Feedback
9,3

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

Ervaringen
Er zijn 364 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren254 ervaringen
4 sterren98 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Annette & Harry op woensdag 1 jul 2020 20
Na zeer plezierige gesprekken over de lay-out én inrichting van onze keuken, zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Het is gewoon een super keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Nel en Jan de With op donderdag 25 jun 2020 20
Goed advies, veranderingen worden op tijd gemeld. Heel goede keuken monteur met goede stagiaire
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden van A tot Z”
Door Familie de Vries Steenwijk op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn meer dan tevreden over onze contacten met de keukenafdeling van Boer Staphorst. We zijn hartelijk ontvangen en goed geïnformeerd en geadviseerd door de heer Dave Schokker. Vervolgens een zeer prettig iemand over de vloer om de keuken te monteren: de heer Bert Veldman. De keuken ziet er prachtig uit na ook nog eens gebruik gemaakt te hebben van de voortreffelijke service: de keuken werd tot slotte gratis schoongemaakt. En dat is geen grap, zoals sommigen dachten. Kortom: tot dusverre tevreden van A tot Z. Boer Staphorst? Een aanrader.
REACTIE VAN FAMILIE DE VRIES
Dit is het geworden! Is ie mooi of is ie mooi!?
FOTO VAN FAMILIE DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing toilet”
Door Judith op zaterdag 13 jun 2020 20
Heel goed geholpen. Verkoper dacht goed mee. Hij heeft gezorgd dat ons toilet op tijd geplaatst werd. De monteur werkte keurig en was zeer vriendelijk. Het eindresultaat is heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankopen”
Door R.Kamminga op zaterdag 6 jun 2020 20
Gekocht: 2 pers. badkamermeubel met spoelbakken en kranen. Dubbele spiegelkast met verlichting. Inbouwreservoir met hangend closet. Douche-cabine met glazen deur en douchegarnituur en een designradiator.Wand- en vloertegels.In het toilet een inbouwreservoir met hangend closet. Wand- en vloertegels.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Keetbaas op maandag 1 jun 2020 20
Vanaf begin bij u in de zaak, goede adviezen en begeleiding. Zeer behulpzaam personeel. Als iets niet helemaal paste kwam men met goede, leuke alternatieven. Veel wat ik in gedachten had is helemaal uitgekomen. De monteurs waren zeer ervaren, behulpzame mensen. Dachten met je mee en hadden soms verrassende alternatieven. Ook de extra werkzaamheden werden zonder meer uitgevoerd. En, ben zeer tevreden en blij over het eindresultaat! Alles werkt perfect en hoop er nog lang van te genieten. +3 foto's bijgevoegd).
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Rowan op donderdag 28 mei 2020 20
We hebben een badkamer bij Boer Staphorst gekocht. Prima begeleiding van Dennis gekregen bij het uitzoeken en bij elkaar matchen van alle badkameronderdelen. We moesten wel 10 maanden wachten voordat de badkamer kon worden geplaatst, maar ja daar was Dennis vanaf het begin duidelijk in. Het was toen onze eigen keus om toch voor Boer Staphorst te gaan en niet voor een andere badkamerspecialist, die waarschijnlijk de badkamer eerder zou kunnen hebben plaatsen. De reden dat we ondanks deze lange wachttijd toch voor Boer Staphorst gingen was dat we alleen maar goede verhalen over dit bedrijf gehoord hadden. Levering van de goederen ging in goed overleg en de goederen werden netjes afgeleverd. Het plaatsen van de badkamer door Ernst-Jan (en Jeroen tijdens de eerste 4 dagen) ging heel goed. Er was genoeg ruimte voor overleg, hij gaf goede tips over een efficiënte inrichting van de badkamer, dacht met je mee en hij was heel prettig in de omgang. Aan het eind van iedere dag nodigde Ernst-Jan ons uit om met hem het resultaat van die dag te bekijken en konden we overleggen. Ook werd er tussendoor overlegd met ons, mocht dat nodig zijn. Toen de badkamer bijna klaar was, gingen we alles na en zagen we een aantal imperfecties, bijv. een tegel die een beetje uitstak op het wc-blok. Geen probleem, zei Ernst-Jan, dat ga ik herstellen. Dit gold ook voor een aantal andere kleine foutjes. Resultaat was een bijna perfecte badkamer. Dat de tegels boven de deur een beetje scheef lopen heeft niets te maken met de vakbekwaamheid van Ernst-Jan, want het kozijn van de deur loopt scheef en dat zit dus in het huis. Dat kan de beste tegelzetter van de wereld niet oplossen. Enige minpuntje: de container met puinafval stond een dag langer voor de deur (dan afgesproken) voordat deze werd opgehaald, maar er zijn ergere dingen... De badkamer krijgt een 9,5 en daar ging het uiteindelijk om. Boer Staphorst is vrij prijzig, maar ze leveren zeker zeer goede kwaliteit voor die prijs en dat is het zeker waard! Groot compliment!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Pierik op maandag 25 mei 2020 20
Erg tevreden met onze nieuwe keuken. Prima offerte, tijdige en volledige levering/installatie en een super goede service. Henri heeft vakwerk geleverd!

Eerdere ervaring van 26 oktober 2017: Wij zijn bij het uitzoeken van een badkamer uitstekend geadviseerd door Dennis. In alle rust een goede keuze kunnen maken. De installatie werd verzorgd door Jacco. Wat een vakman! Kortom, we zijn zeer tevreden en bevelen Boer-Kin van harte aan.
