Feedback
8,0

De Stuc-Concurrent

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.stuc-concurrent.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Stuc-Concurrent
De www.stuc-concurrent.nl biedt Hollands stucadoor vakwerk voor een scherpe prijs
Ervaringen
Er zijn 36 ervaringen over De Stuc-Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren29 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 36 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Heel erg mooi maar communicatie was minder”
Door Fam van Kluijve op vrijdag 2 sep 2022 22
Heel goed stuc- en schilderwerk, ze werken hard en hielden rekening met onze planning. Dingen die niet helemaal netjes waren werden opgelost. De bereikbaarheid was soms minder net als de communicatie. De stukadoors spraken geen woord Nederlands of Engels maar daar stond tegenover dat het allemaal echt heel erg mooi is geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Bouwe Metz op zondag 1 mei 2022 22
De muren en plafonds van ons huis in Vathorst volledig laten stucen en spuiten. In een woord top! Erg nauwkeurig gewerkt en vooral alles netjes en schoon opgeleverd. Fijne medewerkers en communicatie gedurende de gehele klus.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Youri Pieters op dinsdag 12 okt 2021 21
Al vanaf het eerste contact was het goed. Hij reageerde snel, was erg klantgericht en heeft een zeer nette offerte neergelegd. Het uiteindelijke werk is echt superstrak opgeleverd. Maarten en Niek(?) hebben topwerk geleverd, de muren en plafonds zien er perfect uit. Ik zou Stuc-Concurrent dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een stukadoor.

Toch twee kleine puntjes van kritiek. Er is een doorlooptijd aangegeven van 4 weken, uiteindelijk waren de mannen in 1,5 week klaar. Een beetje buffer is logisch, maar hier was ik wel door verrast en had ik anders opvolgende werkzaamheden kunnen plannen. Daarnaast is er redelijk wat stucwerk op de grond terecht gekomen waardoor ik behoorlijk tijd kwijt ben geweest om het van de grond te krabben t.b.v. het leggen van de vloeren. Ik had een waarschuwing zodat ik af kon plakken (of dat dit gedaan zou worden) op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Peter Sleijster op dinsdag 13 jul 2021 21
Stuc-concurrent heeft onze benedenverdieping geheel gestuct en gesausd. Ging om 120m2 muur en 57m2 plafond. Alles is super strak geworden. Ze waren een stuk eerder klaar dan aangegeven. Al met al zijn wij heel tevreden met het resultaat. Zowel het stucwerk als het sauswerk ziet er super uit. Ook andere werklui gaven aan dat het heel mooi was beneden, altijd leuk om te horen! Bij een volgende klus zullen wij zeker weer aan Stuc-Concurrent denken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Petra Jochemsen op donderdag 6 mei 2021 21
Ik ben zeer tevreden over het stucwerk in mijn appartement in Noordwijk. Prachtige stucwerk van plafond en muren en daarna alles keurig geschilderd en afgewerkt.
En alles binnen de aangegeven planning. Het is erg mooi geworden. Ik kan de stuc concurrent zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door Lizette op vrijdag 23 apr 2021 21
We hebben alle plafonds en muren door de stuc-concurrent laten stucen. WAT EEN PRACHTIG WERK! Naast ons waren ook de andere vakmensen die in huis kwamen zeer positief over het stucwerk. Niet verder zoeken, Musa bellen....hij begeleidt alles professioneel en snel! Veel dank!
