Feedback
9,3

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 692 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren521 ervaringen
4 sterren102 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster26 ervaringen

Per vestiging:
“Een aanbeveling waard”
Door Arno Hollander op donderdag 23 nov 2023 23 | vestiging Rotterdam
Deskundig en snel geholpen. Denkt mee in oplossingen ipv zien obstakels. Was voor ons de eerste keer, maar een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ronald Versteegh op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Voor ons bijhuisje hebben wij een badkamer aangeschaft. Wij zijn erg blij met de service, kwaliteit van de producten en vriendelijkheid van de jongens die daar werken! Ook wanneer er een foutje wordt gemaakt door de leverancier, komen ze het hoogst persoonlijk oplossen. Wij zouden iedereen hun aanraden!
FOTO VAN RONALD VERSTEEGH
Reactie of foto toevoegen
“Alles afgeleverd volgens afspraak”
Door John Niezen op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Almere
Door onze aannemer op Sani-Dump gewezen, al diverse andere zaken gehad, maar hier word je op een goede en duidelijke manier te woord gestaan en geholpen. Gewoon eerlijk advies en geen gedoe bij extra bestellingen. Netjes alles afgeleverd volgens afspraak. Carlo was een super hulp bij alle zaken waar twijfel over was.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt gedacht in mogelijkheden”
Door Nathalie van den Berg op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Persoonlijke begeleiding en er wordt de tijd genomen en meegedacht in mogelijkheden! Daardoor was alles wat we voor ogen te realiseren, met als resultaat een prachtige badkamer!
FOTO VAN NATHALIE VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in de vaandel”
Door Paul en Miranda op zaterdag 4 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer professioneel geholpen. Personeel neemt de tijd is vriendelijk en meedenkend geeft juist advies op maat. Service staat hoog in de vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Alex op zaterdag 7 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer goed geholpen bij het kiezen van alle badkamer meubels. Personeel heeft veel kennis en is erg vriendelijk en behulpzaam. Capelle aan den IJssel is veruit de beste sanidump waar we zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door K.v.Dorth op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Rotterdam
Wij hebben onlangs onze badkamer laten verbouwen. De onderdelen hebben we bij Sanidump Rotterdam gekocht. Nou gaat het met zulk soort verbouwingen nooit alles in 1 keer goed. Ook wij hebben dat ondervonden, maar de manier waarop het personeel van Sanidump de problemen heeft opgelost verdiend alle waardering. Hierdoor is onze badkamer binnen de geplande tijd gerealiseerd.
Mijn ervaring is na een badkamer aan een klant verkopen, de service misschien wel belangrijker is. En daar hebben ze prima aan voldaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rick Meinders op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Almere
Zeer goed advies gehad van Carlo. Heeft goed met ons meegedacht en de tijd genomen voor ons. Qua levering zat niet alles mee, maar Carlo heeft dankzij zijn goede lijntjes met de leveranciers voor snelle mooie oplossingen gevonden
FOTO VAN RICK MEINDERS
Reactie of foto toevoegen
“Top service en nazorg”
Door Zorgdrager op woensdag 6 sep 2023 23 | vestiging Zwolle
Voor een totale renovatie van onze woning, hebben wij het sanitair bij Sani-dump gekocht. In het proces van bestellen van heel verschillende artikelen is het niet makkelijk altijd alles geheel te overzien. Als er iets op aanwijzing van de aannemer veranderd of gewijzigd moest worden was dit nooit een probleem. De service en nazorg is echt top. Communicatie via telefoon of email gaat snel en wordt altijd opgevolgd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dhr Span op maandag 14 aug 2023 23 | vestiging Zwolle
We hebben onze badkamermeubels, kranen en tegels gekocht. Zeer mooi allemaal. Verschillende sanitaire winkels afgegaan, maar Sanidump was voor ons toch het mooiste. We hadden tegels besteld die eigenlijk niet direct in het assortiment van Sanidump zat. Een klein foutje bracht ons toch de verkeerde stenen waardoor we last minute nieuwe badkamer tegels moesten zoeken. Door de hulp en toewijding binnen Sanidump hebben we, zelfs net vóórdat alle fabrieken de zomerstop in gingen, nieuwe stenen gekozen. Alleen nog één moeilijkheidsgraad, het was vrijdag en de maandag erop ging alles dicht dus. De collega's van Sanidump hebben zelf op en neer gereden om voor ons de tegels te halen in het noorden van het land. Daar zijn we heel blij mee. Sanidump is goed te bereiken. Goed contact gehad met René en collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door h bakker op vrijdag 11 aug 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk, prima kennis van de producten, snelle levering, alles volgens afspraak en 65% goedkoper dan een vergelijkend bedrijf. Naam dekt de lading 100%.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Silvia Knol op dinsdag 8 aug 2023 23 | vestiging Almere
Veel verschillende producten gekocht. Dat was eerst niet het plan, maar door de grote parate kennis van adviseur Carlo werden we zo goed geïnformeerd over de verschillende producten dat we heel makkelijk keuzes konden maken wat bij ons past. Heel klantvriendelijk en niets lijkt Carlo teveel. Elke keer bereid om mee te denken en verschillende opties uit te zoeken. Echt top! Raad iedereen aan om een bezoek te brengen aan dit filiaal.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Inge Kok op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Goes
Ben goed geholpen en ben heel tevreden over de artikelen.