FOTO VAN PIERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door W. Koopman op maandag 18 mei 2020 20
Zeer ervaren en allround vakman in huis gehad voor sloop- en herstelwerkzaamheden. Vloer storten, tegelzetten, elektra en water door een man uitgevoerd. Wij waren blij verrast met het mooie resultaat, goede afwerking en netheid van werken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door GHD van Brug op vrijdag 15 mei 2020 20
Goede info bij verkoop, afspraken voor installatie en de installatie en nazorg. Al met al super tevreden
FOTO VAN GHD VAN BRUG
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service op toilet”
Door Vincent van Bemmel op donderdag 14 mei 2020 20
Topservice, na 2,5 jaar ging onze fonteinkraan stuk. Niet alleen kregen we een nieuwe kraan hij is ook ongevraagd en kosteloos gemonteerd. Zeer tevreden en een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring het delen waard”
Door Dietrich Driessen en Ton Roelofs op dinsdag 12 mei 2020 20
Vanaf de start van het aankoopproces van de keuken tot en met de plaatsing en schoonmaak top geregeld. Klantgerichte houding, prima uitleg, meedenken, geen "snelle verkoopbabbels". Heer Dave Schokker adviseert zeer goed, de installateurs werken gedegen en netjes, communicatie helder en transparant. Tja, onze ervaring....een die we graag delen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam. Lam op vrijdag 8 mei 2020 20
Heel vriendelijk personeel op alle afdelingen. De monteur was zeer vakkundig, vriendelijk en gezellig. De verkoper badkamerafdeling verdiend een pluim, hij was altijd snel met antwoorden op al onze vragen en begripvol.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H. Witter op dinsdag 5 mei 2020 20
Op een zeer prettige manier zijn wij door de adviseur begeleid in en door het proces van de keuze en aanschaf van onze nieuwe keuken. Dit heeft geleid tot een prachtig eindresultaat!
FOTO VAN H. WITTER
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Positieve en negatieve punten”
Door Marlet op zaterdag 2 mei 2020 20
Eind vorig jaar keuken en bijkeuken bij Boer gekocht. We hadden prettige gesprekken met Dave, goed ontwerp. Hij luisterde naar onze wensen, kwam met tips. We zijn meerdere keren geweest, over een paar aspecten van de keuken hadden we twijfels. Elke keer werden we hartelijk ontvangen. Wel zelf goed informeren over de praktische kant van bepaalde zaken. Zo kregen we van een ander keukenbedrijf andere praktische informatie, wat we konden gebruiken bij de koop van de keuken. We zijn met Boer in zee gegaan, vanwege eerdere positieve ervaring. We hebben zelf de keuken geplaatst. Bij het plaatsen van het werkblad bleek deze te klein te zijn. Bleek dat ons niet is verteld, dat wij zelf de maten van de muren moesten aanpassen aan het werkblad i.p.v. andersom... Bij het inmeten van de keuken is niet naar ons geluisterd. Degene die kwam meten "banjerde" door het huis. Ook later bleken we niet met hem te kunnen communiceren, vanwege zijn negatieve houding. Als de maten, die we zelf hadden opgegeven, aangehouden waren, had het werkblad perfect gepast; Als we zijn maten hadden aangehouden, was het werkblad net voor een muurtje uitgekomen. Samen met Dave zijn we gelukkig tot een prima oplossing gekomen: spatrand voor de helft van de prijs.

Positieve punten: we hebben nu een mooie keuken, waar we zeer tevreden mee zijn. Is met ons meegedacht en tot een goede oplossing gekomen.

Negatieve punten: Door degene die kwam inmeten, is slecht geluisterd en gecommuniceerd. De volgende keuken komt mogelijk wel weer bij Boer weg, mits iemand anders komt meten.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. van Ginkel op woensdag 29 apr 2020 20
Voor de 2e keer keuken gekocht naar volle tevredenheid bij dit familiebedrijf na een goede 1e ervaring. Men neemt alle tijd en ook bij het plaatsen en de service achteraf laten ze niets te wensen over !!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig in de afwerking”
Door J.Satink op donderdag 23 apr 2020 20
Goede verkoper met uitstekende en uitgebreide informatie. Je voelt je al welkom in de zaak. De uitvoering thuis was goed in orde en secuur gewerkt en alles keurig afgewerkt. Vriendelijke man en alles werk naar behoren en we zijn er erg blij mee.
FOTO VAN J.SATINK
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M van de Streek op zaterdag 18 apr 2020 20
Keuken gekocht. Goede service. Alles aanwezig. Alles goed. Het aanrechtblad moest aangepast worden door een andere wand wat ontdekt was tijdens het uithalen van de oude keuken. Ook dit werd professioneel opgelost. Goede bereikbaarheid en op een juiste manier met de coronavirus omgegaan. Kortom super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kruizinga-Martens op zaterdag 18 apr 2020 20
Badkamer en keuken aangeschaft. We zijn erg tevreden. Vanaf het 1e contact met adviseurs Grietje en Roeland is alles prima verlopen. Na een aantal bezoeken aan de showroom was alles naar onze wens uitgewerkt. Kin-Boer heeft alle werkzaamheden uitgevoerd. Jacco en Arjan zorgden er in 2 weken voor dat we nu een prachtige badkamer hebben. Voor de keuken werden meterkast, water, elektra en stucwerk ook door Kin-Boer uitgevoerd. Roelof en Henri plaatsten daarna in een paar dagen een hele mooie keuken. Alles verliep ondanks de Corona perikelen volgens planning. Tijdens de werkzaamheden werd alles overlegd en goede adviezen gegeven. Er is hard gewerkt en tijdens de pauzes was het ook nog eens erg gezellig. Boer bedankt.
We kunnen gebruik maken van de schoonmaakservice, maar i.v.m. de huidige Corona situatie besloten dat maar niet te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door Daan en Joke Vroegindewey op vrijdag 17 apr 2020 20
De badkamer is klaar en we zijn super blij met het resultaat. Het ontwerp hadden we in grote lijnen zelf bedacht en met hulp van Gerco (Boer) alle benodigdheden uitgezocht. Keurig binnen ons budget. Gerco heeft ons tips gegeven die we ter harte hebben genomen. Gelukkig maar want soms heb je wat in je hoofd wat in de praktijk niet handig uitpakt. Tevens willen we ook Mark, onze monteur een pluim geven voor zijn werkwijze en behulpzaamheid. We willen jullie hartelijk bedanken voor de service en het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harma Kruid en Hans Schilperoort op woensdag 15 apr 2020 20
In december een fraaie Häcker Systemat keuken besteld met Pelgrim inbouwapparatuur. Eind maart kundig geïnstalleerd door de vakmensen van Kin-Boer. Ondanks de Coronacrisis gelukkig toch alles doorgegaan. De monteurs hielden goed afstand, ging allemaal in goede harmonie. Mooie verrassing is de 8 jaar garantie op de Pelgrim apparatuur. We zijn zeer tevreden over de hele afhandeling!
