Feedback
9,3

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 752 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren569 ervaringen
4 sterren116 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster27 ervaringen

Per vestiging:
“Erg mooie badkamer”
Door H.J. Dusseljee op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Bij Sanidump Hoogeveen erg mooie badkamer besteld. Verkoper Joris heeft goed naar onze wensen geluisterd en een goed voorstel gedaan, incl. tekening. Er werd goed meegedacht, ook toen bepaalde tegeltjes niet leverbaar waren. Het alternatieve tegeltje was eigenlijk nog mooier en we zijn achteraf heel blij dat we voor deze petrol-kleurige hexagons gekozen hebben. Uiteindelijk een hele mooie badkamer geworden met een chique uitstraling. Alle materialen zijn van zeer goede kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs! Binnenkort gaan we het toilet beneden nog aanpakken. Hiervoor gaan we zeker weer met Sanidump Hoogeveen in zee!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service aantal jaar na afloop”
Door Arno de Blaaij op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Zaterdag, 3 april 2021 geweest om veer/kliksysteem voor afvoerputje wastafel. Vraag voor set, maar had losse onderdeel uit nieuwe gehaald en ja de goede, gevraagd naar de prijs en was gratis! Ben door 2 mensen geweldig geholpen en service was zeeeer goed en klantvriendelijk. Heb diverse goederen daar al gekocht en kwa prijs zeer aantrekkelijk en de beste kwaliteit. Dank voor de geweldige service en hoop er nog vaak zaken te mogen doen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw badkamer”
Door Gruijs op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een goede uitleg van materialen in de shop hebben we zeer mooie spullen uitgezocht en vervolgens heeft de verkoper een 3D tekening gemaakt met de maten van de badkamer, dat was al een fantastische ervaring. Vervolgens werd alles precies geleverd als besteld en zelfs in deze corona tijd ook in de geplande week (+/_ 7 weken). Na een perfecte installatie en schitterend tegelwerk is hier het resultaat.
FOTO VAN GRUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Hans Hentzepeter op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Geweldig advies van een vakman. alles uitbesteed aan een aannemer en die vind het ook geweldig qua producten en advies dus HULDE
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Liane Leemans op dinsdag 16 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Een jaar geleden badkamer gekocht en nu een tegel nodig door een schade. Na 1 telefoontje mocht ik twee tegels komen halen in de winkel! ik werd hier heel blij van!
Top service van Guy.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Y. de Winter op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tegels en spiegel voor in de badkamer gekocht na een bezoekafspraak. We hebben ons gehoord gevoeld betreft onze wensen en mogelijkheden. Ideeën werden ons voorgelegd waar we echt iets aan hadden. Eerder al een wastafel met onderkast gekocht, ook goed geholpen. Tevreden met de levering van de gekochte artikelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Ilona op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Nuenen
Bij Sanidump Nuenen al onze badkamer / toilet materialen ingekocht. In de winkel goed geholpen, door vriendelijk personeel. Bij het plaatsen van de order bleek er iets fout te zijn gegaan, na wat overleg werd het missende onderdeel netjes toegevoegd aan de order zonder extra kosten! Zeer netjes opgelost dus. Bij het leveren van de materialen bleek er door de fabrikant een wijziging te zijn gemaakt in het badkamermeubel. Nadelig voor ons, maar wederom na overleg met Sanidump nemen zij de wasbak retour en hebben wij een ander model uit mogen kiezen. Dit wel tegen een bijbetaling omdat de wasbak duurder was dan de gekozen variant. Wel één leerpuntje... Wanneer medewerkers aangeven een terugkoppeling te geven, dat zij dit ook wel echt doen. Ook wanneer er geen nieuwe informatie te melden is.. Laat de klant weten dat je ermee bezig bent ;)
Reactie of foto toevoegen
“Tegen gevallen”
Door M hoekman op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Aalsmeer
De hele route van bestellen tot leveren is ons zeer tegen gevallen en heeft ons veel energie gekost. Verkeerde tegels, daarna nog een keer verkeerde tegels. Beschadigde badkamermeubels (2x). Leverdatum zou week 2 zijn, na na bellen van mij zelf werd dat week 10. Zelf er achteraan gegaan bleek leverancier INK het gewoon op voorraad te hebben. Kapotte tegels. Het magazijn en Bianca van vestiging Aalsmeer krijgen van mij alleen een voldoende. Het proces van een nieuwe badkamer zou leuk moeten zijn maar zo hebben we het helaas niet ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door Ria Troost en Anita de Ruijter op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Wij hebben onze tegels voor badkamer, toilet, bergruimte, badkamermeubel, kranen, enz bij Sani-Dump gekocht. Zijn zeer tevreden over personeel, uitstekende service en begeleiding, Adviezen en de tijd die er genomen wordt, om je verbouwing in te tekenen en zo te visualiseren. Echt geweldig en top afgeleverd, voorts dit alles laten realiseren door een geweldige aannemer en stukadoor/tegelzetter. alles perfect verlopen. Echt Top! Wij zijn zeer gelukkig. Nogmaals veel dank.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen een echte aanrader”
Door Xander Smit op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Groningen
Keurig te woord gestaan in Groningen. Na aanleiding van onze schets badkamer een 3D tekening laten maken in combinatie met het uitgezochte materiaal. Het beeld dat we hadden aan de hand van de 3D tekening is in echt uitgekomen zoals wij het wilden hebben. Materiaal keurig en netjes geleverd (ivm Corona). Klein puntje van kritiek is dat de geleverde tegels niet retour kunnen. Verder echt super geholpen een echte aanrader!
FOTO VAN XANDER SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Cees van Bodegom op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Ik heb 6 jaar geleden hier een complete badkamer inrichting gekocht. Kortgeleden ging de thermostaat van mijn douchekraan kapot. De rekening opgestuurd en gevraagd wat te doen, garantie was net voorbij. Vervolgens kreeg ik een telefoontje dat ik van een showroommodel de thermostaat kon ophalen (GRATIS) en tevens een sleutel kon lenen voor de de- en montage. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Dolf op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Delft
Goed ontvangst, nemen de tijd en laten zo veel mogelijk zien. Keurige prijzen voor goede spullen. Bij de grotere bestelling was niet alles goed maar dat lossen ze op.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Alles is goed bevallen en compleet
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Karen op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Delft
Zo blij met Sanidump Delft! Vanaf het begin meegedacht op alle fronten. Zelfs toen het ontwerp wijzigde door een verbouwing die anders uitpakte werd er een oplossing gevonden. Een extra muur betegelen ook geen probleem: de extra tegels werden een dag later bezorgd. Een radiator vergeten stom, stom....geen probleem, rijd maar langs. Installatietekeningen nodig? Ook meteen per mail verstuurd. Echt heel fijn. Hulde voor team Delft en Ron in het bijzonder die alles snel oppakte, doorzette, netjes terugkoppelde en vooral oploste samen met collega Remco. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niet geinformeerd over te late levering”
Door M. Verstraeten op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Hele slechte communicatie!! Er wordt veel te laat gekeken of alle spullen binnen zijn. Hierdoor te laat geinformeerd! dramatisch!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde spullen en te laat binnen”
Door Ton op dinsdag 9 feb 2021 21 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Heb een WC gekocht een toilet een urinoir en meubel en tegels. November besteld afgesproken dat het voor de kerst binnen zou zijn. 24 dec gebeld helaas, maar aannemer zou 3 jan beginnen. Gelukkig kon ik het tegen vergoeding 1 maand later gezet. Half januari waren de tegels meubel en toilet binnen. Dus aannemer kan beginnen urinoir deksel was nog niet binnen. Eerste dag komt aannemer erachter verkeerd reservoir voor de urinoir geleverd verkeerd besteld. Met spoed ergens anders een reservoir opgehaald maar toen we daar mee aan de gang gingen miste we onderdelen en de doos was open ( demo) toen ik belde moest ik maar naar warmteservice gaan om de juiste onderdelen te halen. Spoelknop en deksel vandaag wezen halen . En je raat het al de spoelknop is zilver en moet wit zijn. Ik ben nu al 4x naar Dordrecht gereden en nog niet goed. Ik probeer een klacht in te dienen maar weet niet hoe. Ik vraag nu 250 euro retour voor de ellende en als ik deze krijg dan gaan ze naar de voetselbank, dan is het nog ergens goed voor geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe douche”
Door Willem Hardeveld op dinsdag 9 feb 2021 21 | vestiging Delft
Eind vorig jaar nieuwe douche samengesteld en alles op tijd geleverd gekregen. Ook service en meedenken als gevolg van kleine aanvullingen tijdens de bouw is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door A.J. Vegt op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Groningen
Op aanraden van een collega bij Sani-Dump Groningen terecht gekomen omdat we de badkamer volledig wilden verbouwen. Geen kennis en ervaring, maar wel veel ideeën over wat we wel en niet wilden. Afspraak gemaakt en alle tijd gekregen om tot een tekening te komen. Duidelijke afspraken gemaakt over levering e.d. en er werd ook niet moeilijk gedaan bij een beschadiging en een overcompleet artikel, communicatie verliep erg plezierig. Klasse 'A' materialen en daar werd onze installateur erg gelukkig van. Een mooi eindresultaat en meer dan voldoende reden waarom we voor onze aanstaande toilet renovatie weer bij SaniDump aankloppen!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Evert van Eikenhorst op donderdag 4 feb 2021 21 | vestiging Almere
Oor het eerst bij deze zaak voor de te vernieuwen badkamer. We hebben uitstekende en deskundige begeleiding gehad bij de aankoop van een toilet, douchegarnituur .w.o. glazen wand, mengkranen, regendouche en wastafelkranen. Ook de levertijd van alle artikelen was vrij kort. Inmiddels is de badkamer gereed en kan ik vol tevredenheid terugkijken op mijn aankopen. Super.
FOTO VAN EVERT VAN EIKENHORST
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Kim op donderdag 4 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
De producten voor onze badkamer en toilet aangeschaft bij Sanidump Sliedrecht. Waar wij eerst een offerte hadden laten maken bij een andere vestiging, zijn wij in Sliedrecht terecht gekomen. De verkoper heeft ons goed geadviseerd en voor ons bezoek al veel uitgezocht, dat scheelde enorm veel tijd en het voorwerk kwam professioneel over. Zo kon hij ons alle kwalitatief goede producten laten zien en waren wij er snel uit. Geen gehannes over prijzen, direct een duidelijk beeld. Super fijn! Ook de nazorg was goed van de vestiging!
FOTO VAN KIM
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door M Dorshorst op donderdag 4 feb 2021 21 | vestiging Almere
Vriendelijke medewerkers. Goed advies. Werd goed meegedacht en alternatieven aangeboden. Ook toen bleek dat we te weinig tegels hadden binnen de afgesproken termijn thuis afgeleverd.
REACTIE VAN MARCEL
Netjes toch?
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Paul de Haas op woensdag 3 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben eind vorig jaar onze nieuwe badkamer samengesteld bij Sanidump in Sliedrecht, nadat we eerder ook al een nieuw toilet bij Sanidump hadden uitgezocht. Wederom perfect geholpen door Jos, goed en eerlijk advies, alles op tijd beschikbaar en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verwarming”
Door j.bergmans op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Goed geholpen, erg behulpzame mensen. kom je helaas nog maar weinig tegen. denken goed mee en zijn oplossingsgericht.

