Feedback
9,4

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

In 2015 is Boer Staphorst verkozen tot beste zelfstandige winkelier van 2015-2016. Boer Staphorst wist een 8,6 te scoren op relevante koopaspecten voor de consument, zoals service, prijsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding.


Ervaringen
Er zijn 198 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren142 ervaringen
4 sterren48 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Uitermate tevreden”
Door Dirk Beens op woensdag 2 mrt 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. Een zeer goed advies ontvangen bij aankoop van de keuken. Over het plaatsen van de keuken zijn wij uitermate tevreden. De keukenmonteur werkte zeer nauwkeurig en netjes. Alles is volgens tijdschema geleverd. Ik geef Boer Staphorst als cijfer een 9,5! Ga zo door met de service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Bert en Evita Gelderman Van Dijksweg 35 Zalk op zaterdag 26 aug 2017 '17
Zeer goed. Keurig geholpen. Goed advies gehad. Alles volgens afspraak. Netjes en correct geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. Lanenga op zondag 2 jul 2017 '17
Wij zijn erg tevreden met de begeleiding gedurende het gehele traject. Probleempjes tijdens de verbouwing zijn keurig opgelost en het eindresultaat is geheel volgens verwachting. Wij raden het bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric op woensdag 30 aug 2017 '17
Bedankt voor de geweldige service. Ook over de advisering/uitvoering zijn wij zeer tevreden. Arnaud Visscher is een man die z'n vak verstaat. Petje af. Als we in de toekomst een nieuwe badkamer nodig hebben, weten we nu al waar we moeten zijn. Mvrgr, Eric
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij keukenaankoop”
Door W. Schraa op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We werden goed geadviseerd door Dave. Na orderbevestiging nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Dit was geen enkel probleem. Goede communicatie over levering en installatie. Na het plaatsen moest nog een aanpassing worden gedaan. Dit werd meteen de volgende dag ingepland.
FOTO VAN W. SCHRAA
Keuken met barkrukken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Prima geplaatst, alles in een keer goed, zoals het hoort. Goede communicatie. No nonsense bedrijf, prima mensen en een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit en Marleen Mijnheer op maandag 16 okt 2017 '17
5 weken hebben de mannen van kin bij ons gewerkt, voor Boer Staphorst.Badkamers wc keuken nw. vloer enz. En ze hebben super hard gewerkt en ons vele goede adviezen gegeven ,het was ook nog eens ontzettend gezellig met elkaar ...ps.t was wel erg stil toen ze zomaar ineens weg gingen omdat alles klaar was...Wij zijn zeer tevreden en gaan voor verdere klussen wel weer naar Boer Staphorst .
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding gehad”
Door Toos Mulders op vrijdag 18 nov 2016 '16
Vanaf het begin in de winkel tot het eind van de aanleg van de nieuwe doucheruimte was de service en begeleiding meer dan super. Er was regelmatig goede communicatie en overleg. Grietje, de verkoopdame, met haar adviezen (en geduld) en Mark de monteur met zijn ervaring hebben van de doucheruimte een pronkstuk gemaakt. Mede door de klantvriendelijkheid kunnen wij terugkijken op een prettige ervaring met Boer.
FOTO VAN TOOS MULDERS
+ Toon extra foto van Toos Mulders
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Dorien Peters op vrijdag 16 mrt 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekocht. Zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. De monteurs die het hebben geinstalleerd waren vakkundig en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Gerdien van straten op zondag 15 apr 2018 '18
Verkoper is goed maar qua plaatsing wel wat opmerkingen : De afzuigkap is niet volgens planning geplaatst en de plaatsing van het spoeleiland is niet genoeg ruimte gehouden met de vloer. Hadden we wel vermeld daar door hebben we nu allemaal plakplinten
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door J. Menkveld op donderdag 26 apr 2018 '18
Ik heb een badkamer gekocht. De mensen die deze badkamer bij mij hebben geplaatst waren plezierige mensen en harde werkers. Het resultaat mag er zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.C. Brouwer op zaterdag 9 jul 2016 '16
Keuken gekocht bij Boer Staphorst, heel prettig en deskundig geholpen door Margriet Lindenholz. Ook het plaatsen van de keuken is door de monteur, Klaas Brand, zeer vakkundig gedaan. Wij kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig geholpen”
Door Fam. De Lange op dinsdag 19 sep 2017 '17
We zijn bijzonder prettig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Ze nemen alle tijd voor je en je krijgt ook voldoende ruimte om veranderingen door te voeren. Beslist geen opdringerig gevoel gehad. Boer staat voor kwaliteit en service en zo hebben wij het ook ervaren. Toen er iets niet helemaal klopte bij de plaatsing van de keuken werd er goed gecommuniceerd en in oplossingen gedacht. Het euvel was zo verholpen. Ook het installatiebedrijf wat samenwerkt met Boer heeft zeer vakkundig werk geleverd. Alles was goed geregeld en sloot mooi op elkaar aan. Inmiddels staat onze nieuwe keuken er en wij vinden het een plaatje. Wij kunnen u Boer Staphorst zeker aanraden. Betrouwbaar, goede kwaliteit en service en redelijke prijzen.
