Feedback
9,8

Adee Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Adee Keukens aan het juiste adres. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.
Ervaringen
Er zijn 242 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 235 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Goede service”
Door Joop Verwoerd op woensdag 22 mei 2024 24
weer een super ervaring met Adee keukens meegemaakt. Na 4 jaar gevraagd of we een kunststof spoelbak zeefje konden bestellen. Werd de volgende dag al geleverd, gevraagd of Adee keukens een tikkie wilden sturen. Antwoord Adee keukens: U krijgt geen tikkie, dit is service.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van mijn prachtige keuken”
Door M. van den Heuvel op vrijdag 10 mei 2024 24
Een jaar na de oplevering van mijn keuken kom ik eindelijk mijn belofte na om een review te schrijven. Het positieve daarvan is dat ik kan zeggen dat ik inmiddels een jaar met heel veel plezier gebruik maak van mijn prachtige keuken die met veel zorg en vakmanschap is geplaatst. Bij Adee doen ze inderdaad wat ze beloven, ook als je in Groningen woont.
FOTO VAN M. VAN DEN HEUVEL
+ Toon extra foto van M. van den Heuvel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Veerman op maandag 22 apr 2024 24
De levering van de keuken was top. Het plaatsen van de keuken ook zeer tevreden. We hebben wat probleempjes gehad maar werd super opgelost. Ik ben echt tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Michelle op zaterdag 13 apr 2024 24
Duidelijke communicatie, geen opdringerig gedrag. Weet waar ze over praten, goeie kwaliteit. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Koopman op woensdag 10 apr 2024 24
Keuken inclusief montage en voorbereiding aangeschaft bij Adee keukens in Rijssen. Heel netjes gedaan en ze doen wat ze beloven! Ook bij vragen kun je altijd bij ze terecht!
FOTO VAN KOOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. Horst op zaterdag 6 apr 2024 24
Vanaf de verkoop tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. D.m.v. mail steeds netjes op de hoogte gehouden (voordat de keuken besteld werd nog even vragen of we nog veranderingen wilde? en of de geplande datum nog steeds schikte?) Tijdens het plaatsen goed overleg gehad en tips gekregen van de monteurs. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fabienne Voortman op vrijdag 5 apr 2024 24
Heel goed advies in de winkel. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wil en alle opties besproken. Montage ging prima. Alle afspraken werden netjes nagekomen. En kleine beschadigingen die bij plaatsing bleken, werden heel netjes opgelost. Prima zaak.
FOTO VAN FABIENNE VOORTMAN
+ Toon extra foto van Fabienne Voortman
+ Toon extra foto van Fabienne Voortman
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Willemsen op donderdag 28 mrt 2024 24
Alles liep perfect. We zijn overal in meegenomen. Geen mankementen. Vakkundig en ervaren personeel. Zeer vriendelijk geholpen van verkoop tot aan opleveren. Echt een aanrader! Een eerlijk verhaal. Geen mooie verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Hans op dinsdag 19 mrt 2024 24
De keuken die wij hebben gekocht bij Adee is inmiddels geplaatst en ziet er prachtig uit. Van de verkoop tot aan de installatie hebben we heel goed contact gehad. We hebben Adee als zeer klantvriendelijk ervaren. Duidelijk merkbaar dat de medewerkers hierop zijn geselecteerd en worden getraind.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Hermien Weghorst op maandag 4 mrt 2024 24
We wisten niet wat ader keukens was maar toen we gingen kijken wisten we het zeker hier kopen we de keuken. Vriendelijk personeel en we konden rustig eerst even rondkijken. Samen met Henk onze wensen opgeschreven en als resultaat een prachtige keuken waar het prettig is om in te werken, en vakmensen met alles wat erbij komt kijken. Echt een aanrader als u een nieuwe keuken wilt.
FOTO VAN HERMIEN WEGHORST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellen van Tongerloo op dinsdag 27 feb 2024 24
Prachtige keuken gekocht bij Adee, zeer tevreden over het gehele traject en erg blij met het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ELLEN VAN TONGERLOO
+ Toon extra foto van Ellen van Tongerloo
+ Toon extra foto van Ellen van Tongerloo
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam. Tijhof op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij binnenkomst werden wij gelijk fijn aangesproken door het personeel. Na het rondkijken was ons oog al gevallen op een mooie hoekkeuken. Een fijn gesprek met Wilbert gehad over onze keuze, hij heeft ons hierbij goed geadviseerd over materialen en de verschillende soorten inbouw materiaal. De keuken uiteindelijk gekocht, en het plaatsen is goed verlopen. De monteurs namen alle tijd, en een goede uitleg van het nieuwe apparatuur. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. En wij zijn super blij met onze aankoop.
FOTO VAN FAM. TIJHOF
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door H. Bekken op zaterdag 17 feb 2024 24
Keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen. Ze doen wat ze zeggen, vanaf het eerste gesprek tot na het plaatsen van de keuken. Altijd vriendelijk, bereidwillig en komen afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door De jonge op zondag 28 jan 2024 24
Plaatsen van keuken goed. Communicatie was goed. Ook door middel van map en computer. De monteurs hebben goed werk afgeleverd en netjes achter gelaten. We zijn tot nu toe tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Patrick Span op zaterdag 23 dec 2023 23
Zeer prettig bedrijf qua communicatie. Vriendelijke medewerkers en zeer correcte afhandeling van afspraken. Vragen werden snel beantwoord. Ook het later op maar zagen van plinten is geen probleem. Monteurs waren kundig en netjes. We zijn erg blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN PATRICK SPAN
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Danneberg op zaterdag 11 nov 2023 23
Alles was netjes op tijd afgeleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door G.J. Wolterink op dinsdag 31 okt 2023 23
Goede ontvangst in showroom, perfect geïnformeerd, voldoende tijd voor overleg en informatie. Niets werd opgedrongen, wel uitstekend advies. Bezorging van onze keuken was zeer goed en op tijd. Plaatsing van onze keuken is prima verlopen, monteurs werkten goed samen, rustig en netjes. Wij zijn zeer positief.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Gert-Jan Ditsel op donderdag 19 okt 2023 23
Het hele proces van eerste contact tot aan de oplevering van onze keuken was perfect! Het klant centraal stellen principe snappen ze maar al te goed bij Adee Keukens in Rijssen. Ook de ervaren monteurs die onze keuken hebben geplaatst hebben super strak en netjes gewerkt! Ook bij dingen die ze in het werk tegen kwamen was er even kort overleg met ons als klant. Waardoor in samenspraak alles werd opgelost naar dikke tevredenheid! Complimenten voor het hele Adee team!
