Feedback
9,4

Boer Staphorst

Website: www.boer-staphorst.nl "Uitstekend" score uit 165 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.boer-staphorst.nl | tel: 0522-466800 | Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

In 2015 is Boer Staphorst verkozen tot beste zelfstandige winkelier van 2015-2016. Boer Staphorst wist een 8,6 te scoren op relevante koopaspecten voor de consument, zoals service, prijsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding.


Ervaringen
Er zijn 165 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren121 ervaringen
4 sterren38 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Goed geholpen”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Prima geplaatst, alles in een keer goed, zoals het hoort. Goede communicatie. No nonsense bedrijf, prima mensen en een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedrijf zonder onzinprijzen”
Door Koopman op dinsdag 27 feb 2018 '18
we hebben een keuken gekocht bij de Boer en zijn zeer tevreden over hoe wij zij n geholpen zowel bij de verkoop als de nazorg . Contact verliep niet met meerdere personen en was niet moeilijk . , verder is het een bedrijf zonder onzinprijzen . Een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hard werkende mensen”
Door Ilse Gosens op maandag 25 sep 2017 '17
We hebben een keuken gekocht. Boer heeft hard werkende mensen. Meedenkend en volgens afspraak. Lekker helder dus. Zowel de toonzaal ervaring als de plaatsing was meer dan prima. In de toonzaal zijn onze uiteenlopende smaken tot een geheel gevormd en de plaatsing ervan voldoet volledig aan onze verwachtingen. Voor de opleverpuntjes is een nieuwe afspraak gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vakwerk”
Door Fam.Kruyen Meppel op zaterdag 7 apr 2018 '18
We zijn ontzettend tevreden over Boer Staphorst, in de winkel hebben we een goed advies gekregen van Patrick Akse. En het plaatsen van de badkamer en tegelen van de bijkeuken en wc is gedaan door Johan Dunnink . Hij heeft dit ontzettend netjes gedaan. Johan super bedankt !! Je bent een vakman!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Henny Schuiling Askvik op maandag 24 okt 2016 '16
Mijn ervaring is zeer goed Ik heb een nieuwe keuken gekregen.Zowel de mensen bij de voorlichting en informatie en de uitvoerders waren goed en werkten netjes.Het resultaat is erg mooi. Ik kan de Firma Boer aanbevelen aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Boven verwachting goed”
Door Annie en Bas van Elk op maandag 13 jun 2016 '16
Wij kochten een badkamer, zoals die in de showroom staat. Al onze wensen zijn door de verkoper op papier gezet en getekend. Ook de toiletgroep is in dezelfde stijl uitgevoerd. De uitvoering van het werk door Multi Montage [onderdeel van Boer] is boven verwachting goed. De monteur dacht in alle gevallen met ons mee en gaf ons welgemeende en gefundeerde adviezen. Super! Wij genieten dagelijks van onze aankoop en zijn er super blij mee.
FOTO VAN ANNIE EN BAS VAN ELK
Badkamer met toilet
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Promotor”
Door Jeanne Peters op dinsdag 4 jul 2017 '17
Complimenten aan Marten de Boer, wat een hartelijke ontvangst en wat heeft hij door goed naar mij te luisteren een mooi keukenplan gemaakt. Ik ben stap voor stap op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en telkens weer is er nagekomen wat er gezegd is. Ik ben een promotor van de firma Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Blij met installatie”
Door W. Steenbeek op woensdag 6 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken van jullie gekocht. en door jullie geinstalleerd prima op de hoogte gehouden voor de levering etc. en zeer vakkundig geinstalleerd (door Theo lamers) er word ook meegedacht door de monteur over dingen enz. keuken zit er prachtig in!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Resultaat volledig conform verwachting”
Door Nico Boer op donderdag 4 mei 2017 '17
Zeer tevreden over adviezen/begeleiding bij aankoop van zowel badkamer als keuken door deskundig, geduldig en vriendelijk personeel. Oplossings gericht denken. Montage keuken uitstekend. Resultaat volledig conform onze verwachting. Alle verpakkings materialen door monteur afgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zekere aanrader”
Door Martin en Serana van der Vegt op zondag 27 nov 2016 '16
Heel goed geholpen bij de aanschaf van de keuken (Marten de Boer). Alles is op tijd doorgegeven en geleverd door hun eigen distributieafdeling. De installatie werd verzorgd door hun huisinstallateur (Kin installaties). De installateur (Ewoud vd Berg) was super secuur en heeft alles netjes afgewerkt achtergelaten. Tijdens het plaatsen hebben we besloten nog een spatrand toe te willen voegen, wat door de installateur opgepakt is, doorgegeven aan Boer Staphorst. De volgende dag is er direct contact met ons opgenomen om alles te regelen, zo ook met een paar kleine aanpassingen mbt de verlichting. We zullen Boer Staphorst zeker aanraden, omdat de service super is en de prijs-kwaliteit goed.
FOTO VAN MARTIN EN SERANA VAN DER VEGT
Ruime keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Gerrit en Marleen Mijnheer op maandag 16 okt 2017 '17
5 weken hebben de mannen van kin bij ons gewerkt, voor Boer Staphorst.Badkamers wc keuken nw. vloer enz. En ze hebben super hard gewerkt en ons vele goede adviezen gegeven ,het was ook nog eens ontzettend gezellig met elkaar ...ps.t was wel erg stil toen ze zomaar ineens weg gingen omdat alles klaar was...Wij zijn zeer tevreden en gaan voor verdere klussen wel weer naar Boer Staphorst .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijn en vriendelijk”
Door Peter Brands op zondag 3 sep 2017 '17
Heel fijn advies, is er een probleem word er samen naar een oplossing gezocht, goede kwaliteit, en erg vriendelijk personeel!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Familie Klijnstra op donderdag 24 aug 2017 '17
We hebben bij Boer in Staphorst zowel onze nieuwe keuken als de nieuwe badkamer gekocht. Mede dankzij de goede adviezen en ideeën van beide adviseurs is er het resultaat prachtig geworden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget. Ook complimenten voor de monteur: erg vakkundig en correct.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Leverancier voor badkamer”
Door Johan Langenkamp op donderdag 5 jan 2017 '17
Nagenoeg alle producten voor de badkamer gekocht. Werkzaamheden in eigen beheer gerealiseerd. We hadden reeds een Moodboard en detailtekeningen in eigen beheer gemaakt. Uitstekend door Clarinde geadviseerd tot in detail. 3D tekening gerealiseerd als zeer waardevolle serice. Wat zij niet wist werd gelijk nagevraagd bij leveranciers en/of kwam met prima alternatieven. Bij leveringen waren een aantal kleine tekortkomingen, zijn echter ogenblikkelijk naar volle tevredenheid opgelost en zonder bijkomende kosten.
