Feedback
9,5

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

Ervaringen
Er zijn 510 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren378 ervaringen
4 sterren123 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Top werk”
Door Trea ten Kate op zaterdag 3 jun 2023 23
Het idee voor mijn werkplek, een barretje en een tv meubel zaten in mijn hoofd en werden met oog voor detail en professioneel door Karleen van Boer Staphorst op papier gezet. Roelof kwam het installeren en deed dat supernetjes, waarbij hij niet alleen van de tekening uitging, maar ook ter plekke kleine wijzigingen doorvoerde waardoor het net wat beter werd. Wat een vakman! Alles werd ook netjes achtergelaten. Wat ook heel prettig is: geen verrassingen achteraf in de prijs of voorwaarden. Top werk!
FOTO VAN TREA TEN KATE
+ Toon extra foto van Trea ten Kate
+ Toon extra foto van Trea ten Kate
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door John Rietman op donderdag 1 jun 2023 23
Keuken gekocht, geholpen door zeer ervaren verkoper. Heeft veel kennis en denkt mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en WC”
Door John Thiele op dinsdag 30 mei 2023 23
Door Boer Staphorst een complete badkamer en WC renovatie laten uitvoeren. Hierbij goed advies gekregen van de Badkamer adviseur van Boer Staphorst mbt mogelijkheden en materiaal keuzes. In goed overleg tot de indeling en inrichting van de badkamer en WC gekomen. Daarna heeft KIN-Boer (planning en uitvoering) alles ingemeten en een offerte gemaakt van de verbouwingskosten. Offerte verbouwingskosten en offerte Badkamer- en WC-materialen samen gaven ons een goed kostenplaatje. Na nog wat aanpassingen op de offertes hebben wij besloten om de badkamer renovatie door Boer Staphorst te laten uitvoeren. Enige nadeel: we hebben 1,5 jaar moeten wachten tot Boer kon beginnen met de uitvoering ervan (personeels gebrek)
Half april 2023 was het dan zover. Bouwmateriaal en badkamer spullen werden keurig op tijd afgeleverd en conform afspraak stond KIN-Boer met 2 man strek voor de deur. Deze 2 mannen hebben de gehele badkamer en WC renovatie uitgevoerd. Bij veranderingen of aanpassingen werd er altijd eerste overlegt zodat wij zelf onze keuzes konden maken en de badkamer en WC kregen die wij voor ogen hadden. Het werk werd altijd netjes uitgevoerd geen gehaast en iedere dag werden alle spullen netjes opgeruimd. Het KIN-Boer personeel was goed technisch geschoold en had een brede vakkennis: zoals stucken, Electra aanleggen, vloeren egaliseren, nieuwe afvoeren maken etc, etc. Wisten ook exact wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe ver met de planning. Toen badkamer en WC gereed waren , samen met de mannen van KIN-Boer alles nagelopen en uitleg gehad over de werking van de verschillende materialen zoals vloerverwarming en ventilatie systeem
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en WC en de wijze waarop het uitgevoerd is
FOTO VAN JOHN THIELE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jeanette Westenberg op woensdag 24 mei 2023 23
Wij hebben een badkamer gekocht met badkuip, douchecabine met handdouche en regendouche, een wastafelmeubel en een kast. Spanplafond, spotjes en een infrarood verwarmingspaneel aan het plafond, alsmede wand en vloerbetegeling.
Ik ben tevreden over: de communicatie, de kwaliteit van de materialen, ervaren monteur, meedenken van de monteur, prettig in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat en de samenwerking”
Door Erick op woensdag 17 mei 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben samen met Martin een keuken ontworpen en zijn heel blij met het resultaat en de samenwerking. Er ontbrak een klein ding en een frontje was beschadigd maar is meteen opgelost door Boer.
FOTO VAN ERICK
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het resultaat”
Door fam. J. Smeding op maandag 15 mei 2023 23
Bij ons zijn de complete badkamer en het toilet beneden vernieuwd door Boer Staphorst. We hebben wel even moeten wachten vanaf het moment van aanschaf totdat de monteurs kwamen (ca. 1 1/2 jaar), maar geduld is een schone zaak. Het werk is uitstekend uitgevoerd en heel netjes afgewerkt, dus we zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN FAM. J. SMEDING
+ Toon extra foto van fam. J. Smeding
+ Toon extra foto van fam. J. Smeding
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Familie Wilps Collendoorn op zaterdag 13 mei 2023 23
Wij zijn altijd heel goed geholpen op zowel de badkamer en keukenafdeling. De verkopers voelen heel goed aan wat je wens en smaak is. Tijdens de bouw van ons huis en plaatsen van de badkamers en keuken konden we bij vragen altijd terugvallen op de verkopers. Top bedrijf. We komen graag weer.
FOTO VAN FAMILIE WILPS COLLENDOORN
+ Toon extra foto van Familie Wilps Collendoorn.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door janneke, Dwarsgracht op donderdag 4 mei 2023 23
Plaatsen van de nieuwe keuken is heel snel en goed verlopen, alles precies volgens afspraak. Mijn complimenten voor de mannen die hier aan het werk waren, zeer vakkundig, snel en erg aardig! De keuken is op een kwastje verf en een nog na te leveren spoelbak na nu al helemaal prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.G.Vlietstra op maandag 10 apr 2023 23
Na 23 jaar weer een keuken gekocht bij Boer Staphorst, en wederom zeer tevreden met plaatsing van de keuken door vakkundige monteurs en de goede service.
