Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
22 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
70 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Dordrecht (Zuid-Holland)
178 ervaringen
8,6
I-Kook
Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
280 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
199 ervaringen
Den Haag (Zuid-Holland)
669 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
306 ervaringen
6,8

Home Keukens

Score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-1044552 | Glasblazerstraat 3, 2984 BL Ridderkerk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Home Keukens
Een andere kijk op klanten. Dat is het uitgangspunt dat Home Keukens hanteert in de keukenbranche anno nu. Een andere kijk op klanten en daarmee op showrooms, betaalbaarheid en service. We stellen klanttevredenheid centraal, waardoor een nieuwe aanpak is ontstaan: persoonlijk keukenadvies in uw thuisomgeving. Volgens ons het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt. Omdat we alles voor uw toekomstige keuken bij ons hebben, wordt uw woning onze showroom.
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Home Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen
“Vakkundig”
Door Verschoor op dinsdag 25 aug 2015 '15
Goed advies en uitstekende service. Leuk om aan de keukentafel je nieuwe keuken uit te zoeken. Waarbij goed en gedegen advies wordt gegeven over de mogelijkheden. Keuken wordt op een vakkundige wijze geplaast en nadien is de sercive ook uitstekend te noemen. Wij zullen hier zo weer een keuken bestellen.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 22 ervaringen
9,4
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 70 ervaringen
“Nog stappen te maken”
Door M den Keuken op zaterdag 30 mei 2015 '15
Een pluspunt van Home keukens is dat ze thuis adviseren en de meest gangbare keuzes en voorbeelden bij zich hebben. Aan je eigen keukentafel kun je zo mijns inziens beter bekijken wat bij je past. Als het gaat om maat-keukens en specifieke niet standaard wensen dan blijkt dat er nog niet veel ervaring is. Er zijn diverse inschattingsfouten gemaakt met plaatsen, uitwerken van details en matige afwerking. Na een jaar is de keuken nu grotendeels wel in orde, maar er blijven nog steeds puntjes waar je achteraan moet. Het is een prima keukenzaak voor budget en middenklasse keukens hoor ik van anderen. Willen ze goed worden in maatkeukens in het hogere segment, dan zijn er nog wat stappen te maken.
Reactie of foto toevoegen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Dordrecht (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 178 ervaringen
“Heel tevreden”
Door Albeka BV op woensdag 22 feb 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Homekeukens is bij ons bedrijf langs geweest . Netjes op de afgesproken datum geleverd en wij hebben een prachtige kwalitatief hoogwaardige keuken gekregen. 1 Klein puntje maar dat was ook zo opgelost. Al met al heel te vrede.
FOTO VAN ALBEKA BV
Bedrijfskeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door maja boon leerdam op zondag 18 mrt 2018 '18
wij zijn uiterst tevreden en zijn er wat problemen, prima opgelost. en een superleuke attentie
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Arnold van Asselt op woensdag 6 dec 2017 '17
Home keukens komt afspraken na. Erg tevreden met de service en kwaliteit van home keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Fam. P. Camphens op woensdag 6 jun 2018 '18
We hebben een mooie keuken gekocht. Ideaal om thuis uit te zoeken. Goede contacten gehad. Houden zich aan de afspraak. Geven goede adviezen. Plaatsing prima gegaan. Ook snelle reactie als er wat mis is. Kort samengevat....een goede keus en aanrader!!!
FOTO VAN FAM. P. CAMPHENS
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 280 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 199 ervaringen
“Geen offerte gehad”
Door Jannie op dinsdag 7 jul 2015 '15
Home Keukens is bij ons thuis geweest. Het zag er allemaal prima uit. Goed advies en aardige meneer. Echter: we zouden diezelfde week nog de offerte en tekeningen thuis krijgen. Helaas nooit meer iets gehoord. Blijkbaar moet het erg veel moeite kosten om daar een keuken te kopen. Wij gaan dus liever ergens anders kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Nu tevreden”
Door Fam. van der Hoek op dinsdag 26 sep 2017 '17
Adviseur Jaap Bos is twee keer bij ons thuis geweest. Hij dacht goed mee, nam de tijd. Offerte goed en duidelijk. We kregen een eigen account waarop je al je gegevens kon inzien. Ook de tekeningen e.d. Heel handig. Alles verliep volgens planning totdat de keuken geplaatst zou worden. We werden door een montagebedrijf gebeld dat de monteur ziek was. Onze eerste reactie was: Home keukens heeft toch alles in eigen beheer? Bleek dus niet zo te zijn, er werden ZZP'ers ingehuurd. We vonden het niet leuk dat de keukenplaatsing werd uitgesteld. Hadden ons best gedaan om alles op tijd af te krijgen. Uiteindelijk wilde er wel een monteur op 2e Pinksterdag de keuken plaatsen (4 dagen later dan oorspronkelijke datum). Maar helaas was 1 dag tekort en het aanrechtblad bleek niet passend te zijn. De monteur (aardige, vakkundige man) heeft ervoor gezorgd dat we de keuken konden gebruiken. Maar de keuken was nog niet af.
Het montagebedrijf belde een aantal dagen later voor een nieuwe afspraak. Op een zaterdag bijna 2 weken later. Opnieuw kon het geheel niet worden afgerond. Het montageset van de spotjes met dimmer was niet juist. Vanaf dit moment nam Home Keukens zelf de verdere montage op zich. Ze zijn nog een aantal keren geweest.

