Feedback
9,7

ALL STYLE KEUKENS

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.allstylekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ALL STYLE KEUKENS
ALL STYLE KEUKENS - Arnhem is in Gelderland een gevestigd begrip als full-service keukenbedrijf waar u veel van kunt en mag verwachten. Goed en vakkundig advies, uitstekende service, een breed assortiment kwaliteit keukens en monteurs met veel kennis en ervaring.

Zie hieronder (scroll naar beneden) de reacties & foto's van door ons gerealiseerde keukens.

Wij verzorgen indien gewenst niet alleen het plaatsen en kookklaar aansluiten van uw nieuwe keuken, maar ook alle noodzakelijke werkzaamheden daar omheen. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken, het aanpassen van het leidingwerk, het aanpassen of het compleet vernieuwen van de meterkast, het aanbrengen van een verlaagd plafond, stukadoors-, schilder- en tegelwerk.

Een compleet ALL-IN totaalconcept van A tot Z, alles in één hand met één aanspreekpunt.

Wij leveren écht máátwerk. Niet alleen in ons STRAKKE MODERNE KEUKENPROGRAMMA maar ook in ons ÉCHTE HOUTEN KEUKENPROGRAMMA wat traditioneel met de hand wordt gemaakt. Keukens die in hoogte, breedte en diepte naar wens kunnen worden aangepast tot op de millimeter, dát is individueel design.

ALL STYLE KEUKENS levert moderne maatwerk keukens vanaf ca. € 15.000 en échte houten keukens vanaf ca. € 20.000.

“Individueel design is maatwerk, wij maken de keuken die bij u past”
Ervaringen
Er zijn 152 ervaringen over ALL STYLE KEUKENS. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren129 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 152 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Elke dag blij”
Door Rita Stronks op zondag 8 aug 2021 21
Persoonlijke aandacht en op onze wensen aangepast ontwerp. Ondanks de vertraagde nieuwbouw en Corona perikelen konden we steeds in goed overleg tot een oplossing komen. Nu, na een maand gebruik zijn we nog elke dag blij met onze keuken!
REACTIE VAN JOOST
Als team ASK waarderen we de enthousiaste reacties van onze klanten en herkennen we daarin onze werkwijze. Veel geluk en plezier in jullie nieuwe woning en natuurlijk van de keuken, want ook dát is een plaatje geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf met kennis en ervaring”
Door Lot Beukers & Else Cox op woensdag 7 jul 2021 21
Wegens een totale renovatie van ons reeds gekochte huis in Arnhem, besloten wij een nieuwe keuken te laten plaatsen. Aangezien wij als stel tegenstrijdige dingen betreffende keukens mooi vinden en de keukens van reguliere/grote ketens qua looks niet helemaal ons ding bleek, zijn we verder gaan kijken. Zodoende kwamen we bij keukenarchitecten terecht en dit leidde ons naar All Style Keukens.

Via de mail is het eerste contact gelegd. Hier meldde eigenaar Joost ons vrij snel dat het budget dat wij voor ogen hadden erg minimaal gaat zijn voor de wensen die wij hebben. Een duidelijke en eerlijke benadering, iets wat typerend is voor de werkwijze van Joost en dus All Style Keukens. Tevens werkt All Style Keukens enkel met goed en gedegen materialen en apparatuur, waardoor daar niet op bezuinigd kan worden. Om toch te kijken of hij iets voor ons kon betekenen, werd een afspraak gemaakt.

Tijdens het eerste gesprek hebben we kennisgemaakt. Wie zijn wij, wat willen wij. Wie Joost is en hoe All Style Keukens werkt. Opnieuw een duidelijk en eerlijk gesprek. Tevens gaf Joost een inschatting van de tijd en kosten die de keuken op maat gaat bedragen. De dag erna kregen wij gelijk een uitgewerkt en gedetailleerder plan in de mail, waarop wij de keuze hebben gemaakt om met All Style Keukens in zee te gaan.

Tot op de dag van vandaag hebben we daar geen spijt van gehad. In ons huis staat een prachtige keuken. Nog mooier dan wij in eerste instantie hadden kunnen wensen, aangezien Joost details toevoegt waar je als consument niet snel over nadenkt. Tevens is de persoonlijke werkwijze erg fijn en is dit het geld ook waard, zeker wanneer je je in een hectische verbouwing bevindt. Joost denkt mee, ook qua tijdsplanning, en schakelt waar nodig.

Tijdens het tweede gesprek hebben we de materialen uitgekozen. Materialen die inderdaad prachtig en van goede kwaliteit zijn. Na aanleiding van deze keuze heeft Joost dit weer supersnel geïntegreerd in een digitaal ontwerp, waardoor het visueel wordt wat je hebt uitgekozen. De snelle en duidelijke werkwijze staat in het gehele traject centraal. Joost is goed te bereiken, zowel via mail als telefoon.

