Feedback
5,5

Vloer & Raamdecor

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 078-2033787 | Mijlweg 55 E, 3316 BE Dordrecht
Laminaatwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 8,0


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloer & Raamdecor
Vloer & Raamdecor is dé specialist in woninginrichting en projectstoffering.
Alternatieven voor Vloer & Raamdecor
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 146 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 8,0 uit 698 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 429 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 418 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,6 uit 79 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Vloer & Raamdecor. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Productiefout”
Door w van Deene op dinsdag 3 nov 2020 20
In 2019 een pvc vloer ( flooriginal) ook wel bekend onder Hebeta of montinique. All in dus incl egaliseren en plaatsen. Wij zijn een jaar verder en men is al 6x terug geweest om stroken te vervangen. De pvc stroken vertonen bobbels/blaasjes in het pvc. De vertegenwoordiger van pvc is zelfs langs geweest en betreft een productiefout! Men wil alleen steeds de stroken vervangen welke bobbels/blaasjes vertonen inmiddels stuk of 50 stroken. Er zijn stroken vervangen waarbij de egaline is losgetrokken en toch de strook is terug geplaatst! waardoor er kuiltjes ontstaan. Er blijven steeds nieuwe stroken te voorschijn komen en nu wil vloer en raam decor niet meer komen en doen ze je maar proberen af te kopen met 750 euro terwijl de vloer mij 4000 euro gekost heeft. Belachelijk! niet alleen productiefout in pvc maar heel de vloer is niet goed geplaatst met egaliseren erbij! De nieuwe stroken wijken nu ook dusdanig af qua matheid dat je ze overal tussen ziet liggen.
FOTO VAN W VAN DEENE
Reactie of foto toevoegen
“Spijt van de aankoop”
Door Koos Dekker op woensdag 26 aug 2020 20
In maart 2020 een vloer bij VRD uitgekozen en vloerverwarming besteld. Nadat de voorinspectie is gedaan bleek de monteur niet te kunnen frezen in onze dekvloer. VRD stelde in eerste instantie voor om een veel duurder UV verwarming systeem te kopen wat we gelukkig niet hebben gedaan, aangezien de kosten daarvan 3500E waren en de stookkosten vele malen hoger. Toen werd er in allerijl een hele dure sneldrogende dekvloer van egaline geinstalleerd. Omdat die totaal niet vlak was is de uiteindelijke vloer ook niet bepaald waterpas komen te liggen. VRD zegt echter dat deze "binnen de marge is" wat dat ook moge betekenen. De extra kosten waren ongeveer 2200E. Nadat de vloer was geinstalleerd bleken ze de plinten te zijn vergeten. Ook was in eerste instantie verkeerd gerekend en kwam er nog eens 400E aan plinten bovenop. De mat was lelijk aangesloten op de vloer, ook daar komt dan dagen later weer iemand voor. Voor elk van deze dingetjes hang je dan weer aan de telefoon. Al met al zijn we dik 8000 euro kwijt voor 38m2 vloer met verwarming en een mat. De prijs die we hadden afgesproken (ongeveer 5600E) is dus ver overschreden. De vloer ziet er best mooi uit, al vind ik de hoogteverschillen te groot. Hoe goed de verwarming werkt moet nog blijken. Al met al best spijt van de aankoop omdat de prijs veel te hoog is.
FOTO VAN KOOS DEKKER
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Vloer & Raamdecor
aDordrecht , Mijlweg 55 E, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 203 37 87
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.