Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 38 vestigingen in de Benelux de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen. Wij zijn al ruim 21 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 533 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren407 ervaringen
4 sterren83 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer prettig geholpen”
Door H. van der Reijden op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben materialen voor het vernieuwen van het toilet gekocht. Tegels, toilet, borstel, toiletrolhouder enz, Wij zijn op en zeer prettige manier geholpen bij onze keuze. Voor "Jasper" was niets teveel. Het toilet is geweldig mooi geworden. Er heerst bij Sanidump Spijkenisse een gezellige sfeer. Wij kunnen iedereen aanraden om naar Sanidump te gaan voor alle saniter enz.
FOTO VAN H. VAN DER REIJDEN
Toilet
REACTIE VAN H. VAN DER REIJDEN
!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Vette pluim”
Door N.Daemen op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Woerden
We hebben een badkamer en een wc aangeschaft. Daarbij hadden we heel wat noten op onze zang. Zo zijn de wc potten omgeruild, moesten er andere kranen komen, tegels bijbesteld en konden we gebruik maken van de opslag en wat we nodig hadden ophalen. Telkens weer prima en met geduld geholpen. Dus vette pluim voor de heren aldaar en wij zeer tevreden met badkamer en wc.
FOTO VAN N.DAEMEN
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“OK”
Door Peter 't Hart op zondag 31 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Complete badkamer gekocht. Sanidump Woerden heeft kundige mensen, die met je meedenken en alle tijd voor je nemen. De keuze en smaak ligt altijd bij jezelf maar ze geven je zeer goede adviezen. De levertijd van de goederen was ok, precies wat uitgerekend was. Van ons volop lof voor deze mannen in Woerden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede oplossing”
Door Michael op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Complete badkamer gekocht. In eerste instantie niet zo'n positief gevoel gehad over de communicatie en de leveringen zie mijn eerdere reactie. Gelukkig heeft Nils van het hoofdkantoor contact met me gezocht en hij toonde direct empathie. Daarnaast heeft hij oplossingen aangedragen die ik helaas niet van zijn collega's heb ontvangen. Sanidump heeft uiteindelijk de gehele gesprongen douchewand vergoed en daarnaast heeft Nils nog een extraatje gestuurd in de vorm van een mooi doucherek. Nu kunnen we eindelijk genieten van onze mooie badkamer. De geleverde artikelen zijn van hoge kwaliteit. Bedankt Nils voor je goede oplossing!

Eerdere ervaring van 15 februari 2019: Douchecabine, wc, kranen, meubel met spiegelkast, tegels. Eind augustus alles besteld en 8 tot 10 weken leverteijd. In week 8 kregen we bericht dat de villeroy en Boch tegels niet binnen waren gekomen door storing bij leverancier. Duurde weer 8 weken extra. 2 weken voor kerst alles binnen en opgehaald. Al snel bleek dat men te weinig tegels had berekend. Geen rekening met snijverlies en complete vloer vergeten. Extra bijgesteld levering week 4. Bijgestelde tegels iets anders van kleur. Installatie badkamer week 6. Na het uitnemen van de douchewand uit de verpakking in de doucheruimte klapte de glazen wand in 100000 stukjes. Reklamatie ingediend bij de winkel in Wijchen maar zij konden niets doen. Moet via website gemeld worden. Gemeld via de website en na zelf 4 keer gebeld te hebben eindelijk bericht. Men wil een nieuwe wand leveren t.b.v. 224 euro omdat een wand nooit zomaar uit elkaar kan springen. Nou ik dacht ook dat t niet kon maar t gebeurt toch echt. Ik heb sterk een vermoeden dat er een scheurtje is ontstaan bij t persen van de alu profiel op de glasplaat. Ik heb diverse keren contact gehad met vestiging Wijchen maar men heeft 0,0 verstand van de business en service. Waardeloos en klaar voor de koude douche.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Rene Metzelaar op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Vorig jaar de complete inrichting van onze badkamers en twee aparte toiletten gekocht. Zeer fijn en vakkundig geholpen door Nana. Hij neemt alle tijd voor je, luistert goed naar je wensen en geeft goed advies. Alles keurig en op tijd geleverd. Helemaal top!!!
FOTO VAN RENE METZELAAR
Complete inrichting badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jolien op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Groningen
Ik kwam door een tip van een familielid bij Sanidump Groningen terecht. Nadat ik hun uitgebreide showroom heb bekeken werd door 1 van de medewerkers gevraagd of hij kon helpen. Persoonlijk vind ik het altijd heel prettig dat ik eerst even de tijd krijg voordat er een medewerker op me afstapt. Ik kon rustig uitleggen hoe mijn situatie was, daar werd echt de tijd voor genomen. Ik vond het nl. lastig een beeld te krijgen van mijn toekomstige badkamer, die was nog niet aanwezig in mijn huis en kon ik dus zelf helemaal realiseren. Doordat er eerst naar mijn wensen werd gevraagd en wat mijn smaak was kon er qua meubilair en sanitair alvast een idee ontstaan. Gelukkig had ik de maten van de kamer genoteerd en daardoor kon er op hetzelfde moment een 3D schets gemaakt worden. Dat had ik echt nog nooit meegemaakt; geen afspraak, geen idee en direct ruimte en tijd om een gratis(!) 3D tekening te laten zien. Er werden goede tips gegeven om de de kleine kamer zo ruimtelijk mogelijk te laten ogen door bijvb. voor een glazen cabine te kiezen i.p.v. een doucheruimte afgeschermd door een dicht muurtje met een deur. Lang verhaal kort, ik ben supertevreden over Sanidump! Vriendelijk en meedenkend (de muurtegels die ik mooi vond gingen uit het assortiment, er werd ter plekke achteraan gebeld om na te gaan hoeveel partij er nog was en om dat vast te houden). Kortom, ik kan iedereen aanraden bij Sanidump Groningen naar binnen te lopen, je wordt er super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Verschil in dikte tegels”
Door Koning op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
wij hebben 3 kleuren sphinx tegels besteld, na levering bleek de tegels van 1 kleur ruim 30% dunner dan de overige waardoor wij de tegels niet zelf konden zetten en meerkosten hebben door inhuur tegelzetter. Helaas komt sanidump ons niet tegemoet.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer inclusief tegels”
Door G. Kooij op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Amsterdam
In oktober een complete badkamer gekocht inclusief tegels. Geplaatst in Januari maar helaas te weinig tegels , extra proberen te bestellen maar vanaf Januari waren de tegels niet meer leverbaar. Sanidump Amsterdam heeft de laatste 3 dozen bij de leverancier geregeld en nog gratis ook. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door Diane Rijntjes op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Complete badkamer gekocht, we zijn supergoed geholpen. We wisten een beetje wat we wilden en daar heeft Jeffrey ons nog beter in geadviseerd. De prijs was ook nog eens erg positief dus wij raden Sanidump zeker aan!!we zijn erg blij met onze mooie nieuwe badkamer!
FOTO VAN DIANE RIJNTJES
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rien van Duijvenbode op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben al onze badkamer spullen gekocht en wij zijn tevreden met de service van de salesmedewerker. Verder zouden wij ook uw bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Wendy Colijn op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Super vriendelijk en meedenkend geholpen door verkoper Frans! Waanzinnig mooie en degelijke materialen gekocht. Prijstechnisch echt waar voor je geld en als er bij installatie vragen waren, stonden ze altijd telefonisch paraat. Sanidump, waanzinnig bedankt voor onze prachtige toilet- en doucheruimte!
