Feedback
9,4

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 706 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren541 ervaringen
4 sterren112 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Per vestiging:
“Heel tevreden”
Door Wim en Esther Schotman op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben dit najaar onze badkamer en onze wc's laten renoveren. Na wat zoekwerk hebben wij uiteindelijk het sanitair gekocht bij Sani-dump in Amersfoort. Kwaliteit voor een goede prijs. Wij hebben de wc's en badkamer laten plaatsen door Ed van de Bovenkamp. In drie weken tijd zijn badkamer en wc's volledig gerenoveerd. Topkwaliteit, binnen het afgesproken budget en door vriendelijke en kundige vakmensen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jellie Bron op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Goed geluisterd en meegedacht... badkamer spullen compleet en op tijd geleverd. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Elles op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Wat voor mij belangrijk was bij het uitzoeken van tegels en sanitair voor mijn badkamer , was dat alles bij elkaar zou passen en daarbij was de hulp van Sanidump, Bergen op Zoom van grote waarde. Daarbij waren goede merken en goed advies voor mij erg belangrijk. Zo kwamen we tot een mooi geheel waar iedereen trots op zou zijn. En kleine rustige badkamer voorzien van alles wat men nodig heeft om optimaal te genieten . Ik ben blij dat ik voor Sanidump heb gekozen , waarbij vooral Eduard Frey me heeft bijgestaan met advies en samenstellen van alle benodigdheden. Ook ben ik ontzettend tevreden over Magfam klussenbedrijf . Door Gregor van Magfam, ziet mijn badkamer er perfect uit . Ik zou iedereen aanraden om zeker bij Sanidump te gaan kijken als men besluit een nieuwe badkamer uit te gaan zoeken.
FOTO VAN ELLES
De badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Moolenaar, D.G.E. op zaterdag 10 okt 2020 20 | vestiging Drachten
Bij het uitzoeken van een badkamerrenovatie werden we uitstekend geholpen door de medewerkers (Roberto). Omdat we niet precies wisten wat mogelijk was werd er prima meegedacht. Ook de 3D weergave van hoe het zou worden was van grote waarde. Een paar problemen met leveranciers (NIET de schuld van SaniDump!) werden adequaat en zonder bijkomende kosten opgelost. Chapeau voor de medewerkers in Drachten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Dennis van Menxel op zaterdag 10 okt 2020 20 | vestiging Woerden
Van een goede kennis kregen we de tip om naar Michel en Cees te gaan in Woerden. Met onze ideeën zijn we vanuit Den Haag naar Sani-Dump Woerden gereden. Bij aankomst kwamen Cees tegen en gingen met hem rustig in gesprek over onze plannen voor twee badkamers en twee separate toiletten. Onze inzichten heeft hij professioneel tot leven gebracht met hun software op een duidelijk groot scherm. Daarna zijn we stap voor stap de artikelen gaan uit zoeken om de badkamers en toiletten te verwezenlijken. Hierbij kregen we goede tips qua kwaliteit(-prijs) en gebruik. Bij de opevering van het huis stond alles netjes klaar. De diverse tegels die gebroken waren bij transport zijn super snel nageleverd zodat wij aan de slag kunnen. De communicatie met Cees en Michel heb ik als zeer prettig ervaren en een beetje humor is bij hen ook aanwezig. Ik kan jullie Sani-Dump Woerden super aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice bij complete badkamer”
Door John Kramer op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Woerden
Geholpen door een prima verkoper die ons advies gaf en op de computer een beeld gaf hoe het eruit kwam te zien dit was erg fijn. Het materiaal is van top kwaliteit en werd op tijd geleverd er was een pak tegels beschadigd en deze werd de volgende dag al vervangen top services.
FOTO VAN JOHN KRAMER
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Bart v d Wetering op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Veghel
ja fantastisch geholpen door iemand (Patrick) met verstand van zaken en kennis van de producten had alle aandacht en tijd voor ons, zelfs toen ik nog een klein onderdeel nodig van iets wat ik niet bij Sani-dump gekocht had werd ik goed en correct geholpen.

Aanvulling ontvangen 9 oktober 2020: Ik heb 2 hang toilets en een fonteintje en nog div.onderdelen gekocht iedere keer fantastisch geholpen ze zijn inmiddels geplaatst alles was in goede staat en het werkt allemaal perfect
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Marcel op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Bij toeval binnengelopen bij deze vestiging en meteen vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede ideeen voor de inrichting van de lastige badkamerruimte en voor een redelijke prijs geslaagd. Goede service en afspraken worden nagekomen.

Aanvulling ontvangen 5 oktober 2020: Wij hebben een complete badkamer en toilet inrichting aangeschaft. Deze is geleverd en door een ander bedrijf geïnstalleerd. We zijn erg blij met het resultaat.
REACTIE VAN MARCEL
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies levering duurder langer”
Door Reza op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Advies was uitstekend. De aanlevering van sommige onderdelen duurde echter erg lang. Tussen de eerst en laatste onderdeel, zat zeker ruim 4 weken tussen.
De bijbestelling van tegels, bij een van de medewerkers is prima gegaan. Maar toen we een week later hierover hadden gebeld, men wist er niks van. "de notitie waarop onze bijbestelling was opgeschreven was zoek geraakt."
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Michel Koudijs op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Woerden
De medewerkers zijn zeer vakbekwaam en leggen alles goed uit. Wij kochten een nieuw badkamerinterieur en ook een wandtoilet met fontein voor in de gang. Vakkundig advies in combinatie met professionele uitleg, wat wens je nog meer? Een scherpe prijs en die krijg je er dan met een glimlach bij. Kortom een absolute aanrader dit filiaal.
Onze aankopen werden ook nog eens keurig thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door Familie van Buren op zondag 20 sep 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht en zijn super tevreden. Over de klantvriendelijkheid. Ook de service is zeer goed. Iedereen denkt op een oplossende manier met je mee. Niets is teveel. Wat ons betreft verdienen jullie een 10

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Onze aankoop hebben we al opgehaald en door de aannemer gemonteerd. Alles verliep soepel ondanks wat vertraging door het coronavirus.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door ike en Mieke Musch op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Wij zijn naar Sanidump gegaan omdat we een veilige inloopbadkamer wilden. We werden daar heel goed geholpen en de verkoper begreep heel goed wat wij wilden. De tekening die werd gemaakt was meteen wat wij bedoelden. De badkamer is prachtig geworden en zeer vakkundig geplaatst. We raden iedereen aan om naar Sanidump te gaan omdat de prijs kwaliteitsverhouding ook heel goed is.
