Feedback
7,5

YRO Keukens en Badkamers

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0527-203306 | Expansie 10, 8316 GA Marknesse
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van YRO Keukens en Badkamers
Al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en montage van keukens en badkamers
Alternatieven voor YRO Keukens en Badkamers
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 529 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 239 ervaringen
• I-KOOK
   
(Oudehaske Friesland) score 9,5 uit 1418 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 215 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 105 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over YRO Keukens en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Mooi resultaat”
Door Kees Blokker op vrijdag 27 okt 2017 17
Bij aankoop goed begeleid, redelijke prijzen. De montage is super gedaan o.a. door de de altijd vrolijke en zeer vakkundige Patrick. Het onvermijdelijke meerwerk gedaan voor een redelijke prijs. Ben zeer tevreden over de samenwerking. Het resultaat is mooier als gedacht.
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Bedankt voor de reactie!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door Anna de Bruin op dinsdag 14 apr 2020 20
Erg professioneel bedrijf! We hebben Badkamer wc en keuken door YRO laten ontwerpen en plaatsen. Alles ziet er fantastisch en professioneel uit! Goed kwaliteit. Ervaren personeel. Geweldig goede ervaring met dit bedrijf! Echt een aanrader!
FOTO VAN ANNA DE BRUIN
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Anna de Bruin
+ Toon extra foto van Anna de Bruin
+ Toon extra foto van Anna de Bruin
+ Toon extra foto van Anna de Bruin
+ Toon extra foto van Anna de Bruin
+ Toon extra foto van Anna de Bruin
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Goedendag Fam. de Bruin. Bedankt voor de leuke recensie en de fotos! het is prachtig geworden, veel plezier met uw badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking en fijne service”
Door Vogels op donderdag 10 feb 2022 22
Heel tevreden, wij hebben een hele kleine badkamer waardoor veel aanpassingen nodig waren. Dit is mooi opgelost! Glas scherm moet er nog in maar die word speciaal op maat gemaakt en nog geplaatst. Ook dat was geen probleem voor yro! Nette afwerking ! Hele fijne service ervaren.
FOTO VAN VOGELS
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing”
Door Henk en Pauline op donderdag 30 jul 2020 20
Voor ons eigen gemak, hebben wij onze verbouwing uit handen gegeven aan Yro keukens en badkamers. Na ons eerste bezoek aan de winkel was dit geen moeilijk besluit. We zijn top geholpen. Het was allemaal supersnel geregeld en in 4 weken tijd heeft onze benedenverdieping een geweldige metamorfose ondergaan. Ook de werknemers van Yro waren professioneel en meedenkend. Mochten wij weer verbouwplannen hebben, dan staat Yro bovenaan de lijst, om de klus door hun te laten klaren. Yro, bedankt!
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Bedankt voor uw leuke reactie op Qasa!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door I.B. op vrijdag 24 jul 2020 20
Yro heeft op basis van een ontwerp bij ons een mooie badkamer gerealiseerd! Vakkundig personeel dat meedenkt tijdens montage, netjes werkt en in goed overleg ook veranderingen nadien goed weet af te handelen. Erg tevreden!
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Bedankt voor uw berichtje!
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Fam. Jansen-Jansen op vrijdag 17 aug 2018 18
Uw reactie: Hallo Yro, Heel erg bedankt voor de mooie keuken! op dinsdagochtend vroeg bezorgd ( in Utrecht...) en dinsdag en woensdag gemonteerd! geen mankementen, niks verkeerd geleverd of beschadig, gewoon precies zoals je hoopt!
nogmaals heel erg fijn dat jullie onze droom keuken hebben gerealiseerd en dat helemaal in Utrecht! ik raad jullie bij iedereen aan. Groetjes van Fam. Jansen-Jansen uit Utrecht
FOTO VAN FAM. JANSEN-JANSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aankopen voor keuken en badkamer.”
Door Sandra Evers op zaterdag 28 jul 2018 18
Een fornuis, badmeubel etc geweldige service en vriendelijke mensen een echt familiebedrijf die service hoog in het vaandel hebben staan.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: Prima op tijd geleverd en zeer klantvriendelijke service aardige monteurs .
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door R.P. op zaterdag 13 jun 2020 20
Ik heb de gehele verbouwing van de keuken, toilet, badkamer, uitbreken muren en aanleg vloerverwarming en kastenwand als zeer prettig ervaren, er werd in de beginfase snel met elkaar geschakeld en het hele team heeft vanaf eind april tot 12 juni een topprestatie geleverd. Het hele team heeft de juiste spirit en staan voor hun eigen klus en met name René is een topper, een echte vakman en denkt ook goed mee. Kortom een tevreden klant, ga zo door!
FOTO VAN R.P.
