Feedback
7,0

KuechenTreff Eibergen

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0545-287608 | Venneslatweg 5a, 7151 HD Eibergen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KuechenTreff Eibergen
Duitse kwaliteit tegen Duitse prijzen, gewoon in Eibergen. Küchentreff is een Duitse organisatie met ruim 300 aangesloten leden.
Alternatieven voor KuechenTreff Eibergen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 250 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 552 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Doetinchem Gelderland) score 9,6 uit 753 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 62 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,5 uit 1318 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 553 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 617 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over KuechenTreff Eibergen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Hulde voor deze vakbekwame mensen”
Door Wim en Eveline Roskam op woensdag 6 jan 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van Kuchentreff. Bram Poppen is een zeer bekwame vakman, die goed aanvoelt hoe hij zijn klanten tevreden kan stellen. Vertrouwen is het sleutelwoord. Bram komt na wat hij beloofd. Ook het team dat onze keuken heeft geplaatst sluit hier naadloos op aan. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde! Dank en hulde voor deze vakbekwame mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door ruth op donderdag 19 mrt 2020 20
Onze ervaring met KuechenTreff Eibergen was uitstekend!! Bram had al spontaan en onverwacht snel een keuken op maat op het papier staan. Zonder te pushen om direct tot koop over te gaan. Hij geeft je alle aandacht en tijd die jij nodig hebt om tot de allerbeste keuze te komen. Het is een zeer rustige man die alles rustig bespreekt en uitlegt. Of je er nu 1 of vaker komt om uitleg of iets te vragen. Hij neemt steeds de tijd en aandacht voor je. En dat is gelukt. Helemaal naar onze smaak. De keuken werd keurig binnen 6 tot 8 weken thuis afgeleverd. Volgens afspraak. De keuken is keurig binnen 2 dagen gemonteerd en er is vakkundige advies bij gegeven. Is er een probleem dan wordt het zo snel mogelijk opgelost! Het is een prachtige keuken geworden. Perfect!! Alle lof voor KuechenTreff Eibergen. We bevelen hun van harte aan!! Jan en Ruth Hasselo
Reactie of foto toevoegen
“Keukenzaak is top”
Door fam altena op zondag 11 feb 2018 18
Onze ervaring met dit bedrijf zijn heel goed bevallen. Bram denkt met je mee en adviseert wat je het beste kunt doen in sommige situaties. Wij waren al bij de meeste keukenzaken op bezoek geweest maar slaagden uiteindelijk hier. enige minpuntje was de plaatsing van de keuken omdat ze dit door een ander bedrijf laten uitvoeren. (dit bedrijf had bij ons nog wel een kort lontje). uiteindelijk de keuken zelf geplaatst naar alle tevredenheid. de keuken zit er nu 1.5 jaar in en alles ziet en werkt nog als nieuw. kortom deze keukenzaak is top met een goede verkoper + degelijk keukenmateriaal waar in geleefd en gewerkt kan worden.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging KuechenTreff Eibergen
aEibergen , Venneslatweg 5a, 7151 HD Eibergen, tel 0545 - 28 76 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.