Feedback
9,2

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

In 2015 is Boer Staphorst verkozen tot beste zelfstandige winkelier van 2015-2016. Boer Staphorst wist een 8,6 te scoren op relevante koopaspecten voor de consument, zoals service, prijsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding.


Ervaringen
Er zijn 270 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren183 ervaringen
4 sterren76 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Compliment”
Door John Augustus op dinsdag 28 mei 2019 '19
Een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden over het gehele traject, dus vanaf de verkoop t/m de plaatsing, een compliment voor de medewerkers van Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door A.kamstra op maandag 27 mei 2019 '19
wij zochten een vertrouwd adres voor het plaatsen van een keuken. Op aanraden van een kennis zijn we bij Boer Staphorst gaan kijken .Die zouden waarmaken wat ze afspreken. Dit klopt 100`%. Data, tijden, levering.Alles klopte bijna op de minuut. De mensen voor het afbreken en opbouwen zijn erg correct en werken zeer netjes. Ook over het uitzoeken van de keuken zijn we zeer positief.Alles ging in overleg en verschillende mogelijkheden werden onderzocht .Niets werd ons opgedrongen. Nu de keuken af is en mensen hem voor het eerst zien, zijn ze verbaasd over de praktische oplossingen die we samen met de verkoper hebben gerealiseerd. Kortom, een geweldig adres.
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door Bert van Gelder op zaterdag 25 mei 2019 '19
Een nieuwe keuken, we zijn fijn geholpen en kregen de juiste informatie en advies! Vriendelijk personeel!
FOTO VAN BERT VAN GELDER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed procesverloop”
Door Familie Bokkers op donderdag 23 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe badkamer gekocht. We zijn zeer tevreden hoe het proces is verlopen en blij met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. de Vries op donderdag 23 mei 2019 '19
wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. En zijn zeer tevreden. Prettige vakmensen die ook steeds met ons in verleg gingen. wij hadden hem in juni besteld en hij is eind maart geplaatst.En toen werd het vlot afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henriët Koornberg-Spronk op donderdag 23 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe badkamer laten plaatsen. We konden hem helemaal op basis van onze wensen laten ontwerpen. Praktisch, puristisch en rustig, dat wilden we. En dat is het ook geworden. We zijn erg blij met het eindresultaat! Enige verbeterpunt is de afhandeling van klachten achteraf. Na de werkzaamheden vielen mij vreemde vlekken op in de nisjes. Ik heb een foto opgestuurd naar Boer Staphorst. Ze zouden ermee aan de slag gaan. Het duurde echter heel lang, voordat de servicemonteur langskwam. Ik heb er zelf heel wat keren achteraan moeten bellen en mailen. Dat viel me een beetje tegen, maar voor de rest zijn we zeer tevreden over Boer Staphorst.
FOTO VAN HENRIËT KOORNBERG-SPRONK
Nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Henriët Koornberg-Spronk
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Patrick op zondag 19 mei 2019 '19
Begin 2019 hebben we een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Wij zijn enorm goed geholpen door Marten die ons vakkundig heeft geadviseerd bij alle aspecten die komen kijken bij aankoop van de keuken. Hij hield rekening met ons budget en gaf oprecht en betrouwbaar advies. De keuken is inmiddels geïnstalleerd en in alles is te zien dat we bij Boer een kwaliteitskeuken hebben aangekocht die de verwachtingen meer dan waar maakt. Met oog voor detail is de keuken geplaatst door een echte vakman van Boer.
Kortom, Boer Staphorst staat wat ons betreft voor betrouwbaar, eerlijk en 100% klantgericht!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Hans en Marja Post op zondag 19 mei 2019 '19
We kochten een keuken en bijkeuken en lieten die ook plaatsen. Het gehele traject met Boer Staphorst is ons uitstekend bevallen. Een deskundige verkoper (Marten de Boer) en een erg goede monteur (Theo Lamers). In de montage fase werden alle zaken professioneel gedaan. Met een sterk gevoel voor ons als klant. Creatieve oplossingen werden voorgesteld en in de afwerking was alles perfect. We gaan met veel plezier gebruik maken van onze keuken en bijkeuken.
FOTO VAN HANS EN MARJA POST
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door B.Zanting op vrijdag 10 mei 2019 '19
ja prima service en goede afhandeling. Badkamermeubel en een badkamerkast
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Veltman op zaterdag 4 mei 2019 '19
Afgelopen periode hebben wij een nieuwe keuken bij Boer-Staphorst gekocht. Tijdens het gesprek zijn wij uitstekend geadviseerd door Roeland. Bij levering bleek dat het keukenblad beschadigt was. Dit is snel en vakkundig opgelost. Kortom, een top bedrijf met een geweldige service. Voor iedereen aan te raden!
FOTO VAN VELTMAN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Erica Kroes op woensdag 1 mei 2019 '19
keuken gekocht. goed geholpen en goede service. Ook het plaatsen is goed verlopen en en monteur was vriendelijk en kundig.Al met al goede samenwerking en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Tieneke van der Meulen op zondag 28 apr 2019 '19
Wij hebben een nieuw toilet laten leveren en installeren door monteur Mark van Kien & Boer Multi Montage. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Bedankt Mark. Toppie!
FOTO VAN TIENEKE VAN DER MEULEN
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dorenda op woensdag 17 apr 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht bij Boer Staphorst. We zijn hier heel goed geholpen door Dennis! Hij dacht met ons mee kwam met goed alternatieven als iets boven ons budget was. Zeer prettige ervaring! De badkamer is echt fantastisch geworden dit is te danken aan Mark! Wat een topper! Werkt heel secuur en netjes. Hij heeft oog voor detail. Ipv de grote tegels gewoon te tegelen rekent hij alles uit zodat het resultaat mooi en symetrisch is geworden. Goede communicatie, vraagt hoe wij de dingen zien en willen hebben, maar geeft daarbij ook zijn mening en tips/advies hoe het misschien ook anders kan. Wij zijn echt heel erg blij met het eindresultaat!!
