Feedback
8,7

Keukenadviesaanhuis.nl

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-0185205 | De Iisbaan 11e, 8731 DW Wommels
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenadviesaanhuis.nl
Persoonlijk advies en begeleiding, ruime keuzemogelijkheden, open en transparant, eerlijke prijzen, kwaliteit, maatwerk voor iedereen, complete ontzorging, gratis advies bij u thuis.
Alternatieven voor Keukenadviesaanhuis.nl
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,4 uit 445 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 361 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 257 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 31 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Keukenadviesaanhuis.nl. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 11 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Quooker aankoop”
Door H. ten Hage op maandag 16 aug 2021 21
Prettig contact, snelle levering tegen een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Robert op woensdag 23 jun 2021 21
Ikzelf had besloten om mijn keuken te laten renoveren in maart '21. Na een aantal afspraken te hebben gehad met verschillende keuken-restylers, was mijn keuze gevallen op Keukenadviesaanhuis.nl van Yngwie Stel. Grote expertise m.b.t. keukenrenovaties, vriendelijk en attent en geen lange wachttijden voor de renovatie kon worden uitgevoerd. Wat ook zeker meespeelde was de prijs/kwaliteit verhouding. Keukenadviesaanhuis.nl kwam van alle keuken-restylers, met welke ik een afspraak had gepland, als meest prijsvriendelijke eruit! M.b.t. keukenrenovaties raad ik deze onderneming aan!
FOTO VAN ROBERT
Reactie of foto toevoegen
“Quooker kraan”
Door Lilian Doekhi op vrijdag 9 apr 2021 21
Heb een Quooker kraan gekocht een snelle levering en goeie service !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is super goed”
Door Van der Wielen op zaterdag 27 mrt 2021 21
We wisten niet precies wat te doen met onze keuken: de toplaag van alle deurtjes en lades liet los. Toen troffen we Yngwie (via internet) en eenmaal met hem aan de slag gaf dat ook zoveel vertrouwen dat we met hem zijn doorgegaan om de keuken te renoveren. Resultaat is super goed geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendrik Bosch op dinsdag 23 mrt 2021 21
We hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren door Ingwie Stel ,,keukenadviesaanhuis'' dit hield in alle deur en lade fronten zijn vervangen inclusief een lift vouwdeur kast waarvan het lift gebeuren niet meer werkte is onderhanden genomen, het kontakt en de uitvoering is probleemloos verlopen en we zijn zeer tevreden over het gebodene en kunnen ieder adviseren die ook plannen hebben voor dit gebeuren om met hem in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Erwin en Sandra op vrijdag 28 aug 2020 20
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Nodig Jelco van keuken advies aan huis altijd uit! Wij zijn zeer tevreden. Hij is eerlijk, creatief, denkt mee en komt afspraken na. Ook de monteur is een echte vakman. Onze keuken is nu een half jaar in bedrijf en bevalt uitstekend. Dus nieuwe keuken? Twijfel niet en nodig Jelco uit voor een vrijblijvend gesprek. Je krijgt er geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verkooppraatje”
Door Jan Mosterd op zaterdag 20 jun 2020 20
Zeer tevreden hoe onze keuken geworden is. Ondanks dat het een oude keuken was en de sporen van gebruik moeilijk te verbergen waren, wist "keukenadvies aan huis" er een nagenoeg nieuwe, frisse en moderne keuken van te maken. Een keuken koop je niet elk jaar en daarom het is lastig keuzes te maken. Door hun jaren lange ervaring geven ze goed en degelijk persoonlijk advies. Een bijkomend voordeel is de geringe doorloop en montage tijd. En let wel: voor een fractie van de prijs van een nieuwe! Het belangrijkste voordeel is mijns inziens dat ze bij je thuis de mogelijkheden doorspreken. Geen verkooppraatjes in een duistere showroom, waar het lastig te bepalen is welke kleur er het beste bij jouw huis past, maar gewoon in je eigen keuken met de voorbeeld/kleur stalen! Dat voorkomt teleurstellingen.
FOTO VAN JAN MOSTERD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Smits op vrijdag 19 jun 2020 20
Goede adviezen mooi volgens afspraak geleverd. Ervaren medewerkers die de keuken plaatste. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Snelle en correcte reactie bij vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Gerard de Bruijn op woensdag 13 mei 2020 20
Een persoonlijke benadering een goed advies. Omdat aan huis bekeken wordt waar de keuken komt wordt daar het advies ook op gebouwd. Goede degelijke kasten en apparatuur. Afbouw en aftersales zijn ook picobello in orde.
FOTO VAN GERARD DE BRUIJN
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Van Donselaar op dinsdag 11 feb 2020 20
Nieuwe keukenapparaten gekocht en laten inbouwen, deze zijn netjes en vakkundig geïnstalleerd. Prima service en goede voorlichting. Monteur ook netjes en vakkundig. Kan het bedrijf van harte aanbevelen.
FOTO VAN VAN DONSELAAR
Kookplaat met oven
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Postma op maandag 13 mei 2019 19
Wij hebben onze keuken door Keukenadviesaanhuis laten renoveren. Wij zijn bijzonder tevreden met de manier zoals de renovatie is uitgevoerd, alsmede met het resultaat. Mocht het zo uitkomen dan bevelen wij Jelco Wolberts als vertegenwoordiger van Keukenadviesaan huis van harte bij evt clientèle aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annigje Dijkhuizen-Horjus op donderdag 5 jul 2018 18
Wij hebben onlangs onze 16 jaar oude keuken laten renoveren. Dit was noodzakelijk omdat de folielaag van de deurtjes en laden begon los te laten, te barsten en te bladderen. We hebben gekozen voor nieuwe frontjes + greepjes op alle kasten en laden, een nieuw aanrechtblad, nieuwe spoelbak + kraan, en (op advies van Jelco) een nieuwe (en veel zuinigere) koelkast. Jelco heeft ons daarbij goed geadviseerd, en ons bij onze keuze ook gewezen op dingen waar wij zelf niet zo gauw aan zouden hebben gedacht. Alles duidelijk en helder uitgelegd. Ook de montage is zeer netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Alles helemaal naar wens. In verband met een tekort aan monteurs moesten we wel wat langer wachten tot de keuken gemonteerd kon worden, maar dat was in ons geval geen probleem. Wij zijn dus zeer tevreden over Keukenadviesaanhuis.
FOTO VAN ANNIGJE DIJKHUIZEN-HORJUS
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe spoelbak”
Door D. Tolsma op zaterdag 3 feb 2018 18
De service van dhr Wolbers is zeer goed. Een snelle reactie en belangrijker, hij komt met pasklare oplossing voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Quooker aankoop”
Door Jaap op zaterdag 2 dec 2017 17
Prima geholpen. Quooker gekocht via marktplaats. Ongevraagd werden er toch nog een aantal goede vragen gesteld om te voorkomen dat ik het verkeerde product zou krijgen. Snelle reacties op mail en snelle levering. Prijs was ook super
FOTO VAN JAAP
De Quooker
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Roelofsen op vrijdag 10 nov 2017 17
Alles naar tevredenheid. De keuken heeft een heel andere uitstraling. Ik ben er blij mee. Ik vond de samenwerking met zowel jou als Durk plezierig en zal jullie zeker aanbevelen aan anderen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 6
Vestiging Keukenadviesaanhuis.nl
aWommels (showroom op afspraak) , De Iisbaan 11e, 8731 DW Wommels, tel 085 - 018 52 05
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.