Feedback
9,6

De Stuc-Concurrent

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.stuc-concurrent.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Stuc-Concurrent
De www.stuc-concurrent.nl biedt Hollands stucadoor vakwerk voor een scherpe prijs
Ervaringen
Er zijn 35 ervaringen over De Stuc-Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren29 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Aanrader”
Door Jos & Carlijn op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben een super positieve ervaring met Stuc-concurrent.
Na een overzichtelijke en heldere offerte (en gesprekken met Satch) besloten we om verder te gaan met de Stuc-concurrent. Twee meedenkende professionele stucadoors (Nino en Martijn) hebben onze nieuwbouw woning (van onder tot boven) volledig voorzien van stucwerk. Tevens zijn onze plafondnaden en plafond dicht gestreken en zijn er strakke Amsterdamse stucplinten aangebracht. Na deze werkzaamheden hebben ze de complete woning gespoten met latex en twee wanden voorzien van kleur! Alles is superstrak en naar wens afgewerkt en dat in een zeer korte tijd, waarbij onze planning niet in gevaar is gekomen. Kortom een echte aanrader deze mannen. Op dit moment zijn we bezig met een TV koof, waar ze ook weer voor hebben gevraagd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Rob op zondag 1 apr 2018 '18
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Stuc-Concurrent. S.C. heeft ons hele nieuwbouwhuis gestuct en geverfd. Het ziet er strak en mooi uit. De naden in de plafonds zijn weggewerkt. Verder zijn een aantal wanden in verschillende kleuren geschilderd. Zeer professionele en vriendelijke omgang met klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Filippos op donderdag 1 mrt 2018 '18
Very good work and professional attitude! Frankie did everything he could to deliver a complete work and fix even the details! Certainly recommended!!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door M R uit Weesp op maandag 12 feb 2018 '18
Na 8 offertes opgevraagd te hebben van o.a. Nederlandse, Poolse en andere Oost Europese officiële bedrijven, bleek Stuc concurrent verrassend genoeg toch de goedkoopste. Ik twijfelde of zij voor die prijs ook de beste kwaliteit zouden leveren maar het feit dat zij aangesloten zijn bij de NOA en de geschillencommissie voor de bouw, stelde mij gerust. Na het eerste telefoontje zijn zij binnen een week aan de slag gegaan. Omdat het voor mij lastig was om de woning stuc klaar te maken, heeft Frank uit coulance veel extra werkzaamheden verricht (plinten eruit halen, gordijnrails eraf gehaald, ed.) zonder daar iets extra voor in rekening te brengen, waar dit bij andere bedrijven valt onder 'meerwerk'... Frank is nog teruggekomen om wat puntjes op de 'i' te zetten. Het resultaat is mooi strak, glad afgewerkte wanden. Zelfs andere klussers die in de woning kwamen -en daar dus oog voor hebben- waren onder de indruk van hoe goed het was gedaan. Als ik eerder van hun bestaan had geweten, dan had ik mezelf een hoop tijd bespaart. Conclusie: Hoge kwaliteit voor een spotprijs, met garantie op het werk en hele vriendelijke mensen. Frank en Satch, bedankt en veel succes met jullie bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Strak werk”
Door Thijs op maandag 12 feb 2018 '18
We hebben onze nieuwbouwwoning laten stucen en sausen. Alles ziet er zeer strak uit en de verf is mooi gespoten. De communicatie met Satch was altijd snel, deskundig en vriendelijk. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Herman Binnendijk op woensdag 17 jan 2018 '18
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Duidelijke offerte vooraf. Prima kwaliteit - prijsverhouding. Binnen de planning gereed en het allerbelangrijkste, 2 top stukadoors die perfect werk hebben afgeleverd. Was een intensieve klus en daarnaast was alle ervaring nodig omdat de woning houtskeletbouw is. Met de balken in het zicht " een mooie klus, hier heb ik nu voor geleverd, kan nu mijn vak goed laten zien, volgens de mannen" een uitdaging.
