Feedback
9,2

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl
1 / 133
133 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 38 vestigingen in de Benelux de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen. Wij zijn al ruim 21 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 446 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren339 ervaringen
4 sterren72 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Per vestiging:
“Goede ervaring”
Door A. Dolman op zondag 12 aug 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben als ons tegelwerk en sanitair gekocht bij Sani-Dump in Zwolle. Onze ervaring met Sani-Dump is goed. Van de hulp en tips bij het ontwerp tot en met de levering. Helaas ging de levering niet in 1 keer goed maar de service en nazorg vanuit Sani-dump was perfect. Alle vragen werden direct opgepakt en werden altijd goed geïnformeerd. Wij zijn dan ook erg blij met onze keuze voor Sani-Dump en geniet momenteel van een fantastische nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Basten op donderdag 9 aug 2018 '18 | vestiging Groningen
Mijn ouders zochten voor het nieuwe appartement een complete badkamer en ook het separate toilet moest geheel worden vernieuwd. Na diverse bedrijven te hebben bezocht, uiteindelijk ook bij Sani-Dump in Groningen een bezoek gebracht. We werden direct geholpen door dhr. Schuringa (Nick) en dit was een prettige verkoper. Maar eigenlijk dekt verkoper niet de lading. Waar Nick zich voor ons in heeft onderscheiden is het doelgericht vragen naar onze behoefte en wensen en toen hij dat goed in kaart had, ging hij aan de gang om voor ons een goed voorstel te doen en daar hun producten aan te koppelen. Hij heeft daarbij ook nog een 3d animatie gemaakt van het te verwachten resultaat hoe het er uit komt te zien. Hij was voor ons een erg goede adviseur en heeft ons zeer geholpen met het maken van de juiste keus. Van tegelwerk tot alle sanitair. Daarbij moest er nog een nalevering plaats vinden en deze mochten we bij hem thuis ophalen, want dat zou ons een behoorlijke rit besparen. Alle gekochte producten zijn goed en degelijk voor een nette prijs en de service en klantvriendelijkheid zijn boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door marike van wijk op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Bij Sanidump Amersfoort artikelen voor 3 badkamers gekocht. Prima no-nonsence advies, prima prijzen en uitstekende afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden als spullen langere levertijden hebben en ze geven direct aan wanneer iets binnen is. Edwin heel snel en adequaat op vragen via de mail. Uitstekende service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Els en Frank op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij kochten inbouwkranen, een douche, een badkamermeubel en een toilet met toebehoren. Gastheer Willem en verkoper Rudie konden perfect inspelen op onze wensen en konden leveren voor een zeer nette prijs. Vragen met betrekking tot installatie werden prettig, snel en vakkundig behandeld door Rudie en bij afwezigheid door zijn collega's. Hartelijk dank, tot over twintig jaar (?).
FOTO VAN ELS EN FRANK
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en bekwaam”
Door A.Zoutenbier op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij had een douchescherm gekocht en deze ging stuk bij het plaatsen hiervan. We werden vriendelijk te woord gestaan om dit probleem op te lossen. We zijn samen tot een goede overeenkomst gekomen. Wij kunnen deze winkel aanraden om alles voor u badkamer te kopen. De verkopers zijn vriendelijk en vakbekwaam. Bij problemen helpen ze je om deze optelossen. Mvg A3 & Mirjam
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Evert van der Tuin op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Nuenen
We hebben in Nuenen douche cabine incl. Regendouche en afvoer, compleet badmeubel met verlichting en kranen en een design radiator gekocht. Prima advies gehad, alles is naar wens. Tijdens transport sneuvelde de spiegelkast en we kregen na paar weken een nieuwe. Toen bleek er een probleem te zijn tussen lamp (220v) en aansluiting van spiegelkast (12v). Dat werdprima opgelost samen met fabrikant Thebalux.( andere lamp). Tevens was er een probleem met de bovenste lade van het meubel, doordat de erkende installateur de aansluitingen te laag had voorbereid. En ook hier, samen met Thebalux het probleem (door een ander veroorzaakt) geweldig opgelost. Aangepaste la, nieuwe geleiders en we kunnen genieten van onze nieuwe badkamer. Kortom, er ging van alles mis, maar het werd geweldig kosteloos opgelost door Sani-dump en fabrikant Thebalux.
Reactie of foto toevoegen
“Service na aankoop”
Door R.A. Nugteren op donderdag 26 jul 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Ik heb 3 jaar geleden mijn badkamer vernieuwd en de spullen hiervoor bij Sani-Dump gekocht. Een paar dagen geleden brak er een onderdeel waarmee de lade op de geleider vastzat. Ik ben hiermee naar de vestiging van Sani-Dump gegaan, op zondag, waar een medewerker, Michael, direct actie ondernam om d.m.v. te helpen een bericht naar de hoofdvestiging op te stellen om daar een oplossing te vragen.
Die kwam een dag later met een telefoontje dat het gewenste onderdeel, in verbeterde vorm, kosteloos opgestuurd zou worden. Dit is inmiddels gebeurd en geinstalleerd en het werkt weer zoals het moet. Geweldige service, en daarom geef ik de warme douche aan Sani-Douche ( eh Dump)
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door R Scheybeler op woensdag 25 jul 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
We waren niet bekend met Sani-dump, maar zomaar eens binnengestapt. We zijn zeer goed geholpen door medewerker Patrick, deskundig en duidelijke uitleg. Ook transparant over de prijzen, ons inziens goede kwaliteit voor een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: Wij hebben alle benodigdheden voor de badkamer met toilet en voor een apart toilet gekocht. Alles is deze week geleverd en dat is allemaal keurig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Joyce Vermeer op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Delft
3,2 jaar geleden mijn badkamer gerenoveerd en bij hen e.e.a. aangeschaft, waaronder een douchecabine van Villeroy en Boch. Deze ging aan onderzijde, bij de dorpels/drempels, kapot en gaf een witte - vieze - laag dwars door de rvslaag heen. Ze kwamen kijken omdat ze dachten dat het aan mijn manier van schoonmaak zou liggen, maar dat was niet het geval.... Uiteindelijk een paar keer bij hen langs geweest en boeken bekeken e.d. tot we tot een oplossing kwamen. De Villeroy en Boch leverde namelijk niet meer en dat was een teken aan de wand dat het niet alleen aan mij lag. Hun voorstel werd een nieuwe van Bruynzeel en die was dan wel van iets mindere kwaliteit maar paste wel in mijn aangepast douche.
Arjan heeft de nieuwe cabine gebracht en de oude meegenomen. Top service dus, kan niet anders zeggen. Dank jongens, ik kan weer lekker douchen zonder dat ik naar die vieze dorpels moet kijken. Super blij met jullie!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd”
Door Dennis Mulder op zaterdag 21 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben voor 2 badkamers en een toilet sanitair en tegels gekocht bij Sanidump in Den Haag. De ervaren verkoper heeft voor ons van iedere ruimte een mooi 3D ontwerp gemaakt met de nieuwste trends en materialen. En een offerte met de juiste totaal prijs. Alles is ook netjes en op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS MULDER
Ingerichte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Hofstra op zaterdag 21 jul 2018 '18 | vestiging Drachten
We hebben ons badmeubel, douche wand en wc bij Sani Dump Drachten gekocht.
