Feedback
9,5

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.

Maak nu een afspraak

Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

Ervaringen
Er zijn 497 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren368 ervaringen
4 sterren119 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Een super ervaring”
Door JC Versteeg & RMB Koning op woensdag 22 mei 2024 24
Van begin tot eind een super ervaring. Prima begeleiding tijdens de aankoop. En een prima ervaring met het plaatsen. Boer Staphorst een aanrader voor persoonlijke wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Jan en Reina Leenstra op dinsdag 14 mei 2024 24
Enige tijd geleden waren we bezig met het zoeken naar een passende keuken. Na verschillende bedrijven te hebben bezocht zijn we bij Boer terecht gekomen. Mede omdat we in het verleden naar volle tevredenheid een badkamer hadden laten plaatsen in onze vorige woning. Sinds een paar weken staat er een fantastische keuken bij ons thuis. We zijn tijdens onze oriëntatie bij Boer naar een keuken vriendelijk ontvangen door Roeland Gernaat. Samen met hem hebben we mede door zijn verrassende ideeën een passend ontwerp mogen maken. Nadat wij akkoord zijn gegaan met de aankoop zijn we tijdens het gehele traject constant tijdig geïnformeerd door: de planning, bezorgers, monteurs en schoonmaker. Alles is op zeer professionele wijze aangepakt. We Willen in het bijzonder naast Roeland en de vriendelijke bezorgers, de monteurs Gerrit en Richard bedanken voor hun vakmanschap, meedenken en vriendelijkheid. Zoals Boer zelf aangeeft: 'Wij maken jouw droomkeuken mogelijk!'
FOTO VAN JAN EN REINA LEENSTRA
+ Toon extra foto van Jan en Reina Leenstra
+ Toon extra foto van Jan en Reina Leenstra
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lisanne en Tabe op woensdag 8 mei 2024 24
Duidelijke communicatie over levering/installatie/facturen/bevestiging van afspraken etc. Je wordt compleet ontzorgd. Aantal onderdelen dat bij levering ontbrak wordt meteen besteld en wordt nog gemonteerd. Service is top (we mochten onze keuken na installatie professioneel laten reinigen, ook dat bedrijf is top). Zal Boer zeker aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken helemaal naar wens”
Door Debby op zondag 5 mei 2024 24
We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Informatie & communicatie zeer duidelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij tevreden. Heel erg blij met onze nieuwe keuken, helemaal naar onze wens!
FOTO VAN DEBBY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van Veldhuijsen op zaterdag 4 mei 2024 24
Keuken gekocht bij Boer Staphorst en ook door hen laten plaatsen. De kleine probleempjes die er waren werden netjes opgelost. De keuken is netjes geplaatst en er werd professioneel meegedacht in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Dorien op vrijdag 26 apr 2024 24
Wij hebben een keuken besteld bij Boer. We zijn heel goed geholpen. Er werd meegedacht en met geduld werden alle opties besproken voor wat betreft de wensen en de mogelijkheden. De keuken is zeer vakkundig en netjes geplaatst. Er werd ook goed gecommuniceerd over de gang van zaken. We zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Sijbrandij op woensdag 24 apr 2024 24
Prima vakmensen. Goede communicatie. Denken mee.
FOTO VAN SIJBRANDIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken en de vloer”
Door K. van Bruggen op maandag 22 apr 2024 24
We zijn bijzonder goed en netjes ontvangen. We konden alles vragen en kregen voldoende antwoord op de vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies en netjes gemonteerd”
Door André Hassing op dinsdag 2 apr 2024 24
Goede ontvangst, gastvrij (koffie + gebak). Goede uitleg en advies over de keuken
Het plaatsen en monteren keuken vakkundig uitgevoerd!
FOTO VAN ANDRÉ HASSING
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Lieuwe op vrijdag 29 mrt 2024 24
We hebben bij Boer onze nieuwe keuken gekocht. Roeland heeft ons daar bij geholpen. Zonder enig poespas tekende hij onze droomkeuken in. 3 maand later werd de keuken bezorgd en netjes in huis gezet. De maandag erop begon Rik met de keuken monteren. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. We gaan er nu heerlijk van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en netjes geïnstalleerd”
Door Heleen en Ton op zondag 17 mrt 2024 24
Wij hebben bij Boer Staphorst een nieuwe keuken gekocht waar wij superblij mee zijn! Verkoper Martin begreep precies onze smaak en kwam met goed bruikbare adviezen! Ook installatie van de keuken is vakwerk! Wij komen hier zeker terug voor onze geplande verbouwing van de badkamer en toilet!
FOTO VAN HELEEN EN TON
+ Toon extra foto van Heleen en Ton
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Piet Wetering van de op donderdag 7 mrt 2024 24
Na een bezoek aan de showroom van Boer Staphorst kregen we een heldere offerte n.a.v onze wensen voor een nieuwe badkamer. Het hel proces van offerte tot afwerken van enkele restpuntjes is uitstekend en volgens plan verlopen! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
FOTO VAN PIET WETERING VAN DE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maijvis op woensdag 6 mrt 2024 24
Zeer goede service bij oriëntatie, ontwerp, planning, levering en installatie. Alles precies zoals overeengekomen en alles in één hand. Zeer tevreden.
