd voor mij genomen. Ook de afhandeling van het geheel ging volgens plan en werd goed gecommuniceerd. Afspraken werden na gekomen.
FOTO VAN RËMON DE HOOP
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door van Deelen op vrijdag 30 okt 2015 15 | vestiging Apeldoorn
De keuken is precies zoals wij hem wouden hebben! De installateurs waren ook netjes optijd om de keuken te plaatsen. Ook deden ze dit met beleid en overlegde waar we bepaalde dingen wouden hebben. Zoals de klink van de koelkast,of we hem onder de deur bevestigd wouden hebben of er naast. Door deze fijne samenwerking is alles naar wens verlopen en hebben wij echt een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door merel huzen op zondag 31 mei 2015 15 | vestiging Rijssen
Herman heeft ons geholpen met het uitzoeken van een keuken, wij zijn er ontzettend blij mee. Alles werd netjes afgeleverd binnen en geplaatst.
Erg gastvrij en goede service, zeker een aanrader voor iedereen. Herman bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door van den Noort op dinsdag 28 apr 2015 15 | vestiging Rijssen
We hebben dankzij o.a. de goede service van Herman een mooie keuken gekocht. Onder leiding van zijn goede adviezen, zijn we tot dit mooie resultaat gekomen. (zie foto). Moeten wij in de toekomst nogmaals een keuken kopen? We komen zeker terug!
FOTO VAN VAN DEN NOORT
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door Iwan van Ee op donderdag 16 apr 2015 15 | vestiging Apeldoorn
Op een zaterdagmorgen naar de winkel in Apeldoorn gegaan. We hadden al heel wat keukenzaken hiervoor bekeken en wisten eigenlijk al waar we ongeveer naar toe wilde wat stijl betreft. Samen met Gert een mooie samenstelling kunnen maken en een tijd later diezelfde dag met de de order, van een mooie keuken voor een prima prijs, in de hand naar buiten!
Wat bleek bij aflevering: door een kleine 'misvatting' stonden twee wandcontactdozen niet (meer) op de order en waren dus niet bezorgd. Na een belletje met Gert werden een uur later nog de twee wandcontactdozen bezorgd!! Netjes nog een dag voordat de keuken zou worden geplaatst. En dat plaatsen liep al net zo soepel. Mark was bij ons de monteur. Mocht die bij jou de keuken komen plaatsen dan kan je er meteen vanuit gaan dat het perfect voor elkaar komt. Wat een vakman. Om met zijn eigen woorden te spreken "Probleem? Oplossen!" En zo ging hij na een lange dag pas naar huis toen alles netjes was geplaatst en afgewerkt.
FOTO VAN IWAN VAN EE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over resultaat”
Door Familie Van den Berg op maandag 13 apr 2015 15 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van Gert hebben wij een mooie keuken samengesteld en gekocht. Deze is naar volle tevredenheid begin maart 2015 bij ons geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Service is goed. Goed bedrijf met prettige, hulpvaardige medewerkers.
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door Luc van den Berg op vrijdag 3 apr 2015 15 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Budget Select Keukens is prima. Zeer vakbekwame mensen. Bereid de tijd voor jou als klant te nemen, goed telefonisch en per mail te bereiken. Afwikkeling van aankoop tot plaatsen van de keuken zeer goed verlopen. Kortom fijne winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. overweg op zondag 1 feb 2015 15 | vestiging Apeldoorn
Voor de tweede keer al een erg goede ervaring met budget select keukens, goede kwaliteit keuken, goede service. Tijdens de montage waren er een paar dingetjes niet helemaal zoals afgesproken, maar dit is snel opgepakt en direct opgelost. Montage prima verzorgd, de monteur moest nog wat aanpassingen doen om alles passend te maken, maar hij deed dit gewoon zonder klagen, hele aardige monteur! Offerte en bestelling duidelijk en snel geregeld door de vestiging in Apeldoorn.
FOTO VAN FAM. OVERWEG
Super blij met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Kitty en Jan Nijhof op dinsdag 6 jan 2015 15 | vestiging Apeldoorn
soft close keuken gekocht. Gerard Vlastuin heeft ons voortreffelijk geholpen. De offerte is duidelijk, de afspraken zijn nagekomen. De montage is keurig verricht op de afgesproken dag en tijd. De prijs kun je goed noemen gezien de kwaliteit van de keuken. Dit bedrijf moet u zeer zeker naar toe gaan. Donderdagavond en zaterdags werkt hij bij Budget select.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Esmi Vader op vrijdag 1 aug 2014 14 | vestiging Apeldoorn
Wij zochten een keuken met goede apparatuur voor een klein budget. Beide verkopers zijn zeer klantvriendelijk en luisterden goed naar onze wensen. Uiteindelijk is er een mooie keuken goed afgeleverd. De monteur was zeer kundig... Het enige minpuntje (wellicht omdat we leken waren/zijn) is dat alle leidingen verlegd moesten worden...en dit niet duidelijk met ons gecommuniceerd is. Uiteindelijk met helaas flink wat extra kosten, is de keuken gemonteerd.
FOTO VAN ESMI VADER
foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“tevreden”
Door gerrits op dinsdag 1 jul 2014 14 | vestiging Apeldoorn
Zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Vanaf de verkoop tot en plaatsing en de service ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“correct bedrijf en komen hun afspraken na!”
Door Ed de Vries op maandag 16 jun 2014 14 | vestiging Apeldoorn
wij waren best wel sceptisch ten opzichte van 'keukenverkopers' en keuken bedrijven in het algemeen.
Maar onze aankoop bij Budget in Apeldoorn is ver boven verwachting afgehandeld.
De monteurs waren met 2 man de gehele dag bezig en hebben de keuken perfect gemonteerd. Zelfs werd er geholpen om de oven neer te zetten en aan te sluiten terwijl wij deze zelf hadden gekocht.Daarna kregen wij tips over onderhoud van de keuken en er werd een afspraak gemaakt om de afwerkranden in te meten.
Kortom..prima prijs/kwaliteit verhouding en wij bevelen dit bedrijf van harte aan.Serieuze mensen die hun afspraken nakomen en geen vervelende 'push' verkopers .
Reactie of foto toevoegen
“We waren toe aan een nieuwe keuken!”
Door Hordijk op zaterdag 7 jun 2014 14 | vestiging Apeldoorn
In de zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we begonnen bij Budget Select. Na nog twee andere keukenzaken gezien te hebben, hebben we echter besloten om terug te gaan naar Budget Select.

