Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 660 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren495 ervaringen
4 sterren94 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster26 ervaringen

Per vestiging:
“Ruime keuze en goed advies”
Door Joek Hofmeijer op maandag 6 mei 2024 24 | vestiging Almere
Uit de enorme keuze aan sanitair artikelen hebben wij een complete en prachtige badkamer samen kunnen stellen! Betrouwbare A-merken tegen een lage prijs. Daarbij kregen we goed advies van de medewerker! Hij had goede ideeën waar wij nog niet aan gedacht hadden. Er werd meteen een 3D tekening gemaakt zodat we een goed beeld krijgen van hoe het eruit gaat zien. Er waren altijd nog dingen aan te passen, in de dagen erna, zodat je niet de druk voelt het in een ochtend te moeten beslissen. Materialen worden door een keurig bedrijf geleverd in overleg met ons als klant. Bedrijf heeft samenwerking met een betrouwbare aannemer. Op zoek naar een fijn bedrijf met ruime keuze en goed advies? Ga naar Sani-Dump Almere!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Ol Toet op zondag 5 mei 2024 24 | vestiging Hoogeveen
Goed advies, perfect geholpen. Duidelijke tekening voor de badkamer. Verkoper heeft goed meegedacht, kwam zelf met adviezen. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer met een warme uitstraling”
Door De jonge op vrijdag 26 apr 2024 24 | vestiging Goes
Er is heel goed ingeschat wat wij wilden. Toen de eerste tegels aan de muur gingen werd ik even zenuwachtig, maar het eind resultaat is prachtig. Een stoere badkamer met een warme uitstraling.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geleverd en inmiddels gemonteerd”
Door Carol Renardus en Roel Liefden op vrijdag 26 apr 2024 24 | vestiging Rotterdam
We hebben een badkamer gekocht. We werden heel vriendelijk geholpen,het personeel is meedenkend,altijd een leuk ontvangst. Jullie zijn toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Huiskamp op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Zwolle
Badkamer besteld, omdat we nog geen installateur hadden konden we deze order uitstellen. Toen de order besteld was, kregen we bericht dat de installateur 2 maanden eerder konden beginnen. Na een telefoontje naar Sanidump, kon dit allemaal op tijd geregeld worden. Ze denken goed met je mee qua ontwerp en zijn ook eerlijk in hun advies. Al met al zijn wij super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Rudi Melio op zaterdag 6 apr 2024 24 | vestiging Goes
We brachten een informatief bezoek aan Sani-Dump in Goes. We hadden het plan om de badkamer te vernieuwen. Jasper had meteen tijd voor ons en aan de hand van de formaten van de badkamer die wij hadden, ging Jasper een ontwerp maken. Dit sprak ons vrijwel meteen heel erg aan. Na enige tijd bedenktijd en informeren bij andere badkamer leveranciers besloten we een vervolg afspraak te maken bij Jasper. Deze had naar aanleiding van ons eerste gesprek al een en ander voorbereid. Dit zorgde bij ons voor nog meer enthousiasme. Na heel veel zinvolle adviezen en informatie hebben we besloten bij Sani-Dump een nieuwe badkamer aan te schaffen. Nu de badkamer klaar is zijn wij uitermate tevreden over onze nieuwe badkamer en zijn we blij dat we door een enthousiaste en hulpvaardige Jasper zijn geholpen. Een dikke pluim voor Jasper en voor de andere medewerkers van Sani-Dump in Goes.
FOTO VAN RUDI MELIO
+ Toon extra foto van Rudi Melio
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door H. Reynaert op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Hoogeveen
Heel fijn geholpen met het uitzoeken van alle spullen voor ons nieuwe toilet. Na levering nog wat twijfels over onze keuze van een kleur van 1 product. Deze konden we zonder moeite omruilen. Tijdens de klus kwamen wij 1 tegel tekort, ook dit was binnen een uur opgelost, zodat de tegelzetter door kon werken. Kortom: super service! Wij komen hier voor de volgende klus zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Marcel op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Drachten
Na online een afspraak te hebben gemaakt werden we door Peter vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een badkamer. Tegels, inloopdouche, wastafel, spiegel, inbouwtoilet en elektrische radiator gekocht. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN MARCEL
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke geholpen”
Door Gerard Hilbink op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Hoogeveen
Goede informatie gekregen tijdens de aankoop van de badkamer werd goed meegedacht en vriendelijk geholpen. Afwerking en nazorg was ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jan Kees Zegers op vrijdag 23 feb 2024 24 | vestiging Goes
Volledige badkamer gekocht, meedenken met installatie, alles perfect geleverd en prima service, ook na de aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief over de samenwerking met Sanidump”
Door Lorena op donderdag 22 feb 2024 24 | vestiging Almere
We zijn erg tevreden met Sanidump Almere en vooral met Carlo, hij heeft ons vanaf dag één heel goed geholpen en goed geadviseerd met alle spullen die we nodig hadden voor het starten van ons bedrijf (wc's tegelen etc) erg professioneel en behulpzaam. Wij zijn erg positief over de samenwerking Sanidump Almere
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marjolein Hage-Postma op maandag 19 feb 2024 24 | vestiging Zwolle
Enorm blij! Personeel zeer vriendelijk en professioneel. Alles snel geleverd en van goede kwaliteit. Ook al ging er iets mis met de kranen, Sanidump dacht meteen mee en loste het snel op zonder bijkomende kosten. Aanrader!
FOTO VAN MARJOLEIN HAGE-POSTMA
+ Toon extra foto van Marjolein Hage-Postma
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rik op vrijdag 9 feb 2024 24 | vestiging Wijchen
We zijn erg te spreken over de geleverde service. De adviesgesprekken (met Marcel) waren erg prettig. Het ontwerp valt in de praktijk nog mooier uit dan verwacht. Ook de levering en de hulp bij vragen tijdens de verbouwing was goed. En werd er meegedacht als we iets onverwachts tegenkwamen. Kortom: super!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het advies en de nieuwe badkamer”
Door Edwin Gerrmann op maandag 5 feb 2024 24 | vestiging Sittard
Geweldig advies, prima service en top kwaliteit bij Sanidump Sittard! Mooi duidelijk 3D ontwerp gekregen voor onze nieuwe badkamer met goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door A.Saarloos op vrijdag 19 jan 2024 24 | vestiging Rotterdam
Helemaal blij met Sanidump Stadionweg! Het vakkundige personeel heeft ons perfect geholpen met het verwezenlijken van onze droombadkamer. Het is ze gelukt aan al onze wensen en eisen te voldoen. En dat waren er nogal wat ;-) Dankzij de adviezen op maat, hebben we precies wat we willen. Kwalitatief mooie & goede spullen voor mooie prijzen. Daar komt bij dat de service ook echt top was. Super bedankt!