FOTO VAN MAIJVIS
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Janneke op dinsdag 5 mrt 2024 24
We zijn fijn geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Toen op het laatste moment onze installateur het liet afweten, heeft Boer ook de installatie werkzaamheden op zich genomen. Wat achteraf zeer goed heeft uitgepakt! Korte lijntjes, goede communicatie: onderling, met onze aannemer en ook met ons als klant. Je wordt ontzorgt: er wordt meegedacht en wanneer er gezegd wordt 'komt goed' kan je daarop vertrouwen. Werknemers zijn trots op het bedrijf waar ze voor werken wat er voor zorgt dat ze (namens het bedrijf) gaan voor een super eind produkt. Als kers op de taart is onze nieuwe keuken ook nog eens vakkundig schoongemaakt! Kortom niks dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Elsbeth Klaver op donderdag 29 feb 2024 24
Mijn toiletruimte was aan vernieuwing toe. Bij De Boer gaf men goed advies; dacht men mee in out of de box design en de uitvoering was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Inge op dinsdag 27 feb 2024 24
Supergoed geholpen op de keukenafdeling door Martin, een prachtige keuken gekozen die perfect geïnstalleerd is door de medewerkers van Boer. Dank jullie wel!
FOTO VAN INGE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door G Boonstra op zondag 18 feb 2024 24
Bij Boer Staphorst een keuken gekocht, goede en fijne begeleiding bij het uitzoeken van de benodigde onderdelen van de keuken. Ook het verwijderen van de oude keuken en het monteren van de nieuwe keuken verliep perfect. Deze zaak is zeker een aanrader.
FOTO VAN G BOONSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Prettige begeleiding”
Door J.Cleveringa op zaterdag 3 feb 2024 24
Keuken gekocht. Alles zeer zorgvuldig: van het voortraject tot aan de plaatsing. Prettige begeleiding en goede vaklui. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nathalie en Robert op donderdag 18 jan 2024 24
Aanschaf/voortraject: De aanschaf van onze badkamer bij Boer Staphorst is ons goed bevallen. Bij het samenstellen van de badkamer op voorhand zijn we goed gehoord in onze wensen. Toen we bij een inmeting/check geconfronteerd werden met de onmogelijkheden, zijn we direct goed op de hoogte gesteld en kregen we goede hulp om een nieuw plan te maken. Net als de tegenslag dat de door ons gekozen tegels niet meer leverbaar bleken ruim voor de montage van de badkamer. We zijn in het voortraject altijd goed meegenomen geweest. Montage: De montage is door goede, kundige mensen uitgevoerd. Waar er tussentijdse onhandigheden of dergelijke ontstonden zijn er direct goede oplossingen geboden. Er is hard en vlot gewerkt over het algemeen en de vriendelijkheid en zorgvuldigheid stonden hoog in het vaandel van de mensen van Boer Staphorst. Dat niet alles perfect was, werd op het eind helder. Toen is ons ook de belofte gedaan dit op te lossen en die belofte is zeker nagekomen. Nazorg: Bij een wandeling door de winkel troffen we per toeval de medewerker die ons aanvankelijk bij de aanschaf heeft geholpen. Zij was attent en ook direct alert op de nazorg in de vorm van want kleinigheden die alsnog gedaan moesten worden. Dit maakte onverwachts een extra bevestiging van de goede ervaringen die we al op hadden gedaan; zij nam even de tijd, schreef het op en zou er (ook nog even) achteraan gaan. Met als gevolg dat we alles in kannen en kruiken hebben zien komen. Conclusie: Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer die we bij Boer Staphorst hebben aangeschaft. Van voortraject tot nazorg; wij bevelen iedereen die het ons vraagt aan de badkamer bij Boer Staphorst te laten doen!
FOTO VAN NATHALIE EN ROBERT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ellen van der Veen op woensdag 10 jan 2024 24
We zijn erg enthousiast over onze nieuwe keuken van Boer Staphorst. De creativiteit, het geduld en meedenken in het plan was super. De installatie top!
Voor onze badkamer gaan we wederom naar dezelfde winkel om bovenstaande redenen.
FOTO VAN ELLEN VAN DER VEEN
+ Toon extra foto van Ellen van der Veen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige nieuwe keuken, badkamer en WC”
Door Mathijs Kuiper op maandag 8 jan 2024 24
Ik heb bij Boer. een nieuwe keuken en sanitair (badkamer en WC) gekocht. Ik werd uitstekend geholpen en geadviseerd over wat de mogelijkheden waren qua materialen en apparaten (met mijn budget in het achterhoofd), en wat vanuit praktisch oogpunt de beste opties waren. Zodoende heb ik een prachtige nieuwe keuken, badkamer en WC kunnen aanschaffen die binnen het beoogde budget viel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de levering en de keuken zelf”
Door Rina op dinsdag 2 jan 2024 24
In september akkoord gegeven, in december geleverd! Zeer tevreden over de levering en de keuken zelf. De showroom hielp ons om inspiratie op te doen, maar ook hoe onze plannen er in 3D uit zouden komen te zien. De verkoopster wist van de hoed en de rand en onze ideeën goed te vertalen in een ontwerp. En onverwacht, in september besteld en in december compleet opgeleverd. Over 20 jaar (of langer) willen we graag weer meer Boer Staphorst in zee om onze volgende keuken te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Feijen op dinsdag 19 dec 2023 23
Wij hebben bij dit bedrijf een nieuwe keuken gekocht en die is ook door ze geplaatst, na een jaar bleek de vaatwasser en de kast scheef te staan en na een melding van dit probleem heeft een monteur gecontroleerd hoe dit kon en heeft het probleem heel goed verholpen. De keuken is er echt mooier van geworden en alle kasten staan in lijn. Echt top. Dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn geholpen”
Door Familie Keizer op maandag 4 dec 2023 23
Badkamer gekocht. Zeer fijn geholpen, goede adviezen niet opdringerig. Een zaak waar je, je gelijk welkom voelt. Oude badkamer gesloopt en nieuwe geplaatst. Vriendelijke, kundige monteur (en gezellig ook niet onbelangrijk) heel secuur gewerkt en alles weer netjes achter gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Nancy Liepert op vrijdag 1 dec 2023 23
Vanaf stap één fijn geholpen. We zijn op ideeën gebracht en hebben inmiddels het prachtige eindresultaat in ons huis staan
FOTO VAN NANCY LIEPERT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Evelien op zondag 26 nov 2023 23
Keuken gekocht bij Boer Staphorst. Erg tevreden. Eerlijk advies en alles uitstekend afgehandeld. Door de verkoper (geen gladde praatjes) en door de mensen die kwamen plaatsen (slopen van de oude keuken, plaatsen nieuwe keuken, schilderen en vloer leggen). Alles precies volgens afspraak. Heel blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een parel in ons huis”
Door Bert de Haar op vrijdag 24 nov 2023 23
We hebben een complete badkamer (materialen en montage) gekocht bij Boer Staphorst. En al moesten we door alle drukte en personeelstekorten ruim een jaar wachten, toch waren we - toen alles afgerond was - dolblij met het resultaat. Een qualitatief én esthetisch zeer goede badkamer is nu de parel in ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nauwkeurig nagekomen”
Door Jeannet op donderdag 16 nov 2023 23
Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Er werd actief met ons meegedacht.
