Feedback
7,3

Home Keukens

Score uit 30 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-1044552 | Dokwerkerstraat 1, 2984 BJ Ridderkerk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Home Keukens
Een andere kijk op klanten. Dat is het uitgangspunt dat Home Keukens hanteert in de keukenbranche anno nu. Een andere kijk op klanten en daarmee op showrooms, betaalbaarheid en service. We stellen klanttevredenheid centraal, waardoor een nieuwe aanpak is ontstaan: persoonlijk keukenadvies in uw thuisomgeving. Volgens ons het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt. Omdat we alles voor uw toekomstige keuken bij ons hebben, wordt uw woning onze showroom.
Alternatieven voor Home Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 55 ervaringen
• I-KOOK
   
(Barendrecht Zuid-Holland) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 864 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 106 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 103 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Barendrecht Zuid-Holland) score 9,0 uit 132 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 82 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 30 ervaringen over Home Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, service
“Nieuwe keuken”
Door Stephanie nuijten op vrijdag 5 apr 2019 19
Nieuwe keuken. Enorm blij met het meedenken tijdens uitkiezen keuken. Er werd namelijk zelfs mee gedacht over lichtval in de keuken. Goede duidelijke communcatie over traject tot aan montage. Snelle reacties op vragen. Goede montage en goede hulp naderhand bij vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Edward Goudriaan op woensdag 10 apr 2019 19
Onlangs hebben wij een keuken gekocht via Home Keukens. Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de keuken en zelfs daarna heb ik echt het gevoel gehad dat er geluisterd en meegedacht werd met de klant. Tijdens het eerste bezoek bij ons thuis werd er goed gekeken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een nieuwe keuken. Nadat we al zeer snel een mooi 3D ontwerp (die we tevens met een VR bril konden bekijken) en een offerte hadden ontvangen, zijn we na een paar kleine aanpassingen snel over gegaan tot het bestellen. De levertijd was relatief kort. Voordat de keuken geplaatst werd, kwam er nog iemand langs om alles goed na te meten en door te spreken. De online omgeving waarin alle documenten zijn geplaatst, was erg handig toen ik voor de loodgieter en elektricien de leidingtekeningen nodig had. Enkele dagen voor de plaatsing werd de keuken keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd en binnen gezet. Ook op de dag van plaatsing waren de vriendelijke monteurs keurig op tijd. Alles werd netjes afgedekt en na 2 dagen hard werken, was alles gereed en werd alles netjes opgeleverd. Na enkele weken kreeg ik nog een telefoontje met de vraag of alles naar tevredenheid was verlopen. Ik was helemaal verbaasd toen ik hoorde dat Home Keukens in het vierde jaar, als extra service, nog eens langs komt om een algehele check op de keuken uit te voeren. Ik kan niet anders dan Home Keukens een dikke pluim te geven en ze bij iedereen aan te bevelen.
FOTO VAN EDWARD GOUDRIAAN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Kraaijveld op woensdag 27 mrt 2019 19
In december 2017 is onze keuken geplaatst! Elke dag nog blij mee! Het concept van dit bedrijf zijn wij zeer positief over, ze komen met hun bedrijfsbus voor, zodat ze op locatie de ruimte kunnen zien en de sfeer te proeven wat bij de consument past!
Ook het plaatsen van de keuken ging soepel en naar tevredenheid. Wij zijn super tevreden!
FOTO VAN FAM. KRAAIJVELD
+ Toon extra foto van Fam. Kraaijveld
Reactie of foto toevoegen
“Keurig van begin tot eind”
Door Ruud Coppejans op donderdag 1 okt 2020 20
2 keukens gekocht bij Home keukens. Vanaf het eerste tot het laatste contact wordt er meegedacht en meegewerkt. Tijdig werden we van informatie voorzien. Keurig nette bezorgers en monteurs kortom echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door W. Brauns op woensdag 10 apr 2019 19
wij bezochten Home Keukens op de Familiedagen in Gorinchem en waren meteen enthousiast over de persoonlijke benadering door een van de verkopers, n.l. Bart. Daarna is hij bij ons thuis geweest en hebben wij de nieuwe keuken besproken en uitgezocht aan de hand van de stalen. Binnen enkele weken werd de keuken geplaatst en wij zijn er tot op de dag van vandaag zeer blij mee. Achteraf nog een afwasmachine besteld en die doet zijn werk ook netjes elke dag. Kortom, een perfect bedrijf om zaken mee te doen!!
