Feedback
9,4

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

Ervaringen
Er zijn 446 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren322 ervaringen
4 sterren113 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen
“Een aanrader”
Door J. Massier op woensdag 13 okt 2021 21
Blij met onze nieuwe keuken! Zeer tevreden over de service van Boer. Verkoop (Dave) heeft onze wensen perfect vertaald. Alles uitbesteed, uiteindelijk volledig ontzorgd. Kundige monteurs die meedenken in oplossingen. Naleveringen werden tijdig gecommuniceerd. Strakke en realistische planning. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door H. Kleijn Molekamp op dinsdag 12 okt 2021 21
Badkamer en toilet opnieuw laten inrichten. Toilet ging even wat minder door wat kitfouten e.d., maar die zijn onverwijld keurig hersteld. Prima contact met de monteurs. Gewoon (weer) heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Willy Regelink op maandag 13 sep 2021 21
Vandaag de laatste puntjes afgewerkt door monteur Theo en onze prachtige keuken is nu, tot onze volle tevredenheid, helemaal af!! We zijn erg goed geholpen door Dave, die ons thuis heeft geadviseerd (i.v.m. Corona) en Theo, die vakkundig de keuken heeft gemonteerd. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en vinden het eindresultaat erg mooi! Boer Staphorst bedankt voor de goede service!
FOTO VAN WILLY REGELINK
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Aafke Bouwman op zaterdag 11 sep 2021 21
Onze badkamer renovatie is vanaf de start tot en met de werkzaamheden uitstekend begeleid en uitgevoerd. Er werd vooraf meegedacht over oplossingen voor een lastige hoek en de samenstelling van het materialen. De monteur was goed voorbereid en zeer deskundig. We hebben een badkamer die als nieuw oogt, mede door het hoge niveau van de afwerking.

Eerdere ervaring van 18 maart 2021: Het hele proces van informeren, samenstellen van de keuken, voorbereidende werkzaamheden en het monteren verliep volgens planning en op een deskundige en prettige wijze. Er werd meegedacht door alternatieven aan te bieden, waarbij onze wensen steeds het uitgangspunt bleven. De communicatie gedurende het proces was efficiënt en prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A.J. Weijs op vrijdag 10 sep 2021 21
Bij onze aankoop van de keuken zijn wij zeer goed geadviseerd door Lammert. Er werden goede opties getoond voor onze kastenwand en kookeiland die ons positief verrasten. Ook de vele opties en bijbehorend advies qua apparatuur was zeer prettig. De gesprekken met Lammert zijn dan ook zeer goed bevallen. De montage door Theo van Multi Montage is ook als zeer prettig ervaren. Theo heeft erg praktisch meegedacht en goede oplossingen aangedragen. Theo is een echte vakman die klaarstaat voor de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Martijn Wesdorp op maandag 26 jul 2021 21
Onwijs blij met onze nieuwe keuken. Boer Staphorst heeft ons super geadviseerd en Theo van Multi montage is zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan. Al met al top. Boer Staphorst is echt een aanrader.
FOTO VAN MARTIJN WESDORP
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Herman en Helmie Teggelove op zaterdag 24 jul 2021 21
Wij hebben ons toilet laten renoveren door de Boer Staphorst. We zijn erg tevreden met de hulp en het meedenken van Dennis Dunnewind op de sanitair afdeling. Ook de monteur Ernst Jan van Kin en Boer is geweldig wat een harde werker en gezellige man. Als we weer eens iets gaan verbouwen dan zeker met behulp van de Boer Staphorst.
FOTO VAN HERMAN EN HELMIE TEGGELOVE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder netjes geholpen”
Door Reinier Bron op vrijdag 23 jul 2021 21
Bijzonder netjes geholpen, wegens verhuizing 2e keuken na 25 jaar, opnieuw meer dan goed. Door bouw ongelukje blad beschadigd, maar ook 2e blad weer superstrak monteert en financieel heel netjes opgelost. Eventuele 3e keuken komt zeker weer uit Staphorst. ;)
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop aanrechtblad, gootsteen en kraan”
Door Leen op donderdag 15 jul 2021 21
Aanrechtblad + gootsteen+ kraan besteld en geplaatst op 15 juli. Monteur kwam keurig op tijd heeft het oude blad verwijderd werkt zeer systematisch en netjes. Nieuwe blad opgebouwd, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en het kundige personeel.
FOTO VAN LEEN
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair en keuken”
Door Erik Fieten op donderdag 1 jul 2021 21
We zijn heel tevreden met de service en kwaliteit van ons sanitair en nieuwe bar/keuken in ons nieuwe bedrijfsgebouw. Fijn dat er goed meegedacht wordt! Erik Fieten, Alvasi Reclame
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Ralf Sikkema op woensdag 30 jun 2021 21
Aankoop proces persoonlijk, niet gehaast. Prima koffie met wat lekkers. Uitvoering duurt een jaar, maar dan wel alles achter elkaar. Er werd iedere dag netjes opgeruimd.
FOTO VAN RALF SIKKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Karin Dijkstra op maandag 28 jun 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn bij het aankopen hiervan goed geadviseerd. Zelfs in corona-tijd konden we video-bellen met de adviseur. Die had verschillende goede adviezen voor ons waardoor we uiteindelijk een keuken hebben gekocht die helemaal naar onze wens is. We merkten dat er echt werd meegedacht en ook bij vragen konden we telkens goed bij de adviseur terecht. Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De montage verliep heel plezierig, dit is door een monteur gedaan die al vele jaren bij jullie bedrijf werkzaam is en dat was te merken. Ook de monteur dacht weer goed mee en uiteindelijk kunnen wij alleen maar heel tevreden zijn en jullie aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door H. Slotman op woensdag 16 jun 2021 21
Zeer goed werk geleverd, ervaren werknemers. Goed overleg mogelijk en rekening houden met jouw wensen. Denken in mogelijkheden. Telkens het werkveld netjes en alles schoon achter gelaten wanneer werkzaamheden stoppen op de dag. Goede planning en de aangegeven tijd die er voor stond was ook nodig. Van begin tot en met eindschoonmaak alles door Boer Staphorst prima geregeld. Conclusie: Top! en zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan van Olst op zaterdag 5 jun 2021 21
Keuken gekocht, sloop en installatie werkzaamheden en Keuken montage laten uitvoeren. Ook een marmoleum vloer laten leggen. Fantastisch gelopen. Deskundige informatie, uitstekende communicatie en je krijgt alles wat is afgesproken. Vriendelijk en vakkundige medewerkers. Zowel bij verkoop, sloop, installatie, bezorging en montage. Alles goed gecoördineerd. Aanrader! Zeker als je meerdere dingen in huis wil laten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jan H. Nijborg op dinsdag 1 jun 2021 21
Wij hebben een zeer complete keuken gekocht bij Boer voor ons jaren 30 huis. We hebben de showroom 3x bezocht en zeer goede hulp ontvangen bij het maken van alle keuzes. Hoewel er een misverstand was over de planning van de afleveringsdatum zijn we zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Extra vermelding verdiend Klaas die in bijna 4 dagen op een perfecte wijze het geheel in ons huis heeft gebouwd. Hij deed dat volledig conform onze wensen. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Marc Schulte op vrijdag 28 mei 2021 21
Van advies en verkoop tot installatie en oplevering, één warme douche. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en ons nieuwe toilet.
