Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 38 vestigingen in de Benelux de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen. Wij zijn al ruim 21 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 462 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren353 ervaringen
4 sterren73 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Per vestiging:
“Goed”
Door Jay op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Goede Advies en Service! Ik ga zeker terug voor nog een aankoop!

Aanvulling ontvangen 22 mei 2018: Wij hebben 2 complete toiletsets incl wandtegels gekocht. De producten hebben wij inmiddels opgehaald. Super mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Alle van der Veen op zondag 18 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
Al vaker iets gekocht in de vestiging van Sani-dump Groningen. Nu weer een compleet toilet. Het personeel is erg klantvriendelijk. We werden prima geadviseerd. Men heeft kennis van zaken. Onder het genot van een kopje koffie zaken gedaan. Aanrader om bij hun sanitair aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Henry op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
Netjes en deskundig geholpen door Marcel. Enkele problemen heel netjes opgelost, zijn dan ook super tevreden met resultaat.
FOTO VAN HENRY
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door menze stiksma op vrijdag 29 jul 2016 '16 | vestiging Drachten
wij hebben onze nieuwe w.c. en badkamer + badmeubel en alle andere zaken zoals kraan en douchekop gekocht. onze ervaring is zeer goed. wij zijn zeer korrekt en deskundig geholpen.
wij zullen het zeer zeker aanraden.
REACTIE VAN SANIDUMP
Hartelijk dank voor uw reactie dat onze deskundigheid zo gewaardeerd wordt! Veel succes met uw sanitair en graag tot ziens in onze showrooms! SaniDump
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door S.S. Jairam op donderdag 16 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dit is niet de 1e badkamer die ik heb gekocht. Bij dit bedrijf ben ik netjes geholpen om een juiste indeling te krijgen voor de relatief kleine badkamer die wij hebben. Over de prijs hoef je niet te onderhandelen, zij geven vanzelf al een behoorlijke korting. De afspraken worden simpelweg gewoon nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Gert op woensdag 2 mrt 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Badkamertegels, douchescherm, badmeubel, bad en kranen besteld. Prima geholpen in de winkel. Goed op de hoogte gehouden over levertijden en uitstekend geholpen bij het inladen van de spullen. Paar kleine after-sales zaken werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door Esther op woensdag 6 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
In vestiging Zaandam goed geholpen, zijn daar prima geadviseerd. Echter: wastafel is niet geleverd in beloofde week 11. Uitgesteld naar week 14. Ook vandaag weer een brief, wederom uitgesteld naar eind week 15. We zijn zwaar teleurgesteld. Badkamer 3 weken klaar, maar nog steeds geen wastafel! Extra kosten want de loodgieter moet ook weer langskomen om aan te sluiten. Jammer Sanidump!
REACTIE VAN JEFF
Goedendag Mevrouw Esther, We zijn uiteraard blij om te horen dat u zo goed geholpen bent en vinden het dan ook erg vervelend om te horen dat uw wastafel vanuit de leverancier vertraagd blijkt te zijn. Allereerst onze excuses voor het ongemak, zou u misschien contact op willen nemen met de showroom? zodat wij kunnen kijken naar een oplossing? Met vriendelijke groet, Jeff
Sani-Dump Zaandam
REACTIE VAN ESTHER
Beste Jeff, Dank voor jouw reactie. Uiteindelijk is het meubel in week 15 echt geleverd en het hangt mooi te pronken in de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Martin van de Biezen op dinsdag 5 jun 2018 '18 | vestiging Zaandam
Zeer prettig tot op heden geholpen. De verkoper is erg vriendelijk neemt de tijd en denkt goed mee. We komen graag weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door J. de Waal op woensdag 24 dec 2014 '14 | vestiging Roosendaal
We waren na 30 jaar wel toe om onze badkamer te vernieuwen. Veel rondkijken op internet, diverse winkels bezocht, moeilijk. Komen we bij toeval in een franchisewinkel van Sanidump in Roosendaal terecht. Een verademing, geen ingestudeerde verkooppraatjes maar eerlijk en oprecht advies. Op een groot scherm samen,in alle vrijheid, onze badkamer ontworpen en van alle onderdelen de voorbeelden in de winkel kunnen bekijken. Mooie merken uitgezocht en na optelling een interessante prijs afgemaakt. Alles op tijd aangeleverd, zeldzaam goede service en persoonlijke belangstelling naar het eindresultaat. Een echte aanrader, Rogier en JP bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Geen onvertogen woord”
Door Diaan van den Branden op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Echt zonder overdrijven super service. Alles wat maar fout kon gaan (verkeerd badmeubel geleverd, dopjes die van toiletbrillen schoten, afijn noem het maar op) ging ook absoluut fout maar nooit een onvertogen woord en keurig netjes opgelost door Eduard en de rest van het team Bergen op Zoom. Wij zijn zeer over ze te spreken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met Marcel”
Door marc op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Zwolle
Super goed geholpen nadat we de eerste keer een heel plezierig gesprek hadden met Marcel in Leiderdorp. Gingen we voor een vervolggesprek naar dezelfde vestiging, waar we ook het 1e gesprek met Marcel hadden. Wij kregen dan een collega van hem om het gesprek verder voor te zetten. Helaas kwam deze niet opdagen en stonden we dus voor een dichte duur. Erg slordig!! Dit werd opgelost doordat we weer met Marcel contact opnamen, die ons daarna enorm goed geholpen had. Door direct verder te gaan waar we waren gebleven in Zwolle. We zijn dan ook erg blij met de badkamer en wc die we bij hem hebben gekocht voor een hele scherpe prijs! Wat het voor ons verschil maakte t.o.v. de concurrent.
+Prijs/Kwaliteit verhouding zeer goed.
+Goed advies, denkt met je mee.
+Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
+En een flinke Gunfactor.
Dit komt door zijn relaxte houding (niet te opdringerig) en de tijd die hij neemt om je over de producten uitleg te geven.
REACTIE VAN MARCEL
Dank je Marc! Hoop dat jullie veel en lang plezier hebben van de nieuwe badkamer. Jammer dat er eerst iets mis ging maar wordt uiteindelijk altijd opgelost bij Sanidump!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Richard op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Drachten
In verband met de situatie dat leidingwerk (afvoer & aanvoer) op ongelukkige wijze uit vloer kwam in een grotendeels al betegelde badkamer, heb ik samen met mijn moeder twee maal Sani-Dump Drachten bezocht. Daar hebben we samen gezocht naar een oplossing voor de situatie. De uitkomst was een voorzetwand met daarin inbouwkranen van het merk Hothbath. Kasten van Detremmerie en een instap bad/douche van Novellini. De werkzaamheden heb ik zelf verricht, maar dit was niet mogelijk geweest zonder het deskundige advies van de vestiging Drachten.
