Feedback
6,0

Tibosch Keukens Tegels en Sanitair

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-5032331 | Milrooyseweg 55, 5258 KG Berlicum
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tibosch Keukens Tegels en Sanitair
Wij zijn een bedrijf dat al ruim 50 jaar actief is op het gebied van keukens, sanitair en tegels. Wij zijn begonnen als Bouwmaterialenhandel, daarnaast hielden wij ons ook bezig met de verkoop van keukens, sanitair en tegels en na 32 jaar hebben we besloten om ons volledig daarop te specialiseren. In onze showroom van 700 m2 geven wij een indruk van alle mogelijkheden en onze werkplaats maakt uw keuken en/of badkamermeubel tot op de millimeter op maat. Dit alles voor een betaalbare prijs.
Alternatieven voor Tibosch Keukens Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 231 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Uden Noord-Brabant) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 58 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 105 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,0 uit 37 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2175 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Tibosch Keukens Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Renovatie van de benedenverdieping”
Door AvT op dinsdag 21 jul 2020 20
Zeer, Zeer slechte ervaringen met de firma Tibosch (verder Tibosch genoemd)! Nog geen jaar geleden was Tibosch bij ons nog bezig met een renovatie. De prijs was hoog en de geleverde kwaliteit op vele punten ondermaats. In de advertenties veel mooie beloftes en in de offerte fase heel aardig en vriendelijk, maar daarna .......
Wij voelen ons willens en wetens misleid in het contract. De communicatie met Tibosch was zeer slecht. Onder andere werden vele e-mails niet beantwoord en/of genegeerd. Tibosch liet ons gewoon maanden zitten met onopgeloste klachten. De planning en uitvoering was chaotisch. Er ging veel mis, zowel in de uitvoering als in de administratie. Er bleek meerdere keren een gemis aan kennis van het eigen product (keukens). Onder andere was een installatievoorschrift, nodig voor een goede functionele werking van apparatuur, niet bekend en Tibosch wilde die eerst niet volgens voorschrift/beschrijving uitvoeren. Tibosch wilde bepaalde onderdelen botweg niet uitvoeren volgens contract. We zouden geld in mindering krijgen om het zelf later uit te voeren, samen met andere zaken die niet afgewerkt zouden worden. Bij klachten werd een tirade opgevoerd met allerlei zinnige en onzinnige (technische) argumenten om fouten goed te praten. Als je die weerlegde of niet akkoord ging met een ondermaatse oplossing kwam er een boze reactie en werd er onder andere met inzetting van rechtsmiddelen gedreigd en vertraagde de voortgang van de werkzaamheden voor onbepaalde tijd. Tibosch zorgt alleen voor het keukenmeubel. De keuken heeft niet de te verwachten kwaliteit. De rest werd uitbesteed. Het werk van de tegelzetter was amateuristisch en zeer slecht en was voortdurend een regelrechte ramp en bron van ergernis, wat voor grote problemen zorgde. De loodgieter liet de nodige steken vallen en was zeer klantonvriendelijk. Omdat er vertraging in de uitvoering was en de aanpak van tekortkomingen wel beloofd, maar niet uitgevoerd werden zagen we ons genoodzaakt om een termijnbetaling op te schorten. De planning was dat de renovatie in zes weken gereed zou zijn. Na ongeveer vier maanden ontstond er weer een situatie waarbij de voortgang van de werkzaamheden vertraagd dreigde te worden. We hebben toen de Consumentenbond ingeschakeld. Het resultaat was dat de werkzaamheden van Tibosch gestopt werden en dat we zelf de renovatie konden afmaken. Ons werd daarvoor een bedrag in mindering gebracht. Vlak voor het einde zag Tibosch nog kans om een onderdeel van het contract onterecht alsnog als meerwerk in rekening te brengen. De renovatie van het toilet was zo slecht en amateuristisch uitgevoerd dat de enige oplossing was om het hele toilet weer te slopen en alles opnieuw uit te voeren. Omdat het hier een waardering van Tibosch betreft, hebben we daarvoor slechts de laagst mogelijke score over.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goede keuken”
Door Rob op zondag 5 nov 2017 17
Erg goed met ons mee gedacht en alle mogelijkheden/opties besproken met ons. Zeer mooie en kwalitatief goede keuken en kundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tibosch Keukens Tegels en Sanitair
Website: www.tibosch.nl
  Berlicum, Milrooyseweg 55, 5258 KG Berlicum, tel 073-5032331
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.