Feedback
9,3

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Wij zijn al ruim 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/
Ervaringen
Er zijn 638 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren488 ervaringen
4 sterren100 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Per vestiging:
“Bijzonder goede service”
Door H. Veelwaard op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Bijzonder goede service. Na de aanschaf van ons nieuwe toilet kwamen we er bij het plaatsen achter dat de afvoer te kort was. Zonder moeizame vragen of bijbetaling en kregen we direct een complete nieuwe set mee. Ook in de winkel heerst altijd een gezellige stemming.
FOTO VAN H. VEELWAARD
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal keurig”
Door A.Valks op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Heb een inloop douchewand bestelt. Ben telefonisch uitstekend geholpen. Bij het afhalen ook goed en prettig geholpen.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2020: Heb mij vergist heb de bestelling in Aalsmeer opgehaald maar in Leiderdorp gekocht. Ben daar daar zeer goed en deskundig geholpen door Carlo.
Reactie of foto toevoegen
“Levering perfect in orde”
Door Peter Bronsgeest op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Rotterdam
Zijn door verhalen hier terecht gekomen en zeer goed en met vriendelijk advies geholpen. Geen opdringende verkoop praktijken maar kundig hulp met het uitkiezen van de tegels bij elkaar zoeken de voor en nadelen. Ook de artikelen die erbij kwamen als kast en toilettafel en kast goed geïnformeerd, zou zeker hier terug gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkameraankoop”
Door Kamerbeek op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Delft
Aardige verkopers, zijn bereid om mee te denken. De levering ging erg soepel. De medewerkers aan de telefoon zijn erg beleefd en vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Gehele badkamer”
Door J. van der Linden op woensdag 11 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben onze gehele badkamer hier gekocht, we kregen goed advies met name ook over de indeling van de ruimte. Spullen waren keurig op tijd, met 1 klein onderdeel is een leveringsprobleem maar dat is zeer klantgericht en goed opgelost. Dank! goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door D.Spaargaren op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
We zijn heel erg tevreden over de service en deskundigheid van het personeel van de vestiging Leeuwarden. Ondanks dat we zelf al heel wat ideeën hadden aangaande onze nieuwe badkamer heeft sanidump ons toch hier en daar inzichten gegeven welke we hebben overgenomen in ons ontwerp. Ook heeft onze adviseur bij Sanidump Leeuwarden ons meer dan uitstekend geadviseerd wat betreft de materiaalkeuze. Helemaal top, wij zijn er blij mee. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Top winkel”
Door René en Rachel op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Woerden
Onze badkamer en wc gekocht bij Sani-dump. Perfect advies gekregen en er werd in vele mogelijkheden meegedacht. Uitgebreid aanbod en goede kwaliteit! De klantvriendelijkheid stond voorop, er werd niet aangedrongen wat als een zeer prettige ervaring resulteerde! Kleine problemen werden snel opgelost en een zeer snelle levering van extra producten! Top locatie en top winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Linda van Hove op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Woerden
Wij hebben bij Sanidump Woerden onze volledige badkamer en toilet gekocht en hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. We zijn vóór Sanidump bij veel andere winkels geweest, maar we hadden meteen een goed gevoel bij deze winkel en bij de verkopers. Van begin tot eind zijn we perfect geholpen. Mooie winkel, veel keuzes. Geen opdringerige verkoop, maar juist een heel ontspannen, vriendelijke en gezellige sfeer. Er werden ideeën aangedragen die wij zelf nog niet hadden bedacht en daar zijn we, vooral nu de badkamer klaar is, erg blij mee! Mooi en breed assortiment met een goede prijs. Kleine problemen werden direct opgelost en er waren korte lijntjes in contact. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar tevreden”
Door Jan Willem deJong op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
badkamer gekocht, daarin een goed advies gekregen over de mogelijkheden, prima showroom met mooie voorbeelden. deskundige uitleg ook op het technische vlak. handig is de 3d tekening voor een duidelijk inzicht en ook kan je hierop de tegelverdeling goed zien en berekenen. gekozen voor een badmeubel van Pelipal Casca en een douche 5hoek van brynzeel, topkwaliteit!! kortom zeer tevreden! vriendelijke medewerkers die jou niets opdringen en een nette prijs geven. SANI-DUMP bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Joyce Krijn-Schwillens op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Breda
Ontvangst in de winkel was heel prettig! Goede keuze kunnen maken en goede prijs kunnen afspreken. Levering van de spullen was compleet en op tijd. Lucien adviseerde ons William Brouwer als installateur. Dat bleek ook een uitstekende keuze! Echt een vakman! Heel plezierig en rustig in de omgang. Realistisch en betrouwbaar! Ook de mannen die hem kwamen helpen. Alles is perfect verlopen! Wij zijn super tevreden met Sanidump Breda en met installateur William Brouwer!
FOTO VAN JOYCE KRIJN-SCHWILLENS
Nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Joyce Krijn-Schwillens
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door L. Reijersen op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben in het hele proces een goede ervaring opgedaan bij Sanidump Utrecht & Aalsmeer afhaalpunt. Wij gingen een WC renovatie doen maar ook twee volledig nieuwe badkamers bouwen. We hebben veel besteld en gingen voor comfort. Bubbelbad, sun shower, stoomcabine. Er is goed meegedacht in praktische dingen waar we tegenaan liepen. Eenvoudige en kostenbesparende zaken. Nèt even die kennis gehad hebbende over de techniek van bubbelbad en stoomcabine had een 'super' score opgeleverd. (Luik is nodig bij bubbelbad om er bij te kunnen bij technische problemen & locatie van water aansluiting stoomcabine bijvoorbeeld).
Ook in Aalsmeer vriendelijke en behulpzame mensen. We hebben alles heel thuis gekregen en de spullen waren kwalitatief goed. Wij genieten als gezin van deze waarde en belevingstoevoeging in ons fantastische huis! Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marc Waterman op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Delft
in 2010 voor 2 badkamers spullen gekocht bij Sani Dump, nu 10 jaar later, materiaal (mozaik tegeltjes) nodig voor wat herstel werk. Deze werd na enig zoek werk gratis meegegeven. Overigens had Sani dump al mijn gegevens nog - hetgeen het zoekwerk vergemakkelijkte. Vriendelijke en behulpzame medewerking!
Reactie of foto toevoegen
“Ideeen goed aangevuld”
Door A Zoet op vrijdag 28 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Onze eigen ideeën van de badkamer werden heel goed aangevuld met supertips van Piet. Met het plaatsen van de radiator was de thermostaatkraan niet helemaal goed. En wat een service van Carlo...we kregen gelijk een nieuwe die het nu prima doet! Bedankt voor jullie goede service, we zijn er blij mee en dat geeft veel vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Dumas op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Drachten
Wij hebben onze badkamer verbouwd met behulp van Sanidump. Met een goed plan en fijn overleg hebben wij al onze producten aangeschaft bij hen zoals; toilet, glazen douchewand met sproeier en sunshower, bliss badmeubel, radiator en vloer en wandtegels. Het is precies zo geworden zoals wij voor ogen hadden en wij zijn super tevreden.
