Feedback
9,5

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

Ervaringen
Er zijn 498 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren365 ervaringen
4 sterren123 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Jan Kip en Gerda van Rssen op zondag 2 okt 2022 22
We zijn zeer tevreden. Alles op tijd geleverd en de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Omgang met personeel is prima. Mooie winkel. Voordeel dat alles te koop is onder 1 dak.
FOTO VAN JAN KIP EN GERDA VAN RSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Hans op vrijdag 30 sep 2022 22
Onze vorige keuken hebben wij ruim 20 jaar geleden ook bij Boer gekocht. Omdat de ervaringen toen goed waren, hebben wij ook de nieuwe keuken weer bij Boer gekocht. Geen spijt van! Alles weer conform de planning en afspraken geregeld. Altijd weer spannend, een nieuwe keuken, omdat je vaak vervelende verhalen hoort, maar ook deze keuken dus weer perfect geregeld! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door J. van Elp op maandag 26 sep 2022 22
Uitstekend geadviseerd door Dave Schokker. Keuken goed geplaatst. Geen negatieve punten op te noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Mark op zondag 25 sep 2022 22
Mooie keuken, naar tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Eric Minkes op dinsdag 20 sep 2022 22
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Boer. Prettige ervaring, geen onzin met onderhandelen en dergelijke. Prima monteur die de boel netjes heeft geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Familie Meuleman op maandag 12 sep 2022 22
We zijn goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. De communicatie was ook goed. Er werd vlot gereageerd op mailtjes of teruggebeld als dat was afgesproken.
Jammer was dat de kookplaat niet kon worden geleverd, maar ook dat is opgelost. Bij het plaatsen bleken wat dingen niet te passen, maar ook dat is vakkundig opgelost door de monteur die de de keuken plaatste. Wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon super”
Door Arjan Westerink op zaterdag 10 sep 2022 22
De tweede keer in zes jaar tijd een keuken bij Boer Staphorst gekocht. Niet voor niet dat we wederom voor Boer hebben gekozen! Het hele traject van uitzoeken in de showroom tot plaatsen van de keuken alles gewoon super! Altijd duidelijke communicatie. Tijdens de montage was er ook veel mogelijk in samen werking met de monteurs! Wij hebben dit als zeer prettige ervaren. We zijn wederom blij met deze man prachtige keuken
FOTO VAN ARJAN WESTERINK
+ Toon extra foto van Arjan Westerink
+ Toon extra foto van Arjan Westerink
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ruud Knier op donderdag 8 sep 2022 22
Heel erg tevreden over de service van het personeel bij het kopen en installeren van de keuken.
FOTO VAN RUUD KNIER
REACTIE VAN RUUD
Recreatiewoning Ulex in Midsland Terschelling is gepimpt met een zeer functionele keuken van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Johan Ijlenhave op donderdag 8 sep 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn vanaf het uitzoeken t/m het plaatsen prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Heleen Oud op dinsdag 9 aug 2022 22
Ik heb de keuken aangeschaft bij Boer Staphorst, goede voorlichting, hebben verstand van zaken. De keuken is ook geplaatst door de Firma Boer. Ook prachtig geworden. Er paste iets niet, maar dat wordt ook keurig opgelost. Erg blij met mijn nieuwe keuken. Helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. & M. Witting - Zwolle op woensdag 3 aug 2022 22
We hebben een prima ervaring met Boer Staphorst, zijn zowel in de showroom als met de installateur van onze nieuwe badkamer en beneden toilet prima geholpen. Altijd alles in goed overleg. Prima werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam. Dul op vrijdag 22 jul 2022 22
Monteur Theo en hulp hebben de keuken prachtig gemaakt met veel vakmanschap. Het ziet er degelijk en keurig uit. Theo is een monteur die alles keurig netjes afwerkt. Top!
FOTO VAN FAM. DUL
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met badkamer en wc”
Door B. Schuurman op vrijdag 15 jul 2022 22
Onlangs hebben wij de badkamer laten renoveren door Boer Staphorst. De monteurs hebben netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten. Wij zijn erg tevreden. De monteurs hebben goed meegedacht met oplossingen tijdens de verbouwing.
FOTO VAN B. SCHUURMAN
+ Toon extra foto van B. Schuurman
Reactie of foto toevoegen
“Mooie strakke keuken”
Door Martin Voet op vrijdag 15 jul 2022 22
Mooie strakke keuken. Goed materiaal. Monteur Theo heeft prima werk geleverd. Maurice met afbreken ook goed. Boer Staphorst is degelijk. Daar is de prijs ook naar.
FOTO VAN MARTIN VOET
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, toilet, vloer en stucwerk”
Door Anja Brons op donderdag 7 jul 2022 22
Vriendelijk, verstand van zaken, keurig gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Klepkast, slaapkamerkast en meubels”
Door T. Lassche op donderdag 30 jun 2022 22
We hebben een klepkast, slaapkamerkast en meubels gekocht. Alles is tot volle tevredenheid geleverd en de service daarna was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer en wc”
Door Douma op vrijdag 10 jun 2022 22
Een badkamer en wc bij Boer Staphorst gekocht. Vanaf het begin zeer tevreden. Adviseur die meedenkt en gewoon duidelijkheid over de prijzen. Dat is bij veel andere badkamerverkopers heel anders is onze ervaring. Ook de montage is volledig naar tevredenheid, waarbij de monteur(s) ook meedacht(en) tijdens de installatie. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe toiletruimte”
Door Heespelink op maandag 6 jun 2022 22
Wij hebben bij Boer de complete inrichting van een toiletruimte gekocht.
Bij het uitzoeken hiervan werden we door de verkoper kundig en prettig geholpen.
Toen alles werd geïnstalleerd werd dit gedaan door zeer vriendelijke en kundige vakmensen. Niet alleen de installatie was prima maar ook de afvoer van de dozen, oude toilet enz. Alles keurig opgeruimd. Super!
