Feedback
9,5

Badkamer-Centrum

Score uit 63 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2415128 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamer-Centrum
Bij Badkamer-Centrum vindt u uitsluitend topkwaliteit badkamers en de betere merken in sanitair
Alternatieven voor Badkamer-Centrum
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Utrecht Utrecht) score 9,2 uit 660 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,1 uit 33 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 302 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 63 ervaringen over Badkamer-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren46 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 58 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Drie grote badkamers en 1 toilet”
Door Malika Laghmouchi op zaterdag 2 mrt 2024 24
We hebben voor 3 grote badkamers en 1 aparte toilet aan spullen gekocht. Van tegels, bad, badmeubels, douchedeuren, kranen, tot en met accessoires. Samen met Tayfun ontwerptekeningen meerdere keren gemaakt en aangepast totdat wij tevreden waren. Heel professioneel in het advies en ontwerp. Aflevering aan huis en op afspraak. Alle spullen netjes geleverd. Extra service, wat we totaal niet overeengekomen zijn maar wat Tayfun wel deed, was het begeleiden van onze monteurs bij het plaatsen. Hij werd meerdere keren om advies gevraagd door de aannemer. Achteraf gezien hadden we beter alles aan Tayfun moeten overlaten, ook het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Arzu G op maandag 25 dec 2023 23
Graag willen wij Badkamer-Centrum ontzettend bedanken voor de professionele ondersteuning, de goede adviezen voor een fantastisch eindresultaat van onze nieuwe badkamer en toilet. Echt een plaatje is het geworden. De badkamer en toilet straalt zowel luxe als rust uit, we zijn er helemaal blij mee. We zijn onder de indruk van de goede service dat jullie verlenen. Het meedenken tijdens de verkoop maar ook het zoeken naar de beste oplossing om onze wensen te vervullen was erg waardevol. Wij zijn ontzettend blij met de uiteindelijke keuzes voor de tegels (120x120!), sanitair en accessoires. Jullie zijn toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze badkamer”
Door Marije op donderdag 10 aug 2023 23
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe badkamer. Tayfun was heel aardig, behulpzaam, goed en snel bereikbaar en had veel goede tips voor hoe we onze badkamer konden inrichten. De installateurs werkten heel netjes, waren heel aardig en hebben alles tot in de puntjes afgemaakt. We zijn nog steeds elke dag erg blij met onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Veli balta op maandag 3 jul 2023 23
Ik ben superpositief over badkamer centrum. Ze hebben heel goed met ons meegedacht en alle afspraken zijn zoals beloofd nagekomen, we hadden helemaal geen omkijken naar. Hartelijk dank aan alle medewerkers van badkamer centrum, ze zijn zeer goed, ik heb niet beter gezien
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ivan op maandag 26 jun 2023 23
Na een zoektocht naar een betrouwbare leverancier, zijn we uitgekomen bij Badkamercentrum. Toevallig hebben zij bij een buurtgenoot de verbouwing uitgevoerd en was de ervaring goed. Met goed advies in de zaak zijn alle keuzes snel gemaakt, qua design en materialen, waarna later alles thuis wordt opgemeten. Verrassend genoeg kon de verbouwing binnen 3 maanden gerealiseerd worden. Bij andere zaken zou dit pas na 3 maanden kunnen. Het eindresultaat van de complete badkamer is geweldig!