REACTIE VAN NILS
Beste Wendy, bedankt voor je Review! Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte kwaliteit”
Door Carlo Kolkman op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Aanschaf van sanitair en tegels, designradiator voor complete renovatie badkamer. Keurig geholpen en goed advies . Producten bij levering van goede kwaliteit, geen schade en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Achteraf slechts 1 klein probleempje met de stopper van de wastafel. Ook hier weer goede service. Geen gezeur meteen een nieuw exemplaar echt top. Op advies van Sani-Dump de badkamer laten renoveren door klusservice Peter van Heteren te Groessen. Ook de renovatie echt vakwerk door Peter, en alles keurig opgeruimd. Ook hier een goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles samengevat: perfecte kwaliteit geleverd door Sani-Dump en klusservice Peter van Heteren.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jouke Bouma op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Drachten
Alles voor een nieuwe moderne badkamer. Heel goed en vakkundig geholpen. Moderne software voor maken van een ontwerp en dat vertalen in benodigdheden. Tijdige aflevering. Kosten binnen de begroting.
REACTIE VAN NILS
Beste Jouke, Bedankt voor het delen van uw ervaring! veel plezier van uw nieuwe badkamer. Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Superstrak design”
Door H. van der Laan op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Ik heb advies gevraagd wbt een levensloopbestendige badkamer. Een badkamer met ook mooie designspullen. De adviezen en de ontwerpen waren top. Geen vraag mijnerzijds is onbeantwoord gebleven. Wat een meedenken van het team... erg goed. Alle bestellingen zijn op tijd en goed geleverd. Ook de nabestellingen. De keus was zo uitgebreid. Niet enkel de goedlopende artikelen maar ook de designmodellen waren te zien en te koop. Veel gezien maar ook ideeën opgedaan. Alles tegen goede prijzen.
FOTO VAN H. VAN DER LAAN
Bad
REACTIE VAN H.VAN DER LAAN
2e toilet
REACTIE VAN NILS
Beste heer / mevrouw van der Laan, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de foto's van het eind resultaat, het ziet er prachtig uit! Veel plezier van uw nieuwe badkamer en Wc. Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar wens”
Door R. Orta op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Badkamerinrichting gekocht. Behalve gunstige prijzen ook deskundige en klantvriendelijke medewerkers. Geven nuttige tips en zijn hulpvaardig.

Aanvulling ontvangen 7 maart 2019: De aankoop is geleverd en inmiddels geplaatst. Dat is allemaal zeer naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kees kastelein op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij hebben een badkamer en 2 wc's gekocht. De mannen die er werken zijn behulpzaam en meedenkend. We hebben nog 2 nabestellingen gehad en dat werd perfect opgelost. Een tien geef ik niet maar een 8 is te laag. Deze gasten verdienen een dikke 9. Ik zou een ieder adviseren hun sanitair bij hun te bestellen
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Versnel op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij hebben voor het hele huis vloertegels gekocht verder een complete badkamer en apart toilet. Prima geholpen. Alle lof! We zijn dik tevreden. Er was ook prima overleg en er werd met ons meegedacht.
FOTO VAN VERSNEL
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ben van Leeuwen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij zijn in alle opzichten meer dan tevreden over de service van Sani-Dump Woerden. Wij hebben een complete badkamer en het toilet laten renoveren met het sanitair (en benodigdheden) van Sani-Dump. De klantenservice is uitstekend: vriendelijke mannen met deskundig en eerlijk advies. Zij denken actief mee het ontwerp en het gebruik van het materiaal. Ook goede sfeer onder het personeel onderling, en dus ook naar de klanten. Onze aannemer kon eerder beginnen, geen probleem: de mannen regelen dat het sanitair er op tijd is. Ook door hun eigen inspanning. Klasse! Goede prijs kwaliteit verhouding, goede kwaliteit. Veel keuzes, alles kan. Met, nogmaals, deskundig advies van de mannen.
FOTO VAN BEN VAN LEEUWEN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door J. Revet op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een uitstekende ervaring met Sanidump Utrecht. We zijn zeer plezierig geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. De 3D tekening hielp onwijs in ons keuzeproces. Helaas werden 2 producten met een langere levertijd geleverd. Uitstel is natuurlijk nooit fijn. Echter, de communicatie was helder en de medewerkers van vestiging Utrecht hebben absoluut hun best gedaan om onze vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en mee te denken hoe de vertraagde douchedeur alsnog bij ons geleverd kon worden.
REACTIE VAN SANI-DUMP
Beste heer / mevrouw Revet, Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn dat u blij bent met onze hulp. Veel plezier van uw nieuwe badkamer! Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden met communicatie”
Door John Kijkuit op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
In november/december diverse badkamermeubels besteld. Met onze keuze en de hulp van de verkoper waren wij best tevreden, anders hadden wij het geheel niet aangeschaft. Er werd een indicatieve leverdatum afgesproken. Een aantal weken voor deze indicatieve datum kregen wij zicht op een definitieve leverdatum en gaven een voorkeursdatum/leverweek aan. Vanaf dat moment liep de communicatie met Sanidump stroef. Beloftes om terug te bellen of mailen werden niet nagekomen. Op een bepaalde dag kregen wij mail dat onze bestelde goederen klaar lagen en dat wij een leverdatum konden aangeven. Dat gaven wij ook aan via de mail en een voorkeur voor een dagdeel. Ons was bij aanschaf ook verteld dat wij dit konden doen. Sanidump gaf daarna via een mail aan dat er verwezen werd naar een bijlage. Daarin stond dat de aangeschafte en ook al betaalde goederen door een externe vervoerder zouden worden bezorgd en dat er geen tijdsafspraken gemaakt konden worden. I.v.m. een strakke planning en beperkte tijd vonden wij dit raar en gaven dit ook aan aan Sanidump. Sanidump reageerde nergens op. Vervolgens gebeld met het filiaal en daarin werd ons letterlijk gezegd dat er dan door Sanidump zelf bezorgd zou gaan worden en dat wij daarover teruggebeld zouden worden. Dit gebeurde nooit. Op de dag voor levering zouden we van de vervoerder een sms krijgen met een indicatieve levertijd. Ook deze sms heeft ons nooit bereikt. Op de dag van levering contact gehad met het filiaal en daarin zei men dat de voorwaarden ons duidelijk waren gemaakt. Deze voorwaarden zijn echter pas duidelijk gemaakt achteraf en niet vooraf. Men was niet te vermurwen en wilde aanvankelijk geen contact leggen met de door hen ingehuurde vervoerder. Na aandringen werd dit toch gedaan en bleek onze wens voor een dagdeel voor levering niet mogelijk. Sanidump legde alle verantwoordelijkheid bij deze vervoerder en ons als klant, ondanks dat zij zelf een externe vervoerder inhuren en kennelijk de klant daarin niet centraal stellen. Uiteindelijk werden de bestelde goederen de volgende dag afgeleverd op een tijdstip die wij hadden aangegeven (Dit was slechts bij hoge uitzondering mogelijk). De vervoerder zette het pallet met de goederen (diverse meubels) op het trottoir voor de deur in de zeikregen. Wij hoefden op geen enkele service te rekenen dat alles binnen gezet zou worden. Er werd verzocht om een handtekening, ondanks dat wij de geleverde goederen niet hebben kunnen inspecteren. Uiteindelijk alles zelf maar naar binnen getild om schade door de regen te voorkomen. Wij waren voornemens om ook douchedeur en -wand te bestellen bij Sanidump, maar wij zijn maar elders gaan shoppen daarvoor. Na uitpakken van de meubels bleken deze (voor zover nu na te gaan) in orde. Alles is echter nog niet goed bekeken.