FOTO VAN A.SAARLOOS
+ Toon extra foto van A.Saarloos
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Henk Vroon op zaterdag 13 jan 2024 24 | vestiging Almere
Carlo is een fantastische verkoper. Denkt mee en draagt oplossingen aan. Neemt alle tijd voor je. We hebben hier een complete badkamer en toilet gekocht. Onze ervaringen met dit filiaal waren al uitstekend. 12 jaar geleden voor onze vorige woning ook alles bij SaniDump Almere gekocht. Prima prijs/kwaliteits verhouding. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jaap op donderdag 11 jan 2024 24 | vestiging Almere
Superservice! We hadden een paar onderdeeltjes nodig voor een badkamerkastje dat wij ca. 6 jaar geleden bij hen gekocht hadden. Hun computer gaf feilloos het type kastje aan en welke onderdeeltjes ze moesten bestellen. Binnen een week een telefoontje van hen en de onderdelen lagen klaar. Zo'n service is ongekend, maar Sani-Dump doet het gewoon. Gewoon super goed!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Dunnink op dinsdag 9 jan 2024 24 | vestiging Zwolle
Zeer tevreden over de levering van tegels en sanitair voor badkamer en toilet. Na een goed gesprek in de winkel heeft Sanidump zowel badkamer en toilet in 3D uitgewerkt. Na akkoord zijn de tegels en sanitair, op verzoek, zeer snel geleverd.
Door eigen fout kwamen we één tegel tekort. Sanidump gebeld en ze dachten meteen mee in een oplossing. Volgende dag konden we weer verder met tegelen. Kortom zeer tevreden en een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker de moeite waard”
Door W. Royen op woensdag 3 jan 2024 24 | vestiging Almere
Wij gingen Sani-Dump in met het idee een dump zaak binnen te gaan. Mijn man vond dit verspilde moeite. Maar tot onze grote verbazing verkochten ze ook de kranen van het merk HotBath waar wij op zoek naar waren. Echter voor een hele gunstige prijs. We werden prima te woord gestaan en geholpen. Er werd moeite gedaan om uit te zoeken of iets mogelijk was, wat niet zo vaak voorkomt.
Later bleek iets niet met de bestelling te kloppen. Was geen probleem dat we dat niet direct gemeld hadden. Is prima opgelost!! Al met al heeft het ons anders doen kijken naar Sani-Dump. Zeker de moeite waard om hier binnen te stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Luc van gool op donderdag 28 dec 2023 23 | vestiging Goes
Nieuw hangtoilet nodig. Enkel de pot. Heb helemaal geen ervaring met deze dingen. Ben geen klusser. Toch zelf geplaatst dankzij goede raad en info van Jasper! Had enkele dingen weggeflikkerd welke een goeie klusser nooit zou doen. Maar na een telefoontje mocht ik zo langskomen om de spulletjes op te halen die ik nodig had. Ze hadden nog wat liggen in het magazijn. Vroeg wat mijn schuld was en kreeg te horen dat ze gewoon blij waren van me uit de nood te kunnen helpen. Wat een service! Voor mij nog maar 1 adres. Vriendelijk, behulpzaam en heb weer bijgeleerd.
FOTO VAN LUC VAN GOOL
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door L.K. op vrijdag 15 dec 2023 23 | vestiging Drachten
Mede dankzij de spullen van SaniDump (bad, wastafelmeubel, douche, douchekraan, spiegel) een prachtige nieuwe badkamer. Goede service zowel vooraf bij het kiezen van de spullen en het intekenen, als achteraf toen een badoverloop retour gestuurd moest worden.
FOTO VAN L.K.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie badkamer”
Door Familie Stigter op vrijdag 8 dec 2023 23 | vestiging Rotterdam
We zijn goed en geduldig geholpen in de winkel van Sani-Dump bij het samenstellen van onze nieuwe badkamer (m.n. Remon). Na de bestelling kregen we bericht dat de tegels niet meer leverbaar waren. Sani-Dump loste dit op door bij een andere fabrikant gelijkwaardige tegels te bestellen: daar waren wij erg blij mee. De levering verliep voorspoedig en onze tegelzetter heeft er een mooie badkamer van gemaakt. Ga dus voor een nieuwe badkamer op bezoek bij Sani-Dump.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling waard”
Door Arno Hollander op donderdag 23 nov 2023 23 | vestiging Rotterdam
Deskundig en snel geholpen. Denkt mee in oplossingen ipv zien obstakels. Was voor ons de eerste keer, maar een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ronald Versteegh op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Voor ons bijhuisje hebben wij een badkamer aangeschaft. Wij zijn erg blij met de service, kwaliteit van de producten en vriendelijkheid van de jongens die daar werken! Ook wanneer er een foutje wordt gemaakt door de leverancier, komen ze het hoogst persoonlijk oplossen. Wij zouden iedereen hun aanraden!
FOTO VAN RONALD VERSTEEGH
Reactie of foto toevoegen
“Alles afgeleverd volgens afspraak”
Door John Niezen op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Almere
Door onze aannemer op Sani-Dump gewezen, al diverse andere zaken gehad, maar hier word je op een goede en duidelijke manier te woord gestaan en geholpen. Gewoon eerlijk advies en geen gedoe bij extra bestellingen. Netjes alles afgeleverd volgens afspraak. Carlo was een super hulp bij alle zaken waar twijfel over was.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt gedacht in mogelijkheden”
Door Nathalie van den Berg op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Persoonlijke begeleiding en er wordt de tijd genomen en meegedacht in mogelijkheden! Daardoor was alles wat we voor ogen te realiseren, met als resultaat een prachtige badkamer!