FOTO VAN DORENDA
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door Jan Cents op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij hebben medio 2018 een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Deze keuken is maart 2019 geplaatst. Binnen een week was de plaatsing afgerond inclusief afschilderen. De keuken bevalt uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Ronald en Jose Helbers op woensdag 10 apr 2019 '19
Wij hebben bij Boer een grote badkamer verbouwing gedaan; alles is van A tot Z , van ontwerp tot oplevering - perfect geadviseerd en excellent uitgevoerd , met speciale dank aan Clarinde en Jacco, echte toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door J.A de Wit op dinsdag 2 apr 2019 '19
Een keuken gekocht. Was een goede ervaring, en we zijn prima geholpen. We zullen het bedrijf zeker aanraden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: Onze aankoop is al geïnstalleerd. Dat is uitstekend gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige mensen”
Door Mechtild Elferink op dinsdag 2 apr 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Boer. Goede communicatie en prettige mensen die gedurende de gehele afwikkeling ( van aankoop tot plaatsing) met de klant te maken hebben
FOTO VAN MECHTILD ELFERINK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Liselotte Scholte op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Keuken. Na wikken en wegen. Plan veranderen. Uiteindelijke keuze gemaakt. Alles volgens strak schema uitgevoerd . Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevredem”
Door Niens op donderdag 28 mrt 2019 '19
Nieuwe keuken. Zeer goed geadviseerd. Levering en montage zeer goed verlopen. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Anneke Pot op maandag 25 mrt 2019 '19
De ervaring met jullie en het verbouwen van de badkamer is goed verlopen. Met alles wat er gekocht is toillet tegels spotjes douche en een badmeubeltje en een bijbehorende wasbak plus een spiegel.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door evert jan op maandag 25 mrt 2019 '19
ik super geholpen . klaas is een super kerel . wees er zuinig gewoon grote klasse.

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: Betreft complete keuken, badkamerinrichting en een nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Jubelend”
Door Rob bos op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Keuken. Zeer goed geholpen. Raadt dit bedrijf zeker aan. zowel aan de verkoopkant als aan de uitvoerende kant eerste klas medewerkers. Er is goed meegedacht. Een paar kleinigheden moeten nog worden verholpen maar daar hebben we alle vertrouwen in. We zijn enthousiast en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er goed uit”
Door H.C. Mijnders op vrijdag 8 mrt 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. We zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam begeleid bij het uitzoeken van een keuken. Ook toen bij nader inzien ons hele plan herzien moest worden, was daar alle ruimte voor. Inmiddels staat de keuken in ons huis, omdat de totale verbouwing nog niet klaar is, zit hij nog in het plastic, maar het ziet er heel goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M.Vos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Dit is niet de eerste keuken die bij hen gekocht is. Wij zijn tevreden over het vriendelijke personeel, het kundige advies. Ook de installatie verliep zonder problemen. Wij bevelen dit bedrijf zeer zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing”
Door Ans Appels-Groothedde op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Wij hebben de natte ruimtes laten verbouwen. Zijn erg tevreden met de informatie die wij bij de aankoop hebben gehad. Wij zouden Boer zeker bij anderen aanbevelen.
REACTIE VAN ANS APPELS-GROOTHEDDE
Ziet er allemaal heel goed uit, 2 badkamers en 1 toilet
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door fam Elsinga op maandag 4 mrt 2019 '19
Voor de 2e keer heeft Boer Staphorst ons een complete keuken geleverd. Een proces zonder zorgen. De adviezen zijn praktisch en niet opdringerig. Het plaatsen is vakkundig en precies. Wederom: een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door lokkers op donderdag 28 feb 2019 '19
keuken gekocht en deze laten plaatsen door Boer. Vanaf het advies over de meest ideale opstelling en de apparatuur tot het plaatsen zijn wij zeer tevreden over de vakkundigheid en vriendelijke begeleiding in dit hele proces. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M.Bakker op donderdag 28 feb 2019 '19
Keuken gekocht en gemonteerd, prima gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Karen Beijersbergen op woensdag 20 feb 2019 '19
Keuken gekocht en eettafel met acht stoelen gekocht. Super service en erg klantvriendelijk.
FOTO VAN KAREN BEIJERSBERGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder vriendelijk”
Door Floortje van den Berg op dinsdag 19 feb 2019 '19
We zijn bijzonder vriendelijk geholpen door Lammert Beens. Hij heeft alle tijd voor ons genomen met het uitzoeken en ontwerpen van onze keuken. Daarnaast is de keuken op een zeer vakkundige manier gemonteerd.
FOTO VAN FLOORTJE VAN DEN BERG
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Fam Plakmeijer op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht, en hebben de montage en plaatsing door Boer laten uitvoeren. Dit is prima verlopen. Ze hebben netjes gewerkt en alles ook netjes afgewerkt. Doordat de muren niet zo droogden, kwam de planning een beetje in gevaar. Wij raden Boer zeker wel aan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Sian op vrijdag 8 feb 2019 '19
Bij de Baderie Boer Staphorst hebben wij onze badkamer en toilet gekocht. Mooie materialen, veel te zien in de showroom en deskundig advies. We hebben hier aardig wat uurtjes doorgebracht, maar het was het meer dan waard! Grietje heeft ons perfect geholpen. We hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen week is de badkamer en toilet opgeleverd. Super mooi werk geleverd door monteur Mark. Hij heeft regelmatig met ons geschakeld en zo kwamen wij tot de badkamer zoals wij deze voor ogen hadden. We zijn super blij met het eindresultaat en wij zouden de Baderie Boer Staphorst zeker aanraden.