FOTO VAN H.G.VLIETSTRA
+ Toon extra foto van H.G.Vlietstra
+ Toon extra foto van H.G.Vlietstra
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joost Bruggemann op dinsdag 4 apr 2023 23
Wij hebben badkamer gekocht bij Boer in Staphorst. Voor de intake en de uitwerking van de plannen is ruim de tijd genomen. We hebben wat moeten wachten maar de plaatsing van de badkamer is perfect gelopen. Kwaliteit / prijs verhouding dik in orde. Boer is zeker niet de goedkoopste, maar dat kan ook niet met deze topservice.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door J. Halma op donderdag 30 mrt 2023 23
Goede voorlichting bij ontwerpproces, nette montage.
FOTO VAN J. HALMA
REACTIE VAN J. HALMA
Na 1 dag gebruik komen wij er achter dat er geen verlichting op de kookplaat is. Vind ik wel een ontwerp misser.
REACTIE VAN JACOB HALMA
Boer heeft alle medewerking gegeven om misser met verlichting te corrigeren.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Fam. vd Spa op zaterdag 18 mrt 2023 23
Onze ervaring is zeer goed! we zijn van het begin (uitzoeken van de keuken) door Rosalyn Boldewijn enorm fijn geholpen. ze dacht goed mee over keuzes die we moesten maken. Daarna is door de monteur(s) zeer secuur te werk gegaan. Er werd veelvoudig nagemeten en gekeken of alles recht stond. We zijn echt super blij met het eind resultaat!
FOTO VAN FAM. VD SPA
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Gerhard en Annelie Janssen op vrijdag 17 mrt 2023 23
We hebben een nieuwe badkamer gekregen en zij heel erg tevreden over de montage, de monteurs en de informatie voorziening van Boer waar nodig.
Na plaatsing wordt er ook nog gebeld en gevraagd of alles goed verlopen is.
FOTO VAN GERHARD EN ANNELIE JANSSEN
+ Toon extra foto van Gerhard en Annelie Janssen
+ Toon extra foto van Gerhard en Annelie Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Diana Dokter op woensdag 15 mrt 2023 23
Zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen in de winkel, uitgebreid geïnformeerd door kundig personeel. Plaatsing van de keuken door ervaren vakmannen. Serviceafspraken worden vlot nagekomen. Zeer tevreden over onze keus voor deze keukenleverancier.
FOTO VAN DIANA DOKTER
+ Toon extra foto van Diana Dokter
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door R. Meijer op vrijdag 17 feb 2023 23
We zijn op afspraak geweest en ontvangen met koffie en iets lekkers erbij. Wij waren op zoek naar een uitbreiding voor onze bestaande keuken. Er werd goed geluisterd naar ons verhaal en mee gedacht over een aantal zaken waar wij als leek niet direct aan dachten. We zijn goed geïnformeerd naar de mogelijkheden van materiaal en wat bij de huidige keuken en ons interieur past. Het proces verliep perfect wij zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop tot aan de plaatsing aan toe. En de plaatsing is ook prima uit gevoerd, dikke plus. Ondanks dat het alle maal perfect is verlopen was er een kleine hobbel en die is door de verkoper perfect glad gestreken. Wederom een dikke plus. Wij zullen dan ook uitsluitend positief praten en aan bevelen om bij Boer staphorst je te laten inspireren en adviseren, dit is namelijk ook onze tweede keer dat wij bij Boer zijn geweest en geslaagd.
FOTO VAN R. MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door Betty van der Linde op donderdag 2 feb 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Duidelijke info over vervolg, tekeningen installatie etc. Duidelijke afspraken gemaakt over plaatsing en levering keuken. De monteur heeft geweldig werk geleverd. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BETTY
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam Harkema op woensdag 1 feb 2023 23
Onze nieuwe keuken voldoet erg goed aan onze verwachtingen. Bij Boer Staphorst werd meegedacht over de inrichting, opstelling de keuze mogelijkheden en apparatuur. Ook hadden we een zeer vakkundige monteur Rick die erg precies was en erg netjes werkte. Alles werd gescheiden qua afval en opgeruimd. Ook gezogen dagelijks! Ook voor Roeland een pluim hij heeft zeker onze droomkeuken helpen verwezenlijken en gaf erg bruikbare tips en informatie.
FOTO VAN FAM HARKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Klaas Abbing op donderdag 26 jan 2023 23
Tevreden. Goede verkoopster, hele badkamer laten plaatsen. Tegels, meubel met spiegel, doucheset. Super verkoopster Ester en super monteurs bij de Boer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mel op woensdag 25 jan 2023 23
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht + vloertegels. Zeer tevreden, hartstikke mooi geworden, fijn geholpen. Komen zeker terug bij Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Harm Jan Donker op dinsdag 17 jan 2023 23
Een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Prima geholpen en voor zien van informatie voor het samenstellen van de keuken. De plaatsing van de keuken ging perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe buitendeur en kozijn”
Door Harry en Ellen Splinter op vrijdag 13 jan 2023 23
Jaren geleden een keuken gekocht en nu een nieuwe buitendeur met kozijn. De nieuwe buitendeur zit er keurig in. Bij Boer komen ze hun afspraken na. De communicatie is uitstekend. De monteurs zijn vriendelijk en correct. Ruimen alle zooi weer keurig op. Jeroen bedankt voor het perfect inzetten van de buitendeur!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Alwin Hester op dinsdag 27 dec 2022 22
Topkwaliteit van de montage mannen. Netjes werken en denken in oplossingen. Na de montage netjes het afval opruimen en meenemen. Goede uitleg van de Apparatuur. Na de tijd keurig gebeld door de verkoper of we tevreden zijn. Kan Boer Staphorst zeker aanbevelen aan de toekomstige kopers.