FOTO VAN LANGENKAMP
+ Toon extra foto van Langenkamp
+ Toon extra foto van Langenkamp
+ Toon extra foto van Langenkamp
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Correct”
Door Wout van Drunen op maandag 26 jun 2017 '17
In de winkel goed advies voor nieuwe badkamer en toilet. Plezierig geholpen, volop tips, keurig uitgewerkt en bevestigd. Alles op tijd en correct geleverd en geïnstalleerd. Gedurende installatie prima contact met uitvoerenden. Ook kwam men van tijd tot tijd met tips, of werd gevraagd om onze mening. Kleinigheid gemeld en direct verholpen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Showroomkeuken”
Door Bakker, Kraggenburg op woensdag 28 mrt 2018 '18
Keuken gekocht zoals gezien in showroom. Kleur wijkt door verlichting in showroom zeer sterk af van kleur in daglicht. Ook het feit dat er na bestelling nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden is niet besproken (staat wel in koopovereenkomst trouwens). Bij montage blijkt dat er kasten in verkeerde kleur geleverd zijn. Monteur probeert ons over te halen om een en ander toch te laten zitten. Een en ander opnieuw bestellen duurt 5 (!) weken. Wij bestelden een vrijstaande oven. Deze blijkt bij montage of boven het aanrechtblad geplaatst te moeten worden (warmte) of er moet een warmteschild geplaatst worden tussen oven en aanrechtblad. Ook dit is niet besproken en moet nu alsnog opgelost worden. Het bedrijf Boer heeft een mooie en degelijke uitstraling maar in ons geval is de uitwerking niet beter dan bij de 'keukenman' op de hoek. Excuses worden gemaakt met de tekst; "wij zijn al blij dat het niet een heel grote keuken is met bijvoorbeeld een kookeiland, anders hadden de kosten voor ons wel heel hoog opgelopen." Sterk staaltje bagatelliseren. Een gebaar van Boer zou iets goed kunnen maken. Onvoldoende voor deze wijze van handelen.
REACTIE VAN BAKKER
Onmiddellijk na mijn review op deze site wordt er contact opgenomen. Excuses en het bedrijf gaat er alles aan doen om een en ander op korte termijn te herstellen. Vier weken later wordt de keuken afgemonteerd en eerlijk is eerlijk, het ziet er mooi uit. We zijn tevreden. Uit coulance mogen we de 'verkeerde' kasten houden. Wel zelf om moeten vragen trouwens en als wederdienst graag een positievere review op deze site. De monteur(s) is overigens een vakman, klasse!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door Mw. H. Scholten op woensdag 21 dec 2016 '16
Prima geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Opmeten: goed en bruikbare suggesties gekregen. Bezorging: heel goed, alles was snel boven. Plaatsen: goede meedenkende monteurs die heel netjes gewerkt hebben. Zeer goede ervaring met alle afdelingen van Boer.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Blij ermee”
Door W. Molenaar op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Wij zijn bij het kopen van onze nieuwe keuken geweldig geholpen bij de keuze van materialen. Ook goed geïnformeerd over de levering. De voorbereidingen liepen ook perfect. Het plaatsen was heel plezierig, wij zagen onze droomkeuken groeien. Het personeel was beleefd en vriendelijk en werkte erg netjes. Wij zijn zeer blij met Boer-Staphorst!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volgens schema”
Door Evekine Blekkenhorst op donderdag 1 feb 2018 '18
Goed advies gekregen in de showroom, er werd alle tijd voor uitgetrokken. Plaatsing badkamer ging volgens schema en er werd nauwkeurig en netjes afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Badkamerrenovatie”
Door Debora van der Vlis-Hekman op maandag 19 dec 2016 '16
De ruim 25 jaar oude badkamer en het toilet moesten totaal gerenoveerd worden. Bij toeval kwam ik bij Boer Staphorst terecht. De hulp die werd geboden om tot een goed plan te komen was buitengewoon kundig, efficiënt en vriendelijk. Bij Boer wordt met je meegedacht!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keurig werk”
Door E. Agterhuis op donderdag 25 jan 2018 '18
Wij kregen goed advies in de winkel en er werd meegedacht over de mogelijke inrichting. De montage van de badkamer verliep prima. Met de monteurs waren goede afspraken te maken. Ze hebben keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch”
Door Willeke op woensdag 6 dec 2017 '17
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekozen en laten plaatsen.
In een woord: fantastisch! Vanaf het allereerste keuze moment tot en met de plaatsing vakwerk.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Jan en Lydia op woensdag 14 dec 2016 '16
We hebben hier de keuken gekocht, vloeren, plissegordijnenen en de meubels. Fijne verkopers, vriendelijk. Goede service. Gaven goede adviezen! Alles op tijd geleverd en zeer kundig ook degene die alles hebben gelegd en geplaatst hebben. Bedankt voor onze mooie woning.