FOTO VAN SIAN
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er zeer mooi uit”
Door A. Tijink-Albrecht op maandag 4 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. We kwamen met een heel ander idee, maar met de juiste informatie hebben we nu een schitterende keuken. Ook de PVC vloer is goed gelegd. Al met al ziet het er zeer mooi uit.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Familie Kiewiet op vrijdag 25 jan 2019 '19
De keuken is door Boer Staphorst compleet gerenoveerd. Van begin (advies en ontwerp) tot realisatie en de nazorg is uitstekend verlopen. Snelle en adequate communicatie en actie daar waar nodig was. Super tevreden!
FOTO VAN FAMILIE KIEWIET
Gerenoveerde keuken
+ Toon extra foto van Familie Kiewiet
Reactie of foto toevoegen
“Keuken naar wens”
Door Saskia op maandag 21 jan 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. De keuken is helemaal naar onze wens. We hadden geen doorsnee ruimte; schuin plafond, deuropening in de keuken en daarnaast ook eigen ideeën die niet direct stroken met een doorsnee keuken. We zijn heel prettig, kundig en geduldig ;-) geholpen door Roeland. Het eindresultaat is prachtig en praktisch!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Boeve op vrijdag 18 jan 2019 '19
Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe badkamer. Ziet er werkelijk schitterend uit ook volgens vele anderen. Hartelijk dank voor de goede service vanaf het begin. De monteur kan trouwens trots zijn op zijn werk
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Jantien van Wageningen op dinsdag 15 jan 2019 '19
Ik heb een ProNorm keuken bij Boer Staphorst gekocht, met Simens apparatuur.
De service was prima. Bij het uitzoeken kreeg ik waardevolle adviezen van de heer Schokker. Na de eerste tekeningen kon ik per e-mail en telefonisch kon ik bij hem terecht voor aanpassingen, die direct daarna op nieuwe tekeningen en met nieuwe offertes werden vastgelegd. Voor de fasen ( demontage en montage) werden duidelijke afspraken gemaakt. Het proces zelf liep vertraging op, vanwege omstandigheden. Het stucwerk van vrijdag werd over het weekend heen getild evenals de montagewerkzaamheden. Zodoende duurde het bijna drie weken voordat de keuken klaar was. Ook moesten er nog een paar onderdelen aangevuld en vervangen worden. Maar het resultaat is ernaar! Over de monteurs, stukadoors en schilders niets dan lof: ze waren heel deskundig en degelijk in hun werk, open voor suggesties en vriendelijk in de omgang. Ik raad Boer Staphorst zeker aan: het is een integer, klantvriendelijk bedrijf, met integere vakmensen.
FOTO VAN JANTIEN VAN WAGENINGEN
Pro Norm
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig”
Door G de Jong op maandag 14 jan 2019 '19
Keuken aangeschaft. Prettig contact met de advies en verkoop afdeling, ook de latere aanpassingen waren geen probleem. Plaatsing van de keuken verliep voorspoedig, alles strak en netjes binnen de tijd-planning afgewerkt. Prettige deskundige medewerkers.
FOTO VAN G DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hulde en Lof”
Door P. van der Heijden op zondag 13 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe badkamer met toilet. En een nieuw toilet beneden. Ook de vloer in de hal is opnieuw betegeld met dezelfde tegels als badkamer en toilet.
We zijn heel tevreden met het resultaat. De mannen en vrouw hebben echt goed werk geleverd. Het heeft zo'n 4 weken geduurd. We hebben veel respect voor de vakmensen van Boer-Kin. Het tegelwerk ziet er prachtig uit. Hulde!

Eerdere ervaring van 21 oktober 2018: Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en zijn daar erg tevreden over. De mannen van Boer Staphorst hebben goed werk geleverd. De keuken ziet er prachtig uit. We hebben goede uitleg gekregen hoe een en ander werkt. Geen vraag was teveel. Er was goed met ze te overleggen. Iedere dag gedurende het verbouwen en plaatsen werd alles schoon achtergelaten en het afval meegenomen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door W. Veldhuis op donderdag 10 jan 2019 '19
Nieuwe badkamer en WC geplaatst. Zeer goed geholpen en ook de montage was perfect. Mannen werken erg netjes en de afspraken worden nagekomen, zowel qua kwaiteit als ook qua tijdsplanning.
FOTO VAN W. VELDHUIS
Douche met grote tegels
REACTIE VAN W. VELDHUIS
en de nieuwe toilet
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Henk Oostingh op zaterdag 29 dec 2018 '18
We hebben een badkamer en een toilet gekocht. Hiervoor moesten beide ruimtes volledig gesloopt worden voordat het nieuwe kon worden geïnstalleerd. De begeleiding bij de aankoop, zowel de sloop als de opbouw is geweldig verlopen. Alles volgens planning door erg gemotiveerde medewerkers. Boer Staphorst is wat ons betreft een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fan”
Door Jannie op zaterdag 29 dec 2018 '18
Boer heeft mijn kleine toiletruimte gerenoveerd. Een stank-hoeft-niet-te-stinken toilet geïnstalleerd en een fonteintje met kraan en verwarmingselement gemonteerd. Als afwerking prachtige tegels achter het toilet aangebracht en de muren perfect gestuct en geschilderd. Dank voor de fantastische tip om een stuk uit de muur naar de kelder te halen zodat de watertank in de kelder kon en de toiletruimte wat groter werd. Dank aan de voortreffelijke begeleiding van Clarinde en het geweldige werk en de inzet van Mark van Braam. Ik ben fan van Boer.
FOTO VAN JANNIE
Renovatie toilet
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Karin Boer op donderdag 27 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst, we zijn goed geholpen door de heer Beens en we vonden het prettig om daar zaken te doen. We bevelen Boer Staphorst ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Timmerman op dinsdag 25 dec 2018 '18
Een keuken. Na wat foutjes heeft het bedrijf dit keurig hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Fam de Graaf op zaterdag 22 dec 2018 '18
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Boer gekocht. Prima geadviseerd. Levering en controle op onjuistheden zijn goed verlopen. Rechthoekige wasbak valt tegen. Water loopt wel weg maar stukjes voedsel blijven achter. Schoonmaken is hierdoor niet praktisch en snel. Wij gaan kijken naar andere wasbakken, bij Boer.
