Feedback
9,3

De Stuc-Concurrent

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.stuc-concurrent.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Stuc-Concurrent
De www.stuc-concurrent.nl biedt Hollands stucadoor vakwerk voor een scherpe prijs
Ervaringen
Er zijn 37 ervaringen over De Stuc-Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren30 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Vakwerk”
Door Nugro van Keulen op donderdag 26 nov 2020 20
Hele woning stucwerk en verf spuitwerk laten doen. Tijdens de voorbereiding snelle, betrouwbare communicatie en deskundig advies van Satch over de verschillende mogelijkheden en keuzes. De uitvoering door Maarten, Niek en Ony was al net zo professioneel. Mannen met liefde voor het vak en bereid om een stapje extra te doen voor een tevreden klant. Aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar vakwerk voor een concurrerende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Jos Leijdekkers op zondag 22 nov 2020 20
Duidelijk en vaak snel overleg. Keurig werk geleverd, stuc- en latex spuiten. Alles netjes achtergelaten. Wij waren erg tevreden. Wij kunnen Stuc-concurrent echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door Babette op dinsdag 10 nov 2020 20
Onderlinge communicatie met De Stuc-Concurrent is snel en netjes. Afspraken worden nagekomen. Er wordt heel hard gewerkt door de mannen die onze woning kwamen stucen en spuiten. Ook waren alle heren die bij ons over de vloer zijn geweest uiterst beleefd en hebben zij netjes gewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader. Gaan we ooit weer verhuizen dan laten we onze hele woning door de Stuc-Concurrent stucen en spuiten.
Reactie of foto toevoegen
“Stucen en schilderen”
Door T. Verhagen op dinsdag 27 okt 2020 20
Wij hebben ons huis laten stucen en schilderen. Vanaf het begin van het proces erg tevreden over hoe alles is gegaan. De heren zijn vriendelijk, klantgericht, communiceren duidelijk, en leveren echt prima werk op. Ik ben blij dat we voor de stuc-concurrent hebben gekozen en raad ze zonder meer aan. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Value for money”
Door Bernard op dinsdag 20 okt 2020 20
Super goede communicatie en heldere afspraken in het voor traject. Tijdens de werkzaamheden bleef de communicatie erg open en frequent. De kwaliteit van het werk is super goed. Daarna bleven de mannen beschikbaar om kleine herstel werkzaamheden etcetera uit te voeren waar nodig (bijv na verhuizen). En ook goede value for money.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Nathalie op donderdag 27 aug 2020 20
De heren die bij ons de wanden hebben gestuct en geverfd (Maarten, Niek en Ommy), hebben heel erg netjes werk geleverd van een hoog niveau waar we heel blij mee zijn. Mooi glad en zeer rechte hoeken. Wat ik fijn vond was dat ze heel erg met ons meedachten in oplossingen en mogelijkheden in plaats van wat er niet mogelijk was. Ook heb ik de communicatie als prettig ervaren met de heren.
Reactie of foto toevoegen
“Kan ze echt aanraden”
Door D. Tanchette op donderdag 27 aug 2020 20
Maarten, Niek en Ommy hebben topwerk verricht. Heel prettig om mee samen te werken, super meedenkend, oplossingsgericht en snel. Ze houden je goed op de hoogte van vorderingen. En als ze een vraag hebben bellen ze gelijk om te (dubbel)checken. Een prachtig resultaat qua stuc (zowel plafonds als muren) en schilderen van onze hele nieuwbouwwoning. Als je een stuc en/of schilderklus hebt, kan ik ze echt aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Frank op donderdag 2 jul 2020 20
Zeer positieve ervaring. Flexibel ook met verschuiven verhuisdatum doordat ze meerdere mensen in dienst hebben. Vaklui, geen restpunten en alles spik en span.