FOTO VAN HARMA KRUID EN HANS SCHILPEROORT
Häcker Systemat keuken
+ Toon extra foto van Harma Kruid en Hans Schilperoort
+ Toon extra foto van Harma Kruid en Hans Schilperoor
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Ive Vinke op dinsdag 14 apr 2020 20
Badkamer, tevens gemonteerd zeer goed voor gelicht. Montage zeer goed en vakkundig uitgevoerd. Na koop van de badkamer kwamen we financieel in zwaar weer terecht. Boer heeft ons heel erg geholpen en de montage mocht lang worden uitgesteld. Geweldig !
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje geworden”
Door Hannemarie Middelkoop op donderdag 9 apr 2020 20
Toen we aankwamen bij BOER Staphorst om een keuken uit te zoeken werden we gelijk gastvrij onthaald. De verkoper was vriendelijk, dacht mee, bedacht originele mogelijkheden en had daarbij ons budget in het achterhoofd. Er was veel mogelijk en ook de vervolgafspraken hebben we als erg prettig ervaren. Inmiddels is de keuken gemonteerd (wat overigens ook keurig gebeurde!) en het is een plaatje. We zijn er enorm blij mee, mede dankzij de fijne service waar we op terug kunnen kijken.
FOTO VAN HANNEMARIE MIDDELKOOP
Aanrechtblad
+ Toon extra foto van Hannemarie Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frans Mars en Joke van Mierlo op donderdag 9 apr 2020 20
Zeer tevreden omdat de keuken helemaal geworden is zoals wij gedacht hadden. Demontage, installatie allemaal prima naar wens verlopen. Het mooie is ook dat de werknemers allemaal schoon werken en de ruimte netjes achterlaten, een dik plus punt. Wij zijn blij met Boer Staphorst.
FOTO VAN FRANS MARS EN JOKE VAN MIERLO
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken als middelpunt”
Door Familie Kram op maandag 6 apr 2020 20
Wij hebben door Boer en hun onderaannemer Kin Multimontage de benedenverdieping van ons huis laten verbouwen. De keuken is het middelpunt van de kamer geworden en we zijn erg blij met het prachtige resultaat, maar ook met de wijze waarop het hele proces is verlopen. Boer en Kin Montage dachten goed mee. De mannen die bij ons in huis aan het werk waren, waren prettige mensen, wat een intensieve klus als dit net iets makkelijker maakte. Wij raden Boer van harte aan voor een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door An op zondag 5 apr 2020 20
Uitstekend geholpen door de verkoper bij het ontwerpen van de keuken. Bij de plaatsing was er een aantal uitdagingen. De monteur heeft deze in overleg opgelost. Uiteindelijk zijn we tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door B. Benedick op donderdag 2 apr 2020 20
Via Boer Staphorst hebben we voor onze woning voor de eerste verdieping een badkamer en voor de begane grond een toiletgroep gekocht en laten monteren. Super materiaal en door de montageploeg perfect gemonteerd. Echt een geoliede machine zoals Boer Staphorst en de montageploeg op elkaar zijn afgestemd. De monteurs denken bovendien mee en geven suggesties als zij van mening zijn dat die het uiteindelijke product fraaier maakt. Kortom, een goed afgeleverd product.
FOTO VAN B. BENEDICK
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van B. Benedick
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Larooi op maandag 30 mrt 2020 20
Een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Meteen bij het eerste oriënterende gesprek al een heel goed gevoel! Alles kon besproken worden en er werd goed meegedacht!
Uiteindelijk ook besloten onze keuken hier te kopen. Bij het 2de gesprek een aantal dingen aangepast en de keuken besteld. De keuken werd geleverd en ipv woensdag kwamen ze al op dinsdag starten met monteren. De monteur was heel kundig en had in ruim 2 dagen de keuken geplaatst. Helaas wel 2 kleine beschadigingen na levering van de keuken maar er werd meteen een nieuwe bestelling gedaan en we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed opgelost gaat worden. We zijn ontzettend tevreden over de geleverde service en zijn enorm blij met onze keuken!
FOTO VAN LAROOI
Hoekkeuken met wit en hout
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed”
Door Danique op zondag 29 mrt 2020 20
Wat zijn wij blij met onze keuken van Boer Staphorst. Na bij 3 andere partijen een afspraak te hebben gehad, hebben we de afspraak bij Boer Staphorst als fijnste ervaren. Ontzettend goed geholpen door Lammert en installateur Bert heeft de keuken ook top geplaatst!
FOTO VAN DANIQUE
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door Vincent en Hanneke op maandag 23 mrt 2020 20
Wij hebben de complete badkamer laten verbouwen door Boer. In de winkel zijn we netjes en goed geholpen door Dennis zodat we de juiste keuzes konden maken en daar werd alle tijd voor genomen. Na 9 maanden wachten is eindelijk onze badkamer geïnstalleerd door Mark en Jan echt twee top monteurs . Elke dag overleggen en meedenken om onze droom badkamer nog beter en mooier te maken echt super werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Naadloze aansluiting”
Door J. Wolters op woensdag 18 mrt 2020 20
Aankoop: complete keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en het ontwerp sloot daar bijna naadloos op aan. In de loop van de tijd was het zonder probleem mogelijk om nog wat aanpassingen te doen. Met altijd een vriendelijke en klantgerichte benadering.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door P van den Berg op donderdag 12 mrt 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht. Deze keuken is in één keer compleet geleverd, alles was aanwezig. Er hoefde dus niets nageleverd te worden. De keuken is naar volle tevredenheid geïnstalleerd.Er is prima werk geleverd en alle afspraken zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Monique op woensdag 11 mrt 2020 20
We hebben een mooie keuken gekocht bij Boer Staphorst. De installatie is snel en vakkundig gedaan. Er was iets misgegaan met de afzuigkap, maar dit probleem is ook goed opgelost. Dus alleen maar tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Xander Lenis op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht! Verkoop gesprek als plezierig en informatief gevonden. Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Keuken is netjes en schoon opgeleverd. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Hendrik en Jacobje Bisschop op maandag 9 mrt 2020 20
Een complete badkamerrenovatie uit laten voeren. Totaal 12 werkdagen 1 allround monteur en een leerling monteur over de vloer gehad. Het waren keurige mensen, prima werk geleverd en elke dag alles netjes opgeruimd en gezogen. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk , maar ook m.b.t. de goede communicatie tijdens de werkzaamheden, alles ging steeds in goed overleg. We zullen de firma Boer/Kin in voorkomende gevallen zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marian koopman Middelkamp op maandag 9 mrt 2020 20
Keuken gekocht keuken verkoper wist goed wat wij wouden nam alle tijd voor 3jaar geleden een deel al vernieuwd nu het grootste gedeelte toen al heel tevreden zou zeker als het moet de keuken daar kopen en ook door de zelfde verkoper

Eerdere ervaring van 10 oktober 2019: Vernieuwing van het toilet we werden eerst geholpen door een dame die een fout heeft gemaakt en zij vond bij de verbouwing dat buren of kinderen het in de gaten moest houden tijdens onze vakantie daar waren wij niet mee eens. Zin werkt niet meer bij het bedrijf haar opvolger heeft ons goed geholpen.
