Feedback
9,8

Adee Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
De mooiste keukens zonder zorgen! Van A tot Z met eigen mensen.

Keukens met talloze mogelijkheden
Woont u modern, landelijk, klassiek, tijdloos of mixt u stijlen tot een persoonlijke stijl? Met een breed aanbod van keukens bieden wij iedereen volop keukeninspiratie. De laatste ontwikkelingen in apparatuur, de meest actuele trends, u vindt alles wat nieuw en modern is terug in onze prachtige keukens. Hierdoor is onze collectie keukens altijd up to date, eigentijds en aansprekend voor iedereen. 1 ding blijft bij ons hetzelfde: onze passie om de allerhoogste kwaliteit te leveren, ook in het traject na verkoop. We werken dus niet alleen met gekwalificeerde mensen, maar wat voor ons minimaal net zo belangrijk is, is een drive om ergens een succes van te maken. Want voor Adee Keukens is goed niet goed genoeg. Het moet perfect! Pas wanneer u enthousiast bent, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Keukens vanuit een passie om de hoogste klanttevredenheid te bereiken
Wie de geschiedenis van DB Keukens een beetje kent, weet dat we ruim 25 jaar geleden startten met de verkoop van kwaliteitskeukens vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als pionier hadden we een nogal bijzondere aanpak binnen een branche die helaas niet altijd even goed bekend staat. Agressieve verkoop vinden we maar niks. We hechten er juist waarde aan om het klantbelang echt te dienen. Met persoonlijk advies, hoge kwaliteit van onze producten, het nakomen van afspraken, heldere offertes en netto prijzen. Dus geen toeslagen, opslagen, etc. Dankzij grootschalige volume-inkoop zijn onze prijzen laag en hoeft u ook niet te onderhandelen. Al snel blijken we een frisse wind te zijn die door keukenkopersland waait. En dus werd al snel een vestiging in Nunspeet geopend, startte de tweede Zeeuwse vestiging in Goes, en werd er in 2002 ook een showroom in Rijssen geopend: Adee Keukens. Nu, jaren later, verzorgen we hier nog steeds met het allergrootste plezier de mooiste keukens. Vanuit een hoge betrokkenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. U merkt dat ook wanneer u onze showroom binnenstapt. Van de receptioniste tot aan onze bestellers en de administratieve medewerkers achter de schermen, zij stellen zich elke dag weer ten doel om alles zo nauwkeurig mogelijk voor u te regelen. Tussen de vele keukenaanbieders in Rijssen staat Adee bekend als een degelijk bedrijf met een bijzonder hoge klanttevredenheid. Mogen wij ons ook voor u inspannen?

Al ruim 25 jaar een begrip
Adee Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Adee Keukens.
Ervaringen
Er zijn 260 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren223 ervaringen
4 sterren32 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Uitstekende keus”
Door Ruud en Ans op woensdag 20 okt 2021 21
Na een oriëntatie in de keuken branche zijn we terecht gekomen bij Adee. Een uitstekende keus.Het personeel is zeer vriendelijk en dat zorgt al meteen voor een goede basis. Zij doen hun werk zeer grondig, in goed overleg met de klant. Alles verloopt zoals je het zou willen. Ze denken goed met je mee en komen met bruikbare voorstellen. Hierdoor hebben we uiteindelijk een keer of vier enkele aanpassingen tussentijds kunnen doen waardoor het eindresultaat heel mooi is geworden.
Het vakmanschap van de door Adee zelf opgeleide jonge mensen is aan alles te zien. De wijze van werken (erg netjes), de nauwkeurigheid (ik zelf ben nogal een pietlut), en ook oplettend ivm beschadigingen. Nadat wij zelf al enkele lichte beschadigingen hadden geconstateerd op een aantal deurpanelen hebben de monteurs dat vastgelegd (foto's). Deze waren dus al beschadigd. Aangezien deze er bij de tweede keer ook weer in zaten waren we benieuwd hoe Adee dit zou gaan oplossen. Het bleek in het fabricageproces fout gegaan te zijn. We mochten nu kiezen uit een deurpaneel van een betere en dus ook duurdere klasse, en dat voor hetzelfde geld.
Alle deurpanelen dus. Hier waren we natuurlijk wel blij mee. Ook de Siemens oven, die niet meer voorradig bleek, werd vervangen door de opvolger!
Wat een service. Nogmaals bedankt.
FOTO VAN RUUD EN ANS
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en deskundig advies”
Door Gerard van den Hondel op dinsdag 19 okt 2021 21
Prettig en deskundig advies bij ontwerp van onze keuken en de keuze van materialen, kleuren, apparatuur enz. Levering geheel volgens afspraak en zorgvuldige plaatsing door echte vakmannen. Heel lange garantie op zowel apparatuur als plaatsing en dat kan ook gezien oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ed Klappe op donderdag 7 okt 2021 21
Verschillende keukenzaken bezocht om een indruk te krijgen. Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was. Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug. Er werd ons ontelbaar keer duidelijk gemaakt dat de service van Adee erg belangrijk was en dat ze echt doen wat ze beloven. Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte ervaring”
Door J Boensma op donderdag 30 sep 2021 21
Onze ervaring met Adee keukens, was perfect. Goede adviezen en en fijne uitleg. Duidelijke foto"s van wat het zou worden. Zeer tevreden met het resultaat en een hele fijne keuken. Precies onze smaak.
FOTO VAN J BOENSMA
Reactie of foto toevoegen
“Montage aanrechtblad”
Door Daniel op vrijdag 24 sep 2021 21
SUPER SERVICE! Van begin tot aan de laatste puntjes geholpen. Zelfs wat niet bij de "prijs" inbegrepen zat hebben ze gedaan en afgerond. Zeker een aanrader! Top! Vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: Het gaat om het monteren van een aanrechtblad. Dit is al gebeurd. Het is ons uitstekend bevallen. Dat laat de recensie wel zien ;).
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Patrick en Ilonka op vrijdag 17 sep 2021 21
Van begin tot eind perfect geholpen. In de winkel zijn ze erg deskundig, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Communicatie ging soepel. We kregen snel reactie op onze vragen. Bij het leveren van de keuken werd er door de transport dienst per ongeluk een onderdeel op het verkeerde adres afgeleverd maar deze werd prima op tijd alsnog bij ons geleverd. Bij installatie van de keuken bleek dat een plint een afwijkende (hout) kleur had. Er werd meteen aangeboden deze te vervangen. Er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan maar het gaat erom hoe ze dat oplossen. Bij deze zaak doen ze dat perfect!! Installateurs werken netjes, nauwkeurig en met respect voor de woning. Kortom een goede ervaring bij deze keuken zaak.