FOTO VAN HEESPELINK
+ Toon extra foto van Heespelink
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken, een pvc vloer en accessoires”
Door rene Heeringa op donderdag 2 jun 2022 22
Bij de Boer Staphorst verschillende zaken gekocht, een keuken met alles erop en eraan, een pvc vloer en verschillende accessoires. Een contactpersoon die alles voor je regelt. Een telefoontje is genoeg. Daarnaast de keuken laten monteren, zeer vakkundige monteurs en ook steeds de dezelfde monteurs. Een deurtje beschadigd bij de montage, geen gedoe meteen een nieuwe besteld. Echt een top bedrijf, zou iedereen aanraden om in ieder geval er te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Gerrit Veleke op woensdag 25 mei 2022 22
Van begin (uitzoeken) tot eind (plaatsen) super goed geholpen en begeleid door de medewerkers van Boer. We zijn erg blij met het resultaat
FOTO VAN GERRIT VELEKE
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon eerlijk”
Door Marco op woensdag 25 mei 2022 22
Goed geholpen met kopen, geen gedoe gewoon eerlijke prijs. Denken goed mee.
Verwijderen keuken goed. Tip: zelf afvoeren is een optie. Plaatsen (corona) 1 man, goed gedaan. Afwerken duurde bij ons wat lang omdat we de vensterbank moesten vervangen. De dingen die daarna toch nog gedaan moeten worden; geen probleem ze komen langs en lossen het gewoon op! Vakmensen met service!
FOTO VAN MARCO
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Jos Kroon op maandag 25 apr 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken, toilet én badkamer gekocht! We zijn er superblij mee! Geweldige kwaliteit en super aangelegd. Niets dan lof! We hopen er nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN JOS KROON
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Fam. E. E. van Benthem op vrijdag 15 apr 2022 22
Ondanks de corona lockdown zijn wij erg goed geholpen door Boer Staphorst, zowel online als in de winkel. Angela heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen en voelde precies aan wat wij nodig hadden. In de periode die volgde werden wij goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en de inmeet momenten. Daarna hadden wij het genoegen Theo als onze installateur te krijgen. Vakkundig heeft hij onze keuken geplaatst en ons voorzien van extra tips. Al met al zijn wij ontzettend tevreden over hoe alles verlopen is.
FOTO VAN FAM. E. E. VAN BENTHEM
+ Toon extra foto van Fam. E. E. van Benthem
+ Toon extra foto van Fam. E. E. van Benthem
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fred Ruiter op vrijdag 25 mrt 2022 22
Goede voorlichting en advies bij aankoop keuken. Tussentijds werden we steeds op de hoogte gehouden met plannen inmeet afspraak, planning montage keuken etc. Montage gebeurde door een zeer ervaren, rustige en kundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat bovenaan”
Door Mark Kluin op donderdag 24 mrt 2022 22
Mensen in het bedrijf heel aardig en zeer kundig. Service staat boven aan. Alle tijd om alle wensen te bespreken. 3d tekening meegekregen om het thuis nog een keer te bekijken. Netjes een afspraak gemaakt om bestelde onderdelen af te leveren en dag daarna kwam een vakman langs om onze keuken te plaatsen. Echt een vakman netjes en alles naar wens uitgevoerd. Dag erna telefoon van Boer Staphorst of alles na wens was. Na 3 dagen zagen we een vlek op onze inductieplaat zitten Boer gebeld meteen serieus genomen foto uploaden en dit door afdeling service bekeken en daarna een schoonmaak middel (gratis) opgestuurd naar ons! Echt top en zeker waard om Boer Staphorst je keuken te laten plaatsen!
FOTO VAN MARK KLUIN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi nieuw toilet en prachtige badkamer”
Door M. Thalen op woensdag 23 mrt 2022 22
Heel fijn geholpen bij de zoektocht naar de juiste materialen, indeling etc. Lang moeten wachten dat wel. Maar ook de uitvoerders waren netjes, precies werkend, flexibel en meedenkend. Een mooi nieuw toilet en prachtige badkamer zijn het resultaat.
FOTO VAN M. THALEN
Reactie of foto toevoegen
“In een woord: super”
Door Fam. van der Starre uit Ermelo op zaterdag 19 mrt 2022 22
Keuken is geleverd volgens opgaaf. We zijn er erg blij mee. We zijn zeer goed geholpen in de winkel. Ook de montage, die de firma verzorgende, was boven verwachting. In een woord: super.
FOTO VAN FAM. VAN DER STARRE UIT ERMELO
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat”
Door Uil op woensdag 16 mrt 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn heel goed geholpen door de verkoper. Hij had respect voor onze wensen en heeft niets opgedrongen. Echt heel fijn. We zijn super blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, vloer en gestucte en geverde muren”
Door Bart Kramer op donderdag 10 mrt 2022 22
Nieuwe keuken, PVC vloer, plinten, stucadoorswerk en muurverfwerk. Top gedaan. Zeer vakkundig, netjes en goed geïnformeerd. Luisteren erg goed naar de klantvraag en raffelen het werk niet af, maar zeer accuraat.
FOTO VAN BART KRAMER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de plaatsing van onze keuken”
Door Fam. Hietberg op dinsdag 8 mrt 2022 22
Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze keuken door Boer. We werden bij de verkoop prettig geholpen, goed tussentijds op de hoogte gehouden over de levering, en de montage is goed en zorgvuldig gedaan. De monteur is zelfs nog een keer terug geweest, omdat de afzuigkap er even weer af (en later weer op) moest vanwege de schilderwerkzaamheden. We hadden zelf (heel dom) een schroefje over het hoofd gezien, waardoor dit niet lukte. Verder bleek er geen demper te kunnen op een kastje waar een prullenbak in werd gemonteerd. We waren hier vooraf niet van op de hoogte en ervaarden dat dit in de praktijk niet prettig werkte. In overleg wordt er een nieuw frontje besteld voor dit kastje, zodat de demper er weer op kan en we een losse afvalemmer kunnen plaatsen. De enige tegenvaller is tot nu toe het werkblad (laminaat) waar al een kring/afdruk op zat, erg vlekgevoelig is en ondanks de juiste schoonmaakinstructies zichtbare schade heeft opgelopen. Vreemd, omdat we voordien een werkblad hadden van hetzelfde materiaal en daar nooit problemen mee hebben gehad. Boer pakt dit nu op met de leverancier en we vertrouwen er op dat ook daar een goede oplossing voor komt.