FOTO VAN JAN EN LYDIA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Naar wens gegaan”
Door Josien op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Ik heb mijn keuken bij de Boer in Staphorst gekocht. Alles is naar wens verlopen. Goed geholpen in de winkel beide keren dat ik er was. Bezorging ging volgens afspraak. Installatie van de keuken zelfs eerder mee gestart dan in eerste instantie gepland was.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voortreffelijke uitvoering”
Door W.L.B. Wilschut op maandag 28 nov 2016 '16
Na eerdere ervaringen met een nieuwe keuken is onlangs mijn badkamer geheel vernieuwd. En net als bij de keuken is alles voortreffelijk uitgevoerd. Vwb. de keuken heb ik nooit meer een monteur van Boer-Staphorst nodig gehad, het was in één keer goed. En dat is toch niet gebruikelijk in de keukenbranche. De contacten in de winkel en met de monteur waren open en hartelijk. Er wordt met je meegedacht. Het werk is schoon opgeleverd en de overlast is zoveel mogelijk beperkt. Ik kan Boer-Staphorst met een gerust hart bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima”
Door D ter Haar op dinsdag 10 jan 2017 '17
Prima verkoper/ goede begeleiding/ alles volgens afspraak / mooi gemonteerd en afgewerkt. problemen werden direkt opgelost en alles in goed overleg geplaats er werd meegedacht over alles.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Complete keuken”
Door Wim en Barbara Vrooland op vrijdag 17 jun 2016 '16
Wij hebben een complete keuken gekocht wij zijn bijzonder goed geholpen in de winkel door Harold Timmerman en ook heel goed geadviceerd wat wel en wat niet te kopen bijzonder prettig . Ook het bezorgen van de keuken ging netjes en zorgvuldig en op tijd .dan nog het inbouwen van de keuken dit is gedaan door Albert Hulst Dit is een vakman waar je zuinig op moet zijn alles is keurig gemonteerd en afgeleverd wij zijn er blij mee top team.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door Marion Stroeve op donderdag 15 feb 2018 '18
Wij hebben met veel plezier onze badkamer uitgezocht en gekocht bij Boer Staphorst. Wij zijn hier vaste klant, ook onze keuken, vloeren, inbouwkasten etc. hebben we hier de afgelopen jaren gekocht, altijd naar volle tevredenheid!
FOTO VAN MARION STROEVE
Nieuwe badkamer met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Op alle fronten goed bevallen”
Door Anne Jan en Hetty Hamming op dinsdag 28 feb 2017 '17
Op alle fronten is het ons goed bevallen. Vanaf het helpen in de winkel om de keuken uit te zoeken tot het plaatsen in huis. Afspraken die gemaakt werden, zoals de afgesproken tijden, werden altijd nagekomen. Zelfs als wij nog iets te vragen hadden o.i.d. werd er heel snel teruggebeld. De arbeiders waren kundig en ook nog eens gezellig! We zijn tevreden met onze nieuwe keuken! Allemaal bedankt!
FOTO VAN ANNE JAN EN HETTY HAMMING
Aanblik op de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Deskundig geholpen”
Door Jeroen op woensdag 10 mei 2017 '17
Deskundig geholpen bij het uitzoeken van de keuken door Dave. Er werd goed meegedacht met onze wensen en gekeken naar wat er mogelijk was. De keuken is netjes in elkaar gezet door monteur Theo. Kleine obstakels werden gelijk opgelost en deskundig verholpen. Er werd goed gekeken naar de details, wat voor een mooie afwerking heeft gezorgd.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door J.B. Swienink op dinsdag 13 dec 2016 '16
Bij het ontwerpen van het nieuwe toilet, heel goed geholpen. Onze smaak werd goed aangevoeld en er werd ruimschoots tijd genomen om alle details goed in te vullen.
Ook de feitelijke inrichting van het toilet en alles wat daarbij hoort is goed gegaan. Vriendelijke en behulpzame monteur die bovendien goed "meedacht" bij de inrichting.
FOTO VAN J.B. SWIENINK
Toiletontwerp
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Juiste plaats”
Door Familie Smit op donderdag 27 okt 2016 '16
Vanaf het begin kregen we het gevoel dat we bij Boer Staphorst op de juist plek waren voor onze nieuwe badkamer. In het eerste gesprek met Monique Lindenholz bleek dat zij onze wensen goed begreep. Met haar vakkundigheid had zij al snel in een 3D tekening een schets voor ons klaar.Ook door het vakmanschap van monteur Ron, die de badkamer heeft geplaatst genieten wij van onze heerlijke badkamer en zijn hier zeer tevreden over. Een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Pierik op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn bij het uitzoeken van een badkamer uitstekend geadviseerd door Dennis. In alle rust een goede keuze kunnen maken. De installatie werd verzorgd door Jacco. Wat een vakman! Kortom, we zijn zeer tevreden en bevelen Boer-Kin van harte aan.
FOTO VAN FAM. PIERIK
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij met de keuken”
Door Fam. j Brand op vrijdag 3 nov 2017 '17
In 2009 hebben we een keuken bij jullie gekocht, en door deze goede ervaring hebben we dit jaar in ons nieuwe huis wederom een keuken bij jullie uitgezocht! Wij zijn hier erg blij mee! Vooral de service was een 10! Marten heel erg bedankt hiervoor!