Reactie of foto toevoegen
“Niet aan afspraak gehouden”
Door Erich Jochems op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
k heb slechte ervaringen met Sanidump...zet Sanidump op de zwarte lijst. Ik heb slechte ervaringen met Sanidump omdat zij de retourgemeldeprodukten niet willen vergoeden ondanks dat ze aan de voorwaarden voldoen. 6 x gebeld en zou teruggebeld worden. Gebeurde dus niet. 1,5 maand aan het lijntje gehouden en dan een mail dat niets vergoed word. Te lang geduurd. Sanidump heeft zeker geen last van Corona gehad, blijkbaar. Zeer slecht bedrijf en ontzettend slechte service. Denk vanuit hunzelf, en niet zoals het hoort, vanuit de klant. Deze bedrijven moesten een verkoopverbod krijgen en op de zwarte lijst komen. Nu, na 12 dagen, bij bemiddeling, volgens contract, nadat zij getekend op papier, om binnen 10 werkdagen een bedrag terug te storten op mijn rekening, nog steeds niets teruggestort op mijn rekening. Het gaat, nota bene, om €339. Niet niks.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Familie Paans op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Een prachtige badkamer hebben we bij de Sani Dump gekocht. De gesprekken, het advies en de levering was super. We hebben de badkamer zelf geplaats, wat naar ons idee goed was gelukt. Heerlijk wat genoten van een prachtige badkamer. Maar helaas na een maand gebruik scheurde de douchebak. Omdat de douchebak heel gemonteerd is en pas later is gaan scheuren doen Sanidump en fabrikant (Ideal Standard) niets. Ze nemen niet eens de moeite om even te komen kijken. Na lang aandringen kunnen we voor een gereduceerd tarief een nieuwe douchebak kopen. Het voortraject was super! maar als het service aankomt weet ik niet of ik nog eens spullen ga kopen bij Sani Dump.
FOTO VAN FAMILIE PAANS
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Familie Paans
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jeroen op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Goed meegedacht met mijn vrij kleine badkamer. Alles zit erin wat erin moet zitten & ben zeer tevreden met het eind resultaat. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Stefan op woensdag 19 aug 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Top winkel, we hebben bij Sanidump Bergen op Zoom onze badkamer gekocht en inmiddels is onze droombadkamer klaar. Eduard en zijn team hebben ons perfect geholpen met alle geduld die je maar kan hebben, we zijn bij twee andere winkels geweest maar die waren heel opdringerig. Sani-Dump laat je echt zelf de keuzes maken waarmee zij een pracht ontwerp maken. Ook bij het oplossen van vragen kregen wij een super service, wij raden een ieder Sanidump Bergen op Zoom aan. Want voor A merken hebben wij echt een super prijs gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob op dinsdag 18 aug 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Prima ervaring bij sanidump Bergen op Zoom. Edward heeft kennis van zaken en met het 3D programma werd de badkamer gecreëerd. De geleverde materialen zijn van A- kwaliteit en een vanuit de verpakking beschadigde tegel werd dezelfde dag omgeruild.
Zeer tevreden over deze vestiging.
FOTO VAN ROB
Badkamer alles goed gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door Fam Blenkers op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We hebben goede ervaringen met de mensen van de vestiging in Hoogeveen. Alle materialen voor badkamer en toilet hier gekocht voor goede prijs kwaliteit verhouding.
De klasse van een bedrijf komt tot uiting als het niet helemaal goed gaat met de bestelling, wat bij ons het geval was. Er werd op een prettige manier samen met ons naar oplossingen gezocht en gevonden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geworden”
Door Fam. Spaargaren op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Woerden
We zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het uitzoeken van onze badkamerspullen. Ze namen hier alle tijd voor, ook nadat wij achteraf nog met wat aanpassingen kwamen. Vaak wordt er voor de bestelling hard voor je gewerkt, maar hoor je na betaling niets meer, maar gelukkig was dit in de vestiging Woerden totaal niet het geval. We zijn daarmee dan ook zeer tevreden!

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2020: Alles is geleverd, dat wil zeggen dat wij alles hebben opgehaald van de vestiging. Naar volle tevredenheid afgewikkeld. Alles is inmiddels ook gemonteerd. Het is een fantastische badkamer geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Erwin Welling op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Zeer fijn ontvangen, waarna we snel een mooie 3D tekening gemaakt hebben. Er werd geluisterd naar onze wensen en meteen in goede samenspraak een mooie en kloppende tekening gemaakt. De praktijkervaring en kennis van de vestiging kwam hiermee goed naar voren. Er kwamen ideeen uit voort, die wij zonder hulp niet hadden verzonnen. Helaas bleek na aanschaf een meubel niet leverbaar met de handgrepen die wij hadden besteld. Dit valt Sani-Dump niet direct te verwijten, gezien de fout bij de leverancier bleek te liggen. De fout werd direct en professioneel opgelost, net als een beschadigde planchet die de volgende dag meteen nieuw opgehaald kon worden. Maar om deze reden een 8/10 waarmee we nog steeds zeer tevreden zijn. Bedankt voor de goede zorgen.
FOTO VAN ERWIN WELLING
Gemonteerde doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Mooi staaltje dienstverlening”
Door Alex Hoevers (Utrecht) op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Een mooi staaltje dienstverlening! mei 2019 hebben wij de aanschaf gedaan voor onze toilet verbouwing, maar door omstandigheden daar pas aan begonnen. Op het moment van de finishing touch kwamen we erachter dat de zitting ( die we elders hebben gekocht) niet paste op het toilet. Het bleek dat er een verwisseling had plaatsgevonden in het model toilet. De heren hebben geen moment getwijfeld om het probleem op te lossen door ons, een passende toilet zitting aan te bieden passend bij het verkeerd geleverde model toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door YL op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
I had Rob helped me re-design my bathroom. It was challenging to add a tub into a small space. The result was great. The materials were carefully chosen with sufficient information and options provided, and also importantly with very competitive price. They were ready to pick up within promised time and with promised quality. Small hiccups were resolved in a timely fashion. Rob was very responsive, reliable and helpful. I have an excellent experience overall.