FOTO VAN IVAN
Reactie of foto toevoegen
“Een prima eindresultaat”
Door J van Willigen op zondag 11 dec 2022 22
We hebben de badkamer volledig vernieuwd en op de begane grond vloerverwarming en nieuwe tegels laten plaatsen. Ook het toilet is volledig vernieuwd. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Korte lijnen, duidelijke afspraken en een prima eindresultaat. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carsten van der Vet op dinsdag 22 nov 2022 22
Enkele weken geleden is onze badkamer gerenoveerd. De winkel oogt rommelig, als je daar doorheen kunt kijken zie je dat er mooie spullen verkocht worden. Wij zijn in de winkel goed geholpen, er werd de tijd voor ons genomen en meegedacht. De werkzaamheden zelf verliepen voorspoedig. Uiteraard verliep niet alles helemaal volgens plan, echter werden problemen netjes opgelost en verliep de communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden meestal vlot. Al met al zeer tevreden over hoe alles verlopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe badkamer”
Door Elly op vrijdag 11 nov 2022 22
We zijn heel tevreden over de manier waarop Badkamer-centrum onze badkamer geheel heeft vernieuwd. Tayfun weet echt alles van badkamers, hij kan meteen een offerte maken. Hij luisterde goed naar onze wensen, en daardoor was alles heel efficiënt. Ook de aannemer waar Badkamer-Centrum mee samenwerkt was prima, H2 sanitair installatie uit Soest. Keurig gewerkt, alles netjes achtergelaten, en volgens afspraak gekomen. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en wc”
Door Justine op zaterdag 9 jul 2022 22
Wij hebben onze badkamer en wc helemaal gerenoveerd. Badkamer-centrum heeft heel goed meegedacht met het ontwerp en gaf goed advies. Daarna is de verbouwing van begin tot eind goed verlopen. Als we vragen hadden kregen we meteen een antwoord, er werd altijd meegedacht en dingen werden snel opgelost. Alles was binnen de tijdsplanning klaar. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en hoe het proces is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door Carlos Rodriguez op zaterdag 19 mrt 2022 22
Wij hebben een badkamer gekocht. We zijn zeer tevreden over de plaatsing de afwerking en de communicatie. Er was goed overleg over verschillende zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en vloertegels”
Door Maximiliaan Blom op woensdag 9 mrt 2022 22
Complete nieuwe badkamer, toilet en vloertegels gehele benedenetage ad ca 120m2 incl vloerverwarming! Fikse klus! Keurig tijdig opgeleverd met prima kwaliteit! Transparant in communicatie en flexibel
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer renovatie”
Door Kuzee op woensdag 23 feb 2022 22
Vanwege mijn handicap een badkamer renovatie laten doen zodat de badkamer volledig rolstoel toegankelijk is. Het contact met taifun en iedereen die aan de badkamer gewerkt hebben is uitermate goed en plezierig verlopen. Er werd ongelofelijk goed meegedacht en gezocht naar de meest adequate en passende oplossingen/mogelijkheden. Zeker aan te raden om de badkamer via badkamercentrum Utrecht te laten verrichten.
FOTO VAN KUZEE
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Fatih op zondag 6 feb 2022 22
Wij hebben een zeer goede ervaring met badkamer centrum gehad, jongens zijn erg professioneel en houden echt overal rekening mee, van ontwerp tot aan het kiezen van tegels, sanitair of wat dan ook krijg je gewoon het beste kwaliteit. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen nij keukentegelvloer”
Door Stance en Marco, Utrecht op woensdag 22 dec 2021 21
Vakmensen! Wij zijn heel tevreden over het Badkamer Centrum die bij ons de keukenvloer heeft gelegd. Dunne tegels van 1.20 x 1.20 dus niet de makkelijkste klus. Zij komen hun afspraken goed na, bespreken de diverse opties voor het leggen en geven daar goed advies over. Ik zou ze zo weer inhuren.
FOTO VAN STANCE EN MARCO, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Onze badkamer is echt prachtig geworden”
Door Patricia op woensdag 1 dec 2021 21
Vanwege de goede reviews zijn we naar Badkamer-Centrum gegaan. We hadden al gelezen over de rommelige showroom, dus dat was geen verrassing. Maar ze hebben er alles staan en weten ook zeer goed alles te vinden. We hadden een ontwerp in ons hoofd en dat konden ze prima uitwerken. De voorstellen voor materiaal waren goed. We merkten dat Tayfun direct kon inschatten of iets zou passen of niet en wat de mogelijkheden waren. Het advies was zeer goed. Ze leveren A-kwaliteit en daar zijn de prijzen ook naar. Ze zijn niet de goedkoopste, maar heel fijn dat ze met zo goed als netto-prijzen werken.
We werden vooraf goed op de hoogte gebracht van de planning. Tijdens de werkzaamheden kwam het voor dat er niet altijd elke dag iemand was en dat we niet precies wisten wanneer er weer iemand zou komen. I.v.m. thuiswerken was dat voor ons geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat voor anderen het handiger is als ze langer van tevoren weten wanneer er iemand komt. Overigens reageerde Tayfun altijd zeer snel als we het navroegen. De mannen op de werkvloer waren zeer beleefd. Ze werkten netjes, plakten alles goed af en zeiden ook goed wat we konden verwachten qua rommel en lawaai. Ze hebben echt heel mooi werk afgeleverd.