FOTO VAN W. BRAUNS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Laura van Vugt op zaterdag 6 apr 2019 19
Een dikke 10, dat is wat Home Keukens van ons krijgt! Van begin tot eind is alles goed verlopen. De communicatie verliep goed en het aanvragen van een grotere kleurenstaal was totaal geen probleem! Nog elke dag zijn wij ontzettend blij met onze keuken. Inmiddels al aardig wat mensen doorverwezen naar Home Keukens!
FOTO VAN LAURA VAN VUGT
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door Fam Vuijk op maandag 18 mrt 2019 19
Alles in één keer goed gegaan! Dit bedrijf kunnen we echt iedereen aanbevelen, vanaf de eerste afspraak tot de oplevering zijn afspraken nagekomen en is er door Homekeukens continu meegedacht met als resultaat een prachtige keuken. We zijn er nu 6 maanden nog steeds even blij mee, ga zo door Homekeukens.
FOTO VAN FAM VUIJK
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door a.Berns op zaterdag 27 nov 2021 21
vanaf de verkoop van de keuken tot en met de plaatsing, hele goede ervaring. personeel is betrokken bij het bedrijf en zijn enthousiast. de keuken is vakkundig en netjes geplaatst laten geen rommel achter, geen moeite te veel. echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Meerkerk op dinsdag 27 aug 2019 19
De insteek van Homekeukens was nieuw voor ons. Maar eea is prettig ervaren. De montage van de keuken door een gespecialiseerd persoon. Daarna nog een klein mankement dat twee dagen later werd opgelost.
FOTO VAN MEERKERK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Lenie Peggeman op zaterdag 22 aug 2020 20
Wij zijn erg tevreden over hoe ze een keuken verkopen . Ideaal om gelijk op 3 d te zien hoe het wordt. Ook met de keuze werden we zeer professioneel geholpen. Ze doen wat ze beloven . Zijn erg blij met deze keuken die 2 weken geleden geplaatst is. Wordt veel overlegd en oplossinggericht gedacht. Beveel deze zaak zeker aan bij andere mensen..
FOTO VAN LENIE PEGGEMAN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht wordt minder”
Door Marc op vrijdag 1 jun 2018 18
In het begin stadium zijn ze bijzonder actief en netjes maar vanaf het moment van plaatsen hoor je niets meer. Zelfs bij oplevering komen ze niet opdagen. Hou verder goed de prijzen in de gaten en vergelijk het op internet want ze zijn vaak 35% duurder.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Hans Seip op maandag 13 mei 2019 19
Wij hebben een prima ervaring met Home Keukens. Vanaf het eerste gesprek werden onze wensen centraal gesteld. De adviseur dacht goed mee men kwam met zo nodig met oplossingen. Onze nieuwe keuken werd vakkundig gemonteerd en ook bij de montage deed monteur net van die kleine dingen extra. Na montage waren er 2 dingen niet goed, de spoelbak had een deukje en de kraan paste niet goed. Beiden zijn binnen acceptabele termijn vervangen. Wij genieten iedere dag van onze keuken en kunnen Home Keukens met een gerust hart aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door C. van Reeuwijk op woensdag 6 dec 2017 17
Onze keuken werd in mei 2017 geplaatst. En we kunnen wel zeggen tot volle tevredenheid! Goed advies en goede begeleiding gehad, fijne medewerkers, snelle levering en plaatsing.Onze speciale wensen werden zonder problemen ingewilligd en uitgevoerd! Super! Er is daarin echt vakwerk geleverd. Toen we eenmaal het gebruik van lade's gingen ervaren wilde we er meerdere. Ook dat was geen probleem. Later werd er door een medewerker geconstateerd dat de koelkastdeur (waarschijnlijk door grote temperatuur verschillen vanwege onze kachel) iets ging wijken. Zelf hadden we het nog niet opgemerkt. Er werd direct een nieuwe deur met een inwendige strip besteld zodat het niet weer kon gebeuren. Inmiddels ook alweer geplaatst. Dus ook daarin een hele goede en snelle service!
Door onze zeer positieve ervaringen kunnen we u HOME KEUKENS van harte aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Werd goed meegedacht”
Door Evelien Visser op woensdag 3 jun 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken die professioneel is geplaatst door Homekeukens. Samen met de adviseur hebben we een mooi plan gemaakt, waarin onze wensen goed uitgevoerd zijn. Met de 3D animatie was het goed te zien hoe het zou worden. Ook onze twijfel over een open of dichte keuken werd weggenomen na het zien van de 3D tekeningen. Fijn dat er goed meegedacht wordt! Daardoor kunnen we nu genieten van een heerlijke keuken!