FOTO VAN MARC SCHULTE
+ Toon extra foto van Marc Schulte
Reactie of foto toevoegen
“Geluisterd naar onze wensen”
Door Alfred en Irma van Aartsen op donderdag 6 mei 2021 21
1e contact was prettig, klantgericht, meegedacht en geluisterd naar wensen. Alles goed kunnen bespreken en voldoende informatie en tekeningen meegekregen. Monteurs hebben alles keurig en zorgvuldig geplaatst en gemonteerd in onze keuken van ons huis van ongeveer 100 jaar oud.
FOTO VAN ALFRED EN IRMA VAN AARTSEN
+ Toon extra foto van Irma van Aartsen
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jantien op dinsdag 27 apr 2021 21
Bij Boer ben ik super geholpen met de keuze van sanitair. De adviseur snapte precies wat ik bedoelde en heeft mij tijdens het hele proces bij gestaan met haar advies. Het resultaat van de ruimtes is naar volle tevredenheid. Was er soms een probleempje, dan is dat perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marleen van der Veen op donderdag 22 apr 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben er voor gekozen om alles door jullie te laten doen. Slopen, installatiewerk, stucwerk etc. Dit is ons goed bevallen. Dingen die niet goed waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Frank Hulleman op donderdag 15 apr 2021 21
Fantastische service van begin tot eind. Bij Boer Staphorst een hele fijne ervaring gehad met onze nieuwe keuken. Vanaf de aankoop tot levering en montage, alles verliep perfect. Aan de voorkant hebben de adviseurs alle tijd voor je om de perfecte keuken samen te stellen. Prachtige spullen, mooi materiaal en voor een goede prijs. Er wordt goed meegedacht en er is nooit sprake van pushende verkopers. We zijn in het gehele traject fantastisch geholpen door Roeland. Wij kunnen iedereen Boer Staphorst aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door S. de Vogel op zondag 11 apr 2021 21
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die we bij jullie hebben aangeschaft. We zijn erg erg fijn geholpen en de service is top! Voorlopig geen nieuwe keuken meer nodig maar mochten we er weer aan toe zijn dan gaan we zeker weer naar Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui en vakwerk”
Door Jasper op dinsdag 6 apr 2021 21
Bij een project als deze (badkamer, toilet en hal) is het fijn als er goed en duidelijk gecommuniceerd wordt. En dat was het geval. Dagelijks werden we op de hoogte gehouden van de planning. De precisie waarmee gewerkt werd is terug te zien in het resultaat. Dat geldt voor zowel de sloop, het installatiewerk en de afwerking. Alle bestelde componenten waren keurig geleverd en zijn met de grootste voorzichtigheid gemonteerd. Kortom: vaklui en vakwerk.
FOTO VAN JASPER
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Alex de Jonge op zaterdag 27 mrt 2021 21
Bij Boer hebben we samen met de adviseur een hele verrassende keuken samengesteld. Eentje waarvan we niet op voorhand gedacht hadden, dat het zo goed bij de rest van het huis zou aansluiten. Lichte kleurstelling gecombineerd met hier en daar donkere accenten. Landelijke stijl met houtnerf panelen, voorzien van industriële zwarte handgrepen, mooi beton-look werkblad, een wasbak en kraan van gun-metal, maar toch ook alle gemakken qua moderne energie zuinige apparatuur. Koken met inductie met flexzone bijvoorbeeld is echt een aanrader!
Ook onze installateur gaf aan, het fijn te vinden dat naast de gebruikelijke installatie tekening ook bepaalde aanwijzingen vermeld staan dat het voorwerk van montage voor iedereen makkelijk maakt. Het montageteam heeft keurig onze Häcker Systemat keuken binnen een dag waterpas gemonteerd. Nu wordt het jarenlang genieten van onze nieuwe aanwinst. Bedankt voor de goede service!
FOTO VAN ALEX DE JONGE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Hetty op donderdag 25 mrt 2021 21
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Aan het uitzoeken werd veel aandacht besteed en goed meegedacht wat de beste opstelling voor ons huis zou zijn. Personeel is vriendelijk en heeft de huis te kennis in huis. Afspraken werden goed nagekomen, levering was op tijd en de keuken is geplaatst door een vakkundige monteur. Strak en heel netjes afgewerkt. Boer Staphorst krijgt van ons een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Albert van der Spoel op donderdag 18 mrt 2021 21
Goed gekwalificeerd personeel, aardig en denken mee. Geleverde keuken is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door fam. Hoekstra op woensdag 3 mrt 2021 21
Betreft: Een badkamer- en toiletrenovatie. Het advies en verkoop proces door Gerco verliep uiterst plezierig en naar onze mening op zeer deskundige wijze. Het omvatte een volledige verwijdering van het bad, douchecabine, wastafels en alle vloer en muurtegels, en ook in de toiletruimte werd alles verwijderd. Alle opbouwende werkzaamheden zoals; de betegeling, plaatsing van een inloopdouche, wastafelcombinatie en hangend toilet werden vervolgens nagenoeg geheel gedaan door Marco. Tussentijds werd steeds onze mening gevraagd over allerlei details.
Inmiddels is ook de nazorg uitgevoerd en kijken we terug op een heel plezierig contact en met vooral de deskundigheid die Boer Staphorst weet te verwezenlijken.