FOTO VAN ALWIN HESTER
+ Toon extra foto van Alwin Hester
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. ten Voorde op dinsdag 27 dec 2022 22
Het hele proces van eerste bezoek tot aan oplevering is volledig naar wens verlopen. De eerste indruk was meteen goed, en dat gevoel is niet veranderd. De nieuwe keuken ziet er super uit, wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert en Annet op vrijdag 9 dec 2022 22
Een nieuwe keuken gekocht, hierbij goed geadviseerd en meegedacht door de adviseur. Al onze wensen konden in het ontwerp worden verwerkt. In twee en een halve dag vakkundig geplaatst en zelfs de gemonteerde koof werd in de juiste kleur geschilderd. We zijn zeer tevreden!
FOTO VAN BERT EN ANNET
+ Toon extra foto van Bert en Annet
+ Toon extra foto van Bert en Annet
Reactie of foto toevoegen
“Wij zullen Boer zeker aanbevelen”
Door Menno op donderdag 8 dec 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht, deze ook door Boer laten plaatsen/ installeren. Alles werd op tijd geleverd. Er werd als vanzelfsprekend vloerbescherming neergelegd Twee dagen later kwamen de monteurs, deze werken rustig niets gehaast, werken nauwkeurig en hebben duidelijk plezier in hun werk. Zijn trots op wat ze plaatsen nemen de tijd om het goed te doen. De keuken zelf voldoet geheel aan onze wensen. Alles voelt degelijk en stevig. Alle apparaten zijn netjes geïnstalleerd en worden werkend getest. De monteurs zijn uiterst beleefd, sociaal en netjes. Wij zullen Boer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Klaas en Ina Doldersum op donderdag 8 dec 2022 22
Vanaf het adviseren door Kelly en later door Dennis tot en met het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet zijn wij zeer tevreden. Eibert, Kyan en Frens hebben prima installatiewerk geleverd en Jacco heeft de badkamer en het toilet perfect betegeld en afgewerkt. Er was zelfs tijd beschikbaar voor het betegelen van onze vloer in de gang, wat in eerste instantie niet was afgesproken. Al met al zijn wij meer dan tevreden en genieten enorm van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie nieuwe badkamer”
Door Coby van Soeren op vrijdag 2 dec 2022 22
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. Van af het ontwerpen van de badkamer tot en met het plaatsen zijn we zeer correct en vriendelijk behandeld, informatie werd tijdig gedeeld. De badkamer is perfect gemonteerd, de materialen zijn van prima kwaliteit. We zijn heel blij met onze mooie nieuwe badkamer die gratis professioneel werd gereinigd na oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Boersma op dinsdag 29 nov 2022 22
Afspraak=afspraak! Monteur die meedenkt (en werkt zeer netjes).
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Door Hilda op zaterdag 19 nov 2022 22
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij fa Boer! Vele merken, keuzes en mogelijkheden bij het uitzoeken. Erg tevreden over het contact met adviseur Marten en het installeren van de keuken door een echte vakman. We genieten nu elke dag van onze fijne nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Fam. Lammers op donderdag 17 nov 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht onze vorige kwam ook bij Boer Staphorst weg en die ervaring was toen eind jaren 90 ook al goed. Je word er goed geholpen en de monteurs die het plaatsen werken ook erg netjes en alle mensen in het bedrijf zijn super vriendelijk. Ook onze aankoop van meubels en verlichting zijn heel goed.
FOTO VAN FAM. LAMMERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden van begin tot eind”
Door Elisabeth en Kor op vrijdag 11 nov 2022 22
Kwaliteit voorop. Na 5 dagen noeste arbeid hebben wij een prachtige keuken waar we dolgelukkig mee zijn. We troffen een monteur die meedacht en met eigen creativiteit oplossingen bedacht voor onverwachte knelpuntjes. Top! Zeer tevreden vanaf het eerste moment dat we de winkel in Staphorst binnenstapten tot de oplevering van de keuken én vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service en contact”
Door Anneke op dinsdag 8 nov 2022 22
We zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Het uitzoeken was erg prettig met praktisch meedenken en goede ideeën. Ook het plaatsen ging goed. Alles ziet er prachtig uit met een nette afwerking. Dus perfecte service en contact!
FOTO VAN ANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit Walstra op zaterdag 5 nov 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Geplaatst door het montageteam van Boer Staphorst. "Uitdagingen" werden adequaat een deskundige opgelost.
FOTO VAN GERRIT WALSTRA
+ Toon extra foto van Gerrit Walstra
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joyce Adema op vrijdag 4 nov 2022 22
Er zijn twee kitchenettes geplaatst bij ons. De twee mannen Richard en Claes gaan voor kwaliteit en dat hebben ze in alles laten merken en zien. Ze zijn keurig op tijd, werken netjes, ruimen alles weer netjes op en overleggen alles op een heel vriendelijke manier. Ik ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carla Pronk op woensdag 2 nov 2022 22
Goed geholpen door afdeling verkoop. Het leveren van de keuken is goed gegaan. Helaas had de monteur corona en werd de keuken de afgesproken dag niet geplaatst. Maar perfect opgelost. De volgende dag waren er 2 monteurs. Wat een kwaliteit hebben die jongens geleverd. Echt keurig. Meer als tevreden over Boer Staphorst.
FOTO VAN CARLA PRONK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Gerard ten Brinke op dinsdag 25 okt 2022 22
Aanschafproces keuken verliep prima. Goed meegedacht, passende keuze gemaakt en tijd genomen voor het maken van de juiste afwegingen. De keukenmontage verliep conform afspraak en leverde het gewenste resultaat op. Montage is via Boer Staphorst gedaan en werd uitgevoerd door vakkundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is super naar onze zin”
Door Sjoerd Wartena op dinsdag 25 okt 2022 22
Voor informatie over de plaatsing van de afvoer vd Bora kan duidelijker, aansluiting water (aan en afvoer) was niet duidelijk genoeg voor mij. Na belletje wel afgesproken hoe ik het zou doen. Verder is het eindproduct super na onze zin. Foto kan nog niet omdat we de verpakking nog even in stand houden tot na voltooiing vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Super betrouwbaar”
Door Myrthe op maandag 24 okt 2022 22
Het hele proces is super gegaan, prachtig ontwerp, duidelijke afspraken en super montage en een geweldig resultaat. Je merkt dat echt iedereen zijn best doet zon optimaal mogelijk resultaat te leveren. Super betrouwbaar.