Er werd ruim tijd uitgetrokken. Altijd mogelijkheid om info op te vragen.
Kookworkshop werd gefinancierd. Afspraken bij het plaatsen nauwkeurig nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een positieve ervaring”
Door Pruntel op zaterdag 4 nov 2023 23
Wij hebben bij Boer een keuken en vloer gekocht. De aankoop hebben wij als zeer positief ervaren. De medewerkers waren heel behulpzaam, dachten mee in onze wensen en namen alle tijd voor ons. De keuken en vloer zijn geplaatst door zeer kundige, vriendelijke medewerkers die zeer netjes werken. Zij denken mee en dragen goede oplossingen aan als zich een probleem voordoet. Zelf hadden we het wel fijn gevonden als we door de afdeling montage iets meer op de hoogte gehouden waren over de wijzigingen in de planning. Maar als we zelf belden waren ze wel zeer behulpzaam en kregen we de informatie die we zochten. Op dit moment wachten we nog op een paar kleine dingen die opnieuw besteld moesten worden maar al met al is het tot dusver een positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jan en Hermien Zieleman op donderdag 2 nov 2023 23
Beste mensen, We zijn erg blij met de keuken gekocht bij de firma Boer Staphorst! Zowel in de winkel met de Afd verkoop, ook met de tussentijdse contacten zoals inmeten, afsp over de plaatsing. Niet te vergeten de persoon die de keuken geplaatst heeft, en de uitleg erbij. Perfect! En dan na enkele dagen daarna het telefoontje van de verkoper tav tevredenheid hebben we als heel fijn ervaren! Dat maakt de firma Boer heel sterk! Kortom heel erg tevreden!
FOTO VAN JAN EN HERMIEN ZIELEMAN
+ Toon extra foto van Jan en Hermien Zieleman
+ Toon extra foto van Jan en Hermien Zieleman
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pauline Fossen op donderdag 2 nov 2023 23
Voor een tijdje terug heb ik een huis gekocht, de keuken die er in zat heb ik er uitgehaald. Dus opzoek naar een nieuwe keuken, heb meerdere winkels benaderen maar weinig winkels hadden wat ik zocht, of wilden niet ver weg leveren (mijn nieuwe huis staat in noord holland). Maar Boer Staphorst hadden wat ik zocht en wouden het ver weg leveren. Als je bij hun komt met de intentie om een keuken te kopen, wordt je vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Je verteld wat jou wensen zijn en je budget is, dan ga je verschillende showroom door, tijdens het lopen kies je wat je graag zou willen in een keuken. Bij het tweede gesprek wordt er door de medewerker een 3d schets getoond waar dan alle opties die je had gekozen in zitten. Als het naar wens is wordt de keuken in gemeten als de maten goed zijn worden de spullen besteld. Als het binnen is bij Boer Staphorst wordt er een afspraak gemaakt om het te plaatsen, daarna wordt het snel en netjes geplaatst. Kort om zeer tevreden.
FOTO VAN PAULINE FOSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Bert en Annet Stegerman op vrijdag 27 okt 2023 23
De monteur heeft uitstekend werk verricht door de keuken en het tegelwerk in de afgesproken tijd te plaatsen en te zetten. Samen, waar noodzakelijk, de randen en hoeken afgewerkt door pragmatische en aanvaardbare oplossingen te kiezen.
De restmaterialen werden direct afgevoerd en de werkplek werd netjes en schoon gehouden. De keuken zal zich in de toekomst moeten bewijzen in gebruiksgemak en kwaliteit.
FOTO VAN BERT EN ANNET STEGERMAN
+ Toon extra foto van Bert en Annet Stegerman
+ Toon extra foto van Bert en Annet Stegerman
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding”
Door Ivonne op woensdag 25 okt 2023 23
Fijne begeleiding bij het uitzoeken van de keuken. Veel producten kun je terug vinden in de showroom. Montage verliep vlot en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door christian op zaterdag 21 okt 2023 23
Wij hebben hier een keuken gekocht. Vanaf het begin stap voor stap meegenomen in het proces. Er wordt actief en deskundig meegedacht wat voor onn erg prettig was. Eerste keer nieuwe keuken. Tussentijds prettige communicatie bij aanpassingen en veranderde ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf en installatie keuken”
Door Fam. Nauta op vrijdag 13 okt 2023 23
Zowel installatie werkzaamheden als montage door Boer laten uitvoeren. Hierdoor goede communicatie. Uitgevoerd door vaklui met kennis van zaken. Voor plaatsing ruim de tijd genomen. Kwaliteit gaat duidelijk voor de kosten. Opmerking: keuken in mei besteld en in september laten plaatsen. Afzuigkap was in nalevering. De koof voor afzuigkap wel gemonteerd. Bij achteraf plaatsen van de afzuigkap veel problemen omdat de oorspronkelijke constructie niet meer mogelijk was. Nu ca. 4 uur werk waarbij assistentie nodig was. In z'n eentje was dit nooit gelukt.
