Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 38 vestigingen in de Benelux de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen. Wij zijn al ruim 21 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 548 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren419 ervaringen
4 sterren85 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Per vestiging:
“Aanrader”
Door jack lafeber op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Zwolle
Deden niet moeilijk mijn vrouw kwam nog al op andere ideeen. In zwolle geenn probleem. Verkoper marcel bleef vriendelijk en deed zijn best. Toilet spiegel douchdeur geen probleem. Een aanrader. Alle tijd oor je goede cappachino.
FOTO VAN JACK LAFEBER
Zeer tevreden met Sanidump
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door Jan en Alie van Goor op zondag 16 jun 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Badkamer sanitair en tegelwerk gekocht bij Sani-Dump in Hoogeveen. Matthias van Sani-Dump is een klantgerichte, vriendelijke en betrokken medewerker. Onvoorziene omstandigheden worden buitengewoon aangenaam opgelost.
FOTO VAN JAN EN ALIE VAN GOOR
Douchecabine
+ Toon extra foto van Jan en Alie van Goor
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Henry op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
Netjes en deskundig geholpen door Marcel. Enkele problemen heel netjes opgelost, zijn dan ook super tevreden met resultaat.
FOTO VAN HENRY
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door wim kemna op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Een badkamer gekocht en uitgezocht. Prima geholpen en snel geleverd allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Gea Veenstra op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Drachten
Wij hebben hier een complete badkamer gehaald. Met onze eigen ideeën hebben we een 3d tekening laten maken. Ook de medewerker kwam met goede ideeën. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen,service en de behulpzaamheid van Sani-dump. In tegenstelling tot andere bedrijven zijn ze niet opdringerig maar nemen ze wel de tijd voor je.
FOTO VAN GEA VEENSTRA
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zal hier niet opnieuw kopen”
Door Patrick Kant op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Op 31 maart jl hebben wij in filiaal Zaandam een badkamer besteld (Z055400). Hier kregen we mooi te zien hoe onze badkamer eruit kwam te zien en konden we een mooie prijs afspreken. Tot zover waren wij helemaal in onze nopjes. De bedrijfsleider ver(Ron) gaf ons ook de tip om de Meubeltaxi in te schakelen voor het vervoer aangezien wij zelf die mogelijkheid niet hebben.

Op 8 juni was het zover en ging de Meubeltaxi onze badkamer ophalen in Aalsmeer. Helaas is het op dat moment meerdere keren mis gegaan.
• Ik werd gebeld door het afhaalpunt dat de douchecabine niet in Aalsmeer was afgeleverd, maar in de vestiging van Zaandam. De medewerker van Sanidump zei tegen mij dat ik dit maar met de chauffeur moest regelen. Ik kreeg de chauffeur van de Meubeltaxi aan de lijn e hij vroeg mij wat te doen. Ik gaf hem aan dat hij de douchecabine dan maar moest ophalen op de weg naar ons huis. Hij gaf aan dat hier meerkosten aan verbonden zouden zijn. Ik gaf aan dit met Sanidump te regelen. Korte tijd later kwam de Meubeltaxi met al onze spullen die allemaal in onbeschadigde verpakkingen zaten.
• Mbt bovenstaande heb ik direct ook contact gezocht met Ron van filiaal Zaandam en hem verteld wat te doen met de meerkosten van de Meubeltaxi. Hij gaf mij aan dat het de fout van de leverancier was en dat hij de kosten zou regelen met de leverancier. Echter kreeg ik helaas een paar dagen later een mail van Sanidump Aalsmeer met de rekening van de meerkosten van de Meubeltaxi. Hierop weer gebeld met Ron en de rekening terug gestuurd naar Sanidump Aalsmeer.
• Toen onze aannemer aan de slag ging bleek al gauw dat de afvoerdrain niet geschikt was voor onze badkamer aangezien deze tegen de muur zou moeten komen (wat ook zo was ingetekend) en de drain bedoeld is voor meer in het midden van de douche. Dit aangezien er aan de drain aan alle kanten een rand zit. Dit heeft de aannemer op mijn verzoek opgelost door een rand maar af te knippen aangezien hij anders niet verder kon.
• Donderdag 5 juli kwamen wij erachter dat de verkeerde zijkanten van de spiegelkast geleverd waren. Wij hadden hout besteld en er werden grijze zijkanten geleverd. Hierop gebeld met de klachtenservice van Sanidump en er werd aangeboden om de juiste panelen op te sturen en ik de verkeerde dan kon afleveren bij filiaal Zaandam.
• Vandaag ging de aannemer de spiegelkast ophangen en pakte deze uit de onbeschadigde doos waar ook nog eens piepschuim in zit (zie foto's). Toen hij de kast had opgehangen en de beschermhoekjes eraf haalde bleek dat beide spiegeldeuren beschadigd te zijn. Hierop hebben wij weer telefonisch contact gezocht met filiaal Zaandam. Helaas was Ron niet aanwezig, maar wel Jeff. Jeff gaf aan dat de chauffeur heeft getekend voor ontvangst en dat de chauffeur samen met een medewerker van Sanidump de wastafel en spiegels helemaal hadden gecontroleerd op beschadigingen. De beschadigingen moesten dan volgens hem door de chauffeur komen bij het inladen of rijden of door ons zelf met het tillen en wegzetten. Hierop werd ik uiteraard zeer boos dit aangezien de chauffeur maar 20 minuten tijd had om alles in te laden en te controleren of de verpakkingen heel waren. Ook beschuldigd hij mij dus van het voorliegen van Sanidump. De chauffeur heeft dan ook getekend voor ontvangst van alle spullen in hele verpakking en hij heeft absoluut ook geen verpakkingen opengemaakt en handmatig gecontroleerd. De doos was ook nog dicht, onbeschadigd en met piepschuim gevuld toen wij hem vanochtend opende. Jeff heeft mij nu voorgesteld dat wij nieuwe deuren kunnen bestellen voor €89,- (en dat dit een coulance prijs is gaf hij aan).
• Gelukkig heeft de klantenservice wel service hoog in het vaandel staan en hebben zij twee nieuwe spiegeldeuren geregeld. Toen wij die gingen ophalen in Aalsmeer bleek er maar 1 spiegeldeur aanwezig te zijn en moest er opnieuw 1 besteld worden. Deze konden we een aantal dagen later weer ophalen in Aalsmeer,
• Helaas biedt Sani-Dump niet de service aan om de kosten en overlast die ik heb gehad dmv extra rijden naar Aalsmeer en de meerkosten dat de aannemer terug moest komen te vergoeden of tegemoet komen.

Volgende badkamer duurt gelukkig nog een hele tijd, maar zal zeker niet hier weer gekocht worden. Voor de verbouwing van de wc gaan we ook wel op zoek naar een andere leverancier.

Aanvulling Qasa: Naar aanleiding van de review is nogmaals contact geweest tussen bedrijf en reviewer. Voor de nog openstaande punten is in onderling overleg tot een oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door verlinden de graaf op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
fijne jongens die echt de tijd voor ons namen...gezellige sfeer als je binnenkomt en deden voor ons echt de moeite .....door omstandigheden was onze keuken en badkamer een maand later klaar maar het was geen enkele probleem om onze spullen langer te laten opslaan...dat was voor ons ook heel fijn
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.T. Postma op zaterdag 27 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Mijn toilet is gerenoveerd, alles nieuw. Het ouderwetse toilet vervangen door een hangtoilet, wandtegels, vloertegels en een nieuw fonteintje. Lekker strak en modern. Ik heb goed advies gekregen, personeel is behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Monique op vrijdag 26 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij hier onze badkamer gekocht. Wij vinden het ontzettend fijne zaak met hele mooie spullen en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze zijn niet opdringerig en denken goed mee. Ik zou het iedereen aanraden om hier sowieso een kijkje te nemen of om je badkamer te kopen. Top zaak!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi pakket”
Door Theo en Ans Dekker op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een aantal bezichtigingen van materialen, veel vragen en vriendelijke antwoorden hebben we een mooi pakket van tegels, toilet, wastafelmeubel, verwarming en diverse accessoires uitgezocht. Het resultaat mag er wezen... een prachtige inloopdouche weliswaar door mijn eigen klussenier (man) en de inkopen bij Sanidump gerealiseerd.