Wij zijn allebei controlfreaks en vinden het fijn dat er in het proces goed en helder gecommuniceerd wordt. Daarnaast zijn wij erg schoon en willen graag dat, zeker zulke waardevolle investeringen, alles zorgvuldig geïnstalleerd wordt. Joost heeft hier begrip voor en beweegt met je mee. Daarnaast staat hij open voor feedback. Hij is een aanwezige wervelwind, of zoals hij zegt: een enthousiaste vakliefhebber. Dat is zeker wat hij, en All Style Keukens, is! Een bedrijf met veel kennis en ervaring dat de klant op een persoonlijke en enthousiaste manier een prachtproduct levert!
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Beste Lot en Else, wat een mooie en enthousiaste wervelwind van een reactie. Daar worden we met ons team heel blij van! We hebben de samenwerking met jullie om tot dit werkelijk prachtige resultaat te komen dan ook als heel prettig ervaren. Namens team ALL STYLE KEUKENS nogmaals bedankt voor jullie geduld en vertrouwen. Veel geluk in jullie nieuwe huis en natuurlijk met de keuken.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wat een prachtig resultaat!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.F.C. Schippers op donderdag 18 feb 2021 21
Goede en duidelijke informatie en advisering tijdens het oriëntatie en koop traject.
Levering en montage conform afspraak en onze verwachting. Goede nazorg. Kortom: zeer tevreden.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Werkelijk een plaatje! Alles tot achter de komma bedacht en gerealiseerd, met een subliem eindresultaat. Alles klopt van A tot Z. Splendido!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van A.F.C. Schippers
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Sagasser op zondag 14 feb 2021 21
In het voorjaar van 2020 begon onze zoektocht naar een keuken voor ons nieuwe huis. Na meerdere bedrijven bij ons in de omgeving bezocht te hebben, werden we steeds moedelozer. Via familie uit Heveadorp kregen wij als tip dit adres. Ondanks dat wij niet in de buurt van Arnhem wonen, was het geen probleem om persoonlijk langs te komen. Wij zaten namelijk midden in een verbouwing waar nog niets duidelijk was. Hier kregen wij de persoonlijke aandacht die dus voor onze situatie echt noodzakelijk was. Er werd met alles meegedacht en alle afspraken waren duidelijk en nagekomen. Er werd zelfs meegekeken hoe zij konden helpen toen wij helaas uitstel nodig hadden. Door de uitstel was onze oven niet meer leverbaar, zelfs dit hebben zij voor ons keurig geregeld. Uiteindelijk staat er nu een prachtige keuken die aan al onze wensen voldoet. Al met al zijn wij zeer te spreken over ALL STYLE KEUKENS en raden wij hen aan iedereen aan!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Beste familie Sagasser, we hebben het met plezier gedaan en gemaakt en wij willen jullie óók bedanken voor de prettige wijze van samenwerking. Ik zeg wel eens dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming, maar als het resultaat de verwachtingen dan ook nog een beetje overtreft, dan zijn wij net zo tevreden als jullie! Veel plezier samen in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een maatwerk keuken”
Door Fátima op maandag 25 jan 2021 21
All Style Keukens heeft het voor ons opnieuw wéér helemaal waargemaakt.
In ons appartement in Velp heeft Joost met zijn team een aantal jaren terug een mooie keuken geplaatst waar we erg veel plezier van hebben gehad. Nu met een gezin en jonge kids een groter huis gekocht en ook nu weer heeft All Style keukens daar écht ónze keuken gerealiseerd. Een maatwerk keuken, voorzien van alle comfort. Met mooie kleur- en materiaalcombinaties hebben we er samen weer een bijzonder en uniek plaatje van gemaakt van absolute topkwaliteit.
We hebben flink wat verbouwd aan het huis en zijn niet alleen blij met het eindresultaat, maar zeker ook met de communicatie en begeleiding in het voortraject. Nogmaals bedankt en ook wij kunnen jullie van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal geworden zoals voor ogen”
Door Maggie van der Schaft op woensdag 6 jan 2021 21
Super service! Het hele huis verbouwd....er is zoveel mis gegaan, behalve de keuken! Strakke planning, prima verlopen met het plaatsen van de keuken! De adviezen van Joost waren goed en de keuken is helemaal geworden wat we voor ogen hadden. Een echte aanrader....wil je een nieuwe keuken, ga dan naar all style keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door fam. van Dijk op maandag 28 dec 2020 20
Prima ervaring met ALL STYLE KEUKENS . Prettig in contact, kundig advies en kwalitatief mooie materialen. Zorgvuldige plaatsing door monteur en goede nazorg.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige samenwerking”
Door Ying en Jeroen op zondag 27 dec 2020 20
Alweer een tijdje terug hebben wij All Style Keukens (ASK) om hulp gevraagd bij het ontwerpen en realiseren van onze nieuwe keuken. Dit was onderdeel van een grotere verbouwing, waarbij vanuit ASK in vroege fase constructief werd meegedacht over optimaal gebruik van de ruimte en inrichting. Van onze eigen schetsen naar een definitief ontwerp in een aantal sessies, waarna definitieve invulling gegeven werd aan het ontwerp in de keukenstudio. Daarbij werd helder geadviseerd over de verschillende keuzes in specificaties en afwerkingen. In de uitvoering werd ook het belang van afstemming tussen keukenleverancier, aannemer en installateur en elektricien duidelijk, daarmee kon uiteindelijke een in alle opzichten prachtig resultaat geleverd worden binnen de tevoren gestelde tijdsschema's. Intussen genieten we alweer een aantal maanden van deze geweldige keuken met al haar luxe apparatuur. Enkele kleine onvolkomenheden zijn in de weken na plaatsing soepel opgelost. Wij kunnen terugkijken op een plezierige samenwerking met All Style Keukens van deskundige planning tot vakkundige plaatsing door de professionele installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Dromen zijn...soms geen bedrog”
Door Willem en Dorothé op zondag 22 nov 2020 20
Wij dachten zelf dat de mogelijkheden in ons huis om een mooie keuken te realiseren, beperkt waren. Niets bleek minder waar. All Style Keukens heeft onze wensen vertaald in een wonderschoon keukenontwerp vol creatieve oplossingen. Vervolgens zijn alle werkzaamheden - van slopen, leidingen verleggen, stuken, schilderen tot het plaatsen van de nieuwe keuken - met grote toewijding en vakmanschap verricht. Het is onze droomkeuken geworden! Dank aan alle medewerkers van All Style Keukens!
REACTIE VAN JOOST
Beste Willem en Dorothé, een mooier compliment kan bijna niet! Bedankt voor jullie blije en tevreden reactie. We hebben er met ons team graag aan gewerkt en wij zijn net zo enthousiast als jullie! Veel kookplezier!!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Het mooiste resultaat zit altijd in de beste keuze's.
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken en deskundig”
Door Jeroen van der Sterren op dinsdag 3 nov 2020 20
Een keuken kopen is natuurlijk nooit leuk. Wij hadden dit dan ook 10x uitgesteld. Zeker nadat we in eerste instantie een willekeurig keukenboer waren binnen gestapt. Omdat onze aannemer (ivm uitbouw) toch ongeduldig werd kwamen we eigenlijk toevallig uit bij All Style Keukens. Hier vonden we de uitzondering op de regel. We werden niet alleen professioneel geholpen maar bovenal betrokken en deskundig. Wat bij de aanschaf nog erg prettig was is het feit dat All Style Keuken werkt met netto prijzen. We hoefden niet eens te onderhandelen. Hoe fijn is het dat je weet "niets teveel te betalen!" Gedurende de gehele aanbouw was All Style Keuken betrokken oa. met de afstemming met de aannemer. Wij zijn niet handig en ons technisch inzicht is letterlijk 0. Het was voor ons dan ook erg prettig dat All Style Keukens deze rol op zich nam.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige ontzorging”
Door Tim en Wieke op donderdag 22 okt 2020 20
Met onze aankoop van een nieuwbouwwoning waren wij genoodzaakt te zoeken naar een partij voor het realiseren van een keuken. In onze zoektocht langs diverse keukenzaken, kwamen we uiteindelijk terecht bij All Style Keukens. En wat zijn we blij met deze keuze. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering zijn wij volledig ontzorgd. Eigen ideeën worden nog beter omdat er continue meegedacht wordt, afspraken worden nagekomen en qua communicatie wordt er super snel gereageerd. Tijdens het aankopen van een nieuwbouwwoning komen er veel zaken op je af en ook veel onderzekerheden, maar over één ding hebben we ons nooit zorgen hoeven maken en dat is de keuken. Dat is ontzettend prettig en geeft rust. Inmiddels is de keuken gemonteerd en wat zijn wij blij me het eindresultaat. De keuken is door fijne vakmensen gemonteerd die met de grootste zorg te werk gaan. Niets is ze te veel. Wij gaan nu genieten van onze keuken en zullen All Style Keukens zeker aanraden bij iedereen! Via deze weg willen we jullie nogmaals enorm bedanken!
REACTIE VAN ASK
Een echte maatwerkkeuken start met een goed ontwerp dat tot in detail uitgewerkt is en is afgestemd op jullie wensen en woonruimte. Jullie hebben je door ons laten inspireren om het beste uit de ruimte te halen zodat de keuken het beste tot zijn recht komt. Wij hebben jullie natuurlijk graag geadviseerd in dit traject maar jullie hebben zelf de keuze gemaakt om voor ons te kiezen. Nogmaals bedankt daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt boven verwachting”
Door Rien Vermeer op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij zijn prima begeleid door ASK. Het grote werk is in de verwachte 3 weken doorlooptijd gedaan en zat logistiek goed in elkaar. Daarna moesten er nog wat kleine afwerkingen gedaan worden. Door vakantie en drukte duurde dat wat langer dan gewenst maar werd uiteindelijk zeer goed afgewerkt. De keuken bevalt ons boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Joyce op dinsdag 20 okt 2020 20
Joost heeft ons fantastisch geholpen. We stonden voor een grote verbouwing van ons nieuwe huis en hadden niet veel tijd om keuzes te maken voor onze nieuwe keuken. We wisten redelijk goed wat we wilden en Joost heeft ons vakkundig en in een razend tempo begeleid. Hij denkt continu mee, weet precies wat er te koop is en wat wel niet en past. Is transparant over de kosten zodat je steeds zelf de afweging kunt maken voor welke optie je gaat. Hij zit overal bovenop. We hadden bijvoorbeeld een bepaald aanrechtblad voor ogen en Joost zoekt dan net zo lang door tot hij het gevonden heeft. En is dan bijna nog blijer dan wij :-).
FOTO VAN JOOST DE GRAAF
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dominique op donderdag 8 okt 2020 20
Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst. Van begin tot eind een super fijne samenwerking gehad met all style keukens. All style keukens denkt mee, geeft goede adviezen en staat voor kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Mol op zondag 13 sep 2020 20
In All style keukens hebben we een partij gevonden die uitstekend met ons meedacht over een praktische indeling van ons toch wat krappe keuken. Het resultaat is een mooi op maat gemaakte keuken waar we vele jaren plezier aan gaan beleven. All style keukens heeft ons geheel ontzorgd door de oude keuken te verwijderen, de elektra aan te passen, de muren te stuken en natuurlijk de nieuwe keuken te plaatsen. Elke dag werd netjes de ergste 'troep' opgeruimd zodat we niet te veel overlast hadden in de rest van het huis. Ruim van te voren hebben we een informatie map ontvangen met daarin alle afspraken, de keuken en het werkplan. Er is keurig aan de gemaakte afspraken gehouden. Al met al zijn we zeer tevreden over het hele traject en het eindresultaat.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Creëren is onze passie en realiseren ons doel. Dat is hier prima gelukt door de originele buitenhoek opstelling met een bijzonder natuursteen granieten blad en een fraai houten houtdecor kastenwand en wit composiet stenen achterwanden. We hebben er ook bij jullie met veel plezier aan gewerkt. Geniet van jullie unieke keuken!
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan blij”
Door Marleen op maandag 3 aug 2020 20
Zoekend naar een keukenleverancier die echt meedenkt kwam ik terecht bij Joost van All style keukens. Hij komt thuis bij je kijken om een goed beeld te krijgen en dus advies op maat te geven. Een goede combinatie van optimale indeling, praktisch en mooi. ook luistert hij goed naar je wensen. Ruim van te voren krijg je de complete planning. Communicatie is top! Regelmatig contact. Het team wat het uitvoerend werk doet is klasse in alle opzichten. Kortom: ik ben meer dan blij met mijn nieuwe keuken en hoe alles verlopen is. Dank jullie wel!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Bedankt voor je leuke reactie, als team hebben we er met veel plezier wat moois van gemaakt. Van slopen en afvoeren, tot voorbereiden en afwerken en uiteindelijk de keuken. Mooie combinaties van materialen, kleur en indeling die we maximaal hebben geoptimaliseerd maken het totaalplaatje. Bedankt voor alle goede zorgen en de prettige wijze waarop je bij alles betrokken was namens alle mannen uit mij team!
FOTO VAN JOOST DE GRAAF
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Perfect tot in de kleinste details”
Door M & M Vogt op zondag 2 aug 2020 20
Door de grote vakkennis en jarenlange ervaring heeft All Style Keukens een prachtige keuken aan ons geleverd. Er werd geluisterd naar onze wensen en advies gegeven om die wensen uitvoerbaar te maken en zo de keuken optimaal te plaatsen in de beschikbare ruimte. De prettige sfeer bij de gesprekken in de showroom, waar alle opties te zien zijn hebben wij ook zeer gewaardeerd. Kortom,het zeer deskundige team van All Style Keukens heeft voor ons een keuken weten te realiseren die tot in de kleinste details perfect genoemd mag worden.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Beste fam. Vogt, fijn te lezen hoe u het allemaal heeft ervaren. Zo moet het ook zijn wat ons betreft. Definitieve zaken zoals een keuken spelen in een woning een centrale rol, waarbij vorm, functie én afwerking het verschil maken. Veel plezier en geluk in ons mooie Arnhem gewenst; namens team ASK.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Dank voor uw waardering namens Team ALL STYLE KEUKENS. Geniet van uw heerlijke Maison près de l'église! En natuurlijk ook van uw mooie én geheel naar uw smaak op maat gemaakte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Matzwarte keuken”
Door Erika op maandag 13 jul 2020 20
Ik wilde graag een mooie mat zwarte keuken waar je geen vingers op ziet met een zwart aanrechtblad wat geen onderhoud vraagt en een zwarte spoelbak en kraan.
All style keukens heeft het precies ingevuld zoals ik het graag wilde, met een leuke zwarte retro koelkast er los naast, zoals ik in gedachten had. Met moderne strakke zwarte apparatuur, praktische brede ladekasten en een super functionele LeMans hoekonderkast is het echt helemaal mijn keuken geworden. Alles is vlekkeloos verlopen, van slopen, leidingwerk aanpassen, stukadoren, schilderen en het plaatsen en aansluiten van de keuken. Joost en je team vakmensen, heel erg bedankt voor dit fantastische resultaat. Wat er allemaal over je wordt geschreven is ook echt zoals het is!
FOTO VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Enorme creativiteit”
Door Alida Haralamova op zaterdag 6 jun 2020 20
Onze keuken is optimaal efficent dankzij enorme creativiteit. We wilden veel meer kastruimte, een combi-magnetron en ook een grote stoomoven maar toch ook een CV radiator behouden. En dat allemaal op net 7 m2. Wij hadden geen idee hoe dat te realiseren maar kennelijk was dat juist uitdagend bij dit bedrijf wat uiteindelijk een prachtige compacte en heel efficiente U-keuken opleverde waarbij door een kleine bouwtechnische aanpassing de CV-radiator heel slim is verplaatst (en vervangen door een design radiator). Werkelijk alles wat wij graag wilden is door ALLSTYLE keukens geïmplementeerd en meer want behalve de combi-magnetron en de stoomoven is ook de vaatwasser wat hoger geplaatst wat erg comfortabel is. Een klein wonder is de Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Een echte aanrader als je niet van kookluchtjes (en ook niet van afzuigkappen) houdt. We hebben de keuken in een speciale door ons gewenste kleur laten leveren en het resultaat heeft onze verwachtingen royaal overtroffen. Joost en je vakkundige montage-team, zeer bedankt voor alle zorg en aandacht, we gaan genieten en trots aan iedereen vertellen wie dit zo perfect gedaan heeft!
FOTO VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Alida, in het ontwerpen van een compacte keuken waarin je van alle gemakken bent voorzien, die er mooi uit ziet én die in de praktijk ook nog eens optimaal functioneert, daarin ligt zo mogelijk een nog grotere uitdaging dan in een grote ruimte. Met maatwerk kunnen we zo veel, zie hier het resultaat. Bedankt namens Team ASK voor je treffende review! Vertel het door zeggen wij dan.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Alex en Dominique, Oosterbeek op vrijdag 5 jun 2020 20
Op 6 april 2020 startte het team van All Style Keuken met de verbouwing van onze keuken. Joost, die de keuken heeft ontworpen, kwam meerdere keren langs en nam alle tijd om onze wensen te bespreken. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk en wil kwaliteit afleveren. Omdat wij geen auto hebben haalde hij ons een paar keer op en nam ons mee naar zijn showroom en bracht ons weer thuis. Wij zochten een keukenontwerpen die goed kan luisteren en inschatten wat onze voorkeuren zijn, maar ook iemand die veel eigen en liefst verrassende ideeën heeft. Daarin zijn we niet teleurgesteld. Joost stelde bijvoorbeeld voor om één muur een bepaalde bruinrode kleur te geven. Ik vond het een heftige kleur en twijfelde sterk of we daar geen spijt van zouden krijgen. Maar, het maakt de keuken af en laat het een en ander beter tot zijn recht komen. Wij zijn ook heel blij met Michel, die de keuken heeft gemonteerd. Prettig in de omgang en een harde werker. Hij ging niet weg voordat hij zelf tevreden was over het resultaat. Bij een koelkastdeur had hij per ongeluk de knop te hoog gemonteerd. Ik had niet door dat het zo niet hoorde. Hij zei gelijk dat het deurtje moest worden vervangen en dat gebeurde ook. Na de verbouwing controleerde Joost kritisch de keuken. Wat ons niet opviel, zag hij wel, zoals bijvoorbeeld een ruwe rand aan de onderkant van composietblad op de vensterbanken en zorgde dat dit door de producent werd hersteld. De verbouwing duurde een week langer dan gepland door een zieke stukadoor, maar na drie weken konden we de nieuwe keuken gebruiken. Nu, twee maanden na de start van de verbouwing, is de keuken helemaal af. Wij zijn supertevreden over het resultaat. Hartelijk dank Joost, Michel en anderen die hard hebben gewerkt aan en in onze keuken!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Wat een resultaat!! Het is werkelijk een prachtige keuken geworden. Met de verbouwing erbij was het een flinke klus, en het vroeg wat geduld, maar het resultaat staat. Bedankt voor jullie leuke en uitgebreide reactie namens team ASK!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annelies en Joop Gevers te Wijchen op maandag 27 apr 2020 20
Op zoek naar een nieuwe keuken hebben we verschillende keukenzaken bezocht en werden we vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Toen kregen we via de zoon van een vriendin het adres van All Style Keukens te Arnhem. Wij werden daar gevraagd onze wensen kenbaar te maken en we kregen daar direct mogelijkheden en onmogelijkheden aangereikt. Na een thuisbezoek van All Style Keukens kwamen we langzaam maar zeker tot het door ons gewenste resultaat en werd de keuken gekocht. En dan begint het wachten op iets moois, de keuken werd geleverd en twee dagen later kwam de monteur om de keuken op te bouwen, dat deed hij, zeer bekwaam, in twee dagen. Enkele details werden later, mede door het coronavirus, keurig afgewerkt. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de werkwijze van All Style Keukens en kunnen hen zeker aanbevelen. All Style Keukens, bedankt!
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Voor mij en mijn team is er niets mooiers dan keukendromen te laten uitkomen. Koken wordt nu, zoals je het vertelde écht een feestje! Jullie kozen voor de kwaliteit en wij hebben die mogen leveren. Bedankt nogmaals voor de leuke en goede samenwerking. Team ASK
FOTO VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Dank is groot”
Door Roel Bakker op vrijdag 10 apr 2020 20
Een derde keuken, een derde keer geweldig resultaat. Het wordt enigszins saai maar Joost (eigenaar) dacht wedeeom goed mee. Kleur. Materiaal. Systemen. Hij schroomt ook niet om lopende de uitlevering nog te bellen voor updates en eventuele aanpassingen in je order omdat er nieuwe mogelijkheden zijn. Is Allstyle de goedkoopste keuze? Vast niet. Maar iedere cent dubbel en dwars waard en zichtbaar. Kortom, dank = GROOT voor dit resultaat.