FOTO VAN FAM. NAUTA
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Dirk-Jan Jansen op dinsdag 19 sep 2023 23
Heel blij met onze nieuwe keuken. Iedere afdeling was goed afgestemd op elkaar (slopen, aflevering, stucken, montage), de planning liep perfect en de mensen waren zeer vakkundig en prettig in de omgang.
REACTIE VAN DIRK-JAN JANSEN
Bijna af, maar al erg mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door J. Schoemaker op dinsdag 12 sep 2023 23
Uitstekende voorlichting en enorm meedenkend. Het waren ook vriendelijke mannen met gevoel voor humor en niet te beroerd om iets extra's te doen.
Keurig werk afgeleverd en trots op hun werk. Kortom we hebben jullie bij andere buren aanbevolen. Wij zijn heel tevreden.
FOTO VAN J. SCHOEMAKER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn nieuwe keuken”
Door G Morsink op vrijdag 1 sep 2023 23
Na eerst wat communicatie problemen is alles toch goed gekomen. Ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige eindresultaat”
Door Ineke op woensdag 30 aug 2023 23
Voor de aanschaf van keuken, vloeren en onderdelen voor de badkamer hebben we bewust voor Boer Staphorst gekozen omdat zij alles onder 1 dak hebben en zij onderling de planning op elkaar kunnen afstemmen. Het eindresultaat is prachtig geworden, alleen het onderling afstemmen liet wel wat te wensen over. We hadden gehoopt hierin te worden ontzorgd, maar we moesten als klant wel de vinger aan de pols houden.
FOTO VAN INEKE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ellen Splinter op vrijdag 18 aug 2023 23
Een poosje geleden hebben we een buitendeur gekocht met kozijn die uitstekend geplaatst is, daarom deze keer ook maar dubbele deuren voor onze schuur gekocht. Ook deze deuren zitten er perfect in. Tijdens het plaatsen bleek dat een cilinder niet besteld was en er twee dingen ontbraken. De monteur heeft direct de volgende dag deze spullen meegenomen zodat alles weer compleet was. Jeroen, wederom bedankt. Fijn dat je nu ook weer de deuren gemonteerd hebt! Kan niet beter.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alida Prins op vrijdag 18 aug 2023 23
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de aankoop en het advies hieromtrent.
Reactie of foto toevoegen
“Alles in goed overleg”
Door Buitenhuis op zondag 6 aug 2023 23
Badkamer- en toiletrenovatie. Goed overleg over hoe wij iets wilden hebben, mogelijkheden bespreken. Zeer vriendelijke en beleefde monteur. Werkte keurig en ruimde het afval keurig op.
FOTO VAN BUITENHUIS
+ Toon extra foto van Buitenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marijke op zondag 6 aug 2023 23
Zeer tevreden met de prachtige keuken die ik bij Boer heb gekocht. Een uitstekende service van zowel de verkoopafdeling als de montage. Er zat maatwerk bij en daar is heel goed over meegedacht.
FOTO VAN MARIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en planning”
Door A v Goor op donderdag 27 jul 2023 23
Keuken gekocht, goede communicatie en overleg, alle aanverwante artikelen onder één dak verkrijgbaar, goede planning.
FOTO VAN A V GOOR
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Dolf Eggink op dinsdag 27 jun 2023 23
Ik heb een nieuwe vloer en keuken met installatie werk afgenomen bij Boer in Staphorst. Het was een heel prettige ervaring met duidelijke communicatie en afstemming van alle verschillende werkzaamheden in een compact tijdsbestek.
FOTO VAN DOLF EGGINK
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Arjen Blok op maandag 26 jun 2023 23
Goed advies gehad bij aanschaf van onze badkamer en toilet. Komen met ideeën die ons nieuwe inspiratie geven en praktische feedback op wat we zelf in gedachten hadden. We hadden wat problemen met geleverde materialen die netjes en naar volle tevredenheid zijn opgelost.
FOTO VAN ARJEN BLOK
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Pieter Lems op maandag 19 jun 2023 23
The proof of the pudding is in the eating. Begin dit jaar kwamen we langs voor een grote renovatie van onze keuken - na 20 jaar intensief gebruik. In overleg met de verkoper hebben we een plan gemaakt met nieuwe fronten en nieuwe apparatuur, inclusief een pannen carroussel. Toen de inmeter onze oude keuken zag, adviseerde hij toch voor een compleet nieuwe keuken te gaan. En per mail hebben we de plannen aangepast. So far, so good. Totdat bij levering van de keuken bleek dat er een foutje was geslopen in de afmetingen. De keukenblokken waren te hoog. En daar zaten we met een kale ruimte en te hoge aansluitpunten voor water en elektra. En met onze eigen klusjesman, die wel tijd had gereserveerd, maar de keuken niet kon plaatsen. Wel de kosten, maar geen keuken. Vanaf het eerste telefoontje met Boer Staphorst - en de meerdere gesprekken daaropvolgend - vonden we altijd een luisterend oor. Al bellend hebben we verschillende oplossingen doorgesproken en overwogen, met als uitkomst dat Boer Staphorst per omgaande met eigen monteur de keuken ter plekke op maat heeft gezaagd en geïnstalleerd. Een hele klus. Chapeau! En zojuist - zo'n 2 maanden verder - zijn ook de verzaagde panelen vervangen door nieuwe. Hiermee kunnen we definitief de stress en onzekerheid rond de installatie en de kosten achter ons laten. Bij Boer Staphorst ziet pudding er niet alleen lekker uit, het smaakt het ook erg goed!