FOTO VAN GERT-JAN DITSEL
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Assink op zondag 8 okt 2023 23
De ontvangst in de showroom is erg hartelijk en er werd de tijd genomen om al onze wensen in het keukenontwerp te zetten. In die tijd werden we ook nog eens goed verzorgd met heerlijke koffie, versnaperingen en huisgemaakte soep. Je ontvangt een mooie map met duidelijke informatie over jouw keuken en alle informatie is ook online terug te vinden (met een wachtwoord). Onze nieuwe keuken is nog mooier geworden dan we ons voor de montage konden voorstellen. De keuken is uitstekend gemonteerd. Dikke pluim voor de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door A.Dunning op woensdag 13 sep 2023 23
Naar aanleiding van de beoordeling op qasa zijn wij bij Adee ter oriëntatie binnen gegaan. Wij zijn hier op één zeer prettige wijze en behulpzaam ontvangen door de receptionist die ook direct heeft geregeld dat wij, ondanks dat we geen afspraak hadden, door iemand van de verkoop konden worden geadviseerd. Deze heeft onze wensen en ideeën gehoord en uitgewerkt in een tekening en offerte. Dit gebeurde op een dusdanige professionele wijze dat er bij ons geen twijfel meer was om hier onze nieuwe keuken te kopen. Tijdens het vervolg proces zijn we op een zeer correcte en professionele wijze op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering en plaatsing is uitgevoerd door zeer vakkundig mensen op een zodanige wijze dat er geen vragen of opmerkingen zijn. Wij zijn meer dan tevreden op de wijze hoe wij zijn geholpen door de medewerkers van Adee keukens
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouwapparatuur”
Door Harrie lammersen op donderdag 10 aug 2023 23
Keuken, inclusief inbouwapparatuur is geplaatst naar onze wens. Plaatsen van de keuken is door een ervaren medewerker gedaan. Een kleine beschadiging is na enkele weken verholpen en opgelost.
FOTO VAN HARRIE LAMMERSEN
+ Toon extra foto van Harrie lammersen
+ Toon extra foto van Harrie lammersen
+ Toon extra foto van Harrie lammersen
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Jacqueline op maandag 24 jul 2023 23
Adee Keukens in Rijssen maakt zijn belofte waar. Onze verkoper, Silas, heeft ons uitstekend geholpen. Hij heeft goed geluisterd naar onze adviezen en heeft veel moeite voor ons gedaan. Ook een pluim voor de gastheer Piet, wij werden hartelijk door hem ontvangen en hij heeft gezorgd voor de catering. Waar tref je dit nog? En alle lof voor het bedrijf, Ter Harmsel die onze keuken vakkundig heeft gedemonteerd. Ook het inmeten van onze keuken is naar wens verlopen. Met een paar kleine aanpassingen hebben wij nu een keuken die onze verwachtingen overtreft! Ook een compliment voor de keukenmonteurs. Zij zijn vakkundig en hebben alles passend gemaakt. De koof met verlichting was een hele klus maar het resultaat mag er wezen. Al het materiaal is door beide bedrijven direct afgevoerd. Wij bevelen dit bedrijf van harte bij anderen aan. En bij de oplevering zagen wij dat de antislipmatten vergeten waren. Daar hadden wij het bij de aankoop wel over gehad maar deze stonden niet op de factuur. Hoe mooi is het als deze toch nog worden geplaatst zonder enige kosten!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Tonny Becker op zaterdag 15 jul 2023 23
Ruim aanbod van keukens. Zeer klantvriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen en de installatie door de monteurs was top!
FOTO VAN TONNY BECKER
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Herman en Carla Bruggink op dinsdag 20 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over Adee keukens. De verkoper had alle tijd en kennis om ons een keuken te verkopen. De levering was goed, het plaatsen werd gedaan door vakmensen! Al met al zeer tevreden en een aanbeveling om bij Adee een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Van den Berg - Wopereis op vrijdag 16 jun 2023 23
Zeer goed advies gekregen vanuit de verkoop over de mogelijkheden van de indeling van de keuken in de nieuwe uitbouw. Mooie en duidelijke tekeningen. Overgegaan tot aankoop van de keuken, prijs kwaliteitverhouding prima, geen opdringerige verkopers, nette behandeling. Installatie zeer netjes en houden zich aan de afspraak, goede service. Wij hebben meerdere keukenzaken bezocht en zijn zeer blij dat we bij Adee keukens onze keuken hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jilly Kippers op maandag 5 jun 2023 23
We zijn bijzonder goed en vakkundig geholpen, we wilden een op maat gemaakte keuken en hebben alles kunnen bespreken wat we wilden. Er werd heel goed naar ons geluisterd en meegedacht.