FOTO VAN EVELIEN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Duurde achteraf lang”
Door Dejovange op vrijdag 12 okt 2018 18
In het adviestraject wordt er goed met je meegedacht en is na bestelling ook het traject tot plaatsing goed te volgen. Als er daarna door een fout van hun zijde grote problemen ontstaan, die zelfs de buren treft, duurt het eindeloos voordat zaken eens worden opgelost. Ze worden wel opgelost, maar dan moet je er zelf constant achteraan. Nooit bellen ze uit zichzelf of reageren ze op een mail of whatsapp-bericht.
Een mooie keuken uitzoeken en laten plaatsen is leuk, maar service krijgen veel belangrijker.
Reactie of foto toevoegen
“Erg slechte ervaring met Homekeukens”
Door mw Verhoeven op zaterdag 22 jan 2022 22
Ik ben ontevreden over dit bedrijf! Op 8 maart 2021 werd de keuken geplaatst!
Wat ging er wel goed? Diepvries, er wordt gevraagd met 3 laden, bovenste lade is maar 10 cm hoog? Magnetron koele lucht blaast precies in je nek als je bij het aanrecht staat! Afzuigkap werkte niet, alle stoom ging direct de kamer in!! Er moest een extra rooster bij geplaatst worden, en maar wachten! Inductiekookplaat was op halve stroomkracht, toen ik het zei, kreeg ik het antwoord, je hoeft toch niet
alles gelijk te koken, kwam de volgende waar ik het aan vroeg, stond alleen dom te lachen? Geen van beide zei, dat het een verkeerde inductiekookplaat was met te weinig capaciteit! Toen gebeld hierover, ja er was een verkeerde inductiekookplaat geleverd, eind september is er een nieuwe gemonteerd, er moest ook een extra stop bij komen!
Gevraagd of er naar mijn koelkastdeur gekeken kon worden, deze was nl al krom getrokken na 7 maanden! Weer een afspraak moeten maken om andere deur te plaatsen, ging niet door weer een andere afspraak moeten maken. Zo kan ik nog wel even door gaan.
Wel vreemd dat je een rekening krijgt met ALLEEN het eindbedrag? Gevraagd voor specificatie, dat was niet de bedoeling. Gevraagd of ik wel mocht weten wat alle elektrische apparaten hadden gekost! {In de supermarkt krijg je de bon met alle artikelen erop}. Achteraf had ik een keuken in de winkel gekocht, dan had ik kunnen zien wat je koopt, bv koelkast/diepvries enz. Erg veel betaald voor de keuken en niet tevreden!!
In maart zijn ze begonnen, en in oktober kwam de deur voor de koelkast nog! Ik had wel positieven verwachtingen, maar dat was het echt niet!
REACTIE VAN A P VERHOEVEN
Graag wil ik nog een positieve review plaatsen! Naar aanleiding van mijn vorige review, heeft Home keukens contact opgenomen om te komen praten, om te luisteren en het probleem op te lossen. Er is een nieuwe koel-diepvries gekomen, en deze is verplaatst met de combimagnetron. Ze hebben echt hun best gedaan om het probleem op te lossen! Ze hebben hier van geleerd, en hebben maatregelen hiervoor genomen. Dat is erg positief!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Peter & Ellen de Vries op woensdag 6 nov 2019 19
In het blad Israël Aktueel lazen wij over HomeKeukens.nl. Wat ons bijzonder aansprak is dat HomeKeukens bij de klant thuis komt om ter plaatse de (on)mogelijkheden van een nieuwe keuken te bespreken. Al tijdens het eerste bezoek werd een 3D impressie gemaakt, zodat we meteen een goed beeld kregen. Kort na de opdracht werd de bestaande ruimte ingemeten en is de keuken besteld, prima op tijd geleverd en gemonteerd door vriendelijke, klantgerichte vakmensen! Al met al een uitstekende ervaring met HomeKeukens! We hebben dit bedrijf al aangeraden bij vrienden van ons ;-)
FOTO VAN PETER & ELLEN DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gerald van Ee op dinsdag 2 jul 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Homekeukens gekocht en zijn zeer tevreden. van A tot Z wordt er met de klant meegedacht en is alles bespreekbaar. We zijn van het begin tot het einde keurig netjes op de hoogte gehouden van alles. via een inlogcode die je krijgt kun je de status exact volgen. De keuken was keurig optijd en ook de montageploeg heeft het keurig gedaan. kortom: een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jeroen Smits op woensdag 18 dec 2019 19
Wij hebben onze nieuwe keuken via Homekeukens gekocht. Ontwerp en installatie ging allemaal prima. Na een maand kregen wij een probleem met de opstaande rand van het werkblad. Dit is keurig verholpen door het bedrijf! De monteurs werken zeer netjes en de service is op hoog niveau! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN JEROEN SMITS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Fam. P. Camphens op woensdag 6 jun 2018 18
We hebben een mooie keuken gekocht. Ideaal om thuis uit te zoeken. Goede contacten gehad. Houden zich aan de afspraak. Geven goede adviezen. Plaatsing prima gegaan. Ook snelle reactie als er wat mis is. Kort samengevat....een goede keus en aanrader!!!
