Feedback
9,3

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 786 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren591 ervaringen
4 sterren120 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster30 ervaringen

Per vestiging:
“Een prachtige badkamer”
Door M.Huisman op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het verkoop team is zeer vriendelijk, erg meedenkend en helpt mee om tot een prachtig ontwerp te komen, en dat alles was ook nog een financieel gezien zeer aantrekkelijk!
FOTO VAN M.HUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ingrid op zaterdag 14 mei 2022 22 | vestiging Roosendaal
Totale inrichting voor badkamer en wc gekocht. Van tegels tot badkamermeubel,wc's, fontein, kranen enz. Super geholpen! Denken perfect met je mee! Dit filiaal is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“A merken en uitstekende service”
Door Fam de Groot op woensdag 20 apr 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij hebben hier een tijdje geleden onze nieuwe badkamer gekocht. Het werkt heel simpel. Sanidump maakt een prijs voor de goederen en de aannemer maakt een prijs voor zijn werk. Simpel. Wij waren eerst naar wooning geweest maar kregen een heel opdringerig gevoel van hun. Wij zouden bij wooning hun huismerk krijgen en waren de kosten voor hun aannemer heel vaag. En ondanks de vermelding van ons budget kwamen hun met een prijs aan (na onderhandelen) van 28.000 euro aan. Toen kwamen wij bij sani dump. Simpel, kosten sanidump + kosten aannemer 16.000 euro. En dan heb je wel de grote merken in huis. Na het plaatse 1x een kleine storing en werd perfect opgelost. Sjapoo! steek ik 12.000 euro in mijn zak, heb ik de A merken in huis en ook nog een uitstekende service! Goed gedaan mannen van de vestiging rotterdam.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door j. ter Avest op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Zwolle
Deskundig, vriendelijk, mooie producten voor een nette prijs, top service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door R.W. Van Tol op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Twee jaar geleden van alles gekocht voor badkamer en toilet. Uitstekend geholpen en prima spullen. Nadien 2 keer klein probleempje gehad. Prima verholpen, kosteloos. Arno was ons primair contact. Zo zouden er meer van moeten zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Amber op woensdag 6 apr 2022 22 | vestiging Terneuzen
Voor de eerste keer bij een sanidump geweest, gelijk een hele goede ervaring! Ik was opzoek naar een badkamer onderdeel van een meubel dat zeker 10 jaar oud is. De medewerkster is dit voor mij na gaan vragen bij de leverancier met het mooie bericht dat het product gratis geleverd word! Waar maak je dit nog mee? Geweldig! Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop toilet en douchecabine”
Door Jan op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Almere
Gekocht douchecabine plus hangtoilet. Goed geholpen aflevering op tijd. Kleine vraag bij montage toilet gebeld en zeer goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Ivo op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Alkmaar
De voorlichting is eerlijk en correct. De service en persoonlijke attentie is prettig. De levering en ook after sales voelde aan als een warm bad. Blijkbaar kunnen ze scherper dezelfde artikelen inkopen dan de concurrentie en of maken minder kosten, want de prijzen zijn ook interessant!
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere toiletten”
Door Ellen op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Alkmaar
Voor onze toiletten (boven en beneden) hebben wij een aantal zaken aangekocht via het filiaal in Alkmaar. We werden zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd. Wij hadden o.a. twee fonteintjes aangeschaft, maar daarbij bleek dat het kraangat aan de rechterzijde was geplaatst. Wij hadden dit niet goed gezien, toen we de bestelling plaatsten. Toch was de service zodanig goed, dat we de twee fonteintjes mocht ruilen voor een gespiegeld exemplaar. Super goed geregeld! Hartelijk dank, hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door Anne op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Wijchen
Als eerste heb ik tegels kunnen kopen die aanvankelijk uitverkocht leken. De verkoper (Bas) heeft enorm zijn best voor mij gedaan om ergens een restant op de kop te tikken en dat is gelukt. Daarnaast heb ik een badkamermeubel met spiegel gekocht en kranen voor douche, fontein en bad. Er is steeds alle tijd genomen om samen uit te denken wat de beste mogelijkheid zou zijn en hoe we het zouden kunnen realiseren. Ook bij aanvullende vragen heb ik steeds weer geduld en begrip bemerkt. Een fijne zaak met zeer klantgerichte medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lourens op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Hoogeveen
We zijn bij Sanidump in Hoogeveen echt goed geholpen en geadviseerd. Men liet ons de ruimte om zelf eerst maar te kijken. Jefta heeft ons een mooi 3D ontwerp gemaakt zodat we ons een goede voorstelling van onze nieuwe badkamer konden maken. We kregen een goede prijs. Na bestelling was het zelfs nog mogelijk dingen te veranderen en toe te voegen. Onze latere vragen over de installatie werden snel beantwoord, er werd meegedacht. De levering was goed geregeld, de materialen werden zorgvuldig gecontroleerd. Super tevreden.
FOTO VAN LOURENS
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Tini en Ad op zondag 27 feb 2022 22 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een zeer goede ervaring met Alkmaar. Wij kochten daar tegels voor de hele beneden vloer en een hele inrichting voor de badkamer, wij zijn er vele malen geweest om uit te zoeken en / of iets te veranderen en alle keren werden wij zeer goed geholpen. Wij kunnen deze zaak dus ook zeker aan bevelen voor andere klanten.
Score mag echt wel een 9 zijn.
FOTO VAN TINI
Reactie of foto toevoegen
“Goeie service!”
Door Maja Vermaas op dinsdag 1 feb 2022 22 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben voor ons nieuwe huis, sanitair voor 2 badkamers en 2 toiletten gekocht. Dit naar alle tevredenheid. Zelfs toen er problemen ontstonden met het aansluiten van de spoel-wc op het inbouwreservoir, konden we de spoel-wc omruilen voor een ander model. Goeie service!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze prachtige badkamer”
Door Sabine van der Velden op zondag 30 jan 2022 22 | vestiging Veghel
Wij zijn super tevreden over Sanidump in Veghel en onze adviseur daar Wim van Weert. We hebben onze volledige badkamer samen met Wim ontworpen en zijn samen tot de beste oplossing gekomen binnen de mogelijkheden die we hadden. Alles verliep vlot en Wim heeft gedurende het hele proces goed met ons mee gedacht en stond steeds voor ons klaar wanneer we ergens tegen aan liepen. Niets dan tevreden het hele proces en nu ontzettend blij met onze prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Els van Barneveld op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Veghel
Komplete badkamer en tegels gekocht. Prima advies en wij zijn uitermate tevreden.
