Feedback
4,9

Keuken en Badkamer Wereld

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-50518394 | Kajakstraat 1, 1826 DN Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken en Badkamer Wereld
Uw totaalinstallateur en leverancier van keukens en badkamers. Als totaalinstallateur én leverancier vertalen wij uw wensen naar een prachtig eindresultaat. Van de eerste impressie tot de puntjes op de i: Keuken Badkamer Wereld maakt het mogelijk. Voor onze specialisten is geen uitdaging te groot.
Alternatieven voor Keuken en Badkamer Wereld
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 8,9 uit 120 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,6 uit 80 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 71 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Keuken en Badkamer Wereld. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1 ervaring
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers
“Renovatie”
Door Anders op dinsdag 12 nov 2019 19
Onze complete beneden verdieping laten renoveren. Vloerverwarming, keuken, toilet, wanden, aftimmeren, tegels etc. Onwijs tevreden over het eind resultaat. Netjes gewerkt, komt afspraken na en denkt mee. Ook zeker blij dat er in oplossingen gedacht word. Ook het stuc en tegelwerk uitbesteed aan top vakmannen. Als er iets nadien aan de hand is qau afwerken etc is het zo afgesproken en komt Mike nog is langs om alles na te lopen. Kortom, wij wonen nu heerlijk na de verbouwing. Zouden het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ANDERS
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgewerkt”
Door Wiebes op dinsdag 27 okt 2020 20
Wij hebben onze badkamer laten doen door Keuken en Badkamer Wereld Alkmaar. Onze badkamer was er bij de aankoop van ons huis heel erg aan toe. Het resultaat na de verbouwing mag er zeker zijn. Het is netjes afgewerkt en het is duidelijk te zien dat er vakmannen aan het werk zijn geweest. Er is meegedacht over de indeling aangezien wij veel in een relatief kleine badkamer wilde. Door zijn expertise is er een goede indeling ontstaan waarover wij zeer tevreden zijn. Het enige waar nog iets te verbeteren valt zou de communicatie naar ons toe kunnen zijn. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN WIEBES
Reactie of foto toevoegen
“Boilervervanging”
Door Liesbeth op donderdag 7 nov 2019 19
Elektrische boiler (met toebehoren) geplaatst in een heel oud pand in Amsterdam, waar andere afhaakte heeft dit bedrijf een mooi staaltje werk afgeleverd! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Ellen van Kooten-Boon op woensdag 7 apr 2021 21
Juli 2020 is door deze firma mijn toilet aangepakt. Na oplevering ben ik nu nog steeds aan het wachten op de totale afwerking hiervan. Voegen zijn roze, niet kitwerk afgeleverd. Ondanks de vele beloftes wacht ik hierop. De heer MB geeft te kennen dat hij op schoonmaakmiddelen wacht die hij besteld heeft. Nu alweer ruim 2 maanden
REACTIE VAN ELLEN VAN KOOTEN-BOON
Helemaal klaar met dit bedrijf. Totaal geen reactie geven op emails en/of sms. Nu al bijna een jaar bezig om mijn toilet netjes krijgen. Zal van mij echt geen aanbeveling krijgen
Reactie of foto toevoegen
“Pas op”
Door H. van Loon op donderdag 16 jul 2020 20
Mike van Keuken en Badkamerwereld zou onze badkamer en keuken verbouwen. Wij hebben ruim 2.500.- euro aan betaald. Hij heeft alleen een boel gesloopt en niets geleverd. Niet meer op komen dagen na onze klachten. Hij reageert sindsdien ook niet meer. Pas op.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer half en toiletruimte niet gerenoveerd”
Door Jan Willem op woensdag 17 nov 2021 21
Mijn ervaring: een badkamer- en toiletrenovatie in 3 weken te klaren. Inmiddels een half jaar later: badkamer half en toiletruimte geheel niet gerenoveerd. Gaten in de muren blijven gaten. Planning en communicatie zijn slecht of geheel afwezig. Het gedrag is onvoorspelbaar bij gemis aan elke vorm van klantvriendelijkheid.
FOTO VAN JAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Peter Moll op zondag 10 jan 2021 21
Complete keukenverbouwing en bijkomende werkzaamheden uitgevoerd door Keuken en Badkamer Wereld: sloop, leiding- en elektrawerk, nieuwe groepenkast, nieuwe radiator in de kamer, verlaagd plafond met inbouw spots, afscheidingswandje, alles stucen en met schrobvaste verf afwerken, nieuwe keuken en apparatuur geplaatst en ten slotte nieuwe laminaatvloer met plinten in gehele kamer en keuken. Prima ervaring, begon al met advies gesprek waarin zaken aan de orde kwamen waar ik zelf niet aan had gedacht. Duidelijke en complete offerte, geen verrassingen, leveringsvoorwaarden zijn duidelijk over facturatiemomenten en dat wordt ook netjes nageleefd. Uitvoering door prima vakmensen die van gezelligheid houden en graag wat lekker krijgen bij de koffie. Waar gewerkt wordt gaat ook wel eens wat mis en dat wordt dan z.s.m. naar tevredenheid opgelost. Fantastisch eindresultaat, ik ben er heel blij mee!
FOTO VAN PETER MOLL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af wel betaald”
Door Jorien de Gans op zaterdag 26 okt 2019 19
Dramatische communicatie en heeft ons laten zitten met een keuken die niet af is, maar wel betaald. Zo te zien zijn we niet de eersten. Wees gewaarschuwd en betaal hem niet voordat alles af is. Ook benadeeld? Neem contact met me op.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer niet afgemaakt”
Door Kelly Vening op maandag 21 dec 2020 20
Mike komt afspraken niet na. Telefonisch meerdere malen Mike benaderd om de klus af te maken. Alles was al betaald dus hij voelt geen noodzaak meer.
FOTO VAN KELLY VENING
+ Toon extra foto van Kelly Vening
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Marcel op maandag 11 nov 2019 19
Keuken en Badkamer Wereld heeft bij ons de badkamer en toilet gerenoveerd alsmede de keuken voorzien van een nieuw aanrechtblad. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Mike is een vakman die goed meedenkt, netjes werkt met een prima eindresultaat. Wel heeft de klus langer geduurd dan was afgesproken. Vandaar een 8 en geen 10! Ook met de after sales hebben we prima ervaring. Een lekkage was binnen no-time verholpen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 6
Vestiging Keuken en Badkamer Wereld
  Alkmaar, Kajakstraat 1, 1826 DN Alkmaar, tel 06-50518394
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.