Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 40 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 23 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 587 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren449 ervaringen
4 sterren91 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster24 ervaringen

Per vestiging:
“Super”
Door Gerrit Douma op zondag 17 nov 2019 '19 | vestiging Drachten
Wij zijn super super blij met onze nieuwe badkamer en wc. Peter heeft fantastich geluisterd, geholpen en begeleid naar wat we wouden. Voor de aankoop konden wij heel goed zien in 3d hoe onze badkamer en toilet er uit zouden gaan zien. Wij raden sanidump Drachten ten zeerste aan!
FOTO VAN GERRIT DOUMA
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karin en Jurgen Vos op woensdag 13 nov 2019 '19 | vestiging Oud-Beijerland
De locatie was net geopend en wij waren op zoek naar een badkamer. Door de medewerker werden wij goed en vakkundig geholpen op een heel prettige manier. Er werd goed ingespeeld op onze wensen en hardop meegedacht. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. De bestelde spullen waren op tijd en bij het ophalen werd er geholpen met inladen. Wij voelen ons dan ook uitstekend geholpen door de medewerkers van deze nieuwe vestiging. Een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ria Coehorst op woensdag 13 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb tegels toilet pot en radiator gekocht ,de levering was iets later als gezegd maar gelukkig toch alles op tijd voordat de tegelzetters bij mij zouden beginnen. Alles keurig boven gebracht bij aflevering op 1 hoog. Er was 1 doos tegelbreuk bij en heeft Leo 2 dagen later zelf langs gebracht. Echt super! De badkamer is een hele positieve verbetering dank zij sanadump. Prachtige tegels tegen een redelijke prijs.
FOTO VAN RIA COEHORST
Badkamertafel met tegelachtergrond
+ Toon extra foto van Ria Coehorst
Reactie of foto toevoegen
“Diverse sanitair”
Door Tandartsenpraktijk op donderdag 7 nov 2019 '19 | vestiging Drachten
in maart 2019 voor ons bedrijf diverse toiletten, wastafels, kranen en tegels gekocht. uitstekende service, altijd meedenken en zeer coulant. heel tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jelmer op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Drachten
Complete badkamer en toilet gekocht bij Sani-dump, goed en klant vriendelijk geholpen met het samenstellen van het sanitair! Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Gustin op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn op een hele prettige en deskundige manier geholpen bij het uitzoeken, ontwerpen en bestellen van een complete badkamer. Prijstechnisch een goede offerte gekregen en geaccepteerd. Ook hebben wij extra service gekregen op een aantal zaken achteraf. Kortom een fijn bedrijf om je droombadkamer te kopen.
FOTO VAN GUSTIN
Badkamer met badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Fam Sternsdorff op vrijdag 25 okt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Sani-dump is ons aangeraden door onze installateur . We hebben er alle spullen gekocht voor het toilet en de badkamer. We zijn erg blij met hoe het is geworden. Het ziet er schitterend uit. We konden alles op ons gemak uitzoeken en werden vriendelijk geholpen. Ook werden we met raad en daad bijgestaan waardoor we gemakkelijker een keuze konden maken. Ook konden we alles in 3D bekijken zodat we een goede voorstelling hadden van hoe het er uit kwam te zien.We hebben het als zeer prettig ervaren. Daarvoor onze hartelijke dank.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij complete badkamer”
Door Tjeerd op vrijdag 25 okt 2019 '19 | vestiging Drachten
Heb in feb 2018 complete badkamer besteld in Drachten omdat ik tevreden was over een eerdere aankoop van materialen voor een toilet super verkoper met prima advies. Nu na anderhalf jaar toiletzitting kapot . Belletje met hoofdkantoor en u raad het al ? Geen probleem word nieuwe geleverd . Is dat service of SERVICE bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door A. Lee op woensdag 23 okt 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Materiaal gekocht en advies gekregen voor 2 toiletten en 1 badkamer. Via Sanidump ook de aannemer kunnen regelen die het plaatsen uitvoerde. Alles is heel goed bevallen, resultaat is erg mooi. Ik zou bij een volgende keer meteen weer terugkeren naar deze winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Froukje op zondag 20 okt 2019 '19 | vestiging Drachten
Nieuwe badkamer en toilet uitgezocht. Super goed geholpen door Wiebe, die goede tips geeft van wat wel en niet handig is en om goed de ruimte in te delen. Erg blij met het eindresultaat!!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door André en Annelies op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij SANIDUMP Zwolle en zijn vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. Patrick, Marcel, Ellen en de overige collega's.... hartelijk dank voor al jullie support, tips en begeleiding. Alle tijd van de wereld om een klant tevreden te stellen, meedenken waar het kan en tips op momenten dat je als klant door de bomen het bos even niet meer ziet. Al met al hartelijk dank voor de fijne service en begeleiding. Wij raden SANIDUMP ZWOLLE van harte aan!!
FOTO VAN ANDRÉ EN ANNELIES
Wastafel
REACTIE VAN ANDRÉ EN ANNELIES
Hierbij de overige foto's
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door John op dinsdag 15 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
We kochten bij Sanidump een mooie badkamer voor een aantrekkelijke prijs. Het was fijn dat de medewerkers goed mee dachten en praktische tips gaven..Toen we na een week twijfelden over de tegels, die we in eerste instantie uitgezocht hadden konden we zonder moeite iets anders uit kiezen. We werden erg prettig geholpen en er werd goed naar ons geluisterd. Helaas was er 1 ding niet goed geleverd maar ook daar hebben we direct een goede oplossing voor gevonden
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Zoran Trajkovic op maandag 14 okt 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Ik heb compleet badkamer meubel, inclusief wastafelkraan en een hang toilet en radiator gekocht.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2019: Alle gekochte producten waren op tijd geleverd en volgens de aangegeven specificaties en beloofd kwaliteit. De wastafelkraan (een showroom item) had de lekkage op koudwater toevoer flexibel slang. Het was zonder enkel probleem en in vrij korte termijn vervangen door Sani-Dump, Zoetermeer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Geke Dekker op donderdag 10 okt 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Heb bij sanidump in hoogeveen mijn badkamer en het toilet beneden gekocht. Ben super tevreden over het resultaat. Toen wij alles gingen uitzoeken zijn wij zeer vriendelijk ontvangen het voelde gelijk goed. Daarbij zijn wij ook goed geadviseerd en ze denken ook met je mee. Had laatst de kraan kapot ging naar hun terug maar kreeg gelijk een nieuwe knop mee. Al met al zijn wij zeer tevreden met sanidump in hoogeveen.
REACTIE VAN GEKE DEKKER
Super mooi geworden toch
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het hoort”
Door Dirk Verlinde op vrijdag 4 okt 2019 '19 | vestiging Terneuzen
Alles gekocht wat ik nodig had om een douche te maken op maat, halfrond. Alle materiaal netjes en keurig geleverd volgens gemaakte afspraken. En alles op maat zoals het hoort! Bij deze het team n Terneuzen hiervoor hartelijk bedanken !
Reactie of foto toevoegen
“Verschrikkelijk blij”
Door Jeanne Peeters op donderdag 3 okt 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Wij hadden een specifieke wandtegel nodig voor onze badkamer. De wandtegel met diezelfde kleurcode was nergens meer te krijgen. Vandaar dat ik een uitvraag heb gedaan bij alle Sanidump vestigingen in Nederland. Gelukkig hebben we via Leiderdorp/Dordrecht nog één doosje weten te bemachtigen. Wij zijn hiermee zo verschrikkelijk blij, anders hadden we waarschijnlijk alle witte wandtegels in onze nieuwe badkamer moeten vervangen door eruit slopen. De ramp had ik dan niet willen overzien. Graag willen wij alle Sanidump vestigingen en medewerkers in Nederland hartelijk bedanken voor hun reacties, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid. In het bijzonder Carlo van vestiging Leiderdorp en Rutger van vestiging Dordrecht voor de genomen moeite en snelle reactie. Het was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar gelukkig hebben wij de speld gevonden, dankzij Carlo. Wat ons betreft verdient Carlo een warme douche...!
