Feedback
9,5

BSK Keukens

Website: bskkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
bskkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van BSK Keukens
BSK Keukens bewijst al meer dan 10 jaar dat een topkwaliteit keuken helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij BSK koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. Hoe dat kan? Heel simpel: bij BSK Keukens betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden...

Wij maken keukenshoppen weer leuk
Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral ook léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een inspirerende ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf het bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. Voor een betaalbare prijs en zonder vervelende verrassingen en opdringerig gedoe.

Onze keukencollecties
In de BSK-showrooms in Apeldoorn en Rijssen presenteren we keukenopstellingen in alle stijlen, van modern design tot landelijk klassiek. Hier geven we klanten de mogelijkheid door verschillende 'Keukenwerelden' te lopen die elk een eigen lifestyle, sfeer en look vertegenwoordigen. Zo ervaren klanten zelf in welke ambiance ze zich thuis voelen. Wat ze aanspreekt en wat juist niet.
Ervaringen
Er zijn 65 ervaringen over BSK Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren55 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer prettige ervaring”
Door Jos Koman op dinsdag 9 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Het gehele traject vanaf de eerste tot de laatste dag als zeer prettig ervaren. Zeer goed advies gekregen over wat de mogelijkheden waren voor ons ze keukenwensen.
FOTO VAN JOS KOMAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jakob Blaauw op dinsdag 6 feb 2024 24 | vestiging Apeldoorn
We zijn door de verkoper Sander van Langen erg goed geholpen met de keuze van de keuken. We zijn erg tevreden over Sander van Lagen, Het was een prettige samenwerking. Mark Webber heeft de keuken professioneel gemonteerd. We zijn erg tevreden dat hij in een dag de keuken geplaatst heeft.
FOTO VAN JAKOB BLAAUW
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door familie Schuppert op maandag 29 jan 2024 24 | vestiging Rijssen
Wij hebben een prachtige kwaliteitskeuken bij BSK Keukens gekocht. Elke dag genieten wij ervan en alles is perfect ingedeeld. De verkoper heeft ons plezierig, deskundig en op een nette manier geholpen. Goede afspraken kunnen maken en vakkundige oplevering. Naast de keuken hebben wij meteen gekozen voor een degelijke kastenwand (kleur na wens) in de hal door het bedrijf laten plaatsen, ook daar zijn we zeer tevreden mee. Indien mensen een keuken willen kopen, adviseren wij om bij BSK Keukens naar binnen te lopen.
FOTO VAN FAMILIE SCHUPPERT
+ Toon extra foto van familie Schuppert
+ Toon extra foto van familie Schuppert
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Braaksma op woensdag 24 jan 2024 24 | vestiging Apeldoorn
In december is onze keuken opgeleverd, en wat zijn wij er blij mee! Het is een heerlijke plek in huis. Wij hebben fijne ervaringen met BSK Keukens, werden er erg vriendelijk geholpen en er werd ook zeker meegedacht. Een aanrader dus!
FOTO VAN BRAAKSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door JC Tuijtel-Mooy op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met BSK Apeldoorn was geweldig. We werden heel goed geholpen en kregen heel fijn advies. Ze denken met je mee maar totaal niet opdringerig. Zelfs als je twijfelt over de kleurcombinatie en toch iets anders wil adviseren ze je perfect. Het contact was ook steeds erg prettig.
FOTO VAN JC TUIJTEL-MOOY
+ Toon extra foto van JC Tuijtel-Mooy
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door O. Spoelstra op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht met bijbehorende apparatuur. Verkoopgesprek verliep in heel goede sfeer. Levering en montage puik (in 1 dag geplaatst). Bijzonder tevreden!
FOTO VAN O. SPOELSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor BSK keukens”
Door Fam. Visser op vrijdag 25 aug 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Na een goed, informatief voorstel (met daarbij een tekening op de computer) een prachtige keuken gekocht. Al onze wensen werden in de keuken meegenomen. Later nog eens een afspraak gemaakt om de kleine puntjes op de i te zetten. Ook toen zijn we fantastisch geholpen en werd het nodige nog aangepast. Zeer vriendelijk en gedreven personeel. De keuken is tot grote tevredenheid geplaatst. Afspraken werden goed nagekomen. Alle lof voor BSK keukens.
FOTO VAN FAM. VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Geert op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We hebben een complete hoekkeuken gekocht met apparaten. Door de 3D tekeningen kregen we een heel goed beeld hoe de keuken eruit kwam te zien. Alles naar onze wensen. En voor een hele mooie prijs. De communicatie over plaatsen etc verliep uitstekend. De keuken is netjes en keurig op tijd geplaatst. Wij zijn dik tevreden. Heel klantvriendelijk geholpen. Raad deze keukenzaak zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Piet Ruijsbroek op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Apeldoorn
In coronatijd bij diverse keukenzaken geweest. Bij sommigen na onderhandelen nog steeds gevoel teveel te moeten betalen. Of soms helemaal geen offerte gekregen. Bij BSK keukens werden we vriendelijk ontvangen door Eric. Uitgelegd dat we direct een goede prijs wilden en geen onderhandelingen. Rustig hebben we onze keuken opgebouwd. We wisten al wat we wilden, maar met nog wat tips uiteindelijk onze "droomkeuken" samengesteld. Na het precies opmeten werden we nog gebeld over een kleine aanpassing van de maten. Goed om zo meegenomen te worden in het hele proces en niet voor verrassingen te komen staan. De installateur heeft de keuken perfect neergezet en aangesloten. Keurig afgewerkt. Ook een klein kastje werd perfect op maat gemaakt om de verwarmingsbuizen heen. Helaas was de oven op moment van plaatsen niet leverbaar. Daar waren we al voor gewaarschuwd dat dat zou kunnen gebeuren. Die werd later keurig nageleverd. Kortom: we zijn heel tevreden over het hele proces. Wellicht niet de goedkoopste keuken, maar wel een kwaliteit keuken, op maat en met een goed gevoel. Een aanrader.
