Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl "Uitstekend" score uit 405 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.sanidump.nl | 33 vestigingen (heel nederland)
1 / 119
119 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 35 vestigingen in de Benelux de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen. Wij zijn al ruim 21 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 405 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren309 ervaringen
4 sterren62 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Per vestiging:
“Prima”
Door Albert Talsma op donderdag 29 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Op de 1e dag van de opening van Sani-Dump in Leeuwarden een complete badkamer en inrichting toiletruimte gekocht. We werden prima geholpen door Songul en Marten met prima adviezen en ruimte voor eigen inbreng! En niet te vergeten de scherpe prijzen! Toen wij de badkamer gingen halen in Drachten werd alles nagekeken en zij hebben prima geholpen met inladen. Nadat bleek dat de inbouw kraan beschadigt was werd binnen een paar dagen een nieuwe in Leeuwarden bezorgt. Ook bij vragen onzerzijds tijdens de installatie konden wij altijd bij hun terecht en deden zij er alles aan om deze te beantwoorden. Wij zijn dik tevreden over de service en bovenal over de klantgerichtheid van Songul en Marten en zullen Sani-Dump zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Superervaring”
Door Ruurd Klein Velderman op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben geholpen door Michel. Hij heeft op basis van de maten van onze badkamer een 3D ontwerp gemaakt als uitgangspunt en gaandeweg is deze aangepast naar onze wensen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en niet geprobeerd om allemaal dure spullen aan te smeren. Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Inmiddels is de badkamer geplaatst en het is echt super mooi geworden, mede uiteraard door de vakman die door Michel werd geadviseerd. Ik heb echt een superervaring met Sanidump en de door Michel geadviseerde Sergio als installateur.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Jacoline op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze badkamermeubels, wastafel, kranen, afvoeren en douchewand bij SaniDump aangeschaft. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid/service, kwaliteit en prijs. Onze vrienden hadden SaniDump aangeraden na goede ervaring, dus wij zijn vanuit België gekomen voor Hollandse service :) Zeker een aanrader, ook voor onze Belgische vrienden. Bedankt!
FOTO VAN JACOLINE
Badkamer met Hollandse service
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Michiel Koper op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Zijn zeer goed geholpen door Rogier met een mooie Badkamer en toiletten als eindresultaat! Goede service en meedenken met goede 3d simulatie! Geeft een goed beeld hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Ron Elzinga op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Drachten
Beste Sanidumper, Naar aanleiding van onze klacht over de spiegel van Detremmerie en de goede afhandeling daarvan, wil ik u bedanken voor de goede service en vriendelijke en zeer welwillende afhandeling daarvan. Het geeft me overduidelijk het gevoel dat we de zaken van onze douche bij de juiste zaak hadden aangeschaft. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals hartelijk dank daar voor. Vr. Gr. Ron Elzinga, Drachten
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service is van prima kwaliteit”
Door Rick van der Zaan op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Complete badkamer gekocht. Prima en prettig geadviseerd en geholpen door Marius. Probleempje met de wandtegels werd snel en correct opgelost. De naam "Dump" heeft alleen betrekking op de prijsstelling. De service is gewoon van prima kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“2x keer badkamer hier besteld”
Door Boonstra op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
De afgelopen 2 badkamer in een tijdbestek van 6 jaar bij Sani-dump gekocht. Beide keren zijn we keurig te woord gestaan en met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. We zijn goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Bij de badkamer in ons vorige huis bleek er een kleine kleurafwijking te zitten in de tegels mbt het bestelde. Dit is keurig opgelost door kosteloos de te weinig ( door ons) bestelde tegels te leveren. Al met al zou ik de volgende badkamer weer bij Sani-dump bestellen
FOTO VAN BOONSTRA
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Het resultaat mag er zijn”
Door Fam. de Bruin op maandag 22 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Op zoek naar de inrichting van 3 badkamers in onze nieuw te bouwen woning in Rhoon kwamen wij terecht in de vestiging van Sanidump in Bergen op Zoom. Om eerlijk te zijn leek het ons niet het bedrijf wat we zochten en waren we weer op weg naar de uitgang. Voor we echter zover waren werden we aangesproken door Marius, op een hele prettige manier heeft hij ons de manier van werken van Sanidump uitgelegd en bood aan voor ons een 3D tekening te maken. Na hier een paar dagen over na gedacht te hebben besloten we hier gebruik van te maken. In de ontwerpen zijn al onze wensen en het vakmanschap van Marius bij elkaar gekomen. Toen ook de prijs nog meeviel was de deal snel rond. In een later stadium zijn hier ook nog de toiletten en alle vloertegels bij gekomen. Ook de complete sanitaire inrichting in het huis van onze kinderen (naast ons) is door Sanidump verzorgd. Over de snelle services en de nazorg zijn we erg tevreden. Het resultaat mag er zijn. Marius, heel hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goed bevallen”
Door Marjolijn de Haan op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
We hebben nieuwe spullen voor de badkamer gekocht, badmeubel, tegels, douchedeur/bak, kasten, vloerverwarming, spiegelkast. Zeer goede kwaliteit. Met Erdal Demir hebben we zaken gedaan en dit hebben we als zeer prettig ervaren. Duidelijk en open over alle zaken, tekening gemaakt en meegedacht met de inrichting van de badkamer, super. Zeer flexibel over de veranderingen die we toch achteraf nog wilden. De aannemer, Leon Feijtel, die ons is aangeraden, is zeer goed bevallen. Keurig, schoon en binnen de planning aan het werk geweest, klasse werk afgeleverd. Ook nog terug geweest voor nacontrole, perfect. Dus een aanrader is Sanidump en aannemer Leon Feijtel.
FOTO VAN MARJOLIJN DE HAAN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles zeer goed opgepakt”
Door M. Joosen op maandag 14 aug 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
in 1 lading alle spullen voor een nieuwe badkamer en 2 toiletten gekocht. Een grote investering met héél veel artikelen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel en ook de after-sales is goed geregeld. Enkele artikelen waren wat later, maar zijn gewoon goed geleverd. Een fijne communicatie met Linda! Helaas waren er ook enkele manco's en 1 foutieve levering, maar zoals gezegd het waren ook wel heel veel artikelen. Ook dit is wel zeer goed opgepakt en opgelost!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Rolf op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Groningen
Prima concept: kundig advies van Maycel in de showroom en alles wordt in 3-D op scherm getoond zodat je meteen ziet hoe het uitpakt. Ze hebben geen voorraden en bezorgen niet, dus je zult wel zelf in Drachten alles op moeten halen.
Uiteindelijk een topbadkamer geworden en ook de aftersales is goed te noemen. Twee probleempjes (defecte badkraan en dempers spiegelkast) zijn snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden over kwaliteit en advies”
Door Sandra op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij Sanidump Capelle een badkamer en toilet laten ontwerpen en alle spullen (tegels, kranen, meubel, toilet etc) gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de geleverde goederen als het advies. Michel is met een voor mij onverwacht maar erg mooi ontwerp gekomen en heeft daarbij heel goed naar mijn wensen geluisterd en is juist helemaal niet bezig geweest om mij zo veel mogelijk te verkopen (zoals ik bij veel andere zaken heb ervaren). Erg prettig. Hij heeft ook alle tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en rustig alle opties te laten zien. Ik kan Sanidump aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door Raymond op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Erg goed geholpen door Marius (en Franklin). Denkt goed mee en komt met goede ideeën. Spullen netjes geleverd en er wordt alles aan gedaan om ook onze aanvullende wensen meteen te regelen. Top !!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zijn er super blij mee”
Door Eddy Philips op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Groningen
Opzoek naar een nieuwe badkamer voor ons huis in Groningen kwamen we uit bij uit bij een vestiging van Sanidump in Groningen. Na even in de winkel rond gekeken te hebben werden we vriendelijk aangesproken en kregen we een snelle rondleiding door de winkel om een beetje te zien wat de mogelijkheden waren. Nadat we lieten weten dat we op korte termijn bezig wilden gaan met onze badkamer werd ons een vrijblijvende afspraak aangeboden om met één van de verkopers een (gratis) ontwerp te maken met hun speciale 3D ontwerp software. Omdat we hier gelijk mooie tegels en sanitair vonden en alles ook goed aan voelde hebben we dit gedaan. Tijdens het ontwerpen onder het genot van een bakje koffie kregen we gelijk een goed beeld hoe de badkamer er ongeveer uit kwam te zien. Met onze eigen wensen en hier en daar advies van verkoper Peter kwamen we tot een heel mooi ontwerp. Van dit ontwerp kregen we later ook een link in een mail gestuurd, zodat we het thuis ook konden bekijken. Na het zien van de offerte hebben we gelijk de knoop doorgehakt, gezien we de prijs gunstig vonden. We kregen ook nog extra leverancier korting over alle producten. We hebben later nog wat kleine dingetjes laten aanpassen en overlegd, dit ging ook zonder problemen. Toen alles binnen was werden we netjes op de hoogte gesteld dat we de materialen op konden halen, dit moest bij het filiaal in Drachten. Dit scheelde ook weer transport kosten. De materialen zijn netjes en compleet aangekomen! De badkamer zit er inmiddels een tijdje in en we zijn er super blij mee!!
