Feedback
9,3

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 802 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren606 ervaringen
4 sterren123 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster28 ervaringen

Per vestiging:
“Sani Elst Go For It”
Door Tom Mom op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Elst GLD
Afgelopen Zomer wat losse onderdelen voor een nieuwe Grohe kraan moeten bijkopen. Sani Dump Elst was voor ons het dichtste bij. Prima geholpen en een snelle levertijd van de bestelde materialen. De afrekening was een afschrikkertje, de materialen bleken erg duur te zijn. Omdat we graag de nieuwe inbouwkraan wilden afmaken deze toch maar gekocht. De prijs was erg pittig vonden wij. Na wat bezwaar gemaakt te hebben in Elst, het bleek nl dat de materialen meer dan de helft goedkoper waren elders, wat heen en weer gekibbel, is toch deze kwestie erg sportief afgehandeld door Sani Elst.Olav dank voor de goede afwikkeling en zorgen. Sani Elst Go For It!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door A. Sprong op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Rotterdam
Na aanschaf en aflevering bleek toilet en frame later te worden geleverd. Dit kon niet vanwege de tegelzetter wachten. Artikelen zijn uit voorraad van de winkel geleverd. Later bleek het douchescherm niet te passen. Na goed overleg zijn ze terug genomen door de vestiging en ons aanschafgeld aan ons terug gestort. Wij zijn uitermate tevreden over hoe alles is afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat gehad”
Door Vincent op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Terneuzen
Perfecte service van een zeer kundig team. Er wordt alle tijd voor je genomen en niets is teveel. Monique heeft een prachtig ontwerp gemaakt. Zij is heel deskundig en denkt mee met het ontwerp en materialen. De winkel heeft een uitgebreide keuze. Bij aflevering waren er wat issues , niet te wijten aan het team, maar Annemarie en Peter hebben dit direct opgepakt en geregeld dat alles in orde is gekomen. Het resultaat is een prachtige badkamer. Kwaliteit met betaalbare prijzen. Alles was super, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe badkamer”
Door Willem en Suzan Harinck op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer gekocht. Hierbij zijn wij vooraf heel goed geholpen en de service is super. Niets moet overhaast. Met een bakje koffie erbij wordt alle tijd voor je genomen en alles doorgesproken. Maar zijn super blij met onze badkamer.
FOTO VAN WILLEM EN SUZAN HARINCK
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elke van de Ven op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg klantvriendelijk, oplossingsgericht en snelle dienstverlening. Aanrader!
FOTO VAN ELKE VAN DE VEN
Reactie of foto toevoegen
“Vochtvlekken op radiator”
Door Rogier op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Zaltbommel
We kochten een elektrische verwarming bij dit bedrijf voor in de badkamer. Hier kwamen na enkele weken al vocht vlekken op te staan die helaas niet verdwenen... Eerst zat er geen garantie op omdat het een aanbieding was (juridisch niet waar), toen hadden we verkeerde schoonmaak middelen gebruikt (niet gedaan) en daarna kwam het door invloeden van buitenaf.. De medwerker René wist trouwens al deze oorzaken achter zijn computer te beoordelen en heeft de verwarming nooit op locatie bekeken dag was niet nodig... Gezien de andere reviews is dit de manier van werken bij deze firma.. garantie doen ze niet aan.. service trouwens ook niet..
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door D.Rokers op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Wij zijn goed geholpen in de winkel zelf, maar toch een puntje van jammer. En zeker eentje die ons doet zal doen beslissen, als dit de normale gang van zaken is in alle vestigingen, of we hier nog eens een bestelling doen.
Na in de winkel de juiste spullen te hebben aangeschaft, afspraken hebben gemaakt (ook over bezorging) en een aanbetaling hebben gedaan zijn wij ervan uit gegaan dat het restant voldaan zou moeten worden bij levering. Dit vinden wij een normale gang van zaken zodat je de bezorgde spullen ook kan controleren. Vreemd was onze verbazing dat wij het gehele bedrag moeten voldoen een dag voor de bestelling geleverd wordt.

Dit was niet besproken in de winkel, want dan heeft een aanbetaling ook geen zin.

Wij voelen ons nu voor het blok gezet want als het, ook niet verteld, extern transport bedrijf onze spullen beschadigd aflevert moeten wij gaan reclameren in plaats van de bestelling weigeren. Ook zullen wij nu op straat de spullen moeten controleren.

Wij gaan er niet van uit dat er iets mis gaat, en als het mis gaat hopen dat het naar tevredenheid wordt opgelost. Maar wij blijven het een rare gang van zaken vinden. Zeker omdat het niet besproken is geweest.

Daarnaast kan je hierover alleen maar met het filiaal dat levert contact opnemen en dat is zoiets als slager keurt zijn eigen vlees. Mooier zou zijn geweest dat dit soort verbeterpuntjes voor gelegd kunnen worden aan een overkoepelend orgaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer gelukkig met het in eindresultaat”
Door E. Dubbeld op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Leiderdorp
In April heeft Charles Gebhardt onze prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Na een zeer prettig kennismaak gesprek, gaf Charles ons de tip om voor de materialen bij Sanidump te kijken. De naam dump doet geen recht aan de winkel, het is er mooi en overzichtelijk. Prettig en kundig personeel die alle tijd voor je neemt, stap voor stap een ontwerp met je opbouwt en gelijk de verschillende materialen laat zien waarvoor je zou kunnen kiezen. We hebben daar dan ook al onze materialen besteld waarover Charles op afroep kon beschikken zodat je huis niet gelijk bij aanvang van de verbouwing bomvol staat. Wij zijn dan ook zeer gelukkig met het eindresultaat en bevelen Charles en Sanidump van harte aan bij een ieder die een badkamer of toilet wil verbouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Toos Joosen op maandag 25 okt 2021 21 | vestiging Breda
Prima service. Er wordt met je mee gedacht. Ze adviseren de installateur William, waar zij goede contacten mee hebben. Ik ben zeer tevreden over William en zijn team. Ze leveren een mooi afgewerkte badkamer en zijn goed op elkaar ingespeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van douchewand, douchekop en wastafel”
Door Marjet op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Alkmaar
Erg blij met de hulp van de medewerkers van Sani-Dump in Alkmaar! Ze staan voor iedereen klaar en zijn erg kundig en ervaren! Ik raad iedereen zeker aan om hier even een kijkje te nemen!! Hele goede service, en een zeer tevreden klant!!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droombadkamer”
Door Maarten en Shanon op woensdag 20 okt 2021 21 | vestiging Breda
Wij zijn super geholpen door Arno van Sani Dump Breda. Door goed te luisteren heeft hij ons veel tips en ideeën gegeven waardoor wij voor een mooie prijs onze droom-badkamer hebben kunnen realiseren.