De verkoper die ons hielp was erg vakkundig en dacht goed mee en was daarnaast niet opdringerig.

Steekwoorden hierbij zijn:
- Eerlijk
- Enthousiast
- Spontaan
- Kwaliteit
- Goedkoop
- Goede service

Dit alles heeft er toe geleid dat we een mooie keuken hebben gekocht voor een aantrekkelijke prijs.

Conclusie: Mocht je ideeën op willen doen voor uw nieuwe keuken en daarnaast een eerlijk en goed advies willen, dan raden wij u aan om eens langs Budget Select in Apeldoorn te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Zwier Stoel op maandag 2 jun 2014 14 | vestiging Apeldoorn
Perfect geholpen bij het uitzoeken van een kwalitatieve keuken. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de keuken zowel bij het afspreken van de plaatsing datum en de leverdatum. Keuken was compleet geleverd en klopte volgens tekening. Plaatsen van de keuken is door vakmensen gedaan. De verkoper heeft zelf nacontrole van de keuken gedaan of alles goed verlopen is. wij hebben er een goed gevoel van over gehouden zou anderen Budgetkeukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon goed”
Door Christa Frank op maandag 24 jun 2013 13
Buitengewoon goed, wij zijn zeer tevreden over Budget select keukens. Vorig jaar hebben wij een keuken besteld en werden geholpen door verkoper Bart. Hij heeft ons goed geholpen en ons tot op het moment dat de keuken in februari 2013 geleverd werd goed op de hoogte gehouden. De keuken is van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs aangeboden. Onze keuken werd in een chalet geplaatst, wat veel meer problemen oplevert als bij een gewone woning. De monteur was zeer ervaren, maar doordat de chelet meer problemen opleverde heeft het bedrijf er een keukenzetter/timmerman bij laten komen. De keuken is boven verwachting perfect gemonteerd en afgetimmerd. Doordat het een complexe situatie was, moesten er drie deurtjes vervangen worden, de monteur heeft het tijdelijk zo netjes afgewerkt, dat het nauwelijks te zien was. Wij werden netjes gebeld toen de deurtjes er waren, zodat de keuken afgemaakt kon worden. Ik heb een hele goede ervaring met Budget select keukens en raad andere mensen deze zaak zeerzeker aan, vanwege de goede prijs, kwaliteit, levering,goed op de hoogte gehouden door de verkoper en vooral de goede service, want zij hebben zich goed aan de afspraken gehouden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens BSK Keukens
Website: bskkeukens.nl
aApeldoorn (32 ervaringen), Vlijtseweg 178, 7317 AK Apeldoorn, tel 055 - 576 25 05
bRijssen (10 ervaringen), Nijverheidsstraat 42a, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 86 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.