Feedback
4,8

Vloer & Raamdecor

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 078-2033787 | Mijlweg 55 E, 3316 BE Dordrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloer & Raamdecor
Vloer & Raamdecor is dé specialist in woninginrichting en projectstoffering.
Alternatieven voor Vloer & Raamdecor
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 122 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 358 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 8,0 uit 910 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 404 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 97 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 263 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Vloer & Raamdecor. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Lelijke afwerking, losse planken en lijmvlekken”
Door E op woensdag 1 mrt 2023 23
Ook ik heb slechte ervaringen met een PVC vloer via deze zaak. Vriendelijk geholpen in de winkel, maar kwaliteit van het werk en van de vloer laat zeer te wensen over. Ongelijkmatig, lelijke afwerking, heel veel lijmvlekken waarbij de lijm zelfs maanden later nog tussen de planken uit blijft komen, planken die niet goed vastzitten en loskomen, plinten die al beschadigd en slordig afgeleverd worden. Maar wat ik het naarst gevonden heb is de manier waarop er omgegaan wordt met deze zaken. Hele onaangename communicatie waarbij er geen enkele verantwoordelijkheid genomen wordt en de raarste beschuldigingen aan mijn adres gedaan zijn. Ik heb er uiteindelijk na een jaar voor gekozen een andere PVC vloer te laten leggen via een ander bedrijf, en het verschil is bijna niet voor te stellen. Vloer ligt er nu wel netjes en strak in en met zoveel meer aandacht en liefde gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Productiefout”
Door w van Deene op dinsdag 3 nov 2020 20
In 2019 een pvc vloer ( flooriginal) ook wel bekend onder Hebeta of montinique. All in dus incl egaliseren en plaatsen. Wij zijn een jaar verder en men is al 6x terug geweest om stroken te vervangen. De pvc stroken vertonen bobbels/blaasjes in het pvc. De vertegenwoordiger van pvc is zelfs langs geweest en betreft een productiefout! Men wil alleen steeds de stroken vervangen welke bobbels/blaasjes vertonen inmiddels stuk of 50 stroken. Er zijn stroken vervangen waarbij de egaline is losgetrokken en toch de strook is terug geplaatst! waardoor er kuiltjes ontstaan. Er blijven steeds nieuwe stroken te voorschijn komen en nu wil vloer en raam decor niet meer komen en doen ze je maar proberen af te kopen met 750 euro terwijl de vloer mij 4000 euro gekost heeft. Belachelijk! niet alleen productiefout in pvc maar heel de vloer is niet goed geplaatst met egaliseren erbij! De nieuwe stroken wijken nu ook dusdanig af qua matheid dat je ze overal tussen ziet liggen.
FOTO VAN W VAN DEENE
Reactie of foto toevoegen
“Spijt van de aankoop”
Door Koos Dekker op woensdag 26 aug 2020 20
In maart 2020 een vloer bij VRD uitgekozen en vloerverwarming besteld. Nadat de voorinspectie is gedaan bleek de monteur niet te kunnen frezen in onze dekvloer. VRD stelde in eerste instantie voor om een veel duurder UV verwarming systeem te kopen wat we gelukkig niet hebben gedaan, aangezien de kosten daarvan 3500E waren en de stookkosten vele malen hoger. Toen werd er in allerijl een hele dure sneldrogende dekvloer van egaline geinstalleerd. Omdat die totaal niet vlak was is de uiteindelijke vloer ook niet bepaald waterpas komen te liggen. VRD zegt echter dat deze "binnen de marge is" wat dat ook moge betekenen. De extra kosten waren ongeveer 2200E. Nadat de vloer was geinstalleerd bleken ze de plinten te zijn vergeten. Ook was in eerste instantie verkeerd gerekend en kwam er nog eens 400E aan plinten bovenop. De mat was lelijk aangesloten op de vloer, ook daar komt dan dagen later weer iemand voor. Voor elk van deze dingetjes hang je dan weer aan de telefoon. Al met al zijn we dik 8000 euro kwijt voor 38m2 vloer met verwarming en een mat. De prijs die we hadden afgesproken (ongeveer 5600E) is dus ver overschreden. De vloer ziet er best mooi uit, al vind ik de hoogteverschillen te groot. Hoe goed de verwarming werkt moet nog blijken. Al met al best spijt van de aankoop omdat de prijs veel te hoog is.
FOTO VAN KOOS DEKKER
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier nooit!”
Door Lagendijk op donderdag 15 sep 2022 22
Al zeker 4 jaar bezig met een flut pvcvloer. Pvc vloer hier gekocht. Na het leggen allemaal lijmvlekken die er niet meer afgaan. Stroken vervangen en blijft een probleem. Ook kun je niet normaal leven op deze vloer, alles wat je verschuift geeft glimstrepen, eetkamerstoelen, trapje om je ramen te lappen, gewoon een doos! Ook al je meubels geven deuken dus iets veranderen in huis is kansloos. Al deze punten zijn natuurlijk niet benoemd bij de aankoop, nee allemaal goede eigenschappen werden benoemd. De hoofdprijs betaald voor deze rommel. Oplossing die ze bieden is de vloer opnieuw behandelen waardoor alle meubels avonds tot 8 uur naar buiten moeten! al 2 x afgezegd door weersomstandigheden. Wetende dat dit niet de oplossing gaat zijn want de glimstrepen zijn binnen 2 weken weer terug, want ja we moeten leven toch. Andere oplossing of tegemoetkoming bieden ze niet want ja klantenservice kennen ze blijkbaar ook niet. Alleen als je moet betalen en kopen zijn ze heel vriendelijk maar daarna is alles je eigen schuld/probleem. Dus koop hier niet en al helemaal geen PVC vloer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Vloer & Raamdecor
  Dordrecht, Mijlweg 55 E, 3316 BE Dordrecht, tel 078-2033787
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.