FOTO VAN HERMAN BINNENDIJK
Binnenruimte
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door AZ op donderdag 5 jan 2017 '17
Er is goed werk geleverd, er werd hard gewerkt waardoor alles ruim binnen de afgesproken tijd werd opgeleverd. Goede communicatie, geen verrassingen. Kortom, mooi stukwerk tegen concurrerende prijs. Ik kan de stc-cocurrent van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door jos kouwenhoven op dinsdag 3 mei 2016 '16
goed werk geleverd en op tijd. afspraken nagekomen. vriendelijke werkers.vanaf begin goed contact. vragen via telefoon en email worden gelijk en duidelijk beantwoord. kortom ik ben een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door ray op dinsdag 12 apr 2016 '16
Mooi werk afgeleverd, zowel 8 jaar geleden als nu in een zakelijk pand. Werk is goed ingemeten, door omstandigheden hebben we wat moeten schuiven in de tijd en ook dat is prima opgepakt.
Ook flexibel qua werktijden en het omgaan met wat lastige omstandigheden (geen water). Top.

Naschrift ontvangen 21 april 2016: Een late review van werk wat enkele maanden geleden is opgeleverd. Toch altijd even kijken hoe het werk eruit ziet na een aantal maanden. Al met al zeer tevreden. Het is een nieuwbouwwoning die volledig gestuct en geschilderd is. Tot op heden geen scheuren. Werklui waren vriendelijjk, planningsafspraken goed nagekomen en ook inschatting qua kosten en duideljke prijsafspraak, ook voor de afwijkende kleuren (anders dan de RAL 9010 / wit). Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door Frank E op dinsdag 29 dec 2015 '15
Na alle enthousiaste verhalen op qasa waren wij overtuigd. Nadat wij de bouwtekeningen van onze nieuwbouwwoning door hadden gestuurd met onze wensen kwam Satch vrij snel met een offerte aanzetten. De offerte was zeker scherp te noemen. Gesteund door alle positieve reviews besloten wij de offerte te gunnen aan de Stuc Concurrent. Door het opschuiven van de opleverdatum van onze woning moest ook de afspraak verzet worden, dit was geen enkel probleem. Satch reageerde continue snel op onze emails. Uiteindelijk is vorige week ons huis gestuct. Het resultaat mag er zeker zijn! In 2,5 dag in onze woning compleet gestuct. Wel waren er wat kleine irritatie puntjes (wellicht waren wij wat te kritisch).

1. De vloerverwarming mocht ivm het vloerprotocol nog niet boven de 19,5 graden gezet worden, en dit hadden wij ook medegedeeld aan de stucers. Helaas werd hij toch stelselmatig ophoog gezet, ondanks nadrukkelijk verzoek dit niet te doen omdat de deklaag volgens onze aannemer kon schuren.

2. In verschillende reviews had ik gelezen dat alles keurig werd afgedekt door de stuc concurrent, dit is helaas niet gebeurd. Alle ramen en trappen zitten onder het stuc werk. Hopelijk geeft dit geen schade. Ook hebben wij de zolder laten spuiten door de stucconcurrent en deze kleur zit nu ook op de trap en de traprekjes op sommige punten.

Deze 2 puntjes halen de totale beleving wat onderuit. Voor de rest is het stucwerk gewoon strak en goed te noemen!