Jan en Els
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Carlien op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Wat ben ik blij met mijn nieuwe badkamer en toilet. Samen met Martin van Sanidump Groningen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen met prachtige materialen. Er werd goed (technisch) meegedacht. En dat voor een mooie prijs. Ook de afhandeling, levering en alle andere vragen die ik had werden snel en efficient afgehandeld. Ook heb ik via Sanidump een goede installateur gevonden die het super mooi heeft aangelegd allemaal. Klantvriendelijk, kwaliteit, goede prijs en goede adviezen. Er werd echt meegedacht. Alleen maar lof voor Sanidump Groningen.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is echt koning”
Door J. Groote op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Begin december 2021 werd ik zeer uitgebreid, klantvriendelijk en deskundig geadviseerd over een nieuwe complete badkamer en wc door Jefta. Een snelle levering vond ik erg belangrijk en ook die afspraken werden, ondanks de Coronarestricties, stipt nagekomen. Uiteraard tegen n scherpe prijs. De service daarna was ook uitstekend: klant is echt koning ! Ga zo door!
FOTO VAN J. GROOTE
Reactie of foto toevoegen
“Wat een geweldige service”
Door Mathijs op vrijdag 21 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
Compleet nieuwe badkamer aangeschaft bij Sani-Dump in de Cruquius medio juni 2019. Bij de aanschaf perfect geholpen en geadviseerd door Nana en zijn team.
Na installatie begint op een hoekje van de spiegel de achterkant los te raken. Hier foto's van gemaakt en zonder discussie een nieuwe spiegel kosteloos mogen ophalen. Helaas kwam Corona ertussen en waren wij niet in staat om de spiegel om te ruilen.
Nu 2 ½ jaar later alsnog de spiegel – kosteloos! – mogen omruilen.
Als je opzoek bent naar een betrouwbare sanitair specialist met kennis van zaken, een zeer scherpe prijs en ongekende service: Sani-Dump!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamerbenodigdheden”
Door Henk Molenaar op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Sliedrecht
We werden super geholpen met mooie en duidelijke tekeningen en lijsten. Ook afronding tot koop prima. Levering ook op tijd, maar toen moest ik alles controleren en dit waren heel wat dozen. Maar moet zeggen 1 foutje zat er in en daar zitten we nog op te wachten 4 weken later. Nu hebben we ook 4 pakken tegels over en dat gemeld
Daar hoor of lees ik niets meer over. Echt jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjaak & Jolanda op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alle benodigdheden voor onze nieuwe badkamer bij Sanidump in Capelle a/d IJssel aangeschaft. Prima adviezen door Jesper en creatieve oplossingen bedacht toen bleek dat fabrikanten voor sommige producten langere levertijden gingen hanteren. Wij zijn zeer tevreden over de kundigheid en de service.
REACTIE VAN SJAAK & JOLANDA
Bijgaand een foto van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen geen verantwoordelijkheid”
Door Aukje op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Den Haag
In de vestiging Den Haag hebben we advies gekregen over een badkamer. De berekening voor de tegels die het systeem maakte klopte totaal niet. Dat resulteerde in veel te veel en veel te weinig tegels. In kleine letters staat aangegeven dat tegels niet geretourneerd kunnen worden.Daarnaast bleek dat het advies ook waardeloos was. Het badkamermeubel is al gaan splijten na 2 maanden. Zowel de leverancier als Sanidump nemen geen verantwoordelijkheid en geven zo goed als geen respons. Advies: ga naar een fatsoenlijke badkamer 'specialist'.
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke badkamer”
Door Janke op zondag 2 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
We zijn langs geweest voor inspiratie en advies. We werden direct fijn geholpen en geadviseerd over wat het beste bij onze wensen paste. Ter plekke werd er een 3D schets gemaakt waardoor we snel een goed beeld kregen. Aan het einde van de afspraak een super badkamer besteld die qua kleuren en materialen prachtig is geworden! We genieten nu heerlijke van onze badkamer.
FOTO VAN JANKE
Reactie of foto toevoegen
“Spullen niet geleverd”
Door Lisa visser op zaterdag 1 jan 2022 22 | vestiging Den Haag
Tip, koop je spullen ergens anders! Misser na misser hier en ik krijg al maanden m'n geld niet terug, waardoor ik nu genoodzaakt ben een advocaat in te schakelen. Kacper en Calvin hebben beiden van alles toegezegd, maar uiteindelijk alleen maar gezeik gehad. Kleine opsomming:
- bad was "kwijt" waardoor hele verbouwing stil lag nadat ik juist had uitgekozen op levertijd. Ik heb het bad uiteindelijk zelf gelokaliseerd door 1 telefoontje naar het magazijn wat de heren weigerden te plegen.
- nog nooit antwoord gekregen op mijn vragen over spullen waardoor 4 van de 8 bestelde items niet goed zijn geleverd.
- ik krijg nog behoorlijk wat geld retour en na 10 telefoontjes en 13 mails nog steeds niets gehad, ondanks dat de heren dit wel steeds toezeggen.
Nogmaals, GA ERGENS ANDERS HEEN!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jules op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Utrecht
In lichte paniek kwam ik bij Sani Dump Utrecht binnen. Over vier weken zou de aannemer beginnen aan mijn badkamer en ik moest alles nog kopen. Terwijl op dat moment de levertijden veel langer waren dan normaal. Met de betrokken hulp en tomeloze inzet van verkoper Marchel lukte het om alles bij elkaar te zoeken (douchewanden, douche, toilet, wasmeubel etc.). Als iets toch niet op tijd geleverd kon worden zocht hij met me naar alternatieven. Vriendelijk en doortastend. En alles is inderdaad op tijd geleverd. Er miste geen schroefje, aan alles was gedacht. Mijn complimenten en heel erg bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Ze houden zich aan de afspraken”
Door C. van Daalen op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vlotte bediening, prima verhouding prijs-kwaliteit, goed contact per mail en app (wij hebben een aantal keren iets gewijzigd in onze bestelling), houden zich aan de afspraken, helpen bij inladen, geen beschadigingen, op tijd geleverd, alles klopt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en creatief advies”
Door Kevin R op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Bij Sanidump krijg je goed advies, men is creatief in het vinden van oplossingen, denken mee en hebben een uitgebreid assortiment van alles wat je nodig hebt om een mooie badkamer te maken.
Ook in een tijd waarin het klaarblijkelijk normaal lijkt te worden (covid-19) dat een afspraak geen afspraak is levert Sanidump gewoon ondanks een kleine hickup bij toeleveranciers op de juiste tijd de benodigde spullen zodat er geen vertraging ontstaat. Over de levering en op elke vraag die je stelt wordt je steeds binnen een redelijke termijn op de hoogte gesteld. Wij zijn het team van Sanidump dankbaar voor hun hulp.
