Feedback
8,5

Wishkeukens

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06–29544706 | Kraaienstraat 2a, 6687 LW Angeren
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wishkeukens
Ontwerp en advies aan huis. Ontzorgen van a t/m z. Wishkeukens werkt vanuit een ander concept dan de meeste keukenzaken. Er is veel meer tijd voor persoonlijke aandacht dan in de gemiddelde keukenshowrooms. Met ruim 25 jaar ervaring nemen we u mee op een bijzondere reis in keukenland en maken het kopen van uw keuken leuk.
Alternatieven voor Wishkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,1 uit 38 ervaringen
• I-KOOK
   
(Huissen Gelderland) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 232 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Zevenaar Gelderland) score 9,6 uit 864 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Heteren Gelderland) score 9,0 uit 132 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Wishkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een prachtige keuken met dito apparatuur”
Door Barry Aartsen op donderdag 30 nov 2023 23
Op ons nieuwe adres de aanwezige keuken vervangen door een prachtige keuken van Wish keukens. Michel heeft ons vanaf het eerste contact in zijn showroom tot de oplevering prima service verleend. No- nonsens, direct persoonlijk contact bij vragen, meedenkend in de gemaakte keuzes en een ervaren monteur tbv het plaatsen. Met als resultaat een prachtige keuken met dito apparatuur. Wish keukens zal ik u zeker aanraden, indien u op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN BARRY AARTSEN
+ Toon extra foto van Barry Aartsen
+ Toon extra foto van Barry Aartsen
Reactie of foto toevoegen
“Blij verrast”
Door Eugénie Janssen op dinsdag 1 aug 2023 23
Na wat bezoekjes her en der aan keukenzaken, gekozen voor Wish keukens en daar hebben wij zeker geen spijt van. Alles ging in goed overleg, van afbreken tot plaatsen. Wat zijn we goed begeleid door Michel! Hij maakt een mooi ontwerp, is gefocust op mogelijkheden en werkt nauwkeurig. Het verplaatsen van een gedeelte van de oude keuken met koeler naar de garage, kwam ook uit zijn koker.
De samenwerking met Michel en zijn medewerkers hebben wij als prettig ervaren.
Laat je verrassen met een Wishkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Riet op woensdag 14 sep 2022 22
Keuken gerenoveerd, alle frontjes vernieuwd, gas vervangen door inductie, ook een practische en mooie oplossing voor het aanrechtblad. De adviezen waren creatief en de uitvoering uitstekend. Alle contacten met Michel en ook de monteur waren heel prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Emmy op woensdag 29 dec 2021 21
Voor onze nieuwe keuken contact gezocht met Michel. Hij denkt op een prettige manier met ons mee en geeft goed advies. Michel is goed bereikbaar. We zijn erg tevreden over de plaatsing. Netjes gemonteerd en daar waar beschadigingen werden waargenomen is dit keurig opgelost. Wij zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser”
Door Raymond en Gea op maandag 6 dec 2021 21
Omdat onze afzuigkap - in de keuken van 18 jaar - kapot was, hebben we Michel van Wish Keukens ingeschakeld. Door een deskundig advies en een mooie aanbieding van Michel, hebben we nu niet alleen een fijne afzuigkap, maar ook een goede vaatwasser en een grote combi-magnetron. Mooie prijs, prima aflevering. En nu gaan we sparen om onze volgende 'wish' waar te maken: een volledig nieuwe keuken, waarin de net aangeschafte apparatuur behouden kan blijven.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm bedankt”
Door Dirk en Jolien op zondag 7 nov 2021 21
Helemaal blij met de nieuwe keuken van Wishkeukens! We zijn erg fijn geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken. Prettig was dat Michel ook aan huis langskomt om de ruimte van de keuken te bekijken. Zo kwam hij met nieuwe ideeën waar we zelf nog niet over hadden nagedacht. Michel enorm bedankt!
FOTO VAN DIRK EN JOLIEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie U-keuken”
Door Fam. Arends op zaterdag 6 nov 2021 21
We hebben samen met Michel een mooie U-keuken uitgezocht. Van het witte af, dat wouden we. Dus het is super mooi geworden met houtkleur kastjes en antraciet kleur werkblad. Helemaal naar onze zin. De samenwerking was fijn en we zijn heel tevreden met wish keukens.
FOTO VAN FAM. ARENDS
Reactie of foto toevoegen
“Echt uitstekend”
Door Nico Baten op zondag 5 sep 2021 21
Prima ervaring met Michel van Wishkeukens. We wilden nieuwe deurfrontjes in een bestaande keuken met behoud van het blad. Het werd een nieuwe indeling onder een bestaand stenen blad. Uitstekende adviezen, goed meedenken en tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Vakwerk van de adviseur.
Reactie of foto toevoegen
“Gegaan volgens afspraak”
Door H. Smits op zondag 29 aug 2021 21
Samen met Michel van Wishkeukens een mooi ontwerp gemaakt van prachtige vrijstaande hangkasten met houtlook in onze woonkamer. In totaal 6 kasten met 6 verschillende maten. Zijn er super blij mee en geheel aan onze verwachtingen voldaan. Goede adviezen en ideeën, geleverd volgens afspraak. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestiging Wishkeukens
  Angeren, Kraaienstraat 2a, 6687 LW Angeren, tel 06–29544706
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.