Aanvulling ontvangen 3 februari 2021: Betreft aankoop verwarming. is geplaatst. Prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Materiaal opgezwollen door vocht”
Door Theo Versteeg op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Aalsmeer
Badmeubel gekocht, vond het prijzig vergeleken met concurrent. Het zou gaan om kwaliteitsbadmeubelset, geen meubelplaat volgens zeggen. Nou daar ben ik nu wel achter na 1 1/5 jaar gebruik. Materiaal opgezwollen door vocht, dus geclaimd i.v.m. 3 jaar garantie. Helaas zeer slecht aanbod als oplossing, dan noem ik geen garantie!
REACTIE VAN THEO
Zo als op de afbeelding zien alle randen van het meubel eruit. Anderhalf jaar gebruikt. Sanidump stelt voor voor als coulance nieuwe onder kast en hoge kast voor €550. Dat is meer als inkoopprijs, in wil gewoon geld terug, anders moet ik over anderhalf jaar weer nieuwe kasten kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel zaken liepen verkeerd”
Door Tran op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Wijchen
Ik heb een kleine aankoop gedaan in Wijchen. Het gaat om de uitbreiding van de eigen badkamers (2 sanitair meubels incl. spiegels, met 2 wasbakken en kranen, en 1 regendouche). Het ging eerst fout met de administratie, bij alle 3 verkopers in Wijchen! Hij verkocht 1 grote wastafel met 2 kranen, en als ik niet heb dubbelcheckt zou maar 1 (ipv 2) gat in de wastafel komen... Een kleine uitbreiding op de order met een nieuw apart ordernummer. Op het filiaal alles samen met een verkoper doorgenomen maar hij was vergeten de order te bevestigen en niets in gang gezet... Een andere verkoper zou de oorspronkelijke order aanpassen zodat de wastafel 2 gaten krijgt, ook niets meer vernomen. Telkens moet ik er achter aan gaan om iets goed te krijgen of in gang te zetten. Bij ophalen in de magazijn in Wijchen duurde het heel lang omdat ik doos moet gaan controleren met de magazijn medewerkers. Heel veel administratieve rompslomp. Gelukkig was het geen grote bestelling. Heel vaak werd aan mij beloofd terug te bellen en dat werd niet gedaan. Ook door medewerkers op het hoofdkantoor van Sani-Dump. Ik kon Wijchen niet rechtstreeks bellen. Het retour formulier dat je op de website moest invullen, kwam niet bij Sani-Dump binnen! Toen ik zelf daar achter kwam, moest ik alsnog alles via email doen.
Ook de bestellingen duurde lang. Bijv. Voor de ronde spiegel werd er een een grote rechthoekig verwarming geleverd. De verkeerde laten omruilen duurde weken lang en je moest telkens er achter aan gaan wanneer die binnen is... Kortom een ramp om bij Sani-Dump iets te kopen. De kleinste dingen gingen fout. De omgang is niet prettig, o.a. de magazijn medewerker. Passieve verkopers, slechte telefoon centraal die de filiaal Wijchen niet terug laten bellen zoals beloofde... Ik ga niemand adviseren om iets daar te kopen, zeker niet in Wijchen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en professioneel geholpen”
Door Sanchez Lema op zondag 31 jan 2021 21 | vestiging Sliedrecht
We zijn vanaf begin af aan vriendelijk en professioneel geholpen door Steven. Hij dacht met ons mee en gaf vrijblijvend advies. Ook Peter van der Wiele heeft het mogelijk gemaakt dat wij de badkamer van ons dromen hebben. De levering erg snel en ook werden wij goed geholpen toen bleek dat het plaatsen wat beschadigingen waren ontstaan. We hebben de producten snel en binnen de garantie thuis ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden”
Door Heemskerk op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Cruquius
Winkel personeel is aardig. Weet alleen niet goed waar ze het over hebben. Als klant moet ik bepaalde info zelf opdragen. We hebben een Riho yukon bad gekocht. Helaas beschadigd maar sanidump neemt geen verantwoordelijkheid en schuiven het bij Riho neer en die zeggen geen garantie. Zeer ontevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door Marieke op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Woerden
Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen om eens goed te kijken wat er zoal allemaal mogelijk is op badkamer gebied en wat onze wensen waren. Daarna hebben we een ronde gemaakt door de showroom en hebben we een keuze gemaakt wat we definitief wilden. Daarbij viel op dat Michel enorm veel ervaring heeft en een goede kijk heeft op wat niet alleen mooi is maar ook praktisch. Qua prijs/kwaliteit verhouding viel het me ook alles mee. Zeker in vergelijking met andere badkamer aanbieders. De afhandeling en bestelling van alle producten ging ook snel en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de levering etc. Kortom, ik zou Sanidump Woerden bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring met spullen en doorverwijzing”
Door J.M. Voorhaar op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben in oktober, in Zaandam, voor de renovatie van onze badkamer, een compleet interieur besteld. Maar hoe nu verder ? Wij hadden geen enkele ervaring met aannemers of zo en vroegen "een gedegen en eerlijk advies" (zo staat dat in de folder van Sani-Dump). Wij werden doorverwezen naar een aannemer die het project totaal kon afmaken. Dit bleek echter een malafide aannemer te zijn. Na betaling van 90% van de aanneemsom, kwam hij sporadisch opdagen. Project was toen amper in wording. Project is toen door een ander overgenomen. Wij hebben 5 weken in het
stof moeten bivakkeren. Ons advies is dan ook, wil je je badkamer laten renoveren en heb een goede aannemer op het oog, doe dan gerust zaken met San-Dump. Weet je geen goede aannemer, ga dan naar de plaatselijke installateur. Je betaalt dan wat meer voor de spulletjes, maar weet dan zeker dat het project op tijd klaarkomt en dat je garantie hebt. J.Voorhaar
Reactie of foto toevoegen
“Erg behulpzaam”
Door Sturme op zaterdag 9 jan 2021 21 | vestiging Sittard
Zeer prettig advies gehad van Glenn. Erg duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en de beste opties. Dit filiaal is echt een aanrader. De tegels die niet op voorraad waren netjes de dag erna thuis bezorgd. Ook het personeel van het magazijn is erg behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Radiator en douchecabine”
Door P.J. van Meerten op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Rotterdam
Voor de vervanging van de radiator en de douchecabine in onze badkamer zijn wij bij Sanidump Rotterdam zeer goed geholpen door Guy. Er werd geduldige en goed meegedacht in mogelijke oplossingen. Uiteindelijk prima geslaagd met producten van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Bedankt Guy!