FOTO VAN PIETER LEMS
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe vloer”
Door Janny en Henk Lubbinge op maandag 19 jun 2023 23
In verband met een verhuizing naar een nieuw appartement hebben wij een P.v.c.vloer gekocht bij Boer. Daarnaast ook verf, behang lampen etc. Wij zijn altijd prettig en op een vakkundige manier geholpen. Voor zover wij hebben meegemaakt is het personeel in z'n totaliteit heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij bevelen hen zeker bij anderen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk”
Door Trea ten Kate op zaterdag 3 jun 2023 23
Het idee voor mijn werkplek, een barretje en een tv meubel zaten in mijn hoofd en werden met oog voor detail en professioneel door Karlijn van Boer Staphorst op papier gezet. Roelof kwam het installeren en deed dat supernetjes, waarbij hij niet alleen van de tekening uitging, maar ook ter plekke kleine wijzigingen doorvoerde waardoor het net wat beter werd. Wat een vakman! Alles werd ook netjes achtergelaten. Wat ook heel prettig is: geen verrassingen achteraf in de prijs of voorwaarden. Top werk!
FOTO VAN TREA TEN KATE
+ Toon extra foto van Trea ten Kate
+ Toon extra foto van Trea ten Kate
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door John Rietman op donderdag 1 jun 2023 23
Keuken gekocht, geholpen door zeer ervaren verkoper. Heeft veel kennis en denkt mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en WC”
Door John Thiele op dinsdag 30 mei 2023 23
Door Boer Staphorst een complete badkamer en WC renovatie laten uitvoeren. Hierbij goed advies gekregen van de Badkamer adviseur van Boer Staphorst mbt mogelijkheden en materiaal keuzes. In goed overleg tot de indeling en inrichting van de badkamer en WC gekomen. Daarna heeft KIN-Boer (planning en uitvoering) alles ingemeten en een offerte gemaakt van de verbouwingskosten. Offerte verbouwingskosten en offerte Badkamer- en WC-materialen samen gaven ons een goed kostenplaatje. Na nog wat aanpassingen op de offertes hebben wij besloten om de badkamer renovatie door Boer Staphorst te laten uitvoeren. Enige nadeel: we hebben 1,5 jaar moeten wachten tot Boer kon beginnen met de uitvoering ervan (personeels gebrek)
Half april 2023 was het dan zover. Bouwmateriaal en badkamer spullen werden keurig op tijd afgeleverd en conform afspraak stond KIN-Boer met 2 man strek voor de deur. Deze 2 mannen hebben de gehele badkamer en WC renovatie uitgevoerd. Bij veranderingen of aanpassingen werd er altijd eerste overlegt zodat wij zelf onze keuzes konden maken en de badkamer en WC kregen die wij voor ogen hadden. Het werk werd altijd netjes uitgevoerd geen gehaast en iedere dag werden alle spullen netjes opgeruimd. Het KIN-Boer personeel was goed technisch geschoold en had een brede vakkennis: zoals stucken, Electra aanleggen, vloeren egaliseren, nieuwe afvoeren maken etc, etc. Wisten ook exact wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe ver met de planning. Toen badkamer en WC gereed waren , samen met de mannen van KIN-Boer alles nagelopen en uitleg gehad over de werking van de verschillende materialen zoals vloerverwarming en ventilatie systeem
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en WC en de wijze waarop het uitgevoerd is
FOTO VAN JOHN THIELE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jeanette Westenberg op woensdag 24 mei 2023 23
Wij hebben een badkamer gekocht met badkuip, douchecabine met handdouche en regendouche, een wastafelmeubel en een kast. Spanplafond, spotjes en een infrarood verwarmingspaneel aan het plafond, alsmede wand en vloerbetegeling.
Ik ben tevreden over: de communicatie, de kwaliteit van de materialen, ervaren monteur, meedenken van de monteur, prettig in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat en de samenwerking”
Door Erick op woensdag 17 mei 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben samen met Martin een keuken ontworpen en zijn heel blij met het resultaat en de samenwerking. Er ontbrak een klein ding en een frontje was beschadigd maar is meteen opgelost door Boer.
FOTO VAN ERICK
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het resultaat”
Door fam. J. Smeding op maandag 15 mei 2023 23
Bij ons zijn de complete badkamer en het toilet beneden vernieuwd door Boer Staphorst. We hebben wel even moeten wachten vanaf het moment van aanschaf totdat de monteurs kwamen (ca. 1 1/2 jaar), maar geduld is een schone zaak. Het werk is uitstekend uitgevoerd en heel netjes afgewerkt, dus we zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN FAM. J. SMEDING
+ Toon extra foto van fam. J. Smeding
+ Toon extra foto van fam. J. Smeding
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Familie Wilps Collendoorn op zaterdag 13 mei 2023 23
Wij zijn altijd heel goed geholpen op zowel de badkamer en keukenafdeling. De verkopers voelen heel goed aan wat je wens en smaak is. Tijdens de bouw van ons huis en plaatsen van de badkamers en keuken konden we bij vragen altijd terugvallen op de verkopers. Top bedrijf. We komen graag weer.
FOTO VAN FAMILIE WILPS COLLENDOORN
+ Toon extra foto van Familie Wilps Collendoorn.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door janneke, Dwarsgracht op donderdag 4 mei 2023 23
Plaatsen van de nieuwe keuken is heel snel en goed verlopen, alles precies volgens afspraak. Mijn complimenten voor de mannen die hier aan het werk waren, zeer vakkundig, snel en erg aardig! De keuken is op een kwastje verf en een nog na te leveren spoelbak na nu al helemaal prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.G.Vlietstra op maandag 10 apr 2023 23
Na 23 jaar weer een keuken gekocht bij Boer Staphorst, en wederom zeer tevreden met plaatsing van de keuken door vakkundige monteurs en de goede service.