FOTO VAN NATHALIE VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in de vaandel”
Door Paul en Miranda op zaterdag 4 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer professioneel geholpen. Personeel neemt de tijd is vriendelijk en meedenkend geeft juist advies op maat. Service staat hoog in de vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Alex op zaterdag 7 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer goed geholpen bij het kiezen van alle badkamer meubels. Personeel heeft veel kennis en is erg vriendelijk en behulpzaam. Capelle aan den IJssel is veruit de beste sanidump waar we zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door K.v.Dorth op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Rotterdam
Wij hebben onlangs onze badkamer laten verbouwen. De onderdelen hebben we bij Sanidump Rotterdam gekocht. Nou gaat het met zulk soort verbouwingen nooit alles in 1 keer goed. Ook wij hebben dat ondervonden, maar de manier waarop het personeel van Sanidump de problemen heeft opgelost verdiend alle waardering. Hierdoor is onze badkamer binnen de geplande tijd gerealiseerd.
Mijn ervaring is na een badkamer aan een klant verkopen, de service misschien wel belangrijker is. En daar hebben ze prima aan voldaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rick Meinders op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Almere
Zeer goed advies gehad van Carlo. Heeft goed met ons meegedacht en de tijd genomen voor ons. Qua levering zat niet alles mee, maar Carlo heeft dankzij zijn goede lijntjes met de leveranciers voor snelle mooie oplossingen gevonden
FOTO VAN RICK MEINDERS
Reactie of foto toevoegen
“Top service en nazorg”
Door Zorgdrager op woensdag 6 sep 2023 23 | vestiging Zwolle
Voor een totale renovatie van onze woning, hebben wij het sanitair bij Sani-dump gekocht. In het proces van bestellen van heel verschillende artikelen is het niet makkelijk altijd alles geheel te overzien. Als er iets op aanwijzing van de aannemer veranderd of gewijzigd moest worden was dit nooit een probleem. De service en nazorg is echt top. Communicatie via telefoon of email gaat snel en wordt altijd opgevolgd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dhr Span op maandag 14 aug 2023 23 | vestiging Zwolle
We hebben onze badkamermeubels, kranen en tegels gekocht. Zeer mooi allemaal. Verschillende sanitaire winkels afgegaan, maar Sanidump was voor ons toch het mooiste. We hadden tegels besteld die eigenlijk niet direct in het assortiment van Sanidump zat. Een klein foutje bracht ons toch de verkeerde stenen waardoor we last minute nieuwe badkamer tegels moesten zoeken. Door de hulp en toewijding binnen Sanidump hebben we, zelfs net vóórdat alle fabrieken de zomerstop in gingen, nieuwe stenen gekozen. Alleen nog één moeilijkheidsgraad, het was vrijdag en de maandag erop ging alles dicht dus. De collega's van Sanidump hebben zelf op en neer gereden om voor ons de tegels te halen in het noorden van het land. Daar zijn we heel blij mee. Sanidump is goed te bereiken. Goed contact gehad met René en collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door h bakker op vrijdag 11 aug 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk, prima kennis van de producten, snelle levering, alles volgens afspraak en 65% goedkoper dan een vergelijkend bedrijf. Naam dekt de lading 100%.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Silvia Knol op dinsdag 8 aug 2023 23 | vestiging Almere
Veel verschillende producten gekocht. Dat was eerst niet het plan, maar door de grote parate kennis van adviseur Carlo werden we zo goed geïnformeerd over de verschillende producten dat we heel makkelijk keuzes konden maken wat bij ons past. Heel klantvriendelijk en niets lijkt Carlo teveel. Elke keer bereid om mee te denken en verschillende opties uit te zoeken. Echt top! Raad iedereen aan om een bezoek te brengen aan dit filiaal.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Inge Kok op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Goes
Ben goed geholpen en ben heel tevreden over de artikelen.
FOTO VAN INGE KOK
Reactie of foto toevoegen
“Materialen voor ons toilet verbouwing”
Door Peter en Nancy Oostveen op donderdag 27 jul 2023 23 | vestiging Zwolle
Mijn vrouw en ik waren lang op zoek naar materialen om ons toilet te verbouwen. In ons hoofd hadden wij wel een ontwerp echter bleek het uitzoeken van de juiste kleurstelling erg lastig. Je moet er tenslotte nog jaren tegenaan kijken. Een aantal weken geleden kwamen wij uit bij Sanidump Zwolle en waren wij hier nou maar direct naartoe gegaan. Direct bij binnenkomst werden wij zeer hartelijk ontvangen en niet van dat opdringerige gedoe maar gewoon heel natuurlijk. Wij voelden ons hier meteen thuis. Nadat wij wat rond waren gelopen kwam er een super aardige vrouw naar ons toe en vroeg ons of wij eruit kwamen. Wij vertelde haar over onze kleurtwijfeling en meteen werd er een kleurexpert bijgehaald. Daar stonden wij dan met ons vijven gebukt over meerdere wand en vloertegels en het ene goede idee na het andere werd ons getoond in een zeer ongedwongen sfeer. Eigenlijk werd het super gezellig. Uiteindelijk kwamen wij tot een keuze. Beide dames hebben echt de tijd voor ons genomen en het advies dat wij van hen hebben gekregen was oprecht. Niet meteen het allerduurste maar gewoon iets dat bij elkaar past. Daarnaast merkten wij al snel hoe goed de onderlinge sfeer is. Iedereen heeft nog wat voor elkaar over en dat zie je terug in de manier waarop wij zijn geholpen. 1 van de dames maakten voor ons een 3D ontwerp en met alles werd rekening gehouden. Bakje koffie erbij en ook nu weer alle tijd voor ons. De kraan en het bijpassende fonteintje was snel uitgezocht. Onze ervaring met Sanidump is echt fantastisch. Superlief personeel dat je zelden ziet. Ook de aftercare is echt top. Wij wilde een paar dagen later nog een kleine wijziging doorvoeren en ook dat was geen probleem. Hier wordt niet in problemen gedacht maar juist in oplossingen. Sanidump Zwolle, jullie zijn allemaal toppers en onze badkamer kopen wij zeker bij jullie. Wij kijken uit naar het volgende bezoek.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jan Bontenbal op zondag 23 jul 2023 23 | vestiging Spijkenisse
Goed geholpen met ontwerp van badkamer. Materialen op tijd geleverd. Problemen met de spiegel uiteindelijk goed opgelost. Nabestelling snel en met goede service geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“We gaan genieten van onze mooie badkamer”
Door Vanes op zaterdag 8 jul 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eind 2022 bij de Sanidump langs geweest voor een 3D tekening van de badkamer. We zijn geholpen door Ton. Hij nam goed de tijd om uit te zoeken wat we wilden (en niet wilden). Omdat we een heel goed gevoel erbij hadden, zijn we akkoor gegaan met de aankoop van badkamerspullen voor onze badkamerrenovatie. Van Ton hebben we enkele visitekaartjes gekregen van badkamerinstallateurs. Uiteindelijk in zee gegaan met https://montastuc.nl/reviews/. Geen spijt van gehad, zowel niet van Sanidump als van Montastuc. Spullen zijn netjes op de afgesproken tijd en correct geleverd. Ton heeft zelfs nog contact gehad met Montastuc om alles in goede banen te leiden. Ook heeft hij gebruiksaanwijzingen van onze spullen toegestuurd. Bedankt voor je hulp, Ton! We gaan genieten van onze mooie badkamer.