Aanvulling ontvangen 7 januari 2020: Mijn aankoop heb ik eerder deze week opgehaald en heb ik inmiddels zelf gemonteerd. Produkt is zeer goed bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Douche cabine en wastafel”
Door Froukje veldema op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Drachten
Eerlijk en goed advies gekregen. Er werd goed meegedacht in wat wij wilden. Daarnaast hebben wij er best wel een tijd gezeten en werden we niet snel gedwongen om te beslissen.

Aanvulling ontvangen 31 december 2020: Wij hebben een complete douche cabine en wastafel gekocht bij verkoper Wiebe. We hebben het zelf opgehaald en gemonteerd.
Dit lukte goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Sander op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Nuenen
Hoi Marcel en Gerard, Badkamer is zover gereed. Ziet er allemaal mooi uit! Op het dakraam na, bijna precies zoals op de tekening vooraf gemaakt. Ook nog bedankt voor het regelen van de douchekop welke ontbrak tijdens de levering. Deze maakte de badkamer verder compleet. Het bad is al als geweldig ervaren door de kinderen. Ook na 2 maanden bevalt de badkamer nog steeds prima
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling waardig”
Door Annette Vernooij op dinsdag 22 dec 2020 20 | vestiging Woerden
Badkamermeubel, douchewand, spiegels en vloer- en wandtegels gekocht bij Michel, Cees en Kees en Collega van Sani-Dump Woerden. Hartelijke en spontane ontvangst, goed meegedacht alle tijd genomen voor ons, specifieke vakkennis en goede ideeen. Ontzettend veel keus en hele goede service. Spullen worden zelfs naar je auto gebracht. In het voorjaar gaan wij zeker terug om spullen uit te zoeken voor de renovatie van ons toilet beneden. Een aanbeveling waardig!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig en vriendelijk advies”
Door Fam. Radenkovic / Vukojevic op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben idd spullen gekocht voor onze badkamer in Capelle, met behulp van Micha veel moois uitgezocht, hij dacht mee, in de ontwerp, met de prijzen, maar ook met keuze in alle benodigde spullen en accessoires. Micha was erg geduldig, en vriendelijk. Hartelijk dank voor alle tijd, info en hulp.
FOTO VAN FAM. RADENKOVIC / VUKOJEVIC
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden klant”
Door Arjan Barth, Petra Barth op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
We hebben een badkamer gekocht bij Arjen R . Wat ons opviel was zijn rustige en zeer vriendelijke manier van werken . Al onze vragen werden beantwoord, en hadden we moeite met kleurstellingen, werd de 3D tekening aan gepast voor een duidelijk beeld.
Ook nog 2 pakken tegels extra bijbestellen was geen enkel probleem. Binnen een paar dagen geleverd. Het eind resultaat is bij ons thuis geweldig. Prima service, en een prachtige badkamer. Helemaal gelukkig mee !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Renate & Hein-Ries van den Hengel op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Breda
Medewerkers van Sanidump-Breda, Complimenten voor het advies tijdens de aankoop van sanitair, badkameraccessoires en tegels. Een mooie en goede kwaliteit van de artikelen. Tevens een goede nazorg en flexibele omruiling van artikelen. Met vriendelijke groet, Renate & Hein-Ries van den Hengel