Goede prijs voor kwaliteits meubels. Vriendelijk personeel en goede service. Onze badkamer hebben we laten renoveren door VDV montage uit Appelscha. René is vakbekwame man die zijn afspraken. na komt. Hij weet voor alles eigenlijk wel een passende oplossing en denkt heel erg mee om onze badkamer precies na onze smaak in te vullen. Zekers een aanrader deze monteur.
FOTO VAN HOFSTRA
Brede wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Van Santvoort op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Veghel
Het sanitair voor onze nieuwe badkamer gekocht bij het filiaal in Veghel. Tijdens de eerste afspraak direct uitstekend geholpen met het tekenen van diverse plattegronden met mogelijkheden. Vervolgens sanitair gekocht met een prima service. Een communicatiefout (van onze zijde) bij het bestellen van de radiator en badkamermeubel (verkeerde kleur), is zeer netjes opgelost door medewerker Hans. Wij zouden Sani-Dump Veghel absoluut bij iedereen aanraden.
FOTO VAN VAN SANTVOORT
Design inrichting
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door dirk op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Drachten
Complete badkamer aangeschaft en zelf geplaatst. De douchekop en kraan die we hebben was behoorlijk nieuw en de verkoper had hier nog geen ervaring mee.De douchekop was verkeerd,werd een buisje geleverd die niet paste en er moest een nieuwe set komen.Gebeld met Sanidump en kregen snel al te horen dat er een andere was besteld,deze werd ook nog eens persoonlijk door iemand van Sanidump gebracht.Na ca 5 weken kon ik pas de kraan afmonteren en na montage bleek dat afbouwdeel van de kraan ook verkeerd was, niet thermostatisch. Aangezien ik toch naar Drachten moest ben ik even langsgegaan,de verkoper vond het zichtbaar erg en zou zijn best gaan doen,hij kon niet direct toezegging doen omdat de kraan al 6 weken in mijn bezit was(dit kan ik goed begrijpen). Na 3 dagen kreeg ik een telefoontje dat de nieuwe was besteld en zodra deze binnen is zouden ze weer contact opnemen. Inmiddels zit het nieuwe afbouw deel erin en ben erg tevreden dus over de aftersales van Sanidump. Er kan altijd wel iets mis gaan en in hun geval is het perfect opgelost. Mijn complimenten voor verkoper Frederik. Kom zeker terug als we de wc gaan aanpakken. Dirk
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Leon W. op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Complete badkamer, incl. 2 toiletten en aparte wastafel. We hebben het ontwerp ook laten verzorgen door Sanidump. Erg scherpe prijs voor A-materiaal en een fijne montage door aanbevolen vakmannen. Ik beveel Sanidump van harte aan.
FOTO VAN LEON W.
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Volledig nieuwe badkamer”
Door Jurgen op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Ik heb bij de sanidump in zoetermeer een volledig nieuwe badkamer laten ontwerpen en hier ook gelijk alle onderdelen besteld. De verkoper/adviseur dacht goed mee en kon erg goed en snel overweg met het 3d programma waarin het ontwerp werd gemaakt. Naast de onderdelen heeft de sanidump mij de gegevens gegeven van een installateur die de badkamer uiteindelijk mooi en strak heeft geïnstalleerd. De onderdelen die door de sanidump werden geleverd sloten allemaal goed op elkaar aan en er hoefden ook geen tegels bij besteld te worden. Ik ben erg tevreden en wanneer ik aan de slag ga met het kleine wc'tje beneden zal ik zeker weer bij de sanidump langsgaan.
FOTO VAN JURGEN
Badkamer sluit goed op elkaar aan
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Cees van der niet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Leiderdorp
Hebben een complete badkamer gekocht bij Sanidump Leiderdorp ,daar zeer goed geholpen,echter na enige tijd ging de beplating van het door Bruynzeel gefabriceerde onderkastje loslaten . Patrick Gokke van aftersales heeft toen een technut van Bruynzeel hier naar laten kijken deze bevestigde dat dit niet kan,en er er een andere kast zal komen. Patrick heeft de vestiging Leiderdorp opdracht gegeven om de 2e geleverde kast op te hangen , degene die de kast zou ophangen heeft verzuimt naar de staat van deze nieuwe kast te kijken en heeft deze gemonteerd. De volgende dag heb ik gekeken of deze kast in orde was ,en wat blijkt deze kast was nog slechter dan de eerste,Patrick heeft toen gezorgd dat er op korte termijn iemand van Sanidump kwam kijken. Deze heer heeft weer foto"s gemaakt waarna Patrick de bestelling van een 3e kastje bij Bruynzeel in werking heeft gesteld.Dit alles op korte termijn en een gevoel gevend dat alles keurig afgehandeld gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt erg goed”
Door Rob Redeker op woensdag 4 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Badkamermeubel met frozen bovenblad en legkast

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: Ja er is geleverd onder afspraak dat ik het badmeubel en de kast zou afhalen on dat niet duidelijk was wanneer er geplaatst kon worden. Op de afgesproken datum in Aalsmeer opgehaald, op hun initiatief samen gecontroleerd op beschadigingen. Diewaren et niet. Personeel zeer behulpzaam bij inladen! Meubels bevallen erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Bos op dinsdag 3 jul 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Bedrijf is zeker aan te raden. Mooie tegels van Villeroy & Boch besteld. Tijdens leggen van vloer een hoeveelheid onjuiste tegels aangetroffen. Binnen 3 dagen werden nieuwe tegels bezorgd. Wat ook wel fijn is:
- scherpe prijzen
- goed advies
- goede communicatie via mail en goede responstijd.
Klein puntje van aandacht: levertijd kraan
FOTO VAN BOS
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Yousra op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben een badkamer gekocht bij Sani-Dump Zaandam. De medewerkers zijn daar heel behulpzaam en vriendelijk. In een ongedwongen sfeer namen ze de tijd om met ons onze wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens het bestelproces zijn we telkens op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Een nabestelling van tegels konden we de volgende dag al ophalen zodat we green vertraging opliepen met onze verbouwing. We zijn supertevreden en zouden voor een volgende badkamer zo weer bij Sanidump Zaandam binnen stappen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tereden”
Door Van den Heuvel op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Zaandam
Badkamer gekocht bij Carlo. Zeer goed geholpen. Met hem door de showroom gelopen en samen alles uitgezocht en uitgetekend. Erg fijne verkoper, veel verstand van zaken en meedenkend. Erg tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Nandpersad op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Badkamer ACC gekocht.werd goed geholpen . Zij gaven goede adviezen .