FOTO VAN JEANNE PEETERS
Witte tegel
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geworden”
Door J.H Klok op donderdag 19 sep 2019 '19 | vestiging Groningen
Ja zeker aanraden, niks geen dump, tot irritatie aan toe controle van de badmeubelen, elke doos wordt streng gecontroleerd op breuken. Echt nauwkeurig en ook de kennis van (Michel Klok) geen familie was zeer groot. Goeie service, kraangat verkeerd, geen probleem, kon zo omgeruild worden. We hebben materiaal voor twee badkamers gekocht en ze zijn beide perfect geworden
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Dennis op woensdag 18 sep 2019 '19 | vestiging Woerden
We hebben een complete badkamer gekocht van sanitair tot tegels. We zijn heel prettig geholpen tijdens de ontwerpfase is alle tijd voor ons genomen, werd er goed meegedacht en werden de keuzes zichtbaar gemaakt op het grote scherm. Dit was heel fijn omdat we hierdoor een goed beeld kregen. Ook was het heel fijn dat het geen opdringerige verkoop was en we rustig konden nadenken. Ook na de aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden van de te verwachte levertijd en na de levering was het ook geen probleem nog extra tegels bij te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Manon op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een complete badkamer gekocht. Het is een grote badkamer en 2 aparte wc's. We hadden hier wel wat hulp bij nodig. Ze hebben goed de tijd voor ons genomen en ons van advies voorzien. Ook een nalevering hebben ze snel opgepakt. Mocht het ooit nodig zijn, dan komen we hier zeker terug!
FOTO VAN MANON
Grote badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Pierre en Ingrid op zondag 8 sep 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben hier de inrichting van onze nieuwe badkamer gekocht. We zijn prima geholpen. Bij het afhalen in het magazijn ging ook alles goed en bij problemen met de levering van een artikel zijn wij door de verkoper in de winkel ook prima geholpen .
FOTO VAN PIERRE EN INGRID
Nieuw bad
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Patrick kramer op woensdag 4 sep 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Complete badkamer , badmeubel plus spiegel , douchedeur, bad met verlichting en alle tegels en al het sanitair voor 2 hangende toiletten plus fonteinen en alle kranen voor toiletten en badkamer. Het enige wat ik minder vond dat je in deze tijd alles zelf moet halen en dus een vrachtwagen moet inhuren om alles thuis te krijgen , maar de spullen twv 10.000 euro zijn solide en naar wens.
REACTIE VAN PATRICK KRAMER
Goed geholpen en ze dachten ook mee met mijn eerste badkamer die ik zelf gemaakt heb bedankt Ton en collega's
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Wout van Straten op woensdag 4 sep 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Bij de vestiging Rotterdam het hele sanitair pakket voor onze badkamer gekocht incl. de tegels. Alles werd keurig op tijd, compleet en onbeschadigd geleverd. Het eindresultaat is, mede door de goede adviezen boven verwachting geworden. Hulde aan dit bedrijf.
FOTO VAN WOUT VAN STRATEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Maaike van Steen op vrijdag 30 aug 2019 '19 | vestiging Roosendaal
We hebben een complete badkamer gekocht en werden top geholpen door Rogier. Er werd volop de tijd genomen en mee gedacht. Ook de andere heren die er werken zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je niet bezwaard om nog een keer binnen te lopen en iets te vragen. We zijn ook erg blij met het eindresultaat. Wij zouden iedereen aanraden om met Sani-Dump Roosendaal zaken te doen!
FOTO VAN MAAIKE VAN STEEN
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Wijkel op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben door Sanidump de invulling en plaats van de sanitaire attributen laten doen. Deze zijn door ons in eigen beheer geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Elsa op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Wijchen
Onlangs het intrieur voor onze aankomende badkamer en toilet ruimte bij jullie filliaal in wijchen gekocht. Hier zeer prettig en ongedwongen geholpen met het uitzoeken voor de mooiste badkamer binnen ons budget. later nog wat gewisseld in de kleur van de tegel, dit was geen probleem. Door de magazijn medewerkers zijn we super goed geholpen met de producten inladen in de auto. helaas met het monteren gaf onze loodgieter aan dat ons idee van inbouw knoppen naast het bad niet kon in onze badkamer en we beter voor een wand inbouw komenden gaan. Op dit moment is de bestelling 2 maanden geleden geplaatst en was het een niet super veel verkocht product hoorde we in de winkel. even wat foto's naar de aftersales sturen gaf de medewerker aan, met het advies de dag er na er even een belletje aan te wagen. en ja hoor, vandaag weer super fijn te woord gestaan via de telefoon over ons retour. Retour werd meteen behandeld, de leverancier werd gebeld terwijl ik aan de lijn hing.... en het was akkoord. Tegen een klein bedrag kon ik de set retour brengen en de andere set bestellen. ( die kost waarschijnlijk minder, en ben ik dus aan het eind van de streep niet meer kwijt). Of terwijl, ik ben door alle medewerkers in hun verschillende functies TOP geholpen, en dat voor een prijs die we bij een concurent nooit hadden gekregen!
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levertijd”
Door EJ swarte op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Zaandam
Badkamer aangeschaft, prima begeleiding gehad bij het aankoopproces. Helaas veel vertraging bij levering van onderdelen en ook een kraan in verkeerde kleur ontvangen. Nieuwe levertijd van 6 weken en dan kom je in de winkel om een leenkraan op te halen en dan moet er borg worden betaald terwijl je net voor 7500 euro een badkamer hebt afgenomen. Toen ben ik de winkel uitgelopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sieglien en Ruud op woensdag 21 aug 2019 '19 | vestiging Almere
in maart 2019 badkamer gekocht. supergoed geholpen door Michael goed advies gekregen, mooie 3D tekening, goeie berekening. De service was top! Was niet tevreden met de inbouwreservoir, zonder probleem kunnen ruilen. Voor een goed, duidelijk advies en informatie en een lekker bakkie koffie toe, raad ik Sani Dump Almere zeker aan. Michael en Robin bedankt . Jullie hebben zeker bijgedragen om het uitzoeken van tegels en alle andere bijbehorende accessoires leuk en draaglijker te maken. De badkamer is heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Frans Apers op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hadden een lekkende afsluitdop van het bad. Bij navragen wat te doen kregen wij een nieuwe dop gratis mee als service. Super!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Angelique Swinkels op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Na 10 jaar nog steeds geweldige service. Onderdeel van mijn bad werd kosteloos vervangen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel door de heer Van Driel, er werd echt moeite gedaan om me te helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vervolg”
Door Fam. Snijder op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben vorig jaar een badkamer gekocht bij Sani-Dump en zijn super goed geholpen en geadviseerd door René! Dagelijks genieten wij onze mooie badkamer! Vandaag wederom goed geholpen en geadviseerd door Mitchell bij de aankoop van onze nieuwe toilet. Binnenkort gaan we ook daar dagelijks van genieten!
FOTO VAN FAM. SNIJDER
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantvriendelijk service”
Door Lode op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier de volledig inrichting en sanitair voor de badkamer gekocht. Top kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN LODE
Nieuw bad
REACTIE VAN MARCEL VAN DER WIELE
Echt super mooi! Geniet er van!