FOTO VAN INGE KOK
Reactie of foto toevoegen
“Materialen voor ons toilet verbouwing”
Door Peter en Nancy Oostveen op donderdag 27 jul 2023 23 | vestiging Zwolle
Mijn vrouw en ik waren lang op zoek naar materialen om ons toilet te verbouwen. In ons hoofd hadden wij wel een ontwerp echter bleek het uitzoeken van de juiste kleurstelling erg lastig. Je moet er tenslotte nog jaren tegenaan kijken. Een aantal weken geleden kwamen wij uit bij Sanidump Zwolle en waren wij hier nou maar direct naartoe gegaan. Direct bij binnenkomst werden wij zeer hartelijk ontvangen en niet van dat opdringerige gedoe maar gewoon heel natuurlijk. Wij voelden ons hier meteen thuis. Nadat wij wat rond waren gelopen kwam er een super aardige vrouw naar ons toe en vroeg ons of wij eruit kwamen. Wij vertelde haar over onze kleurtwijfeling en meteen werd er een kleurexpert bijgehaald. Daar stonden wij dan met ons vijven gebukt over meerdere wand en vloertegels en het ene goede idee na het andere werd ons getoond in een zeer ongedwongen sfeer. Eigenlijk werd het super gezellig. Uiteindelijk kwamen wij tot een keuze. Beide dames hebben echt de tijd voor ons genomen en het advies dat wij van hen hebben gekregen was oprecht. Niet meteen het allerduurste maar gewoon iets dat bij elkaar past. Daarnaast merkten wij al snel hoe goed de onderlinge sfeer is. Iedereen heeft nog wat voor elkaar over en dat zie je terug in de manier waarop wij zijn geholpen. 1 van de dames maakten voor ons een 3D ontwerp en met alles werd rekening gehouden. Bakje koffie erbij en ook nu weer alle tijd voor ons. De kraan en het bijpassende fonteintje was snel uitgezocht. Onze ervaring met Sanidump is echt fantastisch. Superlief personeel dat je zelden ziet. Ook de aftercare is echt top. Wij wilde een paar dagen later nog een kleine wijziging doorvoeren en ook dat was geen probleem. Hier wordt niet in problemen gedacht maar juist in oplossingen. Sanidump Zwolle, jullie zijn allemaal toppers en onze badkamer kopen wij zeker bij jullie. Wij kijken uit naar het volgende bezoek.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jan Bontenbal op zondag 23 jul 2023 23 | vestiging Spijkenisse
Goed geholpen met ontwerp van badkamer. Materialen op tijd geleverd. Problemen met de spiegel uiteindelijk goed opgelost. Nabestelling snel en met goede service geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“We gaan genieten van onze mooie badkamer”
Door Vanes op zaterdag 8 jul 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eind 2022 bij de Sanidump langs geweest voor een 3D tekening van de badkamer. We zijn geholpen door Ton. Hij nam goed de tijd om uit te zoeken wat we wilden (en niet wilden). Omdat we een heel goed gevoel erbij hadden, zijn we akkoor gegaan met de aankoop van badkamerspullen voor onze badkamerrenovatie. Van Ton hebben we enkele visitekaartjes gekregen van badkamerinstallateurs. Uiteindelijk in zee gegaan met https://montastuc.nl/reviews/. Geen spijt van gehad, zowel niet van Sanidump als van Montastuc. Spullen zijn netjes op de afgesproken tijd en correct geleverd. Ton heeft zelfs nog contact gehad met Montastuc om alles in goede banen te leiden. Ook heeft hij gebruiksaanwijzingen van onze spullen toegestuurd. Bedankt voor je hulp, Ton! We gaan genieten van onze mooie badkamer.
FOTO VAN VANES
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Daniëlle Bruinenberg op woensdag 21 jun 2023 23 | vestiging Zwolle
Superservice. Wij hadden 2 pakken tegels gekocht voor de achterwand van het toilet. Nu wilde van het eerste pak de tegels naar ons idee niet goed breken/niet mooi geslepen worden. Hierop hebben wij contact gezocht met sanidump Zwolle waarbij we direct goed en snel geholpen werden. We mochten het ene pak dat we over hadden meenemen naar de winkel en twee nieuwe pakken van een ander soort tegel mee naar huis nemen. Hoefden niks extra betalen. Supersnel geregeld en heel fijn opgelost !
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren enorm goed naar je wensen”
Door Faber op dinsdag 20 jun 2023 23 | vestiging Zwolle
Badkamer laten intekenen en besteld. Onwijs goede service luisteren enorm na je wensen. Staan voor je klaar en enorm behulpzaam van begin tot eind. Zijn ze enorm dankbaar voor het helpen van ontwerpen van onze droom badkamer.
FOTO VAN FABER
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak geleverd”
Door P.B.van der Vlist op vrijdag 16 jun 2023 23 | vestiging Rotterdam
Professioneel en vriendelijk bedrijf. Complete badkamer gekocht en alles is volgens afspraak op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door De Witte op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Goes
Wij hebben een complete badkamer gekocht. De verkoper wist echt wat hij verkocht en hielp ons adviseren. Gaf ideeën en tips. Luisterde ook goed en kwam tegemoet aan onze wensen. Maakte meteen 3D tekening om het te visualiseren. Bij vragen goede bereikbaarheid van desbetreffende verkoper altijd behulpzaam. Niks te veel. Levering verliep volgens afspraak. Alles compleet. Wij waren super tevreden en onze badkamer is mooi geworden.
FOTO VAN DE WITTE
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Immy Schreuder op dinsdag 23 mei 2023 23 | vestiging Groningen
Ik heb alle materialen voor badkamer en toilet hier gekocht. Ben goed geholpen en heb goede adviezen gekregen.Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en goede kwaliteit producten.
FOTO VAN IMMY SCHREUDER
+ Toon extra foto van Immy Schreuder
+ Toon extra foto van Immy Schreuder
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk advies”
Door Ria Nolting op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Almere
Personeel met verstand van materialen en geven duidelijk advies. Zijn ook erg behulpzaam en heel erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Een top winkel”
Door Alex op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Goed geholpen door Patrick, nam alle tijd voor ons, en samen prachtige meubels uitgekozen! Top winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd advies en retour niet mogelijk”
Door Verbeek op woensdag 10 mei 2023 23 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Advies gekregen voor aanschaf sanitair, waaronder drain en douchewand. Helaas advies niet al te best geweest. Drain bleek niet te passen en douchewand te klein. Als je dan probeert deze materialen te retourneren in de originele verpakking, dan geeft Sanidump niet thuis onder het mom "de verpakking is open geweest, nemen we niet terug". Daar gaat dan bijna €2.000,00!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het resultaat”
Door Arjan Kesselaar op zondag 16 apr 2023 23 | vestiging Goes
Onlangs is onze badkamer gerealiseerd. We zijn ontzettend goed geholpen en er is zorgvuldig met ons meegedacht. Zeer oplossingsgericht. We zijn ontzettend blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Gert & Marte op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Drachten
Na diverse zaken bezocht te hebben, toch maar eens binnen gelopen bij Sanidump Drachten. Vanaf het 1e moment een goed gevoel bij Peter. Hij heeft alle tijd genomen voor onze wensen en meerdere momenten hebben we afgesproken om alles door te nemen. Na een kleine 3 maand waren we eruit en zijn we tot een voor ons goede prijs gekomen. Nadat in 1e instantie de installateur had afgezegd, was er vanuit Peter ook alle begrip om met ons mee te denken hoe en waar alles op te slaan. Gelukkig hadden we snel een nieuwe installateur en ging alles toch nog via planning.
Tijdens en na de installatie ook bereikbaar voor een paar kleine "problemen" en alles werd direct naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn super blij met het eindresultaat en kunnen Peter en zijn team van harte aanbevelen.
