Feedback
8,4

Keukendump

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukendump
Keukendump biedt 24 uur per dag rest partijen en A merk artikelen tegen de allerlaagste prijs
Alternatieven voor Keukendump
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 339 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 354 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(7 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 82 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 290 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Keukendump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg tevreden”
Door René Hersmus Tilburg op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Mijn Ervaring bij keukendump Tilburg was geweldig. Goede prijs tov superkeukens ed. Vakkundig personeel, vooral Ibrahim ! Goede kwaliteit. Afspraken na komen, tot in de puntjes geregeld ! Daar is de klant nog Koning

Aanvulling ontvangen 30 juli 2020: Heb een complete keuken gekocht , zelf gemonteerd. Alles pas perfect, Helemaal Top !
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Connie Ophorst op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
Ik ben tevreden over de hulp in de zaak van de Keukendump. Er is alles aan gedaan om wat niet meer leverbaar was/is te vervangen voor een ander of zelfs nieuw product voor dezelfde prijs. Ook de aanpassing van de afzuigkap is goed uitgelegd en hoe het werd opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Kijk met goed gevoel terug”
Door Mart Guns op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
De mannen hebben het vaak druk omdat er veel mensen zomaar even binnen komen wandelen. Mijn ervaring is dan ook dat het het beste is om een afspraak te plannen want dan word er volledig de tijd voor je genomen. Ik heb nu onze 2de keuken via Jasper besteld. We zijn erg tevreden over hem en hij denkt uitstekend mee in onze wensen en budget. Hij is een zeer enthousiaste verkoper waardoor je zelf ook heel erg enthousiast word. Jasper begrijpt de emotie die erbij komt kijken om een grote aankoop als een keuken te samenstellen en te bestellen. Als ik een minpunt mag noemen dan is dat de klantenservice van de keukendump. Zijn te vaak dingen fout gegaan met levering van onze vorige keuken en het is een warboel. De klantenservice probeert er makkelijk vanaf te komen door naar de winkel te wijzen maar een oplossing zoeken is vaak erg moeizaam. Ook heb ik gemerkt dat er 2 afdelingen zijn binnen de klantenservice die zich achter elkaar verschuilen als er fouten zijn gemaakt. Ik was daar erg teleurgesteld over. Dit kan en moet beter georganiseerd worden en er moet een betere structuur en duidelijkheid ingebracht worden zodat het voor de klant niet verwarrend is en het probleem sneller opgelost kan worden. Als ik de jongens spreek van de winkel geven zij ook aan dat ze vinden dat er bij de klantenservice veel fouten gemaakt worden. Het probleem zou dus bekend moeten zijn.
FOTO VAN MART GUNS
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor het geld”
Door Niels Van Baardwijk op maandag 4 mei 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
Een nieuwe keuken gekocht. Verder vriendelijk ,service winkel mag beter als er iets fout gaat maar de monteur heeft het super opgelost hier. Zeker aanrader je krijgt wel kwaliteit voor je geld
FOTO VAN NIELS VAN BAARDWIJK
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ad Melis op vrijdag 20 mrt 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
In eerste instantie naar keukendump gegaan voor het bestellen inductie kookplaat, na wat uitwisseling van gedachte besloten ook blad en spoelbak te vervangen, na inmeet van blad toch besloten gehele keuken te vervangen, ben door de mannen van keukendump goed en vakkundig geholpen. Wat ik nog wel even kwijt wil, ik vindt keukendump niet echt een goede naam, zou naam wijzigen in bv showroomkeukenloods , dump klinkt niet echt lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Antoine op zondag 12 jan 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
Hoekkeuken gekocht, ben goed geholpen. Opstelling paste niet helemaal voor mijn huis, maar dankzij tips verkoper passend gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage van koelkast”
Door m.goutziers op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Kaatsheuvel
onderbouwkoelkast goede afspraak goed gemoteerd
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geleverde keuken
1 / 2
Vestigingen Keukendump
aKaatsheuvel (6 ervaringen), Waterloop 12-16, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416 - 74 29 98
bTilburg (1 ervaring), Hestiastraat 16, 5047 VA Tilburg, tel 013 - 206 00 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.