FOTO VAN FAM. DE LANGE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door S. Demmer op donderdag 3 mei 2018 '18
Absolute aanrader! Fijn geholpen in de winkel door Dennis, nam alle tijd voor het uitzoeken van mijn badkamer. De montage daarna zeer netjes uitgevoerd. Een droom die uitkomt! Een fantastisch mooie badkamer helemaal naar mijn smaak. Niks is te gek bij Boer Staphorst, je merkt aan alles dat ze de klant gelukkig willen maken met een prachtige badkamer. Ik raad dit klantvriendelijke bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer, tegels en pvc vloer”
Door Marian Mink op zondag 7 mei 2017 '17
Keuken, badkamer, tegels en pvc vloer. Ik zou uw bedrijf zeker aanraden. Er waren een aantal kleine minpuntjes. De inbouwspots in de keuken waren niet meegenomen (we hebben dit zelf ook niet goed gecontroleerd op de offerte). De vloer en wandtegels voor de badkamer zijn niet even groot. We hebben de vloertegels op de ombouw van het toilet gedaan en we zouden een deel van de douche doen maar omdat het niet mooi uitkomt met de voegen (vanwege het verschil van de tegels in hoogte) moesten we de hele douche wel doen en nu hebben we wandtegels over en vloertegels tekort. Maar het is wel heel mooi geworden.
FOTO VAN MARIAN MINK
Keuken heel mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam.Veld op vrijdag 22 dec 2017 '17
Vandaag laatste afwerking van de keuken opgeleverd. Fantastisch resultaat, echt vakwerk!
FOTO VAN FAM.VELD
Mooi afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vriendelijk”
Door Peter Brands op zondag 3 sep 2017 '17
Heel fijn advies, is er een probleem word er samen naar een oplossing gezocht, goede kwaliteit, en erg vriendelijk personeel!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Drost op vrijdag 22 sep 2017 '17
Zeer tevreden over dit bedrijf. Van begin badkamer uitzoeken t/m montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen”
Door Haasjes op dinsdag 15 mei 2018 '18
Wij hebben goede ervaringen opgedaan met Boer. Prima advies. Over de monteur zijn we zeer te spreken. Theo werkte hard door, en heeft prima werk geleverd. Al met al zijn we zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting goed”
Door Annie en Bas van Elk op maandag 13 jun 2016 '16
Wij kochten een badkamer, zoals die in de showroom staat. Al onze wensen zijn door de verkoper op papier gezet en getekend. Ook de toiletgroep is in dezelfde stijl uitgevoerd. De uitvoering van het werk door Multi Montage [onderdeel van Boer] is boven verwachting goed. De monteur dacht in alle gevallen met ons mee en gaf ons welgemeende en gefundeerde adviezen. Super! Wij genieten dagelijks van onze aankoop en zijn er super blij mee.
FOTO VAN ANNIE EN BAS VAN ELK
Badkamer met toilet
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf zonder onzinprijzen”
Door Koopman op dinsdag 27 feb 2018 '18
we hebben een keuken gekocht bij de Boer en zijn zeer tevreden over hoe wij zij n geholpen zowel bij de verkoop als de nazorg . Contact verliep niet met meerdere personen en was niet moeilijk . , verder is het een bedrijf zonder onzinprijzen . Een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw zeer tevreden”
Door Hilja Feenstra op maandag 7 nov 2016 '16
We hebben voor de tweede keer in 18 jaar een keuken bij Boer gekocht en opnieuw zijn we zeer tevreden. Dat begon al in de winkel met de hulp bij het uitzoeken en de opstelling. En vervolgens is de plaatsing helemaal naar onze tevredenheid gegaan.
Ook de tegelvloer, waarbij we van te voren advies hebben gehad van één van de interieur-stylistes, is mooi en prima gelegd.
FOTO VAN HILJA FEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jan en Lydia op woensdag 14 dec 2016 '16
We hebben hier de keuken gekocht, vloeren, plissegordijnenen en de meubels. Fijne verkopers, vriendelijk. Goede service. Gaven goede adviezen! Alles op tijd geleverd en zeer kundig ook degene die alles hebben gelegd en geplaatst hebben. Bedankt voor onze mooie woning.
FOTO VAN JAN EN LYDIA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Oenze en Diet Dijkstra op maandag 8 jan 2018 '18
Betreft keuken en badkamer. Keuken: adviseur Margriet. Zij heeft ons goed en kundig geholpen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij de voorbereiding en installatie/montage van de keuken hebben we met verschillende medewerkers van Boer/Kin te maken gehad. We werden goed meegenomen in het proces, dit hebben wij als prettig ervaren. Door de betrokkenheid van diverse medewerkers was de onderlinge afstemming niet altijd even goed. Badkamer: adviseur Clarinde. Zeer prettig geholpen en kundig geadviseerd. De voorbereiding/installatie/montage werd door Wilfred en Robert van Boer/Kin gedaan. Zij hebben ons zeer goed meegenomen in het proces. Er was goed overleg en een goede afstemming.Wij zijn hierover erg tevreden. In mei wordt nog een badkamer/toilet geplaatst. Wij zouden deze 2 medewerkers wel weer willen hebben als het mogelijk is.
FOTO VAN OENZE EN DIET DIJKSTRA
Eindresultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Wij zijn heel goed geadviseerd bij de aanschaf van de keuken bij de firma Boer. Vervolgens is de keuken vakkundig geplaatst door de firma Kin. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Evekine Blekkenhorst op donderdag 1 feb 2018 '18
Goed advies gekregen in de showroom, er werd alle tijd voor uitgetrokken. Plaatsing badkamer ging volgens schema en er werd nauwkeurig en netjes afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Herman en Mirjam Steendam op woensdag 21 feb 2018 '18
Mooie keuken en vloertegels uitgezocht bij Boer / Dave Schokker en de keuken is nog veel mooier nu hij er staat. We wonen in een oude boerderij waar geen muur recht is en Ewoud vd Berg heeft met veel vakmanschap en geduld de keuken kaarsrecht en supernetjes geplaatst. We zijn dik en dik tevreden! Van begin tot eind is alles heel goed gegaan.