FOTO VAN JILLY KIPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Astrid en Evert Breman op zaterdag 27 mei 2023 23
We zijn goed meegenomen in de aanschaf van een nieuwe keuken. De dienstverlening (vanaf aankoop tot oplevering) is deskundig, behulpzaam en betrouwbaar. Afspraken worden prima nagekomen én het is kwalitatief een erg mooi product dat we gekocht hebben. We zijn erg tevreden over de keuken en de wijze waarop we door Adee geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Henk Smit op woensdag 10 mei 2023 23
Vandaag keuken monteur bij ons geweest, hij heeft nieuwe geleiders geplaatst in de onderste lade. Perfect gedaan, zeer vriendelijk en bekwaam, en na jaren van gebruik gratis geregeld! Bij Adee keukens kopen ja, waarom? Omdat vertrouwen altijd wint!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam Homan Almelo op dinsdag 9 mei 2023 23
Super bedrijf met service zoals het hoort.Na 8 jaar kregen wij last van een loszittende kraan. Na contact te hebben opgenomen waren ze binnen 2 dagen te plaatse om het te repareren. Na mijn vraag wat ik moest betalen kreeg ik als antwoord, dit valt bij ons onder garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H van Mulder op donderdag 4 mei 2023 23
We zijn goed voorgelicht over de mogelijkheden voor onze keuken en het installeren verliep netjes en binnen twee dagen was onze keuken klaar. Echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door René en Ine Beerling op dinsdag 2 mei 2023 23
We hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen. We zijn uiterst tevreden over het gehele proces. De tijdlijn vanaf de aankoop tm het plaatsen is zeer correct verlopen. De heren Niek en Mehmet hebben uitstekend werk geleverd. Waren zeer correct en elke dag exact op tijd. Niets dan lof.
FOTO VAN RENÉ EN INE BEERLING
+ Toon extra foto van René en Ine Beerling
+ Toon extra foto van René en Ine Beerling
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Smit op dinsdag 25 apr 2023 23
Bij Adee keukens jaren geleden een mooie keuken gekocht,voor een paar weken terug gingen onze slow close scharnieren van de deuren achter elkaar stuk. Dit gemeld bij hun. Er werd totaal niet moeilijk gedaan, ik zou gebeld worden voor een afspraak. Je gelooft het niet maar ze werden ook nog door een zeer ervaren monteur erin geplaatst opnieuw afgesteld. En dit alles ook nog gratis! Wij zijn dus super tevreden en blij dat we bij Adee gekocht hebben top!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Esther op dinsdag 18 apr 2023 23
Van eerste bezoek totaan de laatste plint, geen minpunten weer te geven. Uiterst vriendelijk geholpen (verkoper Wilbert), Adee komt afspraken na, heeft een ruim assortiment, levert op tijd en monteur Niek heeft een prima staaltje vakmanschap laten zien! In één woord geweldig geholpen en we zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Wijnand Wilbers op vrijdag 7 apr 2023 23
Duidelijke prijs afspraak en prima prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie. Levering van koelkast helaas op later moment, hiervan werd ik wel goed op de hoogte gesteld. Werd wel een tijdelijke koelkast geregeld. De geleverde Quooker had een probleem, maar is gefixed door een Quooker monteur. Verkeerde plinten en een ontbrekend handvat bij 1e levering. Die zijn bij een tweede afspraak alsnog netjes geleverd en gemonteerd samen met de koelkast. Al met al erg tevreden met mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat is beloofd”
Door Jan Roelofs op donderdag 6 apr 2023 23
Over het hele traject van verkoopgesprek tot en met de installatie van de keuken, met de bijbehorende communicatie, zijn we zeer te spreken. De keuken voldoet in alle opzichten aan onze wensen. Ook de installatie ervan werd gedaan door professionals. Adee keukens Rijssen heeft de 'Doen wat is Beloofd' leuze helemaal waar gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Komen echt na wat ze beloven”
Door Hendriks op maandag 13 mrt 2023 23
Zeer fijn mee denkende keukenvakzaak. Juiste mensen op de juiste plaats. Komen echt na wat ze beloven. Ons niet op lopen jagen met beslissen. Ook al hadden we drie bezoeken nodig voor we besloten. Alles in een keer geleverd. Geplaatst en afgewerkt. Top keuken monteur gehad. Een echte vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Petra en Kevin Brekelmans op vrijdag 10 mrt 2023 23
Voordat wij zijn gaan kijken voor een nieuwe keuken, wilden we eerst weten waar of het de moeite waard is om een keuken te kopen. Je hoort vaak slechte verhalen over vooral de na-service van keukenzaken. Mensen hebben de keuken betaald en vervolgens gaat er van alles fout tijdens of na installatie. Ineens zijn de meeste keukenboeren dan niet meer thuis en ben je als klant niets waard. Na zorgvuldig reviews lezen op verschillende sites zijn wij bij Adee Keukens in Rijssen terecht gekomen. Tijdens ons eerste bezoek werden we netjes en vriendelijk ontvangen. Geen pushende verkopers, maar kijk rustig rond en als we vragen hadden, dan zouden ze ons graag helpen. Vervolgens zijn we met Adee in zee gegaan en er een fantastisch mooie keuken gekocht. Bij de levering van de keuken, kwamen we tot ontdekking dat er iets niet juist geleverd was en tijdens installatie bleken er nog wat dingen niet goed te zijn. Alles werd direct opgepakt en opnieuw besteld.
Daarnaast hebben we 2 keer een composiet blad geleverd gekregen die beide niet goed waren. Dit bleek een productiefout te zijn en Adee is er continue mee bezig geweest om ook dit helemaal in orde te krijgen. Nu kunnen we genieten van een hele mooie keuken die geleverd en geïnstalleerd is door een uitermate goede keukenzaak. Als wij mensen één advies mogen geven: Als je opzoek bent naar een goede keukenzaak, ga zeker bij Adee Keukens in Rijssen kijken. Het is zeker de moeite waard om daar een eind voor te rijden. Keukens zijn per slot van rekening geen kleine uitgaven. Wij zijn er bijzonder tevreden vandaan gekomen. Mochten wij in de toekomst weer een keuken nodig hebben, dan zullen we zeker weer naar Adee Keukens gaan. @Adee Keuken, nogmaals super bedankt voor de fantastisch geleverde keuken en service. Petje af!
