Feedback
9,2

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

In 2015 is Boer Staphorst verkozen tot beste zelfstandige winkelier van 2015-2016. Boer Staphorst wist een 8,6 te scoren op relevante koopaspecten voor de consument, zoals service, prijsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding.


Ervaringen
Er zijn 220 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren151 ervaringen
4 sterren59 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Keukenaankoop”
Door Marieke Nieuwenhuizen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Keuken gekocht. Erg fijn geholpen en plaatsing allemaal volgens planning. Niks op aan te merken, kan het iedereen aanraden :)
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam C Pelsma op dinsdag 11 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We zijn door Lammert prima geholpen bij het realiseren van onze wensen. Er werd goed met ons mee gedacht. De levering en het plaatsen ging precies volgens afspraak. Tijdens het plaatsen van de keuken was er een klein probleem met een ladenkastje maar dat werd prima opgelost door de monteur Eef. We zijn heel tevreden en genieten iedere dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Fam. Mul op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer en toilet bij Boer uitgezocht. Patrick heeft ons bij de verkoop uitstekend geadviseerd en ook tijdens de installatie was er een goed contact. Johan was een fijne deskundige monteur die goed meedacht. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C vd Sluis op vrijdag 7 dec 2018 '18
een nieuwe badkamer geplaatst oude gesloopt alles is netjes verlopen ,helaas lekkage van de radiator koppeling tussen plafond . monteur was er ook direct en verholpen. ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Walta op woensdag 5 dec 2018 '18
Bij Boer een keuken gekocht. Goed geholpen, duidelijk advies, heldere prijzen, goede service en vakkundige installatie. Prima voor elkaar!
FOTO VAN J. WALTA
Keuken met stenen achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Alie ter Velde op maandag 3 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken met inbouwapparatuur gekocht. De installatiewerkzaamheden als het plaatsen van de keuken zijn door medewerkers van Boer uitgevoerd. Alles is goed verlopen, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Een kop koffie hoort daar zeker bij. Wij zijn heel blij met de keuken en raden Boer in Staphorst zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door van der kamp op zaterdag 1 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken, toilet, wastafels en meubel, douche deur laten plaatsen, ik heb goed advies gekregen van Willem en Grietje, de monteurs waren kundig, allround, dachten mee en hebben problemen gelijk goed opgelost. goede service, goede planning en goed na komen van afspraken, goede telefonisch bereikbaarheid. heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mathilda op vrijdag 23 nov 2018 '18
Een keuken gekocht. Goed geholpen en goede service.

Aanvulling ontvangen 29 november 2018: De keuken is al geleverd en geplaatst.
FOTO VAN MATHILDA
Reactie of foto toevoegen
“Verbeterpunten”
Door A.Brinkman op vrijdag 23 nov 2018 '18
Tegen een uit te brengen offerte aan nog even om korting gevraagd. Alsof de keukenadviseur water zag branden in zijn reactie zijn we niet verder gekomen als een tegoedbon met een waarde van €500. te besteden bij Boer Staphorst. Gespecificeerde offerte gevraagd voor complete keuken. Ook een gespecificeerde offerte voor meerwerk. We kregen een totale prijs voor de keuken zonder inbouwapparatuur. Offerte voor meerwerk was niet mogelijk. Na heel veel gezeur toch aan verzoek voldaan. Op offerte van meerwerk twee keer rekening van €450. voor 1 apparaat. Afgesproken word dat ik zelf de keuken afbreek en bespaar ons zelf €650. Ik word een paar dagen van te voren gebeld i.v.m. aanpassen leidingwerk, stucwerk enz. Om 7.45 uur monteur op de stoep voor aanpassingen maar de oude keuken staat er nog in. We zouden een mail hebben gehad wat na enig speurwerk niet het geval was. Na het toegeven van de fout moest ik hals over kop de keuken afbreken omdat de monteur de volgende dag terugkomt. Een goede start........ Gebreken tijdens en erna van onze droomkeuken:
1) gedeelte granieten aanrecht aan zichtzijde niet gepolijst en aluminium buis zichtbaar.
2) Ingebouwde afvalbak te lang dus stuk uit achterwand gezaagd.
3) Stoves sterling R.V.S. oven kras op de deur en smeer tussen dubbel (gesloten) raam en de klok werkt niet. Zelf na tevredenheid opgelost rechtstreeks met de fabriek en nieuwe oven gekregen.In Staphorst koos men voor de lange weg en nieuwe onderdelen.
4). Nog plaatsen plint onder oven.
5). Led-verlichting stuk en nog niet opgelost.Andere monteur kan transformator niet vinden.
6). Scheur in stucwerk.
7). Granieten spatrand 1cm te kort.
8). Twee nabestelde binnenlade's geplaatst maar nog niet compleet.

Verbeterpunten? Te veel verschillende monteurs om 1 keuken af te werken. Ze werken langs elkaar heen door foute aansturing vanuit bedrijf. Monteurs zijn wel goed maar hebben het veel te druk. Te veel verschillende contacten in Staphorst waardoor je steeds weer hetzelfde verhaal moet doen. Ze houden je wekenlang aan het lijntje. De keuken verkoper is ongeïnteresseerd en reageerde niet of veel te laat op telefoon of mail. Minder verkopen of meer personeel zouden meer tevreden klanten opleveren. Wij kopen hier nooit geen keuken meer. De keuken moet nog steeds afgewerkt worden maar dat zal wel lukken toch? Voor het einde van het jaar toch?