FOTO VAN PATRICK EN ILONKA
+ Toon extra foto van Patrick en Ilonka
+ Toon extra foto van Patrick en Ilonka
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect”
Door G.Borkent op vrijdag 10 sep 2021 21
Alles was perfect van inmeten aflevering plaatsen. Keurig netjes. Kon niet beter perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Daan Bekhuis op donderdag 9 sep 2021 21
We zijn zorgvuldig geholpen en ook met het nodige geduld en persoonlijke aandacht. Daarnaast is de keuken op een zeer professionele en rustige manier geplaatst, aangezien ons huis schots en scheef is, was dit best nog een uitdaging voor de zeer vriendelijke monteurs. Ook prima kwaliteit keuken. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
FOTO VAN DAAN BEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nick Akerboom op donderdag 9 sep 2021 21
Zeer tevreden met onze keuken! Goed geholpen in de showroom.Uiteindelijk een heel ander ontwerp van de keuken dan wij in eerste instantie bedacht hadden. En uiteindelijk ook mooi resultaat na het plaatsen. Keuken is keurig geplaatst en kleine onvolkomenheden zijn netjes opgelost. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door W.J. Bos op zondag 5 sep 2021 21
Adee keukens maken hun slogan "we doen wat we beloven" helemaal waar. De voorlichting is super en de prijzen zijn heel transparant. De sfeer van de voorlichting is vertrouwelijk. Nadat de keuken besteld was, bleek dat de bestelde inductiekookplaat niet op onze stroomvoorziening paste. Omruilen was geen probleem. De keuken is vakkundig geplaatst. De gebreken die er waren, zijn snel opgelost (de monteur zag o.a. een klein deukje in een deurtje). Voor een mooie keuken zonder gezeur raden wij Adee keukens aan.
FOTO VAN W.J. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Een nostalgische massief eiken keuken”
Door Fam. Post - de Vreugd op zaterdag 4 sep 2021 21
We hebben een nostalgische massief eiken keuken gekocht bij AD keukens Rijssen. Helemaal gemaakt naar persoonlijke wens met stollen, eigen "oud" witte kleur gespoten door fabrikant met 2 componenten lak. We zijn heel blij met deze prachtige en degelijke keuken!!!!! AD keukens dacht tot in de kleinste details mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze mooie keuken”
Door Fam. Dunsbergen op vrijdag 3 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en zullen zeker een keuken van Adee aanbevelen. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit.
FOTO VAN FAM. DUNSBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Ibo de Jong op vrijdag 3 sep 2021 21
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Adee keukens. Je weet wat je aan Adee keukens heb ze houden zich aan de afspraken en en service is gewoonweg super.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed op orde bij Adee”
Door J. Jacobs op donderdag 2 sep 2021 21
Keuken inmiddels 1 jaar in gebruik. Wij zijn er heel tevreden over. Advies, levering, installatie en nazorg allemaal goed op orde bij Adee Keukens.
FOTO VAN J. JACOBS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Johan Legebeke op donderdag 2 sep 2021 21
Via de goede recensies op internet zijn we bij ADEE keukens belandt. Er is na een afspraak voldoende tijd voor ons genomen om alle mogelijkheden te bekijken. Ook waren er veel voorbeelden van kleurstelling en materialen aanwezig of te zien in de showroom. Snelle reactie bij mailcontact tussen de afspraken door met de verkoper. De plaatsing is in 2 dagen prima uitgevoerd door deskundig en vriendelijke medewerkers. Wij zullen ADEE keukens zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHAN LEGEBEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam Bruins op woensdag 1 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, en kunnen Adee aanbevelen bij anderen, goede kwaliteit en klantvriendelijk.
FOTO VAN FAM.BRUINS
Reactie of foto toevoegen
“Mooi functionele keukem”
Door Edwin Nieland op woensdag 1 sep 2021 21
In een kleinere ruimte heb ik alles binnen handbereik, functioneel en ook in de stijl die bij mij past. Ik voel me thuis binnen de keuken.
FOTO VAN EDWIN NIELAND
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ben en Rian Smienk op woensdag 1 sep 2021 21
Adee keukens is een bedrijf dat meedenkt en afspraken nakomt. Complimenten voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Vakwerk!!
FOTO VAN BEN EN RIAN SMIENK
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Anna Koster op donderdag 26 aug 2021 21
Alles kan en alles mag binnen je budget. Als je twijfelt over iets, dan kun je ze bellen en ze staan je altijd netjes te woord. Top ervaring!! Kan het iedereen aanbevelen!
FOTO VAN ANNA KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door M.Heeremans op woensdag 11 aug 2021 21
wij hebben vanaf de eerste kennismaking met Adee Keukens, het advies, aankoop, levering en montage alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan. Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie, vakkundig advies en vakkundige plaatsing van de keuken, meedenkend personeel dat kwaliteit levert en echt de puntjes op de 'i ' zet! We zijn zeer tevreden over Adee Keukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Anta Heuten op maandag 19 jul 2021 21
In februari thuis aan de keukentafel de keuken uitgezocht, daarna een kort bezoek aan de showroom de laatste wijzigingen doorgevoerd. En op 15 juli is de keuken geplaatst. Niets dan lof! Van het eerste mailcontact met de verkoper, tot het plaatsen door de monteurs, echt alles zo goed geregeld, ze denken met alles mee, heel erg kundige vakmensen!! Als ik morgen weer een keuken moest uitzoeken, ging ik gelijk weer naar Adee, ik beveel ze dan ook van harte aan. Er is niet 1 ding fout gegaan, ze doen wat ze beloven. Ik ben super blij en tevreden.