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ziemek Kaminski op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Na weken vergelijken en afwegingen maken eindelijk gekozen voor Sanidump -Rotterdam. Uitstekend geholpen door adviseur Ton van Belle. Deskundig, geduldig en boordevol ideeën om van de nieuwe badkamer een droombadkamer te maken. Zo kunnen we in het kort onze ervaringen met deze kanjer samenvatten. Complimentjes voor het hele team in Rotterdam, top mannen! Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN ZIEMEK KAMINSKI
Droombadkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Remy Geerts op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hothbath douchestang 70 cm, althans dat dacht ik. Bij afmonteren bleek dat ik de 90cm versie had :|. Blijkbaar wordt die niet meer geleverd?! Gelukkig was het showmodel in de winkel nog beschikbaar (70cm) en kon ik deze zonder problemen omwissel. Wel fijn als de douche al is afgemonteerd en de aansluitingen al zijn ingemetseld...Perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door fam siecker op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Elst GLD
complete badkamer & toilet voor beneden. super goed geholpen en als we vragen hadden, werden we meteen geholpen. ze hebben zelfs voor ons spullen bij de groothandel opgehaald omdat we de spullen sneller nodig hadden als gepland. dit zie je niet vaak meer bij bedrijven! de jongens daar verdienen een dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Martin van de Biezen op dinsdag 5 jun 2018 '18 | vestiging Zaandam
Zeer prettig tot op heden geholpen. De verkoper is erg vriendelijk neemt de tijd en denkt goed mee. We komen graag weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon positief”
Door Kuhlmann op zaterdag 2 jun 2018 '18 | vestiging Zwolle
Al het sanitair voor ons verbouwde huis bij Sani-dump gekocht. Zeer prettig geholpen door Marcel, incl. fraaie 3D animaties van badkamer en toilet. Alle bestelde producten zijn in een keer goed geleverd. Gevraagd om inbouwtekeningen, binnen een dag in de mail. Gevraagd om inbouwdelen klaar te zetten, binnen een dag geregeld. Moesten een klein onderdeel wijzigen, werd zonder problemen gewijzigd. Kortom , een buitengewoon positieve ervaring bij Sani-dump in Zwolle
REACTIE VAN MARCEL VAN DER WIELE
We doen gewoon allemaal 100% ons best, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door J. Bor op zaterdag 2 jun 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben badkamer gekocht, douchecabine-bad-badmeubel- wc-handdoek radiator- tegels. Wij zijn enthousiast en vakkundig geholpen door Andy en hebben zeer mooie kwalitatieve spullen gekocht. Wij zijn super blij met onze mooie badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe we”
Door Marja Witteveen op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs kochten we voor de renovatie van ons huis de benodigdheden voor een nieuwe wc. Toen bleek dat onze aannemer iets te ijverig was met het weggooien van het verpakkingsmateriaal en daarbij ook de bevestigingsbeugel van de wc weggegooid had, ben ik langsgegaan bij de vestiging in Capelle om een nieuwe bevestigingsbeugel te bestellen. De medewerkers hebben ons zeer positief verrast door kosteloos een nieuwe mee te geven. Heel erg blij met deze mensen! En met de nieuwe wc...
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Willem op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een wastafelmeubel met spiegelkast, kranen en inbouwtoilet gekocht. Met name het wastafelmeubel was een zoektocht omdat die geschikt moest zijn voor gebruik met een rolstoel. We zijn erg goed geholpen door Sanidump! Ook een paar kleine problemen die zich voordeden bij installatie heeft Sanidump keurig en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!
FOTO VAN WILLEM
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Manique Schilder op dinsdag 29 mei 2018 '18 | vestiging Zwolle
Een tijdje terug zijn wij naar Sanidump Zwolle gegaan voor onze nieuwe badkamer. Hier zijn we erg goed en fijn geholpen door Richard. Hij heeft alle mogelijkheden met ons doorgenomen en nam echt de tijd voor ons!

Toen eenmaal onze spullen waren geleverd was er helaas 1 ding verkeerd geleverd. Na een telefoontje werd dit direct opgelost! Super service. We gaan jullie zeker aanraden bij anderen.
FOTO VAN MANIQUE SCHILDER
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar tevredenheid”
Door Angelique Zevenbergen-Borst op maandag 28 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben het sanitair gekocht voor de badkamers en toilet. Uitstekend geholpen. Alle tijd werd genomen en een offerte op maat werd gemaakt. De 3D-tekening voegt echt iets toe. Wij zouden Sani-Dump Capelle aan den IJssel aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer”
Door P.J.van Bekkum op zondag 27 mei 2018 '18 | vestiging Utrecht
we hebben een volledige badkamer gekocht We zijn heel goed voorgelicht de afhandeling is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“2 badkamers gekocht”
Door Rene smit op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Groningen
We hebben 2 badkamers gekocht bij sanidump en zijn prima geholpen door Michael. Ondanks wat kleine problemen heeft hij alles opgelost voor ons, echt super service. Nogmaals hartelijke dank. Gr rene en monique
FOTO VAN RENE SMIT
Deel van de douche
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Ron piek op woensdag 23 mei 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop van onze nieuwe badkamer verliep vlekkeloos, alle tijd om de juiste info te krijgen en perfecte uitleg gehad. De keuze was dan ook uiteindelijk snel gemaakt.Prijs kwaliteit echt een 10
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Jay op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Goede Advies en Service! Ik ga zeker terug voor nog een aankoop!

Aanvulling ontvangen 22 mei 2018: Wij hebben 2 complete toiletsets incl wandtegels gekocht. De producten hebben wij inmiddels opgehaald. Super mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Cansu Bicakci op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb mijn hele badkamermeubels en sanitair gekocht bij Sanidump. Carlo, Ron en Jeff hebben mij heel goed geholpen. Met name Carlo! Hij is professionee, deskundig en betrouwbaar. Iemand die eindelijk met je meedenkt en goed adviseert! Ook heb ik een backorders moeten plaatsen en weer heeft Sanidump mij heel goed geholpen. Alles ging soepel en snel. Bedankt jongens!
Reactie of foto toevoegen
“Prima after sale service”
Door JH Oostlander op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Een onderdeel voor ons V&B bad die we twee jaar eerder hebben gekocht bij Sanidump. Prima 'after sale' service!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door K.N. op dinsdag 8 mei 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Naar aanleiding van mond tot mond reclame kwamen wij bij Sanidump in Hoogeveen terecht voor een nieuw toilet en tegels. Heel goed geholpen door Matthias. We vertrokken met een fraaie 3D-tekening. Onze bestelling werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. Na montage bleek echter het doorspoelen, toch redelijk belangrijk bij een wc, niet helemaal te verlopen zoals bedoeld. Het water kwam voor een deel niet in, maar voor de pot terecht. Na melding daarvan kregen wij uitgebreide adviezen van zowel Matthias, als van Marcel (medewerker uit Zwolle). Toen niets hielp boden zij ons spontaan een nieuwe toiletpot aan, omdat het mogelijk een productiefout betrof. En inderdaad, na omruilen van beide exemplaren spoelt onze wc nu alle ongerechtigheden flitsend het daarvoor bestemde afvoergat in. Heren, hartelijk dank voor alles en jullie niet aflatende steun. Niet mee stoppen!!