REACTIE VAN JARNO HARINK
Beste familie Brinkman, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er zoveel dingen mis zijn gegaan bij het plaatsen van uw keuken. Een goede service en tevreden klanten vinden wij erg belangrijk. In uw geval hebben wij dit niet kunnen waarmaken, waarvoor onze excuses. Inmiddels zijn wij bij u thuis geweest. Fijn dat u ons wilde ontvangen om persoonlijk alle punten door te nemen. Wij nemen uw feedback en verbeterpunten mee om onze werkwijze en service te verbeteren. Zoals beloofd gaan wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat uw keuken goed wordt opgeleverd. Met vriendelijk groet, Jarno Harink Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Juiste service”
Door Joke Broeders-Vlotman op maandag 19 nov 2018 '18
We hebben een keuken gekocht, zeer vriendelijk en geduldige verkoper met ervaring. Tijdens het plaatsen bleken de grepen niet te zijn welke we uitgezocht hadden en de afzuigkap gebroken en de koelkast niet geleverd. Jammer maar na contact met Boer hebben ze ons de juiste service geboden. Keuken is inmiddels afgeleverd en voldoet aan al onze eisen. Fantastische keuken.
FOTO VAN JOKE BROEDERS-VLOTMAN
Fantastische keuken
REACTIE VAN JOKE BROEDERS-VLOTMAN
Zo mooi,zwarte grepen.
Reactie of foto toevoegen
“100% een succes”
Door Paul en Marcella Cüppers op donderdag 15 nov 2018 '18
Vanmorgen (15/11/18) is onze nieuwe badkamer schoon opgeleverd. We zijn er heel blij mee. Ziet er fantastisch mooi uit. Met Dennis Dunnewind hebben we de badkamer samengesteld. Zijn begeleiding en adviezen waren helemaal top! Het bouwen van de badkamer is gedaan door Jacco de Haan. Een topvakman, die met veel plezier elke dag bij ons aan het werk was. We hebben genoten van zijn vakmanschap en z'n vriendelijkheid. Kortom, project badkamer is 100% een succes geworden.
FOTO VAN PAUL EN MARCELLA CÜPPERS
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Evert Jan op maandag 12 nov 2018 '18
Zowel zakelijk als privé meerdere keukens afgenomen. Goed advies en een nette installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Lucy Lenderink op woensdag 7 nov 2018 '18
2 badkamers een toilet en inbouwkasten met bijbehorende assesoires. Vakwerk, meedenken en super klantvriendelijk. Een top bedrijf om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Geschikt voor keukenaankoop”
Door Jacques van Weerdenburg op donderdag 1 nov 2018 '18
Wij zijn opnieuw naar Boer gegaan om een nieuwe keuken uit te zoeken. Dave heeft ons daarbij goed geadviseerd. Over het plaatsen van de keuken zijn we zeer tevreden. Iedereen aan te raden om zeker bij Boer te kijken voor een keukenaankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cilia Dolstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht, zijn goed geholpen door Angela. De keuken is geplaatst en zijn ook bijzonder tevreden over de monteur. Wij raden aankoop bij Boer Staphorst zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tony op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben zowel onze badkamer als onze nieuwe keuken gekocht bij Boer Staphorst, waarbij verkoper Patrick (badkamer) en daarna Roeland (keuken) ons hebben geadviseerd. Het was een lang proces (omdat wij nogal wat noten op onze zang hadden), maar er werd goed en deskundig op ingespeeld. We zijn zeer tevreden en heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN TONY
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Johan en Linda van Balen Blanken op zondag 28 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken bij Boer gekocht en badkamer meubels. Angela van de keukenafdeling heeft ons super goed geholpen ! We zijn vaak langs geweest om dingen te bespreken en na te vragen en altijd was zij super aardig en bereid om dingen uit te zoeken en samen met ons de perfecte keuken samen te stellen. Iedereen is ontzettend aardig ook de jongen van de badkamerafdeling die ons heeft geholpen. De afdeling planning is ontzettend servicegericht en ook de monteurs waren zeer vakkundig en ontzettend aardig. Wij zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is prachtig”
Door J.L. Gelsema op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring bij de aanschaf van de materialen is dat onze adviseur niets teveel was, geduldig en vriendelijk. Echter bij de offerte waren veel fouten gemaakt, zoals verkeerde bestelnummers. Wij hebben daarom zelf alles goed na moeten kijken en dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn. De adviseur heeft daarvoor ook haar excuses gemaakt en alles in overleg met ons gerectificeerd. Onze indruk was dat zij het veel te druk had en dit over een langere periode. Wellicht moet het bedrijf zich dit aantrekken en haar personeel niet overbelasten. De montage is naar volle tevredenheid verlopen en het resultaat is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door van der Heijden op zondag 21 okt 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en zijn daar erg tevreden over. De mannen van Boer Staphorst hebben goed werk geleverd. De keuken ziet er prachtig uit. We hebben goede uitleg gekregen hoe een en ander werkt. Geen vraag was teveel. Er was goed met ze te overleggen. Iedere dag gedurende het verbouwen en plaatsen werd alles schoon achtergelaten en het afval meegenomen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door Rolanda Bredewold op donderdag 18 okt 2018 '18
Een keuken. Waarbij we prima zijn geholpen. Roeland dacht echt goed mee! Vooral omdat we oud en nieuw(uitbouw) moesten combineren, zodat het 1 geheel wordt. Ook de mailwisseling is keurig. Was een communicatiefout in de vakantie (logisch) iets was niet goed doorgevoerd. Gelukkig kwamen we daar op tijd achter, anders was het een super geweest! We raden Boer echt aan!
FOTO VAN ROLANDA BREDEWOLD
Keuken een geheel
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Kolk op donderdag 18 okt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Erg vriendelijk personeel en een goede service. Tot nu toe goede ervaring gehad
Reactie of foto toevoegen
“Service op relaxstoel”
Door Ben van de Vegt op vrijdag 12 okt 2018 '18
3 jaar geleden een relaxstoel gekocht, waarvan de bevestiging van stoel aan poot het heeft begeven. Ondanks dat de garantie was verlopen was er geen enkele discussie en mocht ik tegen het aankoopbedrag een nieuwe stoel uitzoeken. Ter overbrugging( ivm levertijd) kreeg ik geheel gratis een relaxstoel te leen. TOP! En fantastisch geholpen door Luuc.
