Feedback
4,6

Plieger

Score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
18 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Plieger
Plieger biedt u alles voor uw badkamer en meer. Laat u informeren en inspireren!
Alternatieven voor Plieger
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 448 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 124 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 66 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 322 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 256 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 548 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Plieger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster12 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, service

Per vestiging:
“Slechte service”
Door Peter Out op woensdag 7 mrt 2018 18 | vestiging Haarlem
Meer dan 8 weken gewacht op douchewand novellini. Verkeerde maat afgeleverd door Plieger Haarlem. Verkoop Binnendienst te onbeschoft voor woorden. Waren niet bereid om verkeerde scherm op te halen vanaf boven etage. Schuld proberen af te schuiven op loodgieter terwijl plieger door eigen schuld verkeerd geleverd heeft. Geen enkel excuus of bereidwillige houding om wat sneller te leveren. Verontwaardigde heer zei doodleuk...'we hebben toch weer een nieuwe wand voor u besteld......,Plieger Haarlem zeer slechte service, geen vakmanschap en geen enkel begrip voor klantproblematiek.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde stortbak”
Door Simone op vrijdag 10 jul 2015 15 | vestiging Hilversum
Plieger verkoopt technisch onmogelijke dingen. Plieger heeft ons een stortbak (in de wc) van 10 cm verkocht terwijl dit technisch onmogelijk is. Vereniging Eigen Huis heeft naderhand ook geconstateerd dat dit onmogelijk is. Wij hebben dit aangekaart bij Plieger, maar Plieger wijst naar de aannemer. Plieger neemt dus geen verantwoordelijkheid, terwijl zij fout zitten! Nu zitten wij met de verkeerde (diepe!) stortbak in ons nieuwe (nieuwbouw)huis. De wc ruimte is nu zeer krap (ook geconstateerd door Vereniging Eigen Huis). Dit geeft nu heel veel problemen. Plieger doet hier helemaal niets aan, zeer slecht gehandeld dus. Plieger zouden wij daarom nooit weer kiezen en ook niet aanbevelen aan vrienden/familie/kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Gedwongen winkelnering”
Door BL op donderdag 22 dec 2016 16 | vestiging Zaltbommel
Gedwongen bij Plieger te shoppen voor badkamer door aannemer/installateur. Beperkte keus en zeer vreemde gang van zaken. Er is niets geprijsd en over bedragen wordt zeer geheimzinnig gedaan. Dus je kiest maar wat, en dat blijkt uiteindelijk belachelijk duur te zijn. Als je vervolgens met andere offertes aan komt zetten (met louter a-merken, maar dan DE HELFT VAN PLIEGERS PRIJS) weigert de installateur dat materiaal te plaatsen (want ja, je weet niet wat je krijgt, en je kunt een bruin brood niet met een volkorenbrood vergelijken, en wie is er verantwoordelijk als het stuk gaat, en meer van die onzin) en verwijt ons dat we alleen maar over geld praten. We voelen ons gegijzeld.
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Richard op woensdag 14 okt 2015 15 | vestiging Zaltbommel
Vanuit de bouw zijn we verbonden aan Plieger die de projectleverancier is. Alhoewel ze een uitgebreid productenassortiment hebben, is de service in de winkel waardeloos. De medewerkers zijn niet capabel om een goed ontwerp te maken en om mee te denken over de wensen van de klant. Het personeel is simpelweg niet kundig. Verder als je zonder afspraak in de winkel komt dan wordt je door niemand aangesproken en duiken de medewerkers bijna weg als je ze wat wilt vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer via Plieger”
Door Paul loijmans op vrijdag 3 nov 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor ons nieuwbouw huis een badkamer aangekocht bij plieger.Via de toonzaal in capelleneen mooie en betaalbare badkamer aangekocht. Toen het huis klaar was en de badkamer geleverd en geplaatst was bleek er een ander meubel geleverd en geplaatst te zijn. Enkele belletjes en het werd keurig opgelost door plieger. Opnieuw en kosteloos geplaatst. Blij met onze mooie badkamer. Hopen en jaren met veel plezier gebruik van te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door karin op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Goes
ik kocht een siematic showroomkeuken en daarnaast nog een uitbreiding hierop. na een paar maanden begon de verf af te bladderen van de vaatwasser. Antwoord geen garantie op een showroomkeuken. na lang"' gezeur"" van mijn kant werd er uit coulance aangeboden het front over te spuiten en kregen we een pot verf in zelfde kleur. Moeizame communicatie- Marc? geen klantbinding. Nooit meer.