FOTO VAN HERMAN EN MIRJAM STEENDAM
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid geholpen”
Door Familie op dinsdag 7 jun 2016 '16
We zijn goed geholpen bij het maken van een keuze van de badkamer. Ook het plaatsen is naar grote tevredenheid verlopen. Kleine obstakels die we tegenkwamen zijn door de monteur naar tevredenheid verholpen! Ja, ik ben tevreden over de kwaliteit die Boer Staphorst levert!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door W.J.Oud op zondag 7 jan 2018 '18
Wij zijn heel tevreden met onze mooie badkamer, goed advies gekregen en Ernst Jan verdiend van ons een warme douche, een prima en gezellige vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige benadering”
Door Ria Voortman op donderdag 22 jun 2017 '17
We werden vakkundig te woord gestaan en kregen geweldig goede adviezen bij het uitkiezen van een keuken in een seniorenwoning. De expertise en het geduld waar dit mee gedaan is, is een dikke pluim waard! De keuken is naar tevredenheid geplaatst, kleine probleempjes werden in goed overleg snel opgelost. Gewoonweg super!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap en service met een plus”
Door Nicoline van Leeuwen op zaterdag 1 sep 2018 '18
Erg blij ben ik en geniet enorm van mijn nieuwe badkamer en toilet, gekocht bij Boer Staphorst. Zeer tevreden over de gehele procedure van aankoop tot plaatsing! Speciale dank aan Albert de Boer die de badkamer heeft gemonteerd:
- Echt vakmanschap met een plus!
- Prettige wijze van overleg en advies.
- Oog voor detail en finishing touch.
- Goede leermeester: super interessant de uitleg achter de werkzaamheden.
Het eindresultaat is meer dan uitstekend! In één woord topwerk! Ik kan ieder aanraden om naar Boer Staphorst te gaan! Hartelijke groet, Nicoline van Leeuwen
FOTO VAN NICOLINE VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Nicoline van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Marion Stroeve op donderdag 15 feb 2018 '18
Wij hebben met veel plezier onze badkamer uitgezocht en gekocht bij Boer Staphorst. Wij zijn hier vaste klant, ook onze keuken, vloeren, inbouwkasten etc. hebben we hier de afgelopen jaren gekocht, altijd naar volle tevredenheid!
FOTO VAN MARION STROEVE
Nieuwe badkamer met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Wim en Barbara Vrooland op vrijdag 17 jun 2016 '16
Wij hebben een complete keuken gekocht wij zijn bijzonder goed geholpen in de winkel door Harold Timmerman en ook heel goed geadviceerd wat wel en wat niet te kopen bijzonder prettig . Ook het bezorgen van de keuken ging netjes en zorgvuldig en op tijd .dan nog het inbouwen van de keuken dit is gedaan door Albert Hulst Dit is een vakman waar je zuinig op moet zijn alles is keurig gemonteerd en afgeleverd wij zijn er blij mee top team.
Reactie of foto toevoegen
“Op alle fronten goed bevallen”
Door Anne Jan en Hetty Hamming op dinsdag 28 feb 2017 '17
Op alle fronten is het ons goed bevallen. Vanaf het helpen in de winkel om de keuken uit te zoeken tot het plaatsen in huis. Afspraken die gemaakt werden, zoals de afgesproken tijden, werden altijd nagekomen. Zelfs als wij nog iets te vragen hadden o.i.d. werd er heel snel teruggebeld. De arbeiders waren kundig en ook nog eens gezellig! We zijn tevreden met onze nieuwe keuken! Allemaal bedankt!
FOTO VAN ANNE JAN EN HETTY HAMMING
Aanblik op de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ik kreeg er lol in”
Door Dirkje Kramer op maandag 7 aug 2017 '17
Toen ik mij oriënteerde op een nieuwe keuken was Boer Staphorst het derde bedrijf waar ik binnen stapte. De bezoeken daarvoor waren behoorlijk teleurstellend geweest en ik verwachtte dan ook niet dat ik binnen mijn budget een keuken zou vinden die ik echt mooi vond. De showroom bij Boer gaf mij echter weer hoop en ik heb een afspraak gemaakt voor een gesprek. Margriet Lindenholz liet mij zien dat mijn droom met andere materialen toch zeer goed benaderd kon worden en door haar enthousiasme begon ik er weer lol in te krijgen. Bij mijn bezoeken en via de mail ben ik uitstekend geholpen. Het hele proces van afbraak, leidingen verleggen en wederopbouw heb ik uitbesteed aan Kin-Boer. Natuurlijk gingen er wel wat dingen mis, maar die werden en worden allemaal naar tevredenheid opgelost. Alle medewerkers deden hun werk naar volle tevredenheid en waren zonder uitzondering zeer correct en ruimden naderhand alles ook weer netjes op. Ik ben heel erg blij met het resultaat.
FOTO VAN DIRKJE KRAMER
Resultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Dirkje Kramer
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. van Hoeijen op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs een badkamer gekocht en laten monteren. Onze ervaring is uitermate goed. Er wordt in de winkel goed meegedacht om een offerte te maken die aan alle wensen voldoet en tevens aansluit bij het budget. De montage verliep goed. Mooi werk geleverd en goede afspraken te maken met de monteur. Zelfs het toevoegen van extra wensen was geen probleem. Enige punt van kritiek is de lange wachttijd voor de start van de montage. Wij hebben bijna een half jaar moeten wachten. Achteraf gezien is het eindresultaat al het wachten wel dubbel en dwars waard geweest. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Erik en michelle op vrijdag 25 mei 2018 '18
Na verschillende bedrijven te hebben bezocht, hebben wij besloten de keuken via boer Staphorst aan te schaffen. De service in de winkel was erg goed en vriendelijk, niet opdringerig ( waar sommige keukengiganten om bekend staan) het installeren van de keuken verliep zeer naar wens. Theo is een echte vakman die meedenkt en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Altijd op tijd en zeer secuur. Een echte aanrader! Theo bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt goed geluisterd”
Door Kruithof op vrijdag 16 jun 2017 '17
Tot het moment van uitzoeken van de keuken, tot de installatie en afronding zijn we keurig netjes geholpen en van advies voorzien. Er wordt goed geluisterd naar wat gevraagd wordt en daarvoor wordt een passende oplossing gezocht.