FOTO VAN FRANK E
Reactie of foto toevoegen
“Heel soepel verlopen”
Door Remco op vrijdag 11 sep 2015 '15
We hebben ons nieuwbouwhuis vorige week geheel (wanden en plafonds) laten stucen - zeer tevreden met resultaat! Precies zoals we het voor ogen hadden. Het offerteproces incl. inmeten met Satch verliep al heel soepel - altijd direct antwoord per email danwel telefoon. Heb drukke baan en niet veel tijd om op locatie af te spreken - heel fijn om gewoon alles online te kunnen regelen. De inschatting was dat de klus 8 a 9 dagen doorlooptijd zou hebben. Op afgesproken datum stond Erkin met zijn team op de stoep. Door omstandigheden moesten ze dag later starten, maar door keihard werken is de klus toch nog ruim 2 dagen voor planning opgeleverd. Valt op dat mannen gebruik maken van nieuwste technieken en apparatuur zodat ze relatief snel kunnen werken. Erkin is prettig in samenwerking, houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Hij haalt veel voldoening en trots aan het goed opleveren van klus. Mannen willen graag een stapje extra zetten om planning te halen. Dank en succes met volgende projecten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Paul op donderdag 9 jul 2015 '15
Allemaal goed verlopen. Communicatie is goed geweest zowel met de planner / inmeter Satch als met de stucadoors zelf (Murat, Frank en nog een paar mannen). Ik heb plafond woonkamer, verlaagd plafond badkamer, koof keuken, alle wanden laten stucen en alles laten spuiten. Ziet er super strak uit en snel gewerkt. Satch had 6-7 werkdagen aangegeven en het werden er 5. Satch reageert onmiddelijk op emails. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Louisa op maandag 29 jun 2015 '15
Ons huis is afgelopen week gestuct. Door omstandigheden onverhoopt een dag later begonnen de mannen hebben zo hard gewerkt waardoor het huis evengoed werd opgeleverd op de afgesproken datum. De mannen waren vriendelijk en werken netjes. Wij zijn heel erg tevreden over het geleverde werk, dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Snel werk geleverd”
Door Ellis vd P op dinsdag 26 mei 2015 '15
In verband met het onverwachts eerder leggen van de vloeren hebben ze super snel werk geleverd, en ook nog erg strak! Blij mee. Ik zou het bedrijf zeker aanraden en vraag ze graag nog een keer voor het bijwerken van de muren op de andere verdiepingen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Christa en Willem op donderdag 12 mrt 2015 '15
Via de stuc-concurrent een offerte aangevraagd voor een spoed opdracht wegens snelle verhuizing. De volgende dag kwam hij offerte maken. Hij regelde snel een vakkundige, lieve, bescheiden, beleefde en erg hardwerkende ploeg mannen. Ze ' schakelen' snel, ooj bij onverwachte problemen. C De klus is snel gedaan en de oplevering werd keurig en serieus gedaan. Tevens was hij bereid voor ons wat bouwafval af te voeren dat niet direct aan Zijn klus gerelateerd was. Als u in Amsterdam of omgeving iets te stucen heeft: vraag wat mij betreft naar hem en zijn jongens.
Reactie of foto toevoegen
“Net bedrijf”
Door V.F H op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Vorige week ons gehele nieuwbouwhuis laten stuccen en spuiten door Murat en zijn makkers. Ik deel de mening van velen hier. De mannen werken netjes, leveren het netjes op. Muren allemaal strak en keurig wit gespoten. Een dag voor de aanvang nog de vraag ingediend of ze ook nog even een koof konden afwerken met gips. Was tegen een geringe vergoeding geen probleem. Ook de communicatie over en weer met Satch, meer dan goed. Zelf gaven ze ook aan dat als we nog wat dingetjes tegenkomen die verbeterd zouden kunnen worden, we gewoon contact op kunnen nemen. Geen op- of aanmerkingen! Gewoon een net bedrijf die voor een goede prijs mooi werk oplevert. Bedankt mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader stucwerk”
Door DJ op vrijdag 13 feb 2015 '15
Vlotte communicatie bij de offertes, verschillende mogelijkheden qua werkzaamheden. Afspraken worden goed nagekomen, alles verliep volgens planning. Er werd door Erkin en zijn crew zeer netjes gewerkt, alles werd ook weer mooi schoon opgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Dit bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie service”
Door L.M. van der Windt op dinsdag 23 dec 2014 '14
Wij hebben in 2012 onze hele binnen woning door de Stuc Concurrent laten stucken. Uitermate vriendelijke en service gerichte mensen. Enige min punt was dat ze hier en daar iets beter kunnen afdekken. Zijn werken snel en keurig. En onlangs hebben ze als service de scheuren in de muren bijgewerkt. De afwerking was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteit verhouding!”