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Auke Peter op woensdag 24 jul 2019 '19 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Compleet sanitair,voor zowel bafkamer als toiletten. Super geholpen, ook toen bleek dat wij iets verkeerd besteld hadden en iets verkeerd ingemeten werd alles super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerinterieur en toiletinterieur”
Door Tichelaar op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed geholpen door Michel en de prijzen zijn goed. De orderbevestiging is handgeschreven en de meegekregen kopie is helaas slecht leesbaar (verbeterpunt). Na betaling stonden de spullen klaar in het magazijn Dordrecht waar we ze hebben laten ophalen door Van Gelderen Transport. De montage is perfect geregeld en ook nog eens binnen een week door Sergey van Montastuc.
FOTO VAN TICHELAAR
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Simon Borensztajn op zaterdag 20 jul 2019 '19 | vestiging Aalsmeer
Voor de renovatie van onze badkamers, toilet en ander sanitair waren wij op zoek naar een betrouwbaar adres dat ons de produkten daarvoor kon leveren. Wij werden attent gemaakt op de vestiging in Aalsmeer waar men heel goede ervaringen mee had. En terecht. Met Joel Mannering hebben wij in een aantal sessies de indeling van de betreffende ruimtes "gecomponeerd" en daar vervolgens het sanitair op afgestemd. Met name de hoogwaardige en mooie produkten van Hotbath en Ink hebben wij mede op advies van Sani-dump aangeschaft. Alles is vervolgens in een mooie 3D expressie verwerkt. De professionele begeleiding van Joel maar ook van Raymond en Bianca zijn voor ons van groot belang geweest. En ook, alle afspraken zijn steeds perfect nagekomen. Een superbedrijf waar je op rekenen kan!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne professionals”
Door Overlord op vrijdag 12 jul 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben Hotbath wastafelkranen, douchekranen en ook VASCO radiatoren gekocht bij Sani-Dump in Leiderdorp. Perfect geholpen door Carlo Woudenberg. Ze denken mee, maken een prima prijs, reageren snel op elke vraag. En gaat er een keer iets mis, worden er verontschuldigingen aangeboden en/of producten retour genomen zonder gedoe - ook als het onze fout was. Hele fijne professionals om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ruthger Verkerke op vrijdag 12 jul 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Een badkamer en een toilet (tegels (vloer+wand), inloopdouche, badkamermeubel, kasten, 2 toiletten. Super redelijke prijs en alles netjes afgeleverd, ook de aftersales bij meer/andere benodigdheden is helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Gehele badkamer”
Door Geurtsen op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Tegels, wandmeubel met spiegel, douchedeur en toilet. Fijn geholpen, zowel met ontwerp als uitzoeken inrichting. Geduldig en zeer goede service! Na uitpakken wandmeubel kleine beschadiging en binnen 4 dagen nieuw geleverd.
FOTO VAN GEURTSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Harry Blokpoel op donderdag 20 jun 2019 '19 | vestiging Elst GLD
badkamer. Werd super geregeld en verzorgd. Ontwerp bij sani-dump met uitstekend computerprogramma. Alles was mogelijk, vandaar ook daar de aankoop gedaan. Deskundige verkoper (Olav). Ergens in de bestelling een vergissing gemaakt, zonder probleem opgelost. Voor het volgende huis ga ik weer terug naar Sani Dump. Harry
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door Jan en Alie van Goor op zondag 16 jun 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Badkamer sanitair en tegelwerk gekocht bij Sani-Dump in Hoogeveen. Matthias van Sani-Dump is een klantgerichte, vriendelijke en betrokken medewerker. Onvoorziene omstandigheden worden buitengewoon aangenaam opgelost.
FOTO VAN JAN EN ALIE VAN GOOR
Douchecabine
+ Toon extra foto van Jan en Alie van Goor
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed gegaan bij levering”
Door Pieter op maandag 10 jun 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben alles voor de badkamer en toilet beneden gekocht bij de sanidump. Ik zou dit niet zo snel weer doen. Bij aanvang van de werkzaamheden, bleek een onderdeel van de radiator niet aanwezig (onderblok). Contact gezocht met de winkel en het zou er moeten zijn. Tot 3x toe alles uitgepakt en bekeken, maar het was er niet. Weer gebeld, bij de winkel hadden ze nog 1 liggen, dus die mochten we dan wel ophalen. De installateur zou dit doen op weg naar huis. Hij heeft dit onderblok niet meegenomen, omdat hij behoorlijk beschadigd was (ik vind dit zeer slecht van de sanidump). De installateur werd gemeld dat we nog eens goed moesten zoeken, want het moest er zijn.... De volgende dag weer gebeld en ze hadden nog 1 liggen, maar een witte ipv een chroom, geen probleem, deze hebben we opgehaald. Uiteindelijk bij plaatsen bleek hier een bepaalde bout uit het doosje te ontbreken waardoor er 2 man behoorlijk veel tijd verloren hebben, omdat de winkel pas om half 10 open was. Waren de spullen gewoon goed geleverd, dan waren alle opeenvolgende ergernis en niet geweest. Tussentijds misten bij een toiletzetting nog de bevestiging, waardoor ik terug moest naar de winkel. Niet echt de schuld van de sanidump, maar wel weer vervelend. De bijbestelde kast zou met glazen plankjes ipv hout. Zo was het besproken. De kast die nu hangt heeft houten plankjes. Ook is de kast iets beschadigd (minimaal), maar wij waren er wel klaar mee, we wilden het af hebben en hebben de kast laten monteren. Bij het afmonteren is de installateur lang bezig geweest om de aansluiting met de badmeubel plug water dicht te krijgen. Dit bleek onmogelijk. Uiteindelijk zijn ze gestopt (na ruim 2 uur). Ik er ben zelf nog bezig geweest (nadat ik een andere plug bij de sanidump heb opgehaald), maar het bleef lekken (diverse afsluitringen geprobeerd, niets werkte). De volgende dag weer naar de winkel geweest. In mijn beleving miste er een soort verloopring, maar volgens de medewerker was dit niet het geval. Wel netjes die ring meegekregen. Nu geen lekkage meer. Nu alles klaar is zijn we blij met het resultaat, maar een beetje een nare nasmaak van de steken die de sanidump heeft laten vallen. Het personeel in de winkel bleef overigens erg vriendelijk en meedenkend, daar was niets mis mee.
REACTIE VAN NILS DEN HOEDT
Beste Pieter, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat het ons niet gelukt is om van u een tevreden klant te maken en dat u met dit gevoel terug kijkt op uw aankoop bij ons. Uiteraard willen wij graag met u in gesprek om samen te kijken hoe we dit kunnen veranderen. Neemt u hiervoor contact op met mij via 078-6524000 of aftersales@sanidump.nl. Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Jasper, Brenda & Jesse op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer aangeschaft bij sanidump Groningen en geen dag spijt gehad; wat een service! En wat een goudeerlijke en oprechte mannen. Wij verbouwen ons hele huis en hebben daarom veel contact met verschillende bouwbedrijven. Onze ervaring is dat we veel moeten wachten of dat afspraken niet worden nagekomen. Daarom extra verfrissend om de werkwijze van de mannen van Sanidump Groningen te ervaren: ze gingen direct voor ons aan de slag, ze reageren snel op onze vragen, ze zijn zeer ervaren, ondanks de drukte ook in voor een persoonlijk praatje, ze denken mee én zijn goed geprijsd! Wat ons betreft de beste service en prettig contact.
FOTO VAN JASPER, BRENDA & JESSE
Badkamer met doorzichtig douchescherm
+ Toon extra foto van Jasper, Brenda & Jesse
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Yvette Noy op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een complete badkamer gekocht en ben daarbij uitstekend geholpen door Carlo, hij heeft mij goed geadviseerd en een 3D tekening gemaakt, alles is volgens afspraak geleverd!