FOTO VAN ANTA HEUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door familie Nijsink op maandag 14 jun 2021 21
wij wilden de keuken uitbreiden met een kastenwand inclusief een oven, de adviseur is bij ons langs geweest voor advies en inmeten. Alles is naar tevredenheid geplaatst, we zijn blij met de extra opbergruimte, ziet er prachtig uit
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door J. van Ommen op dinsdag 8 jun 2021 21
Wij hebben zeven jaar geleden een keuken bij Adee gekocht, onlangs was de rubberen ring van de afvoerstop/zeef versleten. Op ons verzoek om een nieuwe ring werd ons per omgaande én gratis een geheel nieuwe afvoerstop/zeef toegezonden! Super geregeld Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Gerrit Schilstra op dinsdag 1 jun 2021 21
Zeer prettige eerlijke keuken zaak. Mooie producten eerlijke open prijzen en communicatie. Uiteindelijk zeer blij met het eindresultaat er zijn een paar kleine dingen niet goed geleverd en dit is direct opgepakt en wordt zsm aangepast. We bevelen dit bedrijf absoluut aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Jeannette Krejenzang op vrijdag 30 apr 2021 21
Erg fijne en behulpzame verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Zeer vakbekwame en aardige installateurs bij het plaatsen van de keuken. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met kookeiland”
Door Ine op zaterdag 24 apr 2021 21
We hebben onze keuken totaal verbouwd. We zijn door Adee met engelengeduld behandeld en hebben net zo lang gepuzzeld en gewijzigd tot het goed was.
Supersympatieke verkoper die zeker niet opdringerig was. De monteurs waren ook heel netjes, punctueel en erg professioneel. We hebben nu een prachtige keuken met een kookeiland van 4.50 m.
FOTO VAN INE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9,5”
Door Familie van Bruchem op maandag 19 apr 2021 21
Prima korte lijntjes bij aankoop keuken met verkoper ondanks de maatregelen Corona. Uitstekende monteurs, vriendelijk, zorgvuldig en nette werklui. Wellicht als enige tip nog een stuk aftersales vanuit de verkoper na plaatsing had het helemaal perfect gemaakt! Maar een dikke 9,5 vanuit ons.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie eiken keuken”
Door Natasja op woensdag 17 mrt 2021 21
Mooie eiken keuken met composiet blad gekocht, voorzien van stollen. Erg tevreden over ontwerp, ze denken goed mee, zowel creatief als praktisch, goede prijs, nette service en alles goed geplaatst.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda de Goeijen op maandag 1 mrt 2021 21
Zonder afspraak liep ik bij deze winkel naar binnen, direct werd ik vriendelijk geholpen. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om een keuken uit te kunnen zoeken. De service het meedenken, het was gewoon perfect. Met de tekening op zak naar huis, toch...toch zou ik dit nog wel zus willen, dat nog wel zo. Geen probleem het werd direct voor me geregeld. Na de koop te hebben afgerond werd ik van elke stap op de hoogte gehouden. Keurig werd er een afspraak met mij ingepland voor het inmeten, het afleveren. Eindelijk, eindelijk kan de keuken dan geplaatst worden, als een kind zo blij was ik. Alles was goed en duidelijk aangegeven, tekenen al weken tevoren in mijn bezit. Hoe makkelijk kan service verleent worden? Nou, bij Adee lijkt het alsof het niet meer dan vanzelfsprekend is! Super tevreden met hoe alles is verlopen!! Jammer dat ik voorlopig voorzien ben, anders zou ik zo weer mijn keuken hier kopen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Scherp oog voor detail”
Door Richard oude Egbrink op maandag 1 feb 2021 21
Wij hebben in maart 2020 een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Deze keuken is afgelopen week geplaatst. Reden dat dit zo lang heeft geduurd ligt niet aan Adee maar had allerlei andere oorzaken. Laat ik het zo zeggen, wij zijn niet de meest makkelijke klant geweest voor Adee. De wijze waarop Adee ons heeft geadviseerd en heeft geholpen bij al onze verzoeken is top! Er was niets dat niet mogelijk was. Adee heeft ons de gehele tijd het gevoel gegeven dat wij ons geen zorgen hoefde te maken. Ik denk dat dat Adee ook meteen het best typeert. Je wordt als klant ontzorgd. Van ontwerp tot uitvoering heeft Adee een scherp oog voor detail. De leverantie en plaatsing ging geheel volgens afspraak en het eindresultaat ziet er fantastisch uit! wij zijn er heel blij mee en zullen Adee dan ook zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Jean- Pierre Nieuwenhuis op vrijdag 29 jan 2021 21
Zijn super blij met de keuken alles was top geregeld. Keuken is ook zeer netjes geplaatst en een super na service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Jonge op vrijdag 29 jan 2021 21
Vorige week is de keuken geplaatst. We zijn erg tevreden. Alles duidelijk en goed uitgelegd. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Adee Keuken chapeau”
Door Irma en Han van Keulen op vrijdag 4 dec 2020 20
De 9,7 score is zeer zeker terecht. Het begon al met het advies in de showroom, eerlijk, meedenkend en ook belangrijk er werd ook in alle rust aandacht besteed aan jouw wensen. De levering van de keuken door Brinks verliep ook vlekkeloos. Een groot compliment voor de monteurs van Adee Keuken, ze werken serieus, nauwkeurig en letten op details. Kortom wij zijn zeer tevreden over Adee Keukens en ze zijn de score van 9,7 zeker waard. Ook wij werden getipt over de kwaliteit en willen die tip graag doorgeven aan mogelijke nieuwe klanten. Adee Keuken chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel!”
Door Ellis Smit op zaterdag 28 nov 2020 20
Dit bedrijf doet echt wat ze beloven! Mooie collectie keukens met veel mogelijkheden en een nette prijs. Alle mijn vragen, mails etc worden snel en correct beantwoord. De montage verliep perfect en vlekkeloos. Uiterst professioneel! Heel bijzonder in deze snelle wereld, waar de details nog wel eens vergeten worden door de commerciële bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder professioneel”
Door John en Marjo Bonnier op dinsdag 10 nov 2020 20
We zochten een nieuwe keuken en werden bij Adee bijzonder prettig geholpen bij maken maken van een keuze. Het vervolgtraject liep al even prettig: duidelijke afspraken en het inbouwen van de keuken was bijzonder professioneel. We zijn bijzonder tevreden over de service, kwaliteit en de prettige sfeer van samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Gerrit Schoolen op donderdag 22 okt 2020 20
We hebben een keuken gekocht in een U opstelling. De monteurs deden er twee en een halve dag over de montage. We dachten eerst dat is wel lang maar als je ziet hoe nauwkeurig deze monteurs te werk gaan dan snap je het wel. Als ze iets tegenkomen wat niet goed past gaan ze even in discussie en lossen het vervolgens geweldig op. Geweldig gedaan.