Sanidump! Alleen de prijs is dump, de rest is super.
Reactie of foto toevoegen
“Leveringen niet goed, wel opgelost”
Door Koppert op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben een volledige badkamer in Zoetermeer besteld. Zowel tegels als kranen, etc. De verkoop ging (uiteraard) prima, we werden goed geholpen. Al snel bleek echter dat er een kraan niet geleverd kon worden. Na enige tijd kwam ik er per abuis achter, dat de leverdatum niet goed was genoteerd. Vervolgens moest ik twee keer naar Den Haag om spullen zelf op te pikken en moest ik twee keer naar Zoetermeer voor de tegels. Thuis bleek er een verkeerde aansluitset voor de radiator te zijn meegegeven. Later bleek er een verkeerde afvoer geleverd te zijn. Maar bovenal bleken de tegels de verkeerde kleur. Mijn tegelzetter was al halverwege de badkamer en terugsturen had ook geen zin meer. Toen ik dit allemaal terug gaf aan de Sani-dump, werd ik uitgelachen. Ik had alles fout gedaan... Vooral de manier waarop ze je te woord staan is arrogant. Ik raad iedereen af hier iets te kopen.

Aanvulling 16 mei 2018: Uiteindelijke is er reactie gekomen en is een en ander netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Ultieme wasbakje”
Door Carolien op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Was daar spontaan binnen gewandeld om te zoeken naar het ultieme wasbakje voor onze toilet. Het onverwachte gebeurt en zie direct een wasbakje helemaal naar smaak. Omdat ik twijfelde of dit in onze toilet zou passen was het geen enkel probleem deze mee te nemen en te kijken. Service en klantgericht noem ik dat. Echt top.
FOTO VAN CAROLIEN
Wasbakje
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate vakkundig”
Door Peter en Joke op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Drachten
Ook voor onze 2e woning zijn we wederom naar de Sani-dump in Drachten gegaan, waar we 7 jaar geleden ook ons sanitair hebben aangeschaft. Wat schetste onze verbazing; de medewerker herkende ons nog en we werden ook deze keer uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen. In de winkel is een ruim assortiment en er is veel mogelijk qua kleuren en combineren. Vriendelijkheid ten top en een uitstekende service. Voor nu zijn we weer voorzien maar mochten we weer op zoek zijn, dan is Sani-dump in Drachten zeker de winkel waar we weer naar toe gaan. Ron en team: dikke dankjewel!
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door J. van der Weide op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een toilet en badkamer bij SaniDump gekocht voor in ons nieuwbouwhuis. We zijn goed geholpen met adviezen voor het maken van de juiste keuze en het eindresultaat is zo geworden als we voor ogen hadden.
FOTO VAN J. VAN DER WEIDE
Badkamer zoals we voor ogen hadden
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Kees Hubert op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Delft
Ik was op zoek naar pluggen voor een wc-bril van Duravit en zij hebben het mij toegezonden. Prima service! Ben er erg blij mee! Nu kunnen we weer gewoon naar de wc!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jeroen Snel op maandag 16 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben verschillende badkameraccessoires (spiegelkast met wastafel/onderkast en douchewanden) gekocht. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en een nuttige visualisatie gemaakt zodat wij ons beter konden orienteren. Deze winkel is prettig en heeft aantrekkelijke prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling team Sani Dump Delft”
Door Peter Westerink op zaterdag 14 apr 2018 '18 | vestiging Delft
Onlangs hebben wij bij Sanidump in Delft een nieuwe badkamer laten ontwerpen en besteld. Wij zijn daar uitstekend geholpen door Peet Verdonkschot en het team van Delft. Met groot geduld heeft Peet meerdere ontwerpen voor ons gemaakt en echt geprobeerd te begrijpen wat voor ons belangrijk was. Het resultaat was een prachtige badkamer - niet alleen op papier, maar ook bij de installatie. De aftercare was uitstekend - Peet heeft persoonlijk contact opgenomen met onze aannemer om er zorg voor te dragen dat de installatie helemaal naar wens was. Ook toen er tijdens installatie onvoorziene omstandigheden waren bleef het team van Sanidump betrokken om voor elke omstandigheid een passende oplossing te vinden. Dit alles ook nog eens tegen een hele scherpe prijs. Wij kunnen het team van Sanidump Delft van harte aanbevelen. Peter en Vivian Westerink
FOTO VAN PETER WESTERINK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Richard op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Drachten
In verband met de situatie dat leidingwerk (afvoer & aanvoer) op ongelukkige wijze uit vloer kwam in een grotendeels al betegelde badkamer, heb ik samen met mijn moeder twee maal Sani-Dump Drachten bezocht. Daar hebben we samen gezocht naar een oplossing voor de situatie. De uitkomst was een voorzetwand met daarin inbouwkranen van het merk Hothbath. Kasten van Detremmerie en een instap bad/douche van Novellini. De werkzaamheden heb ik zelf verricht, maar dit was niet mogelijk geweest zonder het deskundige advies van de vestiging Drachten.
FOTO VAN RICHARD
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michael op woensdag 11 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
Super goed behandeld door het personeel van Sani dump Zaandam. Een aanrader om om je badkamer daar te halen! Personeel denkt met je mee In alle situaties.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Wilma van de Belt op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb in Bergen op Zoom mijn tegels, wc, wastafelmeubel, kolomkast, douchewand en kranen gekocht. Ik ben uitstekend geholpen door Marius. Er werd geluisterd naar wat ik wilde en er werden mij geen regendouches en dubbele wastafels aangepraat. Service staat hoog in het vaandel in dit filiaal.
FOTO VAN WILMA VAN DE BELT
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Service is van prima kwaliteit”
Door Rick van der Zaan op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Complete badkamer gekocht. Prima en prettig geadviseerd en geholpen door Marius. Probleempje met de wandtegels werd snel en correct opgelost. De naam "Dump" heeft alleen betrekking op de prijsstelling. De service is gewoon van prima kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door wim kemna op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Een badkamer gekocht en uitgezocht. Prima geholpen en snel geleverd allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies”
Door Scheper op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Heeft wel wat tijd in beslag genomen voor we een definitieve keuze hadden gemaakt. In eerste instantie zouden we voor een redelijk "standaard" badkamer gaan, echter na een bezoek in de showroom (Dordrecht - Sliedrecht) was de keuze snel gemaakt. Een industriele look is het geworden. Erg goed geadviseerd door Peter en Frans, waarvoor dank! Sealskin soho zwarte douchecabine, hothbath zwarte kranen in combinatie een blank eiken meubel maakt de badkamer voor ons een plaatje. Levering ruim op tijd en dat het kwaliteitsproducten zijn zie je al bij het uitpakken. Volgende project is beide toiletten renoveren, uiteraard met sanitair van Sanidump.
