Feedback
9,4

Boer Staphorst

1 / 109
109 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

In 2015 is Boer Staphorst verkozen tot beste zelfstandige winkelier van 2015-2016. Boer Staphorst wist een 8,6 te scoren op relevante koopaspecten voor de consument, zoals service, prijsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding.


Ervaringen
Er zijn 191 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren138 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Hacker Systemat keuken”
Door J. Huisman, zwolle op maandag 6 aug 2018 '18
Afgelopen jaar heb ik een prachtige Hacker Systemat keuken laten installeren door de fa. Boer. Zoals bijna altijd bij een installatie kunnen er dingen misgaan - het gaat er om hoe problemen worden opgelost. Dit is op een buitengewone behulpzame en spoedige wijze en tot mijn volle tevredenheid gebeurd, met dank aan dhr. R.Gernaat van de afd.keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en betrouwbaar”
Door Rik van Ommen op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben de badkamer en het toilet in onze nieuwbouwwoning laten plaatsen door Boer Staphorst. De eerste gesprekken waren al erg positief en daar werden we goed geholpen. Er werd met ons meegedacht toen er nieuwe kranen binnenkwamen die beter bij onze smaak pasten. Het was voor ons lastig om een datum van plaatsing af te spreken omdat we pas 3 weken voor oplevering officieel hoorden wanneer we de sleutel kregen. We hebben de plaatsing daardoor twee keer verzet. Werd niet moeilijk over gedaan. Tijdens de plaatsing hebben we twee uitermate professionele en aardige mannen (Johan en Marcel) aan het werk gehad. Echte vakmensen die meedenken en alles netjes vragen hoe je iets wil, of hoe hoog. Daarnaast denken ze echt met je mee om een huis toch al een beetje bewoonbaar te maken. Kleine dingetjes als even een kraantje ophangen in de keuken of in de vrije tijd even een wc-pot ophangen zodat je alvast een toilet hebt tijdens de verbouwing. Ik zou Boer Staphorst iedereen aanraden. Aardige, betrouwbare mensen die hun vak goed verstaan. Vriendelijk groet, Rik van Ommen
FOTO VAN RIK VAN OMMEN
Toilet
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Bastiaan en Carina Spies op woensdag 1 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken en de inrichting voor onze woonkamer gekocht bij de Boer Staphorst. Vandaag is de keuken opgeleverd en wij zijn ontzettend blij met de deskundigheid van zowel Roeland, de verkoper als Albert de monteur. Daarnaast ook dank aan het vriendelijke personeel en de service die de Boer Staphorst verleent. Top familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken op maat”
Door F. Benthem op maandag 30 jul 2018 '18
we hebben een aantal kasten en werkblad op maat voor in de bijkeuken laten plaatsen. ik kan niet anders zeggen dan dat we uitstekend zijn geholpen. Er wordt goed meegedacht over de praktische indeling van de ruimte zowel door de verkoper (Dave) als door de monteur/medewerker (Mark) ter plaatse
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer - renovatie”
Door G.H. Gerritsen op zaterdag 28 jul 2018 '18
Nieuwe wandtegels over oude tegels heen, vloertegels over bestaande stenen vloer; stucgaas plafond vervangen door kunststof panelen; alle leidingwerk was nog tegen de muren, nu er in of boven het plafond; wastafel vervangen door wastafelmeubel; radiator vervangen; nieuwe douchedeur; levertijd ruim een half jaar; prima werk geleverd, alleen vertraging met levering en plaatsing douchedeur; we zijn prima tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing”
Door Carola op vrijdag 27 jul 2018 '18
Wij hebben een badkamer en Toilet laten verbouwen door Boer Staphorst. Vriendelijk geholpen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Carla en Renze op donderdag 19 jul 2018 '18
We hebben en keuken gekocht en zijn daarbij erg goed geholpen. We wisten zelf wel ongeveer wat we wilden en zijn daarbij goed geadviseerd over de materialen en indelingsmogelijkheden. De adviseur kwam zijn afspraken na en bood de gevraagde transparantie in de offerte. Ook het noodzakelijke installatiewerk werd met een heldere offerte aangeboden. De plaatsing werd volgens planning met grote zorg en zorgvuldigheid uitgevoerd. Voor ons was ook belangrijk dat alle medewerkers die betrokken zijn geweest bij de aankoop en realisatie van de keuken betrokken en trots waren op het bedrijf waarvoor ze werkten en dat ook de klant lieten merken. Resultaat: een mooie keuken tegen een eerlijke prijs en een goed gevoel over de aankoop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door van golberdinge op woensdag 18 jul 2018 '18
Douche laten verbouwen door Boer is een stuk beter bevallen als de vorige keer bij een ander. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Vels op woensdag 4 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht, een PVC vloer, een laminaatvloer en lampen voor het hele huis.

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: De keuken staat er. De PVC vloer moet nog, omdat de verwarming (warmtepomp) nog geboord moet worden en wij het opstookprotocol nog volgen. We wonen er nog niet maar de keuken is keurig gezet en het zal zeker wel goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Dokter op dinsdag 3 jul 2018 '18
Een badkamer gekocht en laten monteren. Wij zijn super tevreden. Margje heeft ons vriendelijk geholpen. De monteur Jacco heeft de badkamer perfect geplaatst. Vriendelijk, nauwkeurig en denkt met je mee.