FOTO VAN PIET RUIJSBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Roos op zaterdag 2 jul 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Omdat wij een klushuis hebben gekocht, moesten we een nieuwe keuken. Mijn ouders hadden een keuken uitgezocht bij BSK. Wij waren daar toevallig in de buurt en zijn er naar binnen gewandeld. Eric knoopte een gesprek met ons aan, en voor diezelfde week hadden we nog een afspraak kunnen plannen ondanks de drukte.
Voor we de afspraak hadden, al een plattegrond gestuurd van de ruimte. We hadden zelf al een idee, maar Eric vroeg - nadat wij ons idee op tafel hadden gelegd - of hij wat voor ons mocht uittekenen. Dit toegelaten en hij licht het duidelijk toe waarom hij deze keuze heeft gemaakt. De finishing touches voegen we er samen aan toe, we lopen door de showroom zodat wij kunnen laten zien wat we mooi vinden qua kleur, apparatuur, etc.. De keuken wordt netjes op tijd geleverd en de monteur werkte erg netjes.
FOTO VAN ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden BSK van harte aan”
Door Bert en Gerdie Bosch op zondag 27 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Onze oude keuken was na 32 jaar wel aan vervanging toe, na allerlei reviews te hebben gelezen hebben wij een afspraak gemaakt bij BSK. Wij werden ontvangen door Emma; een zeer kundige dame met verstand van zaken. Zij denkt ook aan dingen waar je zelf niet snel aan denkt, zoals het toevoegen van een extra kast boven koel/vriesapparatuur om alles op dezelfde hoogte te krijgen en een ladekast te plaatsen om een smalle ruimte optimaal te gebruiken. Op 1 oktober is de keuken geplaatst, toen bleek dat een hoek niet helemaal haaks was en de onderplaat van de bovenkasten niet helemaal aansloot hebben de monteurs afgesproken dat zij een nieuwe plaat en materiaal zouden bestellen en dit later passend te monteren. En inderdaad een paar weken later hebben zij alles geweldig aangepast. De keuken is nog mooier geworden dan waar wij op hadden gehoopt! Ook nazorg is geweldig! 1 deurtje sloot niet goed en een lade uit de apothekerskast was gebarsten, dit werd binnen afzienbare tijd verholpen! Al met al een zeer positieve ervaring, wij raden BSK dus ook van harte aan bij iedereen die het wil horen!
FOTO VAN BERT EN GERDIE BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“BSK verdient een pluim”
Door Jan oudejans op woensdag 9 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken was na 30 jaar echt aan vervanging toe. Zonder enige ervaring bij BSK uitgekomen. Ontvangst door Manon was zeer prettig. Werd goed met ons meegedacht en de mogelijkheden werden doorgenomen. Waren er tamelijk snel uit.
Via een 3d presentatie werd een goede indruk van de keuken gegeven. Er moest nog iemand gezocht worden om de oude keuken te slopen. Ook diende er nog een installateur benaderd te worden om de elektra etc aan te passen. Door BSK de heer Lagemaat en installatiebedrijf Aalberts uit Oene aanbevolen. Contact gezocht en alles op tijd kunnen regelen. In een week tijd half december de sloop/installatie en inbouw voltooid. Wel nog een maand moeten wachten op inbouwkoelkast (wel tijdelijk een leenkoelkast). Na een maand koelkast geleverd/beschadigde deur gerepareerd en oude koelkast meegenomen. Ik kan concluderen dat il zeer blij ben met de nieuwe keuken en verdient BSK een pluim.
FOTO VAN JAN OUDEJANS
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het eindresultaat”
Door Eline Meijerink op donderdag 3 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Ik ben heel tevreden over het eindresultaat van de keuken. Manon heeft mij goed geholpen en ondanks dat er soms wat onderdelen vertraagd waren heeft ze dit goed opgelost. Ik kon ook nog wisselen van spoelbak waar ik uiteindelijk heel blij mee was.
FOTO VAN ELINE MEIJERINK
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jacco en Gerry van Buren op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Na bij 8 verschillende keuken bedrijven een gesprek te hebben gehad hebben we gekeken waar we het prettigste geholpen en het beste gevoel bij hadden. Dit was niet de goedkoopste en van te voren dachten we dat we daar voor zouden gaan.
Eric Brandemann heeft ons vanaf dag 1 heel fijn geholpen en krijg koffie om rustig een gesprek te voeren. Geen vraag was gek voor hem ondanks dat ik regelmatig met een plaatje van een website met ideeën aan kwam. Hij helpt meedenken in alles wat voor ons belangrijk is en geeft eerlijk mening ook al zou dit een goedkopere oplossing zijn. Je voelt je gehoord en welkom.
Onze hele begane grond is verbouwd en daarom was het moeilijk voor te stellen hoe een nieuwe keuken eruit zou zien. Eric lost dit op om zo realistisch mogelijk een idee te maken waar zelfs de kleur van de muur, een aanbouw en ramen te zien waren. Heel fijn. We zijn ook erg tevreden met de nieuwe keuken. De kleuren, het blad en de apparaten zijn fijn. Het recirculatie systeem van de Etna afzuiger was een probleem en ook daar heeft Eric in meegedacht en actie ondernomen. Top. Zijn baas mag trots op hem zijn! Al met al dus een aanrader om je keuken bij BSK, en mogelijk bij Eric, te kopen.
FOTO VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
REACTIE VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
Aan het begin van de verbouwing.
REACTIE VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
Toen werd de keuken geplaatst.
REACTIE VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
En dan is het klaar.
REACTIE VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
En de laatste.