FOTO VAN THEO EN ANS DEKKER
Wastafelmeubel
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Rombout Smit op zaterdag 31 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn in Capelle professioneel geholpen door Sander Allema. Tijdens een aantal bezoeken zijn wij via een 3D tekening op een grote flatscreen tot ons ideale badkamer ontwerp gekomen. De combinatie van vakkennis, service, mooie materialen en een scherpe eindprijs gaven de doorslag om te kopen bij Sander. Het is al geleverd.
FOTO VAN ROMBOUT SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.Molenaar op donderdag 2 apr 2015 '15 | vestiging Zaandam
We hebben na zeer goed advies tegels, toilet, wastafel, glazen douchwand en bijbehorende kranen etc gekocht. Alles correct afgeleverd. Fantastisch goede service, zeer coulant met ruilen van een reeds uitgepakte spiegel. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mohamed op zondag 8 jan 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Onlangs een douchecabine en een wastafel gekocht bij sanidump in Amsterdam in de villa arena. Vriendelijk personeel, gaf me de tijd en dat terwijl ik heel erg twijfelde. Na een beetje onderhandelen kreeg ik nog een leuke korting. Topzaak, kom ik zeker nog terug
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Hans Schirmer op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Het front van de ladekast in de badkamer was door het uithalen van de lade gebroken. Bij navraag bij de oorspronkelijke leverancier zou een nieuw front Euro 150,- moeten kosten. Sanidump kon het front via de producent Peripal gratis leveren. Een fantastische service en dat verdient een groot compliment.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed bevallen”
Door Erol op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Volendam
Er werd echt de tijd genomen om vast te stellen wat de beste keuze voor inrichting en materialen voor onze badkamer was. Door de persoonlijke benadering, deskundigheid en service was de keuze snel gemaakt om alles bij Sanidump Volendam te bestellen. De levering is al gebeurd (in augustus). Erg goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jos van Vlimmeren op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kwamen naar Sanidump Bergen op Zoom met de insteek om even rond te kijken en ideeen op te doen, zoals we ook al bij anderen hadden gedaan. We raakten in gesprek met bedrijfsleider Marius die uitgebreid de tijd voor ons nam, de juiste vragen stelde en als antwoord de juiste dingen liet zien. Het eindresultaat was dat we naar huis gingen met een compleet uitgewerkte offerte voor alle spullen die we nodig hadden tegen een bijzonder scherpe prijs. Levering na accordering van offerte gebeurde vervolgens keurig volgens afspraak in een korte tijd. Inmiddels is alles gemonteerd en het eindresultaat is precies wat we voor ogen hadden. Badkamers aanbieden kan iedereen, de kunst is te luisteren naar je klanten, ze een goed gevoel te geven en dat goede gevoel ook waar te maken. Marius kan dat. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar positief”
Door S. van den Beld Heerde op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Zwolle
Alleen maar positief op alle fronten! Denken met je mee en geven juiste en zeer professioneel advies! Je voelt je echt klant! En dan die naam "Sanidump" ! Een grote verrassing bij binnenkomst: A-merken tegen de scherpste prijs!!! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ziemek Kaminski op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Na weken vergelijken en afwegingen maken eindelijk gekozen voor Sanidump -Rotterdam. Uitstekend geholpen door adviseur Ton van Belle. Deskundig, geduldig en boordevol ideeën om van de nieuwe badkamer een droombadkamer te maken. Zo kunnen we in het kort onze ervaringen met deze kanjer samenvatten. Complimentjes voor het hele team in Rotterdam, top mannen! Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN ZIEMEK KAMINSKI
Droombadkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Hans op maandag 4 apr 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Badkamer uitgekozen bij een filiaal van Sanidump in Sliedrecht, we zijn er uitstekend geholpen en de keuze is er enorm. Leon bedankt voor je goede service en het meedenken. we zijn netjes per mail op de hoogte gehouden over de levering van de producten en wanneer deze af konden worden gehaald in het magazijn in Dordrecht.
FOTO VAN HANS
Moderne nieuwe badkamer met bad
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door JG Geldof op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Prettig geholpen door een heel enthousiaste Yoni . Heeft uitgebreid gezocht om aan onze wensen te kunnen voldoen. Wij wilde alles in RVS en kwam daarvoor met allerlei mogelijkheden en alternatieven. Prijstechnisch ook in orde
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe we”
Door Marja Witteveen op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs kochten we voor de renovatie van ons huis de benodigdheden voor een nieuwe wc. Toen bleek dat onze aannemer iets te ijverig was met het weggooien van het verpakkingsmateriaal en daarbij ook de bevestigingsbeugel van de wc weggegooid had, ben ik langsgegaan bij de vestiging in Capelle om een nieuwe bevestigingsbeugel te bestellen. De medewerkers hebben ons zeer positief verrast door kosteloos een nieuwe mee te geven. Heel erg blij met deze mensen! En met de nieuwe wc...
Reactie of foto toevoegen
“Super!”
Door Lucas Vlaardingerbroek en familie op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
Prima advies en service door bekwaam personeel. Zo hadden wij een fonteintje gekocht dat achteraf te groot was voor inbouw in ons toilet. Zonder problemen is dit opgelost met aanschaf passend fonteintje en advies. Hier tel je nog mee als klant en wordt er meegedacht! Superrr!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Lodewegen op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer gerenoveerd en daarvoor bij Sanidump Groningen onze spullen gekocht, zoals een badmeubel, Grohe Grohtherm met regendouche, design radiator, wand en vloertegels inclusief vloerverwarming. Wij kwamen toevallig bij Sanidump Groningen langs gereden. De deskundige, aardige en vrijblijvende manier van advisering sprak ons enorm aan. We zijn zeer tevreden over de meedenkende medewerkers en de scherpe prijzen. Een echte aanrader!