FOTO VAN MARIAN KOOPMAN MIDDELKAMP
Vernieuwde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door G.H. de Haan op zaterdag 7 mrt 2020 20
Aangeschaft 2018 keuken, laminaatvloer, binnendeuren en verbouwing kamer/keuken via Boer Staphorst laten doen en in 1 woord SUPER. Geholpen door Angela(keuken), Henri (plaatsing), Albert (verbouwing) Martien (deuren) en zo kan ik wel doorgaan. Alle afspraken en services zijn goed nagekomen en de klant staat bovenaan in het vaandel !! Aanrader voor ieder die haar aankopen/keuken etc.via Boer wil laten doen
FOTO VAN G.H. DE HAAN
Onderdeel keuken
+ Toon extra foto van G.H. de Haan
Reactie of foto toevoegen
“100% geslaagd”
Door Jan & Johanna Westmaas op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben twee badkamers gekocht en laten installeren in Zuid Frankrijk. De wijze waarop de mannen van Boer dat hebben uitgevoerd is in één woord: Top. In een oud huis zijn vele uitdagingen als het aankomt op installatie en plaatsing. Voor Ernst Jan, Johan en Jan was er voor elke uitdaging een oplossing. In twee weken een complete metamorfose gerealiseerd. Wij hebben genoten van de service, hartelijkheid en de inzet van alle betrokkenen bij Boer om een project op grote afstand voor 100% te laten slagen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door L.J. van der Weerd op vrijdag 14 feb 2020 20
Een badkamer en toilet zeer prettige monteur. J. de Haan Elke dag opgeruimd en de volgend dag met veel frisse moed weer aan het werk. heel fijn. Geen minpuntje te zien.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal mooi”
Door familie Meulenberg op maandag 10 feb 2020 20
Eerste kennismaking was goed. Eigenlijk alle medewerkers praten met kennis van zaken. Ook de verkoopmedewerker was kundig. Dacht met ons mee. Kwam met goede tips. Het bestellen, de communicatie en het plaatsen verliep goed. Op basis van een enkele tegel hebben we het aanrechtblad gekocht. Is dan toch anders dan onze verwachting. Maar vinden het ook mooi. Waren iets te weinig tegels en verkeerde handvatten. Is prima opgelost door de mensen van Boer. Vriendelijke mensen en erg bekwaam. Kan dit bedrijf zeker aanraden. We genieten erg van onze keuken. Helemaal mooi!
FOTO VAN FAMILIE MEULENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Fam. den Haan op zondag 9 feb 2020 20
Na 22 jaar was onze eerste keuken, ook afkomstig van Boer Staphorst , toe aan vervanging. We zijn dus weer naar Boer teruggegaan voor een nieuwe keuken.Wij zijn zeer vakkundig geholpen door Harold, deze verkoper was zeer behulpzaam en vooral geduldig.We zijn wel meerdere keren terug geweest voor dat we een definitieve keuze heb gemaakt. De keuken is zeer vakkundig door Henri geplaatst, incl. het tegelwerk. We zijn bijzonder tevreden met het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN FAM. DEN HAAN
Vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J. Kalter op zaterdag 8 feb 2020 20
Wij hebben een keuken met inbouw apparatuur gekocht. We hebben goede voorlichting en uitleg gehad tijdens het bepalen van onze keuze. Goed meegedacht door de adviseur cq verkoopster. Ook gedurende het proces prima op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en plan van aanpak. Afleveren en plaatsen van de keuken uitstekend. De monteur (praktisch en kundig) meedenkend met de klant.
FOTO VAN J. KALTER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door JB Noordam op zaterdag 8 feb 2020 20
We hebben een super mooie keuken gekocht bij Boer Staphorst. De keuken is netjes en strak opgeleverd zonder minpunten. Precies geleverd volgens offerte. De service na het plaatsen is super en men komt afspraken na. Al met al een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Wim en Linda op zaterdag 8 feb 2020 20
Een nieuwe keuken van Boer Staphorst! We zijn zeer tevreden over het hele proces en het eindresultaat! De verkoper voelde goed aan wat onze wensen waren en heeft ons daarin goed geadviseerd. Het totaalplaatje van slopen tot montage is keurig gedaan; de monteur heeft alles tot in detail afgewerkt en we zijn meer dan blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN WIM EN LINDA
Pracht van een keuken
+ Toon extra foto van Wim en Linda
+ Toon extra foto van Wim en Linda
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Leijen op vrijdag 7 feb 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn eg deskundig geholpen. Er is goed meegedacht met onze wensen. Het ziet er prachtig uit en is keurig gemonteerd. Materiaal is goed en de apparatuur ook. Wij zijn erg tevreden en komen graag terug bij Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Meteen goed”
Door Michael Hoekstra op donderdag 6 feb 2020 20
Keuken gekocht bij boer Staphorst! We waren verliefd geworden op een keuken in de mooie uitgebreide showroom van boer. Goed geholpen door Harold en snel een mooi ontwerp gemaakt prijs kwaliteit is zeer goed en geen mooie verkooppraatjes gewoon meteen een goede prijs voor onze mooie keuken
FOTO VAN MICHAEL HOEKSTRA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Henny Neijenhuis op woensdag 5 feb 2020 20
Een nieuwe keuken gekocht, uitstekend geholpen door Dave Schokker. Hij nam alle tijd bij het uitzoeken, en toen wij toch nog wat wilden veranderen. Was geen probleem. Hij zei neem de tijd, zodat je zeker weet dat het naar je zin is. Na 6 weken is de oude keuken verwijderd ze namen alles mee, super geen gesleep met afvoer. En twee dagen later de nieuwe keuken geplaatst. Heel netjes en zeer precies, gewerkt. Top monteur. Wij zijn heel erg tevreden. En raden aan, ga kijken bij de Boer keukens je zult er geen spijt van krijgen.