FOTO VAN RICHARD
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Alles zeer goed opgepakt”
Door M. Joosen op maandag 14 aug 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
in 1 lading alle spullen voor een nieuwe badkamer en 2 toiletten gekocht. Een grote investering met héél veel artikelen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel en ook de after-sales is goed geregeld. Enkele artikelen waren wat later, maar zijn gewoon goed geleverd. Een fijne communicatie met Linda! Helaas waren er ook enkele manco's en 1 foutieve levering, maar zoals gezegd het waren ook wel heel veel artikelen. Ook dit is wel zeer goed opgepakt en opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door CvMN op maandag 20 aug 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
We hebben al het sanitair voor badkamer en wc gekocht. Mooie prijs, keurig bezorgd. Twee drukplaten waren niet juist, deze zijn netjes omgewisseld en later bleek dat de doucekop voor het bad ontbrak. Stond niet op de offerte ook?! Toch zonder problemen mogen meenemen, echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Ron piek op woensdag 23 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop van onze nieuwe badkamer verliep vlekkeloos, alle tijd om de juiste info te krijgen en perfecte uitleg gehad. De keuze was dan ook uiteindelijk snel gemaakt.Prijs kwaliteit echt een 10
Reactie of foto toevoegen
“Maken het verschil”
Door Huib van Geertruy op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
We hebben intensief contact gehad met SaniDump. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat niet alles goed is gegaan. We hadden o.a. flink problemen met de levering. Maar waar SaniDump wat mij betreft het verschil maakt is dat ze continue mee hebben gedacht en hard gewerkt hebben aan een oplossing. Daarnaast was het proces tot aan de bestelling erg prettig. Ze nemen de tijd voor je en helpen je goed verder. Daarbij zijn ze niet te beroerd om af en toe net dat beetje extra service te bieden. Dat maakt het verschil tussen een matige en een goede ervaring! Let er wel goed op dat SaniDump geen eigen voorraad heeft, dat kan betekenen dat het soms iets langer kan duren voordat iets binnen is.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd even vriendelijk”
Door Marijke Wagenmakers 17 Abbey Road West Kirby - UK op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Wijchen
Mijn man en ik wonen in West Kirby (Wirral- schiereiland ten zuiden van Liverpool). Wij hebben twee jaar geleden een vrijstaand huis gekocht uit 1922 met uitzicht op de rivier de Dee en Noord Wales. Helemaal gerenoveerd en bij Sanidump Wychen sanitair gekocht voor de familie badkamer, een en-suite en de toilet ruimte beneden. Voornamelijk Villeroy & Boch sanitair - ca 60% goedkoper dan een Engelse V&B leverancier en veel meer keuze ook. Uitstekend geholpen met inpakken van de auto want paste maar net. Vorige maand hadden we een probleem met mechaniek van een softclose toiletbril en omdat we in Nederland waren vanwege geboorte van onze kleinzoon even bij Sanidump langs. Onze ervaring samengevat: Uitstekende service en alle personeel altijd even vriendelijk.
FOTO VAN MARIJKE WAGENMAKERS 17 ABBEY ROAD WEST KIRBY - UK
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mylene graafland op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Complete badkamer gekocht, heel fijn geholpen door Rogier, dacht fijn mee en beantwoorden onze vragen ook nog na het plaatsen van de badkamer. Prima service dus
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair en tegels”
Door Versteegt op dinsdag 14 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben sanitair en tegels voor onze badkamers besteld bij Sani-Dump. Bij het uitzoeken zijn we goed geholpen. Toen onze installateur onverwachts eerder kon beginnen, heeft Sani-Dump zeer goed geholpen om alle spullen eerder geleverd te krijgen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer behulpzaam”
Door Ger op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Afgelopen maand prima geholpen door Sani -Dump Bergen op Zoom. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Zeer behulpzaam en vakkundig personeel. Dus een aanrader om daar je badkamer uit te zoeken,
FOTO VAN GER
Badkamer in stijl
Reactie of foto toevoegen
“Aanwinst”
Door Van der Bend op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Hoogeveen
Zeer klantvriendelijk, uiterst scherpe prijzen, kwaliteitsproducten, goede afspraken te maken, snelle levering, kortom fijne winkel met goed personeel. Aanwinst voor Hoogeveen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletten”
Door van Kooten op zaterdag 15 sep 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben daar de badkamer en toiletten gekocht. Zijn zeer tevreden. Ze namen echt de tijd voor ons. Zijn ook meerdere malen terug geweest voor wijzigingen. Al de spullen konden snel geleverd worden. Ook enkele accessoires nog later er bij gekocht, en ook prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht”
Door Anton op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
We hebben bad- douche kranen, toilet badmeubel, bij sanidump gekocht. De service was perfect en we zijn goed geïnformeerd. Erg tevreden over de prijs vs kwaliteit. Ook de aftersales, omdat we erg goed geholpen zijn nadat de installateur de kranen verkeerd geplaatst heeft. Sanidump heeft ons prima geholpen door mee te denken en de fabrikant in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door R. van Kleef op woensdag 10 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Onze ervaring was goed klant vriendelijk en alles volgens afspraak op tijd geleverd.
FOTO VAN R. VAN KLEEF
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Alle pluspunten en geen minpunten”
Door Marcel op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
SaniDump: Na diverse sanitair winkels in Groningen bezocht te hebben ben ik uitgekomen bij SaniDump. Wat een verademing! Er is ruim de tijd om verschillende sanitair opstellingen door te nemen. Niet de verkoop staat voorop maar een tevreden klant! Waar andere winkels reeds met het orderblok klaar zitten, werkt SaniDump vanuit de opstelling dat er iets moois moet worden geleverd. Iets waar je als klant tot in lengte van jaren tevreden over bent! Dit voel je in alles!

Pluspunten:
- Gedegen advies en productkennis aanwezig!
- Top sanitair merken
- Ruime keus uit kranen
- Zeer gunstige prijzen! (Dit heeft mijn veel geld bespaard!)

Minpunten
- Geen

VDV Montage . Bij SaniDump heb ik aangegeven dat ik zeer kritisch ben op de netheid van het installatie werk! Door SaniDump is René van de Veen (VDV Montage) aangeraden als installateur! Wat een vakman! René en Dave werken rustig, secuur en zeer netjes! Maatvoering, tegelplan, alles klopt en is netjes uitgevoerd. Met René is alles goed te overleggen, hij geeft goed advies. Belangrijk: René komt z'n afspraken na en communiceert proactief!

Pluspunten
- Als je wil dat alles super strak geïnstalleerd wordt: VDV Montage!