FOTO VAN FAM. J BRAND
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanbevelen”
Door Fam. van Hoeijen op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs een badkamer gekocht en laten monteren. Onze ervaring is uitermate goed. Er wordt in de winkel goed meegedacht om een offerte te maken die aan alle wensen voldoet en tevens aansluit bij het budget. De montage verliep goed. Mooi werk geleverd en goede afspraken te maken met de monteur. Zelfs het toevoegen van extra wensen was geen probleem. Enige punt van kritiek is de lange wachttijd voor de start van de montage. Wij hebben bijna een half jaar moeten wachten. Achteraf gezien is het eindresultaat al het wachten wel dubbel en dwars waard geweest. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte service”
Door M.C.A. de Gruyter op maandag 6 mrt 2017 '17
Bij Boer Staphorst heb ik de keuken gekocht. De vele modellen en opstellingen zijn schitterend. De service is perfect. Vandaar dat ik dit bedrijf van harte wil aanbevelen. Ook voor badkamers , woninginrichting, en leuke cadeaus zou ik naar Boer Staphorst gaan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verandering badkamer”
Door Familie Knape op donderdag 10 nov 2016 '16
Drie jaar geleden kochten wij tot volle tevredenheid onze keuken bij Boer in Staphorst.Nu wij onze badkamer wilden veranderen stapten we meteen naar Boer en zijn meer dan tevreden,goed geadviseerd en een prima monteur: klasse
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zelfplaatsing”
Door L.velthuis op woensdag 2 mrt 2016 '16
Een keuken gekocht .Het personeel dat weet waar ze over praten .Wij zij super geholpen door Marten de boer .Door dat je het gevoel hebt dat je nog klant bent. Het is de tweede keuken en net als de vorige keuken zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Meer dan tevreden”
Door Marita Stroomberg-van Helmondt op woensdag 22 nov 2017 '17
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de eindafhandeling van de installatie van de badkamer zijn wij meer dan tevreden. De aandacht, meedenken en goede adviezen geven, de medewerkers, de service, de extra's, het nakomen van afspraken en de nazorg. Alles was 100%.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Weet waar men over praat”
Door Sander en Frederike van Uden op donderdag 4 mei 2017 '17
Vanaf het eerste moment dat wij bij Boer Staphorst binnenkwamen hebben wij ervaren dat men daar weet waarover men praat. Realistisch in mogelijkheden voor onze badkamer, degelijk advies en altijd alle afspraken nakomend. Patrick heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de verschillende elementen en daarbij goed onze wensen voor ogen gehouden. De daadwerkelijke montage van de badkamer verliep heel deskundig. Alles werd op nette wijze maar ook heel degelijk en nauwkeurig gemaakt door monteur Jan. Hij dacht met ons mee met de uitdagingen die de badkamer met zich meebracht en wist voor alles een oplossing. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en bij een eventuele volgende klus schakelen we Boer (en Jan) zeker weer in!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A.den Besten op maandag 8 mei 2017 '17
Zowel in de winkel als via de mail goed geholpen en voorgelicht over de keuken die wij hebben aangeschaft.Ook de vlotheid van levering en montage verdient een pluim.Er werd vlot en vakkundig gewerkt.Wij zullen Boer zeker aanbevelen bij adspirant kopers binnen onze kennissenkring.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Totale plaatje klopt”
Door Theo op maandag 9 mei 2016 '16
Onlangs op onze bestaande keuken een nieuw keukenblad met spoelbak en kraan gekocht. Na meerdere zaken te hebben bezocht, bij De Boer langsgegaan en gebleven, vanwege zeer accuraat advies en ruimte voor overweging. De prijs was ook goed en achteraf geen spijt van deze keuze. Inmeten en montage uiterst nauwkeurig met fatsoenlijke mensen. Communicatie is op orde en planningsflexibiliteit ook. Totaal plaatje klopt.
FOTO VAN THEO
Keukenblad met 5 pits gasstel en wasbak
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Rietveld op zondag 28 feb 2016 '16
wij hebben geen keuken maar een badkamer gekocht! Alles is prima verlopen. Vriendelijke en zeer service gerichte monteur (Albert). Zelfs toen het spekglad was (wij wonen in een buitengebied) waren ze er toch. Wij willen wel opmerken dat Albert een jonge knul bij zich had die het vak moet leren, maar deze knaap moet toch echt zijn houding veranderen! Wj als klant hadden niet echt het idee dat hij ervoor gaat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super advies”
Door Bas op dinsdag 25 apr 2017 '17
Bij Boer-Staphorst een badkamer gekocht. Super advies en mensen die met je meedenken. Tijdens het monteren kon er zelfs nog iets gewijzigd worden.
Het monteren duurt iets aan de lange kant. Daar staat tegen over dat alles op de millimeter nauwkeurig gemonteerd is! Dit is zeker het wachten waard! Prijs kwaliteit is top. Bij een grote badkamer gigant ben je niet veel voordeliger uit....
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Liefde voor het werk”
Door Gezien Schotman op donderdag 23 feb 2017 '17
Vriendelijke en persoonlijke service en goede afspraken. Er wordt netjes gewerkt en goed overlegd, van eerste afspraak in de winkel tot en met de gehele installatie.
Medewerkers toonden veel vakkennis en liefde voor het werk.
FOTO VAN GEZIEN SCHOTMAN
Badkamerfoto
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies bij keukenaankoop”
Door W. Schraa op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We werden goed geadviseerd door Dave. Na orderbevestiging nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Dit was geen enkel probleem. Goede communicatie over levering en installatie. Na het plaatsen moest nog een aanpassing worden gedaan. Dit werd meteen de volgende dag ingepland.
FOTO VAN W. SCHRAA
Keuken met barkrukken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door M.Dalebout op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Wij hebben goede ervaring met Boer Staphorst.We werden prettig geholpen in de showroom met de keuze van een nieuwe badkamer en aparte toiletruimte.De monteur was vakkundig en leverde goed werk.Hij dacht met ons mee. Het concept dat Boer alles uitvoerde, van sloop tot afwerking,sprak ons erg aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Denken goed mee”
Door Morsink op maandag 4 sep 2017 '17
Zeer goede vakmensen, denken goed mee met onze wensen en een prima service
FOTO VAN MORSINK
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zorgvuldig”
Door J. Meesters-Nijhof op vrijdag 4 aug 2017 '17
Goede service, de monteurs werken netjes. (Het stucwerk gaf wel de nodige afdrukken op de looproute) Het plaatsen van de nieuwe keuken gebeurde zorgvuldig
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Naar tevredenheid geholpen”
Door Familie op dinsdag 7 jun 2016 '16
We zijn goed geholpen bij het maken van een keuze van de badkamer. Ook het plaatsen is naar grote tevredenheid verlopen. Kleine obstakels die we tegenkwamen zijn door de monteur naar tevredenheid verholpen! Ja, ik ben tevreden over de kwaliteit die Boer Staphorst levert!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door A. Dragt op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben een nieuw toilet die ontworpen is door Clarinde. Ze is super vriendelijk, denkt met je mee en niet te vergeten het resultaat is super mooi geworden. Bedankt Clarinde.