Reactie of foto toevoegen
“Sorry sorry”
Door ilja koens op donderdag 11 okt 2018 '18
We hebben het ervaren als een drama, er wordt onderling niet gecommuniceerd, ze nemen prima orders aan op een leuke manier, maar vervolgens ontbreekt het compleet aan organisatie en het nakomen van afspraken. We hebben de afgelopen 2 weken bijna dagelijks moeten bellen om erachter te gaan, en dit in een drukke verhuizing. Onze inloopmatten waren niet meegeleverd, de koof van de keuken is nog niet geschilderd, de potjes bungelen ergens los. Als we iemand spreken is het ' sorry sorry' gebrek aan vakmensen, maar naar mijn mening moet je de producten dan ook niet vol enthousiasme verkopen. Onze waardering gaat wel uit naar de keukenverkoopster destijds, was vakkundig en servicegericht, echter zij heeft nu een nieuwe baan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed verlopen”
Door Ria van Dijk op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zullen voor de verdere verbouwing nog regelmatig terug keren naar Boer Staphorst. Fijne zaak met erg vriendelijke mensen. Wij zijn diverse keren terug geweest bij de verkoper om de keuken te bespreken en elke keer had hij alle tijd voor ons. Ook de uiteindelijke installatie hebben wij door Boer Staphorst laten uitvoeren en is zeer goed verlopen. Nette monteur welke ook zeer professioneel aan het werk gaat en in oplossingen denkt. Er was een gat niet geboord in het blad voor een energiezuil en dit werd ter plekke opgelost. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en de gang van zaken.
FOTO VAN RIA VAN DIJK
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Boer Staphorst”
Door Kees Verhoef op woensdag 26 sep 2018 '18
Wij hebben in december een badkamer gekocht bij Boer Staphorst. Er werd ruim te tijd voor ons genomen en meegedacht bij de badkameropstelling. Na de eerste offerte werd deze naar onze wensen aangepast. De badkamer werd in september geplaatst. Alles in goed overleg. Tijdens de verbouwing was er steeds goed overleg met de monteurs. Alles is geplaatst volgens afspraak. Monteurs werken netjes en zorgvuldig!

Eerdere ervaring van 14 juli 2017: Wij zijn op een zeer prettige manier geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor ons genomen, Ook bij een derde bezoek werd er goed naar onze wensen geluisterd. De uitvoering, plaatsing en montagewerk liepen geheel volgens planning. Ook de nazorg bij het beantwoorden van vragen en de oplevering waren zeer goed. Prijs/kwaliteit in verhouding zeer goed. Ervaren en plezierige monteurs die die met ons mee hebben gedacht tijdens de montage, Alles keurig afgewerkt volgens tekening en offerte binnen de afgesproken tijd. De schoonmaak na afloop was een pluspunt en ook goed geregeld. Twee maanden later hebben wij onze hal vernieuwd door Boer Staphorst. Ook deze verbouwing verliep in het geheel volgens afspraak en planning. De afwerking en schoonmaak na afloop was perfect.
FOTO VAN KEES VERHOEF
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Oven defect vanaf start”
Door Eshuis op vrijdag 21 sep 2018 '18
De keuken is naar de wens en alles werkt, behalve de oven. De oven was bij de installatie al kapot, ben nu 2 maanden en 4 monteur bezoeken verder, 1 monteur van boer staphorst, 3 van de fabrikant van de oven (waarvan 1 monteur op het besteladres stond en niet op het installatie adres, verkeerd adres doorgegeven door boer staphorst) en de oven werkt nog steeds niet. Nu is het weer een week wachten op de volgende monteur en voor de 5e keer verlof nemen. Keuken is naar wens (behalve de oven), service laat te wensen over.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Groenink op woensdag 19 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Dit is ons goed bevallen. Goed geholpen. Zeer goed gemonteerd. Zeer enthousiast en vakkundige monteurs. Als er vragen zijn worden deze snel en goed beantwoord. Er wordt goed met de klant meegedacht. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Anneke Kruithof-Looije op woensdag 19 sep 2018 '18
Bij Boer - Staphorst kochten we een keuken. Het was fijn te merken dat adviseur Dave Schokker met ons meedacht, en met de plaatsing van de keuken door Theo Lamers zijn we zeer tevreden. Hij werkt netjes en oplossingsgericht. Een vakman 8n hart en nieren.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door W Burghout op zondag 16 sep 2018 '18
we hebben een keuken bij Boer Staphorst gekocht en werden daar super geholpen door H Timmermans die ons het juiste advies kon geven. de keuken is geplaatst door Theo Lamers en hij liet zien door zijn vakbekwaamheid hoe je dat doet. door zijn snelheid, precieze, vakmanschap en zeker ook als persoon zelf waren we zeer blij dat hij deze klus fantastisch heeft geklaard.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap en service met een plus”
Door Nicoline van Leeuwen op zaterdag 1 sep 2018 '18
Erg blij ben ik en geniet enorm van mijn nieuwe badkamer en toilet, gekocht bij Boer Staphorst. Zeer tevreden over de gehele procedure van aankoop tot plaatsing! Speciale dank aan Albert de Boer die de badkamer heeft gemonteerd:
- Echt vakmanschap met een plus!
- Prettige wijze van overleg en advies.
- Oog voor detail en finishing touch.
- Goede leermeester: super interessant de uitleg achter de werkzaamheden.