Minpunten
- Geen
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Peter Olsthoorn op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Badkamer gekocht bij Sanidump Roosendaal. Uitstekende keus en prima prijs/kwaliteit verhouding. Kundige en sympathieke verkoper JP. Wij hebben een goede ervaring en was prettig zaken te doen. Ook de nalevering was super. Meedenkend en klantvriendelijke prijzen Absoluut aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Xander & Jacyntha Mous - Dordrecht op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn bezig met een hele grote verbouwing in onze nieuwe woning! Daar hadden we oa 2 nieuwe badkamers en een toilet voor nodig. Wij zijn bij de keuze erg goed geadviseerd en zeer prettig geholpen! Er werd ook goed geluisterd naar onze wensen! Ik zal deze vestiging zéker aanbevelen aan familie/vrienden/collega's/etc. Bedankt voor het leuke contact en de goede service!! :-D
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vakkundig”
Door Marleen Kieft op donderdag 28 jan 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij Sanidump in Capelle a.d. IJssel wordt je goed en vakkundig geholpen. Service is prima. Had een lade indeling besteld voor 1 van de lades in het badkamermeubel. Dit paste uiteindelijk niet goed maar kreeg zo het geld terug.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Ot op zaterdag 25 jul 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Na eerst bij een concollega via een tip bij sanidump bergen op zoom terecht gekomen. Hier uitstekend geholpen door Marius en hier uiteindelijk gekocht gezien het advies en de goede prijs. Super deze zaak aardige verkopers en staan altijd voor je klaar bij vragen. Echt een aanrader. Mannen bedankt! Gr Ot
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Ljibbe de Vries op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Drachten
We zijn erg goed en prettig geholpen door Wiebe Soepboer.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door JCM van der Hurk op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een perfecte zaak waar je super geholpen wordt en waar de klant nog echt koning is. We hebben daar een complete badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen door de bedrijfsleider zelf, hij neemt echt alle tijd voor je. We zijn voordat we met Sanidump in zee gingen naar verschillend andere badkamer speciaal zaken gegaan maar nergens konden voor deze prijs terecht en ook nergens werden we zo hartelijk geholpen.
Sanidump Capelle a/d IJssel ga zo door, SUPER BEDANKT.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door S.Germans op vrijdag 27 mrt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Mijn badkamer was behoorlijk toe aan verbouwing in mijn oriënterende fase ben ik op aanraden van een vriend begonnen bij Sanidump Zaandam. Hier werd ik vriendelijk begroet door Jeroen Noordwest die vervolgens vroeg of ik rustig wilden kijken of al vragen had. Ik gaf aan even zelf te willen kijken en vervolgens kon dat ook echt gewoon erg prettig. Al snel had ik een aantal vragen die Jeroen alle naar mijn zin en met nuttige toegevoegde waarde wist te beantwoorden. Met de garantie dat ik hier voor een goede prijs kocht heb ik direct mijn wand en vloer tegels, toillet, kraan, douche gekocht. Ook het magazijn in Aalsmeer ben ik uitstekend geholpen. Echter een kritisch en bijzonder punt dat het afhaal magazijn op maandag gesloten is dat kan echt niet meer in 2015. Ik zal iedereen aanraden bij Sanidump Zaandam te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Evert van der Tuin op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Nuenen
We hebben in Nuenen douche cabine incl. Regendouche en afvoer, compleet badmeubel met verlichting en kranen en een design radiator gekocht. Prima advies gehad, alles is naar wens. Tijdens transport sneuvelde de spiegelkast en we kregen na paar weken een nieuwe. Toen bleek er een probleem te zijn tussen lamp (220v) en aansluiting van spiegelkast (12v). Dat werdprima opgelost samen met fabrikant Thebalux.( andere lamp). Tevens was er een probleem met de bovenste lade van het meubel, doordat de erkende installateur de aansluitingen te laag had voorbereid. En ook hier, samen met Thebalux het probleem (door een ander veroorzaakt) geweldig opgelost. Aangepaste la, nieuwe geleiders en we kunnen genieten van onze nieuwe badkamer. Kortom, er ging van alles mis, maar het werd geweldig kosteloos opgelost door Sani-dump en fabrikant Thebalux.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Hoefs Werkhoven op zaterdag 12 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij zijn heel tevreden.En leuk door de. Verkopen lennart geholpen Ze zijn allemaal aardig daar en denken met je mee.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouwappartement”
Door Fam. Gert en Stella Klomp op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Voor ons nieuwbouwappartement waren wij op zoek naar een badkamer. We troffen bij Sani-Dump een mooi bad meubel en vroegen wat de mogelijkheden waren voor een totaal ingerichte badkamer. Dennis Lanser liet ons vrijblijvend tal van mogelijkheden zien en via een 3D tekening, zagen wij onze badkamer tot leven komen. Fred de Leng werd aangeraden om de badkamer bij ons te installeren en inmiddels genieten wij al enkele weken van onze droombadkamer.
FOTO VAN FAM. GERT EN STELLA KLOMP
Onze droombadkamer
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door J.P.Draijer op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Onze complete badkamer al weer enkele maanden in gebruik en naar volle tevredenheid, onze spullen in de vestiging Leeuwarden gekocht, zeer vriendelijk geholpen door eerst Ron en later Songul en Marten, echte meedenkers, inzichtelijke 3 D tekening en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De bestelling thuis laten bezorgen. Alles goed gecontroleerd. TOP, inmiddels ook de spullen voor het toilet benedenverdieping uitgezocht.
FOTO VAN J.P.DRAIJER
Complete badkamer
REACTIE VAN J.DRAIJER
overzicht
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door R. Rapmund op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben alle spullen voor een nieuwe badkamer gekocht. Guy Hofman heeft ons super geholpen bij de keuze voor de verschillende onderdelen. Wij vonden de manier waarop hij dat deed erg prettig, behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Bij aflevering klopte ook alles. En we zijn, nu alles geplaatst is, erg blij met onze nieuwe badkamer!
FOTO VAN R. RAPMUND
Onze nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij verrast”
Door Wil Bode op maandag 31 jul 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Een zaak waar men je rustig rond laat kijken en niet pusht. Nemen alle tijd voor advies en een 3-D ontwerp. Prijzen zijn al gunstig en als je iets ergens anders nog goedkoper vind, dan passen zij zich aan. Bezorging heel fijn geregeld met een transporteur voor een leuke prijs. Ik had niet zo'n hoge verwachting maar ben blij verrast.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door S.A. Raar op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vakkundig personeel, zijn bijzonder goed geholpen (Ferry) en mooi materiaal. Enig nadeel, geen levering. Of je moet de spullen zelf ophalen in Dordrecht of laten bezorgen door een transportbedrijf hetgeen toch wel prijzig is. Verder complimenten zoals de materialen verpakt zijn en afgeleverd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service tot de order eenmaal binnen is....”
Door Marloes op dinsdag 9 apr 2013 '13
Onze badkamer wordt op dit moment aangelegd. Sani-dump heeft ons netjes geholpen in de winkel en het lijkt er op dat we op zich goede spullen hebben gekocht en ontvangen. Echter hebben ze de tegelaantallen zo laag ingeschat dat we van alles te kort komen (met alle gevolgen van dien; vertraging, kleurverschil etc). Sani-dump meent dat het niet hun fout is. Ze bieden geen oplossing. Tevens werd een kraan die we besteld hadden pas 4 weken later geleverd dan zou moeten (terwijl de order getekend was in september en er pas in maart geleverd hoefde te worden... hoe moeilijk kan het zijn). Ik zou zelf volgende keer nooit meer naar Sani-dump gaan om al m'n hele badkamer te bestellen. Dan betaal ik liever een paar honderd euro meer zodat ik geen gezeur heb met slechte leveringen en tekorten....