FOTO VAN FAM. LODEWEGEN
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Jaap Schuurman op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben onze badkamer meubels, douche en bad gekocht bij Sani-Dump
FOTO VAN JAAP SCHUURMAN
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Isabelle Hoek op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Roelofarendsveen
Vriendelijke medewerkers en een hėél goede service. Er wordt echt met de klant meegedacht. Diverse keren wat geruild en elke keer was dat geen probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en eerlijk”
Door R.Nanhekhan/Utrecht op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Na Sanisale en Sanidirect te hebben vergeleken op prijs en kwaliteit ben ik bij Sanidump terecht gekomen. In 2013 heb ik bij Sanidirect mijn badkamer gekocht met de verontstelling dat ik goed zat. Eenmaal gekocht in de winkel en je hebt je probleem of iets veranderen wordt verwezen naar hoofdkantoor. Verkoper helpt niet verder eenmaal gekocht geen kontact met verkoper. Nu 2017 bij Sanidump ben ik door Martin heel goed geholpen dat ik heb besloten om gelijk een koopovereenkomst te ondertekenen. Via email vanuit hoofdkantoor (mw de Waard) netjes op de hoogte gehouden over de niet op voorraad producten en levertijd. Martin en Benjamin (Utrecht) heeft mij in contact gehouden over de levering. De levering had ik in tweeen gesplits. De laatste levering ging bij mij mis om opgehaald te worden. In zoverre dat ik op het laatste moment geen vervoer had om de spullen op te halen voor het weekend. binnen een half uurtje is geregeld dat de bestelling na sluitingstijd door Martin en collega thuis is bezorgd. Wat een opluchting. Weekend kon ik verder zonder oponthoud. Het personeel van Sanidump is klantvriendelijk en eerlijk! Het is zeer zeker een aanrader om bij Sanidump je benodigde spullen voor je badkamer te kopen. Ik geef de heren Martin en Benjamin een dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische service”
Door Marjan den Boer op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Ik heb 2 Grohe wastafelkranen die na 4 jaar al begonnen te lekken. De sanitairwinkel waar ik ze gekocht had, is failliet gegaan. Inmiddels heb ik de kranen ruim 5 jaar en is de garantie van Grohe vervallen. Grohe zei dat ik de cartouches moest vervangen. Ik belde naar Sanidump Zoetermeer om te vragen of zij 2 nieuwe cartouches hadden en wat de prijs was. Ik kreeg Linda aan de telefoon en ze beloofde te gaan informeren om te kijken wat ze voor mij kon betekenen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik een e-mailtje waarin Linda doorgaf dat ik 2 gratis cartouches kreeg wat mij ruim € 140 bespaart. Dit noem ik nou service van een hoog niveau, want ik had de kranen niet in Zoetermeer gekocht. Maar nu weet ik waar ik mijn sanitairartikelen in de toekomst ga kopen, n.l. bij Sanidump in Zoetermeer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte kwaliteit”
Door Carlo Kolkman op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Aanschaf van sanitair en tegels, designradiator voor complete renovatie badkamer. Keurig geholpen en goed advies . Producten bij levering van goede kwaliteit, geen schade en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Achteraf slechts 1 klein probleempje met de stopper van de wastafel. Ook hier weer goede service. Geen gezeur meteen een nieuw exemplaar echt top. Op advies van Sani-Dump de badkamer laten renoveren door klusservice Peter van Heteren te Groessen. Ook de renovatie echt vakwerk door Peter, en alles keurig opgeruimd. Ook hier een goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles samengevat: perfecte kwaliteit geleverd door Sani-Dump en klusservice Peter van Heteren.
Reactie of foto toevoegen
“Topadvies”
Door Pim van Keulen op woensdag 19 feb 2014 '14 | vestiging Rotterdam
Wij zijn uitstekend geadviseerd over de aan te schaffen spullen. Onder het genot van een kopje koffie heeft Marcel Lotte alles uitgebreid besproken. Ook over de prijs zijn we tevreden. Bijna alles is snel geleverd. Ook over 2 naleveringen is keurig nagebeld. Alles was kompleet. Dit bedrijf kunnen wij zeker aanraden,omdat bij het advies ook eerlijke alternatieven worden besproken,die evt.minder kostbaar zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door dirk op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Drachten
Complete badkamer aangeschaft en zelf geplaatst. De douchekop en kraan die we hebben was behoorlijk nieuw en de verkoper had hier nog geen ervaring mee.De douchekop was verkeerd,werd een buisje geleverd die niet paste en er moest een nieuwe set komen.Gebeld met Sanidump en kregen snel al te horen dat er een andere was besteld,deze werd ook nog eens persoonlijk door iemand van Sanidump gebracht.Na ca 5 weken kon ik pas de kraan afmonteren en na montage bleek dat afbouwdeel van de kraan ook verkeerd was, niet thermostatisch. Aangezien ik toch naar Drachten moest ben ik even langsgegaan,de verkoper vond het zichtbaar erg en zou zijn best gaan doen,hij kon niet direct toezegging doen omdat de kraan al 6 weken in mijn bezit was(dit kan ik goed begrijpen). Na 3 dagen kreeg ik een telefoontje dat de nieuwe was besteld en zodra deze binnen is zouden ze weer contact opnemen. Inmiddels zit het nieuwe afbouw deel erin en ben erg tevreden dus over de aftersales van Sanidump. Er kan altijd wel iets mis gaan en in hun geval is het perfect opgelost. Mijn complimenten voor verkoper Frederik. Kom zeker terug als we de wc gaan aanpakken. Dirk
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Alle van der Veen op zondag 18 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
Al vaker iets gekocht in de vestiging van Sani-dump Groningen. Nu weer een compleet toilet. Het personeel is erg klantvriendelijk. We werden prima geadviseerd. Men heeft kennis van zaken. Onder het genot van een kopje koffie zaken gedaan. Aanrader om bij hun sanitair aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Levering”
Door Fam. Tap op woensdag 15 apr 2015 '15 | vestiging Aalsmeer
Wij hebben een complete badkamer gekocht. Goed advies, prima sanitair, goed geprijsd. Verder een slechte afhandeling door een vertraagde bestelling en verspreide leverantie. Daardoor extra kosten gemaakt met de aannemer en extra opgenomen vrije dagen. Als compensatie gehad: de laatste bezorging gratis, maar wel een maand extra moeten wachten en in de verbouwing gezeten. Verder geen excuses. Laatste keer Sanidump voor ons :-(

naschrift ontvangen op 13 februari 2016: Sanidump heeft een uitstekende service en garantie gegeven op onze verwarmde Thebalux-spiegel. Deze begon na een half jaar een mankement te vertonen. Sanidump heeft inmiddels een gloednieuwe geleverd. Hartelijk dank, Nana!
REACTIE VAN SANIDUMP (HOOFDKANTOOR)
Beste familie Tap, Vervelend te horen dat jullie ervaring met ons niet positief was. Graag willen wij in contact met u. Zou u mij willen bellen op 078-6524000 keuze 2, bij voorbaat dank, René.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door PF Nefs op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Prettige koopervaring- deskundig en netjes op tijd geleverd! kleine probleempjes werden snel en vakkundig opgelost. kortom een aanrader voor ieder die een nieuwe badkamer of sanitair nodig heeft!
Reactie of foto toevoegen
“Steken met kop en schouders erbovenuit”
Door Georgina Hesterman op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Breda
Heb vorig jaar een huis gekocht waar toch e.e.a. aangedaan moest worden dus vele verschillende bedrijven in de hand genomen. Een bedrijf stak qua levering,aandacht etc met kop en schouders boven uit en dat is SANIDUMP BREDA. 1e contact was meteen al heel vertrouwd, denken goed met je, nemen alle tijd voor je en heb wel 100 vragen aan hun gesteld of weer iets gewijzigd, niets was hun te veel. Bestelling is goed verlopen, betaling ook zonder problemen, wijzingen die ik alsnog in bracht kostte geen moeite, nee helemaal top. Klant is koning zegt men nou daar weet Sanidump Breda wel echt een voorbeeld in te nemen en dat is bij andere bedrijven wel anders heb ik tijdens mijn verbouwing gemerkt. Ook mijn grote complimenten voor medewerker Arno. Bij hem ben je zeker in goede handen. Mijn advies schaf je badkamer aan bij Sanidump Breda en je weet dat je van een goed adres verzekerd bent...
Reactie of foto toevoegen
“Wens over levering”
Door Dick de Vries op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Groningen
Door Sanidump in Groningen prima geholpen en middels een 3d-simulatie een goed beeld gekregen hoe de badkamer kon gaan worden. Deskundig advies en ook meedenkend in de prijs. Klein minpuntje: waarom zelf de spullen moeten halen uit het depot in Drachten. Via een extern bedrijf (op advies van Sanidump) het alsnog laten bezorgen. Persoonliijk verwacht ik dat het bedrijf zelf ook kan leveren tot aan de deur. Maar los van dit alles zijn we keurig en prima geholpen.