FOTO VAN PETRA EN KEVIN BREKELMANS
+ Toon extra foto van Petra en Kevin Brekelmans
+ Toon extra foto van Petra en Kevin Brekelmans
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J Leijendekker op dinsdag 28 feb 2023 23
Zeer goed bedrijf waar alle dingen kloppen. We zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen en alles tot in detail geregeld en uitgevoerd. Blij dat we met dit bedrijf zaken gedaan hebben! Echt een betrouwbaar bedrijf en een aanrader!
FOTO VAN J LEIJENDEKKER
+ Toon extra foto van J Leijendekker
+ Toon extra foto van J Leijendekker
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Roxanne Tokarczyk op dinsdag 7 feb 2023 23
Henk, Silas, Jan Willem, Mark en Jan-Willem, bedankt! Vandaag is onze keuken gemonteerd door Adee keukens uit Rijssen. Ik kan deze keukenzaak zeker aanbevelen. Wij hadden hoge verwachtingen (door de goede reviews die we eerder op internet hebben gelezen) en deze zijn zeker waargemaakt. Wij zijn erg tevreden over het volledige traject bij de aankoop van de keuken: 1) Vriendelijke ontvangst in de zaak, waarbij we uitgebreide informatie kregen over de mogelijkheden (zonder dat je het gevoel kreeg dat je meteen iets kopen moest). 2) Heldere prijzen en veel waar voor je geld. 3) Alle afspraken zijn nagekomen en de levering was op tijd. 4) De montage is zeer kundig uitgevoerd. De keuken zit er superstrak in. Ik ben geen minpunten tegengekomen :). Mocht ik ooit weer een keuken nodig hebben, dan kom ik hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Gedaan wat beloofd is”
Door fam. rieks op zaterdag 28 jan 2023 23
Ondanks dat we in corona tijd geen afspraak hadden, toch binnen gelaten en netjes te woord gestaan zonder verkoop aandrang door de heer p. meijer. Hierdoor vervolg afspraak gemaakt plannen door genomen en een mooie keuken uitgedacht. Na een poosje wachten (ivm corona/op apparaten enz) maart--november. Keuken heel netjes geplaatst, wachten was nog op koelkast, deze is nu ook vakkundig ingebouwd. Al met al gedaan wat beloofd is.

Aanvulling 29 april 2023:
Zou graag 5 sterren willen geven, nu alles is geleverd en naar alle tevredenheid.
REACTIE VAN RIEKS
Foto keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer betrouwbaar bedrijf”
Door Marein op maandag 16 jan 2023 23
Van begin tot einde zijn we (als toch wel veeleisende klanten) zeer goed begeleid in het proces van onze keukenrenovatie. Het resultaat is heel mooi. We zijn erg tevreden. En áls er ergens iets mis ging werd dit meteen opgelost. Ik raad mensen aan om met Adee keukens in Rijssen in zee te gaan. Misschien betaal je iets meer maar je hebt echt geen gedonder. Zeer betrouwbaar bedrijf.
FOTO VAN MAREIN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Richard Kelder op zaterdag 7 jan 2023 23
We werden vriendelijk geholpen in de showroom waar we een keuken gekocht hebben. Verder goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Levering en opbouwen en afwerking was perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en een mooie keuken”
Door Erik Schra op dinsdag 6 dec 2022 22
Goede ervaringen met dit bedrijf, er wordt in mogelijk heden gedacht, goede communicatie, netjes gewerkt.
FOTO VAN ERIK SCHRA
+ Toon extra foto van ERIK Schra
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Dhr. J. Nijkamp op maandag 28 nov 2022 22
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. De communicatie en service verliep heel goed. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR. J. NIJKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door W.Brinkman op vrijdag 11 nov 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Ze zijn al hun beloftes en afspraken nagekomen. De monteurs zijn ook zeer vakkundig en hebben voor elk probleem een oplossing. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en netjes ingebouwd”
Door Henk Kappert op maandag 31 okt 2022 22
De keuken is zeer netjes ingebouwd. We hadden wel een kleine vertraging bij het leveren van de koelkast en vaatwasser maar hier konden we zelfs tijdelijk vervanging voor krijgen. Alles was heel netjes en professioneel!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Theo Knipping op maandag 24 okt 2022 22
We hebben ons goed georiënteerd en zijn door vele positieve reviews eens bij Adee keuken in Rijssen gaan kijken. We hadden hiervoor al diverse zaken bezocht. Aanbod paste precies. Goed advies en bijbehorend plan gemaakt met Dirk-Jan. Vorige week is de keuken door een eigen ploeg (Jan Willem en Mehjmet) geïnstalleerd. Leuke lui netjes gewerkt, alles opgeruimd en een mooi product achtergelaten. Wij zijn superblij. Tijdens de installatie twee dingetjes geconstateerd. Wordt meteen ingepland en opgelost. Geen enkel moment bezorgd geweest (door vele cowboy keukenzaken), voelt en is gewoon goed! Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Lammert en Hennie Smeitink op maandag 24 okt 2022 22
Vanaf onze eerst ervaring, het uitzoeken van de keuken met alle toebehoren tot aan het plaatsen alleen maar positief over Adee keukens. Bij het uitzoeken van de keuken alle geduld en tijd en bruikbaar advies, van de medewerkster. Ze was niet aan het aandringen meer van: denk er nog over na en maak een nieuwe afspraak.
Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Adee is ook goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Andre en Anita Mollink op woensdag 19 okt 2022 22
5 sterren voor Wilbert en 5 sterren voor Mark. Wilbert heeft onze wensen qua keuken goed begrepen. Hij heeft ons heel prettig geholpen. Mark heeft de keuken geplaatst. Erg netjes en secuur gewerkt. Tot volle tevredenheid van ons. Adee bedankt, we zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Dirk-Jan op woensdag 5 okt 2022 22
Mooie keuken geplaatst door ervaren monteurs! Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“De verwachtingen meer dan waar gemaakt”
Door Johan V. Monique W. op zondag 25 sep 2022 22
Bij de start naar onze zoektocht voor een keuken voor ons nieuwe huis zijn wij gaan zoeken naar vergelijkingen van keuken leveranciers. Hierbij kwamen wij bij Qasa.nl uit en bij Adee keukens Rijssen welke in de top 5 staat bij Qasa.nl. Adee keukens heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt vanaf het eerste moment dat wij binnenstapten bij hen in de showroom. De keuken is nu opgeleverd en heel mooi geplaatst, goede service en vriendelijke medewerkers. Top gedaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“Goedg geholpen en een mooie keuken”
Door G.J.STAM op zaterdag 24 sep 2022 22
Een komplete keuken gekocht. We kunnen zeggen een goed bedrijf en we zijn goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marian Stoevelaar op maandag 12 sep 2022 22
We hebben een houtfineer keuken gekocht. De fronten zien er prachtig uit, het patroon loopt mooi door in de verschillende fronten. Bij plaatsing bleek één ladefront niet goed afgewerkt, omdat het patroon doorloopt worden twee ladenfronten vervangen, super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jolien Bruggink op donderdag 8 sep 2022 22
Van het begin met het uitzoeken van de keuken goed begeleid en met het plaatsen ook. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor deze meer dan geweldige ervaring”
Door Fam. M.J.M. Veldman op woensdag 7 sep 2022 22
Via onze hypotheekadviseur kwamen we terecht bij Adee keukens in Rijssen. Vol goede moed kwamen we in de zeer vriendelijk ogende showroom die zeer uitgebreid was ingericht met talloze keukenvarianten. Na de eerste indrukken maakten we kennis met de heer Voortman, aanbevolen door onze hypotheekadviseur. We schoven aan tafel en onder het genot van een kop koffie (gevolgd door heerlijke lekkernijen uit "eigen keuken" van Adee) wist de heer Voortman ons van de talloze keukenmodellen te begeleiden naar de uiteindelijke keuze die natuurlijk bij onze woning paste. We ontvingen een geplastificeerde computerfoto van onze nieuwe keuken. Voldaan en tevreden keerden we huiswaarts. Naarmate de tijd verstreek diende er zich een probleem aan. Veelgehoorde opmerkingen links en rechts "door de oorlogsindustrie de oekraine"... Tja....ook in ons geval bleek dat door wat dan ook de bestelde vaatwasser niet leverbaar was. Maar Adee liet het er niet bij zitten en zorgde voor een passend alternatief. Geweldig! Na een tijdje bleek dat ook de bestelde inductieplaat niet leverbaar was. Adee liet ons weten dat ze ons ter overbrugging een leentoestel zouden aanbieden. Maar uitgerekend de week voor aanvang van de werkzaamheden kregen we het meer dan verbluffende bericht van Adee dat de helle keuken inclusief onze eigen inductieplaat in een keer geleverd en gemonteerd zou worden. Dit is verbluffend en simpelweg niet anders te noemen dan subliem. Echt werkelijk waar meer dan de beste service die er maar is! Een geweldig team begon de werkzaamheden met het verwijderen van de oude keuken met zorg en vooral netjes werken. Tja....stof is natuurlijk onvermijdbaar maar dat ter zijde. Leidingen werden gelegd, aanpassingen daar waar nodig en toen dat alles een feit was kwamen de eigen installateurs van Adee. Met uiterste zorg werd de keuken opgebouwd met goed overleg om o ze wensen volledig te realiseren. Er werd zelfs niet moeilijk gedaan om extra werk om het NOG mooier te maken. Na afloop begon voor ons het schoonmaken en inrichten van de keuken. Een adembenemend mooie keuken van Adee is het eindresultaat.
Kleine attentie van Adee: een handdoek en vaatdoek erbij. En......een telefoontje van de heer Voortman of alles naar wens is en naar wens is verlopen. Kortom, geen dozen schuiven maar prima en zeer vakkundig advies met daarbij after sales service. Dat is wat bij ons maar zeer zeker ook bij Adee hoog in het vaandel staat! Als wij 10 sterren zouden kunnen geven dan zouden we zeker 12 of meer geven! Een echte aanrader met een kleine maar...... De maar? Nou gewoon, wij hopen nooit meer een keuken te kopen bij Adee....want...als de mooie Adee keuken aan vervanging toe zal zijn, dan zullen wij misschien niet meer leven of anders in een verzorgingstehuis leven. Adee keukens, met in het bijzonder de heer Voortman, bedankt voor deze meer dan geweldige ervaring!
FOTO VAN FAM. M.J.M. VELDMAN
REACTIE VAN M.J.M. VELDMAN
Niet tevreden.....(Lees beslist even verder!)

Even een kleine toevoeging op onze review die echt vermeld moet worden.
Tja....dan is de keuken verkocht, geleverd en opgebouwd...wat een ONGEKENDE AFTER SALES SERVICE! Adee komt nogmaals langs om ZELF het eindresultaat te bekijken. Ze zien echt werkelijk alles. En bij het kleinste detail is men niet tevreden en wordt ALLES zoooo ontzettend goed rechtgezet dit is echt meer dan een aanrader waard! En dat alles terwijl wij al dolgelukkig aan het genieten waren van die fenomenale keuken! Wij zijn er meer dan 100% van overtuigd dat beter echt niet bestaat! Nogmaals aan directie en voltallig personeel van Adee: Hartelijk dank voor jullie ongekend vakmanschap!!

Hartelijke groet vanuit onze keuken,
Fam. M.J.M. Veldman Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Niets anders dan lof”
Door André en Willeke op zondag 28 aug 2022 22
De keuken is op de afgesproken tijd geleverd. Alles compleet. De monteurs waren beide dagen keurig op tijd. Werken zeer netjes erg precies. Namen de tijd om de werking van ons nieuwe apparatuur uit te leggen. Niets anders dan lof voor dit bedrijf en zal zeker aanbevolen worden door ons.