FOTO VAN DUMAS
Het resultaat
REACTIE VAN DUMAS
Nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Menno op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Prima advies, deskundige adviseurs (en lekkere koffie)!! Alle onderdelen voor een nieuw toilet gekocht bij Sanidump. Direct alles mee kunnen nemen, behalve de tegels, deze werden netjes op de afgesproken dag thuisbezorgd. Indien op zoek naar een nieuw toiletje, zoek niet verder maar ga naar Sanidump
Reactie of foto toevoegen
“Lossen het voor je op”
Door M van den Berg op zondag 23 feb 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een COMPLETE BADKAMER gekocht. Ze hebben hele goede sevice en zijn klantvriendelijk. ( Lennart) Heb je een probleem dan lost Sanidump het voor je op.
FOTO VAN M VAN DEN BERG
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de aankoop”
Door Kees op vrijdag 21 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben een mooie badkamer bij Sani-dump gekocht en zijn prima geadviseerd door de verkoper en zijn zeer te vrede. Kees
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H Hemelaar op vrijdag 21 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Complete badkamer aangeschaft. Prima meegedacht, geen verkooppraatjes. Eerder spullen ophalen en nog wat nabestellen, geen probleem. Vriendelijk en correct personeel. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof voor Sani Dump”
Door Willem Dijkstra op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Drachten
Roberts heeft ons perfect geadviseerd. Ook de gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Alleen maar lof voor Sani Dump. Wand en vloertegels gekocht, douchebak 1000x1200, douche cabine enz. En dat alles voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Hun best gedaan”
Door H . Hoffman op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Aalsmeer
Wij waren op zoek naar een nieuwe wc borstel voor onze wc borstelhouder , die wij 10 jaar geleden bij hun aan geschaft hadden. De houder was verder nog in prima staat. Deze was niet meer verkrijgbaar, maar zij hebben hun uiterste best gedaan om dit op te lossen. Wij hebben toch een passende borstel gratis ontvangen. Dus wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. E. E Glazenburg. op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer hier samen gesteld en hebben goed advies gekregen. Er werd goed meegedacht in een mooie opstelling voor een kleine badkamer en zo toch voor ruimte gecreëerd. Bij het ophalen hebben we alles vluchtig gecontroleerd en bij installatie van een spiegelkast hadden we toch een kleine beschadiging ontdekt, dit hebben we vermeld en kregen goede service, het deurtje werd vergoed en konden we omruilen. Prima service.
FOTO VAN FAM. E. E GLAZENBURG.
Douche
+ Toon extra foto van Fam. E. E Glazenburg.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Hans op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Ruim een jaar geleden liepen wij voor de eerste keer de vestiging van Sanidump in Groningen binnen. Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Er is een ontwerp gemaakt en vervolgens zijn we de showroom door gelopen. Na een paar maanden zijn we toch geswitcht van de tegels, alles werd goed gewijzigd. De communicatie hebben we als goed ervaren en de service was super!
Nu ruim een jaar later is onze badkamer af en zijn we erg blij met de gemaakte keuzes.
FOTO VAN HANS
Badkamer resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Joey van den Haak op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik was op zoek naar en vrijstaand bad voor in onze slaapkamer. Carlo heeft ons heel goed geholpen en verschillende opties laten zien. Hier zat in eerste instantie nog niet iets tussen wat wij heel mooi vonden. Een paar dagen later belde Carlo ons op, dat hij nog een showroommodel had in een andere vestiging en of wij daar interesse in hadden? Dit prachtige bad is het geworden tegen de scherpste prijs van Nederland. Wij zijn er heel blij mee en vonden het erg fijn hoe er met ons meegdacht werd.
FOTO VAN JOEY VAN DEN HAAK
Prachtig bad
REACTIE VAN SANIDUMP, JOSJE
Erg mooi geworden!!!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door M R Volckerijck op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een badkamermeubel en div kraan en douche scherm gekocht bij de Heer Carlo Woudenberg.

Aanvulling ontvangen 18 februari 2020: Is geleverd en alles is naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Gehele inrichting hier gekocht”
Door Mike op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Mijn gehele inrichting van me badkamer hier gekocht, hele goeie service en goeie kwaliteit spullen. In de winkel ook heel goed geholpen door Linda. Spullen kreeg ik ook eerder binnen dan verwacht waardoor me badkamer sneller klaar was.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bakker op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Terneuzen
Met ons ontwerp binnen gelopen bij sani-dump Terneuzen waar wij super zijn geholpen door personeel. Ze denken met je mee..geven super advies en laten je op t gemak kiezen uit meer dan genoeg opties/mogelijkheden. Uiteindelijk afgesproken wanneer levering. Bij ophalen ook voldoende hulp gehad. Eindresultaat super met materiaal van sani-dump. Zeker een aanrader.
FOTO VAN BAKKER
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Anneke Kant op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Wij hebben onlangs een nieuwe badkamer gekocht bij Sanidump. We werden hartelijk ontvangen en kregen ruimte om eerst zelf even rond te kijken. Daarna bood hij om te helpen bij het samenstellen van de badkamer. Er werd goed geholpen en meegedacht bij het kiezen van meubels en tegels. Eenmaal de keuzes gemaakt werd alles nog eens besproken onder het genot van een heerlijke capuccino en een kop thee. We hebben de badkamer besteld en liepen met een goed gevoel de winkel uit. Wij raden iedereen aan zeker even binnen te lopen en laat je inspireren naar de mogelijkheden van een mooie nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte partij”
Door C. van der Kwaak op vrijdag 7 feb 2020 20 | vestiging Wijchen
Een complete badkamer. Sanidump heeft alles perfect geleverd. Ook de garantie wordt uitstekend geregeld. Echter: wie artikelen van Hotbath koopt komt van een koude kermis thuis. Thermostaatkraan na een half jaar kapot. Hotbath onttrekt zich aan de garantie. Zij denken op afstand te kunnen zeggen dat de kraan verkeerd gemonteerd is... Sanidump zorgt voor goede oplossingen in deze. Helaas moet de nieuwe kraan - na 4 maanden nog steeds geleverd worden. Advies: koop niets van Hotbath!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Suzanne en Sven op vrijdag 7 feb 2020 20 | vestiging Spijkenisse
We hebben een complete badkamer gekocht. Heel fijn geholpen door Ruud. Niet opdringerig en goede adviezen. Nu na een paar maandjes is de badkamer zogoed als klaar (Alleen het glaswerk nog bij de douche maat dat wordt op maat gemaakt en moet nog geïnstalleerd worden). Wat is het mooi geworden, wat een luxe zo! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
FOTO VAN SUZANNE EN SVEN
Ingerichte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Van ochten op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Yoni heeft ons perfect geholpen bij Sanidump. Wij hebben geen grote badkamer en wilde toch graag een bad plus een douche en hij heeft goed met ons meegedacht. Alles zit erin en het is prachtig geworden.