Onze badkamer is echt prachtig nu. Precies zoals we het hebben voorgesteld en het werkt allemaal naar behoren. Daar heeft het goede advies vooraf zeker aan bijgedragen.
Nog wel een tip: wij hadden niet gekozen voor plafondafwerking (omdat wij geen verlaagd plafond hebben en ook geen andere werkzaamheden aan het plafond). Het bleek dat daardoor een aantal werkzaamheden er niet bij hoorden (tegellijmresten werkwerken, kitrand tussen tegels en plafond). Voor BKC was dat vanzelfsprekend, maar voor de klant niet. Tegellijmresten zijn overigens mooi weggewerkt door het plafond alsnog te witten.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Schiedam op dinsdag 19 okt 2021 21
Een paar jaar geleden onze nieuw woning van top tot teen uitbesteed aan badkamer centrum. Met een een geweldig eindresultaat. Onlangs vloer van ons veranda laten door tegelen als in de woonkamer. Nu is het helemaal af. Badkamer centrum is een professioneel personeel die graag met je meedenkt. Hoge mate van verantwoordelijkheid en kwaliteit ( absoluut geen bouwmaat materiaal) aanwezig.
FOTO VAN SCHIEDAM
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ebabil Unver op donderdag 14 okt 2021 21
Top Service!! Vriendelijk. Bij problemen wordt je direct geholpen. 2e keer alles bij dit bedrijf gekocht! Alles is Top! Alle medewerkers zijn TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en doucheruimte”
Door Pierre en Marian op dinsdag 18 mei 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe badkamer, toilet, 2e doucheruimte en overige werkzaamheden. Tayfun was bij het ontwerpen uiterst proactief en dacht zeer goed mee. Uitvoering geschiedt door vakmensen. Enkele probleempjes zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Onze verwachtingen overtroffen”
Door David en Gwen op maandag 17 mei 2021 21
Tayfun was de eerste bij wie wij een afspraak hadden gemaakt voor een nieuwe badkamer. Nadat we onze wensen hadden besproken is hij gelijk aan de slag gegaan met t ontwerp. En WOW hij had binnen no time een mooi ontwerp gemaakt.
Na Tayfun hadden we nog afspraken staan bij 3 andere badkamer winkels. Maar al gauw waren we terug bij hem want we vonden dat hij betere en mooiere kwaliteit materialen had waar de andere niet aan konden tippen. Vooral de tegels (Porcelanosa). En t voelde meer vertrouwd, bij hem hadden we gelijk een goed gevoel. Ik ben niet de makkelijkste en uiteindelijk waren we in totaal 4x terug geweest om t ontwerp een beetje aan te passen en om materialen uit te zoeken. Tayfun was heel geduldig en dacht veel met ons mee. Uiteindelijk hebben we bij hem onze badkamer en ook gelijk onze toilet gekocht.
Maandag 26 mei zijn ze gestart en dinsdag 11 april werden onze badkamer en toilet opgeleverd. Het team van Tayfun heeft zeer goed werk verricht. De mannen werkten netjes en hard door. Ze gingen elke dag door tot ze klaar waren met t geen dat ze af wilden hebben. En na elke werkdag voordat ze ons huis verlieten veegden ze ook alles schoon en lieten alles netjes achter.
Communicatie tussen Tayfun, zijn team en ons was ook uitstekend. Na oplevering waren er een paar kleine afwerk puntjes ( zoals kit). Na het melden bij Tayfun had hij dezelfde dag nog een mannetje gestuurd om t bij te werken. Nogmaals top service! Zowel voor, tijdens en na de verbouwing van onze badkamer. Wij zijn zeer tevreden en raden hem echt aan. Onze badkamer is nog mooier geworden dan wij gedacht hadden. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen.