Vooraf was ons al bekend, middels mondelinge informatie van een familielid, dat Boer Staphorst een uiterst deskundig en betrouwbaar adres is op velerlei vakgebied.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van der Meer op maandag 1 mrt 2021 21
Volgens afspraak, zonder gebreken, geplaatst. Super
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Henk Leskens op maandag 1 mrt 2021 21
Er zat veel tijd tussen de eerste afspraken en de realisatie van het geheel: een gerenoveerde badkamer en een nieuw ingericht toilet. Toen het dan zover was hadden we eerst te maken met zware sneeuwval en de tweede week met bittere kou. Voor de monteur (Jurrian) geen probleem. Er moest dus veel binnenshuis worden voorbereid maar er werd keurig opgeruimd en de vloerbedekking heeft er niet onder geleden. Het resultaat mag er zijn. Dank aan het bedrijf van Boer Staphorst, de begeleiding van Gerco Kingma en de uitvoering door Jurrian. We hebben aan meerdere personen doorgegeven dat het ons prima is bevallen. N.B.: wat een idee om na afronding van de verbouwing iemand het geheel te laten schoonmaken. Mijn vrouw was daar zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe badkamer”
Door Van Eijk op zondag 28 feb 2021 21
We genieten inmiddels van een prachtige nieuwe badkamer. We zijn erg tevreden over de begeleiding van Boer. Vanaf het eerste bezoek, het uitwerken van de plannen tot en met de montage. We waarderen de deskundige en vriendelijke input en de professionele en prettige benadering bij de montage .
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door B. Dunnewind op zondag 28 feb 2021 21
Badkamer: goed advies. Wandtegels bleken niet leverbaar 2 maanden voor start verbouwing. Andere tegel uitgezocht naar wens. Glaswand bleek beschadigd- dit is opgelost door nieuwe glaswand te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Dennis op zaterdag 27 feb 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. De klantvriendelijkheid is super en we zijn goed geholpen in het hele proces van de aankoop van een keuken. De keuken is afgelopen week geplaatst en wat is dat netjes gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor de service”
Door Anja Beekman op woensdag 24 feb 2021 21
In juni 2019 is onze keuken geplaatst. Allemaal prima verlopen. Onze pannenkast heeft 2 draaiplateaus. Onlangs kwamen wij erachter dat in beide plateaus een scheur zit aan de onderkant. Dat is dus pas zichtbaar wanneer je de plateaus er uit haalt, wat wij deden om het kastje zelf schoon te maken. In de montagehandleiding staat dat ieder plateau tot 20 kg belast kan worden. In ons geval werd het ene plateau tot max. 8 kg belast, en het andere tot 10 kg. Dus dat kon het probleem niet zijn, maar hoe bewijs je dat? Contact opgenomen met Boer Staphorst. Maar de klacht werd meteen in behandeling genomen, we werden op ons woord geloofd. Nu valt dit wel onder garantie maar het is heel prettig als het goed opgelost wordt, zonder discussies. Inmiddels zijn 2 nieuwe plateaus gemonteerd. Complimenten voor de service!

Eerdere ervaring van 21 juni 2019: Nieuwe keuken gekocht. Heel prettig geholpen door adviseur Roeland, die goed met ons meedacht. Voor een paar onderdelen (schouw om afzuigkap en een paar apothekerskastjes) moest echt maatwerk geleverd worden maar dat is prima gelukt! Je wordt gedurende het hele proces, van offerte tot plaatsing, goed op de hoogte gehouden en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ook de plaatsing zelf verliep voorspoedig, erg fijn dat Boer all-round monteurs (bedankt Mark!) in dienst heeft die ook verstand hebben van b.v. gas- en water aansluiten. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een keuken.
FOTO VAN ANJA BEEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Martine Slob op maandag 22 feb 2021 21
Tijdens het uitzoeken van de keuken, zeer goed geïnformeerd maar ook goed rekening gehouden met mijn wensen en het budget. Verschillende rondjes door de zaak gelopen om de verschillen in blad, kookplaat, oven ect te laten zien. Maar ook meedenken over apparatuur, spatranden en hoogte van afzuigkap. Voor de plaatsing flink wat stress omdat de oplevering van het huis later werd, maar dat was geen probleem. Er werd direct geregeld dat alles kon worden opgeschoven, extra mankracht om alles voor mij op tijd af te krijgen. Echt super! En ook nog eens netjes en in 1 dag geplaatst! Alleen de koelkast komt iets later maar nog wel op tijd voor de verhuizing. Kan niet anders zeggen dat dit een zeer goede ervaring was!
FOTO VAN MARTINE SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate klantvriendelijke”
Door Rolf en Alice op donderdag 18 feb 2021 21
Keuken gekocht bij Boer Staphorst. Van begin tot eind uitstekende begeleiding en uitleg. Informatie mbt levering en plaatsing prima. Afspraak is afspraak. Plaatsing van de keuken tevens vlekkeloos. Uitermate klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ton Overweg op donderdag 18 feb 2021 21
De keuken is in alle rust en kalmte gemonteerd en keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door A. Kouwenberg op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Boer Staphorst is uitstekend. Ook het plaatsen van de keuken is prima verlopen.
FOTO VAN A. KOUWENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Catharina de Boer op zaterdag 13 feb 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen, bij het uitzoeken van de keuken. Er werd met ons meegedacht. Daarnaast kregen we een lunch en koffie met iets lekker omdat we uit den Haag kwamen. Hier is de klant koning. Goede service. De montage en installatie van de keuken: op een paar kleine punten na zijn wij tevreden. Hier hebben wij contact over gehad en dit werd goed opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Familie Kloosterman op donderdag 11 feb 2021 21
Goed advies. Fijn dat er rekening werd gehouden met onze wensen. Goed advies. Wij zijn erg blij met het eind resultaat. Super tevreden!
FOTO VAN FAMILIE KLOOSTERMAN
+ Toon extra foto van Familie Kloosterman
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door J. van den Hengel op woensdag 3 feb 2021 21
Klantgericht en kundig advies. Meedenken om tot een goede oplossing en resultaat te komen. Ruime keus in assortiment, modellen, materialen ed. Correcte en volgens afspraak aflevering, montage en afwerking.

Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: We hebben een badmeubel en een kast voor in de douche gekocht. Die kast hebben we gekocht op de keukenafdeling, omdat deze qua maat niet mogelijk was op de badkamerafdeling. Nadat we in onze badkamer het bad verwijdert hadden, bleek op de vloer de thermostaat van de vloerverwarming te zitten. Deze zat op een dusdanige afstand vanaf de muur, dat we een maatwerk kast moesten hebben om dit obstakel uit het zicht te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn dat zo met je wordt meegedacht”
Door Laurenz op maandag 1 feb 2021 21
Op het moment van schrijven zit ik in een grootschalige verbouwing. Bij de verbouwing moet veel gedaan worden, zijn veel vaklieden in de woning werkzaam en dienen de verschillende werkzaamheden op elkaar aan te sluiten. M.b.t. de keuken is alles verlopen zoals je zou willen dat het zou moeten, dit in tegenstelling tot de rest van de verbouwing.