FOTO VAN VANES
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Daniëlle Bruinenberg op woensdag 21 jun 2023 23 | vestiging Zwolle
Superservice. Wij hadden 2 pakken tegels gekocht voor de achterwand van het toilet. Nu wilde van het eerste pak de tegels naar ons idee niet goed breken/niet mooi geslepen worden. Hierop hebben wij contact gezocht met sanidump Zwolle waarbij we direct goed en snel geholpen werden. We mochten het ene pak dat we over hadden meenemen naar de winkel en twee nieuwe pakken van een ander soort tegel mee naar huis nemen. Hoefden niks extra betalen. Supersnel geregeld en heel fijn opgelost !
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren enorm goed naar je wensen”
Door Faber op dinsdag 20 jun 2023 23 | vestiging Zwolle
Badkamer laten intekenen en besteld. Onwijs goede service luisteren enorm na je wensen. Staan voor je klaar en enorm behulpzaam van begin tot eind. Zijn ze enorm dankbaar voor het helpen van ontwerpen van onze droom badkamer.
FOTO VAN FABER
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak geleverd”
Door P.B.van der Vlist op vrijdag 16 jun 2023 23 | vestiging Rotterdam
Professioneel en vriendelijk bedrijf. Complete badkamer gekocht en alles is volgens afspraak op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door De Witte op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Goes
Wij hebben een complete badkamer gekocht. De verkoper wist echt wat hij verkocht en hielp ons adviseren. Gaf ideeën en tips. Luisterde ook goed en kwam tegemoet aan onze wensen. Maakte meteen 3D tekening om het te visualiseren. Bij vragen goede bereikbaarheid van desbetreffende verkoper altijd behulpzaam. Niks te veel. Levering verliep volgens afspraak. Alles compleet. Wij waren super tevreden en onze badkamer is mooi geworden.
FOTO VAN DE WITTE
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Immy Schreuder op dinsdag 23 mei 2023 23 | vestiging Groningen
Ik heb alle materialen voor badkamer en toilet hier gekocht. Ben goed geholpen en heb goede adviezen gekregen.Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en goede kwaliteit producten.
FOTO VAN IMMY SCHREUDER
+ Toon extra foto van Immy Schreuder
+ Toon extra foto van Immy Schreuder
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk advies”
Door Ria Nolting op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Almere
Personeel met verstand van materialen en geven duidelijk advies. Zijn ook erg behulpzaam en heel erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Een top winkel”
Door Alex op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Goed geholpen door Patrick, nam alle tijd voor ons, en samen prachtige meubels uitgekozen! Top winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd advies en retour niet mogelijk”
Door Verbeek op woensdag 10 mei 2023 23
Advies gekregen voor aanschaf sanitair, waaronder drain en douchewand. Helaas advies niet al te best geweest. Drain bleek niet te passen en douchewand te klein. Als je dan probeert deze materialen te retourneren in de originele verpakking, dan geeft Sanidump niet thuis onder het mom "de verpakking is open geweest, nemen we niet terug". Daar gaat dan bijna €2.000,00!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het resultaat”
Door Arjan Kesselaar op zondag 16 apr 2023 23 | vestiging Goes
Onlangs is onze badkamer gerealiseerd. We zijn ontzettend goed geholpen en er is zorgvuldig met ons meegedacht. Zeer oplossingsgericht. We zijn ontzettend blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Gert & Marte op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Drachten
Na diverse zaken bezocht te hebben, toch maar eens binnen gelopen bij Sanidump Drachten. Vanaf het 1e moment een goed gevoel bij Peter. Hij heeft alle tijd genomen voor onze wensen en meerdere momenten hebben we afgesproken om alles door te nemen. Na een kleine 3 maand waren we eruit en zijn we tot een voor ons goede prijs gekomen. Nadat in 1e instantie de installateur had afgezegd, was er vanuit Peter ook alle begrip om met ons mee te denken hoe en waar alles op te slaan. Gelukkig hadden we snel een nieuwe installateur en ging alles toch nog via planning.
Tijdens en na de installatie ook bereikbaar voor een paar kleine "problemen" en alles werd direct naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn super blij met het eindresultaat en kunnen Peter en zijn team van harte aanbevelen.
FOTO VAN GERT & MARTE
+ Toon extra foto van Gert & Marte
+ Toon extra foto van Gert & Marte
+ Toon extra foto van Gert & Marte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Alex Looijenga op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Drachten
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Peter van Opzeeland. Binnen 3 uren heeft hij ons voorzien van goede adviezen en ons zonder aan te dringen een prachtige badkamer en toilet verkocht. Ook na de verkoop konden we terecht met onze vragen, dus ook een prima service. Ook zeer tevreden over Onderhoudsbedrijf ANBRO uit Burgum die de badkamer en toilet heeft geplaatst. Kortom: we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN ALEX LOOIJENGA
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Arjan Grip op zondag 2 apr 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gehele badkamer en wc gekocht. Fijn geholpen met deskundig advies.
FOTO VAN ARJAN GRIP
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Familie van T op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Drachten
Wat fijn om in filiaal Drachten een badkamer uit te zoeken. Prima service, goed meedenkend en ruime keuze tegen schappelijke prijzen. Zeer blij mee.