FOTO VAN KRUITHOF
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig”
Door Familie Kist op dinsdag 25 jul 2017 '17
Wij kochten een keuken bij Boer Staphorst. Wij zijn erg goed begeleid en geadviseerd. Wij hebben lang nagedacht en ons plan nog een aantal keren bijgesteld. Dit was nooit een probleem, werd positief ontvangen en er werd wéér meegedacht en aangepast.
Wij hebben ook al het bouwkundige werk uitbesteed aan Boer/Kin (slopen en verwijderen keuken, leidingen verleggen, stucwerk in keuken en nog enkele extra muren, schilderen plafond). Dit verliep allemaal zeer voorspoedig en conform planning.
Alles is keurig en op tijd afgeleverd, uitgevoerd en afgewerkt. Het zijn vaklieden met liefde voor hun vak.
REACTIE VAN FAMILIE KIST
En hierbij nog de foto van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verandering badkamer”
Door Familie Knape op donderdag 10 nov 2016 '16
Drie jaar geleden kochten wij tot volle tevredenheid onze keuken bij Boer in Staphorst.Nu wij onze badkamer wilden veranderen stapten we meteen naar Boer en zijn meer dan tevreden,goed geadviseerd en een prima monteur: klasse
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jaap van der Molen op maandag 29 mei 2017 '17
Prima service van planning tot en met uitvoering. Tijdens het hele proces hadden we het idee dat met ons werd meegedacht. Het personeel in de winkel was erg vriendelijk en deskundig en de monteur heeft uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel interieur”
Door Moniek op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Keuken, badkamer, vloertegels, bankstel, gordijnen, bouwmaterialen etc. We hebben zo'n beetje ons hele interieur voor ons nieuwbouwhuis bij Boer Staphorst vandaan. Speciale dank aan Marten voor zijn geduldige hulp en goede tips bij het uitzoeken van de keuken. We zijn er méér dan tevreden mee. Maar ook de badkamer, vloeren, gordijnen, bouwmaterialen. Alles werd keurig en volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN MONIEK
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“gewoon de klant bedonderen”
Door A. op dinsdag 27 jan 2015 '15
Vorig jaar een afspraak gemaakt met maten van onze keuken die vervangen moest worden. We wilden een offerte. Voor we het wisten zaten we aan een keuken vast! Ik had nog gebeld, of we er van af konden, want we wilden alleen een offerte! Maar we hadden een handtekening gezet op ons kladbriefje nota bene, dus moesten we de keuken nemen. Ik kan hier wel 5 A-4tjes volschrijven wat er allemaal mis is gegaan! Nu na 1 jaar moet o.a. al de afzuigkap vervangen worden. Was ook verkeerd gemonteerd. Een kleine keuken van ruim € 6000,00! Niets dan ergernis, verkeerde voorlichting, slechte levering, klanten belazeren, oplichterij! Niets kopen hier! Je wordt afgesnauwd als je je verhaal wil doen. Wat een slechte zaak. Ik kan wel janken om de ergernis van deze keuken. Ik heb niet eens een oven, vriezer, of magnetron. Alleen een simpel keukentje.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Rietveld op zondag 28 feb 2016 '16
wij hebben geen keuken maar een badkamer gekocht! Alles is prima verlopen. Vriendelijke en zeer service gerichte monteur (Albert). Zelfs toen het spekglad was (wij wonen in een buitengebied) waren ze er toch. Wij willen wel opmerken dat Albert een jonge knul bij zich had die het vak moet leren, maar deze knaap moet toch echt zijn houding veranderen! Wj als klant hadden niet echt het idee dat hij ervoor gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit staat in verhouding”
Door Diana en Robert-Jan van Schijndel op dinsdag 16 mei 2017 '17
We hebben een keuken gekocht bij de Boer Staphorst. We zijn fijn geholpen door de medewerker. Helemaal niet opdringerig. De keuken is zelfs een dag eerder gemonteerd omdat er ruimte in hun planning kwam. Montage is vakkundig gedaan. Helaas 1 zijwang van het keukeneiland beschadigd maar monteur was daar meteen eerlijk in en heeft nieuwe wang besteld. Deze wordt binnenkort vervangen. Prijs kwaliteit staat in verhouding.