FOTO VAN GERT & MARTE
+ Toon extra foto van Gert & Marte
+ Toon extra foto van Gert & Marte
+ Toon extra foto van Gert & Marte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Alex Looijenga op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Drachten
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Peter van Opzeeland. Binnen 3 uren heeft hij ons voorzien van goede adviezen en ons zonder aan te dringen een prachtige badkamer en toilet verkocht. Ook na de verkoop konden we terecht met onze vragen, dus ook een prima service. Ook zeer tevreden over Onderhoudsbedrijf ANBRO uit Burgum die de badkamer en toilet heeft geplaatst. Kortom: we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN ALEX LOOIJENGA
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
+ Toon extra foto van Alex Looijenga
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Arjan Grip op zondag 2 apr 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gehele badkamer en wc gekocht. Fijn geholpen met deskundig advies.
FOTO VAN ARJAN GRIP
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Familie van T op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Drachten
Wat fijn om in filiaal Drachten een badkamer uit te zoeken. Prima service, goed meedenkend en ruime keuze tegen schappelijke prijzen. Zeer blij mee.
FOTO VAN FAMILIE VAN T
+ Toon extra foto van Familie van T
+ Toon extra foto van Familie van T
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Roosendaal
Ik heb onlangs een badkamer en toilet gekocht bij Sanidump, en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring. Allereerst was ik in de oriënterende fase en hierin werd ik goed geholpen om me wegwijs te maken in de wereld van badkamers en toiletten. Bij het tweede bezoek aan de winkel hebben we een 3D-tekening van de badkamer en het toilet gemaakt met behulp van een computerprogramma. Dit was erg handig om het eindresultaat te visualiseren en heeft me geholpen om betere beslissingen te nemen. Na de aankoop werd er goed meegedacht over de bezorging, en er was veel mogelijk. Tijdens de bouw van de badkamer ben ik op verschillende problemen gestuit, zoals het moeten ruilen van producten. Gelukkig dachten de medewerkers van Sanidump goed met me mee en hebben ze me geholpen om deze problemen op te lossen. Ook ben ik zeer tevreden over het contact met de medewerkers. Ik werd altijd vriendelijk ontvangen en zij hadden oprechte interesse in de voortgang van mijn project. Mijn volgende badkamer en/of toilet zal ik opnieuw bij Sanidump kopen.
FOTO VAN JOS
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door De kok op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Service en vriendelijkheid personeel was prima. Ook de levering was netjes en klantvriendelijk! Aandachtspunt is de voorlichting op 'technisch' gebied bij de aanschaf. Men zou meer vragen moeten stellen en een leek bewust moeten maken wat mogelijk is en wat niet. En minder van 'u vraagt, wij draaien'. Nu hadden we een kritische aannemer die soms niet begreep waarom we bepaalde zaken hadden gekocht waardoor we nog onderdelen hebben moeten ruilen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Terke van Wagtendonk op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer prettig geholpen met het kiezen van de badkamer. En na de verbouwing hebben we een geweldige service gehad. De radiator bleek de verkeerde kleur en is vervangen en opgehaald bij ons thuis. Nadat we de tegels hadden gecontroleerd zijn de beschadigde tegels ruimschoots vervangen. En de wasbak plug kon ook geruild worden voor een andere kleur. Super service, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door gert-jan loevezijn op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Cruquius
Top geholpen, kwamen voor een douche slang en kop. Blijkt er nog 2 jaar garantie op te zitten. De mevrouw van after sale heeft het in orde gemaakt binnen 1 dag. Tevens super geholpen met het uitzoeken voor onze nieuwe wc.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie k op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Drachten
In het bezit van een klushuis en om die reden vaste klant bij Sanidump. Zeer tevreden over de service en communicatie. De spullen zijn van goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Francisca van der Pluijm op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Spijkenisse
Heel goed geadviseerd. Ook rustig de tijd om te kijken en beslissen. Misten 1 ding in de bestelling maar dat werd super goed op gelost.
FOTO VAN FRANCISCA VAN DER PLUIJM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door l veldhuizen op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Rotterdam
onze ervaringen zijn van sanidump overweldigend. zeer goed geholpen door personeel. het bezorgen van onze badkamer spullen zijn super netjes geleverd.
we zijn super trots bedankt.
FOTO VAN L VELDHUIZEN
+ Toon extra foto van l veldhuizen
+ Toon extra foto van l veldhuizen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Jan Merjenberg op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Zwolle
Aanrader! Prachtige badkamer aangeschaft. Zeer professionele adviseurs met kennis van zaken. Uitstekend geadviseerd. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment tegen zeer concurrerende prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door Luz Acosta op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanaf de eerste afspraak goed geholpen met het uitwerken van onze plannen / wensen. Ze denken heel goed mee en geven advies over dingen waar je zelf niet opkomt, want ja dit is niet mijn expertise. Dus zo fijn om vakkundig advies te krijgen. En verder nazorg traject is uitmuntend! Alle medewerkers zijn heel oplossend gericht en denken goed mee. Echt top! En in het bijzonder wil ik Micha bedanken voor zijn hulp en klantgerichtheid.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door GR te Capelle aan den IJssel op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede winkel: prima assortiment tegen een goede prijs. Vriendelijke en professionele medewerkers. We zijn goed geholpen en goed geslaagd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Paul op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Woerden
Na heel veel badkamer winkels bezocht te hebben kwamen we uiteindelijk bij Sanidump in Woerden uit. Waarom we er niet meteen naartoe zijn gegaan weet ik niet, misschien zoiets van weer zo'n prijsvechter, maar niets was minder waar. Het voordeel was wel dat we wisten wat we wilde hebben. We werden zeer vriendelijk geholpen, al de keren dat we zijn geweest, en dat waren er best veel. Bij ons eerste bezoek werd er gelijk een tekening gemaakt van hoe we de badkamer wilde hebben om een eerste indruk te krijgen. Er is een mooie grote showroom waar alles te vinden is, alle A-merken zijn te leveren. Helaas viel er over de prijs niet veel te onderhandelen maar deze zijn zeker concurrerend met de internet prijzen.
Het duurde nog wel even voordat we met de verbouwing begonnen wat goed uitkwam want niet alles was direct leverbaar. 1 minpuntje vond ik wel dat het niet thuis afgeleverd kan worden. Ik kan me ook niet meer herinneren dat we het hier over hebben gehad met het opmaken van de offerte. Dit was een verrassing op het moment dat ik gebeld werd dat de spullen opgehaald konden worden. Voor ons gelukkig geen probleem want we hadden beschikking over een vrachtwagen met laadklep. Helaas was op het laatste moment de bovenplaat van het badkamer meubel niet leverbaar, dit werd ook goed opgelost we kregen tijdelijk een andere.