Eerdere ervaring van 15 juli 2016: Een andere keukenleverancier. Verademing. Geen 13 in een dozijn maar oprecht meedenken (en praten) over ideeën. Hoewel het Blum-systeem wat strubbelingen gaf (systeem voor open/sluiten van lades) is het oplossen daarvan juist weer erg goed verlopen. De eigenaar, Joost, weet waar ie over praat. Niet de allergoedkoopste oplossing wellicht, maar dan heb je iets dat nergens anders staat: een unieke keuken. (hoewel het in the end denk ik weinig uit maakt qua prijs). Tevens een prettige installateur die ad-hoc nog meedenkt op locatie en indien mogelijk dingen aanpast. Kortom: niks te klagen over ons keukentraject.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor het meedenken”
Door Rob G.uit Arnhem op zondag 29 mrt 2020 20
Eind vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een goed aangeschreven keuken leverancier voor ons nieuwe huisje in Arnhem. Na een zoektocht zijn we, o.a. na alle positieve recensies van Qasa, beland bij All Style Keukens. Het was gelukkig mogelijk om onze eerste afspraak voor een kennismakingsgesprek in de avond en bij ons thuis te houden. De start van een nieuwe keuken begint bij een opstelling. Fijn dat er dan goed wordt meegedacht en de ruim twintig jaar ervaring van All Style Keukens komt dan goed van pas! Onze wensen: Een kleine en compacte keuken die van alle gemakken voorzien moest worden. Na 4 afspraken, met 3 bezoekjes in de showroom, waren we erover uit. Nadat alles rond was en het ontwerp was het wachten op de levering en de montage. Gelukkig was ASK bij de levering van de keuken zelf aanwezig om alle geleverde artikelen op volledigheid te controleren. De montage is binnen anderhalve dag uitgevoerd, en na wat kleine restklusjes zoals plinten, afstellen en stellen van de keuken zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Het eindresultaat: een prachtige keuken met veel werkruimte. Optimaal ingedeeld zoals apothekers lade, diepe lade kasten in het kook schiereiland, en door de lades in de hoge kasten, opbergruimte die we hard nodig hebben. Al met al kunnen we ASK aan iedereen aanraden. Aan het team van All Style Keukens: Bedankt voor het meedenken en de realisatie van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel strak”
Door Hade en Louis op donderdag 30 jan 2020 20
Na een heel aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we uiteindelijk bij All Style Keukens, waarbij de eerste afspraak meteen al bij ons thuis was. Joost gaf goede adviezen en hielp ons bij het het hele keuzeproces van opstelling, kleur, materiaal etc. Wij wilden twee van onze huidige apparaten hergebruiken, dat was geen enkel probleem en hij hield meteen rekening met een toekomstige upgrade. Alle medewerkers waren zeer deskundig, werkten heel netjes, waren erg aardig en ze hebben fantastisch werk afgeleverd. De planning was heel strak, waardoor we op de afgesproken datum met een doorlooptijd van nog geen 2 weken een compleet nieuwe keuken hadden. We zijn heel blij met het resultaat!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Dank jullie wel, hier doen we het voor! We zijn trots op de juiste mensen op de juiste plek en we hebben het ook bij jullie weer graag van A tot Z verzorgd. Veel plezier van jullie keuken namens Team ASK
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Van goed naar groots”
Door Jan Schuurs op woensdag 29 jan 2020 20
We hebben een keuken gekocht bij All Style keukens na eerst bij diverse bedrijven gekeken te hebben.We dachten ook al een goed plan te hebben, maar dit plan is totaal veranderd tot onze grote tevredenheid. De keuken is netjes geplaatst, en in het werk zijn nog diverse handige oplossingen bedacht. We raden dan ook iedereen aan bij All Style een keuken te kopen.
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Echt hout laat jullie keuken leven, het is prachtig geworden. Namens Team ASK veel geluk en plezier in jullie huis en met jullie sublieme woonkeuken. We hebben er met veel plezier aan gewerkt.
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnige keuken”
Door Thomas en Stella op woensdag 18 dec 2019 19
Wat een waanzinnige keuken heeft All Style Keukens ontworpen en geplaatst bij ons. Er werd zowel creatief als functioneel meegedacht over kleur, lijnen, ruimte, vormgeving en indeling. Hier werd rekening gehouden met de kleinste details als het perfect aansluiten op de muren en over een vloer die niet helemaal doorgelegd was onder de vorige keuken. Daarnaast is een creatieve oplossing bedacht om de deur naar de trapkast te halveren, zodat er een side-by-side koelkast naast kon staan en daarmee extra opbergruimte gecreëerd werd in de keuken. Echt maatwerk! Een persoonlijke en professionele aanpak. Kortom, een absolute aanbeveling voor iedereen die nog twijfelt!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie enthousiaste reactie. Creatief maatwerk en échte kwaliteit heeft zijn prijs, maar het betaald zich altijd uit in het mooiste, meest optimale en duurzame keukenontwerp. Het resultaat staat!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Erwin Snijder op dinsdag 17 dec 2019 19
Vandaag is onze prachtige keuken opgeleverd. We kunnen niet wachten deze beauty in gebruik te nemen! Joost heeft ons super goed geholpen. Hij geeft persoonlijk en eerlijk advies over wat je beter wel of niet kan doen, rekening houdend met je budget.
Een verademing ten opzichte van de standaard keukenboer. Joost heeft verstand van zaken, neemt de tijd voor je en levert een top kwaliteit tegen een goede prijs.
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
In één woord dan maar.... PERFECT!
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Geen steekje laten vallen”
Door Harry Corbeek op donderdag 28 nov 2019 19
Wij zijn supertevreden met onze maatkeuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor de korte en alles samenvattende review. Ook dit was weer een prachtig werkstuk om te realiseren. In dit van A tot Z totaal-project hebben we onze creativiteit en het vakmanschap van ons makers-team optimaal gebruikt voor dit resultaat. Bedank! Team-ASK
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Laagdrempelig”
Door Fam.woord op dinsdag 8 okt 2019 19
All style keukens heeft ons geholpen in korte tijd een keuken te kunnen plaatsen in ons nieuwe huis nog voor de bouwvak. Reguliere winkels luisterde niet naar onze wensen. All style wel en meer. Denkt mee zoals ontwerpen van een doorgeef kast op maat tussen de keuken en eetkamer in. Zo kunnen we gemakkelijk de vaatwasser uitladen en tafel dekken. Kasten en keuken werden op maat gemaakt waardoor alles net beter past. Het uitzoeken wordt je uitbreid mee begeleid in kleine setting wat we fijn vonden. Bij tekeningen wordt er gekeken of alle lijnen kloppen en controle thuis of alles juiste maat is voorkomt problemen. Er wordt meegedacht over beste plaatsing en spullen dus dat is fijn. Genoeg ruimte voor je eigen wensen. Keuken werd op tijd geleverd en alles goed aangesloten. Nette mooie keuken geworden die erg praktisch is. Kuhlman keuken bij levering alleen enkele hoekjes die wat minder mooi zijn afgewerkt de meeste werden snel weer vervangen of bijgewerkt met lakstift. Dit is wel aandachtspunt bij levering goed naar te kijken bij dit merk.
Overdracht was een heel verhaal dit kan misschien handiger, overzicht met belangrijke tips bijvoorbeeld. Er is laagdrempelig contact mogelijk bij vragen of problemen. Misschien kan service na levering nog wat uitgebreider met een controle na 3 maanden en na 1 en 5 jr bijvoorbeeld zodat als er iets slijt het vervangen kan worden.
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Veel culinaire creativiteit gewenst in jullie mooie keuken met "uitzicht"
Met vriendelijk groet Team ASK
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van Joost - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Topkeuken”
Door Marjolein op zondag 29 sep 2019 19
Een complete keuken. Dankzij het inzicht en de tips van Joost van All Style keukens, hebben we een topkeuken!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wat een verschil met wat er ooit stond! Geniet van jullie keuken en bedankt voor jullie leuke reactie!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken als middelpunt”
Door Pepijn Visser op vrijdag 14 jun 2019 19
Een prachtige keuken! Het middelpunt van ons huishouden. Daar waren we naar op zoek en hebben het gevonden bij Allstyle keukens. Joost heeft ons door alle mogelijkheden en opties heen geloodst en uitstekend van advies voorzien. Na ruim een half jaar gebruik is de keuken nog steeds volledig naar onze tevredenheid. Alles is vakkundig gemonteerd, in gebruik super handig ingedeeld en ziet er ook nog eens schitterend uit.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Ada de raad op donderdag 6 jun 2019 19
Puntjes op de i. De nieuwe keuken die ik samen met Joost voor mijn renovatiewoning heb uitgezocht is fantastisch. Ondanks de beperkte afmetingen voldoet hij aan alle wensen. In overleg keuzes gemaakt die in de praktijk goed uitpakken. Ook de installatie is vlot en netjes verlopen. Joost is iemand die streeft naar perfectie, en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Joost en zijn team komt alle lof toe. Ik zou ALL STYLE KEUKENS zeker aanbevelen. Ada de Raad
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Beste Ada, bedankt voor je leuke reactie. Fijn als mensen niet alleen tevreden maar ook enthousiast zijn over het eindresultaat. Daar gaan we voor en vertel het door. Veel plezier en geluk in je ontzettend leuke huisje in een van de mooiste wijken van Arnhem
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Woonkeuken”
Door M&N op zondag 2 jun 2019 19
Nadat we het koopcontract van ons nieuwbouwhuis hadden getekend hebben we bezoekjes gebracht aan ontzettend veel keukenzaken in Nederland en Duitsland. Wat ons opviel was dat de prijs/kwaliteit bij veel merken vaak tegenviel, al wilden de medewerkers ons anders doen geloven. Een ander punt van ergernis was dat men zich bij het maken van tekeningen weinig creatief toonde, terwijl het om een grote ruimte ging waarbij we niet gebonden waren aan bestaande leidingen. We hadden dus verwacht dat showroommedewerkers hun hart konden ophalen met het ontwerpen van een grote woonkeuken. Echter viel de creativiteit dus tegen, dit gold ook voor hun oog voor detail als het ging om lijnen en symmetrie.

Via Qasa stuitten we op ALL STYLE KEUKENS en na het lezen van de recensies hebben we contact gezocht. Niet al te lang daarna zat Joost op een doordeweekse avond bij ons aan de eettafel waarna hij vol passie over keukens sprak. Na de plattegrond van de begane grond bestudeerd te hebben en met ons gesproken te hebben over onze ideeën en wij hem op basis van plaatjes een idee hadden gegeven wat wij mooi vonden liep hij meteen over met allerlei ideeën. Eindelijk spraken we met iemand met wie we dit keukenproject echt samen konden doen.

Middels een bezoek aan de showroom en veelvuldig contact zijn we tot het uiteindelijke ontwerp voor de woonkeuken gekomen en we zijn er hartstikke blij mee!

Pantry
Omdat het ontwerp traject zo prettig was verlopen hebben we ook gevraagd om ons te helpen met het ontwerp van onze pantry in de woonkamer op de eerste verdieping. Nog meer dan bij de woonkeuken hebben we met Joost lopen sparren over het ontwerp, want geregeld hadden wij ideeën in ons hoofd waarbij het de uitdaging was deze op papier te krijgen en te bepalen wat praktisch mogelijk was. Hierbij waren we best wel veeleisend en soms erg gefocust op details, maar hij nam alle tijd voor ons om ook van de pantry, hoewel het maar een klein keukentje is, toch een uniek meubel te maken.

Wandmeubel
We hadden al enkele meubelmakers een ontwerp laten maken voor een groot wandmeubel voor de woonkamer, maar de verhouding prijs/kwaliteit viel ons tot op heden tegen. Terwijl we met het ontwerp van de pantry bezig waren merkten we hoeveel er mogelijk was via de keukenleveranciers van All Style Keukens qua maten, materialen en vormen. Toen ontstond het idee om Joost ook te vragen voor het wandmeubel. Opnieuw hebben we gezamenlijk een ontwerp gemaakt. Hierbij is handig gebruik gemaakt van standaard kastjes en deze zijn in het ontwerp middels enkele losse platen samengevoegd tot één geheel, waardoor het meubel veel voordeliger uitviel dan bij meubelmakers waarbij alles maatwerk is, terwijl ons wandmeubel ook een uniek meubel is, maar deels bestaat uit standaard onderdelen.