Het eindresultaat is meer dan uitstekend! In één woord topwerk! Ik kan ieder aanraden om naar Boer Staphorst te gaan! Hartelijke groet, Nicoline van Leeuwen
FOTO VAN NICOLINE VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Nicoline van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Hacker Systemat keuken”
Door J. Huisman, zwolle op maandag 6 aug 2018 '18
Afgelopen jaar heb ik een prachtige Hacker Systemat keuken laten installeren door de fa. Boer. Zoals bijna altijd bij een installatie kunnen er dingen misgaan - het gaat er om hoe problemen worden opgelost. Dit is op een buitengewone behulpzame en spoedige wijze en tot mijn volle tevredenheid gebeurd, met dank aan dhr. R.Gernaat van de afd.keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en betrouwbaar”
Door Rik van Ommen op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben de badkamer en het toilet in onze nieuwbouwwoning laten plaatsen door Boer Staphorst. De eerste gesprekken waren al erg positief en daar werden we goed geholpen. Er werd met ons meegedacht toen er nieuwe kranen binnenkwamen die beter bij onze smaak pasten. Het was voor ons lastig om een datum van plaatsing af te spreken omdat we pas 3 weken voor oplevering officieel hoorden wanneer we de sleutel kregen. We hebben de plaatsing daardoor twee keer verzet. Werd niet moeilijk over gedaan. Tijdens de plaatsing hebben we twee uitermate professionele en aardige mannen (Johan en Marcel) aan het werk gehad. Echte vakmensen die meedenken en alles netjes vragen hoe je iets wil, of hoe hoog. Daarnaast denken ze echt met je mee om een huis toch al een beetje bewoonbaar te maken. Kleine dingetjes als even een kraantje ophangen in de keuken of in de vrije tijd even een wc-pot ophangen zodat je alvast een toilet hebt tijdens de verbouwing. Ik zou Boer Staphorst iedereen aanraden. Aardige, betrouwbare mensen die hun vak goed verstaan. Vriendelijk groet, Rik van Ommen
FOTO VAN RIK VAN OMMEN
Toilet
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
+ Toon extra foto van Rik van Ommen
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Bastiaan en Carina Spies op woensdag 1 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken en de inrichting voor onze woonkamer gekocht bij de Boer Staphorst. Vandaag is de keuken opgeleverd en wij zijn ontzettend blij met de deskundigheid van zowel Roeland, de verkoper als Albert de monteur. Daarnaast ook dank aan het vriendelijke personeel en de service die de Boer Staphorst verleent. Top familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken op maat”
Door F. Benthem op maandag 30 jul 2018 '18
we hebben een aantal kasten en werkblad op maat voor in de bijkeuken laten plaatsen. ik kan niet anders zeggen dan dat we uitstekend zijn geholpen. Er wordt goed meegedacht over de praktische indeling van de ruimte zowel door de verkoper (Dave) als door de monteur/medewerker (Mark) ter plaatse
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer - renovatie”
Door G.H. Gerritsen op zaterdag 28 jul 2018 '18
Nieuwe wandtegels over oude tegels heen, vloertegels over bestaande stenen vloer; stucgaas plafond vervangen door kunststof panelen; alle leidingwerk was nog tegen de muren, nu er in of boven het plafond; wastafel vervangen door wastafelmeubel; radiator vervangen; nieuwe douchedeur; levertijd ruim een half jaar; prima werk geleverd, alleen vertraging met levering en plaatsing douchedeur; we zijn prima tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing”
Door Carola op vrijdag 27 jul 2018 '18
Wij hebben een badkamer en Toilet laten verbouwen door Boer Staphorst. Vriendelijk geholpen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Carla en Renze op donderdag 19 jul 2018 '18
We hebben en keuken gekocht en zijn daarbij erg goed geholpen. We wisten zelf wel ongeveer wat we wilden en zijn daarbij goed geadviseerd over de materialen en indelingsmogelijkheden. De adviseur kwam zijn afspraken na en bood de gevraagde transparantie in de offerte. Ook het noodzakelijke installatiewerk werd met een heldere offerte aangeboden. De plaatsing werd volgens planning met grote zorg en zorgvuldigheid uitgevoerd. Voor ons was ook belangrijk dat alle medewerkers die betrokken zijn geweest bij de aankoop en realisatie van de keuken betrokken en trots waren op het bedrijf waarvoor ze werkten en dat ook de klant lieten merken. Resultaat: een mooie keuken tegen een eerlijke prijs en een goed gevoel over de aankoop en plaatsing.
FOTO VAN RENZE STEL
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door van golberdinge op woensdag 18 jul 2018 '18
Douche laten verbouwen door Boer is een stuk beter bevallen als de vorige keer bij een ander. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Vels op woensdag 4 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht, een PVC vloer, een laminaatvloer en lampen voor het hele huis.

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: De keuken staat er. De PVC vloer moet nog, omdat de verwarming (warmtepomp) nog geboord moet worden en wij het opstookprotocol nog volgen. We wonen er nog niet maar de keuken is keurig gezet en het zal zeker wel goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Dokter op dinsdag 3 jul 2018 '18
Een badkamer gekocht en laten monteren. Wij zijn super tevreden. Margje heeft ons vriendelijk geholpen. De monteur Jacco heeft de badkamer perfect geplaatst. Vriendelijk, nauwkeurig en denkt met je mee.
FOTO VAN K.DOKTER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door M. Engeltjes op maandag 2 jul 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Boer Staphorst. Ondanks de lange wachttijd voor de montage, is dit ons erg goed bevallen! Uiteindelijk kon de montage 2 weken eerder plaatsvinden dan gepland en duurde deze ook maar 1,5 week in plaats van 3 weken. De monteurs dachten erg goed mee in de plaatsing van de tegels en meubels. De overlast qua lawaai en stof in huis is erg meegevallen, alles wordt erg zorgvuldig afgeplakt. De afwerking is van erg hoog niveau, net als de geboden services van Boer Staphorst. De badkamer is professioneel schoon gemaakt en alle materialen die te veel waren konden nog retour. Wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN M. ENGELTJES
Afwerking van erg hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Sanne op zondag 1 jul 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer staphorst. Verschillende avonden zijn we geweest om de keuken door te bespreken. 28 mei was het zover en werd hij geplaatst. Het is erg netjes gemonteerd en ook de tegels zijn precies zo gedaan als we graag wouden. We hadden nog een pak tegels te kort dit hadden we niet goed berekend. Maar de keuken monteur was zo aardig een pak extra mee te nemen. Alle aparatuur werkt prima en handig en makkelijk in stellen. We zijn er heel blij mee!