Reactie of foto toevoegen
“Van abstract naar concreet”
Door Lobke en Lionel op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Adviseur van Sanidump heeft ons goed geholpen. Wij hadden een nog abstract idee van onze droombadkamer. De adviseur genaamd Sven heeft ons geholpen bij het concreet maken van dit beeld. Sanidump heeft tevens veel keuze, van alles wat. Wij zijn ontzettend tevreden. Ook de afronding is positief verlopen. Sanidump Zoetermeer is zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels en diverse badkameronderdelen”
Door Gerard op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Goede service, juiste info over producten, aflevering/bezorging op tijd en compleet en onbeschadigd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Delia Steenbakkers op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Veghel
Ik heb 2 draaibare douchedeuren een wastafelmeubel en 2 kolomkastjes gekocht.De douchedeuren hebben bij het ophalen wat problemen opgeleverd over de maat, en dus niet meegenomen. Direct bij thuiskomst naar de winkel teruggegaan voor overleg. Het personeel (zeker Tjeu) hebben mij super goed geholpen en uitleg gegeven hoe de maatvoering door Sani-Dump werd berekend,en toen alsnog de deuren geaccepteerd. Ze heeft toen gezorgd dat ze in Veghel werden afgeleverd zodat ik niet weer helemaal naar Wijchen hoefden, mijn complimenten daarvoor.
Mijn enigste commentaar op Sani-Dump is,dat er een zeer slechte montage handleiding bij zat, zeker voor leken. Intussen is mijn badkamer helemaal klaar en ik ben er ontzettend blij mee, mede door het goede kleuren advies tegels/badmeubels.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 4 jaar”
Door D.Sigmond op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een goede ervaring bij de Sani- Dump vestiging Spijkenisse mogen ervaren. 1 deel van van de drukplaat van een inbouw toiletreservoir welke spontaan verdween (mogelijk doorgespoeld) werd als service gratis vervangen. Dit na 4 jaar van onze aankopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service van deze vestiging.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door H. Weiss op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Badkamer spiegelkast opgehaald en geplaatst. Helaas had ik moeite met het monteren van de spiegeldeurtjes. Naar Sani-Dump gegaan en het probleem besproken met een van de aanwezige adviseurs (Ed). Ik kreeg in de zaak een spoedcursus hoe het moest :). Ondanks dat, bood Ed aan, om bij mij thuis te komen helpen de deurtjes te plaatsen.
Wat een service, geeft veel vertrouwen!! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Rob van Gogh op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Bij Sanidump Spijkenisse hebben wij onze badkamer gekocht. We zijn professioneel geholpen door een bevlogen, inspirerende, creatief meedenkende verkoopadviseur J.
Alle kennis van alle merken, adviseert en dringt totaal niet op. Je wordt meegenomen in zijn enthousiasme en het beeld wat hij vormt wat wij denken te willen. Onderling met collega's is er humor en interactie. Voor een prachtige prijs met A kwaliteit merken staan wij nu onder de stortdouche en nieuwe badkamer met een voldane glimlach. Echt geweldig geholpen, enorme service en klantvriendelijkheid. Het was gewoon gezellig. Topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Nathalie op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Heel goed geholpen, goede service en vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 13 juli 2020: Wij hebben alles spullen voor onze badkamer gekocht en voor onze toilet beneden. Alle spullen zijn op tijd geleverd en zonder schade. Achteraf wilden wij toch een andere toiletpot en dat was allemaal geen probleem dat konden wij gewoon omruilen. Onze eigen aannemer heeft het geplaatst en was ook zeer tevreden over de kwaliteit. Service was perfect en personeel ook.
Reactie of foto toevoegen
“Mogen een tien krijgen”
Door Doekhie op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Hele goede service, mooie spullen gekocht en wat korting gekregen. Hele fijne samenwerking met de mensen en heel goed advies gehad.
FOTO VAN DOEKHIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wim op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
In verband met de casco oplevering van ons huis hebben we een mooie badkamer samengesteld bij SaniDump Zoetermeer. We werden professioneel geholpen en er werd kwaliteit geleverd! Ze werken samen met kundige aannemers zoals onderhoudsbedrijf Van der Zalm. Dat levert een fantastisch resultaat op. Ook toen het soft close systeem van de douchedeur niet geheel naar behoren werkte, werd moeite gedaan om dit naar tevredenheid op te lossen. Die inzet maakt dat we erg tevreden zijn. Bij SaniDump Zoetermeer werken vriendelijke mensen die met je meedenken en met goede ideeën komen. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door De bode op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Complete badkamer gekocht. Heel goed geholpen door ton. Dacht echt met ons mee om een zo veilig mogelijke badkamer te maken, vooral omdat mijn man slecht ter been is. Alle hulp gehad en ook een prima aannemer aanbevolen. Erg blij mee. Wij zijn vol lof over sani dump
FOTO VAN DE BODE
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door K van Dam op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ik heb een complete badkamer gekocht bij Sanidump. We zijn zeer goed voorgelicht, hebben goede praktische tips gehad en niets was teveel. Latere wijziging in mijn order was ook mogelijk zonder enige problemen. De levering was op tijd en prima in orde. Een klein probleempje achteraf werd ook prima en snel opgelost. Kortom wat een fijn bedrijf! Ik zeg t voort..
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jo op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Met Raymond contact gehad over lekkage syphon fonteintje toilet (in 2014 bij Sani-dump gekocht). Een schroefverbinding lekte. Raymond had nog een schroefverbinding liggen en kreeg ik gratis mee. Super dat ik snel en vakkundig geholpen ben.
Lekkage is hiermee heel snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Serina Treurniet op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Super goed geholpen. Spontane, goed meedenkende eigenaar. We hebben echt een prachtige badkamer. Door de corona konden onze spullen eerder in z'n magazijn opgeslagen worden. Alles is soepel verlopen. Heel blij mee.
FOTO VAN SERINA TREURNIET
Badkamer met toilet bad douche en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Badkuip en afvoerplug”
Door sylvia op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Prettig geholpen en goede spullen geleverd. Retour van de wastafelstop was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Kraan”
Door Joel Prak op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Veghel
Wij hadden hulp nodig hoe we het beste diverse kranen in onze badkamer konden herstellen. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar Jeroen Kop. Door hem werd goed geluisterd naar waar het probleem precies lag en dit is daarna op kundige wijze opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden deze vestiging daarom zeker aan!