We zijn hartstikke tevreden met alle 3 de eindproducten, de persoonlijke aandacht, het enthousiasme van Joost, de montage (top gedaan door Richard!) en raden iedereen ALL STYLE KEUKENS van harte aan!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
We zeggen het niet zomaar maar "Individueel design is maatwerk". Daarmee kunnen wij tot achter de komma invulling geven aan de wensen van onze klanten. Het was echt prachtig om te mogen maken en realiseren, mooi werk waar ik met mijn team óók trots op ben!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Fennanda op woensdag 15 mei 2019 19
Ik kan iedereen een keuken aanraden van All style keukens. Na verschillende offertes bij andere keukenzaken kwamen we door de goede reviews op Qasa bij Joost van All style keukens terecht. En daar gaat het allemaal op een iets andere manier. Door middel van een online inventarisatie formulier in te vullen kreeg ik dezelfde dag al contact met Joost en binnen korte tijd zijn we op afspraak in de showroom geweest. We wisten al vrij goed wat we wilden en welke indeling van de nieuwe keuken we in gedachten hadden. Joost dacht goed mee en kwam met praktische tips en optisch mooiere verbeteringen. Ondanks dat de prijs wat hoger lag dan bij de anderen zijn we voor het prettige contact en vertrouwen in de kwaliteit gegaan. Ook omdat het een niet alledaagse opstelling is wilden we zeker weten dat het goed kwam. En die keuze was goed. De plaatsing gebeurde in twee dagen waarbij Joost nog even kwam kijken en de paar puntjes die we hadden zijn netjes opgelost. We hebben echt een prachtige keuken gekregen. Het is elke dag genieten.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Origineel en mooi. Wat je zegt Fennanda, een keuken die in maatwerk is ontworpen en van premium kwaliteit, die is iets duurder, maar dat zorg er dan ook voor dat je een keuken hebt die echt bij bij je past, in alle opzichten voor vele jaren!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Iny op dinsdag 14 mei 2019 19
We hadden onze keuken al zeer lange tijd en wilde deze laten renoveren en bij mijn zwager en schoonzus hadden we al gezien wat All Style Keuken kon doen. Tijdens onze eerste gesprek werden er al optie gegeven en ideeën genoemd. De adviezen over apparatuur en andere punten waren zeer welkom. Tijdens de renovatie werd er ook nog een oplossing voor de achtergrond van onze koof gegeven. Nu alles is afgerond en wij er al een aantal weken met veel plezier er gebruik van hebben kunnen maken, kan ik alleen maar zeggen : bedankt, we zijn zeer tevreden en alles bevalt super.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Leuk bericht, dank je wel namens het hele team. Keukenrenovatie kán vaak een prima oplossing zijn. Bij jullie was dat zeker ook zo!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Patty en Bert op dinsdag 14 mei 2019 19
Joost heeft ons heel goed geholpen met de juiste indeling voor onze keuken. De ideeën die hij had en het advies dat hij gaf, sloten echt aan op onze wensen. De keuken is erg mooi geworden, oogt heel strak en ruim en heeft veel opbergruimte. Naast een nieuwe keuken wilden we ook een nieuwe vloer en vloerverwarming. Het was fijn dat wij de verschillende werkzaamheden aan hem konden uitbesteden zodat we ons niet druk hoefden te maken over het afstemmen en coördineren. Het duurde wel wat langer om de laatste puntjes af te werken, maar we kunnen Joost en zijn team van harte aanbevelen.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Dank jullie wel, was ook voor ons een heel leuk project om te realiseren en wat een verschil met de oude keuken. Voor de mooiste dingen is vaak wat geduld nodig maar dat wordt dan ook beloond.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Suzanne Rook op donderdag 18 apr 2019 19
Toen wij besloten een nieuwbouwhuis te kopen had ik de kans om eindelijk mijn droomkeuken te realiseren. Na een rondje langs de geeikte keukenwinkels in Nederland en Duitsland waren we nog niet heel blij. Via deze site kwamen we bij Allstyle keukens terecht. Wat een verademing! Geen torenhoge offertes waar je vervolgens weer de helft af moet onderhandelen, maar open en eerlijk. Er wordt veel tijd genomen om je wensen in kaart te brengen en een mooi ontwerp te maken. Eigenlijk alles is mogelijk en als je iets bijzonders wil dan zit je hier goed. De plaatsing ging supersnel en netjes. We zijn enorm blij met de keuze om bij Allstyle keukens te kopen en ik raad dit ook bij iedereen aan die een nieuwe keuken zoekt!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie waardevolle reactie, zo hoort het ook allemaal te zijn. We wensen jullie heel veel geluk in jullie prachtige nieuwe huis en met de werkelijk schitterende keuken. Zó maken we ze zó graag.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door Louis op vrijdag 5 apr 2019 19
Omdat we All style keukens via mijn ouders kenden, besloten wij ook bij hen een keukenontwerp en begroting te laten maken nadat we al bij twee winkels net over de duitse grens waren geweest. De keuze en de mogelijkheden om de keuken heel optimaal in te delen waren in duitsland veel beperkter en maatwerk was daar geen betaalbare optie. Maar los daarvan waren alle creatieve ideeën, tips en adviezen bij All style keuken zo veel beter en kregen we ook uitgebreide uitleg over de keuzes die we konden maken voor de kastindeling, de materialen en de apparatuur. Aan kennis en creativiteit ontbreekt het ze niet en prijstechnisch waren wij ook verrast.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor je reactie en goed te horen dat het nóg mooier is geworden als je had verwacht. Eigenlijk net als bij je ouders. Keukens in Duitsland zijn inderdaad helemaal niet goedkoper meer als in NL. Nu heb je voor minder geld zelfs een echte handgemaakte maatwerkkeuken met exact dat er in wat op je wensenlijstje stond. Ik wens jou als echte hobbykok veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Engelen op maandag 1 apr 2019 19
Een volledige nieuwe keuken gekocht. De opzet van aanmelden via mail /vragenlijst invullen en daarna het persoonlijke contact sprak mij zeer aan. Bereikbaarheid en snelheid van reageren op mails/vragen vanuit het bedrijf was top. De werknemers waren netjes, zeer correct in hun contact/communicatie en in hun uitvoering van het werk. Min puntje: ASK gaf mij het gevoel, niet goed tegen kritiek c.q. tegen feedback te kunnen.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor je heldere reactie, we hebben met plezier gewerkt aan het op maat gemaakte keukenplaatje met een mooi eindresultaat. Van alle input die we van ons klanten krijgen kunnen en willen we leren en weten dat ook te waarderen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Floor Peper op maandag 1 apr 2019 19
Via via zijn wij bij All Style keukens terecht gekomen. We hadden op zeer korte termijn een geheel nieuwe keuken nodig. We zijn heel erg blij met het advies, de uitvoering en het eindresultaat!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wat een fantastisch resultaat, ~echt in een woord grandioos!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het resultaat”
Door Ron en Christel op zondag 31 mrt 2019 19
Na een zorgvuldige oriëntatie zijn we voor de verbouwing van onze keuken terecht gekomen bij All Style Keukens. De verschillende ontwerpen spraken ons aan en wij waren op zoek naar een bedrijf dat de volledige verbouwing kon verzorgen. De adviseur/ ontwerper heeft echt maatwerk geleverd. Hij heeft in het ontwerp rekening gehouden met onze wensen binnen de bestaande ruimte en is bij ons thuis geweest om het ontwerp te maken en te bespreken. Ook tijdens de plaatsing is hij regelmatig gekomen om de voortgang te bekijken. Communicatie verliep prettig en vlot. De monteur was echt een vakman. Hij werkte zorgvuldig, vlot, efficiënt, dacht flexibel mee tijdens de plaatsing. Hij heeft zorg gedragen voor een effectieve planning van de verschillende werkzaamheden en hier steeds met ons over afgestemd. Nazorg verliep goed. Ook na de plaatsing was er contact om wat laatste puntjes zorgvuldig af te handelen. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Onze keuken voldoet nu helemaal aan onze wensen.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
We hebben met ons hele team enthousiast en met een hoop plezier bij jullie gewerkt aan dit grote project met als resultaat: "helemaal jullie keuken". Maatwerk van de bovenste plank heeft tot dit resultaat geleid. Eerst alles slopen en afvoeren, vervolgens het leidingwerk en de meterkast aanpassen, muren verplaatsen, alles vlak stukadoren, vloertegels leggen, de keuken en kastenwand plaatsen, het schilderwerk en als laatste de oplevering van de keuken. Namens ons allemaal bedankt en veel kookplezier in deze werkelijk fantastische keuken! Santé
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Cecile & Simon op maandag 4 mrt 2019 19
Nadat we ons hadden georiënteerd bij de gerenommeerde merken zagen we al snel dat het concept van ALL STYLE KEUKENS anders was. De vaak dwingende prijsvechtersmentaliteit heeft hier plaatsgemaakt voor een efficiënte en effectieve aanpak. Joost was onze contactpersoon voor het gehele traject, goed bereikbaar en snel reagerend. Met een knipoog moesten we soms langs enig Arnhems bravoure om uit te komen bij zijn enorme kennis, drive en klantgerichtheid. ALL STYLE KEUKENS scoort hier op QASA niet voor niets uitzonderlijk goed! Alle verhalen van wat in deze branche mis kan gaan zijn ons dan ook bespaart gebleven, op één puntje van kritiek na. Onze afspraak om de keuken te laten lijnen met de vloertegels is met goede bedoelingen anders ingevuld en dat is jammer. Maar het is dat wij het weten, het valt niet erg op. Daarom Joost & Team: bedankt voor de prettige samenwerking, het prachtig eindresultaat en ga zo door!
FOTO VAN CECILE & SIMON
Sfeervolle keuken
+ Toon extra foto van Cecile & Smon
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Heel mooi te horen, zo moet het ook zijn. We hebben er graag aan gewerkt en jullie keuken is een aanwinst voor jullie prachtige huis, hij zit er in als een maatpak en past goed in jullie woonsfeer. Namens het ASK-team nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door Ferdinand en Martine op dinsdag 26 feb 2019 19
Door de hectiek van een nieuw huis, een verbouwing en een kindje heeft het even geduurd voor wij deze review hebben geschreven, maar daardoor hebben we nu ook onze gebruikservaring mee kunnen nemen. In ons nieuwe jaren-30 huis moesten een aantal moderniseringen doorgevoerd worden voor we erin wilden trekken, met als belangrijkste punt de keuken. Om het dan maar meteen goed aan te pakken hadden we ook besloten de muur tussen de keuken en eetkamer door te breken. Een oriëntatieronde bij diverse keukenleveranciers bracht ons voornamelijk teleurstelling; weinig flexibiliteit, niet de kwaliteit die we zochten, of torenhoge prijzen. Gelukkig werden we door een kennis getipt over All Style Keukens!

Na het invullen van de voorbereidende vragenlijst hebben we een afspraak gemaakt met Joost bij ons thuis. Let wel, ons oude huis, want van het nieuwe huis hadden we de sleutel nog niet. De discussie moest dus helaas plaats vinden op basis van ons schetsje met ongeveer de maten van de ruimte, maar gelukkig was Joost heel flexibel en was het voor hem ook duidelijk dat het ontwerp nog gefinetuned zou moeten worden op het moment dat we (eindelijk) de exacte maten op konden nemen. Wij zijn allebei een pietje precies die bepaalde details echt op een bepaalde manier willen uitvoeren, en gelukkig botste dit niet met Joost die ook een oog voor detail heeft maar ook gewoon eerlijk is over ideeën van ons die hij vanuit zijn ervaring moet afraden of bijschaven. Zo zijn we samen tot een mooi eerste ontwerp gekomen. Na het goedkeuren van het budget zijn we langs geweest bij de showroom van Joost in Gendt waar we nog een keer door alle details konden gaan, de materialen zien en voelen en zo tot een definitieve keuze van afwerking en apparatuur konden komen. Joost heeft duidelijk een lange ervaring maar houdt zich ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op keukengebied en kan zo echt perfect advies op maat geven.

De communicatie met Joost springt er voor ons echt uit als een positief punt. Heel snel antwoord, zelfs op een mailtje op zondagavond, op een heel relaxte en meedenkende manier met begrip voor wat wij belangrijk vinden. Een aanpassing nodig aan het ontwerp omdat er bij de verbouwing iets onverwachts naar boven kwam? De volgende dag een nieuwe tekening. Welke RAL verfkleur voor onze kozijnen past het best bij de keuken? Joost denkt mee en zoekt het uit, inclusief vergelijking met stalen in zijn showroom. En leuk ook om te horen dat hij details die wij bedacht hadden weer aan andere klanten wilde tonen, natuurlijk wil ik dan wat foto's doorsturen. Echt gewoon een topervaring.

Toen de onderdelen geleverd werden was Joost er ook zelf bij om te controleren of alles in orde was, en op de dag van de installatie kwam hij tussendoor ook nog even kijken. De monteur werkte netjes en met zorg voor de omgeving. Voor een van de greeplijsten was een verkeerde versie geleverd, maar daar is Joost meteen achteraangegaan en een paar weken later is ook dat keurig afgemonteerd. De keuken voldoet aan al onze verwachtingen en we hebben er heel veel positieve reacties op gehad van mensen die op bezoek zijn geweest. Ook nu na een jaar gebruik is er niks wat we achteraf anders zouden hebben gedaan. Al met al kunnen wij AllStyle Keukens van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een kwaliteitskeuken op maat voor een eerlijke prijs!
FOTO VAN FERDINAND EN MARTINE
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Dank jullie wel voor de heldere reactie. Goed en mooi te horen en vertel het maar door. Een keukenplan maak je samen en met de invulling ervan heb ik jullie graag geholpen en het is fantastisch dat jullie het zo weten te waarderen. Dit is mijn vak, mijn werk en mijn hobby en dan is er al snel niets te veel. Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in mij en mijn team!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Maurice en Anneke op dinsdag 12 feb 2019 19
Toen we eenmaal besloten hadden om in ons nieuwbouwhuis de keuken een prominente plek te geven in onze woonkamer werden we door Joost goed en vakkundig geholpen. We hadden al goede ervaring met Joost vandaar dat we bij hem terugkwamen. Zijn enthousiasme, creativiteit en passie voor het vak heeft hij ook dit keer bewezen. De keuken is het pronkstuk van ons huis geworden. Mede dankzij de goede tips en adviezen van Joost. Dank je wel daarvoor. Wie net even iets meer wil dan een gewone keuken is bij joost aan het goede adres.
FOTO VAN MAURICE EN ANNEKE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jeroen en Maartje op woensdag 12 dec 2018 18
Joost heeft een super mooie keuken voor ons ontworpen en laten plaatsen! In onze eigen zoektocht kom je ontzettend veel informatie en afwegingen tegen, maar in de gesprekken met Joost kun je gelukkig snel tot heldere keuzes komen. Het is heel prettig om met een meedenkende vakman te praten, ook over de inrichting en kleurstelling van de keuken als geheel. En belangrijk, er is goede en snelle service verleend. Kortom: voor de juiste prijs, een heel goed product en zeer blije gebruikers! Een aanrader.
FOTO VAN JEROEN EN MAARTJE
Een heel goed product
+ Toon extra foto van Jeroen en Maartje
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Jeroen en Maartje het resultaat mag er zijn. Een optimale keuken in deze ruimte met al jullie wensen er in verwerkt en meer. Was mooi en leuk om dit project voor jullie te verzorgen. Veel plezier allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief hoogstaand”
Door Fam. Werndly op zondag 2 dec 2018 18
We hebben een prachtige moderne keuken laten ontwerpen en installeren. Vrienden hadden ons All Style Keukens aangeraden omdat zij ook erg tevreden waren over hun keuken. We hadden al een aardig beeld van wat we wilden, maar juist het goede advies van de keukenadviseur in combinatie met de ervaren monteur heeft ervoor gezorgd dat de keuken uiteindelijk precies aan onze wensen voldoet: Modern, stijlvol, praktisch en kwalitatief hoogstaand.
REACTIE VAN JOOST
Bedankt voor jullie leuke reactie, vertel het maar verder door.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Maarten van Veldhuizen op zondag 18 nov 2018 18
Onze keuken van 19 jaar oud had een opknapbeurt nodig. 7 jaar geleden had Joost de afzuigkap en het aanrecht blad al eens vervangen. Die (goede) ervaring bracht ons weer terug bij Joost. Alleen wilden wij ditmaal alles vervangen, een renovatie. We wilden een compleet nieuwe keuken aanzicht, maar met het bestaande "geraamte" en afzuigkap. Die waren nog goed. Joost is langsgekomen en heeft precies verteld wat wel en niet kon en heeft voor ons ook zeer goede apparatuur uitgezocht waar we mee hebben ingestemd. Michel, de monteur, heeft alles perfect vervangen en geïnstalleerd. Het resultaat is heel mooi geworden! De keuken ziet er als nieuw uit! Kortom; we zijn zeer tevreden met het proces, van eerste contact tot eindresultaat van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Jelle Sloterdijk op zaterdag 27 okt 2018 18
Echte aanrader dit bedrijf. Een verademing in het geweld van de grote keukenbedrijven en dat zonder dat geweld gedaan wordt aan de concurrentie die er is binnen de branche. Via via bij All Style Keukens terechtgekomen en was dat maar eerder gebeurd. Betrokken eigenaar, weet waar hij het over heeft, meedenken, goed advies, scherpe prijsstelling. Nadat het werk klaar was ook check op tevredenheid (nog niet eerder meegemaakt). Kortom: heel erg tevreden en een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit in maatwerk”
Door Eveline op zondag 7 okt 2018 18
Mijn keuken is gedeeltelijk in een uitbouw geplaatst. Omdat ik niet goed kon inschatten hoe de oorspronkelijke buitenmuur liep, ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die kwaliteit in maatwerk levert. Via Qasa.nl ben ik bij All Style Keukens uitgekomen. En daar heb ik geen spijt van. Ik had zelf al redelijk een idee wat ik wilde, maar samen met Joost is dat verder geoptimaliseerd. Alle vragen (en ik had er redelijk wat) zijn duidelijk beantwoord, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Plaatsing van de keuken is zeer professioneel gedaan door Michel.
Tijdens installatie was er wat schade opgelopen, maar dit is zeer snel en goed vervangen. Gedurende de levertijd van de nieuwe onderdelen kon ik de keuken gewoon gebruiken. Kortom alle lof voor All Style keukens en Michel!
FOTO VAN EVELINE
Zeer professioneel
REACTIE VAN JOOST
Mooi resultaat Eveline! De tint muurverf is ook goed gekozen, voldoende contrast, rustig en het ondersteund de natuurlijke uitstraling van het hout van je keuken en de vloertegels. Namens osn hele team bedankt voor je leuke reactie, veel kookplezier natuurlijk en hopelijk mag ik ook via jou in de toekomst weer eens nieuwe klanten verwelkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aanpak en absoluut maat- én vakwerk”
Door Oldenkamp op donderdag 4 okt 2018 18
Ik zal voor het leesgemak beginnen met de conclusie: persoonlijke aanpak en absoluut maat- én vakwerk! Het ontwerpproces met Joost en ook de installatie van Michel is zeer professioneel verlopen, in het gehele traject staat persoonlijke aanpak, creativiteit en service voorop. Dankzij Joost en Michel hebben we een keuken kunnen realiseren die perfect bij ons past en met mooie details die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Joost is absoluut aan te bevelen, we zijn zeer te spreken over zowel het proces als het product.