FOTO VAN DICK DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Veel inzet”
Door Joke op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Ik heb bij Sanidump Elst een aantal badkamer onderdelen gekocht, zoals toilet, badmeubel, badkastje, douche enz. De goederen zouden in de laatste week van december 2018 worden bezorgd maar door de leverancier werd dit voor een deel van de leverantie zomaar uitgesteld naar derde week januari. Sanidump Elst heeft er alles aan gedaan om de leverantie nog in december te laten geschieden en dat is ze gelukt. Zij hebben hierbij veel inzet getoond. Bravo Sanidump Elst en bedrijfsleider Olav!
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door ron van gorselen op donderdag 11 jun 2015 '15 | vestiging Breda
Mede dankzij sanidump breda hebben nu een super mooie badkamer zeer goed geholpen met alle keuzes iedereen dit is een bedrijf in breda met topklasse sanidump breda jullie allemaal een 10met een griffel
FOTO VAN RON VAN GORSELEN
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door E.Stapelkamp op donderdag 27 jul 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
We zijn super goed geholpen en geadviseerd door Marius en zijn team. Sanitair voor badkamers en toilet gekocht. Hele mooie spullen ( allemaal A-merken) voor een aantrekkelijke prijs. Tussentijdse wijziging van de order kon zonder probleem. De levering was snel en de back orders lieten ook niet lang op zich wachten. Zeer tevreden dus, kan Sanidump Bergen op Zoom echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Van der Werf op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Drachten
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen. Er is alle tijd genomen om met ons een ontwerp te maken en de juiste keuzes te maken. Ook de keuze van materialen en sanitair was ruim. We hebben nu een mooie badkamer die aan alle verwachtingen voldoet.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed geholpen”
Door Dick Boersema op woensdag 20 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Zowel tijdens aanschaf artikelen als tijdens het noodgedwongen retourneren van een aantal artikelen bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen door Maycel en Nick en met een betaalbaar alternatief voor de geretourneerde artikelen weer het pand verlaten.
Reactie of foto toevoegen
“Paar punten tav prijs kwaliteit verhouding”
Door Ad op maandag 6 jul 2015 '15 | vestiging Nuenen
Goed geholpen door verkoper van winkel levering op afgesproken dag opgehaald. Gekochte badkamermeubel van Basic Line wat tegen qua prijs/kwaliteitsverhouding voor 700 euro had ik betere kwaliteit verwacht, bevestiging waaraan voorkant laden zitten is scheef afgezaagd waardoor kast niet/nauwelijks te stellen probeer nu en meubelmaker de boel proberen te herstellen! zou dit type niet meer kopen! wasbak has volgens installateur ook van beter kwaliteit kunnen zijn voor dit geld!
FOTO VAN AD
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Tamara Goos op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij hebben onze complete nieuwe badkamer bij Sanidump Roosendaal gekocht en ook alles voor het toilet. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. De badkamer werd meteen in 3D getekend en zo konden we makkelijk de verschillende opties bekijken. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Iedere keer als ik nu mijn badkamer in loop heb ik weer dat "wauw" gevoel. Super! Zeker een aanrader!
FOTO VAN TAMARA GOOS
Badmeubel met douche
+ Toon extra foto van Tamara Goos
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marc van Alebeek op dinsdag 23 feb 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Prima geholpen door medewerker Leon. We hadden elders al een complete badkamer uitgezocht, maar de douche paste er niet echt lekker bij. Bij Sanidump een prima vijfhoek douchecabine gevonden die samen met de rest van de badkamer tegen een nog lagere prijs geleverd konden worden. Na ruim een jaar ging de sensor van het bubbelbad los, dat is prima onder garantie opgelost. En zelfs na twee jaar ben ik nog prima geholpen met het zeeppompje dat erg stroef ging.
FOTO VAN MARC VAN ALEBEEK
Dubbele wastafel met radiateur
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Gert op woensdag 2 mrt 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Badkamertegels, douchescherm, badmeubel, bad en kranen besteld. Prima geholpen in de winkel. Goed op de hoogte gehouden over levertijden en uitstekend geholpen bij het inladen van de spullen. Paar kleine after-sales zaken werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Greet Woortmeijer op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze complete badkamerinventaris bij de vestiging in Zwolle gekocht. We zijn zeer tevreden over de deskundige adviezen. De heer Marcel van der Wiele dacht met ons mee en gaf goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Prima after sale service”
Door JH Oostlander op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Een onderdeel voor ons V&B bad die we twee jaar eerder hebben gekocht bij Sanidump. Prima 'after sale' service!
Reactie of foto toevoegen
“Service boven verwachting”
Door Marianne Peters op vrijdag 26 feb 2016 '16 | vestiging Volendam
Wij hadden en douchecabine, showroommodel, gekocht. Achteraf door ons verkeerd ingemeten en helaas kon er niet geruild worden. Wel direct een oplossing gezocht door Neal. Deze oplossing was voor ons te duur. Toch super geholpen en uiteindelijk nog een dinerbon gehad! Service boven verwachting en Neal is een man die zich aan zijn woord houdt! Wij komen zeker terug Neal, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Danielle van meir op woensdag 6 jan 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik heb een showroommodel pendeldouchedeur gekocht, helaas was deze niet meer aanwezig in roosendaal, daardoor gevraagd of er vanuit een ander filiaal mogelijkheden waren, en ook sanidump wijchen heeft erg zijn best gedaan daar waar dit niet gebruikelijk is hebben zij hem op transport naar het hoofdkantoor gezet en heeft rogier van sanidump roosendaal deze vanuit daar meegenomen zodat ik de deuren in mijn eigen plaats kon ophalen.
Uitstekende service,dit verdiend zeker een pluim! En het probleem van de douchestrip aan de onderkant op een zeer nette manier opgelost! Nogmaals dank voor jullie super prettige service.
FOTO VAN DANIELLE VAN MEIR
Douche met radiator
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Edvard Pilitsyn op zaterdag 5 sep 2015 '15 | vestiging Amsterdam
De heer Peet Verdonkschot en zijn collega's zijn vriendelijk professioneel en niet opdringerig. Rustig luisterend naar onze wensen de kosten binnen de perken te houden door verschillende mogelijkheden te bieden. Zeer prettige ervaring en ik kan deze vestiging van Sanidump dan ook aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Mieke en Kees Berg op maandag 29 jun 2015 '15 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben bij Sanidump Leiderdorp en complete badkamer en toiletruimte gekocht. Wij zijn goed, vriendelijk en vakkundig geholpen. Mede door de creatieve inbreng van de verkoper hebben wij nu een badkamer en toiletruimte die helemaal naar onze zin zijn. Bij Sanidump werd er genoeg tijd uitgetrokken om je rustig te helpen, bovendien was het nog erg gezellig ook! We raden Sanidump daarom ook aan bij vrienden en familie.
FOTO VAN MIEKE EN KEES BERG
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H.G. Leertouwer op maandag 8 jun 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een badmeubel gekocht, douchedeuren, kranen, toiletpot, wand- en vloertegels, verwarmingselementen, een grote spiegel en verlichting. Wij kregen uitstekend advies bij de keuze van materialen en ook hulp om binnen het afgesproken budget rond te komen. Er werden tips gegeven voor de uitvoering van werkzaamheden. De aflevering van wat besteld was getuigde van klasse. Ook de service achteraf was zonder meer goed. Inhoudelijk werden we uitstekend geïnformeerd en ook uiterst vriendelijk geholpen.