FOTO VAN ANDRÉ EN WILLEKE
Reactie of foto toevoegen
“Prima ingebouwd en keurig afgewerkt”
Door jacqueline ten pierik op vrijdag 29 jul 2022 22
Onze ervaring met Adee is super goed. We hebben onze keuken besteld in corona tijd. Dus min of meer blind gekocht. Maar hij is absoluut zoals wij de keuken ons voorgesteld hadden. Ook op de voor af geplande datum geleverd. Prima ingebouwd en keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door Clazien Rooze op dinsdag 26 jul 2022 22
Prima keuken en gesprek. Echter na telefonisch contact geen respons. Na veel heen er weer contact lijkt het er op dat het uiteindelijk toch is goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Het hele traject ging voorspoedig”
Door Miranda Holterman op dinsdag 26 jul 2022 22
Wij zijn geholpen door de beste adviseur Silas Klein Nagelvoort, hij heeft een mooi ontwerp gemaakt en heeft een goed en eerlijk verhaal. Het hele traject van A tot Z ging voorspoedig. Vandaag is de keuken gemonteerd, ook de monteurs (Mark & Reint) zijn super vriendelijk en verstaan hun werk goed. De monteurs doen alles voorzichtig en nemen de tijd, ook hebben ze de ruimte heel netjes achter gelaten. Al met al TOP!
FOTO VAN MIRANDA HOLTERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Kruit op woensdag 13 jul 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier super blij mee. Uitstekende service in alle opzichten. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Linda Kappers op maandag 11 jul 2022 22
Onze complete keuken uitgezocht met behulp van Jenneke, fijne vrouw met veel verstand van wat ze verkoopt! Ook goede installateurs! Werken netjes en vragen duidelijk naar meningen van ons, kopers. Komen met goede oplossingen voor rare hoekjes en dingen waar ze ondertussen tegen aan liepen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door G.J. Polman op zondag 10 jul 2022 22
1 dag voor plaatsing werd de keuken afgeleverd en keurig op de goede plek neergezet. De volgende dag kwamen de twee monteurs om de keuken te plaatsen. Ik heb met verbazing gekeken hoe efficient deze 2 werkten. Je zag de keuken groeien naar iets moois. Een prima ervaring en zeker aan te bevelen voor degenen die een nieuwe keuken willen laten plaatsen.
FOTO VAN G.J. POLMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Haghuis op dinsdag 28 jun 2022 22
Online gezocht naar een regionaal keukencentrum met een hoge klantwaardering kwamen uit bij Adee keukens. Afspraak gemaakt en geholpen door Jenneke heel prettig en vakkundig had ook goede tips. Communicatie was prima keuken ingemeten en in juni geplaatst dit ging zeer nauwkeurig, rommel werd netjes opgeruimd, wij zijn zeer tevreden niet alle apparatuur was direkt leverbaar maar dit probleem speelt overal en ligt buiten de schuld van Adee. Het is trouwens keurig opgelost met een leentoestel en 2 weken later werd de apparatuur alsnog geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Fam. Pelgrim op donderdag 9 jun 2022 22
Wij zijn ontzettend blij met de kundigheid van al het personeel, dat ons geholpen heeft bij Adee keukens te Rijssen. Hier zijn we geholpen door de verkoper Silas. Met hem hebben we onze keuken samengesteld. Fijn dat je met ideeën komt, waar wij zelf niet eens over nagedacht hadden en/of het bestaan niet van wisten. De monteurs waren ook geweldig. Ze namen alle tijd om de keuken te plaatsen, wat resulteerde in een net afgewerkte keuken. En natuurlijk waren er wel wat kleine dingen die niet helemaal goed liepen, maar dit werd dan ook probleemloos opgelost. Al met al een geweldige ervaring.
FOTO VAN FAM. PELGRIM
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Henk Van Riele op donderdag 28 apr 2022 22
Prima contact en erg nette en nauwkeurig werkende monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door J.G. Wibbelink op maandag 25 apr 2022 22
We hebben onze keuken laten renoveren en het is een mooie keuken geworden. We zijn door iedereen vriendelijk en deskundig geholpen. De slogan "wij doen wat we beloven " is zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet vd Bosch op vrijdag 15 apr 2022 22
Mooie witte keuken gekocht, zeer netjes door vriendelijke ervaren monteurs geïnstalleerd, zeer tevreden over het resultaat, mooier dan verwacht, feest om er in te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Stijn op donderdag 14 apr 2022 22
Adee Keukens, dit is een mooi bedrijf met vriendelijke werknemers, ze ondersteunen en helpen je goed om zelf je droom keuken te ontwerpen. Ze nemen alle tijd en ruimte om dit mogelijk te maken. Ik het een goede ervaring en samenwerken mee gehad tot aan de montage toe.
FOTO VAN STIJN
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie en flexibele instelling”
Door Martinus op donderdag 10 mrt 2022 22
Volledig nieuwe keuken gekocht met inbouw apparatuur. Persoonlijke en vriendelijke aandacht gedurende het gehele process van orientatie tot levering en plaatsing. Duidelijke communicatie rondom het gehele proces. Uitstekende flexibele instelling alle medewerkers van Adee. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Eigen monteurs waren aardig en vakkundig”
Door Scharphof op dinsdag 1 mrt 2022 22
Goed en meedenkend geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Monteurs waren prima op tijd aardig en zeer vakkundig. Zij werken met eigen monteurs wat erg fijn is.
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Esther op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is voor mij een belangrijke plek. Ik kook en bak graag, maar zit ook aan een bepaald budget gebonden. Mijn wensen heb ik met haar besproken en toen zijn we gaan uitzoeken wat mogelijk is. Er werd ruim de tijd voor mij genomen. Geen druk gelegd. De showroom is overzichtelijk en niet te groot, waardoor je niet door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteindelijk een keuken uit kunnen kiezen. Passend bij mijn wensen en budget. De plaatsing ging ook heel soepel en rustig. Kortom, een tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de mooie keuken”
Door Pieter Veldman op zaterdag 5 feb 2022 22
We hebben vooraf veel rondgekeken, ook in Duitsland, om ideeën op te doen. Toen we bij Adee keukens in Rijssen kwamen hadden we voor ons zelf al een nauwkeurige tekening met hoe de keuken er uit moest zien (inclusief de kleuren). We werden door Silas Klein Nagelvoort heel goed geholpen. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en heeft dit goed vertaald in de keuken die we gekocht hebben. We zijn super tevreden met de mooie keuken en de kwaliteit is voor nu helemaal top!