Aanvulling ontvangen 1 juli 2020: Ja, het is geleverd en gemonteerd. Het gaat om het binnenwerk van een kraan en dit werkt prima! Er was daarnaast ook nog advies geleverd over andere zaken in de badkamer (bijvoorbeeld lekkage handdouche, stroef lopen van bediening bad, etc) waarmee ik ontzettend goed geholpen ben. Overigens heeft dit advies aan mijn kant geen geld gekost en de vestiging wel tijd en energie. Al met al een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Jan op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Fijne medewerkers, vriendelijk ontvangen, nemen de tijd en dringen niet aan. Ook bij het afhalen in Dordrecht prima geholpen. Jammer dat we wel een aantal maal heen en weer moesten omdat niet alles in 1X geleverd kon worden wegens Corona. Helaas is de douchedeur met het plaatsen gebarsten. Leverancier gaf geen thuis maar Sanidump deed nog een redelijk voorstel voor een nieuwe deur. Wij zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John crouwel op woensdag 24 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
We zijn super geholpen door Jasper Vd bok goede uitleg en advies prachtige spullen geleverd en geplaatst door toon Brooij tegelzetbedrijf kwamen op een gegeven moment wat tegels tekort maar geweldig opgepakt door Jasper en heel goed geregeld waarvoor ons dank . Geweldig blij met onze luxe badkamer en toilet . Zou mensen aanraden om naar Spijkenisse sani-dump te gaan voor als zij een goed advies en een goede 3D tekening te krijgen .
FOTO VAN JOHN CROUWEL
Badkamer met prachtige spullen
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Jelle en Joke van Dijk op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Na wat problemen met de levering van een hoge kast van Sanibel , geen deurtjes, geen scharnieren, heeft Jasper van de Bok het prima opgelost, een hele nieuwe kast die binnen 2 dagen is afgeleverd. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk advies”
Door Ferry op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Tijdens ons bezoek aan de winkel hebben we verrschillende opties aangeboden gekregen en daarna een eerlijk advies gehad. Er werd bij ons goed nagevraagd wat onze wensen precies waren en daar sloot het advies naadloos op aan. Geen opdringerige verkoop, gewoon een gesprek waardoor je graag terugkomt om de bestelling te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed geholpen”
Door J. Schipper op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
We zijn enorm goed geholpen in de winkel. We kregen alle tijd voor vragen en ontvingen na het intekenen van de badkamer een printje mee. Daarnaast kregen we de contactgegevens voor een aannemer en een transportbedrijf. We genieten nu van een prachtige badkamer.
FOTO VAN J. SCHIPPER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie Scholman op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Woerden
Wij hebben een complete badkamer gekocht, zowel tegels, badmeubels en toilet.
Wij zijn perfect geholpen door de 2 Michel`s doormiddel van informatie en een 3 d foto en er werd de tijd genomen en dat is ook zeer belangrijk. Wij raden mensen aan om zeker naar sani dump te gaan.

Aanvulling ontvangen 21 juni 2020: We hebben voor beneden ook een nieuw toilet en tegels en gang tegels gekocht. Was moeilijk een keuze te maken maar door tips van Michel waren we er snel uit wat het werd.
FOTO VAN FAMILIE SCHOLMAN
Badkamer met wastafel
+ Toon extra foto van Familie Scholman
+ Toon extra foto van Familie Scholman
+ Toon extra foto van Familie Scholman
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales na 5 jaar”
Door Jacques Van Der Lee op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Dordrecht (outlet store)
O.a een Badkamermeubel gekocht,na 5 jaar een scharnier kapot. Na één telefoontje met Frans, was het opgelost. Scharnier wordt opgestuurd en zelfs onze gegevens had hij bij de hand. Dit is een goed voorbeeld van aftersales. Superbedrijf wat wij van Harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door george en gonda vissers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Waardering voor de professionele en vooral rustige manier van Ruud om de complete badkamer met ons in te delen en uit te zoeken. degelijke materialen en heel veel keus. alles was op tijd binnen, op een paar kleine dingen na,die direct verholpen werden door de orderbegeleider Zoë. wij zijn heel tevreden met onze badkamer.
FOTO VAN GEORGE EN GONDA VISSERS
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marisja op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen door Jeroen; mooie badkamer getekend in best een kleine ruimte, maar alles is super geworden! Veel keus; mooie tegels, badkamermeubels, kranen van alles. Verder zijn ze ook super goed bereikbaar voor vragen of andere dingen.

Aanvulling ontvangen 20 juni 2020: Alles is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Onze badkamer was zo lek als een mandje en dus aan vervanging toe. Na een aantal andere winkels bezocht te hebben, kwamen wij bij Sani-Dump in Spijkenisse terecht. Een overzichtelijke winkel en geen opdringerige verkopers. Na wat rondgekeken te hebben, zijn wij in gesprek gegaan met Ton. Hij begreep wat wij wilden en liet de voor en nadelen van de verschillende sanitair en badkamermeubelen zien. Hij heeft een 3D-tekening gemaakt en wij waren vanaf de eerste tekening al gelijk enthousiast. Doordat wij een lastige ruimte hebben, moest er creatief omgegaan worden met de invulling daarvan. Ton had goede ideeën en na een ochtendje puzzelen waren wij eruit. De spullen werden door een badkamermonteur geïnstalleerd en wij hebben nu voor een nette prijs de badkamer van onze dromen! Ik zou een ieder, die op zoek is naar een badkamer of badkamerspullen, aanraden een keer bij Sani-Dump in Spijkenisse langs te gaan.
FOTO VAN MARTIN
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door P. van der Leer op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
In April 2020 is onze badkamer geplaatst waarbij we onze spullen hebben gekocht bij Sani-Dump in Oud-Beijerland. Uitstekend geholpen door Raymond. Nadat alles geplaatst was hadden wij een opmerking/klacht over het meubel, maar dit is ook naar volle tevredenheid afgehandeld. Al met al goed advies, goede prijs en eerlijkheid. Raymond staat voor wat hij zegt en komt afspraken na.
