Feedback
7,7

Parket Exquisit

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0481-377773 | Nijverheidsweg 12, 6662 NG Elst
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Parket Exquisit
Een vloer vormt de basis van uw huis en interieur. Het kiezen van de juiste vloer vraagt dan ook de nodige aandacht. Bij Parket Exquisit vindt u allerlei soorten vloeren, van parketvloeren tot PVC.
Alternatieven voor Parket Exquisit
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 394 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 86 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 387 ervaringen
• LAB21
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 8,1 uit 907 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 272 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 130 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 37 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Parket Exquisit. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Opschuren van de vloer”
Door Cindy Pot op woensdag 23 aug 2023 23
Uitstekende service. Kwamen op ons verzoek eerst thuis naar onze verouderde visgraat parket vloer kijken. Dachten goed mee, en gaven goeie adviezen. Correct contact via de mail onderhouden tussentijds en ook nog eens uitstekend werk afleveren! Ontzettend blij met onze opgeschuurde parket vloer met een prachtige warme olie. Goed advies voor onderhoud gegeven nadien en gratis onderhoudsparket. Wij blijven zeker de komende jaren klant voor het onderhoud. Kortom, alleen maar lof! Bedankt mannen!
FOTO VAN CINDY POT
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Renée op maandag 5 jul 2021 21
Leek op het eerste gezicht een goede zaak, maar schijn bedriegt. Prijs afgemaakt. Ze zouden vooraf nog even de situatie komen bekijken, waarbij bleek dat de sleuven van de vloerverwarming eerst nog dichtgezet moesten worden, daar zou een meerprijs voor komen. Het te veel bestelde pvc, door Exquisit zelf berekend aan de hand van plattegrond, moesten we gewoon afnemen (8 m2!). De reiskosten van de medewerker die bij ons aan de slag ging bleken opeens aan ons doorberekend te worden, de medewerker zelf leverde op iedereen commentaar, maar deed zelf niets fout natuurlijk naar zijn mening. Bij opmerkingen van ons werden we zeer onheus, bot en onfatsoenlijk behandeld door het bedrijf en als de uiteindelijke kosten ruim 40% hoger uitvallen dan in de offerte aangegeven dan kunnen we dit bedrijf alleen maar afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk om planken terug te nemen”
Door Sjoerd Reutelingsperger op dinsdag 13 okt 2020 20
Ik heb een duoplank vloer gekocht bij dit bedrijf omdat we vloerverwarming hebben en dit product zet niet uit. Het personeel is erg vriendelijk en kundig. We hebben geen gebruik gemaakt van de legservice van het bedrijf dus daar kan ik niet over oordelen maar de levering van de planken was ook mooi op tijd en de de boenmachine en de eerste olie voor de onderhoud en een reinigingsmiddel kregen we gratis. Door een fout van mezelf hield ik 8 vierkante meter over nadat de vloer gelegd was. Nadat ik een mail heb gestuurd kreeg ik bericht dat ze bereid waren de overige planken terug te nemen ondanks dat ze hiertoe niet verplicht waren. Met name om die laatste reden heb ik de score super gegeven omdat ik dat een mooi staaltje klantvriendelijkheid vind.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Parket Exquisit
aElst GLD , Nijverheidsweg 12, 6662 NG Elst, tel 0481 - 37 77 73
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.