FOTO VAN FAM. P. CAMPHENS
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door fam. Kooijmans op donderdag 4 apr 2019 19
Wij hebben de keuken gekocht bij Home Keukens. We hebben echt een prachtige keuken, helemaal naar onze smaak!! We wisten vooraf wat we wilden. Door de verkoper is er nog wel geadviseerd om een bovenkastje te plaatsen, dit is achteraf heel handig. Vooral de tips die hij gaf konden we echt gebruiken, over de hoeveelheid keukenkastjes, apertuur en verzonken spoelbak. Verder zijn we erg tevreden over de plaatsing, de monteur werkte netjes was vriendelijk en erg pressies! Wel waren er nog wat dingetjes die niet goed waren, hiervoor werd direct een afspraak gemaakt en opgelost. Wij zijn tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marcel Kersseboom op donderdag 12 sep 2019 19
Nadat we bij verschillende keukenbedrijven gekeken hebben. Werden we op een verjaardag getipt dat we met Home keukens in gesprek moesten gaan. We zijn heel blij met deze tip. We zijn heel fijn/goed geholpen. Ook een heel goed advies in het persoonlijke gesprek die thuis plaats vond. Onze plannen zijn daarna gewijzigd met een schitterend resultaat. Voor iedereen een aanrader om met Home keukens in gesprek te gaan.
FOTO VAN MARCEL KERSSEBOOM
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring met Home Keukens”
Door krug op maandag 11 jan 2021 21
Geweldig fijne ervaring met HOMEKEUKENS. Na twee goede ervaringen bij onze kinderen hebben ook wij voor deze verkoopmanier gekozen. Héél fijn zo thuis in eigen omgeving en ter plekke een keuken te ontwerpen en kiezen. Ondanks weliswaar zelf voor plaatsing te hebben gekozen, zijn wij heel goed geholpen en is alles perfect afgehandeld.
FOTO VAN KRUG
Reactie of foto toevoegen
“Goede afspraken”
Door Familie van Roekel Ederveen op vrijdag 1 mei 2020 20
Keurige afgewerkt. Goede afspraken. Monteur correct en vakkundig. Levertijden zeer strak en compleet. Home keukens heeft ook de vensterbanken voor het gehele huis geleverd. Dat is een fraai gezicht.
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos van A tot Z”
Door Suzan de Visser op maandag 10 feb 2020 20
Complete keuken aangeschaft voor nieuwe woning. Door de enorme ervaring van de verkoper en geduld hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren. Best eng doordat je eigen huiskamer 'de showroom' is want je koopt alles m.b.v. tekeningen, foto's en monsters en krijgt vervolgens een computer animatie, maar het pakt dubbel en dwars mooier uit dan wij hadden gedacht! Chapeau!
FOTO VAN SUZAN DE VISSER
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nu tevreden”
Door Fam. van der Hoek op dinsdag 26 sep 2017 17
Adviseur Jaap Bos is twee keer bij ons thuis geweest. Hij dacht goed mee, nam de tijd. Offerte goed en duidelijk. We kregen een eigen account waarop je al je gegevens kon inzien. Ook de tekeningen e.d. Heel handig. Alles verliep volgens planning totdat de keuken geplaatst zou worden. We werden door een montagebedrijf gebeld dat de monteur ziek was. Onze eerste reactie was: Home keukens heeft toch alles in eigen beheer? Bleek dus niet zo te zijn, er werden ZZP'ers ingehuurd. We vonden het niet leuk dat de keukenplaatsing werd uitgesteld. Hadden ons best gedaan om alles op tijd af te krijgen. Uiteindelijk wilde er wel een monteur op 2e Pinksterdag de keuken plaatsen (4 dagen later dan oorspronkelijke datum). Maar helaas was 1 dag tekort en het aanrechtblad bleek niet passend te zijn. De monteur (aardige, vakkundige man) heeft ervoor gezorgd dat we de keuken konden gebruiken. Maar de keuken was nog niet af.