Een geweldige extra service: We hadden rondom de aanschaf van onze keuken een gebarsten badkamertegel met risico op lekkage. We konden nergens een tegelzetter vinden die in deze drukke Corona-tijd een paar tegels en voegen kon vervangen. Ondanks enorme drukte bij het montagebedrijf van Boer, is er toch een paar uur vrij gemaakt om dit voor ons te regelen. We zijn daar geweldig blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Brian op zaterdag 5 mrt 2022 22
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. De verkoopadviseur was zeer vakkundig aangelegd en datgene wat wij voor ogen hadden, heeft hij werkelijk gemaakt.
De keuken was conform afspraak op tijd geleverd, echter mistte de spatrand nog. Wegens verlengde levertijd werd ik voortijdig geïnformeerd en daarbij ook als compensatie voorzien van cadeaubonnen en een prachtige Philips Hue Bridge, die nog nodig was in ons huis.
Eveneens is de keukenmonteur zeer vakkundig te werk gegaan met als eindresultaat een prachtige keuken in ons nieuwe huis. Ik ben dan ook zeer tevreden over Boer Staphorst, je betaalt iets extra's maar je krijgt er een heleboel voor terug, zowel service als materiaal.

Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen aan anderen voor zowel keuken als badkamer. Daarbij zal ik zelf ook regelmatig naar Boer Staphorst gaan om te winkelen.
FOTO VAN BRIAN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe badkamer”
Door Leo en Lia Both op dinsdag 1 mrt 2022 22
Wij hebben een mooie nieuwe badkamer laten plaatsen.
FOTO VAN LEO EN LIA BOTH
+ Toon extra foto van Leo en Lia Both
REACTIE VAN LEO EN LIA BOTH
De badkamer is heel erg mooi geplaatst door een vriendelijke Jacco. Echt klasse.
Ons volgen project laten wij ook door Boer plaatsen.
REACTIE VAN LEO EN LIA BOTH
Met deze foto is nu de badkamer compleet
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam. Roseboom op dinsdag 22 feb 2022 22
Prachtige keuken, kwaliteit zowel de keuken zelf als de montage. Fijn contact zowel met de verkoop en ook de monteur. Wij houden er een zeer goed gevoel aan over.
FOTO VAN FAM. ROSEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Annemiek krisman op dinsdag 22 feb 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen. Zowel bij de verkoop als de montage was de communicatie duidelijk. Er zijn een aantal zaken anders gelopen dan in eerste instantie gedacht, maar dat is correct in overleg met ons besproken en waar kon direct verholpen. Heel fijn dat we alles onder 1 dak hebben kunnen regelen, dat is ons heel goed bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Levertijd langer dan verwacht”
Door Janita op vrijdag 18 feb 2022 22
We zijn heel goed geadviseerd door Kelly over onze badkamer, daar zijn we heel erg tevreden over. De levertijd was langer dan verwacht en we zijn vier keer zelf naar Staphorst gereden (bijna uur rijden voor ons enkele reis) om vast een deel van de spullen op te halen. Ook een keer extra omdat de verkeerde spullen waren meegegeven. Dat was jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een keukeneiland”
Door Dunnink op vrijdag 11 feb 2022 22
We kregen goed en duidelijk advies bij het aanschaffen van het eiland. Er werd goed tijd voor genomen en het werd goed duidelijk aan de hand van een 3D tekening. Het plaatsen is in goed overleg gebeurd. Het was de ene dag net niet helemaal klaar, daar zijn ze de volgende middag voor teruggekomen dus mooi snel afgewerkt. We zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken inclusief apparatuur”
Door Herman van Veen op dinsdag 8 feb 2022 22
Vakkundige monteurs, erg vriendelijk en behulpzaam. Leveren netjes werk
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een complete keuken”
Door G. en G. op woensdag 26 jan 2022 22
Wij hebben Theo als zeer prettig ervaren. Werkt rustig en netjes. En daar houden wij van.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken, vloerverwarming en pvc vloer”
Door Adrienne op maandag 24 jan 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken, vloerverwarming en nieuwe pvc vloer laten plaatsen door Boer Staphorst. We zijn erg tevreden met hoe het gegaan is, en belangrijker nog, met het eindresultaat. Als een monteur tegen een onverwacht probleem aan liep, werd hier snel op gehandeld en de oplossing met ons besproken. Vriendelijk en kundig personeel. Wij komen zeker weer terug met een volgende klus.
FOTO VAN ADRIENNE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marga Dijkstra op maandag 17 jan 2022 22
Nieuwe keuken uitgezocht en direct een mooie tekening erbij hoe het eruit komt te zien. Goed advies. Daarna komt er iemand om alles na te meten en wordt de bestelling definitief. Nieuwe keuken werd geplaatst door een zeer ervaren monteur. Zonder gedoe of gezeur was de keuken binnen 5 dagen klaar voor gebruik. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door M. Hiemstra op maandag 10 jan 2022 22
Zeer tevreden. Kwam al vaak bij Boer om hun uitgebreid assortiment en had al vaak gehoord over hun goede service. Nu met behulp van zeer prettig advies van Roeland een mooie keuken uitgezocht. Alles door Boer laten regelen, demonteren oude keuken, stucadoren, plaatsen nieuwe keuken en schilderen. Alles prima geregeld, erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door S.Leij op zaterdag 18 dec 2021 21
Fijn contact en klantvriendelijkheid. Denken met je mee en geven nieuwe ideeën. Bovendien snelle reactie. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Plaatsing ging goed.
Reactie of foto toevoegen
“Ronduit fantastisch”
Door Nicole Burmann op dinsdag 14 dec 2021 21
Ik heb net een nieuwe badkamer door Boer laten maken. Ben zeer tevreden en het is erg mooi geworden. Hendrie is hier dik 4 weken mee bezig geweest en is een zeer kundig en hardwerkend vakman. Ook schilder en stukadoor waren erg goed. Ronduit fantastisch.