FOTO VAN P. VAN DER LEER
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Jessica Mulder op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wat een fijne service van één van uw medewerkers, Carlo, in het filliaal Leiderdorp. Heel goed geholpen en begeleid tijdens mijn aankoop van een erg kleine badkamer. Door zijn expertise heb ik een mooie en voordelige badkamer voor de kinderen kunnen aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Ad de Pree op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Middelburg
Ivm met verhuizing van Helmond naar Koudekerke complete badkamer gekocht in Nuenen en tijdens montage in Koudekerke bleek 2 inbudboutjes van de douchestang te missen, tja wat doe je dan even terug naar Nuenen of naar de vestiging in Middelburg, zogezegt zo gedaan en ze hebben ons daarmee geholpen zodat we de badkamer verder konden afmonteren en niet hoeven te wachten op bestelling. DIKKE PLUIM voor de medewerkers in Middelburg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Timmer op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Medewerkers zijn klantvriendelijk, dachten goed met ons mee met het uitzoeken van een badkamer. Duidelijke 3D weergave. Zeer tevreden met het eind resultaat.
FOTO VAN FAM TIMMER
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Mooie kwaliteit”
Door J.A. de Jong op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Drachten
Bij ons eerste informatieve bezoek werden we uitgebreid en goed geholpen bij de keuze van materialen. Ook werd een 3D tekening gemaakt en werd er goed meegedacht en geadviseerd. De vloer- en wandtegels zijn van mooie kwaliteit. De combinatie van het badkamermeubel, de douchewand en toilet werd bij ons tweede bezoek nogmaals bekeken en nog wat aangepast. De levering van de materialen was keurig op tijd. Inmiddels zijn wij de trotste eigenaar van een mooie badkamer met dank aan Frederik en Peter.
FOTO VAN J.A. DE JONG
Tegels in de badkamer
+ Toon extra foto van J.A. de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door R. Aarts op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Veghel
Begonnen met rondkijken en een adviesgesprek met Jeroen. Geen verkooptrucks of aandringen op een offerte of snel beslissen! Wel goed advies over de mogelijkheden. Prettig om iemand aan tafel te hebben die luistert en meedenkt. Uiteindelijk een order geplaatst voor alle badkamermaterialen, alleen A-merken, tegen concurrerende prijzen. Alles apart bestellen tegen internetprijzen is niet goedkoper. In de afgesproken week stond alles klaar in Wijchen. Op afspraak opgehaald. Een vriendelijke medewerker controleerde met mij iedere orderregel en alle producten. TOP! Alles op tijd geleverd en perfect verpakt. Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN R. AARTS
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jesse van den Berg op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Zwolle
Erg tevreden over SaniDump Zwolle. Uitstekend geholpen en advies gekregen bij de koop van onze nieuwe badkamer en toilet. Speciale dank aan Rene, hij dacht erg goed mee en gaf nuttige adviezen. Nadat wij bij verschillende andere winkels waren geweest zijn we bij SaniDump direct geslaagd. Wij raden daarom iedereen SaniDump aan!
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met toilet volledig opgelost”
Door Jan van der Wende op donderdag 21 mei 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Complete badkamer gekocht er zat een toilet bij dat was een showroom model van Sphinx 365 in de eerste plaats zaten daar geen muur bevestigingen bij gebeld die waren dan wel binnen 2dagen thuisbezorgd. Verder gaan monteren gewacht tot de kitteR geweest was toen debril er op willen zetten nu was hier de bevestiging Van de bril aan de pot er niet bij. Hier voor gebeld eerste instantie kreeg ik bericht of ik 32 euro en 6 euro over wilde storten om dit te bestellen even gebeld waarom kreeg ik het antwoord dat op show modellen geen garantie zit ik zeg dat klopt wel maar ook dingen die niet geleverd zijn daar kan geen garantie op zitten.waren ze wel met mij eens is besteld is gekomen als toiletpot bevestiging weer gebeld en gemaild nu twee weken geleden niets meer van gehoord, Ik ga nu ergens anders maar een nieuwe bril bestellen. Mijn mening mooie artikelen maar betalen en nooit meer terug komen want daar verdienen we niets aan. Voor mij nooit meer.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2020: Na deze reactie heeft Sani-dump contact met mij opgezocht verklaard dat het spijtig was en een goed excuus gemaakt en het gelijk opgelost tot volle tevredenheid hier hartstikke bedankt voor voor mij stijg je hier drie sterren mee.
FOTO VAN JAN VAN DER WENDE
Toiletbril
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door RJ op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Ik raad Sani-Dump Hoogeveen bij een ieder aan. Waarom zou u zeggen? Het belangrijkste is dat je bij de invulling van je badkamer of wc - in ons geval - in zijn geheel bij de hand wordt genomen. Men komt niet met een dure invullen maar een praktische invullen afgestemd op mij - in dit geval mijn zoon - als klant. Er wordt meegedacht en er worden zelf dingen afgeraden. Niet functioneel en zonde van het geld. Zo wil je met hun in gesprek. De medewerkers hebben verstand van zaken en dwingen je niets op. Ze geven je de tijd om te beslissen. Nog een grote plus is - in ons geval - het halen van al het materiaal in dit geval bij Sani-Dump Zwolle. Voor dat alles werd ingeladen werd alles nagekeken/gecontroleerd. Deze jonge medewerker in Zwolle was zeer accuraat en wist precies naar waar hij moest kijken waar eventueel een beschadiging kon zitten. In begin denk je dit kost alleen maar tijd. Nee hoor, gewoon een prima service en geen hiaten in het bestelde. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fred en Mieke Huijbregts op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Nuenen
Aanvankelijk een beetje teleurgesteld over de lange levertijd, is alles helemaal naar onze wens verlopen.prima vaklui en keurig werk! we zijn dik tevreden en hebben nu een magnifieke badkamer! Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Hessel Hargers op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Goed advies van Marchal, we zijn heel tevreden, badkamer en wc zien er top uit.