REACTIE VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
Dit is de tekening die Eric maakte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T.Palm op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Zeer tevreden betreffende de contactlegging door verkoper, belangstelling en correcte uitleg aangaande de gestelde wensen. Zeer tevreden betreffende leveringstijd en voorwaarden. Plaatsing is correct en door vriendelijke monteurs gedaan. Een afspraak voor een lekje van de waterafvoer was binnen 2 dagen geregeld. Alle aanbeveling voor aanschaf BSK keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door J de wilde op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn super goed geholpen ..En kan je deze keukenzaak dan ok echt aanraden.. we hadden de verkeerde achterwand gekregen en zonder problemen werd die later de goede geplaats.. en veder is alles goed verlopen..de volgende keuken zal.dan ok zeker hier vandaag komen..
FOTO VAN J DE WILDE
REACTIE VAN J DE WILDE
Hier met de nieuwe achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Joris de Goeij op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben samen met BSK de keuken ontworpen. We voelden ons erg op het gemak met de samenwerking en zijn zeer tevreden met het resultaat!
FOTO VAN JORIS DE GOEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Een hele grote aanrader”
Door Fam. van Buren op vrijdag 22 okt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben in de vestiging Apeldoorn een keuken gekocht. We wisten al een beetje hoe we hem wilden hebben maar dankzij Manon is het nog mooier geworden. Ze dacht goed mee, was geen moeite om dingen steeds weer te veranderen, daarbij nieuwe gegevens weer op te sturen. Ze is makkelijk te bereiken en was ze er niet belde ze terug wanneer nodig. Al met al een hele grote aanrader om hier de keuken te kopen. Van top tot teen geregeld.
FOTO VAN FAM. VAN BUREN
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geïnstalleerde keuken”
Door Marcel nijssen op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Ik heb hier een keuken besteld. Die ik zelf zou plaatsen. Levering was keurig wat ze zeiden. Maar omdat ik alles zelf doe omtrent het huis. Begon ik pas weken na levering met de keuken.Bleek dat me koelkast niet werkte. Zo heb ik gelijk de leveranseer gebeld ipv bsk. Dat heeft twee monteurs gekost.
Met als resultaat dat ik weken moest wachten want de koelkast was niet op voorraad. Toen heb ik bsk gebeld en het uitgelegd. In korte tijd leverde zei een koelkast, maar bleek een vriezer te wezen. Kan gebeuren.. Maar daarop volgend week later kwam hij als nog. Beter gezegd kort om, zeer goede service zowel voor aankoop als na. Je krijg er geen spijt van, alleen bij een defect bij zelf plaatsen zou ik nu hun eerst bellen voordat je gelijk naar de fabrikant gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door FJB op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Rijssen
Nadat we in februari bij een andere keukenzaak een gesprek hadden waar de verkoper nog niet de moeite wilde nemen om een keuken naar onze wensen te tekenen ivm ons budget, kwamen we in maart bij bsk. Verkoper luisterde naar onze wensen en dacht goed mee. Ons budget bleek prima toereikend voor de keuken die wij in gedachten hadden. Enige minpunt was dat de verkoper ons een korting wilde geven als we gelijk zouden tekenen voor de offerte, we voelden ons hierdoor overvallen, dit hadden we niet verwacht en gaf een vervelend gevoel. Later nog eens terug geweest voor enkele aanpassingen, dit verliep allemaal naar wens. Keuken werd 3 mnd later bezorgd en een dag later geplaatst. Met in ons achterhoofd 'geen enkele keuken wordt in 1x zonder problemen geplaatst' gingen we die dag in. Echter stond onze keuken in 1 dag zonder ook maar 1 tegenvaller! Ervaren monteurs die die rustig maar gestaag doorwerkten, wisten wat ze deden, meedachten in oplossingen, echt geweldig! Al met al hebben wij een geweldige ervaring met bsk keukens Rijssen en zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FJB
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gerard en Els op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel goed en prettig geholpen met het uitzoeken van de keuken en de veranderingen van keukenblad en bovenkastjes, een mooie kleur met houtnerf. Keuken werd op tijd en goed afgeleverd en werd de volgende dag heel netjes geplaatst, alleen jammer dat de plint 2 breukjes had, maar dat was snel verholpen met een nieuwe plint. TOP.
Reactie of foto toevoegen
“BSK keukens bedankt”
Door Iwan op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar zijn wij langs geweest in de showroom in Apeldoorn. Wij werden ontvangen door Erik en we hadden meteen het gevoel dat we te maken hadden met iemand die liefde heeft voor het vak. Erik luisterde goed naar onze wensen en heeft ons geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken. Afgelopen week is de keuken geplaatst en hij is schitterend geworden. Ook een compliment voor André die de keuken bij ons heeft geplaatst. BSK keukens bedankt en ik zou jullie zeker aanraden.

Met vriendelijke groet,
Iwan en Lindy
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin Bonda op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het eerste contact met BSK tot de oplevering van de nieuwe keuken is alles volgens afspraak verlopen. De verkoper was een vriendelijke en uiterst deskundige persoon, die ons prima informeerde en goede adviezen gaf. Hij nam ruim de tijd om tot een gewenst resultaat te komen. Geheel volgens afspraak werden wij tijdig op de hoogte gehouden over de voortgang van de productie, het transport en aflevering en de montage van de keuken in huis. Alle schakels in deze keten werden professioneel en snel uitgevoerd. De kwaliteit van de keuken is uitstekend. Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze keukenleverancier en het uiteindelijke resultaat bij ons thuis.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Nigel & asia op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Na oriëntatie een afspraak gemaakt om een keuken in te laten tekenen. Super enthousiaste verkoper met goede adviezen. Luisterde goed naar onze wensen en het resultaat mag er dan ook wezen. Keuken is netjes volgens afspraak ingebouwd, super blij met het eindresultaat. Een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een mooie keuken voor een mooie prijs.