FOTO VAN DAVID EN GWEN
+ Toon extra foto van David en Gwen
+ Toon extra foto van David en Gwen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ton de Kruijf op zondag 18 apr 2021 21
Wij hebben onze badkamer van begin tot eind laten doen bij Badkamercentrum-Utrecht. Tayfun heeft ons goed geholpen met goede ideeën en aanpassingen. Het fijne van Badkamercentrum is de flexibiliteit, je kan het krijgen zoals je het wilt hebben. Wat ook fijn is dat alles (leidingwerk ,tegels en installatie) door het Badkamercentrum gedaan wordt, 1 aanspreekpunt is wel zo makkelijk. Alles is netjes en op tijd geïnstalleerd en geen problemen gehad. Qua prijs zijn ze niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Oftewel je krijgt waarvoor je betaald. Als alles het goed blijft doen (de tijd zal het leren) zijn wij zeer tevreden.
Mvg Ton en Corinne
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Orhan op zaterdag 20 feb 2021 21
Badkamer opgeleverd gekregen volgens planning. Zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten en vakmanschap. Advies van Tayfun heeft ons ook nieuwe inzichten gegeven waar wij blij mee zijn. Mooie grote Italiaanse tegels 1x1 welke strak zijn afgewerkt!
FOTO VAN ORHAN
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en wc”
Door Fabrice op zaterdag 30 jan 2021 21
Tayfun begreep snel wat ik ongeveer wilde en stelde meteen de goeie dingen voor. Voor een twijfelaar als ik ben een heel goede coach. Zonder echt door te drukken geeft hij precies genoeg druk om tot een beslissing te komen. Eerlijke korting, goede levering. Ook na de levering was Tayfun bereid alle service te verlenen voor kleine extra dingetjes. Topadres!
FOTO VAN FABRICE
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Karin von Eugen op dinsdag 20 okt 2020 20
In 2017 een douchecabine gekocht bij badkamer-centrum waar we toen erg prettig zijn geholpen. Nu ook een paar jaar later en er een aantal strips in de douche vol kalk zaten, ben ik wederom uitstekend geholpen door Tayfun en de medewerkers/installateurs van badkamer centrum. Ze hebben de onderdelen besteld, geleverd en gemonteerd en de pude strips vervangen. Door corona duurde het even maar uiteindelijk is alles weer zeer netjes. Dus complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitairaankoop”
Door Hein op zaterdag 17 okt 2020 20
Geen gezwets, gewoon samen mooie producten uitzoeken. Voor een redelijke prijs. Tijdige levering en heldere communicatie.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Betreft sanitair voor een toilet en een badkamer. Het grootste deel is gemonteerd. Door een derde partij (niet door badkamer-centrum). Het ziet er voorlopig keurig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig”
Door Inge en Cees op zaterdag 5 sep 2020 20
Vanaf het eerste moment dat we onze wensen kenbaar maakten, heeft Tayfun meegedacht, geadviseerd en op een open en eerlijke manier de verwachtingen gemanaged. Toen het ontwerp er was hebben wij genoten van een heerlijke vakantie terwijl door vakmannen, ingehuurd door Tayfun, de badkamer omgetoverd werd tot dat wat er afgesproken was. Het eindresultaat is geweldig. Alles is keurig afgewerkt, we genieten nog elke dag. Vanaf het eerste moment alle vertrouwen gehad in Tayfun en zijn bedrijf. Het is mooi om te ervaren dat dit, in tegenstelling tot wat je vaak hoort, nog wel degelijk bestaat: wederzijds vertrouwen.
FOTO VAN INGE EN CEES
Gemonteerde doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Frank de Bree op vrijdag 24 jul 2020 20
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden over het resultaat. Zeer goed personeel waar goed mee te overleggen was hoe we alles wilden hebben. Installateur, stukadoors en tegelzetters hebben echt alles gedaan om het zo mooi mogelijk te maken voor ons en dat is heel goed gelukt. Echt een aanrader!
FOTO VAN FRANK DE BREE
REACTIE VAN FRANK DE BREE
En uiteraard Tayfun niet te vergeten, heeft alles keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer voor nieuwbouwhuis”
Door celik op donderdag 25 jun 2020 20
Voor ons nieuwbouw huis hadden we een compleet nieuwe badkamer en wc nodig. Tayfun heeft hierbij geholpen bij het inrichten en tekenen van een nieuw concept. Heel creatief en meedenkend kwam hij met een eindresultaat waar wij nooit op zouden komen. Het sanitair, tegels, douchecabine paste als 1 mooi geheel in het 'plaatje'. Top resultaat! Vanaf het begin tot aan het leveren van de badkameronderdelen goed op de hoogte gebracht en communicatief een heel vertrouwelijk persoon.