FOTO VAN EDDY PHILIPS
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel tevreden”
Door W. Filippo op maandag 18 sep 2017 '17 | vestiging Leiderdorp
Bij de aankoop van onze badkamerinrichting in 2015 zijn we heel vakkundig en prettig geholpen door Nain Sulaiman. Hij nam ruimschoots de tijd om met ons mee te denken en ons te adviseren. Na ruim een jaar kwamen we tot de conclusie dat het douchewater maar heel langzaam werd afgevoerd door de Solid douchegoot. Sanidump adviseerde een ander type douchegoot met sleuven. Deze was te bestellen, maar de medewerker bood een showroommodel aan tegen een zeer gereduceerde prijs. Onlangs bleek onze elektrische radiator defect, lekte vloeistof. Dankzij tussenkomst van Sanidump heeft de leverancier na slechts een week laten weten de radiator te vervangen voor een nieuw exemplaar. We zijn dus heel tevreden met de service van Sanidump.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed advies”
Door Scheper op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Heeft wel wat tijd in beslag genomen voor we een definitieve keuze hadden gemaakt. In eerste instantie zouden we voor een redelijk "standaard" badkamer gaan, echter na een bezoek in de showroom (Dordrecht - Sliedrecht) was de keuze snel gemaakt. Een industriele look is het geworden. Erg goed geadviseerd door Peter en Frans, waarvoor dank! Sealskin soho zwarte douchecabine, hothbath zwarte kranen in combinatie een blank eiken meubel maakt de badkamer voor ons een plaatje. Levering ruim op tijd en dat het kwaliteitsproducten zijn zie je al bij het uitpakken. Volgende project is beide toiletten renoveren, uiteraard met sanitair van Sanidump.
FOTO VAN SCHEPER
Industriele look
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Heel goed”
Door R & D Heyne Groningen op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Groningen
Uit de score boven kan alleen maar betekenen hoe goed de ervaring is die wij hebben gehad
Vriendelijk meedenkend en resoluut met het tegemoet komen tot ons! Wij hadden badkamer tegels gekocht, pech met breuk geen probleem gelijk gebeld voor 2 tegels en hebben een nieuw pak gekregen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Binnen 3 weken geregeld”
Door Schouten op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Wijchen
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen, met de vraag of ze iets voor ons konden betekenen, dat was uiteraard het geval mits alles op zeer korte termijn geleverd kon worden, lees eigelijk dezelfde week nog. Wij waren er op woensdagmiddag, na samen met het betreffende personeel de spullen uitgezocht te hebben en uiteraard een prachtige 3D tekening te hebben gemaakt zijn ze druk gaan bellen de de betreffende leveranciers, en ja wij hadden geluk wat bij Sanidump niet op voorraad was, was wel voorradig bij de leveranciers kortom wij hebben vrijdags de tegels kranen wc radiator opgehaald en een week later het bad en het wastafelmeubel. Kortom super goede service prima mee gedacht echt top . Wij hadden binnen 3 weken een prachtige badkamer. Sanidump Wijchen bedankt
FOTO VAN SCHOUTEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door Mohamed op zondag 8 jan 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Onlangs een douchecabine en een wastafel gekocht bij sanidump in Amsterdam in de villa arena. Vriendelijk personeel, gaf me de tijd en dat terwijl ik heel erg twijfelde. Na een beetje onderhandelen kreeg ik nog een leuke korting. Topzaak, kom ik zeker nog terug
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Sander Vente op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Nadat we vorig jaar de WC hebben verbouwd op de begane grond, was dit jaar de badkamer op de 1e etage aan de beurt. Voor de WC-verbouwing zijn we goed en fijn geholpen. Mooie pot en wc-bril, wandtegels en speciale tegels voor de wand achter het toilet. Helemaal super. Daarom zijn we voor de badkamer verbouwing weer bij Sani-Dump in Zoetemeer beland. Daar zijn we wederom goed geholpen; ditmaal door Raymon. Advies, inzicht en meedenken. Heel fijn om zo geholpen te worden. Alles netjes afgehandeld. Bijzonder ook bedankt voor het snelle regelen van een nieuwe keramische wastafel tegen showroomprijs. De 'eerste' was helaas gebroken geraakt. Kortom wij hebben goede ervaringen met de service, kennis en kwaliteit van Sani-Dump. We zijn nu door de verbouwingen heen, anders zouden we weer gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ervaring vier jaar geleden”
Door k van ommen op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
zeer slechte ervaring. veel spullen gekocht voor een grote verbouwing. gekocht in a-dam en opgehaald in drachten, alles tegelijk. toen we met de douche cabine aan de gang gingen bleek een doos te ontbreken! moeten 2 dozen zijn en we hadden er maar 1. Gebeld etc, kreeg tel te horen dat ik de doos wel weggemaakt of spullen kapot gemaakt zou hebben. kon uiteindelijk met bijbetaling een nieuwe doos met de missende zaken krijgen. service? laat me lachen, nooit weer sani.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aankoop nieuwe badkamer”
Door M. de Jonge op maandag 6 jun 2016 '16 | vestiging Groningen
Nieuwe badkamer gekocht. Heel vriendelijk personeel. Behulpzaam. Direct in de winkel een realistische 3D tekening gemaakt. Mooie spullen in verschillende prijsklasse. Scherpe offerte. Goedkoper hebben wij het niet gezien. De artikelen worden niet thuis bezorgd, maar in filiaal Drachten. Zelf een installateur zoeken, dit doet Sanidump niet. Wij hadden geluk dat de installateur het mee kon nemen. Zeker je geld waard om hier je nieuwe badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hebben er zin in”
Door Feiko Zinkhann op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Ik was in december bij Sanidump in Leeuwarden binnengelopen en was aangenaam verrast door een niet opdringerige maar vriendelijke Marten van der Land. Het was een dag na de opening van de winkel en ik kreeg koffie en ook nog een heerlijk stuk gebak. Ik werd prima geholpen en geadviseerd. Niets was hem teveel en dat kom je vandaag de dag niet meer zoveel tegen. In januari 2017 kreeg ik een keurig berichtje dat mijn bestelde produkten binnen waren. Deze heb ik opgehaald en alles was perfect. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevereden ben! Ik zal Sanidump in Leeuwarden zeker aan iedereen kunnen en willen aanbevelen! Hier ben je nog echt een klant en geen nummer! Een prettige winkel dus met een plezierige bediening van een leuk team die er duidelijk zin in hebben!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Rob en Hetty Vendel op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Wijchen
Wij zijn van A t/m Z in ons badkamer-project prima geholpen door Steven en zijn collega's. Hij dacht niet alleen mee, maar had ook eigen ideeën, met name in de ontwerpfase en inrichting van de badkamer. De grootte en kleurstelling van de tegels, de indeling, keuze van meubel en accessoires. De 3 D-projectie op groot scherm gaf ons een goed inzicht van de verhoudingen. De kwaliteit van de "gekochte spullen" is uitstekend en ook in relatie tot de prijs. Kortom, Sani-Dump Wijchen is een aanrader als je een nieuwe badkamer overweegt. Ze doen wat ze beloven.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam Rozema op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Groningen
Goede ervaring met aankoop compleet nieuwe badkamer plus toilet voor onze nieuwbouwhuis. Goede prijs kunnen afspreken. Wij betalen ongeveer 200 meer dan de goedkoopste internetaanbieder. Ben er ongeveer 3x geweest om te onderhandelen:). Totaalbedrag zat rond de €5500. Alles is van Villeroy en Boch en Grohe. Het is wel een nadeel dat ze niet bezorgen, maar dat neem ik voor lief dat ik naar Drachten moet gaan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima”