FOTO VAN DIANA EN ROBERT-JAN VAN SCHIJNDEL
Vakkundige keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.den Besten op maandag 8 mei 2017 '17
Zowel in de winkel als via de mail goed geholpen en voorgelicht over de keuken die wij hebben aangeschaft.Ook de vlotheid van levering en montage verdient een pluim.Er werd vlot en vakkundig gewerkt.Wij zullen Boer zeker aanbevelen bij adspirant kopers binnen onze kennissenkring.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Drost op zaterdag 5 mrt 2016 '16
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de aankoop en plaatsing van de keuken van Boer Staphorst. Na een vriendelijke ontvangst verbaasde ik mij over de kennis van zaken die de jonge enthousiaste adviseuse (verkoopster) Jaqueline heeft. Na het eerste gesprek hebben wij, zonder dat er druk werd uitgeoefend, de adviezen mee naar huis genomen en later nog 2 maal geweest voor advies en aanpassing tekening en 3D tekening. Vervolgens maakt men bij dit bedrijf ook waar wat er wordt beloofd in de showroom gedurende het hele traject van verkoop t/m plaatsing. Goede planning en communicatie! Een erg zorgvuldig en netjes werkende vriendelijke monteur (Kin & Boer) heeft de keuken zonder manco's geplaatst. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Het resultaat is super wij bevelen Boer Staphorst aan mocht u een nieuwe keuken willen kopen. Ons cijfer is een dikke 10 !!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Wietske op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Erg mooie badkamer gekregen. Netjes aangelegd door een vriendelijke en bekwame monteur. Service vanuit de winkel is ook prima. Veel is overlegd en de behulpzame monteur heeft als extra mijn accessoires opgehangen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door H Tichelaar op donderdag 25 feb 2016 '16
We hebben een keuken bij Boer in Staphorst gekocht we zijn goed geholpen en de keuken zeer vakkundig geplaats in een snelle tijd, complimenten voor deze man .Inmiddels staat de keuken al ca 3 maanden en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door M.C.A. de Gruyter op maandag 6 mrt 2017 '17
Bij Boer Staphorst heb ik de keuken gekocht. De vele modellen en opstellingen zijn schitterend. De service is perfect. Vandaar dat ik dit bedrijf van harte wil aanbevelen. Ook voor badkamers , woninginrichting, en leuke cadeaus zou ik naar Boer Staphorst gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Familie Klijnstra op donderdag 24 aug 2017 '17
We hebben bij Boer in Staphorst zowel onze nieuwe keuken als de nieuwe badkamer gekocht. Mede dankzij de goede adviezen en ideeën van beide adviseurs is er het resultaat prachtig geworden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget. Ook complimenten voor de monteur: erg vakkundig en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door van der Sluis op dinsdag 30 mei 2017 '17
We hebben onze badkamers en toilet + tegels bij Boer uitgezocht. Hierbij zijn we erg prettig geholpen door Clarinde. Zij heeft ons zo geholpen dat we uitgezocht hebben wat bij elkaar en bij ons past. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig en concurrerend”
Door Fam. van der Molen - Wolvega op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Van oriëntatie, vergelijk tot en met het beslissingsmoment is het één groot feest om bij Boer Staphorst een keuken aan te schaffen. Potentiële kopers worden begeleidt gedurende het gehele proces en er is totaal geen druk van de adviseurs om maar tot de koop over te gaan. Dit is "verkopen" 3.0, totaal adviseur dus, ; zou overal zo moeten zijn. Kwaliteit van het product, ondersteunt middels een optimale service doet verkopen en invullen van herhaal aankopen. De keuken is na installatie gratis schoon gemaakt door een ervaren schoonmaakbedrijf, klasse. Wij kunnen een ieder Boer Staphorst aanbevelen. En ja, de kwaliteit van de keuken is hoogwaardig voor een concurrerende prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Wim van den Hof op donderdag 18 mei 2017 '17
Prima geholpen door de medewerker bij de uiteindelijke inrichting van onze badkamer en toiletruimte. De monteur van de badkamer is een vakman en heeft ons goede adviezen gegeven op het moment dat het nodig was.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door B.Maas op woensdag 8 nov 2017 '17
We hebben de badkamer laten renoveren. De verkoop is naar wens verlopen, er is naar onze ideeen geluisterd. Op het advies is weinig aan te merken. Tussen de koop en de realisatie zat wel erg veel tijd (maart/oktober). De realisatie is prima verlopen. Zeer goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adb rouveen op zaterdag 26 mei 2018 '18
Complete keukeneiland. Top geholpen door marten. Zeer goede service. En niet zoals de meeste bedrijven, iets gekocht en dan service voorbij. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Heleen Eenkhoorn op maandag 7 mei 2018 '18
We hebben een prachtige keuken en badkamer gekocht bij Boer Staphorst. De keuken is zeer nauwkeurig geplaatst door Ewout, we zijn er super blij mee.
FOTO VAN HELEEN EENKHOORN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en goed”
Door fam Twijnstra op dinsdag 7 nov 2017 '17
Wij hebben een professioneel en goed advies gekregen van Dennis en zijn fijn geholpen. De badkamer en het toilet is vakkundig en erg netjes geïnstalleerd door vakman Johan. Er werd ook meegedacht tijdens het proces. Het eindresultaat is super geworden Wij zijn erg tevreden over Boer Staphorst
FOTO VAN FAM TWIJNSTRA
Super eindresultaat
REACTIE VAN TWIJNSTRA
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Marita Stroomberg-van Helmondt op woensdag 22 nov 2017 '17
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de eindafhandeling van de installatie van de badkamer zijn wij meer dan tevreden. De aandacht, meedenken en goede adviezen geven, de medewerkers, de service, de extra's, het nakomen van afspraken en de nazorg. Alles was 100%.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Fam. R. de Leef op dinsdag 30 jan 2018 '18
Goed advies bij zowel de keukenafdeling en de kastafdeling. Voor een klacht gecompenseerd door een korting/ kadobon. Ons dank hiervoor.
FOTO VAN FAM. R. DE LEEF
Hoekkeuken met bovenplanken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T.Hopster op dinsdag 14 jun 2016 '16
Oude badķamer gesloopt, nieuwe badkamer zeer vakkundig geplaatst. Aan alles is zorg en aandacht besteed. Schoonmaak service , een geweldige service. Ben zeer tevreden, kan jullie van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding bij de badkamer”
Door fam. Gunnink op dinsdag 20 jun 2017 '17
Van het begin tot het einde super geholpen en begeleid. Arjan die bij ons de badkamer heeft geplaatst had oog voor detail en dacht echt met ons mee waardoor er ter plekke betere/mooiere oplossingen kwamen die we vooraf niet hadden kunnen bedenken. Heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. GUNNINK
Blij met eindresultaat
+ Toon extra foto van fam. Gunnink
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig vakwerk”
Door van der Veen op vrijdag 10 mrt 2017 '17
We hebben een positieve ervaring met de verbouwing van onze nieuwe badkamer. De monteur was altijd stipt op tijd en betrouwbaar en dacht prettig mee bij besluiten.