FOTO VAN MAARTEN EN SHANON
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Bosma op zaterdag 16 okt 2021 21 | vestiging Drachten
Wij zijn heel erg prettig geholpen door Wiebe, die heel goed advies gaf. Ook na de aanschaf was er alle tijd als we twijfelden over wat we gekocht hadden. De badkamer is bijna klaar en wordt prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service ontbreekt”
Door Cora op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Goede verkopers met mooie beloftes maar als er zaken moeten worden nageleverd: geen communicatie. Inmiddels wachten we na redelijke bestelling nog steeds op een verwarming, de dure op maat gemaakte glazen douchewand past niet( extern bedrijf dat alle afval gewoon laat liggen had verkeerde maten opgenomen op 4 augustus). Klachten vooral per mail bij sanidump. Gewoon niet bij ze bestellen; zijn alleen dizenschuivers van leverancier naar klant zonder echte service. Inmiddels 5 maanden verder en een half afgemaakte badkamer. Wens ik niemand toe
REACTIE VAN CORA
Service is slecht; gooien alles op de Coronacrisis en reageren daarna niet. Ruim €12000 aan sanitair en tegels besteld maar klantenservice; nooit van gehoord. Eerdere ervaringen bij Plieger waren super maar dit ?
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Carla Philips-baaij op zondag 3 okt 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Ik heb mijn badkamer tegels. Glazen douche wand badmeubels kranen radiator en een waskom gekocht.
FOTO VAN CARLA PHILIPS-BAAIJ
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door sharine op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Amsterdam
We zijn ontzettend goed geholpen door Jeff. Hij heeft meer dan z'n best gedaan (en is daar is ook in geslaagd) om onze droom-badkamer te realiseren. En dat ook nog tegen eerlijke prijzen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Madeleine de Vreught op zaterdag 25 sep 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wat een geweldige service. Er wordt de tijd genomen en meegedacht. Alles voor de nieuwe badkamer gekocht. Ook mijn buren overtuigd. Zij hebben ook alles daar gekocht. We hebben gezamenlijke aannemers genomen op hun advies.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd bad geleverd”
Door J op vrijdag 24 sep 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben de badkamer bij sanidump besteld. Het bad dat is geleverd was beschadigd en de ligging was verkeerd. Wij hebben gebeld om dit te melden en gevraagd of er een bad op voorraad is, dit laatste was niet het geval werd ons door de telefoon medegedeeld. Omdat wij verder moesten met de verbouwing waren wij genoodzaakt een andere bad te kopen zodat de aannemers verder konden. Nu ontvangen wij een mail dat de leverancier het heeft beoordeeld en dat ze geen geld teruggeven voor een beschadig bad. Zij kunnen een nieuwe leveren en dan moeten wij maar kijken of wij dit via marktplaats kunnen verkopen? Belachelijke reactie natuurlijk! Wij gaan er nog wel een zaak van maken en ik beveel niemand aan om hier iets te kopen! Voor ons nooit meer saniDUMP!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Nick op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Uitstekende geholpen bij de aanschaf van onze eerste badkamer. Badkamerspecialist Ton heeft samen met ons in alle rust gekeken naar onze voorkeuren en stap voor stap ons meegenomen op weg naar de perfecte badkamer. Hier zijn wij ontzettend content mee. Ook de nazorg (o.a leveranciers nabellen om lange levertijden te voorkomen) is uitstekend. Absoluut een aanrader om bok Sanidump Spijkenisse je badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede kwaliteit”
Door Loes op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Den Haag
Eerst rustig rond gekeken in zaak er daarna goed advies gekregen. Na bestelling te hebben ontvangen had het badmeubel aan de binnenrand beschadiging, direct nieuwe gekregen. Spiegel had bij 2 hoeken beschadiging. Pas later gemeld maar binnen een week nieuwe spiegel. Alles, badmeubelen, toilet en tegels van zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mark op woensdag 1 sep 2021 21 | vestiging Alkmaar
Heel goed geholpen in de vestiging in Alkmaar. Hier hebben wij voor onze nieuwbouwwoning enkele onderdelen voor de badkamer besteld. Deze zijn keurig op tijd geleverd. De SaniDump komt hun afspraken na, ze zijn hier ook realistisch over. In Alkmaar zijn wij geholpen door Youri, bedankt voor de hulp!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Sylvia op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Aalsmeer
4 jaar geleden heb ik mijn badkamerspullen bij Sani-dump Aalsmeer gekocht. Nu na 4 jaar was het rubber van mijn badplug vergaan. Hierop naar Sani-dump Aalsmeer gegaan en Jeroen wist gelijk welk rubber er nodig was. Deze is door Jeroen besteld en kosteloos naar mijn huisadres verzonden. Binnen een week kon ik weer lekker in bad. Bedankt voor de snelle levering van n top service. Thanks Sani-dump Aalsmeer en dan met name Jeroen.
Reactie of foto toevoegen
“Renoveren van onze toiletruimte”
Door Fam. Knossen op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Bij het renoveren van onze toiletruimte zijn we uitgekomen voor advies en uiteindelijk aanschaf van producten bij Sani Dump Leeuwarden. We werden vriendelijk geholpen. Er was alle tijd om rustig het assortiment te bekijken en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook bij de montage hadden we soms een hulpvraag. We werden telefonisch correct geholpen en er was een goede service voor een vervangend onderdeel. Als we toe zijn aan een nieuwe badkamer komen we zeker terug!
FOTO VAN FAM. KNOSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door B.J.Balk op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Middelburg
In uw vestiging in Middelburg na afspraak in uw uitgebreide showroom materialen bekeken voor onze intentie om onze wc ruimte te renoveren. Na enige tijd een persoonlijk gesprek met een medewerker gehad over de wensen en keuze van de materialen. Medewerker was geduldig en voorzag ons van deskundige informatie en hebben naar tevredenheid alles samen kunnen bespreken en op advies een klusbedrijf van hun gekregen. Het klusbedrijf heeft de renovering naar volle tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN B.J.BALK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Patrick Fernhout op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Aalsmeer
Door zelf gemaakte fout kwam ik één tegel tekort. Dankzij Jeroen en Chris van de vestiging Aalsmeer, die werkelijk hemel en aarde hebben bewogen, heb ik nog dezelfde dag een tegel meegekregen. Mannen bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Pieter Alkemade op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Hele goede service! Goed meegedacht en zelf producten kunnen leveren die niet standaard beschikbaar waren. Helemaal tevreden kan iedereen aanraden te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer geleverd”
Door Ilona op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Wijchen
Erg fijn geholpen door marcel. Eerlijk en goed advies. En we zijn enorm blij met de spullen.
FOTO VAN ILONA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Corina van der Meer op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Alkmaar
We hebben een badmeubel, diverse kranen en een douche gekocht van Ink en Paffoni. De medewerkers waren erg klantvriendelijk, ervaren en heel korrekt. Er was geen sprake van dwang, wel de mogelijkheid om een goede deal te sluiten waar we vervolgens rustig over konden nadenken. Uitlevering zeer correct en prima aftersales. Ik raad iedereen aan naar Sanidump Alkmaar te gaan.