Aanvulling op eerder bericht. Bij montage bleken de bijgeleverde clickpluggen niet bruikbaar voor de wastafel. Tevens bleek er een sifonset bijgelverd van 32 mm, terwijl de meubeilsifon 40 mm. is. Deze zaken beiden afzonderlijk moeten aanschaffen om het meubel te kunnen installeren.
REACTIE VAN NILS
Beste heer Kijkuit, Wij vinden het heel erg dat u dit gevoel overhoudt aan uw aankoop bij ons, wij willen er alles aan doen dit gevoel weg te nemen. Zoals u weet hebben we geprobeerd om met u in contact te treden om de kwestie te bespreken, dit is niet gelukt. Mocht u alsnog met ons om de tafel willen om te bespreken hoe we dit gevoel bij u weg kunnen nemen, dan hoor ik dit graag van u. Neem in dit geval contact met onze vestiging in Zoetermeer op of met mij via aftersales@sanidump.nl of via 078-6524000. Met vriendelijke groet, Nils
REACTIE VAN JOHN KIJKUIT
Beste Nils,
Ik heb direct op uw mail gereageerd, maar daar heeft u nooit iets op laten horen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door Tofik Elkhalfi en Pamela Van 't Wout op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Aalsmeer
Sani dump Aalsmeer? Wat een top zaak is jullie, met top medewerkers. En dan bedoel ik vooral Jowel en jonge Raymond. (Je hebt namelijk 2 Raymonds lopen daar) Na een complete badkamer te hebben besteld, kwamen we er later achter dat we de douchedeur te groot hadden besteld. Flink balen natuurlijk, maar zonder problemen kon ik de verkeerde deur inwisselen voor de juist maat. Omdat ik niet ver van deze winkel woon, kwamen ze zelfs de nieuwe deur brengen en de oude deur ophalen kosteloos. Dit is wat je ECHT SERVICE NOEMT. Daar kunnen een hoop andere winkels van leren, want daar staat service niet altijd centraal,en dan bedoel ik met name de 2 topverkopers jonge Raymond en Jowel. Jullie laten de klant zich erg op hun gemak voelen, waardoor de klant zich thuis gaat voelen, en dat voelde ik ook bij jullie. Ik ben bij een hoop Sani-Dump filialen geweest, maar bij dit filiaal had ik echt het gevoel dat er geluisterd werd naar je wensen en er werd ook echt tijd voor je genomen. Van mij krijgen jullie een dikke 10. Ik kom graag bij jullie terug. Groetjes van een Zeeeer maar dan ook Zeeeer tevreden klant.
REACTIE VAN TOFIK ELKHALFI
Erg blij met mijn nieuwe badkamer. Dankzij Sani-Dump.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door familie Waage op dinsdag 29 jan 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben de inventaris voor een complete nieuwe badkamer (bad, douche, toilet, tegels, accessoires) en toilet op de begane grond aangeschaft. Peter van Opzeeland heeft ons heel goed geadviseerd over het ontwerp en de benodigde materialen. Leuk om er een 3D tekening van te krijgen. Wat betreft de levering: alles klopte, was aanwezig en werkte naar behoren.
FOTO VAN FAMILIE WAAGE
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel, kraan en spiegel”
Door Pascale op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Meerdere keren zaken aangeschaft en prima hulp en advies gekregen. De service na aanschaf blinkt helemaal uit. Door een fabricagefout kon ik de service ervaren van dit bedrijf. Meer dan uitstekend! Ze hebben me super bijgestaan, kwamen bij de leverancier voor mij op en hielden mij goed op de hoogte.
REACTIE VAN SANI-DUMP
Beste Pascale, Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Andrea op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Woerden
Prachtige badkamerspullen gekocht. Badkamer inmiddels geinstalleerd en het is superdeluxe geworden dankzij fantastische adviezen van Michel en Kees wat betreft tegels en meubel. Eerlijk moet ik bekennen dat hun (maar ook van heel badkamerland begrijp ik) tegelleverancier wat problemen gaf, maar alsnog hebben ze alles gedaan om te zorgen dat het opgelost werd. Service is dus echt top en spullen ook!
Reactie of foto toevoegen
“Alles daar gekocht”
Door Zeynep op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
ik heb tegels gekocht voor de woonkamer Badkamer WC douche deur toilet wasbak met Kraan en sifon bijna alles gekocht bij sani dump Waren erg vriendelijk wij hadden een probleem En dit probleem hebben ze opgelost terwijl het ons fout was daarvoor ben ik ze erg dankbaar.Als ik weer ga klussen is het zeker weten SANİ DUMP groetjes Familie Duysak Met dank Aan Nana en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Martijn op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
We hebben gekocht: ligbad, douchekraan, badkraan, wastafelkraan, fontein met geintegreerde fonteinkraan, badkamermeubel + spiegelkast, 2 toiletten, badkamerradiator, tegels. Er is uitgebreid tijd voor ons uitgetrokken, in totaal in 3 sessies. De voorlichting was goed. Ik zou derhalve dit bedrijf aanbevelen. Een kritiekpunt is dat de tegelkeuze uitgebreider zou mogen zijn (hoewel de bestaande collectie tegels mooi is).
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door D. Mellema op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Groningen
Complete, moderne badkamer gekocht voor een nieuwbouwhuis. Dat betekent badkamer kiezen op basis van tekening. Best lastig, maar we zijn erg goed geholpen. Een mooi ontwerp met goed advies. Met het resultaat zijn we erg blij! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je zelf je materialen op moet halen (in dit geval Drachten). Dat vraagt wat planning maar ook daarmee zijn we goed geholpen. Als dit je niet weerhoudt heb je voor een scherpe prijs een hele mooie badkamer.
FOTO VAN DETTA MELLEMA
Reactie of foto toevoegen
“Complete inrichting badkamer”
Door Lammert en Sieny Vos op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Groningen
In 2017/2018 complete inrichting badkamer gekocht bij Sanidump in Groningen (tegels/spiegel/badmeubel/douchecabine/kranen). Ontzettend goed geholpen door Michel. Het personeel denkt altijd met je mee en er werd een mooie 3 D ontwerp gemaakt. Niets was hen teveel. Steeds maar weer twijfelen en veranderen van onze kant, we waren altijd welkom en de koffie stond klaar. Ook in het magazijn in Drachten, waar we de artikelen op konden halen was de service perfect. Alle grote en breekbare artikelen werden uitgepakt en bekeken, zodat je met een compleet onbeschadigd pakket de deur uitgaat (bij ons werd geconstateerd dat de kranen niet geleverd waren). Andries heeft ons perfect geholpen in het magazijn, waar we de producten hebben afgehaald, ook die verdient een dikke PLUIM. Hij heeft hart voor de zaak en vooral voor de klant.
FOTO VAN LAMMERT EN SIENY VOS
+ Toon extra foto van Lammert en Sieny Vos
+ Toon extra foto van Lammert en Sieny Vos
+ Toon extra foto van Lammert en Sieny Vos
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Coos Paulusma op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Zwolle
Sanidump was één van de sanitairbedrijven, waar wij ons hebben georiënteerd op de aanschaf van een nieuwe toilet en badkamer voor ons net gekochte huis. Maar de wijze waarop wij ontvangen en te woord werden gestaan bracht ons ertoe om direct een bestelling te plaatsen voor een inloopdouche, badkamermeubel en een wandcloset. Bij enkele volgende bezoeken werden ook nog diverse accessoires aangeschaft. We zijn bijzonder te spreken over de hartelijke en persoonlijke manier waarop wij geadviseerd zijn. Sanidump kunnen wij aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN COOS PAULUSMA
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Defect aan toilet”
Door John Geurs op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Complete badkamer aangekocht. Na 1 jaar blijkt beide toiletten defect te zijn. Ben nu ruim 4 en 1/2 maanden bezig met mails, telefoontjes etc. om een afspraak te maken voor een service bezoek. 4 en 1/2 maand! Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Afspraken worden niet nagekomen. De maat is vol. Dit kan echt niet als bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Esther Hartan op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Een wastafelkast en een douchewand van glas. zeer goed geholpen door meneer Carlo. Er is een fijne sfeer in de winkel. de mensen zijn allemaal erg behulpzaam.