Wij hebben in dit proces elke keer eerlijk aangegeven wat we er van vonden. Dat we er flink van begonnen te balen. Er werden ook valse beloftes gedaan, bijv. morgen bel ik terug en dan gebeurde het niet of later. Er liepen lijntjes doorelkaar heen. Hierin kunnen ze écht nog verbeteren. En ook dat beloftes van de verkoper niet waar gemaakt konden worden. De boiler bleek geen plintboiler te zijn. En een kastje kan niet zomaar (mooi) worden afgezaagd. Uiteindelijk is alles goed gekomen. :)

Conclusie:
-We zijn SUPER tevreden met de keuken. Mooie kwaliteit. Perfect gemonteerd.
-Tijdens het proces waren we het spuugzat. Ons vertrouwen was wat weg.
-Uiteindelijk is alles nog meer dan volledig op orde gemaakt.
-En.. ivm de strubbelingen ivm de plaatsing van de keuken hebben we een attentie met een royale dinerbon gekregen. Erg hartelijk!

Of we een volgende keuken weer door Home Keukens zouden laten plaatsen? Geen idee. We zijn nu tevreden en hopen dat deze keuken nog jaaaaaren meegaat. We zullen wellicht informeren en een offerte laten opmaken.
Reactie of foto toevoegen
“Tot nu toe prima keuken”
Door Van Braam op vrijdag 9 jun 2017 '17
Afspraken werden nagekomen, tot nu toe prima keuken. Goed en degelijk. Goede duidelijke communicatie en het hele proces is te vinden in je eigen account.
Kleine probleempjes werden snel opgelost, en met extra service. Er werd meegedacht, maar ten aanzien van dit puntje zou een extra opleiding ten aanzien van design en uitstraling voor de jonge verkopers niet verkeerd zijn. een wasbak is een wasbak, maar het oog wil ook wat. Wij werden er bijvoorbeeld in de showroom van ons aanrechtblad opgewezen dat een rechthoekige wasbak toch beter in het geheel zou staan dan de wat oubollige geadviseerde bak. Zelf ook scherp blijven en weten wat je wilt is wel handig. Verder niets dan lof, goed overleg en scherpe prijzen ( we hebben ze echt vergeleken) Wij zullen home keukens zeker aanbevelen bij anderen, met de bovenstaande adviezen. Tenslotte is de keuken keurig geplaatst door vakmensen.
FOTO VAN VAN BRAAM
Keuken via Home Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Arie op donderdag 8 aug 2013 '13
We zijn zeer tevreden over de keuken, het plaatsen daarvan en de oplevering. Personeel werkte ook netjes. Klachten worden netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door C. van Reeuwijk op woensdag 6 dec 2017 '17
Onze keuken werd in mei 2017 geplaatst. En we kunnen wel zeggen tot volle tevredenheid! Goed advies en goede begeleiding gehad, fijne medewerkers, snelle levering en plaatsing.Onze speciale wensen werden zonder problemen ingewilligd en uitgevoerd! Super! Er is daarin echt vakwerk geleverd. Toen we eenmaal het gebruik van lade's gingen ervaren wilde we er meerdere. Ook dat was geen probleem. Later werd er door een medewerker geconstateerd dat de koelkastdeur (waarschijnlijk door grote temperatuur verschillen vanwege onze kachel) iets ging wijken. Zelf hadden we het nog niet opgemerkt. Er werd direct een nieuwe deur met een inwendige strip besteld zodat het niet weer kon gebeuren. Inmiddels ook alweer geplaatst. Dus ook daarin een hele goede en snelle service!
