Feedback
6,0

Van Son Vloeren

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0181-336944 | Rijksstraatweg 254 A, 3223 KE Hellevoetsluis
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Son Vloeren
Van Son Houten Vloeren: Persoonlijke benadering, vakkundige leggers, 100% maatwerk, groot assortiment, schone en veilige werkmethoden, twee jaar full serivce, milieubewust.
Alternatieven voor Van Son Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• LAB21
   
(Delft Zuid-Holland) score 8,0 uit 924 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 346 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 402 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Van Son Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“PVC vloer”
Door Vivian Seip op vrijdag 8 dec 2017 17
Wij hebben een hele mooie pvc vloer gekocht bij van Son Houten Vloeren. Netjes gelegd en een prima service. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Moeizame vloerrenovatie”
Door H van Meijeren op donderdag 27 dec 2018 18
Zeer slechte ervaring! Ivm waterschade heeft v Son de vloer hersteld echter is dit op een zeer onprettige manier verlopen. slechte tot geen communicatie! Komen afspraken niet na (diverse keren voor niets zitten wachten!). Zelfs op de dag van herstel kwam er niemand opdagen. Het is niet de services die van Son op de site aangeeft! Een dikke -10 van ons!
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden over vloerrenovatie”
Door H.Grinwis op zondag 20 okt 2019 19
Bagger,slechter dan slecht. Geen vaklieden slechte communicatie, een hoop geld voor een wanprestatie.

Aanvulling ontvangen 24 oktober 2019: We hebben ong 10 maanden geleden onze vloer door de firma van Son, uit Hellevoetsluis, laten renoveren, dat wil zeggen, schuren, aankloppen van de vloerdelen in de olie zetten, nieuwe plinten aanbrengen, dat alles voor ruim €2000,00, de vloer was niet aan geklopt, de plinten om de koplatten gebogen en niet ingezaagd ,niets in verstek zoals een vakman dat zou doen,de plinten stonden helemaal bol zo strak zaten ze erin,in de woonkamer is een hele donkere band van ong. 40 cm langs de muur, goed en veel schoonmaken, dan gaat het wel weg zei mijnheer van Son,nou na 10 maanden is er nog niets weg. De timmerman zou wel terug komen,ik zei nog laat dan een andere komen want dat gaat niet goed komen, want hij vindt dat niet leuk dat ik geklaagd hebt,maar wie kwam er jawel dezelfde timmerman, hij kwam binnen en gooide zijn metalen gereedschap kist onbehouwen op mijn nieuwe vloer,toen hij de planken aan ging slaan ging het helemaal mis,aan de linkerkant zaten twee planken niet tegen elkaar,maar tot mijn verbazing ging hij ze aan de rechterkant proberen naar elkaar toe te slaan,dan zou hij 23 planken opzij moeten slaan,terwijl het mij lijkt dat als je het vanaf de linkerkant doet je maar twee planken opzij hoeft te slaan maar daar zou hij dan een plintje van af moeten halen en dat was teveel waarschijnlijk, kortom nadat ik mijn ongenoegen kenbaar had gemaakt heb ik hem weggestuurd, dit zijn geen vaklui dit zijn knoeiers. De hr van Son is zelf wezen kijken en zei dat hij niet anders kon dan mij gelijk geven,nadat ik mijn klachten bij hem had gemeld, de foto's zijn nog in mijn bezit,ik heb 10 maanden na dato nog steeds niets van de firma van Son gehoord, al met al een bagger bedrijf. De plinten en aanslaan van de vloer door een echte timmerman laten doen,en ja de firma van Son wilde het nog wel komen repareren maar niet op korte termijn,dat heb ik maar niet gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Ruud Ter Veer op zaterdag 23 feb 2019 19
Hollandse vloeren /Amerongen. Als je binnen een jaar er wil bij zitten als op een schroothoop moet je echt deze vloer laten leggen door van son. Als je er van hou om goedkoop afgeblaft te worden en aan te horen dat je niet kan schoonmaken.... Laat 't zeker door van son doen. Of te wel.. Je koopt 'n vloer van bijna 6000 euro bij een wat je denkt specialist.. In de hoop dat je Idd 30.jaar mooi zit. Nou me klote.. Ik zit binnen 'n jaar op 'n springplank van 'n plank die beplakt is met 'n paar mm top laag die er niet uit ziet omdat hij is verlijmt en de hond er toch niet over heen mag rennen.. Laminaat had 'n betere oplossing geweest. Mocht je toch 'n berg willen uitgeven mag je heel graag deze brok ellende van me overnemen voordat ik het er uit trek en zo door zijn pui weer bij 'm terug breng.. Ik zal dan wel eerst vragen of de luchtvochtigheid goed is!
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Jeroen op vrijdag 14 mei 2021 21
Wij hebben 2 kleine kinderen en een hond en hebben bewust gekozen om wat meer geld neer te leggen voor een goede pvc vloer. Onder het advies van meneer van Son hebben we de vloer uitgekozen de meneer aangeraden heeft.
Binnen slechts een jaar waren er al behoorlijk wat krassen te vinden op de vloer. Wij hebben dit dan ook gelijk door gespeeld naar Van Son maar hier werd nauwelijks op gereageerd. Nu alweer bijna 1,5 jaar later is er nog steeds niks geregeld en hebben dan ook besloten om dit hogerop te gaan spelen.
Wij hebben dan ook geen enkel goed woord voor Van Son vloeren. En ik zou het dan ook iedereen af raden om hier een vloer aan te schaffen
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gewerkt”
Door Ed de Feij op maandag 12 mrt 2018 18
GEKOCHT: Laminaat vloeren door het hele huis, 3 verdiepingen.Wij werden in de winkel erg prettig geholpen en geadviseerd. Vloeren zijn vakkundig ingemeten en daarna echt snel en vakkundig gelegd in 3 dagen. Afspraken werden correct nagekomen en er waren steeds oplossingen voor de nette afwerking in de woning (die kom je natuurlijk altijd tegen). Rommel werd keurig opgeruimd en meegenomen. De vloeren liggen nu enkele weken en bevallen prima. Wat ons betreft verdient van Son Vloeren een dikke 10 en zeggen we hartelijk bedankt voor uw service.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren Frans eikenhouten vloer”
Door Maatkamp op woensdag 16 okt 2019 19
de vloer laten schuren en olieen super mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van Son Vloeren
  Hellevoetsluis, Rijksstraatweg 254 A, 3223 KE Hellevoetsluis, tel 0181-336944
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.