Feedback
6,4

Keuken en Badkamer Wereld

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Kajakstraat 1, 1826 DN Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken en Badkamer Wereld
Het adres voor keuken, badkamer en toilet leveringen en installatiewerken. Alles onder één dak, ook verzorgen wij uw tegelwerken en cv-installatie aanleg, vervanging en onderhoud.
Alternatieven voor Keuken en Badkamer Wereld
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,4 uit 76 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 937 ervaringen
• KuechenWelt
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 6,6 uit 60 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,6 uit 258 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 174 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 102 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Keuken en Badkamer Wereld. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken niet af wel betaald”
Door Jorien de Gans op zaterdag 26 okt 2019 19
Dramatische communicatie en heeft ons laten zitten met een keuken die niet af is, maar wel betaald. Zo te zien zijn we niet de eersten. Wees gewaarschuwd en betaal hem niet voordat alles af is. Ook benadeeld? Neem contact met me op.
Reactie of foto toevoegen
“Na een vervelende start een top levering”
Door Peter op dinsdag 20 mei 2014 14
Na een vervelende start met een lokale verkoper zijn klachten door het management goed opgepikt, waarna de juiste beslissingen zijn genomen. De opvolging, orderverwerking, plaatsing en after sales zijn zeer professioneel afgewerkt. Ik ben nu heel tevreden met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Pas op”
Door H. van Loon op donderdag 16 jul 2020 20
Mike van Keuken en Badkamerwereld zou onze badkamer en keuken verbouwen. Wij hebben ruim 2.500.- euro aan betaald. Hij heeft alleen een boel gesloopt en niets geleverd. Niet meer op komen dagen na onze klachten. Hij reageert sindsdien ook niet meer. Pas op.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en goede service!”
Door H.J. Wiegel op dinsdag 24 jun 2014 14
Keuken en badkamer Wereld is een van de goedkoopste met onderdelen voor o.a. CV ketels.
De levering van het CV onderdeel viel buiten de 1-3 werkdagen die door Keuken en Badkamer Wereld werd beloofd. Maar zij zijn weer afhankelijk van de levering door hun leverancier(s)!!
Het door mij bestelde CV onderdeel bleek achteraf onder de garantie te vallen. Zodra Keuken en Badkamer Wereld van de fabrikant de creditnota had ontvangen, werd het creditbedrag direct door Keuken en Badkamer Wereld aan mij overgemaakt.
Alle door mij gestelde vragen en verstuurde mailtjes werden door Mike van Keuken en Badkamer Wereld direct beantwoord!
Keuken en Badkamer Wereld heeft op mij een goede indruk gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgewerkt”
Door Wiebes op dinsdag 27 okt 2020 20
Wij hebben onze badkamer laten doen door Keuken en Badkamer Wereld Alkmaar. Onze badkamer was er bij de aankoop van ons huis heel erg aan toe. Het resultaat na de verbouwing mag er zeker zijn. Het is netjes afgewerkt en het is duidelijk te zien dat er vakmannen aan het werk zijn geweest. Er is meegedacht over de indeling aangezien wij veel in een relatief kleine badkamer wilde. Door zijn expertise is er een goede indeling ontstaan waarover wij zeer tevreden zijn. Het enige waar nog iets te verbeteren valt zou de communicatie naar ons toe kunnen zijn. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN WIEBES
Reactie of foto toevoegen
“Boilervervanging”
Door Liesbeth op donderdag 7 nov 2019 19
Elektrische boiler (met toebehoren) geplaatst in een heel oud pand in Amsterdam, waar andere afhaakte heeft dit bedrijf een mooi staaltje werk afgeleverd! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Anders op dinsdag 12 nov 2019 19
Onze complete beneden verdieping laten renoveren. Vloerverwarming, keuken, toilet, wanden, aftimmeren, tegels etc. Onwijs tevreden over het eind resultaat. Netjes gewerkt, komt afspraken na en denkt mee. Ook zeker blij dat er in oplossingen gedacht word. Ook het stuc en tegelwerk uitbesteed aan top vakmannen. Als er iets nadien aan de hand is qau afwerken etc is het zo afgesproken en komt Mike nog is langs om alles na te lopen. Kortom, wij wonen nu heerlijk na de verbouwing. Zouden het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ANDERS
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Marcel op maandag 11 nov 2019 19
Keuken en Badkamer Wereld heeft bij ons de badkamer en toilet gerenoveerd alsmede de keuken voorzien van een nieuw aanrechtblad. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Mike is een vakman die goed meedenkt, netjes werkt met een prima eindresultaat. Wel heeft de klus langer geduurd dan was afgesproken. Vandaar een 8 en geen 10! Ook met de after sales hebben we prima ervaring. Een lekkage was binnen no-time verholpen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Keuken en Badkamer Wereld
aAlkmaar (alleen op afspraak) , Kajakstraat 1, 1826 DN Alkmaar, mob 06 - 50 51 83 94
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.