FOTO VAN KEVIN R
REACTIE VAN KEVIN R
60x60 tegels op de vloer en een deel van de wanden, de visgraat is 7,5x30. De wand achter de spiegel is van beton ciré in RAL 7044 (5lagen). De kranen van Hotbath, brushed nikkel, het meubel en blad zijn van Ink uit de serie Blizz, de spiegel is van Giro en is 110 rond, douchedeur Riho grid (deze kan 2 kanten op en heeft een magneetsluiting), radiator is van Vasco uit de serie Beams met 2 beugels van Vasco (kunnen er nog meer aan), toilet is van V&B en is net als het meubel en het blad in mat wit uitgevoerd. Plaatsing hebben we door een eigen uitgekozen installateur laten doen, stucwerk en beton ciré zelf gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Levering te laat en verkeerd”
Door Familie Minkenberg op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Enkele maanden geleden onze badkamer besteld op afroep. Badkamer stond in het magazijn en afgelopen vrijdag zou alles worden geleverd. Maar helaas waren ze 'vergeten' de achterkant van het formulier te bestellen en missen we een groot deel van de materialen en zijn de verkeerde formaat tegels geleverd. Vrijdag meteen gebeld, ze zouden ernaar kijken, die dag nog teruggebeld, maandag zouden we meer te horen krijgen, maar de aannemer kon maandag wel gewoon beginnen. Nou dat hebben we gelukkig niet gedaan, want nu op woensdag en nadat we iedere dag zelf hebben moeten bellen krijgen we namelijk op bijzondere wijze te horen dat de rest wordt geleverd eind week 50. Zoals er wordt gecommuniceerd lijkt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Erg jammer dit. Centen binnen, weg service.
Reactie of foto toevoegen
“Sani Elst Go For It”
Door Tom Mom op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Elst GLD
Afgelopen Zomer wat losse onderdelen voor een nieuwe Grohe kraan moeten bijkopen. Sani Dump Elst was voor ons het dichtste bij. Prima geholpen en een snelle levertijd van de bestelde materialen. De afrekening was een afschrikkertje, de materialen bleken erg duur te zijn. Omdat we graag de nieuwe inbouwkraan wilden afmaken deze toch maar gekocht. De prijs was erg pittig vonden wij. Na wat bezwaar gemaakt te hebben in Elst, het bleek nl dat de materialen meer dan de helft goedkoper waren elders, wat heen en weer gekibbel, is toch deze kwestie erg sportief afgehandeld door Sani Elst.Olav dank voor de goede afwikkeling en zorgen. Sani Elst Go For It!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door A. Sprong op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Rotterdam
Na aanschaf en aflevering bleek toilet en frame later te worden geleverd. Dit kon niet vanwege de tegelzetter wachten. Artikelen zijn uit voorraad van de winkel geleverd. Later bleek het douchescherm niet te passen. Na goed overleg zijn ze terug genomen door de vestiging en ons aanschafgeld aan ons terug gestort. Wij zijn uitermate tevreden over hoe alles is afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat gehad”
Door Vincent op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Terneuzen
Perfecte service van een zeer kundig team. Er wordt alle tijd voor je genomen en niets is teveel. Monique heeft een prachtig ontwerp gemaakt. Zij is heel deskundig en denkt mee met het ontwerp en materialen. De winkel heeft een uitgebreide keuze. Bij aflevering waren er wat issues , niet te wijten aan het team, maar Annemarie en Peter hebben dit direct opgepakt en geregeld dat alles in orde is gekomen. Het resultaat is een prachtige badkamer. Kwaliteit met betaalbare prijzen. Alles was super, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe badkamer”
Door Willem en Suzan Harinck op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer gekocht. Hierbij zijn wij vooraf heel goed geholpen en de service is super. Niets moet overhaast. Met een bakje koffie erbij wordt alle tijd voor je genomen en alles doorgesproken. Maar zijn super blij met onze badkamer.
FOTO VAN WILLEM EN SUZAN HARINCK
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elke van de Ven op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg klantvriendelijk, oplossingsgericht en snelle dienstverlening. Aanrader!
FOTO VAN ELKE VAN DE VEN
Reactie of foto toevoegen
“Vochtvlekken op radiator”
Door Rogier op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Zaltbommel
We kochten een elektrische verwarming bij dit bedrijf voor in de badkamer. Hier kwamen na enkele weken al vocht vlekken op te staan die helaas niet verdwenen... Eerst zat er geen garantie op omdat het een aanbieding was (juridisch niet waar), toen hadden we verkeerde schoonmaak middelen gebruikt (niet gedaan) en daarna kwam het door invloeden van buitenaf.. De medwerker René wist trouwens al deze oorzaken achter zijn computer te beoordelen en heeft de verwarming nooit op locatie bekeken dag was niet nodig... Gezien de andere reviews is dit de manier van werken bij deze firma.. garantie doen ze niet aan.. service trouwens ook niet..
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door D.Rokers op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Wij zijn goed geholpen in de winkel zelf, maar toch een puntje van jammer. En zeker eentje die ons doet zal doen beslissen, als dit de normale gang van zaken is in alle vestigingen, of we hier nog eens een bestelling doen.
Na in de winkel de juiste spullen te hebben aangeschaft, afspraken hebben gemaakt (ook over bezorging) en een aanbetaling hebben gedaan zijn wij ervan uit gegaan dat het restant voldaan zou moeten worden bij levering. Dit vinden wij een normale gang van zaken zodat je de bezorgde spullen ook kan controleren. Vreemd was onze verbazing dat wij het gehele bedrag moeten voldoen een dag voor de bestelling geleverd wordt.

Dit was niet besproken in de winkel, want dan heeft een aanbetaling ook geen zin.

Wij voelen ons nu voor het blok gezet want als het, ook niet verteld, extern transport bedrijf onze spullen beschadigd aflevert moeten wij gaan reclameren in plaats van de bestelling weigeren. Ook zullen wij nu op straat de spullen moeten controleren.

Wij gaan er niet van uit dat er iets mis gaat, en als het mis gaat hopen dat het naar tevredenheid wordt opgelost. Maar wij blijven het een rare gang van zaken vinden. Zeker omdat het niet besproken is geweest.