FOTO VAN FAM DE GRAAF
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aanbevelen”
Door Richard op vrijdag 21 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Het advies tijdens de verkoop was prima en we zijn altijd keurig geholpen door verkoper Marten de Boer. Tijdens het uitzoeken van de keuken hebben we alle opties bekeken en er is oplossingsgericht geadviseerd waarin al onze wensen zijn verwerkt. Ook hebben we de plaatsing door Boer Staphorst laten uitvoeren en zijn er erg tevreden over. Onze nieuwe PVC vloer werd netjes afgedekt zodat deze niet kon beschadigen. Monteur Theo Lamens werkt erg netjes, professioneel, met precisie en is vakbekwaam. Hij denkt in oplossingen en is zeer vriendelijk. We kunnen hem van harte aanbevelen! Na plaatsing zijn alle afspraken goed nagekomen en zijn we erg tevreden. Ook de schoonmaakservice is prima voor elkaar en de keuken is netjes en gelijk bruikbaar (al moeten we de keuken nog in gebruik nemen omdat we nog niet verhuisd zijn). Kortom: wij kunnen Boer Staphorst absoluut aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Soesman op vrijdag 21 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij boer staphorst. Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen voelden we ons serieus genomen. We zijn vakkundig geholpen door Dave Schokker en de montage van de keuken door Klaas was ook zeer netjes. Alles was op en top geregeld. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door Jan Wijngaarden op donderdag 20 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Uitgaande van onze ervaring van het kopen van een keuken dertig jaar geleden bij Boer zijn wij weer naar Boer gegaan. En tot alle tevredenheid !

Aanvulling ontvangen 5 januari 2019: De aankoop is geleverd en geplaatst.Prima werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Jan Weber op donderdag 20 dec 2018 '18
Prachtige keuken geplaatst door Roelof Hekman van Boer Staphorst. Geweldige en uiterst aardige vakman die hart voor zijn vak heeft!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Eline op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Goed geholpen en er werd meegedacht. Totaal niet opdringerig, gewoon erg prettig. Nadat wij de keuken hadden aangeschaft werden wij al snel gebeld voor een afspraak mbt inmeten. Daarna contact gehad over het plaatsen etc. Spullen zijn netjes geleverd, een paar dagen eerder ivm weekend, en natuurlijk in overleg met ons. Het werd super netjes neergezet zodat wij er geen last van hadden. En toen werd de keuken geplaatst! Wauw wat een werk heeft de monteur verzet. Dacht mee, alles super netjes weggewerkt en complimenten!! Wij zijn dik tevreden! Nu kunnen we fijn genieten van onze keuken, iets waar wij heel blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Marieke Nieuwenhuizen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Keuken gekocht. Erg fijn geholpen en plaatsing allemaal volgens planning. Niks op aan te merken, kan het iedereen aanraden :)
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam C Pelsma op dinsdag 11 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We zijn door Lammert prima geholpen bij het realiseren van onze wensen. Er werd goed met ons mee gedacht. De levering en het plaatsen ging precies volgens afspraak. Tijdens het plaatsen van de keuken was er een klein probleem met een ladenkastje maar dat werd prima opgelost door de monteur Eef. We zijn heel tevreden en genieten iedere dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Fam. Mul op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer en toilet bij Boer uitgezocht. Patrick heeft ons bij de verkoop uitstekend geadviseerd en ook tijdens de installatie was er een goed contact. Johan was een fijne deskundige monteur die goed meedacht. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C vd Sluis op vrijdag 7 dec 2018 '18
een nieuwe badkamer geplaatst oude gesloopt alles is netjes verlopen ,helaas lekkage van de radiator koppeling tussen plafond . monteur was er ook direct en verholpen. ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Walta op woensdag 5 dec 2018 '18
Bij Boer een keuken gekocht. Goed geholpen, duidelijk advies, heldere prijzen, goede service en vakkundige installatie. Prima voor elkaar!
FOTO VAN J. WALTA
Keuken met stenen achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Alie ter Velde op maandag 3 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken met inbouwapparatuur gekocht. De installatiewerkzaamheden als het plaatsen van de keuken zijn door medewerkers van Boer uitgevoerd. Alles is goed verlopen, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Een kop koffie hoort daar zeker bij. Wij zijn heel blij met de keuken en raden Boer in Staphorst zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door van der kamp op zaterdag 1 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken, toilet, wastafels en meubel, douche deur laten plaatsen, ik heb goed advies gekregen van Willem en Grietje, de monteurs waren kundig, allround, dachten mee en hebben problemen gelijk goed opgelost. goede service, goede planning en goed na komen van afspraken, goede telefonisch bereikbaarheid. heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mathilda op vrijdag 23 nov 2018 '18
Een keuken gekocht. Goed geholpen en goede service.

Aanvulling ontvangen 29 november 2018: De keuken is al geleverd en geplaatst.
FOTO VAN MATHILDA
Reactie of foto toevoegen
“Verbeterpunten”
Door A.Brinkman op vrijdag 23 nov 2018 '18
Tegen een uit te brengen offerte aan nog even om korting gevraagd. Alsof de keukenadviseur water zag branden in zijn reactie zijn we niet verder gekomen als een tegoedbon met een waarde van €500. te besteden bij Boer Staphorst. Gespecificeerde offerte gevraagd voor complete keuken. Ook een gespecificeerde offerte voor meerwerk. We kregen een totale prijs voor de keuken zonder inbouwapparatuur. Offerte voor meerwerk was niet mogelijk. Na heel veel gezeur toch aan verzoek voldaan. Op offerte van meerwerk twee keer rekening van €450. voor 1 apparaat. Afgesproken word dat ik zelf de keuken afbreek en bespaar ons zelf €650. Ik word een paar dagen van te voren gebeld i.v.m. aanpassen leidingwerk, stucwerk enz. Om 7.45 uur monteur op de stoep voor aanpassingen maar de oude keuken staat er nog in. We zouden een mail hebben gehad wat na enig speurwerk niet het geval was. Na het toegeven van de fout moest ik hals over kop de keuken afbreken omdat de monteur de volgende dag terugkomt. Een goede start........ Gebreken tijdens en erna van onze droomkeuken:
1) gedeelte granieten aanrecht aan zichtzijde niet gepolijst en aluminium buis zichtbaar.