In onze zoektocht naar een keukenontwerper hadden we een aantal criteria vastgesteld die we belangrijk vonden. We zochten 1 vast aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, iemand die meedenkt, met ideeën komt, maar vooral ook luistert naar onze ideeën en vervolgens met voorstellen komt die daarbij aansluiten. Na oriënterende bezoeken bij de grote bekende zaken merkten we al snel dat we er daar niet uit zouden komen. We kregen het gevoel dat onze smaak werd aangepast aan bestaande ontwerpen. Smaak is uiteraard persoonlijk, het is ons dan ook gebleken dat het een vak is om de smaak van de klant te vertalen naar een mooi ontwerp. Na ons eerste gesprek met Joost hadden we dan ook voor het eerst het idee dat er écht werd geluisterd, Joost was vanaf het 1e moment in staat om onze ideeën om te zetten in een passend ontwerp en aan te vullen met details die toch het verschil maken.

We vinden het een meerwaarde dat het 1e gesprek bij ons thuis heeft plaatsgevonden, dit geeft toch een beeld van de sfeer in huis en dat heeft Joost altijd als uitgangspunt gebruikt. Joost heeft een mooie showroom waar je een goed beeld krijgt van de verschillende producten. Ontwerp, levering én uitvoering is allemaal volgens planning verlopen. Een extra compliment waardig, aangezien we zelf in het buitenland waren bij de levering, het demonteren van de oude keuken én bij de start van de montage. Dit is het bewijs dat Joost het ontwerp ook goed kan vertalen naar Michel, een vakman met oog voor detail en die zeer zorgvuldig en netjes te werk gaat. De afwerking (kleine dingetjes) heeft wel even op zich laten wachten en dat heeft ons in het begin toch wel iets gefrustreerd, maar het bleek lastig om de drukke planning van Michel goed af te stemmen op de momenten waarop wij thuis waren. We zijn, ondanks dat de afwerking even op zich heeft laten wachten, erg blij dat Michel zelf de afwerking heeft verzorgd. Ook een reden om Joost als keukenontwerper aan te bevelen, een vakman die werkt met vakmannen.