Daarnaast kan je hierover alleen maar met het filiaal dat levert contact opnemen en dat is zoiets als slager keurt zijn eigen vlees. Mooier zou zijn geweest dat dit soort verbeterpuntjes voor gelegd kunnen worden aan een overkoepelend orgaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer gelukkig met het in eindresultaat”
Door E. Dubbeld op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Leiderdorp
In April heeft Charles Gebhardt onze prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Na een zeer prettig kennismaak gesprek, gaf Charles ons de tip om voor de materialen bij Sanidump te kijken. De naam dump doet geen recht aan de winkel, het is er mooi en overzichtelijk. Prettig en kundig personeel die alle tijd voor je neemt, stap voor stap een ontwerp met je opbouwt en gelijk de verschillende materialen laat zien waarvoor je zou kunnen kiezen. We hebben daar dan ook al onze materialen besteld waarover Charles op afroep kon beschikken zodat je huis niet gelijk bij aanvang van de verbouwing bomvol staat. Wij zijn dan ook zeer gelukkig met het eindresultaat en bevelen Charles en Sanidump van harte aan bij een ieder die een badkamer of toilet wil verbouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Toos Joosen op maandag 25 okt 2021 21 | vestiging Breda
Prima service. Er wordt met je mee gedacht. Ze adviseren de installateur William, waar zij goede contacten mee hebben. Ik ben zeer tevreden over William en zijn team. Ze leveren een mooi afgewerkte badkamer en zijn goed op elkaar ingespeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van douchewand, douchekop en wastafel”
Door Marjet op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Alkmaar
Erg blij met de hulp van de medewerkers van Sani-Dump in Alkmaar! Ze staan voor iedereen klaar en zijn erg kundig en ervaren! Ik raad iedereen zeker aan om hier even een kijkje te nemen!! Hele goede service, en een zeer tevreden klant!!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droombadkamer”
Door Maarten en Shanon op woensdag 20 okt 2021 21 | vestiging Breda
Wij zijn super geholpen door Arno van Sani Dump Breda. Door goed te luisteren heeft hij ons veel tips en ideeën gegeven waardoor wij voor een mooie prijs onze droom-badkamer hebben kunnen realiseren.
FOTO VAN MAARTEN EN SHANON
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Bosma op zaterdag 16 okt 2021 21 | vestiging Drachten
Wij zijn heel erg prettig geholpen door Wiebe, die heel goed advies gaf. Ook na de aanschaf was er alle tijd als we twijfelden over wat we gekocht hadden. De badkamer is bijna klaar en wordt prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service ontbreekt”
Door Cora op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Goede verkopers met mooie beloftes maar als er zaken moeten worden nageleverd: geen communicatie. Inmiddels wachten we na redelijke bestelling nog steeds op een verwarming, de dure op maat gemaakte glazen douchewand past niet( extern bedrijf dat alle afval gewoon laat liggen had verkeerde maten opgenomen op 4 augustus). Klachten vooral per mail bij sanidump. Gewoon niet bij ze bestellen; zijn alleen dizenschuivers van leverancier naar klant zonder echte service. Inmiddels 5 maanden verder en een half afgemaakte badkamer. Wens ik niemand toe
REACTIE VAN CORA
Service is slecht; gooien alles op de Coronacrisis en reageren daarna niet. Ruim €12000 aan sanitair en tegels besteld maar klantenservice; nooit van gehoord. Eerdere ervaringen bij Plieger waren super maar dit ?
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Carla Philips-baaij op zondag 3 okt 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Ik heb mijn badkamer tegels. Glazen douche wand badmeubels kranen radiator en een waskom gekocht.
FOTO VAN CARLA PHILIPS-BAAIJ
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door sharine op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Amsterdam
We zijn ontzettend goed geholpen door Jeff. Hij heeft meer dan z'n best gedaan (en is daar is ook in geslaagd) om onze droom-badkamer te realiseren. En dat ook nog tegen eerlijke prijzen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Madeleine de Vreught op zaterdag 25 sep 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wat een geweldige service. Er wordt de tijd genomen en meegedacht. Alles voor de nieuwe badkamer gekocht. Ook mijn buren overtuigd. Zij hebben ook alles daar gekocht. We hebben gezamenlijke aannemers genomen op hun advies.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd bad geleverd”
Door J op vrijdag 24 sep 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben de badkamer bij sanidump besteld. Het bad dat is geleverd was beschadigd en de ligging was verkeerd. Wij hebben gebeld om dit te melden en gevraagd of er een bad op voorraad is, dit laatste was niet het geval werd ons door de telefoon medegedeeld. Omdat wij verder moesten met de verbouwing waren wij genoodzaakt een andere bad te kopen zodat de aannemers verder konden. Nu ontvangen wij een mail dat de leverancier het heeft beoordeeld en dat ze geen geld teruggeven voor een beschadig bad. Zij kunnen een nieuwe leveren en dan moeten wij maar kijken of wij dit via marktplaats kunnen verkopen? Belachelijke reactie natuurlijk! Wij gaan er nog wel een zaak van maken en ik beveel niemand aan om hier iets te kopen! Voor ons nooit meer saniDUMP!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Nick op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Uitstekende geholpen bij de aanschaf van onze eerste badkamer. Badkamerspecialist Ton heeft samen met ons in alle rust gekeken naar onze voorkeuren en stap voor stap ons meegenomen op weg naar de perfecte badkamer. Hier zijn wij ontzettend content mee. Ook de nazorg (o.a leveranciers nabellen om lange levertijden te voorkomen) is uitstekend. Absoluut een aanrader om bok Sanidump Spijkenisse je badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede kwaliteit”
Door Loes op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Den Haag
Eerst rustig rond gekeken in zaak er daarna goed advies gekregen. Na bestelling te hebben ontvangen had het badmeubel aan de binnenrand beschadiging, direct nieuwe gekregen. Spiegel had bij 2 hoeken beschadiging. Pas later gemeld maar binnen een week nieuwe spiegel. Alles, badmeubelen, toilet en tegels van zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mark op woensdag 1 sep 2021 21 | vestiging Alkmaar
Heel goed geholpen in de vestiging in Alkmaar. Hier hebben wij voor onze nieuwbouwwoning enkele onderdelen voor de badkamer besteld. Deze zijn keurig op tijd geleverd. De SaniDump komt hun afspraken na, ze zijn hier ook realistisch over. In Alkmaar zijn wij geholpen door Youri, bedankt voor de hulp!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Sylvia op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Aalsmeer
4 jaar geleden heb ik mijn badkamerspullen bij Sani-dump Aalsmeer gekocht. Nu na 4 jaar was het rubber van mijn badplug vergaan. Hierop naar Sani-dump Aalsmeer gegaan en Jeroen wist gelijk welk rubber er nodig was. Deze is door Jeroen besteld en kosteloos naar mijn huisadres verzonden. Binnen een week kon ik weer lekker in bad. Bedankt voor de snelle levering van n top service. Thanks Sani-dump Aalsmeer en dan met name Jeroen.
Reactie of foto toevoegen
“Renoveren van onze toiletruimte”
Door Fam. Knossen op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Bij het renoveren van onze toiletruimte zijn we uitgekomen voor advies en uiteindelijk aanschaf van producten bij Sani Dump Leeuwarden. We werden vriendelijk geholpen. Er was alle tijd om rustig het assortiment te bekijken en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook bij de montage hadden we soms een hulpvraag. We werden telefonisch correct geholpen en er was een goede service voor een vervangend onderdeel. Als we toe zijn aan een nieuwe badkamer komen we zeker terug!