REACTIE VAN HENNY NEIJENHUIS
Dit is het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Herman van der Weerd op woensdag 5 feb 2020 20
Een badkamer. Prima geholpen zowel in de zaak als op de werkvloer. Zal zeker dit bedrijf aanbevelen aan anderen
FOTO VAN HERMAN VAN DER WEERD
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Nijenhuis op woensdag 5 feb 2020 20
Keuken. Volledig geïnstalleerd. Vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Erg tevreden.
FOTO VAN FAM. NIJENHUIS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door dick bussink op maandag 3 feb 2020 20
Alles prima verzorgd en uitgevoerd. kleine gebreken zijn binnen een week allemaal opgelost.

Aanvulling ontvangen 4 februari 2020: Hij is geplaatst. Alles goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Annette op zaterdag 1 feb 2020 20
Wij hebben onze keuken gekocht bij Boer Staphorst. Onwijs tevreden met het hele plaatje, van ontwerp tot het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ANNETTE
Keukenplaatje
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door G. Torenbosch op vrijdag 31 jan 2020 20
Een keuken. Van begin tot het goed en plezierig begeleid. Dit geldt voor zowel de verkoop als de montage.
FOTO VAN G. TORENBOSCH
Keuken met licht blad
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Frans Wind op maandag 20 jan 2020 20
Keuken gekocht bij Boer Staphorst; vakmensen die installatiewerkzaamheden hebben gedaan en keuken hebben geplaatst. Gemakkelijk in omgang en goed kunnen afstemmen, flexibel en zeer klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Veronique de Ridder op maandag 13 jan 2020 20
Ik heb bij Boer in Staphorst een nieuwe keuken gekocht. De service is er super en de medewerkers denken goed mee. Bij het plaatsen van de keuken geen problemen ervaren. Keurige mensen, nette afwerking. Een tevreden klant dus!
FOTO VAN VERONIQUE DE RIDDER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Lubbers-Giezen op dinsdag 24 dec 2019 19
Nieuwe keuken gekocht,prima geholpen en advies gekregen van Roeland. Klaas heeft de keuken super geplaatst denkt in oplossingen. Ondanks dat er een breuk in blad zat ,vermoedelijk al bij fabriek prima opgelost . Er staat nu een super keuken helemaal naar wens ,team de boer bedankt.
FOTO VAN LUBBERS-GIEZEN
Keuken met gaskookplaat
+ Toon extra foto van Lubbers-Giezen
+ Toon extra foto van Lubbers-Giezen
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Familie Tempelaar op zaterdag 21 dec 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. "Durven jullie iets anders?" vroeg de adviseur. Ja, dat durven wij. En we kozen voor kleine handgebakken tegeltjes in diverse kleuren blauw met en zonder print. Het resultaat is prachtig en anders. Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe badkamer en alle goede service.
FOTO VAN FAMILIE TEMPELAAR
Detail badkamer
+ Toon extra foto van Familie Tempelaar
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ceriel Slurink op vrijdag 20 dec 2019 19
Via de Boer hebben we een badkamer gekocht. Hoewel we in grote lijnen wisten wat we wilden heeft verkoper uitgebreid ons begeleid in het uitzoeken van alle opties. Ook de montage van de badkamer is prima verlopen. Fijne en vriendelijke monteur die met je meedenkt en keurig werk heeft geleverd. Het is zeker niet in één keer goed gegaan maar zonder morren is een complete wand met (golvende) tegels vervangen. Al met al is een prachtige badkamer en vakwerk afgeleverd.
FOTO VAN CERIEL SLURINK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed te spreken”
Door Garm Driegen op vrijdag 20 dec 2019 19
Ik ben door mond- op mond reclame terecht gekomen bij boer staphorst voor een keuken. De service en begeleiding was goed. Er is in het voortraject goed ingespeeld op de eisen en wensen van mij als klant. Ook de plaatsing van de keuken, en de nazorg zijn goed verlopen. Goed te spreken over de kwaliteit van de keuken, en de complete gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles in goed overleg”
Door Sander Feenstra op donderdag 19 dec 2019 19
Voor de aanschaf van een keuken voor in onze nieuwbouwwoning zijn we naar Boer in Staphorst gegaan. In het voortraject zijn we zeer goed geholpen door Roeland, hij nam voldoende tijd voor ons om alle zaken langs te lopen en uit te kiezen. Ook qua prijs zeer helder, gewoon meteen een goed aanbod. We zijn later nog een keer terug gegaan om het ontwerp nog helemaal te finetunen. Ook toen weer alle tijd voor ons genomen en goed meegedacht. De installatie is ook helemaal naar wens gegaan, alles in goed overleg met de monteur. Het resultaat is schitterend en we zijn zeer blij met onze keuken.