FOTO VAN YVETTE NOY
Resultaat
+ Toon extra foto van Yvette Noy
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door J. Kruidenberg op woensdag 29 mei 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
We kochten bij SaniDump Leiderdorp een badkamer en toilet. We zijn door de verkoper zeer goed geadviseerd en uitermate vriendelijk te woord gestaan. Hij nam alle tijd en drong zijn eigen smaak niet op. Bij installatie van de badkamer en het toilet bleken enkele onderdelen (o.a. douchedrain) en de kleur van de wandtegels niet te voldoen. Zonder problemen zijn deze omgeruild.
FOTO VAN J. KRUIDENBERG
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Mevr.Schilperoort op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Ik heb een complete toilet en badkamer gekocht geholpen door Sven .Alle medewerkers zijn daar vriendelijk.Heel te vrede.Toilet is inmiddels geplaatst badkamer moet nog.
FOTO VAN MEVR.SCHILPEROORT
Geplaatst toilet
REACTIE VAN MEVR.SCHILPEROORT
Na lang wachten ,wegens omstandigheden is mijn badkamer nu klaar.Ik heb samen met Yoni mijn badkamer getekend en uitgezocht.tegels badmeubel spiegel kranen toilet enz. Zelfs na al die tijd is de service super goed gebleven verkeerde wc brillen lekkend kraantje zonder probleem vervangen.Al vriendelijk en hulpzaam .Linda de telefooniste reageerd altijd snel en behulpzaam.Een zeer te vrede klant dank jullie wel.
+ Toon extra foto van Mevr.Schilperoort
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ben Durinck op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Terneuzen
Complete badkamer. Wat een service en wat een Dames met verstand van zaken. Dikke pluim voor Monique,schitterende 3d tekening en wat een adviezen. Badkamer is prachtig geworden, een aanrader in Terneuzen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Pietje van Eekelen en Marius Broos op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Twee hangtoiletten gekocht, inclusief tegelwerk. Vanaf het begin klikte het met de verkoper, qua voorlichting over plaatsing, mogelijkheden, adviezen voor een installateur, bestelling en service voor een vervangend onderdeel. Kortom, de zaak is een aanrader.
FOTO VAN PIETJE VAN EEKELEN EN MARIUS BROOS
Hangtoilet
+ Toon extra foto van Pietje van Eekelen en Marius Broos
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Jane Petri op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Dankzij Michel (verkoper) en ook af en toe hulp van een andere verkoper, zijn wij erg tevreden over zowel de service in de winkel als over de afgesproken levertijd. Alles is volgens afspraak verlopen. De plaatsing (ook op advies van Michel) is snel, vakkundig en zonder problemen verlopen.
FOTO VAN JANE PETRI
Gemonteerd badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Christiaan op donderdag 9 mei 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij alle sanitair aangeschaft bij Sanidump Sliedrecht. S., onze verkoper, nam uitgebreid de tijd om tot de aanschaf van de juiste producten te komen en dacht mee met het maken van technische tekeningen. Ook later in het bestelproces bood hij de ruimte om het e.e.a. aan te passen wat betreft gekozen materialen. Tot slot is de wijze waarop de totaalprijs tot stand komt heel erg transparant. Dank Sanidump Sliedrecht!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Ducaat op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij hebben onze badkamertegels gekocht bij Sanidump in Woerden. We zijn heel vakkundig geholpen en er wordt ook meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Habermehl Linda op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alles voor b adkamer. Vloer en wandtegels. Alles voor toilet. Goed geholpen door Ed, die ook hielp meedenken. Fijn dat er een 3D tekening wordt gemaakt. Ook latere bijbestelling netjes thuis geleverd met dank aan Arno
FOTO VAN HABERMEHL LINDA
Gerealiseerd toilet
+ Toon extra foto van Habermehl Linda
+ Toon extra foto van Habermehl Linda
+ Toon extra foto van Habermehl Linda
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.T. Postma op zaterdag 27 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Mijn toilet is gerenoveerd, alles nieuw. Het ouderwetse toilet vervangen door een hangtoilet, wandtegels, vloertegels en een nieuw fonteintje. Lekker strak en modern. Ik heb goed advies gekregen, personeel is behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Verrassend goed”
Door Ernest Weil op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Met alle medewerkers zeer goed contact. Efficiënte en zeer zorgvuldige begeleiding en adviezen. Precies de goede antwoorden op alle verzoeken. Ook de afwikkeling en betaling zorgvuldig en duidelijk. Carlo was uitermate correct .
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop goed geregeld”
Door Niels van den Hoek op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Wij komen uit Amsterdam en waren via een tip uitgekomen bij Rogier van Sanidump Roosendaal. Super goed en leuk geholpen! Enerzijds goeie ideeen anderzijds een levering op tijd. 1 artikel was te laat maar dat is weer super opgelost. Nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door H. van der Reijden op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben materialen voor het vernieuwen van het toilet gekocht. Tegels, toilet, borstel, toiletrolhouder enz, Wij zijn op en zeer prettige manier geholpen bij onze keuze. Voor "Jasper" was niets teveel. Het toilet is geweldig mooi geworden. Er heerst bij Sanidump Spijkenisse een gezellige sfeer. Wij kunnen iedereen aanraden om naar Sanidump te gaan voor alle saniter enz.
FOTO VAN H. VAN DER REIJDEN
Toilet
REACTIE VAN H. VAN DER REIJDEN
!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Vette pluim”
Door N.Daemen op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Woerden
We hebben een badkamer en een wc aangeschaft. Daarbij hadden we heel wat noten op onze zang. Zo zijn de wc potten omgeruild, moesten er andere kranen komen, tegels bijbesteld en konden we gebruik maken van de opslag en wat we nodig hadden ophalen. Telkens weer prima en met geduld geholpen. Dus vette pluim voor de heren aldaar en wij zeer tevreden met badkamer en wc.
FOTO VAN N.DAEMEN
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“OK”
Door Peter 't Hart op zondag 31 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Complete badkamer gekocht. Sanidump Woerden heeft kundige mensen, die met je meedenken en alle tijd voor je nemen. De keuze en smaak ligt altijd bij jezelf maar ze geven je zeer goede adviezen. De levertijd van de goederen was ok, precies wat uitgerekend was. Van ons volop lof voor deze mannen in Woerden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede oplossing”
Door Michael op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Complete badkamer gekocht. In eerste instantie niet zo'n positief gevoel gehad over de communicatie en de leveringen zie mijn eerdere reactie. Gelukkig heeft Nils van het hoofdkantoor contact met me gezocht en hij toonde direct empathie. Daarnaast heeft hij oplossingen aangedragen die ik helaas niet van zijn collega's heb ontvangen. Sanidump heeft uiteindelijk de gehele gesprongen douchewand vergoed en daarnaast heeft Nils nog een extraatje gestuurd in de vorm van een mooi doucherek. Nu kunnen we eindelijk genieten van onze mooie badkamer. De geleverde artikelen zijn van hoge kwaliteit. Bedankt Nils voor je goede oplossing!