Door wim kemna op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Een badkamer gekocht en uitgezocht. Prima geholpen en snel geleverd allemaal
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“vriendelijk, klantgericht”
Door Dian op vrijdag 12 dec 2014 '14 | vestiging Roosendaal
Het afgelopen jaar zowel de badkamer als wc middels sanitair van Sanidump verbouwd. Bij beide bestelling was de service meer dan gewenst. Zonder problemen zijn twee belangrijke zaken aangepast en dit binnen een korte termijn. Het ophalen van de goederen in Dordrecht was geen problemen en de kleine bij bestellingen werden in Roosendaal geleverd. Klantgericht en geen verkooppraatjes, dit sprak ons aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Toilet”
Door klok op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij hebben gekozen voor een V&B subway 2.0 met een Grohe inbouwreservoir. Over de uitleg waren we zeer tevreden. We werden ook zeer vriendelijk geholpen en er was alle tijd voor vragen. Verder vonden we dat de winkel/showroom er keurig uitzag. Met mooie opstellingen van badkamers. Mochten we weer iets nodig zijn, dan zullen we zeker de zaak weer een bezoek brengen. Alles is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een aanrader”
Door Henk en Jeanine op maandag 19 mrt 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij zijn zeer tevreden na het uitzoeken van onze nieuwe badkamer bij Sanidump Zwolle. Door verschillende mensen geholpen, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De goederen werden allemaal op de afgesproken tijd geleverd en we kregen super service van Rudie, waarbij we kranen mochten omruilen en het verschil in geld netjes terug gestort kregen. Een aanrader!
FOTO VAN HENK EN JEANINE
Eindresultaat douche
+ Toon extra foto van Henk en Jeanine
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede manier geholpen”
Door R.C. Luyten op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Aalsmeer
Prima advies en hulp bij het uitzoeken in de winkel. Daarna goede aflevering. Een onderdeel was niet juist maar is prima opgelost. Na installatie nog wat aanvullingen nodig. Ook hierbij op een zeer goede manier geholpen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Dorothé op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Delft
Sani-Dump delft, top! Maken waar waarmee ze stunten, verkoper Arjan in Delft, zeer prettig, creatief oplossend meedenkend, alle rust, je hoeft niets direkt te beslissen, en ze komen hun woord na, wij kwamen met een offerte betreffende de tegels, elders goedkoper, geen gezeur, voor die prijs kregen wij ze ook. Als de afhandeling ook zo verloopt, 10+. Een aanrader, en verademing vergeleken met andere sanitairwinkels, eerlijk, geen poeha, meedenkend met en in het belang van de klant.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Ben van Hulsel op donderdag 26 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Vorig jaar Februari ben ik begonnen met de verbouwing van het toilet beneden, en de badkamer op de eerste verdieping. Het was een hele onderneming, en ik heb alles zelf gedaan. Behalve het plaatsen van de glazen douchewand en deur. Ik heb al mijn materialen bij Sanidump Bergen op Zoom gehaald, en ben daar zeer tevreden over. Ik heb het dan over de wand- en vloertegels, sanitair en benodigde meubels. Je wordt er heel vriendelijk geholpen, en als ik ergens vragen over had, kon ik bij hen terecht. Er werd echt met je mee gedacht. En ging er iets mis met de bestelling van de benodigde materialen, dan werd dat in no-time opgelost, naar behoren. Dat kan gewoon gebeuren met zo'n complex geheel. Ook de meeste accessoires hebben we bij hen besteld, omdat het zowiezo veel geld scheelt, met andere leveranciers. En dat is zeker geen onbelangrijke factor. Als iemand anders vraagt waar ik die mooie spullen vandaan heb, is het antwoord steevast : Sanidump Bergen op Zoom. Een echte aanrader.
FOTO VAN BEN VAN HULSEL
+ Toon extra foto van Ben van Hulsel
REACTIE VAN BEN VAN HULSEL
Het meubel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Van der Werf op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Drachten
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen. Er is alle tijd genomen om met ons een ontwerp te maken en de juiste keuzes te maken. Ook de keuze van materialen en sanitair was ruim. We hebben nu een mooie badkamer die aan alle verwachtingen voldoet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Pluim”
Door Michiel op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn in de vestiging in Bergen op Zoom erg goed geholpen bij de aankoop van onze badkamer. Er werd veel tijd genomen voor het ontwerp en het uitzoeken van de materialen.
Het nadien aanpassen van de order was ook erg makkelijk. Pluim voor de flexibiliteit en bereikbaarheid! Afspraak = afspraak, alles was op tijd beschikbaar.
FOTO VAN MICHIEL
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Warme douche”
Door H. van Buuren op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
De levering was niet compleet, wij hebben ervaren hoe perfect de mensen van Aftersales werken! Peter, Sylvia en Marcel bedankt, jullie verdienen de warme douche!!! (Die wij nu hebben)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vijf jaar terug een complete badkamer ...”
Door Gerard Barendregt op dinsdag 19 dec 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Vijf jaar terug een complete badkamer inrichting gekocht bij Sani-Dump in Sliedrecht. Alles naar volle tevredenheid geleverd in Dordrecht bij het afgifte punt.
Nu na vijf jaar begint de designradiator te druppelen. Na grondig onderzoek blijkt een blaasje in de lak waar het water doorkomt. Gebeld met Marcel van de service afdeling of dit te maken was en of ik anders precies dezelfde nog kon kopen, dit in verband met de bevestiging. Maar Marcel vroeg of ik een paar foto's kon maken en opsturen om met de leverancier te overleggen. Waarna ik binnen een week te horen kreeg dat er een nieuwe radiator voor me klaar stond en dat het ook nog onder de garantie viel. Marcel voor jou en de gehele firma Sani-Dump een dikke pluim. Mvg Gerard Barendregt. Uit Barendrecht.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gnieten van de douche”
Door C. Kerssens op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben meubels, douchecabine en tegels voor onze badkamer bij Sanidump gekocht. We zijn op een prettige en vakkundige manier geholpen door vriendelijke mensen. De materialen zien er prachtig uit en ondanks een probleem met de levering van de douchewand(buiten de schuld van Sanidump om) is alles naar tevredenheid opgelost, en wij genieten van onze vernieuwde douche.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“waardeloze after sales”
Door Jessica op woensdag 2 jan 2013 '13
Het bestellen van de keuken ging allemaal goed. Naast een rekenfout met de BTW korting hebben ze ons goed geholpen. We kregen advies over de keuzes en mogelijkheden voor onze badkamer. Bij het bestellen wisten we dat de wastafel kraan iets langer op zich zou laten wachten maar het inbouwdeel zou er binnen enkele dagen zijn. Levertijden zijn verre van nagekomen. Waardoor wij in problemen zijn gekomen met de gereedheid van de badkamer. We kwamen er snel achter dat de badkraan niet past bij het bad welke we ook bij sanidump hebben besteld. Zij wisten de situatie en gaven aan dat het zou kunnen, we hebben er specifiek naar gevraagd en aangegeven dat het bad onder een raam staat. Prima, dan ruilen we de kraan. Maar dat was niet mogelijk. Ondanks dat de kraan nog in zijn verpakking zat, nog niet was gebruikt ed. Na veel aandringen konden we de kraan terugsturen maar moesten we 150 euro retourkosten betalen. Daar blijven ze bij en geven vervolgens geen thuis. Het nummer is slecht te bereiken en soms enkele dagen helemaal niet. Prijs is niet eens scherper dan andere, geven laagste prijs garantie maar komen dit ook niet na.
kortom:
- kwaliteit is ok, want dat zijn gewoon merken.