FOTO VAN GERRIT SCHOOLEN
Keuken in een U
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Johnny en Lisette op woensdag 7 okt 2020 20
Goede kwaliteit keuken. Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Aanvulling ontvangen 9 oktober 2020: De keuken is geplaatst en dit is uitstekend bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer gemonteerd”
Door L. Everts op zaterdag 29 aug 2020 20
Een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Door onvoorziene omstandigheden kon op de afgesproken tijd de keuken niet geplaatst worden. Daar deden ze bij Adee niet moeilijk over en er werd een andere datum gepland. De keuken is in 1 keer goed gemonteerd. Alles was er . Het verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Hans Pluimers op maandag 24 aug 2020 20
keuken gekocht, goed geholpen, afspraak voor levering en plaatsing gemaakt, levering was op tijd, plaatsing was op tijd, alle onderdelen waren er, keuken netjes geplaatst.
Adee staat bekend om goede service, die hebben we nog niet eens nodig gehad omdat de levering + plaatsing gewoon helemaal goed was. Zitten gewoon echt geen minpunten aan voor onze keuken, we zijn heel blij dat we bij Adee besteld hebben, gewoon top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Erna op vrijdag 7 aug 2020 20
In februari heb ik de keuken uitgezocht, er werd echt de tijd genomen om de juiste keuze te maken en ook om een mooie indeling van de keuken te maken. Na afloop had ik een fijn gevoel over mijn keuzes, tussendoor nog wel van merk vaatwasser gewisseld dat was geen probleem en werd vlot geregeld. Het plaatsen van de keuken verliep ook erg prettig, er was goed overleg mogelijk en de keuken is heel strak en mooi geplaatst. Wat ik vooral prettig vond is dat alles vlot en goed geregeld werd, mail werd snel beantwoord en toen er nog wat extra werk bijkwam was dit ook geen probleem. Mocht iemand op zoek zijn naar een keukenzaak dan zal ik Adee keukens zeker aanraden!
FOTO VAN ERNA
Witte keuken met mintgroene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Marieke en Ardo op vrijdag 17 jul 2020 20
Voor de levering geregeld telefoon. 2x ingemeten omdat ze de graden van een hiek zeker wilde weten. Alles op tijd geleverd. Er misten 2 handgrepen en het werkblad was blijkbaar niet helemaal haaks.zelf viel ons dat niet op maar ze kwamen er zelf mee.Binnen een week een ander blad geleverd met de 2 grepen.super service. Zowel verkoop als monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.service gericht.je hoeft nergens achteraan of te zeuren om iets het word gewoon direct geleverd en geregeld en ja ze doen echt wat ze beloven. Erg blij met onze keuze voor adee keukens rijssen van de db groep
Reactie of foto toevoegen
“Recensies zijn waargemaakt”
Door Fam. Lunding op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn niet zo van de recensies, maar in dit geval maken we toch een uitzondering.
Mede door de goede recensies op deze site hebben we uiteindelijk besloten om bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. En vanaf het moment dat we de 1e keer de showroom met een zeer mooie uitstraling binnen liepen tot aan de montage zijn we zeer tevreden. Piet heeft ons uitstekend geadviseerd en alle vragen die we nog hadden na het plaatsen van de order netjes afgehandeld. Ons grootste compliment echter gaat uit naar Niek, wat heeft hij de keuken er strak in gemonteerd en hij dacht ook nog eens goed mee, zo heeft hij de koof anders dan op tekening gemaakt en die ziet er nu gewoon beter uit dan op tekening. Kortom de recensies zijn wat ons betreft waar gemaakt en wij bevelen Adee keukens dan ook aan een ieder aan. Mochten wij in de toekomst weer een keuken willen dan is voor ons de keus dan ook al snel gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed meegedacht”
Door familie Zeijpveld op vrijdag 26 jun 2020 20
hebben keuken gekocht. Bij het kopen en bij het plaatsen vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Zeer goed meedenken met onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door Carolina en Jan Slagman op maandag 8 jun 2020 20
We zijn bij de aankoop van de keuken erg goed geadviseerd en de slogan DOEN zoals BELOOFD maken ze meer dan waar! Kortom: een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed luisteren”
Door Familie Solino Overmars op zondag 7 jun 2020 20
Onze ervaring met ADEE keukens willen wij graag met u delen. De verkoper was zeer geduldig en heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, wat tot een prachtige eindresultaat heeft geleid. Een mooie hoekkeuken. Ook waren wij uiterst tevreden over de monteurs. Deze waren zeer netjes en heel vakkundig.
FOTO VAN FAMILIE SOLINO OVERMARS
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans en Marian Brouwer op donderdag 23 apr 2020 20
Heel erg blij met onze keuken. We hebben de keuken precies zo als wij hem wilde hebben. Van hout met een grijs composiet werkblad. Op maat gemaakt voor ons huis. We zijn erg goed geholpen door Piet, hij heeft fijn meegedacht in de keuze voor apparatuur en mogelijkheden voor de kasten. Onze wens voor houten schappen boven het aanrecht met verlichting is ook precies zo geworden als we hoopten. Ook de plaatsing van de keuken is perfect gedaan. De mannen werkten erg netjes en dachten mee over mogelijkheden van bv. het plaatsen van de handgrepen en de luchtafvoer van de afzuiger. Kortom; wij zijn super tevreden en erg blij met onze keuken.
FOTO VAN HANS EN MARIAN BROUWER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door Gerard Koopman op maandag 20 apr 2020 20
DB keuken gekocht bij ADEE keukens Rijssen. Goed advies bij de samenstelling en inrichting van de keuken. Voorbeeldige,vakkundige en oplossingsgerichte plaatsing door de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Dick op woensdag 15 apr 2020 20
Na 31 jaar (!) was onze keuken aan vervanging toe. We hebben ons uitgebreid georiënteerd bij verschillende zaken en besloten in zee te gaan met Adee Keukens Rijssen. Geen moment spijt van gehad! Aankoopadvisering was terzake kundig, de keuze is reuze - en met het resultaat zijn we heel blij! De keuken staat er inmiddels drie jaar. Áls er eens iets aan de hand is, is de service voortreffelijk en wordt het probleempje snel en efficiënt verholpen. Als we over 31 jaar -of minder- weer eens aan een andere keuken toe zijn, wordt het weer Adee!