FOTO VAN MYRTHE
Reactie of foto toevoegen
“Een betrouwbaar bedrijf”
Door Theo Belt op zondag 16 okt 2022 22
Ben super blij met mijn nieuwe keuken van Boer Staphorst. Er waren wat leverproblemen met levertijd van de Siemensovens. Ik werd goed op de hoogte gehouden, communicatie en vriendelijkheid van de medewerkers waar ik mee te maken kreeg, excellent. Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken goed na.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot het einde is alles goed verlopen”
Door Cynthia op zondag 16 okt 2022 22
Van het begin tot het einde is ons keuken project tot in de puntjes goed uitgevoerd. Roeland heeft bij het aanschaffen van de keuken goed meegedacht zodat we een keuken hebben die bij ons past. De montage ploeg heeft er vervolgens voor gezorgd dat de keuken goed en netjes geplaatst is zodat we nu met veel plezier gebruik maken van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Kip en Gerda van Rssen op zondag 2 okt 2022 22
We zijn zeer tevreden. Alles op tijd geleverd en de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Omgang met personeel is prima. Mooie winkel. Voordeel dat alles te koop is onder 1 dak.
FOTO VAN JAN KIP EN GERDA VAN RSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Hans op vrijdag 30 sep 2022 22
Onze vorige keuken hebben wij ruim 20 jaar geleden ook bij Boer gekocht. Omdat de ervaringen toen goed waren, hebben wij ook de nieuwe keuken weer bij Boer gekocht. Geen spijt van! Alles weer conform de planning en afspraken geregeld. Altijd weer spannend, een nieuwe keuken, omdat je vaak vervelende verhalen hoort, maar ook deze keuken dus weer perfect geregeld! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door J. van Elp op maandag 26 sep 2022 22
Uitstekend geadviseerd door Dave Schokker. Keuken goed geplaatst. Geen negatieve punten op te noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Mark op zondag 25 sep 2022 22
Mooie keuken, naar tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Eric Minkes op dinsdag 20 sep 2022 22
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Boer. Prettige ervaring, geen onzin met onderhandelen en dergelijke. Prima monteur die de boel netjes heeft geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Familie Meuleman op maandag 12 sep 2022 22
We zijn goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. De communicatie was ook goed. Er werd vlot gereageerd op mailtjes of teruggebeld als dat was afgesproken.
Jammer was dat de kookplaat niet kon worden geleverd, maar ook dat is opgelost. Bij het plaatsen bleken wat dingen niet te passen, maar ook dat is vakkundig opgelost door de monteur die de de keuken plaatste. Wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon super”
Door Arjan Westerink op zaterdag 10 sep 2022 22
De tweede keer in zes jaar tijd een keuken bij Boer Staphorst gekocht. Niet voor niet dat we wederom voor Boer hebben gekozen! Het hele traject van uitzoeken in de showroom tot plaatsen van de keuken alles gewoon super! Altijd duidelijke communicatie. Tijdens de montage was er ook veel mogelijk in samen werking met de monteurs! Wij hebben dit als zeer prettige ervaren. We zijn wederom blij met deze man prachtige keuken
FOTO VAN ARJAN WESTERINK
+ Toon extra foto van Arjan Westerink
+ Toon extra foto van Arjan Westerink
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ruud Knier op donderdag 8 sep 2022 22
Heel erg tevreden over de service van het personeel bij het kopen en installeren van de keuken.
FOTO VAN RUUD KNIER
REACTIE VAN RUUD
Recreatiewoning Ulex in Midsland Terschelling is gepimpt met een zeer functionele keuken van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Johan Ijlenhave op donderdag 8 sep 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn vanaf het uitzoeken t/m het plaatsen prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Heleen Oud op dinsdag 9 aug 2022 22
Ik heb de keuken aangeschaft bij Boer Staphorst, goede voorlichting, hebben verstand van zaken. De keuken is ook geplaatst door de Firma Boer. Ook prachtig geworden. Er paste iets niet, maar dat wordt ook keurig opgelost. Erg blij met mijn nieuwe keuken. Helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. & M. Witting - Zwolle op woensdag 3 aug 2022 22
We hebben een prima ervaring met Boer Staphorst, zijn zowel in de showroom als met de installateur van onze nieuwe badkamer en beneden toilet prima geholpen. Altijd alles in goed overleg. Prima werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam. Dul op vrijdag 22 jul 2022 22
Monteur Theo en hulp hebben de keuken prachtig gemaakt met veel vakmanschap. Het ziet er degelijk en keurig uit. Theo is een monteur die alles keurig netjes afwerkt. Top!
FOTO VAN FAM. DUL
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met badkamer en wc”
Door B. Schuurman op vrijdag 15 jul 2022 22
Onlangs hebben wij de badkamer laten renoveren door Boer Staphorst. De monteurs hebben netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten. Wij zijn erg tevreden. De monteurs hebben goed meegedacht met oplossingen tijdens de verbouwing.
FOTO VAN B. SCHUURMAN
+ Toon extra foto van B. Schuurman
Reactie of foto toevoegen
“Mooie strakke keuken”
Door Martin Voet op vrijdag 15 jul 2022 22
Mooie strakke keuken. Goed materiaal. Monteur Theo heeft prima werk geleverd. Maurice met afbreken ook goed. Boer Staphorst is degelijk. Daar is de prijs ook naar.