We hebben in het proces nooit getwijfeld over advies, productkeuze, sfeerbeeld en details. Alle keuzes zijn tot stand gekomen vanuit onze wensen, maar met behulp van de visie en de creativiteit van Joost en de montage van Michel. Bedankt voor het proces en product, de keuken heeft onze verwachtingen overtroffen!
REACTIE VAN JOOST
Hier word ik toch wel erg blij van hoor. Voor mooi werk is niks te veel tenslotte. De lat lag hoog, héél hoog en om zó hoog te komen hadden we even wat extra oefening en aanloopjes nodig. Maar een hoogte record hebben we gebroken, dat weet ik zeker en het was de moeite ook meer dan waard. Prachtig in een woord.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Resultaat is waar het om gaat. Goede voorbereiding was hier al iets meer dan het halve werk, maar mooi en heel veel werk hebben we er aan gehad. En zie daar, een plaatje van een keuken waarin tot ver achter de komma ieder detail de revue is gepasseerd. Een mooi project om te hebben mogen realiseren. Bedankt nogmaals!
REACTIE VAN OLDENKAMP
Inmiddels met een mooie zwarte plint, uiteraard door jullie geplaatst :-) We zijn nog steeds erg blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Margot op dinsdag 2 okt 2018 18
Uitgaande van de bestaande keukenindeling hebben wij onze keuken gerenoveerd: alle apparatuur is vervangen door energiezuiniger apparatuur, het 6-pits gasstel is vervangen door een inductiekookplaat en de slecht functionerende afzuigkap is vervangen door een nieuwe afzuigkap met plasmafilter. Omdat in de meterkast een aparte groep voor de inductiekookplaat moest komen, hebben we meteen ook de complete meterkast vernieuwd. Toevoeging aan de beoordeling: Joost heeft ons heel goed geadviseerd en daardoor de keuzes gemakkelijker gemaakt. Hij denkt mee en doet moeite om zijn klanten tevreden te stellen. De vakkundige monteurs hebben onze keuken in 3 dagen tijd een compleet ander uiterlijk gegeven, waar wij heel blij mee zijn! Ook het verzoek om de spotjes te vervangen kon ingewilligd worden. Dit was in eerste instantie niet voorzien, dus het was wel heel prettig dat hij passende spotjes kon vinden en deze ook meteen heeft aangesloten.
REACTIE VAN JOOST
Margot, je oude Siematic keuken staat er weer bij als een nieuwe. Het was een hoop werk, maar het resultaat is er! Wij hebben veel keukens in een nieuw jasje gestoken, maar deze piekt er echt bovenuit. Jullie ook namens mij team bedankt voor de leuke reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de inzet”
Door Steffen Keuning op maandag 1 okt 2018 18
Het doel van de renovatie van mijn vooroorlogse keuken was deze aan de eisen van de tijd aan te passen met behoud van veel oude elementen. Zo zijn bijvoorbeeld de oude buffetkast, de schouw en de granieten vloer opgeknapt en behouden. Een klus waarbij standaardoplossingen niet altijd de beste zijn. Ik ben zeer tevreden over de inzet, de inbreng en de bereidheid met me mee te denken. Ik zie op deze site dat er ondertussen door Joost (All Style Keukens) veel andere keukens onder handen zijn genomen, terwijl ik de indruk had dat iedereen alleen voor mijn keuken bezig was. Dat is een compliment. Nu alles klaar is, denk ik soms: had ik maar eerder de keuken aangepakt.
REACTIE VAN JOOST
Met veel energie en plezier hebben we aan dit All-inn project gewerkt en om alles mooi op elkaar te laten aansluiten was even een uitdaging. Alles is gelukt met behoud van de authenticiteit van de keukenruimte. Voor de komende vele vele jaren wens ik je met de nieuwe keuken ook veel kookinspiratie toe.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Ellen op vrijdag 14 sep 2018 18
Wat het fijne is van All Style keuken: Joost werkt vanuit je wens en past daar de keuken op aan. Daarbij denkt hij goed mee, is creatief en doet hij alle moeite om te komen tot een perfect resultaat. Zo hadden wij een halfronde bar in gedachten die deels om een pilaar heen moest worden gemonteerd. Joost doet alle moeite om het gewenste blad te vinden en zorgt ervoor dat het wordt geregeld. Ook de planning en levering waren goed. De levering en montage moesten wel ruim van te voren worden vastgelegd. Omdat onze verbouwing anders liep dan gepland, kon de keuken pas later worden geleverd. Joost schakelt dan meteen en heeft de passende oplossing gevonden. Hoewel we zijn duidelijkheid waarderen, was de communicatie op sommige punten wat strak en dwingend; dit had best wat losser gemogen. Maar je krijgt wat hij beloofd. Ook is de keuken zeer vakkundig en precies geplaatst door Richard, een echte vakman. Al met al een zeer goede ervaring door de betrokkenheid en deskundigheid van zowel Joost als Richard. Wij zijn erg blij met het eindresultaat: onze op maat gemaakte strakke leefkeuken waar we dagelijks met veel plezier in verblijven!
REACTIE VAN JOOST
Dank jullie wel voor de complimenten. We hebben het samen bedacht en wij hebben het voor jullie mogen uitvoeren met een meer dan grandioos eindresultaat. Wat wij er ook aan heb mogen bijdragen, jullie hebben uiteindelijk zélf de keuze gemaakt voor ons; wij hebben het ook bij jullie weer graag waar gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede klik”
Door Sandra Tijs op woensdag 5 sep 2018 18
Bij een huis in onze straat in Arnhem stond een bord van All Style keukens in de tuin en zodoende kwamen wij in contact met Joost. Meteen al bij de eerste ontmoeting hadden we een goede klik. Joost luistert goed, schakelt snel en denkt goed mee. Hij neemt alle tijd voor je, zowel bij het huisbezoek als ook bij hem in de showroom. Kortom, we zijn heel tevreden over de service die hij biedt en ook over de vakman die bij ons kwam voor de keukeninstallatie. Ook in de after sales zijn ze erg klantvriendelijk. Ik kan All Style Keuken zeer zeker aanbevelen!
REACTIE VAN ASK
Sandra, ik maak iedere keuken graag net zo specifiek en bijzonder als de gebruiker. De houten achterwand met daarin de verscholen deur is wat mij betreft de kers op de taart. De mooie warme uitstraling geeft jouw keuken de juist sfeer mee in een strakke moderne omgeving. Ik zeg AF!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede project”
Door Jeroen Vree op donderdag 23 aug 2018 18
Deze keuken is onze tweede project bij All Style Keukens. Na een goede eerdere ervaring hebben wij , bij het kopen van ons nieuwe huis, ook deze keer de keuze laten vallen op dit bedrijf. Dit keer kwamen ze weer met een verrassend ontwerp en goede oplossingen voor de nodige opbergruimte. Na het monteren van de waterleidingen kwamen ze nog kijken of dit correct was uitgevoerd. Gelukkig konden we het nog omzetten zodat de montage van de keuken in een keer, door een meedenkende keukenmonteur goed kon gebeuren. Het is prettig om iemand, die de keuken ontwerpt, te hebben die creatief wil meedenken en alles tot in de puntjes wil regelen.
REACTIE VAN ASK
Leuk te horen. "Met onze visie realiseren we uw wensen" dat zeggen we wel eens. Maar uiteindelijk heb je wel zelf weer de beste keuze gemaakt. We hebben er wederom weer graag in meegedacht. Als jullie weer gaan verhuizen...
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk blij ermee”
Door Kersten op woensdag 22 aug 2018 18
Na heel wat keukens gezien te hebben in folders en keuken showrooms vonden we niet dat onze keuken er tussen zat. Via internet ALL STYLE KEUKENS gevonden, hierdoor kwamen we in contact met Joost en echt SUPER!! De communicatie is kort, duidelijk en snel. Wij zijn ongelofelijk blij met onze moderne keuken. De kleur van het keukenblad zoals Joost ons voor stelde vonden we wat gewaagd, maar deze man heeft echt een visie! dus zijn we op zijn advies af gegaan en zie het resultaat. Joost, Super bedankt en we zullen je bij al onze vrienden en kennissen aanraden.
REACTIE VAN ASK
Beste Gordon bedankt voor je leuke reactie. Het was zonder meer de meest unieke keuken van het afgelopen jaar. Het schurkt een beetje tegen kunst aan... Bedankt nogmaals voor jullie vertrouwen in mij en mijn team en voor kkplzr!
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Marijke en Ton op vrijdag 20 jul 2018 18
Op zoek naar een keuken voor ons nieuw te bouwen appartement kwamen we op het internet terecht bij ALL STYLE KEUKENS. De vele reviews beschreven in (zeer) positieve zin de creativiteit van Joost, en ook zijn goede en snelle communicatie naar de klant. We besloten het er op te wagen en zijn met ASK in zee gegaan. Nu, nadat we volledig ingericht in ons nieuwe appartement wonen, kunnen we ons van harte aansluiten bij de eerder genoemde reviews en hebben ervaren dat, naast de beschreven creativiteit en goede communicatie, ook afspraken en nazorg bij Joost heilig zijn. Tijdens het proces van gezamenlijke voorbereiding (bedenken, herzien en verfijnen), hebben we ook over de werklust niet te klagen gehad; met de email als communicatievorm hebben we enkele keren nog tot laat in de avond samen onze kamerkast op details verfijnd en kregen vervolgens nog diezelfde avond een tekening van de kast met de nieuwe afspraken daarin verwerkt. De bemoeienissen en inzet beperkten zich niet tot de voorbereidende fase van de keuken; ook bij de aflevering ervan was hij aanwezig om te checken of de juiste kasten en apparaten in goede staat geleverd waren. Eveneens was hij bij de start van de plaatsing van de keuken aanwezig voor het doorgeven van informatie: korter kunnen de lijnen niet zijn! Tot slot willen we nog opmerken dat we ook bijzonder tevreden waren (zijn) met de man die de keuken en de kamerkast bij ons heeft geïnstalleerd: de monteur is wat ons betreft een topper in zijn vak! Onze conclusie: ALL STYLE KEUKENS is wat ons betreft zeer aan te bevelen bij het ontwerpen van een nieuwe keuken!
FOTO VAN MARIJKE EN TON
+ Toon extra foto van Marijke en Ton
REACTIE VAN JOOST
Als wij de verwachtingen hebben kunnen overtreffen is dat dé reden om tevreden te zijn. Wij zijn dat dus absoluut samen met jullie. Zowel de keuken als de individueel samengestelde wandkast in de kamer laten in alle eenvoud zien dat strak en minimalistisch design in zowel vorm als functie de tijdloosheid van jullie keuze onderstrepen. We hebben er dan ook met plezier aan gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Decennialange ervaring”
Door Ronald en Martine Reijers op woensdag 11 jul 2018 18
All Style Keukens heeft onze moderne designkeuken ontworpen en geleverd. Eigenaar Joost de Graaf heeft decennialange ervaring en dat merk je aan alles. De keuken moest worden ontworpen voor een moeilijke ruimte in onze jaren '30 woning. Absoluut geen makkelijke klus. Hij is erin geslaagd een ontwerp te maken dat voldeed aan al onze wensen en wij zijn nu heel gelukkig met een schitterende keuken waar alles precies op de goede plek zit. De montage verliep ook zeer professioneel. Een absolute aanrader!
FOTO VAN JOOST
REACTIE VAN JOOST
Geen goede keukenontwerper zonder een goede opdrachtgever. Er zijn vast uitzonderingen op deze regel, maar in de meest gevallen is het knap lastig om als ontwerper tot een goed resultaat te komen zonder goede opdrachtgever. We hebben het grotendeels samen gedaan en het resultaat is daar! Bedankt voor de enorm leuke samenwerking, ook met jullie aannemer en de overige vakmensen die er aan het werk waren.
Reactie of foto toevoegen
“Leuke samenwerking”
Door Henk en Hanneke op dinsdag 10 jul 2018 18
Een half jaargelden met Joost in aanraking gekomen. Hij kwam ook direct aan huis om samen met ons tot een goede oplossing te komen. Onze keuken was oud en paste niet meer bij de stijl van het huis. Na samen wat overlegd te hebben zijn we tot een mooie, degelijke, kwalitatieve en vooral praktisch werkende keuken uitgekomen. All style heeft ons hier super in begeleid. Daarnaast, eerlijke prijzen en geen lulverhalen. All style keukens is een aanrader voor iedereen die iets met de keuken wil gaan doen. Bedankt Joost, was leuk samenwerken!
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt alleen voor het beste resultaat gewerkt”
Door Reijs op woensdag 20 jun 2018 18
Omdat onze oude keuken heel donker was (weinig lichtinval) wilden we graag een nieuwe keuken. Na zelf wat ontworpen te hebben bleek al snel dat er ook het een en ander verbouwd moest worden om voldoende licht binnen te krijgen. Maar hoe pak je zoiet aan? Je gaat niet eerst verbouwen en dan later de keuken ontwerpen. Dit moet in een totaalontwerp en strakke planning gerealiseerd worden dus we zijn op zoek gegaan naar een keukenleverancier en aannemer die ons hierin kunnen voorzien. In All Style Keukens hebben wij de ideale keukenleverancier (én vooral adviseur) gevonden. Het voordeel is dat op locatie de situatie bekeken wordt en in alle rust alle mogelijkheden doorgenomen worden. Zo waren we ook in staat om de verbouwing perfect af te stemmen op het keukenontwerp. Ons plan hadden we nooit bij een standaard keukenleverancier op deze manier kunnen realiseren. Onze complimenten aan Joost en Richard voor de prettige samenwerking. Alles is volgens plan verlopen voor een prima prijs kwaliteitniveau. Alle vragen werden op korte termijn beantwoord en we hebben echt het idee dat voor alleen het beste resultaat gewerkt wordt. Het enige verbeterpunt (en daarom geen 10) is het communiceren via de email. Dit was soms wat overdadig en kwam enkele keren gebiedend over. Dit had wat ons betreft wat relaxter gemogen. Al met al zijn we zeer tevreden en zouden wij All Style Keukens ten harte aanbevelen.
FOTO VAN REIJS
Lichte keuken
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie mooie en oprechte reactie. Ik heb er samen met mijn team graag aan gewerkt en omdat jullie tevreden zijn, zijn wij het ook. Voor wat betreft de af en toe wat dwingende wijze van communiceren kan ik alleen zeggen dat we in het belang van de klant en van ons zelf steeds proberen zo snel en vooral zo duidelijk mogelijk te communiceren mede ook om te zorgen dat zaken vloeiend blijven verlopen en wij daarmee ook alle op elkaar aansluitende afspraken naar onze klant kúnnen nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalpakket”
Door Frans en Janneke op zondag 20 mei 2018 18
Heel fijn, dit totaal pakket nieuwe keuken. Eén hoofdverantwoordelijke voor de hele opdracht ontzorgt enorm gedurende het hele proces van plannen en uitvoeren. Altijd snelle respons op de vragen en goede communicatie. Het advies voor ontwerp en inrichting was op maat. Goed uitgevoerd met een heel mooi eindresultaat waar we erg blij mee zijn. Het is zijn geld zeker waard. De keuken is super praktisch en mooi afgewerkt!
REACTIE VAN JOOST
Het mooiste resultaat maken we altijd samen. Van een idee maken we een plan en van een plan een ontwerp, toegespitst op wat écht belangrijk is. Of dat nu functioneel gebruik of juist de uitstraling van de keuken is, we maken voor iedereen alles exact op maat.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Walca & Ruud Dekkers op dinsdag 24 apr 2018 18
All Style Keukens heeft onze oude keuken vervangen door een nieuwe. Het ontwerp werd prettig en interactief door hun team met ons uitgewerkt, bij ons thuis, waarbij ook veel kennis en inzichten van All Style Keukens werden ingebracht. Zo ontstond een aantrekkelijk concept. De uitvoering volgde dit plan nauwgezet, en werd door All Style Keukens zorgvuldig en volgens planning afgewikkeld. De zeer weinige restpuntjes werden zeer snel afgewerkt. Kortom, een mooi project met een fijn en betrouwbaar team.
FOTO VAN WALCA & RUUD DEKKERS
Keukenbarretje
REACTIE VAN JOOST
Erg bedankt voor jullie leuke redactie, wij halen voldoening uit tevreden klanten een mooie resultaten. Veel plezier in jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte meerwaarde”
Door Petra op zaterdag 14 apr 2018 18
Toen wij contact opnamen met Joost wisten we op hoofdlijnen al wat wij wilden m.b.t. onze nieuwe keuken. Maar hij levert echt meerwaarde als het gaat om het invullen van de details. De levering en plaatsing vonden vervolgens conform afspraak plaats. Kortom wij zijn blij met onze nieuwe keuken en willen Joost van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.
REACTIE VAN JOOST
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Arnoud - Reeuwijk op zondag 18 mrt 2018 18
Via via zijn wij in contact gekomen met Joost van All Style Keukens. Na wat sterk tegenvallende gesprekken bij andere keukenbedrijven was het contact een verademing. Na wat verkennende telefoongesprekken en info uitwisseling per email, hebben we een afspraak gemaakt in de studio in Gendt. Het bespreken van de ontwerp(en) verliep erg professioneel en kende zeer open 'structuur'. Goede feedback op eigen ideeën en ontelbaar veel adviezen. Dit alles in gezellige en humoristische atmosfeer! We loved it! Al met al prachtige keuken samengesteld en plaatsingsdatum gepland. De keukenplaatsing is zeer vakkundig neergezet in 1 dag! En er is maar 1 manier voor de heren. It must be freaking perfect! Geen naadjes, geen half werk en pas weg als het echt allemaal klaar is. Kortom absolute aanrader als je op zoek bent naar vakwerk, kwaliteit en transparantie!