- prijs is te duur in vergelijking met internet
- klantevriendelijkheid, service is bij het eerste bezoek top
- de levering is waardeloos, je moet het zelf ophalen en ze komen afspraken niet na
- klachten worden na veel zeuren gehoord maar ze doen er niets mee
- tip: koop het online, dan heb je nog betere service.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Zeer behulpzaam”
Door Ger op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Afgelopen maand prima geholpen door Sani -Dump Bergen op Zoom. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Zeer behulpzaam en vakkundig personeel. Dus een aanrader om daar je badkamer uit te zoeken,
FOTO VAN GER
Badkamer in stijl
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede uitleg gehad”
Door Gaby op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Zwolle
Goede uitleg door verschillende medewerkers. Probeerde ook mee te denken in oplossingen/mogelijkheden. Zou iedereen dit aanbevelen. Makkelijk en snel kontakt prima service.Marcel en medewerkers weten waar ze het over hebben en hebben nog hart voor het product wat ze verkopen.
FOTO VAN GABY
Douche
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Patrick Snijders op zondag 16 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Een complete badkamer besteld. Wij zijn goed geholpen vanaf het maken van een plan tot en met de levering. Meedenkend, deskundig, behulpzaam, niet opdringerig en vriendelijk. Persoonlijke benadering, veel artikelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door N.Heijmen op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Een buiten gewone behandeling gehad na 7 jaar en twee softclose zittingen weer een nieuwe zitting gekregen.Dit is een uiterst vriendelijke afhandeling. Al jaren te vreden over Sanidump.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede berichten bevestigd”
Door Philip Glas op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Drachten
Ik had van vrienden al goede berichten over Sanidump Drachten ontvangen maar we hebben het zelf nu ook mogen ervaren met onze douche-inkoop. De naam zou anders doen verwachten maar we hebben een super advies en service (en niet te vergeten: mooie materialen) gekregen voor een heel prettige prijs. Zonder de andere collega's tekort te willen doen ..... Frederik en Peter hebben ons telkens met emmers vol geduld te woord gestaan. Of het nu ging om technische adviezen, wijzigen van onze keuze of de uitlevering in delen. Volgend jaar pakken we wc aan maar we weten nu al waar we gaan inkopen!
FOTO VAN PHILIP GLAS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Warme douche”
Door Tegel op vrijdag 24 nov 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Na een oriëntatie ritje in Leeuwarden bij diverse zaken zijn we bij sani-dump geëindigd. Zeer goed geholpen! Jonge dame, had veel kijk erop. Ze wist alles goed te plaatsen, met kijk op de ruimtes. Hierdoor kwam er een prachtig 3dontwerp uit. Tegels werden vlot geleverd en zit nu in de afrond fase. Nu al zin om te douchen ... De prijs was helemaal top!! Er kwam een prijs uit rollen van ongeveer 1725 aan tegels (incl dealerkorting). Ze vroeg wat ik van ontwerp vond en de prijs. Ontwerp vonden we prachtig, prijs hadden we 1650 in gedachten. Ze ging naar de manager en liet ons een bedrag zien van 1560! Dus nog eens 90 eraf. Hartstikke fijn! Hele warme douche voor Sanidump Leeuwarden.
FOTO VAN TEGEL
Badkamer met tegels
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect geholpen”
Door Klos op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
We kwamen zonder idee voor een nieuwe badkamer binnen, we werden perfect geholpen, zonder poeha, met een mooie 3D tekening. We waren gelijk enthousiast en zijn super geadviseerd. We waren er in 1 keer uit voor een scherpe prijs. Alles volgens afspraak verlopen.
FOTO VAN KLOS
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super ervaring”
Door Jaap Bout op zaterdag 14 mei 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een super ervaring met de service van Sanidump Bergen op Zoom. Er was onvolkomenheid opgetreden aan een kastdeur van ons douchemeubel dit zes jaar na de garantieperiode. Geweldig voor ons opgelost door Sanidump dit samen met de fabrikant Pelipal van dit meubel. Die oplossing was niet niks en boven onze verwachting, gingen enkel informeren of deze deur van dit meubel nog te verkrijgen was en wat deze zou gaan kosten. Dit was mogelijk, enkel een afwijkende uitvoering. Sanidump nam het heft in handen en verzorgde voor ons nieuwe panelen voor de kast en voor de laden van ons badmeubel vanwege het de afwijkende uitvoering, dat allemaal zonder verdere kosten. Als dit geen aftersale service is dan weet ik het niet meer. Dat is wanneer je koopt bij een A sanitair zaak als Sanidump. Bedankt namens Jaap en Hanna Bout, Tholen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Compleet gekocht”
Door Thea overhand op donderdag 16 jul 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
wij hebben een complete badkamer hier gekocht, diverse keren mogen kijken en overdenken, geweldig aardig personeel, wat meedenkt, en zodoende zijn wij heel blij met de keus en indeling van onze nieuwe badkamer, bedankt sani dump, we hadden diverse zaken bezocht, maar jullie springen eruit.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“super slecht”
Door dimphy op donderdag 22 aug 2013 '13 | vestiging Veghel
Het enige wat bij Sanidump netjes is gegaan, is verkoper die ons heeft geholpen in vestiging Veghel, de rest, spullen van merk Mcbath, gewoon niet compleet en niet te monteren en dan krijgen wij, spullen ontbreken, antwoord Sanidump: ja, hebben lang op jullie in een nieuwbouw gelegen dus. Bad met vloerbadrand, drama. Ik weet niet waar ik moet beginnen, heb echt zoveel spijt dat ik daar iets besteld heb. Service is echt nul.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Blij verrast”
Door Wil Bode op maandag 31 jul 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Een zaak waar men je rustig rond laat kijken en niet pusht. Nemen alle tijd voor advies en een 3-D ontwerp. Prijzen zijn al gunstig en als je iets ergens anders nog goedkoper vind, dan passen zij zich aan. Bezorging heel fijn geregeld met een transporteur voor een leuke prijs. Ik had niet zo'n hoge verwachting maar ben blij verrast.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Familie Verbaten op zondag 27 aug 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Een beetje sceptisch vanwege de naam "Dump" zijn we binnengestapt en werden netjes te woord gestaan. Nadat we vertelde over onze verbouwing van de badkamer wou de verkoper ons uitdagen om een indeling te maken naar onze wensen. Via mooie 3D tekening en het continue sparren is er een prachtig resultaat ontstaan. Een prachtige badkamer waar we trots op zijn en heerlijk kunnen relaxen.