FOTO VAN A. DRAGT
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door H Burgmeijer op zondag 16 okt 2016 '16
We hebben een compleet nieuwe badkamer laten installeren en zijn hierover super tevreden. Het advies van Patrick Akse en de installatie door Jan Brand zijn onze complimenten meer dan waard. Bij deze onze welgemeende complimenten aan beiden. Over het algemeen kunnen we zeggen dat alle medewerkers zeer klantvriendelijk zijn.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Alles onder een dak”
Door Familie van der Meer-Smit op woensdag 2 mrt 2016 '16
Wij hebben zomer 2015 een keuken aangeschaft. Duidelijke afspraken gemaakt die perfect zijn nagekomen. Mooie keuken, professioneel geïnstalleerd! wij genieten er elke dag van! Wij kunnen Boer Staphorst van harte aanbevelen mede gezien het feit dat zij alles onder één dak hebben.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super bedrijf”
Door j.van oostveen op vrijdag 28 apr 2017 '17
Echt een super bedrijf,al vele malen een keuken en een badkamer laten plaatsen,in de kleinste dingen geven ze je een advies,waar wij niet bij stil stonden zagen zij,echt heel geweldig. Wat ons steeds opvalt zijn de mensen die zo,n stukje vakwerk afleveren,dus een goede aanrader boer staphorst
FOTO VAN J.VAN OOSTVEEN
Onderdeel badkamer
REACTIE VAN J.VAN OOSTVEEN
na de badkamer was de keuken ook een groot succes.
REACTIE VAN J.VAN OOSTVEEN
hier zijn we zelf niet op gekomen,maar dankzij Grietje die ons uitstekend geholpen heeft,hebben wij nu geen losse bakjes voor onze zeepjes nodig
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies”
Door Fam. R. de Leef op dinsdag 30 jan 2018 '18
Goed advies bij zowel de keukenafdeling en de kastafdeling. Voor een klacht gecompenseerd door een korting/ kadobon. Ons dank hiervoor.
FOTO VAN FAM. R. DE LEEF
Hoekkeuken met bovenplanken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel interieur”
Door Moniek op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Keuken, badkamer, vloertegels, bankstel, gordijnen, bouwmaterialen etc. We hebben zo'n beetje ons hele interieur voor ons nieuwbouwhuis bij Boer Staphorst vandaan. Speciale dank aan Marten voor zijn geduldige hulp en goede tips bij het uitzoeken van de keuken. We zijn er méér dan tevreden mee. Maar ook de badkamer, vloeren, gordijnen, bouwmaterialen. Alles werd keurig en volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN MONIEK
De keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne service”
Door Marleen Remijn op vrijdag 15 jul 2016 '16
Mijn ervaring met Boer Staphorst is zeer positief. De keuken is nu helemaal compleet, eerst nog tot 2 keer toe een schade op een kastje, maar dit werd keurig opgelost. Geen ongemak van gehad. De vloer zat wat tegen. De dekvloer die een ander bouwbedrijf had gelegd wilde niet goed drogen. nu is het toch gelukt en hebben ze voor ons nog een gaatje gemaakt voor de bouwvak. Echt super service. Heel erg blij mee. Verder is het contact met het bedrijf erg prettig.

Eerdere ervaring van 4 april 2016: Wij hebben een keuken, badmeubel, vloer en vensterbanken gekocht. Er wordt tijdig contact met je opgenomen over levering. Alles kan snel geregeld worden en mensen zijn aardig die je helpen en zoeken ook voor jou de beste oplossing. Hele fijne service en zou dit bedrijf iedereen aanraden in mijn omgeving.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie badkamer”
Door Wietske op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Erg mooie badkamer gekregen. Netjes aangelegd door een vriendelijke en bekwame monteur. Service vanuit de winkel is ook prima. Veel is overlegd en de behulpzame monteur heeft als extra mijn accessoires opgehangen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prijs kwaliteit staat in verhouding”
Door Diana en Robert-Jan van Schijndel op dinsdag 16 mei 2017 '17
We hebben een keuken gekocht bij de Boer Staphorst. We zijn fijn geholpen door de medewerker. Helemaal niet opdringerig. De keuken is zelfs een dag eerder gemonteerd omdat er ruimte in hun planning kwam. Montage is vakkundig gedaan. Helaas 1 zijwang van het keukeneiland beschadigd maar monteur was daar meteen eerlijk in en heeft nieuwe wang besteld. Deze wordt binnenkort vervangen. Prijs kwaliteit staat in verhouding.
FOTO VAN DIANA EN ROBERT-JAN VAN SCHIJNDEL
Vakkundige keukenmontage
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend verlopen”
Door W.Visscher op donderdag 25 mei 2017 '17
Fa. Boer heeft een nieuwe badkamer bij ons gemaakt. Vanaf verkoop tot en met de levering en montage is uitstekend verlopen. Er was ook een goed en prettig overleg met de 2 monteurs Wilfred en Robert Krol. Deze mensen hebben ook eerder een nieuwe badkamer bij onze dochter in Dalfsen gemaakt, ook naar volle tevredenheid. Vandaar dat wij ook voor Fa. Boer hebben gekozen en voorkeur hadden voor de broers Krol.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed”
Door Bert en Evita Gelderman Van Dijksweg 35 Zalk op zaterdag 26 aug 2017 '17
Zeer goed. Keurig geholpen. Goed advies gehad. Alles volgens afspraak. Netjes en correct geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door T.A.M. de Boer op dinsdag 23 jan 2018 '18
Keurig geholpen in de winkel en later bij vragen correct en snel antwoord terug middels mail. Het plaatsen is , daar waar nodig in overleg, keurig verlopen en daar zijn we zeer tevreden over. Ook enkele adviezen tijdens het plaatsen werden zeer op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Eric op woensdag 30 aug 2017 '17
Bedankt voor de geweldige service. Ook over de advisering/uitvoering zijn wij zeer tevreden. Arnaud Visscher is een man die z'n vak verstaat. Petje af. Als we in de toekomst een nieuwe badkamer nodig hebben, weten we nu al waar we moeten zijn. Mvrgr, Eric
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles keurig”
Door Familie Kist op dinsdag 25 jul 2017 '17
Wij kochten een keuken bij Boer Staphorst. Wij zijn erg goed begeleid en geadviseerd. Wij hebben lang nagedacht en ons plan nog een aantal keren bijgesteld. Dit was nooit een probleem, werd positief ontvangen en er werd wéér meegedacht en aangepast.