FOTO VAN FAM. KNOSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door B.J.Balk op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Middelburg
In uw vestiging in Middelburg na afspraak in uw uitgebreide showroom materialen bekeken voor onze intentie om onze wc ruimte te renoveren. Na enige tijd een persoonlijk gesprek met een medewerker gehad over de wensen en keuze van de materialen. Medewerker was geduldig en voorzag ons van deskundige informatie en hebben naar tevredenheid alles samen kunnen bespreken en op advies een klusbedrijf van hun gekregen. Het klusbedrijf heeft de renovering naar volle tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN B.J.BALK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Patrick Fernhout op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Aalsmeer
Door zelf gemaakte fout kwam ik één tegel tekort. Dankzij Jeroen en Chris van de vestiging Aalsmeer, die werkelijk hemel en aarde hebben bewogen, heb ik nog dezelfde dag een tegel meegekregen. Mannen bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Pieter Alkemade op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Hele goede service! Goed meegedacht en zelf producten kunnen leveren die niet standaard beschikbaar waren. Helemaal tevreden kan iedereen aanraden te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer geleverd”
Door Ilona op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Wijchen
Erg fijn geholpen door marcel. Eerlijk en goed advies. En we zijn enorm blij met de spullen.
FOTO VAN ILONA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Corina van der Meer op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Alkmaar
We hebben een badmeubel, diverse kranen en een douche gekocht van Ink en Paffoni. De medewerkers waren erg klantvriendelijk, ervaren en heel korrekt. Er was geen sprake van dwang, wel de mogelijkheid om een goede deal te sluiten waar we vervolgens rustig over konden nadenken. Uitlevering zeer correct en prima aftersales. Ik raad iedereen aan naar Sanidump Alkmaar te gaan.
FOTO VAN CORINA VAN DER MEER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Eric de Bruin op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Sani-Dump Leeuwarden heeft ons van het begin (ontwerp) tot naleveringen perfect geholpen. Sani-Dump Leeuwarden is flexibel en daardoor is het mogelijk een deellevering te krijgen om toch alvast te beginnen met de badkamer. Sommige onderdelen hadden een langere levertijd en dat is goed gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen en meegedacht”
Door Ard op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Vorig jaar hebben we een ontwerp gemaakt voor onze nieuwe badkamer en samen met Rene en Jefta verder uitgewerkt. We hebben meerdere keren een afspraak gemaakt om wat wijzigingen door te nemen en opnieuw in 3d om te laten zetten. Laten we zeggen dat we bij vlagen nogal veranderlijk zijn. Uiteindelijk hebben we alle spullen vastgelegd voor een goede, scherpe prijs.De meeste spullen waren op tijd, met uitzondering van een paar lampjes. Helaas was de wasbak te groot voor de nis die we gemaakt hadden. Dit lag niet aan Sanidump, maar aan de fabrikant. Kennelijk zijn de toleranties in het bakproces van een keramieken wasbak nog groter dan ingeschat. Na wat bellen over en weer met Jefta hebben we een ander type bak gekozen die ook perfect op het meubel past. Het verschil kregen we keurig teruggestort. De wasbak mocht ik na onze vakantie terugbrengen, terwijl de nieuwe in onze vakantie nog door onze installateur geplaatst kon worden. De beide heren hebben ons super geholpen en meegedacht tijdens het ontwerp en een wat maatwerkwensen. We zullen dan ook niet aarzelen om nog een keer voor Sanidump Hoogeveen te kiezen.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos vervangen van LED-lamp”
Door Hans en Tilly Trompert op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Via Sani-Dump is onze defecte onderverlichting van de Thebalux spiegelkast in onze badkamer kosteloos vervangen door een LED-lamp!
Reactie of foto toevoegen
“Onze badkamer is een droombadkamer”
Door Postma op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Drachten
Wij hebben een badkamer laten tekenen door Sani-Dump, daar de benodigde spullen gekocht en laten installeren door iemand die zij ons aanbevolen. Wij werden erg prettig geholpen steeds en onze badkamer is een droombadkamer geworden!
FOTO VAN GEORGE POSTMA
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Hans Burghouts op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij hebben ca 2 jaar geleden toiletcombinaties aangeschaft met randloze toiletpotten. Wij waren daar niet tevreden over en Sanidump heeft ons vervangende onderdelen van Grohe gestuurd. Toch waren wij niet tevreden maar dit hebben wij geaccepteerd. Nu ca 2 jaar later waren wij in de vestiging en hebben onze teleurstelling (nogmaals) gemeld. Resultaat: binnen 1 week (!) kregen wij nieuwe vervangende toiletpotten. Super van de medewerkers van Sanidump én de leveranciers om na 2 jaar alsnog een tevreden klant te krijgen!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Meine van der Wal op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Het geheel aan tegels, douchebenodigheden etc. uitgezocht, keurig behandeld door het personeel, deskundig advies gekregen. Niet alles wat besteld was werd geleverd, omdat dit op dat moment niet voorradig was. Goed alternatief gezocht. Erg tevreden, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Rene op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Prettig geholpen bij Sanidump Sliedrecht, verkoper nam alle tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen.ook het 3d tekenprogramma was heel erg fijn. En we zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rinus Lievaart op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Rotterdam
Er was een scharnier afgebroken van mijn toilet spiegelkast. Een medewerker nam een foto van de scharnier en schakelde de fabrikant van spiegelkast in. Inmiddels is de scharnier weer geplaatst. Een perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Ana Hoogvliet - Ameneiro op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Zeer tevreden, mooie tegels badmeubels e.d.
FOTO VAN ANA HOOGVLIET - AMENEIRO
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Fam Bosman, Alphen aan den Rijn op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Meedenkend, creatief, oplossingsgericht en vooral eerlijk. Ikzelf had een verkeerde planning doorgegeven en met 1 telefoontje is uiteindelijk goed gekomen door Sanidump. Ik had geen betere partij kunnen wensen met wie ik een badkamer kon samenstellen. Een ander probleem was het toilet dat ik besteld had. 2 weken voor de levering kwam ik erachter dat ik een te diep toilet had besteld. Ondanks alle inspanningen van Sanidump konden zij mij niet helpen aan een ondiep toilet. Echter kreeg ik de toezegging dat als ik zelf een geberit 720 op korte termijn kon regelen, werd mijn bestelling aangepast. Was geen enkel probleem. En dit is eigenlijk waar het onder de streep toe doet voor mij: service, waar mijn persoonlijke fouten er niet toe deden en waar zij alle begrip voor hadden. Voor mij geen andere zaak. Sanidump Zwolle: bedankt voor de snelle actie! Toppers!