FOTO VAN MARTIN VOET
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, toilet, vloer en stucwerk”
Door Anja Brons op donderdag 7 jul 2022 22
Vriendelijk, verstand van zaken, keurig gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Klepkast, slaapkamerkast en meubels”
Door T. Lassche op donderdag 30 jun 2022 22
We hebben een klepkast, slaapkamerkast en meubels gekocht. Alles is tot volle tevredenheid geleverd en de service daarna was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer en wc”
Door Douma op vrijdag 10 jun 2022 22
Een badkamer en wc bij Boer Staphorst gekocht. Vanaf het begin zeer tevreden. Adviseur die meedenkt en gewoon duidelijkheid over de prijzen. Dat is bij veel andere badkamerverkopers heel anders is onze ervaring. Ook de montage is volledig naar tevredenheid, waarbij de monteur(s) ook meedacht(en) tijdens de installatie. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe toiletruimte”
Door Heespelink op maandag 6 jun 2022 22
Wij hebben bij Boer de complete inrichting van een toiletruimte gekocht.
Bij het uitzoeken hiervan werden we door de verkoper kundig en prettig geholpen.
Toen alles werd geïnstalleerd werd dit gedaan door zeer vriendelijke en kundige vakmensen. Niet alleen de installatie was prima maar ook de afvoer van de dozen, oude toilet enz. Alles keurig opgeruimd. Super!
FOTO VAN HEESPELINK
+ Toon extra foto van Heespelink
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken, een pvc vloer en accessoires”
Door rene Heeringa op donderdag 2 jun 2022 22
Bij de Boer Staphorst verschillende zaken gekocht, een keuken met alles erop en eraan, een pvc vloer en verschillende accessoires. Een contactpersoon die alles voor je regelt. Een telefoontje is genoeg. Daarnaast de keuken laten monteren, zeer vakkundige monteurs en ook steeds de dezelfde monteurs. Een deurtje beschadigd bij de montage, geen gedoe meteen een nieuwe besteld. Echt een top bedrijf, zou iedereen aanraden om in ieder geval er te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Gerrit Veleke op woensdag 25 mei 2022 22
Van begin (uitzoeken) tot eind (plaatsen) super goed geholpen en begeleid door de medewerkers van Boer. We zijn erg blij met het resultaat
FOTO VAN GERRIT VELEKE
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon eerlijk”
Door Marco op woensdag 25 mei 2022 22
Goed geholpen met kopen, geen gedoe gewoon eerlijke prijs. Denken goed mee.
Verwijderen keuken goed. Tip: zelf afvoeren is een optie. Plaatsen (corona) 1 man, goed gedaan. Afwerken duurde bij ons wat lang omdat we de vensterbank moesten vervangen. De dingen die daarna toch nog gedaan moeten worden; geen probleem ze komen langs en lossen het gewoon op! Vakmensen met service!
FOTO VAN MARCO
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Jos Kroon op maandag 25 apr 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken, toilet én badkamer gekocht! We zijn er superblij mee! Geweldige kwaliteit en super aangelegd. Niets dan lof! We hopen er nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN JOS KROON
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Fam. E. E. van Benthem op vrijdag 15 apr 2022 22
Ondanks de corona lockdown zijn wij erg goed geholpen door Boer Staphorst, zowel online als in de winkel. Angela heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen en voelde precies aan wat wij nodig hadden. In de periode die volgde werden wij goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en de inmeet momenten. Daarna hadden wij het genoegen Theo als onze installateur te krijgen. Vakkundig heeft hij onze keuken geplaatst en ons voorzien van extra tips. Al met al zijn wij ontzettend tevreden over hoe alles verlopen is.
FOTO VAN FAM. E. E. VAN BENTHEM
+ Toon extra foto van Fam. E. E. van Benthem
+ Toon extra foto van Fam. E. E. van Benthem
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fred Ruiter op vrijdag 25 mrt 2022 22
Goede voorlichting en advies bij aankoop keuken. Tussentijds werden we steeds op de hoogte gehouden met plannen inmeet afspraak, planning montage keuken etc. Montage gebeurde door een zeer ervaren, rustige en kundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat bovenaan”
Door Mark Kluin op donderdag 24 mrt 2022 22
Mensen in het bedrijf heel aardig en zeer kundig. Service staat boven aan. Alle tijd om alle wensen te bespreken. 3d tekening meegekregen om het thuis nog een keer te bekijken. Netjes een afspraak gemaakt om bestelde onderdelen af te leveren en dag daarna kwam een vakman langs om onze keuken te plaatsen. Echt een vakman netjes en alles naar wens uitgevoerd. Dag erna telefoon van Boer Staphorst of alles na wens was. Na 3 dagen zagen we een vlek op onze inductieplaat zitten Boer gebeld meteen serieus genomen foto uploaden en dit door afdeling service bekeken en daarna een schoonmaak middel (gratis) opgestuurd naar ons! Echt top en zeker waard om Boer Staphorst je keuken te laten plaatsen!
FOTO VAN MARK KLUIN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi nieuw toilet en prachtige badkamer”
Door M. Thalen op woensdag 23 mrt 2022 22
Heel fijn geholpen bij de zoektocht naar de juiste materialen, indeling etc. Lang moeten wachten dat wel. Maar ook de uitvoerders waren netjes, precies werkend, flexibel en meedenkend. Een mooi nieuw toilet en prachtige badkamer zijn het resultaat.
FOTO VAN M. THALEN
Reactie of foto toevoegen
“In een woord: super”
Door Fam. van der Starre uit Ermelo op zaterdag 19 mrt 2022 22
Keuken is geleverd volgens opgaaf. We zijn er erg blij mee. We zijn zeer goed geholpen in de winkel. Ook de montage, die de firma verzorgende, was boven verwachting. In een woord: super.