Aanvulling ontvangen 15 mei 2020: Badkamer is al klaar dus spullen zijn al geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Fam. van Raaij, Nijmegen op zaterdag 2 mei 2020 20 | vestiging Wijchen
Wij kwamen bij Sanidump Wijchen terecht op aanraden van een kennis. Na wat rondgekeken te hebben, werden we vriendelijk aangesproken door een medewerker van dit filiaal. Bas, was zijn naam. We gaven aan wat we wilden en werden zeer goed geholpen en geadviseerd door Bas. We hadden al wat andere winkels bezocht, maar nergens werden we zo goed geholpen als hier in Wijchen. Kortom, toen we de winkel uitliepen hadden we een bestelling geplaatst waar we zeer tevreden mee waren en zijn. Ook een aantal aanpassingen naderhand was geen probleem en goed opgelost. Ook de andere medewerkers hebben ons met die aanpassingen geholpen en geadviseerd. Werkelijk deskundig en vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: De aankoop is compleet door ons zelf opgehaald. In Wijchen is het niet mogelijk om de aankoop door Sanidump te laten afleveren aan huis, helaas. De montage wordt door een ander bedrijf gedaan, niet door Sanidump. Op dit moment zijn ze nog bezig met al het voorwerk, waar ongelofelijk veel tijd en werk in gaat zitten. Verder zijn we zeer tevreden over de aankoop, met een uitstekende service van de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkameraankoop”
Door Theo Scholte op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Leiderdorp
We zijn keurig geholpen, vakmensen en alles is zonder problemen gegaan! Alles op tijd geleverd ondanks de Corona tijd. Zijn superblij met het eindresultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Amanda van den Bergh op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij hebben de materialen voor onze nieuwe badkamer gekocht bij de Sanidump in Zwolle. We zijn zeer goed geholpen door de verschillende verkopers bij het ontwerp en het kiezen van de materialen. We zijn erg tevreden over het proces! We raden deze winkel zeker aan.
FOTO VAN AMANDA VAN DEN BERGH
Mooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk veel ervaring”
Door Peter Rense op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Hoewel nog maar recent geopend in Oud-Beijerland, zitten de eigenaar en verkoper Arjen duidelijk al een stuk langer in het vak. Er wordt hier naar je geluisterd, waarna vakkundig en geduldig de mogelijkheden worden voorgelegd. Ook de bezorging verliep keurig volgens afspraak. Anders dan naam misschien doet vermoeden worden hier de betere merken aangeboden tegen correcte prijzen. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door M van Atten op woensdag 15 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zijn door Michael fantastisch geholpen nam alle tijd voor ons was een prettige ervaring en ook de door verwijzing naar de badkamer en toilet man was super

Aanvulling ontvangen 15 april 2020: We hebben bij sani dump een nieuw toilet gekocht , hebben daar een kaartje meegekregen van de badkamer – en toiletman is inmiddels gemonteerd en dat is ons PRIMA bevallen , genieten er dagelijks van
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door L.J.van Rijswijk op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Zeer deskundig en bekwaam met veel geduld geholpen bij het kopen van onze badkamer.

Aanvulling ontvangen 14 april 2020: Is geleverd en goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Kees-Jan Dijk op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Drachten
Goede service en een mooi eindresultaat. Snelle reacties per mail op vragen.

Aanvulling ontvangen 15 april 2020: Wij hebben materiaal voor een nieuwe badkamer gekocht. Dit is inmiddels allemaal geïnstalleerd en wij zijn zeer tevreden. Het eindresultaat ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Eleonora op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Woerden
Ik was op zoek naar een bad voor onze home spa. Ik kwam voor een back to wall bad en door de uitmuntende vakkennis, no noncence advies en proefliggen staat mijn bad nu te shinen in huis. En dat alles tegen een fantastische prijs! Plus.. de koffie is top!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat voor een mooie prijs”
Door Theo van Diepen op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Woerden
De afspraak kwam wat moeizaam tot stand, vandaar geen 10, maar daarna hebben we een hele mooie tekening gemaakt in een badkamer waarin allemaal schuine wanden zijn. Het eindresultaat mag er zijn voor een mooie prijs en toen we er bij installatie achter kwamen dat de wc zitting "gebroken wit" (gewoon stuk dus) was, kon dit zonder enig probleem worden omgeruild. Gelukkig was dit op voorraad, dus ook geen vertraging gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door René van veldhuizen op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Delft
We hebben hier een VB toilet gekocht en dit model blijkt altijd schuin (achter 2,5 tot 3 cm hoger dan voor te hangen). Toen we dit aangaven hebben we het toilet om mogen ruilen voor een ander zelfs iets duurder model. Als service hoefde we niets bij te betalen. Super geregeld waarvoor onze hartelijke dank!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sietze Veenje op zondag 29 mrt 2020 20 | vestiging Drachten
Niet opdringerig, tijd genomen, goed advies, vakkennis duidelijk aanwezig.
Badkamer volledig vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Trea Reitsma op zondag 29 mrt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben spullen voor de nieuwe badkamer gekocht, we werden goed geholpen door Naim , hij dacht met ons mee , was eerlijk in zijn advies en duidelijk over de prijs. Ook achteraf toen iets niet goed ging heeft hij het voor ons opgelost, wij zijn zeer tevreden !

Aanvulling ontvangen 3 april 2020: Alles is al klaar , we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E van den berg op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Zeer tevreden over de gang van zaken bij het kopen van tegels en bad kamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerartikelen besteld en geleverd”
Door A. Balke op vrijdag 27 mrt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
We zijn zeer goed geholpen door Carlo. Met veel geduld, ook weer nadat we in een tweede gesprek allerlei dingen wilde wijzigen werd dat allemaal zonder probleem gedaan. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede service”
Door H. Veelwaard op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Bijzonder goede service. Na de aanschaf van ons nieuwe toilet kwamen we er bij het plaatsen achter dat de afvoer te kort was. Zonder moeizame vragen of bijbetaling en kregen we direct een complete nieuwe set mee. Ook in de winkel heerst altijd een gezellige stemming.
FOTO VAN H. VEELWAARD
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal keurig”
Door A.Valks op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Heb een inloop douchewand bestelt. Ben telefonisch uitstekend geholpen. Bij het afhalen ook goed en prettig geholpen.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2020: Heb mij vergist heb de bestelling in Aalsmeer opgehaald maar in Leiderdorp gekocht. Ben daar daar zeer goed en deskundig geholpen door Carlo.