FOTO VAN H.G.VLIETSTRA
+ Toon extra foto van H.G.Vlietstra
+ Toon extra foto van H.G.Vlietstra
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joost Bruggemann op dinsdag 4 apr 2023 23
Wij hebben badkamer gekocht bij Boer in Staphorst. Voor de intake en de uitwerking van de plannen is ruim de tijd genomen. We hebben wat moeten wachten maar de plaatsing van de badkamer is perfect gelopen. Kwaliteit / prijs verhouding dik in orde. Boer is zeker niet de goedkoopste, maar dat kan ook niet met deze topservice.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door J. Halma op donderdag 30 mrt 2023 23
Goede voorlichting bij ontwerpproces, nette montage.
FOTO VAN J. HALMA
REACTIE VAN J. HALMA
Na 1 dag gebruik komen wij er achter dat er geen verlichting op de kookplaat is. Vind ik wel een ontwerp misser.
REACTIE VAN JACOB HALMA
Boer heeft alle medewerking gegeven om misser met verlichting te corrigeren.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Fam. vd Spa op zaterdag 18 mrt 2023 23
Onze ervaring is zeer goed! we zijn van het begin (uitzoeken van de keuken) door Rosalyn Boldewijn enorm fijn geholpen. ze dacht goed mee over keuzes die we moesten maken. Daarna is door de monteur(s) zeer secuur te werk gegaan. Er werd veelvoudig nagemeten en gekeken of alles recht stond. We zijn echt super blij met het eind resultaat!
FOTO VAN FAM. VD SPA
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Gerhard en Annelie Janssen op vrijdag 17 mrt 2023 23
We hebben een nieuwe badkamer gekregen en zij heel erg tevreden over de montage, de monteurs en de informatie voorziening van Boer waar nodig.
Na plaatsing wordt er ook nog gebeld en gevraagd of alles goed verlopen is.
FOTO VAN GERHARD EN ANNELIE JANSSEN
+ Toon extra foto van Gerhard en Annelie Janssen
+ Toon extra foto van Gerhard en Annelie Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Diana Dokter op woensdag 15 mrt 2023 23
Zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen in de winkel, uitgebreid geïnformeerd door kundig personeel. Plaatsing van de keuken door ervaren vakmannen. Serviceafspraken worden vlot nagekomen. Zeer tevreden over onze keus voor deze keukenleverancier.
FOTO VAN DIANA DOKTER
+ Toon extra foto van Diana Dokter
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door R. Meijer op vrijdag 17 feb 2023 23
We zijn op afspraak geweest en ontvangen met koffie en iets lekkers erbij. Wij waren op zoek naar een uitbreiding voor onze bestaande keuken. Er werd goed geluisterd naar ons verhaal en mee gedacht over een aantal zaken waar wij als leek niet direct aan dachten. We zijn goed geïnformeerd naar de mogelijkheden van materiaal en wat bij de huidige keuken en ons interieur past. Het proces verliep perfect wij zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop tot aan de plaatsing aan toe. En de plaatsing is ook prima uit gevoerd, dikke plus. Ondanks dat het alle maal perfect is verlopen was er een kleine hobbel en die is door de verkoper perfect glad gestreken. Wederom een dikke plus. Wij zullen dan ook uitsluitend positief praten en aan bevelen om bij Boer staphorst je te laten inspireren en adviseren, dit is namelijk ook onze tweede keer dat wij bij Boer zijn geweest en geslaagd.
FOTO VAN R. MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door Betty van der Linde op donderdag 2 feb 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Duidelijke info over vervolg, tekeningen installatie etc. Duidelijke afspraken gemaakt over plaatsing en levering keuken. De monteur heeft geweldig werk geleverd. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BETTY
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam Harkema op woensdag 1 feb 2023 23
Onze nieuwe keuken voldoet erg goed aan onze verwachtingen. Bij Boer Staphorst werd meegedacht over de inrichting, opstelling de keuze mogelijkheden en apparatuur. Ook hadden we een zeer vakkundige monteur Rick die erg precies was en erg netjes werkte. Alles werd gescheiden qua afval en opgeruimd. Ook gezogen dagelijks! Ook voor Roeland een pluim hij heeft zeker onze droomkeuken helpen verwezenlijken en gaf erg bruikbare tips en informatie.
FOTO VAN FAM HARKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Klaas Abbing op donderdag 26 jan 2023 23
Tevreden. Goede verkoopster, hele badkamer laten plaatsen. Tegels, meubel met spiegel, doucheset. Super verkoopster Ester en super monteurs bij de Boer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mel op woensdag 25 jan 2023 23
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht + vloertegels. Zeer tevreden, hartstikke mooi geworden, fijn geholpen. Komen zeker terug bij Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Harm Jan Donker op dinsdag 17 jan 2023 23
Een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Prima geholpen en voor zien van informatie voor het samenstellen van de keuken. De plaatsing van de keuken ging perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe buitendeur en kozijn”
Door Harry en Ellen Splinter op vrijdag 13 jan 2023 23
Jaren geleden een keuken gekocht en nu een nieuwe buitendeur met kozijn. De nieuwe buitendeur zit er keurig in. Bij Boer komen ze hun afspraken na. De communicatie is uitstekend. De monteurs zijn vriendelijk en correct. Ruimen alle zooi weer keurig op. Jeroen bedankt voor het perfect inzetten van de buitendeur!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Alwin Hester op dinsdag 27 dec 2022 22
Topkwaliteit van de montage mannen. Netjes werken en denken in oplossingen. Na de montage netjes het afval opruimen en meenemen. Goede uitleg van de Apparatuur. Na de tijd keurig gebeld door de verkoper of we tevreden zijn. Kan Boer Staphorst zeker aanbevelen aan de toekomstige kopers.