WIj hebben het hele huis laten stuccen en sauzen. Alles ook netjes opgeruimd na het stuccen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door M. de Reus op vrijdag 19 jun 2020 20
Wij hebben ons gehele nieuwbouw huis laten stucen door de Stuc-Concurrent. Zeer tevreden met het resultaat en ook met de communicatie. Vriendelijke mannen en snel in hun reactie. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Sauzen en stucwerk”
Door David op donderdag 28 mei 2020 20
Stuc Concurrent heeft bij ons zowel het stuken als sauzen gedaan. Erg flexibel gegeven ook een schuivende oplevering datum van de nieuwbouw woning. Het werk is erg netjes uitgevoerd. Eventuele resten van stuc of verf zijn netjes verwijderd en alle afval is na afronding keuring meegenomen. Top vaklui met ongekende werk ethiek! Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Stucwerk”
Door Jac.J.Lam. Wilnis. op dinsdag 31 mrt 2020 20
Het duurt even voordat je door alle info van de website hebt geworsteld maar dan heb je ook een duidelijk beeld wat je wel en niet moet doen. Ik heb mijn hele nieuwbouw appartement door de stuc-concurrent laten stucen en daarna latex laten spuiten. Net en goed werk afgeleverd. Offerte was snel en duidelijk en men kon op redelijke termijn beginnen. Bij oplevering alle overtollige rommel netjes opgeruimd en afval meegenomen. Omdat men het pand niet vantevoren had gezien netjes een stelpost voor staanders opgenomen. Dus achteraf geen verassingen v.w.b. de offerte. Snelle reaktie op vragen. Al met al een keurig bedrijf en een aanrader. 31 maart, 2020
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Ronald op vrijdag 6 dec 2019 19
Hele nieuwbouw huis laten pleisteren en spuiten!! Zowel contact met stuc concurrent is heel prettig met vlotte reactie en een strak eindresultaat binnen de geplande periode van 3 weken. Zeker als een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Shirley op zaterdag 26 okt 2019 19
Erg tevreden over het werk van Stuc-Concurrent. Complete nieuwbouw woning laten stucen en de zolder en trapgaten laten schilderen, deels in kleur. Stucwerk netjes strak! Schilderwerk na een kritische noot van mijn kant naar volle tevredenheid opgelost, goede service! Contact prima, houden zich aan de afspraken en zijn snel. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Rajiv op vrijdag 30 aug 2019 19
Via Stuc Concurrent hebben wij onze gehele nieuwbouw woning laten stucen en schilderen. Hierbij hebben we vanaf dag 1 contact gehad met Musa en die heeft ons enorm goed begeleid. Tijdens de bouw is hij met ons mee geweest om de woning te bekijken en vervolgens is er samen een planning opgesteld. Meerdere malen is er contact geweest of de planning nog haalbaar was gezien de oplevering. Na de oplevering hebben de heren direct volgens afspraak de woning bewerkt conform onze wensen; de muren zijn zeer goed gestuct en vervolgens perfect gewit. Verrassing hierin is dat de oplevering een halve week eerder is geweest dan afgesproken vanuit Stuc Concurrent. Onlangs wilden we toch een kleine aanpassing in de muur ivm onze televisie ophanging, binnen 3 dagen heeft Stuc Concurrent de muur wederom gestuct en geschilderd. Kortom voor onze volgende woning kloppen we zeker weer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jos & Carlijn op maandag 6 aug 2018 18
Wij hebben een super positieve ervaring met Stuc-concurrent.
Na een overzichtelijke en heldere offerte (en gesprekken met Satch) besloten we om verder te gaan met de Stuc-concurrent. Twee meedenkende professionele stucadoors (Nino en Martijn) hebben onze nieuwbouw woning (van onder tot boven) volledig voorzien van stucwerk. Tevens zijn onze plafondnaden en plafond dicht gestreken en zijn er strakke Amsterdamse stucplinten aangebracht. Na deze werkzaamheden hebben ze de complete woning gespoten met latex en twee wanden voorzien van kleur! Alles is superstrak en naar wens afgewerkt en dat in een zeer korte tijd, waarbij onze planning niet in gevaar is gekomen. Kortom een echte aanrader deze mannen. Op dit moment zijn we bezig met een TV koof, waar ze ook weer voor hebben gevraagd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Rob op zondag 1 apr 2018 18
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Stuc-Concurrent. S.C. heeft ons hele nieuwbouwhuis gestuct en geverfd. Het ziet er strak en mooi uit. De naden in de plafonds zijn weggewerkt. Verder zijn een aantal wanden in verschillende kleuren geschilderd. Zeer professionele en vriendelijke omgang met klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Filippos op donderdag 1 mrt 2018 18