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Krista en Paul op woensdag 21 feb 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn toen we een badkamer wilden aanschaffen verschillende keren in het filiaal in Spijkenisse langs geweest, waar we steeds heel goed en klantvriendelijk geholpen werden. Uiteindelijk hebben we goed advies gekregen van Remon, die uitgebreid de tijd voor ons nam, met ons mee dacht en onze wensen in kaart bracht. Inmiddels zijn we enige tijd verder en zijn wij nog steeds heel blij met onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dennis van Eijck op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keurig geholpen , deskundig en flexibel bedrijf. Je ontvangt een mooie 3D inrichting. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door J,de Boer op dinsdag 8 mrt 2016 '16 | vestiging Drachten
onze ervaring met dit bedrijf is ineen woord super, vooral wat de service betreft,we hebben komplete badkamer gekocht, na anderhalfjaar zat de radiator onder de vlekken ,kon er niet meer af en de spiegel zat een vreemde vlek in,mail met foto,s gestuurd en zonder probleem opgelost,echt een goed bedrijf.super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A. Grevengoed op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Wijchen
Op een hele prettige manier geholpen door Emile. Veel vergeleken met internet en uiteindelijk kwamen we met de beste prijs uit bij Sanidump. Extra voordeel dat we er ook bij krijgen is de ondersteuning qua service die je normaal gesproken bij internet bestellingen niet hebt. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door John Hogendoorn op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Na 23 jaar was onze badkamer aan vervanging toe, een klus die we zelf zouden uitvoeren. Na bij verschillende andere zaken te zijn geweest uiteindelijk bij Sanidump in Bergen op Zoom beland (we vinden de naam vreselijk). Vanaf de eerste kennismaking hadden we een klik met Marius en zijn team. Ze voelde precies aan wat wij wilden, kwamen met een goed ontwerp en een prima prijs. Ook via een tip van Marius een mobiele badkamer kunnen huren. Wat een uitkomst! De spullen zijn keurig volgens afspraak geleverd. Een paar zaken die niet helemaal goed waren, of die we toch nog net anders wilden zijn keurig opgelost/geregeld. En we zijn helemaal tevreden met het eindresultaat. Los van naam een prima zaak, met een team dat met je meedenkt.
FOTO VAN JOHN HOGENDOORN
Vervangen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Familie Engel op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Almere
De verkoper Andy luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons waar nodig. Tekening op maat gemaakt. Helaas geen tegels in onze smaak bij de vestiging, maar ook dat was geen enkel probleem. Probeerde niet alsnog ons over te halen daar de tegels te kopen. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Brouwer op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van ons sanitair. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Daarbij werd zowel gevraagd als ongevraagd advies gegeven waardoor wij over alle aspecten goede uitleg kregen. Hierdoor was het voor ons mogelijk om een voor ons goede keuze te maken. Ook een latere wijziging was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Pim Zandstra op dinsdag 20 feb 2018 '18 | vestiging Zaandam
Goede voorlichting. Er wordt meegedacht met de klant. Eventuele wijzigingen worden snel verwerkt. Prima spullen en correcte afhandeling van naleveringen. Jammer, dat je zelf moet zorgen voor transport van Aalsmeer naar huisadres.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Anna-Marie op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier mijn complete badkamer gekocht. Heel fijn geholpen door Jeroen. After sales ook goed, zij denken in oplossingen mee en springen bij de leverancier op de bres voor je. De bestelde spullen stonden keurig in de afgesproken week klaar in het centrale magazijn om afgehaald te worden. Alles goed verpakt en compleet. Reclames achteraf werden goed opgepakt, maar dit ging over kleine dingen. Zelfs de door mij verkeerd uitgekozen wc reservoir drukplaat werd zonder vragen omgeruild. Wel jammer dat ze geen eigen bezorgservice hebben. Ik zou zeker dit filiaal en de firma aanraden.
FOTO VAN ANNA-MARIE
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam personeel”
Door J.A. op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben tegels van Sphinx en sanitair van diverse merken besteld bij de vestiging van Sanidump in Hoogeveen voor onze badkamer en toilet verbouwing . Wij zijn gedurende het hele proces erg goed geholpen door het zeer behulpzame personeel. Alle artikelen waren op tijd binnen. Hoeveelheid tegels die ze hadden berekend klopte exact. Ook de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast hebben ze ons in contact gebracht met iemand die de badkamer voor ons heeft geplaatst. Alles bij elkaar zijn we zeer content met Sanidump!
Reactie of foto toevoegen
“Het kan wel”
Door M.C. Olivier op vrijdag 29 jan 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beleefde, meedenkende, alternatief-aanbiedende en gezellige mensen, die goed verstand van zaken hebben. Hebben uiteindelijk vrijwel alles voor de nieuwe badkamer daar gekocht en later nog teruggewenst voor het kopen van accessoires. Ook nog extra gebaar bij (kwantum-) korting; goede ervaring voor iemand die zelf 'in kwaliteit- en kwaliteitsborging zit'.
Het kan dus gewoon wel!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Erik op woensdag 21 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Erg prettig en snel geholpen door het aftersales team!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en bekwaam”
Door A.Zoutenbier op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij had een douchescherm gekocht en deze ging stuk bij het plaatsen hiervan. We werden vriendelijk te woord gestaan om dit probleem op te lossen. We zijn samen tot een goede overeenkomst gekomen. Wij kunnen deze winkel aanraden om alles voor u badkamer te kopen. De verkopers zijn vriendelijk en vakbekwaam. Bij problemen helpen ze je om deze optelossen. Mvg A3 & Mirjam
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Arjen Treep op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Blij verrast met advies dat ik kreeg in Almere. Er wordt totaal niet gepushed zoals bij andere grote ketens. Een erg goed gevoel over onze aankoop van zowel badkamer als WC. erg prettig zijn de bouwtekeningen die je meekrijgt en thuis op je gemak kan bekijken op de computer en kan bespreken met je eigen aannemer. Advies is wel overdacht door zeer ervaren adviseurs die ook op min-punten van producten wijzen en met goede alternatieven komen. ook over de after-sales zeer te spreken. Eigenlijk nog noot ergens meegemaakt zo goed. Afspraak is afspraak en er wordt pro actief gebeld en uitgelegd hoe alles werkt en welke stappen ondernomen worden. Prettig aan het concept dat je een eigen aannemer in de hand kan nemen. Zo een man loopt toch snel een paar weken bij je in huis en dan is het fijn als je zelf iemand kan kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ideeen”
Door Berry op dinsdag 20 jun 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Ben super geholpen bij deze vestiging door 'Rogier'. We hebben eerst even gekeken in de showroom. Vervolgens de wand en vloertegels uitgezocht, en daarna het badmeubel, spiegel, radiator en de douche wand. Na alles te hebben uitgezocht ben ik prima geholpen met een idee te schetsen met een 3D tekening. Waar van uit Rogier ook goede ideeen en aanvullingen kwamen. Al met al heel erg tevreden en ook zeker met een scherpe prijs.