1. De verkoop van de keuken is naar volle tevredenheid verlopen via Roeland Gernaat. Hierbij is goed met ons meegedacht in oplossingen en is vrijwel geen detail onbespreekbaar gebleven. heel fijn dat zo met je wordt meegedacht!
2. De planning: ruim voor levering van de keuken is een duidelijke planning gecommuniceerd m.b.t. installatie en montage van de keuken.
3. De installatie is vlekkeloos verlopen door Klaas, fijn was dat ik niks hoefde uit te leggen en zaken werden vervangen welke niet meer goed waren of ontbraken. Denk aan het plaatsen van een stopkraantje, plaatsen van een koof voor de afzuigunit, verwijderen van een bestaande toog en mogelijkheden m.b.t. het benutten van loze leidingen. De installatie is volgens afspraak in 1 dag afgerond.
4. De montage van de keuken is eveneens door klaas gedaan, hierbij ook een montage zonder op of aanmerkingen welke vlekkeloos is verlopen en volgens afspraak in 3 dagen is afgerond.
5. De oplevering: na montage krijg je de mogelijkheid om samen de keuken te doorlopen en wordt je gewezen op eventuele aandachtspunten om op te letten bij ingebruikname van de keuken. Ook na de oplevering ben ik door Roeland nog gebeld of alles naar wens is verlopen.

Samenvattend: een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met badkamer”
Door HM Kamphuis op maandag 1 feb 2021 21
Na lang wachten', wat ik wist de nieuwe badkamer gemonteerd. Ben paar keer in de winkel geweest om samen alles "bij elkaar te zoeken"' en erg fijn geholpen. Wel paar keer terug geweest en via telefoon wat afgesproken. Eindresultaat erg mooi!!! Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Ben en Manja Baack op zaterdag 30 jan 2021 21
Alles is volgens afspraak zeer correct afgewerkt. Ook tussentijdse afspraken waren mogelijk. Zeer korte lijntjes en goed bereikbaar. Alles op de geplande tijden uitgevoerd door zeer deskundige medewerkers. We zijn zeer tevreden met de nieuwe keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door j hammer op vrijdag 29 jan 2021 21
Onlangs bij mij een keuken geplaatst en zeer tevreden met het eindresultaat in de showroom deskundig advies gekregen en een top monteur aan het werk geweest echt vak werk!
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Gerwin Sloots op woensdag 27 jan 2021 21
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken, van begin tot eind zeer bekwaam geholpen. Duidelijke afspraken en vakkundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z door Boer”
Door Rogier de Haan op maandag 25 jan 2021 21
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boer, augustus 2020 besteld en januari 2021 kon die geplaatst worden. We hebben alles van A tot Z laten doen door Boer, dus zowel de demontage van de oude keuken als het stucwerk, de montage en nog wat schilderwerk. Op die manier hoef je zelf geen andere bedrijven te benaderen en de strakke planning te beheren, dat deed Boer allemaal. De bedrijven die bij ons kwamen voor deze klussen waren allen zeer vriendelijk en bekwaam! Er zijn een paar kleine dingetjes niet geleverd, maar dat werd geconstateerd en die worden zsm opgestuurd. Het is wel belangrijk dat als je afspreekt alles via Boer te regelen, dat je dan wel ook daadwerkelijk alles tot in de details bespreekt en dat ieder onderdeeltje in de prijsopgave zet. Zo was er een discussie over de koof; wij gingen er vanuit dat die erbij was berekend omdat die ook op de tekening stond en we dat hadden aangegeven weer te wensen, maar die was in eerste instantie niet meegenomen in de offerte en werd later (deels) extra berekend. Over de winkel, de kwaliteit van de spullen, de afwikkeling en het resultaat niks dan lof! Fijn bedrijf om zaken mee te doen!
FOTO VAN ROGIER DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Benders op zondag 17 jan 2021 21
Roeland heeft ons perfect geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze keuken. Eikenhout, kookeiland en mooie apparatuur. We zijn bij drie bedrijven geweest en hebben gekozen voor Boer Staphorst: Perfecte uitleg, goed meedenken en niet zomaar meegaan in de wensen van de klant maar ook kritische feedback geven met goede oplossingen. Uiteindelijk onze droom keuken samengesteld. Prijstechnisch zaten zij ook gelijk goed. Het plaatsen werd gedaan door Albert --> wat een vakman is dat. Alles super strak en recht. Helaas waren er twee apparaten (koffiemachine en vriezer) niet op tijd binnen. Deze zijn nageleverd binnen de afgesproken termijn en na afloop werden we gelijk door Roeland gebeld of alles nu naar wens was. Dit is in mijn ogen echt zorgdragen om je klanten. Kortom: Hier kun je gerust naartoe gaan.
FOTO VAN BENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat prachtige keuken”
Door Willem op woensdag 6 jan 2021 21
Keuken gekocht volgens afspraak heel goed geplaatst. Kleine beschadiging werd zelf geconstateerd en vervangen. Aanpassing geplaatst op ons verzoek. Resultaat prachtige keuken
FOTO VAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw badkamer superschoon afgeleverd”
Door Marco van Emmen op dinsdag 22 dec 2020 20
Wij hebben een badkamer gekocht en laten plaatsen door 2 toppers vd Boer. Vakwerk en deskundigheid, altijd stipt op tijd en doorwerken daar waar nodig. Het ging supersnel en na 1,5 week was onze nieuwe badkamer klaar en werd hij als klap op de vuurpijl ook nog heerlijk gepoetst door Patricia, een heel leuke vrouw. Ernst-jan en Jan super bedankt nogmaals en we missen onze gezellige lunches haha. Hartelijke groeten van Marco en Suzan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de levering en montering”
Door Brouwer op dinsdag 22 dec 2020 20
Goed geholpen met het maken van de juiste keuze van materialen voor onze nieuwe badkamer

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: De badkamer en toilet beneden is reeds geplaatst. Wij zijn tevreden over de levering en montering.
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing van de keuken”
Door Jasper op dinsdag 22 dec 2020 20
Goede plaatsing van de keuken. Mooi ontworpen en meegedacht. Boer was tevens flexibel om nog kleuren van de keuken aan te passen en uit te breiden qua opties. Alleen jammer dat hun extern ingehuurde schilder niet klantvriendelijk is, dat besmeurt de goede naam van Boer Staphorst wel.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door K.J.Beugelink op vrijdag 18 dec 2020 20
Keuken gekocht . Goede keuze geweest . Mooie kleuren. Goed advies. Keurige plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooie keuken”
Door Harold Stavast op dinsdag 15 dec 2020 20
We hebben een fantastisch mooie keuken opgeleverd gekregen, incl de schoonmaak in 1 woord geweldig! Wil ook de top monteur Ewout niet vergeten (vakman).