Wat je ook vaak hoort dat als je iets besteld hebt dat niet meer veranderd kan worden, ook dit ging gelukkig goed. We wilden toch liever een ander merk frame voor het toilet en dit was geen probleem, deze konden we gewoon omruilen voor een ander merk. Al met al zeer goed gevoel over de aankoop, vriendelijke verkoper en tot nu toe zeer goede service.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Stephan op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Amsterdam
Nice during sales cycle; but once you paid, there is 0 service. Items not being delivered and no advance notice. Some items wrongly delivered and no reaction after complaint. I also tried to return an item an got no reaction after 10 days (though they claim they will contact within 3bd). The contractor recommended by Sanidump turned out to be a scam, worked for 4 hours and then basically disappeared! Still owes me the down payment! Do yourself a favor and stay away!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door René Posma op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Heel fijn geholpen en geïnformeerd over alles! Prima zaak. Vooral dank zij Leroy!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door D van Splunter op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vakkundig geholpen, vriendelijk, meedenken met je. Mooi assortiment tegels. Bij ophalen hebben ze alles voor me in de auto gelegd. Een voorbeeld voor andere bedrijven deze zaak. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Van Doorn op maandag 9 jan 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Onlangs in Hoogeveen bij Sanidump laten adviseren in combinatie met een 3d tekening. Wat een verrassend ontwerp en goede adviezen. Niet opdringerig, je voelt je echt op je gemak! Badkamer uiteindelijk aangeschaft en zeer tevreden. Leuk en gezellige medewerkers. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Naomi en René op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Goes
Zeer goed geholpen door Jasper. Na eerst in de vestiging in Middelburg te zijn geweest en daar niet konden slagen voor onze badkamer lukte dit in Goes wel. Jasper gaf ons duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden van badmeubels, kasten, douchecabines, baden en kranen. Er werd ruim de tijd voor je genomen, uiteindelijk flink wat afgenomen en werd er een mooie prijs voor ons gemaakt. Bij vertrek starte onze auto niet. Jaspar heeft ons toen geholpen met startkabels. Nog bedankt daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Marloes op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Spijkenisse
Onlangs heb ik tegels voor mijn nieuwe toilet aangekocht. Helaas kwamen we één tegel tekort. Door het vriendelijke personeel is er voor mij een hele klantvriendelijke /service gerichte oplossing verzorgt. Mijn dank is groot!
Reactie of foto toevoegen
“Proces retourbetaling niet goed geregeld”
Door Jeroen op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Zaandam
- verkeerd product gekocht op basis van Sani-Dump adviseur (kan gebeuren), artikel dus maar even terugbrengen.
- winkel gesloten op dagen dat de sanidump website en het bord aan de voordeur aangeeft dat ze open zouden zijn, dus voor een gesloten deur.
- bij retouren geen retourpinnen maar een retourformulier om geld terug te krijgen, verwachte duur 10 dagen.
- uiteindelijk neemt het meer dan 1 maand in beslag om geld terug te krijgen, geen enkele duidelijke update vanuit sanidump over wanneer het geld dan wel overgemaakt gaat worden.
- continue excuses (drukte, we hebben het doorgegeven, het geld is overgemaakt, boekhoud team in Curaçao waardoor dingen langer duren, internationale overboeking) en afspraken over terugbellen worden niet nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor de nieuwe badkamer”
Door Remco op zaterdag 26 nov 2022 22 | vestiging Alkmaar
Zeer goed advies gehad van Rogier. Snelle levering en alles volgens de afspraken voor onze nieuwe badkamer. Tegels, meubels, douche en alle toebehoren. Volgende keer zeker weer naar Sani-Dump in Alkmaar. Gewoon top.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe en mooie badkamer”
Door Ellen van Zimmeren op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Roosendaal
Onze ervaring met Sani dump in Roosendaal is heel goed. We vonden het fijn dat er veel tijd was om onze vragen te beantwoorden. Dit alles op een professionele en gemoedelijke manier. Daardoor hebben we goede keuzes kunnen maken en zijn we nu blij met onze nieuwe en mooie badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Het is geweldig mooi geworden”
Door Jawie op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Groningen
Een hele goede service en meedenken van de medewerkers. Wij zij ontzettend blij met onze nieuwe badkamer, het is echt geweldig mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Riet hendriks op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tegels, badmeubel, inbouwtoilet, inloopdouche met bijbehorende zaken, kranen en allerlei accessoires. De bediening was zeer correct en zeer klantvriendelijke, complimenten voor Mischa en Michael.

Aanvulling 5 februari 2023:
De levering van de goederen verliep ook perfect. De bezorgers waren zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Super badkamer”
Door Van Veen op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Super badkamer dankzij deze top medewerkers. Ik beveel iedereen deze zaak aan.
Ga je voor service? Dan ben je hier op het goede adres.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is prachtig”
Door cindy op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Bij Sanidump Utrecht gelijk bij de 1e afspraak alles gevonden wat ik wilde. Prima geholpen door de medewerkers en een mooi 3D ontwerp voor de nieuw te realiseren badkamer gekregen. Tussendoor een paar keer de order aangepast omdat ik o.a een andere kleur kranen en maat badmeubel wilde. Via sanidump twee nrs gekregen van aannemers. De 1e heeft nooit meer wat van zich laten horen na een huisbezoek om de oude badkamer te bekijken. De 2e. Wouters Vastgoed & Bouw kwam als een geschenk uit de hemel. Ontzettend goed meegedacht, tenslotte in overleg met de aannemer er voor gekozen een stukje van de slaapkamer bij de badkamer te trekken waardoor de tekening voor de badkamer ook moest worden aangepast. Sanidump is hier gelijk mee aan de slag gegaan. Bij levering van de spullen wel een verkeerde kleur Rowe (ipv rvs geborsteld gewoon rvs) gekregen. De afvoerplug voor de waskom was te groot en de kleur bedieningsplaat voor het toilet was rvs mat. De Rowe is zonder probleem omgeruild, ik moest die wel zelf ophalen maar daar heeft de aannemer goed in meegedacht en geholpen. De juiste kleur bedieningsplaat heb ik zelf ergens anders gekocht en de afvoerplug voor de waskom ook. Het bijbestellen van tegels bij Sanidump ging vlot en probleemloos. Het toilet van grohe was wel even een dingetje, bij het spoelen spatte water over de rand, volgens google een bekend probleem bij dit type. De aannemer had hier een goede oplossing voor en heeft een flowmanager in het bouwreservoir geplaatst. Hiermee was het probleem verholpen. De aannemer heeft wonderen verricht. De werklui waren erg enthousiast over de goede kwaliteit tegels die ik bij Sanidump heb gekocht, dat maakte het betegelen een stuk makkelijker voor ze. Het eindresultaat is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droombadkamer”
Door Fam Suurd Assen op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Prima advies en ondersteuning met het samenstellen van de badkamer. Communicatie van tegelleverancier was minder maar daar kan Sanidump niks aan doe. Helaas bleek er wat breuk te zitten in de wandtegels maar binnen 3 dagen nieuwe tegels ontvangen al met al dus klasse geregeld. En wij durven te zeggen dat we onze droom Badkamer hebben gerealiseerd.