FOTO VAN CORINA VAN DER MEER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Eric de Bruin op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Sani-Dump Leeuwarden heeft ons van het begin (ontwerp) tot naleveringen perfect geholpen. Sani-Dump Leeuwarden is flexibel en daardoor is het mogelijk een deellevering te krijgen om toch alvast te beginnen met de badkamer. Sommige onderdelen hadden een langere levertijd en dat is goed gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen en meegedacht”
Door Ard op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Vorig jaar hebben we een ontwerp gemaakt voor onze nieuwe badkamer en samen met Rene en Jefta verder uitgewerkt. We hebben meerdere keren een afspraak gemaakt om wat wijzigingen door te nemen en opnieuw in 3d om te laten zetten. Laten we zeggen dat we bij vlagen nogal veranderlijk zijn. Uiteindelijk hebben we alle spullen vastgelegd voor een goede, scherpe prijs.De meeste spullen waren op tijd, met uitzondering van een paar lampjes. Helaas was de wasbak te groot voor de nis die we gemaakt hadden. Dit lag niet aan Sanidump, maar aan de fabrikant. Kennelijk zijn de toleranties in het bakproces van een keramieken wasbak nog groter dan ingeschat. Na wat bellen over en weer met Jefta hebben we een ander type bak gekozen die ook perfect op het meubel past. Het verschil kregen we keurig teruggestort. De wasbak mocht ik na onze vakantie terugbrengen, terwijl de nieuwe in onze vakantie nog door onze installateur geplaatst kon worden. De beide heren hebben ons super geholpen en meegedacht tijdens het ontwerp en een wat maatwerkwensen. We zullen dan ook niet aarzelen om nog een keer voor Sanidump Hoogeveen te kiezen.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos vervangen van LED-lamp”
Door Hans en Tilly Trompert op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Via Sani-Dump is onze defecte onderverlichting van de Thebalux spiegelkast in onze badkamer kosteloos vervangen door een LED-lamp!
Reactie of foto toevoegen
“Onze badkamer is een droombadkamer”
Door Postma op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Drachten
Wij hebben een badkamer laten tekenen door Sani-Dump, daar de benodigde spullen gekocht en laten installeren door iemand die zij ons aanbevolen. Wij werden erg prettig geholpen steeds en onze badkamer is een droombadkamer geworden!
FOTO VAN GEORGE POSTMA
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Hans Burghouts op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij hebben ca 2 jaar geleden toiletcombinaties aangeschaft met randloze toiletpotten. Wij waren daar niet tevreden over en Sanidump heeft ons vervangende onderdelen van Grohe gestuurd. Toch waren wij niet tevreden maar dit hebben wij geaccepteerd. Nu ca 2 jaar later waren wij in de vestiging en hebben onze teleurstelling (nogmaals) gemeld. Resultaat: binnen 1 week (!) kregen wij nieuwe vervangende toiletpotten. Super van de medewerkers van Sanidump én de leveranciers om na 2 jaar alsnog een tevreden klant te krijgen!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Meine van der Wal op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Het geheel aan tegels, douchebenodigheden etc. uitgezocht, keurig behandeld door het personeel, deskundig advies gekregen. Niet alles wat besteld was werd geleverd, omdat dit op dat moment niet voorradig was. Goed alternatief gezocht. Erg tevreden, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Rene op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Prettig geholpen bij Sanidump Sliedrecht, verkoper nam alle tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen.ook het 3d tekenprogramma was heel erg fijn. En we zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rinus Lievaart op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Rotterdam
Er was een scharnier afgebroken van mijn toilet spiegelkast. Een medewerker nam een foto van de scharnier en schakelde de fabrikant van spiegelkast in. Inmiddels is de scharnier weer geplaatst. Een perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Ana Hoogvliet - Ameneiro op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Zeer tevreden, mooie tegels badmeubels e.d.
FOTO VAN ANA HOOGVLIET - AMENEIRO
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Fam Bosman, Alphen aan den Rijn op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Meedenkend, creatief, oplossingsgericht en vooral eerlijk. Ikzelf had een verkeerde planning doorgegeven en met 1 telefoontje is uiteindelijk goed gekomen door Sanidump. Ik had geen betere partij kunnen wensen met wie ik een badkamer kon samenstellen. Een ander probleem was het toilet dat ik besteld had. 2 weken voor de levering kwam ik erachter dat ik een te diep toilet had besteld. Ondanks alle inspanningen van Sanidump konden zij mij niet helpen aan een ondiep toilet. Echter kreeg ik de toezegging dat als ik zelf een geberit 720 op korte termijn kon regelen, werd mijn bestelling aangepast. Was geen enkel probleem. En dit is eigenlijk waar het onder de streep toe doet voor mij: service, waar mijn persoonlijke fouten er niet toe deden en waar zij alle begrip voor hadden. Voor mij geen andere zaak. Sanidump Zwolle: bedankt voor de snelle actie! Toppers!
FOTO VAN FAM BOSMAN, ALPHEN AAN DEN RIJN
Reactie of foto toevoegen
“Terug naar Sani-Dump”
Door Dennis Stuijfzand op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Woerden
Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer wel een opknap beurt kon gebruiken. Omdat we de vorige keer een zeer goede ervaring hadden met Sanidump Woerden zijn we daar weer naar toegegaan. ook dit keer zijn wij zeer tevreden over de service. Ze namen alle tijd voor een tekening, goede begeleiding bij het uitzoeken van het materiaal en voelde ons niet gedwongen om te tekenen. Na de bestelling hadden we wat plannen aangepast waardoor we nog wat meer tegels moesten bij bestellen ook dit was zo geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat onze schuifdeur pas later kon worden geleverd. Top dank jullie wel.

Eerdere ervaring van 18 september 2019: We hebben een complete badkamer gekocht van sanitair tot tegels. We zijn heel prettig geholpen tijdens de ontwerpfase is alle tijd voor ons genomen, werd er goed meegedacht en werden de keuzes zichtbaar gemaakt op het grote scherm. Dit was heel fijn omdat we hierdoor een goed beeld kregen. Ook was het heel fijn dat het geen opdringerige verkoop was en we rustig konden nadenken. Ook na de aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden van de te verwachte levertijd en na de levering was het ook geen probleem nog extra tegels bij te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door M. Huffie op zaterdag 19 jun 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Badkamer gekocht bij sanidump Sliedrecht, tegels, badkamermeubels, kranen, douchecabine. Zeer goed geholpen door de verkoop en later regelmatig gebeld met Zoë, omdat ik veel vragen had! Niks was haar te veel, zocht alles voor ons uit, scheurtje in wastafel, kreeg gelijk een nieuwe! Mensen bij Sanidump Sliedrecht, jullie laten zien hoe service hoort te zijn, mijn complimenten...