REACTIE VAN ETHER HARTMAN
Prachtig en zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Wendy Bakker op vrijdag 11 jan 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Een volledige badkamer en toilet gekocht. Wij zijn zowel in Spijkenisse als in Berg op Zoom geweest. Bij beide zaken keurig geholpen met de 3D tekeningen en met goede eerlijke informatie. Wanneer de verkoper iets niet wist werdt dat ook eerlijk gezegd, geen moment is er een verhaaltje opgehangen. Er is te praten over de prijs en voor elk budget is er een prachtige badkamer/toilet te krijgen. Ook over de afhandeling bij het ophaalpunt in Dordrecht zijn wij zeer te spreken. Er wordt netjes omgegaan met jou eigendommen en aankopen.
Reactie of foto toevoegen
“Elke keer super geholpen”
Door Wendy op vrijdag 11 jan 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
We hebben alle toebehoren voor onze badkamer 3 jaar geleden bij jullie gekocht..Gister teruggegaan voor een badkussen en toen weer super geholpen!! Ze nemen veel tijd voor je en bestellen waar nodig.Fijne winkel en vriendelijk personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door bert kors op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
deskundig advies bij de keuze van diverse badkamer en toilet spullen, uitstekend geholpen op vriendelijke wijze. overzichtelijke showroom. scherpe prijzen. prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Harry Rotterdam op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij Sani-Dump in Capelle aan den IJssel een complete badkamer gekocht. De prijs / kwaliteit verhouding was goed en de service, met dank aan Arno, geweldig. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Jordi Vermaas op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Bij Sani-Dump Roosendaal een complete badkamer en toilet gekocht voor een hele mooie prijs. Zeer goed geholpen door Rogier. Iemand met ervaring die graag met je meedenkt. Bij hem is de klant echt nog koning.
Reactie of foto toevoegen
“Veel inzet”
Door Joke op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Ik heb bij Sanidump Elst een aantal badkamer onderdelen gekocht, zoals toilet, badmeubel, badkastje, douche enz. De goederen zouden in de laatste week van december 2018 worden bezorgd maar door de leverancier werd dit voor een deel van de leverantie zomaar uitgesteld naar derde week januari. Sanidump Elst heeft er alles aan gedaan om de leverantie nog in december te laten geschieden en dat is ze gelukt. Zij hebben hierbij veel inzet getoond. Bravo Sanidump Elst en bedrijfsleider Olav!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Judith op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Nuenen
Vanwege onze gehandicapte zoon zijn wij in 2017 verhuisd en aan de slag gegaan om de garage te verbouwen naar slaapkamer en badkamer. Omdat de uitkering van de gemeente lang niet toereikend was en ons geld snel op was, hebben wij een doneeractie opgezet. met deze doneeractie zijn we ook naar Sanidump in Nuenen geweest. We zijn tegen alle verwachtingen in heel fijn geholpen door Meneer Tielemans en zijn team. We hebben ter plekke mooie spullen mee gekregen en via leveranciers ook nog andere spullen voor de badkamer kunnen regelen. Hierdoor is nu 1 jaar later de badkamer klaar. Dit was zeker niet mogelijk geweest zonder Sandidump in Nuenen! Wij zijn erg fijn geholpen en er is ook echt mee gedacht over de badkamer zelf. Echt een aanrader!
FOTO VAN JUDITH
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Arjan Bakker op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een complete badkamer gekocht afgelopen zomer bij Sanidump lokatie Capelle a/d IJssel. Fantastisch geholpen door Rogier, dacht enorm goed mee met oplossingen voor de nieuwe badkamer. Vervolgens heeft kregen we een geweldige aannemer aangeraden. Alles in overleg gegaan en zelfs eerder klaar met de verbouwing dan was afgesproken. En het resultaat mag er zijn !
Reactie of foto toevoegen
“Tegels te laat geleverd maar goed opgelost”
Door Judith op vrijdag 28 dec 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Complete badkamer meubels gekocht inclusief de tegels. Bij het ontwerp en het uitkiezen van de meubels erg goed geholpen in Utrecht. We hebben de spullen opgehaald in Dordrecht. Echter waren de tegels incompleet en stuk. Voor een nalevering moesten we opnieuw naar Dordrecht (45 min rijden). Uiteindelijk nog een nalevering gekregen die zo lang op zich liet wachten waardoor de badkamer inmiddels al klaar was en we het op een andere manier hadden opgelost. Meerdere keren gebeld dat de laatste nalevering niet meer hoeft, wordt niet teruggebeld. Sanidump geeft echter geen geld terug en staan er op dat we de nalevering ophalen. Volgens medewerker mogen we het gratis (!) komen ophalen. Dit is altijd het geval, dus rare 'tegemoetkoming'. Kortom, meubels prima, service ronduit slecht. Zou het zeker niet aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 9 januari 2019: Inmiddels contact gehad en tot een goede oplossing gekomen! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij”
Door A.E. Pasman op zondag 23 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
In de vestiging Zoetermeer werden mijn vrouw en ik geholpen door een zeer vriendelijke verkoper Sven onder het genot van een kopje koffie en thee. Wij wilden onze badkamer geheel renoveren. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd en geholpen bij onze keuze van een badkamerkast met wastafel en spiegelkast. Een glaswand voor de inloopdouche, een design-radiator etc. Verder kregen wij ook goed advies bij de keuze van de wand- en vloertegels, de kranen en de overige accessoires. Hij heeft ter plekke voor ons een 3D-ontwerp gemaakt, alles ingetekend, zodat wij direct een goed beeld kregen van de nieuwe badkamer. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen en met veel korting. Niets anders dan lof over deze aankoop. Ook heeft hij ons geholpen bij de keus van een goede aannemer en het uiteindelijke resultaat is boven verwachting mooi. Wij zijn bijzonder blij met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN A.E. PASMAN
Wastafel met spiegel
Reactie of foto toevoegen
“Duimpje omhoog”
Door Leo op vrijdag 21 dec 2018 '18 | vestiging Zaandam
Laatst in Zaandam geweest voor een vervangende draaiknop voor ons bad afvoer. De leverancier levert echter alleen de hele set en dat kostte aardig wat. 'Ik kijk wel even achter' zei de medewerker. Na wat gerommel kwam hij terug met een nieuw passend 'overgebleven' exemplaar. 'Da's mooi' riep ik terwijl ik mij pasje trok. 'Da's gratis' zei de medewerker. Duimpje omhoog dus, net als eerder dit jaar met een wastafel afvoer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bas op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Roelofarendsveen
in Roelofarendsveen onze 2 badkamers laten ontwerpen en daar alle spullen en tegels besteld. Uitermate tevreden over. Verkoper Peet is hulpvaardig en lekker no-nonsense en komt met goede ideeën en oplossingen, kortom: doet gewoon z'n best. De leveringen in Aalsmeer waren volledig en correct en alles werd ter plekke nog even nagelopen (boven verwachting eigenlijk, want je gaat er misschien toch vanuit dat er altijd wel weer wat ontbreekt of fout besteld is). Al met al een aanrader! erg blij met onze prachtige badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Greet Woortmeijer op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze complete badkamerinventaris bij de vestiging in Zwolle gekocht. We zijn zeer tevreden over de deskundige adviezen. De heer Marcel van der Wiele dacht met ons mee en gaf goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische service”