Reactie of foto toevoegen
“geen service”
Door RdB op woensdag 6 mei 2015 15 | vestiging Leiden
Wat een ballentent! Van service hebben ze nog nooit gehoord. Zit al 3 maanden te wachten op levering van douchewanden. Zo me verbazen als die nog dit jaar komen...... Kortom, nooit iets bij Plieger bestellen!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerard en Ans van Duuren op vrijdag 26 feb 2016 16 | vestiging Amersfoort
In november 2015 waren wij een van de eersten die de totaal vernieuwde en uitgebreide showroom van Plieger in Amersfoort mochten bezoeken. Na een langdurige rigoureuze verbouwing kwamen wij binnen in een up-to-date showroom met de allerlaatste snufjes op het gebied van sanitair, tegels en badkamermeubels. Wij hadden een afspraak gemaakt met mevrouw Coby Vreede die ons deskundig door de prachtig en smaakvol ingerichte showroom begeleidde, om zo tot een verantwoorde keuze te kunnen komen. Door de enorme keuze aan materialen was dat best een uitdaging, maar uiteindelijk wisten we wat het moest gaan worden. Via onze installateur Aal Buijtenhuis uit Nijkerk werden alle benodigde materialen besteld die gelukkig met betrekking tot de planning tijdig werden geleverd. Bij de levering van de tegels bleek dat er door een misverstand verkeerde tegels werden geleverd maar dit werd adequaat en snel door de firma Plieger opgelost en de volgende morgen direct vroegtijdig omgeruild, zodat er direct kon worden begonnen met het betegelen van de badkamer. Het uiteindelijke resultaat mag worden gezien! Zowel Plieger als Aalt Buijtenhuis kunnen trots zijn op wat er is gepresteerd. Ondanks het feit dat de firma Plieger een grote organisatie is blijkt dat er bij onverwachte calamiteiten snel en correct wordt gehandeld. Bedankt voor de uitstekende service. Met hartelijke groeten, Gerard & Ans van Duuren
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisteerd”
Door Marjan ten Hoor-van der Wulp op zondag 18 dec 2016 16 | vestiging Amersfoort
Voor ons nieuwbouwproject moesten wij diverse badkamers en toiletten uitzoeken. Coby Vreede heeft ons daarbij geweldig geholpen door goed naar onze wensen te luisteren en, wanneer nodig, met leuke alternatieven te komen. De helft van het project is klaar en wij zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans op zaterdag 2 apr 2016 16 | vestiging Zwolle
Wegens lekkage een deel van de douche moeten afbreken en weer opbouwen. Tijdens de verbouwing de afvoerplug van de douchebak kwijtgeraakt. Plieger Zwolle heeft vervolgens contact gezocht met de leverancier. Ergens in het magazijn lag dit onderdeel nog. Zonder enige kosten werd het ons toegestuurd. Wij blij! Dank je wel Plieger!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slecht”
Door Micha op zondag 25 jan 2015 15 | vestiging Haarlem
Onze bouwer van ons nieuwbouwhuis, de BAM, was helaas qua sanitair gaan samenwerken met Plieger. Slechter dan dat konden we het achteraf niet treffen. Zij reageren niet of nauwelijks op mailtjes en als ze reageren vragen ze naar dingen, die je net in de laatste mail duidelijk hebt uitgelegd, alsof ze er totaal overheen gelezen hebben. Ook hebben ze ernstige verkeerde informatie gegeven wat betreft de sanitair die wij zouden krijgen. Wij zijn per ongeluk erachter gekomen, dat wij een heel andere wc en daarbij behorende drukknop zouden krijgen dan zij ons hebben laten zien. Al kunnen ze dit allemaal maar gewoon doen, omdat de BAM altijd eindverantwoordelijke blijft voor ons project en niet zij. Dus wij hebben maar besloten om onze badkamer leeg, qua kranen en meubels etc te laten opleveren, want anders moet je maar bij de oplevering wachten of je ook echt krijgt wat ze je 1 jaar geleden hebben laten zien dat je zou krijgen. Géénééns excuses voor de verkeerde informatie die is gegeven! Vragen ook of jezelf niet even een Dubbele Wandcontactdoos in een tekening kan tekenen en dan inscannen en terugsturen via de mail, al hadden we precies aangegeven hoever hij van de kant en hoe hoog hij moest zijn. Dus het enige wat ze dan nog wel moeten doen, namelijk het doorgeven aan de BAM van de juiste tekening met de maten, vragen ze ook of je dat kan tekenen, terwijl ze dat daar zelf in een computer programma zo kunnen aanpassen. Verder is de schrijftaal van mijn 11 jarig broertje nog beter in zijn mails naar mij, dan zij heeft gedaan. Echt schandalig. Er waren zinnen, waarvan het echt leek alsof ze waren geschreven na de stevige vrijdagmiddag borrel. Zeer onprofessioneel. Ik zeg: "Plieger, nooit doen!"