FOTO VAN FAMILIE VERBATEN
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Problemen”
Door Hans Boersma op donderdag 12 feb 2015 '15 | vestiging Zaandam
De laatste twee maanden flink wat problemen gehad met Sanidump Zaandam en Sanidump after-sales, waarbij er veel dingen beloofd zijn, maar niet nagekomen, laat staan opgelost: - Begin december wand- en vloer tegels besteld. Deze zouden er binnen minder dan een week er zijn, maar na een paar weken nog niet. er werd hier al verteld dat tegels (in gesloten verpakking) konden worden geretourneerd. - Eind december hebben we het nogmaals gechecked en begin januari zou alles er zijn. - Zondag 4-1 zijn we weer bij ze langs geweest en hier beloofden ze alles op te lossen. Excuses en we kregen extra korting op de volgende aankoop. De verkoper genaamd Jeroen, beloofde dat alles (d.w.z. de tegels van begin januari + alle nieuwe artikelen (douchecombinatie, badkamermeubel, spiegelkast en douchewand)) er die dinsdag (6-1) zou zijn in Aalsmeer waar het magazijn is. Teveel aan tegels konden zonder probleem worden geretourneerd (in gesloten verpakking). - Dinsdag, woensdag en donderdag is de betreffende verkoper niet te bereiken, en niemand weet wat hij beloofd heeft. - Een week later is hij er eindelijk weer met dezelfde excuses en zegt dat alles er snel is. Het belooft telefonisch een compensatie in accessoires als WC rol houders en andere kleine dingen die we nog nodig hebben. Hij weet zich alleen niks meer te "herinneren" van de verkoopafspraken die we hebben gemaakt die betreffende koopzondag. Wij weten 110% zeker dat we dit hebben afgesproken daar we de installateur (Prent B.V.) al hadden ingepland! - Door de vertraging van de te leveren artikelen is de installatie een week uitgesteld. Gelukkig was de installateur hier flexibel in. - Diezelfde week krijgen we een brief dat de douchewand pas in week 6 kan worden uitgeleverd! - Op het moment dat ik de tegels ophaalde in Aalsmeer werd me nogmaals beloofd dat teveel aan tegels kunnen worden geretourneerd. De wandtegels waren overigens van een ander merk (waarschijnlijk goedkoper!), maar aangezien we de tegelzetten een dag later al zouden ontvangen, hadden we hier dus dikke pech mee. - Contact gezocht met Zaandam en "after-sales" van Sanidump over de douchewand, omdat de douchewand niet gaat passen door bouwkundige wijzigingen. - we ontvangen een brief met hierin annuleringskosten voor de douchewand, aangezien ze het speciaal hadden "besteld". - Contact met "after-sales" gehad, en ze gingen een oplossing zoeken, maar we moeten nog steeds minimaal €200,- betalen! - Ik heb "after-sales"drie kansen gegeven alleen al de douchewand op te lossen, maar ze blinken uit in onvriendelijkheid en vindingrijkheid voor het vinden van een oplossing. - De vloertegels worden gelegd door de tegelzetten, wat blijkt, ze hebben andere V&B tegels (goedkopere!) meegegeven. Kortom: - snelle verkopers - leverings - en verkoopafspraken niet nagekomen - dingen wederom beloofd - verkeerde producten geleverd - compensaties niet geven - annuleringskosten voor voorraadartikelen in rekening brengen - after sales die niet aan service doet, maar aan handjeklap Ik raad iedereen aan niet met deze snelle jongens in zee te gaan! Ze komen afspraken niet na waardoor je in het begin goedkoper uit lijkt te zijn, maar achteraf komt de dikke rekening. Sanidump? Servicedump!
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Aanbevelen”
Door Fam. De Roos op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Snel geholpen, goede adviezen, betrouwbaar. We zijn blij met onze spullen die we daar voor onze badkamer hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Meer dan ik had verwacht”
Door R van den Broek op donderdag 20 feb 2014 '14 | vestiging Sliedrecht
Bij veel sanitair winkels geweest, en eigenlijk met een gedachte naar Sanidump gegaan dat we er niet zouden slagen. Uiteindelijk zijn we naar Sanidump in Sliedrecht gegaan omdat dit voor ons in de buurt was. We kwamen binnen en keken er eigenlijk van op. Wij dachten namelijk dat je een soort overjarige voorraad daar kon kopen. Dit bleek niet het geval. Ze hebben eigenlijk gewoon alles wat de andere sanitair zaken ook hadden. De verkoper heeft ons keurig voorgelicht over de producten (wij hebben echt geen verstand van sanitair) De verkoper leek mij iemand die wist waar die het over had. We hebben hier dus ook op vertrouwd. Ondertussen is begin januari onze badkamer geheel geplaatst en zijn er helemaal blij mee! Bedankt Sanidump wij zijn blij!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Helemaal naar wens”
Door Peter Tol op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Volendam
Op zoek naar een geschikte badkamer en toilet in de door ons zelf ontworpen woning zijn we bij verschillende aanbieders geweest. Tijdens ons bezoek aan Sanidump bij de vestiging in Volendam hadden we gelijk het goede gevoel. In eerste instantie kwamen wij puur voor de indeling van de badkamer zodat de aansluitpunten tijdens de bouw gelijk naar wens meegenomen konden worden. Hier zijn wij direct door vestigingsmanager Neal en zijn collega's uiterst behulpzaam geholpen en geadviseerd. Wat ons direct opviel was dat er tijdens deze oriënterende fase absoluut geen sprake was van opdringende verkooptechnieken, op uitermate prettige wijze werden wij geadviseerd m.b.t. tot de grootte en kleurstelling van de tegels, de indeling, keuze van meubel en accessoires. Vervolgens heeft Neal aan de hand onze gesprekken vakkundig een 3D tekening samengesteld waarbij onze ideeën perfect zijn weergeven. Alle artikelen zijn door Sanidump Volendam netjes en volgens afspraak geleverd. De badkamer en toilet zijn ondertussen geplaatst en we zijn uitermate tevreden over het resultaat! Het is helemaal naar onze wens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door H.G. Leertouwer op maandag 8 jun 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een badmeubel gekocht, douchedeuren, kranen, toiletpot, wand- en vloertegels, verwarmingselementen, een grote spiegel en verlichting. Wij kregen uitstekend advies bij de keuze van materialen en ook hulp om binnen het afgesproken budget rond te komen. Er werden tips gegeven voor de uitvoering van werkzaamheden. De aflevering van wat besteld was getuigde van klasse. Ook de service achteraf was zonder meer goed. Inhoudelijk werden we uitstekend geïnformeerd en ook uiterst vriendelijk geholpen.
FOTO VAN H.G. LEERTOUWER
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijn en flexibel”
Door de Graaff op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben hebben behalve de tegels alle materialen bij de Sanidump in Capelle aan den ijssel gekocht. in de nieuwe showroom op de Hoofdweg is veel te zien. In de winkel maken ze een handige 3D tekening die je achteraf per mail kan ontvangen, daardoor kwamen wij tot nieuwe inzichten:-). Na een een weekje te hebben nagedacht zijn wij overgegaan tot de aankoop van materialen: Douche, douchebak, bad, badkamermeubel, wasbak + Spiegel. Jammer genoeg werd alleen de wasbak verkeerd geleverd en deze moest opnieuw besteld worden. toen we qua tijdsbestek krap kwamen te zitten heb ik gevraagd of we de verkeerd geleverde wasbak konden omruilen tegen het showroommodel welke we besteld hadden. Dit was geen enkel probleem waardoor de badkamer uiteindelijk volgens de planning is opgeleverd. een fijne en flexibele service dus! Top en bedankt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Onwijs goed geholpen”
Door Jamie op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
2x onwijs goed geholpen door Remon. Vorig jaar onze badkamer volledig gekocht bij Sanidump Spijkenisse en door de zeer goede service ook mijn moeder meegenomen naar de Sanidump. Vandaag is haar badkamer volledig opgeleverd en ook zij is zeer tevreden. Super dus!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Paul op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Ruim 2 jaar geleden heb ik een volledige badkamer gekocht bij Sanidump Bergen op Zoom. Het chroom op de deurknop van de douchecabine was helaas gaan bladderen. Een belletje en 2 dagen later nieuwe deurknop binnen. Goede service en supersnel!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Douchewand”
Door englander op vrijdag 20 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
door de doortastende werknemer kon de douchewand bij ons op de 8e verdieping worden bezorgd, terwijl de bezorgdienst weigerde de bestelling boven te brengen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zorgen uit handen”
Door Jongbloed op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Hoogeveen
De oriëntatie voor een badkamer hadden we via internet gedaan en Sani-dump Hoogeveen was de eerste winkel waar we alleen heen gingen om te kijken. Ik zie altijd op tegen zulke aankopen, omdat ik moeite heb met de vaak opdringerige manier waarop je in winkels geholpen wordt. Met dit gevoel stapte we ook hier binnen. Dat gevoel werd weggenomen door een gastvrij ontvangst waarbij we alle ruimte kregen om zelf rond te kijken. Patrick regelde koffie en bleef op afstand om ons de ruimte te geven, maar wel onze vragen te kunnen beantwoorden. Hij voelde dat goed aan. Hij dacht goed met ons mee en kwam met waardevolle suggesties. Patrick had duidelijk veel kennis en ervaring in deze branche en kon flexibel met ons meedenken. Dit alles in een fijne, ontspannen sfeer. Hij heeft ook een 3d tekening voor ons gemaakt. We waren niet voornemens om de badkamer daar te kopen, maar door de ruime keuze, een prima prijs en een hele fijne verkoper zijn we toch tot een koop gekomen.