FOTO VAN NIGEL & ASIA
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Bas op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede ervaringen met BSK uit Apeldoorn. Denken mee en hebben zonder problemen de keuken geleverd. Keuken is geplaatst door extern montagebedrijf. Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door K Biezeman op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Van begin tot eind heel goed geholpen. Duidelijke uitleg bij het kopen van de keuken, meedenken met eventuele alternatieven en montage uitstekend!
FOTO VAN K BIEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Els Seenok op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het eerste contact met Lars hadden we het gevoel dat we aan het goede adres waren om een nieuwe keuken uit te kiezen. De vriendelijkheid, goede informatie en prettig overleg bij het zetten van de puntjes op de i, hebben geresulteerd in het plaatsen van een prachtige keuken waar we erg tevreden mee zijn!
FOTO VAN ELS SEENOK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Ramon IJzerman op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn uitermate tevreden met BSK keukens en bevelen het iedereen aan om hier een mooie, betaalbare en kwalitatief goede keuken te kopen. De service is zeer goed. Lars heeft ons heel goed geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken. Met zijn advies hebben we de puntjes op de i kunnen zetten. Ook de montage was naar alle tevredenheid. Dit kon op korte termijn in gang gezet worden en werd zeer vakkundig gedaan. Kortom: we zijn erg tevreden en kunnen dit iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Riphagen op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn zeer tevreden met de keuken die we bij BSK gekocht hebben. Ook de service nadien waren goed.
FOTO VAN RIPHAGEN
Hoek van de U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door Wim op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Goede informatie in de zaak over keukens en inbouwapparatuur. Levering volgens afspraak, snel en vakkundig geplaatst, zelfs het afval werd de volgende dag opgehaald .
Reactie of foto toevoegen
“Dik voldoende”
Door Jeffrey Doorn op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Netjes geholpen in de winkel. Levering en montage volgens afspraak. Dikke voldoende!
Reactie of foto toevoegen
“Geen zorgen”
Door Mark Heideveld op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht met alle benodigde apparatuur. Kortweg gezegd goed advies over inrichting keuken, passend bij onze wensen, ze doen wat ze zeggen en niet te vergeten een fantastisch team die de keuken in kaar zet. Koken zonder zorgen.
FOTO VAN MARK HEIDEVELD
Hoekkeuken
REACTIE VAN FIEM
Wat een mooie keuken! Mag ik vragen wat de maten van deze keuken zijn en aan welke prijs ik ongeveer moet denken? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door agnes op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn door Eric bij BSK keukens fantastisch geholpen. Hij denkt met je mee en praat je geen dure onzin dingen aan en was niet opdringerig. Een topper. Hij kwam met leuke oplossingen en hield tegelijk het budget in de gaten. We hebben nu een prachtige keuken waar we heel blij mee zijn. Ook het plaatsen was leuk. Ondanks de rommel hadden we een hele gezellige dag en stond de keuken er strak in. De na service is perfect. kortom..meer dan tevreden. agnes
FOTO VAN AGNES
Donkerhouten keuken
REACTIE VAN DEKKER
is dit een echt houten keuken of kunstof
REACTIE VAN AGNES
Het is een kunststof keuken met een houtlook in zwart. Het aanrecht is een Fenix blad.
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door Roy Dekker op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Rijssen
Bij het ontwerp van de keuken hebben we goede hulp gekregen. De keuken is op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ben van Werven op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
In januari 2020 besloot ik om voor een nieuwe keuken te gaan. Na eerst op het internet rond gestruind te hebben werd de keus beperkt tot 3 zaken. Op een zaterdag, vergezeld van zoon en a.s. schoondochter, op naar Apeldoorn. Bij de 1e zaak werden we keurig ontvangen en we gaven aan wel met een verkoper in gesprek te willen. Tijdens het wachten hebben wij rondgekeken in zaak om ideeën op te doen. Na enige tijd was er een verkoper beschikbaar en gingen we, onder het genot van een kop koffie, ervoor zitten. We vertelden wat we nu in de keuken hadden en dat werd ingevuld met nieuw materiaal. Ook werd er een prijskaartje aangehangen wat boven mijn budget was. Dit heb ik kenbaar gemaakt en na kort beraad kreeg ik wat van de prijs af maar dan moest ik de volgende week beslissen. Ik heb gezegd er over te gaan denken en vervolgens op naar zaak 2. De keukens waren mooi maar de prijsindicaties deden mij al besluiten dat ik hier niet zou slagen.