FOTO VAN K.DOKTER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door M. Engeltjes op maandag 2 jul 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Boer Staphorst. Ondanks de lange wachttijd voor de montage, is dit ons erg goed bevallen! Uiteindelijk kon de montage 2 weken eerder plaatsvinden dan gepland en duurde deze ook maar 1,5 week in plaats van 3 weken. De monteurs dachten erg goed mee in de plaatsing van de tegels en meubels. De overlast qua lawaai en stof in huis is erg meegevallen, alles wordt erg zorgvuldig afgeplakt. De afwerking is van erg hoog niveau, net als de geboden services van Boer Staphorst. De badkamer is professioneel schoon gemaakt en alle materialen die te veel waren konden nog retour. Wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN M. ENGELTJES
Afwerking van erg hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Sanne op zondag 1 jul 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer staphorst. Verschillende avonden zijn we geweest om de keuken door te bespreken. 28 mei was het zover en werd hij geplaatst. Het is erg netjes gemonteerd en ook de tegels zijn precies zo gedaan als we graag wouden. We hadden nog een pak tegels te kort dit hadden we niet goed berekend. Maar de keuken monteur was zo aardig een pak extra mee te nemen. Alle aparatuur werkt prima en handig en makkelijk in stellen. We zijn er heel blij mee!
FOTO VAN SANNE
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Bork op zaterdag 23 jun 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Degene die ons de keuken heeft verkocht heeft ons goed geholpen en dacht goed met ons mee.Er waren een paar kleine dingen die in het begin niet zo uitpakten als we gedacht hadden.Maar Boer Staphorst medewerkers hebben dat prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Hofstede op maandag 11 jun 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een compleet nieuwe keuken (Tristar) gekocht, incl. Magnetron, Afzuigkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser en Close-in boiler. Alles is precies conform afspraak op maat en op tijd geleverd. De montage, incl. slopen en afvoeren van de oude keuken en het monteren van een groepenkast is snel super netjes verzorgd door een zeer deskundig personeelslid (dhr Klaas Brand) van Kin-Boer Montage. Alles functioneert prima en we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Rob en Trudy op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer in Staphorst. Harold Timmerman heeft ons op een geweldige wijze geadviseerd. Voelde geen enkel,verkoop druk. Wel werd er gelet op kwaliteit, beschikbaar budget en details. Installatie werk ook bij Boer uitgevoerd. Nauwkeurig gewerkt en goed overlegd hoe je het wilt hebben. Ook een prettig persoon. Het plaatsen van de keuken door Theo Lamers. Even wennen voor 7. 30 uur aanwezig en ging er met veel zin tegen aan. Vriendelijkheid, meedenken aan oplossingen om te komen tot perfectie. Wij hebben dit bedrijf als zeer positief ervaren, problemen, kleine mankementen worden met de grootste mogelijk spoed en zorg opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adb rouveen op zaterdag 26 mei 2018 '18
Complete keukeneiland. Top geholpen door marten. Zeer goede service. En niet zoals de meeste bedrijven, iets gekocht en dan service voorbij. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Erik en michelle op vrijdag 25 mei 2018 '18
Na verschillende bedrijven te hebben bezocht, hebben wij besloten de keuken via boer Staphorst aan te schaffen. De service in de winkel was erg goed en vriendelijk, niet opdringerig ( waar sommige keukengiganten om bekend staan) het installeren van de keuken verliep zeer naar wens. Theo is een echte vakman die meedenkt en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Altijd op tijd en zeer secuur. Een echte aanrader! Theo bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen”
Door Haasjes op dinsdag 15 mei 2018 '18
Wij hebben goede ervaringen opgedaan met Boer. Prima advies. Over de monteur zijn we zeer te spreken. Theo werkte hard door, en heeft prima werk geleverd. Al met al zijn we zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Machiel de Jong op dinsdag 15 mei 2018 '18
wij hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer,keuken en wc laten installeren tot volle tevredenheid. Zeer professioneel bedrijf, denkt echt mee, erg vriendelijk personeel zowel op de bouwplaats als in de winkel, goede kwaliteit/prijsverhouding!
Ook goed advies bij het uitzoeken van de keuken en badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jennet van Dijk op donderdag 10 mei 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht. De uitdaging was om een afspraak op korte termijn te plannen. De hulp met de samenstelling van de keuken was prima. De plaatsing is prima gegaan. Hoewel er nog wel wat nawerk moet gaan plaatsvinden. Tip om mee te geven aan de monteur. Hij geeft aan dat de serienummers van de diverse apparatuur moeilijk is terug te vinden. Volgens mij vind je die heel makkelijk terug op de bijgeleverde papieren. Hoeft hij niet te zoeken op de papieren.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Heleen Eenkhoorn op maandag 7 mei 2018 '18
We hebben een prachtige keuken en badkamer gekocht bij Boer Staphorst. De keuken is zeer nauwkeurig geplaatst door Ewout, we zijn er super blij mee.
FOTO VAN HELEEN EENKHOORN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door g. limburg op zaterdag 5 mei 2018 '18
Badkamer en wc .Het is keurig werk geleverd ook de hulp bij het uitzoeken was heel fijn. ook was het gezellig tijdens de verbouwing alles werd avonds netjes op zijn plaats gezet.tussen door een grapje kon allemaal.en we zijn er super blij met het eind resultaat.Johan en je collega die je een dag geholpen heeft om het op tijd klaar te krijgen. BEDANKT.