FOTO VAN FAM SUURD ASSEN
+ Toon extra foto van Fam Suurd Assen
+ Toon extra foto van Fam Suurd Assen
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Anny Degens op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Spijkenisse
In 2007 een complete badkamer met bubbelbad, douche, wastafel en toilet gekocht bij Sanidump. Nog steeds zeer tevreden met alles. Na zoveel jaren werden de douche-strippen van de glazen deuren een beetje lelijk. Het personeel heeft moeite gedaan om na zoveel jaren de zelfde te achterhalen. Is gelukt. Tot mijn verbazing was deze vervanging gratis. Ik vind dit een super service. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor een nieuwe toilet”
Door Wil op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Spullen voor nieuw toilet gekocht, fijn geholpen door iemand met verstand van zaken.
Alles duidelijk te zien in goede showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van sanitair en badmeubels”
Door Evelien Kamperman op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Sliedrecht
Klantvriendelijk, meedenkend, goede kwaliteit van uitleg voor mij (23 jaar) mijn 1e eigen huis. De aannemer had eerder spullen nodig, kon gewoon opgehaald worden. top gedaan, bedankt voor alles Jeroen
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Henk Korteweg op dinsdag 27 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed en netjes geholpen, goede uitleg en echte vakmensen die weten hoe en wat je allemaal in de badkamer nodig hebt. Toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Carola op maandag 12 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben super geholpen door Michael. Dacht met mij mee. Hij heeft kennis van zaken. Ik heb een mooie inloopdouche, badmeubel, spiegel, radiator, kraan en tegels met behulp uitgezocht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de service”
Door Hein Stoops op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel blij met de spullen, service, meedenken, installatie. Totaalpakket waar wij nog jaren plezier van gaan hebben (en geen enkele vertraging met aanleveren of installeren, dat is ook wel eens anders ;-) ).
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Gerry op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een complete badkamer hier gekocht en zijn heel goed geholpen. Wij hadden twee glaswanden besteld waarvan de maten niet goed waren. Na telefonisch contact is dit snel opgelost. Vandaag nog even een extra tegel opgehaald voor de badkamer. Top service en gezellig bedrijf met vakmensen.
FOTO VAN GERRY
Reactie of foto toevoegen
“Alles conform afspraak”
Door Harry van der Zee op zaterdag 27 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super goed advies. Klantgericht, vriendelijk en communicatief. Alles conform afspraak. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken over de geleverde service”
Door Daisy op zondag 21 aug 2022 22 | vestiging Gouda
Alle sanitair voorzieningen bij Sani-Dump aangeschaft. Uiterst klantvriendelijk, nemen de tijd en denken met je mee. Ook een 3D tekening van de badkamer helpt bij het visualiseren van het totaalplaatje. Zeer te spreken over de geleverde service. Ruim assortiment, kwaliteit producten voor een nette prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Erik Verberg op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Wijchen
wij hebben recentelijk zeer positieve ervaringen met Sanidump Wychen. Na bestelling van materiaal voor een inloopdouche (decowand,vloerplaat en alle accescoires), bleek bij montage dat we een "hobbel-bobbel grondplaat" en een wandpaneel met krassen hadden. Na telefonisch contact heeft de vestiging deze zaak direct opgepakt, is zelf actief gaan bellen met fabrikanten en binnen een paar dagen waren we verzekerd van vervangende exemplaren. Hulde voor deze snelle en adequate service en de directe betrokkenheid. Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edith op woensdag 3 aug 2022 22 | vestiging Zwolle
Aanrader! We hebben voor badkamer en toilet spullen gekocht bij sanidump Zwolle. Mooie kwaliteit! Al direct werd meegedacht en konden we zelfs ook een partij tegels kopen die er nog lag en voldoende was, met een mooie korting. Verder bleek de aansluiting van de waskom in het 30-er jaren huis lastiger dan verwacht. Ook hierbij werd actief meegezocht naar de juiste oplossing. Petje af voor Patrick en zijn vrouwelijke collega ( naam weet ik helaas niet meer) die heel klantgericht zijn . Absoluut een fijn adres om badkamerspullen te kopen. Én nu zelfs ook keukens zag ik recent. Aanrader!
REACTIE VAN EDITH
Foto fonteintje en kraan
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jan Smits op dinsdag 26 jul 2022 22 | vestiging Veghel
Voor de renovatie van de badkamer en de toiletten goede ervaring gehad met Sani-Dump Veghel. Goed en snel contact, denken mee en als er onverhoopt iets mis gaat, doet men er alles aan om dit zsm op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Menno op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een jaar nog elke dag aan het genieten van onze badkamer van Sani-Dump! In Capelle a/d IJssel geholpen door vriendelijk personeel, welke heel goed met ons mee dachten en echt de tijd voor je nemen.
FOTO VAN MENNO
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en mooie spullen”
Door H Knegtering op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Zeer goed geholpen met de badkamer, zonder problemen bestelling aanpassen of omruilen. Goede service en mooie spullen.
FOTO VAN H KNEGTERING
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 1 jaar”
Door Jan Aart op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Woerden
Zeer goede service ook toen na meer dan een jaar een onderdeel bleek te missen werd dit direct en kosteloos meegegeven.
Reactie of foto toevoegen
“De badkamer ziet er nu weer tip top uit”
Door Dennis op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Gouda
Vanwege een lekkage die gerepareerd moest worden hadden we snel spullen nodig voor de badkamer. Na eerdere goede ervaring met Sani-Dump Woerden waren we ditmaal naar de locatie Gouda gegaan. Na vriendelijk te zijn ontvangen en te hebben rondgekeken zijn we om tafel gaan zitten om te kijken naar de haalbaal (levertijd plus financiën). Dit was fijn want dan wisten we waar we aan toe waren en hebben we de juiste keuzes kunnen maken. De badkamer ziet er nu weer tip top uit.