FOTO VAN VAN OCHTEN
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door W. Van der Heide op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze toiletruimte vernieuwd. Besteld en geleverd door SaniDump. Er zitten nieuwe wand- en vloertegels in, er is een hangtoilet met resevoir en een fontein gemonteerd, dit alles met behulp van een goede tegelzetter en familieleden. Mooi en strak eindresultaat. We zijn zeer goed geholpen bij SaniDump Leeuwarden met goede adviezen en ruime keus.
FOTO VAN W. VAN DER HEIDE
Gemonteerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Daan van de Pol op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij gingen naar Sanidump voor een tekening en spullen voor de make-over van mijn huidige badkamer. We zijn bij herhaling heel goed geholpen door Luc, die goed met ons mee dacht en flexibel met de prijzen om ging indien wij een goedkoper alternatief gevonden hadden. Hij reageerde adequaat en snel op onze mails en telefoontjes en stelde zich flexibel op toen wij opeens op de stoep stonden in de winkel. Met veel plezier hebben wij een goede deal gesloten. Aangeschaft: Tegels, badkamermeubelset, doucheset, douchescherm
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Peter Dekker op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Drachten
Bij Peter een 3 D tekening van de badkamer laten maken; dit proces ging soepel. Daarna alle materialen uitgezocht en gekocht. Ook hier kregen we goed advies in een ontspannen sfeer. Mede daarom zullen we bij de badkamer van mijn schoonzus ook Sanidump als leverancier kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze aankoop”
Door Fam. Reitzema op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Zoetermeer
We hebben een complete badkamer gekocht. Werden op afspraak goed geholpen bij de aanschaf. Bij levering hadden we alles in 1 keer binnen, perfect dus. Jammerlijk wat tegels te kort maar gelukkig hebben ze Linda daar zitten. Zij heeft alles perfect opgelost en gladgestreken, zelfs het omruilen van de verkeerd aangeschafte radiator werd super soepel opgelost. Wij zijn blij met onze aankoop via Sani-dump en in het bijzonder met Linda.
Reactie of foto toevoegen
“Dik in orde”
Door Sanne Sprik wagenaar op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Drachten
Een complete badkamer met infrarood super geholpen door Frederik en een complete wc met antistangafzuiging geberit top gemaakt door René Vd veen uit Appelscha de jongens aan de Bali waren ook super vriendelijk ik ben zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 januari 2020: De badkamer en de wc zijn super gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Topkwaliteit”
Door Noortje Smink op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
We hebben hier onze badkamer uitgezocht, en deze vandaag geïnstalleerd. Echt topkwaliteit douche, bad, wastafel en toilet. De loodgieters bleven maar zeggen "dit zijn echt hele mooie spullen". Vinden wij ook! We moesten één item ruilen, en dat was geen probleem. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Lenneke Sander op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
Onderdeeltje van wastafel per ongeluk voor de 2e keer doorgespoeld. Even binnen gelopen in Zaandam. Keurig en kosteloos thuis gestuurd gekregen via Pelipal. Keurige service voor de tweede keer waarvoor dank.
Reactie of foto toevoegen
“Reactie duurt te lang”
Door Meijering op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Groningen
Wij hebben 2 badkamers gekocht. In de winkel prima geholpen. Maar dan..... Het afhalen en leveren van de spullen is drama. Wij wachten nu nog op een doucheset die in week 41 (2019) al geleverd zou worden. De enige communicatie daarover is af en toe een mail dat de levertijd is aangepast. Verder kregen we een wastafelblad geleverd zonder kraangat, op de doos stond afgemeld met kraangat. We hebben daarover op 5 december gebeld en zouden teruggebeld worden. Daar wachten we nu nog op..... We hebben dit op 5 december gemeld, op 16 december pas krijgen we een mail met de vraag of het blad in die week omgeruild kan worden. Nou Sanidump, wij hebben een planning waar wij ons wel graag aan willen houden en de verhuizing stond gepland. Dus nee, wij hebben niet gewacht tot wij eindelijk iets van jullie horen. We hebben onze tegelzetter gevraagd te komen en een gat te boren in het blad. Kijk, dat is oplossingsgericht en probleem is meteen opgelost. Helaas voor ons loopt het wel in de papieren op deze manier. Door slechte levering en communicatie bij Sanidump hebben wij extra kosten gemaakt: vergeefse ritjes naar het afhaalpunt, aanpassen van de planning (en dus ook van door ons ingehuurde mensen met alle extra kosten van dien) omdat spullen niet geleverd waren etc. Ook hebben we noodgedwongen een andere doucheset genomen omdat we het inbouwreservoir nodig hadden, maar deze er dus niet was. De ene doucheset is er dus nu nog steeds niet, de andere is verkeerd geleverd. Van Sanidump geen enkel begrip. We hebben verschillende mailtjes gestuurd met de vraag hoe dit opgelost gaat worden en hoe we gecompenseerd gaan worden. Geen enkele reactie. Verschillenden mensen telefonisch gesproken. Vinden het allemaal heel vervelend en verzekeren ons er achteraan te gaan en ons terug te bellen. Nooit weer wat van gehoord. Rest ons nu alleen nog andere kopers te behoeden voor deze ergernis. Via dit platform, maar verder bazuinen we het ook goed rond. Jammer Sanidump, jullie hebben genoeg mogelijkheden gehad om ons toch uiteindelijk een tevreden klant te laten zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jeroen Goetheer op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Middelburg
Complete badkamer! Wat een service. Douche kraan was verkeerd geleverd direct om geruild. Paar tegels gebroken, goed opgelost. Prima bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door LH op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Complete badkamer gekocht! Super service en goed betaalbaar
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Jeroen op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Klantvriendelijk geholpen, kwaliteit spullen geleverd tegen scherpe prijzen. Er wordt met de klant meegedacht.

Aanvulling ontvangen 14 januari 2019: We hebben een geheel nieuwe badkamer besteld.