Eerdere ervaring van 15 februari 2019: Douchecabine, wc, kranen, meubel met spiegelkast, tegels. Eind augustus alles besteld en 8 tot 10 weken leverteijd. In week 8 kregen we bericht dat de villeroy en Boch tegels niet binnen waren gekomen door storing bij leverancier. Duurde weer 8 weken extra. 2 weken voor kerst alles binnen en opgehaald. Al snel bleek dat men te weinig tegels had berekend. Geen rekening met snijverlies en complete vloer vergeten. Extra bijgesteld levering week 4. Bijgestelde tegels iets anders van kleur. Installatie badkamer week 6. Na het uitnemen van de douchewand uit de verpakking in de doucheruimte klapte de glazen wand in 100000 stukjes. Reklamatie ingediend bij de winkel in Wijchen maar zij konden niets doen. Moet via website gemeld worden. Gemeld via de website en na zelf 4 keer gebeld te hebben eindelijk bericht. Men wil een nieuwe wand leveren t.b.v. 224 euro omdat een wand nooit zomaar uit elkaar kan springen. Nou ik dacht ook dat t niet kon maar t gebeurt toch echt. Ik heb sterk een vermoeden dat er een scheurtje is ontstaan bij t persen van de alu profiel op de glasplaat. Ik heb diverse keren contact gehad met vestiging Wijchen maar men heeft 0,0 verstand van de business en service. Waardeloos en klaar voor de koude douche.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Rene Metzelaar op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Vorig jaar de complete inrichting van onze badkamers en twee aparte toiletten gekocht. Zeer fijn en vakkundig geholpen door Nana. Hij neemt alle tijd voor je, luistert goed naar je wensen en geeft goed advies. Alles keurig en op tijd geleverd. Helemaal top!!!
FOTO VAN RENE METZELAAR
Complete inrichting badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jolien op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Groningen
Ik kwam door een tip van een familielid bij Sanidump Groningen terecht. Nadat ik hun uitgebreide showroom heb bekeken werd door 1 van de medewerkers gevraagd of hij kon helpen. Persoonlijk vind ik het altijd heel prettig dat ik eerst even de tijd krijg voordat er een medewerker op me afstapt. Ik kon rustig uitleggen hoe mijn situatie was, daar werd echt de tijd voor genomen. Ik vond het nl. lastig een beeld te krijgen van mijn toekomstige badkamer, die was nog niet aanwezig in mijn huis en kon ik dus zelf helemaal realiseren. Doordat er eerst naar mijn wensen werd gevraagd en wat mijn smaak was kon er qua meubilair en sanitair alvast een idee ontstaan. Gelukkig had ik de maten van de kamer genoteerd en daardoor kon er op hetzelfde moment een 3D schets gemaakt worden. Dat had ik echt nog nooit meegemaakt; geen afspraak, geen idee en direct ruimte en tijd om een gratis(!) 3D tekening te laten zien. Er werden goede tips gegeven om de de kleine kamer zo ruimtelijk mogelijk te laten ogen door bijvb. voor een glazen cabine te kiezen i.p.v. een doucheruimte afgeschermd door een dicht muurtje met een deur. Lang verhaal kort, ik ben supertevreden over Sanidump! Vriendelijk en meedenkend (de muurtegels die ik mooi vond gingen uit het assortiment, er werd ter plekke achteraan gebeld om na te gaan hoeveel partij er nog was en om dat vast te houden). Kortom, ik kan iedereen aanraden bij Sanidump Groningen naar binnen te lopen, je wordt er super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Verschil in dikte tegels”
Door Koning op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
wij hebben 3 kleuren sphinx tegels besteld, na levering bleek de tegels van 1 kleur ruim 30% dunner dan de overige waardoor wij de tegels niet zelf konden zetten en meerkosten hebben door inhuur tegelzetter. Helaas komt sanidump ons niet tegemoet.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer inclusief tegels”
Door G. Kooij op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Amsterdam
In oktober een complete badkamer gekocht inclusief tegels. Geplaatst in Januari maar helaas te weinig tegels , extra proberen te bestellen maar vanaf Januari waren de tegels niet meer leverbaar. Sanidump Amsterdam heeft de laatste 3 dozen bij de leverancier geregeld en nog gratis ook. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door Diane Rijntjes op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Complete badkamer gekocht, we zijn supergoed geholpen. We wisten een beetje wat we wilden en daar heeft Jeffrey ons nog beter in geadviseerd. De prijs was ook nog eens erg positief dus wij raden Sanidump zeker aan!!we zijn erg blij met onze mooie nieuwe badkamer!
FOTO VAN DIANE RIJNTJES
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rien van Duijvenbode op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben al onze badkamer spullen gekocht en wij zijn tevreden met de service van de salesmedewerker. Verder zouden wij ook uw bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Wendy Colijn op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Super vriendelijk en meedenkend geholpen door verkoper Frans! Waanzinnig mooie en degelijke materialen gekocht. Prijstechnisch echt waar voor je geld en als er bij installatie vragen waren, stonden ze altijd telefonisch paraat. Sanidump, waanzinnig bedankt voor onze prachtige toilet- en doucheruimte!
REACTIE VAN NILS
Beste Wendy, bedankt voor je Review! Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte kwaliteit”
Door Carlo Kolkman op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Aanschaf van sanitair en tegels, designradiator voor complete renovatie badkamer. Keurig geholpen en goed advies . Producten bij levering van goede kwaliteit, geen schade en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Achteraf slechts 1 klein probleempje met de stopper van de wastafel. Ook hier weer goede service. Geen gezeur meteen een nieuw exemplaar echt top. Op advies van Sani-Dump de badkamer laten renoveren door klusservice Peter van Heteren te Groessen. Ook de renovatie echt vakwerk door Peter, en alles keurig opgeruimd. Ook hier een goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles samengevat: perfecte kwaliteit geleverd door Sani-Dump en klusservice Peter van Heteren.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jouke Bouma op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Drachten
Alles voor een nieuwe moderne badkamer. Heel goed en vakkundig geholpen. Moderne software voor maken van een ontwerp en dat vertalen in benodigdheden. Tijdige aflevering. Kosten binnen de begroting.
REACTIE VAN NILS
Beste Jouke, Bedankt voor het delen van uw ervaring! veel plezier van uw nieuwe badkamer. Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Superstrak design”
Door H. van der Laan op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Ik heb advies gevraagd wbt een levensloopbestendige badkamer. Een badkamer met ook mooie designspullen. De adviezen en de ontwerpen waren top. Geen vraag mijnerzijds is onbeantwoord gebleven. Wat een meedenken van het team... erg goed. Alle bestellingen zijn op tijd en goed geleverd. Ook de nabestellingen. De keus was zo uitgebreid. Niet enkel de goedlopende artikelen maar ook de designmodellen waren te zien en te koop. Veel gezien maar ook ideeën opgedaan. Alles tegen goede prijzen.
FOTO VAN H. VAN DER LAAN
Bad
REACTIE VAN H.VAN DER LAAN
2e toilet
REACTIE VAN NILS
Beste heer / mevrouw van der Laan, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de foto's van het eind resultaat, het ziet er prachtig uit! Veel plezier van uw nieuwe badkamer en Wc. Groeten Nils
REACTIE VAN H. VAN DER LAAN
Door de goede ervaringen ook de spullen voor de realisatie van de 2e badkamer bij Sanidumpt Hoogeveen/Zwolle gehaald. Het is een kleine ruimte ( 190 x 200 cm) maar het is gelukt om er een volwaardige badkamer van te maken. De tekening was zeer goed. Bouwbedrijf en de installateur waren verrast door de degelijke kwaliteit, design en service. Vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Elk probleem werd opgelost. Uitblinkers: design van de radiator en de stevige douchecabine van Nederlandse onderneming. Bedankt medewerkers van Sanidump Hoogeveen en Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar wens”
Door R. Orta op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Badkamerinrichting gekocht. Behalve gunstige prijzen ook deskundige en klantvriendelijke medewerkers. Geven nuttige tips en zijn hulpvaardig.