Reactie of foto toevoegen
“Prettige en goede service”
Door De Kimpe op maandag 7 dec 2020 20
Wij hebben bij Boer Staphorst een keuken gekocht en onlangs is die geplaatst. De keuken is helemaal geworden zoals wij het ons voorgesteld hebben en afgesproken hadden. Wij hebben de dienstverlening als heel prettig ervaren en ondanks de gevolgen van corona, kijken wij terug op een prettige en goede service vanuit Boer. Hartelijk dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door M van der Voort-Griffioen op vrijdag 4 dec 2020 20
Sinds een paar weken een prachtige badkamer. Geleverd door Boer Staphorst.
Mooier geworden dan verwacht!. Niek en Kyan waren gezellige kerels die super netjes hebben gewerkt. Bedankt mannen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Louis Postma op donderdag 3 dec 2020 20
Ik ben zeer tevreden over de keuken en is zeer professioneel en netjes geplaatst, dag later nog even door verkoper gebeld als alles naar wens was. Bedankt
FOTO VAN LOUIS POSTMA
Reactie of foto toevoegen
“Komt afspraken na”
Door B.Rosink op dinsdag 1 dec 2020 20
Keuken uitgebreid en vernieuwd prima advies gekregen ook de uitvoering is zeer goed verlopen kleine problemen zeer snel verholpen. Goede firma die de afspraken nakomt
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Maathuis op woensdag 25 nov 2020 20
Inmiddels alweer een dik jaar geleden dat we onze keuken hebben gekocht bij Boer. Nog steeds elke dag super blij met de keuken. We zijn destijds goed geholpen door Lammert. Hij dacht goed mee, was rustig en het belangrijkst niet opdringerig! Dat gaf ons een goed gevoel. Tijdens de levering kwamen we er achter dat de kraan niet paste, ook dit werd goed opgelost we konden er een andere voor uit zoeken en er werd wederom goed mee gedacht. Kortom dik tevreden en daarom afgelopen week ook de badkamer gekocht bij Boer! Ik raad Boer bij iedereen aan!!
FOTO VAN MAATHUIS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Joke op donderdag 19 nov 2020 20
We kochten een nieuwe badkamer en toilet. Van begin tot het eind goed begeleidt door alle medewerkers van Boer-Staphorst. Deskundig, zorgvuldig, werken netjes en weten voor elke vraag een oplossing. Het zijn vakmensen en weten waar ze het over hebben. We kunnen het echt aanbevelen. Vooral als je net als ons zelf een dergelijke verbouwing niet uit kunt en/of wilt voeren.
FOTO VAN JOKE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jettina op vrijdag 6 nov 2020 20
Wij zijn heel erg tevreden over Boer Staphorst. Bij het ontwerpen van de keuken werd goed met ons meegedacht en op vragen na de tijd werd snel en correct gereageerd. Tijdens het inmeten kregen wij nog een aantal goede tips over de verlichting en de vloer. Vervolgens werd de planning ons ruim voor de tijd medegedeeld zodat wij hier rekening mee konden houden. Inmiddels is de keuken geplaatst en ook hier zijn wij heel tevreden over, het ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dinie en Martien Thering op zondag 1 nov 2020 20
We zijn zeer tevreden over het plaatsen van onze nieuwe keuken. bij het uitzoeken zijn we uitstekend geholpen door Roeland. Het installatie werk en het plaatsen van de keuken is door Jeroen en Klaas uitstekend gedaan. Wij zijn er blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Erg plezierig”
Door G.J. Pieneman op vrijdag 23 okt 2020 20
Goede en deskundige installateurs. De werkzaamheden zijn zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Het bezoek en klantvriendelijkheid door de medewerkers in de showroom badkamers , hebben wij als bijzonder plezierig ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door D. Visser op woensdag 21 okt 2020 20
inventaris badkamer: bad, douchecabine en badkamermeubel vervangen door: inloopdouche met muur en nis, badkamermeubel, plaatsing nieuw toilet en designradiator verplaatst. De niet goed gemonteerde kranen in de douchecabine (scheef to.v. de voeg) zijn na melding aan Boer perfect herplaatst.
FOTO VAN D. VISSER
REACTIE VAN D. VISSER
nadere info: foto badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Fam. Huisman op vrijdag 16 okt 2020 20
We zijn super tevreden over onze badkamers en toilet! We zijn tijdens het uitzoeken erg goed geholpen. Het advies en meedenken was erg goed!
FOTO VAN FAM. HUISMAN
Wastafelmeubel
+ Toon extra foto van Fam. Huisman
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Ernst-Jan & Mariette van Leeuwen op donderdag 15 okt 2020 20
Wij zijn prima geholpen door de badkamer afdeling van Boer Staphorst bij het persoonlijk uitzoeken op smaak en indeling van onze nieuwe badkamer. Met goede regelmatige communicatie en het nakomen van afspraken zijn wij meer dan tevreden en raden wij hen zeker aan. Immers, het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
FOTO VAN ERNST-JAN & MARIETTE VAN LEEUWEN
De nieuwe badkamer
REACTIE VAN ERNST-JAN & MARIETTE VAN LEEUWEN
De (regen) douchekant van de nieuwe badkamer geinstalleerd door boer Staphorst.
REACTIE VAN MARIETTE
En grote complimenten voor het vakkundige en nauwkeurig werk van Jurrian de installatieinstallateur. Top werk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Gerards op dinsdag 6 okt 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht. Door de Corona werd de levering later. Wij werden hiervan op tijd in kennis gesteld en zodra er meer bekend was werd een nieuwe datum gepland en deze werd keurig na gekomen. Bij de levering van de keuken miste de vaatwasser en de spoelbak. Maar gedurende de dagen van de montage werd dit opgelost en de keuken werd super netjes en compleet opgeleverd. Naderhand werden we nog opgebeld of alles naar wens was. Een super service, super nette montage en ze doen wat ze beloven.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.vav Doorn op vrijdag 2 okt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden hoe snel en vakkundig de keuken is geplaatst .