De badkamer is al geïnstalleerd. Alle spullen zijn zelf afgehaald bij magazijn van Sani-dump. Zou nog een verbeter punt zijn om bestelde spullen te bezorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie ervaring”
Door Ad Henkelman op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Breda
Een prachtige luxe én betaalbare badkamer; dat hebben wij nu! Omdat wij elders niet lekker konden slagen én het allemaal niet lukte kwamen wij -mede door deze ervaring site- uiteindelijk bij SaniDump in Breda terecht. Adviseur Arno heeft ons met de vele keuzemogelijkheden (tegels en inrichting) zeer goed geholpen. Wat een fijne zaak met mooie merken is Sanidump Breda. En met de goede klantenservice én flexibiliteit van Bertus maakte onze aankoop bij SaniDump helemaal af. Wij zijn echt super blij met onze luxe badkamer. Het project badkamer is door Sanidump Breda én de betrokken aannemer voor ons vlekkeloos en fantastisch verlopen. Een mooie ervaring! dank.
Reactie of foto toevoegen
“Geen probleem”
Door Van den Hurk op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Veghel
Wij hebben een complete badkamer en wc gekocht. De verkopers hebben ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zijn. We zijn er superblij mee. Op het laatste moment hebben we zelfs nog wat kunnen ruilen. Dit was geen enkel probleem.
FOTO VAN VAN DEN HURK
Gemonteerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door CK op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Woerden
Door Michel uitstekend geholpen, we hadden twijfels over of we onze wasbak links of rechts wouden plaatsen in de badkamer. Michel had ons uitstekend advies gegeven over de inrichting en tegels. Prijzen waren in orde en Sanidump had zich goed aan de afspraken gehouden.
FOTO VAN CK
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nette oplossingen voor verkeerde leveringen”
Door Leuvenink op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
We hebben een gehele badkamer en toilet gekocht, inclusief tegels etc. Met bestellen ging het harstikke goed. Jammer genoeg dag voor dat we de spullen op gingen halen was de doucheset niet leverbaar terwijl we ruim 2 maanden daarvoor bestelt hadden. Bij thuiskomst miste er een kraan. Tegels hadden we tekort, niet op voorraad natuurlijk. Moet je eerst naar het aangekochte filiaal toe, en daarna kan je naar de andere kant van Nederland rijden om ze te halen. Of je moet een week of 2 wachten.. hadden een spiegel die te groot bleek te zijn omdat hij niet achter de kraan paste, maar omruilen duurde gewoon weer een paar weken omdat het natuurlijk niet op voorraad was. Blij met wat we uiteindelijk hebben. Maar al met al eens en nooit weer dat we hier onze spullen bestellen!
REACTIE VAN LEUVENINK
Uiteindelijk netjes contact gehad met Sanidump Utrecht. Het zijn toppers alles is netjes opgelost, en we zijn super tevreden met onze mooie badkamer en toilet op de begane grond! Voor iedereen die daar heen gaat Benjamin is een topper!!
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Anne-Marie van de Ridder op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
In september werd onze badkamer en beneden toilet verbouwd. Wij hebben een Complete Badkamer inrichting en toilet +wastafel gekocht. Wat een enorme inzet van Eduard en zijn team om alles op tijd geleverd te krijgen, ze hebben er zelfs voor gezorgd dat de bestelling thuis werd afgeleverd omdat er problemen waren met de levertijd, Eduard heeft ook geholpen met het oplossen van problemen bij installatie. Echt toppers, ik zou volgende keer zeker weer daar naar toegaan
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Edwin op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben in vestiging Capelle een badkamer aangeschaft, na een zeer fijn rondleiding van Guy de badkamer gekocht. Bij montage hadden wij helaas pech, er was een ruit stuk van de douche wand.. Na een belletje werd dit perfect opgelost! Dat noem ik echt topservice. Sanidump Capelle bedankt!
FOTO VAN EDWIN
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Toiletbril”
Door Sjanet de Wit-groenendijk op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Woerden
Ik kocht een nieuwe slow-motion toiletbril voor mijn moeder. De filiaalhouder was geweldig aardig om de bril in de woning van mijn moeder te bevestigen op het toilet. Deze service overtrof mijn stoutste verwachtingen. Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Wendy op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
Afgelopen zomer alles voor de badkamer gekocht behalve de tegels. Het contact was heel prettig. De verkoper heeft heel goed geadviseerd in de keuze van de materialen om een mooi geheel te krijgen voor een betaalbare prijs. Mijn badkamer is vrij klein maar door de 3D tekening heb ik een goed beeld gekregen wat mijn mogelijkheden zijn en het resultaat is super geworden in combinatie met de tegels. Het voelt helemaal niet klein aan ondanks de zwarte accenten maar juist warm en modern. Ook toen iets kapot was, is er goed geluisterd en ben ik goed geholpen door Eduard en zijn team. Wel jammer dat ik naar Dordrecht moet om de spullen op te halen aangezien dat toch wel spannend is om alles mee te nemen maar wel een geluk dat de leverancier de glazen douchedeuren toch in Bergen op Zoom heeft afgeleverd.
FOTO VAN WENDY
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jari en Karlijn op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
Voor ons nieuwe huis hebben wij een badkamer gekocht. Wij zijn bij verschillende badkamerzaken geweest om te vergelijken. Vanwege de goede service en persoonlijke aandacht hebben we voor sanidump gekozen. Er is sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Eduard en zijn team zijn erg enthousiast! Daarnaast was de monteur (den Engelsman) erg vriendelijk en heeft ons erg goed geholpen. Ook met vragen buiten de badkamer om. De badkamer is geworden zoals we vooraf hadden gehoopt en volgens de tekening die we samen met sanidump hebben gemaakt. Wij zouden sanidump zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect bevallen”
Door Lisette op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Tegels, bad, toiletpot + inbouwreservoir, verwarming, spiegel. Van alles en nog wat gekocht bij Sani Dump leeuwarden en we zijn er super goed geholpen. Ze namen de tijd voor je. Ook de levering (afhaal) kon op korte termijn

Aanvulling ontvangen 22 november 2019: Wij hebben de bestelling al opgehaald en deze is al door onze aannemer gemonteerd. Alles is perfect bevallen en we zijn erg blij met de nieuwe badkamer! En met hoe alles verlopen is bij sani dump Leeuwarden. Vriendelijk personeel, en ruim assortiment.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marnix op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Zoetermeer
Prima ervaringen met Sani Dump Zoetermeer. Denken van te voren goed mee. De levering was op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Gerrit Douma op zondag 17 nov 2019 19 | vestiging Drachten
Wij zijn super super blij met onze nieuwe badkamer en wc. Peter heeft fantastich geluisterd, geholpen en begeleid naar wat we wouden. Voor de aankoop konden wij heel goed zien in 3d hoe onze badkamer en toilet er uit zouden gaan zien. Wij raden sanidump Drachten ten zeerste aan!
FOTO VAN GERRIT DOUMA
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Goense op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Groningen
Wij hebben alles gekocht voor 2 badkamers en 3 x toilet. Inclusief wand en vloertegels. Zijn zeer tevreden over Sani-dump Groningen!