FOTO VAN BERRY
badmeubel, spiegel en de douche
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door r spath op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring is goed. De leveringsproblemen met het badmeubel zijn goed opgelost Prettige sfeer en lekkere koffie. Bij tegeltekort en het badmeubellampje zijn snel nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Roel Pomstra op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Na een zeer goed advies en ontwerp ( 3D), toen nog in de vestiging Drachten, hadden wij wij onze adviseur Ron beloofd om de spullen in de nieuwe vestiging Leeuwarden te bestellen omdat hij daar heen zou verhuizen. Inmiddels is de badkamer geïnstalleerd en het is prachtig geworden. Alle geleverde spullen zijn van hoge kwaliteit en alles was op tijd aanwezig.Nu alles besteld voor de renovatie van het Toilet. Ik kan dan ook iedereen aanraden om de vestiging Leeuwarden van Sanidump te bezoeken als je op zoek bent voor een nieuwe badkamer of toilet.
FOTO VAN ROEL POMSTRA
Badkamer prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijke service”
Door Daniel uijtdewillegen op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Betr: JP & Rogier, (team Roosendaal). Normaal stuur ik geen reviews maar.... Ik wilde toch heel even stil staan bij de uitzonderlijke service die wij door de persoonlijke aandacht van JP & rogier hebben mogen ervaren. We kwamen afgelopen zomer bij hen binnen en er werd direct alle tijd voor ons genomen. Op dat moment nog niet wetende dat we uiteindelijk een badkamer bij sanidump zouden gaan bestellen. 3 afspraken en 4 tekeningen verder hadden we dan eindelijk de juiste indeling en konden we op zoek naar de inrichting. Toen uiteindelijk alles bij elkaar gezocht was kwam JP zoals beloofd direct met een scherpe offerte. Na een bakje koffie en wat geschuif hadden we dan ook de badkamer naar onze wens bij hen besteld...incl badkamer radio :). Toen was het December en werden alle spullen geleverd....Alles behalve 3 pakken tegels...Die hadden het niet gered tot Oud Gastel. Na twee weken spanning, inzet en meedenken vanuit jullie kwamen jullie met een goede oplossing! Nou wat kan er dan nog mis gaan...Toen we bijna klaar waren met de badkamer kwamen we erachter dat het bad (niet door sanidump geleverd) een verkeerde sifon had...Als je dan denkt dat Sanidump niet helpt dan heb je het mis..Binnen een uur teruggebeld met de oplossing.. Kortom. Zoals op de foto te zien, het geweldige resultaat van service, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid van Sanidump Roosendaal.

@ Jp & rogier; Jullie verkopen een product dat verder gaat dan een badkamer. Daar mogen jullie trots op zijn. Nogmaals hartelijk dank en zeker tot horens!
Daniel
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Albert Talsma op donderdag 29 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Op de 1e dag van de opening van Sani-Dump in Leeuwarden een complete badkamer en inrichting toiletruimte gekocht. We werden prima geholpen door Songul en Marten met prima adviezen en ruimte voor eigen inbreng! En niet te vergeten de scherpe prijzen! Toen wij de badkamer gingen halen in Drachten werd alles nagekeken en zij hebben prima geholpen met inladen. Nadat bleek dat de inbouw kraan beschadigt was werd binnen een paar dagen een nieuwe in Leeuwarden bezorgt. Ook bij vragen onzerzijds tijdens de installatie konden wij altijd bij hun terecht en deden zij er alles aan om deze te beantwoorden. Wij zijn dik tevreden over de service en bovenal over de klantgerichtheid van Songul en Marten en zullen Sani-Dump zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door P. Gerritsen op vrijdag 18 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Vakkundig, correct en als er toch iets aan de hand blijkt dan wordt er gelijk de service geboden waarop je hoopt.
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door R. Medenblik op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Veel vakkennis, kennis van producten en verstand van inrichten zonder overdreven verkooppraatjes. Mocht een vraag niet beantwoord kunnen worden dan werd het antwoord direct opgezocht. Altijd kregen wij spoedig het juiste advies. Ook het aflevercentrum, het inmeten en de montage van de douchewand verliepen vlekkeloos en werd uitgevoerd door plezierige mensen. Echt een plezier om onze badkamer op deze wijze opgeknapt te hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Zowel goede prijsstelling als uitstekende service”
Door Hein van der Aat op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Almere
Na eerst op een prettige wijze te zijn geholpen door de vestiging Almere startte nu 1 jaar geleden onze verbouwing. De bestelde artikelen konden op afroep worden opgehaald bij het magazijn in Aalsmeer. Dat verliep vlekkeloos. Op het gebied van garanties heeft Sani-Dump zich steeds van haar goede kant laten zien. Een voorbeeld daarvan betreft de toiletpot. Om nog steeds onbekende redenen ontstond er een barstje achter in de pot. Zonder morren werd een nieuwe pot geleverd. Helaas gebeurde dit euvel daarna nog 2 keer. In totaal werd 3 keer een nieuwe pot van hetzelfde merk geleverd. Na de 3e keer was het vertrouwen in de pot van hetzelfde merk geheel verdwenen. Het hoofdkantoor van Sani-Dump steunde ons daarin. Op hun kosten mochten wij van een ander merk een pot met deksel uitzoeken. Deze is inmiddels geplaatst. Naast een goed prijsstelling heeft Sani-Dump een uitstekende aftersales. Hulde aan in het bijzonder deze afdeling.
FOTO VAN HEIN VAN DER AAT
Probleem met pot opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies”
Door Scheper op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Heeft wel wat tijd in beslag genomen voor we een definitieve keuze hadden gemaakt. In eerste instantie zouden we voor een redelijk "standaard" badkamer gaan, echter na een bezoek in de showroom (Dordrecht - Sliedrecht) was de keuze snel gemaakt. Een industriele look is het geworden. Erg goed geadviseerd door Peter en Frans, waarvoor dank! Sealskin soho zwarte douchecabine, hothbath zwarte kranen in combinatie een blank eiken meubel maakt de badkamer voor ons een plaatje. Levering ruim op tijd en dat het kwaliteitsproducten zijn zie je al bij het uitpakken. Volgende project is beide toiletten renoveren, uiteraard met sanitair van Sanidump.