Very good work and professional attitude! Frankie did everything he could to deliver a complete work and fix even the details! Certainly recommended!!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door M R uit Weesp op maandag 12 feb 2018 18
Na 8 offertes opgevraagd te hebben van o.a. Nederlandse, Poolse en andere Oost Europese officiële bedrijven, bleek Stuc concurrent verrassend genoeg toch de goedkoopste. Ik twijfelde of zij voor die prijs ook de beste kwaliteit zouden leveren maar het feit dat zij aangesloten zijn bij de NOA en de geschillencommissie voor de bouw, stelde mij gerust. Na het eerste telefoontje zijn zij binnen een week aan de slag gegaan. Omdat het voor mij lastig was om de woning stuc klaar te maken, heeft Frank uit coulance veel extra werkzaamheden verricht (plinten eruit halen, gordijnrails eraf gehaald, ed.) zonder daar iets extra voor in rekening te brengen, waar dit bij andere bedrijven valt onder 'meerwerk'... Frank is nog teruggekomen om wat puntjes op de 'i' te zetten. Het resultaat is mooi strak, glad afgewerkte wanden. Zelfs andere klussers die in de woning kwamen -en daar dus oog voor hebben- waren onder de indruk van hoe goed het was gedaan. Als ik eerder van hun bestaan had geweten, dan had ik mezelf een hoop tijd bespaart. Conclusie: Hoge kwaliteit voor een spotprijs, met garantie op het werk en hele vriendelijke mensen. Frank en Satch, bedankt en veel succes met jullie bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Strak werk”
Door Thijs op maandag 12 feb 2018 18
We hebben onze nieuwbouwwoning laten stucen en sausen. Alles ziet er zeer strak uit en de verf is mooi gespoten. De communicatie met Satch was altijd snel, deskundig en vriendelijk. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Herman Binnendijk op woensdag 17 jan 2018 18
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Duidelijke offerte vooraf. Prima kwaliteit - prijsverhouding. Binnen de planning gereed en het allerbelangrijkste, 2 top stukadoors die perfect werk hebben afgeleverd. Was een intensieve klus en daarnaast was alle ervaring nodig omdat de woning houtskeletbouw is. Met de balken in het zicht " een mooie klus, hier heb ik nu voor geleverd, kan nu mijn vak goed laten zien, volgens de mannen" een uitdaging.
FOTO VAN HERMAN BINNENDIJK
Binnenruimte
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door AZ op donderdag 5 jan 2017 17
Er is goed werk geleverd, er werd hard gewerkt waardoor alles ruim binnen de afgesproken tijd werd opgeleverd. Goede communicatie, geen verrassingen. Kortom, mooi stukwerk tegen concurrerende prijs. Ik kan de stc-cocurrent van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door jos kouwenhoven op dinsdag 3 mei 2016 16
goed werk geleverd en op tijd. afspraken nagekomen. vriendelijke werkers.vanaf begin goed contact. vragen via telefoon en email worden gelijk en duidelijk beantwoord. kortom ik ben een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door ray op dinsdag 12 apr 2016 16
Mooi werk afgeleverd, zowel 8 jaar geleden als nu in een zakelijk pand. Werk is goed ingemeten, door omstandigheden hebben we wat moeten schuiven in de tijd en ook dat is prima opgepakt.
Ook flexibel qua werktijden en het omgaan met wat lastige omstandigheden (geen water). Top.

Naschrift ontvangen 21 april 2016: Een late review van werk wat enkele maanden geleden is opgeleverd. Toch altijd even kijken hoe het werk eruit ziet na een aantal maanden. Al met al zeer tevreden. Het is een nieuwbouwwoning die volledig gestuct en geschilderd is. Tot op heden geen scheuren. Werklui waren vriendelijjk, planningsafspraken goed nagekomen en ook inschatting qua kosten en duideljke prijsafspraak, ook voor de afwijkende kleuren (anders dan de RAL 9010 / wit). Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door Frank E op dinsdag 29 dec 2015 15
Na alle enthousiaste verhalen op qasa waren wij overtuigd. Nadat wij de bouwtekeningen van onze nieuwbouwwoning door hadden gestuurd met onze wensen kwam Satch vrij snel met een offerte aanzetten. De offerte was zeker scherp te noemen. Gesteund door alle positieve reviews besloten wij de offerte te gunnen aan de Stuc Concurrent. Door het opschuiven van de opleverdatum van onze woning moest ook de afspraak verzet worden, dit was geen enkel probleem. Satch reageerde continue snel op onze emails. Uiteindelijk is vorige week ons huis gestuct. Het resultaat mag er zeker zijn! In 2,5 dag in onze woning compleet gestuct. Wel waren er wat kleine irritatie puntjes (wellicht waren wij wat te kritisch).