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door H. van As op zondag 28 feb 2016 16 | vestiging Goes
Mooie kwaliteit badkamers. Van keuze tot bestellen is een relatief lang proces. Mag korter. Advisering mag meer keuzemogelijkheden aanreiken. Voor de particulier mag de 3D tekening nog mooier en realistischer.
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam”
Door Nanda op woensdag 27 mei 2015 15 | vestiging Leiden
Ook ik moest helaas naar dit bedrijf omdat de bouwondernemer hiervoor gekozen heeft. Zelfs het maken van een afspraak verliep al moeizaam. Vervolgens werd zo slecht geholpen dat ik uiteindelijk weggelopen ben. De badkamer kan pas ingemeten worden na de oplevering, en dat terwijl zij de bouwtekeningen hebben! Er kan geen douchecabine/wand geplaatst worden bij de oplevering, dan kan pas later. Gezien de prijzen kan ik beter naar een ander bedrijf waar de prijzen een stuk lager liggen en de klantvriendelijkheid een stuk hoger!
Reactie of foto toevoegen
“Slecht service niveau”
Door C. Bird op donderdag 26 feb 2015 15
Oef wat een slecht service niveau. Onze bouwer is in zee gegaan met plieger. helaas. Verkeerde tekeningen: "Ja mevrouw daar bent u zelf verantwoordelijk voor. Oh is dat zo moet ik zelf een tekening aanleveren bij de bouwer. Nouja ok dan zullen wij het wel aanpassen". Tijdens het gesprek heel aardig en meedenken allerhande aantekeningen die erbij gezet zouden worden. Uiteindelijk zien we een offerte waar geen enkele aantekening in staat. En daar moeten we dan 2 badkamers mee gaan inrichten? Blijkbaar gaat het te goed met deze firma anders ga je toch anders om met een klant. Tja sales is echt een vak wat zij in elk geval niet verstaan, jammer dat zoveel bouwmaatschappijen nog steeds met deze zaak in zee gaan. Ik raad een ieder aan om vooral casco op te laten leveren en een andere leverancier te zoeken, moet je toch echt, blijf dan heel kritisch en controleer alles, maar dan ook echt alles.
Reactie of foto toevoegen
“Zooitje van gemaakt”
Door Bas op vrijdag 8 jan 2016 16 | vestiging Haarlem
Ook via de bouwer in zee gegaan met Plieger. Is ook het enige bedrijf wat er een zooitje van heeft gemaakt. Een tip: maak in de showroom foto's van wat je besteld, want dat is niet terug te vinden in je offerte. Wij kregen artikelen die wij niet hadden besteld en een artikel die compleet fout was geleverd. Dit bij de voorschouw al gemeld, maar 3 maanden later pas voor elkaar. En dan moet je er wel zelf achteraan want anders waordt er laks en slecht gereageerd. Verder krijg je opmerkingen als: "misschien weet u zelf niet meer wat u heeft besteld ". Door met een foto te kunnen bewijzen dat de kraan die op de wastafel zit echt niet diegene is die zij zeggen en ook niet diegene is die ik heb besteld. Werd er toegegeven. Uiteindelijk alle fouten hersteld, maar wel door zelf veel te bellen. Waarbij plieger ook niet eerlijk is geweest naar de installateur om toe te geven dat zij fout zaten.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door A.J. Kuperus, Drachten op maandag 22 feb 2016 16 | vestiging Goes
Omdat wij een Nolte Keuken wilden en in Friesland niet konden slagen zijn wij door Plieger Leeuwarden geadviseerd om bij hun toonzaal in Zaltbommel of Goes te gaan kijken. Wij hebben een weekendje Zeeland gepland waarbij Goes werd aangedaan. In een woord: Super. "Dat verdient een taart". Perfecte ontvangst, verstand van zaken en de keuken die wij wilden. De keuken is geplaatst, alles past en is zoals besteld. De led verlichting werd wat later geleverd maar is inmiddels ook in bedrijf. Je hoort wel eens negatieve verhalen over keukens welke niet op tijd of wat dan ook geleverd zijn... Wij hebben de ervaring met Plieger Goes niet! Super waarvan akte. En die taart? Die hebben ze van ons gehad. Een Zeeuwse keuken in Friesland.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Petra op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Maastricht
Plieger verkoopt een tegelvloer op basis van 1 tegel in de showroom, maar de tegel blijkt niet representatief voor de hele partij. De partij blijkt veel genuanceerder aan de randen. Nu liggen de vloeren in huis en het is totaal niet zoals verwacht. Het eindresultaat is niet naar smaak. Wij hebben het gekocht als een replica hardstenen vloer en volgens Plieger wil men een cementvloer imiteren. Onbegrijpelijk!