FOTO VAN SCHEPER
Industriele look
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Jaap Schuurman op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben onze badkamer meubels, douche en bad gekocht bij Sani-Dump
FOTO VAN JAAP SCHUURMAN
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Robert op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Bij Sanidump Rotterdam geweest op vrijdagavond om mijn spullen uit te zoeken voor mijn toilet. Hier ben ik geholpen door Ton, mijn complimenten voor hem. Hij nam de tijd voor mij en dacht met mij mee wat betreft mijn wensen. Snelle en goede levering en wat betreft de prijs, ze maken hun motto waar. A merken leveren voor de beste en scherpste prijs. Sanidump Rotterdam kan ik jullie zeker aanbevelen.
FOTO VAN ROBERT
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Henk en Jeanine op maandag 19 mrt 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij zijn zeer tevreden na het uitzoeken van onze nieuwe badkamer bij Sanidump Zwolle. Door verschillende mensen geholpen, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De goederen werden allemaal op de afgesproken tijd geleverd en we kregen super service van Rudie, waarbij we kranen mochten omruilen en het verschil in geld netjes terug gestort kregen. Een aanrader!
FOTO VAN HENK EN JEANINE
Eindresultaat douche
+ Toon extra foto van Henk en Jeanine
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam personeel”
Door J.A. op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben tegels van Sphinx en sanitair van diverse merken besteld bij de vestiging van Sanidump in Hoogeveen voor onze badkamer en toilet verbouwing . Wij zijn gedurende het hele proces erg goed geholpen door het zeer behulpzame personeel. Alle artikelen waren op tijd binnen. Hoeveelheid tegels die ze hadden berekend klopte exact. Ook de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast hebben ze ons in contact gebracht met iemand die de badkamer voor ons heeft geplaatst. Alles bij elkaar zijn we zeer content met Sanidump!
Reactie of foto toevoegen
“Alle pluspunten en geen minpunten”
Door Marcel op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
SaniDump: Na diverse sanitair winkels in Groningen bezocht te hebben ben ik uitgekomen bij SaniDump. Wat een verademing! Er is ruim de tijd om verschillende sanitair opstellingen door te nemen. Niet de verkoop staat voorop maar een tevreden klant! Waar andere winkels reeds met het orderblok klaar zitten, werkt SaniDump vanuit de opstelling dat er iets moois moet worden geleverd. Iets waar je als klant tot in lengte van jaren tevreden over bent! Dit voel je in alles!

Pluspunten:
- Gedegen advies en productkennis aanwezig!
- Top sanitair merken
- Ruime keus uit kranen
- Zeer gunstige prijzen! (Dit heeft mijn veel geld bespaard!)

Minpunten
- Geen

VDV Montage . Bij SaniDump heb ik aangegeven dat ik zeer kritisch ben op de netheid van het installatie werk! Door SaniDump is René van de Veen (VDV Montage) aangeraden als installateur! Wat een vakman! René en Dave werken rustig, secuur en zeer netjes! Maatvoering, tegelplan, alles klopt en is netjes uitgevoerd. Met René is alles goed te overleggen, hij geeft goed advies. Belangrijk: René komt z'n afspraken na en communiceert proactief!

Pluspunten
- Als je wil dat alles super strak geïnstalleerd wordt: VDV Montage!

Minpunten
- Geen
Reactie of foto toevoegen
“Steken met kop en schouders erbovenuit”
Door Georgina Hesterman op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Breda
Heb vorig jaar een huis gekocht waar toch e.e.a. aangedaan moest worden dus vele verschillende bedrijven in de hand genomen. Een bedrijf stak qua levering,aandacht etc met kop en schouders boven uit en dat is SANIDUMP BREDA. 1e contact was meteen al heel vertrouwd, denken goed met je, nemen alle tijd voor je en heb wel 100 vragen aan hun gesteld of weer iets gewijzigd, niets was hun te veel. Bestelling is goed verlopen, betaling ook zonder problemen, wijzingen die ik alsnog in bracht kostte geen moeite, nee helemaal top. Klant is koning zegt men nou daar weet Sanidump Breda wel echt een voorbeeld in te nemen en dat is bij andere bedrijven wel anders heb ik tijdens mijn verbouwing gemerkt. Ook mijn grote complimenten voor medewerker Arno. Bij hem ben je zeker in goede handen. Mijn advies schaf je badkamer aan bij Sanidump Breda en je weet dat je van een goed adres verzekerd bent...
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring vier jaar geleden”
Door k van ommen op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
zeer slechte ervaring. veel spullen gekocht voor een grote verbouwing. gekocht in a-dam en opgehaald in drachten, alles tegelijk. toen we met de douche cabine aan de gang gingen bleek een doos te ontbreken! moeten 2 dozen zijn en we hadden er maar 1. Gebeld etc, kreeg tel te horen dat ik de doos wel weggemaakt of spullen kapot gemaakt zou hebben. kon uiteindelijk met bijbetaling een nieuwe doos met de missende zaken krijgen. service? laat me lachen, nooit weer sani.
Reactie of foto toevoegen
“Onze smaak”
Door Sonja op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Zwolle
Erg blij met het advies en de service. Het is een prachtige badkamer geworden, helemaal naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Erik op woensdag 21 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Erg prettig en snel geholpen door het aftersales team!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Krista en Paul op woensdag 21 feb 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn toen we een badkamer wilden aanschaffen verschillende keren in het filiaal in Spijkenisse langs geweest, waar we steeds heel goed en klantvriendelijk geholpen werden. Uiteindelijk hebben we goed advies gekregen van Remon, die uitgebreid de tijd voor ons nam, met ons mee dacht en onze wensen in kaart bracht. Inmiddels zijn we enige tijd verder en zijn wij nog steeds heel blij met onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Raymond en Cindy op dinsdag 20 feb 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Zeer tevreden over Sanidump, vanwege het deskundige advies, de klantvriendelijkheid en de goede prijzen voor goede kwalitatieve (merk)producten. We zijn ererg blij mee en komen zeker terug voor nieuwe aankopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Pim Zandstra op dinsdag 20 feb 2018 '18 | vestiging Zaandam
Goede voorlichting. Er wordt meegedacht met de klant. Eventuele wijzigingen worden snel verwerkt. Prima spullen en correcte afhandeling van naleveringen. Jammer, dat je zelf moet zorgen voor transport van Aalsmeer naar huisadres.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Alle van der Veen op zondag 18 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
Al vaker iets gekocht in de vestiging van Sani-dump Groningen. Nu weer een compleet toilet. Het personeel is erg klantvriendelijk. We werden prima geadviseerd. Men heeft kennis van zaken. Onder het genot van een kopje koffie zaken gedaan. Aanrader om bij hun sanitair aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door PF Nefs op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Prettige koopervaring- deskundig en netjes op tijd geleverd! kleine probleempjes werden snel en vakkundig opgelost. kortom een aanrader voor ieder die een nieuwe badkamer of sanitair nodig heeft!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door M van den Bruink op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Drachten
Het chroomkleurig vernis op de handvaten van onze wastafelkranen was gaan scheuren (we hebben een B & B met 10 kamers/badkamers). Alles ooit bij Sanidump aangeschaft vanwege uitstekende service en kennis van zaken. Nu ook weer: we hebben 5 handvaten voor niets gekregen ter vervanging. Veel dank! B & B de Klokkenstoel Goingarijp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Jennifer B op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
Mijn ervaring is zeer goed. Twee jaar geleden heb ik een mooie badkamer set gekocht. Een onderkast met 2 grote lades, wasbak schuin aflopend, super mooie spiegelkast en een hangkast. Elke dag geniet ik nog van de mooie kleuren comibnatie, het uitstekende materiaal en ben ook zeer blij met het aangegeven advies van Nick en Maycel. Ze hadden oog voor detail, geduld en materiaal kennis.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede en prettige after-sales”
Door Bas op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Bij Sanidump het sanitair voor onze badkamers gekocht. In eerste instantie is er een verkeerde douchedeur geleverd. Dit is perfect opgelost; nieuwe combinatie ingemeten door de leverancier, geleverd en geplaatst door onze eigen installateur zonder extra kosten voor ons. Zeer goede en prettige after-sales!