FOTO VAN SCHEPER
Industriele look
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door DK op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Wij hebben de badkamer bij Sanidump gekocht en de montage door iemand anders laten doen. Er waren een aantal problemen kwalitatief gezien en ook buiten hun toedoen maar door de medewerkers goed opgepakt en naar alle tevredenheid afgehandeld. Niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Rinus op zaterdag 12 jan 2013 '13
Wij hebben bij Sani-dump de tegels besteld. Nu hebben wij een offerte laten maken bij een ondernemer en hebben volgens de ondernemer flink tekort. Contact opgenomen met Sani-dump en nu zeggen zij dat ze de vierkante meters hebben berekend. Was wel nav een tekening die wij hebben overhandigd. Betekent dat wij nog ruim € 800,00 meer moeten betalen omdat zij het niet goed berekend hebben. Je gaat toch niet tegels van 70x20 vanuit een hoek beginnen? Al met al vind ik dit slecht en niet klantgericht. Komt erop neer dat zij de korting die ze hebben gegeven zo weer terugpakken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Buruma op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Drachten
We zijn geweldig geholpen door Sanidump Drachten. Prima advies gekregen en het resultaat is prachtig. Kortom zeer tevreden en we raden het aan om naar hen toe te gaan voor het kopen van een nieuwe badkamer/toilet. We hebben een volledige badkamer en toilet aangeschaft. Inclusief tegels. Het is niet door hen geplaatst. Inmiddels is alles geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door F.G.J. van der Werf op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Anderhalf jaar bezig geweest met het verbouwen van een oude woning. Vooraf tijdens een actie badkamermeubel gekocht en afgesproken dat eventuele aankopen kort daarna ook binnen de actie zouden vallen. Van de badkamer werd een keurige 3d-tekening gemaakt en toen dat een paar maanden later voor een tweede badkamer ook nodig was, werd dat ook keurig gedaan. Ook de vloertegels voor de hele woning tegen een scherpe prijs geleverd. Alle goederen werden opgeslagen tot dat ze nodig waren, alle vloer- en wandtegels werden keurig bezorgd in Middelburg. Grandioze service, vriendelijk personeel en uitstekende adviezen. Een echte aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ziemek Kaminski op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Na weken vergelijken en afwegingen maken eindelijk gekozen voor Sanidump -Rotterdam. Uitstekend geholpen door adviseur Ton van Belle. Deskundig, geduldig en boordevol ideeën om van de nieuwe badkamer een droombadkamer te maken. Zo kunnen we in het kort onze ervaringen met deze kanjer samenvatten. Complimentjes voor het hele team in Rotterdam, top mannen! Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN ZIEMEK KAMINSKI
Droombadkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Mark Zegers op vrijdag 22 apr 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
In Spijkenisse zijn we super goed geholpen. Keurige ontvangst en goede adviezen. Tevens ook prima in Dordrecht bij het afhalen van de spullen! Later toen we tegels tekort kwamen ook nog eens zeer goede service gehad.Tegels werden zelf afgeleverd. Zeer zeker aan te raden, hebben veel keus!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door R. Keller op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Had een onderkast besteld in Leiderdorp; die werd keurig geleverd en ik kon hem afhalen bij magazijn Aalsmeer. Maar helaas moest ik die bestelling alsnog afzeggen. De heer Rene Ooijen van afdeling Aftersales behandelde mijn verzoek snel en effectief. Ik kreeg binnen een dag bericht dat ik het gehele aankoopbedrag terug kreeg. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede en prettige after-sales”
Door Bas op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Bij Sanidump het sanitair voor onze badkamers gekocht. In eerste instantie is er een verkeerde douchedeur geleverd. Dit is perfect opgelost; nieuwe combinatie ingemeten door de leverancier, geleverd en geplaatst door onze eigen installateur zonder extra kosten voor ons. Zeer goede en prettige after-sales!
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Fam. Piek op donderdag 1 feb 2018 '18 | vestiging Leiderdorp
Zeer vriendelijk en klantgericht. Professioneel advies en flexibel op onze wensen inspelend. Kortom: top!
Reactie of foto toevoegen
“Wens over levering”
Door Dick de Vries op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Groningen
Door Sanidump in Groningen prima geholpen en middels een 3d-simulatie een goed beeld gekregen hoe de badkamer kon gaan worden. Deskundig advies en ook meedenkend in de prijs. Klein minpuntje: waarom zelf de spullen moeten halen uit het depot in Drachten. Via een extern bedrijf (op advies van Sanidump) het alsnog laten bezorgen. Persoonliijk verwacht ik dat het bedrijf zelf ook kan leveren tot aan de deur. Maar los van dit alles zijn we keurig en prima geholpen.
FOTO VAN DICK DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ruben op woensdag 11 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
In de eerste plaats bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. In de tweede plaats prima materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Marjolijn de Haan op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
We hebben nieuwe spullen voor de badkamer gekocht, badmeubel, tegels, douchedeur/bak, kasten, vloerverwarming, spiegelkast. Zeer goede kwaliteit. Met Erdal Demir hebben we zaken gedaan en dit hebben we als zeer prettig ervaren. Duidelijk en open over alle zaken, tekening gemaakt en meegedacht met de inrichting van de badkamer, super. Zeer flexibel over de veranderingen die we toch achteraf nog wilden. De aannemer, Leon Feijtel, die ons is aangeraden, is zeer goed bevallen. Keurig, schoon en binnen de planning aan het werk geweest, klasse werk afgeleverd. Ook nog terug geweest voor nacontrole, perfect. Dus een aanrader is Sanidump en aannemer Leon Feijtel.
FOTO VAN MARJOLIJN DE HAAN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Klantenservice”
Door Ritchy op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik had een complete badkamer gekocht bij Sanidump in Capelle aan den IJssel. Omdat de dorpel voor de douchecabine een maat had van 100 x 100 liet ik de gaten op de pas betegelde wand ook op 1 meter boren. Toen de cabine zou worden geplaatst bleek die een maat van 90 x 90 te hebben. Zoals een echte man betaamt ben ik toen pas de montage handleiding gaan bekijken in plaats van vooraf, en daarin stond dat de dorpel desgewenst op maat afgezaagd moest worden. Het profiel van de douchecabine was al op de muur gemonteerd geweest en daarom dacht ik niet dat de cabine nog omgeruild kon worden voor eentje van 100 x 100 cm. Toch maar even gebeld met de verkoper Niels den Hoed. Niels zou kijken wat er nog te doen was en belde mij een paar uur later terug met de vraag of de maat van de dorpel gemeten aan de binnenrand of de buitenrand 100 x 100 cm was. Dit om te voorkomen dat er weer een verkeerde maat zou worden geleverd. Ik zei dat het aan de buitenrand gemeten was. Tot mijn vreugde vertelde Niels mij dat ik de douchecabine met betaling van alleen de transportkosten mocht omruilen. Volgens mij weet deze verkoper over klantenservice van de hoed en de rand.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Van Santvoort op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Veghel
Het sanitair voor onze nieuwe badkamer gekocht bij het filiaal in Veghel. Tijdens de eerste afspraak direct uitstekend geholpen met het tekenen van diverse plattegronden met mogelijkheden. Vervolgens sanitair gekocht met een prima service. Een communicatiefout (van onze zijde) bij het bestellen van de radiator en badkamermeubel (verkeerde kleur), is zeer netjes opgelost door medewerker Hans. Wij zouden Sani-Dump Veghel absoluut bij iedereen aanraden.
FOTO VAN VAN SANTVOORT
Design inrichting
Reactie of foto toevoegen
“2 badkamers gekocht”
Door Rene smit op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Groningen
We hebben 2 badkamers gekocht bij sanidump en zijn prima geholpen door Michael. Ondanks wat kleine problemen heeft hij alles opgelost voor ons, echt super service. Nogmaals hartelijke dank. Gr rene en monique
FOTO VAN RENE SMIT
Deel van de douche
Reactie of foto toevoegen
“Hele nieuwe badkamer”
Door jeannette op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Middelburg
een hele nieuwe badkamer aangeschaft douchecabine,hangtoilet,wasbak,vloer en wandtegels,heel goed geholpen en ook goed meegedacht over alles,vriendelijke mensen in de zaak. zeker aan te raden,als je een nieuwe badkamer overweeg zeker naar middelburg sani-dump gaan
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Danielle van meir op woensdag 6 jan 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik heb een showroommodel pendeldouchedeur gekocht, helaas was deze niet meer aanwezig in roosendaal, daardoor gevraagd of er vanuit een ander filiaal mogelijkheden waren, en ook sanidump wijchen heeft erg zijn best gedaan daar waar dit niet gebruikelijk is hebben zij hem op transport naar het hoofdkantoor gezet en heeft rogier van sanidump roosendaal deze vanuit daar meegenomen zodat ik de deuren in mijn eigen plaats kon ophalen.