FOTO VAN SANNE
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Bork op zaterdag 23 jun 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Degene die ons de keuken heeft verkocht heeft ons goed geholpen en dacht goed met ons mee.Er waren een paar kleine dingen die in het begin niet zo uitpakten als we gedacht hadden.Maar Boer Staphorst medewerkers hebben dat prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Hofstede op maandag 11 jun 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een compleet nieuwe keuken (Tristar) gekocht, incl. Magnetron, Afzuigkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser en Close-in boiler. Alles is precies conform afspraak op maat en op tijd geleverd. De montage, incl. slopen en afvoeren van de oude keuken en het monteren van een groepenkast is snel super netjes verzorgd door een zeer deskundig personeelslid (dhr Klaas Brand) van Kin-Boer Montage. Alles functioneert prima en we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Rob en Trudy op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer in Staphorst. Harold Timmerman heeft ons op een geweldige wijze geadviseerd. Voelde geen enkel,verkoop druk. Wel werd er gelet op kwaliteit, beschikbaar budget en details. Installatie werk ook bij Boer uitgevoerd. Nauwkeurig gewerkt en goed overlegd hoe je het wilt hebben. Ook een prettig persoon. Het plaatsen van de keuken door Theo Lamers. Even wennen voor 7. 30 uur aanwezig en ging er met veel zin tegen aan. Vriendelijkheid, meedenken aan oplossingen om te komen tot perfectie. Wij hebben dit bedrijf als zeer positief ervaren, problemen, kleine mankementen worden met de grootste mogelijk spoed en zorg opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adb rouveen op zaterdag 26 mei 2018 '18
Complete keukeneiland. Top geholpen door marten. Zeer goede service. En niet zoals de meeste bedrijven, iets gekocht en dan service voorbij. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Erik en michelle op vrijdag 25 mei 2018 '18
Na verschillende bedrijven te hebben bezocht, hebben wij besloten de keuken via boer Staphorst aan te schaffen. De service in de winkel was erg goed en vriendelijk, niet opdringerig ( waar sommige keukengiganten om bekend staan) het installeren van de keuken verliep zeer naar wens. Theo is een echte vakman die meedenkt en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Altijd op tijd en zeer secuur. Een echte aanrader! Theo bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen”
Door Haasjes op dinsdag 15 mei 2018 '18
Wij hebben goede ervaringen opgedaan met Boer. Prima advies. Over de monteur zijn we zeer te spreken. Theo werkte hard door, en heeft prima werk geleverd. Al met al zijn we zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Machiel de Jong op dinsdag 15 mei 2018 '18
wij hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer,keuken en wc laten installeren tot volle tevredenheid. Zeer professioneel bedrijf, denkt echt mee, erg vriendelijk personeel zowel op de bouwplaats als in de winkel, goede kwaliteit/prijsverhouding!
Ook goed advies bij het uitzoeken van de keuken en badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jennet van Dijk op donderdag 10 mei 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht. De uitdaging was om een afspraak op korte termijn te plannen. De hulp met de samenstelling van de keuken was prima. De plaatsing is prima gegaan. Hoewel er nog wel wat nawerk moet gaan plaatsvinden. Tip om mee te geven aan de monteur. Hij geeft aan dat de serienummers van de diverse apparatuur moeilijk is terug te vinden. Volgens mij vind je die heel makkelijk terug op de bijgeleverde papieren. Hoeft hij niet te zoeken op de papieren.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Heleen Eenkhoorn op maandag 7 mei 2018 '18
We hebben een prachtige keuken en badkamer gekocht bij Boer Staphorst. De keuken is zeer nauwkeurig geplaatst door Ewout, we zijn er super blij mee.
FOTO VAN HELEEN EENKHOORN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door g. limburg op zaterdag 5 mei 2018 '18
Badkamer en wc .Het is keurig werk geleverd ook de hulp bij het uitzoeken was heel fijn. ook was het gezellig tijdens de verbouwing alles werd avonds netjes op zijn plaats gezet.tussen door een grapje kon allemaal.en we zijn er super blij met het eind resultaat.Johan en je collega die je een dag geholpen heeft om het op tijd klaar te krijgen. BEDANKT.
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwame medewerkers”
Door Hermen Wennemars op zaterdag 5 mei 2018 '18
Bij Boer Staphorst een hele mooie keuken gekocht. Werd goed geholpen door de verkoper, gelukkig geen agressieve verkoper zoals bij vele concurrenten maar in het belang van de klant een meedenkende persoonlijke verkoper. Alles wat besproken en belooft is werd nagekomen. De monteurs die bij mij de het voorwerk en de keuken geplaatst hebben, zijn vakbekwame medewerkers die er alles aan doen om de keuken perfect te plaatsen. Probleempjes worden direct adequaat opgelost. Al met al een prima firma waar de service hoog in het vaandel staat en waar ik zo weer een keuken zou kopen.
FOTO VAN HERMEN WENNEMARS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door S. Demmer op donderdag 3 mei 2018 '18
Absolute aanrader! Fijn geholpen in de winkel door Dennis, nam alle tijd voor het uitzoeken van mijn badkamer. De montage daarna zeer netjes uitgevoerd. Een droom die uitkomt! Een fantastisch mooie badkamer helemaal naar mijn smaak. Niks is te gek bij Boer Staphorst, je merkt aan alles dat ze de klant gelukkig willen maken met een prachtige badkamer. Ik raad dit klantvriendelijke bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Fam. de Jong op vrijdag 27 apr 2018 '18
Badkamer gekocht en laten installeren. Verkoper erg vriendelijk en goed op de hoogte van alles. Bij wijzigingen tussentijds geen probleem. Installatie door Kin Montage/Boer. Installateur was echt super. Heel precies, alles moest 100%. Elke dag werd alles zo schoon mogelijk achtergelaten. Hij installeerde alles alsof het voor hemzelf was. We hebben echt geen enkel foutje of slordigheidje kunnen ontdekken. Na oplevering konden we de badkamer gratis laten schoonmaken, maar dat was niet eens nodig. Zo schoon was het al. Niets dan lof voor deze installateur.