Reactie of foto toevoegen
“Kan het bij iedereen aanraden”
Door Frits Borgman op donderdag 1 okt 2020 20
In mei van dit jaar een keuken gekocht bij Boer in Staphorst en deze week is de keuken geplaatst. Niets dan lof voor de verkoper, planner en iedereen die de verschillende werkzaamheden (plaatsen keuken, stucen en sauzen e.d.) hebben uitgevoerd. De planning van de diverse werkzaamheden liep perfect achter elkaar aan en alles gebeurde in goed overleg. Een paar kleine schoonheidsfoutjes (een te grote naad bij de koelkast en op één muur een iets te dunne stuclaag), maar dit wordt allemaal opgelost. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Hooijmaaijers op vrijdag 25 sep 2020 20
Wat zijn we blij met onze mooi badkamer! Je moet wat geduld hebben, want de wachttijd is best lang, maar dan heb je ook een prachtig mooi resultaat. In de weg ernaar toe is er goed met ons meegedacht. Het bleek dat er meer werk zat in het afbreken van de oude badkamer, daarom was het fijn dat er extra tijd voor uitloop was genomen. Daarbij waren de kosten gebleven zoals afgesproken. Tijdens de verbouwing hebben we te maken gehad met een onverwachte ziekenhuisopname met alle stress daaromheen, maar op Boer Staphorst konden we altijd rekenen met onze vragen en verzoeken. Met name onze steun en toeverlaat Jurrian was onmisbaar tijdens de verbouwing. We zijn heel blij dat we de keuze voor Boer Staphorst hebben gemaakt.
FOTO VAN HOOIJMAAIJERS
Het resultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Wilco Arendse op donderdag 24 sep 2020 20
keuken aangeschaft, goed voorgelicht, nette werklui.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Freek ten Kate op woensdag 23 sep 2020 20
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Boer. Prima stukje vakwerk. Zijn er super blij mee en zijn zeer tevreden over jullie. Vanaf het advies tot aan de plaatsing is alles perfect gegaan. Keurig bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Tjeerd kingma op maandag 21 sep 2020 20
Nieuwe keuken, badkamer, toilet beneden en betegeling vloer hal en keuken en verlichting. Slopen bestaande situatie en aanpassingen elektra en waterleiding alsmede verwijdering afval zonder veel overlast. Montage en afwerking professioneel in overleg met klant. Zal bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Guus en Joke Nijhuis op woensdag 16 sep 2020 20
Nieuwe keuken: wat een vakmanschap van Lammert bij het uitzoeken en wat een vakmanschap van Bennie bij het monteren! Subliem! Zeer tevreden. Ook de verdere werkzaamheden zijn zeer kundig en prettig gedaan, zowel het slopen, stucadoren, afschilderen als de gratis schoonmaakbeurt. Speciaal ook verrast door de kundigheid van Bennie bij het leggen van de PVC-vloer in de keuken, hoewel dat niet zijn officiële werkterrein was. Gezien onze eerdere ervaringen ook niet naar andere keukenboeren geweest, maar direct naar de echte keuken-Boer. En dat was een juiste keuze.
Nu gaan we genieten van onze schitterende keuken!
FOTO VAN GUUS EN JOKE NIJHUIS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door fam. Kiers op woensdag 16 sep 2020 20
Onze badkamer is helemaal vernieuwd tot onze volle tevredenheid. Het ervaren personeel heeft ons daarbij volledig verblijd door de fijne verzorging van zowel de offerte alsook de zorgvuldige installatie van het geheel. Perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Cnossen op dinsdag 8 sep 2020 20
Er is geleverd wat er besteld is, op de afgesproken tijd en zeer vakkundig ingebouwd. We zijn zeer tevreden met een mooie badkamer als eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door W. van Asperen op vrijdag 4 sep 2020 20
We hebben onze derde keuken vanzelfsprekend weer bij Boer gekocht. Een duidelijk (eerlijk) verhaal bij de koop. Geen verplichtingen o.i.d. Een vakkundige keukenmonteur, die erg netjes werkt. Oog voor detail heeft.
FOTO VAN W. VAN ASPEREN
Helemaal witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Chris en Martine van der Burg op woensdag 2 sep 2020 20
Afgelopen week heeft Boer Staphorst een prachtige keuken bij ons afgeleverd en gemonteerd. Het beeld wat tijdens ons verkoop gesprek werd gepresenteerd is daadwerkelijk zo geworden. Prettige bezorgers en een fijne monteur die meedenkt en praktische oplossing bedenkt in het werk. Helaas is de vries-koelcombinatie beschadigd maar ook daar werd snel op gereageerd. Op dezelfde dag kregen wij te horen dat een nieuwe koel-vriescombinatie is besteld en wordt nageleverd. Boer Staphorst bedankt voor deze mooie keuken en prettige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Inbouwkast en zonwering geleverd en gemonteerd”
Door Avsv op zaterdag 29 aug 2020 20
Enorme keuze en assortiment. Heel vriendelijk personeel. Leuk restaurant erbij. Mooie kwaliteit spullen. Je hoeft nergens anders heen voor de inrichting van je huis, want ze hebben alles.
Reactie of foto toevoegen
“Alles deskundig”
Door J leusink op woensdag 26 aug 2020 20
We hebben onze 2e keuken ook bij De Boer in Staphorst gekocht. Ook een badkamermeubel en kranen. Mede door eerdere goede ervaringen. Alles deskundig en met vakmanschap. Zeer tevreden! De winkel heeft ook prachtige artikelen!
FOTO VAN J LEUSINK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ervaren mensen”
Door Jelmer en Loes op dinsdag 25 aug 2020 20
We zijn goed geholpen met onze zoektocht naar een geschikte keuken. Er is volop keuze en ze zijn erg ervaren, dat merk je goed. Bij Boer Staphorst zijn ze niet opdringerig en krijg je het gevoel dat alles vrijblijvend is. Verwacht geen giga kortingen of andere acties, volgens ons is de prijs al realistisch. Wat misschien wel iets hipper zou kunnen is het ontwerpprogramma waar ze mee werken. Bij een ander keukenwinkel (waar exact dezelfde keuken een stuk duurder was) hadden ze een ander programma met erg mooie plaatjes.

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: De keuken is inmiddels geleverd en gemonteerd. Dit is ons goed bevallen, één kitrand zijn we niet tevreden over maar dat wordt nog opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door H Huisman op zondag 16 aug 2020 20
Ja we waren erg tevreden met het gehele proces van aankoop tot het plaatsen van de badkamer.
FOTO VAN H HUISMAN
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en behulpzaam”
Door Jan en Rita van Putten op zondag 26 jul 2020 20
Door de goede recensies en verhalen van bekenden zijn wij bij Boer Staphorst beland. Ook onze ervaring is dat het een heel goed bedrijf is met aardige en behulpzame mensen. Van het maken van een afspraak tot aan de rondleiding en het bestellen van een keuken. Wij zijn geholpen door Roeland en hij heeft lang met ons gezeten om alles goed uit te leggen en te laten zien wat de mogelijkheden zijn. We hebben er een hele mooie keuken uitgezocht. Na er een aantal weken goed over na gedacht te hebben ( want soms komen er ineens nog dingen in je op die je later te binnen schieten en die Roeland zonder problemen voor ons aanpaste) hebben wij de keuken besteld. Ook de aflevering ging prima. Wij hebben zelf de keuken geplaatst. Al met al zijn we heel tevreden en blij met het uiteindelijke resultaat. Nogmaals Boer....Bedankt !!!