FOTO VAN NICOLE BURMANN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig eindresultaat”
Door Lisenka van Langevelde op dinsdag 14 dec 2021 21
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, deze is onlangs geplaatst door Bert. Bert was erg snel en zorgvuldig. Aardig en netjes. Dave heeft geholpen met de keuken uitzoeken. Helemaal super want het eindresultaat is geweldig. Voor iedereen koop hier een keuken/badkamer oid. De service is geweldig en de mensen aardig en betrouwbaar.
FOTO VAN LISENKA VAN LANGEVELDE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Smit op zondag 12 dec 2021 21
Keuken. Erg tevreden over advies, het er in zetten en service er na.
FOTO VAN SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Ton en Anne-Lene op zondag 12 dec 2021 21
In december 2020 hebben we onze woning in Steenwijk betrokken. Vanwege de gedateerde badkamer en WC gingen we rondkijken en kwamen bij Boer-Staphorst terecht. Zij hadden ons bij een vorige verbouwing ook goed geholpen. Gerco werd onze adviseur. Hij dacht goed mee op een prettige wijze met een uiteindelijk mooi resultaat op papier. We gingen akkoord en een jaar later(!) kwam de realisatie tot stand door een meer dan perfectionistische monteur. We genieten inmiddels van een mooie en heerlijke badkamer. Ook over de aftersales (een nalevering en puntjes op de i) zijn we uitermate tevreden. Boer-Staphorst een topbedrijf!
FOTO VAN TON EN ANNE-LENE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens verlopen”
Door Van der Meulen op zaterdag 11 dec 2021 21
Keuken gekocht in het voorjaar bij verkoopster Angela. Zij was enorm behulpzaam en adviseerde prima. Aan alle wensen is gehoor gegeven. De keuken werd geïnstalleerd door ervaren rot Roelof. Dit is een fantastische monteur die zeer netjes en gedisciplineerd werkt. Is erg praktisch ingesteld en denk enorm mee. Een aftapkraan van de buitenkraan die in de kruipruimte was gemonteerd heeft hij zeer vakkundig en praktisch in een kastje geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid uitgevoerd”
Door Jos Woolthuis op dinsdag 23 nov 2021 21
Nieuwe keuken met apparatuur uitgezocht, besteld, geleverd en geïnstalleerd door Boer Staphorst. Deskundige en vriendelijke advisering in de offerteperiode en graag bereid tot kleine wijzigingen achteraf. Behalen van de afgesproken leverperiode, behalve voor de Siemens inductiekookplaat met afzuiging die wegens chipstekorten later zal worden geleverd. Ter overbrugging heeft Boer Staphorst bereidwillig een leeninductieplaat beschikbaar gesteld.
De sloop van de oude keuken en de montage/installatie van de nieuwe keuken is naar tevredenheid uitgevoerd door deskundige en vriendelijke vakmensen. Bovendien zijn extra werkzaamheden uitgevoerd aan plafond en de elektrische installatie.
Nadien is de keuken prima schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.
Helaas is er nog wat nawerk geconstateerd, zoals enkele beschadigde deur- en ladefronten die vervangen zullen worden en moet er nog een maatwerk vensterbank worden besteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat door Boer Staphorst correct zal worden afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst is zeker de moeite waard”
Door Leen en Anke de Vries op woensdag 17 nov 2021 21
Bij aanvang van de werkzaamheden wordt er eerst een rol uitgelegd om de plavuizen op de vloer te beschermen. Is top natuurlijk. Verder wordt er hard doorgewerkt de hele dag. Na de middag pauze viel mij op dat de mannen niet om 15.00 uur weer even pauzeren.
Het was prettig om de keuken te zien groeien naar iets moois. Al moeten we nog even wachten op de laatste zaken is het toch zeker de moeite waard om een keuken te kopen bij De Boer Staphorst !
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Jan Hovestad op donderdag 11 nov 2021 21
Ik heb heb een keuken gekocht bij Boer. Mijn oude keuken is professioneel verwijderd door vriendelijke mensen. Vervolgens is het stucwerk gedaan door een expert. Daarna is de nieuwe keuken geplaats geplaatst door medewerkers van Boer die met mij meedachten en ze secuur te werk gingen. De schilder heeft vervolgens alles op een prima manier afgewerkt waarna de keuken tenslotte mooi is schoongemaakt. Kortom: alle lof, niet voor Almhof, maar voor Boer uit Staphorst!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Erik Welman op vrijdag 22 okt 2021 21
Vanaf het eerste contact bij de aankoop van een nieuwe badkamer straalde de klantvriendelijkheid er van af. Wij voelden ons altijd zeer serieus genomen, er werd naar ons geluisterd, er werd met ons meegedacht. Dit is zoals ik als klant behandeld wil worden. Ook de monteurs zijn professioneel, klantvriendelijkheid, houden zich aan de planning en leveren vakwerk. Complimenten voor BOER Staphorst en de partijen waar ze mee samenwerken.
FOTO VAN ERIK WELMAN
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten prima verlopen”
Door Helmich & Jenny Lubberts op donderdag 21 okt 2021 21
Dit voorjaar (april 2021) besloten om bestaande keuken te vervangen door nieuwe, onze keuze om voor Boer Staphorst te kiezen was snel gemaakt door eerdere koopervaring. Vanaf het begin tot aan het einde, in alle opzichten prima geholpen. Namen vanaf het begin de tijd voor je, kwamen met goede ideeën waar wij zelf in de eerste instantie nog niet aan gedacht hadden. Keuken staat ondertussen, hebben waargemaakt wat beloofd is.