FOTO VAN FAM. DE JONG
Keurig geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door J. Menkveld op donderdag 26 apr 2018 '18
Ik heb een badkamer gekocht. De mensen die deze badkamer bij mij hebben geplaatst waren plezierige mensen en harde werkers. Het resultaat mag er zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Simon Marrink op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn bijzonder tevreden over het hele proces vanaf het advies, de aanschaf, het slopen van de oude keuken, het installatiewerk en het plaatsen van de nieuwe keuken. Steeds dezelfde monteur geweest die op een zeer plezierige manier vakwerk heeft geleverd. Onze keuze voor Boer Staphorst is de juiste geweest!
FOTO VAN SIMON MARRINK
Witte keuken met houtkleur kasten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Gerdien van straten op zondag 15 apr 2018 '18
Verkoper is goed maar qua plaatsing wel wat opmerkingen : De afzuigkap is niet volgens planning geplaatst en de plaatsing van het spoeleiland is niet genoeg ruimte gehouden met de vloer. Hadden we wel vermeld daar door hebben we nu allemaal plakplinten
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Linda op vrijdag 13 apr 2018 '18
Erg blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Boer Staphorst! Prettige, goede service en denken goed met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Fam.Kruyen Meppel op zaterdag 7 apr 2018 '18
We zijn ontzettend tevreden over Boer Staphorst, in de winkel hebben we een goed advies gekregen van Patrick Akse. En het plaatsen van de badkamer en tegelen van de bijkeuken en wc is gedaan door Johan Dunnink . Hij heeft dit ontzettend netjes gedaan. Johan super bedankt !! Je bent een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door Brouwer op woensdag 4 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Vanaf het eerste contact met de verkoper waren we enthousiast. Een goed, gedegen verkoopgesprek van een verkoper die echt verstand van zeken heeft! Geen gladde verkooptrucs maar eerlijke adviezen en een mooi plan! Levertijden en montage exact op de afgesproken dagen! Oplevering door Boer (en KIN) prima! Klasse medewerkers. Wij raden iedereen die een nieuwe keuken wil aan om naar Boer Staphorst te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij keukenaankoop”
Door W. Schraa op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We werden goed geadviseerd door Dave. Na orderbevestiging nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Dit was geen enkel probleem. Goede communicatie over levering en installatie. Na het plaatsen moest nog een aanpassing worden gedaan. Dit werd meteen de volgende dag ingepland.
FOTO VAN W. SCHRAA
Keuken met barkrukken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Bakker, Kraggenburg op woensdag 28 mrt 2018 '18
Keuken gekocht zoals gezien in showroom. Kleur wijkt door verlichting in showroom zeer sterk af van kleur in daglicht. Ook het feit dat er na bestelling nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden is niet besproken (staat wel in koopovereenkomst trouwens). Bij montage blijkt dat er kasten in verkeerde kleur geleverd zijn. Monteur probeert ons over te halen om een en ander toch te laten zitten. Een en ander opnieuw bestellen duurt 5 (!) weken. Wij bestelden een vrijstaande oven. Deze blijkt bij montage of boven het aanrechtblad geplaatst te moeten worden (warmte) of er moet een warmteschild geplaatst worden tussen oven en aanrechtblad. Ook dit is niet besproken en moet nu alsnog opgelost worden. Het bedrijf Boer heeft een mooie en degelijke uitstraling maar in ons geval is de uitwerking niet beter dan bij de 'keukenman' op de hoek. Excuses worden gemaakt met de tekst; "wij zijn al blij dat het niet een heel grote keuken is met bijvoorbeeld een kookeiland, anders hadden de kosten voor ons wel heel hoog opgelopen." Sterk staaltje bagatelliseren. Een gebaar van Boer zou iets goed kunnen maken. Onvoldoende voor deze wijze van handelen.
REACTIE VAN BAKKER
Onmiddellijk na mijn review op deze site wordt er contact opgenomen. Excuses en het bedrijf gaat er alles aan doen om een en ander op korte termijn te herstellen. Vier weken later wordt de keuken afgemonteerd en eerlijk is eerlijk, het ziet er mooi uit. We zijn tevreden. Uit coulance mogen we de 'verkeerde' kasten houden. Wel zelf om moeten vragen trouwens en als wederdienst graag een positievere review op deze site. De monteur(s) is overigens een vakman, klasse!