FOTO VAN JAN EN RITA VAN PUTTEN
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Jan en Rita van Putten
+ Toon extra foto van Jan en Rita van Putten
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Erwin Moolhuizen op maandag 20 jul 2020 20
Een nieuwe badkamer gekocht bij Boer Staphorst. Een uitstekende keuze, en goed advies ontvangen. De monteur van Boer-Kin werkt netjes, en heeft gewoon een super mooie badkamer achter gelaten, met een super goede afwerking. Alle materialen waren keurig in één keer binnen. Kortom: een échte aanrader.
FOTO VAN ERWIN MOOLHUIZEN
Hoek met wastafel
+ Toon extra foto van Erwin Moolhuizen
Reactie of foto toevoegen
“Veel aankopen gedaan”
Door Kruizinga-Martens op vrijdag 10 jul 2020 20
Nadat badkamer, wc en keuken door Boer waren opgeleverd volgde de vloer op de begane grond. PVC in halletje, keuken, tussenhalletje en woonkamer. Gelukkig was er net genoeg materiaal over voor de trapkast in de woonkamer. Hier hadden we tijdens inmeten niet aan gedacht. Nu loopt alles mooi door. Het ligt er prachtig in. We kregen goed advies voor onderhoud en wat we onder de stoelpoten moesten doen tegen beschadiging en voor het soepel schuiven. Stoffeerders Paul en Berend bedankt. Toen ze alles al hadden ingepakt en weg wilden, vroegen we naar tips voor de afwerking van 2 trappen en onze bijkeuken in wording. Die kregen we en gelukkig namen ze meteen de maten, dus die kosten bespaarden we. We hoefden daarna alleen maar naar Staphorst te gaan om de kleuren van bekleding en vinyl te kiezen. We vroegen wel of beide mannen deze tweede vloerenklus ook mochten klaren. Zeer naar tevredenheid hebben ze toen alles afgerond. Inmiddels ook jaloeziën en rolluiken door Boer laten plaatsen. Wij vinden service een zeer belangrijk punt. Onze ervaring dat Boer deze service levert.

Eerdere ervaring van 18 april 2020: Badkamer en keuken aangeschaft. We zijn erg tevreden. Vanaf het 1e contact met adviseurs Grietje en Roeland is alles prima verlopen. Na een aantal bezoeken aan de showroom was alles naar onze wens uitgewerkt. Kin-Boer heeft alle werkzaamheden uitgevoerd. Jacco en Arjan zorgden er in 2 weken voor dat we nu een prachtige badkamer hebben. Voor de keuken werden meterkast, water, elektra en stucwerk ook door Kin-Boer uitgevoerd. Roelof en Henri plaatsten daarna in een paar dagen een hele mooie keuken. Alles verliep ondanks de Corona perikelen volgens planning. Tijdens de werkzaamheden werd alles overlegd en goede adviezen gegeven. Er is hard gewerkt en tijdens de pauzes was het ook nog eens erg gezellig. Boer bedankt. We kunnen gebruik maken van de schoonmaakservice, maar i.v.m. de huidige Corona situatie besloten dat maar niet te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Martin Pullen op zondag 5 jul 2020 20
Wij hebben onze keuken gekocht bij Boer Staphorst deze is zeer vakkundig geplaatst. De service en kennis in de winkel was uitmuntend, er werd goed meegedacht maar ook eigen ideeën gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jan Koekoek op vrijdag 3 jul 2020 20
Aanschaf nieuwe keuken, aanbrengen vloerverwarming divers schilder en stucwerk. Alles naar wens uitgevoerd. Kleine tegenslagen zijn snel en professioneel opgelost. Qua service en afhandeling een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annette & Harry op woensdag 1 jul 2020 20
Na zeer plezierige gesprekken over de lay-out én inrichting van onze keuken, zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Het is gewoon een super keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Nel en Jan de With op donderdag 25 jun 2020 20
Goed advies, veranderingen worden op tijd gemeld. Heel goede keuken monteur met goede stagiaire
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden van A tot Z”
Door Familie de Vries Steenwijk op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn meer dan tevreden over onze contacten met de keukenafdeling van Boer Staphorst. We zijn hartelijk ontvangen en goed geïnformeerd en geadviseerd door de heer Dave Schokker. Vervolgens een zeer prettig iemand over de vloer om de keuken te monteren: de heer Bert Veldman. De keuken ziet er prachtig uit na ook nog eens gebruik gemaakt te hebben van de voortreffelijke service: de keuken werd tot slotte gratis schoongemaakt. En dat is geen grap, zoals sommigen dachten. Kortom: tot dusverre tevreden van A tot Z. Boer Staphorst? Een aanrader.
REACTIE VAN FAMILIE DE VRIES
Dit is het geworden! Is ie mooi of is ie mooi!?
FOTO VAN FAMILIE DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing toilet”
Door Judith op zaterdag 13 jun 2020 20
Heel goed geholpen. Verkoper dacht goed mee. Hij heeft gezorgd dat ons toilet op tijd geplaatst werd. De monteur werkte keurig en was zeer vriendelijk. Het eindresultaat is heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankopen”
Door R.Kamminga op zaterdag 6 jun 2020 20
Gekocht: 2 pers. badkamermeubel met spoelbakken en kranen. Dubbele spiegelkast met verlichting. Inbouwreservoir met hangend closet. Douche-cabine met glazen deur en douchegarnituur en een designradiator.Wand- en vloertegels.In het toilet een inbouwreservoir met hangend closet. Wand- en vloertegels.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Keetbaas op maandag 1 jun 2020 20
Vanaf begin bij u in de zaak, goede adviezen en begeleiding. Zeer behulpzaam personeel. Als iets niet helemaal paste kwam men met goede, leuke alternatieven. Veel wat ik in gedachten had is helemaal uitgekomen. De monteurs waren zeer ervaren, behulpzame mensen. Dachten met je mee en hadden soms verrassende alternatieven. Ook de extra werkzaamheden werden zonder meer uitgevoerd. En, ben zeer tevreden en blij over het eindresultaat! Alles werkt perfect en hoop er nog lang van te genieten. +3 foto's bijgevoegd).