Door Marjan den Boer op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Ik heb 2 Grohe wastafelkranen die na 4 jaar al begonnen te lekken. De sanitairwinkel waar ik ze gekocht had, is failliet gegaan. Inmiddels heb ik de kranen ruim 5 jaar en is de garantie van Grohe vervallen. Grohe zei dat ik de cartouches moest vervangen. Ik belde naar Sanidump Zoetermeer om te vragen of zij 2 nieuwe cartouches hadden en wat de prijs was. Ik kreeg Linda aan de telefoon en ze beloofde te gaan informeren om te kijken wat ze voor mij kon betekenen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik een e-mailtje waarin Linda doorgaf dat ik 2 gratis cartouches kreeg wat mij ruim € 140 bespaart. Dit noem ik nou service van een hoog niveau, want ik had de kranen niet in Zoetermeer gekocht. Maar nu weet ik waar ik mijn sanitairartikelen in de toekomst ga kopen, n.l. bij Sanidump in Zoetermeer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair”
Door Edith van Zoest op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Sanitair voor de badkamer gekocht. Goed en uitgebreid advies gekregen. Alle medewerking toen we later toch dingen wilden ruilen of wilden aanpassen. We moesten zelf alert zijn ivm de afrekening. After sales maakte een fout maar goed hersteld! Prima zaak. Ik kan jullie aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Weer tevreden klant”
Door M.C. Paul op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Na een aanvankelijke klacht over een levering is er contact opgenomen en is de klacht besproken. De manager van het filiaal had begrip voor de klacht en heeft ene prima oplossing geboden. Toch weer een klant tevreden. Soms gaat niet alles goed, maar het is juist verrassend als dan een goede oplossing wordt geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Jack Waaijer op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben hier eind 2017 onze badkamer gekocht, deskundig advies gekregen en samen met de verkoper tot een mooi resultaat gekomen, de bestelde materialen hebben we begin 2018 bij Sani-Dump opgehaald en zelf gemonteerd. Het resultaat is echt super geworden! In november 2018 zijn we terug gegaan naar Sani-Dump om de tegels en toebehoren voor onze toilet te bestellen, toen ik terloops aangaf dat het RVS inzetrooster van de douchedrain beschadigd was tijdens het schoonmaken kregen wij kosteloos een nieuw exemplaar aangeboden! Medewerkers van Sani-Dump Zoetermeer bedankt voor deze super service, we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN JACK WAAIJER
Super resultaat
+ Toon extra foto van Jack Waaijer
+ Toon extra foto van Jack Waaijer
+ Toon extra foto van Jack Waaijer
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Jan op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Dankzij Sanidump hebben we weer een warme douche met kerst. Super spullen voor een supergoedkope prijs. Dank je wel Michael!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Kelly op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben voor ons vorige huis ge gehele badkamer gekocht bij sanidump zoetermeer en voor ons nieuwe huis de wastafel voor de badkamer. Zelfs toen er iets per ongeluk kapot ging kregen we een nieuwe. Super service
Reactie of foto toevoegen
“Niet oplossingsgericht”
Door Rene op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
We hebben daar een badkamer gekocht. Ze hebben te weinig tegels besteld. Slechte communicatie. Niet klantgericht, maar salesgericht. We moeten extra tegels bestellen, maar ze vertelde niet over het kleur verschil. De verkoper is niet oplossingsgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door C. van Bodegom op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben hier een complete badkamer gekocht. Service was uitstekend en alles was bespreekbaar. Vakbekwaam, vriendelijk en zeker niet opdringerig. Nogmaals bedankt voor de service. Toppie!

Aanvulling ontvangen 10 december 2018: De aankoop is door ons zelf opgehaald. Prima, de spullen lagen klaar. Bij de levering van één van de kranen ontbrak een zeefje met schroefje. Dit is geleverd met beschrijving. Service ten top!
Reactie of foto toevoegen
“Hand in eigen boezem”
Door Cor op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Almere
Omdat onze Instamat Rondo Lux radiator in de doucheruimte na 6 jaar roestplekken begon te vertonnen heb ik contact met Sani-Dump gezocht. De klacht viel buiten de garantietermijn en ik ontving uit coulance een kleurstift. Uiteraard is dat een lapmiddel en was ik niet tevreden. Na overleg tussen Sani-Dump en Instamat is er gezien enkele bijzondere omstandigheden besloten op basis van 50/50 dekking van de kosten door Sani-Dump en Instamat mij een nieuwe radiator te leveren. Hulde voor Sani-Dump en Instamat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anita van het Hoge op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
In Hoogeveen hebben wij een complete badkamer gekocht. Snel, vakkundig en zeer klantvriendelijk door Matthias geholpen. Ondanks de drukke periode alles op tijd binnengekregen en toen de tegels nageleverd moesten worden, kon ook dat binnen een dag geregeld worden. Ook in vestiging Zwolle snel en vakkundig geholpen. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Merijn en Mylène op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Complete badkamer inrichting gekocht bij Sanidump Spijkenisse en wij zijn zeer deskundig geholpen door Ton, echt een aanrader. Bij een defect in de thermostaatkraan van de douche al de volgende dag verholpen!
FOTO VAN MERIJN EN MYLÈNE
Douche inrichting
Reactie of foto toevoegen
“Sympathieke medewerkers”
Door L.J. van Berkel op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Zaandam
Gehele badkamer inventaris aangeschaft, naderhand zonder problemen gewijzigd en overgebleven courante tegels tegen de verkoopprijs kunnen retourneren. Een onderdeel, dat niet bij de verpakking zat, werd zelfs door de verkoopster thuis bezorgd. Sympathieke medewerkers met veel verstand van zaken. Eén minpunt: het vervoer van de hele bestelling was niet inclusief. Deze bedrijfspolicy is niet klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Duinkerken op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Complete badkamer. We zijn super geholpen, blij met de adviezen van Marcel en Mathias en met de prima afhandeling. Bedankt
FOTO VAN HENK DUINKERKEN
Compleet
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig toilet”
Door Linda Otte op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben altijd gedacht dat het met ons kleine wc-tje onmogelijk was om een hangcloset te plaatsen maar dankzij de adviezen van Arno Verkijk is het toch gelukt, en we hebben nu zelfs meer ruimte! Ook heeft hij ons geadviseerd met de tegelkeuze, waar wij zelf niet uitkwamen. Zelfs op het laatste moment omruilen van het kraantje omdat ik bij nader inzien toch een ander model wilde was geen probleem. Wij hebben nu een prachtig toilet en hebben al veel complimenten gekregen. Arno, bedankt voor de geweldige service!