FOTO VAN ARNOUD - REEUWIJK
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Passie en vakwerk met mooi resultaat”
Door Rianne en Jos op vrijdag 9 feb 2018 18
Natuurlijk trokken de ervaringen van anderen en de aanpak van Joost ook onze aandacht! De werkwijze is ons goed bevallen. Joost kwam aan huis en aan het eind van het uitvoerige gesprek lag er een basisontwerp en waren de maten al opgenomen. Daarbij bracht hij veel ideeën en zijn uitgebreide ervaring in. Tijdens een tweede bezoek met de monteur erbij werd een goede technische voorbereiding gedaan. Daarmee werd voorkomen dat we tijdens de montage nog voor vervelende verrassingen kwamen te staan. Ook over de details bleef Joost actief meedenken. De levering en montage verliepen vrijwel geheel volgens planning. We waren onder de indruk van de technische voorbereidingen en uiteindelijke montage door Michel. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, ook al liet de afwerking nog enige tijd op zich wachten. Joost, bedankt voor je persoonlijke aandacht en je creatieve inbreng en Michel voor je vakmanschap en flexibiliteit! Wij genieten van onze nieuwe keuken en kunnen All Style Keukens zeker aanbevelen!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie reactie. Wij hebben samen met jullie heel veel tijd, liefde en energie ingestoken voor het maken van de beste keuzes met dit als resultaat. Prachtig! In maatwerk-keukens vragen bij-nabestelde artikelen even om wat tijd. Hopelijk genieten jullie nog vele jaren van dit mooie werkstuk.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Berendsen op zondag 4 feb 2018 18
Een zeer goede ervaring met All Style keukens! Na heel wat kijk- en vergelijk hebben wij gekozen voor een keuken van All Style, en daar hebben we geen spijt van! Bedankt voor het uitgebreide advies, de flexibiliteit, fair price en kwaliteit! Een absolute aanrader!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Erg mooi geworden, veel plezier in jullie nieuwe huis en lekker koken in je royale en goed gevulde keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Superervaring”
Door a poort op zondag 3 dec 2017 17
superervaring, professioneel, vakkundig, ging perfect allemaal, ook het plaatsen werd door vakmensen gedaan, niks dan lof
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Anco op zondag 12 nov 2017 17
Enkele maanden geleden stonden wij voor de volgende keuze: willen we onze huidige keuken laten renoveren, of gaan we toch voor een volledig nieuwe keuken? Maar dat er iets moest gebeuren, dat was zeker. Na ruim 10 jaar begon namelijk alle apparatuur het langzaam te begeven. In onze zoektocht naar het antwoord zijn we in contact gekomen met All Style keukens. De eerste afspraak werd gemaakt aan huis zelf. We hebben verteld wat ons dilemma was, en wat onze ideeën en wensen waren omtrent onze keuken. Hij heeft vanuit zijn kennis en ervaring uitstekend met ons meegedacht in het ontwerpen van een nieuwe keuken. Na dit eerste gesprek kwamen we tot de conclusie dat een renovatie een uitstekende optie was. Toen kwam de offerte... in eerste instantie schrokken we enigszins van de hoogte. Na enig vergelijkend onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat de hoogte van de offerte verklaard werd door de kwaliteit. Op basis van de geboden kwaliteit, en omdat het contact erg prettig was geweest, hebben we toch besloten om verder in gesprek te gaan. In de volgende gesprekken hebben we alles nader uitgewerkt. Ze hebben uitstekende apparatuur voor ons uitgezocht, meegedacht over kleuren, grepen en meer. Het werd daarmee een plan met een totaalconcept. Ook de plaatsing van de keuken is naar volle tevredenheid verlopen. De kleine dingetjes werden altijd keurig afgehandeld. Afspraken werden keurig nagekomen. Kortom: we hebben een uitstekende ervaring met All Style keukens. Wij hebben zijn betrokkenheid, kennis en kunde altijd als zeer prettig ervaren. Daarbij werden afspraken altijd keurig nagekomen. Hij is niet de goedkoopste, het is geen prijsvechter, maar levert gewoon hoog kwaliteit keukens af. Wij zijn absoluut tevreden, en zouden hem zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Aan onze verwachtingen beantwoord”
Door Gijs van den Heuvel op zaterdag 4 nov 2017 17
De keuze om met Allstyle Keukens in zee te gaan was een goede keuze. Al onze wensen konden ingewilligd worden, en we kregen daarbij nuttige tips en deskundige begeleiding. Het resulteerde in een duidelijk en compleet boekwerkje; we moesten alleen verduidelijking van enkele technische begrippen vragen. Uiteindelijk is de keuken geïnstalleerd door onze vaste klusjesman en zijn we meer dan voldaan. De samenwerking met Allstyle verliep bovendien in een prettige sfeer, zonder dat er overhaast te werk werd gegaan. Afspraken werden nagekomen, en de levering van de keuken was geheel volgens plan, compleet tot in alle details. Kortom, Allstyle Keukens heeft aan onze verwachtingen beantwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Anita op zondag 8 okt 2017 17
Ik heb allstyle keukens gevonden via Qasa. De omschrijving over zijn werkwijze en alle goede reviews spraken ons erg aan. Na eerst wat oriënteren in diverse keukenzaken hier verder niet enthousiast over geworden en besloten om een afspraak te maken met allstyle keukens. Voor de afspraak krijg je al een vragenlijst zodat Joost al een idee heeft van je wensen. Het fijne is dat Joost bij je thuis komt (zelfs s' avonds) en dus ook een goed beeld krijgt van de ruimte. Hij bespreekt de wensen en komt zelf ook met goede ideeën waar je zelf nog niet over na had gedacht. Na goedkeuring van de begroting ga je het keukenplan verder uitwerken en hadden we een afspraak in zijn showroom om alle materialen en kleuren verder te bespreken. Daar werden we ook al gelijk enthousiast van de kwaliteit van de keukens en het maatwerk. Geen standaard keukens zoals bij regulieren keukenzaken. Daarna kregen we de tekeningen zodat we nu dan ook echt een beeld kregen van hoe het zou gaan worden. De keuken is geinstalleerd door een vakman en is uiteindelijk minstens zo mooi geworden als wat we in gedachten hadden. Joost komt zelfs nog na installatie bij je langs om het zelf te inspecteren en uitleg te geven over het gebruik en onderhoud. De paar laatste kleine puntjes worden dan uiteindelijk nog op de i gezet. Joost bedankt voor de mooie keuken! En twijfel niet! Maak gewoon een afspraak met allstyle keukens!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Hier heb ik niets meer aan toe te voegen als: BEDANKT!
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Edwin & Margaret op maandag 4 sep 2017 17
Dit is een bedrijf wat van het begin tot het eind met je meedenkt. De eerste gesprekken thuis voor afmeetingen en indeling is gewoon super. Aangezien wij eerst de apparatuur hadden uitgekozen moest het een keuken geheel op maat worden. Joost heeft hierbij al zijn vakkennis aangesproken om een wand met apparatuur, kasten, lades etc qua belijning synchroon te laten lopen. Al onze apparatuur zit erin en het is een prachtig plaatje, hetzelfde geld ook voor het kookeiland. Volop communicatie en een prachtig eindresultaat. Dus eigenlijk moet de waardering super zijn, maar toch gaat er wel eens iets mis. Geen probleem, kosten nog moeite worden gespaard om alles in orde temaken. Alle complimenten. Joost dank jewel voor al je inzet.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Als jullie blij en tevreden zijn, zijn wij het met ons hele team ook! Wat een bijzonder "alles volledig op maat" project was dit. Een keuken vol zichtbare maar ook met subtiel weggewerkte oplossingen. Een hoop werk levert uiteindelijk weer een grandioos resultaat op en dat is wat wij graag doen.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Gerard en Nicole Hadders-Dijk op woensdag 30 aug 2017 17
Na lang dromen, zoeken en inventariseren hebben wij uiteindelijk onze droomkeuken laten realiseren. In dit proces verschillende keukenzaken bezocht en iedere keer weer tot de conclusie gekomen dat onze keuken geen standaard keukenontwerp is en dat maat- en vakwerk voor ons essentieel is. Via Qasa uitgekomen bij All Style Keukens. Wat een verademing! Fantastisch en hoe vakkundig ASK onze aanvraag heeft behandeld. Vanuit onze wensen, de mogelijkheden en ideeën samen met ASK de keuken ontworpen. Een keukenontwerp waarin mogelijkheden en onmogelijkheden niet uit de weg worden gegaan. Het resultaat? Een prachtige en unieke keuken. Ook de samenwerking met onze aannemer ging perfect. Geen haastwerk, maar secuur, meedenkend en de tijd er voor nemen. Kortom, ASK heeft onze droom in alle opzichten waargemaakt.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wat heerlijk blijft het toch om zulke leuke en meer dan tevreden reacties te lezen van onze klanten. Dank daarvoor!
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Gesmeerd verloop”
Door Arno op woensdag 9 aug 2017 17
Op basis van een paar vragen werd voor ons een mooie keuken samengesteld. Eerst in grote lijnen, later de details. We zijn perfect geholpen. Ook installatie liep gesmeerd. Nu, een paar maanden na installatie, zijn we nog steeds super tevreden.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Leuk, dank je wel. Fijn dat jullie bij het maken van alle keuzes zo met mij mee konden gaan in het voorstel voor het keukenontwerp en de indeling. Beter nog, jullie gebruikerservaring na een paar maanden; en zo hoort het ook !
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Geen concessies en super goede nazorg”
Door Ursula van Wandelen op zaterdag 29 jul 2017 17
onze eerste keuken kwam uit Duitsland. We waren erg tevreden en dachten toen we ons huis gingen verbouwen en een woonkeuken gingen realiseren we gaan weer naar die leverancier. De keuken viel daar echt een stuk duurder uit dan gehoopt. Vrienden attendeerde ons op Joost de Graaf van All Style Keukens. Wat een verademing was dat voor ons. Open en eerlijk werden de kosten in beeld gebracht. We werden goed begeleid in afwegingen die we wilde maken. Wij dachten dat wij het ontwerp inmiddels wel optimaal hadden maar ook daar wist Joost nog een goede slag te maken. Uiteindelijk hebben we helemaal geen concessies hoeven doen! Een mooiere keuken met kookeiland, luxere Siemens apparatuur, binnen budget en echt geweldige service. Ook de nazorg is super goed. Na 4 jaar even een nieuw bakje in de koelkast, een zeeppompje, even iets bijstellen? Echte service!
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt jullie mooie review en ook voor de mooie foto's van het eindresultaat! Eerst het keukenontwerp en toen de aanbouw er omheen gezet, een droomscenario. Veel kookplezier namens ons hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate plezierig”
Door Patrick Jannink op zaterdag 22 jul 2017 17
Allereerste contact uitermate plezierig met prima adviezen t.a.v. een al door Joost geïnstalleerde keuken. Het resultaat is dat onze keuken een prima verbetering heeft ondergaan. Joost is een uitstekende en aanstekelijke gesprekspartner.
REACTIE VAN ASK
Wij wensen u veel plezier met de fraaie inductie-kookplaat en de Quooker maar natuurlijk ook met de bijzonder fraaie keuken die de vorige bewoners door ons hebben laten plaatsen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte renovatie van de keuken”
Door Peter Visser op donderdag 20 jul 2017 17
Keukenrenovatie perfect uitgevoerd. Mag ook wel want, zoals het bedrijf op zijn site al aangeeft, ze zijn niet de goedkoopste, bepaald niet. Maar om het cliché maar eens te gebruiken, dan heb je ook wat. Mooi vakwerk geleverd door prettige mensen. Prachtige, high-tech-apparatuur naar de laatste techniek.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Fijn dit te horen. Ook ons geeft het een goed en tevreden gevoel wanneer onze klanten bereid zijn om voor een stukje meerwaarde ook iets extra te willen uitgeven. Duurzame keuzes hoeven niet duur te zijn, maar kosten wel altijd iets meer. We wensen u heel veel plezier met de keuken de komende jaren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door S.J. Poelman op dinsdag 20 jun 2017 17
Professioneel, Creatief, Transparant, Klantgericht en (oog voor) Kwaliteit. Een aantal omschrijvingen en kwalificaties die de service van All Style Keukens goed weergeven.
Wij zijn uiterst tevreden met onze keuken en kunnen All Style Keukens echt aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging keuken”
Door W.G. Versloot op maandag 19 jun 2017 17
Op aanraden van vrienden ALL STYLE KEUKENS uitgenodigd om mee te denken in de vervanging van onze 18 jaar oude keuken. En ondanks dat we al prima offertes van verschillende andere partijen hadden liggen, wist ALL STYLE KEUKENS ons in positieve zin nog te verrassen met tal van goede tips en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je hebt hier overigens echt het idee met een adviseur in plaats van een verkoper rond te tafel te zitten. Het gehele traject is perfect verlopen, waarbij vooral de duidelijke communicatie van ALL STYLE KEUKENS een enorm pluspunt is. De installatie werd door een uitermate kundige monteur uitgevoerd, met ook nog het bijstellen van de kastjes/lades na enkele weken. Kortom: Complimenten voor het team van ALL STYLE KEUKENS, zij hebben een keuken gerealiseerd waar wij 100% tevreden mee zijn!
FOTO VAN ASK
REACTIE VAN ASK
We hebben het met ons team graag gedaan! Bedankt voor jullie leuke reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Niet te vergelijken”
Door Marco van Putten op maandag 5 jun 2017 17
Joost biedt persoonlijke service en denkt vanuit zijn passie voor mooie en bruikbare keukens met je mee in het hele proces. Hij biedt daarnaast een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zijn aanpak is niet te vergelijken met een standaard keukenzaak. Hij ontwerpt, zoekt uit en zorgt voor een goede plaatsing en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Is er wat mis, dan zorgt hij er persoonlijk voor dat het zo snel mogelijk hersteld wordt. Een aanrader als je een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Familie Booij op donderdag 18 mei 2017 17
We koken en leven met veel plezier in deze keuken. Joost heeft goed meegedacht met de (optische) plaatsing van de apparatuur, de route en wat we nodig hadden. We kunnen zelfs met 4 personen kokkerellen in onze keuken. Richard heeft de keuken snel geplaatst volgens afspraak.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
We hebben er met ons team met plezier iets moois van gemaakt en de kleurcombinatie is uniek en daardoor tijdloos te noemen. Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe huis in Ede.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Erik & Sharon op dinsdag 2 mei 2017 17
Wij hebben een zeer positieve ervaring met de selectie en aanschaf van onze keuken bij All Style Keukens. Joost is zeer bedreven en heeft een persoonlijke benadering. Neemt goed de tijd en kan goed deskundig advies geven in het woud van keuzes om tot een optimaal keukenontwerp te komen. Tijdens het traject is hij altijd goed bereikbaar en schakelt zeer snel op eventuele vragen. Al met al een goede ervaring, waarbij we zeer content zijn met het eindresultaat. We bedanken Joost voor zijn betrokkenheid en inzet en raden hem zeker aan.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Jullie hebben nu precies een keuken die door alle jaren heen mooi en actueel blijft. Kleuren die er altijd al waren en zullen blijven. De fris groene achterwand kun door de tijd heen steeds weer snel en makkelijk een nieuwe trendy look geven. Veel geluk in jullie huis in Oosterbeek
Reactie of foto toevoegen
“In een notendop”
Door Bram Wieser op dinsdag 2 mei 2017 17
All Style keukens in een notendop: No nonsens, veel kennis, hoge kwaliteit, echt vakwerk, goede nazorg! We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen het bedrijf van harte aan!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Het plezier wat wij hebben in ons werk komt door het plezier wat onze klanten hebben van hun keuze. Wij adviseren graag en helpen met het maken van die beste keuze. Maar de keuze die maakt de klant. Fijn dat jullie ons kunnen aanbevelen, als ik jullie nog eens ergens mee van dienst kan zijn dan hoor ik het graag. Het team van ALL STYLE KEUKENS
REACTIE VAN BRAM
De puntjes staan op de i, hierbij de foto's!
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marianne op donderdag 27 apr 2017 17
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Onze oude keuken was aan vervanging toe. Tevens hadden wij de wens om meer ruimte in de keuken te creeren door een deel van de kastenwand door de muur naar de gang toe te plaatsen waardoor de kasten grotendeels in de gang terecht kwamen. Dit is goed uitgepakt. De installatie verliep zeer prettig. Wel waren wij teleurgesteld in het geluidsniveau van de Boretti afzuigkap, maar gelukkig was het toch nog mogelijk om deze om te ruilen voor een ander type afzuigkap.