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwame medewerkers”
Door Hermen Wennemars op zaterdag 5 mei 2018 '18
Bij Boer Staphorst een hele mooie keuken gekocht. Werd goed geholpen door de verkoper, gelukkig geen agressieve verkoper zoals bij vele concurrenten maar in het belang van de klant een meedenkende persoonlijke verkoper. Alles wat besproken en belooft is werd nagekomen. De monteurs die bij mij de het voorwerk en de keuken geplaatst hebben, zijn vakbekwame medewerkers die er alles aan doen om de keuken perfect te plaatsen. Probleempjes worden direct adequaat opgelost. Al met al een prima firma waar de service hoog in het vaandel staat en waar ik zo weer een keuken zou kopen.
FOTO VAN HERMEN WENNEMARS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door S. Demmer op donderdag 3 mei 2018 '18
Absolute aanrader! Fijn geholpen in de winkel door Dennis, nam alle tijd voor het uitzoeken van mijn badkamer. De montage daarna zeer netjes uitgevoerd. Een droom die uitkomt! Een fantastisch mooie badkamer helemaal naar mijn smaak. Niks is te gek bij Boer Staphorst, je merkt aan alles dat ze de klant gelukkig willen maken met een prachtige badkamer. Ik raad dit klantvriendelijke bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Fam. de Jong op vrijdag 27 apr 2018 '18
Badkamer gekocht en laten installeren. Verkoper erg vriendelijk en goed op de hoogte van alles. Bij wijzigingen tussentijds geen probleem. Installatie door Kin Montage/Boer. Installateur was echt super. Heel precies, alles moest 100%. Elke dag werd alles zo schoon mogelijk achtergelaten. Hij installeerde alles alsof het voor hemzelf was. We hebben echt geen enkel foutje of slordigheidje kunnen ontdekken. Na oplevering konden we de badkamer gratis laten schoonmaken, maar dat was niet eens nodig. Zo schoon was het al. Niets dan lof voor deze installateur.
FOTO VAN FAM. DE JONG
Keurig geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door J. Menkveld op donderdag 26 apr 2018 '18
Ik heb een badkamer gekocht. De mensen die deze badkamer bij mij hebben geplaatst waren plezierige mensen en harde werkers. Het resultaat mag er zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Simon Marrink op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn bijzonder tevreden over het hele proces vanaf het advies, de aanschaf, het slopen van de oude keuken, het installatiewerk en het plaatsen van de nieuwe keuken. Steeds dezelfde monteur geweest die op een zeer plezierige manier vakwerk heeft geleverd. Onze keuze voor Boer Staphorst is de juiste geweest!
FOTO VAN SIMON MARRINK
Witte keuken met houtkleur kasten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Gerdien van straten op zondag 15 apr 2018 '18
Verkoper is goed maar qua plaatsing wel wat opmerkingen : De afzuigkap is niet volgens planning geplaatst en de plaatsing van het spoeleiland is niet genoeg ruimte gehouden met de vloer. Hadden we wel vermeld daar door hebben we nu allemaal plakplinten
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Linda op vrijdag 13 apr 2018 '18
Erg blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Boer Staphorst! Prettige, goede service en denken goed met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Fam.Kruyen Meppel op zaterdag 7 apr 2018 '18
We zijn ontzettend tevreden over Boer Staphorst, in de winkel hebben we een goed advies gekregen van Patrick Akse. En het plaatsen van de badkamer en tegelen van de bijkeuken en wc is gedaan door Johan Dunnink . Hij heeft dit ontzettend netjes gedaan. Johan super bedankt !! Je bent een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door Brouwer op woensdag 4 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Vanaf het eerste contact met de verkoper waren we enthousiast. Een goed, gedegen verkoopgesprek van een verkoper die echt verstand van zeken heeft! Geen gladde verkooptrucs maar eerlijke adviezen en een mooi plan! Levertijden en montage exact op de afgesproken dagen! Oplevering door Boer (en KIN) prima! Klasse medewerkers. Wij raden iedereen die een nieuwe keuken wil aan om naar Boer Staphorst te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij keukenaankoop”
Door W. Schraa op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We werden goed geadviseerd door Dave. Na orderbevestiging nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Dit was geen enkel probleem. Goede communicatie over levering en installatie. Na het plaatsen moest nog een aanpassing worden gedaan. Dit werd meteen de volgende dag ingepland.
FOTO VAN W. SCHRAA
Keuken met barkrukken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Bakker, Kraggenburg op woensdag 28 mrt 2018 '18
Keuken gekocht zoals gezien in showroom. Kleur wijkt door verlichting in showroom zeer sterk af van kleur in daglicht. Ook het feit dat er na bestelling nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden is niet besproken (staat wel in koopovereenkomst trouwens). Bij montage blijkt dat er kasten in verkeerde kleur geleverd zijn. Monteur probeert ons over te halen om een en ander toch te laten zitten. Een en ander opnieuw bestellen duurt 5 (!) weken. Wij bestelden een vrijstaande oven. Deze blijkt bij montage of boven het aanrechtblad geplaatst te moeten worden (warmte) of er moet een warmteschild geplaatst worden tussen oven en aanrechtblad. Ook dit is niet besproken en moet nu alsnog opgelost worden. Het bedrijf Boer heeft een mooie en degelijke uitstraling maar in ons geval is de uitwerking niet beter dan bij de 'keukenman' op de hoek. Excuses worden gemaakt met de tekst; "wij zijn al blij dat het niet een heel grote keuken is met bijvoorbeeld een kookeiland, anders hadden de kosten voor ons wel heel hoog opgelopen." Sterk staaltje bagatelliseren. Een gebaar van Boer zou iets goed kunnen maken. Onvoldoende voor deze wijze van handelen.