Uitstekende service,dit verdiend zeker een pluim! En het probleem van de douchestrip aan de onderkant op een zeer nette manier opgelost! Nogmaals dank voor jullie super prettige service.
FOTO VAN DANIELLE VAN MEIR
Douche met radiator
Reactie of foto toevoegen
“Levering verkeerde spullen”
Door Niels Batstra op dinsdag 28 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
In november 2015 twee badkamers gekocht bij Sani-dump filiaal Den Haag voor het totaalbedrag van ruim EUR 15.000. Geholpen door de heer [naam verwijderd]. Ordernummer DH 001684. In het begin zijn wij prima geholpen, maar de sfeer veranderede snel toen de laatste materialen geleverd moesten worden. Het was werkelijk leuren en zeuren om de laatste spullen. Service ho maar! Momenteel is het zo dat ons badkamer project stilligt wegens een verschil van mening over een kunststenen afdekplateau van een muurtje in de badkamer. Sani-dump heeft ons een afdekplateau geleverd die niet de juiste maat heeft en ook niet de juiste kleur. Dit wordt nogmaals ondersteund door het feit dat de heer [naam verwijderd] een tekening met maten gemaakt heeft van het bewuste muurtje waar de afdekplateau op zou moeten komen te zitten, en dat 20 november 2015 aan ons gemaild heeft. De heer [naam verwijderd] beroept zicht erop dat hij de juiste maten gehanteerd heeft, echter in zijn mail van 21 mei jl. verwijst hij naar hele andere maten van twee kunststenen vensterbanken die hier niets mee te maken hebben. Saillant detail is wel, dat het geleverde kunststenen plateau precies deze maten heeft. Wanneer ik hem hier op aanspreek en laat weten dat vergissen menselijk is, en hem vervolgens vraag met een oplossing te komen, reageert de heer [naam verwijderd] ondanks meerdere pogingen van mijn kant niet. Wij hebben ruim EUR 1100 voorruit betaald voor dit plateau en een glazen douche wand die daarop zou moeten komen te staan, plus de kosten van het inmeten. Sani-dump heeft dus het geld en ik heb niks! Ik vind het buitengewoon slecht dat de heer [naam verwijderd] en verder Sani-dump, niet reageert op mijn verzoeken om te komen tot een oplossing van een probleem dat zij zelf veroorzaakt hebben. Wat een slechte service! Rest mij waarschijnlijk niks anders dan het ondernemen van juridische stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Wieltje geleverd”
Door Schaapherder op donderdag 10 dec 2015 '15 | vestiging Almere
Wieltje van douchecabine deur defect, nieuwe besteld bij Sanidump en binnen 1 week de nieuwe geleverd. Goeie en snelle service van Sanidump Almere. Sanidump Almere is voor mij de winkel om meer sanitair spullen te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Slechts een minpunt, verder niets dan lof”
Door Sietske op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
We zijn goed geholpen door De store manager Ron in Leeuwarden. We kregen een mooi ontwerp van onze badkamer beneden en boven . Verder alles wat daar bij hoorde spiegelkasten, kranen douchewand etc. Dan nog de toiletpotten met inbouw, wasbakje .... klasse. Het enige min punt was! Dat toen de deal rond was en wij ook zeer tevreden waren met de prijs ,vertelde Ron dat we zelf alles moesten ophalen uit een Depot in Drachten huh daar waren we niet op voorbereid....dat had hij wel eerder moeten aangeven. Ik kan me voorstellen dat er meer mensen zijn die dit vervelend vinden. Daar door zijn de prijzen natuurlijk laag. Verder niks dan lof over Sani Dump ........
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door IW op dinsdag 24 mrt 2015 '15 | vestiging Delft
Wij hebben bij Sanidump al veel spullen gekocht oa twee hangende toiletten/wastafel combi met spiegel en een stoom/douchecabine. Netjes en vlot geholpen, degelijke kwaliteit! de service van Sanidump is fantastisch en snel, dit is echt super! Ik zou het echt bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Super advies”
Door Anita op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Woerden
Super geadviseerd qua tegels. Ben overgehaald om niet Grohe spullen te bestellen maar Hotbath en daar heb ik een beetje spijt van. Prachtig om te zien, maar erg krasgevoelig nu al na een week gebruiken. Had ik met Grohe na 18 jaar nooit last van. Ik vermoed dat Hothbath speciale afspraken heeft met Sanidump en dit voor hun qua marge een beter verdienmodel is.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettende aanrader”
Door Alex op woensdag 5 okt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Onlangs hebben wij een nieuwe badkamer aangeschaft bij Sanidump Amsterdam. Wij werden bijzonder prettig geholpen door Jeroen Noordwest. Hij nam de tijd, tekende verschillende opties en gaf goed advies. En het allerfijnst was dat hij geen opdringerige verkooptechnieken hanteerde. Gewoon eerlijk en gedegen advies waarna hij de keus volledig bij ons liet zonder er druk op te leggen. Dit gecombineerd met de mooie uitgebreide collectie maakt Sanidump Amsterdam een ontzettende aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige begeleiding”
Door René van der Lugt op woensdag 3 jun 2015 '15 | vestiging Rotterdam
Verkoper nam goed de tijd om de wensen/ eisen door te nemen. Dacht goed mee over (on) mogelijkheden. Niet opdringerig of gericht op snelle verkoop. Ophalen van de spullen verliep snel en vakkundig. Bij plaatsing bleek een CV aansluiting anders uit te pakken dan bedacht, maar omruilen was geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door Willem Hazenberg op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
ik ben super geholpen door medewerker Carlo in Zaandam, Heeft ons keurig geholpen met de samenstelling van onze badkamer en toilet( oude engelse stijl) belde keurig dag later op dat we nog vergeten waren de aansluiting voor cv erbij te bestellen. Niets ander dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Cees van der niet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Leiderdorp
Hebben een complete badkamer gekocht bij Sanidump Leiderdorp ,daar zeer goed geholpen,echter na enige tijd ging de beplating van het door Bruynzeel gefabriceerde onderkastje loslaten . Patrick Gokke van aftersales heeft toen een technut van Bruynzeel hier naar laten kijken deze bevestigde dat dit niet kan,en er er een andere kast zal komen. Patrick heeft de vestiging Leiderdorp opdracht gegeven om de 2e geleverde kast op te hangen , degene die de kast zou ophangen heeft verzuimt naar de staat van deze nieuwe kast te kijken en heeft deze gemonteerd. De volgende dag heb ik gekeken of deze kast in orde was ,en wat blijkt deze kast was nog slechter dan de eerste,Patrick heeft toen gezorgd dat er op korte termijn iemand van Sanidump kwam kijken. Deze heer heeft weer foto"s gemaakt waarna Patrick de bestelling van een 3e kastje bij Bruynzeel in werking heeft gesteld.Dit alles op korte termijn en een gevoel gevend dat alles keurig afgehandeld gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Jaap Jonker op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Zaandam
Fantastische ervaring, vakkundig geholpen,en een superservice
zelfs aan de vervoer kosten werd een vergoeding gegeven,
en nageleverde badmeubel kast werd netjes thuis afgeleverd
niets is de mensen van Sanidump teveel,bijdeze hebben ze er een vaste klant bij.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Michel Frieser op zaterdag 12 nov 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Onze aankoop was een complete badkamer! Tijdens mijn eerste bezoek werd ik erg goed geholpen, en deed de verkoper zijn uiterste best om een mooie en vooral praktische badkamer in 3D te laten zien. Hij maakte ook duidelijk kenbaar welke voor en nadelen aan bepaalde artikelen zaten, waardoor ik makkelijker een keus kon maken. Doordat de prijs ook aantrekkelijk bleek te zijn, hebben wij de knoop doorgehakt! Uiteindelijk ook een levertijd volgens afspraak en alle artikelen waren compleet! Jeroen bosters kluswerken heeft de badkamer geplaatst, en hadden geen betere vakman kunnen wensen. Echt super! Klein aandachtspuntje: de vele kortingsposters in de winkel wekken wat onduidelijkheid en ogen rommelig. Kortom: prima bedrijf welke ik iedereen zou aanraden.