2) Ingebouwde afvalbak te lang dus stuk uit achterwand gezaagd.
3) Stoves sterling R.V.S. oven kras op de deur en smeer tussen dubbel (gesloten) raam en de klok werkt niet. Zelf na tevredenheid opgelost rechtstreeks met de fabriek en nieuwe oven gekregen.In Staphorst koos men voor de lange weg en nieuwe onderdelen.
4). Nog plaatsen plint onder oven.
5). Led-verlichting stuk en nog niet opgelost.Andere monteur kan transformator niet vinden.
6). Scheur in stucwerk.
7). Granieten spatrand 1cm te kort.
8). Twee nabestelde binnenlade's geplaatst maar nog niet compleet.

Verbeterpunten? Te veel verschillende monteurs om 1 keuken af te werken. Ze werken langs elkaar heen door foute aansturing vanuit bedrijf. Monteurs zijn wel goed maar hebben het veel te druk. Te veel verschillende contacten in Staphorst waardoor je steeds weer hetzelfde verhaal moet doen. Ze houden je wekenlang aan het lijntje. De keuken verkoper is ongeïnteresseerd en reageerde niet of veel te laat op telefoon of mail. Minder verkopen of meer personeel zouden meer tevreden klanten opleveren. Wij kopen hier nooit geen keuken meer. De keuken moet nog steeds afgewerkt worden maar dat zal wel lukken toch? Voor het einde van het jaar toch?
REACTIE VAN JARNO HARINK
Beste familie Brinkman, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er zoveel dingen mis zijn gegaan bij het plaatsen van uw keuken. Een goede service en tevreden klanten vinden wij erg belangrijk. In uw geval hebben wij dit niet kunnen waarmaken, waarvoor onze excuses. Inmiddels zijn wij bij u thuis geweest. Fijn dat u ons wilde ontvangen om persoonlijk alle punten door te nemen. Wij nemen uw feedback en verbeterpunten mee om onze werkwijze en service te verbeteren. Zoals beloofd gaan wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat uw keuken goed wordt opgeleverd. Met vriendelijk groet, Jarno Harink Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Juiste service”
Door Joke Broeders-Vlotman op maandag 19 nov 2018 '18
We hebben een keuken gekocht, zeer vriendelijk en geduldige verkoper met ervaring. Tijdens het plaatsen bleken de grepen niet te zijn welke we uitgezocht hadden en de afzuigkap gebroken en de koelkast niet geleverd. Jammer maar na contact met Boer hebben ze ons de juiste service geboden. Keuken is inmiddels afgeleverd en voldoet aan al onze eisen. Fantastische keuken.
FOTO VAN JOKE BROEDERS-VLOTMAN
Fantastische keuken
REACTIE VAN JOKE BROEDERS-VLOTMAN
Zo mooi,zwarte grepen.
Reactie of foto toevoegen
“100% een succes”
Door Paul en Marcella Cüppers op donderdag 15 nov 2018 '18
Vanmorgen (15/11/18) is onze nieuwe badkamer schoon opgeleverd. We zijn er heel blij mee. Ziet er fantastisch mooi uit. Met Dennis Dunnewind hebben we de badkamer samengesteld. Zijn begeleiding en adviezen waren helemaal top! Het bouwen van de badkamer is gedaan door Jacco de Haan. Een topvakman, die met veel plezier elke dag bij ons aan het werk was. We hebben genoten van zijn vakmanschap en z'n vriendelijkheid. Kortom, project badkamer is 100% een succes geworden.
FOTO VAN PAUL EN MARCELLA CÜPPERS
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Evert Jan op maandag 12 nov 2018 '18
Zowel zakelijk als privé meerdere keukens afgenomen. Goed advies en een nette installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Lucy Lenderink op woensdag 7 nov 2018 '18
2 badkamers een toilet en inbouwkasten met bijbehorende assesoires. Vakwerk, meedenken en super klantvriendelijk. Een top bedrijf om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Geschikt voor keukenaankoop”
Door Jacques van Weerdenburg op donderdag 1 nov 2018 '18
Wij zijn opnieuw naar Boer gegaan om een nieuwe keuken uit te zoeken. Dave heeft ons daarbij goed geadviseerd. Over het plaatsen van de keuken zijn we zeer tevreden. Iedereen aan te raden om zeker bij Boer te kijken voor een keukenaankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cilia Dolstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht, zijn goed geholpen door Angela. De keuken is geplaatst en zijn ook bijzonder tevreden over de monteur. Wij raden aankoop bij Boer Staphorst zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tony op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben zowel onze badkamer als onze nieuwe keuken gekocht bij Boer Staphorst, waarbij verkoper Patrick (badkamer) en daarna Roeland (keuken) ons hebben geadviseerd. Het was een lang proces (omdat wij nogal wat noten op onze zang hadden), maar er werd goed en deskundig op ingespeeld. We zijn zeer tevreden en heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN TONY
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Johan en Linda van Balen Blanken op zondag 28 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken bij Boer gekocht en badkamer meubels. Angela van de keukenafdeling heeft ons super goed geholpen ! We zijn vaak langs geweest om dingen te bespreken en na te vragen en altijd was zij super aardig en bereid om dingen uit te zoeken en samen met ons de perfecte keuken samen te stellen. Iedereen is ontzettend aardig ook de jongen van de badkamerafdeling die ons heeft geholpen. De afdeling planning is ontzettend servicegericht en ook de monteurs waren zeer vakkundig en ontzettend aardig. Wij zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is prachtig”
Door J.L. Gelsema op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring bij de aanschaf van de materialen is dat onze adviseur niets teveel was, geduldig en vriendelijk. Echter bij de offerte waren veel fouten gemaakt, zoals verkeerde bestelnummers. Wij hebben daarom zelf alles goed na moeten kijken en dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn. De adviseur heeft daarvoor ook haar excuses gemaakt en alles in overleg met ons gerectificeerd. Onze indruk was dat zij het veel te druk had en dit over een langere periode. Wellicht moet het bedrijf zich dit aantrekken en haar personeel niet overbelasten. De montage is naar volle tevredenheid verlopen en het resultaat is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door van der Heijden op zondag 21 okt 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en zijn daar erg tevreden over. De mannen van Boer Staphorst hebben goed werk geleverd. De keuken ziet er prachtig uit. We hebben goede uitleg gekregen hoe een en ander werkt. Geen vraag was teveel. Er was goed met ze te overleggen. Iedere dag gedurende het verbouwen en plaatsen werd alles schoon achtergelaten en het afval meegenomen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door Rolanda Bredewold op donderdag 18 okt 2018 '18
Een keuken. Waarbij we prima zijn geholpen. Roeland dacht echt goed mee! Vooral omdat we oud en nieuw(uitbouw) moesten combineren, zodat het 1 geheel wordt. Ook de mailwisseling is keurig. Was een communicatiefout in de vakantie (logisch) iets was niet goed doorgevoerd. Gelukkig kwamen we daar op tijd achter, anders was het een super geweest! We raden Boer echt aan!