REACTIE VAN BAKKER
Onmiddellijk na mijn review op deze site wordt er contact opgenomen. Excuses en het bedrijf gaat er alles aan doen om een en ander op korte termijn te herstellen. Vier weken later wordt de keuken afgemonteerd en eerlijk is eerlijk, het ziet er mooi uit. We zijn tevreden. Uit coulance mogen we de 'verkeerde' kasten houden. Wel zelf om moeten vragen trouwens en als wederdienst graag een positievere review op deze site. De monteur(s) is overigens een vakman, klasse!
REACTIE VAN BAKKER
Het verhaal van de keuken is nog niet afgelopen. De vrijstaande oven (ETNA) staat los, bij het open en dicht doen van de oven wiebelt de oven. 'Wij zijn er mee bezig'; laat de verkoper weten. Vier weken later zijn ze er blijkbaar nog mee bezig want een reactie blijft uit. Gezien de meeste andere reacties treffen wij het slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Fam Klein Koerkamp op maandag 26 mrt 2018 '18
Wij hebben een badkamer met 2 wc's aangeschaft bij de Boer Staphorst. Het advies was perfect, en de uitvoering ook. Erg te spreken over dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Dorien Peters op vrijdag 16 mrt 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekocht. Zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. De monteurs die het hebben geinstalleerd waren vakkundig en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Josien op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Ik heb mijn keuken bij de Boer in Staphorst gekocht. Alles is naar wens verlopen. Goed geholpen in de winkel beide keren dat ik er was. Bezorging ging volgens afspraak. Installatie van de keuken zelfs eerder mee gestart dan in eerste instantie gepland was.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Fam. W. Hollander op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Wij hebben nieuwe aanrechtbladen,incl. nieuwe keukenapparatuur gekocht. Door het prima advies, uitstekende inmeetprocedure van Bert Jonker en het vakkundig plaatsen van Albert Hulst zijn we dik tevreden over het bedrijf Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel interieur”
Door Moniek op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Keuken, badkamer, vloertegels, bankstel, gordijnen, bouwmaterialen etc. We hebben zo'n beetje ons hele interieur voor ons nieuwbouwhuis bij Boer Staphorst vandaan. Speciale dank aan Marten voor zijn geduldige hulp en goede tips bij het uitzoeken van de keuken. We zijn er méér dan tevreden mee. Maar ook de badkamer, vloeren, gordijnen, bouwmaterialen. Alles werd keurig en volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN MONIEK
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf zonder onzinprijzen”
Door Koopman op dinsdag 27 feb 2018 '18
we hebben een keuken gekocht bij de Boer en zijn zeer tevreden over hoe wij zij n geholpen zowel bij de verkoop als de nazorg . Contact verliep niet met meerdere personen en was niet moeilijk . , verder is het een bedrijf zonder onzinprijzen . Een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door G. Pleijsier op zondag 25 feb 2018 '18
Er is een nieuwe badkamer geplaatst, het ziet er prachtig uit. Kan het iedereen aanraden om naar Boer Staphorst te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Herman en Mirjam Steendam op woensdag 21 feb 2018 '18
Mooie keuken en vloertegels uitgezocht bij Boer / Dave Schokker en de keuken is nog veel mooier nu hij er staat. We wonen in een oude boerderij waar geen muur recht is en Ewoud vd Berg heeft met veel vakmanschap en geduld de keuken kaarsrecht en supernetjes geplaatst. We zijn dik en dik tevreden! Van begin tot eind is alles heel goed gegaan.
FOTO VAN HERMAN EN MIRJAM STEENDAM
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door fam. Drenth op dinsdag 20 feb 2018 '18
Bijzonder prettig geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven. Door 3D aanzicht wordt er een goed beeld gegeven van de verschillende mogelijkheden. Het plaatsen van de badkamer en toilet werd deskundig en keurig door Kin-Boer Montage uitgevoerd. Zeer tevreden over het eindresultaat!
FOTO VAN FAM. DRENTH
Zeer tevreden met eindresultaat
+ Toon extra foto van fam. Drenth
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Marion Stroeve op donderdag 15 feb 2018 '18
Wij hebben met veel plezier onze badkamer uitgezocht en gekocht bij Boer Staphorst. Wij zijn hier vaste klant, ook onze keuken, vloeren, inbouwkasten etc. hebben we hier de afgelopen jaren gekocht, altijd naar volle tevredenheid!
FOTO VAN MARION STROEVE
Nieuwe badkamer met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Ben Droste en Annet Hagenauw op dinsdag 13 feb 2018 '18
Zeer klantgericht en meedenkend met ideeën klant door verkoper Dave Schokker.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door A. Bredenhoff op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heel prettige behandeling bij de aanschaf van mijn nieuwe keuken, zowel tijdens de verkoop als met het slopen en plaatsen. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Evekine Blekkenhorst op donderdag 1 feb 2018 '18
Goed advies gekregen in de showroom, er werd alle tijd voor uitgetrokken. Plaatsing badkamer ging volgens schema en er werd nauwkeurig en netjes afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Fam. R. de Leef op dinsdag 30 jan 2018 '18
Goed advies bij zowel de keukenafdeling en de kastafdeling. Voor een klacht gecompenseerd door een korting/ kadobon. Ons dank hiervoor.