Aanvulling ontvangen 15 november 2019: Alles is al gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karin en Jurgen Vos op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
De locatie was net geopend en wij waren op zoek naar een badkamer. Door de medewerker werden wij goed en vakkundig geholpen op een heel prettige manier. Er werd goed ingespeeld op onze wensen en hardop meegedacht. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. De bestelde spullen waren op tijd en bij het ophalen werd er geholpen met inladen. Wij voelen ons dan ook uitstekend geholpen door de medewerkers van deze nieuwe vestiging. Een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkameraankoop”
Door Piet Vos op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
We hebben bij Sanidump een complete badkamer gekocht die door een door hen aanbevolen installateur (Engelsman Tegels, Bouw en Afbouw, Tholen) naar volle tevredenheid is geplaatst. Na ons georiënteerd te hebben hadden we een wensenlijstje toegestuurd en bij ons bezoek stond er al een concept 3D presentatie gereed, nog wat details besproken en voorbeelden bekeken en klaar waren we. Eind van de middag was de offerte klaar. We zijn vriendelijk ontvangen, de verkoper (Eduard) dacht goed mee en gaf goede adviezen. De levering gaf aanvankelijk wat strubbelingen maar dat is perfect opgelost. We zijn super tevreden.
FOTO VAN PIET VOS
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ria Coehorst op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb tegels toilet pot en radiator gekocht ,de levering was iets later als gezegd maar gelukkig toch alles op tijd voordat de tegelzetters bij mij zouden beginnen. Alles keurig boven gebracht bij aflevering op 1 hoog. Er was 1 doos tegelbreuk bij en heeft Leo 2 dagen later zelf langs gebracht. Echt super! De badkamer is een hele positieve verbetering dank zij sanadump. Prachtige tegels tegen een redelijke prijs.
FOTO VAN RIA COEHORST
Badkamertafel met tegelachtergrond
+ Toon extra foto van Ria Coehorst
Reactie of foto toevoegen
“Diverse sanitair”
Door Tandartsenpraktijk op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Drachten
in maart 2019 voor ons bedrijf diverse toiletten, wastafels, kranen en tegels gekocht. uitstekende service, altijd meedenken en zeer coulant. heel tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jelmer op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Drachten
Complete badkamer en toilet gekocht bij Sani-dump, goed en klant vriendelijk geholpen met het samenstellen van het sanitair! Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Gustin op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn op een hele prettige en deskundige manier geholpen bij het uitzoeken, ontwerpen en bestellen van een complete badkamer. Prijstechnisch een goede offerte gekregen en geaccepteerd. Ook hebben wij extra service gekregen op een aantal zaken achteraf. Kortom een fijn bedrijf om je droombadkamer te kopen.
FOTO VAN GUSTIN
Badkamer met badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Fam Sternsdorff op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Sani-dump is ons aangeraden door onze installateur . We hebben er alle spullen gekocht voor het toilet en de badkamer. We zijn erg blij met hoe het is geworden. Het ziet er schitterend uit. We konden alles op ons gemak uitzoeken en werden vriendelijk geholpen. Ook werden we met raad en daad bijgestaan waardoor we gemakkelijker een keuze konden maken. Ook konden we alles in 3D bekijken zodat we een goede voorstelling hadden van hoe het er uit kwam te zien.We hebben het als zeer prettig ervaren. Daarvoor onze hartelijke dank.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij complete badkamer”
Door Tjeerd op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Drachten
Heb in feb 2018 complete badkamer besteld in Drachten omdat ik tevreden was over een eerdere aankoop van materialen voor een toilet super verkoper met prima advies. Nu na anderhalf jaar toiletzitting kapot . Belletje met hoofdkantoor en u raad het al ? Geen probleem word nieuwe geleverd . Is dat service of SERVICE bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door A. Lee op woensdag 23 okt 2019 19 | vestiging Zoetermeer
Materiaal gekocht en advies gekregen voor 2 toiletten en 1 badkamer. Via Sanidump ook de aannemer kunnen regelen die het plaatsen uitvoerde. Alles is heel goed bevallen, resultaat is erg mooi. Ik zou bij een volgende keer meteen weer terugkeren naar deze winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Froukje op zondag 20 okt 2019 19 | vestiging Drachten
Nieuwe badkamer en toilet uitgezocht. Super goed geholpen door Wiebe, die goede tips geeft van wat wel en niet handig is en om goed de ruimte in te delen. Erg blij met het eindresultaat!!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door André en Annelies op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij SANIDUMP Zwolle en zijn vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. Patrick, Marcel, Ellen en de overige collega's.... hartelijk dank voor al jullie support, tips en begeleiding. Alle tijd van de wereld om een klant tevreden te stellen, meedenken waar het kan en tips op momenten dat je als klant door de bomen het bos even niet meer ziet. Al met al hartelijk dank voor de fijne service en begeleiding. Wij raden SANIDUMP ZWOLLE van harte aan!!
FOTO VAN ANDRÉ EN ANNELIES
Wastafel
REACTIE VAN ANDRÉ EN ANNELIES
Hierbij de overige foto's
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door John op dinsdag 15 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
We kochten bij Sanidump een mooie badkamer voor een aantrekkelijke prijs. Het was fijn dat de medewerkers goed mee dachten en praktische tips gaven..Toen we na een week twijfelden over de tegels, die we in eerste instantie uitgezocht hadden konden we zonder moeite iets anders uit kiezen. We werden erg prettig geholpen en er werd goed naar ons geluisterd. Helaas was er 1 ding niet goed geleverd maar ook daar hebben we direct een goede oplossing voor gevonden
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Zoran Trajkovic op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Zoetermeer
Ik heb compleet badkamer meubel, inclusief wastafelkraan en een hang toilet en radiator gekocht.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2019: Alle gekochte producten waren op tijd geleverd en volgens de aangegeven specificaties en beloofd kwaliteit. De wastafelkraan (een showroom item) had de lekkage op koudwater toevoer flexibel slang. Het was zonder enkel probleem en in vrij korte termijn vervangen door Sani-Dump, Zoetermeer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Geke Dekker op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Heb bij sanidump in hoogeveen mijn badkamer en het toilet beneden gekocht. Ben super tevreden over het resultaat. Toen wij alles gingen uitzoeken zijn wij zeer vriendelijk ontvangen het voelde gelijk goed. Daarbij zijn wij ook goed geadviseerd en ze denken ook met je mee. Had laatst de kraan kapot ging naar hun terug maar kreeg gelijk een nieuwe knop mee. Al met al zijn wij zeer tevreden met sanidump in hoogeveen.