Op naar de 3e zaak: BSK keukens. Bij binnenkomst werd er gevraagd of wij even kwamen kijken of dat we concrete plannen hadden. We gaven aan even te willen kijken en dan met een verkoper te willen praten. Na een korte wandeling hebben we een seintje gegeven om te willen praten en we werden uitgenodigd aan tafel. De eerste 2 vragen waren of we al ideeën hadden en hoeveel ruimte de keuken had. Ik heb Eric Brandemann (de adviseur en veel meer dan een VERKOPER) geschetst hoe de huidige keuken er uit zag. Hij ging vervolgens aan de gang en door middel van vraag en antwoord had hij een idee hoe het er uit zou kunnen zien. Vervolgens liet hij zijn eigen invulling er op los en mixte het tot een verrassend geheel. Een 1e situatie tekening rolde uit de computer en ik was aangenaam verrast. Hij legde vervolgens helder uit waarom hij deze opstelling gedaan had. De toverwoorden die hij gebruikte waren symmetrie en rust. Door dingen symmetrisch te plaatsen krijg je rust in de keuken en dat vertaald zich in een aangename plek om te zijn en te werken/ koken. Hij zou de tekening verder uitwerken en die mij per mail doen toekomen. De mail kwam de volgende week, en na wat heel en weer gemaild te hebben, hebben we een vervolgafspraak ingepland om de details door te nemen en in te vullen. Ook zouden dan de getallen erbij komen (hij wist ongeveer mijn budget) en zouden we tot een overeenstemming kunnen komen. Detail werden ingevuld, prijzen erbij gezet en na wat plussen en minnen heb ik de keuken gekocht. Het vervolgtraject werd ook doorgenomen en vervolgens was het dus wachten. Na een paar weken kwam er iemand om de nieuwe keuken in te meten (hoorde bij de prijs in en ter voorkoming van fouten). Ik had aangegeven in welke week ik de keuken geplaatst zou willen hebben en dat was geen probleem. Tijd genoeg om de keuken te bouwen en voor mij om alvast wat voorbereidende werkzaamheden te doen. 1 week voor de levering werd ik gebeld door de vervoerde( Brinks Rijssen) met de laatste vragen voor wat betreft de levering (etage, lift, bereikbaarheid e.d.)De keuken werd geleverd door 2 ervaren mannen die duidelijk wisten waar ze mee bezig waren. Vakkundig werden de dozen in mijn appartement geplaatst en gingen de heren verder met hun route. De volgende dag kwam de monteur ( van Dam Montage) en nadat hij een klein ongemak had hersteld (afvoer die in de betonvloer afgebroken was) ging hij aan het werk. Rustig en op zijn eigen tempo (dat was best wel een hoog tempo) werd de boel uitgepakt, opgesteld en gemonteerd. Hier was een vakman aan het werk! Mijn vragen over het hoe waarom hij iets deed werden helder beantwoord en de keuken kreeg vorm. Na de lunch werden de laatste dingen uitgepakt en gemonteerd en vervolgens kwam het op de afwerking aan. Deurtjes stellen, kraan en afvoer aansluiten en de boel kitten. Rond 16.00 uur ongeveer was de keuken gereed en klaar voor gebruik. Nou ja na een keer poetsen en de boel weer indelen dan. Ben ik tevreden over het eindresultaat? Dik tevreden zelfs, een mooie keuken met een moderne maar toch een tijdloze uitstraling in mijn ogen. Ik kan deze combinatie, BSK keukens, van Dam Montage, en Brinks transport dan ook van harte aanbevelen voor mensen die een mooie keuken willen zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen.
FOTO VAN BEN VAN WERVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken”
Door Jozefien op dinsdag 5 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
November vorig jaar kochten wij een keuken bij BSK keukens in Apeldoorn, wij zijn ontzettend goed geholpen door Laurens. Wij wisten precies wat wij wilden en Laurens heft alles Keurig op tekening gezet en geregeld. In Maart is onze keuken geleverd en na een aantal restpunten waar Keurig door de Voortman groep op geacteerd is in april opgeleverd. Ik ben nog iedere dag zeer blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Hakan Çoraklar op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het was december vorig jaar, toen wij het behoefte aan een nieuwe keuken. Toen ging ik gelijk in Apeldoorn naar een keukenbedrijf .Eerder kende ik de BSK. Na al de meten in her huis kwam ik binnen BSK keukens en ik vertelde daar aan Lars Canrinus , wat onze keukenwens was.Na het kiezen van een keuken model was het raak.Na het geduld binnen enkele maanden kwam de vrachtwagen op een dinsdag ochtend op 14 april met de nieuwe keuken. We droegen alles naar boven via het lift. En de monteur Bert van Dam begon zijn werk om 8 uur, om de nieuwe keuken op een professionele manier te monteren. Na zorgvuldig werk was de nieuwe keuken in de professionele handen van Van Dam Montage bedrijf en de BSK keukens. Bedankt allemaal. Uiteindelijk waren we heel blij met het resultaat.
FOTO VAN HAKAN ÇORAKLAR
Reactie of foto toevoegen
“Supermatte witte keuken”
Door Elwin Wientjes op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Sinds 2 maanden mogen wij genieten van een fantastische keuken. Na diverse keukenzaken bezocht te hebben liepen we op een zaterdagmiddag bij bsk keukens in apeldoorn naar binnen. We konden eerst rustig zelf een rondje lopen en kijken of iets ons aansprak. Nou en dat deed het. We zagen gelijk de keuken die in onze gedachten zat. Mooi supermat wit. En een licht betonlook blad. We werden ontzettend vriendelijk geholpen door Laurens en een afspraak werd gemaakt om verder te kijken en een keuken samen te stellen. Een week later kwamen we weer terug. Laurens liet ons alle mogelijkheden zien en dacht vooral goed met ons en onze situatie mee. Omdat mijn vrouw MS heeft is de hoogte van een keuken belangrijk. Laurens liet gelijk de verschillende hoogtes zien en adviseerde ons uitstekend. Ook een grotere oven was geen probleem en na wat puzzelen met de beperkte ruimte zagen we op de computer een mooie tekening van onze keuken. Een paar maanden later was het zover en werd de keuken binnen een dag geplaatst. Een kleine beschadiging aan het werkblad werkt ook direct en vakkundig opgelost. Wij zijn ontzettend blij met onze mooie keuken, zelfs koken vinden we weer leuk om te doen! Bedankt voor de goede service Laurens en het team van BSK keukens in Apeldoorn
FOTO VAN ELWIN WIENTJES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Petra Schouten op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij BSK keukens. Eric Brandemann heeft ons ontzettend goed geholpen. Met al zijn geduld en een grapje waar het kan, hebben wij de afspraken in de showroom als zeer prettig ervaren. Eric was professioneel en had goede ideeën.

Aanvulling ontvangen 14 april 2020: De keuken is al geplaatst. Dat is prima verlopen. We zijn er ontzettend blij mee.