FOTO VAN FAMILIE VAN T
+ Toon extra foto van Familie van T
+ Toon extra foto van Familie van T
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Roosendaal
Ik heb onlangs een badkamer en toilet gekocht bij Sanidump, en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring. Allereerst was ik in de oriënterende fase en hierin werd ik goed geholpen om me wegwijs te maken in de wereld van badkamers en toiletten. Bij het tweede bezoek aan de winkel hebben we een 3D-tekening van de badkamer en het toilet gemaakt met behulp van een computerprogramma. Dit was erg handig om het eindresultaat te visualiseren en heeft me geholpen om betere beslissingen te nemen. Na de aankoop werd er goed meegedacht over de bezorging, en er was veel mogelijk. Tijdens de bouw van de badkamer ben ik op verschillende problemen gestuit, zoals het moeten ruilen van producten. Gelukkig dachten de medewerkers van Sanidump goed met me mee en hebben ze me geholpen om deze problemen op te lossen. Ook ben ik zeer tevreden over het contact met de medewerkers. Ik werd altijd vriendelijk ontvangen en zij hadden oprechte interesse in de voortgang van mijn project. Mijn volgende badkamer en/of toilet zal ik opnieuw bij Sanidump kopen.
FOTO VAN JOS
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door De kok op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Service en vriendelijkheid personeel was prima. Ook de levering was netjes en klantvriendelijk! Aandachtspunt is de voorlichting op 'technisch' gebied bij de aanschaf. Men zou meer vragen moeten stellen en een leek bewust moeten maken wat mogelijk is en wat niet. En minder van 'u vraagt, wij draaien'. Nu hadden we een kritische aannemer die soms niet begreep waarom we bepaalde zaken hadden gekocht waardoor we nog onderdelen hebben moeten ruilen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Terke van Wagtendonk op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer prettig geholpen met het kiezen van de badkamer. En na de verbouwing hebben we een geweldige service gehad. De radiator bleek de verkeerde kleur en is vervangen en opgehaald bij ons thuis. Nadat we de tegels hadden gecontroleerd zijn de beschadigde tegels ruimschoots vervangen. En de wasbak plug kon ook geruild worden voor een andere kleur. Super service, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door gert-jan loevezijn op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Cruquius
Top geholpen, kwamen voor een douche slang en kop. Blijkt er nog 2 jaar garantie op te zitten. De mevrouw van after sale heeft het in orde gemaakt binnen 1 dag. Tevens super geholpen met het uitzoeken voor onze nieuwe wc.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie k op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Drachten
In het bezit van een klushuis en om die reden vaste klant bij Sanidump. Zeer tevreden over de service en communicatie. De spullen zijn van goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Francisca van der Pluijm op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Spijkenisse
Heel goed geadviseerd. Ook rustig de tijd om te kijken en beslissen. Misten 1 ding in de bestelling maar dat werd super goed op gelost.
FOTO VAN FRANCISCA VAN DER PLUIJM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door l veldhuizen op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Rotterdam
onze ervaringen zijn van sanidump overweldigend. zeer goed geholpen door personeel. het bezorgen van onze badkamer spullen zijn super netjes geleverd.
we zijn super trots bedankt.
FOTO VAN L VELDHUIZEN
+ Toon extra foto van l veldhuizen
+ Toon extra foto van l veldhuizen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Jan Merjenberg op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Zwolle
Aanrader! Prachtige badkamer aangeschaft. Zeer professionele adviseurs met kennis van zaken. Uitstekend geadviseerd. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment tegen zeer concurrerende prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door Luz Acosta op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanaf de eerste afspraak goed geholpen met het uitwerken van onze plannen / wensen. Ze denken heel goed mee en geven advies over dingen waar je zelf niet opkomt, want ja dit is niet mijn expertise. Dus zo fijn om vakkundig advies te krijgen. En verder nazorg traject is uitmuntend! Alle medewerkers zijn heel oplossend gericht en denken goed mee. Echt top! En in het bijzonder wil ik Micha bedanken voor zijn hulp en klantgerichtheid.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door GR te Capelle aan den IJssel op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede winkel: prima assortiment tegen een goede prijs. Vriendelijke en professionele medewerkers. We zijn goed geholpen en goed geslaagd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Paul op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Woerden
Na heel veel badkamer winkels bezocht te hebben kwamen we uiteindelijk bij Sanidump in Woerden uit. Waarom we er niet meteen naartoe zijn gegaan weet ik niet, misschien zoiets van weer zo'n prijsvechter, maar niets was minder waar. Het voordeel was wel dat we wisten wat we wilde hebben. We werden zeer vriendelijk geholpen, al de keren dat we zijn geweest, en dat waren er best veel. Bij ons eerste bezoek werd er gelijk een tekening gemaakt van hoe we de badkamer wilde hebben om een eerste indruk te krijgen. Er is een mooie grote showroom waar alles te vinden is, alle A-merken zijn te leveren. Helaas viel er over de prijs niet veel te onderhandelen maar deze zijn zeker concurrerend met de internet prijzen.
Het duurde nog wel even voordat we met de verbouwing begonnen wat goed uitkwam want niet alles was direct leverbaar. 1 minpuntje vond ik wel dat het niet thuis afgeleverd kan worden. Ik kan me ook niet meer herinneren dat we het hier over hebben gehad met het opmaken van de offerte. Dit was een verrassing op het moment dat ik gebeld werd dat de spullen opgehaald konden worden. Voor ons gelukkig geen probleem want we hadden beschikking over een vrachtwagen met laadklep. Helaas was op het laatste moment de bovenplaat van het badkamer meubel niet leverbaar, dit werd ook goed opgelost we kregen tijdelijk een andere.
Wat je ook vaak hoort dat als je iets besteld hebt dat niet meer veranderd kan worden, ook dit ging gelukkig goed. We wilden toch liever een ander merk frame voor het toilet en dit was geen probleem, deze konden we gewoon omruilen voor een ander merk. Al met al zeer goed gevoel over de aankoop, vriendelijke verkoper en tot nu toe zeer goede service.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Stephan op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Amsterdam
Nice during sales cycle; but once you paid, there is 0 service. Items not being delivered and no advance notice. Some items wrongly delivered and no reaction after complaint. I also tried to return an item an got no reaction after 10 days (though they claim they will contact within 3bd). The contractor recommended by Sanidump turned out to be a scam, worked for 4 hours and then basically disappeared! Still owes me the down payment! Do yourself a favor and stay away!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door René Posma op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Heel fijn geholpen en geïnformeerd over alles! Prima zaak. Vooral dank zij Leroy!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door D van Splunter op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vakkundig geholpen, vriendelijk, meedenken met je. Mooi assortiment tegels. Bij ophalen hebben ze alles voor me in de auto gelegd. Een voorbeeld voor andere bedrijven deze zaak. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Van Doorn op maandag 9 jan 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Onlangs in Hoogeveen bij Sanidump laten adviseren in combinatie met een 3d tekening. Wat een verrassend ontwerp en goede adviezen. Niet opdringerig, je voelt je echt op je gemak! Badkamer uiteindelijk aangeschaft en zeer tevreden. Leuk en gezellige medewerkers. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Naomi en René op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Goes
Zeer goed geholpen door Jasper. Na eerst in de vestiging in Middelburg te zijn geweest en daar niet konden slagen voor onze badkamer lukte dit in Goes wel. Jasper gaf ons duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden van badmeubels, kasten, douchecabines, baden en kranen. Er werd ruim de tijd voor je genomen, uiteindelijk flink wat afgenomen en werd er een mooie prijs voor ons gemaakt. Bij vertrek starte onze auto niet. Jaspar heeft ons toen geholpen met startkabels. Nog bedankt daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Marloes op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Spijkenisse
Onlangs heb ik tegels voor mijn nieuwe toilet aangekocht. Helaas kwamen we één tegel tekort. Door het vriendelijke personeel is er voor mij een hele klantvriendelijke /service gerichte oplossing verzorgt. Mijn dank is groot!