Het resultaat is super en we zijn erg blij met het geheel!
FOTO VAN VAN DER VEEN
360 graden foto
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Danny op dinsdag 23 jan 2018 '18
Wij hebben de aanschaf van onze keuken bij Boer Staphorst als zeer prettig ervaren, zowel de aankoop in de winkel, het kunnen aanpassen van de keuken tussentijds, maar vooral de installatie en de afwerking van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Willeke op woensdag 6 dec 2017 '17
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekozen en laten plaatsen.
In een woord: fantastisch! Vanaf het allereerste keuze moment tot en met de plaatsing vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad”
Door D.Ellens op vrijdag 12 aug 2016 '16
Wij hebben een nieuw aanrechtblad gekocht, Goed advies gekregen en een monster mee naar huis genomen om nog eens te wikken en te wegen.Na de koop is er ingemeten , alles op afgesproken tijden en gemonteerd. Leuke mens zowel binnen als buitendienst. Een bedrijf om nog eens naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Leverancier voor badkamer”
Door Johan Langenkamp op donderdag 5 jan 2017 '17
Nagenoeg alle producten voor de badkamer gekocht. Werkzaamheden in eigen beheer gerealiseerd. We hadden reeds een Moodboard en detailtekeningen in eigen beheer gemaakt. Uitstekend door Clarinde geadviseerd tot in detail. 3D tekening gerealiseerd als zeer waardevolle serice. Wat zij niet wist werd gelijk nagevraagd bij leveranciers en/of kwam met prima alternatieven. Bij leveringen waren een aantal kleine tekortkomingen, zijn echter ogenblikkelijk naar volle tevredenheid opgelost en zonder bijkomende kosten.
FOTO VAN LANGENKAMP
+ Toon extra foto van Langenkamp
+ Toon extra foto van Langenkamp
+ Toon extra foto van Langenkamp
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Rob en Trudy op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer in Staphorst. Harold Timmerman heeft ons op een geweldige wijze geadviseerd. Voelde geen enkel,verkoop druk. Wel werd er gelet op kwaliteit, beschikbaar budget en details. Installatie werk ook bij Boer uitgevoerd. Nauwkeurig gewerkt en goed overlegd hoe je het wilt hebben. Ook een prettig persoon. Het plaatsen van de keuken door Theo Lamers. Even wennen voor 7. 30 uur aanwezig en ging er met veel zin tegen aan. Vriendelijkheid, meedenken aan oplossingen om te komen tot perfectie. Wij hebben dit bedrijf als zeer positief ervaren, problemen, kleine mankementen worden met de grootste mogelijk spoed en zorg opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Ben Droste en Annet Hagenauw op dinsdag 13 feb 2018 '18
Zeer klantgericht en meedenkend met ideeën klant door verkoper Dave Schokker.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door g. limburg op zaterdag 5 mei 2018 '18
Badkamer en wc .Het is keurig werk geleverd ook de hulp bij het uitzoeken was heel fijn. ook was het gezellig tijdens de verbouwing alles werd avonds netjes op zijn plaats gezet.tussen door een grapje kon allemaal.en we zijn er super blij met het eind resultaat.Johan en je collega die je een dag geholpen heeft om het op tijd klaar te krijgen. BEDANKT.
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door Henk Lammers op zaterdag 20 mei 2017 '17
Eerlijk, excellent vakmanschap. Chique behandeld in alle opzichten. Transparantie in minder werk, doordat er meevallers waren. Goed zichtbaar op de achtergelaten bon. Willen dhr. Gort graag t.z.t. onze keuken laten vervangen. Wat een vakman! En wat een goede communicatie!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door M. Engeltjes op maandag 2 jul 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Boer Staphorst. Ondanks de lange wachttijd voor de montage, is dit ons erg goed bevallen! Uiteindelijk kon de montage 2 weken eerder plaatsvinden dan gepland en duurde deze ook maar 1,5 week in plaats van 3 weken. De monteurs dachten erg goed mee in de plaatsing van de tegels en meubels. De overlast qua lawaai en stof in huis is erg meegevallen, alles wordt erg zorgvuldig afgeplakt. De afwerking is van erg hoog niveau, net als de geboden services van Boer Staphorst. De badkamer is professioneel schoon gemaakt en alle materialen die te veel waren konden nog retour. Wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN M. ENGELTJES
Afwerking van erg hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en montage zeer goed”
Door Inge en Henk Vredeveld op woensdag 10 aug 2016 '16
Zo wel bij de aankoop als montage zeer goede ervaring, aardige mensen die mee denken en goede kennis van zaken hebben. Ruime keuze van materialen. Prima zeer aan te bevelen!
Resultaat is prachtig geworden.
FOTO VAN INGE EN HENK VREDEVELD
Prachtig resultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Mw. H. Scholten op woensdag 21 dec 2016 '16
Prima geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Opmeten: goed en bruikbare suggesties gekregen. Bezorging: heel goed, alles was snel boven. Plaatsen: goede meedenkende monteurs die heel netjes gewerkt hebben. Zeer goede ervaring met alle afdelingen van Boer.