FOTO VAN PETRA SCHOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Ingrid Kramer op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Uitermate vriendelijk geholpen. Goede service en feedback. Planning tot in de puntjes verzorgd.
FOTO VAN INGRID KRAMER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt meegedacht”
Door Versluis op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Eind 2019 kochten wij bij BSK Keukens een nieuwe keuken. De verkoper, Eric Brandemann, heeft hierin echt meegedacht en het resultaat is dan ook en fijne en bruikbare keuken. Het inmeten werd gedaan door een heel vriendelijke en ter zake kundige man. De plaatsing van de keuken werd zelfs een dag eerder (dit in overleg) dan gepland, waar we erg blij mee waren mede gezien door de toenemende onzekerheid vanwege het corona virus. De aflevering ging ook allemaal perfect en precies op tijd. Hele fijne monteur waarvan je kunt zeggen dat hij precies wist wat hij moest doen. Kortom alles is naar wens geregeld bij BSK Keukens. Wij zullen daarom BSK Keukens altijd adviseren.
FOTO VAN VERSLUIS
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Van Leeuwen op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie strakke keuken met bar gekocht, super service!
FOTO VAN FAM. VAN LEEUWEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een mooie keuken”
Door Fam.Modderkolk op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed geholpen door Laurens Koster van BSK Keukens. Hij nam alle tijd voor ons, was vriendelijk en niet opdringerig, erg fijn. Levering v.d. keuken netjes op tijd, 3 pallets vol. De werkzaamheden voor- en tijdens het plaatsen van de keuken zijn keurig uitgevoerd door André Stronks, betrouwbaar en vakkundige man, een aanrader! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Bedankt.
FOTO VAN FAM.MODDERKOLK
Heel mooi
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door ten Dam op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Een hele mooie lichte showroom ,diverse leuke opstellingen, voor iedereen qua budget te doen. Fijne deskundige mensen die er werken ,en met je meedenken
zodat je een keuken krijgt die naar je zin is. Geen opdringerig gedrag wat je vaak ervaart in keukenzaken
FOTO VAN TEN DAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door Hans Klooster op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken gekocht bij BSK keukens in Apeldoorn. Service en advies bij aankoop waren perfect, Laurens Koster heeft ons zeer goed geadviseerd en geholpen. De plaatsing door vakman Peter Lennips duurde 2 dagen en verliep zeer soepel en goed. Wij zullen BSK dus ook altijd adviseren.
FOTO VAN HANS KLOOSTER
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Gert Zweers op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Een keuken met inbouw apparatuur. Geleverd en gemonteerd in Twello. Prima adviseur, keurig ingemeten, goed bereikbaar voor vragen wat betreft de voorbereiding uitstekend geholpen alles keurig volgens afspraak geleverd en op nette wijze geplaatst door een vakman.
FOTO VAN GERT ZWEERS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Ging buitengewoon goed”
Door Hans en Wilma de Boer op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken gekocht bij bsk keukens in Apeldoorn. Service en advies bij aankoop waren perfect, Eric Brandeman heeft ons perfect geadviseerd en geholpen. De plaatsing duurde 2 dagen en verliep zeer soepel en goed , altijd veel (slechte) verhalen over keuken bedrijven gehoord. Maar dit ging buitengewoon goed. Wij zullen dit bedrijf ook altijd adviseren .
FOTO VAN HANS EN WILMA DE BOER
Keuken met bar
+ Toon extra foto van Hans en Wilma de Boer
REACTIE VAN HANS EN WILMA DE BOER
Prachtig
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Familie Huisman op zondag 20 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Op aanraden van een kennis bij BSK keukens terecht gekomen. Meteen in het eerste gesprek had verkoper Erik Brandermann goede ideeën over de indeling van onze nieuwe keuken. Wij hadden zelf diverse wensen en die zijn in de definitieve opstelling verwerkt. De montagedatum was makkelijk in te plannen, en een dag hiervoor werden alle onderdelen keurig geleverd. Wij hadden de keuken zelf helemaal voorbereid en de montage verliep dus vlekkeloos. Een paneel moest worden uitgewisseld, en dit werd door de monteur meteen geregeld met de service afdeling. Al met al is alles netjes en correct uitgevoerd, en wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN
Nette montage
+ Toon extra foto van Familie Huisman
Reactie of foto toevoegen
“Meer werkruimte met de nieuwe keuken”
Door Marja op zondag 29 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Op een vrijdag in maart bezocht ik de showroom en kreeg een globale tekening en kostenindicatie. Er werd heel erg meegedacht over oplossingen in de keuken, dit omdat er een hoek in de keuken zit. Het voorstel was om dit op te lossen door een voorzetwand te plaatsen. Ik vond dat er goed werd geluisterd naar welke ideeën en wensen ik zelf al had. De volgende dag rondde we de tekening af en werd de opdracht getekend. Na even overdenken heb ik in de eerste tekening de plaats van de kookplaat en gootsteen gewisseld. Dit werd snel geregeld. In juli werd de keuken geplaatst. De dag van plaatsen werd een week van te voren gewijzigd maar netjes in telefonisch overleg omdat er ene personeelsprobleem was. Dit gaf mij meer tijd om zaken aan te passen. Uiteindelijk bleek bij het plaatsen dat de muren niet helemaal vlak waren en dat erbij het inmeten van de achterwand een fout was gemaakt. De monteurs hebben gebeld met planning en overlegd over datgene wat ze wel konden doen en hoe een en ander opgelost kon worden. Die dag werd alles zo voor zover mogelijk afgerond en een extra strook achterwand besteld. Vrij snel ontving ik een vervolg afspraak voor eind augustus. Ik kon gedurende die tijd alle apparatuur gebruiken. Eind augustus kwam de monteur om de achterwanden en afzuigkap te monteren. Alleen jammer dat er geen 2e collega was meegestuurd om te helpen want hij had er nog een klus aan omdat de achterwand een groot gevaarte was. Gelukkig kon ik de monteur helpen. Die hulp van een 2e monteur was een aantal weken daarvoor aangegeven door de 1e monteur. Na ruim 4 jaar in een 40 jaar oude keuken te hebben gewerkt is er nu een mooie frisse witte keuken voorzien van alle gemakken: meer werkruimte en licht.
