Feedback
6,0

Van der Zandt Keukeninterieurs

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0317-423674 | Plantsoen 5, 6701 AS Wageningen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Zandt Keukeninterieurs
Al meer dan 25 jaar is Van der Zandt Keukeninterieurs als de keukenexpert in Wageningen gevestigd. Dé keukenspeciaalzaak als het gaat om ontzorging, bijzondere wensen en persoonlijke benadering. Van der Zandt Keukens is Uw KeukenSpeciaalzaak.
Alternatieven voor Van der Zandt Keukeninterieurs
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 250 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Beuningen GLD Gelderland) score 9,6 uit 753 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 164 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,1 uit 36 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 95 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 8,9 uit 57 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Van der Zandt Keukeninterieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bedankt voor de service”
Door S Toxopeus op maandag 13 mrt 2023 23
Na 13 jaar genieten van onze keuken van Van der Zandt hadden we een probleem met de vaatwasmachine. Het leek erop alsof onze machine kapot was. De monteur van Van der Zandt is langsgekomen en heeft door een simpele aanpassing de machine weer aan de praat gekregen. Ook gelijk nog wat hang- en sluitwerk nagekeken en zonder kosten te rekenen is hij weer vertrokken. Bedankt voor deze service!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Bianca Brouwer op zaterdag 30 okt 2021 21
Onze derde keuken gekocht bij Van de Zandt in Wageningen daar onze eerdere ervaringen zeer prettig verlopen waren. Dat was bij de derde keuken totaal anders, de verkoop verliep prima, evenals het plaatsen maar bij het ontbreken van onderdelen en foute leveringen ging het mis, er was totaal geen/slechte communicatie, afspraken werden niet nagekomen en toezeggingen werden niet waar gemaakt. U snapt dat dit de laatste keuken bij Van der Zandt is
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Helena op maandag 24 apr 2017 17
Van der Zandt Keuken-Interieurs: In mij huidige keuken vaatwasser in laten bouwen nadat ik bij iemand zag dat die keuken ook door van Zandt was geplaatst , zeer correct was afgehandeld en zeer tevreden is, zowel advies als prijs erg naar tevredenheid was geleverd en ingebouwde volledige keuken ook netjes is gemaakt, En ik dus nu ook mijn nieuwe vaatwasser bij hun besteld en laten inbouwen. Bij hun merk je het verschil tussen een grote keten en het specialistisch advies. Geen gladde oneerlijke verkoop praatjes maar een goed advies geen druk, en in mijn ogen , de uitvoering daarvan is perfect verlopen. Keurig en vlot ingebouwd ik raad deze zaak zeker aan. Ga naar Zandt Wageningen zeer zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van der Zandt Keukeninterieurs
aWageningen , Plantsoen 5, 6701 AS Wageningen, tel 0317 - 42 36 74
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.