Feedback
8,5

Bad en Keuken Design Sevenum

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-4853286 | Horsterweg 38, Sevenum
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bad en Keuken Design Sevenum
Bad & Keuken Design Sevenum is een toonaangevend bedrijf. Het uitgebreide assortiment is afkomstig van Internationale topmerken, eigen import en fabricage van keukens, sanitair en interieur waardoor topdesign in iedere prijsklasse leverbaar is.
Alternatieven voor Bad en Keuken Design Sevenum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 71 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Helmond Noord-Brabant) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Deurne Noord-Brabant) score 8,8 uit 480 ervaringen
• Goergen Keukens
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 177 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Bad en Keuken Design Sevenum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, service
“Aankoop bad en kranen”
Door Joep op maandag 30 mei 2022 22
Goede kwaliteit spullen gecombineerd met een geweldige service maken bad en keuken design tot een van de betere leveranciers die we hebben meegemaakt tijdens de bouw van ons huis. Ik kan iedereen aanraden met Patrick in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toiletruimte”
Door ruth reijnen op dinsdag 19 jul 2022 22
Keurige planning. Goede vakmensen! Alles top en netjes geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Tjeerd en Judith Rintjema op donderdag 8 dec 2022 22
Wij hebben onze badkamer compleet vernieuwd. Patrick heeft ons vanaf het begin perfect ondersteund hierbij. Hij kwam met diverse mogelijkheden qua inrichting en dacht heel goed met ons mee. We voelden ons heel erg gehoord en hadden nooit het idee dat we onder druk werden gezet om snel te beslissen. We hebben meerdere gesprekken gevoerd voordat we de definitieve keuze hebben gemaakt. Daardoor hebben we er goed over na kunnen denken. Een prettige bijkomstigheid was dat ze al op redelijke termijn de werkzaamheden konden uitvoeren. We hoefden maar een paar maanden te wachten. Dat vonden we heel fijn omdat we het graag in de zomerperiode wilden. De werkzaamheden werden door diverse bedrijven uitgevoerd. De onderlinge afstemming werd door Patrick gedaan. Wij hadden daar geen omkijken naar. Ook toen er na de oplevering nog een paar kleine zaken moesten worden aangepakt, werd dit door Patrick voortvarend opgepakt. Al met al zijn we heel tevreden met het eindresultaat en blij dat we dit via bad- en keukendesign Sevenum hebben gedaan. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer uitstekend”
Door Robert en Anja Stienen op woensdag 16 aug 2017 17
We hadden al twee jaar het plan om de twee toiletruimtes en onze badkamer te vernieuwen. Onze wens was tevens om deze uit te breiden met een Finse sauna. De ruimte in ons huis was echter te klein maar nadat architect Steven Palmen uit Weert voor ons een tekening heeft gemaakt met een aanbouw waren we direct enthousiast. Dan de inrichting van deze ruimte. We hebben 2 badkamerzaken bezocht en diverse zaken die sauna's bouwen en plaatsen. We waren snel overtuigd dat Bad en Keuken Design in Sevenum onze wensen goed kon invullen. Naast uitstekende (en verrassende) ideeën over de inrichting van de ruimte, waren we ook vrij om zelf te zorgen voor de installateur, elektricien, tegelzetter en stukadoor. De sauna hebben we laten plaatsen door VSB in Diessen (ook zeer aan te raden!). Doordat we de regie zelf in de hand hadden, was het wel eens puzzelen met de planning maar daarbij zijn we goed ondersteund door Patrick van Gerven van B en K Design. De service is zonder meer uitstekend wat bleek uit de vervanging van een defect wasbakje. We zijn super tevreden over het resultaat en genieten elke dag van onze perfect afgewerkte nieuwe badkamer (onze kleine wellnessruimte).
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam gegaan”
Door Michiel op dinsdag 25 jul 2023 23
Voor de verkoop was alles mogelijk en zou het snel geregeld kunnen worden. Echter zijn we keer op keer alleen maar teleurgesteld na het zetten van de handtekening. Op zich verkopen ze mooie spullen maar ze nemen nergens verantwoordelijkheid voor. Komen afspraken niet na. Communicatie is slecht. Klachtenafhandeling duurt inmiddels enkele maanden. Iedereen is het schuld behalve deze partij zelf. Mijn advies: neem verantwoordelijkheid voor wat je verkoopt!