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door H. van Buuren op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
De levering was niet compleet, wij hebben ervaren hoe perfect de mensen van Aftersales werken! Peter, Sylvia en Marcel bedankt, jullie verdienen de warme douche!!! (Die wij nu hebben)
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door R. Keller op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Had een onderkast besteld in Leiderdorp; die werd keurig geleverd en ik kon hem afhalen bij magazijn Aalsmeer. Maar helaas moest ik die bestelling alsnog afzeggen. De heer Rene Ooijen van afdeling Aftersales behandelde mijn verzoek snel en effectief. Ik kreeg binnen een dag bericht dat ik het gehele aankoopbedrag terug kreeg. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Johan de Jong op woensdag 7 feb 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Bijzonder klantvriendelijk en service-gericht personeel. Men denkt mee, en het is belangrijk dat de klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Fam. Piek op donderdag 1 feb 2018 '18 | vestiging Leiderdorp
Zeer vriendelijk en klantgericht. Professioneel advies en flexibel op onze wensen inspelend. Kortom: top!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jos Brouwere op woensdag 24 jan 2018 '18 | vestiging Drachten
Wij hebben een complete badkamer gekocht. Na verschillende opties bekeken te hebben zijn we er uiteindelijk uit gekomen. De 3D animatie heeft ook hierin zijn hulp gehad. We zijn door Wiebe geholpen in de vestiging Drachten en dat is zeker een aanrader.
FOTO VAN JOS BROUWERE
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zowel goede prijsstelling als uitstekende service”
Door Hein van der Aat op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Almere
Na eerst op een prettige wijze te zijn geholpen door de vestiging Almere startte nu 1 jaar geleden onze verbouwing. De bestelde artikelen konden op afroep worden opgehaald bij het magazijn in Aalsmeer. Dat verliep vlekkeloos. Op het gebied van garanties heeft Sani-Dump zich steeds van haar goede kant laten zien. Een voorbeeld daarvan betreft de toiletpot. Om nog steeds onbekende redenen ontstond er een barstje achter in de pot. Zonder morren werd een nieuwe pot geleverd. Helaas gebeurde dit euvel daarna nog 2 keer. In totaal werd 3 keer een nieuwe pot van hetzelfde merk geleverd. Na de 3e keer was het vertrouwen in de pot van hetzelfde merk geheel verdwenen. Het hoofdkantoor van Sani-Dump steunde ons daarin. Op hun kosten mochten wij van een ander merk een pot met deksel uitzoeken. Deze is inmiddels geplaatst. Naast een goed prijsstelling heeft Sani-Dump een uitstekende aftersales. Hulde aan in het bijzonder deze afdeling.
FOTO VAN HEIN VAN DER AAT
Probleem met pot opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door R. van Kleef op woensdag 10 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Onze ervaring was goed klant vriendelijk en alles volgens afspraak op tijd geleverd.
FOTO VAN R. VAN KLEEF
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Warme aanbeveling”
Door P. Elsendoorn op zondag 7 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Bijna 3 jaar geleden hebben wij voor een complete verbouwing van het toilet alles (inclusief tegels) ons laten voorlichten door de verkopers van Sani-Dump in Utrecht. Dit zeer goed verlopen gesprek mondde uiteindelijk uit dat we ook een 2e toilet voor in de badkamer totaal gingen vernieuwen en in de aankoop meenamen. Nu na bijna 3 jaar begonnen beide toiletbrillen los te zitten doordat de plastic pluggen waarmee de bril wordt vastgedraaid aan slijtage onderhevig waren. Na een belletje werd mij verzocht een mailtje te sturen naar de afdeling After Sales. Direct werd hierop gereageerd met de toezegging dat er 4 pluggen werden opgestuurd. Dag erna al ontvangen zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Daarom wil ik u hartelijk danken voor de snelle toezending van de 4 plastic pluggen voor mijn toiletten. Ik vind dit een super goede en zeer klantvriendelijke benadering van u. Wat mij betreft heeft u een "warme douche" verdient en zal ik, mocht het ter sprake komen, Sani-Dump altijd warm aanbevelen bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Allard Brunsting op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Hoogeveen
Voor een nieuwe badkamer naar Sani-Dump in Hoogeveen geweest. Daar heel goed door Marcel geholpen en samen een 3D ontwerp gemaakt. Er werd ook goed meegedacht in de mogelijkheden die er zijn wbt inrichting. Ook als er na tijd wat was werd er heel snel op de mail gereageerd.
FOTO VAN ALLARD BRUNSTING
Gemonteerde badkamermeubels
+ Toon extra foto van Allard Brunsting
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijke service”
Door Daniel uijtdewillegen op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Betr: JP & Rogier, (team Roosendaal). Normaal stuur ik geen reviews maar.... Ik wilde toch heel even stil staan bij de uitzonderlijke service die wij door de persoonlijke aandacht van JP & rogier hebben mogen ervaren. We kwamen afgelopen zomer bij hen binnen en er werd direct alle tijd voor ons genomen. Op dat moment nog niet wetende dat we uiteindelijk een badkamer bij sanidump zouden gaan bestellen. 3 afspraken en 4 tekeningen verder hadden we dan eindelijk de juiste indeling en konden we op zoek naar de inrichting. Toen uiteindelijk alles bij elkaar gezocht was kwam JP zoals beloofd direct met een scherpe offerte. Na een bakje koffie en wat geschuif hadden we dan ook de badkamer naar onze wens bij hen besteld...incl badkamer radio :). Toen was het December en werden alle spullen geleverd....Alles behalve 3 pakken tegels...Die hadden het niet gered tot Oud Gastel. Na twee weken spanning, inzet en meedenken vanuit jullie kwamen jullie met een goede oplossing! Nou wat kan er dan nog mis gaan...Toen we bijna klaar waren met de badkamer kwamen we erachter dat het bad (niet door sanidump geleverd) een verkeerde sifon had...Als je dan denkt dat Sanidump niet helpt dan heb je het mis..Binnen een uur teruggebeld met de oplossing.. Kortom. Zoals op de foto te zien, het geweldige resultaat van service, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid van Sanidump Roosendaal.