FOTO VAN LIZETTE
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Merel De Vries op maandag 12 apr 2021 21
Wij hebben ons hele huis, wanden en plafonds, laten stuken en pleisteren. De offerte was het scherpst en de kwaliteit van het werk is uitstekend. Ik kan het iedereen aanraden. Musa Bektas gaf leiding aan het team. Heel prettig communicerend en meedenkend. Er werd snel en goed gewerkt, zeer vakkundig. Het schilderen/ spuiten met latex maakte alles tot een mooi geheel. Ook daarbij werd goed meegedacht tot het helemaal goed was. Geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig stucwerk”
Door Pauline Hoogervorst op zondag 11 apr 2021 21
Wil hierbij laten weten dat ik zeer tevreden ben met het werk wat Cock en zijn team bij mij in Noordwijk hebben gedaan. Prachtige stucwerk van plafond en muren en daarna alles keurig geschilderd en afgewerkt. En binnen de aangegeven planning opgeleverd. Het is erg mooi nu in mijn nieuwe appartement. Mijn complimenten ook naar de medewerkers voor de duidelijke communicatie en samenwerking, Kan de stuc concurrent zeker aanbevelen,
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Peter op zaterdag 10 apr 2021 21
Stuc/schilderwerk nieuwbouwappartement. Scherpe offerte. Steeds goed bereikbaar en denken mee. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Willem op zondag 28 mrt 2021 21
VIER KEER OP RIJ EEN PRESTATIE GELEVERD!! De Stuc-Concurrent is in 2021 voor de vierde keer mijn leverancier voor glad stuukwerk en sauswerk. Ook deze keer mijn gehele woning, wanden en plafonds. Zoals altijd gekenmerkt door "zéér klantgericht - snelheid - compleetheid - meedenken". Duidelijke en scherpe offerte. Concurrerend. Cock van Santen en team zijn degene die de werkzaamheden uitgevoerd hebben. Wát een prettig en goed werkend team!! Klasse werk. Werkelijk een perfecte voorbereiding, secuur aanbrengen beschermende middelen in de woning zelf, en alle werkzaamheden met grote precisie uitgevoerd. Resultaat van hoge kwaliteit! Én, afsluitend het uitgevoerde werk samen langslopen ingeval er wellicht nog iets aan te merken zou zijn. Waarna de woning keurig opgeruimd weer aan mij overgedragen is -:). TOP DUS!

Eerdere ervaring van 29 juli 2014: Met vijf jaar ervaring met de kwaliteit van de Stuc Concurrent was onze keuze snel gemaakt. Ook in onze nieuwe woning hebben wij de stucwerkzaamheden, alle wanden en plafonds, door Stuc Concurrent laten uitvoeren. Naar volle tevredenheid net als de vorige keer. Waarin onderscheid de Stuc Concurrent zich?
- prima website met goede en duidelijke informatie
- goed bereikbaar en toegankelijk met snelle reactie
- zeer goede prijs kwaliteit verhouding
- professionele uitvoering, snel en kwalitatief
- goede voorzorgmaatregelen en netjes werken
- zeer klantgericht en oplossingsgericht
- eventuele klachten worden opgelost, zelfs jaren later
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Marc wildschut op donderdag 18 mrt 2021 21
Goede prijs. Komt afspraken na. Werken snel en netjes. Super ervaring.
FOTO VAN MARC WILDSCHUT
Reactie of foto toevoegen
“Super strak gestucd”
Door Paul de Wit op vrijdag 26 feb 2021 21
Maarten en zijn team hebben ons volledige huis gestucd en gespoten/geschilderd.
Keurig op tijd begonnen en zelfs iets eerder klaar. Het resultaat een super strak gestucd huis van top tot teen! En niet te vergeten het goede contact met Maarten en team, bedankt! Mvg Paul de wit
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Sherry Asad Khan op dinsdag 26 jan 2021 21
Ze hebben netjes een planning gemaakt en doorlooptijd gegeven. De opdracht was hele woning stucen en witten. Ze waren precies volgens planning begonnen en zelfs eerder dan gepland klaar!
-Zeer netjes alles afgeplakt.
-Zeer behulpzaam mbt ander leveranciers of aannemers etc.
-Geven eerlijk van tevoren aan wat zij doen en wat wij moesten doen.
-Eerlijk zaken doen.