FOTO VAN ALWIN HESTER
+ Toon extra foto van Alwin Hester
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. ten Voorde op dinsdag 27 dec 2022 22
Het hele proces van eerste bezoek tot aan oplevering is volledig naar wens verlopen. De eerste indruk was meteen goed, en dat gevoel is niet veranderd. De nieuwe keuken ziet er super uit, wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert en Annet op vrijdag 9 dec 2022 22
Een nieuwe keuken gekocht, hierbij goed geadviseerd en meegedacht door de adviseur. Al onze wensen konden in het ontwerp worden verwerkt. In twee en een halve dag vakkundig geplaatst en zelfs de gemonteerde koof werd in de juiste kleur geschilderd. We zijn zeer tevreden!
FOTO VAN BERT EN ANNET
+ Toon extra foto van Bert en Annet
+ Toon extra foto van Bert en Annet
Reactie of foto toevoegen
“Wij zullen Boer zeker aanbevelen”
Door Menno op donderdag 8 dec 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht, deze ook door Boer laten plaatsen/ installeren. Alles werd op tijd geleverd. Er werd als vanzelfsprekend vloerbescherming neergelegd Twee dagen later kwamen de monteurs, deze werken rustig niets gehaast, werken nauwkeurig en hebben duidelijk plezier in hun werk. Zijn trots op wat ze plaatsen nemen de tijd om het goed te doen. De keuken zelf voldoet geheel aan onze wensen. Alles voelt degelijk en stevig. Alle apparaten zijn netjes geïnstalleerd en worden werkend getest. De monteurs zijn uiterst beleefd, sociaal en netjes. Wij zullen Boer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Klaas en Ina Doldersum op donderdag 8 dec 2022 22
Vanaf het adviseren door Kelly en later door Dennis tot en met het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet zijn wij zeer tevreden. Eibert, Kyan en Frens hebben prima installatiewerk geleverd en Jacco heeft de badkamer en het toilet perfect betegeld en afgewerkt. Er was zelfs tijd beschikbaar voor het betegelen van onze vloer in de gang, wat in eerste instantie niet was afgesproken. Al met al zijn wij meer dan tevreden en genieten enorm van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie nieuwe badkamer”
Door Coby van Soeren op vrijdag 2 dec 2022 22
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. Van af het ontwerpen van de badkamer tot en met het plaatsen zijn we zeer correct en vriendelijk behandeld, informatie werd tijdig gedeeld. De badkamer is perfect gemonteerd, de materialen zijn van prima kwaliteit. We zijn heel blij met onze mooie nieuwe badkamer die gratis professioneel werd gereinigd na oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Boersma op dinsdag 29 nov 2022 22
Afspraak=afspraak! Monteur die meedenkt (en werkt zeer netjes).
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Door Hilda op zaterdag 19 nov 2022 22
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij fa Boer! Vele merken, keuzes en mogelijkheden bij het uitzoeken. Erg tevreden over het contact met adviseur Marten en het installeren van de keuken door een echte vakman. We genieten nu elke dag van onze fijne nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Fam. Lammers op donderdag 17 nov 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht onze vorige kwam ook bij Boer Staphorst weg en die ervaring was toen eind jaren 90 ook al goed. Je word er goed geholpen en de monteurs die het plaatsen werken ook erg netjes en alle mensen in het bedrijf zijn super vriendelijk. Ook onze aankoop van meubels en verlichting zijn heel goed.
FOTO VAN FAM. LAMMERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden van begin tot eind”
Door Elisabeth en Kor op vrijdag 11 nov 2022 22
Kwaliteit voorop. Na 5 dagen noeste arbeid hebben wij een prachtige keuken waar we dolgelukkig mee zijn. We troffen een monteur die meedacht en met eigen creativiteit oplossingen bedacht voor onverwachte knelpuntjes. Top! Zeer tevreden vanaf het eerste moment dat we de winkel in Staphorst binnenstapten tot de oplevering van de keuken én vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service en contact”
Door Anneke op dinsdag 8 nov 2022 22
We zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Het uitzoeken was erg prettig met praktisch meedenken en goede ideeën. Ook het plaatsen ging goed. Alles ziet er prachtig uit met een nette afwerking. Dus perfecte service en contact!
FOTO VAN ANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit Walstra op zaterdag 5 nov 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Geplaatst door het montageteam van Boer Staphorst. "Uitdagingen" werden adequaat een deskundige opgelost.
FOTO VAN GERRIT WALSTRA
+ Toon extra foto van Gerrit Walstra
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joyce Adema op vrijdag 4 nov 2022 22
Er zijn twee kitchenettes geplaatst bij ons. De twee mannen Richard en Claes gaan voor kwaliteit en dat hebben ze in alles laten merken en zien. Ze zijn keurig op tijd, werken netjes, ruimen alles weer netjes op en overleggen alles op een heel vriendelijke manier. Ik ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carla Pronk op woensdag 2 nov 2022 22
Goed geholpen door afdeling verkoop. Het leveren van de keuken is goed gegaan. Helaas had de monteur corona en werd de keuken de afgesproken dag niet geplaatst. Maar perfect opgelost. De volgende dag waren er 2 monteurs. Wat een kwaliteit hebben die jongens geleverd. Echt keurig. Meer als tevreden over Boer Staphorst.