Reactie of foto toevoegen
“Levering perfect in orde”
Door Peter Bronsgeest op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Rotterdam
Zijn door verhalen hier terecht gekomen en zeer goed en met vriendelijk advies geholpen. Geen opdringende verkoop praktijken maar kundig hulp met het uitkiezen van de tegels bij elkaar zoeken de voor en nadelen. Ook de artikelen die erbij kwamen als kast en toilettafel en kast goed geïnformeerd, zou zeker hier terug gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkameraankoop”
Door Kamerbeek op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Delft
Aardige verkopers, zijn bereid om mee te denken. De levering ging erg soepel. De medewerkers aan de telefoon zijn erg beleefd en vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Gehele badkamer”
Door J. van der Linden op woensdag 11 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben onze gehele badkamer hier gekocht, we kregen goed advies met name ook over de indeling van de ruimte. Spullen waren keurig op tijd, met 1 klein onderdeel is een leveringsprobleem maar dat is zeer klantgericht en goed opgelost. Dank! goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door D.Spaargaren op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
We zijn heel erg tevreden over de service en deskundigheid van het personeel van de vestiging Leeuwarden. Ondanks dat we zelf al heel wat ideeën hadden aangaande onze nieuwe badkamer heeft sanidump ons toch hier en daar inzichten gegeven welke we hebben overgenomen in ons ontwerp. Ook heeft onze adviseur bij Sanidump Leeuwarden ons meer dan uitstekend geadviseerd wat betreft de materiaalkeuze. Helemaal top, wij zijn er blij mee. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Top winkel”
Door René en Rachel op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Woerden
Onze badkamer en wc gekocht bij Sani-dump. Perfect advies gekregen en er werd in vele mogelijkheden meegedacht. Uitgebreid aanbod en goede kwaliteit! De klantvriendelijkheid stond voorop, er werd niet aangedrongen wat als een zeer prettige ervaring resulteerde! Kleine problemen werden snel opgelost en een zeer snelle levering van extra producten! Top locatie en top winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Linda van Hove op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Woerden
Wij hebben bij Sanidump Woerden onze volledige badkamer en toilet gekocht en hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. We zijn vóór Sanidump bij veel andere winkels geweest, maar we hadden meteen een goed gevoel bij deze winkel en bij de verkopers. Van begin tot eind zijn we perfect geholpen. Mooie winkel, veel keuzes. Geen opdringerige verkoop, maar juist een heel ontspannen, vriendelijke en gezellige sfeer. Er werden ideeën aangedragen die wij zelf nog niet hadden bedacht en daar zijn we, vooral nu de badkamer klaar is, erg blij mee! Mooi en breed assortiment met een goede prijs. Kleine problemen werden direct opgelost en er waren korte lijntjes in contact. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar tevreden”
Door Jan Willem deJong op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
badkamer gekocht, daarin een goed advies gekregen over de mogelijkheden, prima showroom met mooie voorbeelden. deskundige uitleg ook op het technische vlak. handig is de 3d tekening voor een duidelijk inzicht en ook kan je hierop de tegelverdeling goed zien en berekenen. gekozen voor een badmeubel van Pelipal Casca en een douche 5hoek van brynzeel, topkwaliteit!! kortom zeer tevreden! vriendelijke medewerkers die jou niets opdringen en een nette prijs geven. SANI-DUMP bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Joyce Krijn-Schwillens op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Breda
Ontvangst in de winkel was heel prettig! Goede keuze kunnen maken en goede prijs kunnen afspreken. Levering van de spullen was compleet en op tijd. Lucien adviseerde ons William Brouwer als installateur. Dat bleek ook een uitstekende keuze! Echt een vakman! Heel plezierig en rustig in de omgang. Realistisch en betrouwbaar! Ook de mannen die hem kwamen helpen. Alles is perfect verlopen! Wij zijn super tevreden met Sanidump Breda en met installateur William Brouwer!
FOTO VAN JOYCE KRIJN-SCHWILLENS
Nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Joyce Krijn-Schwillens
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door L. Reijersen op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben in het hele proces een goede ervaring opgedaan bij Sanidump Utrecht & Aalsmeer afhaalpunt. Wij gingen een WC renovatie doen maar ook twee volledig nieuwe badkamers bouwen. We hebben veel besteld en gingen voor comfort. Bubbelbad, sun shower, stoomcabine. Er is goed meegedacht in praktische dingen waar we tegenaan liepen. Eenvoudige en kostenbesparende zaken. Nèt even die kennis gehad hebbende over de techniek van bubbelbad en stoomcabine had een 'super' score opgeleverd. (Luik is nodig bij bubbelbad om er bij te kunnen bij technische problemen & locatie van water aansluiting stoomcabine bijvoorbeeld).
Ook in Aalsmeer vriendelijke en behulpzame mensen. We hebben alles heel thuis gekregen en de spullen waren kwalitatief goed. Wij genieten als gezin van deze waarde en belevingstoevoeging in ons fantastische huis! Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marc Waterman op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Delft
in 2010 voor 2 badkamers spullen gekocht bij Sani Dump, nu 10 jaar later, materiaal (mozaik tegeltjes) nodig voor wat herstel werk. Deze werd na enig zoek werk gratis meegegeven. Overigens had Sani dump al mijn gegevens nog - hetgeen het zoekwerk vergemakkelijkte. Vriendelijke en behulpzame medewerking!
Reactie of foto toevoegen
“Ideeen goed aangevuld”
Door A Zoet op vrijdag 28 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Onze eigen ideeën van de badkamer werden heel goed aangevuld met supertips van Piet. Met het plaatsen van de radiator was de thermostaatkraan niet helemaal goed. En wat een service van Carlo...we kregen gelijk een nieuwe die het nu prima doet! Bedankt voor jullie goede service, we zijn er blij mee en dat geeft veel vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Dumas op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Drachten
Wij hebben onze badkamer verbouwd met behulp van Sanidump. Met een goed plan en fijn overleg hebben wij al onze producten aangeschaft bij hen zoals; toilet, glazen douchewand met sproeier en sunshower, bliss badmeubel, radiator en vloer en wandtegels. Het is precies zo geworden zoals wij voor ogen hadden en wij zijn super tevreden.
FOTO VAN DUMAS
Het resultaat
REACTIE VAN DUMAS
Nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Menno op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Prima advies, deskundige adviseurs (en lekkere koffie)!! Alle onderdelen voor een nieuw toilet gekocht bij Sanidump. Direct alles mee kunnen nemen, behalve de tegels, deze werden netjes op de afgesproken dag thuisbezorgd. Indien op zoek naar een nieuw toiletje, zoek niet verder maar ga naar Sanidump
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie”
Door Jana op zondag 23 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een complete badkamer en toilet bij Sanidump in Capelle gekocht. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd, onze vragen werden goed beantwoord en er is voldoende tijd genomen totdat wij tot een definitief ontwerp kwamen. Tijdens verbouwing moesten wij nog een paar tegels bijbestellen, dit was snel door Sanidump geleverd. Later toen onze aannemer per ongeluk de douchebak heeft beschadigd, heeft Sanidump heel snel een nieuwe geregeld zodat de aannemer verder kon met zijn werkzaamheden. Fijne communicatie en prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Lossen het voor je op”
Door M van den Berg op zondag 23 feb 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een COMPLETE BADKAMER gekocht. Ze hebben hele goede sevice en zijn klantvriendelijk. ( Lennart) Heb je een probleem dan lost Sanidump het voor je op.