FOTO VAN CELIK
Mooi plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Fred van den broek op donderdag 28 mei 2020 20
Onze nieuwe badkamer hebben wij binnen een week na ons eerste informatieve gesprek met Tayfun aangekocht. Na een perfekt advies en ontwerp met duidelijke tekeningen van hem ,hadden wij direct veel vertrouwen in zijn vakmanschap.Hij was ons overigens ook door vrienden aan gerecommandeerd. Inmiddels is alles mooi en binnen de afgesproken termijn geinstalleerd.De vakmanschap van zijn specialeerde werkteam was fantastisch. Wij zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat en zullen het Badkamer Centrum zeker ook aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Wasbak onderkast”
Door Woei op dinsdag 26 mei 2020 20
Wederom Tayfun gevraagd voor het leveren van een wasbak onderkast. Echt helemaal top en netjes geinstalleerd. Vijf sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop inclusief leggen”
Door Laurens op zondag 24 mei 2020 20
Badkamer-Centrum heeft ons terras naar volle tevredenheid gelegd. We hadden een moeilijk patroon met een driedubbele band in twee kleuren en een complex dambord met drie verschillende kleuren. Het ligt er keurig bij. Indrukwekkend was dat er iets mis was gegaan bij de bestelling van de tegels wat in één dag is opgelost waardoor het terras toch nog gelegd kon worden voor de voorspelde regen.
FOTO VAN LAURENS
Resultaat in de tuin
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met nieuwe badkamer”
Door Marlies op donderdag 7 mei 2020 20
Ben erg tevreden over de nieuwe badkamer. Door Tayfun heel attent, geduldig en creatief geholpen bij het ontwerp. Ook de renovatie zelf verliep soepel en vakkundig.
Enige minpuntje was dat het nadien vrij lang duurde voordat een foutje met de ventilator was hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“In goed overleg”
Door Petra Harmsen op donderdag 30 apr 2020 20
Badkamer gekocht. Goede uitleg gekregen, veel keus en variatie. Het is helemaal geworden zoals gewenst! Een staaltje vakmanschap!

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Mijn aankoop is sinds gisteren klaar. Een prachtige nieuwe badkamer. Echt vakmanschap is er geleverd. Alles is in goed overleg tot stand gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Patrick Meijer op maandag 20 jan 2020 20
We hebben via Badkamer-Centrum alle spullen voor onze nieuwe badkamer besteld. Omdat de verbouwing van onze badkamer plotseling vervroegd werd moesten we sneller dan gepland alle spullen in huis hebben. We hebben toen best veel badkamer zaken bezocht rondom Utrecht maar geen enkele verkoper kon onze spullen op tijd leveren. Tayfun kon dat wel. Er werd bij Badkamer-Centrum goed meegedacht in de keuze van materialen (Tegels, kranen ed.) en gedurende de bestelperiode werden we goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Uiteindelijk hadden we toch iets te veel vloertegels berekend. Deze konden zonder probleem worden terug gebracht. Alle materialen zijn uiteindelijk prachtig op tijd en in goede staat geleverd. We zijn blij dat we bij Badkamer-Centrum zijn uitgekomen. De badkamer is prachtig.
FOTO VAN PATRICK MEIJER
Opgeleverde badkamer
+ Toon extra foto van Patrick Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste badkamer”
Door Ingrid Reesink op vrijdag 20 dec 2019 19
Er is een nieuwe badkamer geplaatst, er waren wel 2 probleempjes, deze zijn zeer goed opgelost, het duurde wel langer dan 2 weken, wat eerst gezegd werd, maar alles is zeer naar mijn zin en ben heel blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Renee op vrijdag 13 dec 2019 19
Nieuwe badkamer gekocht bij badkamer centrum in Utrecht. Tayfun was erg vriendelijk, nam genoeg tijd voor de afspraak en dacht mee aan mogelijkheden. Wij hebben het definitieve ontwerp alleen in de winkel gezien, maar ik raad aan toch een tekening mee te vragen zodat je er thuis nog eens rustig naar kunt kijken. Badkamer wordt namelijk geplaatst op basis van het ontwerp. Wij merkten pas bij plaatsen dat we het handdoek rek eigenlijk hoger wilden hebben. Gelukkig hadden de klussers de mogelijkheid dit nog aan te passen omdat we extra tegels hadden, maar wellicht dat zoiets voorkomen kan worden door zelf nog rustig de tekening na te kunnen kijken voordat het werk begint!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de badkamer”
Door Kim op woensdag 13 nov 2019 19
Ik heb mijn hele grote badkamer volledig laten renoveren. Tayfun heeft mij goed geadviseerd in het voortraject. Hij nam echt de tijd om het helemaal naar mijn zin te maken. Het resultaat is dan ook prachtig geworden. Het is te zien dat het door vakmensen is gedaan. Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michiel Huffmeijer op dinsdag 12 nov 2019 19
We hebben een badkamer, toilet en extra tegelvloer laten installeren en leggen. We zijn erg tevreden over de service en kwaliteit! Binnen planning en nagenoeg geen restpunten.