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde producten geleverd”
Door Hans Hello op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Zaltbommel
Het zakendoen met Sani-Dump Zaltbommel is ons uiteindelijk helaas erg slecht bevallen. Na een prettig begin en het vlot sluiten van de overeenkomst (alle materialen voor een nieuwe badkamer) gaat er helaas van alles fout tijdens het leveren: verkeerde toiletpot (glans ipv mat), verkeerde douchekop aansluiting (wand ipv plafond), verkeerde wandtegels (een grijstint te donker tov bestelling. Onze tegelzetter heeft dit niet door (want weet niet wat wij besteld hebben) dus wij komen er pas achter als de halve badkamer getegeld is), verkeerde douchedeur (doorzichtig ipv melkglas). Kortom fout op fout. Ons contactpersoon ontloopt voortdurend zijn verantwoordelijkheid, reageert in het begin niet, laat of slecht. Wij blijven altijd uiterst correct en vriendelijk, alleen laten we ons natuurlijk niet met een kluitje in het riet sturen. Daar heeft ons contactpersoon wat moeite mee. Als klap op de vuurpijl hebben wij nu nog steeds een dure toiletpot hangen die volgens verschillende partijen (waaronder Geberit) een bakfout heeft waardoor deze voortdurend een klein beetje blijft doorlopen. Per mail is afgesproken dat deze pot door Sani-Dump zou worden vervangen voor een ander exemplaar, inclusief het demonteren van de oude en het installeren van de nieuwe pot. Op basis van deze duidelijke afspraak hebben wij in goed vertrouwen een flink deel (gelukkig nog niet alles) van het nog openstaande bedrag over gemaakt. Echter nu wordt deze afspraak opeens ingetrokken middels de volgende mail: "Hiermede berichten wij U dat terugkomen op het installeren van de toiletpot, omdat wij hier hiervoor geen mogelijkheid hebben." We kunnen het bijna niet geloven.... Wij zijn er inmiddels helemaal klaar mee, dit was echt de druppel. We gaan nu bij alle mogelijke instanties een uitgebreide klacht indienen over deze opeenstapeling van misstanden. Om toch met een positief punt te eindigen: de koffie was wel erg lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Carina Jalving op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We hebben afgelopen jaar een prachtige badkamer, inclusief tegels, besteld bij Sanidump Hoogeveen. Goed advies gehad wat betreft gebruik van de ruimte.
In coronatijd was het natuurlijk lastig om een badkamer uit te zoeken, maar Sanidump Hoogeveen heeft binnen de mogelijkheden die er waren ons uitstekend geholpen. Inmiddels is de badkamer geleverd en geplaatst. Het is echt prachtig geworden! Bedankt voor jullie uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Ron de Goed op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Alkmaar
Nieuwe badkamer gekocht. Alles erop en aan. Zeer prettig en professioneel geholpen. Wat erg fijn was, de 3-D tekening die gemaakt werd n.a.v. onze keuzes. Geen moment opdringerigheid gevoeld. Prettige sfeer. Goede prijs en kwaliteit perfect gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Van Reusel op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel tevreden wij werden snel geholpen. Info die we kregen was duidelijk. Enkelen keren kontakt op moeten nemen want we wilde iets ruilen ook dat ging op een vriendelijke nette snelle manier. Wij zijn heel tevreden met onze schitterende badkamerzaak Sanidump. Inloop douche glazen douche wand met mooie regen douche en gewone douche ernaast. Mooie wastafel met rukte lades en spiegel met anti condens. Tegels ook prima. Tevreden klant zou iedereen aanraden bij Sanidump te kijken voor je ergens anders gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende nazorg”
Door Niesen op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Breda
Sanitair (bad, inloopdouche, 2 toiletten) en kranen gekocht. Door alle medewerkers in alle opzichten alle afspraken nagekomen. Met name ook de planning. Prima communicatie. Nazorg uitmuntend; beschadigde artikelen (niet aanwijsbaar door schuld van Sanidump!) werden zonder problemen vervangen. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Steve op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Onze badkamer en wc was toe aan vervanging. Super goed geholpen bij Sani-Dump Alkmaar. De 3D impressies zijn erg handig bij het maken van keuzes.

Aanvulling ontvangen 1 juni 2021: Onze badkamer en wc zijn al geleverd en gemonteerd. Alles was op tijd geleverd. Het kon zelfs een week eerder omdat onze aannemer een week eerder kon beginnen. We hadden te weinig tegels berekend en deze konden ze met spoed bijbestellen van dezelfde batch, dus dat was goed geregeld. Verder ben ik erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Sani-Dump”
Door Annelies op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een nieuwe badkamerspiegel gekocht. Er was een ruime keuze. We twijfelden tussen met bluetooth of zonder. We hebben uitgebreid kunnen testen en goed advies gekregen. De spiegel hangt inmiddels naar alle tevredenheid in onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Christina & Gopal op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Rogier and Youri are very customer friendly and patient. They made 3D design for our bathroom which came out with good result. We are super satisfied with their professionalism. Products are with very good quality as well. We are now purchasing material again from Sanidump for our second bathroom renovation.
FOTO VAN CHRISTINA & GOPAL
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Harry op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Uitstekend geholpen, goede service bij vragen en onduidelijkheden!
FOTO VAN HARRY
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frans en Ans Roels op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij wilden wat veranderingen in onze badkamer, t.w. andere vloertegels en badkamermeubels. Bij Sani-Dump werd er van A tot Z goed met ons meegedacht. De communicatie over de bestelling verliep perfect, alles gebeurde volgens tijdschema, zodat wij 5 weken na ons bezoek aan Sani-Dump van onze nieuwe badkamer konden genieten, hoe leuk is dat! Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door familie Schutte op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
In november hebben we in diverse badkamerwinkels georiënteerd voor de verbouwing van onze badkamer. Bij Sani-dump in Hoogeveen werden we direct vriendelijk te woord gestaan en wat ons opviel was de ruime keuze. Tijdens een gemaakte afspraak werd ruim de tijd genomen en hebben we een complete badkamer uitgezocht. Via mail en telefonisch contact hebben we die week ernaar de puntjes op de i gezet. B.v nog een andere bijpassend badmeubel uitgezocht. Een paar weken geleden is de complete badkamer gebracht, sanitair, tegels, meubels en sunshower. Een installateur heeft alles perfect voor elkaar gemaakt. We zijn enorm tevreden. Mede dankzij de vriendelijk en persoonlijk betrokken medewerkers, ruime keuze en prima prijs/kwaliteit. verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Melanie op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Fijn en duidelijk geholpen. Klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Ik kan Sani-dump bij iedereen aanraden.

Aanvulling ontvangen 22 mei 2021: Ik heb tegels, een badkamermeubel met kommen en een douchecabine gekocht. Ik heb mijn aankoop zelf opgehaald (wel met zeer goede service, doordat mijn spullen werden ingeladen). Daarnaast hebben wij de aankoop ook zelf gemonteerd. Ik ben zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid van alle medewerkers. En heb vrienden ook aangeraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en twee wc's”
Door Hetty op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Ik wist eigenlijk al precies wat ik wilde en kon bij het team in Hoogeveen snel terecht met mijn ontwerp. Fijn om te merken dat hun persoonlijke advies me nog beter heeft geholpen het juiste te kiezen, meer passend. Het team denkt mee. Zowel creatief, informatief (kennis van zaken) als ook financieel.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door DU Reinders op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Fijn geholpen, goed advies bij kopen nieuwe badkamer, Wij zijn er super blij mee en gaan binnenkort terug voor nieuw toilet

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: de aankoop is geleverd en gemonteerd! Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marieke de Groot op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Zwolle
Een hele nieuwe badkamer uitgezocht, goed advies over de inloopdouche met nisjes / hoe te scheiden van de toilet e.d. mooie regendouche! Alles wat we wilden hebben stond gewoon in de showroom! Goede begeleiding van Youri, een goede prijs (toevallig black friday korting ook nog ...) kortom: een aanrader voor iedereen! Waar voor je geld
FOTO VAN MARIEKE DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ineke op donderdag 15 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een badkamer gekocht. Een aantal keren terug geweest met vragen en aanvullingen daarvoor. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en de koffie staat altijd klaar. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Claudia op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Roosendaal
We werden goed geholpen door corné. Nam de tijd, legde alles rustig en goed uit.