REACTIE VAN BAKKER
Het verhaal van de keuken is nog niet afgelopen. De vrijstaande oven (ETNA) staat los, bij het open en dicht doen van de oven wiebelt de oven. 'Wij zijn er mee bezig'; laat de verkoper weten. Vier weken later zijn ze er blijkbaar nog mee bezig want een reactie blijft uit. Gezien de meeste andere reacties treffen wij het slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Fam Klein Koerkamp op maandag 26 mrt 2018 '18
Wij hebben een badkamer met 2 wc's aangeschaft bij de Boer Staphorst. Het advies was perfect, en de uitvoering ook. Erg te spreken over dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Dorien Peters op vrijdag 16 mrt 2018 '18
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekocht. Zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. De monteurs die het hebben geinstalleerd waren vakkundig en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Josien op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Ik heb mijn keuken bij de Boer in Staphorst gekocht. Alles is naar wens verlopen. Goed geholpen in de winkel beide keren dat ik er was. Bezorging ging volgens afspraak. Installatie van de keuken zelfs eerder mee gestart dan in eerste instantie gepland was.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Fam. W. Hollander op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Wij hebben nieuwe aanrechtbladen,incl. nieuwe keukenapparatuur gekocht. Door het prima advies, uitstekende inmeetprocedure van Bert Jonker en het vakkundig plaatsen van Albert Hulst zijn we dik tevreden over het bedrijf Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel interieur”
Door Moniek op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Keuken, badkamer, vloertegels, bankstel, gordijnen, bouwmaterialen etc. We hebben zo'n beetje ons hele interieur voor ons nieuwbouwhuis bij Boer Staphorst vandaan. Speciale dank aan Marten voor zijn geduldige hulp en goede tips bij het uitzoeken van de keuken. We zijn er méér dan tevreden mee. Maar ook de badkamer, vloeren, gordijnen, bouwmaterialen. Alles werd keurig en volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN MONIEK
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf zonder onzinprijzen”
Door Koopman op dinsdag 27 feb 2018 '18
we hebben een keuken gekocht bij de Boer en zijn zeer tevreden over hoe wij zij n geholpen zowel bij de verkoop als de nazorg . Contact verliep niet met meerdere personen en was niet moeilijk . , verder is het een bedrijf zonder onzinprijzen . Een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door G. Pleijsier op zondag 25 feb 2018 '18
Er is een nieuwe badkamer geplaatst, het ziet er prachtig uit. Kan het iedereen aanraden om naar Boer Staphorst te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Herman en Mirjam Steendam op woensdag 21 feb 2018 '18
Mooie keuken en vloertegels uitgezocht bij Boer / Dave Schokker en de keuken is nog veel mooier nu hij er staat. We wonen in een oude boerderij waar geen muur recht is en Ewoud vd Berg heeft met veel vakmanschap en geduld de keuken kaarsrecht en supernetjes geplaatst. We zijn dik en dik tevreden! Van begin tot eind is alles heel goed gegaan.
FOTO VAN HERMAN EN MIRJAM STEENDAM
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door fam. Drenth op dinsdag 20 feb 2018 '18
Bijzonder prettig geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven. Door 3D aanzicht wordt er een goed beeld gegeven van de verschillende mogelijkheden. Het plaatsen van de badkamer en toilet werd deskundig en keurig door Kin-Boer Montage uitgevoerd. Zeer tevreden over het eindresultaat!
FOTO VAN FAM. DRENTH
Zeer tevreden met eindresultaat
+ Toon extra foto van fam. Drenth
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Marion Stroeve op donderdag 15 feb 2018 '18
Wij hebben met veel plezier onze badkamer uitgezocht en gekocht bij Boer Staphorst. Wij zijn hier vaste klant, ook onze keuken, vloeren, inbouwkasten etc. hebben we hier de afgelopen jaren gekocht, altijd naar volle tevredenheid!
FOTO VAN MARION STROEVE
Nieuwe badkamer met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Ben Droste en Annet Hagenauw op dinsdag 13 feb 2018 '18
Zeer klantgericht en meedenkend met ideeën klant door verkoper Dave Schokker.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door A. Bredenhoff op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heel prettige behandeling bij de aanschaf van mijn nieuwe keuken, zowel tijdens de verkoop als met het slopen en plaatsen. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Evekine Blekkenhorst op donderdag 1 feb 2018 '18
Goed advies gekregen in de showroom, er werd alle tijd voor uitgetrokken. Plaatsing badkamer ging volgens schema en er werd nauwkeurig en netjes afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Fam. R. de Leef op dinsdag 30 jan 2018 '18
Goed advies bij zowel de keukenafdeling en de kastafdeling. Voor een klacht gecompenseerd door een korting/ kadobon. Ons dank hiervoor.
FOTO VAN FAM. R. DE LEEF
Hoekkeuken met bovenplanken
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Femia en Bert Bunschoten op donderdag 25 jan 2018 '18
In de winkel zijn we uitstekend en deskundig voorgelicht over een nieuwe badkamer door Grietje Snapper, waardoor wij een keuze konden maken. We hebben alles kunnen doornemen en zien. De verbouwing vond volgens plan plaats. De monteurs waren zeer vriendelijk. Ze waren van alle markten thuis. Het resultaat is geweldig. Het ziet er mooi uit en voldoet aan onze wensen. We kunnen ieder aanraden naar Boer te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk”
Door E. Agterhuis op donderdag 25 jan 2018 '18
Wij kregen goed advies in de winkel en er werd meegedacht over de mogelijke inrichting. De montage van de badkamer verliep prima. Met de monteurs waren goede afspraken te maken. Ze hebben keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Danny op dinsdag 23 jan 2018 '18
Wij hebben de aanschaf van onze keuken bij Boer Staphorst als zeer prettig ervaren, zowel de aankoop in de winkel, het kunnen aanpassen van de keuken tussentijds, maar vooral de installatie en de afwerking van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door T.A.M. de Boer op dinsdag 23 jan 2018 '18
Keurig geholpen in de winkel en later bij vragen correct en snel antwoord terug middels mail. Het plaatsen is , daar waar nodig in overleg, keurig verlopen en daar zijn we zeer tevreden over. Ook enkele adviezen tijdens het plaatsen werden zeer op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Oenze en Diet Dijkstra op maandag 8 jan 2018 '18
Betreft keuken en badkamer. Keuken: adviseur Margriet. Zij heeft ons goed en kundig geholpen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij de voorbereiding en installatie/montage van de keuken hebben we met verschillende medewerkers van Boer/Kin te maken gehad. We werden goed meegenomen in het proces, dit hebben wij als prettig ervaren. Door de betrokkenheid van diverse medewerkers was de onderlinge afstemming niet altijd even goed. Badkamer: adviseur Clarinde. Zeer prettig geholpen en kundig geadviseerd. De voorbereiding/installatie/montage werd door Wilfred en Robert van Boer/Kin gedaan. Zij hebben ons zeer goed meegenomen in het proces. Er was goed overleg en een goede afstemming.Wij zijn hierover erg tevreden. In mei wordt nog een badkamer/toilet geplaatst. Wij zouden deze 2 medewerkers wel weer willen hebben als het mogelijk is.