FOTO VAN FAM. R. DE LEEF
Hoekkeuken met bovenplanken
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Femia en Bert Bunschoten op donderdag 25 jan 2018 '18
In de winkel zijn we uitstekend en deskundig voorgelicht over een nieuwe badkamer door Grietje Snapper, waardoor wij een keuze konden maken. We hebben alles kunnen doornemen en zien. De verbouwing vond volgens plan plaats. De monteurs waren zeer vriendelijk. Ze waren van alle markten thuis. Het resultaat is geweldig. Het ziet er mooi uit en voldoet aan onze wensen. We kunnen ieder aanraden naar Boer te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk”
Door E. Agterhuis op donderdag 25 jan 2018 '18
Wij kregen goed advies in de winkel en er werd meegedacht over de mogelijke inrichting. De montage van de badkamer verliep prima. Met de monteurs waren goede afspraken te maken. Ze hebben keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Danny op dinsdag 23 jan 2018 '18
Wij hebben de aanschaf van onze keuken bij Boer Staphorst als zeer prettig ervaren, zowel de aankoop in de winkel, het kunnen aanpassen van de keuken tussentijds, maar vooral de installatie en de afwerking van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door T.A.M. de Boer op dinsdag 23 jan 2018 '18
Keurig geholpen in de winkel en later bij vragen correct en snel antwoord terug middels mail. Het plaatsen is , daar waar nodig in overleg, keurig verlopen en daar zijn we zeer tevreden over. Ook enkele adviezen tijdens het plaatsen werden zeer op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Oenze en Diet Dijkstra op maandag 8 jan 2018 '18
Betreft keuken en badkamer. Keuken: adviseur Margriet. Zij heeft ons goed en kundig geholpen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij de voorbereiding en installatie/montage van de keuken hebben we met verschillende medewerkers van Boer/Kin te maken gehad. We werden goed meegenomen in het proces, dit hebben wij als prettig ervaren. Door de betrokkenheid van diverse medewerkers was de onderlinge afstemming niet altijd even goed. Badkamer: adviseur Clarinde. Zeer prettig geholpen en kundig geadviseerd. De voorbereiding/installatie/montage werd door Wilfred en Robert van Boer/Kin gedaan. Zij hebben ons zeer goed meegenomen in het proces. Er was goed overleg en een goede afstemming.Wij zijn hierover erg tevreden. In mei wordt nog een badkamer/toilet geplaatst. Wij zouden deze 2 medewerkers wel weer willen hebben als het mogelijk is.
FOTO VAN OENZE EN DIET DIJKSTRA
Eindresultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door W.J.Oud op zondag 7 jan 2018 '18
Wij zijn heel tevreden met onze mooie badkamer, goed advies gekregen en Ernst Jan verdiend van ons een warme douche, een prima en gezellige vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak keurig verzorgd”
Door Jordy Cents op woensdag 3 jan 2018 '18
Altijd een afspraak maken. Die is dan keurig verzorgd. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen, klant voelt zich echt koning. Echt een vakman in huis gehad bij het plaatsen. Erg tevreden over het meedenken en de grote zorg waarmee alles gebeurt.
Bedrijf dat de op maat gemaakte spiegel moest leveren laat behoorlijk wat steken vallen. 2 spiegels gesneuveld... op naar de derde.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Fam. de Jonge op zaterdag 30 dec 2017 '17
Wij hebben de badkamer met bad veranderd in een badkamer met ruime inloopdouche. Bij het uitzoeken kregen we goede uitleg en kwamen we samen tot een mooi ontwerp. De verandering is een aanrader, het bevalt heel goed en is heel comfortabel. De uitvoering van de klus door KinBoer; Een heel correcte en aangename uitvoering van de afspraken en werkzaamheden. Tuurlijk; herrie en stof bij het breken, maar alles goed beschermd waardoor geen schade. Ook de service om na de tijd de nieuwe badkamer door een professionele schoonmaakbedrijf te laten schoonmaken is door ons erg gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam.Veld op vrijdag 22 dec 2017 '17
Vandaag laatste afwerking van de keuken opgeleverd. Fantastisch resultaat, echt vakwerk!
FOTO VAN FAM.VELD
Mooi afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gedaan”
Door Familie van den Dobbelsteen op vrijdag 15 dec 2017 '17
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed samengesteld, goed gepland en perfect uitgevoerd en meegedacht door de Boer Staphorst zijn medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. van Hoeijen op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs een badkamer gekocht en laten monteren. Onze ervaring is uitermate goed. Er wordt in de winkel goed meegedacht om een offerte te maken die aan alle wensen voldoet en tevens aansluit bij het budget. De montage verliep goed. Mooi werk geleverd en goede afspraken te maken met de monteur. Zelfs het toevoegen van extra wensen was geen probleem. Enige punt van kritiek is de lange wachttijd voor de start van de montage. Wij hebben bijna een half jaar moeten wachten. Achteraf gezien is het eindresultaat al het wachten wel dubbel en dwars waard geweest. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Willeke op woensdag 6 dec 2017 '17
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekozen en laten plaatsen.
In een woord: fantastisch! Vanaf het allereerste keuze moment tot en met de plaatsing vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Annette Thijs op donderdag 30 nov 2017 '17
in 4 dagen is onze oude keuken gesloopt en er is een nieuwe geplaatst. De service was prima! Aardige en vakkundige monteurs Henri en Ernst Jan! Ik kan iedereen Boer Staphorst en de montageafdeling Kin en Boer van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Wij zijn heel goed geadviseerd bij de aanschaf van de keuken bij de firma Boer. Vervolgens is de keuken vakkundig geplaatst door de firma Kin. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet voor beneden”
Door H Bartels op donderdag 23 nov 2017 '17
Prima personeel, goed geholpen . Ook bij de montage.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Marita Stroomberg-van Helmondt op woensdag 22 nov 2017 '17
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de eindafhandeling van de installatie van de badkamer zijn wij meer dan tevreden. De aandacht, meedenken en goede adviezen geven, de medewerkers, de service, de extra's, het nakomen van afspraken en de nazorg. Alles was 100%.