Eerdere review van 30 juni 2021"Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer wel een opknap beurt kon gebruiken. Omdat we de vorige keer een zeer goede ervaring hadden met Sanidump Woerden zijn we daar weer naar toegegaan. ook dit keer zijn wij zeer tevreden over de service. Ze namen alle tijd voor een tekening, goede begeleiding bij het uitzoeken van het materiaal en voelde ons niet gedwongen om te tekenen. Na de bestelling hadden we wat plannen aangepast waardoor we nog wat meer tegels moesten bij bestellen ook dit was zo geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat onze schuifdeur pas later kon worden geleverd. Top dank jullie wel.

Eerdere ervaring van 18 september 2019: We hebben een complete badkamer gekocht van sanitair tot tegels. We zijn heel prettig geholpen tijdens de ontwerpfase is alle tijd voor ons genomen, werd er goed meegedacht en werden de keuzes zichtbaar gemaakt op het grote scherm. Dit was heel fijn omdat we hierdoor een goed beeld kregen. Ook was het heel fijn dat het geen opdringerige verkoop was en we rustig konden nadenken. Ook na de aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden van de te verwachte levertijd en na de levering was het ook geen probleem nog extra tegels bij te bestellen.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerinventaris en tegels”
Door Hannie & Otto Wursten op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een badkamerinventaris plus wand- en vloertegels gekocht, waarbij Sanidump prima adviseerde. Wat ons het meest aangenaam heeft getroffen is dat er van Sanidump geen druk is ervaren en dat wij alle gelegenheid kregen om in ons tempo keuzes te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor het meedenken”
Door Jan en Rita op maandag 6 jun 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Bij sani-dump Hoogeveen zijn we heel goed geholpen. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant. Bedankt voor het meedenken en zoeken naar een passende oplossing voor het verwerken van een oude gebint in het wastafelmeubel.
FOTO VAN JAN EN RITA
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fleur Zuidhoek op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Sanidump onze volledige badkamer aangeschaft. Van bad tot badkamermeubel, douche en spiegelkast tot wc. Wij zijn uiterst professioneel geholpen door Patrick. Hij begeleidde ons geweldig wanneer wij door de bomen het bos niet meer zagen. Waarom nou precies die douchedrain (omdat de verzekering geen dekking biedt bij lekkage bij die ander) en hoe kunnen we de (vrij kleine) badkamer handig indelen? Heel prettig dat er een 3D-tekening werd gemaakt die je met link kan doorsturen en op verzoek de specificaties van de badkamerspullen werden toegemaild. Zo kon de aannemer precies inschatten hoeveel tijd hij kwijt zou zijn met het plaatsen en wat hij nog nodig zou hebben. Toen wij aangaven dat er een bouwkraan gehuurd moest worden om de spullen over het huis te tillen werd heel flexibel meegedacht over de precieze levertijd en had ik app-contact met de leverancier. Snel contact, korte lijntjes daar hou ik van! Er ontbreekt nog 1 meubel omdat ze er de dag voor levering achter kwamen dat deze beschadigd was, maar deze wordt met spoed nageleverd. Ook super dus! Ik vind de Sani-Dump Zwolle een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door M.Huisman op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het verkoop team is zeer vriendelijk, erg meedenkend en helpt mee om tot een prachtig ontwerp te komen, en dat alles was ook nog een financieel gezien zeer aantrekkelijk!
FOTO VAN M.HUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ingrid op zaterdag 14 mei 2022 22 | vestiging Roosendaal
Totale inrichting voor badkamer en wc gekocht. Van tegels tot badkamermeubel,wc's, fontein, kranen enz. Super geholpen! Denken perfect met je mee! Dit filiaal is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“A merken en uitstekende service”
Door Fam de Groot op woensdag 20 apr 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij hebben hier een tijdje geleden onze nieuwe badkamer gekocht. Het werkt heel simpel. Sanidump maakt een prijs voor de goederen en de aannemer maakt een prijs voor zijn werk. Simpel. Wij waren eerst naar wooning geweest maar kregen een heel opdringerig gevoel van hun. Wij zouden bij wooning hun huismerk krijgen en waren de kosten voor hun aannemer heel vaag. En ondanks de vermelding van ons budget kwamen hun met een prijs aan (na onderhandelen) van 28.000 euro aan. Toen kwamen wij bij sani dump. Simpel, kosten sanidump + kosten aannemer 16.000 euro. En dan heb je wel de grote merken in huis. Na het plaatse 1x een kleine storing en werd perfect opgelost. Sjapoo! steek ik 12.000 euro in mijn zak, heb ik de A merken in huis en ook nog een uitstekende service! Goed gedaan mannen van de vestiging rotterdam.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door j. ter Avest op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Zwolle
Deskundig, vriendelijk, mooie producten voor een nette prijs, top service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door R.W. Van Tol op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Twee jaar geleden van alles gekocht voor badkamer en toilet. Uitstekend geholpen en prima spullen. Nadien 2 keer klein probleempje gehad. Prima verholpen, kosteloos. Arno was ons primair contact. Zo zouden er meer van moeten zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Amber op woensdag 6 apr 2022 22 | vestiging Terneuzen
Voor de eerste keer bij een sanidump geweest, gelijk een hele goede ervaring! Ik was opzoek naar een badkamer onderdeel van een meubel dat zeker 10 jaar oud is. De medewerkster is dit voor mij na gaan vragen bij de leverancier met het mooie bericht dat het product gratis geleverd word! Waar maak je dit nog mee? Geweldig! Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop toilet en douchecabine”
Door Jan op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Almere
Gekocht douchecabine plus hangtoilet. Goed geholpen aflevering op tijd. Kleine vraag bij montage toilet gebeld en zeer goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Ivo op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Alkmaar
De voorlichting is eerlijk en correct. De service en persoonlijke attentie is prettig. De levering en ook after sales voelde aan als een warm bad. Blijkbaar kunnen ze scherper dezelfde artikelen inkopen dan de concurrentie en of maken minder kosten, want de prijzen zijn ook interessant!