REACTIE VAN GEKE DEKKER
Super mooi geworden toch
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het hoort”
Door Dirk Verlinde op vrijdag 4 okt 2019 19 | vestiging Terneuzen
Alles gekocht wat ik nodig had om een douche te maken op maat, halfrond. Alle materiaal netjes en keurig geleverd volgens gemaakte afspraken. En alles op maat zoals het hoort! Bij deze het team n Terneuzen hiervoor hartelijk bedanken !
Reactie of foto toevoegen
“Verschrikkelijk blij”
Door Jeanne Peeters op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Wij hadden een specifieke wandtegel nodig voor onze badkamer. De wandtegel met diezelfde kleurcode was nergens meer te krijgen. Vandaar dat ik een uitvraag heb gedaan bij alle Sanidump vestigingen in Nederland. Gelukkig hebben we via Leiderdorp/Dordrecht nog één doosje weten te bemachtigen. Wij zijn hiermee zo verschrikkelijk blij, anders hadden we waarschijnlijk alle witte wandtegels in onze nieuwe badkamer moeten vervangen door eruit slopen. De ramp had ik dan niet willen overzien. Graag willen wij alle Sanidump vestigingen en medewerkers in Nederland hartelijk bedanken voor hun reacties, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid. In het bijzonder Carlo van vestiging Leiderdorp en Rutger van vestiging Dordrecht voor de genomen moeite en snelle reactie. Het was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar gelukkig hebben wij de speld gevonden, dankzij Carlo. Wat ons betreft verdient Carlo een warme douche...!
FOTO VAN JEANNE PEETERS
Witte tegel
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geworden”
Door J.H Klok op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Groningen
Ja zeker aanraden, niks geen dump, tot irritatie aan toe controle van de badmeubelen, elke doos wordt streng gecontroleerd op breuken. Echt nauwkeurig en ook de kennis van (Michel Klok) geen familie was zeer groot. Goeie service, kraangat verkeerd, geen probleem, kon zo omgeruild worden. We hebben materiaal voor twee badkamers gekocht en ze zijn beide perfect geworden
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Dennis op woensdag 18 sep 2019 19 | vestiging Woerden
We hebben een complete badkamer gekocht van sanitair tot tegels. We zijn heel prettig geholpen tijdens de ontwerpfase is alle tijd voor ons genomen, werd er goed meegedacht en werden de keuzes zichtbaar gemaakt op het grote scherm. Dit was heel fijn omdat we hierdoor een goed beeld kregen. Ook was het heel fijn dat het geen opdringerige verkoop was en we rustig konden nadenken. Ook na de aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden van de te verwachte levertijd en na de levering was het ook geen probleem nog extra tegels bij te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Manon op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een complete badkamer gekocht. Het is een grote badkamer en 2 aparte wc's. We hadden hier wel wat hulp bij nodig. Ze hebben goed de tijd voor ons genomen en ons van advies voorzien. Ook een nalevering hebben ze snel opgepakt. Mocht het ooit nodig zijn, dan komen we hier zeker terug!
FOTO VAN MANON
Grote badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Pierre en Ingrid op zondag 8 sep 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben hier de inrichting van onze nieuwe badkamer gekocht. We zijn prima geholpen. Bij het afhalen in het magazijn ging ook alles goed en bij problemen met de levering van een artikel zijn wij door de verkoper in de winkel ook prima geholpen .
FOTO VAN PIERRE EN INGRID
Nieuw bad
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Patrick kramer op woensdag 4 sep 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Complete badkamer , badmeubel plus spiegel , douchedeur, bad met verlichting en alle tegels en al het sanitair voor 2 hangende toiletten plus fonteinen en alle kranen voor toiletten en badkamer. Het enige wat ik minder vond dat je in deze tijd alles zelf moet halen en dus een vrachtwagen moet inhuren om alles thuis te krijgen , maar de spullen twv 10.000 euro zijn solide en naar wens.
REACTIE VAN PATRICK KRAMER
Goed geholpen en ze dachten ook mee met mijn eerste badkamer die ik zelf gemaakt heb bedankt Ton en collega's
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Wout van Straten op woensdag 4 sep 2019 19 | vestiging Rotterdam
Bij de vestiging Rotterdam het hele sanitair pakket voor onze badkamer gekocht incl. de tegels. Alles werd keurig op tijd, compleet en onbeschadigd geleverd. Het eindresultaat is, mede door de goede adviezen boven verwachting geworden. Hulde aan dit bedrijf.
FOTO VAN WOUT VAN STRATEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Maaike van Steen op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Roosendaal
We hebben een complete badkamer gekocht en werden top geholpen door Rogier. Er werd volop de tijd genomen en mee gedacht. Ook de andere heren die er werken zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je niet bezwaard om nog een keer binnen te lopen en iets te vragen. We zijn ook erg blij met het eindresultaat. Wij zouden iedereen aanraden om met Sani-Dump Roosendaal zaken te doen!
FOTO VAN MAAIKE VAN STEEN
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Wijkel op woensdag 28 aug 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben door Sanidump de invulling en plaats van de sanitaire attributen laten doen. Deze zijn door ons in eigen beheer geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Elsa op woensdag 28 aug 2019 19 | vestiging Wijchen
Onlangs het intrieur voor onze aankomende badkamer en toilet ruimte bij jullie filliaal in wijchen gekocht. Hier zeer prettig en ongedwongen geholpen met het uitzoeken voor de mooiste badkamer binnen ons budget. later nog wat gewisseld in de kleur van de tegel, dit was geen probleem. Door de magazijn medewerkers zijn we super goed geholpen met de producten inladen in de auto. helaas met het monteren gaf onze loodgieter aan dat ons idee van inbouw knoppen naast het bad niet kon in onze badkamer en we beter voor een wand inbouw komenden gaan. Op dit moment is de bestelling 2 maanden geleden geplaatst en was het een niet super veel verkocht product hoorde we in de winkel. even wat foto's naar de aftersales sturen gaf de medewerker aan, met het advies de dag er na er even een belletje aan te wagen. en ja hoor, vandaag weer super fijn te woord gestaan via de telefoon over ons retour. Retour werd meteen behandeld, de leverancier werd gebeld terwijl ik aan de lijn hing.... en het was akkoord. Tegen een klein bedrag kon ik de set retour brengen en de andere set bestellen. ( die kost waarschijnlijk minder, en ben ik dus aan het eind van de streep niet meer kwijt). Of terwijl, ik ben door alle medewerkers in hun verschillende functies TOP geholpen, en dat voor een prijs die we bij een concurent nooit hadden gekregen!