Aanvulling ontvangen 11 december 2020: Is geleverd en gemonteerd! Zeer goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Tom en Yvonne op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Elst GLD
In juni onze badkamer en wc volledig laten vernieuwen. Alle spullen gekocht bij Sani-Dump in Elst (tegels, kranen, wastafels, radiatoren, wc's, spiegel, toiletartikelen etc. Bij de aanschaf een mooie korting gekregen. Defecte producten werden zonder problemen vergoed en problemen werden opgelost. Sani-Dump biedt een super goede service. Bedrijfsleider Olav van de vestiging in Elst is een prettige man om mee te werken. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd product mag niet retour”
Door M. Leene op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Aalsmeer
Het is van belang en verplicht op voorhand mensen in te lichten dat een artikel niet geretourneerd kan worden zodra jullie dit bestellen zodat ze op basis van complete informatie een afgewogen keuze kunnen maken tot koop over te gaan of niet.
Dit is vooraf echter niet mondeling gedaan en ook niet op geattendeerd na het uitspreken van mijn twijfel over het product. Evenals dat in de voorwaarde woonwinkels duidelijk een artikelpunt staat omschreven van het herroepingsrecht en de termijn waar binnen dat kan en mag. Het is een standaard product uit de catalogus en niet speciaal geproduceerd of aangepast. Zit nog in de doos met alle originele verpakkingen eromheen zonder te hebben gemonteerd. Als ik van tevoren op de hoogte was gebracht van het niet mogen retourneren en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, was ik niet eens tot de koop overgegaan van de korf en de wisser ter waarde van ongeveer 280 euro. mensen op de werkvloer hebben het nagelaten mij vooraf in te lichten en aftersales gaat niet juist om met de afhandeling doordat er een fout is gemaakt door een medewerker. Het is om je dood te schamen als bedrijf (filiaal aalsmeer en afdeling aftersales) als je zo met je klanten omgaat
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Clement op woensdag 2 dec 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Zeer behulpzaam en kwaliteit in het helpen van het uitzoeken als after service.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag weer”
Door David Kegel op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Met alleen een idee over de indeling van onze badkamer liepen we binnen bij Sani-dump Oud-Beijerland. Na enkele bezoeken hadden wij onze keuzes gemaakt. Geholpen door deskundig advies en ondersteuning zijn wij daartoe gekomen. Heel prettig dat wij van tevoren via de 3D afbeeldingen al goed konden zien hoe het eindresultaat zou zijn. Nu de badkamer klaar is kunnen we zeggen dat we nergens in teleurgesteld zijn. We genieten er elke dag weer van.
FOTO VAN DAVID KEGEL
+ Toon extra foto van David Kegel
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Diana Middelbosch op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We zijn heel erg blij met het eindresultaat van onze badkamer. We zijn goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de materialen en het bijschaven van mijn ontwerp. Ook vonden wij het een redelijke en scherpe prijs voor allemaal A-merken. Uiteindelijk hebben we nu onze droombadkamer mede door SaniDump Hoogeveen kunnen realiseren.
FOTO VAN DIANA MIDDELBOSCH
+ Toon extra foto van Diana Middelbosch
+ Toon extra foto van Diana Middelbosch
Reactie of foto toevoegen
“Op tijd en goed geregeld”
Door Richard westveer op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Roosendaal
We hebben onze tegels en aankleding voor onze wc hier gekocht. Alles was netjes op tijd en goed geregeld. 1 pak tegels was kapot en hier kregen we dan ook direct gratis een nieuw pak tegels voor. Al bij al zeer tevreden.
FOTO VAN RICHARD WESTVEER
Reactie of foto toevoegen
“Kapot meubel”
Door Van Dijck op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Delft
Voor 1350 euro een badkamer meubel gekocht bij Sanidump in Delft. Bij afhalen in Dordrecht blijkt dat er een beschadiging in de porceleinen wasbak zit. Heb dus de wasbak laten staan, er zou een nieuwe geleverd gaan worden. Na een paar dagen krijg ik een mail dat de beschadiging achter een kitrand zou vallen.... Heb uitgelegd dat dit niet het geval is. Sanidump wilde dat ik ze er een mail over ging sturen. Het moest "zwart op wit" staan! Eigenlijk wil Sanidump dat ik een beschadigde wastafel monteer.... Schandalig. Ik adviseer u : als u een klantvriendelijke organisatie zoekt, koop dan in ieder geval niet bij Sanidump. Oplossen van een probleem en een beetje meedenken is teveel gevraagd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de hulp”
Door Katja op maandag 23 nov 2020 20 | vestiging Almere
We zijn erg blij met de hulp van Benjamin die ons echt wilde helpen toen we de verkeerde tegels hadden uitgekozen. Heel fijn dat we deze mochten terugbrengen. Helaas zijn de rest van zijn collega's minder bereidwillig.
Reactie of foto toevoegen
“Onze badkamer is schitterend”
Door Wim M op zondag 22 nov 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Enkele jaren geleden ons toilet verbouwd en toen waren we vanwege de lage prijzen bij SaniDump in Bergen op Zoom terecht gekomen. Op grond van die positieve ervaring zijn we nu bij de verbouwing van onze badkamer opnieuw naar deze zaak gegaan. Wat opvalt is de klantvriendelijkheid, de deskundige voorlichting en het meedenken met het ter plekke gemaakte 3D-ontwerp. Verkoper Eduard weet van de hoed en de rand. Belangrijk zijn ook de lage prijzen voor alle A-merken (Villeroy&Boch, Sealskin, Damixa, Grohe, Sfinx etc.) en aan het eind van de offerte maakt Eduard er dan met nog wat extra korting een mooie prijs van. Onze badkamer is schitterend geworden! (Tip: laat het wel door een vakman installeren!)
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Ricardo van Druten op vrijdag 20 nov 2020 20 | vestiging Middelburg
we hebben goed contact gehad met de Sani Dump en ze hebben ons mooie spullen geleverd.! fijn bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Erg vakkundig”
Door Frans Scheijgrond op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht bij Sani-Dump in Roosendaal. We zijn zeer vakkundig en professioneel geholpen door filiaal manager JP. JP heeft extreem veel verstand van badkamers en toiletten en heeft ons goed geadviseerd. Dankzij zijn vakkundigheid genieten wij nu enorm van onze sanitaire voorzieningen!
Reactie of foto toevoegen
“Sani-Dump”
Door Jaap Roosenburg op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Ontzettend goed geholpen en geadviseerd door dhr. van Belle.
Alles is helemaal naar wens gelopen van advies tot levering en bij montage was alles compleet en zonder opmerkingen.
Ga zo door Sani-dump!
FOTO VAN JAAP ROOSENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Prima spullen”
Door Lenie van Ommen op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Prettig geholpen door Arjen. Voldoende keus en kwalitatief prima spullen voor een redelijke prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.