FOTO VAN ROLANDA BREDEWOLD
Keuken een geheel
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Kolk op donderdag 18 okt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Erg vriendelijk personeel en een goede service. Tot nu toe goede ervaring gehad
Reactie of foto toevoegen
“Service op relaxstoel”
Door Ben van de Vegt op vrijdag 12 okt 2018 '18
3 jaar geleden een relaxstoel gekocht, waarvan de bevestiging van stoel aan poot het heeft begeven. Ondanks dat de garantie was verlopen was er geen enkele discussie en mocht ik tegen het aankoopbedrag een nieuwe stoel uitzoeken. Ter overbrugging( ivm levertijd) kreeg ik geheel gratis een relaxstoel te leen. TOP! En fantastisch geholpen door Luuc.
Reactie of foto toevoegen
“Sorry sorry”
Door ilja koens op donderdag 11 okt 2018 '18
We hebben het ervaren als een drama, er wordt onderling niet gecommuniceerd, ze nemen prima orders aan op een leuke manier, maar vervolgens ontbreekt het compleet aan organisatie en het nakomen van afspraken. We hebben de afgelopen 2 weken bijna dagelijks moeten bellen om erachter te gaan, en dit in een drukke verhuizing. Onze inloopmatten waren niet meegeleverd, de koof van de keuken is nog niet geschilderd, de potjes bungelen ergens los. Als we iemand spreken is het ' sorry sorry' gebrek aan vakmensen, maar naar mijn mening moet je de producten dan ook niet vol enthousiasme verkopen. Onze waardering gaat wel uit naar de keukenverkoopster destijds, was vakkundig en servicegericht, echter zij heeft nu een nieuwe baan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed verlopen”
Door Ria van Dijk op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zullen voor de verdere verbouwing nog regelmatig terug keren naar Boer Staphorst. Fijne zaak met erg vriendelijke mensen. Wij zijn diverse keren terug geweest bij de verkoper om de keuken te bespreken en elke keer had hij alle tijd voor ons. Ook de uiteindelijke installatie hebben wij door Boer Staphorst laten uitvoeren en is zeer goed verlopen. Nette monteur welke ook zeer professioneel aan het werk gaat en in oplossingen denkt. Er was een gat niet geboord in het blad voor een energiezuil en dit werd ter plekke opgelost. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en de gang van zaken.
FOTO VAN RIA VAN DIJK
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Kees Verhoef op woensdag 26 sep 2018 '18
Wij hebben in december een badkamer gekocht bij Boer Staphorst. Er werd ruim te tijd voor ons genomen en meegedacht bij de badkameropstelling. Na de eerste offerte werd deze naar onze wensen aangepast. De badkamer werd in september geplaatst. Alles in goed overleg. Tijdens de verbouwing was er steeds goed overleg met de monteurs. Alles is geplaatst volgens afspraak. Monteurs werken netjes en zorgvuldig!

Eerdere ervaring van 14 juli 2017: Wij zijn op een zeer prettige manier geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor ons genomen, Ook bij een derde bezoek werd er goed naar onze wensen geluisterd. De uitvoering, plaatsing en montagewerk liepen geheel volgens planning. Ook de nazorg bij het beantwoorden van vragen en de oplevering waren zeer goed. Prijs/kwaliteit in verhouding zeer goed. Ervaren en plezierige monteurs die die met ons mee hebben gedacht tijdens de montage, Alles keurig afgewerkt volgens tekening en offerte binnen de afgesproken tijd. De schoonmaak na afloop was een pluspunt en ook goed geregeld. Twee maanden later hebben wij onze hal vernieuwd door Boer Staphorst. Ook deze verbouwing verliep in het geheel volgens afspraak en planning. De afwerking en schoonmaak na afloop was perfect.