FOTO VAN H.G. LEERTOUWER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Dunnebacke op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Groningen
Ik ben erg tevreden. We werden goed geholpen en de kwaliteit van de producten zijn goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige punt van kritiek is dat je zelf de producten uit Drachten moet halen. Met 1 of 2 producten is dat nog te overzien maar bij aanschaf van een hele badkamer zou deze gewoon afgeleverd moeten worden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dennis van Eijck op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keurig geholpen , deskundig en flexibel bedrijf. Je ontvangt een mooie 3D inrichting. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Sani-Dump”
Door Ronny van Daele op vrijdag 3 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Badkamerspullen bij Sani-Dump te Bergen op Zoom uitgezocht. Je kunt er beter niet heengaan, het personeel zo vriendelijk en behulpzaam dat je wel moet kopen haha. Prima geholpen en super kwaliteit merk sanitair! Ronny / Axel
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sandy op vrijdag 31 aug 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Vier jaar geleden hadden wij een badkamer meubel, spiegel en douchewand gekocht. Nu begon de spiegel op een bepaald punt te oxideren. Toen we bij onze Sani-dump ons probleem voor gelegd hadden, gingen ze ermee aan de gang. Officieel hadden we maar twee jaar garantie vanuit de fabrikant op de spiegel, maar omdat dit toch vrij snel was heeft Sani-dump verschillende telefoontjes met de leverancier gehad om te kijken naar een oplossing. In eerste instantie moesten we een nieuwe spiegel kopen, toen kregen we wat korting, en omdat wij de korting te laag vonden heeft Sani-dump aangegeven dat dit geen goede oplossing zou zijn. Er is onderling weer contact geweest, en uiteindelijk kwam er een oplossing waar we wel blij van werden. We zijn akkoord gegaan en we hebben vandaag onze nieuwe spiegel opgehaald (en betaald)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met Marcel”
Door marc op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Zwolle
Super goed geholpen nadat we de eerste keer een heel plezierig gesprek hadden met Marcel in Leiderdorp. Gingen we voor een vervolggesprek naar dezelfde vestiging, waar we ook het 1e gesprek met Marcel hadden. Wij kregen dan een collega van hem om het gesprek verder voor te zetten. Helaas kwam deze niet opdagen en stonden we dus voor een dichte duur. Erg slordig!! Dit werd opgelost doordat we weer met Marcel contact opnamen, die ons daarna enorm goed geholpen had. Door direct verder te gaan waar we waren gebleven in Zwolle. We zijn dan ook erg blij met de badkamer en wc die we bij hem hebben gekocht voor een hele scherpe prijs! Wat het voor ons verschil maakte t.o.v. de concurrent.
+Prijs/Kwaliteit verhouding zeer goed.
+Goed advies, denkt met je mee.
+Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
+En een flinke Gunfactor.
Dit komt door zijn relaxte houding (niet te opdringerig) en de tijd die hij neemt om je over de producten uitleg te geven.
REACTIE VAN MARCEL
Dank je Marc! Hoop dat jullie veel en lang plezier hebben van de nieuwe badkamer. Jammer dat er eerst iets mis ging maar wordt uiteindelijk altijd opgelost bij Sanidump!
Reactie of foto toevoegen
“Advies op maat”
Door Marga Lamain op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Groningen
Advies op maat door deskundige mensen. Kwalitatief goed materiaal met een mooie totaalprijs door hoge korting. Ook goede contacten met specialisten die keurig werk leveren door uw badkamer of toilet ( in ons geval) heel goed te installeren. Top service!
FOTO VAN MARGA LAMAIN
Hoekbad
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jolien op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Groningen
Ik kwam door een tip van een familielid bij Sanidump Groningen terecht. Nadat ik hun uitgebreide showroom heb bekeken werd door 1 van de medewerkers gevraagd of hij kon helpen. Persoonlijk vind ik het altijd heel prettig dat ik eerst even de tijd krijg voordat er een medewerker op me afstapt. Ik kon rustig uitleggen hoe mijn situatie was, daar werd echt de tijd voor genomen. Ik vond het nl. lastig een beeld te krijgen van mijn toekomstige badkamer, die was nog niet aanwezig in mijn huis en kon ik dus zelf helemaal realiseren. Doordat er eerst naar mijn wensen werd gevraagd en wat mijn smaak was kon er qua meubilair en sanitair alvast een idee ontstaan. Gelukkig had ik de maten van de kamer genoteerd en daardoor kon er op hetzelfde moment een 3D schets gemaakt worden. Dat had ik echt nog nooit meegemaakt; geen afspraak, geen idee en direct ruimte en tijd om een gratis(!) 3D tekening te laten zien. Er werden goede tips gegeven om de de kleine kamer zo ruimtelijk mogelijk te laten ogen door bijvb. voor een glazen cabine te kiezen i.p.v. een doucheruimte afgeschermd door een dicht muurtje met een deur. Lang verhaal kort, ik ben supertevreden over Sanidump! Vriendelijk en meedenkend (de muurtegels die ik mooi vond gingen uit het assortiment, er werd ter plekke achteraan gebeld om na te gaan hoeveel partij er nog was en om dat vast te houden). Kortom, ik kan iedereen aanraden bij Sanidump Groningen naar binnen te lopen, je wordt er super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peter van Lent op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nog nooit zo snel en vakkundig geholpen door echte experts, ze begrepen exact wat we wilde hebben. De prijs en service is ook perfect. Het is dat we geen trofee uit reiken :) anders hadden ze hem zeker gekregen!
FOTO VAN PETER VAN LENT
Badkamer inrichting
Reactie of foto toevoegen
“2x keer badkamer hier besteld”
Door Boonstra op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
De afgelopen 2 badkamer in een tijdbestek van 6 jaar bij Sani-dump gekocht. Beide keren zijn we keurig te woord gestaan en met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. We zijn goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Bij de badkamer in ons vorige huis bleek er een kleine kleurafwijking te zitten in de tegels mbt het bestelde. Dit is keurig opgelost door kosteloos de te weinig ( door ons) bestelde tegels te leveren. Al met al zou ik de volgende badkamer weer bij Sani-dump bestellen
FOTO VAN BOONSTRA
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door de jong uit Capelle a/d IJssel op zondag 31 jul 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer professioneel. Begon met 3D ontwerp van de badkamer. Dat wat ik op internet had uitgezocht en qua prijs goedkoper was, ging Sanidump met de laagste prijs mee. Dit betreft badkamermeubel met toebehoren en toiletpotten.
FOTO VAN DE JONG UIT CAPELLE A/D IJSSEL
Dubbele wastafel
REACTIE VAN SANIDUMP
Wederom hebben wij onze slogan waar kunnen maken, "neem uw offerte mee, met A-merken zijn wij altijd de goedkoopste!". Succes met uw nieuwe badkamer, SaniDump
REACTIE VAN PERVIN
Goedendag, Ik vind het een hele mooie badmeubel. Heeft u voor mij de afmetingen, merk kleur etc. We overwegen ook om bij Sanidump aankoop te doen. Dank, Pervin
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jacoline op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze badkamermeubels, wastafel, kranen, afvoeren en douchewand bij SaniDump aangeschaft. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid/service, kwaliteit en prijs. Onze vrienden hadden SaniDump aangeraden na goede ervaring, dus wij zijn vanuit België gekomen voor Hollandse service :) Zeker een aanrader, ook voor onze Belgische vrienden. Bedankt!