Aanvulling ontvangen 7 maart 2019: De aankoop is geleverd en inmiddels geplaatst. Dat is allemaal zeer naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kees kastelein op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij hebben een badkamer en 2 wc's gekocht. De mannen die er werken zijn behulpzaam en meedenkend. We hebben nog 2 nabestellingen gehad en dat werd perfect opgelost. Een tien geef ik niet maar een 8 is te laag. Deze gasten verdienen een dikke 9. Ik zou een ieder adviseren hun sanitair bij hun te bestellen
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Versnel op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij hebben voor het hele huis vloertegels gekocht verder een complete badkamer en apart toilet. Prima geholpen. Alle lof! We zijn dik tevreden. Er was ook prima overleg en er werd met ons meegedacht.
FOTO VAN VERSNEL
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ben van Leeuwen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Woerden
Wij zijn in alle opzichten meer dan tevreden over de service van Sani-Dump Woerden. Wij hebben een complete badkamer en het toilet laten renoveren met het sanitair (en benodigdheden) van Sani-Dump. De klantenservice is uitstekend: vriendelijke mannen met deskundig en eerlijk advies. Zij denken actief mee het ontwerp en het gebruik van het materiaal. Ook goede sfeer onder het personeel onderling, en dus ook naar de klanten. Onze aannemer kon eerder beginnen, geen probleem: de mannen regelen dat het sanitair er op tijd is. Ook door hun eigen inspanning. Klasse! Goede prijs kwaliteit verhouding, goede kwaliteit. Veel keuzes, alles kan. Met, nogmaals, deskundig advies van de mannen.
FOTO VAN BEN VAN LEEUWEN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door J. Revet op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een uitstekende ervaring met Sanidump Utrecht. We zijn zeer plezierig geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. De 3D tekening hielp onwijs in ons keuzeproces. Helaas werden 2 producten met een langere levertijd geleverd. Uitstel is natuurlijk nooit fijn. Echter, de communicatie was helder en de medewerkers van vestiging Utrecht hebben absoluut hun best gedaan om onze vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en mee te denken hoe de vertraagde douchedeur alsnog bij ons geleverd kon worden.
REACTIE VAN SANI-DUMP
Beste heer / mevrouw Revet, Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn dat u blij bent met onze hulp. Veel plezier van uw nieuwe badkamer! Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden met communicatie”
Door John Kijkuit op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
In november/december diverse badkamermeubels besteld. Met onze keuze en de hulp van de verkoper waren wij best tevreden, anders hadden wij het geheel niet aangeschaft. Er werd een indicatieve leverdatum afgesproken. Een aantal weken voor deze indicatieve datum kregen wij zicht op een definitieve leverdatum en gaven een voorkeursdatum/leverweek aan. Vanaf dat moment liep de communicatie met Sanidump stroef. Beloftes om terug te bellen of mailen werden niet nagekomen. Op een bepaalde dag kregen wij mail dat onze bestelde goederen klaar lagen en dat wij een leverdatum konden aangeven. Dat gaven wij ook aan via de mail en een voorkeur voor een dagdeel. Ons was bij aanschaf ook verteld dat wij dit konden doen. Sanidump gaf daarna via een mail aan dat er verwezen werd naar een bijlage. Daarin stond dat de aangeschafte en ook al betaalde goederen door een externe vervoerder zouden worden bezorgd en dat er geen tijdsafspraken gemaakt konden worden. I.v.m. een strakke planning en beperkte tijd vonden wij dit raar en gaven dit ook aan aan Sanidump. Sanidump reageerde nergens op. Vervolgens gebeld met het filiaal en daarin werd ons letterlijk gezegd dat er dan door Sanidump zelf bezorgd zou gaan worden en dat wij daarover teruggebeld zouden worden. Dit gebeurde nooit. Op de dag voor levering zouden we van de vervoerder een sms krijgen met een indicatieve levertijd. Ook deze sms heeft ons nooit bereikt. Op de dag van levering contact gehad met het filiaal en daarin zei men dat de voorwaarden ons duidelijk waren gemaakt. Deze voorwaarden zijn echter pas duidelijk gemaakt achteraf en niet vooraf. Men was niet te vermurwen en wilde aanvankelijk geen contact leggen met de door hen ingehuurde vervoerder. Na aandringen werd dit toch gedaan en bleek onze wens voor een dagdeel voor levering niet mogelijk. Sanidump legde alle verantwoordelijkheid bij deze vervoerder en ons als klant, ondanks dat zij zelf een externe vervoerder inhuren en kennelijk de klant daarin niet centraal stellen. Uiteindelijk werden de bestelde goederen de volgende dag afgeleverd op een tijdstip die wij hadden aangegeven (Dit was slechts bij hoge uitzondering mogelijk). De vervoerder zette het pallet met de goederen (diverse meubels) op het trottoir voor de deur in de zeikregen. Wij hoefden op geen enkele service te rekenen dat alles binnen gezet zou worden. Er werd verzocht om een handtekening, ondanks dat wij de geleverde goederen niet hebben kunnen inspecteren. Uiteindelijk alles zelf maar naar binnen getild om schade door de regen te voorkomen. Wij waren voornemens om ook douchedeur en -wand te bestellen bij Sanidump, maar wij zijn maar elders gaan shoppen daarvoor. Na uitpakken van de meubels bleken deze (voor zover nu na te gaan) in orde. Alles is echter nog niet goed bekeken.

Aanvulling op eerder bericht. Bij montage bleken de bijgeleverde clickpluggen niet bruikbaar voor de wastafel. Tevens bleek er een sifonset bijgelverd van 32 mm, terwijl de meubeilsifon 40 mm. is. Deze zaken beiden afzonderlijk moeten aanschaffen om het meubel te kunnen installeren.
REACTIE VAN NILS
Beste heer Kijkuit, Wij vinden het heel erg dat u dit gevoel overhoudt aan uw aankoop bij ons, wij willen er alles aan doen dit gevoel weg te nemen. Zoals u weet hebben we geprobeerd om met u in contact te treden om de kwestie te bespreken, dit is niet gelukt. Mocht u alsnog met ons om de tafel willen om te bespreken hoe we dit gevoel bij u weg kunnen nemen, dan hoor ik dit graag van u. Neem in dit geval contact met onze vestiging in Zoetermeer op of met mij via aftersales@sanidump.nl of via 078-6524000. Met vriendelijke groet, Nils
REACTIE VAN JOHN KIJKUIT
Beste Nils,
Ik heb direct op uw mail gereageerd, maar daar heeft u nooit iets op laten horen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door Tofik Elkhalfi en Pamela Van 't Wout op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Aalsmeer
Sani dump Aalsmeer? Wat een top zaak is jullie, met top medewerkers. En dan bedoel ik vooral Jowel en jonge Raymond. (Je hebt namelijk 2 Raymonds lopen daar) Na een complete badkamer te hebben besteld, kwamen we er later achter dat we de douchedeur te groot hadden besteld. Flink balen natuurlijk, maar zonder problemen kon ik de verkeerde deur inwisselen voor de juist maat. Omdat ik niet ver van deze winkel woon, kwamen ze zelfs de nieuwe deur brengen en de oude deur ophalen kosteloos. Dit is wat je ECHT SERVICE NOEMT. Daar kunnen een hoop andere winkels van leren, want daar staat service niet altijd centraal,en dan bedoel ik met name de 2 topverkopers jonge Raymond en Jowel. Jullie laten de klant zich erg op hun gemak voelen, waardoor de klant zich thuis gaat voelen, en dat voelde ik ook bij jullie. Ik ben bij een hoop Sani-Dump filialen geweest, maar bij dit filiaal had ik echt het gevoel dat er geluisterd werd naar je wensen en er werd ook echt tijd voor je genomen. Van mij krijgen jullie een dikke 10. Ik kom graag bij jullie terug. Groetjes van een Zeeeer maar dan ook Zeeeer tevreden klant.