Ervaring ontvangen 17 november 2020: De aankoop is inmiddels tot volle tevredenheid geplaatst door W2 bouw.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door E van den Berg op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Totale badkamer gekocht alles op tijd geleverd super

Eerdere ervaring van 28 maart 2020: Zeer tevreden over de gang van zaken bij het kopen van tegels en bad kamer
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim”
Door Willy en Chris Begeman op zondag 1 nov 2020 20 | vestiging Utrecht
Hierbij wil ik een warme douche geven aan Sanidump. Doordat wij onze douchewand uiteindelijk zelf moesten halen en de werklieden een dag later pas aan de afwerking konden beginnen, kregen we van de directie een tegemoetkoming in de onverwacht gemaakte kosten. Dit vonden wij zeer netjes en daarom een pluim voor u en uw werknemers in Utrecht.
FOTO VAN WILLY EN CHRIS BEGEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de service bij nieuwe douche”
Door Jacques op zondag 1 nov 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Wij waren op zoek naar een nieuwe douche en hadden ons oog op een regendouche laten vallen. Bij thuiskomst bleek, doordat onze kranen blijkbaar relatief hoog zitten, de Grohe douche niet te passen omdat de verticale stang te lang was. De adviseur heeft gevonden dat bij Damixa de hoogte instelbaar was dus omgeruild zonder problemen. En ook nog een tientje goedkoper. Bij de montage heb ik iets stukgedraaid, bij Sanidump hebben ze contact opgenomen met de leverancier en deze heeft het kapotte onderdeel gratis naar ons huis gestuurd. Kortom: alles werkt nu goed. En ik ben blij met de service.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen!”
Door F.Vial op vrijdag 30 okt 2020 20 | vestiging Nuenen
Hele goede ervaring met Sanidump Nuenen, adviseur Cissy vd Moosdijk. We kregen heel goed advies passend bij onze situatie nu en voor de toekomst. Ruime keuze in materialen. De uiteindelijke uitvoering is van begin (slopen) tot eind (kant en klaar) perfect geregeld door Jules de Bruin. Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met spiegel”
Door John op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Op 12 oktober 2018 een positieve ervaring geplaatst. Echter, anderhalf jaar later is onze spiegel van 500 euro al helemaal verweerd. De lokale winkel verschuilt zich achter de centrale serviceorganisatie van SaniDump en die verschuilt zich weer achter de fabrikant. Uiteindelijk tegen inkoopprijs een nieuwe spiegel moeten kopen. Wat een slechte service!

Eerdere ervaring van 12 oktober 2018: Na 23 jaar was onze badkamer aan vervanging toe, een klus die we zelf zouden uitvoeren. Na bij verschillende andere zaken te zijn geweest uiteindelijk bij Sanidump in Bergen op Zoom beland (we vinden de naam vreselijk). Vanaf de eerste kennismaking hadden we een klik met Marius en zijn team. Ze voelde precies aan wat wij wilden, kwamen met een goed ontwerp en een prima prijs. Ook via een tip van Marius een mobiele badkamer kunnen huren. Wat een uitkomst! De spullen zijn keurig volgens afspraak geleverd. Een paar zaken die niet helemaal goed waren, of die we toch nog net anders wilden zijn keurig opgelost / geregeld. En we zijn helemaal tevreden met het eindresultaat. Los van naam een prima zaak, met een team dat met je meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Guy en Bram op zondag 25 okt 2020 20 | vestiging Nuenen
We hebben een totale badkamer laten verbouwen, van sloop tot opbouw. De ruimte voor de badkamer was klein en ze hebben meegedacht hoe we toch een totaal badkamer konden plaatsen met bad. De verschillende 3d tekeningen gaven een goed beeld en de mogelijke opties. Naast de mooie sanitair meubels die we gekozen hebben, hebben ze ons ook geholpen met de beste vakmensen. Zoals de sloper, loodgieter, tegelzetter en een timmerman. De communicatie hiervoor is vlekkeloos verlopen. Wij hebben zelf vrij weinig hoeven doen, we werden echt ontzorgd. Wat ook prettig was, dat ze netjes hebben gewerkt . En het resultaat mag er meer dan zijn. Bedankt Marcel en team
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Wim en Esther Schotman op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben dit najaar onze badkamer en onze wc's laten renoveren. Na wat zoekwerk hebben wij uiteindelijk het sanitair gekocht bij Sani-dump in Amersfoort. Kwaliteit voor een goede prijs. Wij hebben de wc's en badkamer laten plaatsen door Ed van de Bovenkamp. In drie weken tijd zijn badkamer en wc's volledig gerenoveerd. Topkwaliteit, binnen het afgesproken budget en door vriendelijke en kundige vakmensen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jellie Bron op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Goed geluisterd en meegedacht... badkamer spullen compleet en op tijd geleverd. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Elles op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Wat voor mij belangrijk was bij het uitzoeken van tegels en sanitair voor mijn badkamer , was dat alles bij elkaar zou passen en daarbij was de hulp van Sanidump, Bergen op Zoom van grote waarde. Daarbij waren goede merken en goed advies voor mij erg belangrijk. Zo kwamen we tot een mooi geheel waar iedereen trots op zou zijn. En kleine rustige badkamer voorzien van alles wat men nodig heeft om optimaal te genieten . Ik ben blij dat ik voor Sanidump heb gekozen , waarbij vooral Eduard Frey me heeft bijgestaan met advies en samenstellen van alle benodigdheden. Ook ben ik ontzettend tevreden over Magfam klussenbedrijf . Door Gregor van Magfam, ziet mijn badkamer er perfect uit . Ik zou iedereen aanraden om zeker bij Sanidump te gaan kijken als men besluit een nieuwe badkamer uit te gaan zoeken.
FOTO VAN ELLES
De badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Moolenaar, D.G.E. op zaterdag 10 okt 2020 20 | vestiging Drachten
Bij het uitzoeken van een badkamerrenovatie werden we uitstekend geholpen door de medewerkers (Roberto). Omdat we niet precies wisten wat mogelijk was werd er prima meegedacht. Ook de 3D weergave van hoe het zou worden was van grote waarde. Een paar problemen met leveranciers (NIET de schuld van SaniDump!) werden adequaat en zonder bijkomende kosten opgelost. Chapeau voor de medewerkers in Drachten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Dennis van Menxel op zaterdag 10 okt 2020 20 | vestiging Woerden
Van een goede kennis kregen we de tip om naar Michel en Cees te gaan in Woerden. Met onze ideeën zijn we vanuit Den Haag naar Sani-Dump Woerden gereden. Bij aankomst kwamen Cees tegen en gingen met hem rustig in gesprek over onze plannen voor twee badkamers en twee separate toiletten. Onze inzichten heeft hij professioneel tot leven gebracht met hun software op een duidelijk groot scherm. Daarna zijn we stap voor stap de artikelen gaan uit zoeken om de badkamers en toiletten te verwezenlijken. Hierbij kregen we goede tips qua kwaliteit(-prijs) en gebruik. Bij de opevering van het huis stond alles netjes klaar. De diverse tegels die gebroken waren bij transport zijn super snel nageleverd zodat wij aan de slag kunnen. De communicatie met Cees en Michel heb ik als zeer prettig ervaren en een beetje humor is bij hen ook aanwezig. Ik kan jullie Sani-Dump Woerden super aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice bij complete badkamer”
Door John Kramer op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Woerden
Geholpen door een prima verkoper die ons advies gaf en op de computer een beeld gaf hoe het eruit kwam te zien dit was erg fijn. Het materiaal is van top kwaliteit en werd op tijd geleverd er was een pak tegels beschadigd en deze werd de volgende dag al vervangen top services.
FOTO VAN JOHN KRAMER
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Bart v d Wetering op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Veghel
ja fantastisch geholpen door iemand (Patrick) met verstand van zaken en kennis van de producten had alle aandacht en tijd voor ons, zelfs toen ik nog een klein onderdeel nodig van iets wat ik niet bij Sani-dump gekocht had werd ik goed en correct geholpen.