FOTO VAN JACOLINE
Badkamer met Hollandse service
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het eindresultaat”
Door Martijn de Jong op zondag 31 jan 2016 '16 | vestiging Groningen
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, oftewel heel mooi spul voor weinig geld. O.a. villeroy & boch toiletpot en tegels en een grohe inbouwreservoir. De verkoper heeft professioneel en vriendelijk meegedacht. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Krista en Paul op woensdag 21 feb 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn toen we een badkamer wilden aanschaffen verschillende keren in het filiaal in Spijkenisse langs geweest, waar we steeds heel goed en klantvriendelijk geholpen werden. Uiteindelijk hebben we goed advies gekregen van Remon, die uitgebreid de tijd voor ons nam, met ons mee dacht en onze wensen in kaart bracht. Inmiddels zijn we enige tijd verder en zijn wij nog steeds heel blij met onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Alle pluspunten en geen minpunten”
Door Marcel op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
SaniDump: Na diverse sanitair winkels in Groningen bezocht te hebben ben ik uitgekomen bij SaniDump. Wat een verademing! Er is ruim de tijd om verschillende sanitair opstellingen door te nemen. Niet de verkoop staat voorop maar een tevreden klant! Waar andere winkels reeds met het orderblok klaar zitten, werkt SaniDump vanuit de opstelling dat er iets moois moet worden geleverd. Iets waar je als klant tot in lengte van jaren tevreden over bent! Dit voel je in alles!

Pluspunten:
- Gedegen advies en productkennis aanwezig!
- Top sanitair merken
- Ruime keus uit kranen
- Zeer gunstige prijzen! (Dit heeft mijn veel geld bespaard!)

Minpunten
- Geen

VDV Montage . Bij SaniDump heb ik aangegeven dat ik zeer kritisch ben op de netheid van het installatie werk! Door SaniDump is René van de Veen (VDV Montage) aangeraden als installateur! Wat een vakman! René en Dave werken rustig, secuur en zeer netjes! Maatvoering, tegelplan, alles klopt en is netjes uitgevoerd. Met René is alles goed te overleggen, hij geeft goed advies. Belangrijk: René komt z'n afspraken na en communiceert proactief!

Pluspunten
- Als je wil dat alles super strak geïnstalleerd wordt: VDV Montage!

Minpunten
- Geen
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Smit op woensdag 12 sep 2018 '18 | vestiging Groningen
Bij Sanidump Groningen in de showroom prima geholpen en geadviseerd. Mooi ontwerp gemaakt voor onze badkamer, met de ruimtelijke beperkingen die we hadden.
De kwaliteit van de materialen (toilet, douchebak en -deur, badmeubel met spiegelkast én vloertegels) is erg goed en de prijzen zijn meer dan acceptabel, vergeleken met andere aanbieders. Wij zijn dus erg tevreden en zouden bij een volgende badkamerrenovatie zeker weer bij Sanidump langs gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Martin van de Biezen op dinsdag 5 jun 2018 '18 | vestiging Zaandam
Zeer prettig tot op heden geholpen. De verkoper is erg vriendelijk neemt de tijd en denkt goed mee. We komen graag weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Hand in eigen boezem”
Door Cor op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Almere
Omdat onze Instamat Rondo Lux radiator in de doucheruimte na 6 jaar roestplekken begon te vertonnen heb ik contact met Sani-Dump gezocht. De klacht viel buiten de garantietermijn en ik ontving uit coulance een kleurstift. Uiteraard is dat een lapmiddel en was ik niet tevreden. Na overleg tussen Sani-Dump en Instamat is er gezien enkele bijzondere omstandigheden besloten op basis van 50/50 dekking van de kosten door Sani-Dump en Instamat mij een nieuwe radiator te leveren. Hulde voor Sani-Dump en Instamat!
Reactie of foto toevoegen
“Warme aanbeveling”
Door P. Elsendoorn op zondag 7 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Bijna 3 jaar geleden hebben wij voor een complete verbouwing van het toilet alles (inclusief tegels) ons laten voorlichten door de verkopers van Sani-Dump in Utrecht. Dit zeer goed verlopen gesprek mondde uiteindelijk uit dat we ook een 2e toilet voor in de badkamer totaal gingen vernieuwen en in de aankoop meenamen. Nu na bijna 3 jaar begonnen beide toiletbrillen los te zitten doordat de plastic pluggen waarmee de bril wordt vastgedraaid aan slijtage onderhevig waren. Na een belletje werd mij verzocht een mailtje te sturen naar de afdeling After Sales. Direct werd hierop gereageerd met de toezegging dat er 4 pluggen werden opgestuurd. Dag erna al ontvangen zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Daarom wil ik u hartelijk danken voor de snelle toezending van de 4 plastic pluggen voor mijn toiletten. Ik vind dit een super goede en zeer klantvriendelijke benadering van u. Wat mij betreft heeft u een "warme douche" verdient en zal ik, mocht het ter sprake komen, Sani-Dump altijd warm aanbevelen bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Rieneke op zaterdag 10 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Prima service van het hele team. Prettige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Blijven helpen met het zoeken naar oplossingen als er tijdens het klussen dingen anders zijn als gedacht. Zelfs paar maanden na installatie badkamer en toilet foto's laten zien van het eindresultaat, waarbij nog een aantal handige tips werden gegeven om de puntjes op de i te zetten. Kortom: absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door r spath op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring is goed. De leveringsproblemen met het badmeubel zijn goed opgelost Prettige sfeer en lekkere koffie. Bij tegeltekort en het badmeubellampje zijn snel nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Peter Olsthoorn op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Badkamer gekocht bij Sanidump Roosendaal. Uitstekende keus en prima prijs/kwaliteit verhouding. Kundige en sympathieke verkoper JP. Wij hebben een goede ervaring en was prettig zaken te doen. Ook de nalevering was super. Meedenkend en klantvriendelijke prijzen Absoluut aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets teveel”
Door Jan van den Berg op maandag 30 nov 2015 '15 | vestiging Leiderdorp
Wat een verademing is het, om bij Sanidump zaken te doen. We zijn geholpen door Joost. Niets was hem teveel. Gaf uitstekende adviezen en ook belangrijk, hij dacht met ons mee. Bleef vriendelijk, ook toen wij voor de 3e keer kwamen. De leveringsdatum werd keurig nagekomen. Alles was dik in orde, kortom ,ik zou zeker Sanidump aanbevelen. Extra bedankt , Joost.
Alles keurig gemonteerd, door fa. Bey totaalbouw. Aankoop betrof, douchecabine plus toebehoren. Badkamermeubel Zwevend toilet. Badkamer accessoires.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Raymond op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Geweldig geholpen bij onze keuzes in het ontwerp en materiaal van de badkamer. Zowel JP,Rogier als Sam doen hun uiterste best voor je, nemen de tijd en weten waar ze het over hebben. Het resultaat is super! Ook de nazorg en het meedenken was uitstekend toen we tegen wat problemen aanliepen tijdens de installatie(mijn eigen fout). Mannen nogmaals bedankt en ga zo door! Groeten Raymond en Linda
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door familie Waage op dinsdag 29 jan 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben de inventaris voor een complete nieuwe badkamer (bad, douche, toilet, tegels, accessoires) en toilet op de begane grond aangeschaft. Peter van Opzeeland heeft ons heel goed geadviseerd over het ontwerp en de benodigde materialen. Leuk om er een 3D tekening van te krijgen. Wat betreft de levering: alles klopte, was aanwezig en werkte naar behoren.