Aanvulling ontvangen 18 januari 2018: Ik heb inmiddels de spullen goed ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de levering. Marcel is heel flexibel omgegaan met onze wensen omtrent de levering. Dat heeft ons veel zorgen uit handen gehaald. Ik scoor de service van sanidump met 5 sterren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topervaring”
Door R. Medenblik op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Veel vakkennis, kennis van producten en verstand van inrichten zonder overdreven verkooppraatjes. Mocht een vraag niet beantwoord kunnen worden dan werd het antwoord direct opgezocht. Altijd kregen wij spoedig het juiste advies. Ook het aflevercentrum, het inmeten en de montage van de douchewand verliepen vlekkeloos en werd uitgevoerd door plezierige mensen. Echt een plezier om onze badkamer op deze wijze opgeknapt te hebben!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect”
Door Peter van Lent op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nog nooit zo snel en vakkundig geholpen door echte experts, ze begrepen exact wat we wilde hebben. De prijs en service is ook perfect. Het is dat we geen trofee uit reiken :) anders hadden ze hem zeker gekregen!
FOTO VAN PETER VAN LENT
Badkamer inrichting
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitzonderlijke service”
Door Daniel uijtdewillegen op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Betr: JP & Rogier, (team Roosendaal). Normaal stuur ik geen reviews maar.... Ik wilde toch heel even stil staan bij de uitzonderlijke service die wij door de persoonlijke aandacht van JP & rogier hebben mogen ervaren. We kwamen afgelopen zomer bij hen binnen en er werd direct alle tijd voor ons genomen. Op dat moment nog niet wetende dat we uiteindelijk een badkamer bij sanidump zouden gaan bestellen. 3 afspraken en 4 tekeningen verder hadden we dan eindelijk de juiste indeling en konden we op zoek naar de inrichting. Toen uiteindelijk alles bij elkaar gezocht was kwam JP zoals beloofd direct met een scherpe offerte. Na een bakje koffie en wat geschuif hadden we dan ook de badkamer naar onze wens bij hen besteld...incl badkamer radio :). Toen was het December en werden alle spullen geleverd....Alles behalve 3 pakken tegels...Die hadden het niet gered tot Oud Gastel. Na twee weken spanning, inzet en meedenken vanuit jullie kwamen jullie met een goede oplossing! Nou wat kan er dan nog mis gaan...Toen we bijna klaar waren met de badkamer kwamen we erachter dat het bad (niet door sanidump geleverd) een verkeerde sifon had...Als je dan denkt dat Sanidump niet helpt dan heb je het mis..Binnen een uur teruggebeld met de oplossing.. Kortom. Zoals op de foto te zien, het geweldige resultaat van service, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid van Sanidump Roosendaal.

@ Jp & rogier; Jullie verkopen een product dat verder gaat dan een badkamer. Daar mogen jullie trots op zijn. Nogmaals hartelijk dank en zeker tot horens!
Daniel
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door menze stiksma op vrijdag 29 jul 2016 '16 | vestiging Drachten
wij hebben onze nieuwe w.c. en badkamer + badmeubel en alle andere zaken zoals kraan en douchekop gekocht. onze ervaring is zeer goed. wij zijn zeer korrekt en deskundig geholpen.
wij zullen het zeer zeker aanraden.
REACTIE VAN SANIDUMP
Hartelijk dank voor uw reactie dat onze deskundigheid zo gewaardeerd wordt! Veel succes met uw sanitair en graag tot ziens in onze showrooms! SaniDump
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door Hans Dahlkamp op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Super advies, ze nemen de tijd voor maatwerk advies. Service is prima. Twee beschadigde artikelen (vanaf fabriek) zijn per direct vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Michael op woensdag 11 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
Super goed behandeld door het personeel van Sani dump Zaandam. Een aanrader om om je badkamer daar te halen! Personeel denkt met je mee In alle situaties.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door jack lafeber op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Zwolle
Deden niet moeilijk mijn vrouw kwam nog al op andere ideeen. In zwolle geenn probleem. Verkoper marcel bleef vriendelijk en deed zijn best. Toilet spiegel douchdeur geen probleem. Een aanrader. Alle tijd oor je goede cappachino.
FOTO VAN JACK LAFEBER
Zeer tevreden met Sanidump
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Joost de Wijs op dinsdag 17 okt 2017 '17 | vestiging Groningen
Goede ervaring met Sanidump. We zijn meerdere malen op bezoek geweest en waren zeer tevreden over de service. Verder het meedenken en de wens vertalen in een 3-d tekening. Tijdens de verbouwing hadden we nog een pak tegels nodig met spoed. Hierin heeft Michel ons ook weer goed geholpen. Wat mij ook aanspreekt is dat de verkopers niet in pakken lopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Probleem goed opgelost”
Door J.A. van Alderen op woensdag 5 aug 2015 '15 | vestiging Breda
Wij hadden problemen met onze douchekraan ,we konden hem niet meer regelen en kregen alleen nog heel heet water. We hadden hem al verschillende keren uitgekookt en schoongemaakt,niets hielp.Ten einde raad gingen we terug naar Sanidump en die hebben het voor ons opgelost.daarvoor krijgen zij van ons een dikke 10.We zullen Sanidump dan ook bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“uitermate klantonvriendelijk”
Door Guus op zaterdag 31 aug 2013 '13 | vestiging Veghel
Betreft Sanidump VEGHEL: Op ons verzoek voor 2 badkamermeubelen een offerte te maken werd een vage offerte gemaakt ( véel gepraat zonder inhoud) waarin we nog een eindkorting zouden krijgen. Deze eindkorting werd pas medegedeeld aan ons nadat we voor een bepaald model gekozen hadden.
Dus geen duidelijke offerte met een duidelijke eindprijs. We zijn uit onvrede opgestapt, nog nooit ergens zo onbeleefd behandelt. Hier is de klant zeker GEEN koning .
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Bijzonder slechte communicatie”
Door Pierre op dinsdag 12 aug 2014 '14 | vestiging Wijchen
Verkoopgesprek als erg prettig ervaren; hierbij meerdere malen duidelijk aangegeven dat >5000euro sanitair met een harde leverdatum dient te worden geleverd. Deze afspraak werd jammer genoeg niet nagekomen met een deel wat 6! weken later gepland staat geleverd te worden. De communicatie en de reactietijd hieromheen zijn droevig en men komt pas in actie als je het via de formele weg doet. De eerste levering moet nog plaats vinden dus dat wordt ook nog afwachten......
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Netjes”
Door Henry op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
Netjes en deskundig geholpen door Marcel. Enkele problemen heel netjes opgelost, zijn dan ook super tevreden met resultaat.