FOTO VAN FAM BOSMAN, ALPHEN AAN DEN RIJN
Reactie of foto toevoegen
“Terug naar Sani-Dump”
Door Dennis Stuijfzand op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Woerden
Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer wel een opknap beurt kon gebruiken. Omdat we de vorige keer een zeer goede ervaring hadden met Sanidump Woerden zijn we daar weer naar toegegaan. ook dit keer zijn wij zeer tevreden over de service. Ze namen alle tijd voor een tekening, goede begeleiding bij het uitzoeken van het materiaal en voelde ons niet gedwongen om te tekenen. Na de bestelling hadden we wat plannen aangepast waardoor we nog wat meer tegels moesten bij bestellen ook dit was zo geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat onze schuifdeur pas later kon worden geleverd. Top dank jullie wel.

Eerdere ervaring van 18 september 2019: We hebben een complete badkamer gekocht van sanitair tot tegels. We zijn heel prettig geholpen tijdens de ontwerpfase is alle tijd voor ons genomen, werd er goed meegedacht en werden de keuzes zichtbaar gemaakt op het grote scherm. Dit was heel fijn omdat we hierdoor een goed beeld kregen. Ook was het heel fijn dat het geen opdringerige verkoop was en we rustig konden nadenken. Ook na de aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden van de te verwachte levertijd en na de levering was het ook geen probleem nog extra tegels bij te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door M. Huffie op zaterdag 19 jun 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Badkamer gekocht bij sanidump Sliedrecht, tegels, badkamermeubels, kranen, douchecabine. Zeer goed geholpen door de verkoop en later regelmatig gebeld met Zoë, omdat ik veel vragen had! Niks was haar te veel, zocht alles voor ons uit, scheurtje in wastafel, kreeg gelijk een nieuwe! Mensen bij Sanidump Sliedrecht, jullie laten zien hoe service hoort te zijn, mijn complimenten...
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde producten geleverd”
Door Hans Hello op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Zaltbommel
Het zakendoen met Sani-Dump Zaltbommel is ons uiteindelijk helaas erg slecht bevallen. Na een prettig begin en het vlot sluiten van de overeenkomst (alle materialen voor een nieuwe badkamer) gaat er helaas van alles fout tijdens het leveren: verkeerde toiletpot (glans ipv mat), verkeerde douchekop aansluiting (wand ipv plafond), verkeerde wandtegels (een grijstint te donker tov bestelling. Onze tegelzetter heeft dit niet door (want weet niet wat wij besteld hebben) dus wij komen er pas achter als de halve badkamer getegeld is), verkeerde douchedeur (doorzichtig ipv melkglas). Kortom fout op fout. Ons contactpersoon ontloopt voortdurend zijn verantwoordelijkheid, reageert in het begin niet, laat of slecht. Wij blijven altijd uiterst correct en vriendelijk, alleen laten we ons natuurlijk niet met een kluitje in het riet sturen. Daar heeft ons contactpersoon wat moeite mee. Als klap op de vuurpijl hebben wij nu nog steeds een dure toiletpot hangen die volgens verschillende partijen (waaronder Geberit) een bakfout heeft waardoor deze voortdurend een klein beetje blijft doorlopen. Per mail is afgesproken dat deze pot door Sani-Dump zou worden vervangen voor een ander exemplaar, inclusief het demonteren van de oude en het installeren van de nieuwe pot. Op basis van deze duidelijke afspraak hebben wij in goed vertrouwen een flink deel (gelukkig nog niet alles) van het nog openstaande bedrag over gemaakt. Echter nu wordt deze afspraak opeens ingetrokken middels de volgende mail: "Hiermede berichten wij U dat terugkomen op het installeren van de toiletpot, omdat wij hier hiervoor geen mogelijkheid hebben." We kunnen het bijna niet geloven.... Wij zijn er inmiddels helemaal klaar mee, dit was echt de druppel. We gaan nu bij alle mogelijke instanties een uitgebreide klacht indienen over deze opeenstapeling van misstanden. Om toch met een positief punt te eindigen: de koffie was wel erg lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Carina Jalving op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We hebben afgelopen jaar een prachtige badkamer, inclusief tegels, besteld bij Sanidump Hoogeveen. Goed advies gehad wat betreft gebruik van de ruimte.
In coronatijd was het natuurlijk lastig om een badkamer uit te zoeken, maar Sanidump Hoogeveen heeft binnen de mogelijkheden die er waren ons uitstekend geholpen. Inmiddels is de badkamer geleverd en geplaatst. Het is echt prachtig geworden! Bedankt voor jullie uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Ron de Goed op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Alkmaar
Nieuwe badkamer gekocht. Alles erop en aan. Zeer prettig en professioneel geholpen. Wat erg fijn was, de 3-D tekening die gemaakt werd n.a.v. onze keuzes. Geen moment opdringerigheid gevoeld. Prettige sfeer. Goede prijs en kwaliteit perfect gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Van Reusel op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel tevreden wij werden snel geholpen. Info die we kregen was duidelijk. Enkelen keren kontakt op moeten nemen want we wilde iets ruilen ook dat ging op een vriendelijke nette snelle manier. Wij zijn heel tevreden met onze schitterende badkamerzaak Sanidump. Inloop douche glazen douche wand met mooie regen douche en gewone douche ernaast. Mooie wastafel met rukte lades en spiegel met anti condens. Tegels ook prima. Tevreden klant zou iedereen aanraden bij Sanidump te kijken voor je ergens anders gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende nazorg”
Door Niesen op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Breda
Sanitair (bad, inloopdouche, 2 toiletten) en kranen gekocht. Door alle medewerkers in alle opzichten alle afspraken nagekomen. Met name ook de planning. Prima communicatie. Nazorg uitmuntend; beschadigde artikelen (niet aanwijsbaar door schuld van Sanidump!) werden zonder problemen vervangen. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Steve op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Onze badkamer en wc was toe aan vervanging. Super goed geholpen bij Sani-Dump Alkmaar. De 3D impressies zijn erg handig bij het maken van keuzes.

Aanvulling ontvangen 1 juni 2021: Onze badkamer en wc zijn al geleverd en gemonteerd. Alles was op tijd geleverd. Het kon zelfs een week eerder omdat onze aannemer een week eerder kon beginnen. We hadden te weinig tegels berekend en deze konden ze met spoed bijbestellen van dezelfde batch, dus dat was goed geregeld. Verder ben ik erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Sani-Dump”
Door Annelies op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een nieuwe badkamerspiegel gekocht. Er was een ruime keuze. We twijfelden tussen met bluetooth of zonder. We hebben uitgebreid kunnen testen en goed advies gekregen. De spiegel hangt inmiddels naar alle tevredenheid in onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Christina & Gopal op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Rogier and Youri are very customer friendly and patient. They made 3D design for our bathroom which came out with good result. We are super satisfied with their professionalism. Products are with very good quality as well. We are now purchasing material again from Sanidump for our second bathroom renovation.