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levertijd”
Door EJ swarte op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Zaandam
Badkamer aangeschaft, prima begeleiding gehad bij het aankoopproces. Helaas veel vertraging bij levering van onderdelen en ook een kraan in verkeerde kleur ontvangen. Nieuwe levertijd van 6 weken en dan kom je in de winkel om een leenkraan op te halen en dan moet er borg worden betaald terwijl je net voor 7500 euro een badkamer hebt afgenomen. Toen ben ik de winkel uitgelopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sieglien en Ruud op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Almere
in maart 2019 badkamer gekocht. supergoed geholpen door Michael goed advies gekregen, mooie 3D tekening, goeie berekening. De service was top! Was niet tevreden met de inbouwreservoir, zonder probleem kunnen ruilen. Voor een goed, duidelijk advies en informatie en een lekker bakkie koffie toe, raad ik Sani Dump Almere zeker aan. Michael en Robin bedankt . Jullie hebben zeker bijgedragen om het uitzoeken van tegels en alle andere bijbehorende accessoires leuk en draaglijker te maken. De badkamer is heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Frans Apers op zondag 18 aug 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hadden een lekkende afsluitdop van het bad. Bij navragen wat te doen kregen wij een nieuwe dop gratis mee als service. Super!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Angelique Swinkels op woensdag 14 aug 2019 19 | vestiging Amsterdam
Na 10 jaar nog steeds geweldige service. Onderdeel van mijn bad werd kosteloos vervangen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel door de heer Van Driel, er werd echt moeite gedaan om me te helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vervolg”
Door Fam. Snijder op zaterdag 10 aug 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben vorig jaar een badkamer gekocht bij Sani-Dump en zijn super goed geholpen en geadviseerd door René! Dagelijks genieten wij onze mooie badkamer! Vandaag wederom goed geholpen en geadviseerd door Mitchell bij de aankoop van onze nieuwe toilet. Binnenkort gaan we ook daar dagelijks van genieten!
FOTO VAN FAM. SNIJDER
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantvriendelijk service”
Door Lode op donderdag 1 aug 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier de volledig inrichting en sanitair voor de badkamer gekocht. Top kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN LODE
Nieuw bad
REACTIE VAN MARCEL VAN DER WIELE
Echt super mooi! Geniet er van!
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Auke Peter op woensdag 24 jul 2019 19 | vestiging Dordrecht (outlet store)
Compleet sanitair,voor zowel bafkamer als toiletten. Super geholpen, ook toen bleek dat wij iets verkeerd besteld hadden en iets verkeerd ingemeten werd alles super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerinterieur en toiletinterieur”
Door Tichelaar op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed geholpen door Michel en de prijzen zijn goed. De orderbevestiging is handgeschreven en de meegekregen kopie is helaas slecht leesbaar (verbeterpunt). Na betaling stonden de spullen klaar in het magazijn Dordrecht waar we ze hebben laten ophalen door Van Gelderen Transport. De montage is perfect geregeld en ook nog eens binnen een week door Sergey van Montastuc.
FOTO VAN TICHELAAR
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Simon Borensztajn op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Aalsmeer
Voor de renovatie van onze badkamers, toilet en ander sanitair waren wij op zoek naar een betrouwbaar adres dat ons de produkten daarvoor kon leveren. Wij werden attent gemaakt op de vestiging in Aalsmeer waar men heel goede ervaringen mee had. En terecht. Met Joel Mannering hebben wij in een aantal sessies de indeling van de betreffende ruimtes "gecomponeerd" en daar vervolgens het sanitair op afgestemd. Met name de hoogwaardige en mooie produkten van Hotbath en Ink hebben wij mede op advies van Sani-dump aangeschaft. Alles is vervolgens in een mooie 3D expressie verwerkt. De professionele begeleiding van Joel maar ook van Raymond en Bianca zijn voor ons van groot belang geweest. En ook, alle afspraken zijn steeds perfect nagekomen. Een superbedrijf waar je op rekenen kan!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne professionals”
Door Overlord op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben Hotbath wastafelkranen, douchekranen en ook VASCO radiatoren gekocht bij Sani-Dump in Leiderdorp. Perfect geholpen door Carlo Woudenberg. Ze denken mee, maken een prima prijs, reageren snel op elke vraag. En gaat er een keer iets mis, worden er verontschuldigingen aangeboden en/of producten retour genomen zonder gedoe - ook als het onze fout was. Hele fijne professionals om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ruthger Verkerke op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Een badkamer en een toilet (tegels (vloer+wand), inloopdouche, badkamermeubel, kasten, 2 toiletten. Super redelijke prijs en alles netjes afgeleverd, ook de aftersales bij meer/andere benodigdheden is helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Gehele badkamer”
Door Geurtsen op donderdag 4 jul 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Tegels, wandmeubel met spiegel, douchedeur en toilet. Fijn geholpen, zowel met ontwerp als uitzoeken inrichting. Geduldig en zeer goede service! Na uitpakken wandmeubel kleine beschadiging en binnen 4 dagen nieuw geleverd.
FOTO VAN GEURTSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Harry Blokpoel op donderdag 20 jun 2019 19 | vestiging Elst GLD
badkamer. Werd super geregeld en verzorgd. Ontwerp bij sani-dump met uitstekend computerprogramma. Alles was mogelijk, vandaar ook daar de aankoop gedaan. Deskundige verkoper (Olav). Ergens in de bestelling een vergissing gemaakt, zonder probleem opgelost. Voor het volgende huis ga ik weer terug naar Sani Dump. Harry
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door Jan en Alie van Goor op zondag 16 jun 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Badkamer sanitair en tegelwerk gekocht bij Sani-Dump in Hoogeveen. Matthias van Sani-Dump is een klantgerichte, vriendelijke en betrokken medewerker. Onvoorziene omstandigheden worden buitengewoon aangenaam opgelost.