FOTO VAN CARLA PRONK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Gerard ten Brinke op dinsdag 25 okt 2022 22
Aanschafproces keuken verliep prima. Goed meegedacht, passende keuze gemaakt en tijd genomen voor het maken van de juiste afwegingen. De keukenmontage verliep conform afspraak en leverde het gewenste resultaat op. Montage is via Boer Staphorst gedaan en werd uitgevoerd door vakkundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is super naar onze zin”
Door Sjoerd Wartena op dinsdag 25 okt 2022 22
Voor informatie over de plaatsing van de afvoer vd Bora kan duidelijker, aansluiting water (aan en afvoer) was niet duidelijk genoeg voor mij. Na belletje wel afgesproken hoe ik het zou doen. Verder is het eindproduct super na onze zin. Foto kan nog niet omdat we de verpakking nog even in stand houden tot na voltooiing vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Super betrouwbaar”
Door Myrthe op maandag 24 okt 2022 22
Het hele proces is super gegaan, prachtig ontwerp, duidelijke afspraken en super montage en een geweldig resultaat. Je merkt dat echt iedereen zijn best doet zon optimaal mogelijk resultaat te leveren. Super betrouwbaar.
FOTO VAN MYRTHE
Reactie of foto toevoegen
“Een betrouwbaar bedrijf”
Door Theo Belt op zondag 16 okt 2022 22
Ben super blij met mijn nieuwe keuken van Boer Staphorst. Er waren wat leverproblemen met levertijd van de Siemensovens. Ik werd goed op de hoogte gehouden, communicatie en vriendelijkheid van de medewerkers waar ik mee te maken kreeg, excellent. Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken goed na.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot het einde is alles goed verlopen”
Door Cynthia op zondag 16 okt 2022 22
Van het begin tot het einde is ons keuken project tot in de puntjes goed uitgevoerd. Roeland heeft bij het aanschaffen van de keuken goed meegedacht zodat we een keuken hebben die bij ons past. De montage ploeg heeft er vervolgens voor gezorgd dat de keuken goed en netjes geplaatst is zodat we nu met veel plezier gebruik maken van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Kip en Gerda van Rssen op zondag 2 okt 2022 22
We zijn zeer tevreden. Alles op tijd geleverd en de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Omgang met personeel is prima. Mooie winkel. Voordeel dat alles te koop is onder 1 dak.
FOTO VAN JAN KIP EN GERDA VAN RSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Hans op vrijdag 30 sep 2022 22
Onze vorige keuken hebben wij ruim 20 jaar geleden ook bij Boer gekocht. Omdat de ervaringen toen goed waren, hebben wij ook de nieuwe keuken weer bij Boer gekocht. Geen spijt van! Alles weer conform de planning en afspraken geregeld. Altijd weer spannend, een nieuwe keuken, omdat je vaak vervelende verhalen hoort, maar ook deze keuken dus weer perfect geregeld! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door J. van Elp op maandag 26 sep 2022 22
Uitstekend geadviseerd door Dave Schokker. Keuken goed geplaatst. Geen negatieve punten op te noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Mark op zondag 25 sep 2022 22
Mooie keuken, naar tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Eric Minkes op dinsdag 20 sep 2022 22
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Boer. Prettige ervaring, geen onzin met onderhandelen en dergelijke. Prima monteur die de boel netjes heeft geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Familie Meuleman op maandag 12 sep 2022 22
We zijn goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. De communicatie was ook goed. Er werd vlot gereageerd op mailtjes of teruggebeld als dat was afgesproken.
Jammer was dat de kookplaat niet kon worden geleverd, maar ook dat is opgelost. Bij het plaatsen bleken wat dingen niet te passen, maar ook dat is vakkundig opgelost door de monteur die de de keuken plaatste. Wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon super”
Door Arjan Westerink op zaterdag 10 sep 2022 22
De tweede keer in zes jaar tijd een keuken bij Boer Staphorst gekocht. Niet voor niet dat we wederom voor Boer hebben gekozen! Het hele traject van uitzoeken in de showroom tot plaatsen van de keuken alles gewoon super! Altijd duidelijke communicatie. Tijdens de montage was er ook veel mogelijk in samen werking met de monteurs! Wij hebben dit als zeer prettige ervaren. We zijn wederom blij met deze man prachtige keuken
FOTO VAN ARJAN WESTERINK
+ Toon extra foto van Arjan Westerink
+ Toon extra foto van Arjan Westerink
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ruud Knier op donderdag 8 sep 2022 22
Heel erg tevreden over de service van het personeel bij het kopen en installeren van de keuken.
FOTO VAN RUUD KNIER
REACTIE VAN RUUD
Recreatiewoning Ulex in Midsland Terschelling is gepimpt met een zeer functionele keuken van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Johan Ijlenhave op donderdag 8 sep 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn vanaf het uitzoeken t/m het plaatsen prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Heleen Oud op dinsdag 9 aug 2022 22
Ik heb de keuken aangeschaft bij Boer Staphorst, goede voorlichting, hebben verstand van zaken. De keuken is ook geplaatst door de Firma Boer. Ook prachtig geworden. Er paste iets niet, maar dat wordt ook keurig opgelost. Erg blij met mijn nieuwe keuken. Helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. & M. Witting - Zwolle op woensdag 3 aug 2022 22
We hebben een prima ervaring met Boer Staphorst, zijn zowel in de showroom als met de installateur van onze nieuwe badkamer en beneden toilet prima geholpen. Altijd alles in goed overleg. Prima werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam. Dul op vrijdag 22 jul 2022 22
Monteur Theo en hulp hebben de keuken prachtig gemaakt met veel vakmanschap. Het ziet er degelijk en keurig uit. Theo is een monteur die alles keurig netjes afwerkt. Top!
FOTO VAN FAM. DUL
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
  Staphorst, Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522-466800
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.