FOTO VAN HELMICH & JENNY LUBBERTS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J. Massier op woensdag 13 okt 2021 21
Blij met onze nieuwe keuken! Zeer tevreden over de service van Boer. Verkoop (Dave) heeft onze wensen perfect vertaald. Alles uitbesteed, uiteindelijk volledig ontzorgd. Kundige monteurs die meedenken in oplossingen. Naleveringen werden tijdig gecommuniceerd. Strakke en realistische planning. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door G. Schurink op dinsdag 12 okt 2021 21
We hebben nu een keuken en een badkamer gekocht, en net als de eerste keer zijn we weer heel goed geholpen. En geven de ervaring weer door aan andere potentiële klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door H. Kleijn Molekamp op dinsdag 12 okt 2021 21
Badkamer en toilet opnieuw laten inrichten. Toilet ging even wat minder door wat kitfouten e.d., maar die zijn onverwijld keurig hersteld. Prima contact met de monteurs. Gewoon (weer) heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Willy Regelink op maandag 13 sep 2021 21
Vandaag de laatste puntjes afgewerkt door monteur Theo en onze prachtige keuken is nu, tot onze volle tevredenheid, helemaal af!! We zijn erg goed geholpen door Dave, die ons thuis heeft geadviseerd (i.v.m. Corona) en Theo, die vakkundig de keuken heeft gemonteerd. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en vinden het eindresultaat erg mooi! Boer Staphorst bedankt voor de goede service!
FOTO VAN WILLY REGELINK
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Aafke Bouwman op zaterdag 11 sep 2021 21
Onze badkamer renovatie is vanaf de start tot en met de werkzaamheden uitstekend begeleid en uitgevoerd. Er werd vooraf meegedacht over oplossingen voor een lastige hoek en de samenstelling van het materialen. De monteur was goed voorbereid en zeer deskundig. We hebben een badkamer die als nieuw oogt, mede door het hoge niveau van de afwerking.

Eerdere ervaring van 18 maart 2021: Het hele proces van informeren, samenstellen van de keuken, voorbereidende werkzaamheden en het monteren verliep volgens planning en op een deskundige en prettige wijze. Er werd meegedacht door alternatieven aan te bieden, waarbij onze wensen steeds het uitgangspunt bleven. De communicatie gedurende het proces was efficiënt en prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A.J. Weijs op vrijdag 10 sep 2021 21
Bij onze aankoop van de keuken zijn wij zeer goed geadviseerd door Lammert. Er werden goede opties getoond voor onze kastenwand en kookeiland die ons positief verrasten. Ook de vele opties en bijbehorend advies qua apparatuur was zeer prettig. De gesprekken met Lammert zijn dan ook zeer goed bevallen. De montage door Theo van Multi Montage is ook als zeer prettig ervaren. Theo heeft erg praktisch meegedacht en goede oplossingen aangedragen. Theo is een echte vakman die klaarstaat voor de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Martijn Wesdorp op maandag 26 jul 2021 21
Onwijs blij met onze nieuwe keuken. Boer Staphorst heeft ons super geadviseerd en Theo van Multi montage is zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan. Al met al top. Boer Staphorst is echt een aanrader.
FOTO VAN MARTIJN WESDORP
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Herman en Helmie Teggelove op zaterdag 24 jul 2021 21
Wij hebben ons toilet laten renoveren door de Boer Staphorst. We zijn erg tevreden met de hulp en het meedenken van Dennis Dunnewind op de sanitair afdeling. Ook de monteur Ernst Jan van Kin en Boer is geweldig wat een harde werker en gezellige man. Als we weer eens iets gaan verbouwen dan zeker met behulp van de Boer Staphorst.
FOTO VAN HERMAN EN HELMIE TEGGELOVE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder netjes geholpen”
Door Reinier Bron op vrijdag 23 jul 2021 21
Bijzonder netjes geholpen, wegens verhuizing 2e keuken na 25 jaar, opnieuw meer dan goed. Door bouw ongelukje blad beschadigd, maar ook 2e blad weer superstrak monteert en financieel heel netjes opgelost. Eventuele 3e keuken komt zeker weer uit Staphorst. ;)
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop aanrechtblad, gootsteen en kraan”
Door Leen op donderdag 15 jul 2021 21
Aanrechtblad + gootsteen+ kraan besteld en geplaatst op 15 juli. Monteur kwam keurig op tijd heeft het oude blad verwijderd werkt zeer systematisch en netjes. Nieuwe blad opgebouwd, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en het kundige personeel.
FOTO VAN LEEN
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair en keuken”
Door Erik Fieten op donderdag 1 jul 2021 21
We zijn heel tevreden met de service en kwaliteit van ons sanitair en nieuwe bar/keuken in ons nieuwe bedrijfsgebouw. Fijn dat er goed meegedacht wordt! Erik Fieten, Alvasi Reclame
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Ralf Sikkema op woensdag 30 jun 2021 21
Aankoop proces persoonlijk, niet gehaast. Prima koffie met wat lekkers. Uitvoering duurt een jaar, maar dan wel alles achter elkaar. Er werd iedere dag netjes opgeruimd.
FOTO VAN RALF SIKKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Karin Dijkstra op maandag 28 jun 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn bij het aankopen hiervan goed geadviseerd. Zelfs in corona-tijd konden we video-bellen met de adviseur. Die had verschillende goede adviezen voor ons waardoor we uiteindelijk een keuken hebben gekocht die helemaal naar onze wens is. We merkten dat er echt werd meegedacht en ook bij vragen konden we telkens goed bij de adviseur terecht. Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De montage verliep heel plezierig, dit is door een monteur gedaan die al vele jaren bij jullie bedrijf werkzaam is en dat was te merken. Ook de monteur dacht weer goed mee en uiteindelijk kunnen wij alleen maar heel tevreden zijn en jullie aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door H. Slotman op woensdag 16 jun 2021 21
Zeer goed werk geleverd, ervaren werknemers. Goed overleg mogelijk en rekening houden met jouw wensen. Denken in mogelijkheden. Telkens het werkveld netjes en alles schoon achter gelaten wanneer werkzaamheden stoppen op de dag. Goede planning en de aangegeven tijd die er voor stond was ook nodig. Van begin tot en met eindschoonmaak alles door Boer Staphorst prima geregeld. Conclusie: Top! en zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan van Olst op zaterdag 5 jun 2021 21
Keuken gekocht, sloop en installatie werkzaamheden en Keuken montage laten uitvoeren. Ook een marmoleum vloer laten leggen. Fantastisch gelopen. Deskundige informatie, uitstekende communicatie en je krijgt alles wat is afgesproken. Vriendelijk en vakkundige medewerkers. Zowel bij verkoop, sloop, installatie, bezorging en montage. Alles goed gecoördineerd. Aanrader! Zeker als je meerdere dingen in huis wil laten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jan H. Nijborg op dinsdag 1 jun 2021 21
Wij hebben een zeer complete keuken gekocht bij Boer voor ons jaren 30 huis. We hebben de showroom 3x bezocht en zeer goede hulp ontvangen bij het maken van alle keuzes. Hoewel er een misverstand was over de planning van de afleveringsdatum zijn we zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Extra vermelding verdiend Klaas die in bijna 4 dagen op een perfecte wijze het geheel in ons huis heeft gebouwd. Hij deed dat volledig conform onze wensen. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Marc Schulte op vrijdag 28 mei 2021 21
Van advies en verkoop tot installatie en oplevering, één warme douche. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en ons nieuwe toilet.