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Rowan op donderdag 28 mei 2020 20
We hebben een badkamer bij Boer Staphorst gekocht. Prima begeleiding van Dennis gekregen bij het uitzoeken en bij elkaar matchen van alle badkameronderdelen. We moesten wel 10 maanden wachten voordat de badkamer kon worden geplaatst, maar ja daar was Dennis vanaf het begin duidelijk in. Het was toen onze eigen keus om toch voor Boer Staphorst te gaan en niet voor een andere badkamerspecialist, die waarschijnlijk de badkamer eerder zou kunnen hebben plaatsen. De reden dat we ondanks deze lange wachttijd toch voor Boer Staphorst gingen was dat we alleen maar goede verhalen over dit bedrijf gehoord hadden. Levering van de goederen ging in goed overleg en de goederen werden netjes afgeleverd. Het plaatsen van de badkamer door Ernst-Jan (en Jeroen tijdens de eerste 4 dagen) ging heel goed. Er was genoeg ruimte voor overleg, hij gaf goede tips over een efficiënte inrichting van de badkamer, dacht met je mee en hij was heel prettig in de omgang. Aan het eind van iedere dag nodigde Ernst-Jan ons uit om met hem het resultaat van die dag te bekijken en konden we overleggen. Ook werd er tussendoor overlegd met ons, mocht dat nodig zijn. Toen de badkamer bijna klaar was, gingen we alles na en zagen we een aantal imperfecties, bijv. een tegel die een beetje uitstak op het wc-blok. Geen probleem, zei Ernst-Jan, dat ga ik herstellen. Dit gold ook voor een aantal andere kleine foutjes. Resultaat was een bijna perfecte badkamer. Dat de tegels boven de deur een beetje scheef lopen heeft niets te maken met de vakbekwaamheid van Ernst-Jan, want het kozijn van de deur loopt scheef en dat zit dus in het huis. Dat kan de beste tegelzetter van de wereld niet oplossen. Enige minpuntje: de container met puinafval stond een dag langer voor de deur (dan afgesproken) voordat deze werd opgehaald, maar er zijn ergere dingen... De badkamer krijgt een 9,5 en daar ging het uiteindelijk om. Boer Staphorst is vrij prijzig, maar ze leveren zeker zeer goede kwaliteit voor die prijs en dat is het zeker waard! Groot compliment!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Pierik op maandag 25 mei 2020 20
Erg tevreden met onze nieuwe keuken. Prima offerte, tijdige en volledige levering/installatie en een super goede service. Henri heeft vakwerk geleverd!

Eerdere ervaring van 26 oktober 2017: Wij zijn bij het uitzoeken van een badkamer uitstekend geadviseerd door Dennis. In alle rust een goede keuze kunnen maken. De installatie werd verzorgd door Jacco. Wat een vakman! Kortom, we zijn zeer tevreden en bevelen Boer-Kin van harte aan.
FOTO VAN PIERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door W. Koopman op maandag 18 mei 2020 20
Zeer ervaren en allround vakman in huis gehad voor sloop- en herstelwerkzaamheden. Vloer storten, tegelzetten, elektra en water door een man uitgevoerd. Wij waren blij verrast met het mooie resultaat, goede afwerking en netheid van werken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door GHD van Brug op vrijdag 15 mei 2020 20
Goede info bij verkoop, afspraken voor installatie en de installatie en nazorg. Al met al super tevreden
FOTO VAN GHD VAN BRUG
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service op toilet”
Door Vincent van Bemmel op donderdag 14 mei 2020 20
Topservice, na 2,5 jaar ging onze fonteinkraan stuk. Niet alleen kregen we een nieuwe kraan hij is ook ongevraagd en kosteloos gemonteerd. Zeer tevreden en een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring het delen waard”
Door Dietrich Driessen en Ton Roelofs op dinsdag 12 mei 2020 20
Vanaf de start van het aankoopproces van de keuken tot en met de plaatsing en schoonmaak top geregeld. Klantgerichte houding, prima uitleg, meedenken, geen "snelle verkoopbabbels". Heer Dave Schokker adviseert zeer goed, de installateurs werken gedegen en netjes, communicatie helder en transparant. Tja, onze ervaring....een die we graag delen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam. Lam op vrijdag 8 mei 2020 20
Heel vriendelijk personeel op alle afdelingen. De monteur was zeer vakkundig, vriendelijk en gezellig. De verkoper badkamerafdeling verdiend een pluim, hij was altijd snel met antwoorden op al onze vragen en begripvol.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H. Witter op dinsdag 5 mei 2020 20
Op een zeer prettige manier zijn wij door de adviseur begeleid in en door het proces van de keuze en aanschaf van onze nieuwe keuken. Dit heeft geleid tot een prachtig eindresultaat!
FOTO VAN H. WITTER
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Positieve en negatieve punten”
Door Marlet op zaterdag 2 mei 2020 20
Eind vorig jaar keuken en bijkeuken bij Boer gekocht. We hadden prettige gesprekken met Dave, goed ontwerp. Hij luisterde naar onze wensen, kwam met tips. We zijn meerdere keren geweest, over een paar aspecten van de keuken hadden we twijfels. Elke keer werden we hartelijk ontvangen. Wel zelf goed informeren over de praktische kant van bepaalde zaken. Zo kregen we van een ander keukenbedrijf andere praktische informatie, wat we konden gebruiken bij de koop van de keuken. We zijn met Boer in zee gegaan, vanwege eerdere positieve ervaring. We hebben zelf de keuken geplaatst. Bij het plaatsen van het werkblad bleek deze te klein te zijn. Bleek dat ons niet is verteld, dat wij zelf de maten van de muren moesten aanpassen aan het werkblad i.p.v. andersom... Bij het inmeten van de keuken is niet naar ons geluisterd. Degene die kwam meten "banjerde" door het huis. Ook later bleken we niet met hem te kunnen communiceren, vanwege zijn negatieve houding. Als de maten, die we zelf hadden opgegeven, aangehouden waren, had het werkblad perfect gepast; Als we zijn maten hadden aangehouden, was het werkblad net voor een muurtje uitgekomen. Samen met Dave zijn we gelukkig tot een prima oplossing gekomen: spatrand voor de helft van de prijs.

Positieve punten: we hebben nu een mooie keuken, waar we zeer tevreden mee zijn. Is met ons meegedacht en tot een goede oplossing gekomen.

Negatieve punten: Door degene die kwam inmeten, is slecht geluisterd en gecommuniceerd. De volgende keuken komt mogelijk wel weer bij Boer weg, mits iemand anders komt meten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.