FOTO VAN HENRY
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Soepe”
Door C.Langstraat op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
uitstekende assistentie en voorlichting bij de keuze, mooie 3D compilatie. Verder goed georganiseerde uitlevering via uitgavecentrum Dordrecht. Ook tijdens de bouw volledige en soepele medewerking bij ontstane onverwachte aanpassingen, met op het einde een mooi duurzaam product bestaande uit eerste klas materialen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Sanitair en tegels”
Door Versteegt op dinsdag 14 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben sanitair en tegels voor onze badkamers besteld bij Sani-Dump. Bij het uitzoeken zijn we goed geholpen. Toen onze installateur onverwachts eerder kon beginnen, heeft Sani-Dump zeer goed geholpen om alle spullen eerder geleverd te krijgen. Super!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bijzonder goed geholpen”
Door Dick Boersema op woensdag 20 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Zowel tijdens aanschaf artikelen als tijdens het noodgedwongen retourneren van een aantal artikelen bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen door Maycel en Nick en met een betaalbaar alternatief voor de geretourneerde artikelen weer het pand verlaten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Eric op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Heel goed en snel geholpen. Kwamen binnen om te kijken voor kranen en liepen buiten met 2 badkamers. Natuurlijk waren we al enigszins voorbereid maar we werden goed geadviseerd over de mogelijkheden en al snel werden de juiste combinaties van sanitair, meubels en de kranen gemaakt. Ook de prijs werd in de goede richting afgerond ! De aankoop is geleverd en dat is prima verlopen. Bij het uitpakken thuis werd wel een defect geconstateerd (1 onderdeel verkeerd geleverd en 1 onderdeel beschadigd) maar dit is onmiddelijk recht gezet.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Levering correct en op tijd”
Door Dick Lenting op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Groningen
Prima geholpen in de winkel. Achteraf aanpassen van de order was geen probleem en alles zoals besteld keurig en op tijd geleverd. Ook adressen van installateurs ontvangen. In zee gegaan met VDV Montage uit Appelscha en ook hier is een pluim zeker op zijn plaatst.
FOTO VAN DICK LENTING
Douche met glazen wand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Hennie Raming op woensdag 29 apr 2015 '15 | vestiging Breda
Heb alles voor een nieuwe badkamer gekocht. Een inloopdouche, met glazen wand,douche, wc, wastafel tegels etc. Heel goed, deskundig, vriendelijk en geduldig geholpen. Ik ben heel enthousiast, ook nog over de prijzen. Doen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top service”
Door Maria op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Rotterdam
Ik ben in de laatste paar jaar een aantal keer verhuisd en dit was de derde keer dat ik daarom op zoek ging naar een nieuwe badkamer. Mijn eerste twee badkamers had ik naar volle tevredenheid gekocht bij sanidump Rotterdam waar ik geholpen werd door Steven. Deze keer was de nieuwe woning wat verder weg en eigenwijs als ik ben ging ik in de buurt bij andere zaken kijken. De ongelooflijke klantonvriendelijkheid en slechte service hebben me linea recta terug in de armen van Sanidump Rotterdam gejaagd. Ook bij de derde badkamer kan ik niet anders zeggen dan dat er een top service verleend wordt, goed advies en dat tegen een prettig prijsje. Dat mag ook wel want het ging om een complete badkamer met kranen. Mocht ik nog een keer verhuizen dan bespaar ik mezelf de moeite en ga ik meteen weer naar ze terug.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Rekening met ons budget gehouden”
Door Mike op maandag 16 jan 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen. We konden rustig een kijkje nemen in de showroom alvorens wij verder werden aangesproken. Na een korte rondblik werden wij geholpen. Hiermee werd rekening gehouden met wat de mogelijkheden zijn binnen ons gewenste budget. Al snel kwamen bij bij een mooie oplossing. Nadat we eerst nog bij de concurrenten hadden gekeken zijn wij diezelfde avond weer teruggegaan naar de vestiging. Omdat de vestiging in Leeuwarden net een paar dagen geopend was konden wij profiteren van een zeer scherpe prijs. Als verbeterpunt zou ik noemen dat er een mogelijkheid komt waarbij je de levering bij de vestiging zelf kunt afhalen.
FOTO VAN MIKE
Douche
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Met raad en daad bijgestaan”
Door P. de Bakker op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Rotterdam
We hebben een complete badkamer en een toilet inrichting gekocht. We werden geholpen door Yoni. Hij stond ons met raad en daad bij. Een goede inlevende persoon.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“goed geholpen maar matige montage”
Door rinus op woensdag 3 jun 2015 '15 | vestiging Nuenen
wij zijn bij aankoop van komplete badkamer,en toilet goed geholpen,maar de aannemer die het monteerde was een eigenwijs ventje .wilde zelf bepalen waar wastafel moest komen??? en de kleur van de afwerk kit was ook zijn idee. bij montage van inloopdouce braken de rvs schroeven spontaan af.na mijn opmerking ,van waarom doe je niet wat vet aan de schroeven,keek hij me aan of hij water zag branden. ik heb zelf 15 jaar in montage gewerkt dus weet er wel wat van. deze aannemer niet meer in mijn badkamer.

naschrift ontvangen op 22 januari 2016: wij hebben hier een badkamer gekocht (helemaal kompleet) na enige tijd werkte de zelfsluitende closetzitting niet meer. na dit gemeld te hebben geen reactie.na enkele weken postbode aan de deur? met closetzitting?
vreemde afhandeling
REACTIE VAN SUZANA
Is die aannemer DBINTEC installatie?
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Volledig ingerichte badkamer”
Door Fam Brul op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een volledige inrichting voor de badkamer bij jullie aangeschaft en zijn zeer goed geholpen. Altijd vriendelijk en correct, goed advies en uiterst klantvriendelijk ! Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankje”
Door R en R te Hoofddorp op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben hier voor de tweede keer onze badkamer gekocht. Wij zijn wederom geholpen door Nils en zijn tot in de puntjes geadviseerd. Ook de levering was top en compleet. Nils bedankt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door Willem Hazenberg op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
ik ben super geholpen door medewerker Carlo in Zaandam, Heeft ons keurig geholpen met de samenstelling van onze badkamer en toilet( oude engelse stijl) belde keurig dag later op dat we nog vergeten waren de aansluiting voor cv erbij te bestellen. Niets ander dan lof.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Annelies op dinsdag 14 jul 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Onwijs goed geholpen bij Sanidump. Er werd meegedacht en ook dingen die ik niet in de winkel zag, maar wel op internet, kon zo besteld worden. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Later bleek dat ik toch een ander reservoir nodig had, en dit kon zo omgewisseld worden. Het prijsverschil kreeg ik zelfs nog terug.
FOTO VAN ANNELIES
REACTIE VAN LIANNE
zijn de tegels ook van sanidump? en hoe bevallen de produkten tot nu toe? groet, lianne
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Hamers op donderdag 16 jul 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een complete badkamer bij Sanidump gekocht. Wij zijn zeer tevreden. We hebben goed advies gehad en zijn keurig geholpen. Toen we 2 weken voor de levering nog een andere maat vd douchecabine wilde was dat geen probleem. Alles was keurig op tijd geleverd. Zelfs na levering konden we nog spullen ruilen of teruggeven. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Jeroen op zondag 4 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Goed geholpen bij Sanidump Zoetermeer door Erdal. Hij nam de tijd voor ons en heeft goed geadviseerd en meegedacht over de inrichting van onze badkamer. Ook toen er naderhand nog een fontein geruild moest worden voor een andere werden we goed door hem geholpen. Het is dat we nu voorzien van een mooie badkamer en voorlopig dus niet een nieuwe hoeven kopen maar ander kwamen we wat ons betreft hier weer terug.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Supertevreden”
Door J van Haperen op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Vorige jaar de douche veranderd spullen bij Sanidump in Roosendaal gekocht. Werd daar vriendelijk en goed geholpen door het personeel. Goede service en goede producten voor douche en badkamer. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe douche.
FOTO VAN J VAN HAPEREN
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Y. Dijkstra op zaterdag 26 nov 2016 '16 | vestiging Drachten
Heel goede ervaring met advies, keuze en aankoop van materialen t.b.v. renovatie badkamer en toilet, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleszins redelijke prijzen. Prima service,advies, afwikkeling en mogelijkheden tot overleg met in ons geval dhr. M. van der Land
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle pluspunten en geen minpunten”
Door Marcel op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
SaniDump: Na diverse sanitair winkels in Groningen bezocht te hebben ben ik uitgekomen bij SaniDump. Wat een verademing! Er is ruim de tijd om verschillende sanitair opstellingen door te nemen. Niet de verkoop staat voorop maar een tevreden klant! Waar andere winkels reeds met het orderblok klaar zitten, werkt SaniDump vanuit de opstelling dat er iets moois moet worden geleverd. Iets waar je als klant tot in lengte van jaren tevreden over bent! Dit voel je in alles!