FOTO VAN MARC SCHULTE
+ Toon extra foto van Marc Schulte
Reactie of foto toevoegen
“Geluisterd naar onze wensen”
Door Alfred en Irma van Aartsen op donderdag 6 mei 2021 21
1e contact was prettig, klantgericht, meegedacht en geluisterd naar wensen. Alles goed kunnen bespreken en voldoende informatie en tekeningen meegekregen. Monteurs hebben alles keurig en zorgvuldig geplaatst en gemonteerd in onze keuken van ons huis van ongeveer 100 jaar oud.
FOTO VAN ALFRED EN IRMA VAN AARTSEN
+ Toon extra foto van Irma van Aartsen
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jantien op dinsdag 27 apr 2021 21
Bij Boer ben ik super geholpen met de keuze van sanitair. De adviseur snapte precies wat ik bedoelde en heeft mij tijdens het hele proces bij gestaan met haar advies. Het resultaat van de ruimtes is naar volle tevredenheid. Was er soms een probleempje, dan is dat perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marleen van der Veen op donderdag 22 apr 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben er voor gekozen om alles door jullie te laten doen. Slopen, installatiewerk, stucwerk etc. Dit is ons goed bevallen. Dingen die niet goed waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Frank Hulleman op donderdag 15 apr 2021 21
Fantastische service van begin tot eind. Bij Boer Staphorst een hele fijne ervaring gehad met onze nieuwe keuken. Vanaf de aankoop tot levering en montage, alles verliep perfect. Aan de voorkant hebben de adviseurs alle tijd voor je om de perfecte keuken samen te stellen. Prachtige spullen, mooi materiaal en voor een goede prijs. Er wordt goed meegedacht en er is nooit sprake van pushende verkopers. We zijn in het gehele traject fantastisch geholpen door Roeland. Wij kunnen iedereen Boer Staphorst aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door S. de Vogel op zondag 11 apr 2021 21
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die we bij jullie hebben aangeschaft. We zijn erg erg fijn geholpen en de service is top! Voorlopig geen nieuwe keuken meer nodig maar mochten we er weer aan toe zijn dan gaan we zeker weer naar Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui en vakwerk”
Door Jasper op dinsdag 6 apr 2021 21
Bij een project als deze (badkamer, toilet en hal) is het fijn als er goed en duidelijk gecommuniceerd wordt. En dat was het geval. Dagelijks werden we op de hoogte gehouden van de planning. De precisie waarmee gewerkt werd is terug te zien in het resultaat. Dat geldt voor zowel de sloop, het installatiewerk en de afwerking. Alle bestelde componenten waren keurig geleverd en zijn met de grootste voorzichtigheid gemonteerd. Kortom: vaklui en vakwerk.
FOTO VAN JASPER
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Alex de Jonge op zaterdag 27 mrt 2021 21
Bij Boer hebben we samen met de adviseur een hele verrassende keuken samengesteld. Eentje waarvan we niet op voorhand gedacht hadden, dat het zo goed bij de rest van het huis zou aansluiten. Lichte kleurstelling gecombineerd met hier en daar donkere accenten. Landelijke stijl met houtnerf panelen, voorzien van industriële zwarte handgrepen, mooi beton-look werkblad, een wasbak en kraan van gun-metal, maar toch ook alle gemakken qua moderne energie zuinige apparatuur. Koken met inductie met flexzone bijvoorbeeld is echt een aanrader!
Ook onze installateur gaf aan, het fijn te vinden dat naast de gebruikelijke installatie tekening ook bepaalde aanwijzingen vermeld staan dat het voorwerk van montage voor iedereen makkelijk maakt. Het montageteam heeft keurig onze Häcker Systemat keuken binnen een dag waterpas gemonteerd. Nu wordt het jarenlang genieten van onze nieuwe aanwinst. Bedankt voor de goede service!
FOTO VAN ALEX DE JONGE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Hetty op donderdag 25 mrt 2021 21
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Aan het uitzoeken werd veel aandacht besteed en goed meegedacht wat de beste opstelling voor ons huis zou zijn. Personeel is vriendelijk en heeft de huis te kennis in huis. Afspraken werden goed nagekomen, levering was op tijd en de keuken is geplaatst door een vakkundige monteur. Strak en heel netjes afgewerkt. Boer Staphorst krijgt van ons een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Albert van der Spoel op donderdag 18 mrt 2021 21
Goed gekwalificeerd personeel, aardig en denken mee. Geleverde keuken is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door fam. Hoekstra op woensdag 3 mrt 2021 21
Betreft: Een badkamer- en toiletrenovatie. Het advies en verkoop proces door Gerco verliep uiterst plezierig en naar onze mening op zeer deskundige wijze. Het omvatte een volledige verwijdering van het bad, douchecabine, wastafels en alle vloer en muurtegels, en ook in de toiletruimte werd alles verwijderd. Alle opbouwende werkzaamheden zoals; de betegeling, plaatsing van een inloopdouche, wastafelcombinatie en hangend toilet werden vervolgens nagenoeg geheel gedaan door Marco. Tussentijds werd steeds onze mening gevraagd over allerlei details.
Inmiddels is ook de nazorg uitgevoerd en kijken we terug op een heel plezierig contact en met vooral de deskundigheid die Boer Staphorst weet te verwezenlijken.