@ Jp & rogier; Jullie verkopen een product dat verder gaat dan een badkamer. Daar mogen jullie trots op zijn. Nogmaals hartelijk dank en zeker tot horens!
Daniel
Reactie of foto toevoegen
“Droom badkamer”
Door Brigitte Coppens op woensdag 27 dec 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Goed geholpen met onze droom badkamer. Goede service en zeker klantvriendelijk. Ze nemen de tijd voor je, en denken met je mee. Top geholpen in Roosendaal door Rogier.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door r spath op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring is goed. De leveringsproblemen met het badmeubel zijn goed opgelost Prettige sfeer en lekkere koffie. Bij tegeltekort en het badmeubellampje zijn snel nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Superervaring”
Door Ruurd Klein Velderman op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben geholpen door Michel. Hij heeft op basis van de maten van onze badkamer een 3D ontwerp gemaakt als uitgangspunt en gaandeweg is deze aangepast naar onze wensen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en niet geprobeerd om allemaal dure spullen aan te smeren. Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Inmiddels is de badkamer geplaatst en het is echt super mooi geworden, mede uiteraard door de vakman die door Michel werd geadviseerd. Ik heb echt een superervaring met Sanidump en de door Michel geadviseerde Sergio als installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. De Roos op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Snel geholpen, goede adviezen, betrouwbaar. We zijn blij met onze spullen die we daar voor onze badkamer hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Vijf jaar terug een complete badkamer ...”
Door Gerard Barendregt op dinsdag 19 dec 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Vijf jaar terug een complete badkamer inrichting gekocht bij Sani-Dump in Sliedrecht. Alles naar volle tevredenheid geleverd in Dordrecht bij het afgifte punt.
Nu na vijf jaar begint de designradiator te druppelen. Na grondig onderzoek blijkt een blaasje in de lak waar het water doorkomt. Gebeld met Marcel van de service afdeling of dit te maken was en of ik anders precies dezelfde nog kon kopen, dit in verband met de bevestiging. Maar Marcel vroeg of ik een paar foto's kon maken en opsturen om met de leverancier te overleggen. Waarna ik binnen een week te horen kreeg dat er een nieuwe radiator voor me klaar stond en dat het ook nog onder de garantie viel. Marcel voor jou en de gehele firma Sani-Dump een dikke pluim. Mvg Gerard Barendregt. Uit Barendrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij badkamer aankoop”
Door Fam j. Mulder op zaterdag 16 dec 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Rogier, bedankt voor het snelle opsturen van de onderdeeltjes van ons badkamermeubel. We nog steeds blij met de aankopen die we bij jullie gekocht hebben.

Aanvulling ontvangen 20 december 2017: De aankoop van de badkamer was op 13 mei 2014.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ron Elzinga op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Drachten
Beste Sanidumper, Naar aanleiding van onze klacht over de spiegel van Detremmerie en de goede afhandeling daarvan, wil ik u bedanken voor de goede service en vriendelijke en zeer welwillende afhandeling daarvan. Het geeft me overduidelijk het gevoel dat we de zaken van onze douche bij de juiste zaak hadden aangeschaft. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals hartelijk dank daar voor. Vr. Gr. Ron Elzinga, Drachten
Reactie of foto toevoegen
“Slechts een minpunt, verder niets dan lof”
Door Sietske op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
We zijn goed geholpen door De store manager Ron in Leeuwarden. We kregen een mooi ontwerp van onze badkamer beneden en boven . Verder alles wat daar bij hoorde spiegelkasten, kranen douchewand etc. Dan nog de toiletpotten met inbouw, wasbakje .... klasse. Het enige min punt was! Dat toen de deal rond was en wij ook zeer tevreden waren met de prijs ,vertelde Ron dat we zelf alles moesten ophalen uit een Depot in Drachten huh daar waren we niet op voorbereid....dat had hij wel eerder moeten aangeven. Ik kan me voorstellen dat er meer mensen zijn die dit vervelend vinden. Daar door zijn de prijzen natuurlijk laag. Verder niks dan lof over Sani Dump ........
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Henk en Anneke Nieuwenhuijzen op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Groningen
Michel heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van tegels, badkamermeubel met wastafels, toilet, douchecabine en kranen en accessoires. Hij heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Daarna liet hij ons zien wat de mogelijkheden waren.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door R en R te Hoofddorp op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben hier voor de tweede keer onze badkamer gekocht. Wij zijn wederom geholpen door Nils en zijn tot in de puntjes geadviseerd. Ook de levering was top en compleet. Nils bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Raymond op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Erg goed geholpen door Marius (en Franklin). Denkt goed mee en komt met goede ideeën. Spullen netjes geleverd en er wordt alles aan gedaan om ook onze aanvullende wensen meteen te regelen. Top !!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Rolf op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Groningen
Prima concept: kundig advies van Maycel in de showroom en alles wordt in 3-D op scherm getoond zodat je meteen ziet hoe het uitpakt. Ze hebben geen voorraden en bezorgen niet, dus je zult wel zelf in Drachten alles op moeten halen.
Uiteindelijk een topbadkamer geworden en ook de aftersales is goed te noemen. Twee probleempjes (defecte badkraan en dempers spiegelkast) zijn snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door J.P.Draijer op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Onze complete badkamer al weer enkele maanden in gebruik en naar volle tevredenheid, onze spullen in de vestiging Leeuwarden gekocht, zeer vriendelijk geholpen door eerst Ron en later Songul en Marten, echte meedenkers, inzichtelijke 3 D tekening en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De bestelling thuis laten bezorgen. Alles goed gecontroleerd. TOP, inmiddels ook de spullen voor het toilet benedenverdieping uitgezocht.