De spullen konden we "on hold" zetten, tot wij iemand gevonden hadden, die de wc zou gaan zetten. We konden de spullen netjes ophalen en alles was er ook.
Uiteindelijk is de wc supermooi geworden en ook met goede kwaliteit spullen en tegels.
Een fijne ervaring!
FOTO VAN CLAUDIA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Klomp op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
In Hoogeveen al onze spullen gekocht. Super tevreden. Geholpen door Rene. Wij zijn erg blij met het eind resultaat. 1 van de waskommen was beschadigd en deze konden we komen omruilen. Prima geregeld. Onze waskommen kunnen niet met een plug worden afgesloten. Een tip is om dit ook bij de verkoop te vermelden. Verder echt super!
FOTO VAN KLOMP
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Herman Lindeboom op zondag 11 apr 2021 21 | vestiging Zwolle
Bij Sani Dump in Zwolle hebben we badkamermaterialen uitgezocht en besteld. Deskundige verkopers met veel kennis en ervaring. Vele mogelijkheden werden ons uitgelegd en geadviseerd. Tussen bestelling en levertijd werden wij keurig op de hoogte gehouden van de bestelling. Conform afspraak werd alles op tijd uitgeleverd. Top!
FOTO VAN HERMAN LINDEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Goed en uitgebreid advies”
Door Resko Gusinac op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben alles voor onze badkamer hier gekocht. Goed en uitgebreid advies gekregen. Er was een fout met de levering van de tegels maar het is met spoed en goed hersteld! Ik kan deze vestiging zeker jullie aanbevelen!
FOTO VAN RESKO GUSINAC
+ Toon extra foto van Resko Gusinac
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jos Bax op donderdag 8 apr 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Het renoveren van een badkamer is een grote klus. Specialistenwerk, en veel werk, waar je na de verbouwing niets van ziet. Denk aan aanleggen of verleggen van koud- en warmwaterleidingen, de riolering, de afvoer, elektriciteitsleidingen, centrale verwarming, etc, etc. Wij hadden ons georiënteerd bij diverse bouwmarkten. Maar pas echt goed werden we geholpen door het team Sani-Dump Sliedrecht. Hier waren de echte specialisten, mensen die weten waar ze het over hebben. Meedenkers in mogelijkheden. Overzichtelijke showroom, ruime keuze, niet opdringerig, adequate informatie en uitstekende service. Een badmeubelcombinatie en tegels die bij elkaar passen. Alles in 1 hand. En een prijs die alleszins redelijk is. Uitermate tevreden.
FOTO VAN JOS BAX
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie badkamer”
Door H.J. Dusseljee op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Bij Sanidump Hoogeveen erg mooie badkamer besteld. Verkoper Joris heeft goed naar onze wensen geluisterd en een goed voorstel gedaan, incl. tekening. Er werd goed meegedacht, ook toen bepaalde tegeltjes niet leverbaar waren. Het alternatieve tegeltje was eigenlijk nog mooier en we zijn achteraf heel blij dat we voor deze petrol-kleurige hexagons gekozen hebben. Uiteindelijk een hele mooie badkamer geworden met een chique uitstraling. Alle materialen zijn van zeer goede kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs! Binnenkort gaan we het toilet beneden nog aanpakken. Hiervoor gaan we zeker weer met Sanidump Hoogeveen in zee!
REACTIE VAN HARROLD DUSSELJEE
Wastafel + wandkast en achterwand van petrol-kleurige hexagon-tegels
REACTIE VAN HARROLD DUSSELJEE
Nieuwe douche-cabine met Hotbath-regendouche
REACTIE VAN HARROLD DUSSELJEE
Nieuwe wandcloset met nisje
Reactie of foto toevoegen
“Goede service aantal jaar na afloop”
Door Arno de Blaaij op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Zaterdag, 3 april 2021 geweest om veer/kliksysteem voor afvoerputje wastafel. Vraag voor set, maar had losse onderdeel uit nieuwe gehaald en ja de goede, gevraagd naar de prijs en was gratis! Ben door 2 mensen geweldig geholpen en service was zeeeer goed en klantvriendelijk. Heb diverse goederen daar al gekocht en kwa prijs zeer aantrekkelijk en de beste kwaliteit. Dank voor de geweldige service en hoop er nog vaak zaken te mogen doen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw badkamer”
Door Gruijs op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een goede uitleg van materialen in de shop hebben we zeer mooie spullen uitgezocht en vervolgens heeft de verkoper een 3D tekening gemaakt met de maten van de badkamer, dat was al een fantastische ervaring. Vervolgens werd alles precies geleverd als besteld en zelfs in deze corona tijd ook in de geplande week (+/_ 7 weken). Na een perfecte installatie en schitterend tegelwerk is hier het resultaat.
FOTO VAN GRUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Hans Hentzepeter op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Geweldig advies van een vakman. alles uitbesteed aan een aannemer en die vind het ook geweldig qua producten en advies dus HULDE
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Liane Leemans op dinsdag 16 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Een jaar geleden badkamer gekocht en nu een tegel nodig door een schade. Na 1 telefoontje mocht ik twee tegels komen halen in de winkel! ik werd hier heel blij van!