FOTO VAN PIETER VELDMAN
+ Toon extra foto van Pieter Veldman
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arno op dinsdag 7 dec 2021 21
Voor de 2e keer een keuken bij Adee gekocht en door verhuizing in redelijk korte termijn, 2017 en 2021. Beide keren prima bevallen. Adee gaat met je om zoals je als klant mag verwachten. Alles netjes, op tijd en ga zo maar door. Vriendelijk personeel. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze in overvloed”
Door Filip Kruit op vrijdag 5 nov 2021 21
Zeer betrokken medewerkers en vakmanschap. Beveel het aan om bij ADEE keukens in Rijssen te kijken en kopen! Kwalitatief zeer hoog en keuze in overvloed!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keus”
Door Ruud en Ans op woensdag 20 okt 2021 21
Na een oriëntatie in de keuken branche zijn we terecht gekomen bij Adee. Een uitstekende keus.Het personeel is zeer vriendelijk en dat zorgt al meteen voor een goede basis. Zij doen hun werk zeer grondig, in goed overleg met de klant. Alles verloopt zoals je het zou willen. Ze denken goed met je mee en komen met bruikbare voorstellen. Hierdoor hebben we uiteindelijk een keer of vier enkele aanpassingen tussentijds kunnen doen waardoor het eindresultaat heel mooi is geworden.
Het vakmanschap van de door Adee zelf opgeleide jonge mensen is aan alles te zien. De wijze van werken (erg netjes), de nauwkeurigheid (ik zelf ben nogal een pietlut), en ook oplettend ivm beschadigingen. Nadat wij zelf al enkele lichte beschadigingen hadden geconstateerd op een aantal deurpanelen hebben de monteurs dat vastgelegd (foto's). Deze waren dus al beschadigd. Aangezien deze er bij de tweede keer ook weer in zaten waren we benieuwd hoe Adee dit zou gaan oplossen. Het bleek in het fabricageproces fout gegaan te zijn. We mochten nu kiezen uit een deurpaneel van een betere en dus ook duurdere klasse, en dat voor hetzelfde geld.
Alle deurpanelen dus. Hier waren we natuurlijk wel blij mee. Ook de Siemens oven, die niet meer voorradig bleek, werd vervangen door de opvolger!
Wat een service. Nogmaals bedankt.
FOTO VAN RUUD EN ANS
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en deskundig advies”
Door Gerard van den Hondel op dinsdag 19 okt 2021 21
Prettig en deskundig advies bij ontwerp van onze keuken en de keuze van materialen, kleuren, apparatuur enz. Levering geheel volgens afspraak en zorgvuldige plaatsing door echte vakmannen. Heel lange garantie op zowel apparatuur als plaatsing en dat kan ook gezien oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ed Klappe op donderdag 7 okt 2021 21
Verschillende keukenzaken bezocht om een indruk te krijgen. Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was. Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug. Er werd ons ontelbaar keer duidelijk gemaakt dat de service van Adee erg belangrijk was en dat ze echt doen wat ze beloven. Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte ervaring”
Door J Boensma op donderdag 30 sep 2021 21
Onze ervaring met Adee keukens, was perfect. Goede adviezen en en fijne uitleg. Duidelijke foto"s van wat het zou worden. Zeer tevreden met het resultaat en een hele fijne keuken. Precies onze smaak.
FOTO VAN J BOENSMA
Reactie of foto toevoegen
“Montage aanrechtblad”
Door Daniel op vrijdag 24 sep 2021 21
SUPER SERVICE! Van begin tot aan de laatste puntjes geholpen. Zelfs wat niet bij de "prijs" inbegrepen zat hebben ze gedaan en afgerond. Zeker een aanrader! Top! Vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: Het gaat om het monteren van een aanrechtblad. Dit is al gebeurd. Het is ons uitstekend bevallen. Dat laat de recensie wel zien ;).
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Patrick en Ilonka op vrijdag 17 sep 2021 21
Van begin tot eind perfect geholpen. In de winkel zijn ze erg deskundig, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Communicatie ging soepel. We kregen snel reactie op onze vragen. Bij het leveren van de keuken werd er door de transport dienst per ongeluk een onderdeel op het verkeerde adres afgeleverd maar deze werd prima op tijd alsnog bij ons geleverd. Bij installatie van de keuken bleek dat een plint een afwijkende (hout) kleur had. Er werd meteen aangeboden deze te vervangen. Er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan maar het gaat erom hoe ze dat oplossen. Bij deze zaak doen ze dat perfect!! Installateurs werken netjes, nauwkeurig en met respect voor de woning. Kortom een goede ervaring bij deze keuken zaak.
FOTO VAN PATRICK EN ILONKA
+ Toon extra foto van Patrick en Ilonka
+ Toon extra foto van Patrick en Ilonka
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect”
Door G.Borkent op vrijdag 10 sep 2021 21
Alles was perfect van inmeten aflevering plaatsen. Keurig netjes. Kon niet beter perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Daan Bekhuis op donderdag 9 sep 2021 21
We zijn zorgvuldig geholpen en ook met het nodige geduld en persoonlijke aandacht. Daarnaast is de keuken op een zeer professionele en rustige manier geplaatst, aangezien ons huis schots en scheef is, was dit best nog een uitdaging voor de zeer vriendelijke monteurs. Ook prima kwaliteit keuken. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
FOTO VAN DAAN BEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nick Akerboom op donderdag 9 sep 2021 21
Zeer tevreden met onze keuken! Goed geholpen in de showroom.Uiteindelijk een heel ander ontwerp van de keuken dan wij in eerste instantie bedacht hadden. En uiteindelijk ook mooi resultaat na het plaatsen. Keuken is keurig geplaatst en kleine onvolkomenheden zijn netjes opgelost. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door W.J. Bos op zondag 5 sep 2021 21
Adee keukens maken hun slogan "we doen wat we beloven" helemaal waar. De voorlichting is super en de prijzen zijn heel transparant. De sfeer van de voorlichting is vertrouwelijk. Nadat de keuken besteld was, bleek dat de bestelde inductiekookplaat niet op onze stroomvoorziening paste. Omruilen was geen probleem. De keuken is vakkundig geplaatst. De gebreken die er waren, zijn snel opgelost (de monteur zag o.a. een klein deukje in een deurtje). Voor een mooie keuken zonder gezeur raden wij Adee keukens aan.