FOTO VAN FAM. VAN DER STARRE UIT ERMELO
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat”
Door Uil op woensdag 16 mrt 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn heel goed geholpen door de verkoper. Hij had respect voor onze wensen en heeft niets opgedrongen. Echt heel fijn. We zijn super blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, vloer en gestucte en geverde muren”
Door Bart Kramer op donderdag 10 mrt 2022 22
Nieuwe keuken, PVC vloer, plinten, stucadoorswerk en muurverfwerk. Top gedaan. Zeer vakkundig, netjes en goed geïnformeerd. Luisteren erg goed naar de klantvraag en raffelen het werk niet af, maar zeer accuraat.
FOTO VAN BART KRAMER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de plaatsing van onze keuken”
Door Fam. Hietberg op dinsdag 8 mrt 2022 22
Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze keuken door Boer. We werden bij de verkoop prettig geholpen, goed tussentijds op de hoogte gehouden over de levering, en de montage is goed en zorgvuldig gedaan. De monteur is zelfs nog een keer terug geweest, omdat de afzuigkap er even weer af (en later weer op) moest vanwege de schilderwerkzaamheden. We hadden zelf (heel dom) een schroefje over het hoofd gezien, waardoor dit niet lukte. Verder bleek er geen demper te kunnen op een kastje waar een prullenbak in werd gemonteerd. We waren hier vooraf niet van op de hoogte en ervaarden dat dit in de praktijk niet prettig werkte. In overleg wordt er een nieuw frontje besteld voor dit kastje, zodat de demper er weer op kan en we een losse afvalemmer kunnen plaatsen. De enige tegenvaller is tot nu toe het werkblad (laminaat) waar al een kring/afdruk op zat, erg vlekgevoelig is en ondanks de juiste schoonmaakinstructies zichtbare schade heeft opgelopen. Vreemd, omdat we voordien een werkblad hadden van hetzelfde materiaal en daar nooit problemen mee hebben gehad. Boer pakt dit nu op met de leverancier en we vertrouwen er op dat ook daar een goede oplossing voor komt.
Een geweldige extra service: We hadden rondom de aanschaf van onze keuken een gebarsten badkamertegel met risico op lekkage. We konden nergens een tegelzetter vinden die in deze drukke Corona-tijd een paar tegels en voegen kon vervangen. Ondanks enorme drukte bij het montagebedrijf van Boer, is er toch een paar uur vrij gemaakt om dit voor ons te regelen. We zijn daar geweldig blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Brian op zaterdag 5 mrt 2022 22
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. De verkoopadviseur was zeer vakkundig aangelegd en datgene wat wij voor ogen hadden, heeft hij werkelijk gemaakt.
De keuken was conform afspraak op tijd geleverd, echter mistte de spatrand nog. Wegens verlengde levertijd werd ik voortijdig geïnformeerd en daarbij ook als compensatie voorzien van cadeaubonnen en een prachtige Philips Hue Bridge, die nog nodig was in ons huis.
Eveneens is de keukenmonteur zeer vakkundig te werk gegaan met als eindresultaat een prachtige keuken in ons nieuwe huis. Ik ben dan ook zeer tevreden over Boer Staphorst, je betaalt iets extra's maar je krijgt er een heleboel voor terug, zowel service als materiaal.

Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen aan anderen voor zowel keuken als badkamer. Daarbij zal ik zelf ook regelmatig naar Boer Staphorst gaan om te winkelen.
FOTO VAN BRIAN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe badkamer”
Door Leo en Lia Both op dinsdag 1 mrt 2022 22
Wij hebben een mooie nieuwe badkamer laten plaatsen.
FOTO VAN LEO EN LIA BOTH
+ Toon extra foto van Leo en Lia Both
REACTIE VAN LEO EN LIA BOTH
De badkamer is heel erg mooi geplaatst door een vriendelijke Jacco. Echt klasse.
Ons volgen project laten wij ook door Boer plaatsen.
REACTIE VAN LEO EN LIA BOTH
Met deze foto is nu de badkamer compleet
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam. Roseboom op dinsdag 22 feb 2022 22
Prachtige keuken, kwaliteit zowel de keuken zelf als de montage. Fijn contact zowel met de verkoop en ook de monteur. Wij houden er een zeer goed gevoel aan over.
FOTO VAN FAM. ROSEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Annemiek krisman op dinsdag 22 feb 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen. Zowel bij de verkoop als de montage was de communicatie duidelijk. Er zijn een aantal zaken anders gelopen dan in eerste instantie gedacht, maar dat is correct in overleg met ons besproken en waar kon direct verholpen. Heel fijn dat we alles onder 1 dak hebben kunnen regelen, dat is ons heel goed bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Levertijd langer dan verwacht”
Door Janita op vrijdag 18 feb 2022 22
We zijn heel goed geadviseerd door Kelly over onze badkamer, daar zijn we heel erg tevreden over. De levertijd was langer dan verwacht en we zijn vier keer zelf naar Staphorst gereden (bijna uur rijden voor ons enkele reis) om vast een deel van de spullen op te halen. Ook een keer extra omdat de verkeerde spullen waren meegegeven. Dat was jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een keukeneiland”
Door Dunnink op vrijdag 11 feb 2022 22
We kregen goed en duidelijk advies bij het aanschaffen van het eiland. Er werd goed tijd voor genomen en het werd goed duidelijk aan de hand van een 3D tekening. Het plaatsen is in goed overleg gebeurd. Het was de ene dag net niet helemaal klaar, daar zijn ze de volgende middag voor teruggekomen dus mooi snel afgewerkt. We zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken inclusief apparatuur”
Door Herman van Veen op dinsdag 8 feb 2022 22
Vakkundige monteurs, erg vriendelijk en behulpzaam. Leveren netjes werk
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een complete keuken”
Door G. en G. op woensdag 26 jan 2022 22
Wij hebben Theo als zeer prettig ervaren. Werkt rustig en netjes. En daar houden wij van.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken, vloerverwarming en pvc vloer”
Door Adrienne op maandag 24 jan 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken, vloerverwarming en nieuwe pvc vloer laten plaatsen door Boer Staphorst. We zijn erg tevreden met hoe het gegaan is, en belangrijker nog, met het eindresultaat. Als een monteur tegen een onverwacht probleem aan liep, werd hier snel op gehandeld en de oplossing met ons besproken. Vriendelijk en kundig personeel. Wij komen zeker weer terug met een volgende klus.