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere toiletten”
Door Ellen op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Alkmaar
Voor onze toiletten (boven en beneden) hebben wij een aantal zaken aangekocht via het filiaal in Alkmaar. We werden zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd. Wij hadden o.a. twee fonteintjes aangeschaft, maar daarbij bleek dat het kraangat aan de rechterzijde was geplaatst. Wij hadden dit niet goed gezien, toen we de bestelling plaatsten. Toch was de service zodanig goed, dat we de twee fonteintjes mocht ruilen voor een gespiegeld exemplaar. Super goed geregeld! Hartelijk dank, hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door Anne op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Wijchen
Als eerste heb ik tegels kunnen kopen die aanvankelijk uitverkocht leken. De verkoper (Bas) heeft enorm zijn best voor mij gedaan om ergens een restant op de kop te tikken en dat is gelukt. Daarnaast heb ik een badkamermeubel met spiegel gekocht en kranen voor douche, fontein en bad. Er is steeds alle tijd genomen om samen uit te denken wat de beste mogelijkheid zou zijn en hoe we het zouden kunnen realiseren. Ook bij aanvullende vragen heb ik steeds weer geduld en begrip bemerkt. Een fijne zaak met zeer klantgerichte medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lourens op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Hoogeveen
We zijn bij Sanidump in Hoogeveen echt goed geholpen en geadviseerd. Men liet ons de ruimte om zelf eerst maar te kijken. Jefta heeft ons een mooi 3D ontwerp gemaakt zodat we ons een goede voorstelling van onze nieuwe badkamer konden maken. We kregen een goede prijs. Na bestelling was het zelfs nog mogelijk dingen te veranderen en toe te voegen. Onze latere vragen over de installatie werden snel beantwoord, er werd meegedacht. De levering was goed geregeld, de materialen werden zorgvuldig gecontroleerd. Super tevreden.
FOTO VAN LOURENS
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Tini en Ad op zondag 27 feb 2022 22 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een zeer goede ervaring met Alkmaar. Wij kochten daar tegels voor de hele beneden vloer en een hele inrichting voor de badkamer, wij zijn er vele malen geweest om uit te zoeken en / of iets te veranderen en alle keren werden wij zeer goed geholpen. Wij kunnen deze zaak dus ook zeker aan bevelen voor andere klanten.
Score mag echt wel een 9 zijn.
FOTO VAN TINI
Reactie of foto toevoegen
“Goeie service!”
Door Maja Vermaas op dinsdag 1 feb 2022 22 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben voor ons nieuwe huis, sanitair voor 2 badkamers en 2 toiletten gekocht. Dit naar alle tevredenheid. Zelfs toen er problemen ontstonden met het aansluiten van de spoel-wc op het inbouwreservoir, konden we de spoel-wc omruilen voor een ander model. Goeie service!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze prachtige badkamer”
Door Sabine van der Velden op zondag 30 jan 2022 22 | vestiging Veghel
Wij zijn super tevreden over Sanidump in Veghel en onze adviseur daar Wim van Weert. We hebben onze volledige badkamer samen met Wim ontworpen en zijn samen tot de beste oplossing gekomen binnen de mogelijkheden die we hadden. Alles verliep vlot en Wim heeft gedurende het hele proces goed met ons mee gedacht en stond steeds voor ons klaar wanneer we ergens tegen aan liepen. Niets dan tevreden het hele proces en nu ontzettend blij met onze prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Els van Barneveld op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Veghel
Komplete badkamer en tegels gekocht. Prima advies en wij zijn uitermate tevreden.
Jan en Els
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Carlien op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Wat ben ik blij met mijn nieuwe badkamer en toilet. Samen met Martin van Sanidump Groningen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen met prachtige materialen. Er werd goed (technisch) meegedacht. En dat voor een mooie prijs. Ook de afhandeling, levering en alle andere vragen die ik had werden snel en efficient afgehandeld. Ook heb ik via Sanidump een goede installateur gevonden die het super mooi heeft aangelegd allemaal. Klantvriendelijk, kwaliteit, goede prijs en goede adviezen. Er werd echt meegedacht. Alleen maar lof voor Sanidump Groningen.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is echt koning”
Door J. Groote op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Begin december 2021 werd ik zeer uitgebreid, klantvriendelijk en deskundig geadviseerd over een nieuwe complete badkamer en wc door Jefta. Een snelle levering vond ik erg belangrijk en ook die afspraken werden, ondanks de Coronarestricties, stipt nagekomen. Uiteraard tegen n scherpe prijs. De service daarna was ook uitstekend: klant is echt koning ! Ga zo door!
FOTO VAN J. GROOTE
Reactie of foto toevoegen
“Wat een geweldige service”
Door Mathijs op vrijdag 21 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
Compleet nieuwe badkamer aangeschaft bij Sani-Dump in de Cruquius medio juni 2019. Bij de aanschaf perfect geholpen en geadviseerd door Nana en zijn team.
Na installatie begint op een hoekje van de spiegel de achterkant los te raken. Hier foto's van gemaakt en zonder discussie een nieuwe spiegel kosteloos mogen ophalen. Helaas kwam Corona ertussen en waren wij niet in staat om de spiegel om te ruilen.
Nu 2 ½ jaar later alsnog de spiegel – kosteloos! – mogen omruilen.
Als je opzoek bent naar een betrouwbare sanitair specialist met kennis van zaken, een zeer scherpe prijs en ongekende service: Sani-Dump!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamerbenodigdheden”
Door Henk Molenaar op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Sliedrecht
We werden super geholpen met mooie en duidelijke tekeningen en lijsten. Ook afronding tot koop prima. Levering ook op tijd, maar toen moest ik alles controleren en dit waren heel wat dozen. Maar moet zeggen 1 foutje zat er in en daar zitten we nog op te wachten 4 weken later. Nu hebben we ook 4 pakken tegels over en dat gemeld
Daar hoor of lees ik niets meer over. Echt jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjaak & Jolanda op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alle benodigdheden voor onze nieuwe badkamer bij Sanidump in Capelle a/d IJssel aangeschaft. Prima adviezen door Jesper en creatieve oplossingen bedacht toen bleek dat fabrikanten voor sommige producten langere levertijden gingen hanteren. Wij zijn zeer tevreden over de kundigheid en de service.
REACTIE VAN SJAAK & JOLANDA
Bijgaand een foto van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen geen verantwoordelijkheid”
Door Aukje op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Den Haag
In de vestiging Den Haag hebben we advies gekregen over een badkamer. De berekening voor de tegels die het systeem maakte klopte totaal niet. Dat resulteerde in veel te veel en veel te weinig tegels. In kleine letters staat aangegeven dat tegels niet geretourneerd kunnen worden.Daarnaast bleek dat het advies ook waardeloos was. Het badkamermeubel is al gaan splijten na 2 maanden. Zowel de leverancier als Sanidump nemen geen verantwoordelijkheid en geven zo goed als geen respons. Advies: ga naar een fatsoenlijke badkamer 'specialist'.