FOTO VAN SANDER FEENSTRA
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gedaan”
Door Ans Olde Bijvank op donderdag 12 dec 2019 19
Mijn ervaring bij Boer Staphorst begon bij Grietje. Deze vrouw was goed op de hoogte van de technische en de praktische kant, mijn complimenten. Niek van Veen heeft mijn badkamer verbouwd, dit heeft hij uitstekend gedaan, zeer secuur en na afloop is de badkamer en de kamer waar alle spullen stonden erg netjes achtergelaten. Geen beschadigingen. Ook was het erg fijn dat ik op de hoogte werd gehouden toen ik zelf een midweek weg was. Kortom ik ben erg blij en tevreden. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Het wachten waard”
Door Sabine de Jong op woensdag 11 dec 2019 19
Wij hebben bij Boer Staphorst onze badkamer laten verbouwen. Klanten krijgen rustig de tijd om alles naar wens te laten uitkiezen, passen en meten. Hiervoor worden meerdere afspraken gepland. De verbouwing zelf duurde 3 weken en was het uiteindelijke resultaat was het wachten meer dan waard.
FOTO VAN SABINE DE JONG
Verbouwde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer review”
Door Rene Pluk op maandag 9 dec 2019 19
Keuken, erg fijn geholpen met advies en de plaatsing is ook goed verlopen. Bij een volgende keuken zouden wij o.b.v. deze punten wederom een offerte aanvragen bij Boer.

Badkamer hebben wij laten plaatsen door Boer Staphorst. Montage is prima verlopen, kundige jongeman die met ons heeft meegedacht. Helaas nu na een half jaar een lelijke plek bij het bad waar de kit is losgelaten. Kit op een wand van stucwerk bij de aansluiting met het bad is toch geen succes. Helaas zijn wij hier niet voor gewaarschuwd in het ontwerpstadium. Bij de douche werd wel geadviseerd om enkel te betegelen. Afhandeling van een nieuwe kitrand duurt nu al meer dan een maand. Er is nog steeds geen afspraak ingepland voor het herstel. Bij beter advies over dit punt en een snellere afhandeling dan had Boer zeker een hogere score ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk Beertema op vrijdag 6 dec 2019 19
Badmeubel met accessoires doucheset met regendouche; goede voorlichting en afspraken over plaatsing; al met al erg tevreden
FOTO VAN HENK BEERTEMA
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Olaf op dinsdag 26 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht. Het hele traject van tekenen/ontwerpen tot en met plaatsen is goed en duidelijk gegaan. Zeker het tekenen/ontwerpen zijn we heel tevreden over. Er werd goed meegedacht met wat wij wilden hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Gerdi de Boer op zaterdag 23 nov 2019 19
Nieuwe keuken. Tevreden. Was een probleem met de afzuigkap maar dit is netjes opgelost. Geen opmerkingen. Is goed bevallen, zou het zo een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en deel keuken”
Door M.Kroon op vrijdag 22 nov 2019 19
Gekocht zijn een badkamer met toebehoren, een nieuw werkblad en achterwand van hetzelfde materiaal en kleur voor de keuken. Ik ben zeer tevreden over het gekochte product, de wijze van installeren en het contact met de installateurs. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel kundig”
Door De wal op vrijdag 22 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht waar we erg blij mee zijn. We hebben het contact met de verkoopafdeling en de klanten service heel fijn ervaren. En niet te vergeten, de monteurs. Heel kundig en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door M.Huisman op donderdag 21 nov 2019 19
Ik heb bij dit bedrijf een keuken gekocht en ben meer dan tevreden over de gang van zaken. Er is veel tijd en aandacht, of het nu gaat om meedenken over de indeling van de keuken tot aan het kiezen van de kleur verf die past bij de kleur van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door E. van het Hul op dinsdag 19 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We zijn heel goed geholpen, in alle opzichten! Onze eigen smaak en ideeën, met goede adviezen van de keukenadviseur! Ook zeer tevreden over de monteurs! Goede service!
FOTO VAN E. VAN HET HUL
Keuken naar eigen smaak
+ Toon extra foto van E. van het Hul
+ Toon extra foto van E. van het Hul
+ Toon extra foto van E. van het Hul
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Jeroen Dolstra op woensdag 13 nov 2019 19
Een enorm mooie keuken gekocht bij Boer Staphorst! Wij hadden al een redelijk duidelijk beeld in ons hoofd van wat we wouden. Aan de hand daarvan zijn erg fijn geholpen door Roeland. Een absolute aanrader om hier te kopen. Fijne, ongedwongen sfeer. Fijn personeel, ook op de andere afdelingen!
FOTO VAN JEROEN DOLSTRA
Heel mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Hoogeveen op maandag 11 nov 2019 19
Prima keuken geinstalleerd,door de zeer vakkundige Klaas.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door L.van Amen op donderdag 7 nov 2019 19
Een keuken,pvc vloer en vloerverwarming,invrezen electra,stucwerk en een verlaagd plafond. Alles liep prima,goede communicatie, goede werksfeer!
FOTO VAN L.VAN AMEN
Blik op de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Femke op vrijdag 1 nov 2019 19
Wij hebben een keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Boer. We zijn hierbij geholpen door Roeland. Omdat we vrij vroeg de aansluitpunten moesten aanleveren aan de aannemer hebben we bijna anderhalf jaar van tevoren de eerste opzet gemaakt. Roeland heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Boer is duidelijk in de prijzen, geen praktijken van "korting maar alleen als je vandaag tekent". We mochten er nog rustig over nadenken en daar kregen we alle ruimte voor. Wij hadden ook een offerte laten maken bij Ekelhoff en kwamen voor ongeveer dezelfde keuken ongeveer gelijk uit qua prijs. Bij Boer kregen we bij aanschaf van de keuken een jaar lang 10% korting op alle aankopen. Omdat dat er bij nieuwbouw nogal wat zijn, is de keuze op Boer gevallen.
Toen de oplevering in zicht kwam hebben we nog een keer de apparatuur doorgesproken en wat wijzigingen aangebracht. Op het moment van uitlevering was er een misverstand over de koelkast. Dit werd allemaal vlot en professioneel opgepakt door Roeland. De keuken werd geïnstalleerd door Frens. Ook hier hebben we uitmuntende ervaring mee. Een vrolijke man die prettig in de omgang is en die zijn werk serieus neemt. Hij werkt erg netjes. Na installatie werd de keuken nog schoongemaakt op kosten van Boer. De koelkast sloot niet helemaal goed. Nadat ik daarover gebeld had, stond Frens binnen een half uur weer voor de deur om het op te lossen (hij was toch in de buurt). Toen alles klaar was belde Roeland om te vragen of alles goed verlopen was. We hadden een kleur gekozen die niet echt standaard is. Er stond geen voorbeeldkeuken in de showroom dus we zochten hem uit van een frontje van 50x50 cm. Ik vond het heel spannend of het wel mooi zou worden, maar de keuken is nog mooier dan ik van tevoren had durven hopen. Onze ervaring met Boer was zo goed dat we ook de meubelen en eethoek daar gekocht hebben en voor een volgende klus gaan we zeker weer naar Boer toe.