Wij hebben ook al het bouwkundige werk uitbesteed aan Boer/Kin (slopen en verwijderen keuken, leidingen verleggen, stucwerk in keuken en nog enkele extra muren, schilderen plafond). Dit verliep allemaal zeer voorspoedig en conform planning.
Alles is keurig en op tijd afgeleverd, uitgevoerd en afgewerkt. Het zijn vaklieden met liefde voor hun vak.
REACTIE VAN FAMILIE KIST
En hierbij nog de foto van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Marion Piest op maandag 12 dec 2016 '16
Een paar jaar geleden hebben wij een keuken bij Boer Staphorst gekocht. Dit is allemaal naar volle tevredenheid verlopen, dus ook voor de badkamer zijn we naar Boer gegaan. Verkoper Patrick heeft ons goed geadviseerd en met ons meegedacht. Dus we waren het al vrij snel eens en zijn met een goed gevoel naar huis gegaan. Mark heeft de badkamer snel en vakkundig geplaatst. Het resultaat is prachtig. Erg fijn ook dat de badkamer na oplevering wordt schoongemaakt. Wij bevelen Boer Staphorst zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima advies”
Door Fam. W. Hollander op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Wij hebben nieuwe aanrechtbladen,incl. nieuwe keukenapparatuur gekocht. Door het prima advies, uitstekende inmeetprocedure van Bert Jonker en het vakkundig plaatsen van Albert Hulst zijn we dik tevreden over het bedrijf Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door van der Sluis op dinsdag 30 mei 2017 '17
We hebben onze badkamers en toilet + tegels bij Boer uitgezocht. Hierbij zijn we erg prettig geholpen door Clarinde. Zij heeft ons zo geholpen dat we uitgezocht hebben wat bij elkaar en bij ons past. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super netjes”
Door F. Pontier op maandag 17 jul 2017 '17
We zijn heel erg goed geadviseerd en hebben een badkamer gekregen die helemaal voldoet aan al onze wensen. Wel spannend als ze bezig zijn of alles goed gaat en het resultaat is zoals je in gedachten hebt. Naast een professioneel advies is de uitwerking ervan ook erg professioneel verlopen. Het ziet er allemaal super netjes uit en mooi uit en bij vragen kwam de monteur even overleggen zodat we alles op de juiste hoogte hadden hangen en nog eventueel kleine wijzigingen konden doorgeven. Kortom vakwerk, vanuit de winkel en vanuit de montage!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken geleverd”
Door Ben Droste en Annet Hagenauw op dinsdag 13 feb 2018 '18
Zeer klantgericht en meedenkend met ideeën klant door verkoper Dave Schokker.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Reina Zwiers op dinsdag 23 mei 2017 '17
Heel goed geadviseerd en geholpen bij het uitzoeken van de badkamer door Margje. Strakke planning in het leveren en ook de uitvoering van de werkzaamheden liep geheel volgens planning. Ook hier weer helemaal meegedacht door de monteur. Heel fijn dat er in beide gevallen steeds dezelfde persoon het aanspreekpunt is. De badkamer is helemaal geworden zoals gedacht. Geweldig!

Aanvulling ontvangen 24 april 2018: Toilet gerenoveerd. Zeer vakkundig geholpen bij het uitzoeken van toilet, wastafel ed. Het plaatsen ging in goed overleg en is zeer netjes opgeleverd!
FOTO VAN REINA ZWIERS
Badkamer zoals gedacht
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door Jeroen op zaterdag 16 jul 2016 '16
Prima advies, voldoende keuze en de adviseur neemt ruim de tijd. Vakkundige installatie. Door de drukte zit er veel tijd tussen tekenen offerte en start werkzaamheden. Leendouche om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Jammer dat het inmeten, produceren en plaatsen van de spiegel 6 weken heeft moeten duren. Eindresultaat is top! Dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Hans Duiker op maandag 19 dec 2016 '16
Door veel keuze en een goed advies konden wij snel kiezen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Keuken is prachtig geworden precies zoals we het gewenst hadden.
De ervaren monteur is een vakman gebleken, heeft in zijn eentje de keuken in anderhalve dag geplaatst. Zeer goed afgewerkt. ook heel goed dat de monteurs van het bedrijf zelf zijn, geven denk ik toch net iets meer aandacht. Kortom wij zijn zeer tevreden. mvg Hans & Dineke
FOTO VAN HANS DUIKER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Blij met het eindresultaat”
Door Elisa Ordelman op zaterdag 11 feb 2017 '17
Zeer goed en professioneel advies, meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Adviseur Margriet dacht goed mee, top! Helaas toonde de eerste monteur deze professionaliteit minder. Hier is door Boer snel en adequaat op gereageerd. De volgende dag heeft een ervaren monteur onze keuken perfect geplaatst en zijn we erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanrechtblad”
Door D.Ellens op vrijdag 12 aug 2016 '16
Wij hebben een nieuw aanrechtblad gekocht, Goed advies gekregen en een monster mee naar huis genomen om nog eens te wikken en te wegen.Na de koop is er ingemeten , alles op afgesproken tijden en gemonteerd. Leuke mens zowel binnen als buitendienst. Een bedrijf om nog eens naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door A. Lanenga op zondag 2 jul 2017 '17
Wij zijn erg tevreden met de begeleiding gedurende het gehele traject. Probleempjes tijdens de verbouwing zijn keurig opgelost en het eindresultaat is geheel volgens verwachting. Wij raden het bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer en toilet voor beneden”
Door H Bartels op donderdag 23 nov 2017 '17
Prima personeel, goed geholpen . Ook bij de montage.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“In een dag geplaatst”
Door fam de boer op zaterdag 14 mei 2016 '16
Onze nieuwe keuken is drie weken geleden geplaatst daar stonden twee dagen voor gepland in een dag was alles keurig netjes afgewerkt en geplaatst alles opgeruimd en het aanrecht is prachtig geworden echt zoals we het in ons hoofd hadden ook bij de verkoop super geholpen en alles is waar gemaakt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamerrenovatie”
Door B.Maas op woensdag 8 nov 2017 '17
We hebben de badkamer laten renoveren. De verkoop is naar wens verlopen, er is naar onze ideeen geluisterd. Op het advies is weinig aan te merken. Tussen de koop en de realisatie zat wel erg veel tijd (maart/oktober). De realisatie is prima verlopen. Zeer goede monteur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aankoop en montage zeer goed”
Door Inge en Henk Vredeveld op woensdag 10 aug 2016 '16
Zo wel bij de aankoop als montage zeer goede ervaring, aardige mensen die mee denken en goede kennis van zaken hebben. Ruime keuze van materialen. Prima zeer aan te bevelen!