FOTO VAN KEES VERHOEF
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Oven defect vanaf start”
Door Eshuis op vrijdag 21 sep 2018 '18
De keuken is naar de wens en alles werkt, behalve de oven. De oven was bij de installatie al kapot, ben nu 2 maanden en 4 monteur bezoeken verder, 1 monteur van boer staphorst, 3 van de fabrikant van de oven (waarvan 1 monteur op het besteladres stond en niet op het installatie adres, verkeerd adres doorgegeven door boer staphorst) en de oven werkt nog steeds niet. Nu is het weer een week wachten op de volgende monteur en voor de 5e keer verlof nemen. Keuken is naar wens (behalve de oven), service laat te wensen over.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Groenink op woensdag 19 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Dit is ons goed bevallen. Goed geholpen. Zeer goed gemonteerd. Zeer enthousiast en vakkundige monteurs. Als er vragen zijn worden deze snel en goed beantwoord. Er wordt goed met de klant meegedacht. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Anneke Kruithof-Looije op woensdag 19 sep 2018 '18
Bij Boer - Staphorst kochten we een keuken. Het was fijn te merken dat adviseur Dave Schokker met ons meedacht, en met de plaatsing van de keuken door Theo Lamers zijn we zeer tevreden. Hij werkt netjes en oplossingsgericht. Een vakman 8n hart en nieren.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door W Burghout op zondag 16 sep 2018 '18
we hebben een keuken bij Boer Staphorst gekocht en werden daar super geholpen door H Timmermans die ons het juiste advies kon geven. de keuken is geplaatst door Theo Lamers en hij liet zien door zijn vakbekwaamheid hoe je dat doet. door zijn snelheid, precieze, vakmanschap en zeker ook als persoon zelf waren we zeer blij dat hij deze klus fantastisch heeft geklaard.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap en service met een plus”
Door Nicoline van Leeuwen op zaterdag 1 sep 2018 '18
Erg blij ben ik en geniet enorm van mijn nieuwe badkamer en toilet, gekocht bij Boer Staphorst. Zeer tevreden over de gehele procedure van aankoop tot plaatsing! Speciale dank aan Albert de Boer die de badkamer heeft gemonteerd:
- Echt vakmanschap met een plus!
- Prettige wijze van overleg en advies.
- Oog voor detail en finishing touch.
- Goede leermeester: super interessant de uitleg achter de werkzaamheden.
Het eindresultaat is meer dan uitstekend! In één woord topwerk! Ik kan ieder aanraden om naar Boer Staphorst te gaan! Hartelijke groet, Nicoline van Leeuwen
FOTO VAN NICOLINE VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Nicoline van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Hacker Systemat keuken”
Door J. Huisman, zwolle op maandag 6 aug 2018 '18
Afgelopen jaar heb ik een prachtige Hacker Systemat keuken laten installeren door de fa. Boer. Zoals bijna altijd bij een installatie kunnen er dingen misgaan - het gaat er om hoe problemen worden opgelost. Dit is op een buitengewone behulpzame en spoedige wijze en tot mijn volle tevredenheid gebeurd, met dank aan dhr. R.Gernaat van de afd.keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en betrouwbaar”
Door Rik van Ommen op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben de badkamer en het toilet in onze nieuwbouwwoning laten plaatsen door Boer Staphorst. De eerste gesprekken waren al erg positief en daar werden we goed geholpen. Er werd met ons meegedacht toen er nieuwe kranen binnenkwamen die beter bij onze smaak pasten. Het was voor ons lastig om een datum van plaatsing af te spreken omdat we pas 3 weken voor oplevering officieel hoorden wanneer we de sleutel kregen. We hebben de plaatsing daardoor twee keer verzet. Werd niet moeilijk over gedaan. Tijdens de plaatsing hebben we twee uitermate professionele en aardige mannen (Johan en Marcel) aan het werk gehad. Echte vakmensen die meedenken en alles netjes vragen hoe je iets wil, of hoe hoog. Daarnaast denken ze echt met je mee om een huis toch al een beetje bewoonbaar te maken. Kleine dingetjes als even een kraantje ophangen in de keuken of in de vrije tijd even een wc-pot ophangen zodat je alvast een toilet hebt tijdens de verbouwing. Ik zou Boer Staphorst iedereen aanraden. Aardige, betrouwbare mensen die hun vak goed verstaan. Vriendelijk groet, Rik van Ommen
FOTO VAN RIK VAN OMMEN
Toilet
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Bastiaan en Carina Spies op woensdag 1 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken en de inrichting voor onze woonkamer gekocht bij de Boer Staphorst. Vandaag is de keuken opgeleverd en wij zijn ontzettend blij met de deskundigheid van zowel Roeland, de verkoper als Albert de monteur. Daarnaast ook dank aan het vriendelijke personeel en de service die de Boer Staphorst verleent. Top familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken op maat”
Door F. Benthem op maandag 30 jul 2018 '18
we hebben een aantal kasten en werkblad op maat voor in de bijkeuken laten plaatsen. ik kan niet anders zeggen dan dat we uitstekend zijn geholpen. Er wordt goed meegedacht over de praktische indeling van de ruimte zowel door de verkoper (Dave) als door de monteur/medewerker (Mark) ter plaatse
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer - renovatie”
Door G.H. Gerritsen op zaterdag 28 jul 2018 '18
Nieuwe wandtegels over oude tegels heen, vloertegels over bestaande stenen vloer; stucgaas plafond vervangen door kunststof panelen; alle leidingwerk was nog tegen de muren, nu er in of boven het plafond; wastafel vervangen door wastafelmeubel; radiator vervangen; nieuwe douchedeur; levertijd ruim een half jaar; prima werk geleverd, alleen vertraging met levering en plaatsing douchedeur; we zijn prima tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing”
Door Carola op vrijdag 27 jul 2018 '18
Wij hebben een badkamer en Toilet laten verbouwen door Boer Staphorst. Vriendelijk geholpen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Carla en Renze op donderdag 19 jul 2018 '18
We hebben en keuken gekocht en zijn daarbij erg goed geholpen. We wisten zelf wel ongeveer wat we wilden en zijn daarbij goed geadviseerd over de materialen en indelingsmogelijkheden. De adviseur kwam zijn afspraken na en bood de gevraagde transparantie in de offerte. Ook het noodzakelijke installatiewerk werd met een heldere offerte aangeboden. De plaatsing werd volgens planning met grote zorg en zorgvuldigheid uitgevoerd. Voor ons was ook belangrijk dat alle medewerkers die betrokken zijn geweest bij de aankoop en realisatie van de keuken betrokken en trots waren op het bedrijf waarvoor ze werkten en dat ook de klant lieten merken. Resultaat: een mooie keuken tegen een eerlijke prijs en een goed gevoel over de aankoop en plaatsing.