FOTO VAN DICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt fijn”
Door F.W. op vrijdag 3 apr 2020 20
Dit is onze tweede keuken via ADEE (de vorige keuken is in 2013 geplaatst). Ondanks dat ADEE inmiddels gegroeid is, is de ervaring nog altijd helemaal goed. Het verkoopgesprek verliep erg leuk (met dezelfde verkoper als in 2013) en al snel kwamen we tot een ontwerp wat volledig bij ons paste. Het fijne is dat je echt merkt dat je als terugkomende klant gewaardeerd wordt en gaf ons een gevoel van vertrouwen. De installatie van de keuken verloopt in alle rust en tot in het diepste detail. Het resultaat is een prachtig afgewerkte keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.

Eerdere ervaring van 11 april 2014: Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
FOTO VAN F.W.
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Werkelijk super”
Door Hendrie Karlsson op dinsdag 31 mrt 2020 20
Wij hebben een complete keuken gekocht, na een uitgebreid gesprek over onze wensen werd er een mooie tekening gemaakt. Daarna nog een paar dingen aangepast, telkens zonder probleem en in goed overleg. De plaatsing verliep werkelijk fantastisch, keurig alles opgeruimd en netjes afgewerkt. Ik kan iedereen aanreden om bij ADEE een keuken te kopen werkelijk super.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Familie H.Jansen op vrijdag 27 mrt 2020 20
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, helemaal naar wens met dank aan de verkopers Piet en Dirk Jan! We zijn dan ook blij dat we voor AD keukens hebben gekozen, ze komen de afspraken keurig na en de communicatie is perfect! Ook het plaatsen is prima gedaan door Seine en Jan Willem, het kan niet beter, ik zou dan ook iedereen willen aanraden, zoek niet verder want bij AD keukens is afspraak echt afspraak!
REACTIE VAN H.JANSEN
Bijgaand foto van keuken fam. Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Dini Pluimers op woensdag 25 mrt 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken. Onze ervaring met Adee keukens is zeer goed. Goed ontvangen door de heer Meijer en goed voorgelicht. Tijdens de weken die wij moesten wachten tot de plaatsing van onze keuken kregen wij voldoende informatie en een goed leiding schema. De plaatsing is volledig naar wens verlopen en zonder mankementen. Eindconclusie: blij en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Patricia vis op vrijdag 13 mrt 2020 20
Na lang zoeken terecht gekomen bij adee keukens in Rijssen, waar we echt super zijn geholpen door Piet! Echt wat een service, het meedenken, de tijd, duidelijkheid en aandacht die ze er aan besteden het voelde als een warm bad! Uiteindelijk kwamen we tot een prachtige keuken! In de aanloop van het plaatsen van de keuken waren er nog wat aanpassingen maar niks was teveel het werd allemaal keurig opgelost. En eindelijk was daar de dag dat de keuken geplaatst ging worden . De monteurs Seine en Johan hebben de keuken fantastisch en keurig geplaatst , er was miscommunicatie over de schouw maar hebben dat fantastisch opgelost! Echt vol lof over de monteurs ze waren gezellig werkte keurig en hebben een fantastische keuken afgeleverd! Dus bij deze dikke dikke duim voor dit bedrijf! Vrg Patricia vis
FOTO VAN PATRICIA VIS
+ Toon extra foto van Patricia vis
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Lohuis op woensdag 11 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken, zoals wij werden professioneel geholpen bij het uitzoeken van de materialen en het uit tekenen van het ontwerp. Ook zijn we zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Kortom het is geworden zoals het ons was voorgesteld.
FOTO VAN JAN LOHUIS
Resultaat zoals voorgesteld
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geplaatst”
Door Dina Bouwhuis op woensdag 11 mrt 2020 20
Bij verschillende keukenzaken ben ik wezen kijken voor een nieuwe keuken. Adee viel direct op doordat zij als enige keukenzaak precies die eigentijdse look hadden die ik zocht en binnen mijn budget viel. Daarnaast ben ik goed geholpen, door iemand die meedacht met wat ik nodig had. Enkele maanden later was er nog iets met de koelkast. Dit was met een belletje opgelost, waarbij - zonder gezeur - een monteur al snel kosteloos langskwam om dit op te lossen. Al met al, ik ben zeer tevreden over Adee: ik geniet nog elke dag van mijn mooie, perfect geplaatste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam. Juurlink op maandag 9 mrt 2020 20
Alle afspraken zijn 100 % nagekomen! Levering keuken en uitvoering werkzaamheden zijn geheel volgens planning verlopen. Nul opleveringspunten na plaatsing en ook nu de keuken een maand in gebruik is, hebben wij geen onvolkomenheden geconstateerd. Kortom: een tevreden klant die gekregen heeft wat hij meende te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Jaap en Gerda Groen op zaterdag 7 mrt 2020 20
Wij komen uit Naaldwijk en hadden in Rijssen een afspraak voor een serre. We waren wat aan de vroege kant en zagen de keukenshowroom. Dit was oktober 2018. Eind 2019 zou ons nieuw te bouwen huis volgens planning opgeleverd worden.Om de tijd te doden wij naar binnen gestapt voor wat inspiratie.Het is voor mij niet de eerste keuken die we kochten dus enige ervaring hadden we wel.Ik had aangegeven dat we uit het westen kwamen en toevallig hier beland zijn. Nadat we de afspraak voor de serre hadden gehad, zijn we terug gegaan mede omdat Jan Willem in de middag geen afspraak had staan. Ik heb mijn eisen op tafel gelegd en een mooie keuken uitgezocht.Er werd heel veel tijd aan besteed en goede adviezen verstrekt.We zijn ruim 2 1/2 uur bezig geweest met ontwerp etc. de tijd vloog voorbij.Wat ik ook belangrijk vond dat er 1 aanspraakpunt is en korte lijnen. Om een lang verhaal kort te maken in november is de keuken geplaatst en wat een vakmensen geen gehaast maar alles even precies en bij kleine problemen goede oplossingen. Een hele mooie keuken voor een prima prijs. Wij zijn er heel blij mee.