FOTO VAN J.P.DRAIJER
Complete badkamer
REACTIE VAN J.DRAIJER
overzicht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fred W. Muller op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Een goede vriend adviseerde ons bij deze vakmensen te kijken naar de producten voor een nieuwe badkamer. Daar hebben wij geen spijt van gekregen. De verkoper was goed voorbereid en kon on in betrekkelijk korte tijd een scala aan mooie producten tonen. Keuze in overvloed . Binnen een uur hadden wij een plaatje van een badkamer bij elkaar gezocht. Binnen 24 uur kregen wij de offerte via mail toegestuurd en na ons akkoord kon meteen toegezegd worden wanneer de onderdelen gereed zouden zijn om af te leveren. Wij zijn zeer tevreden met de hele gang van zaken en kunnen deze zaak van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: De aankoop is op verzoek en na overleg met de installateur tijdig geleverd. Goed bevallen en enthousiast over de kwaliteit van het geleverde. In 't kort, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Tegel op vrijdag 24 nov 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Na een oriëntatie ritje in Leeuwarden bij diverse zaken zijn we bij sani-dump geëindigd. Zeer goed geholpen! Jonge dame, had veel kijk erop. Ze wist alles goed te plaatsen, met kijk op de ruimtes. Hierdoor kwam er een prachtig 3dontwerp uit. Tegels werden vlot geleverd en zit nu in de afrond fase. Nu al zin om te douchen ... De prijs was helemaal top!! Er kwam een prijs uit rollen van ongeveer 1725 aan tegels (incl dealerkorting). Ze vroeg wat ik van ontwerp vond en de prijs. Ontwerp vonden we prachtig, prijs hadden we 1650 in gedachten. Ze ging naar de manager en liet ons een bedrag zien van 1560! Dus nog eens 90 eraf. Hartstikke fijn! Hele warme douche voor Sanidump Leeuwarden.
FOTO VAN TEGEL
Badkamer met tegels
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. Kroon op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij waren op zoek naar een nieuwe inrichting van de badkamer en zijn echt heel goed geholpen door de medewerkster van deze vestiging. Ze dacht met ons mee, is heel deskundig, heeft veel ervaring en was heel geduldig. Niets was haar te veel: voorbeelden halen, opzoeken in boeken, de 3-d presentatie aanpassen etc. We zijn dus goed geadviseerd en kregen tips voor de montage. Het contact was ook heel plezierig. Verder is alles geleverd zoals afgesproken, was ook de nazorg (bijvoorbeeld nog tegels bijbestellen) prima in orde. Ook de prijs was in vergelijking tot andere sanitair-leveranciers goed. Als wij het opnieuw zouden doen, zouden wij weer naar Sanidump in Middelburg gaan! Misschien nog één tip: wij wisten niet van te voren dat we een deel van de spullen zelf moesten ophalen in het magazijn in Middelburg, het zou fijn zijn geweest als wij dat van te voren hadden gehoord. Al met al zijn wij zeer tevreden en zullen ieder die er naar vraagt dit bedrijf aanraden.
FOTO VAN T. KROON
Reactie of foto toevoegen
“Zorgen uit handen”
Door Jongbloed op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Hoogeveen
De oriëntatie voor een badkamer hadden we via internet gedaan en Sani-dump Hoogeveen was de eerste winkel waar we alleen heen gingen om te kijken. Ik zie altijd op tegen zulke aankopen, omdat ik moeite heb met de vaak opdringerige manier waarop je in winkels geholpen wordt. Met dit gevoel stapte we ook hier binnen. Dat gevoel werd weggenomen door een gastvrij ontvangst waarbij we alle ruimte kregen om zelf rond te kijken. Patrick regelde koffie en bleef op afstand om ons de ruimte te geven, maar wel onze vragen te kunnen beantwoorden. Hij voelde dat goed aan. Hij dacht goed met ons mee en kwam met waardevolle suggesties. Patrick had duidelijk veel kennis en ervaring in deze branche en kon flexibel met ons meedenken. Dit alles in een fijne, ontspannen sfeer. Hij heeft ook een 3d tekening voor ons gemaakt. We waren niet voornemens om de badkamer daar te kopen, maar door de ruime keuze, een prima prijs en een hele fijne verkoper zijn we toch tot een koop gekomen.

Aanvulling ontvangen 18 januari 2018: Ik heb inmiddels de spullen goed ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de levering. Marcel is heel flexibel omgegaan met onze wensen omtrent de levering. Dat heeft ons veel zorgen uit handen gehaald. Ik scoor de service van sanidump met 5 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jacoline op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze badkamermeubels, wastafel, kranen, afvoeren en douchewand bij SaniDump aangeschaft. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid/service, kwaliteit en prijs. Onze vrienden hadden SaniDump aangeraden na goede ervaring, dus wij zijn vanuit België gekomen voor Hollandse service :) Zeker een aanrader, ook voor onze Belgische vrienden. Bedankt!
FOTO VAN JACOLINE
Badkamer met Hollandse service
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door D.Fokkema op dinsdag 7 nov 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Verhalen genoeg over de service van Sanidump. Mijn verhaal doet er niet toe.
Kortom probeer het zelf maar dan ervaar je ook de goede service van dit bedrijf. Mijn aankoop was in Rotterdam en de verdere afhandeling van de klacht was vestiging Dordrecht. Kortom, veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. HULDE!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Anja Luijks op dinsdag 31 okt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Zeer klantvriendelijk, zeer goede informatie voor eventuele aanschaf van een nieuwe badkamer. Ook de service is uitmuntend! Dankzij de medewerkers van Sani- Dump Bergen op Zoom hebben wij de badkamer, met daarin A- merk producten, van onze dromen kunnen verwezenlijken tegen een betaalbare prijs!
FOTO VAN ANJA LUIJKS
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Linda van der Velde op zondag 29 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Niet alleen de badkamer, maar ook het toilet uitgezocht. Wat is het mooi geworden. Dank je wel voor het advies en je hulp Lennart van Gent.
FOTO VAN LINDA VAN DER VELDE
Nieuwe toilet
REACTIE VAN LINDA VD VELDE
Zo mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. P. Overduin op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prettige ontvangst in de winkel. Goed advies. Prijs is wel aan de dure kant, als je het vergelijkt met internetprijzen, maar daar koop je ook een stuk goede service voor! Na de badkamer afgelopen zomer, hebben we inmiddels onze toilet beneden ook bij Sanidump gekocht. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN FAM. P. OVERDUIN
Douchedeur
+ Toon extra foto van Fam. P. Overduin
+ Toon extra foto van Fam. P. Overduin
+ Toon extra foto van Fam. P. Overduin
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (5 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (11 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (2 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (15 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (46 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (9 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (54 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius , Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (14 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (4 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (7 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (16 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mElst GLD (1 ervaring), Industrieweg Oost 3, 6662 NE Elst, tel 0481 - 22 50 06
nGroningen (30 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
oHoogeveen (6 ervaringen), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
pLeeuwarden (8 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
qLeiderdorp (10 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
rMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
sNuenen (3 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
tRoelofarendsveen (2 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
uRoosendaal (30 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
vRotterdam (24 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
wSittard , Nusterweg 88 D, 6136 KV Sittard, tel 046 - 240 00 10
xSliedrecht (19 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
ySpijkenisse (18 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
zTerneuzen , Mr. F. J. Haarmanweg 51A, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 74 53 23
a1Tilburg , Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
b1Utrecht (14 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
c1Veghel (5 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
d1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
e1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
f1Woerden , Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, tel 0348 – 44 70 06
g1Zaandam (36 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
h1Zaltbommel , Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
i1Zoetermeer (13 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
j1Zwolle (12 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.