Reactie of foto toevoegen
“Hard werkende mensen”
Door Ilse Gosens op maandag 25 sep 2017 '17
We hebben een keuken gekocht. Boer heeft hard werkende mensen. Meedenkend en volgens afspraak. Lekker helder dus. Zowel de toonzaal ervaring als de plaatsing was meer dan prima. In de toonzaal zijn onze uiteenlopende smaken tot een geheel gevormd en de plaatsing ervan voldoet volledig aan onze verwachtingen. Voor de opleverpuntjes is een nieuwe afspraak gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door van golberdinge op woensdag 18 jul 2018 '18
Douche laten verbouwen door Boer is een stuk beter bevallen als de vorige keer bij een ander. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en betrouwbaar”
Door Rik van Ommen op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben de badkamer en het toilet in onze nieuwbouwwoning laten plaatsen door Boer Staphorst. De eerste gesprekken waren al erg positief en daar werden we goed geholpen. Er werd met ons meegedacht toen er nieuwe kranen binnenkwamen die beter bij onze smaak pasten. Het was voor ons lastig om een datum van plaatsing af te spreken omdat we pas 3 weken voor oplevering officieel hoorden wanneer we de sleutel kregen. We hebben de plaatsing daardoor twee keer verzet. Werd niet moeilijk over gedaan. Tijdens de plaatsing hebben we twee uitermate professionele en aardige mannen (Johan en Marcel) aan het werk gehad. Echte vakmensen die meedenken en alles netjes vragen hoe je iets wil, of hoe hoog. Daarnaast denken ze echt met je mee om een huis toch al een beetje bewoonbaar te maken. Kleine dingetjes als even een kraantje ophangen in de keuken of in de vrije tijd even een wc-pot ophangen zodat je alvast een toilet hebt tijdens de verbouwing. Ik zou Boer Staphorst iedereen aanraden. Aardige, betrouwbare mensen die hun vak goed verstaan. Vriendelijk groet, Rik van Ommen
FOTO VAN RIK VAN OMMEN
Toilet
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Linda op vrijdag 13 apr 2018 '18
Erg blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Boer Staphorst! Prettige, goede service en denken goed met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Edith Mulder op dinsdag 10 okt 2017 '17
We hebben een zeer goede ervaring met het aanschaffen van de keuken en het plaatsen ervan. Op vakkundige wijze gedaan en werken ze supernetjes en leveren kwaliteit.
FOTO VAN EDITH MULDER
Keuken met achterwandbekleding
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door F. Kappert op vrijdag 28 apr 2017 '17
Bij het ontwerp van badkamer en toilet werd goed geluisterd. De eigenlijke uitvoering kon niet beter, door monteur werd nog meegedacht over indeling en kwam nog met enkele suggesties om alles NOG mooier te krijgen. Werd ook zeer netjes gewerkt. Na afloop alles keurig schoongemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Juiste plaats”
Door Familie Smit op donderdag 27 okt 2016 '16
Vanaf het begin kregen we het gevoel dat we bij Boer Staphorst op de juist plek waren voor onze nieuwe badkamer. In het eerste gesprek met Monique Lindenholz bleek dat zij onze wensen goed begreep. Met haar vakkundigheid had zij al snel in een 3D tekening een schets voor ons klaar.Ook door het vakmanschap van monteur Ron, die de badkamer heeft geplaatst genieten wij van onze heerlijke badkamer en zijn hier zeer tevreden over. Een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Josien op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Ik heb mijn keuken bij de Boer in Staphorst gekocht. Alles is naar wens verlopen. Goed geholpen in de winkel beide keren dat ik er was. Bezorging ging volgens afspraak. Installatie van de keuken zelfs eerder mee gestart dan in eerste instantie gepland was.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring bij aankoop keukenapparatuur”
Door H.B. Suijdendorp op maandag 7 mrt 2016 '16
Gekocht: inbouw-koelkast en-vriezer. Merk Siemens. Ervaringen betreft 2 punten: 1. Monteur zei dat we ons voor de garantie moesten bij Siemens moesten aanmelden, maar bij de aankoop van 2 stuks had dat geen zin. 2: Deuralarm koelkast werkt goed, maar van de vriezer kwam geen geluid en het lichtje ging ook niet branden. Wij naar Boer met onze klacht. Enige advies: bel Siemens, dus gebeld, we werden gewaarschuwd dat het ons 109 euro zou kosten als de monteur voor niets kwam, maar het alarm werkte na een paar uur met open deur nog niet. Monteur kwam, vroeg een föhn en blies hete lucht achter in de vriezer en toen ging het lichtje aan en het alarm heel zachtjes af, dus betalen! Monteur zei dit is geen deuralarm, maar dooialarm. Dus eerst moet de inhoud ontdooid zijn voordat het alarm af gaat. Betere voorlichting van Boer zou op zijn plaats geweest zijn.

Naschrift 22 maart 2016: Na overleg is tot een verdeling van kosten gekomen en dat voelde prettig aan.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door Brouwer op woensdag 4 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Vanaf het eerste contact met de verkoper waren we enthousiast. Een goed, gedegen verkoopgesprek van een verkoper die echt verstand van zeken heeft! Geen gladde verkooptrucs maar eerlijke adviezen en een mooi plan! Levertijden en montage exact op de afgesproken dagen! Oplevering door Boer (en KIN) prima! Klasse medewerkers. Wij raden iedereen die een nieuwe keuken wil aan om naar Boer Staphorst te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Anneke Kruithof-Looije op woensdag 19 sep 2018 '18
Bij Boer - Staphorst kochten we een keuken. Het was fijn te merken dat adviseur Dave Schokker met ons meedacht, en met de plaatsing van de keuken door Theo Lamers zijn we zeer tevreden. Hij werkt netjes en oplossingsgericht. Een vakman 8n hart en nieren.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Fam Klein Koerkamp op maandag 26 mrt 2018 '18
Wij hebben een badkamer met 2 wc's aangeschaft bij de Boer Staphorst. Het advies was perfect, en de uitvoering ook. Erg te spreken over dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Machiel de Jong op dinsdag 15 mei 2018 '18
wij hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer,keuken en wc laten installeren tot volle tevredenheid. Zeer professioneel bedrijf, denkt echt mee, erg vriendelijk personeel zowel op de bouwplaats als in de winkel, goede kwaliteit/prijsverhouding!