FOTO VAN JAAP EN GERDA GROEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Mark op donderdag 5 mrt 2020 20
Alles tot in de puntjes verzorgd en alle afspraken netjes na gekomen
Reactie of foto toevoegen
“3 keukens”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20
3 keukens gekocht Adee keukens Rijssen. Een hele goede service! Kwaliteit voor een betaalbare eerlijke prijs. Zeer goed en deskundig geholpen. Ze namen alle tijd , ook wanneer ik terug kwam staaltjes mee wilde nemen enz... Alles kon, waardoor we nu een pracht van een keuken hebben. Ook laten plaatsen door Johan (van adee keukens Rijssen) een ervaren rustige monteur. Ik kan het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN INGRID HARTMAN
Een van de drie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Janita & Marjolein op vrijdag 7 feb 2020 20
Service met een hoofdletter S. Onze verkoopadviseur Dirk-Jan heeft tijdens het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor ons genomen, actief meegedacht en ons een prachtige landelijke L-vormige keuken met inbouwapparatuur verkocht. Niet pushen tot aankoop, maar de klant zelf laten beslissen. Geen (gladde) offerte praatjes en 'superklantenkorting', maar gewoon een hele goede deal aanbieden die scherp geprijst is. Nadat we eerst druk met ontwerpen zijn bezig geweest, viel uiteindelijk toch onze keuze op een showroommodel. Ook wel een spannende keuze, want dan bestaat toch de zorg dat er niets beschadigd tijdens het demonteren, transport, montage etc.. Ook daarin hebben wij vertrouwd op de service van Adee Keukens. Na plaatsing van de keuken lijkt de keuken zo nieuw uit de fabriek te komen. De topmonteurs, Johan en Niek, werken zo netjes en secuur, meten alles na, en zorgen ervoor dat alles heel strak en mooi is afgewerkt. Zelfs de schouw is nog even aangepast aan ons hoge plafond. Wat een vakmensen zijn deze twee monteurs van Adee. Kortom, een bedrijf waar de klant nog oprecht koning is. Adee Keukens houdt vast aan afspraak = afspraak. Een aanrader dus!
FOTO VAN JANITA & MARJOLEIN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Henk Smit op donderdag 6 feb 2020 20
Wij hebben jaren gelden een keuken bij ADEE gekocht, onlangs zagen wij dat op de randen van de deuren en lades een gele kleur naar voren kwam. Dit gemeld bij Adee, en er werd totaal niet moeilijk gedaan , zelfs niet geweest om te kijken. Binnen een paar weken compleet nieuwe deuren en lades, zelfs handgrepen door hun gemonteerd. Dit noemen wij vertrouwen en een super service . Het is niet moeilijk om te beslissen waar je de keuken wil kopen. Gewoon bij Adee. O ja de monteur is zeer respectvol en netjes in alles. BEDANKT ADEE !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Berendijk op vrijdag 31 jan 2020 20
Wij hebben onze keuken bij Adee gekocht. Op basis van goede ervaringen zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Prettige gesprekken gehad met Dirk-Jan. Er is goed meegedacht en goed advies gegeven m.b.t. de inbouwapparatuur. Afspraken zijn goed nagekomen en de communicatie vanuit Adee is erg goed. Keuken is uiteindelijk netjes gemonteerd (goede timmerman ook voor de koof). Dit bedrijf is een aanrader en bevelen wij bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM. BERENDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Ruiter op zondag 26 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht. In de prachtig ingerichte showroom zagen we direct een keuken die we mooi vonden. We werden zeer gastvrij ontvangen! Er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Daarna zijn we samen aan de slag gegaan om de mogelijkheden te bespreken om tot onze droomkeuken te komen. Dit is echt gelukt! Ook de planning, bestelling, aanlevering en plaatsing verliep volgens plan. Fijn contact met de medewerkers tussendoor en tijdens plaatsing! Kortom: topbedrijf! We hebben al flink reclame gemaakt!
FOTO VAN RUITER
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bolhoeve op zaterdag 25 jan 2020 20
Keuken gekocht. Uitstekend geholpen, goed advies. Netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Geen keukenverkopers met gladde praatjes”
Door Familie R. Van der Plas op vrijdag 24 jan 2020 20
Na het bezoeken van diverse keukenzaken hebben wij bij Adee Keukens een keuken gekocht omdat wij bij Adee geholpen werden door een keukenadviseur i.p.v. door een snelle keukenverkoper met gladde praatjes. Na het lezen van ervaringen op diverse websites zijn wij naar Adee gegaan. Daar aangekomen hebben wij wat rondgelopen en het was een verademing dat er niet meteen een keukenverkoper in je nek begon te hijgen. Op een gegeven moment kregen wij een kop koffie aangeboden met een zelf gebakken stroopwafel. Wij hebben toen onze wensen aangegeven m.b.t. een nieuwe keuken en hebben toen afgesproken dat wij wat afbeeldingen zouden opsturen van onze keukenwensen en de maten van onze oude keuken. Na het versturen van de afbeeldingen en de keukenmaten hebben wij een afspraak gemaakt om de eerste tekening te bespreken. Tijdens deze vervolgafspraak hebben wij de eerste (schitterende) tekening gezien en de eerste schatting qua prijs. We hebben toen samen met de keukenadviseur na het uitzoeken van de keukenapparatuur, het soort keukenblad etc.etc. de keuken samengesteld. Wij hebben gemerkt dat de keukenadviseur veel ervaring had want hij dacht continu mee (en had zeer goede en bruikbare tips) en heeft de basistekening etc. net zo lang aangepast tot de keuken 100% voldeed aan onze wensen. Waar wij zeer over te spreken waren was dat wij continu op een groot scherm konden meekijken hoe onze keuken steeds meer vorm kreeg en welke prijs wij voor de keuken kwijt waren. De keukenadviseur heeft bij het begin van het gesprek aangegeven dat zij niet met allerlei kortingen werken. Dus eindelijk niet zo'n gladde keukenverkoper welke aangeeft dat de keuken € 25.000,- kost, maar als je nu akkoord gaat je de keuken krijgt voor € 20.000,- en je na wat gemor de keuken uiteindelijk kunt kopen voor € 15.000,-. Had je bij zo'n verkeerde keukenzaak gelijk ja gezegd dan had je dus € 10.000,- teveel betaalt. Bij Adee keukens zie je tijdens het samenstellen de echte prijs, welke overigens heel scherp is. Na 3 uur mochten wij nadenken over de keuken en de prijs, maar wij waren dermate tevreden over de handelswijze van de keukenadviseur dat wij meteen akkoord hebben gegeven. Na een aantal weken is de keuken perfect volgens afspraak geplaatst waarbij degene welke de keuken heeft geplaatst uitzonderlijk goed werk heeft geleverd en zeer net heeft gewerkt (alles afgedekt zodat er geen beschadigingen op de vloer en de apparatuur konden komen etc.). Wij zijn ontzettend tevreden over Adee Keukens en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN FAMILIE R. VAN DER PLAS
Keuken met apparatenkast
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jan Pieter Meijberg op woensdag 22 jan 2020 20
Prima service - correcte aflevering - alles heel netjes - monteurs nemen/krijgen alle tijd voor het monteren van de keuken - geen haast werk - terugkoppeling klant/bedrijf ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“100% procent tevreden”
Door Gerda en Henk op dinsdag 31 dec 2019 19
Na een stroef momentje in het begin zijn wij 100% tevreden over Adee Rijssen. In december 2018 de keuken gekocht en door persoonlijke omstandigheden pas in september 2019 geplaatst. Hun slogan "Afspraak is Afspraak" is helemaal waar! Communicatie betreffende levering, planning en plaatsen was op tijd en duidelijk. Ook over de servicegerichte werkwijze tijdens het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden.