Top service van Guy.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Y. de Winter op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tegels en spiegel voor in de badkamer gekocht na een bezoekafspraak. We hebben ons gehoord gevoeld betreft onze wensen en mogelijkheden. Ideeën werden ons voorgelegd waar we echt iets aan hadden. Eerder al een wastafel met onderkast gekocht, ook goed geholpen. Tevreden met de levering van de gekochte artikelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegen gevallen”
Door M hoekman op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Aalsmeer
De hele route van bestellen tot leveren is ons zeer tegen gevallen en heeft ons veel energie gekost. Verkeerde tegels, daarna nog een keer verkeerde tegels. Beschadigde badkamermeubels (2x). Leverdatum zou week 2 zijn, na na bellen van mij zelf werd dat week 10. Zelf er achteraan gegaan bleek leverancier INK het gewoon op voorraad te hebben. Kapotte tegels. Het magazijn en Bianca van vestiging Aalsmeer krijgen van mij alleen een voldoende. Het proces van een nieuwe badkamer zou leuk moeten zijn maar zo hebben we het helaas niet ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door Ria Troost en Anita de Ruijter op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Wij hebben onze tegels voor badkamer, toilet, bergruimte, badkamermeubel, kranen, enz bij Sani-Dump gekocht. Zijn zeer tevreden over personeel, uitstekende service en begeleiding, Adviezen en de tijd die er genomen wordt, om je verbouwing in te tekenen en zo te visualiseren. Echt geweldig en top afgeleverd, voorts dit alles laten realiseren door een geweldige aannemer en stukadoor/tegelzetter. alles perfect verlopen. Echt Top! Wij zijn zeer gelukkig. Nogmaals veel dank.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen een echte aanrader”
Door Xander Smit op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Groningen
Keurig te woord gestaan in Groningen. Na aanleiding van onze schets badkamer een 3D tekening laten maken in combinatie met het uitgezochte materiaal. Het beeld dat we hadden aan de hand van de 3D tekening is in echt uitgekomen zoals wij het wilden hebben. Materiaal keurig en netjes geleverd (ivm Corona). Klein puntje van kritiek is dat de geleverde tegels niet retour kunnen. Verder echt super geholpen een echte aanrader!
FOTO VAN XANDER SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Cees van Bodegom op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Ik heb 6 jaar geleden hier een complete badkamer inrichting gekocht. Kortgeleden ging de thermostaat van mijn douchekraan kapot. De rekening opgestuurd en gevraagd wat te doen, garantie was net voorbij. Vervolgens kreeg ik een telefoontje dat ik van een showroommodel de thermostaat kon ophalen (GRATIS) en tevens een sleutel kon lenen voor de de- en montage. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Dolf op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Delft
Goed ontvangst, nemen de tijd en laten zo veel mogelijk zien. Keurige prijzen voor goede spullen. Bij de grotere bestelling was niet alles goed maar dat lossen ze op.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Alles is goed bevallen en compleet
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Karen op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Delft
Zo blij met Sanidump Delft! Vanaf het begin meegedacht op alle fronten. Zelfs toen het ontwerp wijzigde door een verbouwing die anders uitpakte werd er een oplossing gevonden. Een extra muur betegelen ook geen probleem: de extra tegels werden een dag later bezorgd. Een radiator vergeten stom, stom....geen probleem, rijd maar langs. Installatietekeningen nodig? Ook meteen per mail verstuurd. Echt heel fijn. Hulde voor team Delft en Ron in het bijzonder die alles snel oppakte, doorzette, netjes terugkoppelde en vooral oploste samen met collega Remco. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niet geinformeerd over te late levering”
Door M. Verstraeten op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Hele slechte communicatie!! Er wordt veel te laat gekeken of alle spullen binnen zijn. Hierdoor te laat geinformeerd! dramatisch!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde spullen en te laat binnen”
Door Ton op dinsdag 9 feb 2021 21 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Heb een WC gekocht een toilet een urinoir en meubel en tegels. November besteld afgesproken dat het voor de kerst binnen zou zijn. 24 dec gebeld helaas, maar aannemer zou 3 jan beginnen. Gelukkig kon ik het tegen vergoeding 1 maand later gezet. Half januari waren de tegels meubel en toilet binnen. Dus aannemer kan beginnen urinoir deksel was nog niet binnen. Eerste dag komt aannemer erachter verkeerd reservoir voor de urinoir geleverd verkeerd besteld. Met spoed ergens anders een reservoir opgehaald maar toen we daar mee aan de gang gingen miste we onderdelen en de doos was open ( demo) toen ik belde moest ik maar naar warmteservice gaan om de juiste onderdelen te halen. Spoelknop en deksel vandaag wezen halen . En je raat het al de spoelknop is zilver en moet wit zijn. Ik ben nu al 4x naar Dordrecht gereden en nog niet goed. Ik probeer een klacht in te dienen maar weet niet hoe. Ik vraag nu 250 euro retour voor de ellende en als ik deze krijg dan gaan ze naar de voetselbank, dan is het nog ergens goed voor geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe douche”
Door Willem Hardeveld op dinsdag 9 feb 2021 21 | vestiging Delft
Eind vorig jaar nieuwe douche samengesteld en alles op tijd geleverd gekregen. Ook service en meedenken als gevolg van kleine aanvullingen tijdens de bouw is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door A.J. Vegt op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Groningen
Op aanraden van een collega bij Sani-Dump Groningen terecht gekomen omdat we de badkamer volledig wilden verbouwen. Geen kennis en ervaring, maar wel veel ideeën over wat we wel en niet wilden. Afspraak gemaakt en alle tijd gekregen om tot een tekening te komen. Duidelijke afspraken gemaakt over levering e.d. en er werd ook niet moeilijk gedaan bij een beschadiging en een overcompleet artikel, communicatie verliep erg plezierig. Klasse 'A' materialen en daar werd onze installateur erg gelukkig van. Een mooi eindresultaat en meer dan voldoende reden waarom we voor onze aanstaande toilet renovatie weer bij SaniDump aankloppen!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Evert van Eikenhorst op donderdag 4 feb 2021 21 | vestiging Almere
Oor het eerst bij deze zaak voor de te vernieuwen badkamer. We hebben uitstekende en deskundige begeleiding gehad bij de aankoop van een toilet, douchegarnituur .w.o. glazen wand, mengkranen, regendouche en wastafelkranen. Ook de levertijd van alle artikelen was vrij kort. Inmiddels is de badkamer gereed en kan ik vol tevredenheid terugkijken op mijn aankopen. Super.
FOTO VAN EVERT VAN EIKENHORST
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Kim op donderdag 4 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
De producten voor onze badkamer en toilet aangeschaft bij Sanidump Sliedrecht. Waar wij eerst een offerte hadden laten maken bij een andere vestiging, zijn wij in Sliedrecht terecht gekomen. De verkoper heeft ons goed geadviseerd en voor ons bezoek al veel uitgezocht, dat scheelde enorm veel tijd en het voorwerk kwam professioneel over. Zo kon hij ons alle kwalitatief goede producten laten zien en waren wij er snel uit. Geen gehannes over prijzen, direct een duidelijk beeld. Super fijn! Ook de nazorg was goed van de vestiging!
FOTO VAN KIM
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door M Dorshorst op donderdag 4 feb 2021 21 | vestiging Almere
Vriendelijke medewerkers. Goed advies. Werd goed meegedacht en alternatieven aangeboden. Ook toen bleek dat we te weinig tegels hadden binnen de afgesproken termijn thuis afgeleverd.
REACTIE VAN MARCEL
Netjes toch?
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Paul de Haas op woensdag 3 feb 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben eind vorig jaar onze nieuwe badkamer samengesteld bij Sanidump in Sliedrecht, nadat we eerder ook al een nieuw toilet bij Sanidump hadden uitgezocht. Wederom perfect geholpen door Jos, goed en eerlijk advies, alles op tijd beschikbaar en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verwarming”
Door j.bergmans op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Goed geholpen, erg behulpzame mensen. kom je helaas nog maar weinig tegen. denken goed mee en zijn oplossingsgericht.