Reactie of foto toevoegen
“Proces retourbetaling niet goed geregeld”
Door Jeroen op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Zaandam
- verkeerd product gekocht op basis van Sani-Dump adviseur (kan gebeuren), artikel dus maar even terugbrengen.
- winkel gesloten op dagen dat de sanidump website en het bord aan de voordeur aangeeft dat ze open zouden zijn, dus voor een gesloten deur.
- bij retouren geen retourpinnen maar een retourformulier om geld terug te krijgen, verwachte duur 10 dagen.
- uiteindelijk neemt het meer dan 1 maand in beslag om geld terug te krijgen, geen enkele duidelijke update vanuit sanidump over wanneer het geld dan wel overgemaakt gaat worden.
- continue excuses (drukte, we hebben het doorgegeven, het geld is overgemaakt, boekhoud team in Curaçao waardoor dingen langer duren, internationale overboeking) en afspraken over terugbellen worden niet nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor de nieuwe badkamer”
Door Remco op zaterdag 26 nov 2022 22 | vestiging Alkmaar
Zeer goed advies gehad van Rogier. Snelle levering en alles volgens de afspraken voor onze nieuwe badkamer. Tegels, meubels, douche en alle toebehoren. Volgende keer zeker weer naar Sani-Dump in Alkmaar. Gewoon top.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe en mooie badkamer”
Door Ellen van Zimmeren op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Roosendaal
Onze ervaring met Sani dump in Roosendaal is heel goed. We vonden het fijn dat er veel tijd was om onze vragen te beantwoorden. Dit alles op een professionele en gemoedelijke manier. Daardoor hebben we goede keuzes kunnen maken en zijn we nu blij met onze nieuwe en mooie badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Het is geweldig mooi geworden”
Door Jawie op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Groningen
Een hele goede service en meedenken van de medewerkers. Wij zij ontzettend blij met onze nieuwe badkamer, het is echt geweldig mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Riet hendriks op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tegels, badmeubel, inbouwtoilet, inloopdouche met bijbehorende zaken, kranen en allerlei accessoires. De bediening was zeer correct en zeer klantvriendelijke, complimenten voor Mischa en Michael.

Aanvulling 5 februari 2023:
De levering van de goederen verliep ook perfect. De bezorgers waren zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Super badkamer”
Door Van Veen op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Super badkamer dankzij deze top medewerkers. Ik beveel iedereen deze zaak aan.
Ga je voor service? Dan ben je hier op het goede adres.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is prachtig”
Door cindy op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Bij Sanidump Utrecht gelijk bij de 1e afspraak alles gevonden wat ik wilde. Prima geholpen door de medewerkers en een mooi 3D ontwerp voor de nieuw te realiseren badkamer gekregen. Tussendoor een paar keer de order aangepast omdat ik o.a een andere kleur kranen en maat badmeubel wilde. Via sanidump twee nrs gekregen van aannemers. De 1e heeft nooit meer wat van zich laten horen na een huisbezoek om de oude badkamer te bekijken. De 2e. Wouters Vastgoed & Bouw kwam als een geschenk uit de hemel. Ontzettend goed meegedacht, tenslotte in overleg met de aannemer er voor gekozen een stukje van de slaapkamer bij de badkamer te trekken waardoor de tekening voor de badkamer ook moest worden aangepast. Sanidump is hier gelijk mee aan de slag gegaan. Bij levering van de spullen wel een verkeerde kleur Rowe (ipv rvs geborsteld gewoon rvs) gekregen. De afvoerplug voor de waskom was te groot en de kleur bedieningsplaat voor het toilet was rvs mat. De Rowe is zonder probleem omgeruild, ik moest die wel zelf ophalen maar daar heeft de aannemer goed in meegedacht en geholpen. De juiste kleur bedieningsplaat heb ik zelf ergens anders gekocht en de afvoerplug voor de waskom ook. Het bijbestellen van tegels bij Sanidump ging vlot en probleemloos. Het toilet van grohe was wel even een dingetje, bij het spoelen spatte water over de rand, volgens google een bekend probleem bij dit type. De aannemer had hier een goede oplossing voor en heeft een flowmanager in het bouwreservoir geplaatst. Hiermee was het probleem verholpen. De aannemer heeft wonderen verricht. De werklui waren erg enthousiast over de goede kwaliteit tegels die ik bij Sanidump heb gekocht, dat maakte het betegelen een stuk makkelijker voor ze. Het eindresultaat is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droombadkamer”
Door Fam Suurd Assen op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Prima advies en ondersteuning met het samenstellen van de badkamer. Communicatie van tegelleverancier was minder maar daar kan Sanidump niks aan doe. Helaas bleek er wat breuk te zitten in de wandtegels maar binnen 3 dagen nieuwe tegels ontvangen al met al dus klasse geregeld. En wij durven te zeggen dat we onze droom Badkamer hebben gerealiseerd.
FOTO VAN FAM SUURD ASSEN
+ Toon extra foto van Fam Suurd Assen
+ Toon extra foto van Fam Suurd Assen
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Anny Degens op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Spijkenisse
In 2007 een complete badkamer met bubbelbad, douche, wastafel en toilet gekocht bij Sanidump. Nog steeds zeer tevreden met alles. Na zoveel jaren werden de douche-strippen van de glazen deuren een beetje lelijk. Het personeel heeft moeite gedaan om na zoveel jaren de zelfde te achterhalen. Is gelukt. Tot mijn verbazing was deze vervanging gratis. Ik vind dit een super service. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor een nieuwe toilet”
Door Wil op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Spullen voor nieuw toilet gekocht, fijn geholpen door iemand met verstand van zaken.