FOTO VAN GERDA EN HENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Maarten Imhof op woensdag 25 dec 2019 19
Onder begeleiding van Dirk-Jan Voortman van ADEE hebben we bij hen een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek werden we écht geholpen. Korte lijnen, goede service, tegen nette prijzen. Precies waar we naar op zoek waren!
FOTO VAN MAARTEN IMHOF
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede zaak”
Door Willy en Lilian van Laar op maandag 23 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens een zeer goede zaak de verkoper Piet Meijer luistert naar de wensen en geeft goed advies,de monteurs leveren goed werk af en overleggen met de klant dit is een top bedrijf en ik raad Adee keukens aan
FOTO VAN WILLY EN LILIAN VAN LAAR
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arjan op dinsdag 26 nov 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Adee gekocht. Wij zijn dankzij een collega bij dit bedrijf terecht gekomen. En dat is ons uitstekend bevallen. Ze hebben heel goed meegedacht. Hebben goede kennis van de inbouwapparatuur. Zijn bouwtechnisch goed op de hoogte. Komen hun afspraken goed na. Geven meteen de prijs waarvoor het kan worden geleverd. Dus geen discussies over de prijs. Keuken is uiteindelijk netjes gemonteerd en zijn er reuze blij mee. Dit bedrijf is echt een aanrader en bevelen wij bij iedereen aan.
FOTO VAN ARJAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Ineke en Dolf Bosveld op maandag 18 nov 2019 19
Zo'n drie jaar geleden kochten we een keuken bij ADEE. Daar hebben we geen spijt van gehad. Onlangs kochten we een appartement,waar we ook een nieuw keuken in wilden. Het was voor ons niet moeilijk opnieuw zalen te doen met ADEE. Perfecte planning, deskundige installatie en: Afspraak is afspraak#

Aanvulling ontvangen 26 november 2019: Keuken is in juni 2019 naar volle tevredenheid geinstalleerd
FOTO VAN INEKE EN DOLF BOSVELD
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie ten hove op zaterdag 16 nov 2019 19
Keuken gekocht bij Adee , goed geholpen met het uitzoeken , en keurig geplaatst door hun vakmannen. Is de moeite waard om er een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE TEN HOVE
Apparatenwand
+ Toon extra foto van Familie ten hove
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Marcel temmink op woensdag 13 nov 2019 19
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen goede service en zeer goed geholpen

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: We hebben een complete hoekkeuken gekocht hij is inmiddels geplaatst super jongens montage is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Kubsch op dinsdag 12 nov 2019 19
We hebben een prachtige industriële keuken gekocht bij Adee keukens. We hadden geen ervaring met dit bedrijf maar de goede recensies deden ons besluite om een langs te gaan in Rijssen. We kunnen alleen maar zeggen dat we prima geholpen zijn met het uitzoeken en de keuze voor Adee was snel gemaakt. De keuken is na volle tevredenheid geplaatst. Op wat kleine punten na, maar die zijn inmiddels prima opgelost. We genieten nog dagelijks van onze mooi keuken.
FOTO VAN FAM. KUBSCH
Industriële keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Ingrid Koedijk op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee. Naast kwaliteit staat service niet alleen hoog in hun motto maar belangrijker ook in hun daden. Van alle bwdrijven die betrokken zijn bij de bouw van onze woning staat Adee hoog (zoniet hoogste) op de lijst van kwalitatief beste leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Martijn Kamerman op vrijdag 8 nov 2019 19
Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Adee konden wij niet achterblijven. Het eerste oriënterende met Jan Willem was erg prettig, ondanks dat we zonder afspraak kwamen binnen vallen werden we toch vlot geholpen. Nadat we thuis alle plannen voor de gehele verbouwing klaar hadden hebben we nu met afspraak een tekening en offerte laten maken. Dat we besloten elders het werkblad en de afzuigkap aan te schaffen was geen enkel probleem. Montage van de keuken verliep probleemloos en vlot, onze complimenten voor de vakkundige monteur met oog voor detail. Wij kunnen Adee van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Henk Jager op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Alles volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er geweldig uit, zeer blij mee. Geweldige service
FOTO VAN HENK JAGER
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Inge Lise Bulsink-Wibbelink op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen tijdens onze aankoop, deskundig advies en een zeer gastvrij. Wat ik als erg positief heb ervaren was de communicatie. Als wij vragen hadden kregen wij hier erg snel reactie op. Ook het plaatsen van de keuken is foutloos en strak geplaatst. Tevreden klant dus!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door G. Dorgelo op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf. Echt prima service gehad, zowel tijdens het kopen als tijdens de inbouw van de keuken . Ze doen wat ze beloven. Vakmensen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als u een keuken wil kopen
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Erik ter Harmsel op vrijdag 8 nov 2019 19
2 keukens gekocht voor ons nieuwe bedrijfspand

Aanvulling ontvangen 11 november 2019: Is al een tijdje geleden gemonteerd en het is ons goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Raymond op vrijdag 8 nov 2019 19
Ik heb een keuken en wanden kast gekocht. De service was prima en alles zeer goed geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door T. van der Hoek op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Zijn zeer goed geadviseerd. De keuken is geplaatst door zeer betrokken medewerkers met liefde voor het vak. Er is gedegen vak- en maatwerk geleverd. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Hier moet je zijn”
Door Jeroen en Alice Vos op vrijdag 6 sep 2019 19
Dit bedrijf heeft begrepen hoe je klantvriendelijkheid en deskundigheid kunt combineren. Zeer vriendelijke en nette monteurs! De keuken is precies geworden wat wij wilden...Tevens goed meegedacht om kleine onverwachte probleempjes op te lossen. Kortom ...hier ,moet je zijn voor je keuken