REACTIE VAN MICHEL FRIESER
Complete badkamer
+ Toon extra foto van Michel Frieser
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed geholpen”
Door Dick Boersema op woensdag 20 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Zowel tijdens aanschaf artikelen als tijdens het noodgedwongen retourneren van een aantal artikelen bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen door Maycel en Nick en met een betaalbaar alternatief voor de geretourneerde artikelen weer het pand verlaten.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door J.ypey op zaterdag 29 jul 2017 '17 | vestiging Groningen
Badkamer inrichting bij sani-dump gekocht. Duidelijke uitleg in een ongedwongen sfeer , ruime assortiment. Personeel is behulpzaam, beleefd , heeft kennis van zaken en is niet opdringerig. Ben goed geholpen en de service is goed, sani-dump is zeker aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Levering”
Door Fam. Tap op woensdag 15 apr 2015 '15 | vestiging Aalsmeer
Wij hebben een complete badkamer gekocht. Goed advies, prima sanitair, goed geprijsd. Verder een slechte afhandeling door een vertraagde bestelling en verspreide leverantie. Daardoor extra kosten gemaakt met de aannemer en extra opgenomen vrije dagen. Als compensatie gehad: de laatste bezorging gratis, maar wel een maand extra moeten wachten en in de verbouwing gezeten. Verder geen excuses. Laatste keer Sanidump voor ons :-(

naschrift ontvangen op 13 februari 2016: Sanidump heeft een uitstekende service en garantie gegeven op onze verwarmde Thebalux-spiegel. Deze begon na een half jaar een mankement te vertonen. Sanidump heeft inmiddels een gloednieuwe geleverd. Hartelijk dank, Nana!
REACTIE VAN SANIDUMP (HOOFDKANTOOR)
Beste familie Tap, Vervelend te horen dat jullie ervaring met ons niet positief was. Graag willen wij in contact met u. Zou u mij willen bellen op 078-6524000 keuze 2, bij voorbaat dank, René.
Reactie of foto toevoegen
“Prima after sale service”
Door JH Oostlander op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Een onderdeel voor ons V&B bad die we twee jaar eerder hebben gekocht bij Sanidump. Prima 'after sale' service!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring vier jaar geleden”
Door k van ommen op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
zeer slechte ervaring. veel spullen gekocht voor een grote verbouwing. gekocht in a-dam en opgehaald in drachten, alles tegelijk. toen we met de douche cabine aan de gang gingen bleek een doos te ontbreken! moeten 2 dozen zijn en we hadden er maar 1. Gebeld etc, kreeg tel te horen dat ik de doos wel weggemaakt of spullen kapot gemaakt zou hebben. kon uiteindelijk met bijbetaling een nieuwe doos met de missende zaken krijgen. service? laat me lachen, nooit weer sani.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe we”
Door Marja Witteveen op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs kochten we voor de renovatie van ons huis de benodigdheden voor een nieuwe wc. Toen bleek dat onze aannemer iets te ijverig was met het weggooien van het verpakkingsmateriaal en daarbij ook de bevestigingsbeugel van de wc weggegooid had, ben ik langsgegaan bij de vestiging in Capelle om een nieuwe bevestigingsbeugel te bestellen. De medewerkers hebben ons zeer positief verrast door kosteloos een nieuwe mee te geven. Heel erg blij met deze mensen! En met de nieuwe wc...
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Leendert de Gelder op zaterdag 6 jun 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Vorige week zaterdag een - gebroken - douchedeur roller ingeleverd bij Sanidump te Sliedrecht... Deze zaterdag - om niet - een nieuwe ontvangen in hetzelfde filiaal... Service van de zaak! De douchedeur kan weer dicht, de badkamer blijft weer droog... Sanidump Sliedrecht: Bedankt voor deze geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“vriendelijk, klantgericht”
Door Dian op vrijdag 12 dec 2014 '14 | vestiging Roosendaal
Het afgelopen jaar zowel de badkamer als wc middels sanitair van Sanidump verbouwd. Bij beide bestelling was de service meer dan gewenst. Zonder problemen zijn twee belangrijke zaken aangepast en dit binnen een korte termijn. Het ophalen van de goederen in Dordrecht was geen problemen en de kleine bij bestellingen werden in Roosendaal geleverd. Klantgericht en geen verkooppraatjes, dit sprak ons aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Wesley op dinsdag 24 feb 2015 '15 | vestiging Roosendaal
Vorig jaar onze badkamer gekocht bij Sanidump. Daar de winkel binnengestapt en eerlijk aangegeven dat ik op internet heb gezien wat het via de webwinkels kost. Als Sanidump het aandurfde om daar tegen te concurreren mochten ze een offerte maken. Allemaal geen probleem. Ik werd zelfs uitgedaagd om het goedkoper te vinden bij concurrenten. Heb ik gedaan en mee teruggegaan naar Sanidump. Offerte werd weer naar beneden bijgesteld. Tussendoor nog wijzigingen gehad op mijn initiatief. Allemaal geen probleem. Uitstekende service gehad daar en kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (5 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (11 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (2 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (15 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (49 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (9 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (55 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius , Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (14 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (4 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (7 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (17 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mElst GLD (1 ervaring), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
nGroningen (32 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
oHoogeveen (6 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
pLeeuwarden (8 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
qLeiderdorp (10 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
rMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
sNuenen (3 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
tRoelofarendsveen (2 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
uRoosendaal (34 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
vRotterdam (24 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
wSittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
xSliedrecht (19 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
ySpijkenisse (18 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
zTerneuzen , Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
a1Tilburg , Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
b1Utrecht (14 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
c1Veghel (5 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
d1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
e1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
f1Woerden (1 ervaring), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
g1Zaandam (36 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
h1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
i1Zoetermeer (15 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
j1Zwolle (14 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.