Feedback

Van der Zandt Keukeninterieurs

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0317-423674 | Plantsoen 5, 6701 AS Wageningen


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Zandt Keukeninterieurs
Al meer dan 25 jaar is Van der Zandt Keukeninterieurs als de keukenexpert in Wageningen gevestigd. Dé keukenspeciaalzaak als het gaat om ontzorging, bijzondere wensen en persoonlijke benadering. Van der Zandt Keukens is Uw KeukenSpeciaalzaak.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Van der Zandt Keukeninterieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Helena op maandag 24 apr 2017 17
Van der Zandt Keuken-Interieurs: In mij huidige keuken vaatwasser in laten bouwen nadat ik bij iemand zag dat die keuken ook door van Zandt was geplaatst , zeer correct was afgehandeld en zeer tevreden is, zowel advies als prijs erg naar tevredenheid was geleverd en ingebouwde volledige keuken ook netjes is gemaakt, En ik dus nu ook mijn nieuwe vaatwasser bij hun besteld en laten inbouwen. Bij hun merk je het verschil tussen een grote keten en het specialistisch advies. Geen gladde oneerlijke verkoop praatjes maar een goed advies geen druk, en in mijn ogen , de uitvoering daarvan is perfect verlopen. Keurig en vlot ingebouwd ik raad deze zaak zeker aan. Ga naar Zandt Wageningen zeer zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van der Zandt Keukeninterieurs
aWageningen , Plantsoen 5, 6701 AS Wageningen, tel 0317 - 42 36 74
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.