FOTO VAN MARJA
Frisse keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Louis op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij BSK. We zijn al wel 2 jaar bezig om te bedenken welke keuken we wilden hebben. Bij BSK kwamen we regelmatig langs om ideeën op te doen. Nooit was dat een probleem en altijd werd er gevraagd en ongevraagd meegedacht. Toen we duidelijk hadden wat we wilden zijn we adequaat, vriendelijk en professioneel geholpen. Aangezien we recent apparatuur in onze oude keuken hadden vervangen werd deze gewoon in de nieuwe keuken ingepast. Tevens werd advies gegeven met voor- en nadelen. Uiteindelijk hebben we de keuken gekregen die we graag wilden en waar we nu naar 3 maanden erg tevreden mee zijn. We hebben hem zelf geplaatst, maar dat nam niet weg dat na levering en tijdens het installeren werd geïnformeerd of alles in orde was. Ook recent werd er opnieuw geïnformeerd of de keuken nog steeds beviel en of er nog op- of aanmerkingen waren. De keuken is van een goede (Duitse) kwaliteit met oog voor detail en zeer betaalbaar. Kortom zeer tevreden en zeker een aanrader.
FOTO VAN LOUIS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Doorn op woensdag 25 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben twee keukens gekocht en we zijn uitermate goed geholpen. Zeer vriendelijke jongeman nam alle tijd en voor een ieders prijsklasse is er wat te koop. Eén van de keukens was een showroom model en helaas is in de showroom een brand geweest en was de keuken niet meer verkoopbaar. Zij hebben dit allemaal heel netjes aan ons gecommuniceerd en heel prima opgelost. We zijn superblij met het eindresultaat en zij zijn op een gewone manier benieuwd naar de tevredenheid van de klanten in tegenstelling tot bv de keukenconcurrent want van dat bedrijf word je al gek als je één keer binnen bent geweest. Zij sturen post, mailen en bellen. Dat voelt heel ongemakkelijk. Dat doet budgetselect niet en zij verdienen voor het totaalplaatje echt een dikke super! Want we zijn heel blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jan en Inge op zaterdag 21 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht in Rijssen en prima geholpen door Eric. Was een uitdaging want keuken moest komen bij een schuine wand. Mooie tekening gemaakt en alles kwam prima uit bij het plaatsen. Afspraken omtrent plaatsing werden duidelijk gemaakt en nagekomen. Plaatsing ook prima en keuken overtrof onze verwachting. Ook een kleine aanpassing werd prima opgelost. Al met al een dikke pluim. Ook voor het bedrijf dat keuken heeft geplaatst.
FOTO VAN JAN EN INGE
Keuken bij schuin aflopend plafond
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Lisenka Pechtold en Rex Feenstra op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Nu we een tijdje onze nieuwe keuken van Budget Select Keukens gebruiken, tijd voor recensie. We zijn heel erg tevreden! Allereerst de enthousiaste hulp en voorlichting bij de gesprekken in de showroom en verdere telefoongesprekken. Eric Brandemann heeft écht meegedacht en het resultaat is dan ook een fijne, bruikbare keuken. Dan de 'inmeter', zo noemen wij deze medewerker van Budget Select Keukens maar eventjes. Hele vriendelijke en -erg belangrijk- ter zake kundige man. Hij heeft ons behoed voor een gedeeltelijk 'foute' keuken door ons te attenderen dat er ergens leidingen van boven naar beneden lopen, die wij dus totaal hadden genegeerd! Zijn vakmanschap blijkt ook uit het feit dat de keuken tot op de millimeter past, met name het blad is daarin een goed voorbeeld. De aflevering van de keukenonderdelen ging ook perfect en zorgvuldig. Niets anders dan lof over deze transport maatschappij. Ook niets dan goeds over de keukenmonteur. Een hele fijne ZZP-er waarvan je kunt zeggen dat hij precies wist wat en hoe hij het moest doen. Hij ging maar door en door............knap hoor, echte vakman...........zeer professioneel. Uit zichzelf noteerde hij 2 minuscuul kleine beschadigingen; klein putje in het blad, kleine beschadiging aan onderzijde van een regaal. Beide kleine beschadigingen werden zonder slag of stoot zeer snel verholpen. En tot slot de servicemonteur die eventjes de koolstofhouders kwam monteren in de afzuigkap; ook vriendelijk en behulpzaam. Consumenten zien er vaak tegenop: een nieuwe keuken? - altijd wat aan de hand. Niet dus bij onze keuken geleverd door Budget Select Keukens! Wij zullen Budget Select Keukens graag bij een ieder die het wil weten aanbevelen. Alle (werk)onderdelen van dit bedrijf, alle medewerkers die ons hebben geholpen: heel hartelijk bedankt voor het fijne resultaat. Een geweldige keuken! Top, top en nog eens top!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam hilberink op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Rijssen
Nieuwe keuken gekocht, super bevallen! wat een bedrijf goed maakt is de after sales, en dat doen ze super! een paar kleine problemen gehad maar dat is allemaal snel en super netjes opgelost. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Bovenkasten”
Door Marije op maandag 18 mrt 2019 19 | vestiging Rijssen
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Het uitzoeken verliep prima maar bij levering waren er geen bovenkastjes geleverd. Bleken niet besteld te zijn, en het was zomervakantie waardoor het lang duurde voor deze kwamen. Dat vonden we erg jammer uiteraard. Tevens waren er nog wat kleine dingen die nog verbeterd moesten worden. Dat heeft al met al ongeveer 2,5 maand geduurd voordat het allemaal klaar was. Het uiteindelijke resultaat is mooi maar jammer dat het zo lang duurde.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door laset op vrijdag 21 dec 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Heel goed geholpen met uitzoeken nieuwe keuken, heel goed advies en verkoper Eric denkt heel goed mee en heeft goede oplossingen. Komt alle afspraken goed na en zeer behulpzaam. De keuken is prachtig geworden. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Fijn traject”
Door Anne de Jong op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind super geholpen en geadviseerd! Erik heeft geholpen met alles uitzoeken, kleuren bij elkaar passen en er samen met ons 1 geheel van gemaakt. Fabian heeft hem er in gezet. Vroegere minder positieve zijn vervaagd: zo kan het dus ook! Jammer dat jullie tijdelijk buiten bedrijf zijn door rookschade. Ik gun iedereen zo'n fijn traject als het om een keuken kopen en plaatsen gaat.