Door Vidjay op donderdag 27 nov 2014 '14
Satch van de stuc-concurrent.nl was in staat om op korte termijn de werkzaamheden te bekijken voor onze nieuwbouwwoning en een definitieve offerte op te maken voor 240m2 glad stucen en latex spuiten. Ook was het geen probleem om extra werkzaamheden uit te voeren en de offerte hierop aan te passen. Stucadoors Erkin en Frank werken netjes, voorzien alles van plastic, stucloper en ruimen alles netjes op. Kort na de verhuizing zijn de heren teruggekomen om openstaande puntjes op te pakken en te repareren. Kortom: een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend”
Door Willem op dinsdag 29 jul 2014 '14
Met vijf jaar ervaring met de kwaliteit van de Stuc Concurrent was onze keuze snel gemaakt. Ook in onze nieuwe woning hebben wij de stucwerkzaamheden, alle wanden en plafonds, door Stuc Concurrent laten uitvoeren. Naar volle tevredenheid net als de vorige keer. Waarin onderscheid de Stuc Concurrent zich?
- prima website met goede en duidelijke informatie
- goed bereikbaar en toegankelijk met snelle reactie
- zeer goede prijs kwaliteit verhouding
- professionele uitvoering, snel en kwalitatief
- goede voorzorgmaatregelen en netjes werken
- zeer klantgericht en oplossingsgericht
- eventuele klachten worden opgelost, zelfs jaren later
FOTO VAN WILLEM
strakke wanden met scherpe hoeken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door L drabbe op donderdag 3 jul 2014 '14
Top werk jongens! Het hele huis gespoten binnen een dag. En dat op een zaterdag het huis ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“aanrader”
Door nol Janssen op vrijdag 13 jun 2014 '14
De communicatie en planning van "De Stuc Concurrent" is zeer goed verlopen. De kwaliteit is zeer hoog en zeker binnen het tijdsbestek waarin deze is geleverd, ben ik zeer over te spreken. Voor dit bedrijf heb ik gekozen op aanraden van andere tevreden klanten. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met de stuc-concurrent”
Door Wendy op donderdag 12 dec 2013 '13
Wij hebben een woning gekocht bij het project 100 hoog in Rotterdam. De stuc-concurrent heeft de wanden en plafonds prachtig afgewerkt voor maar 8 euro per m2! Wij hebben dus een zeer goede en betaalbare ervaring met dit bedrijf een erkende aanrader voor iedereen met een nieuwbouw woning. Gr Wendy v Amstel
Reactie of foto toevoegen
“super snel deze mannen”
Door gerda boven op vrijdag 24 mei 2013 '13
Wij hebben deze stucadoors ingehuurd ivm hun goede referenties en hun m2 prijzen die betaalbaar zijn. Ons nieuwbouwwoning in de Wormer hebben wij compleet laten stucen en verfspuiten 390 m2 in een week en echt topppp gedaan. Goede aanrader dus die stuc-concurrent bv.
Reactie of foto toevoegen
“Stucwerk prijzen betaalbaar!”
Door Connie op zondag 31 mrt 2013 '13
Na een zoektocht op internet kom ik bij het forum van qasa terecht. Wij zagen hier zeer veel ervaringen met dit bedrijf de Stuc Concurrent. Na heel wat prijzen te hebben vergelijken kunnen wij u vertellen dat dit stucadoorsbedrijf echt betaalbaar stucwerk levert. Vorige week hebben ze de werkzaamheden in Rotterdam uitgevoerd en we kunnen niets anders zeggen dat het perfect strak is! Ook hebben wij de wanden meteen laten spuiten met verf. Was geen geld. Dit bedrijf is echt een aanrader voor iedereen die niet teveel geld kwijt wil aan zijn wandafwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Goede Ervaringen op ons project”
Door Fanny 136 op woensdag 20 feb 2013 '13
De Stuc-Concurrent is op ons project wonen bij Pieter in Amsterdam behoorlijk actief. Ons gehele huis hebben de jongens gestuckt en compleet gespoten met latexverf. Vanaf hun binnenkomst zat er aardig wat snelheid in en ze hadden niet eens een bak koffie gedronken!!Dat doen bouwvakkers toch allemaal? Maar hun dus niet . Aan een stuk door werken ze keihard en nemen misschien een 20 min pauze over de gehele dag. Binnen enkele dagen zag alles er spik en span uit en waren we verbaast hoe snel ze dit hadden gedaan.De Stuc-Concurrent is dan ook echt een aanrader als u iets te stuccen heeft of te verven. met vrg mvr Roelof
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goede stucadoors!!”