FOTO VAN JEROEN EN ALICE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Ans Steunenberg-Aaftink op maandag 29 jul 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken uitgezocht met inbouwapparatuur. We zijn zeer goed geadviseerd en geholpen met de keuzes die we maakten. Bij de plaatsing bleek dat we één technische tekening niet hadden ontvangen, maar dat was snel verholpen. De monteurs hebben heel goed werk afgeleverd. Wij hebben veel plezier van onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onbekend maakt bemind”
Door Barbera op vrijdag 5 jul 2019 19
Voor een keuken ga je naar Rijssen, zo is de routine van veel mensen in onze toenmalige woonplaats Lochem. Alle grote 'keukenboeren' zijn daar gevestigd en naast de welbekende namen was er ook nog iets dat ADEE heette. ADEE wie? Nooit van gehoord, tenminste, als het niet om een krant gaat. Wel zagen we de uitmuntende reviews op Qasa, dus toch maar eens een kijkje nemen naast Voortmans, Tulps en Roesschers. Wat uiteindelijk voor ons de doorslag gaf en ons heeft doen besluiten hier te kopen, was het gevoel "deze mensen menen wat ze zeggen en doen wat ze beloven, wat er ook gebeurt." Bovendien zijn ze ook ontzettend aardig, zonder slijmerig te zijn, ze zeggen het recht voor de raap. Ineens begrijp je dan ook waarom dit bedrijf zo gegroeid is en nog steeds uitbreidt, terwijl schreeuwerige lokkertjes "tijdens de zomerknalweken 50% korting op elke keuken! en holle frasen als "wij hebben passie voor keukens!" ontbreken." Goede wijn behoeft geen krans en al helemaal niet als je 'm zelf omhangt. Alle superlatieven zijn al zo vaak genoemd dat het niet nodig is ze wederom te herhalen. Het enige wat iets minder aandacht krijgt, maar een groot verschil is met vergelijkbare bedrijven is de superieure montage. Wanneer de mannen komen, lijkt het wel of de tent verbouwd wordt; een complete mobiele werkplaats komt voorgereden, waaruit geavanceerde lasermeters, gigantische waterpassen en ander ingewikkelde toestanden af en aan worden gedragen; niets wordt aan het toeval overgelaten. Tel daarbij op dat er hard doorgewerkt wordt en niet tussendoor om de haverklap met de telefoon gerotzooid wordt of voor de deur gerookt. De geringe meerprijs t.o.v. vergelijkbare bedrijven meer dan waard, aangezien montage voor de helft de uitstraling van de keuken bepaalt. Ook onze keuken met de gewenste sfeer van een moderne tapasbar a la Barcelona en Lissabon, is 100% naar wens. Het regent complimenten en daar zal misschien weer een nieuwe klant uit voortvloeien. ADEE mag dan de grote onbekende onder de bekenden zijn, maar onbemind alles behalve.
FOTO VAN BARBERA
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Lydia Smeenk op donderdag 27 jun 2019 19
Keuken gekocht wij zijn heel netjes geholpen en er word goed meegedacht met de klant
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Knoef-Zinger op maandag 24 jun 2019 19
Van ontvangst tot aan "de handtekening", meer dan een goed en vertrouwd gevoel overgehouden bij de aankoop van onze keuken bij Adee. Goed geadviseerd, er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in mogelijkheden, niet in ónmogelijkheden. Er werd niets opgedrongen of naar een bepaald merk toe gepraat. In alle rust werden talloze opties besproken en getoond. Mede dankzij uitstekend advies en begeleiding is uiteindelijk onze prachtige keuken helemaal naar onze wens ontworpen. Kortom; zeker aanrader...!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Eikelboom op donderdag 16 mei 2019 19
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Onze eerste indruk vanaf de showroom met verse groentesoep en een broodje tot de oplevering van de keuken was in 1 woord: TOP. De keuken werd keurig op tijd geleverd, zeer netjes geplaatst en alles werd zeer keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op woensdag 1 mei 2019 19
We zijn zeer tevreden over het hele proces van uitdenken, realiseren, aanschaffen en installeren van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Familie Terlouw op zaterdag 27 apr 2019 19
een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. De service was goed, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. De monteur dacht goed mee. Dat voelde goed.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Colette Hoving op dinsdag 23 apr 2019 19
Na veel te hebben rondgevraagd en een aantal bezoeken aan andere keukendealers in de buurt(Deventer) waren we uiteindelijk toch een stukje verder gereden omdat ons ter ore kwam dat we bij Adee goed terecht konden..en dat bleek! Een prettig onthaal zonder de druk die je vaak kunt voelen wanneer je gaat 'shoppen' voor grote aankopen. Directe transparantie en geen opsmuk en dure praatjes. Er werd een duidelijk verhaal neergezet met veel enthousiasme waarbij heel goed werd gekeken en gevraagd wat onze wensen waren. Dit was ook steeds het uitgangspunt waar ook nooit van werd afgeweken. Heel duidelijk van begin tot eind is dit telkens voorop gesteld. Op momenten van twijfel werd er open gesproken en het vertrouwen ook nooit beschaamd! Het gehele team van Adee is buitengewoon goed op elkaar ingespeeld wat ervoor zorgt dat de uitvoering van hetgeen we samen heel zorgvuldig hebben uitgedacht perfect tot stand is gekomen. Bij een flink project als dit zijn er altijd dingen waar je tegenaan loopt, zo ook bij ons. Echter is er steeds in ons voordeel gehandeld en hebben we dan ook geen enkel moment het gevoel gehad benadeeld te zijn. Het is heel veel geld wat je uitgeeft en daar gaan ze allemaal zeer bewust en zorgvuldig mee om, waardoor er een ijzersterk vertrouwen is opgebouwd. Géén commercieel gewin of lege praatjes maar een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product met eerlijke afspraken en fijne mensen die ervoor zorgen dat je uitkijkt naar wat er komt in alle vertrouwen en hier ten volle van kan genieten als het uiteindelijk is uitgevoerd! Chapeau team Adee en Dank Dank Dank voor deze mooie reis met die geweldige eindbestemming!!!
FOTO VAN COLETTE HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Adee Keukens
aRijssen , Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548 - 54 09 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.