Reactie of foto toevoegen
“Rekening gehouden met wensen”
Door Arjen Wullems op vrijdag 10 nov 2017 '17
Zeer goede ervaring, zowel aankoop, afhandeling en verbouwing zeer goed bevallen.
Badkamer mooi opgeleverd en ze hebben rekening gehouden met wensen, zowel vooraf als tussentijds.
FOTO VAN ARJEN WULLEMS
Mooi geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door B.Maas op woensdag 8 nov 2017 '17
We hebben de badkamer laten renoveren. De verkoop is naar wens verlopen, er is naar onze ideeen geluisterd. Op het advies is weinig aan te merken. Tussen de koop en de realisatie zat wel erg veel tijd (maart/oktober). De realisatie is prima verlopen. Zeer goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en goed”
Door fam Twijnstra op dinsdag 7 nov 2017 '17
Wij hebben een professioneel en goed advies gekregen van Dennis en zijn fijn geholpen. De badkamer en het toilet is vakkundig en erg netjes geïnstalleerd door vakman Johan. Er werd ook meegedacht tijdens het proces. Het eindresultaat is super geworden Wij zijn erg tevreden over Boer Staphorst
FOTO VAN FAM TWIJNSTRA
Super eindresultaat
REACTIE VAN TWIJNSTRA
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Marcel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Keuken en sanitair besteld bij Boer Staphorst. Keurig geholpen, alles was compleet bij levering en contact tussendoor met betrekking tot planning zeer prettig. Keuken is netjes geplaatst. Dik tevreden hier!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Fam. j Brand op vrijdag 3 nov 2017 '17
In 2009 hebben we een keuken bij jullie gekocht, en door deze goede ervaring hebben we dit jaar in ons nieuwe huis wederom een keuken bij jullie uitgezocht! Wij zijn hier erg blij mee! Vooral de service was een 10! Marten heel erg bedankt hiervoor!
FOTO VAN FAM. J BRAND
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Prima geplaatst, alles in een keer goed, zoals het hoort. Goede communicatie. No nonsense bedrijf, prima mensen en een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Pierik op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn bij het uitzoeken van een badkamer uitstekend geadviseerd door Dennis. In alle rust een goede keuze kunnen maken. De installatie werd verzorgd door Jacco. Wat een vakman! Kortom, we zijn zeer tevreden en bevelen Boer-Kin van harte aan.
FOTO VAN FAM. PIERIK
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit en Marleen Mijnheer op maandag 16 okt 2017 '17
5 weken hebben de mannen van kin bij ons gewerkt, voor Boer Staphorst.Badkamers wc keuken nw. vloer enz. En ze hebben super hard gewerkt en ons vele goede adviezen gegeven ,het was ook nog eens ontzettend gezellig met elkaar ...ps.t was wel erg stil toen ze zomaar ineens weg gingen omdat alles klaar was...Wij zijn zeer tevreden en gaan voor verdere klussen wel weer naar Boer Staphorst .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Edith Mulder op dinsdag 10 okt 2017 '17
We hebben een zeer goede ervaring met het aanschaffen van de keuken en het plaatsen ervan. Op vakkundige wijze gedaan en werken ze supernetjes en leveren kwaliteit.
FOTO VAN EDITH MULDER
Keuken met achterwandbekleding
Reactie of foto toevoegen
“Echte vaklieden”
Door LL op zondag 8 okt 2017 '17
Van diverse personen had ik gehoord dat Boer Staphorst een goede zaak is en de medewerkers vakkundig zijn. Dit heeft mij doen besluiten om mij door Boer Staphorst te laten adviseren. Ze nemen alle tijd voor je, geven goed advies en denken met je mee. Ik wou de beneden verdieping vernieuwen en ben daar geslaagd voor zowel de keuken, de vloer (incl. vloerverwarming) en het toilet. Kin & Boer Multi Montage heeft al het sloop- en montagewerk alsmede het schilderwerk voor haar rekening genomen. Een aanspreekpunt die alles coördineert. De verbouwing is voorspoedig verlopen en conform planning uitgevoerd. Boer Staphorst en Kin & Boer Multi montage zijn echte vaklieden en een aanrader als u de woning wilt veranderen.
Reactie of foto toevoegen
“Hard werkende mensen”
Door Ilse Gosens op maandag 25 sep 2017 '17
We hebben een keuken gekocht. Boer heeft hard werkende mensen. Meedenkend en volgens afspraak. Lekker helder dus. Zowel de toonzaal ervaring als de plaatsing was meer dan prima. In de toonzaal zijn onze uiteenlopende smaken tot een geheel gevormd en de plaatsing ervan voldoet volledig aan onze verwachtingen. Voor de opleverpuntjes is een nieuwe afspraak gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Drost op vrijdag 22 sep 2017 '17
Zeer tevreden over dit bedrijf. Van begin badkamer uitzoeken t/m montage.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig geholpen”
Door Fam. De Lange op dinsdag 19 sep 2017 '17
We zijn bijzonder prettig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Ze nemen alle tijd voor je en je krijgt ook voldoende ruimte om veranderingen door te voeren. Beslist geen opdringerig gevoel gehad. Boer staat voor kwaliteit en service en zo hebben wij het ook ervaren. Toen er iets niet helemaal klopte bij de plaatsing van de keuken werd er goed gecommuniceerd en in oplossingen gedacht. Het euvel was zo verholpen. Ook het installatiebedrijf wat samenwerkt met Boer heeft zeer vakkundig werk geleverd. Alles was goed geregeld en sloot mooi op elkaar aan. Inmiddels staat onze nieuwe keuken er en wij vinden het een plaatje. Wij kunnen u Boer Staphorst zeker aanraden. Betrouwbaar, goede kwaliteit en service en redelijke prijzen.