-Vertrouwen
Super kwaliteit afgeleverd strakke muren. Alles ging als een geoliede machine, geen problemen. Ze lopen alles nog eens na samen met ons om te kijken of er nog zaken zijn die moeten worden gefixt. Nieuwbouwwoning betekend na verloop van tijd scheuren. Zijn ze gewoon eerlijk en open over. Ze hebben aangegeven dat, we ze na een jaar weer kunnen vragen om langs te komen en scheuren etc te repareren tegen voor een goed prijs. Kortom zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel bedrijf”
Door Johan op maandag 4 jan 2021 21
"Stuc-Concurrent" Onder goed georganiseerd management is dit een professioneel bedrijf dat vakmensen inzet om een perfect resultaat te krijgen. Tijdens de voorbereiding van de 125 m2 pleister en Latex klus kwamen we wat meerwerk tegen wat meteen in de planning werd meegenomen om vertraging te voorkomen. Perfect resultaat vooral in combinatie met Latexverf spuiten. Mijn suggestie niet verder zoeken, kwaliteit, begeleiding en meedenken voor een redelijke prijs zijn cruciaal voor optimaal resultaat. Nogmaals hartelijk dank.... "Stuc-Concurrent".
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Martijn Schoonus op dinsdag 15 dec 2020 20
We hebben ons hele huis (180m2) laten stuccen en schilderen door de stuc-concurrent. Zeer goede ervaring! Flexibel qua planning, prima prijs en het resultaat is perfect. Heel erg blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Richard op zondag 29 nov 2020 20
Vaklui, die snel en professioneel stucen. Goede communicatie. Ze komen afspraken goed na.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Nugro van Keulen op donderdag 26 nov 2020 20
Hele woning stucwerk en verf spuitwerk laten doen. Tijdens de voorbereiding snelle, betrouwbare communicatie en deskundig advies over de verschillende mogelijkheden en keuzes. De uitvoering door Maarten, Niek en Ony was al net zo professioneel. Mannen met liefde voor het vak en bereid om een stapje extra te doen voor een tevreden klant. Aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar vakwerk voor een concurrerende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Jos Leijdekkers op zondag 22 nov 2020 20
Duidelijk en vaak snel overleg. Keurig werk geleverd, stuc- en latex spuiten. Alles netjes achtergelaten. Wij waren erg tevreden. Wij kunnen Stuc-concurrent echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door Babette op dinsdag 10 nov 2020 20
Onderlinge communicatie met De Stuc-Concurrent is snel en netjes. Afspraken worden nagekomen. Er wordt heel hard gewerkt door de mannen die onze woning kwamen stucen en spuiten. Ook waren alle heren die bij ons over de vloer zijn geweest uiterst beleefd en hebben zij netjes gewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader. Gaan we ooit weer verhuizen dan laten we onze hele woning door de Stuc-Concurrent stucen en spuiten.
Reactie of foto toevoegen
“Stucen en schilderen”
Door T. Verhagen op dinsdag 27 okt 2020 20
Wij hebben ons huis laten stucen en schilderen. Vanaf het begin van het proces erg tevreden over hoe alles is gegaan. De heren zijn vriendelijk, klantgericht, communiceren duidelijk, en leveren echt prima werk op. Ik ben blij dat we voor de stuc-concurrent hebben gekozen en raad ze zonder meer aan. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Value for money”
Door Bernard op dinsdag 20 okt 2020 20
Super goede communicatie en heldere afspraken in het voor traject. Tijdens de werkzaamheden bleef de communicatie erg open en frequent. De kwaliteit van het werk is super goed. Daarna bleven de mannen beschikbaar om kleine herstel werkzaamheden etcetera uit te voeren waar nodig (bijv na verhuizen). En ook goede value for money.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Nathalie op donderdag 27 aug 2020 20
De heren die bij ons de wanden hebben gestuct en geverfd (Maarten, Niek en Ommy), hebben heel erg netjes werk geleverd van een hoog niveau waar we heel blij mee zijn. Mooi glad en zeer rechte hoeken. Wat ik fijn vond was dat ze heel erg met ons meedachten in oplossingen en mogelijkheden in plaats van wat er niet mogelijk was. Ook heb ik de communicatie als prettig ervaren met de heren.