FOTO VAN JAN EN ALIE VAN GOOR
Douchecabine
+ Toon extra foto van Jan en Alie van Goor
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed gegaan bij levering”
Door Pieter op maandag 10 jun 2019 19 | vestiging Drachten
We hebben alles voor de badkamer en toilet beneden gekocht bij de sanidump. Ik zou dit niet zo snel weer doen. Bij aanvang van de werkzaamheden, bleek een onderdeel van de radiator niet aanwezig (onderblok). Contact gezocht met de winkel en het zou er moeten zijn. Tot 3x toe alles uitgepakt en bekeken, maar het was er niet. Weer gebeld, bij de winkel hadden ze nog 1 liggen, dus die mochten we dan wel ophalen. De installateur zou dit doen op weg naar huis. Hij heeft dit onderblok niet meegenomen, omdat hij behoorlijk beschadigd was (ik vind dit zeer slecht van de sanidump). De installateur werd gemeld dat we nog eens goed moesten zoeken, want het moest er zijn.... De volgende dag weer gebeld en ze hadden nog 1 liggen, maar een witte ipv een chroom, geen probleem, deze hebben we opgehaald. Uiteindelijk bij plaatsen bleek hier een bepaalde bout uit het doosje te ontbreken waardoor er 2 man behoorlijk veel tijd verloren hebben, omdat de winkel pas om half 10 open was. Waren de spullen gewoon goed geleverd, dan waren alle opeenvolgende ergernis en niet geweest. Tussentijds misten bij een toiletzetting nog de bevestiging, waardoor ik terug moest naar de winkel. Niet echt de schuld van de sanidump, maar wel weer vervelend. De bijbestelde kast zou met glazen plankjes ipv hout. Zo was het besproken. De kast die nu hangt heeft houten plankjes. Ook is de kast iets beschadigd (minimaal), maar wij waren er wel klaar mee, we wilden het af hebben en hebben de kast laten monteren. Bij het afmonteren is de installateur lang bezig geweest om de aansluiting met de badmeubel plug water dicht te krijgen. Dit bleek onmogelijk. Uiteindelijk zijn ze gestopt (na ruim 2 uur). Ik er ben zelf nog bezig geweest (nadat ik een andere plug bij de sanidump heb opgehaald), maar het bleef lekken (diverse afsluitringen geprobeerd, niets werkte). De volgende dag weer naar de winkel geweest. In mijn beleving miste er een soort verloopring, maar volgens de medewerker was dit niet het geval. Wel netjes die ring meegekregen. Nu geen lekkage meer. Nu alles klaar is zijn we blij met het resultaat, maar een beetje een nare nasmaak van de steken die de sanidump heeft laten vallen. Het personeel in de winkel bleef overigens erg vriendelijk en meedenkend, daar was niets mis mee.
REACTIE VAN NILS DEN HOEDT
Beste Pieter, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat het ons niet gelukt is om van u een tevreden klant te maken en dat u met dit gevoel terug kijkt op uw aankoop bij ons. Uiteraard willen wij graag met u in gesprek om samen te kijken hoe we dit kunnen veranderen. Neemt u hiervoor contact op met mij via 078-6524000 of aftersales@sanidump.nl. Groeten Nils
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Jasper, Brenda & Jesse op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer aangeschaft bij sanidump Groningen en geen dag spijt gehad; wat een service! En wat een goudeerlijke en oprechte mannen. Wij verbouwen ons hele huis en hebben daarom veel contact met verschillende bouwbedrijven. Onze ervaring is dat we veel moeten wachten of dat afspraken niet worden nagekomen. Daarom extra verfrissend om de werkwijze van de mannen van Sanidump Groningen te ervaren: ze gingen direct voor ons aan de slag, ze reageren snel op onze vragen, ze zijn zeer ervaren, ondanks de drukte ook in voor een persoonlijk praatje, ze denken mee én zijn goed geprijsd! Wat ons betreft de beste service en prettig contact.
FOTO VAN JASPER, BRENDA & JESSE
Badkamer met doorzichtig douchescherm
+ Toon extra foto van Jasper, Brenda & Jesse
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Yvette Noy op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een complete badkamer gekocht en ben daarbij uitstekend geholpen door Carlo, hij heeft mij goed geadviseerd en een 3D tekening gemaakt, alles is volgens afspraak geleverd!
FOTO VAN YVETTE NOY
Resultaat
+ Toon extra foto van Yvette Noy
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door J. Kruidenberg op woensdag 29 mei 2019 19 | vestiging Leiderdorp
We kochten bij SaniDump Leiderdorp een badkamer en toilet. We zijn door de verkoper zeer goed geadviseerd en uitermate vriendelijk te woord gestaan. Hij nam alle tijd en drong zijn eigen smaak niet op. Bij installatie van de badkamer en het toilet bleken enkele onderdelen (o.a. douchedrain) en de kleur van de wandtegels niet te voldoen. Zonder problemen zijn deze omgeruild.
FOTO VAN J. KRUIDENBERG
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Mevr.Schilperoort op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Zoetermeer
Ik heb een complete toilet en badkamer gekocht geholpen door Sven .Alle medewerkers zijn daar vriendelijk.Heel te vrede.Toilet is inmiddels geplaatst badkamer moet nog.
FOTO VAN MEVR.SCHILPEROORT
Geplaatst toilet
REACTIE VAN MEVR.SCHILPEROORT
Na lang wachten ,wegens omstandigheden is mijn badkamer nu klaar.Ik heb samen met Yoni mijn badkamer getekend en uitgezocht.tegels badmeubel spiegel kranen toilet enz. Zelfs na al die tijd is de service super goed gebleven verkeerde wc brillen lekkend kraantje zonder probleem vervangen.Al vriendelijk en hulpzaam .Linda de telefooniste reageerd altijd snel en behulpzaam.Een zeer te vrede klant dank jullie wel.
+ Toon extra foto van Mevr.Schilperoort
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ben Durinck op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Terneuzen
Complete badkamer. Wat een service en wat een Dames met verstand van zaken. Dikke pluim voor Monique,schitterende 3d tekening en wat een adviezen. Badkamer is prachtig geworden, een aanrader in Terneuzen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Pietje van Eekelen en Marius Broos op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Roosendaal
Twee hangtoiletten gekocht, inclusief tegelwerk. Vanaf het begin klikte het met de verkoper, qua voorlichting over plaatsing, mogelijkheden, adviezen voor een installateur, bestelling en service voor een vervangend onderdeel. Kortom, de zaak is een aanrader.
FOTO VAN PIETJE VAN EEKELEN EN MARIUS BROOS
Hangtoilet
+ Toon extra foto van Pietje van Eekelen en Marius Broos
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (10 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (16 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (3 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (18 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eApeldoorn , Kanaal Zuid 72B, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 30 33 900
fBergen op Zoom (54 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
gBreda (11 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
hCapelle aan den IJssel (62 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
iCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
jDelft (16 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
kDen Haag (5 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
lDordrecht (outlet store) (11 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
mDrachten (30 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
nElst GLD (4 ervaringen), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
oGroningen (41 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
pHoogeveen (15 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
qLeeuwarden (14 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
rLeiderdorp (26 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
sMiddelburg (8 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
tNuenen (4 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
uOud-Beijerland (Hoeksche Waard) (2 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6C, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 22 90 00
vRoelofarendsveen (4 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
wRoosendaal (40 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
xRotterdam (27 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
ySittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
zSliedrecht (20 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
a1Spijkenisse (30 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
b1Terneuzen (3 ervaringen), Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
c1Tilburg (1 ervaring), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
d1Utrecht (20 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
e1Veghel (6 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
f1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
g1Wijchen (14 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
h1Woerden (12 ervaringen), Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
i1Zaandam (43 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
j1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
k1Zoetermeer (34 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
l1Zwolle (20 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.