Feedback
6,5

Hans Preyde Sanitair

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 023-5263238 | Pieter Maritzstraat 41-43, 2021 RA Haarlem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hans Preyde Sanitair
Breng een bezoek aan Hans Preyde Sanitair en ervaar wat uw mogelijkheden zijn om uw badkamerdroom waar te maken
Alternatieven voor Hans Preyde Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 789 ervaringen
• Grando Keukens & Bad
   
(Hoofddorp Noord-Holland) score 8,8 uit 2759 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 240 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,4 uit 194 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 66 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Hans Preyde Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden met service”
Door Daniel M op woensdag 13 sep 2017 17
Offertes zonder prijzen (dus u betaalt teveel). Zodra je tekent is communicatie onmogelijk. Telefoons worden niet opgenomen. Voicemails niet beantwoord, inmiddels is de voicemailbox weer vol dus totaal onbereikbaar. Naar de winkel gaan, is een optie maar ze hebben me wel eens 45 minuten laten wachten... waardeloze winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Denise op donderdag 23 nov 2017 17
Net als in 1995 hebben wij de badkamer bij Hans Preijde & Zn. gekocht, ditmaal bij de zonen. Er werd ruim de tijd genomen om de badkamer samen te stellen en een goed advies gegeven, zeker ook binnen ons budget.

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: De aankoop is geleverd en het is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Duur en onprofessioneel”
Door Edwin op donderdag 15 jan 2015 15
Wij hebben hier een afspraak gemaakt omdat we een woning hadden aangekocht waarbij ook de badkamer vernieuwd moest worden. Wij gingen 3 maanden voordat het geplaatst moest worden langs om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. Ik vond het vrij rommelig gaan. Ze hebben geen computerprogramma waarbij ze ter plekke jouw badkamer kunnen ontwerpen. Dit doen ze achteraf en je ontvangt dan ook achteraf de offerte. De eerste offerte die we kregen was veel te duur, ik had aangegeven wat ons budget was en dit was ongeveer het dubbele daarvan. Ook werd het ontwerp naar eigen invulling van de verkoper ingevuld, omdat dit niet ter plekke aan te passen is, duurde het allemaal erg lang en waren er inmiddels 3 weken verder en hadden we nog niks. We zijn uit eindelijk bij een andere zaak gaan kijken en daar vonden we het er een stuk professioneler aan toe gaan.
Het eerste dat we hadden moeten doen is het regelen van een aannemer, daar kwamen wij te laat achter waardoor vrijwel alle aannemers geen tijd meer hadden. Dit hadden ze bij Hans Preyde wel even kunnen aangeven, inmiddels waren we 3 weken verder toen we hier achterkwamen. Er is niet goed naar mijn wensen geluisterd en alles kan wel wat sneller en professioneler.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Liesbeth Eeuwen op woensdag 16 mei 2018 18
Onze badkamer is klaar en we zijn blij, hij is prachtig geworden, mede dankzij de spullen en geweldige service van de firma Preyde! Toen bleek dat het bestelde bad te groot was, is H. Preyde persoonlijk voor ons naar Nijmegen gereden om het goede bad op te halen. De logisistiek en transport lieten het afweten in ons geval..
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hans Preyde Sanitair
aHaarlem , Pieter Maritzstraat 41-43, 2021 RA Haarlem, tel 023 - 526 32 38
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.