Reactie of foto toevoegen
“Kan ze echt aanraden”
Door D. Tanchette op donderdag 27 aug 2020 20
Maarten, Niek en Ommy hebben topwerk verricht. Heel prettig om mee samen te werken, super meedenkend, oplossingsgericht en snel. Ze houden je goed op de hoogte van vorderingen. En als ze een vraag hebben bellen ze gelijk om te (dubbel)checken. Een prachtig resultaat qua stuc (zowel plafonds als muren) en schilderen van onze hele nieuwbouwwoning. Als je een stuc en/of schilderklus hebt, kan ik ze echt aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Frank op donderdag 2 jul 2020 20
Zeer positieve ervaring. Flexibel ook met verschuiven verhuisdatum doordat ze meerdere mensen in dienst hebben. Vaklui, geen restpunten en alles spik en span.
WIj hebben het hele huis laten stuccen en sauzen. Alles ook netjes opgeruimd na het stuccen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door M. de Reus op vrijdag 19 jun 2020 20
Wij hebben ons gehele nieuwbouw huis laten stucen door de Stuc-Concurrent. Zeer tevreden met het resultaat en ook met de communicatie. Vriendelijke mannen en snel in hun reactie. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Sauzen en stucwerk”
Door David op donderdag 28 mei 2020 20
Stuc Concurrent heeft bij ons zowel het stuken als sauzen gedaan. Erg flexibel gegeven ook een schuivende oplevering datum van de nieuwbouw woning. Het werk is erg netjes uitgevoerd. Eventuele resten van stuc of verf zijn netjes verwijderd en alle afval is na afronding keuring meegenomen. Top vaklui met ongekende werk ethiek! Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Stucwerk”
Door Jac.J.Lam. Wilnis. op dinsdag 31 mrt 2020 20
Het duurt even voordat je door alle info van de website hebt geworsteld maar dan heb je ook een duidelijk beeld wat je wel en niet moet doen. Ik heb mijn hele nieuwbouw appartement door de stuc-concurrent laten stucen en daarna latex laten spuiten. Net en goed werk afgeleverd. Offerte was snel en duidelijk en men kon op redelijke termijn beginnen. Bij oplevering alle overtollige rommel netjes opgeruimd en afval meegenomen. Omdat men het pand niet vantevoren had gezien netjes een stelpost voor staanders opgenomen. Dus achteraf geen verassingen v.w.b. de offerte. Snelle reaktie op vragen. Al met al een keurig bedrijf en een aanrader. 31 maart, 2020
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Ronald op vrijdag 6 dec 2019 19
Hele nieuwbouw huis laten pleisteren en spuiten!! Zowel contact met stuc concurrent is heel prettig met vlotte reactie en een strak eindresultaat binnen de geplande periode van 3 weken. Zeker als een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Shirley op zaterdag 26 okt 2019 19
Erg tevreden over het werk van Stuc-Concurrent. Complete nieuwbouw woning laten stucen en de zolder en trapgaten laten schilderen, deels in kleur. Stucwerk netjes strak! Schilderwerk na een kritische noot van mijn kant naar volle tevredenheid opgelost, goede service! Contact prima, houden zich aan de afspraken en zijn snel. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Rajiv op vrijdag 30 aug 2019 19
Via Stuc Concurrent hebben wij onze gehele nieuwbouw woning laten stucen en schilderen. Hierbij hebben we vanaf dag 1 contact gehad met Musa en die heeft ons enorm goed begeleid. Tijdens de bouw is hij met ons mee geweest om de woning te bekijken en vervolgens is er samen een planning opgesteld. Meerdere malen is er contact geweest of de planning nog haalbaar was gezien de oplevering. Na de oplevering hebben de heren direct volgens afspraak de woning bewerkt conform onze wensen; de muren zijn zeer goed gestuct en vervolgens perfect gewit. Verrassing hierin is dat de oplevering een halve week eerder is geweest dan afgesproken vanuit Stuc Concurrent. Onlangs wilden we toch een kleine aanpassing in de muur ivm onze televisie ophanging, binnen 3 dagen heeft Stuc Concurrent de muur wederom gestuct en geschilderd. Kortom voor onze volgende woning kloppen we zeker weer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jos & Carlijn op maandag 6 aug 2018 18