FOTO VAN M VAN DEN BERG
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de aankoop”
Door Kees op vrijdag 21 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben een mooie badkamer bij Sani-dump gekocht en zijn prima geadviseerd door de verkoper en zijn zeer te vrede. Kees
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H Hemelaar op vrijdag 21 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Complete badkamer aangeschaft. Prima meegedacht, geen verkooppraatjes. Eerder spullen ophalen en nog wat nabestellen, geen probleem. Vriendelijk en correct personeel. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof voor Sani Dump”
Door Willem Dijkstra op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Drachten
Roberts heeft ons perfect geadviseerd. Ook de gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Alleen maar lof voor Sani Dump. Wand en vloertegels gekocht, douchebak 1000x1200, douche cabine enz. En dat alles voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Hun best gedaan”
Door H . Hoffman op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Aalsmeer
Wij waren op zoek naar een nieuwe wc borstel voor onze wc borstelhouder , die wij 10 jaar geleden bij hun aan geschaft hadden. De houder was verder nog in prima staat. Deze was niet meer verkrijgbaar, maar zij hebben hun uiterste best gedaan om dit op te lossen. Wij hebben toch een passende borstel gratis ontvangen. Dus wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. E. E Glazenburg. op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer hier samen gesteld en hebben goed advies gekregen. Er werd goed meegedacht in een mooie opstelling voor een kleine badkamer en zo toch voor ruimte gecreëerd. Bij het ophalen hebben we alles vluchtig gecontroleerd en bij installatie van een spiegelkast hadden we toch een kleine beschadiging ontdekt, dit hebben we vermeld en kregen goede service, het deurtje werd vergoed en konden we omruilen. Prima service.
FOTO VAN FAM. E. E GLAZENBURG.
Douche
+ Toon extra foto van Fam. E. E Glazenburg.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Hans op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Ruim een jaar geleden liepen wij voor de eerste keer de vestiging van Sanidump in Groningen binnen. Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Er is een ontwerp gemaakt en vervolgens zijn we de showroom door gelopen. Na een paar maanden zijn we toch geswitcht van de tegels, alles werd goed gewijzigd. De communicatie hebben we als goed ervaren en de service was super!
Nu ruim een jaar later is onze badkamer af en zijn we erg blij met de gemaakte keuzes.
FOTO VAN HANS
Badkamer resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Joey van den Haak op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik was op zoek naar en vrijstaand bad voor in onze slaapkamer. Carlo heeft ons heel goed geholpen en verschillende opties laten zien. Hier zat in eerste instantie nog niet iets tussen wat wij heel mooi vonden. Een paar dagen later belde Carlo ons op, dat hij nog een showroommodel had in een andere vestiging en of wij daar interesse in hadden? Dit prachtige bad is het geworden tegen de scherpste prijs van Nederland. Wij zijn er heel blij mee en vonden het erg fijn hoe er met ons meegdacht werd.
FOTO VAN JOEY VAN DEN HAAK
Prachtig bad
REACTIE VAN SANIDUMP, JOSJE
Erg mooi geworden!!!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door M R Volckerijck op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een badkamermeubel en div kraan en douche scherm gekocht bij de Heer Carlo Woudenberg.

Aanvulling ontvangen 18 februari 2020: Is geleverd en alles is naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Gehele inrichting hier gekocht”
Door Mike op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Mijn gehele inrichting van me badkamer hier gekocht, hele goeie service en goeie kwaliteit spullen. In de winkel ook heel goed geholpen door Linda. Spullen kreeg ik ook eerder binnen dan verwacht waardoor me badkamer sneller klaar was.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bakker op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Terneuzen
Met ons ontwerp binnen gelopen bij sani-dump Terneuzen waar wij super zijn geholpen door personeel. Ze denken met je mee..geven super advies en laten je op t gemak kiezen uit meer dan genoeg opties/mogelijkheden. Uiteindelijk afgesproken wanneer levering. Bij ophalen ook voldoende hulp gehad. Eindresultaat super met materiaal van sani-dump. Zeker een aanrader.
FOTO VAN BAKKER
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Anneke Kant op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Wij hebben onlangs een nieuwe badkamer gekocht bij Sanidump. We werden hartelijk ontvangen en kregen ruimte om eerst zelf even rond te kijken. Daarna bood hij om te helpen bij het samenstellen van de badkamer. Er werd goed geholpen en meegedacht bij het kiezen van meubels en tegels. Eenmaal de keuzes gemaakt werd alles nog eens besproken onder het genot van een heerlijke capuccino en een kop thee. We hebben de badkamer besteld en liepen met een goed gevoel de winkel uit. Wij raden iedereen aan zeker even binnen te lopen en laat je inspireren naar de mogelijkheden van een mooie nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (10 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlkmaar , Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 303 64 00
cAlmere (16 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
dAmersfoort (4 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
eAmsterdam (20 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
fApeldoorn , Kanaal Zuid 72B, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 30 33 900
gBergen op Zoom (57 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
hBreda (11 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
iCapelle aan den IJssel (64 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
jCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
kDelft (17 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
lDen Haag (6 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
mDordrecht (outlet store) (12 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
nDrachten (34 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
oElst GLD (4 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
pGroningen (41 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
qHoogeveen (18 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
rLeeuwarden (14 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
sLeiderdorp (32 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
tMiddelburg (9 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
uNuenen (5 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
vOud-Beijerland (Hoeksche Waard) (8 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
wRoosendaal (40 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
xRotterdam (31 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
ySittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
zSliedrecht (20 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
a1Spijkenisse (40 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
b1Terneuzen (3 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
c1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
d1Utrecht (22 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
e1Veghel (8 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
f1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
g1Wijchen (15 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
h1Woerden (19 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
i1Zaandam (45 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
j1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
k1Zoetermeer (41 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
l1Zwolle (23 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.