FOTO VAN ADRIENNE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marga Dijkstra op maandag 17 jan 2022 22
Nieuwe keuken uitgezocht en direct een mooie tekening erbij hoe het eruit komt te zien. Goed advies. Daarna komt er iemand om alles na te meten en wordt de bestelling definitief. Nieuwe keuken werd geplaatst door een zeer ervaren monteur. Zonder gedoe of gezeur was de keuken binnen 5 dagen klaar voor gebruik. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door M. Hiemstra op maandag 10 jan 2022 22
Zeer tevreden. Kwam al vaak bij Boer om hun uitgebreid assortiment en had al vaak gehoord over hun goede service. Nu met behulp van zeer prettig advies van Roeland een mooie keuken uitgezocht. Alles door Boer laten regelen, demonteren oude keuken, stucadoren, plaatsen nieuwe keuken en schilderen. Alles prima geregeld, erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door S.Leij op zaterdag 18 dec 2021 21
Fijn contact en klantvriendelijkheid. Denken met je mee en geven nieuwe ideeën. Bovendien snelle reactie. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Plaatsing ging goed.
Reactie of foto toevoegen
“Ronduit fantastisch”
Door Nicole Burmann op dinsdag 14 dec 2021 21
Ik heb net een nieuwe badkamer door Boer laten maken. Ben zeer tevreden en het is erg mooi geworden. Hendrie is hier dik 4 weken mee bezig geweest en is een zeer kundig en hardwerkend vakman. Ook schilder en stukadoor waren erg goed. Ronduit fantastisch.
FOTO VAN NICOLE BURMANN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig eindresultaat”
Door Lisenka van Langevelde op dinsdag 14 dec 2021 21
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, deze is onlangs geplaatst door Bert. Bert was erg snel en zorgvuldig. Aardig en netjes. Dave heeft geholpen met de keuken uitzoeken. Helemaal super want het eindresultaat is geweldig. Voor iedereen koop hier een keuken/badkamer oid. De service is geweldig en de mensen aardig en betrouwbaar.
FOTO VAN LISENKA VAN LANGEVELDE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Smit op zondag 12 dec 2021 21
Keuken. Erg tevreden over advies, het er in zetten en service er na.
FOTO VAN SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Ton en Anne-Lene op zondag 12 dec 2021 21
In december 2020 hebben we onze woning in Steenwijk betrokken. Vanwege de gedateerde badkamer en WC gingen we rondkijken en kwamen bij Boer-Staphorst terecht. Zij hadden ons bij een vorige verbouwing ook goed geholpen. Gerco werd onze adviseur. Hij dacht goed mee op een prettige wijze met een uiteindelijk mooi resultaat op papier. We gingen akkoord en een jaar later(!) kwam de realisatie tot stand door een meer dan perfectionistische monteur. We genieten inmiddels van een mooie en heerlijke badkamer. Ook over de aftersales (een nalevering en puntjes op de i) zijn we uitermate tevreden. Boer-Staphorst een topbedrijf!
FOTO VAN TON EN ANNE-LENE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens verlopen”
Door Van der Meulen op zaterdag 11 dec 2021 21
Keuken gekocht in het voorjaar bij verkoopster Angela. Zij was enorm behulpzaam en adviseerde prima. Aan alle wensen is gehoor gegeven. De keuken werd geïnstalleerd door ervaren rot Roelof. Dit is een fantastische monteur die zeer netjes en gedisciplineerd werkt. Is erg praktisch ingesteld en denk enorm mee. Een aftapkraan van de buitenkraan die in de kruipruimte was gemonteerd heeft hij zeer vakkundig en praktisch in een kastje geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid uitgevoerd”
Door Jos Woolthuis op dinsdag 23 nov 2021 21
Nieuwe keuken met apparatuur uitgezocht, besteld, geleverd en geïnstalleerd door Boer Staphorst. Deskundige en vriendelijke advisering in de offerteperiode en graag bereid tot kleine wijzigingen achteraf. Behalen van de afgesproken leverperiode, behalve voor de Siemens inductiekookplaat met afzuiging die wegens chipstekorten later zal worden geleverd. Ter overbrugging heeft Boer Staphorst bereidwillig een leeninductieplaat beschikbaar gesteld.
De sloop van de oude keuken en de montage/installatie van de nieuwe keuken is naar tevredenheid uitgevoerd door deskundige en vriendelijke vakmensen. Bovendien zijn extra werkzaamheden uitgevoerd aan plafond en de elektrische installatie.
Nadien is de keuken prima schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.
Helaas is er nog wat nawerk geconstateerd, zoals enkele beschadigde deur- en ladefronten die vervangen zullen worden en moet er nog een maatwerk vensterbank worden besteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat door Boer Staphorst correct zal worden afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst is zeker de moeite waard”
Door Leen en Anke de Vries op woensdag 17 nov 2021 21
Bij aanvang van de werkzaamheden wordt er eerst een rol uitgelegd om de plavuizen op de vloer te beschermen. Is top natuurlijk. Verder wordt er hard doorgewerkt de hele dag. Na de middag pauze viel mij op dat de mannen niet om 15.00 uur weer even pauzeren.