FOTO VAN FAMILIE WAAGE
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door van den Akker op donderdag 29 sep 2016 '16 | vestiging Groningen
Super tevreden over de aangeschafte badkamer bij Sanidump in Groningen. Zeer vriendelijk personeel. Mooie 3d tekening gemaakt. Het advies bij Sanidump is vrijblijvend, totaal niet opdringerig. Dit vonden wij erg prettig. Na afloop van de eerste afspraak kregen we de gemaakte tekening mee. De tweede afspraak verliep ook erg prettig. Het personeel dringt zich niet aan je op en laat je rustig nadenken over een eventuele aankoop. De spullen zijn op de afgesproken tijd geleverd. De communicatie daarover verliep duidelijk. Toen bij thuiskomt een doos met tegels kapot bleek te zijn is een nieuwe set dezelfde dag nog besteld door de aftersales afdeling. Ook goed om te noemen dat deze afdeling zeer vriendelijk en behulpzaam is. Een klein puntje van aandacht: Sanidump installeert zelf niet. Het is handig om zelf ook mee te denken in het proces als het gaat om de installatie. Uiteindelijk zal iemand anders (die je zelf hebt benaderd) gaan uitvoeren wat jij samen met Sanidump bedacht hebt. Het is goed om gedurende het proces hier scherp op te zijn en bijv. iemand al mee te laten denken (een aannemer oid). We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Wij kunnen dit bedrijf van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door J. van der Lee op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben een badkamer gekocht. We werden goed geholpen en de e-mail werd snel beantwoord. De service was goed. Bij aflevering misten wij een onderdeel dat wij pas na twee weken ondekte (dus niet binnen 5 dagen). Na telefonisch overleg zouden wij de helft moeten betalen maar toen wij het gingen ophalen in de winkel kregen we het gratis mee.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ron de Rooij op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij waren op zoek naar een compleet toilet, tegels en toebehoren. Verschillende zaken bekeken, maar we vonden bij Sani-Dump eigenlijk alles. Mooie tegels en al het sanitair, van super kwaliteit voor een mooie eerlijke prijs. Onze tegelzetter met 20 jaar ervaring stond te kijken naar de goede kwaliteit tegels. Wij zij super tevreden, goed geholpen, goed advies, mooie tekening. En het belangrijkste een hele mooi toilet. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht en service”
Door M Rijnsburger op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Dhr. Bogerd, een en al aandacht en advies. Service in optima forma staat niet alleen bij hem maar ook bij Sanidump hoog in het vaandel! Vanaf de ontvangst, het maken van de tekenig, het advies en meedenken de levering en nazorg, alles prima. Top ervaring
Reactie of foto toevoegen
“Levering verkeerde spullen”
Door Niels Batstra op dinsdag 28 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
In november 2015 twee badkamers gekocht bij Sani-dump filiaal Den Haag voor het totaalbedrag van ruim EUR 15.000. Geholpen door de heer [naam verwijderd]. Ordernummer DH 001684. In het begin zijn wij prima geholpen, maar de sfeer veranderede snel toen de laatste materialen geleverd moesten worden. Het was werkelijk leuren en zeuren om de laatste spullen. Service ho maar! Momenteel is het zo dat ons badkamer project stilligt wegens een verschil van mening over een kunststenen afdekplateau van een muurtje in de badkamer. Sani-dump heeft ons een afdekplateau geleverd die niet de juiste maat heeft en ook niet de juiste kleur. Dit wordt nogmaals ondersteund door het feit dat de heer [naam verwijderd] een tekening met maten gemaakt heeft van het bewuste muurtje waar de afdekplateau op zou moeten komen te zitten, en dat 20 november 2015 aan ons gemaild heeft. De heer [naam verwijderd] beroept zicht erop dat hij de juiste maten gehanteerd heeft, echter in zijn mail van 21 mei jl. verwijst hij naar hele andere maten van twee kunststenen vensterbanken die hier niets mee te maken hebben. Saillant detail is wel, dat het geleverde kunststenen plateau precies deze maten heeft. Wanneer ik hem hier op aanspreek en laat weten dat vergissen menselijk is, en hem vervolgens vraag met een oplossing te komen, reageert de heer [naam verwijderd] ondanks meerdere pogingen van mijn kant niet. Wij hebben ruim EUR 1100 voorruit betaald voor dit plateau en een glazen douche wand die daarop zou moeten komen te staan, plus de kosten van het inmeten. Sani-dump heeft dus het geld en ik heb niks! Ik vind het buitengewoon slecht dat de heer [naam verwijderd] en verder Sani-dump, niet reageert op mijn verzoeken om te komen tot een oplossing van een probleem dat zij zelf veroorzaakt hebben. Wat een slechte service! Rest mij waarschijnlijk niks anders dan het ondernemen van juridische stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair en tegels”
Door Versteegt op dinsdag 14 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben sanitair en tegels voor onze badkamers besteld bij Sani-Dump. Bij het uitzoeken zijn we goed geholpen. Toen onze installateur onverwachts eerder kon beginnen, heeft Sani-Dump zeer goed geholpen om alle spullen eerder geleverd te krijgen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. Kroon op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij waren op zoek naar een nieuwe inrichting van de badkamer en zijn echt heel goed geholpen door de medewerkster van deze vestiging. Ze dacht met ons mee, is heel deskundig, heeft veel ervaring en was heel geduldig. Niets was haar te veel: voorbeelden halen, opzoeken in boeken, de 3-d presentatie aanpassen etc. We zijn dus goed geadviseerd en kregen tips voor de montage. Het contact was ook heel plezierig. Verder is alles geleverd zoals afgesproken, was ook de nazorg (bijvoorbeeld nog tegels bijbestellen) prima in orde. Ook de prijs was in vergelijking tot andere sanitair-leveranciers goed. Als wij het opnieuw zouden doen, zouden wij weer naar Sanidump in Middelburg gaan! Misschien nog één tip: wij wisten niet van te voren dat we een deel van de spullen zelf moesten ophalen in het magazijn in Middelburg, het zou fijn zijn geweest als wij dat van te voren hadden gehoord. Al met al zijn wij zeer tevreden en zullen ieder die er naar vraagt dit bedrijf aanraden.
FOTO VAN T. KROON
Reactie of foto toevoegen
“Douchewand”
Door englander op vrijdag 20 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
door de doortastende werknemer kon de douchewand bij ons op de 8e verdieping worden bezorgd, terwijl de bezorgdienst weigerde de bestelling boven te brengen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen bla bla”
Door r.martijn op maandag 28 mrt 2016 '16 | vestiging Delft
Alles gekocht hier zowel tegels als het sanitair en meubel.Super geholpen. Bij levering van douchewand strip vergeten te leveren werd prompt binnen 1/2 uur door verkoper persoonlijk thuis afgeleverd.Kortom een aanrader voor een ieder die zonder bla bla en gladde verkoop praatjes de badkamer gaat vernieuwen.
Reactie of foto toevoegen
“Zowel goede prijsstelling als uitstekende service”
Door Hein van der Aat op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Almere
Na eerst op een prettige wijze te zijn geholpen door de vestiging Almere startte nu 1 jaar geleden onze verbouwing. De bestelde artikelen konden op afroep worden opgehaald bij het magazijn in Aalsmeer. Dat verliep vlekkeloos. Op het gebied van garanties heeft Sani-Dump zich steeds van haar goede kant laten zien. Een voorbeeld daarvan betreft de toiletpot. Om nog steeds onbekende redenen ontstond er een barstje achter in de pot. Zonder morren werd een nieuwe pot geleverd. Helaas gebeurde dit euvel daarna nog 2 keer. In totaal werd 3 keer een nieuwe pot van hetzelfde merk geleverd. Na de 3e keer was het vertrouwen in de pot van hetzelfde merk geheel verdwenen. Het hoofdkantoor van Sani-Dump steunde ons daarin. Op hun kosten mochten wij van een ander merk een pot met deksel uitzoeken. Deze is inmiddels geplaatst. Naast een goed prijsstelling heeft Sani-Dump een uitstekende aftersales. Hulde aan in het bijzonder deze afdeling.