FOTO VAN MARIANNE
Keuken met kasten in de gang
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Bedankt, het was mooi de keuken zo te kunnen en mogen realiseren voor jullie. Veel culinair plezier en creativiteit gewenst in Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en eerlijk”
Door Romke op donderdag 27 apr 2017 17
All Style geeft snel en eerlijk advies. Ze gaan niet voor eigen gewin, wel voor het beste en goedkoopste advies. I.p.v een nieuw afzuigkap is bijvoorbeeld een nieuw afvoerkanaal geadviseerd. Ook de uitvoering van het advies is vlot en netjes verlopen door de samenwerkende installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk keuken”
Door Alex en Marjolein op woensdag 26 apr 2017 17
Wij waren op zoek naar een keukenleverancier die maatwerk kon leveren. Een keuken waarin een trap verwerkt moest worden, een kruipruimteluik onder zit en een niet standaard-maat klepbank. Waar alle andere leveranciers terughoudend waren, pakte All Style keukens met veel enthousiasme en deskundigheid juist die uitdaging op. Vooraf op papier alles tot in detail uitgedacht en door het team van All style keukens deskundig en met gevoel voor detail geplaatst. Onze vraag naar niet standaard oplossingen zijn prima opgepakt, evenals enkele restpunten na de oplevering. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
We hebben er met ons team graag aan gewerkt en ook wij zijn net zo tevreden en enthousiast als jullie dat zijn. het is een plaatje geworden, wat past als een maatpak.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door w driessen op zondag 2 apr 2017 17
wat fijn is dat joost zelf als inmeet en alles doorneemt met ons wat onze wensen zijn bij ons thuis hij kan meteen de situatie hoe de bestaande keuken er uit ziet bij grote keuken bedrijven moet alles van een tekening af en de risico lig bij ons zelf joost komt bij aflevering van de keuken zelf alles doornemen dat er alles is zijn er daarna nog mankementen dan los joost het helemaal op mijn conclusie is dat het dat alles perfect is gegaan en dat wij genieten van onze nieuwe keuken bedankt joost voor de goeden zorgen
Reactie of foto toevoegen
“Creatief meedenken”
Door Jean op zondag 19 mrt 2017 17
Joost denkt aan huis creatief en met veel ervaring mee over je keuken, vraagt nette prijzen en zorgt samen met Richard voor goede realisatie van de plannen. Wij zijn helemaal tevreden met onze moderne leefkeuken!
REACTIE VAN JOOST
Goed te horen dat jullie helemaal tevreden zijn. Zo moet het ook zijn want dat was het uitgangspunt. Veel plezier met jullie keuken en we hebben er met plezier aan gewerkt.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Een keuken als verlengstuk van jezelf en je leefomgeving. De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat.
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Erik & Patricia op maandag 20 feb 2017 17
Op aanraden van een collega zijn wij bij All Style keukens terecht gekomen. Het fijne is dat Joost voor de eerste afspraak bij je thuis komt en zo direct een goed beeld heeft van de ruimte en de (on)mogelijkheden. Joost heeft goed meegedacht en praktische oplossingen aangedragen om de indeling zo efficient mogelijk te maken.
De keuken ziet er bijna net zo uit als op de tekening. Helaas bleek achteraf het open kastje niet met 1 plankje leverbaar, het was fijn geweest dit van te voren te weten. Het plaatsen door Richard is super gedaan, hij was in 1,5 dag klaar! Ook is Richard na een paar weken teruggekomen om het gasfornuis af te kitten (zodat wij de hoogte even konden proberen) en de laatste puntjes te herstellen. De keuken ziet er fantastisch uit, wij zijn nog elke dag onder de indruk.
REACTIE VAN JOOST
Jullie ook bedankt en niets is natuurlijk mooier dan een enthousiaste klant. Jullie hebben mooie keuzes gemaakt, waarin ik jullie graag heb geadviseerd. Ook namens Richard veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf gaat het doen”
Door Paul en Tineke op maandag 30 jan 2017 17
Na onze eerste oriëntatie in Duitsland en Nederland, besloten om All Style Keukens te vragen voor een gesprek. Tijdens het keukentafelgesprek wiste we het gelijk. Dit bedrijf gaat voor ons een keuken plaatsen. Fijn was dat er gedacht werd aan oplossingen in plaats van problemen. Zo hebben wij een pilaar in de keuken staan van een oude draagmuur. Hier werd gelijk een oplossing voor bedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het is een mooie keuken geworden die nu echt de leefruimte is geworden van het huis.
FOTO VAN PAUL EN TINEKE
Keuken als leefruimte
REACTIE VAN PAUL EN TINEKE
Detail van het gasfornuis
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door fam. van Bommel op dinsdag 24 jan 2017 17
Erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken wij kunnen joost en gerard echt verder aanbevelen.Hiermee bedanken wij ons nog voor het mooie resultaat. Groeten Rob en Ramona.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Harry & Dorte op dinsdag 10 jan 2017 17
Als Duitse die in het grensgebied woont moest ik eigenlijk in Duitsland zijn voor een nieuwe keuken, maar wij wilden graag advies in de buurt en via een vriendin kwamen wij bij Joost terecht. Wij kunnen "All Style Keukens" echt iedereen van harte aanbevelen die nadenkt over een nieuwe keuken. Joost heeft ons in verschillende gesprekken heel waardevol en eerlijk advies gegeven en onze "wilde" keukenideeën uitgewerkt en concreet gemaakt, o.a. met prachtige en zeer praktische tekeningen die een keuken op papier tot leven brengen. Gerard heeft de nieuwe keuken vervolgens na onze verbouwing heel vakkundig bij ons geplaatst. De sterkste punten van "All Style Keukens" zijn wat ons betreft een uitstekende communicatie, oor voor de klant en kwaliteit. Wat betreft planning moest Joost de montage van de keuken al 2-3 maanden van tevoren vastleggen. Dit was gezien de lange levertijden van de keuken en de hoeveelheid opdrachten bij "All Style Keukens" gewenst, maar kan lastig kan zijn als je verbouwt en de planning anders loopt dan je had gehoopt. Gelukkig is bij ons alles volgens planning gelopen en anders had Joost vast weer een werkbare oplossing gevonden. Hij heeft onze verbouwing tot een groot succes gemaakt. Bedankt hiervoor!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Een bijzonder project met een bijzonder eindresultaat. We hebben er met veel plezier wat moois van gemaakt.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Exact conform verwachtingen en afspraken”
Door Remko op vrijdag 6 jan 2017 17
We hebben inmiddels al 2 jaar heel veel plezier van een schitterende mooie keuken(dec 2014), die exact conform afspraken en verwachtingen is geplaatst. We hebben in het voortraject altijd zeer prettige gesprekken gehad met Joost, die gezellig bij je langskomt om de mogelijkheden te bespreken. Inmiddels hebben we een andere woning gekocht waarbij de keuken uiteraard niet kan tippen aan hetgeen we inmiddels gewend zijn. Het eerste wat er dus in het nieuwe huis gaan gebeuren is de keuken eruit en een keuken van All Style keukens erin!
FOTO VAN REMKO
Keuken van ASK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nico en Miranda op donderdag 22 dec 2016 16
Via een familielid, die erg tevreden is met haar nieuwe keuken die ze via All Style keukens heeft gekocht, zijn wij bij hen terecht gekomen. We hadden een plan in ons hoofd voor onze nieuwe keuken en Joost heeft dat uitgewerkt tot een prachtig advies. Hij heeft al onze wensen meegenomen en een voorstel neergelegd dat klonk als een klokje. Afgelopen week is de keuken geplaatst door een vakman bij uitstek zoals je die zelden ziet, die van alle markten thuis is en geweldig werk heeft afgeleverd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken, die mede dankzij de kundige adviezen en het enorme vakmanschap een hele mooie nieuwe plek in ons huis is geworden. Daar gaan we nog jaren plezier aan beleven. Wij bevelen All Style Keukens van harte aan om het vakmanschap, de klantgerichtheid, service en de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Beste Nico en Miranda, het is echt een plaatje geworden zoals jullie het graag wilden en van een kwaliteit en afwerking zoals wij die graag leveren; een goede combinatie voor een dito eindresultaat. Geniet er van!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Saskia de Heus op zaterdag 17 dec 2016 16
We zijn erg blij met de keuken en kijken met tevredenheid naar het traject hiertoe. De voorbereiding en begeleiding voor de diverse keuzes was heel prettig. Joost heeft ons naast de keuken zelf ook geadviseerd over bijvoorbeeld spotjes en over de beste stuc en verf voor de muren boven het keukenblad. De tekening voor de aannemer moest al binnen een paar dagen na ons bezoek klaar zijn. Dit heeft Joost snel geregeld. Omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning steeds verschoof, heeft hij meerdere keren moeite gedaan de planning te wijzigen. De levering en de installatie zijn goed door Richard gedaan. Er waren wat punten nog niet in orde, die een paar weken daarna zijn hersteld. We genieten elke dag van deze keuken!
FOTO VAN SASKIA DE HEUS
Keuken om van te genieten
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Een keuken voor het hele gezin, waar je met zijn allen gewoon lekker in kunt werken.
Reactie of foto toevoegen
“Doorpakken”
Door Peter en Irene op zondag 11 dec 2016 16
Joost houdt van doorpakken. Nadat we eenmaal met hem in contact waren gekomen, is het allemaal snel en soepel verlopen. We zijn goed geadviseerd en zijn ook zeer tevreden met het resultaat. Een extra compliment voor Gerard die heel vakkundig en op een zeer prettige wijze de keuken heeft geplaatst. Een productiefout in de spoelbak is meteen opgepakt en een nieuwe spoelbak is besteld. Na nog wat schilderwerk kan de keuken weer jaren mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door I. van de Rijdt op maandag 28 nov 2016 16
Allstyle keukens reageerde aangenaam snel op een vraag naar informatie over keukenrenovatie. Wij werden (in tegenstelling tot andere bezochte keukenbedrijven) deskundig geadviseerd over de keuze van apparatuur uit een woud van mogelijkheden. Allstyle keukens heeft duidelijk veel ervaring. Daarbij kregen we verrassende tips over nieuwe deur- en lade frontjes, greepjes en wandafwerking. Alle afspraken werden precies nagekomen. De aardige monteur, die de verbouwing realiseerde, was zeer ervaren en een harde werker met positieve instelling. Hij realiseerde de renovatie in 1 lange dag. Hij komt nog terug voor de laatste puntjes op de i, hetgeen wij zeer prettig vinden. Bij de oplevering werd alles zorgvuldig langsgelopen en gecontroleerd. Nadat alle afval was opgeruimd en de keuken weer ingeruimd, stonden we geregeld enigszins verliefd naar het resultaat te kijken. Het is prachtig geworden en we genieten elke dag van het werken met onze nieuwe Bosch apparaten!
FOTO VAN I. VAN DE RIJDT
Keuken met Bosch apparaten
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en professioneel”
Door Eefke en Ferry op woensdag 16 nov 2016 16
In onze zoektocht naar een mooie keuken voor onze nieuwe grondig verbouwde woning orienteerden we ons eerst bij de keukenwinkels op de meubelboulevard. Prima om ideën en inspiratie op te doen, maar ook zeer frustrerend. Niet alleen door de volledige ondoorzichtigheid van de verkoop- en bijkomende prijzen bij deze winkels, maar ook doordat je continue het gevoel hebt te praten met mensen die je verkopen in plaats van adviseren. Na goede ervaringen van familie kwamen we bij All Style Keukens terecht. Meteen bij de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel bij Joost en zijn team. Mensen die interesse toonden in onze wensen en ideën, daar vakkundig over nadachten en altijd transparant zijn over de bijbehorende investering. Bij de aankoop van onze nieuwe woning waren wij het er direct over eens dat de keuken de eye catcher van het huis moest worden. Voor ons was een keuken (schier)eiland een grote wens. Mensen uitnodigen om te komen eten en dan gezellig allemaal aan het eiland. Met dit in ons achterhoofd hadden we al een redelijk beeld van wat we wilde met de ruimte. Joost heeft samen met ons goed naar onze ideeën en plannen gekeken en op basis van onze gedachtes en tekeningen heeft hij hele nuttige suggesties/ideeën aangedragen. Zijn ideeën en inzicht over de opstelling, keuze van materialen en apparatuur en de koof boven het eiland inclusief lichtplan hebben ons echt overtuigd van de vakkundigheid en professionaliteit van All Style Keukens. De communicatie was altijd heel helder, duidelijk en mailtjes werden altijd vrijwel direct beantwoord. Door de afstand (Arnhem – Amsterdam) hebben wij veel contact via de telefoon en mail gehad. Altijd helder en overzichtelijk. Op de afgesproken data en tijdstip dat de keuken geleverd zou worden stonden ze stipt op tijd voor de deur en in anderhalve dag is de keuken geplaatst door Richard wat in onze ogen een echte vakman is. Iemand met oog voor de allerkleinste details en kennis van zaken, maar ook voorzichtig en secuur omging met onze nieuwe houten vloer en pas geverfde muren in de ruimte waarin de keuken geplaatst werd. Ook het feit dat Richard na het plaatsen van de keuken nogmaals langs geweest is om te kijken dat alles helemaal naar behoren werkte heeft voor ons een hele prettige ervaring achter gelaten .Nog elke dag maken we trots gebruik van onze keuken en worden helemaal blij van de reacties van vrienden en familie als ze langs komen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen (en hebben het al gedaan) All Style Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
FOTO VAN EEFKE EN FERRY
REACTIE VAN JOOST
Heerlijk te horen dit! Soms is het gewoon jammer dat je klaar bent met je werk. Maar geniet er van en heel veel plezier in jullie knusse huis!
REACTIE VAN JOOST
Wat een prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door D. van de Weerd op donderdag 3 nov 2016 16
Na het lezen van reviews op het internet, waarbij All Style Keukens zeer goed werd beoordeeld, en het bezoeken van diverse keukenzaken zijn we met All Style keukens in zee gegaan. Wij zijn door Joost goed geadviseerd en prima geholpen. Het leveren en plaatsen van de keuken ging volgens afspraak, zonder vertraging o.i.d. Na oplevering waren er nog wel enkele oneffenheden en een probleempje, maar die zijn na wat discussie ook prima opgelost. We hebben een prachtige keuken gekregen die geheel aan onze verwachtingen voldoet. Een kompliment verdient ook Richard, de keukenmomteur.
REACTIE VAN JOOST
Bedankt voor uw reactie, fijn te horen dat u tevreden bent want daar doen we het voor. Niet alleen voor het recht-toe-recht-aan werk maar ook voor specifieke oplossingen zijn we in staat de beste oplossingen te vinden en die we ook in goed overleg met elkaar hebben gerealiseerd. Vakmanschap is meesterschap wordt wel gezegd en Richard is daar een meester in! Nogmaals bedankt namens ons team.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Dortmans op woensdag 19 okt 2016 16
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken laten plaatsen door All Style Keukens in onze woning. Joost is vakkundig en ervaren en heeft goede tips met als resultaat een prachtige keuken. Hij was zeer betrokkken gedurende het hele project en hij komt zijn afspraken na. Bedankt Joost!
Reactie of foto toevoegen
“Helder concept brengt je keuken ‘op smaak’”
Door Bert en Antoinette op zaterdag 15 okt 2016 16
In het oerwoud van keukenaanbieders viel ons per toeval All Style keukens op, door de heldere en persoonlijke aanpak. De enorm goede reacties van klanten deed ons derhalve besluiten om contact te zoeken met Joost de Graaf. Zoals beschreven in het stappenplan op de website van All Style keukens, zijn we in een prettig snel tempo gekomen tot een geweldig resultaat.

De adviezen van Joost geven je daarbij net een verassend ander inzicht in hoe je de keukenruimte zou kunnen benutten. Vanuit een basisplan vul je verdere persoonlijke wensen in, met daarbij voortdurend een duidelijke financiële toelichting. De realisatie van het eindproduct wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd. Culinair vertaald: een geweldig gerecht vol verse en eerlijke ingrediënten, perfect op smaak gebracht.

Voor All Style keukens geldt: "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!"
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ALL STYLE KEUKENS
aArnhem (keukenstudio alleen op afspraak) , Lovinklaan 99, 6821 HZ Arnhem, tel 026 - 442 77 57, mob 06 - 29 51 27 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.