Het was prettig om de keuken te zien groeien naar iets moois. Al moeten we nog even wachten op de laatste zaken is het toch zeker de moeite waard om een keuken te kopen bij De Boer Staphorst !
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Jan Hovestad op donderdag 11 nov 2021 21
Ik heb heb een keuken gekocht bij Boer. Mijn oude keuken is professioneel verwijderd door vriendelijke mensen. Vervolgens is het stucwerk gedaan door een expert. Daarna is de nieuwe keuken geplaats geplaatst door medewerkers van Boer die met mij meedachten en ze secuur te werk gingen. De schilder heeft vervolgens alles op een prima manier afgewerkt waarna de keuken tenslotte mooi is schoongemaakt. Kortom: alle lof, niet voor Almhof, maar voor Boer uit Staphorst!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Erik Welman op vrijdag 22 okt 2021 21
Vanaf het eerste contact bij de aankoop van een nieuwe badkamer straalde de klantvriendelijkheid er van af. Wij voelden ons altijd zeer serieus genomen, er werd naar ons geluisterd, er werd met ons meegedacht. Dit is zoals ik als klant behandeld wil worden. Ook de monteurs zijn professioneel, klantvriendelijkheid, houden zich aan de planning en leveren vakwerk. Complimenten voor BOER Staphorst en de partijen waar ze mee samenwerken.
FOTO VAN ERIK WELMAN
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten prima verlopen”
Door Helmich & Jenny Lubberts op donderdag 21 okt 2021 21
Dit voorjaar (april 2021) besloten om bestaande keuken te vervangen door nieuwe, onze keuze om voor Boer Staphorst te kiezen was snel gemaakt door eerdere koopervaring. Vanaf het begin tot aan het einde, in alle opzichten prima geholpen. Namen vanaf het begin de tijd voor je, kwamen met goede ideeën waar wij zelf in de eerste instantie nog niet aan gedacht hadden. Keuken staat ondertussen, hebben waargemaakt wat beloofd is.
FOTO VAN HELMICH & JENNY LUBBERTS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J. Massier op woensdag 13 okt 2021 21
Blij met onze nieuwe keuken! Zeer tevreden over de service van Boer. Verkoop (Dave) heeft onze wensen perfect vertaald. Alles uitbesteed, uiteindelijk volledig ontzorgd. Kundige monteurs die meedenken in oplossingen. Naleveringen werden tijdig gecommuniceerd. Strakke en realistische planning. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door G. Schurink op dinsdag 12 okt 2021 21
We hebben nu een keuken en een badkamer gekocht, en net als de eerste keer zijn we weer heel goed geholpen. En geven de ervaring weer door aan andere potentiële klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door H. Kleijn Molekamp op dinsdag 12 okt 2021 21
Badkamer en toilet opnieuw laten inrichten. Toilet ging even wat minder door wat kitfouten e.d., maar die zijn onverwijld keurig hersteld. Prima contact met de monteurs. Gewoon (weer) heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Willy Regelink op maandag 13 sep 2021 21
Vandaag de laatste puntjes afgewerkt door monteur Theo en onze prachtige keuken is nu, tot onze volle tevredenheid, helemaal af!! We zijn erg goed geholpen door Dave, die ons thuis heeft geadviseerd (i.v.m. Corona) en Theo, die vakkundig de keuken heeft gemonteerd. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en vinden het eindresultaat erg mooi! Boer Staphorst bedankt voor de goede service!
FOTO VAN WILLY REGELINK
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Aafke Bouwman op zaterdag 11 sep 2021 21
Onze badkamer renovatie is vanaf de start tot en met de werkzaamheden uitstekend begeleid en uitgevoerd. Er werd vooraf meegedacht over oplossingen voor een lastige hoek en de samenstelling van het materialen. De monteur was goed voorbereid en zeer deskundig. We hebben een badkamer die als nieuw oogt, mede door het hoge niveau van de afwerking.

Eerdere ervaring van 18 maart 2021: Het hele proces van informeren, samenstellen van de keuken, voorbereidende werkzaamheden en het monteren verliep volgens planning en op een deskundige en prettige wijze. Er werd meegedacht door alternatieven aan te bieden, waarbij onze wensen steeds het uitgangspunt bleven. De communicatie gedurende het proces was efficiënt en prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A.J. Weijs op vrijdag 10 sep 2021 21
Bij onze aankoop van de keuken zijn wij zeer goed geadviseerd door Lammert. Er werden goede opties getoond voor onze kastenwand en kookeiland die ons positief verrasten. Ook de vele opties en bijbehorend advies qua apparatuur was zeer prettig. De gesprekken met Lammert zijn dan ook zeer goed bevallen. De montage door Theo van Multi Montage is ook als zeer prettig ervaren. Theo heeft erg praktisch meegedacht en goede oplossingen aangedragen. Theo is een echte vakman die klaarstaat voor de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Martijn Wesdorp op maandag 26 jul 2021 21
Onwijs blij met onze nieuwe keuken. Boer Staphorst heeft ons super geadviseerd en Theo van Multi montage is zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan. Al met al top. Boer Staphorst is echt een aanrader.
FOTO VAN MARTIJN WESDORP
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Herman en Helmie Teggelove op zaterdag 24 jul 2021 21
Wij hebben ons toilet laten renoveren door de Boer Staphorst. We zijn erg tevreden met de hulp en het meedenken van Dennis Dunnewind op de sanitair afdeling. Ook de monteur Ernst Jan van Kin en Boer is geweldig wat een harde werker en gezellige man. Als we weer eens iets gaan verbouwen dan zeker met behulp van de Boer Staphorst.
FOTO VAN HERMAN EN HELMIE TEGGELOVE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.