Aanvulling ontvangen 9 oktober 2020: Ik heb 2 hang toilets en een fonteintje en nog div.onderdelen gekocht iedere keer fantastisch geholpen ze zijn inmiddels geplaatst alles was in goede staat en het werkt allemaal perfect
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Marcel op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Bij toeval binnengelopen bij deze vestiging en meteen vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede ideeen voor de inrichting van de lastige badkamerruimte en voor een redelijke prijs geslaagd. Goede service en afspraken worden nagekomen.

Aanvulling ontvangen 5 oktober 2020: Wij hebben een complete badkamer en toilet inrichting aangeschaft. Deze is geleverd en door een ander bedrijf geïnstalleerd. We zijn erg blij met het resultaat.
REACTIE VAN MARCEL
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies levering duurder langer”
Door Reza op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Advies was uitstekend. De aanlevering van sommige onderdelen duurde echter erg lang. Tussen de eerst en laatste onderdeel, zat zeker ruim 4 weken tussen.
De bijbestelling van tegels, bij een van de medewerkers is prima gegaan. Maar toen we een week later hierover hadden gebeld, men wist er niks van. "de notitie waarop onze bijbestelling was opgeschreven was zoek geraakt."
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Michel Koudijs op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Woerden
De medewerkers zijn zeer vakbekwaam en leggen alles goed uit. Wij kochten een nieuw badkamerinterieur en ook een wandtoilet met fontein voor in de gang. Vakkundig advies in combinatie met professionele uitleg, wat wens je nog meer? Een scherpe prijs en die krijg je er dan met een glimlach bij. Kortom een absolute aanrader dit filiaal.
Onze aankopen werden ook nog eens keurig thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door Familie van Buren op zondag 20 sep 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht en zijn super tevreden. Over de klantvriendelijkheid. Ook de service is zeer goed. Iedereen denkt op een oplossende manier met je mee. Niets is teveel. Wat ons betreft verdienen jullie een 10

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Onze aankoop hebben we al opgehaald en door de aannemer gemonteerd. Alles verliep soepel ondanks wat vertraging door het coronavirus.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door ike en Mieke Musch op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Wij zijn naar Sanidump gegaan omdat we een veilige inloopbadkamer wilden. We werden daar heel goed geholpen en de verkoper begreep heel goed wat wij wilden. De tekening die werd gemaakt was meteen wat wij bedoelden. De badkamer is prachtig geworden en zeer vakkundig geplaatst. We raden iedereen aan om naar Sanidump te gaan omdat de prijs kwaliteitsverhouding ook heel goed is.
Reactie of foto toevoegen
“Niet aan afspraak gehouden”
Door Erich Jochems op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
k heb slechte ervaringen met Sanidump...zet Sanidump op de zwarte lijst. Ik heb slechte ervaringen met Sanidump omdat zij de retourgemeldeprodukten niet willen vergoeden ondanks dat ze aan de voorwaarden voldoen. 6 x gebeld en zou teruggebeld worden. Gebeurde dus niet. 1,5 maand aan het lijntje gehouden en dan een mail dat niets vergoed word. Te lang geduurd. Sanidump heeft zeker geen last van Corona gehad, blijkbaar. Zeer slecht bedrijf en ontzettend slechte service. Denk vanuit hunzelf, en niet zoals het hoort, vanuit de klant. Deze bedrijven moesten een verkoopverbod krijgen en op de zwarte lijst komen. Nu, na 12 dagen, bij bemiddeling, volgens contract, nadat zij getekend op papier, om binnen 10 werkdagen een bedrag terug te storten op mijn rekening, nog steeds niets teruggestort op mijn rekening. Het gaat, nota bene, om €339. Niet niks.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Familie Paans op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Een prachtige badkamer hebben we bij de Sani Dump gekocht. De gesprekken, het advies en de levering was super. We hebben de badkamer zelf geplaats, wat naar ons idee goed was gelukt. Heerlijk wat genoten van een prachtige badkamer. Maar helaas na een maand gebruik scheurde de douchebak. Omdat de douchebak heel gemonteerd is en pas later is gaan scheuren doen Sanidump en fabrikant (Ideal Standard) niets. Ze nemen niet eens de moeite om even te komen kijken. Na lang aandringen kunnen we voor een gereduceerd tarief een nieuwe douchebak kopen. Het voortraject was super! maar als het service aankomt weet ik niet of ik nog eens spullen ga kopen bij Sani Dump.
FOTO VAN FAMILIE PAANS
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Familie Paans
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jeroen op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Goed meegedacht met mijn vrij kleine badkamer. Alles zit erin wat erin moet zitten & ben zeer tevreden met het eind resultaat. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Stefan op woensdag 19 aug 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Top winkel, we hebben bij Sanidump Bergen op Zoom onze badkamer gekocht en inmiddels is onze droombadkamer klaar. Eduard en zijn team hebben ons perfect geholpen met alle geduld die je maar kan hebben, we zijn bij twee andere winkels geweest maar die waren heel opdringerig. Sani-Dump laat je echt zelf de keuzes maken waarmee zij een pracht ontwerp maken. Ook bij het oplossen van vragen kregen wij een super service, wij raden een ieder Sanidump Bergen op Zoom aan. Want voor A merken hebben wij echt een super prijs gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob op dinsdag 18 aug 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Prima ervaring bij sanidump Bergen op Zoom. Edward heeft kennis van zaken en met het 3D programma werd de badkamer gecreëerd. De geleverde materialen zijn van A- kwaliteit en een vanuit de verpakking beschadigde tegel werd dezelfde dag omgeruild.
Zeer tevreden over deze vestiging.
FOTO VAN ROB
Badkamer alles goed gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door Fam Blenkers op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We hebben goede ervaringen met de mensen van de vestiging in Hoogeveen. Alle materialen voor badkamer en toilet hier gekocht voor goede prijs kwaliteit verhouding.
De klasse van een bedrijf komt tot uiting als het niet helemaal goed gaat met de bestelling, wat bij ons het geval was. Er werd op een prettige manier samen met ons naar oplossingen gezocht en gevonden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geworden”
Door Fam. Spaargaren op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Woerden
We zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het uitzoeken van onze badkamerspullen. Ze namen hier alle tijd voor, ook nadat wij achteraf nog met wat aanpassingen kwamen. Vaak wordt er voor de bestelling hard voor je gewerkt, maar hoor je na betaling niets meer, maar gelukkig was dit in de vestiging Woerden totaal niet het geval. We zijn daarmee dan ook zeer tevreden!