Resultaat is prachtig geworden.
FOTO VAN INGE EN HENK VREDEVELD
Prachtig resultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Drost op vrijdag 22 sep 2017 '17
Zeer tevreden over dit bedrijf. Van begin badkamer uitzoeken t/m montage.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed geholpen in de winkel”
Door Bob van Leeuwen op vrijdag 5 mei 2017 '17
Zeer goed geholpen en geadviseerd in de winkel en de uitvoering van de verbouwing was geweldig. De monteur had goede ideeën en werkte zeer correct en netjes. Wij zullen een ieder adviseren naar Boer Staphorst te gaan voor elke verbouwing. Een geweldige ervaring voor ons, bedankt Margje en Ernst.
FOTO VAN BOB VAN LEEUWEN
Douchecel
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Familie in Zwolle op dinsdag 16 mei 2017 '17
Van ontwerp tot en met de uitvoering van onze nieuwe badkamer is er goed met ons meegedacht. Keuzemogelijkheden in het assortiment is ruim. Telefonisch zijn jullie niet altijd bereikbaar geweest. Mail contact is goed.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bijzonder prettig geholpen”
Door Fam. De Lange op dinsdag 19 sep 2017 '17
We zijn bijzonder prettig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Ze nemen alle tijd voor je en je krijgt ook voldoende ruimte om veranderingen door te voeren. Beslist geen opdringerig gevoel gehad. Boer staat voor kwaliteit en service en zo hebben wij het ook ervaren. Toen er iets niet helemaal klopte bij de plaatsing van de keuken werd er goed gecommuniceerd en in oplossingen gedacht. Het euvel was zo verholpen. Ook het installatiebedrijf wat samenwerkt met Boer heeft zeer vakkundig werk geleverd. Alles was goed geregeld en sloot mooi op elkaar aan. Inmiddels staat onze nieuwe keuken er en wij vinden het een plaatje. Wij kunnen u Boer Staphorst zeker aanraden. Betrouwbaar, goede kwaliteit en service en redelijke prijzen.
FOTO VAN FAM. DE LANGE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte vaklieden”
Door LL op zondag 8 okt 2017 '17
Van diverse personen had ik gehoord dat Boer Staphorst een goede zaak is en de medewerkers vakkundig zijn. Dit heeft mij doen besluiten om mij door Boer Staphorst te laten adviseren. Ze nemen alle tijd voor je, geven goed advies en denken met je mee. Ik wou de beneden verdieping vernieuwen en ben daar geslaagd voor zowel de keuken, de vloer (incl. vloerverwarming) en het toilet. Kin & Boer Multi Montage heeft al het sloop- en montagewerk alsmede het schilderwerk voor haar rekening genomen. Een aanspreekpunt die alles coördineert. De verbouwing is voorspoedig verlopen en conform planning uitgevoerd. Boer Staphorst en Kin & Boer Multi montage zijn echte vaklieden en een aanrader als u de woning wilt veranderen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer prettige ervaring”
Door Oenze en Diet Dijkstra op maandag 8 jan 2018 '18
Betreft keuken en badkamer. Keuken: adviseur Margriet. Zij heeft ons goed en kundig geholpen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij de voorbereiding en installatie/montage van de keuken hebben we met verschillende medewerkers van Boer/Kin te maken gehad. We werden goed meegenomen in het proces, dit hebben wij als prettig ervaren. Door de betrokkenheid van diverse medewerkers was de onderlinge afstemming niet altijd even goed. Badkamer: adviseur Clarinde. Zeer prettig geholpen en kundig geadviseerd. De voorbereiding/installatie/montage werd door Wilfred en Robert van Boer/Kin gedaan. Zij hebben ons zeer goed meegenomen in het proces. Er was goed overleg en een goede afstemming.Wij zijn hierover erg tevreden. In mei wordt nog een badkamer/toilet geplaatst. Wij zouden deze 2 medewerkers wel weer willen hebben als het mogelijk is.
FOTO VAN OENZE EN DIET DIJKSTRA
Eindresultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door T.Hopster op dinsdag 14 jun 2016 '16
Oude badķamer gesloopt, nieuwe badkamer zeer vakkundig geplaatst. Aan alles is zorg en aandacht besteed. Schoonmaak service , een geweldige service. Ben zeer tevreden, kan jullie van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Familie Lamers op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. Goed en vriendelijk ontvangen. Advies wat we kregen was kundig. Een zeer prettige verkoopster, dacht goed met ons mee en bij veranderingen hield ze ons keurig op de hoogte. Ook nog even een telefoontje na afloop of alles goed was gegaan. Boer Staphorst is denk ik niet de goedkoopste winkel maar wel een hele goed service en dat vinden wij zeer belangrijk. Het schoonmaken van de badkamer na afloop hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Wat ons op valt bij Boer is dat je altijd zeer kundig en vriendelijk wordt geholpen. Het plaatsen van de badkamer is ook goed verlopen. Er zijn nog een paar kleine puntjes maar we gaan er van uit gezien de service dat ook dit keurig wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door fam. Drenth op dinsdag 20 feb 2018 '18
Bijzonder prettig geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven. Door 3D aanzicht wordt er een goed beeld gegeven van de verschillende mogelijkheden. Het plaatsen van de badkamer en toilet werd deskundig en keurig door Kin-Boer Montage uitgevoerd. Zeer tevreden over het eindresultaat!