1. De vloerverwarming mocht ivm het vloerprotocol nog niet boven de 19,5 graden gezet worden, en dit hadden wij ook medegedeeld aan de stucers. Helaas werd hij toch stelselmatig ophoog gezet, ondanks nadrukkelijk verzoek dit niet te doen omdat de deklaag volgens onze aannemer kon schuren.

2. In verschillende reviews had ik gelezen dat alles keurig werd afgedekt door de stuc concurrent, dit is helaas niet gebeurd. Alle ramen en trappen zitten onder het stuc werk. Hopelijk geeft dit geen schade. Ook hebben wij de zolder laten spuiten door de stucconcurrent en deze kleur zit nu ook op de trap en de traprekjes op sommige punten.

Deze 2 puntjes halen de totale beleving wat onderuit. Voor de rest is het stucwerk gewoon strak en goed te noemen!
FOTO VAN FRANK E
Reactie of foto toevoegen
“Heel soepel verlopen”
Door Remco op vrijdag 11 sep 2015 15
We hebben ons nieuwbouwhuis vorige week geheel (wanden en plafonds) laten stucen - zeer tevreden met resultaat! Precies zoals we het voor ogen hadden. Het offerteproces incl. inmeten met Satch verliep al heel soepel - altijd direct antwoord per email danwel telefoon. Heb drukke baan en niet veel tijd om op locatie af te spreken - heel fijn om gewoon alles online te kunnen regelen. De inschatting was dat de klus 8 a 9 dagen doorlooptijd zou hebben. Op afgesproken datum stond Erkin met zijn team op de stoep. Door omstandigheden moesten ze dag later starten, maar door keihard werken is de klus toch nog ruim 2 dagen voor planning opgeleverd. Valt op dat mannen gebruik maken van nieuwste technieken en apparatuur zodat ze relatief snel kunnen werken. Erkin is prettig in samenwerking, houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Hij haalt veel voldoening en trots aan het goed opleveren van klus. Mannen willen graag een stapje extra zetten om planning te halen. Dank en succes met volgende projecten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Paul op donderdag 9 jul 2015 15
Allemaal goed verlopen. Communicatie is goed geweest zowel met de planner / inmeter Satch als met de stucadoors zelf (Murat, Frank en nog een paar mannen). Ik heb plafond woonkamer, verlaagd plafond badkamer, koof keuken, alle wanden laten stucen en alles laten spuiten. Ziet er super strak uit en snel gewerkt. Satch had 6-7 werkdagen aangegeven en het werden er 5. Satch reageert onmiddelijk op emails. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Louisa op maandag 29 jun 2015 15
Ons huis is afgelopen week gestuct. Door omstandigheden onverhoopt een dag later begonnen de mannen hebben zo hard gewerkt waardoor het huis evengoed werd opgeleverd op de afgesproken datum. De mannen waren vriendelijk en werken netjes. Wij zijn heel erg tevreden over het geleverde werk, dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Snel werk geleverd”
Door Ellis vd P op dinsdag 26 mei 2015 15
In verband met het onverwachts eerder leggen van de vloeren hebben ze super snel werk geleverd, en ook nog erg strak! Blij mee. Ik zou het bedrijf zeker aanraden en vraag ze graag nog een keer voor het bijwerken van de muren op de andere verdiepingen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Christa en Willem op donderdag 12 mrt 2015 15
Via de stuc-concurrent een offerte aangevraagd voor een spoed opdracht wegens snelle verhuizing. De volgende dag kwam hij offerte maken. Hij regelde snel een vakkundige, lieve, bescheiden, beleefde en erg hardwerkende ploeg mannen. Ze ' schakelen' snel, ooj bij onverwachte problemen. C De klus is snel gedaan en de oplevering werd keurig en serieus gedaan. Tevens was hij bereid voor ons wat bouwafval af te voeren dat niet direct aan Zijn klus gerelateerd was. Als u in Amsterdam of omgeving iets te stucen heeft: vraag wat mij betreft naar hem en zijn jongens.