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2020: Alles is geleverd, dat wil zeggen dat wij alles hebben opgehaald van de vestiging. Naar volle tevredenheid afgewikkeld. Alles is inmiddels ook gemonteerd. Het is een fantastische badkamer geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Erwin Welling op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Zeer fijn ontvangen, waarna we snel een mooie 3D tekening gemaakt hebben. Er werd geluisterd naar onze wensen en meteen in goede samenspraak een mooie en kloppende tekening gemaakt. De praktijkervaring en kennis van de vestiging kwam hiermee goed naar voren. Er kwamen ideeen uit voort, die wij zonder hulp niet hadden verzonnen. Helaas bleek na aanschaf een meubel niet leverbaar met de handgrepen die wij hadden besteld. Dit valt Sani-Dump niet direct te verwijten, gezien de fout bij de leverancier bleek te liggen. De fout werd direct en professioneel opgelost, net als een beschadigde planchet die de volgende dag meteen nieuw opgehaald kon worden. Maar om deze reden een 8/10 waarmee we nog steeds zeer tevreden zijn. Bedankt voor de goede zorgen.
FOTO VAN ERWIN WELLING
Gemonteerde doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Mooi staaltje dienstverlening”
Door Alex Hoevers (Utrecht) op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Een mooi staaltje dienstverlening! mei 2019 hebben wij de aanschaf gedaan voor onze toilet verbouwing, maar door omstandigheden daar pas aan begonnen. Op het moment van de finishing touch kwamen we erachter dat de zitting ( die we elders hebben gekocht) niet paste op het toilet. Het bleek dat er een verwisseling had plaatsgevonden in het model toilet. De heren hebben geen moment getwijfeld om het probleem op te lossen door ons, een passende toilet zitting aan te bieden passend bij het verkeerd geleverde model toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door YL op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
I had Rob helped me re-design my bathroom. It was challenging to add a tub into a small space. The result was great. The materials were carefully chosen with sufficient information and options provided, and also importantly with very competitive price. They were ready to pick up within promised time and with promised quality. Small hiccups were resolved in a timely fashion. Rob was very responsive, reliable and helpful. I have an excellent experience overall.
Reactie of foto toevoegen
“Van abstract naar concreet”
Door Lobke en Lionel op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Adviseur van Sanidump heeft ons goed geholpen. Wij hadden een nog abstract idee van onze droombadkamer. De adviseur genaamd Sven heeft ons geholpen bij het concreet maken van dit beeld. Sanidump heeft tevens veel keuze, van alles wat. Wij zijn ontzettend tevreden. Ook de afronding is positief verlopen. Sanidump Zoetermeer is zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels en diverse badkameronderdelen”
Door Gerard op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Goede service, juiste info over producten, aflevering/bezorging op tijd en compleet en onbeschadigd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Delia Steenbakkers op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Veghel
Ik heb 2 draaibare douchedeuren een wastafelmeubel en 2 kolomkastjes gekocht.De douchedeuren hebben bij het ophalen wat problemen opgeleverd over de maat, en dus niet meegenomen. Direct bij thuiskomst naar de winkel teruggegaan voor overleg. Het personeel (zeker Tjeu) hebben mij super goed geholpen en uitleg gegeven hoe de maatvoering door Sani-Dump werd berekend,en toen alsnog de deuren geaccepteerd. Ze heeft toen gezorgd dat ze in Veghel werden afgeleverd zodat ik niet weer helemaal naar Wijchen hoefden, mijn complimenten daarvoor.
Mijn enigste commentaar op Sani-Dump is,dat er een zeer slechte montage handleiding bij zat, zeker voor leken. Intussen is mijn badkamer helemaal klaar en ik ben er ontzettend blij mee, mede door het goede kleuren advies tegels/badmeubels.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 4 jaar”
Door D.Sigmond op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een goede ervaring bij de Sani- Dump vestiging Spijkenisse mogen ervaren. 1 deel van van de drukplaat van een inbouw toiletreservoir welke spontaan verdween (mogelijk doorgespoeld) werd als service gratis vervangen. Dit na 4 jaar van onze aankopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service van deze vestiging.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door H. Weiss op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Badkamer spiegelkast opgehaald en geplaatst. Helaas had ik moeite met het monteren van de spiegeldeurtjes. Naar Sani-Dump gegaan en het probleem besproken met een van de aanwezige adviseurs (Ed). Ik kreeg in de zaak een spoedcursus hoe het moest :). Ondanks dat, bood Ed aan, om bij mij thuis te komen helpen de deurtjes te plaatsen.
Wat een service, geeft veel vertrouwen!! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Rob van Gogh op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Bij Sanidump Spijkenisse hebben wij onze badkamer gekocht. We zijn professioneel geholpen door een bevlogen, inspirerende, creatief meedenkende verkoopadviseur J.
Alle kennis van alle merken, adviseert en dringt totaal niet op. Je wordt meegenomen in zijn enthousiasme en het beeld wat hij vormt wat wij denken te willen. Onderling met collega's is er humor en interactie. Voor een prachtige prijs met A kwaliteit merken staan wij nu onder de stortdouche en nieuwe badkamer met een voldane glimlach. Echt geweldig geholpen, enorme service en klantvriendelijkheid. Het was gewoon gezellig. Topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Nathalie op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Heel goed geholpen, goede service en vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 13 juli 2020: Wij hebben alles spullen voor onze badkamer gekocht en voor onze toilet beneden. Alle spullen zijn op tijd geleverd en zonder schade. Achteraf wilden wij toch een andere toiletpot en dat was allemaal geen probleem dat konden wij gewoon omruilen. Onze eigen aannemer heeft het geplaatst en was ook zeer tevreden over de kwaliteit. Service was perfect en personeel ook.
Reactie of foto toevoegen
“Mogen een tien krijgen”
Door Doekhie op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Hele goede service, mooie spullen gekocht en wat korting gekregen. Hele fijne samenwerking met de mensen en heel goed advies gehad.
FOTO VAN DOEKHIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wim op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Zoetermeer
In verband met de casco oplevering van ons huis hebben we een mooie badkamer samengesteld bij SaniDump Zoetermeer. We werden professioneel geholpen en er werd kwaliteit geleverd! Ze werken samen met kundige aannemers zoals onderhoudsbedrijf Van der Zalm. Dat levert een fantastisch resultaat op. Ook toen het soft close systeem van de douchedeur niet geheel naar behoren werkte, werd moeite gedaan om dit naar tevredenheid op te lossen. Die inzet maakt dat we erg tevreden zijn. Bij SaniDump Zoetermeer werken vriendelijke mensen die met je meedenken en met goede ideeën komen. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door De bode op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Complete badkamer gekocht. Heel goed geholpen door ton. Dacht echt met ons mee om een zo veilig mogelijke badkamer te maken, vooral omdat mijn man slecht ter been is. Alle hulp gehad en ook een prima aannemer aanbevolen. Erg blij mee. Wij zijn vol lof over sani dump
FOTO VAN DE BODE
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door K van Dam op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ik heb een complete badkamer gekocht bij Sanidump. We zijn zeer goed voorgelicht, hebben goede praktische tips gehad en niets was teveel. Latere wijziging in mijn order was ook mogelijk zonder enige problemen. De levering was op tijd en prima in orde. Een klein probleempje achteraf werd ook prima en snel opgelost. Kortom wat een fijn bedrijf! Ik zeg t voort..
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jo op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Met Raymond contact gehad over lekkage syphon fonteintje toilet (in 2014 bij Sani-dump gekocht). Een schroefverbinding lekte. Raymond had nog een schroefverbinding liggen en kreeg ik gratis mee. Super dat ik snel en vakkundig geholpen ben.
Lekkage is hiermee heel snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Serina Treurniet op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Super goed geholpen. Spontane, goed meedenkende eigenaar. We hebben echt een prachtige badkamer. Door de corona konden onze spullen eerder in z'n magazijn opgeslagen worden. Alles is soepel verlopen. Heel blij mee.
FOTO VAN SERINA TREURNIET
Badkamer met toilet bad douche en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Badkuip en afvoerplug”
Door sylvia op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Prettig geholpen en goede spullen geleverd. Retour van de wastafelstop was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Kraan”
Door Joel Prak op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Veghel
Wij hadden hulp nodig hoe we het beste diverse kranen in onze badkamer konden herstellen. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar Jeroen Kop. Door hem werd goed geluisterd naar waar het probleem precies lag en dit is daarna op kundige wijze opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden deze vestiging daarom zeker aan!