REACTIE VAN TOFIK ELKHALFI
Erg blij met mijn nieuwe badkamer. Dankzij Sani-Dump.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door familie Waage op dinsdag 29 jan 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben de inventaris voor een complete nieuwe badkamer (bad, douche, toilet, tegels, accessoires) en toilet op de begane grond aangeschaft. Peter van Opzeeland heeft ons heel goed geadviseerd over het ontwerp en de benodigde materialen. Leuk om er een 3D tekening van te krijgen. Wat betreft de levering: alles klopte, was aanwezig en werkte naar behoren.
FOTO VAN FAMILIE WAAGE
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel, kraan en spiegel”
Door Pascale op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
Meerdere keren zaken aangeschaft en prima hulp en advies gekregen. De service na aanschaf blinkt helemaal uit. Door een fabricagefout kon ik de service ervaren van dit bedrijf. Meer dan uitstekend! Ze hebben me super bijgestaan, kwamen bij de leverancier voor mij op en hielden mij goed op de hoogte.
REACTIE VAN SANI-DUMP
Beste Pascale, Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Andrea op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Woerden
Prachtige badkamerspullen gekocht. Badkamer inmiddels geinstalleerd en het is superdeluxe geworden dankzij fantastische adviezen van Michel en Kees wat betreft tegels en meubel. Eerlijk moet ik bekennen dat hun (maar ook van heel badkamerland begrijp ik) tegelleverancier wat problemen gaf, maar alsnog hebben ze alles gedaan om te zorgen dat het opgelost werd. Service is dus echt top en spullen ook!
Reactie of foto toevoegen
“Alles daar gekocht”
Door Zeynep op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
ik heb tegels gekocht voor de woonkamer Badkamer WC douche deur toilet wasbak met Kraan en sifon bijna alles gekocht bij sani dump Waren erg vriendelijk wij hadden een probleem En dit probleem hebben ze opgelost terwijl het ons fout was daarvoor ben ik ze erg dankbaar.Als ik weer ga klussen is het zeker weten SANİ DUMP groetjes Familie Duysak Met dank Aan Nana en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Martijn op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
We hebben gekocht: ligbad, douchekraan, badkraan, wastafelkraan, fontein met geintegreerde fonteinkraan, badkamermeubel + spiegelkast, 2 toiletten, badkamerradiator, tegels. Er is uitgebreid tijd voor ons uitgetrokken, in totaal in 3 sessies. De voorlichting was goed. Ik zou derhalve dit bedrijf aanbevelen. Een kritiekpunt is dat de tegelkeuze uitgebreider zou mogen zijn (hoewel de bestaande collectie tegels mooi is).
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs-kwaliteitsverhouding”
Door Martijn op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Aalsmeer
Fijn geholpen door Raymond! Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Aanvulling ontvangen 2 juli 2019: Ondertussen is de badkamer geplaatst. Wij geven SaniDump Aalsmeer 5 sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door D. Mellema op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Groningen
Complete, moderne badkamer gekocht voor een nieuwbouwhuis. Dat betekent badkamer kiezen op basis van tekening. Best lastig, maar we zijn erg goed geholpen. Een mooi ontwerp met goed advies. Met het resultaat zijn we erg blij! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je zelf je materialen op moet halen (in dit geval Drachten). Dat vraagt wat planning maar ook daarmee zijn we goed geholpen. Als dit je niet weerhoudt heb je voor een scherpe prijs een hele mooie badkamer.
FOTO VAN DETTA MELLEMA
Reactie of foto toevoegen
“Complete inrichting badkamer”
Door Lammert en Sieny Vos op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Groningen
In 2017/2018 complete inrichting badkamer gekocht bij Sanidump in Groningen (tegels/spiegel/badmeubel/douchecabine/kranen). Ontzettend goed geholpen door Michel. Het personeel denkt altijd met je mee en er werd een mooie 3 D ontwerp gemaakt. Niets was hen teveel. Steeds maar weer twijfelen en veranderen van onze kant, we waren altijd welkom en de koffie stond klaar. Ook in het magazijn in Drachten, waar we de artikelen op konden halen was de service perfect. Alle grote en breekbare artikelen werden uitgepakt en bekeken, zodat je met een compleet onbeschadigd pakket de deur uitgaat (bij ons werd geconstateerd dat de kranen niet geleverd waren). Andries heeft ons perfect geholpen in het magazijn, waar we de producten hebben afgehaald, ook die verdient een dikke PLUIM. Hij heeft hart voor de zaak en vooral voor de klant.
FOTO VAN LAMMERT EN SIENY VOS
+ Toon extra foto van Lammert en Sieny Vos
+ Toon extra foto van Lammert en Sieny Vos
+ Toon extra foto van Lammert en Sieny Vos
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Coos Paulusma op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Zwolle
Sanidump was één van de sanitairbedrijven, waar wij ons hebben georiënteerd op de aanschaf van een nieuwe toilet en badkamer voor ons net gekochte huis. Maar de wijze waarop wij ontvangen en te woord werden gestaan bracht ons ertoe om direct een bestelling te plaatsen voor een inloopdouche, badkamermeubel en een wandcloset. Bij enkele volgende bezoeken werden ook nog diverse accessoires aangeschaft. We zijn bijzonder te spreken over de hartelijke en persoonlijke manier waarop wij geadviseerd zijn. Sanidump kunnen wij aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN COOS PAULUSMA
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Defect aan toilet”
Door John Geurs op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Complete badkamer aangekocht. Na 1 jaar blijkt beide toiletten defect te zijn. Ben nu ruim 4 en 1/2 maanden bezig met mails, telefoontjes etc. om een afspraak te maken voor een service bezoek. 4 en 1/2 maand! Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Afspraken worden niet nagekomen. De maat is vol. Dit kan echt niet als bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Esther Hartan op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Een wastafelkast en een douchewand van glas. zeer goed geholpen door meneer Carlo. Er is een fijne sfeer in de winkel. de mensen zijn allemaal erg behulpzaam.
REACTIE VAN ETHER HARTMAN
Prachtig en zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Wendy Bakker op vrijdag 11 jan 2019 '19 | vestiging Spijkenisse
Een volledige badkamer en toilet gekocht. Wij zijn zowel in Spijkenisse als in Berg op Zoom geweest. Bij beide zaken keurig geholpen met de 3D tekeningen en met goede eerlijke informatie. Wanneer de verkoper iets niet wist werdt dat ook eerlijk gezegd, geen moment is er een verhaaltje opgehangen. Er is te praten over de prijs en voor elk budget is er een prachtige badkamer/toilet te krijgen. Ook over de afhandeling bij het ophaalpunt in Dordrecht zijn wij zeer te spreken. Er wordt netjes omgegaan met jou eigendommen en aankopen.
Reactie of foto toevoegen
“Elke keer super geholpen”
Door Wendy op vrijdag 11 jan 2019 '19 | vestiging Zoetermeer
We hebben alle toebehoren voor onze badkamer 3 jaar geleden bij jullie gekocht..Gister teruggegaan voor een badkussen en toen weer super geholpen!! Ze nemen veel tijd voor je en bestellen waar nodig.Fijne winkel en vriendelijk personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door bert kors op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
deskundig advies bij de keuze van diverse badkamer en toilet spullen, uitstekend geholpen op vriendelijke wijze. overzichtelijke showroom. scherpe prijzen. prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Harry Rotterdam op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij Sani-Dump in Capelle aan den IJssel een complete badkamer gekocht. De prijs / kwaliteit verhouding was goed en de service, met dank aan Arno, geweldig. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Jordi Vermaas op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Bij Sani-Dump Roosendaal een complete badkamer en toilet gekocht voor een hele mooie prijs. Zeer goed geholpen door Rogier. Iemand met ervaring die graag met je meedenkt. Bij hem is de klant echt nog koning.