FOTO VAN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“9 maanden zonder badmeubel”
Door Levon op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
We hebben in februari de badkamer bij plieger gekocht waaronder een badmeubel. Het badmeubel kwam echter in de verkeerde kleur, dit kan gebeuren. Het duurde weer even voordat het nieuwe meubel kwam, nu was hij wel de juiste kleur maar kapot... Nog een keer moeten bellen voor een nieuw meubel dit duurde weer maanden! Na mijn ongenoegen medegedeeld te hebben aan de ''klantenservice'' die totaal geen begrip heeft voor de klant en niet meelevend of meedenkend is moesten we maar weer wachten. Toen we eindelijk na MAANDEN dachten hij is er was het de kleur grijs in plaats van de kleur zwart.. Ongelooflijk het is nu OKTOBER dat betekent dus dat wij al 9 maanden zonder badmeubel zitten!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Martine Venis op maandag 15 okt 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een badkamer hebben we gekocht. Toen de tegels van de oude badkamer er uit lagen en alles gesloopt was kregen we een telefoontje dat de tegels niet geleverd konden worden. Op ons vakantieadres kregen we een miniatuurfotootje met een alternatief dat geleverd kon worden. In goed vertrouwen hebben we daar ja tegen gezegd omdat de aannemer anders niet verder zou kunnen. Toen later bleek dat de douchekop niet verstelbaar was (niet op gewezen door de man in de showroom) en we hierdoor op de afvoer moesten staan hebben ze niet meegedacht in een oplossing. Tot overmaat van ramp bleek het wastafelmeubel na 6 maanden defect, de folielaag liet los. Geen garantie was de conclusie van Plieger. Wel bijzonder voor een meubel van bijna 1500 euro. De rechtsbijstandverzekering van ons heeft ons in het gelijk gesteld en heeft ons schadeloos gesteld. Maar van Plieger geen woord. Kortom, slecht materiaal, niet het bestelde materiaal geleverd, geen garantie en geen service. Voor een badkamer van 22000 euro is dat om te huilen. Hier komen we nooit meer.
REACTIE VAN AART
Beste Martine Venis, Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij, ik zou bijna na het lezen van de reviews zeggen, helaas ook aan Plieger gekoppeld. Omdat uw review de meest recente is vroeg ik me af om bij welk filiaal u uw ervaring hebt opgedaan.? Bedankt vast voor uw reactie. Grt A. Den Dunnen
REACTIE VAN MARTINE VENIS
het filiaal in Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestigingen Plieger
aAlkmaar , Toermalijnstraat 12B, 1812 RL Alkmaar, tel 072 - 541 46 20
bAmersfoort (2 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 95n, 3812 PL Amersfoort, tel 033 - 422 07 50
cApeldoorn (1 ervaring), Saba 12, 7332 BH Apeldoorn, tel 055 - 538 99 99
dArnhem , De Overmaat 60, 6831 AJ Arnhem, tel 026 - 327 29 77
eCapelle aan den IJssel (1 ervaring), Rivium 2e straat 2, 2909 LG Capelle a/d IJssel, tel 010 - 288 51 00
fEindhoven , Hurksestraat 42/08, 5652 AL Eindhoven , tel 040 - 291 19 20
gGoes (3 ervaringen), Nansenbaan 15, 4462 GR Goes, tel 0113 - 24 64 65
hGroningen , Osloweg 55, 9723 BH Groningen, tel 050 - 318 88 80
iHaarlem (3 ervaringen), Heringaweg 6c, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 553 99 55
jHengelo OV , Diamantstraat 5, 7554 TA Hengelo, tel 074 - 255 65 65
kHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 51, 1216 BL Hilversum, tel 035 - 623 81 40
lLeeuwarden , Zwettestraat 29A, 8912 AV Leeuwarden, tel 058 - 212 30 59
mLeiden (2 ervaringen), Rooseveltstraat 6, 2321 BM Leiden, tel 071 - 535 17 00
nMaastricht (1 ervaring), Galjoenweg 43, 6222 NS Maastricht, tel 043 - 369 07 21
oUtrecht (1 ervaring), Amsterdamsestraatweg 632, 3555 HX Utrecht, tel 030 - 244 19 25
pVenlo , L.J. Costerstraat 35, 5916 PR Venlo, tel 077 - 320 21 12
qZaltbommel (2 ervaringen), Van Voordenpark 19, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 57 22 10
rZwolle (1 ervaring), Schokkerweg 3, 8042 PC Zwolle, tel 038 - 425 0010
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.