Door Frank op zaterdag 26 jan 2013 '13
Wij willen de Stuc-Concurrent even een pluim geven voor het stucwerk wat zei hebben gedaan in het project wonen bij pieter in Amsterdam/Osdorp. Prima gladde wanden afgeleverd en zeer snel voor maar 8 euro per m2 niet duur toch!!Wij hebben ze gevonden via dit forum en het blog wat ze schreven http://stuc-concurrent.blogspot.nl/ sucses met de onderneming en weet zeker dat jullie je door deze crisis heen slaan. gr frank en anna
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rachix op vrijdag 4 jan 2013 '13
Ik ben zeer tevreden over het afgeleverde stucwerk + latex spuiten ddoor de StucConcurrent in de nieuwbouwwoning, wonen op de stip te amsterdam! Het ziet er prima uit! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk en service!”
Door Rogier van den Broeke op maandag 17 dec 2012 '12
Bij deze wil ik jullie en je stuc-team bedanken. Het ziet er echt prachtig uit en keurig zoals afgesproken met het extra voorspuitservice i.v.m. latere uitvoering. Prima opgelost en we gaan het zo wel redden. Project: Amsterdam, Wonen op de Stip, Bouwnummer 869
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes stucwerk”
Door Marijke op woensdag 12 dec 2012 '12
Hallo, De jongens van de stuc-concurrent.bv hebben ons nieuwbouwhuis binnen 3 dagen van boven naar beneden helemaal gestuct en met latex gespoten voor 2500,- euro incl btw. Heel netjes hun werk gedaan en lekker snel goed tip. Marijke de stip Amsterdam
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk geleverd”
Door Henny 332 op woensdag 21 nov 2012 '12
De Stuc-concurrent heeft in ons project wonen op de stip in Amsterdam bij meerdere woningen zeer net werk geleverd. Dit ging samen met de vve tegen een zeer laag bedrag namelijk 8 euro per m2 voor stucen en 6 euro per m2 voor latex spuiten. Dit bedrijf is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een stucadoor en schilder.
Henny van Arke
Reactie of foto toevoegen
“Top gestuct huis!!”
Door Irma bouwnummer 144 op maandag 19 nov 2012 '12
Bij deze is de stucconcurrent een echte aanrader als u uw huis wilt laten stucadoren.Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf en de prijs is echter 30% voordeliger dan andere bedrijven. Jongen helemaal super gedaan dank jullie wel. Irma van marwijk ,wonen bij pieter
Reactie of foto toevoegen
“Martin Zekman”
Door martin 154 op zaterdag 17 nov 2012 '12
Wij hebben een woning gekocht op wonen op de stip. Deze hebben wij speciaal laten behandelen door stucadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v. Ze gaven perfecte informatie en hebben ook netjes gewerkt voor een leuk prijsje, dus een goede aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk en service”
Door karin van Oevelen op dinsdag 23 okt 2012 '12
Prijs kwaliteit super....erg netjes en strak onze plafonds en muren glad gepleisterd. Gang was een klein foutje op het plafond maar zeer goed hersteld en komen vooral hun afspraken na wat ik erg belangrijk vind.. Ik ben een pietje precies en zeikerd maar ben zeer tevreden en krijg complimenten over het strakke werk vandaar ook dit bericht...
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Anne Bollenman op dinsdag 10 jan 2012 '12
Hierbij willen wij de stucadoors van de Stuc-Concurrent bedanken. Het is prachtig geleverd stucadoors werk (in IJmuiden). Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie aan anderen klanten aanraden! Anne bolleman.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens De Stuc-Concurrent
aZwanenburg , Venenweg 17, 1161 AK, Zwanenburg, tel 020 - 890 01 81
Kaart
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.