FOTO VAN HEIN VAN DER AAT
Probleem met pot opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar tevredenheid”
Door Angelique Zevenbergen-Borst op maandag 28 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben het sanitair gekocht voor de badkamers en toilet. Uitstekend geholpen. Alle tijd werd genomen en een offerte op maat werd gemaakt. De 3D-tekening voegt echt iets toe. Wij zouden Sani-Dump Capelle aan den IJssel aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ron Elzinga op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Drachten
Beste Sanidumper, Naar aanleiding van onze klacht over de spiegel van Detremmerie en de goede afhandeling daarvan, wil ik u bedanken voor de goede service en vriendelijke en zeer welwillende afhandeling daarvan. Het geeft me overduidelijk het gevoel dat we de zaken van onze douche bij de juiste zaak hadden aangeschaft. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals hartelijk dank daar voor. Vr. Gr. Ron Elzinga, Drachten
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Jane Petri op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Dankzij Michel (verkoper) en ook af en toe hulp van een andere verkoper, zijn wij erg tevreden over zowel de service in de winkel als over de afgesproken levertijd. Alles is volgens afspraak verlopen. De plaatsing (ook op advies van Michel) is snel, vakkundig en zonder problemen verlopen.
FOTO VAN JANE PETRI
Gemonteerd badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door fam Flier op vrijdag 16 okt 2015 '15 | vestiging Rotterdam
Verschillende zaken afgelopen.We hadden een vast budget in ons hoofd.Kregen heel goed advies werd geluisterd naar onze wensen en waren absoluut niet opdringerig.3 D tekening met daarom de maatvoering van bad meubel en tegels zodat je een goed beeld kreeg.
Dit alles heel ongedwongen en met geduld , wanneer er toch iets naar het zin was.Mooie degelijke badkamer en wanneer de prijs toch iets hoger uitviel altijd te onderhandelen.Ruud heel erg bedankt , namens die andere grijze man. Willen bij deze ook Hans bedanken die de week ervoor ons ook heel goed heeft geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Service is van prima kwaliteit”
Door Rick van der Zaan op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Complete badkamer gekocht. Prima en prettig geadviseerd en geholpen door Marius. Probleempje met de wandtegels werd snel en correct opgelost. De naam "Dump" heeft alleen betrekking op de prijsstelling. De service is gewoon van prima kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Superstrak design”
Door H. van der Laan op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Ik heb advies gevraagd wbt een levensloopbestendige badkamer. Een badkamer met ook mooie designspullen. De adviezen en de ontwerpen waren top. Geen vraag mijnerzijds is onbeantwoord gebleven. Wat een meedenken van het team... erg goed. Alle bestellingen zijn op tijd en goed geleverd. Ook de nabestellingen. De keus was zo uitgebreid. Niet enkel de goedlopende artikelen maar ook de designmodellen waren te zien en te koop. Veel gezien maar ook ideeën opgedaan. Alles tegen goede prijzen.
FOTO VAN H. VAN DER LAAN
Bad
REACTIE VAN H.VAN DER LAAN
2e toilet
REACTIE VAN NILS
Beste heer / mevrouw van der Laan, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de foto's van het eind resultaat, het ziet er prachtig uit! Veel plezier van uw nieuwe badkamer en Wc. Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig toilet”
Door Linda Otte op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben altijd gedacht dat het met ons kleine wc-tje onmogelijk was om een hangcloset te plaatsen maar dankzij de adviezen van Arno Verkijk is het toch gelukt, en we hebben nu zelfs meer ruimte! Ook heeft hij ons geadviseerd met de tegelkeuze, waar wij zelf niet uitkwamen. Zelfs op het laatste moment omruilen van het kraantje omdat ik bij nader inzien toch een ander model wilde was geen probleem. Wij hebben nu een prachtig toilet en hebben al veel complimenten gekregen. Arno, bedankt voor de geweldige service!
FOTO VAN LINDA OTTE
Vernieuwd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door M van den Bruink op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Drachten
Het chroomkleurig vernis op de handvaten van onze wastafelkranen was gaan scheuren (we hebben een B & B met 10 kamers/badkamers). Alles ooit bij Sanidump aangeschaft vanwege uitstekende service en kennis van zaken. Nu ook weer: we hebben 5 handvaten voor niets gekregen ter vervanging. Veel dank! B & B de Klokkenstoel Goingarijp
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop goed geregeld”
Door Niels van den Hoek op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Wij komen uit Amsterdam en waren via een tip uitgekomen bij Rogier van Sanidump Roosendaal. Super goed en leuk geholpen! Enerzijds goeie ideeen anderzijds een levering op tijd. 1 artikel was te laat maar dat is weer super opgelost. Nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door fam siecker op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Elst GLD
complete badkamer & toilet voor beneden. super goed geholpen en als we vragen hadden, werden we meteen geholpen. ze hebben zelfs voor ons spullen bij de groothandel opgehaald omdat we de spullen sneller nodig hadden als gepland. dit zie je niet vaak meer bij bedrijven! de jongens daar verdienen een dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig geadviseerd”
Door Safirah op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Ik ben bij de aanschaf van mijn badkamer materialen zeer kundig geadviseerd door Peet van filiaal Villa Arena. Hij wist precies te vertellen welke materialen goed paste bij mijn wensen en de beperkte afmetingen van de badkamer. Een wereld van verschil met de verkoper van Brugman waar ik even daarvoor nog was langsgeweest. En die niet de moeite nam voor een gedegen advies.
Reactie of foto toevoegen
“Alles onder 1 dak”
Door Ger van der Lienden op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Enthousiaste medewerkers met verstand van zaken! Mooie spullen geleverd, op tijd en voor een goede prijs! Echt super! Prima service, topzaak! Alle spullen voor de badkamer gekocht, lekker makkelijk, alles onder 1 dak!
FOTO VAN GER VAN DER LIENDEN
Alle spullen voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Levering correct en op tijd”
Door Dick Lenting op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Groningen
Prima geholpen in de winkel. Achteraf aanpassen van de order was geen probleem en alles zoals besteld keurig en op tijd geleverd. Ook adressen van installateurs ontvangen. In zee gegaan met VDV Montage uit Appelscha en ook hier is een pluim zeker op zijn plaatst.
FOTO VAN DICK LENTING
Douche met glazen wand
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ben Durinck op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Terneuzen
Complete badkamer. Wat een service en wat een Dames met verstand van zaken. Dikke pluim voor Monique,schitterende 3d tekening en wat een adviezen. Badkamer is prachtig geworden, een aanrader in Terneuzen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Arjen Treep op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Blij verrast met advies dat ik kreeg in Almere. Er wordt totaal niet gepushed zoals bij andere grote ketens. Een erg goed gevoel over onze aankoop van zowel badkamer als WC. erg prettig zijn de bouwtekeningen die je meekrijgt en thuis op je gemak kan bekijken op de computer en kan bespreken met je eigen aannemer. Advies is wel overdacht door zeer ervaren adviseurs die ook op min-punten van producten wijzen en met goede alternatieven komen. ook over de after-sales zeer te spreken. Eigenlijk nog noot ergens meegemaakt zo goed. Afspraak is afspraak en er wordt pro actief gebeld en uitgelegd hoe alles werkt en welke stappen ondernomen worden. Prettig aan het concept dat je een eigen aannemer in de hand kan nemen. Zo een man loopt toch snel een paar weken bij je in huis en dan is het fijn als je zelf iemand kan kiezen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (7 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (15 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (3 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (17 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (49 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (9 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (60 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (14 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (5 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (10 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (22 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mElst GLD (3 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
nGroningen (36 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
oHoogeveen (11 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
pLeeuwarden (9 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
qLeiderdorp (18 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
rMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
sNuenen (4 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
tRoelofarendsveen (4 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
uRoosendaal (39 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
vRotterdam (25 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
wSittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
xSliedrecht (20 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
ySpijkenisse (22 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
zTerneuzen (1 ervaring), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
a1Tilburg , Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
b1Utrecht (16 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
c1Veghel (5 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
d1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
e1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
f1Woerden (7 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
g1Zaandam (39 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
h1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
i1Zoetermeer (27 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
j1Zwolle (16 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.