FOTO VAN FAM. DRENTH
Zeer tevreden met eindresultaat
+ Toon extra foto van fam. Drenth
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Kanis op woensdag 21 dec 2016 '16
Wij hebben hier voor de tweede keer een keuken gekocht (wegens verhuizing). Ook dit keer weer prima geholpen door verkoper, die praktisch meedenkt met de klant. Ook de afleveringen en montage weer tip top in orde. Nette en ook meedenke monteurs van Boer zelf. Wij kunnen u dit bedrijf zeker aan raden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanvulling ontvangen 2 maart 2017: Na het plaatsen van een keuken het leggen van de vloer, (Ook door Boer) was de badkamer aan de beurt. En wij hebben zeker geen spijt. Het begon al bij de verkoper in de winkel. Deze neemt ruim de tijd, denkt met je mee maar dat vooral in oplossingen. De badkamer is geplaatst door twee heel vakkundige monteurs. Ze hebben echt heel netjes gewerkt, waren beleefd en vriendelijk. Elke avond was alles weer keurig netjes opgeruimd en gestofzuigd. De badkamer is helemaal geworden wat wij ervan verwacht hadden. Kies je voor een goede prijs kwaliteit verhouding, stap dan binnen bij Boer in Staphorst. Voor elke klus heeft Boer een bus.
FOTO VAN KANIS
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Johan & Hennie Schuurhuis op maandag 28 mrt 2016 '16
Wij hebben een goed advies ontvangen o.a. i.v.m. de kleurstelling en een mooie keuken gekocht met meerdere kleuren. Prijs en kwaliteit in goede verhouding. De monteur heeft de keuken op vakkundige wijze geplaatst en ziet er zeer mooi uit en wij zijn er zeer tevreden over. Wij hopen hier vele jaren plezier van te hebben. Wilt u ook een nieuwe keuken kopen ga dan ook naar Boer voor een goed advies.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“In no time geregeld”
Door W.Dalenoord op dinsdag 11 okt 2016 '16
Badkamer gekocht en geinstalleerd in no time. Wij zijn super tevreden met het resultaat. En ieder bij ons in de flat was ook blij door de manier van werken (zeer zorgvdig omgaan met andermans eigendoml Zeer zeker aan te bevelen voor een klus
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Excellent”
Door Henk Lammers op zaterdag 20 mei 2017 '17
Eerlijk, excellent vakmanschap. Chique behandeld in alle opzichten. Transparantie in minder werk, doordat er meevallers waren. Goed zichtbaar op de achtergelaten bon. Willen dhr. Gort graag t.z.t. onze keuken laten vervangen. Wat een vakman! En wat een goede communicatie!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van begin tot einde prima verlopen”
Door R. Kamminga te Zwolle op maandag 4 jul 2016 '16
Medio februari een badkamer gekocht welke in de tweede helft van mei is geplaatst/gemonteerd. Vanaf het begin tot en met de oplevering is alles prima verlopen. De verkoper en de monteurs hebben correct en deskundig gehandeld. Al met al een prima samenwerkend team.
FOTO VAN R. KAMMINGA TE ZWOLLE
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam.Veld op vrijdag 22 dec 2017 '17
Vandaag laatste afwerking van de keuken opgeleverd. Fantastisch resultaat, echt vakwerk!
FOTO VAN FAM.VELD
Mooi afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg te spreken”
Door Fam Klein Koerkamp op maandag 26 mrt 2018 '18
Wij hebben een badkamer met 2 wc's aangeschaft bij de Boer Staphorst. Het advies was perfect, en de uitvoering ook. Erg te spreken over dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Wij zijn heel goed geadviseerd bij de aanschaf van de keuken bij de firma Boer. Vervolgens is de keuken vakkundig geplaatst door de firma Kin. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tot in de perfectie”
Door j. goudkamp op zondag 23 jul 2017 '17
keuken gekocht alles tot in de perfectie geregeld,
1) zeer deskundig advies en na aankoop keuken zeer goede begeleiding in alles kon bij elke vraag terecht bij de verkoper die altijd tot tevredenheid werd opgelost.
2) alle lof ook voor de werknemer die hem heeft geplaatst, deze was zeer kundig en dacht zelfs met mij mee.
3) tot slot ik raad een ieder aan om bij dit bedrijf een keuken aan te schaffen omdat de afspraken tot in detail worden nagekomen.
kortom wij zijn erg tevreden en mochten wij weer iets nodig zijn zullen wij dit zeker bij dit bedrijf aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Dorien Peters op vrijdag 16 mrt 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekocht. Zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. De monteurs die het hebben geinstalleerd waren vakkundig en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“gewoon de klant bedonderen”
Door A. op dinsdag 27 jan 2015 '15
Vorig jaar een afspraak gemaakt met maten van onze keuken die vervangen moest worden. We wilden een offerte. Voor we het wisten zaten we aan een keuken vast! Ik had nog gebeld, of we er van af konden, want we wilden alleen een offerte! Maar we hadden een handtekening gezet op ons kladbriefje nota bene, dus moesten we de keuken nemen. Ik kan hier wel 5 A-4tjes volschrijven wat er allemaal mis is gegaan! Nu na 1 jaar moet o.a. al de afzuigkap vervangen worden. Was ook verkeerd gemonteerd. Een kleine keuken van ruim € 6000,00! Niets dan ergernis, verkeerde voorlichting, slechte levering, klanten belazeren, oplichterij! Niets kopen hier! Je wordt afgesnauwd als je je verhaal wil doen. Wat een slechte zaak. Ik kan wel janken om de ergernis van deze keuken. Ik heb niet eens een oven, vriezer, of magnetron. Alleen een simpel keukentje.
Reactie of foto toevoegen +80 bedankjes
“Heel tevreden met het resultaat”
Door K. van der Heide op zondag 25 jun 2017 '17
Wij werden goed geholpen door Dave Schokker en konden probleempjes meteen met u oplossen. De plaatsing door Albert verliep heel prettig en in goed overleg. De keuken was niet helemaal zoals onze tekening was, maar waarschijnlijk zo wel mooier. We missen die ene la echter wel. Toch zijn we heel tevreden met het resultaat. Alles werd steeds netjes weer opgeruimd en de laatste afwerking is ook snel gedaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.