FOTO VAN CHRISTINA & GOPAL
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Harry op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Uitstekend geholpen, goede service bij vragen en onduidelijkheden!
FOTO VAN HARRY
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frans en Ans Roels op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij wilden wat veranderingen in onze badkamer, t.w. andere vloertegels en badkamermeubels. Bij Sani-Dump werd er van A tot Z goed met ons meegedacht. De communicatie over de bestelling verliep perfect, alles gebeurde volgens tijdschema, zodat wij 5 weken na ons bezoek aan Sani-Dump van onze nieuwe badkamer konden genieten, hoe leuk is dat! Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door familie Schutte op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
In november hebben we in diverse badkamerwinkels georiënteerd voor de verbouwing van onze badkamer. Bij Sani-dump in Hoogeveen werden we direct vriendelijk te woord gestaan en wat ons opviel was de ruime keuze. Tijdens een gemaakte afspraak werd ruim de tijd genomen en hebben we een complete badkamer uitgezocht. Via mail en telefonisch contact hebben we die week ernaar de puntjes op de i gezet. B.v nog een andere bijpassend badmeubel uitgezocht. Een paar weken geleden is de complete badkamer gebracht, sanitair, tegels, meubels en sunshower. Een installateur heeft alles perfect voor elkaar gemaakt. We zijn enorm tevreden. Mede dankzij de vriendelijk en persoonlijk betrokken medewerkers, ruime keuze en prima prijs/kwaliteit. verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Melanie op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Fijn en duidelijk geholpen. Klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Ik kan Sani-dump bij iedereen aanraden.

Aanvulling ontvangen 22 mei 2021: Ik heb tegels, een badkamermeubel met kommen en een douchecabine gekocht. Ik heb mijn aankoop zelf opgehaald (wel met zeer goede service, doordat mijn spullen werden ingeladen). Daarnaast hebben wij de aankoop ook zelf gemonteerd. Ik ben zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid van alle medewerkers. En heb vrienden ook aangeraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en twee wc's”
Door Hetty op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Ik wist eigenlijk al precies wat ik wilde en kon bij het team in Hoogeveen snel terecht met mijn ontwerp. Fijn om te merken dat hun persoonlijke advies me nog beter heeft geholpen het juiste te kiezen, meer passend. Het team denkt mee. Zowel creatief, informatief (kennis van zaken) als ook financieel.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door DU Reinders op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Fijn geholpen, goed advies bij kopen nieuwe badkamer, Wij zijn er super blij mee en gaan binnenkort terug voor nieuw toilet

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: de aankoop is geleverd en gemonteerd! Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marieke de Groot op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Zwolle
Een hele nieuwe badkamer uitgezocht, goed advies over de inloopdouche met nisjes / hoe te scheiden van de toilet e.d. mooie regendouche! Alles wat we wilden hebben stond gewoon in de showroom! Goede begeleiding van Youri, een goede prijs (toevallig black friday korting ook nog ...) kortom: een aanrader voor iedereen! Waar voor je geld
FOTO VAN MARIEKE DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ineke op donderdag 15 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een badkamer gekocht. Een aantal keren terug geweest met vragen en aanvullingen daarvoor. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en de koffie staat altijd klaar. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Claudia op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Roosendaal
We werden goed geholpen door corné. Nam de tijd, legde alles rustig en goed uit.
De spullen konden we "on hold" zetten, tot wij iemand gevonden hadden, die de wc zou gaan zetten. We konden de spullen netjes ophalen en alles was er ook.
Uiteindelijk is de wc supermooi geworden en ook met goede kwaliteit spullen en tegels.
Een fijne ervaring!
FOTO VAN CLAUDIA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Klomp op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
In Hoogeveen al onze spullen gekocht. Super tevreden. Geholpen door Rene. Wij zijn erg blij met het eind resultaat. 1 van de waskommen was beschadigd en deze konden we komen omruilen. Prima geregeld. Onze waskommen kunnen niet met een plug worden afgesloten. Een tip is om dit ook bij de verkoop te vermelden. Verder echt super!
FOTO VAN KLOMP
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Herman Lindeboom op zondag 11 apr 2021 21 | vestiging Zwolle
Bij Sani Dump in Zwolle hebben we badkamermaterialen uitgezocht en besteld. Deskundige verkopers met veel kennis en ervaring. Vele mogelijkheden werden ons uitgelegd en geadviseerd. Tussen bestelling en levertijd werden wij keurig op de hoogte gehouden van de bestelling. Conform afspraak werd alles op tijd uitgeleverd. Top!
FOTO VAN HERMAN LINDEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Goed en uitgebreid advies”
Door Resko Gusinac op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben alles voor onze badkamer hier gekocht. Goed en uitgebreid advies gekregen. Er was een fout met de levering van de tegels maar het is met spoed en goed hersteld! Ik kan deze vestiging zeker jullie aanbevelen!
FOTO VAN RESKO GUSINAC
+ Toon extra foto van Resko Gusinac
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jos Bax op donderdag 8 apr 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Het renoveren van een badkamer is een grote klus. Specialistenwerk, en veel werk, waar je na de verbouwing niets van ziet. Denk aan aanleggen of verleggen van koud- en warmwaterleidingen, de riolering, de afvoer, elektriciteitsleidingen, centrale verwarming, etc, etc. Wij hadden ons georiënteerd bij diverse bouwmarkten. Maar pas echt goed werden we geholpen door het team Sani-Dump Sliedrecht. Hier waren de echte specialisten, mensen die weten waar ze het over hebben. Meedenkers in mogelijkheden. Overzichtelijke showroom, ruime keuze, niet opdringerig, adequate informatie en uitstekende service. Een badmeubelcombinatie en tegels die bij elkaar passen. Alles in 1 hand. En een prijs die alleszins redelijk is. Uitermate tevreden.
FOTO VAN JOS BAX
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie badkamer”
Door H.J. Dusseljee op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Bij Sanidump Hoogeveen erg mooie badkamer besteld. Verkoper Joris heeft goed naar onze wensen geluisterd en een goed voorstel gedaan, incl. tekening. Er werd goed meegedacht, ook toen bepaalde tegeltjes niet leverbaar waren. Het alternatieve tegeltje was eigenlijk nog mooier en we zijn achteraf heel blij dat we voor deze petrol-kleurige hexagons gekozen hebben. Uiteindelijk een hele mooie badkamer geworden met een chique uitstraling. Alle materialen zijn van zeer goede kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs! Binnenkort gaan we het toilet beneden nog aanpakken. Hiervoor gaan we zeker weer met Sanidump Hoogeveen in zee!