FOTO VAN OENZE EN DIET DIJKSTRA
Eindresultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
+ Toon extra foto van Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door W.J.Oud op zondag 7 jan 2018 '18
Wij zijn heel tevreden met onze mooie badkamer, goed advies gekregen en Ernst Jan verdiend van ons een warme douche, een prima en gezellige vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak keurig verzorgd”
Door Jordy Cents op woensdag 3 jan 2018 '18
Altijd een afspraak maken. Die is dan keurig verzorgd. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen, klant voelt zich echt koning. Echt een vakman in huis gehad bij het plaatsen. Erg tevreden over het meedenken en de grote zorg waarmee alles gebeurt.
Bedrijf dat de op maat gemaakte spiegel moest leveren laat behoorlijk wat steken vallen. 2 spiegels gesneuveld... op naar de derde.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Fam. de Jonge op zaterdag 30 dec 2017 '17
Wij hebben de badkamer met bad veranderd in een badkamer met ruime inloopdouche. Bij het uitzoeken kregen we goede uitleg en kwamen we samen tot een mooi ontwerp. De verandering is een aanrader, het bevalt heel goed en is heel comfortabel. De uitvoering van de klus door KinBoer; Een heel correcte en aangename uitvoering van de afspraken en werkzaamheden. Tuurlijk; herrie en stof bij het breken, maar alles goed beschermd waardoor geen schade. Ook de service om na de tijd de nieuwe badkamer door een professionele schoonmaakbedrijf te laten schoonmaken is door ons erg gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam.Veld op vrijdag 22 dec 2017 '17
Vandaag laatste afwerking van de keuken opgeleverd. Fantastisch resultaat, echt vakwerk!
FOTO VAN FAM.VELD
Mooi afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gedaan”
Door Familie van den Dobbelsteen op vrijdag 15 dec 2017 '17
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed samengesteld, goed gepland en perfect uitgevoerd en meegedacht door de Boer Staphorst zijn medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. van Hoeijen op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs een badkamer gekocht en laten monteren. Onze ervaring is uitermate goed. Er wordt in de winkel goed meegedacht om een offerte te maken die aan alle wensen voldoet en tevens aansluit bij het budget. De montage verliep goed. Mooi werk geleverd en goede afspraken te maken met de monteur. Zelfs het toevoegen van extra wensen was geen probleem. Enige punt van kritiek is de lange wachttijd voor de start van de montage. Wij hebben bijna een half jaar moeten wachten. Achteraf gezien is het eindresultaat al het wachten wel dubbel en dwars waard geweest. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Willeke op woensdag 6 dec 2017 '17
We hebben bij Boer Staphorst een nieuwe badkamer gekozen en laten plaatsen.
In een woord: fantastisch! Vanaf het allereerste keuze moment tot en met de plaatsing vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Annette Thijs op donderdag 30 nov 2017 '17
in 4 dagen is onze oude keuken gesloopt en er is een nieuwe geplaatst. De service was prima! Aardige en vakkundige monteurs Henri en Ernst Jan! Ik kan iedereen Boer Staphorst en de montageafdeling Kin en Boer van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Wij zijn heel goed geadviseerd bij de aanschaf van de keuken bij de firma Boer. Vervolgens is de keuken vakkundig geplaatst door de firma Kin. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet voor beneden”
Door H Bartels op donderdag 23 nov 2017 '17
Prima personeel, goed geholpen . Ook bij de montage.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Marita Stroomberg-van Helmondt op woensdag 22 nov 2017 '17
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de eindafhandeling van de installatie van de badkamer zijn wij meer dan tevreden. De aandacht, meedenken en goede adviezen geven, de medewerkers, de service, de extra's, het nakomen van afspraken en de nazorg. Alles was 100%.
Reactie of foto toevoegen
“Rekening gehouden met wensen”
Door Arjen Wullems op vrijdag 10 nov 2017 '17
Zeer goede ervaring, zowel aankoop, afhandeling en verbouwing zeer goed bevallen.
Badkamer mooi opgeleverd en ze hebben rekening gehouden met wensen, zowel vooraf als tussentijds.
FOTO VAN ARJEN WULLEMS
Mooi geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door B.Maas op woensdag 8 nov 2017 '17
We hebben de badkamer laten renoveren. De verkoop is naar wens verlopen, er is naar onze ideeen geluisterd. Op het advies is weinig aan te merken. Tussen de koop en de realisatie zat wel erg veel tijd (maart/oktober). De realisatie is prima verlopen. Zeer goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en goed”
Door fam Twijnstra op dinsdag 7 nov 2017 '17
Wij hebben een professioneel en goed advies gekregen van Dennis en zijn fijn geholpen. De badkamer en het toilet is vakkundig en erg netjes geïnstalleerd door vakman Johan. Er werd ook meegedacht tijdens het proces. Het eindresultaat is super geworden Wij zijn erg tevreden over Boer Staphorst
FOTO VAN FAM TWIJNSTRA
Super eindresultaat
REACTIE VAN TWIJNSTRA
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Marcel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Keuken en sanitair besteld bij Boer Staphorst. Keurig geholpen, alles was compleet bij levering en contact tussendoor met betrekking tot planning zeer prettig. Keuken is netjes geplaatst. Dik tevreden hier!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Fam. j Brand op vrijdag 3 nov 2017 '17
In 2009 hebben we een keuken bij jullie gekocht, en door deze goede ervaring hebben we dit jaar in ons nieuwe huis wederom een keuken bij jullie uitgezocht! Wij zijn hier erg blij mee! Vooral de service was een 10! Marten heel erg bedankt hiervoor!
FOTO VAN FAM. J BRAND
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Prima geplaatst, alles in een keer goed, zoals het hoort. Goede communicatie. No nonsense bedrijf, prima mensen en een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Pierik op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn bij het uitzoeken van een badkamer uitstekend geadviseerd door Dennis. In alle rust een goede keuze kunnen maken. De installatie werd verzorgd door Jacco. Wat een vakman! Kortom, we zijn zeer tevreden en bevelen Boer-Kin van harte aan.
FOTO VAN FAM. PIERIK
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.