FOTO VAN LINDA OTTE
Vernieuwd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Service top”
Door Esther op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Goed geadviseerd bij het kopen van een badkamer. De service was ook top bij het omruilen van een gebroken wc-bril. Kundig en vriendelijke personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Freek Roovers op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Begin dit jaar ben ik bij Sanidump langs geweest, allereerst was de service uitstekend. Ze hadden wat betreft vragen omtrent de badkamer overal antwoord op en hielpen mij gemakkelijk door de keuzes van de materialen en benodigdheden. Het assortiment is zeer uitgebreid en kon aan mijn toch wel moeilijke wensen voldoen. Het personeel stond altijd klaar voor vragen en dachten erg goed mee in de toch wel moeilijke keuzes in de ruimte van mijn badkamer. Rogier en zijn team hebben mij een prachtige badkamer bezorgd en daarbij een geweldige service geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Duurkoop”
Door Aannemersbedrijf Veldman Pouw op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Aalsmeer
Sanitair voor een badkamer voor een klant van ons. Mijn ervaring is dat als eenmaal de deal is gesloten en je heb betaald de afhandeling dramatisch is. Telefonisch niet te bereiken door tekort aan personeel, op mails wordt niet gereageerd. Leveringen niet compleet waar je dan zelf achter aan moet maar ook weer apart moet ophalen. De spreuk "goedkoop is duurkoop"gaat bij Sanidump helemaal op.
Reactie of foto toevoegen
“Hele badkamer”
Door W. Westerhof op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben onze hele badkamer gekocht bij Sanidump (Villa Arena). We hebben een aantal bezoeken gebracht aan Sanidump en zijn daar steeds heel vriendelijk en kundig geholpen. Dat een badkamer uitzoeken zo leuk kon zijn hadden wij van te voren niet gedacht! We werden geholpen door Jeroen, er werken twee Jeroens bij Sanidump en we zijn door hen beiden geholpen. Allebei ontzettend vriendelijk maar voor al 'kleine' Jeroen heeft ons bijzonder goed geholpen. Toen er iets niet helemaal goed was gegaan met de bestelling van de tegels heef hij ervoor gezorgd dat deze zo snel mogelijk vanuit Italië direct bij ons aan huis te laten bezorgen. Jeroen was ook buiten kantooruren steeds bereikbaar voor overleg en heeft enorm zijn best gedaan om de vertraging van onze verbouwing tot een minimum te beperken. Jeroen heeft ons service verleend boven het niveau dat we hadden kunnen verwachten, waarvoor heel veel dank!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Family Broodryk op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
We've chosen Sanidump for the renovations of our bathroom, we went there with all our measurements and ideas and was hoping for good advise. Sanidump did the 3D design and everything looked perfect (I did ask twice 'are you sure it will fit?', as we have very limited space in our bathroom, but they've assured us everything would be okay. We've received all materials on time and delivered to our house (no complaints), the anneemer started with the job, he installed the shower taps and opened the box of the shower cabin - he immediately told us that this will not fit. We were there with him trying to figure out how Sanidump could think that this shower cabin would fit....... I phoned them and tried to discuss to return the shower cabin, but they do not accept any returns! Furthermore we've seen that our 'wastafel and meubel/kast' do not fit - the space is so limited that you can't sit on the toilet as the washbasin with storage would be in your way. How can Sanidump offer us the 3D Design and advise, but then does not accept responsibility if the material does not fit???! Just order your material online, as they do not have any after sale service.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door hazeleger op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Bij oriëntatie voor badkamer spullen goed geholpen. Ook badmeubel etc, er gekocht. Na plaatsing bleek er scheur in wastafel, ondanks niet vergoed door fabriek. toch nieuwe wastafel van sanidump Amersfoort gekregen. prima service !
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door L. Alsemgeest op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Zo'n drie-en-een half jaar geleden kochten wij bij sani-dump den haag een complete badkamer waar we zeer tevreden over zijn. Alleen begon onlangs de aansluitset van de design radiator te lekker. Na diverse bezoeken van een monteur bleek de aansluitset echt vervangen te moeten worden. Een mailtje naar sani-dump was genoeg. We konden dezelfde dag gratis een nieuwe set ophalen! Dank voor de fijne service!
Reactie of foto toevoegen
“Top gelopen”
Door Rob en Anita van den Besselaar op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
We hebben als Brabanders onze badkamer in Hoogeveen gekocht. Vooraf hadden we al contact en op vakantie zijn we er binnen gelopen. Hij is nog niet klaar en geinstalleerd, maar alles is helemaal top gelopen. Van contactmoment, advies tot levering. Complimenten voor specifiek Patrick Boertien! Hij laat je klant voelen en zorgt dat we meer dan tevreden zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor prima service”
Door Jannie Booster op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
In verband met herstelwerkzaamheden in onze douche, hadden we nog wat extra tegels nodig. Gelukkig had Sanidump ze nog op voorraad. We kregen ze gratis mee! Top! Bedankt voor deze prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaringen”
Door Fam. Hagen op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Wij hebben zeer positieve ervaringen met de vestiging Roosendaal, hebben daar onze badkamerspullen gekocht ruim twee jaar geleden. We werden toen zeer prettig geholpen. Verlichting van de spiegel ging echter onlangs kapot en nadat we dit hadden gemeld bij verkoper Rogier van der Wiele zijn we wéér zeer correct geholpen, een pluim! De spiegel is vervangen voor een nieuwe!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door De Jong op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben een badkamer en 2 toiletten gekocht en zeer goed geholpen. fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Edibe Tali op woensdag 24 okt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb badkamerspullen gekocht bij Sanidump Zaandam (tegels wand, tegels vloer, douchewanden, wastafel, kraan, douchekraan, toilet). Carlo heeft me erg prettig en geduldig geholpen. Ook goed meegedacht omdat ik een kleine badkamer hebt. Verder heeft Ron me na de koop erg prettig geholpen met de aftersales zaken. Ik moest namelijk toch bepaalde spullen ruilen e.d. vanwege wat problemen in de badkamer. Ron en Carlo hebben echt hun best gedaan om me zo goed mogelijk te helpen en dat is gelukt. Badkamer is prachtig geworden :) Daarnaast zijn ze beiden vriendelijk in het contact.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Nicoline op woensdag 24 okt 2018 '18 | vestiging Roelofarendsveen
We hebben hier een complete badkamer uitgezocht. Hij is fantastisch geworden, van de tegels tot het mega grote bad. Maar waar ik vooral blij van word bij Sanidump is de service. Ze beantwoordden al onze vragen lossen zelfs het kleinste probleempje tot in details op. We komen zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Jaap op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Almere
Mijn complete badkamer heb ik in Almere vestiging gekocht. Echt fantastisch geholpen door Andy. Goed advies! Alles in het hele traject is vlekkeloos verlopen, enige dat jammer is is dat de spullen niet bezorgd worden
Reactie of foto toevoegen
“Niet werkend ontkalkingsapparaat”
Door Erik Bouwers op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Drachten
Wij hebben een ontkalker No-calc gekocht, helaas werkt deze niet. Sani-dump wil dit niet oplossen. Wij raden sani-dump af om daar te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door John Hogendoorn op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Na 23 jaar was onze badkamer aan vervanging toe, een klus die we zelf zouden uitvoeren. Na bij verschillende andere zaken te zijn geweest uiteindelijk bij Sanidump in Bergen op Zoom beland (we vinden de naam vreselijk). Vanaf de eerste kennismaking hadden we een klik met Marius en zijn team. Ze voelde precies aan wat wij wilden, kwamen met een goed ontwerp en een prima prijs. Ook via een tip van Marius een mobiele badkamer kunnen huren. Wat een uitkomst! De spullen zijn keurig volgens afspraak geleverd. Een paar zaken die niet helemaal goed waren, of die we toch nog net anders wilden zijn keurig opgelost/geregeld. En we zijn helemaal tevreden met het eindresultaat. Los van naam een prima zaak, met een team dat met je meedenkt.