FOTO VAN W.J. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Een nostalgische massief eiken keuken”
Door Fam. Post - de Vreugd op zaterdag 4 sep 2021 21
We hebben een nostalgische massief eiken keuken gekocht bij AD keukens Rijssen. Helemaal gemaakt naar persoonlijke wens met stollen, eigen "oud" witte kleur gespoten door fabrikant met 2 componenten lak. We zijn heel blij met deze prachtige en degelijke keuken!!!!! AD keukens dacht tot in de kleinste details mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze mooie keuken”
Door Fam. Dunsbergen op vrijdag 3 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en zullen zeker een keuken van Adee aanbevelen. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit.
FOTO VAN FAM. DUNSBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Ibo de Jong op vrijdag 3 sep 2021 21
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Adee keukens. Je weet wat je aan Adee keukens heb ze houden zich aan de afspraken en en service is gewoonweg super.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed op orde bij Adee”
Door J. Jacobs op donderdag 2 sep 2021 21
Keuken inmiddels 1 jaar in gebruik. Wij zijn er heel tevreden over. Advies, levering, installatie en nazorg allemaal goed op orde bij Adee Keukens.
FOTO VAN J. JACOBS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Johan Legebeke op donderdag 2 sep 2021 21
Via de goede recensies op internet zijn we bij ADEE keukens belandt. Er is na een afspraak voldoende tijd voor ons genomen om alle mogelijkheden te bekijken. Ook waren er veel voorbeelden van kleurstelling en materialen aanwezig of te zien in de showroom. Snelle reactie bij mailcontact tussen de afspraken door met de verkoper. De plaatsing is in 2 dagen prima uitgevoerd door deskundig en vriendelijke medewerkers. Wij zullen ADEE keukens zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHAN LEGEBEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam Bruins op woensdag 1 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, en kunnen Adee aanbevelen bij anderen, goede kwaliteit en klantvriendelijk.
FOTO VAN FAM.BRUINS
Reactie of foto toevoegen
“Mooi functionele keukem”
Door Edwin Nieland op woensdag 1 sep 2021 21
In een kleinere ruimte heb ik alles binnen handbereik, functioneel en ook in de stijl die bij mij past. Ik voel me thuis binnen de keuken.
FOTO VAN EDWIN NIELAND
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ben en Rian Smienk op woensdag 1 sep 2021 21
Adee keukens is een bedrijf dat meedenkt en afspraken nakomt. Complimenten voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Vakwerk!!
FOTO VAN BEN EN RIAN SMIENK
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Anna Koster op donderdag 26 aug 2021 21
Alles kan en alles mag binnen je budget. Als je twijfelt over iets, dan kun je ze bellen en ze staan je altijd netjes te woord. Top ervaring!! Kan het iedereen aanbevelen!
FOTO VAN ANNA KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door M.Heeremans op woensdag 11 aug 2021 21
wij hebben vanaf de eerste kennismaking met Adee Keukens, het advies, aankoop, levering en montage alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan. Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie, vakkundig advies en vakkundige plaatsing van de keuken, meedenkend personeel dat kwaliteit levert en echt de puntjes op de 'i ' zet! We zijn zeer tevreden over Adee Keukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Anta Heuten op maandag 19 jul 2021 21
In februari thuis aan de keukentafel de keuken uitgezocht, daarna een kort bezoek aan de showroom de laatste wijzigingen doorgevoerd. En op 15 juli is de keuken geplaatst. Niets dan lof! Van het eerste mailcontact met de verkoper, tot het plaatsen door de monteurs, echt alles zo goed geregeld, ze denken met alles mee, heel erg kundige vakmensen!! Als ik morgen weer een keuken moest uitzoeken, ging ik gelijk weer naar Adee, ik beveel ze dan ook van harte aan. Er is niet 1 ding fout gegaan, ze doen wat ze beloven. Ik ben super blij en tevreden.
FOTO VAN ANTA HEUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door familie Nijsink op maandag 14 jun 2021 21
wij wilden de keuken uitbreiden met een kastenwand inclusief een oven, de adviseur is bij ons langs geweest voor advies en inmeten. Alles is naar tevredenheid geplaatst, we zijn blij met de extra opbergruimte, ziet er prachtig uit
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door J. van Ommen op dinsdag 8 jun 2021 21
Wij hebben zeven jaar geleden een keuken bij Adee gekocht, onlangs was de rubberen ring van de afvoerstop/zeef versleten. Op ons verzoek om een nieuwe ring werd ons per omgaande én gratis een geheel nieuwe afvoerstop/zeef toegezonden! Super geregeld Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Gerrit Schilstra op dinsdag 1 jun 2021 21
Zeer prettige eerlijke keuken zaak. Mooie producten eerlijke open prijzen en communicatie. Uiteindelijk zeer blij met het eindresultaat er zijn een paar kleine dingen niet goed geleverd en dit is direct opgepakt en wordt zsm aangepast. We bevelen dit bedrijf absoluut aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Jeannette Krejenzang op vrijdag 30 apr 2021 21
Erg fijne en behulpzame verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Zeer vakbekwame en aardige installateurs bij het plaatsen van de keuken. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Adee Keukens
  Rijssen, Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548-540922
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.