Alles duidelijk te zien in goede showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van sanitair en badmeubels”
Door Evelien Kamperman op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Sliedrecht
Klantvriendelijk, meedenkend, goede kwaliteit van uitleg voor mij (23 jaar) mijn 1e eigen huis. De aannemer had eerder spullen nodig, kon gewoon opgehaald worden. top gedaan, bedankt voor alles Jeroen
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Henk Korteweg op dinsdag 27 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed en netjes geholpen, goede uitleg en echte vakmensen die weten hoe en wat je allemaal in de badkamer nodig hebt. Toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Carola op maandag 12 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben super geholpen door Michael. Dacht met mij mee. Hij heeft kennis van zaken. Ik heb een mooie inloopdouche, badmeubel, spiegel, radiator, kraan en tegels met behulp uitgezocht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de service”
Door Hein Stoops op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel blij met de spullen, service, meedenken, installatie. Totaalpakket waar wij nog jaren plezier van gaan hebben (en geen enkele vertraging met aanleveren of installeren, dat is ook wel eens anders ;-) ).
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Gerry op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een complete badkamer hier gekocht en zijn heel goed geholpen. Wij hadden twee glaswanden besteld waarvan de maten niet goed waren. Na telefonisch contact is dit snel opgelost. Vandaag nog even een extra tegel opgehaald voor de badkamer. Top service en gezellig bedrijf met vakmensen.
FOTO VAN GERRY
Reactie of foto toevoegen
“Alles conform afspraak”
Door Harry van der Zee op zaterdag 27 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super goed advies. Klantgericht, vriendelijk en communicatief. Alles conform afspraak. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken over de geleverde service”
Door Daisy op zondag 21 aug 2022 22 | vestiging Gouda
Alle sanitair voorzieningen bij Sani-Dump aangeschaft. Uiterst klantvriendelijk, nemen de tijd en denken met je mee. Ook een 3D tekening van de badkamer helpt bij het visualiseren van het totaalplaatje. Zeer te spreken over de geleverde service. Ruim assortiment, kwaliteit producten voor een nette prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Erik Verberg op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Wijchen
wij hebben recentelijk zeer positieve ervaringen met Sanidump Wychen. Na bestelling van materiaal voor een inloopdouche (decowand,vloerplaat en alle accescoires), bleek bij montage dat we een "hobbel-bobbel grondplaat" en een wandpaneel met krassen hadden. Na telefonisch contact heeft de vestiging deze zaak direct opgepakt, is zelf actief gaan bellen met fabrikanten en binnen een paar dagen waren we verzekerd van vervangende exemplaren. Hulde voor deze snelle en adequate service en de directe betrokkenheid. Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edith op woensdag 3 aug 2022 22 | vestiging Zwolle
Aanrader! We hebben voor badkamer en toilet spullen gekocht bij sanidump Zwolle. Mooie kwaliteit! Al direct werd meegedacht en konden we zelfs ook een partij tegels kopen die er nog lag en voldoende was, met een mooie korting. Verder bleek de aansluiting van de waskom in het 30-er jaren huis lastiger dan verwacht. Ook hierbij werd actief meegezocht naar de juiste oplossing. Petje af voor Patrick en zijn vrouwelijke collega ( naam weet ik helaas niet meer) die heel klantgericht zijn . Absoluut een fijn adres om badkamerspullen te kopen. Én nu zelfs ook keukens zag ik recent. Aanrader!
REACTIE VAN EDITH
Foto fonteintje en kraan
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jan Smits op dinsdag 26 jul 2022 22 | vestiging Veghel
Voor de renovatie van de badkamer en de toiletten goede ervaring gehad met Sani-Dump Veghel. Goed en snel contact, denken mee en als er onverhoopt iets mis gaat, doet men er alles aan om dit zsm op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Menno op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een jaar nog elke dag aan het genieten van onze badkamer van Sani-Dump! In Capelle a/d IJssel geholpen door vriendelijk personeel, welke heel goed met ons mee dachten en echt de tijd voor je nemen.
FOTO VAN MENNO
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en mooie spullen”
Door H Knegtering op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Zeer goed geholpen met de badkamer, zonder problemen bestelling aanpassen of omruilen. Goede service en mooie spullen.
FOTO VAN H KNEGTERING
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 1 jaar”
Door Jan Aart op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Woerden
Zeer goede service ook toen na meer dan een jaar een onderdeel bleek te missen werd dit direct en kosteloos meegegeven.
Reactie of foto toevoegen
“De badkamer ziet er nu weer tip top uit”
Door Dennis op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Gouda
Vanwege een lekkage die gerepareerd moest worden hadden we snel spullen nodig voor de badkamer. Na eerdere goede ervaring met Sani-Dump Woerden waren we ditmaal naar de locatie Gouda gegaan. Na vriendelijk te zijn ontvangen en te hebben rondgekeken zijn we om tafel gaan zitten om te kijken naar de haalbaal (levertijd plus financiën). Dit was fijn want dan wisten we waar we aan toe waren en hebben we de juiste keuzes kunnen maken. De badkamer ziet er nu weer tip top uit.

Eerdere review van 30 juni 2021"Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer wel een opknap beurt kon gebruiken. Omdat we de vorige keer een zeer goede ervaring hadden met Sanidump Woerden zijn we daar weer naar toegegaan. ook dit keer zijn wij zeer tevreden over de service. Ze namen alle tijd voor een tekening, goede begeleiding bij het uitzoeken van het materiaal en voelde ons niet gedwongen om te tekenen. Na de bestelling hadden we wat plannen aangepast waardoor we nog wat meer tegels moesten bij bestellen ook dit was zo geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat onze schuifdeur pas later kon worden geleverd. Top dank jullie wel.