Door onze zeer positieve ervaringen kunnen we u HOME KEUKENS van harte aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Ch op zaterdag 24 jun 2017 '17
De adviseur thuis vonden we wel fijn wel konde we het geen adviseur noemen moesten veel dingen die van belang waren nog zelf benoemen of aandragen. Vervolgens kwam de keuken binnen maar zonder een aantal dingen dus konden maar gedeelte zetten.grepen kwamen 5 weken later. De contacten gingen langs 6 lijnen telkens maar zegge we bellen terug maar moest vaak van onze kant komen.vervolgens krijg je een order alleen via mail en staat er montage kosten maar dat bedoelen ze dan als leveringskosten 125 euro.echt te gek voor woorden.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Bemmel en Kroon
Den Haag (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 669 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 306 ervaringen
“Vakbekwame mensen maar ging teveel fout”
Door Erik op vrijdag 16 dec 2016 '16
Het concept van Home Keukens sprak ons erg aan. Thuis in je vertrouwde omgeving een nieuwe keuken uitzoeken. Het plaatsen van de order was daarom ook snel gedaan. Echter zal ik Home Keukens bij niemand aanbevelen omdat;
- technische tekeningen keer op keer niet juist waren
- frontjes verkeerd besteld met verkeerde handgrepen en dus ook boorgaten op verkeerde (standaard) plekken
- zonder overleg een vervangende inductiekookplaat geleverd (jammer dat wij er pas achter kwamen nadat de granieten blad uitgezaagd was).
Verder is keuken keurig geplaatst door vakbekwame mensen. Toch beveel ik Homekeukens niet aan omdat er gewoon teveel fout gaat!
Reactie of foto toevoegen
“Duurde achteraf lang”
Door Dejovange op vrijdag 12 okt 2018 '18
In het adviestraject wordt er goed met je meegedacht en is na bestelling ook het traject tot plaatsing goed te volgen. Als er daarna door een fout van hun zijde grote problemen ontstaan, die zelfs de buren treft, duurt het eindeloos voordat zaken eens worden opgelost. Ze worden wel opgelost, maar dan moet je er zelf constant achteraan. Nooit bellen ze uit zichzelf of reageren ze op een mail of whatsapp-bericht.
Een mooie keuken uitzoeken en laten plaatsen is leuk, maar service krijgen veel belangrijker.
Reactie of foto toevoegen
“geweldige service,hart voor het werk”
Door frans op woensdag 17 jul 2013 '13
Home Keukens bij ons thuis geweest voor keuken ontwerp.Wat een enorme meerwaarde tov een showroom! Komen met idee├źn en tips waar wij anders nooit op zouden zijn gekomen. Keuken in perfecte staat geplaatst.Zeer nauwkeurig afgewerkt met echt hart voorde klant om er een paleisje van te maken.Qua prijs zeer scherp voor topkwaliteit.Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht wordt minder”
Door Marc op vrijdag 1 jun 2018 '18
In het begin stadium zijn ze bijzonder actief en netjes maar vanaf het moment van plaatsen hoor je niets meer. Zelfs bij oplevering komen ze niet opdagen. Hou verder goed de prijzen in de gaten en vergelijk het op internet want ze zijn vaak 35% duurder.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Bedrijfskeuken
1 / 3
Vestiging Home Keukens
Website: homekeukens.nl
aRidderkerk (geen showroom) , Glasblazerstraat 3, 2984 BL Ridderkerk, tel 085 - 104 45 52
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.