Pluspunten:
- Gedegen advies en productkennis aanwezig!
- Top sanitair merken
- Ruime keus uit kranen
- Zeer gunstige prijzen! (Dit heeft mijn veel geld bespaard!)

Minpunten
- Geen

VDV Montage . Bij SaniDump heb ik aangegeven dat ik zeer kritisch ben op de netheid van het installatie werk! Door SaniDump is René van de Veen (VDV Montage) aangeraden als installateur! Wat een vakman! René en Dave werken rustig, secuur en zeer netjes! Maatvoering, tegelplan, alles klopt en is netjes uitgevoerd. Met René is alles goed te overleggen, hij geeft goed advies. Belangrijk: René komt z'n afspraken na en communiceert proactief!

Pluspunten
- Als je wil dat alles super strak geïnstalleerd wordt: VDV Montage!

Minpunten
- Geen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A.H. Slabbekoorn op vrijdag 20 feb 2015 '15 | vestiging Roosendaal
Omdat we dit jaar onze badkamer en toilet beneden willen verbouwen, ben ik bij diverse sanitairwinkels langsgeweest.
Naar mijn mening kan ik redelijk inschatten wat er te koop is. Dat betekent prijs/kwaliteit. Wat betreft de naam Sanidump doet dit te weinig eer aan hetgeen wat er te bieden is bij dit bedrijf.

De locatie is Sanidump te Roosendaal. Het is 1e kwaliteit wat er geleverd wordt. We werden van begin af aan hartelijk ontvangen. En er werd ruimschoots de tijd genomen en meegedacht om een zo goed en functioneel mogelijke badkamer te ontwikkelen. Dit werd ondersteund door 3D aanzichten in te voeren, waardoor je een zeer objectief inzicht kreeg. Ook ben ik tussendoor langsgeweest om nog wijzigingen door te voeren. Dit was allemaal niets teveel.

Dus kan ik niet anders zeggen ZEER TEVREDEN te zijn over het gehele plaatje.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door K.Jelissen op zondag 14 aug 2016 '16 | vestiging Wijchen
Voor de renovatie van ons toilet kwamen we bij Sanidump in Wijchen terecht .We werden daar zeer goed geholpen door Steven en hij gaf ons ook goed advies. voor de renovatie adviseerde hij ons om de werkzaamheden uit te laten voeren door afbouwbedrijf Bartels,die de werkzaamheden tot volle tevredenheid uitvoerde
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Annulering zonder problemen”
Door vethaak op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hadden diverse badkamer spullen besteld maar door omstandigheden hebben we moeten annuleren dit kon zonder problemen dank hiervoor voor sanidump sjappoo .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg blij mee”
Door Fam. Verbogt Roosendaal op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Bij sanidump Roosendaal uitstekend geholpen door Rogier! Een jaar voor aankoop al een badkamer opzet laten maken, zonder verplichtingen. Dit geeft vertrouwen.. Wat gelukkig niet onterecht bleek. Rogier neemt alle tijd, luistert goed naar je wensen en komt dan ook met goede adviezen. Prima service tijdens en ook na de realisatie van de badkamer! De badkamer is prachtig geworden. Kortom erg blij mee! Dank je Rogier van Sanidump!
FOTO VAN FAM. VERBOGT ROOSENDAAL
Badkamer met dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Mark Zegers op vrijdag 22 apr 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
In Spijkenisse zijn we super goed geholpen. Keurige ontvangst en goede adviezen. Tevens ook prima in Dordrecht bij het afhalen van de spullen! Later toen we tegels tekort kwamen ook nog eens zeer goede service gehad.Tegels werden zelf afgeleverd. Zeer zeker aan te raden, hebben veel keus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Supertevreden”
Door Thao Chau-Nguyen op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Volendam
Alweer anderhalf jaar geleden een badkamer bij sanidump Volendam aangeschaft en wij zijn nog steeds supertevreden. Het was onze eerste badkamerverbouwing, er werd goed met ons meegedacht, naar ons gevoel eerlijk advies gegeven. Duidelijke afspraken gemaakt, de levering werd op tijd geleverd op een paar dingetjes na die later geinstalleerd konden worden. En daarom hebben wij in onze kring ook anderen doorverwezen naar sanidump Volendam. Laatst weer langs geweest met mijn moeder en die heeft hier ook een badkamer besteld, deze zal nog geleverd worden, maar ook nu zijn wij weer geduldig en vriendelijk geholpen. Kort samengevat 'helemaal top!'.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Jos van Vlimmeren op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kwamen naar Sanidump Bergen op Zoom met de insteek om even rond te kijken en ideeen op te doen, zoals we ook al bij anderen hadden gedaan. We raakten in gesprek met bedrijfsleider Marius die uitgebreid de tijd voor ons nam, de juiste vragen stelde en als antwoord de juiste dingen liet zien. Het eindresultaat was dat we naar huis gingen met een compleet uitgewerkte offerte voor alle spullen die we nodig hadden tegen een bijzonder scherpe prijs. Levering na accordering van offerte gebeurde vervolgens keurig volgens afspraak in een korte tijd. Inmiddels is alles gemonteerd en het eindresultaat is precies wat we voor ogen hadden. Badkamers aanbieden kan iedereen, de kunst is te luisteren naar je klanten, ze een goed gevoel te geven en dat goede gevoel ook waar te maken. Marius kan dat. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vernieuwing badkamer”
Door C. van Wezel op donderdag 17 mrt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben eind 2015 de badkamer vernieuwd en zijn op uitstekende wijze geadviseerd door Arno Verkijk. Na wat andere badkamer zaken te hebben bezocht zijn we bij Sanidump terecht gekomen waar we op zeer prettige wijze zijn geholpen. Arno heeft vooral met ons meegedacht en niets opgedrongen, het resultaat mag er zijn. Wij raden kennissen aan om naar Sanidump te gaan als de badkamer verbouwd moet worden op basis van onze goede ervaringen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Steken met kop en schouders erbovenuit”
Door Georgina Hesterman op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Breda
Heb vorig jaar een huis gekocht waar toch e.e.a. aangedaan moest worden dus vele verschillende bedrijven in de hand genomen. Een bedrijf stak qua levering,aandacht etc met kop en schouders boven uit en dat is SANIDUMP BREDA. 1e contact was meteen al heel vertrouwd, denken goed met je, nemen alle tijd voor je en heb wel 100 vragen aan hun gesteld of weer iets gewijzigd, niets was hun te veel. Bestelling is goed verlopen, betaling ook zonder problemen, wijzingen die ik alsnog in bracht kostte geen moeite, nee helemaal top. Klant is koning zegt men nou daar weet Sanidump Breda wel echt een voorbeeld in te nemen en dat is bij andere bedrijven wel anders heb ik tijdens mijn verbouwing gemerkt. Ook mijn grote complimenten voor medewerker Arno. Bij hem ben je zeker in goede handen. Mijn advies schaf je badkamer aan bij Sanidump Breda en je weet dat je van een goed adres verzekerd bent...
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (5 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (10 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort , Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (14 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (46 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (9 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (50 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius , Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (13 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (2 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (7 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (13 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mGroningen (28 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
nHoogeveen (4 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
oLeeuwarden (8 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
pLeiderdorp (9 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
qMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
rNuenen (2 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
sRoelofarendsveen (2 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
tRoosendaal (30 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
uRotterdam (19 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
vSliedrecht (19 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
wSpijkenisse (18 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
xTerneuzen , Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
yTilburg , Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
zUtrecht (13 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
a1Veghel (4 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
b1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
c1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
d1Zaandam (31 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
e1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
f1Zoetermeer (9 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
g1Zwolle (8 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.