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke badkamer”
Door Janke op zondag 2 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
We zijn langs geweest voor inspiratie en advies. We werden direct fijn geholpen en geadviseerd over wat het beste bij onze wensen paste. Ter plekke werd er een 3D schets gemaakt waardoor we snel een goed beeld kregen. Aan het einde van de afspraak een super badkamer besteld die qua kleuren en materialen prachtig is geworden! We genieten nu heerlijke van onze badkamer.
FOTO VAN JANKE
Reactie of foto toevoegen
“Spullen niet geleverd”
Door Lisa visser op zaterdag 1 jan 2022 22 | vestiging Den Haag
Tip, koop je spullen ergens anders! Misser na misser hier en ik krijg al maanden m'n geld niet terug, waardoor ik nu genoodzaakt ben een advocaat in te schakelen. Kacper en Calvin hebben beiden van alles toegezegd, maar uiteindelijk alleen maar gezeik gehad. Kleine opsomming:
- bad was "kwijt" waardoor hele verbouwing stil lag nadat ik juist had uitgekozen op levertijd. Ik heb het bad uiteindelijk zelf gelokaliseerd door 1 telefoontje naar het magazijn wat de heren weigerden te plegen.
- nog nooit antwoord gekregen op mijn vragen over spullen waardoor 4 van de 8 bestelde items niet goed zijn geleverd.
- ik krijg nog behoorlijk wat geld retour en na 10 telefoontjes en 13 mails nog steeds niets gehad, ondanks dat de heren dit wel steeds toezeggen.
Nogmaals, GA ERGENS ANDERS HEEN!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jules op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Utrecht
In lichte paniek kwam ik bij Sani Dump Utrecht binnen. Over vier weken zou de aannemer beginnen aan mijn badkamer en ik moest alles nog kopen. Terwijl op dat moment de levertijden veel langer waren dan normaal. Met de betrokken hulp en tomeloze inzet van verkoper Marchel lukte het om alles bij elkaar te zoeken (douchewanden, douche, toilet, wasmeubel etc.). Als iets toch niet op tijd geleverd kon worden zocht hij met me naar alternatieven. Vriendelijk en doortastend. En alles is inderdaad op tijd geleverd. Er miste geen schroefje, aan alles was gedacht. Mijn complimenten en heel erg bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Ze houden zich aan de afspraken”
Door C. van Daalen op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vlotte bediening, prima verhouding prijs-kwaliteit, goed contact per mail en app (wij hebben een aantal keren iets gewijzigd in onze bestelling), houden zich aan de afspraken, helpen bij inladen, geen beschadigingen, op tijd geleverd, alles klopt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en creatief advies”
Door Kevin R op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Bij Sanidump krijg je goed advies, men is creatief in het vinden van oplossingen, denken mee en hebben een uitgebreid assortiment van alles wat je nodig hebt om een mooie badkamer te maken.
Ook in een tijd waarin het klaarblijkelijk normaal lijkt te worden (covid-19) dat een afspraak geen afspraak is levert Sanidump gewoon ondanks een kleine hickup bij toeleveranciers op de juiste tijd de benodigde spullen zodat er geen vertraging ontstaat. Over de levering en op elke vraag die je stelt wordt je steeds binnen een redelijke termijn op de hoogte gesteld. Wij zijn het team van Sanidump dankbaar voor hun hulp.
FOTO VAN KEVIN R
REACTIE VAN KEVIN R
60x60 tegels op de vloer en een deel van de wanden, de visgraat is 7,5x30. De wand achter de spiegel is van beton ciré in RAL 7044 (5lagen). De kranen van Hotbath, brushed nikkel, het meubel en blad zijn van Ink uit de serie Blizz, de spiegel is van Giro en is 110 rond, douchedeur Riho grid (deze kan 2 kanten op en heeft een magneetsluiting), radiator is van Vasco uit de serie Beams met 2 beugels van Vasco (kunnen er nog meer aan), toilet is van V&B en is net als het meubel en het blad in mat wit uitgevoerd. Plaatsing hebben we door een eigen uitgekozen installateur laten doen, stucwerk en beton ciré zelf gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Levering te laat en verkeerd”
Door Familie Minkenberg op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Enkele maanden geleden onze badkamer besteld op afroep. Badkamer stond in het magazijn en afgelopen vrijdag zou alles worden geleverd. Maar helaas waren ze 'vergeten' de achterkant van het formulier te bestellen en missen we een groot deel van de materialen en zijn de verkeerde formaat tegels geleverd. Vrijdag meteen gebeld, ze zouden ernaar kijken, die dag nog teruggebeld, maandag zouden we meer te horen krijgen, maar de aannemer kon maandag wel gewoon beginnen. Nou dat hebben we gelukkig niet gedaan, want nu op woensdag en nadat we iedere dag zelf hebben moeten bellen krijgen we namelijk op bijzondere wijze te horen dat de rest wordt geleverd eind week 50. Zoals er wordt gecommuniceerd lijkt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Erg jammer dit. Centen binnen, weg service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (11 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlkmaar (14 ervaringen), Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 303 64 00
cAlmere (19 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
dAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
eAmsterdam (14 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
fApeldoorn , Kanaal Zuid 72B, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 30 33 900
gBergen op Zoom (36 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
hBreda (8 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
iCapelle aan den IJssel (60 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
jCruquius (8 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
kDelft (13 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
lDen Haag (8 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
mDordrecht (outlet store) (11 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
nDrachten (37 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
oElst GLD (6 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
pGoes (4 ervaringen), Anthony Fokkerstraat 4A, 4462 ET Goes, tel 0113 - 40 80 80
qGouda (2 ervaringen), Hanzeweg 4C, 2803 MC Gouda, tel 0182 - 71 90 00
rGroningen (33 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
sHoogeveen (39 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
tLeeuwarden (18 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
uLeiderdorp (27 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
vMiddelburg (9 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
wNuenen (6 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
xOud-Beijerland (Hoeksche Waard) (14 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
yPurmerend , Voltastraat 1, 1446 VA Purmerend, tel 0299 - 35 17 71
zRoosendaal (30 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
a1Rotterdam (27 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
b1Sittard (1 ervaring), Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
c1Sliedrecht (12 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
d1Spijkenisse (33 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
e1Terneuzen (5 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
f1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
g1Utrecht (22 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
h1Veghel (9 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
i1Vlaardingen , Gerard Burgerlaan 12, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 304 65 65
j1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
k1Woerden (22 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
l1Zaandam (35 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
m1Zaltbommel (2 ervaringen), Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
n1Zoetermeer (41 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
o1Zwolle (33 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.