FOTO VAN FEMKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Eric en Stephanie op dinsdag 29 okt 2019 19
Wij hebben onze tweede keuken gekocht bij Boer in Staphorst. We zijn in een ongedwongen sfeer zeer prettig geholpen. Er is alle tijd voor ons genomen en er was op ieder moment ruimte voor aanpassingen of alternatieven. Er werd ons goed advies gegevens en goed meegedacht. ook werden de (kleine) opleverpunten snel en vakkundig opgelost.
FOTO VAN ERIC EN STEPHANIE
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door De Ruiter op maandag 21 okt 2019 19
Volledige keuken in een nieuwbouwwoning. Installatie werd vakkundig gedaan, keukenblad paste op de millimeter! Degelijk en ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henny Woerdenbach Kruid op vrijdag 18 okt 2019 19
Rotpunkt keuken gekocht. Ben erg tevreden. Heel mooi geworden. Monteurs hebben alles heel netjes geplaatst.
FOTO VAN HENNY WOERDENBACH KRUID
Keuken met inductieplaat
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door H.J. Roze op woensdag 16 okt 2019 19
Aanschaf complete keuken, die geheel aan onze wensen voldoet. Kwaliteit van de keuken én de installatie ervan is uitmuntend. Keurige afwerking. Vakwerk! Keukenblad was niet correct besteld, maar dat is zonder enige moeite gecorrigeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Comlimenten”
Door Egbert Elken op vrijdag 11 okt 2019 19
Een complete keuken gekocht, inclusief slopen en verwijderen oude keuken, installatie werk en montage. Goede adviezen van Marten en eigen visie hebben gezorgd voor een perfect resultaat. Monteur Albert verdient een groot compliment voor de manier waarop hij werkt. Volgende keer weer naar Boer.
FOTO VAN EGBERT ELKEN
U keuken
+ Toon extra foto van Egbert Elken
+ Toon extra foto van Egbert Elken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door P. Mulder op zondag 6 okt 2019 19
Complete nieuwe badkamer aangeschaft. Bij aankoop goede adviezen ontvangen, helaas wel lange wachttijd tot installatie en plaatsing, circa 10 maanden. Gehele badkamer binnen afgesproken 4 weken geplaatst, alles naar tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door de Boer op dinsdag 17 sep 2019 19
We hebben een prachtige keuken gekocht. We zijn heel goed geholpen bij het meedenken van een praktische keuken. Ook het plaatsen is zeer zorgvuldig gedaan. We zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten.
FOTO VAN DE BOER
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jan op dinsdag 10 sep 2019 19
Badkamer gekocht. Netjes afgewerkt goed tegelwerk. Zullen dit bedrijf (boer Staphorst) zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Bront en Marry op dinsdag 10 sep 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn met Marten de Boer op plezierige manier geholpen. Hadden zelf al nodige denk- en voorwerk verricht. Maar kregen ook goede suggesties. En dan ruim 6 weken wachten op de installatie. Alle lof voor de mensen die vooraf de leidingen aanpasten en die de keuken installeerden. Een paar kleine manco's werden later op nette wijze verholpen. Bedankt. Onze gebruikservaringen zijn positief.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jacqueline malestein op donderdag 22 aug 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. De inkoop was zo geregeld we zijn vlot en kundig geholpen. De monteur die de badkamer geplaatst heeft was super veel overleg en vakwerk geleverd.wij zijn dan ook super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Klaas en Jeanette op vrijdag 2 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Onze adviseur was Margriet. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, ook qua kleur en extra lichtpunten en er werden daarnaast natuurlijk goede tips gegeven. Ook tijdens het inmeten is nog een verandering aangebracht: de ruimte was iets anders dan op de tekening, dus hebben we voor een groter werkblad gekozen na overleg met Jan. De plaatsing is gedaan door Theo. Zelfs een loze ruimte is ter plekke nog functioneel gemaakt. We zijn heel tevreden, met de samenwerking met het bedrijf en het resultaat: het ziet er strak uit!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Familie Heijink Meppel op woensdag 31 jul 2019 19
Voor onze nieuwe woning in Meppel hebben wij de keuze gemaakt voor Boer Staphorst als leverancier voor de badkamers, toiletten, plavuizenvloeren voor woonkamer, hal en bijkeuken en de pvc-vloeren voor de bovenverdieping.
Het was een heel proces waarbij erg goed naar onze wensen is geluisterd en waarbij Dennis Dunnewind op een uitstekende manier de regie heeft gevoerd! Tijdens de bouw mocht er al in de woning worden gewerkt waarbij extra coördinatie en communicatie nodig was; dat verliep prima. Wat ons betreft is het resultaat fantastisch en precies dat wat we voor ogen hadden. Een dikke pluim voor Boer Staphorst, Jan Veldman die heel veel tegel- en installatiewerk heeft gedaan, de vakmensen die het pvc hebben gelegd en mannen die de zonwering hebben aangebracht!