FOTO VAN ANNE DE JONG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Natasja Kammeron op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
In juni was ik op zoek naar een keuken. Via internet kwam ik terecht bij Budget Select Keukens. Tijdens de afspraak was ruimte voor uitleg en samen kijken wat ik wilde. Henk heeft een tekening gemaakt en deze zag er precies zoals ik het wilde. Na een paar dagen besloten de keuken te kopen. Bij het plaatsen van de keuken bleek er een verkeerde maat voering in de kast te zijn voor de magnetron. Deze snel en goed afgehandeld door de service afdeling en monteur. Bedankt!.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door B.L. Nijhof op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Met veel plezier een keuken gekocht bij Budget Select Keukens in Apeldoorn. Eric Brandemann gaf goede adviezen. Na de koop werden een paar aanvullende wensen van mijn kant vlot doorgevoerd. Het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN B.L. NIJHOF
Landelijke fronten
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Jaap Verweij op maandag 17 sep 2018 18 | vestiging Apeldoorn
We zijn op een goede manier geholpen met de aankoop van onze keuken bij Budget Select Apeldoorn. Helaas zijn 6 van de 14 orderregels verkeerd geleverd door Budget Select. Na melding is dit opgepakt door het service team en 6 weken later zijn de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. We kunnen nu genieten van een prachtige keuken van goede kwaliteit!

Budget Select geeft aan dat de foute levering is veroorzaakt door a) het verkeerd bestellen door de afdeling en b) het verkeerd leveren door de fabriek. Mijn hoop is dat Budget Select aan de slag gaat om het aantal menselijke fouten te verminderen, zodat nieuwe klanten sneller kunnen genieten van de bestelde keuken.

Nieuwe klanten wordt geadviseerd om afspraken te maken over de afwerking van de keuken bij de montage, zodat daar een gedeeld beeld over is.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Juliëtt Pernosoekotjo op woensdag 6 jun 2018 18 | vestiging Apeldoorn
ik heb een complete keuken gekocht. De service is top. Vanaf het begin bij het samenstellen heeft dhr. Brandemann een uitstekende service geboden. een tijdje na de plaatsing werd ik gebeld of alles naar wens was geweest. Super. Echt een aanrader Budget Select Keukens. Ruime collectie en de sfeer in de showroom is ontspannen. Ik ben heel erg blij met mijn Kashmir keuken. ps. op zaterdag heerlijke appelgebak.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door A.Kobussen op zondag 3 jun 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en alles is keurig geregeld en afgewerkt en er was een goed overleg met Erik.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Nathan F. Zwaaf op vrijdag 2 feb 2018 18 | vestiging Apeldoorn
De wijze waarop de keuken aan ons is verkocht is prima! De verkoper Eric Brandemann was volledig en eerlijk met advies en suggesties. Niet onbelangrijk te noemen is de goede service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals tijdig terug bellen, planning en levering! Wij hebben inmiddels een prachtige keuken en daar zijn we heel blij mee.
FOTO VAN NATHAN F. ZWAAF
Reactie of foto toevoegen
“Heel content”
Door Deddo en Janny Panjer op woensdag 29 nov 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in mei jl.onze nieuwe keuken besteld bij Budget Select in Apeldoorn. De keuken is volgens afspraak in oktober geplaatst. Wij zijn erg tevreden over Voortman Keukens en in het bijzonder over de hulp en begeleiding van Henk de Vries.Wij zullen het kopen van een nieuwe keuken bij Voortman Keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel herstelwerk”
Door Wessels op zondag 3 sep 2017 17 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht in Rijssen. Meneer in kwestie wist het goed te verkopen en dit hebben wij dan ook gedaan. Halverwege mei is het geïnstalleerd. De bouwtekening klopte niet, waardoor onze lampen onder de kasten het niet doen. De vensterbank was kapot en er moest een nieuwe besteld worden (6 weken wachten), de kraan was niet geheel gespoten, kras op de diepvries deur (na 6 weken vervangen door een andere deur met een deuk erin! Nu nog geen nieuwe deur), luchtbel in het blad. Er zijn inmiddels 3 a 4 keer mensen geweest, waarvoor wij vrij moesten vragen. De verkoper zei tijdens het gesprek dat als er zaken waren die niet klopten, de klant gewoon aan de bel moest trekken en er over en weer een open houding moest zijn. Van de open en oplossingsgezinde houding is weinig terug te vinden. Helaas hebben wij de keuken al in zijn geheel betaald. [ingekort Qasa]
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens BSK Keukens
Website: bskkeukens.nl
  Apeldoorn (56 ervaringen), Vlijtseweg 178, 7317 AK Apeldoorn, tel 055-5762505
  Rijssen (9 ervaringen), Nijverheidsstraat 42a, 7461 AE Rijssen, tel 0548-538666
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.