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Bedankt voor uw reactie en foto!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en op tijd”
Door M.a. Rutten op dinsdag 18 sep 2018 18
Heb een goede ervaring met Yro keukens. Zowel de levering van keuken, sanitair, tegels en badmeubel zijn goed en op tijd uitgevoerd. Kwaliteit en prijs zijn uitstekend
Yro Kekens kan ik dan iedereen aanbevelen.
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Bedankt voor uw reactie!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door fam geerts emmeloord op zondag 27 feb 2022 22
Door Yro keukens een prachtige keuken bij ons geplaatst. Bij dit bedrijf hebben wij goede afspraken gemaakt. Fijn bedrijf en alles goed verlopen top monteurs en werken netjes. Yro keukens voor jullie een dikke pluim. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Veel mis gegaan bij nieuwe keuken”
Door R. Hakvoort op zondag 25 mrt 2018 18
Betrof o.a. aanschaf en plaatsen van nieuwe keuken. Wat 3 weken had mogen duren, is een 4 maanden durend drama geworden. Maten onjuist opgenomen, aanbetaling onjuist verwerkt, telfouten, communiceerden onderling totaal niet, kwamen 3 weken achtereen zonder uitleg niet opdagen, onjuiste/beschadigde leveringen, monteurs moesten elkaars fouten herstellen. Werkelijk alles wat ook maar mis kon gaan, ging daar mis. En om dat allemaal 'goed' te praten, werd de ene leugen met de andere aan elkaar gerijgd, in niet zelden dreigende, taalkundig bedenkelijke en onbeschofte emails, waarbij ik als klant voortdurend de schuld van alles kreeg. Eens maar nooit weer en ik zie het als mijn morele verplichting om anderen tegen dat bedrijf in bescherming te nemen, waar dat ook maar mogelijk is. Ik denk trouwens dat dit zich in de toekomst vanzelf wel oplost!
REACTIE VAN Y MESSCHENDORP
Graag willen wij als Yro reageren. Helaas konden wij bij u niets goed doen ,maar wat u daar schrijft is niet zo gegaan ,ook uw vloer ( door het hele huis gelegd) was niet naar uw zin, kwam volgens u steeds omhoog, ten einde raad hebben de vloer gratis gegeven en U € 3000,-- retour gestort, en 1 week later kwam de vloer niet meer omhoog gelukkig !! Het zou u sieren dit dan ook te vermelden
REACTIE VAN R. HAKVOORT
De PVC stroken (de vloer) waren van slechte kwaliteit. Dat had uw leverancier u verteld, zo beweert u. Dat staat in uw emails. U heeft van die leverancier een creditnota ontvangen, waarmee u mij heeft terugbetaald. U bent er daarom geen cent bij in geschoten! Dat u de PVC-stroken niet heeft teruggenomen was puur eigen belang. Dan hoefde u deze immers niet af te voeren. De verspilde arbeidsuren hierin heeft u aan u zelf te wijten. Het was namelijk van hetzelfde laken en pak als met de keuken: uw monteurs moesten elkaars fouten herstellen, dit zonder enig resultaat. Van de vloer heeft u helemaal niets gebakken! Dat die na een week niet meer opveerde, is de zoveelste leugen. Ik kan namelijk zo weer camerabeelden maken die aantonen dat dit nog steeds het geval is. Er is daarom geen enkel feit te noemen waarvoor ik u dankbaar zou moeten zijn. Integendeel zelfs....!
Reactie of foto toevoegen
“Maatvoering keuken”
Door DB op donderdag 14 jun 2018 18
Keuken gekocht. In de week voor de levering moest het volledige bedrag ineens betaald worden. Daarna klopten de maten niet en gaf Yro "niet thuis".
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gelopen”
Door Albert Mulder op vrijdag 11 mei 2018 18
De Keuken is exact zo geworden als wij zelf in gedachten hadden en precies volgens tekening. Ook de montage en installatie werk is heel keurig verlopen. Ook het plaatsen van twee inbouw toilet is geheel naar wens verlopen. Alles in twee weken afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door MJ op donderdag 12 jul 2018 18
Begin dit jaar hebben wij bij Michaja een schitterende keuken gekocht. We hebben alles samen uitgekozen, we hadden veel wensen en ze zijn dankzij yro vervult. Heel blij met mijn nieuwe kokende waterkraan! De monteurs zijn ook echte vakmensen, we hadden de dikke leiding die achter de oude keuken vandaan kwam niet verwacht maar daar deed yro niet moeilijk over hebben ze ter plekke opgelost. Door de persoonlijke prettige samenwerking en de mooie afwerking heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
REACTIE VAN YRO KEUKENS
bedankt voor uw reactie!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jacob op dinsdag 18 dec 2018 18
Keuken gekocht bij Yro.Netjes geholpen bij uitzoeken en goede communicatie over bezorging en plaatsing.Het plaatsen zelf verdient een dikke 10.Monteur (Patrick) werkt heel precies en zeer netjes.Ben heel tevreden en kan zeker iedereen dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN JACOB
Keuken met getegelde achterwand
REACTIE VAN YRO KEUKENS
Bedankt voor uw bericht en mooie foto. Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gemonteerde badkamer
1 / 12
Vestiging YRO Keukens en Badkamers
Website: www.yro.nl
  Marknesse, Expansie 10, 8316 GA Marknesse, tel 0527-203306
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.