FOTO VAN FAM. DE LANGE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij met installatie”
Door W. Steenbeek op woensdag 6 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken van jullie gekocht. en door jullie geinstalleerd prima op de hoogte gehouden voor de levering etc. en zeer vakkundig geinstalleerd (door Theo lamers) er word ook meegedacht door de monteur over dingen enz. keuken zit er prachtig in!
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Morsink op maandag 4 sep 2017 '17
Zeer goede vakmensen, denken goed mee met onze wensen en een prima service
FOTO VAN MORSINK
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vriendelijk”
Door Peter Brands op zondag 3 sep 2017 '17
Heel fijn advies, is er een probleem word er samen naar een oplossing gezocht, goede kwaliteit, en erg vriendelijk personeel!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric op woensdag 30 aug 2017 '17
Bedankt voor de geweldige service. Ook over de advisering/uitvoering zijn wij zeer tevreden. Arnaud Visscher is een man die z'n vak verstaat. Petje af. Als we in de toekomst een nieuwe badkamer nodig hebben, weten we nu al waar we moeten zijn. Mvrgr, Eric
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Bert en Evita Gelderman Van Dijksweg 35 Zalk op zaterdag 26 aug 2017 '17
Zeer goed. Keurig geholpen. Goed advies gehad. Alles volgens afspraak. Netjes en correct geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Familie Klijnstra op donderdag 24 aug 2017 '17
We hebben bij Boer in Staphorst zowel onze nieuwe keuken als de nieuwe badkamer gekocht. Mede dankzij de goede adviezen en ideeën van beide adviseurs is er het resultaat prachtig geworden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget. Ook complimenten voor de monteur: erg vakkundig en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Ik kreeg er lol in”
Door Dirkje Kramer op maandag 7 aug 2017 '17
Toen ik mij oriënteerde op een nieuwe keuken was Boer Staphorst het derde bedrijf waar ik binnen stapte. De bezoeken daarvoor waren behoorlijk teleurstellend geweest en ik verwachtte dan ook niet dat ik binnen mijn budget een keuken zou vinden die ik echt mooi vond. De showroom bij Boer gaf mij echter weer hoop en ik heb een afspraak gemaakt voor een gesprek. Margriet Lindenholz liet mij zien dat mijn droom met andere materialen toch zeer goed benaderd kon worden en door haar enthousiasme begon ik er weer lol in te krijgen. Bij mijn bezoeken en via de mail ben ik uitstekend geholpen. Het hele proces van afbraak, leidingen verleggen en wederopbouw heb ik uitbesteed aan Kin-Boer. Natuurlijk gingen er wel wat dingen mis, maar die werden en worden allemaal naar tevredenheid opgelost. Alle medewerkers deden hun werk naar volle tevredenheid en waren zonder uitzondering zeer correct en ruimden naderhand alles ook weer netjes op. Ik ben heel erg blij met het resultaat.
FOTO VAN DIRKJE KRAMER
Resultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Dirkje Kramer
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door J. Meesters-Nijhof op vrijdag 4 aug 2017 '17
Goede service, de monteurs werken netjes. (Het stucwerk gaf wel de nodige afdrukken op de looproute) Het plaatsen van de nieuwe keuken gebeurde zorgvuldig
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig”
Door Familie Kist op dinsdag 25 jul 2017 '17
Wij kochten een keuken bij Boer Staphorst. Wij zijn erg goed begeleid en geadviseerd. Wij hebben lang nagedacht en ons plan nog een aantal keren bijgesteld. Dit was nooit een probleem, werd positief ontvangen en er werd wéér meegedacht en aangepast.
Wij hebben ook al het bouwkundige werk uitbesteed aan Boer/Kin (slopen en verwijderen keuken, leidingen verleggen, stucwerk in keuken en nog enkele extra muren, schilderen plafond). Dit verliep allemaal zeer voorspoedig en conform planning.
Alles is keurig en op tijd afgeleverd, uitgevoerd en afgewerkt. Het zijn vaklieden met liefde voor hun vak.
REACTIE VAN FAMILIE KIST
En hierbij nog de foto van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de perfectie”
Door j. goudkamp op zondag 23 jul 2017 '17
keuken gekocht alles tot in de perfectie geregeld,
1) zeer deskundig advies en na aankoop keuken zeer goede begeleiding in alles kon bij elke vraag terecht bij de verkoper die altijd tot tevredenheid werd opgelost.
2) alle lof ook voor de werknemer die hem heeft geplaatst, deze was zeer kundig en dacht zelfs met mij mee.