Ook goed advies bij het uitzoeken van de keuken en badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam H Wassink op dinsdag 1 mrt 2016 '16
15 jaar geleden kochten we een pracht keuken bij de Boer afgelopen najaar hadden we lekkage opgelopen onze vaatwasser was lek waardoor de massief houten vloer omhoog kwam en een gedeelte van de keukenkasten en plint , Gelukkig hadden we de rekeningen nog dus wij naar de Boer het was geen probleem ze konden alsnog wel kastjes en plinten bestellen en we hebben daar een nieuwe vaatwasser gekocht , Al met al een prima service ook door de installateur we geven hiervoor wel een cijver van 9
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Dokter op dinsdag 3 jul 2018 '18
Een badkamer gekocht en laten monteren. Wij zijn super tevreden. Margje heeft ons vriendelijk geholpen. De monteur Jacco heeft de badkamer perfect geplaatst. Vriendelijk, nauwkeurig en denkt met je mee.
FOTO VAN K.DOKTER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Promotor”
Door Jeanne Peters op dinsdag 4 jul 2017 '17
Complimenten aan Marten de Boer, wat een hartelijke ontvangst en wat heeft hij door goed naar mij te luisteren een mooi keukenplan gemaakt. Ik ben stap voor stap op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en telkens weer is er nagekomen wat er gezegd is. Ik ben een promotor van de firma Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Hofstede op maandag 11 jun 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een compleet nieuwe keuken (Tristar) gekocht, incl. Magnetron, Afzuigkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser en Close-in boiler. Alles is precies conform afspraak op maat en op tijd geleverd. De montage, incl. slopen en afvoeren van de oude keuken en het monteren van een groepenkast is snel super netjes verzorgd door een zeer deskundig personeelslid (dhr Klaas Brand) van Kin-Boer Montage. Alles functioneert prima en we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Totale plaatje klopt”
Door Theo op maandag 9 mei 2016 '16
Onlangs op onze bestaande keuken een nieuw keukenblad met spoelbak en kraan gekocht. Na meerdere zaken te hebben bezocht, bij De Boer langsgegaan en gebleven, vanwege zeer accuraat advies en ruimte voor overweging. De prijs was ook goed en achteraf geen spijt van deze keuze. Inmeten en montage uiterst nauwkeurig met fatsoenlijke mensen. Communicatie is op orde en planningsflexibiliteit ook. Totaal plaatje klopt.
FOTO VAN THEO
Keukenblad met 5 pits gasstel en wasbak
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Brouwer op donderdag 22 sep 2016 '16
Wij hebben een badkamer uitgezocht en laten plaatsen. Alles verliep vlekkeloos. goede service, vriendelijk benaderd. Geluisterd naar onze wensen. Het plaatsen met name verliep erg prettig. Er werd zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door A. Dragt op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben een nieuw toilet die ontworpen is door Clarinde. Ze is super vriendelijk, denkt met je mee en niet te vergeten het resultaat is super mooi geworden. Bedankt Clarinde.
FOTO VAN A. DRAGT
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Hans van den Ende op donderdag 4 mei 2017 '17
Zeer professioneel geholpen met de vele keuzes voor de vernieuwing van de badkamer en toiletruimte. De uitvoering is volgens planning verlopen en het resultaat is geweldig! Zeer tevreden ook met de monteurs en hun ideeën en afstemming over details.
FOTO VAN HANS VAN DEN ENDE
Geweldig badkamerresultaat
+ Toon extra foto van H. van den Ende
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door J.H.Salomons op zondag 27 mrt 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken bij u gekocht. De keuze was groot. Wij zijn enorm goed geholpen: geduldig en deskundig. Er werd meegedacht en suggesties gedaan. Onlangs (vlak voor pasen) is de keuken geplaatst. En ook dat is op een voortreffelijke manier gebeurd. professionele
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.Dalebout op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Wij hebben goede ervaring met Boer Staphorst.We werden prettig geholpen in de showroom met de keuze van een nieuwe badkamer en aparte toiletruimte.De monteur was vakkundig en leverde goed werk.Hij dacht met ons mee. Het concept dat Boer alles uitvoerde, van sloop tot afwerking,sprak ons erg aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door W.Visscher op donderdag 25 mei 2017 '17
Fa. Boer heeft een nieuwe badkamer bij ons gemaakt. Vanaf verkoop tot en met de levering en montage is uitstekend verlopen. Er was ook een goed en prettig overleg met de 2 monteurs Wilfred en Robert Krol. Deze mensen hebben ook eerder een nieuwe badkamer bij onze dochter in Dalfsen gemaakt, ook naar volle tevredenheid. Vandaar dat wij ook voor Fa. Boer hebben gekozen en voorkeur hadden voor de broers Krol.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door D ter Haar op dinsdag 10 jan 2017 '17
Prima verkoper/ goede begeleiding/ alles volgens afspraak / mooi gemonteerd en afgewerkt. problemen werden direkt opgelost en alles in goed overleg geplaats er werd meegedacht over alles.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door K. van der Heide op zondag 25 jun 2017 '17
Wij werden goed geholpen door Dave Schokker en konden probleempjes meteen met u oplossen. De plaatsing door Albert verliep heel prettig en in goed overleg. De keuken was niet helemaal zoals onze tekening was, maar waarschijnlijk zo wel mooier. We missen die ene la echter wel. Toch zijn we heel tevreden met het resultaat. Alles werd steeds netjes weer opgeruimd en de laatste afwerking is ook snel gedaan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.