FOTO VAN JOHN HOGENDOORN
Vervangen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mylene graafland op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Complete badkamer gekocht, heel fijn geholpen door Rogier, dacht fijn mee en beantwoorden onze vragen ook nog na het plaatsen van de badkamer. Prima service dus
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam.den Broeder-van Loon op zaterdag 6 okt 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Wastafelmeubel en kast,en alle sanitair voor de badkamer,we zijn goed geholpen en door middel van een 3d tekening,hebben we onze badkamer laten maken,en zo is het ook geworden,super blij met het resultaat!
FOTO VAN FAM.DEN BROEDER-VAN LOON
Badkamer collage
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed advies”
Door Attinger op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Roosendaal
We hebben een WC en een ligbad gekocht en hebben supergoed advies gekregen en het service daarna was fantastisch. Ik zou iedereen dit bedrijf willen aanraden: de medewerkers zijn zo geduldig en gaan op de wensen en behoeftes van de klant in je wordt echt als een klant nummer een behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Froukje op zondag 30 sep 2018 '18 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer hier gekocht. leuke spontane verkopers die de tijd voor je nemen en alles duidelijk uitleggen.Er heerst hier geen opdringerige sfeer. Ze hebben een mooie 3d tekening gemaakt zodat alles ook visueel duidelijk werd voor ons. Ze hebben alleen maar A-merken tegen de scherpste prijs . Wij kunnen Sanidump zeker aanraden aan onze vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Hilt op woensdag 19 sep 2018 '18 | vestiging Drachten
Bij Sanidump in Drachten hebben we voor onze nieuwe badkamer en toilet producten gekocht, zoals de kranen, fonteintje, toiletpot, douchescherm enz. Een juiste montage van de toiletpot kregen we niet voor elkaar, na overleg met de klantenservice konden we de toiletpot omruilen voor een andere pot voorzien van een ander ophangsysteem. Grote klasse!! Tijdens onze bezoeken in de showroom in Drachten werden we door vriendelijk en ter zake kundige mensen geholpen. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletten”
Door van Kooten op zaterdag 15 sep 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben daar de badkamer en toiletten gekocht. Zijn zeer tevreden. Ze namen echt de tijd voor ons. Zijn ook meerdere malen terug geweest voor wijzigingen. Al de spullen konden snel geleverd worden. Ook enkele accessoires nog later er bij gekocht, en ook prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Joyce op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Zwolle
We hebben al het sanitair en tegels voor de badkamer en toilet bij Sanidump gekocht. We werden erg goed geholpen, meerdere keren de tekening aangepast en ik kon altijd bellen met vragen. We zijn heel blij met het resultaat!
FOTO VAN JOYCE
Blij met resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Smit op woensdag 12 sep 2018 '18 | vestiging Groningen
Bij Sanidump Groningen in de showroom prima geholpen en geadviseerd. Mooi ontwerp gemaakt voor onze badkamer, met de ruimtelijke beperkingen die we hadden.
De kwaliteit van de materialen (toilet, douchebak en -deur, badmeubel met spiegelkast én vloertegels) is erg goed en de prijzen zijn meer dan acceptabel, vergeleken met andere aanbieders. Wij zijn dus erg tevreden en zouden bij een volgende badkamerrenovatie zeker weer bij Sanidump langs gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Joost De Wijs op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Groningen
Uiteindelijk 4 keer Sani dump bezocht en toen een badkamer gekocht. Elke keer heel goed geholpen door Michael. Geen stropdoos en gewoon normale vent.

Eerdere review van 17 oktober 2017: Goede ervaring met Sanidump. We zijn meerdere malen op bezoek geweest en waren zeer tevreden over de service. Verder het meedenken en de wens vertalen in een 3-d tekening. Tijdens de verbouwing hadden we nog een pak tegels nodig met spoed. Hierin heeft Michel ons ook weer goed geholpen. Wat mij ook aanspreekt is dat de verkopers niet in pakken lopen.
FOTO VAN JOOST DE WIJS
Bad
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Remco op vrijdag 7 sep 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Was opzoek naar tegels en een badkamermeubel die ik heel snel moest hebben. Er werd uitgebreid geluisterd wat ik wilde, hierdoor kreeg ik advies op maat en vonden we gelijk de tegels en het meubel naar mijn smaak. De tegels werden 2 dagen later thuis geleverd voor een zeer goede prijs prijs. Tijdens de montage was er afgebroken ondanks dat waarschijnlijk ons eigen fout was, werd dit de volgende dag gelijk zonder problemen op gelost door Sanidump. Kortom een mooie prijs, keurig bezorgd en geweldige service.
FOTO VAN REMCO
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Fam van Heerde op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben in 2017 een complete badkamer gekocht inclusief vloer tegels. we zijn super geholpen door de verkoper(Richard ketting) aanrader voor iedereen. Ik had de gebrit 2 stuks achteraf niet nodig en ze deden totaal niet moeilijk om het kostenloos retour te nemen. Ik zou sani-dump zeker bij vrienden/bekenden aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels Balleur op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Ik heb bij Rogier in filiaal Roosendaal een complete nieuwe douche aangeschaft. Er werd professioneel naar mijn wensen gekeken en geluisterd, tevens werd er een situatie schets met 3D gemaakt ''met een lekkere kop koffie erbij''. Verschillende merken werden aan me uitgelegd en de werking ervan. Zelfs de aftersales waren perfect! Ik raad het daarom ook iedereen aan om even binnen te lopen bij sani-dump Roosendaal.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Fam. van Oorschot uit Roosendaal op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Roosendaal
We hebben een complete badkamer gekocht. Zijn heel deskundig geholpen, hadden alle tijd en kregen goede adviezen. Bij het bekijken van de badkamer, hebben we dan ook met vertrouwen de naam van Sanidump doorgegeven aan vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sandy op vrijdag 31 aug 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Vier jaar geleden hadden wij een badkamer meubel, spiegel en douchewand gekocht. Nu begon de spiegel op een bepaald punt te oxideren. Toen we bij onze Sani-dump ons probleem voor gelegd hadden, gingen ze ermee aan de gang. Officieel hadden we maar twee jaar garantie vanuit de fabrikant op de spiegel, maar omdat dit toch vrij snel was heeft Sani-dump verschillende telefoontjes met de leverancier gehad om te kijken naar een oplossing. In eerste instantie moesten we een nieuwe spiegel kopen, toen kregen we wat korting, en omdat wij de korting te laag vonden heeft Sani-dump aangegeven dat dit geen goede oplossing zou zijn. Er is onderling weer contact geweest, en uiteindelijk kwam er een oplossing waar we wel blij van werden. We zijn akkoord gegaan en we hebben vandaag onze nieuwe spiegel opgehaald (en betaald)
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door CvMN op maandag 20 aug 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
We hebben al het sanitair voor badkamer en wc gekocht. Mooie prijs, keurig bezorgd. Twee drukplaten waren niet juist, deze zijn netjes omgewisseld en later bleek dat de doucekop voor het bad ontbrak. Stond niet op de offerte ook?! Toch zonder problemen mogen meenemen, echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Dolman op zondag 12 aug 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben als ons tegelwerk en sanitair gekocht bij Sani-Dump in Zwolle. Onze ervaring met Sani-Dump is goed. Van de hulp en tips bij het ontwerp tot en met de levering. Helaas ging de levering niet in 1 keer goed maar de service en nazorg vanuit Sani-dump was perfect. Alle vragen werden direct opgepakt en werden altijd goed geïnformeerd. Wij zijn dan ook erg blij met onze keuze voor Sani-Dump en geniet momenteel van een fantastische nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Basten op donderdag 9 aug 2018 '18 | vestiging Groningen
Mijn ouders zochten voor het nieuwe appartement een complete badkamer en ook het separate toilet moest geheel worden vernieuwd. Na diverse bedrijven te hebben bezocht, uiteindelijk ook bij Sani-Dump in Groningen een bezoek gebracht. We werden direct geholpen door dhr. Schuringa (Nick) en dit was een prettige verkoper. Maar eigenlijk dekt verkoper niet de lading. Waar Nick zich voor ons in heeft onderscheiden is het doelgericht vragen naar onze behoefte en wensen en toen hij dat goed in kaart had, ging hij aan de gang om voor ons een goed voorstel te doen en daar hun producten aan te koppelen. Hij heeft daarbij ook nog een 3d animatie gemaakt van het te verwachten resultaat hoe het er uit komt te zien. Hij was voor ons een erg goede adviseur en heeft ons zeer geholpen met het maken van de juiste keus. Van tegelwerk tot alle sanitair. Daarbij moest er nog een nalevering plaats vinden en deze mochten we bij hem thuis ophalen, want dat zou ons een behoorlijke rit besparen. Alle gekochte producten zijn goed en degelijk voor een nette prijs en de service en klantvriendelijkheid zijn boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door marike van wijk op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Bij Sanidump Amersfoort artikelen voor 3 badkamers gekocht. Prima no-nonsence advies, prima prijzen en uitstekende afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden als spullen langere levertijden hebben en ze geven direct aan wanneer iets binnen is. Edwin heel snel en adequaat op vragen via de mail. Uitstekende service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Els en Frank op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij kochten inbouwkranen, een douche, een badkamermeubel en een toilet met toebehoren. Gastheer Willem en verkoper Rudie konden perfect inspelen op onze wensen en konden leveren voor een zeer nette prijs. Vragen met betrekking tot installatie werden prettig, snel en vakkundig behandeld door Rudie en bij afwezigheid door zijn collega's. Hartelijk dank, tot over twintig jaar (?).