3) tot slot ik raad een ieder aan om bij dit bedrijf een keuken aan te schaffen omdat de afspraken tot in detail worden nagekomen.
kortom wij zijn erg tevreden en mochten wij weer iets nodig zijn zullen wij dit zeker bij dit bedrijf aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door F. Pontier op maandag 17 jul 2017 '17
We zijn heel erg goed geadviseerd en hebben een badkamer gekregen die helemaal voldoet aan al onze wensen. Wel spannend als ze bezig zijn of alles goed gaat en het resultaat is zoals je in gedachten hebt. Naast een professioneel advies is de uitwerking ervan ook erg professioneel verlopen. Het ziet er allemaal super netjes uit en mooi uit en bij vragen kwam de monteur even overleggen zodat we alles op de juiste hoogte hadden hangen en nog eventueel kleine wijzigingen konden doorgeven. Kortom vakwerk, vanuit de winkel en vanuit de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Kees verhoef op vrijdag 14 jul 2017 '17
Wij zijn op een zeer prettige manier geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor ons genomen, Ook bij een derde bezoek werd er goed naar onze wensen geluisterd. De uitvoering, plaatsing en montagewerk liepen geheel volgens planning. Ook de nazorg bij het beantwoorden van vragen en de oplevering waren zeer goed. Prijs/kwaliteit in verhouding zeer goed. Ervaren en plezierige monteurs die die met ons mee hebben gedacht tijdens de montage, Alles keurig afgewerkt volgens tekening en offerte binnen de afgesproken tijd. De Schoonmaak na afloop was een pluspunt en ook goed geregeld. Twee maanden later hebben wij onze hal vernieuwd door Boer Staphorst. Ook deze verbouwing verliep in het geheel volgens afspraak en planning. De afwerking en schoonmaak na afloop was perfect.
FOTO VAN KEES VERHOEF
Hal vernieuwd door Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Promotor”
Door Jeanne Peters op dinsdag 4 jul 2017 '17
Complimenten aan Marten de Boer, wat een hartelijke ontvangst en wat heeft hij door goed naar mij te luisteren een mooi keukenplan gemaakt. Ik ben stap voor stap op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en telkens weer is er nagekomen wat er gezegd is. Ik ben een promotor van de firma Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. Lanenga op zondag 2 jul 2017 '17
Wij zijn erg tevreden met de begeleiding gedurende het gehele traject. Probleempjes tijdens de verbouwing zijn keurig opgelost en het eindresultaat is geheel volgens verwachting. Wij raden het bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Mark op woensdag 28 jun 2017 '17
Keuken gekocht, gedurende het hele traject netjes geholpen. Super tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Wout van Drunen op maandag 26 jun 2017 '17
In de winkel goed advies voor nieuwe badkamer en toilet. Plezierig geholpen, volop tips, keurig uitgewerkt en bevestigd. Alles op tijd en correct geleverd en geïnstalleerd. Gedurende installatie prima contact met uitvoerenden. Ook kwam men van tijd tot tijd met tips, of werd gevraagd om onze mening. Kleinigheid gemeld en direct verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door K. van der Heide op zondag 25 jun 2017 '17
Wij werden goed geholpen door Dave Schokker en konden probleempjes meteen met u oplossen. De plaatsing door Albert verliep heel prettig en in goed overleg. De keuken was niet helemaal zoals onze tekening was, maar waarschijnlijk zo wel mooier. We missen die ene la echter wel. Toch zijn we heel tevreden met het resultaat. Alles werd steeds netjes weer opgeruimd en de laatste afwerking is ook snel gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige benadering”
Door Ria Voortman op donderdag 22 jun 2017 '17
We werden vakkundig te woord gestaan en kregen geweldig goede adviezen bij het uitkiezen van een keuken in een seniorenwoning. De expertise en het geduld waar dit mee gedaan is, is een dikke pluim waard! De keuken is naar tevredenheid geplaatst, kleine probleempjes werden in goed overleg snel opgelost. Gewoonweg super!
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding bij de badkamer”
Door fam. Gunnink op dinsdag 20 jun 2017 '17
Van het begin tot het einde super geholpen en begeleid. Arjan die bij ons de badkamer heeft geplaatst had oog voor detail en dacht echt met ons mee waardoor er ter plekke betere/mooiere oplossingen kwamen die we vooraf niet hadden kunnen bedenken. Heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. GUNNINK
Blij met eindresultaat
+ Toon extra foto van fam. Gunnink
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt goed geluisterd”
Door Kruithof op vrijdag 16 jun 2017 '17
Tot het moment van uitzoeken van de keuken, tot de installatie en afronding zijn we keurig netjes geholpen en van advies voorzien. Er wordt goed geluisterd naar wat gevraagd wordt en daarvoor wordt een passende oplossing gezocht.
FOTO VAN KRUITHOF
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door A. Dragt op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben een nieuw toilet die ontworpen is door Clarinde. Ze is super vriendelijk, denkt met je mee en niet te vergeten het resultaat is super mooi geworden. Bedankt Clarinde.
FOTO VAN A. DRAGT
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Bert/Gerti Winter op woensdag 31 mei 2017 '17
Veel keuze. Voor/nadelen werden benoemd en toegelicht. Prettig overleg over zelfwerkzaamheid; adviezen werden gegeven. Enkele "missers" werden keurig, snel en correct opgelost. Vakbekwaam montage-personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door van der Sluis op dinsdag 30 mei 2017 '17
We hebben onze badkamers en toilet + tegels bij Boer uitgezocht. Hierbij zijn we erg prettig geholpen door Clarinde. Zij heeft ons zo geholpen dat we uitgezocht hebben wat bij elkaar en bij ons past. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jaap van der Molen op maandag 29 mei 2017 '17
Prima service van planning tot en met uitvoering. Tijdens het hele proces hadden we het idee dat met ons werd meegedacht. Het personeel in de winkel was erg vriendelijk en deskundig en de monteur heeft uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.