Feedback
7,0

Plan Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 043-4502490 | Rijksweg 21, 6271 AB Gulpen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Plan Keukens
Plan Keukens bijna een halve eeuw een onafhankelijk en betrouwbaar familiebedrijf. Uniek in haar soort, want inmiddels is de tweede generatie werkzaam binnen deze keukenspeciaalzaak.
Alternatieven voor Plan Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2184 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Geleen Limburg) score 9,6 uit 751 ervaringen
• I-KOOK
   
(Sittard Limburg) score 9,5 uit 1310 ervaringen
• Au Four
   
(Hoensbroek Limburg) score 8,5 uit 8 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Heerlen Limburg) score 8,4 uit 94 ervaringen
• Goergen Keukens
   
(Stein Limburg) score 9,5 uit 159 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Heerlen Limburg) score 8,8 uit 457 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 70 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Plan Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Top bedrijf”
Door Robert van Lieshout op dinsdag 28 mrt 2023 23
Nieuwe keuken gekocht, Top Bedrijf. Betrouwbaar, vriendelijk, goede afspraken en goede vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Grenzeloos goed”
Door Georgette op woensdag 25 jan 2017 17
Toen onze kookplaat het begaf hebben we stad en land afgereisd op zoek naar een passende oplossing. Die vonden we bij Plan Keukens in Gulpen. Professioneel en klantgericht. In mijn bestaande keuken zat een kookplaat en ingebouwde friteuse. Ik was niet van plan om een kookplaat uit het duurste segment er in te zetten. Plan Keukens had een top-kookplaat tegen een scherpe prijs en liet een rvs-ombouw kader speciaal laseren. Het is een juweeltje geworden en getuigt van vakmanschap. Thuis geleverd en gemonteerd. Zelfs op meer dan 80 kilometer van Gulpen. Ik ben afkomstig uit Houthalen.

Aanvulling ontvangen 7 maart 2017: Niet langer zoeken. Na onze positieve ervaring met de kookplaat, dachten we bij de aanschaf van onze nieuwe oven en vaatwasser aan Plan Keukens, maar keken eerste eens oriënterend rond. Het valt op dat je bij de keuze al snel in een wirwar van toestellen, prijzen en voorwaarden verstrikt dreigt te raken. Bij Plan Keukens was het advies helder, het prijsbeleid transparant en de garantievoorwaarden ongekend: 5 jaar volledige garantie. Geen uitloopmodellen, maar de nieuwste apparatuur en keurig netjes op de gewenste datum gemonteerd en de oude apparatuur meegenomen. De geduldige uitleg over het gebruik van de toestellen zorgden voor de slagroom op de taart. Ons voornemen: voortaan niet langer zoeken of internet afstruinen, maar vertrouwen op Plan Keukens. Daar rijden we graag even de grens voor over.
Reactie of foto toevoegen
“Service blijft”
Door Paul Goessens op woensdag 25 jan 2017 17
Heb al meerdere malen een keuken bij dit bedrijf gekocht. Super service, zowel in de showroom als de afterservice. Zelfs als na enkele jaren een probleem opduikt of iets vervangen moet worden, zijn ze niet te beroerd om je te helpen. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Jan op zaterdag 7 jan 2017 17
Wij kochten er een keuken. Er werd naar ons geluisterd en mee gedacht. Bij levering was het allemaal afspraak is afspraak en die werden stipt nagekomen. Er zat een krasje op een la na installatie. Gebeld en te horen gekregen dat dat al bekend was en het voorfront al besteld was. Bij levering van het nieuwe voorfront werd ook een nieuw tafelblad geleverd, want op het eerste zat aan de onderzijde een krasje. Het motto was: als we iets doen, doen we het goed.En dat is gebleken. Van ons niets dan lof voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte afwerking”
Door Marjo en Henk Bisschops Voerendaal op vrijdag 10 feb 2017 17
Onze eerste keuken 36 jaar geleden gekocht bij plankeukens. In al die jaren geen problemen gehad. Nooit een monteur nodig gehad. De eerste apparatuur nog steeds aanwezig en dagelijks in gebruik. Dus was het voor ons vanzelf sprekend dat we weer naar Plankeukens gingen voor onze nieuwe keuken. Er werd geluisterd naar onze behoefte. Mooie keuken en zeer secuur geplaatst door Ruud uit Beek. Perfecte afwerking .
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Plan Keukens
aGulpen , Rijksweg 21, 6271 AB Gulpen, tel 043 - 450 24 90
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.