Aanvulling ontvangen 3 februari 2021: Betreft aankoop verwarming. is geplaatst. Prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Materiaal opgezwollen door vocht”
Door Theo Versteeg op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Aalsmeer
Badmeubel gekocht, vond het prijzig vergeleken met concurrent. Het zou gaan om kwaliteitsbadmeubelset, geen meubelplaat volgens zeggen. Nou daar ben ik nu wel achter na 1 1/5 jaar gebruik. Materiaal opgezwollen door vocht, dus geclaimd i.v.m. 3 jaar garantie. Helaas zeer slecht aanbod als oplossing, dan noem ik geen garantie!
REACTIE VAN THEO
Zo als op de afbeelding zien alle randen van het meubel eruit. Anderhalf jaar gebruikt. Sanidump stelt voor voor als coulance nieuwe onder kast en hoge kast voor €550. Dat is meer als inkoopprijs, in wil gewoon geld terug, anders moet ik over anderhalf jaar weer nieuwe kasten kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel zaken liepen verkeerd”
Door Tran op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Wijchen
Ik heb een kleine aankoop gedaan in Wijchen. Het gaat om de uitbreiding van de eigen badkamers (2 sanitair meubels incl. spiegels, met 2 wasbakken en kranen, en 1 regendouche). Het ging eerst fout met de administratie, bij alle 3 verkopers in Wijchen! Hij verkocht 1 grote wastafel met 2 kranen, en als ik niet heb dubbelcheckt zou maar 1 (ipv 2) gat in de wastafel komen... Een kleine uitbreiding op de order met een nieuw apart ordernummer. Op het filiaal alles samen met een verkoper doorgenomen maar hij was vergeten de order te bevestigen en niets in gang gezet... Een andere verkoper zou de oorspronkelijke order aanpassen zodat de wastafel 2 gaten krijgt, ook niets meer vernomen. Telkens moet ik er achter aan gaan om iets goed te krijgen of in gang te zetten. Bij ophalen in de magazijn in Wijchen duurde het heel lang omdat ik doos moet gaan controleren met de magazijn medewerkers. Heel veel administratieve rompslomp. Gelukkig was het geen grote bestelling. Heel vaak werd aan mij beloofd terug te bellen en dat werd niet gedaan. Ook door medewerkers op het hoofdkantoor van Sani-Dump. Ik kon Wijchen niet rechtstreeks bellen. Het retour formulier dat je op de website moest invullen, kwam niet bij Sani-Dump binnen! Toen ik zelf daar achter kwam, moest ik alsnog alles via email doen.
Ook de bestellingen duurde lang. Bijv. Voor de ronde spiegel werd er een een grote rechthoekig verwarming geleverd. De verkeerde laten omruilen duurde weken lang en je moest telkens er achter aan gaan wanneer die binnen is... Kortom een ramp om bij Sani-Dump iets te kopen. De kleinste dingen gingen fout. De omgang is niet prettig, o.a. de magazijn medewerker. Passieve verkopers, slechte telefoon centraal die de filiaal Wijchen niet terug laten bellen zoals beloofde... Ik ga niemand adviseren om iets daar te kopen, zeker niet in Wijchen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en professioneel geholpen”
Door Sanchez Lema op zondag 31 jan 2021 21 | vestiging Sliedrecht
We zijn vanaf begin af aan vriendelijk en professioneel geholpen door Steven. Hij dacht met ons mee en gaf vrijblijvend advies. Ook Peter van der Wiele heeft het mogelijk gemaakt dat wij de badkamer van ons dromen hebben. De levering erg snel en ook werden wij goed geholpen toen bleek dat het plaatsen wat beschadigingen waren ontstaan. We hebben de producten snel en binnen de garantie thuis ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden”
Door Heemskerk op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Cruquius
Winkel personeel is aardig. Weet alleen niet goed waar ze het over hebben. Als klant moet ik bepaalde info zelf opdragen. We hebben een Riho yukon bad gekocht. Helaas beschadigd maar sanidump neemt geen verantwoordelijkheid en schuiven het bij Riho neer en die zeggen geen garantie. Zeer ontevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door Marieke op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Woerden
Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen om eens goed te kijken wat er zoal allemaal mogelijk is op badkamer gebied en wat onze wensen waren. Daarna hebben we een ronde gemaakt door de showroom en hebben we een keuze gemaakt wat we definitief wilden. Daarbij viel op dat Michel enorm veel ervaring heeft en een goede kijk heeft op wat niet alleen mooi is maar ook praktisch. Qua prijs/kwaliteit verhouding viel het me ook alles mee. Zeker in vergelijking met andere badkamer aanbieders. De afhandeling en bestelling van alle producten ging ook snel en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de levering etc. Kortom, ik zou Sanidump Woerden bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring met spullen en doorverwijzing”
Door J.M. Voorhaar op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben in oktober, in Zaandam, voor de renovatie van onze badkamer, een compleet interieur besteld. Maar hoe nu verder ? Wij hadden geen enkele ervaring met aannemers of zo en vroegen "een gedegen en eerlijk advies" (zo staat dat in de folder van Sani-Dump). Wij werden doorverwezen naar een aannemer die het project totaal kon afmaken. Dit bleek echter een malafide aannemer te zijn. Na betaling van 90% van de aanneemsom, kwam hij sporadisch opdagen. Project was toen amper in wording. Project is toen door een ander overgenomen. Wij hebben 5 weken in het
stof moeten bivakkeren. Ons advies is dan ook, wil je je badkamer laten renoveren en heb een goede aannemer op het oog, doe dan gerust zaken met San-Dump. Weet je geen goede aannemer, ga dan naar de plaatselijke installateur. Je betaalt dan wat meer voor de spulletjes, maar weet dan zeker dat het project op tijd klaarkomt en dat je garantie hebt. J.Voorhaar
Reactie of foto toevoegen
“Erg behulpzaam”
Door Sturme op zaterdag 9 jan 2021 21 | vestiging Sittard
Zeer prettig advies gehad van Glenn. Erg duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en de beste opties. Dit filiaal is echt een aanrader. De tegels die niet op voorraad waren netjes de dag erna thuis bezorgd. Ook het personeel van het magazijn is erg behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Radiator en douchecabine”
Door P.J. van Meerten op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Rotterdam
Voor de vervanging van de radiator en de douchecabine in onze badkamer zijn wij bij Sanidump Rotterdam zeer goed geholpen door Guy. Er werd geduldige en goed meegedacht in mogelijke oplossingen. Uiteindelijk prima geslaagd met producten van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Bedankt Guy!

Aanvulling ontvangen 7 januari 2020: Mijn aankoop heb ik eerder deze week opgehaald en heb ik inmiddels zelf gemonteerd. Produkt is zeer goed bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Douche cabine en wastafel”
Door Froukje veldema op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Drachten
Eerlijk en goed advies gekregen. Er werd goed meegedacht in wat wij wilden. Daarnaast hebben wij er best wel een tijd gezeten en werden we niet snel gedwongen om te beslissen.