Het montagebedrijf belde een aantal dagen later voor een nieuwe afspraak. Op een zaterdag bijna 2 weken later. Opnieuw kon het geheel niet worden afgerond. Het montageset van de spotjes met dimmer was niet juist. Vanaf dit moment nam Home Keukens zelf de verdere montage op zich. Ze zijn nog een aantal keren geweest.

Wij hebben in dit proces elke keer eerlijk aangegeven wat we er van vonden. Dat we er flink van begonnen te balen. Er werden ook valse beloftes gedaan, bijv. morgen bel ik terug en dan gebeurde het niet of later. Er liepen lijntjes doorelkaar heen. Hierin kunnen ze écht nog verbeteren. En ook dat beloftes van de verkoper niet waar gemaakt konden worden. De boiler bleek geen plintboiler te zijn. En een kastje kan niet zomaar (mooi) worden afgezaagd. Uiteindelijk is alles goed gekomen. :)

Conclusie:
-We zijn SUPER tevreden met de keuken. Mooie kwaliteit. Perfect gemonteerd.
-Tijdens het proces waren we het spuugzat. Ons vertrouwen was wat weg.
-Uiteindelijk is alles nog meer dan volledig op orde gemaakt.
-En.. ivm de strubbelingen ivm de plaatsing van de keuken hebben we een attentie met een royale dinerbon gekregen. Erg hartelijk!

Of we een volgende keuken weer door Home Keukens zouden laten plaatsen? Geen idee. We zijn nu tevreden en hopen dat deze keuken nog jaaaaaren meegaat. We zullen wellicht informeren en een offerte laten opmaken.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Arnold van Asselt op woensdag 6 dec 2017 17
Home keukens komt afspraken na. Erg tevreden met de service en kwaliteit van home keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Noorthoek op vrijdag 28 jun 2019 19
We zijn goed geholpen door HomeKeukens. Er is met ons meegedacht en we hebben goed advies gekregen. Standbouw, keuken en koof zeer vakkundig geïnstalleerd. Keuken is van zeer degelijke kwaliteit. Paar kleine dingetjes gehad, maar die zijn snel en goed opgelost. Al met al, erg tevreden en een aanrader!
FOTO VAN NOORTHOEK
Keuken eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Fam. van Nes op donderdag 25 apr 2019 19
Via goede ervaringen van een kennis zijn we bij Homekeukens terecht gekomen toen we ons gingen oriënteren voor een nieuwe keuken. Erg fijn om aan de keukentafel alles te kunnen bespreken en de ideeën van Hans van Homekeukens te vergelijken met de ideeën/offerte die we eerder bij een andere keukenzaak hadden laten maken. We wilden vooral geen zorgen hebben en een vast contactpersoon hebben als er vragen of opmerkingen zouden zijn. Bij onze vorige keuken hebben we veel troubels gehad. Nadat alles goed doorgesproken was en na meerdere bezoeken aan huis hebben we gekozen voor een Nolte keuken via Homekeukens. Hij staat nu een week of 4 en de laatste puntjes zijn op de i gezet. We zijn erg blij met de keuken en de luxe en ruimte die mede door advies van Hans gecreëerd is. Het ziet er super strak uit. Het is verlopen volgens planning. De monteurs waren ook erg vakkundig en werkten erg netjes. Tijdens het hele traject zijn er wat aanpassingen gedaan en daar hebben de medewerkers van Homekeukens correct op ingespeeld. Wel moet je zelf alles goed in de gaten houden want als er ook een verbouwing bij komt kijken, wat meestal bij het plaatsen van een nieuwe keuken nodig is, heb je met meerdere spelers zoals o.a. een aannemer te maken. Afstemming is dan heel belangrijk. Kortom, blij met onze mooie keuken.
REACTIE VAN FAM. VAN NES
Foto 1
REACTIE VAN FAM. VAN NES
Foto 2
REACTIE VAN FAM. VAN NES
Foto 3
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door maja boon leerdam op zondag 18 mrt 2018 18
wij zijn uiterst tevreden en zijn er wat problemen, prima opgelost. en een superleuke attentie
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 21
Vestiging Home Keukens
Website: homekeukens.nl
  Ridderkerk (geen showroom), Dokwerkerstraat 1, 2984 BJ Ridderkerk, tel 085-1044552
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.