Reactie of foto toevoegen
“Veel inzet”
Door Joke op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Ik heb bij Sanidump Elst een aantal badkamer onderdelen gekocht, zoals toilet, badmeubel, badkastje, douche enz. De goederen zouden in de laatste week van december 2018 worden bezorgd maar door de leverancier werd dit voor een deel van de leverantie zomaar uitgesteld naar derde week januari. Sanidump Elst heeft er alles aan gedaan om de leverantie nog in december te laten geschieden en dat is ze gelukt. Zij hebben hierbij veel inzet getoond. Bravo Sanidump Elst en bedrijfsleider Olav!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Judith op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Nuenen
Vanwege onze gehandicapte zoon zijn wij in 2017 verhuisd en aan de slag gegaan om de garage te verbouwen naar slaapkamer en badkamer. Omdat de uitkering van de gemeente lang niet toereikend was en ons geld snel op was, hebben wij een doneeractie opgezet. met deze doneeractie zijn we ook naar Sanidump in Nuenen geweest. We zijn tegen alle verwachtingen in heel fijn geholpen door Meneer Tielemans en zijn team. We hebben ter plekke mooie spullen mee gekregen en via leveranciers ook nog andere spullen voor de badkamer kunnen regelen. Hierdoor is nu 1 jaar later de badkamer klaar. Dit was zeker niet mogelijk geweest zonder Sandidump in Nuenen! Wij zijn erg fijn geholpen en er is ook echt mee gedacht over de badkamer zelf. Echt een aanrader!
FOTO VAN JUDITH
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Arjan Bakker op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een complete badkamer gekocht afgelopen zomer bij Sanidump lokatie Capelle a/d IJssel. Fantastisch geholpen door Rogier, dacht enorm goed mee met oplossingen voor de nieuwe badkamer. Vervolgens heeft kregen we een geweldige aannemer aangeraden. Alles in overleg gegaan en zelfs eerder klaar met de verbouwing dan was afgesproken. En het resultaat mag er zijn !
Reactie of foto toevoegen
“Tegels te laat geleverd maar goed opgelost”
Door Judith op vrijdag 28 dec 2018 '18 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Complete badkamer meubels gekocht inclusief de tegels. Bij het ontwerp en het uitkiezen van de meubels erg goed geholpen in Utrecht. We hebben de spullen opgehaald in Dordrecht. Echter waren de tegels incompleet en stuk. Voor een nalevering moesten we opnieuw naar Dordrecht (45 min rijden). Uiteindelijk nog een nalevering gekregen die zo lang op zich liet wachten waardoor de badkamer inmiddels al klaar was en we het op een andere manier hadden opgelost. Meerdere keren gebeld dat de laatste nalevering niet meer hoeft, wordt niet teruggebeld. Sanidump geeft echter geen geld terug en staan er op dat we de nalevering ophalen. Volgens medewerker mogen we het gratis (!) komen ophalen. Dit is altijd het geval, dus rare 'tegemoetkoming'. Kortom, meubels prima, service ronduit slecht. Zou het zeker niet aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 9 januari 2019: Inmiddels contact gehad en tot een goede oplossing gekomen! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij”
Door A.E. Pasman op zondag 23 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
In de vestiging Zoetermeer werden mijn vrouw en ik geholpen door een zeer vriendelijke verkoper Sven onder het genot van een kopje koffie en thee. Wij wilden onze badkamer geheel renoveren. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd en geholpen bij onze keuze van een badkamerkast met wastafel en spiegelkast. Een glaswand voor de inloopdouche, een design-radiator etc. Verder kregen wij ook goed advies bij de keuze van de wand- en vloertegels, de kranen en de overige accessoires. Hij heeft ter plekke voor ons een 3D-ontwerp gemaakt, alles ingetekend, zodat wij direct een goed beeld kregen van de nieuwe badkamer. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen en met veel korting. Niets anders dan lof over deze aankoop. Ook heeft hij ons geholpen bij de keus van een goede aannemer en het uiteindelijke resultaat is boven verwachting mooi. Wij zijn bijzonder blij met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN A.E. PASMAN
Wastafel met spiegel
Reactie of foto toevoegen
“Duimpje omhoog”
Door Leo op vrijdag 21 dec 2018 '18 | vestiging Zaandam
Laatst in Zaandam geweest voor een vervangende draaiknop voor ons bad afvoer. De leverancier levert echter alleen de hele set en dat kostte aardig wat. 'Ik kijk wel even achter' zei de medewerker. Na wat gerommel kwam hij terug met een nieuw passend 'overgebleven' exemplaar. 'Da's mooi' riep ik terwijl ik mij pasje trok. 'Da's gratis' zei de medewerker. Duimpje omhoog dus, net als eerder dit jaar met een wastafel afvoer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bas op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Roelofarendsveen
in Roelofarendsveen onze 2 badkamers laten ontwerpen en daar alle spullen en tegels besteld. Uitermate tevreden over. Verkoper Peet is hulpvaardig en lekker no-nonsense en komt met goede ideeën en oplossingen, kortom: doet gewoon z'n best. De leveringen in Aalsmeer waren volledig en correct en alles werd ter plekke nog even nagelopen (boven verwachting eigenlijk, want je gaat er misschien toch vanuit dat er altijd wel weer wat ontbreekt of fout besteld is). Al met al een aanrader! erg blij met onze prachtige badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Greet Woortmeijer op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze complete badkamerinventaris bij de vestiging in Zwolle gekocht. We zijn zeer tevreden over de deskundige adviezen. De heer Marcel van der Wiele dacht met ons mee en gaf goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische service”
Door Marjan den Boer op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Ik heb 2 Grohe wastafelkranen die na 4 jaar al begonnen te lekken. De sanitairwinkel waar ik ze gekocht had, is failliet gegaan. Inmiddels heb ik de kranen ruim 5 jaar en is de garantie van Grohe vervallen. Grohe zei dat ik de cartouches moest vervangen. Ik belde naar Sanidump Zoetermeer om te vragen of zij 2 nieuwe cartouches hadden en wat de prijs was. Ik kreeg Linda aan de telefoon en ze beloofde te gaan informeren om te kijken wat ze voor mij kon betekenen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik een e-mailtje waarin Linda doorgaf dat ik 2 gratis cartouches kreeg wat mij ruim € 140 bespaart. Dit noem ik nou service van een hoog niveau, want ik had de kranen niet in Zoetermeer gekocht. Maar nu weet ik waar ik mijn sanitairartikelen in de toekomst ga kopen, n.l. bij Sanidump in Zoetermeer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair”
Door Edith van Zoest op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Sanitair voor de badkamer gekocht. Goed en uitgebreid advies gekregen. Alle medewerking toen we later toch dingen wilden ruilen of wilden aanpassen. We moesten zelf alert zijn ivm de afrekening. After sales maakte een fout maar goed hersteld! Prima zaak. Ik kan jullie aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (9 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (16 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (3 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (18 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (50 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (9 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (61 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (14 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (5 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (outlet store) (11 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (27 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mElst GLD (4 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
nGroningen (37 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
oHoogeveen (14 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
pLeeuwarden (10 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
qLeiderdorp (20 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
rMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
sNuenen (4 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
tOud-Beijerland (1 ervaring), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
uRoelofarendsveen (4 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
vRoosendaal (40 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
wRotterdam (26 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
xSittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
ySliedrecht (20 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
zSpijkenisse (27 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
a1Terneuzen (2 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
b1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
c1Utrecht (16 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
d1Veghel (5 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
e1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
f1Wijchen (13 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
g1Woerden (8 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
h1Zaandam (40 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
i1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
j1Zoetermeer (29 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
k1Zwolle (20 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.