Eerdere ervaring van 18 september 2019: We hebben een complete badkamer gekocht van sanitair tot tegels. We zijn heel prettig geholpen tijdens de ontwerpfase is alle tijd voor ons genomen, werd er goed meegedacht en werden de keuzes zichtbaar gemaakt op het grote scherm. Dit was heel fijn omdat we hierdoor een goed beeld kregen. Ook was het heel fijn dat het geen opdringerige verkoop was en we rustig konden nadenken. Ook na de aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden van de te verwachte levertijd en na de levering was het ook geen probleem nog extra tegels bij te bestellen.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerinventaris en tegels”
Door Hannie & Otto Wursten op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een badkamerinventaris plus wand- en vloertegels gekocht, waarbij Sanidump prima adviseerde. Wat ons het meest aangenaam heeft getroffen is dat er van Sanidump geen druk is ervaren en dat wij alle gelegenheid kregen om in ons tempo keuzes te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor het meedenken”
Door Jan en Rita op maandag 6 jun 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Bij sani-dump Hoogeveen zijn we heel goed geholpen. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant. Bedankt voor het meedenken en zoeken naar een passende oplossing voor het verwerken van een oude gebint in het wastafelmeubel.
FOTO VAN JAN EN RITA
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fleur Zuidhoek op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Sanidump onze volledige badkamer aangeschaft. Van bad tot badkamermeubel, douche en spiegelkast tot wc. Wij zijn uiterst professioneel geholpen door Patrick. Hij begeleidde ons geweldig wanneer wij door de bomen het bos niet meer zagen. Waarom nou precies die douchedrain (omdat de verzekering geen dekking biedt bij lekkage bij die ander) en hoe kunnen we de (vrij kleine) badkamer handig indelen? Heel prettig dat er een 3D-tekening werd gemaakt die je met link kan doorsturen en op verzoek de specificaties van de badkamerspullen werden toegemaild. Zo kon de aannemer precies inschatten hoeveel tijd hij kwijt zou zijn met het plaatsen en wat hij nog nodig zou hebben. Toen wij aangaven dat er een bouwkraan gehuurd moest worden om de spullen over het huis te tillen werd heel flexibel meegedacht over de precieze levertijd en had ik app-contact met de leverancier. Snel contact, korte lijntjes daar hou ik van! Er ontbreekt nog 1 meubel omdat ze er de dag voor levering achter kwamen dat deze beschadigd was, maar deze wordt met spoed nageleverd. Ook super dus! Ik vind de Sani-Dump Zwolle een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door M.Huisman op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het verkoop team is zeer vriendelijk, erg meedenkend en helpt mee om tot een prachtig ontwerp te komen, en dat alles was ook nog een financieel gezien zeer aantrekkelijk!
FOTO VAN M.HUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ingrid op zaterdag 14 mei 2022 22 | vestiging Roosendaal
Totale inrichting voor badkamer en wc gekocht. Van tegels tot badkamermeubel,wc's, fontein, kranen enz. Super geholpen! Denken perfect met je mee! Dit filiaal is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“A merken en uitstekende service”
Door Fam de Groot op woensdag 20 apr 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij hebben hier een tijdje geleden onze nieuwe badkamer gekocht. Het werkt heel simpel. Sanidump maakt een prijs voor de goederen en de aannemer maakt een prijs voor zijn werk. Simpel. Wij waren eerst naar wooning geweest maar kregen een heel opdringerig gevoel van hun. Wij zouden bij wooning hun huismerk krijgen en waren de kosten voor hun aannemer heel vaag. En ondanks de vermelding van ons budget kwamen hun met een prijs aan (na onderhandelen) van 28.000 euro aan. Toen kwamen wij bij sani dump. Simpel, kosten sanidump + kosten aannemer 16.000 euro. En dan heb je wel de grote merken in huis. Na het plaatse 1x een kleine storing en werd perfect opgelost. Sjapoo! steek ik 12.000 euro in mijn zak, heb ik de A merken in huis en ook nog een uitstekende service! Goed gedaan mannen van de vestiging rotterdam.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door j. ter Avest op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Zwolle
Deskundig, vriendelijk, mooie producten voor een nette prijs, top service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door R.W. Van Tol op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Twee jaar geleden van alles gekocht voor badkamer en toilet. Uitstekend geholpen en prima spullen. Nadien 2 keer klein probleempje gehad. Prima verholpen, kosteloos. Arno was ons primair contact. Zo zouden er meer van moeten zijn.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
  Aalsmeer (11 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297-500400
  Alkmaar (14 ervaringen), Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, tel 072-3036400
  Almere (21 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036-5291634
  Amersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033-2585779
  Amsterdam (12 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020-8903444
  Apeldoorn, Kanaal Zuid 72b, 7332 BC Apeldoorn, tel 055-3033900
  Bergen op Zoom (27 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7, 4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164-210740
  Breda (7 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076-5937100
  Capelle aan den IJssel (54 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010-4585117
  Cruquius (8 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023-2041004
  Delft (12 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015-8908909
  Den Haag (8 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070-4129442
  Drachten (37 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512-513440
  Elst GLD (6 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481-225006
  Goes (8 ervaringen), Anthony Fokkerstraat 4, 4462 ER Goes, tel 0113-408080
  Gouda (2 ervaringen), Hanzeweg 4c, 2803 MC Gouda, tel 0182-719000
  Groningen (29 ervaringen), Protonstraat 20e, 9743 AL Groningen, tel 050-2011422‬
  Hoogeveen (42 ervaringen), Industrieweg 25e, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528-202282
  Leeuwarden (15 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058-8452354
  Leiderdorp (27 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071-8909505
  Middelburg (8 ervaringen), Klarinetweg, 4337 RD Middelburg, tel 0118-551080
  Nuenen (6 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040-2913089
  Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) (14 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6c, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186-229000
  Purmerend, Voltastraat 1, 1446 VA Purmerend, tel 0299-351771
  Roosendaal (25 ervaringen), Oostplein 17b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165-520242
  Rotterdam (30 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010-8925919
  Sittard (2 ervaringen), Nusterweg 88d, 6136 KV Sittard, tel 046-2400010
  Sliedrecht (12 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184-416946
  Spijkenisse (33 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181-613319
  Terneuzen (5 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51a, 4538 AN Terneuzen, tel 0115-745323
  Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013-5821391
  Utrecht (19 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030-3100960
  Veghel (9 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413-366212
  Vlaardingen, Gerard Burgerlaan 12, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010-3046565
  Wijchen (9 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024-8909009
  Woerden (22 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348–447006
  Zaandam (30 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075-6167322
  Zaltbommel (2 ervaringen), Van Voordenpark 17a, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418-721202
  Zoetermeer (41 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079-3603758
  Zwolle (34 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038-7370067
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.