Aanvulling ontvangen 1 juli 2020: Ja, het is geleverd en gemonteerd. Het gaat om het binnenwerk van een kraan en dit werkt prima! Er was daarnaast ook nog advies geleverd over andere zaken in de badkamer (bijvoorbeeld lekkage handdouche, stroef lopen van bediening bad, etc) waarmee ik ontzettend goed geholpen ben. Overigens heeft dit advies aan mijn kant geen geld gekost en de vestiging wel tijd en energie. Al met al een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Jan op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Fijne medewerkers, vriendelijk ontvangen, nemen de tijd en dringen niet aan. Ook bij het afhalen in Dordrecht prima geholpen. Jammer dat we wel een aantal maal heen en weer moesten omdat niet alles in 1X geleverd kon worden wegens Corona. Helaas is de douchedeur met het plaatsen gebarsten. Leverancier gaf geen thuis maar Sanidump deed nog een redelijk voorstel voor een nieuwe deur. Wij zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John crouwel op woensdag 24 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
We zijn super geholpen door Jasper Vd bok goede uitleg en advies prachtige spullen geleverd en geplaatst door toon Brooij tegelzetbedrijf kwamen op een gegeven moment wat tegels tekort maar geweldig opgepakt door Jasper en heel goed geregeld waarvoor ons dank . Geweldig blij met onze luxe badkamer en toilet . Zou mensen aanraden om naar Spijkenisse sani-dump te gaan voor als zij een goed advies en een goede 3D tekening te krijgen .
FOTO VAN JOHN CROUWEL
Badkamer met prachtige spullen
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Jelle en Joke van Dijk op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Na wat problemen met de levering van een hoge kast van Sanibel , geen deurtjes, geen scharnieren, heeft Jasper van de Bok het prima opgelost, een hele nieuwe kast die binnen 2 dagen is afgeleverd. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk advies”
Door Ferry op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Tijdens ons bezoek aan de winkel hebben we verrschillende opties aangeboden gekregen en daarna een eerlijk advies gehad. Er werd bij ons goed nagevraagd wat onze wensen precies waren en daar sloot het advies naadloos op aan. Geen opdringerige verkoop, gewoon een gesprek waardoor je graag terugkomt om de bestelling te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed geholpen”
Door J. Schipper op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
We zijn enorm goed geholpen in de winkel. We kregen alle tijd voor vragen en ontvingen na het intekenen van de badkamer een printje mee. Daarnaast kregen we de contactgegevens voor een aannemer en een transportbedrijf. We genieten nu van een prachtige badkamer.
FOTO VAN J. SCHIPPER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie Scholman op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Woerden
Wij hebben een complete badkamer gekocht, zowel tegels, badmeubels en toilet.
Wij zijn perfect geholpen door de 2 Michel`s doormiddel van informatie en een 3 d foto en er werd de tijd genomen en dat is ook zeer belangrijk. Wij raden mensen aan om zeker naar sani dump te gaan.

Aanvulling ontvangen 21 juni 2020: We hebben voor beneden ook een nieuw toilet en tegels en gang tegels gekocht. Was moeilijk een keuze te maken maar door tips van Michel waren we er snel uit wat het werd.
FOTO VAN FAMILIE SCHOLMAN
Badkamer met wastafel
+ Toon extra foto van Familie Scholman
+ Toon extra foto van Familie Scholman
+ Toon extra foto van Familie Scholman
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales na 5 jaar”
Door Jacques Van Der Lee op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Dordrecht (outlet store)
O.a een Badkamermeubel gekocht,na 5 jaar een scharnier kapot. Na één telefoontje met Frans, was het opgelost. Scharnier wordt opgestuurd en zelfs onze gegevens had hij bij de hand. Dit is een goed voorbeeld van aftersales. Superbedrijf wat wij van Harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door george en gonda vissers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Waardering voor de professionele en vooral rustige manier van Ruud om de complete badkamer met ons in te delen en uit te zoeken. degelijke materialen en heel veel keus. alles was op tijd binnen, op een paar kleine dingen na,die direct verholpen werden door de orderbegeleider Zoë. wij zijn heel tevreden met onze badkamer.
FOTO VAN GEORGE EN GONDA VISSERS
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (13 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlkmaar , Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 303 64 00
cAlmere (20 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
dAmersfoort (4 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
eAmsterdam (19 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
fApeldoorn , Kanaal Zuid 72B, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 30 33 900
gBergen op Zoom (59 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
hBreda (12 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
iCapelle aan den IJssel (67 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
jCruquius (4 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
kDelft (21 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
lDen Haag (6 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
mDordrecht (outlet store) (13 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
nDrachten (35 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
oElst GLD (5 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
pGroningen (43 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
qHoogeveen (20 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
rLeeuwarden (14 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
sLeiderdorp (31 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
tMiddelburg (10 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
uNuenen (9 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
vOud-Beijerland (Hoeksche Waard) (12 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
wRoosendaal (43 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
xRotterdam (31 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
ySittard (1 ervaring), Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
zSliedrecht (22 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
a1Spijkenisse (43 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
b1Terneuzen (3 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
c1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
d1Utrecht (23 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
e1Veghel (8 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
f1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
g1Wijchen (16 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
h1Woerden (21 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
i1Zaandam (45 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
j1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
k1Zoetermeer (42 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
l1Zwolle (23 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.