Reactie of foto toevoegen
“Net bedrijf”
Door V.F H op dinsdag 10 mrt 2015 15
Vorige week ons gehele nieuwbouwhuis laten stuccen en spuiten door Murat en zijn makkers. Ik deel de mening van velen hier. De mannen werken netjes, leveren het netjes op. Muren allemaal strak en keurig wit gespoten. Een dag voor de aanvang nog de vraag ingediend of ze ook nog even een koof konden afwerken met gips. Was tegen een geringe vergoeding geen probleem. Ook de communicatie over en weer met Satch, meer dan goed. Zelf gaven ze ook aan dat als we nog wat dingetjes tegenkomen die verbeterd zouden kunnen worden, we gewoon contact op kunnen nemen. Geen op- of aanmerkingen! Gewoon een net bedrijf die voor een goede prijs mooi werk oplevert. Bedankt mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader stucwerk”
Door DJ op vrijdag 13 feb 2015 15
Vlotte communicatie bij de offertes, verschillende mogelijkheden qua werkzaamheden. Afspraken worden goed nagekomen, alles verliep volgens planning. Er werd door Erkin en zijn crew zeer netjes gewerkt, alles werd ook weer mooi schoon opgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Dit bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie service”
Door L.M. van der Windt op dinsdag 23 dec 2014 14
Wij hebben in 2012 onze hele binnen woning door de Stuc Concurrent laten stucken. Uitermate vriendelijke en service gerichte mensen. Enige min punt was dat ze hier en daar iets beter kunnen afdekken. Zijn werken snel en keurig. En onlangs hebben ze als service de scheuren in de muren bijgewerkt. De afwerking was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteit verhouding!”
Door Vidjay op donderdag 27 nov 2014 14
Satch van de stuc-concurrent.nl was in staat om op korte termijn de werkzaamheden te bekijken voor onze nieuwbouwwoning en een definitieve offerte op te maken voor 240m2 glad stucen en latex spuiten. Ook was het geen probleem om extra werkzaamheden uit te voeren en de offerte hierop aan te passen. Stucadoors Erkin en Frank werken netjes, voorzien alles van plastic, stucloper en ruimen alles netjes op. Kort na de verhuizing zijn de heren teruggekomen om openstaande puntjes op te pakken en te repareren. Kortom: een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend”
Door Willem op dinsdag 29 jul 2014 14
Met vijf jaar ervaring met de kwaliteit van de Stuc Concurrent was onze keuze snel gemaakt. Ook in onze nieuwe woning hebben wij de stucwerkzaamheden, alle wanden en plafonds, door Stuc Concurrent laten uitvoeren. Naar volle tevredenheid net als de vorige keer. Waarin onderscheid de Stuc Concurrent zich?
- prima website met goede en duidelijke informatie
- goed bereikbaar en toegankelijk met snelle reactie
- zeer goede prijs kwaliteit verhouding
- professionele uitvoering, snel en kwalitatief
- goede voorzorgmaatregelen en netjes werken
- zeer klantgericht en oplossingsgericht
- eventuele klachten worden opgelost, zelfs jaren later
FOTO VAN WILLEM
strakke wanden met scherpe hoeken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door L drabbe op donderdag 3 jul 2014 14
Top werk jongens! Het hele huis gespoten binnen een dag. En dat op een zaterdag het huis ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“aanrader”
Door nol Janssen op vrijdag 13 jun 2014 14
De communicatie en planning van "De Stuc Concurrent" is zeer goed verlopen. De kwaliteit is zeer hoog en zeker binnen het tijdsbestek waarin deze is geleverd, ben ik zeer over te spreken. Voor dit bedrijf heb ik gekozen op aanraden van andere tevreden klanten. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met de stuc-concurrent”
Door Wendy op donderdag 12 dec 2013 13
Wij hebben een woning gekocht bij het project 100 hoog in Rotterdam. De stuc-concurrent heeft de wanden en plafonds prachtig afgewerkt voor maar 8 euro per m2! Wij hebben dus een zeer goede en betaalbare ervaring met dit bedrijf een erkende aanrader voor iedereen met een nieuwbouw woning. Gr Wendy v Amstel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens De Stuc-Concurrent
aZwanenburg , Venenweg 17, 1161 AK, Zwanenburg, tel 020 - 890 01 81
Kaart
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.