Wij hebben een super positieve ervaring met Stuc-concurrent. Na een overzichtelijke en heldere offerte en gesprekken besloten we om verder te gaan met de Stuc-concurrent. Twee meedenkende professionele stucadoors (Nino en Martijn) hebben onze nieuwbouw woning (van onder tot boven) volledig voorzien van stucwerk. Tevens zijn onze plafondnaden en plafond dicht gestreken en zijn er strakke Amsterdamse stucplinten aangebracht. Na deze werkzaamheden hebben ze de complete woning gespoten met latex en twee wanden voorzien van kleur! Alles is superstrak en naar wens afgewerkt en dat in een zeer korte tijd, waarbij onze planning niet in gevaar is gekomen. Kortom een echte aanrader deze mannen. Op dit moment zijn we bezig met een TV koof, waar ze ook weer voor hebben gevraagd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Rob op zondag 1 apr 2018 18
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Stuc-Concurrent. S.C. heeft ons hele nieuwbouwhuis gestuct en geverfd. Het ziet er strak en mooi uit. De naden in de plafonds zijn weggewerkt. Verder zijn een aantal wanden in verschillende kleuren geschilderd. Zeer professionele en vriendelijke omgang met klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Filippos op donderdag 1 mrt 2018 18
Very good work and professional attitude! Frankie did everything he could to deliver a complete work and fix even the details! Certainly recommended!!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door M R uit Weesp op maandag 12 feb 2018 18
Na 8 offertes opgevraagd te hebben van o.a. Nederlandse, Poolse en andere Oost Europese officiële bedrijven, bleek Stuc concurrent verrassend genoeg toch de goedkoopste. Ik twijfelde of zij voor die prijs ook de beste kwaliteit zouden leveren maar het feit dat zij aangesloten zijn bij de NOA en de geschillencommissie voor de bouw, stelde mij gerust. Na het eerste telefoontje zijn zij binnen een week aan de slag gegaan. Omdat het voor mij lastig was om de woning stuc klaar te maken, heeft Frank uit coulance veel extra werkzaamheden verricht (plinten eruit halen, gordijnrails eraf gehaald, ed.) zonder daar iets extra voor in rekening te brengen, waar dit bij andere bedrijven valt onder 'meerwerk'... Frank is nog teruggekomen om wat puntjes op de 'i' te zetten. Het resultaat is mooi strak, glad afgewerkte wanden. Zelfs andere klussers die in de woning kwamen -en daar dus oog voor hebben- waren onder de indruk van hoe goed het was gedaan. Als ik eerder van hun bestaan had geweten, dan had ik mezelf een hoop tijd bespaart. Conclusie: Hoge kwaliteit voor een spotprijs, met garantie op het werk en hele vriendelijke mensen. Bedankt en veel succes met jullie bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Strak werk”
Door Thijs op maandag 12 feb 2018 18
We hebben onze nieuwbouwwoning laten stucen en sausen. Alles ziet er zeer strak uit en de verf is mooi gespoten. De communicatie was altijd snel, deskundig en vriendelijk. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Herman Binnendijk op woensdag 17 jan 2018 18
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Duidelijke offerte vooraf. Prima kwaliteit - prijsverhouding. Binnen de planning gereed en het allerbelangrijkste, 2 top stukadoors die perfect werk hebben afgeleverd. Was een intensieve klus en daarnaast was alle ervaring nodig omdat de woning houtskeletbouw is. Met de balken in het zicht " een mooie klus, hier heb ik nu voor geleverd, kan nu mijn vak goed laten zien, volgens de mannen" een uitdaging.
FOTO VAN HERMAN BINNENDIJK
Binnenruimte
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens De Stuc-Concurrent
  Zwanenburg, Venenweg 17, 1161 AK, Zwanenburg, tel 020-8900181
Kaart
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.