FOTO VAN MICHIEL
Reactie of foto toevoegen
“Moderniseren van het sanitair”
Door Alex en Diana Yap op zondag 15 okt 2023 23
Onze woning werd ontworpen door de bekende Belgische architect Jan Aerts, die de visie op na houdt dat "architectuur is meer dan het creëren van een aantrekkelijke buitenschil. Er wordt vertrokken vanuit de beleving van de verschillende ruimtes, waar buiten, binnen, architectuur en interieur naadloos in elkaar vloeien en in harmonie met elkaar beleven". Reeds bij de start van de bouw was Bad en keuken Design Sevenum betrokken geweest om de woning te voorzien van het sanitair en de keuken. Nu, ruim 10 jaar later hebben we besloten om enkele onderdelen van het sanitair meer aan te laten sluiten bij moderne inzichten. Opnieuw heeft Bad en Keuken Design onder het strakke regie van Patrick van Gerven zich ontfermd over dit project; en wederom met succes. Patrick heeft zich uitstekend en op een prettige manier van zijn taak gekweten. Het is uiteindelijk een harmonieus onderdeel geworden van de gehele architectuur. "Architecture is frozen music", Goethe
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie badkamer en wc”
Door Jac. Janssen op vrijdag 15 jul 2022 22
Wij hebben een heel mooie badkamer. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Problemen werden snel opgelost. Een tegenvaller was de droogtijd van het stucwerk waardoor de planning iets uitliep.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Cathrijn en Harry Custers op maandag 14 jan 2019 19
Via het internet kwamen we in juni 2017 terecht bij Bad en Keukendesign in Sevenum. Het eerste contactmoment ging over de keuken. We hadden al de nodige keukenzaken bezocht en het eerste bezoek bij Bad en Keukendesign voelde direct als een verademing. Echt goed luisteren en goed doorvragen naar wat onze wensen waren stond bij Erwin Laenen centraal. En absoluut geen gepush in een bepaalde richting, heerlijk. Na dit 1e gesprek wisten we eigenlijk al dat we op het goede adres waren beland. Dat hebben we toen ook maar direct naar Erwin uitgesproken. De vervolggesprekken verliepen in dezelfde prima sfeer. Op basis van onze wensen kwam Erwin met concrete voorstellen en prima praktische adviezen. Het maken van de keuze van de bij ons passende keuken verliep heel soepel. Op ons wensenlijstje stonden echter ook nog: sanitair, vloeren en maatwerkkasten voor op de slaap- en logeerkamer. Die zaken bespraken we vervolgens met Patrick van Gerven. Ook hij luisterde heel goed naar onze wensen en hij vertaalde ze in praktische voorstellen waarover we samen in gesprek gingen. Eindresultaat: Bad en Keukendesign heeft ons prima geholpen met de levering van keuken, sanitair, vloertegels en maatwerk wandkasten. We genieten er elke dag van. Ook de begeleiding en service hebben wij als uitstekend ervaren. Kleine probleempjes, onontkoombaar in elk bouwproject, worden prima opgelost. Wij ervaren de dienstverlening van Bad en Keukendesign als zeer professioneel, deskundig, betrouwbaar en we ervaren de medewerkers als heel aangenaam in omgang. Kortom: wij bevelen de mensen van Bad en Keukendesign van harte aan. Cathrijn & Harry Custers.
Reactie of foto toevoegen
“Samenwerking”
Door Gisella Groenewoud op dinsdag 16 okt 2018 18
Voor een project in het Leolux Designcenter in Eindhoven/Son heb ik gekozen voor een samenwerking met Bad en Keuken Design Sevenum. Het project omvatte het vernieuwen van de toiletgroepen. Hiervoor heb ik gekozen voor het vervangen van de toiletten en urinoir, wastafelmeubel met opzet wasbak en nieuwe tegels. Verder is er nog een op maat gemaakte kast ontwikkeld voor de handdoekjes en afval. Het ontwerp is uitgewerkt door Bad en Keuken Design Sevenum naar aanleiding van wat moodboards en bleek een goede vertaling van de wensen. Leveringen van de artikelen is naar wens verlopen en de verdere afwikkeling goed. Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken bij deze zaak aangezien er professioneel wordt omgegaan met elke vraag en oplossingen worden gezocht voor problemen. De uitvoering lag bij het bedrijf Aqua & Ignus in Leende wat ook aan te bevelen is.
Reactie of foto toevoegen
“Voor iedereen aan te raden”
Door Lilian Peeters op vrijdag 26 mei 2017 17
Onlangs een badkamer gekocht bij bad en Keuken Design in Sevenum waar we ontzettend goed geholpen en begeleid zijn in de uiteindelijke samenstelling van onze badkamer door Patrick van Gerven. Vanaf de eerste keer dat we bij hun binnenkwamen en een gesprek hadden met Patrick over onze wensen voelde het meteen goed! Iedere keer weer werd er alle tijd genomen om de badkamer zorgvuldig samen te stellen. Sinds 2 weken is de badkamer in gebruik en we zijn er ongelofelijk blij mee. Een paar punten moeten nog verholpen worden maar alle vertrouwen dat dit goed komt. Kortom: mooie zaak met kundige mensen! Voor iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Sonja Meeuwisse op dinsdag 21 jul 2020 20
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis alle wand- en vloertegels, divers sanitair, douchewand en douchedeur, alle kranen en diverse accessoires bij Bad en Keuken Design Sevenum gekocht. Dit is een zeer servicegericht en betrouwbaar bedrijf waar je kundig wordt geholpen. Naast mooie materialen nemen ze de tijd voor je en zijn ze, wat een uitzondering is in de bouw, zeer oplossingsgericht. Het is fijn om te weten dat, als er eens iets is, ze niet wijzen naar een ander maar meteen het probleem oplossen. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Van een topadvies naar een top keuken”
Door Linda Lahaije op maandag 22 feb 2021 21
Vorige week is onze keuken gezet en jee het is nog mooier geworden dan gedacht. Eerst hebben we aan de tekentafel gezeten met Erwin, die onze wensen in een tekening zette. Wij wilde voldoende kastruimte en een heerlijke ruime kookplek, waar wij samen konden koken. Erwin ging aan de slag en zo kwamen we tot deze mooie keuken. Met inductieplaat met bora systeem, royale koelkast, grote vaatwasser en dito oven, aan alles werd gedacht, tot zelfs het lengte verschil van mijn man en mij. De 3d tekening was al gaaf en alsof we er al in konden staan, dat was wel fijn om zo een totaalbeeld te kunnen krijgen. Het advies, hulp en enorme super service kunnen wij nu enorm genieten van onze mooie keuken. Tot in detail is alles gemeten, getekend, tussentijdse check of alles zoals op tekening werd gemaakt door de aannemer, tijdens de installatie nog vakkundig advies, ik kan alleen maar zeggen hartelijk dank en een diepe buiging voor het team van @Bad en Keuken Design Sevenum dit is service die niet veel bedrijven meer bieden maar hun wel!
FOTO VAN LINDA LAHAIJE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Bad en Keuken Design Sevenum
  Sevenum, Horsterweg 38, Sevenum, tel 085-4853286
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.