REACTIE VAN HARROLD DUSSELJEE
Wastafel + wandkast en achterwand van petrol-kleurige hexagon-tegels
REACTIE VAN HARROLD DUSSELJEE
Nieuwe douche-cabine met Hotbath-regendouche
REACTIE VAN HARROLD DUSSELJEE
Nieuwe wandcloset met nisje
Reactie of foto toevoegen
“Goede service aantal jaar na afloop”
Door Arno de Blaaij op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Zaterdag, 3 april 2021 geweest om veer/kliksysteem voor afvoerputje wastafel. Vraag voor set, maar had losse onderdeel uit nieuwe gehaald en ja de goede, gevraagd naar de prijs en was gratis! Ben door 2 mensen geweldig geholpen en service was zeeeer goed en klantvriendelijk. Heb diverse goederen daar al gekocht en kwa prijs zeer aantrekkelijk en de beste kwaliteit. Dank voor de geweldige service en hoop er nog vaak zaken te mogen doen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw badkamer”
Door Gruijs op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een goede uitleg van materialen in de shop hebben we zeer mooie spullen uitgezocht en vervolgens heeft de verkoper een 3D tekening gemaakt met de maten van de badkamer, dat was al een fantastische ervaring. Vervolgens werd alles precies geleverd als besteld en zelfs in deze corona tijd ook in de geplande week (+/_ 7 weken). Na een perfecte installatie en schitterend tegelwerk is hier het resultaat.
FOTO VAN GRUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Hans Hentzepeter op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Geweldig advies van een vakman. alles uitbesteed aan een aannemer en die vind het ook geweldig qua producten en advies dus HULDE
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Liane Leemans op dinsdag 16 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Een jaar geleden badkamer gekocht en nu een tegel nodig door een schade. Na 1 telefoontje mocht ik twee tegels komen halen in de winkel! ik werd hier heel blij van!
Top service van Guy.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Y. de Winter op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tegels en spiegel voor in de badkamer gekocht na een bezoekafspraak. We hebben ons gehoord gevoeld betreft onze wensen en mogelijkheden. Ideeën werden ons voorgelegd waar we echt iets aan hadden. Eerder al een wastafel met onderkast gekocht, ook goed geholpen. Tevreden met de levering van de gekochte artikelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegen gevallen”
Door M hoekman op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Aalsmeer
De hele route van bestellen tot leveren is ons zeer tegen gevallen en heeft ons veel energie gekost. Verkeerde tegels, daarna nog een keer verkeerde tegels. Beschadigde badkamermeubels (2x). Leverdatum zou week 2 zijn, na na bellen van mij zelf werd dat week 10. Zelf er achteraan gegaan bleek leverancier INK het gewoon op voorraad te hebben. Kapotte tegels. Het magazijn en Bianca van vestiging Aalsmeer krijgen van mij alleen een voldoende. Het proces van een nieuwe badkamer zou leuk moeten zijn maar zo hebben we het helaas niet ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door Ria Troost en Anita de Ruijter op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Wij hebben onze tegels voor badkamer, toilet, bergruimte, badkamermeubel, kranen, enz bij Sani-Dump gekocht. Zijn zeer tevreden over personeel, uitstekende service en begeleiding, Adviezen en de tijd die er genomen wordt, om je verbouwing in te tekenen en zo te visualiseren. Echt geweldig en top afgeleverd, voorts dit alles laten realiseren door een geweldige aannemer en stukadoor/tegelzetter. alles perfect verlopen. Echt Top! Wij zijn zeer gelukkig. Nogmaals veel dank.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen een echte aanrader”
Door Xander Smit op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Groningen
Keurig te woord gestaan in Groningen. Na aanleiding van onze schets badkamer een 3D tekening laten maken in combinatie met het uitgezochte materiaal. Het beeld dat we hadden aan de hand van de 3D tekening is in echt uitgekomen zoals wij het wilden hebben. Materiaal keurig en netjes geleverd (ivm Corona). Klein puntje van kritiek is dat de geleverde tegels niet retour kunnen. Verder echt super geholpen een echte aanrader!
FOTO VAN XANDER SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Cees van Bodegom op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Ik heb 6 jaar geleden hier een complete badkamer inrichting gekocht. Kortgeleden ging de thermostaat van mijn douchekraan kapot. De rekening opgestuurd en gevraagd wat te doen, garantie was net voorbij. Vervolgens kreeg ik een telefoontje dat ik van een showroommodel de thermostaat kon ophalen (GRATIS) en tevens een sleutel kon lenen voor de de- en montage. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Dolf op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Delft
Goed ontvangst, nemen de tijd en laten zo veel mogelijk zien. Keurige prijzen voor goede spullen. Bij de grotere bestelling was niet alles goed maar dat lossen ze op.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Alles is goed bevallen en compleet
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Karen op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Delft
Zo blij met Sanidump Delft! Vanaf het begin meegedacht op alle fronten. Zelfs toen het ontwerp wijzigde door een verbouwing die anders uitpakte werd er een oplossing gevonden. Een extra muur betegelen ook geen probleem: de extra tegels werden een dag later bezorgd. Een radiator vergeten stom, stom....geen probleem, rijd maar langs. Installatietekeningen nodig? Ook meteen per mail verstuurd. Echt heel fijn. Hulde voor team Delft en Ron in het bijzonder die alles snel oppakte, doorzette, netjes terugkoppelde en vooral oploste samen met collega Remco. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niet geinformeerd over te late levering”
Door M. Verstraeten op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Hele slechte communicatie!! Er wordt veel te laat gekeken of alle spullen binnen zijn. Hierdoor te laat geinformeerd! dramatisch!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (13 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlkmaar (13 ervaringen), Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 303 64 00
cAlmere (19 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
dAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
eAmsterdam (18 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
fApeldoorn , Kanaal Zuid 72B, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 30 33 900
gBergen op Zoom (60 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
hBreda (12 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
iCapelle aan den IJssel (66 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
jCruquius (7 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
kDelft (18 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
lDen Haag (9 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
mDordrecht (outlet store) (12 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
nDrachten (36 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
oElst GLD (6 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
pGroningen (44 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
qHoogeveen (29 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
rLeeuwarden (18 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
sLeiderdorp (32 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
tMiddelburg (11 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
uNuenen (8 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
vOud-Beijerland (Hoeksche Waard) (14 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
wRoosendaal (39 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
xRotterdam (32 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
ySittard (1 ervaring), Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
zSliedrecht (21 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
a1Spijkenisse (43 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
b1Terneuzen (5 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
c1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
d1Utrecht (23 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
e1Veghel (9 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
f1Volendam (7 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
g1Wijchen (15 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
h1Woerden (21 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
i1Zaandam (40 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
j1Zaltbommel (2 ervaringen), Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
k1Zoetermeer (47 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
l1Zwolle (27 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.