Vooraf was ons al bekend, middels mondelinge informatie van een familielid, dat Boer Staphorst een uiterst deskundig en betrouwbaar adres is op velerlei vakgebied.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van der Meer op maandag 1 mrt 2021 21
Volgens afspraak, zonder gebreken, geplaatst. Super
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Henk Leskens op maandag 1 mrt 2021 21
Er zat veel tijd tussen de eerste afspraken en de realisatie van het geheel: een gerenoveerde badkamer en een nieuw ingericht toilet. Toen het dan zover was hadden we eerst te maken met zware sneeuwval en de tweede week met bittere kou. Voor de monteur (Jurrian) geen probleem. Er moest dus veel binnenshuis worden voorbereid maar er werd keurig opgeruimd en de vloerbedekking heeft er niet onder geleden. Het resultaat mag er zijn. Dank aan het bedrijf van Boer Staphorst, de begeleiding van Gerco Kingma en de uitvoering door Jurrian. We hebben aan meerdere personen doorgegeven dat het ons prima is bevallen. N.B.: wat een idee om na afronding van de verbouwing iemand het geheel te laten schoonmaken. Mijn vrouw was daar zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe badkamer”
Door Van Eijk op zondag 28 feb 2021 21
We genieten inmiddels van een prachtige nieuwe badkamer. We zijn erg tevreden over de begeleiding van Boer. Vanaf het eerste bezoek, het uitwerken van de plannen tot en met de montage. We waarderen de deskundige en vriendelijke input en de professionele en prettige benadering bij de montage .
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door B. Dunnewind op zondag 28 feb 2021 21
Badkamer: goed advies. Wandtegels bleken niet leverbaar 2 maanden voor start verbouwing. Andere tegel uitgezocht naar wens. Glaswand bleek beschadigd- dit is opgelost door nieuwe glaswand te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Dennis op zaterdag 27 feb 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. De klantvriendelijkheid is super en we zijn goed geholpen in het hele proces van de aankoop van een keuken. De keuken is afgelopen week geplaatst en wat is dat netjes gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor de service”
Door Anja Beekman op woensdag 24 feb 2021 21
In juni 2019 is onze keuken geplaatst. Allemaal prima verlopen. Onze pannenkast heeft 2 draaiplateaus. Onlangs kwamen wij erachter dat in beide plateaus een scheur zit aan de onderkant. Dat is dus pas zichtbaar wanneer je de plateaus er uit haalt, wat wij deden om het kastje zelf schoon te maken. In de montagehandleiding staat dat ieder plateau tot 20 kg belast kan worden. In ons geval werd het ene plateau tot max. 8 kg belast, en het andere tot 10 kg. Dus dat kon het probleem niet zijn, maar hoe bewijs je dat? Contact opgenomen met Boer Staphorst. Maar de klacht werd meteen in behandeling genomen, we werden op ons woord geloofd. Nu valt dit wel onder garantie maar het is heel prettig als het goed opgelost wordt, zonder discussies. Inmiddels zijn 2 nieuwe plateaus gemonteerd. Complimenten voor de service!

Eerdere ervaring van 21 juni 2019: Nieuwe keuken gekocht. Heel prettig geholpen door adviseur Roeland, die goed met ons meedacht. Voor een paar onderdelen (schouw om afzuigkap en een paar apothekerskastjes) moest echt maatwerk geleverd worden maar dat is prima gelukt! Je wordt gedurende het hele proces, van offerte tot plaatsing, goed op de hoogte gehouden en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ook de plaatsing zelf verliep voorspoedig, erg fijn dat Boer all-round monteurs (bedankt Mark!) in dienst heeft die ook verstand hebben van b.v. gas- en water aansluiten. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een keuken.
FOTO VAN ANJA BEEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Martine Slob op maandag 22 feb 2021 21
Tijdens het uitzoeken van de keuken, zeer goed geïnformeerd maar ook goed rekening gehouden met mijn wensen en het budget. Verschillende rondjes door de zaak gelopen om de verschillen in blad, kookplaat, oven ect te laten zien. Maar ook meedenken over apparatuur, spatranden en hoogte van afzuigkap. Voor de plaatsing flink wat stress omdat de oplevering van het huis later werd, maar dat was geen probleem. Er werd direct geregeld dat alles kon worden opgeschoven, extra mankracht om alles voor mij op tijd af te krijgen. Echt super! En ook nog eens netjes en in 1 dag geplaatst! Alleen de koelkast komt iets later maar nog wel op tijd voor de verhuizing. Kan niet anders zeggen dat dit een zeer goede ervaring was!
FOTO VAN MARTINE SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate klantvriendelijke”
Door Rolf en Alice op donderdag 18 feb 2021 21
Keuken gekocht bij Boer Staphorst. Van begin tot eind uitstekende begeleiding en uitleg. Informatie mbt levering en plaatsing prima. Afspraak is afspraak. Plaatsing van de keuken tevens vlekkeloos. Uitermate klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ton Overweg op donderdag 18 feb 2021 21
De keuken is in alle rust en kalmte gemonteerd en keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door A. Kouwenberg op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Boer Staphorst is uitstekend. Ook het plaatsen van de keuken is prima verlopen.
FOTO VAN A. KOUWENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Catharina de Boer op zaterdag 13 feb 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen, bij het uitzoeken van de keuken. Er werd met ons meegedacht. Daarnaast kregen we een lunch en koffie met iets lekker omdat we uit den Haag kwamen. Hier is de klant koning. Goede service. De montage en installatie van de keuken: op een paar kleine punten na zijn wij tevreden. Hier hebben wij contact over gehad en dit werd goed opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Familie Kloosterman op donderdag 11 feb 2021 21
Goed advies. Fijn dat er rekening werd gehouden met onze wensen. Goed advies. Wij zijn erg blij met het eind resultaat. Super tevreden!
FOTO VAN FAMILIE KLOOSTERMAN
+ Toon extra foto van Familie Kloosterman
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door J. van den Hengel op woensdag 3 feb 2021 21
Klantgericht en kundig advies. Meedenken om tot een goede oplossing en resultaat te komen. Ruime keus in assortiment, modellen, materialen ed. Correcte en volgens afspraak aflevering, montage en afwerking.

Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: We hebben een badmeubel en een kast voor in de douche gekocht. Die kast hebben we gekocht op de keukenafdeling, omdat deze qua maat niet mogelijk was op de badkamerafdeling. Nadat we in onze badkamer het bad verwijdert hadden, bleek op de vloer de thermostaat van de vloerverwarming te zitten. Deze zat op een dusdanige afstand vanaf de muur, dat we een maatwerk kast moesten hebben om dit obstakel uit het zicht te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn dat zo met je wordt meegedacht”
Door Laurenz op maandag 1 feb 2021 21
Op het moment van schrijven zit ik in een grootschalige verbouwing. Bij de verbouwing moet veel gedaan worden, zijn veel vaklieden in de woning werkzaam en dienen de verschillende werkzaamheden op elkaar aan te sluiten. M.b.t. de keuken is alles verlopen zoals je zou willen dat het zou moeten, dit in tegenstelling tot de rest van de verbouwing.
1. De verkoop van de keuken is naar volle tevredenheid verlopen via Roeland Gernaat. Hierbij is goed met ons meegedacht in oplossingen en is vrijwel geen detail onbespreekbaar gebleven. heel fijn dat zo met je wordt meegedacht!
2. De planning: ruim voor levering van de keuken is een duidelijke planning gecommuniceerd m.b.t. installatie en montage van de keuken.
3. De installatie is vlekkeloos verlopen door Klaas, fijn was dat ik niks hoefde uit te leggen en zaken werden vervangen welke niet meer goed waren of ontbraken. Denk aan het plaatsen van een stopkraantje, plaatsen van een koof voor de afzuigunit, verwijderen van een bestaande toog en mogelijkheden m.b.t. het benutten van loze leidingen. De installatie is volgens afspraak in 1 dag afgerond.
4. De montage van de keuken is eveneens door klaas gedaan, hierbij ook een montage zonder op of aanmerkingen welke vlekkeloos is verlopen en volgens afspraak in 3 dagen is afgerond.
5. De oplevering: na montage krijg je de mogelijkheid om samen de keuken te doorlopen en wordt je gewezen op eventuele aandachtspunten om op te letten bij ingebruikname van de keuken. Ook na de oplevering ben ik door Roeland nog gebeld of alles naar wens is verlopen.

Samenvattend: een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met badkamer”
Door HM Kamphuis op maandag 1 feb 2021 21
Na lang wachten', wat ik wist de nieuwe badkamer gemonteerd. Ben paar keer in de winkel geweest om samen alles "bij elkaar te zoeken"' en erg fijn geholpen. Wel paar keer terug geweest en via telefoon wat afgesproken. Eindresultaat erg mooi!!! Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Ben en Manja Baack op zaterdag 30 jan 2021 21
Alles is volgens afspraak zeer correct afgewerkt. Ook tussentijdse afspraken waren mogelijk. Zeer korte lijntjes en goed bereikbaar. Alles op de geplande tijden uitgevoerd door zeer deskundige medewerkers. We zijn zeer tevreden met de nieuwe keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door j hammer op vrijdag 29 jan 2021 21
Onlangs bij mij een keuken geplaatst en zeer tevreden met het eindresultaat in de showroom deskundig advies gekregen en een top monteur aan het werk geweest echt vak werk!
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Gerwin Sloots op woensdag 27 jan 2021 21
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken, van begin tot eind zeer bekwaam geholpen. Duidelijke afspraken en vakkundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z door Boer”
Door Rogier de Haan op maandag 25 jan 2021 21
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boer, augustus 2020 besteld en januari 2021 kon die geplaatst worden. We hebben alles van A tot Z laten doen door Boer, dus zowel de demontage van de oude keuken als het stucwerk, de montage en nog wat schilderwerk. Op die manier hoef je zelf geen andere bedrijven te benaderen en de strakke planning te beheren, dat deed Boer allemaal. De bedrijven die bij ons kwamen voor deze klussen waren allen zeer vriendelijk en bekwaam! Er zijn een paar kleine dingetjes niet geleverd, maar dat werd geconstateerd en die worden zsm opgestuurd. Het is wel belangrijk dat als je afspreekt alles via Boer te regelen, dat je dan wel ook daadwerkelijk alles tot in de details bespreekt en dat ieder onderdeeltje in de prijsopgave zet. Zo was er een discussie over de koof; wij gingen er vanuit dat die erbij was berekend omdat die ook op de tekening stond en we dat hadden aangegeven weer te wensen, maar die was in eerste instantie niet meegenomen in de offerte en werd later (deels) extra berekend. Over de winkel, de kwaliteit van de spullen, de afwikkeling en het resultaat niks dan lof! Fijn bedrijf om zaken mee te doen!
FOTO VAN ROGIER DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Benders op zondag 17 jan 2021 21
Roeland heeft ons perfect geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze keuken. Eikenhout, kookeiland en mooie apparatuur. We zijn bij drie bedrijven geweest en hebben gekozen voor Boer Staphorst: Perfecte uitleg, goed meedenken en niet zomaar meegaan in de wensen van de klant maar ook kritische feedback geven met goede oplossingen. Uiteindelijk onze droom keuken samengesteld. Prijstechnisch zaten zij ook gelijk goed. Het plaatsen werd gedaan door Albert --> wat een vakman is dat. Alles super strak en recht. Helaas waren er twee apparaten (koffiemachine en vriezer) niet op tijd binnen. Deze zijn nageleverd binnen de afgesproken termijn en na afloop werden we gelijk door Roeland gebeld of alles nu naar wens was. Dit is in mijn ogen echt zorgdragen om je klanten. Kortom: Hier kun je gerust naartoe gaan.
FOTO VAN BENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat prachtige keuken”
Door Willem op woensdag 6 jan 2021 21
Keuken gekocht volgens afspraak heel goed geplaatst. Kleine beschadiging werd zelf geconstateerd en vervangen. Aanpassing geplaatst op ons verzoek. Resultaat prachtige keuken
FOTO VAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.