FOTO VAN FAMILIE HEIJINK MEPPEL
Onderdeel badkamer
+ Toon extra foto van Familie Heijink Meppel
REACTIE VAN FAM HEIJINK
Het toilet in de hal
REACTIE VAN FAM HEIJINK
Het toilet in de bijkeuken
REACTIE VAN FAM HEIJINK
De prachtige plavuizen in de keuken en woonkamer
REACTIE VAN FAM HEIJINK
De warme pvc-vloer op één van de kamers boven
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met eindresultaat”
Door D.Otten op woensdag 24 jul 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. Het eindresultaat zijn we erg tevreden mee. Garantie op het beschadigde werkblad werd naar tevredenheid afgewerkt. Alleen Grohe kon niet op tijd leveren, maar dit is Boer niet te verwijten.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door A. Dekker op dinsdag 16 jul 2019 19
We hebben een keuken en badkamermeubels bij Boer in Staphorst gekocht. De adviseurs nemen echt de tijd voor je. Ze stellen de juiste vragen en informeren naar wat jij als klant belangrijk vindt. Ook geven ze duidelijk aan wat wel en niet in je budget past. Ook worden voor- en nadelen van geboden producten en materialen besproken. Dat maakt dat je in staat bent een goed overwogen keuze te maken. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Mariët Knippenberg op vrijdag 12 jul 2019 19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Erg fijn geholpen door Roeland. Hij had goede ideeën en heeft ons heel goed geadviseerd over de mogelijkheden. Professioneel bedrijf. Erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN MARIËT KNIPPENBERG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Jasper 't Hooft op woensdag 10 jul 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht bij Boer Staphorst. Prima geholpen. Installatie duurde wat langer dan aangegeven (4 ipv 3 weken). Verder zijn er nog een paar zaken die moeten gebeuren (nieuwe radiator en deur van de douche zit niet goed). Verder prima.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Familie Verweij op zondag 7 jul 2019 19
We hebben een complete keuken gekocht. We zijn heel prettig geholpen in de winkel. Er is een nabestelling en enkele dingen moeten op dit moment nog afgewerkt worden. Het personeel was bijzonder correct en professioneel. We zullen Boer Staphorst zeker aanraden bij familie en vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Sandy Bolhuis op vrijdag 5 jul 2019 19
Een nieuwe keuken. Zeer goede service, verkoper dacht constructief mee en heeft werk op maat geleverd. En ook de plaatsing is erg netjes gebeurd. Naderhand nog gebeld door de verkoper om te vragen hoe alles is verlopen. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Hetty en Rik Zweers op woensdag 3 jul 2019 19
Verhuizing voor de boeg en op zoek naar een nieuwe keuken. "Boer Staphorst??Nooit van gehoord!" Vrienden en familie wel en spraken er erg positief over. Wij afspraak gemaakt met Harold Timmerman. Direct goed contact, duidelijke voorlichting en goede adviezen. Ook kan Boer de vergelijking met concurrenten ruim doorstaan. Van de 3 zaken die wij bezochten stak Boer er met kop en schouders bovenuit wat ons betreft vooral dank zij Harold! Bestelling en aflevering verliepen allemaal erg vlot. Ook de installatie door Theo Lamers verliep fantastisch! Betrokken vakman die alles in samenspraak doet met de klant. Kleine aanpassingen of wensen probeert Theo desgevraagd in te vullen. Na installatie bleek er een kleine beschadiging aan een deurtje te zijn, beloofd is dat er een nieuw deurtje voor geleverd gaat worden. Ook de lichtplanken verzakken een beetje maar dat zou ook opgelost worden als de monteur komt. Dat wachten wij nog even af. Enkele dagen na plaatsing werden wij gebeld of alles goed was verlopen. Goede aftersales! Wat ons ook opviel dat alle werknemers van Boer zo positief in het leven staan maar ook positief spraken over het bedrijf. Ze stralen betrokkenheid en plezier in het werk uit! Mooi om te zien! Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN HETTY EN RIK ZWEERS
Deel van het blad
+ Toon extra foto van Hetty en Rik Zweers
+ Toon extra foto van Rik Zweers
Reactie of foto toevoegen
“Op rolletjes”
Door Frans op maandag 1 jul 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Planning liep op rolletjes alles werd zoals gepland gedaan. En alles werd uitgevoerd zoals afgesproken. Helaas waren 2 kastjes al bij transport beschadigd geraakt. Ik vertrouw dat dit verder goed wordt opgelost. Vriendelijk personeel!.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anja Beekman op vrijdag 21 jun 2019 19
Nieuwe keuken gekocht. Heel prettig geholpen door adviseur Roeland, die goed met ons meedacht. Voor een paar onderdelen (schouw om afzuigkap en een paar apothekerskastjes) moest echt maatwerk geleverd worden maar dat is prima gelukt! Je wordt gedurende het hele proces, van offerte tot plaatsing, goed op de hoogte gehouden en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ook de plaatsing zelf verliep voorspoedig, erg fijn dat Boer all-round monteurs (bedankt Mark!) in dienst heeft die ook verstand hebben van b.v. gas- en water aansluiten. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arjan en Erica Koster op donderdag 20 jun 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Roeland gernaat. Zeer goed geholpen in de winkel tav advies. Bezorging was prima en plaatsing is gedaan door Theo, zeer ervaren en keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door vd Kamp op donderdag 20 jun 2019 19
Wij hebben hier een keuken gekocht. Zijn goed geholpen vriendelijk personeel, en alles in één keer goed geleverd. Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN VD KAMP
Keuken aan de muur
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door John Augustus op dinsdag 28 mei 2019 19
Een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden over het gehele traject, dus vanaf de verkoop t/m de plaatsing, een compliment voor de medewerkers van Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door A.kamstra op maandag 27 mei 2019 19
wij zochten een vertrouwd adres voor het plaatsen van een keuken. Op aanraden van een kennis zijn we bij Boer Staphorst gaan kijken .Die zouden waarmaken wat ze afspreken. Dit klopt 100`%. Data, tijden, levering.Alles klopte bijna op de minuut. De mensen voor het afbreken en opbouwen zijn erg correct en werken zeer netjes. Ook over het uitzoeken van de keuken zijn we zeer positief.Alles ging in overleg en verschillende mogelijkheden werden onderzocht .Niets werd ons opgedrongen. Nu de keuken af is en mensen hem voor het eerst zien, zijn ze verbaasd over de praktische oplossingen die we samen met de verkoper hebben gerealiseerd. Kortom, een geweldig adres.
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door Bert van Gelder op zaterdag 25 mei 2019 19
Een nieuwe keuken, we zijn fijn geholpen en kregen de juiste informatie en advies! Vriendelijk personeel!
FOTO VAN BERT VAN GELDER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed procesverloop”
Door Familie Bokkers op donderdag 23 mei 2019 19
We hebben een nieuwe badkamer gekocht. We zijn zeer tevreden hoe het proces is verlopen en blij met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.