Aanvulling ontvangen 31 december 2020: Wij hebben een complete douche cabine en wastafel gekocht bij verkoper Wiebe. We hebben het zelf opgehaald en gemonteerd.
Dit lukte goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Sander op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Nuenen
Hoi Marcel en Gerard, Badkamer is zover gereed. Ziet er allemaal mooi uit! Op het dakraam na, bijna precies zoals op de tekening vooraf gemaakt. Ook nog bedankt voor het regelen van de douchekop welke ontbrak tijdens de levering. Deze maakte de badkamer verder compleet. Het bad is al als geweldig ervaren door de kinderen. Ook na 2 maanden bevalt de badkamer nog steeds prima
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling waardig”
Door Annette Vernooij op dinsdag 22 dec 2020 20 | vestiging Woerden
Badkamermeubel, douchewand, spiegels en vloer- en wandtegels gekocht bij Michel, Cees en Kees en Collega van Sani-Dump Woerden. Hartelijke en spontane ontvangst, goed meegedacht alle tijd genomen voor ons, specifieke vakkennis en goede ideeen. Ontzettend veel keus en hele goede service. Spullen worden zelfs naar je auto gebracht. In het voorjaar gaan wij zeker terug om spullen uit te zoeken voor de renovatie van ons toilet beneden. Een aanbeveling waardig!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig en vriendelijk advies”
Door Fam. Radenkovic / Vukojevic op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben idd spullen gekocht voor onze badkamer in Capelle, met behulp van Micha veel moois uitgezocht, hij dacht mee, in de ontwerp, met de prijzen, maar ook met keuze in alle benodigde spullen en accessoires. Micha was erg geduldig, en vriendelijk. Hartelijk dank voor alle tijd, info en hulp.
FOTO VAN FAM. RADENKOVIC / VUKOJEVIC
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden klant”
Door Arjan Barth, Petra Barth op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
We hebben een badkamer gekocht bij Arjen R . Wat ons opviel was zijn rustige en zeer vriendelijke manier van werken . Al onze vragen werden beantwoord, en hadden we moeite met kleurstellingen, werd de 3D tekening aan gepast voor een duidelijk beeld.
Ook nog 2 pakken tegels extra bijbestellen was geen enkel probleem. Binnen een paar dagen geleverd. Het eind resultaat is bij ons thuis geweldig. Prima service, en een prachtige badkamer. Helemaal gelukkig mee !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Renate & Hein-Ries van den Hengel op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Breda
Medewerkers van Sanidump-Breda, Complimenten voor het advies tijdens de aankoop van sanitair, badkameraccessoires en tegels. Een mooie en goede kwaliteit van de artikelen. Tevens een goede nazorg en flexibele omruiling van artikelen. Met vriendelijke groet, Renate & Hein-Ries van den Hengel

Aanvulling ontvangen 11 december 2020: Is geleverd en gemonteerd! Zeer goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Tom en Yvonne op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Elst GLD
In juni onze badkamer en wc volledig laten vernieuwen. Alle spullen gekocht bij Sani-Dump in Elst (tegels, kranen, wastafels, radiatoren, wc's, spiegel, toiletartikelen etc. Bij de aanschaf een mooie korting gekregen. Defecte producten werden zonder problemen vergoed en problemen werden opgelost. Sani-Dump biedt een super goede service. Bedrijfsleider Olav van de vestiging in Elst is een prettige man om mee te werken. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd product mag niet retour”
Door M. Leene op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Aalsmeer
Het is van belang en verplicht op voorhand mensen in te lichten dat een artikel niet geretourneerd kan worden zodra jullie dit bestellen zodat ze op basis van complete informatie een afgewogen keuze kunnen maken tot koop over te gaan of niet.
Dit is vooraf echter niet mondeling gedaan en ook niet op geattendeerd na het uitspreken van mijn twijfel over het product. Evenals dat in de voorwaarde woonwinkels duidelijk een artikelpunt staat omschreven van het herroepingsrecht en de termijn waar binnen dat kan en mag. Het is een standaard product uit de catalogus en niet speciaal geproduceerd of aangepast. Zit nog in de doos met alle originele verpakkingen eromheen zonder te hebben gemonteerd. Als ik van tevoren op de hoogte was gebracht van het niet mogen retourneren en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, was ik niet eens tot de koop overgegaan van de korf en de wisser ter waarde van ongeveer 280 euro. mensen op de werkvloer hebben het nagelaten mij vooraf in te lichten en aftersales gaat niet juist om met de afhandeling doordat er een fout is gemaakt door een medewerker. Het is om je dood te schamen als bedrijf (filiaal aalsmeer en afdeling aftersales) als je zo met je klanten omgaat
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Clement op woensdag 2 dec 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Zeer behulpzaam en kwaliteit in het helpen van het uitzoeken als after service.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag weer”
Door David Kegel op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Met alleen een idee over de indeling van onze badkamer liepen we binnen bij Sani-dump Oud-Beijerland. Na enkele bezoeken hadden wij onze keuzes gemaakt. Geholpen door deskundig advies en ondersteuning zijn wij daartoe gekomen. Heel prettig dat wij van tevoren via de 3D afbeeldingen al goed konden zien hoe het eindresultaat zou zijn. Nu de badkamer klaar is kunnen we zeggen dat we nergens in teleurgesteld zijn. We genieten er elke dag weer van.
FOTO VAN DAVID KEGEL
+ Toon extra foto van David Kegel
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Diana Middelbosch op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We zijn heel erg blij met het eindresultaat van onze badkamer. We zijn goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de materialen en het bijschaven van mijn ontwerp. Ook vonden wij het een redelijke en scherpe prijs voor allemaal A-merken. Uiteindelijk hebben we nu onze droombadkamer mede door SaniDump Hoogeveen kunnen realiseren.
FOTO VAN DIANA MIDDELBOSCH
+ Toon extra foto van Diana Middelbosch
+ Toon extra foto van Diana Middelbosch
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (15 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlkmaar (10 ervaringen), Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 303 64 00
cAlmere (20 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
dAmersfoort (4 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
eAmsterdam (19 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
fApeldoorn , Kanaal Zuid 72B, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 30 33 900
gBergen op Zoom (60 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
hBreda (15 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
iCapelle aan den IJssel (69 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
jCruquius (6 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
kDelft (21 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
lDen Haag (7 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
mDordrecht (outlet store) (13 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
nDrachten (37 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
oElst GLD (6 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
pGroningen (43 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
qHoogeveen (27 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
rLeeuwarden (17 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
sLeiderdorp (32 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
tMiddelburg (11 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
uNuenen (8 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
vOud-Beijerland (Hoeksche Waard) (14 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
wRoosendaal (44 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
xRotterdam (32 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
ySittard (1 ervaring), Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
zSliedrecht (25 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
a1Spijkenisse (44 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
b1Terneuzen (4 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
c1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
d1Utrecht (23 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
e1Veghel (8 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
f1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
g1Wijchen (16 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
h1Woerden (21 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
i1Zaandam (45 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
j1Zaltbommel (2 ervaringen), Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
k1Zoetermeer (45 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
l1Zwolle (26 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.