FOTO VAN RENZE STEL
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door van golberdinge op woensdag 18 jul 2018 '18
Douche laten verbouwen door Boer is een stuk beter bevallen als de vorige keer bij een ander. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Vels op woensdag 4 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht, een PVC vloer, een laminaatvloer en lampen voor het hele huis.

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: De keuken staat er. De PVC vloer moet nog, omdat de verwarming (warmtepomp) nog geboord moet worden en wij het opstookprotocol nog volgen. We wonen er nog niet maar de keuken is keurig gezet en het zal zeker wel goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Dokter op dinsdag 3 jul 2018 '18
Een badkamer gekocht en laten monteren. Wij zijn super tevreden. Margje heeft ons vriendelijk geholpen. De monteur Jacco heeft de badkamer perfect geplaatst. Vriendelijk, nauwkeurig en denkt met je mee.
FOTO VAN K.DOKTER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door M. Engeltjes op maandag 2 jul 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Boer Staphorst. Ondanks de lange wachttijd voor de montage, is dit ons erg goed bevallen! Uiteindelijk kon de montage 2 weken eerder plaatsvinden dan gepland en duurde deze ook maar 1,5 week in plaats van 3 weken. De monteurs dachten erg goed mee in de plaatsing van de tegels en meubels. De overlast qua lawaai en stof in huis is erg meegevallen, alles wordt erg zorgvuldig afgeplakt. De afwerking is van erg hoog niveau, net als de geboden services van Boer Staphorst. De badkamer is professioneel schoon gemaakt en alle materialen die te veel waren konden nog retour. Wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN M. ENGELTJES
Afwerking van erg hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Sanne op zondag 1 jul 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer staphorst. Verschillende avonden zijn we geweest om de keuken door te bespreken. 28 mei was het zover en werd hij geplaatst. Het is erg netjes gemonteerd en ook de tegels zijn precies zo gedaan als we graag wouden. We hadden nog een pak tegels te kort dit hadden we niet goed berekend. Maar de keuken monteur was zo aardig een pak extra mee te nemen. Alle aparatuur werkt prima en handig en makkelijk in stellen. We zijn er heel blij mee!
FOTO VAN SANNE
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Bork op zaterdag 23 jun 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Degene die ons de keuken heeft verkocht heeft ons goed geholpen en dacht goed met ons mee.Er waren een paar kleine dingen die in het begin niet zo uitpakten als we gedacht hadden.Maar Boer Staphorst medewerkers hebben dat prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Hofstede op maandag 11 jun 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een compleet nieuwe keuken (Tristar) gekocht, incl. Magnetron, Afzuigkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser en Close-in boiler. Alles is precies conform afspraak op maat en op tijd geleverd. De montage, incl. slopen en afvoeren van de oude keuken en het monteren van een groepenkast is snel super netjes verzorgd door een zeer deskundig personeelslid (dhr Klaas Brand) van Kin-Boer Montage. Alles functioneert prima en we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Rob en Trudy op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer in Staphorst. Harold Timmerman heeft ons op een geweldige wijze geadviseerd. Voelde geen enkel,verkoop druk. Wel werd er gelet op kwaliteit, beschikbaar budget en details. Installatie werk ook bij Boer uitgevoerd. Nauwkeurig gewerkt en goed overlegd hoe je het wilt hebben. Ook een prettig persoon. Het plaatsen van de keuken door Theo Lamers. Even wennen voor 7. 30 uur aanwezig en ging er met veel zin tegen aan. Vriendelijkheid, meedenken aan oplossingen om te komen tot perfectie. Wij hebben dit bedrijf als zeer positief ervaren, problemen, kleine mankementen worden met de grootste mogelijk spoed en zorg opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adb rouveen op zaterdag 26 mei 2018 '18
Complete keukeneiland. Top geholpen door marten. Zeer goede service. En niet zoals de meeste bedrijven, iets gekocht en dan service voorbij. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Erik en michelle op vrijdag 25 mei 2018 '18
Na verschillende bedrijven te hebben bezocht, hebben wij besloten de keuken via boer Staphorst aan te schaffen. De service in de winkel was erg goed en vriendelijk, niet opdringerig ( waar sommige keukengiganten om bekend staan) het installeren van de keuken verliep zeer naar wens. Theo is een echte vakman die meedenkt en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Altijd op tijd en zeer secuur. Een echte aanrader! Theo bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen”
Door Haasjes op dinsdag 15 mei 2018 '18
Wij hebben goede ervaringen opgedaan met Boer. Prima advies. Over de monteur zijn we zeer te spreken. Theo werkte hard door, en heeft prima werk geleverd. Al met al zijn we zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Machiel de Jong op dinsdag 15 mei 2018 '18
wij hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer,keuken en wc laten installeren tot volle tevredenheid. Zeer professioneel bedrijf, denkt echt mee, erg vriendelijk personeel zowel op de bouwplaats als in de winkel, goede kwaliteit/prijsverhouding!
Ook goed advies bij het uitzoeken van de keuken en badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jennet van Dijk op donderdag 10 mei 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht. De uitdaging was om een afspraak op korte termijn te plannen. De hulp met de samenstelling van de keuken was prima. De plaatsing is prima gegaan. Hoewel er nog wel wat nawerk moet gaan plaatsvinden. Tip om mee te geven aan de monteur. Hij geeft aan dat de serienummers van de diverse apparatuur moeilijk is terug te vinden. Volgens mij vind je die heel makkelijk terug op de bijgeleverde papieren. Hoeft hij niet te zoeken op de papieren.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.