FOTO VAN ELS EN FRANK
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en bekwaam”
Door A.Zoutenbier op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij had een douchescherm gekocht en deze ging stuk bij het plaatsen hiervan. We werden vriendelijk te woord gestaan om dit probleem op te lossen. We zijn samen tot een goede overeenkomst gekomen. Wij kunnen deze winkel aanraden om alles voor u badkamer te kopen. De verkopers zijn vriendelijk en vakbekwaam. Bij problemen helpen ze je om deze optelossen. Mvg A3 & Mirjam
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Evert van der Tuin op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Nuenen
We hebben in Nuenen douche cabine incl. Regendouche en afvoer, compleet badmeubel met verlichting en kranen en een design radiator gekocht. Prima advies gehad, alles is naar wens. Tijdens transport sneuvelde de spiegelkast en we kregen na paar weken een nieuwe. Toen bleek er een probleem te zijn tussen lamp (220v) en aansluiting van spiegelkast (12v). Dat werdprima opgelost samen met fabrikant Thebalux.( andere lamp). Tevens was er een probleem met de bovenste lade van het meubel, doordat de erkende installateur de aansluitingen te laag had voorbereid. En ook hier, samen met Thebalux het probleem (door een ander veroorzaakt) geweldig opgelost. Aangepaste la, nieuwe geleiders en we kunnen genieten van onze nieuwe badkamer. Kortom, er ging van alles mis, maar het werd geweldig kosteloos opgelost door Sani-dump en fabrikant Thebalux.
Reactie of foto toevoegen
“Service na aankoop”
Door R.A. Nugteren op donderdag 26 jul 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Ik heb 3 jaar geleden mijn badkamer vernieuwd en de spullen hiervoor bij Sani-Dump gekocht. Een paar dagen geleden brak er een onderdeel waarmee de lade op de geleider vastzat. Ik ben hiermee naar de vestiging van Sani-Dump gegaan, op zondag, waar een medewerker, Michael, direct actie ondernam om d.m.v. te helpen een bericht naar de hoofdvestiging op te stellen om daar een oplossing te vragen.
Die kwam een dag later met een telefoontje dat het gewenste onderdeel, in verbeterde vorm, kosteloos opgestuurd zou worden. Dit is inmiddels gebeurd en geinstalleerd en het werkt weer zoals het moet. Geweldige service, en daarom geef ik de warme douche aan Sani-Douche ( eh Dump)
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door R Scheybeler op woensdag 25 jul 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
We waren niet bekend met Sani-dump, maar zomaar eens binnengestapt. We zijn zeer goed geholpen door medewerker Patrick, deskundig en duidelijke uitleg. Ook transparant over de prijzen, ons inziens goede kwaliteit voor een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: Wij hebben alle benodigdheden voor de badkamer met toilet en voor een apart toilet gekocht. Alles is deze week geleverd en dat is allemaal keurig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Joyce Vermeer op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Delft
3,2 jaar geleden mijn badkamer gerenoveerd en bij hen e.e.a. aangeschaft, waaronder een douchecabine van Villeroy en Boch. Deze ging aan onderzijde, bij de dorpels/drempels, kapot en gaf een witte - vieze - laag dwars door de rvslaag heen. Ze kwamen kijken omdat ze dachten dat het aan mijn manier van schoonmaak zou liggen, maar dat was niet het geval.... Uiteindelijk een paar keer bij hen langs geweest en boeken bekeken e.d. tot we tot een oplossing kwamen. De Villeroy en Boch leverde namelijk niet meer en dat was een teken aan de wand dat het niet alleen aan mij lag. Hun voorstel werd een nieuwe van Bruynzeel en die was dan wel van iets mindere kwaliteit maar paste wel in mijn aangepast douche.
Arjan heeft de nieuwe cabine gebracht en de oude meegenomen. Top service dus, kan niet anders zeggen. Dank jongens, ik kan weer lekker douchen zonder dat ik naar die vieze dorpels moet kijken. Super blij met jullie!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd”
Door Dennis Mulder op zaterdag 21 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben voor 2 badkamers en een toilet sanitair en tegels gekocht bij Sanidump in Den Haag. De ervaren verkoper heeft voor ons van iedere ruimte een mooi 3D ontwerp gemaakt met de nieuwste trends en materialen. En een offerte met de juiste totaal prijs. Alles is ook netjes en op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS MULDER
Ingerichte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Hofstra op zaterdag 21 jul 2018 '18 | vestiging Drachten
We hebben ons badmeubel, douche wand en wc bij Sani Dump Drachten gekocht.
Goede prijs voor kwaliteits meubels. Vriendelijk personeel en goede service. Onze badkamer hebben we laten renoveren door VDV montage uit Appelscha. René is vakbekwame man die zijn afspraken. na komt. Hij weet voor alles eigenlijk wel een passende oplossing en denkt heel erg mee om onze badkamer precies na onze smaak in te vullen. Zekers een aanrader deze monteur.
FOTO VAN HOFSTRA
Brede wastafel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (7 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (15 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (3 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (17 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (49 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (9 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (58 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (14 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (5 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (10 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (20 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mElst GLD (3 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
nGroningen (35 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
oHoogeveen (10 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
pLeeuwarden (9 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
qLeiderdorp (15 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
rMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
sNuenen (4 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
tRoelofarendsveen (4 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
uRoosendaal (37 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
vRotterdam (25 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
wSittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
xSliedrecht (19 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
ySpijkenisse (22 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
zTerneuzen , Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
a1Tilburg , Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
b1Utrecht (16 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
c1Veghel (5 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
d1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
e1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
f1Woerden (6 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
g1Zaandam (39 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
h1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
i1Zoetermeer (26 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
j1Zwolle (16 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.