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Dennis & Shirley op woensdag 6 nov 2019 19
Badkamer-centrum heeft onze badkamer geleverd en geplaatst. Alles is netjes conform afspraak geleverd en uitgevoerd door goede vakmensen. Vanaf het eerste adviesgesprek tot levering niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Nel en Kees op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben een Rexa Design Top wastafelblad gekocht samen met een mat zwarte wastafelkraan van Hotbath. De service was prima!
FOTO VAN NEL EN KEES
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Tier One op dinsdag 5 nov 2019 19
Wandtegels voor entree bedrijfspand. Op maat advies, mooie produkten, snelle levering en zeer nette prijs. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Dolf van Baarlen op woensdag 30 okt 2019 19
Vervanging Led driver voor badkamer meubel, aangeschaft in 2013 via Badkamer-centrum. Na telefonisch contact en het per mail verstrekken van de gegevens, heeft Badkamer-centrum dezelfde dag nieuwe driver besteld en binnen 2 werkdagen geleverd onder garantieregeling. Prima service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Ernst op dinsdag 22 okt 2019 19
Heb een Hotbath kranenset met douche uitloop gekocht bij Badkamer-Centrum. Ik kende de club niet en het ging toch over een redelijk groot bedrag. Uitstekende ervaring! Niet alleen was de prijs super, de afhandeling was ook heel erg goed. Na levering had ik nog wat vragen over de montage; direct antwoord en erg blij met de service. Kortom; voor mij een meer dan dikke aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing badkamer”
Door Ramazan Oztep op zaterdag 29 jun 2019 19
Badkamer en wc laten verbouwen, we werden super goed geholpen. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.
FOTO VAN RAMAZAN OZTEP
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Jos Vrijsen op woensdag 5 jun 2019 19
Voor alle vloeren in mijn nieuwe appartement een tegelvloer besteld. Alles geleverd volgens afspraak en planning. Werkzaamheden stipt en keurig uitgevoerd. Alle verpakkingsmaterialen en snijafval afgevoerd en vloeren schoon opgeleverd. Een aanrader.
FOTO VAN JOS VRIJSEN
Reactie of foto toevoegen
“Opgeleverde badkamer”
Door Vincent op dinsdag 4 jun 2019 19
Complete badkamer // toilet. Duidelijk advies, correcte afhandeling en geen zorgen.

Aanvulling ontvangen 4 juni 2019: Afgelopen maandag opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Daniëlle verdegaal op vrijdag 17 mei 2019 19
Visgraatvloer gelegd en laminaat met plinten, badkamer en toilet. Super blij mee. Contact person goed bereikbaar. Ik kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN DANIËLLE VERDEGAAL
Eindresultaat wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H.kirpensteijn op vrijdag 26 apr 2019 19
We hebben hier een keuken en toilet en vloer gekocht. We zijn tevreden over het geleverde werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door P. Toonen op vrijdag 5 apr 2019 19
Meubels voor 2 badkamers en 3 toiletten.

Aanvulling ontvangen 8 april 2019: Wij hebben enkel de spullen afgenomen en zelf laten monteren door onze eigen loodgieter. Alles is heel prettig en goed verlopen. Snelle en vakkundige reactie op vragen (we moesten nog een paar technische tekeningen hebben). Duidelijke communicatie over naleveringen etc.. Badkamer-Centrum is een echt familiebedrijf en dat merk je. Afspraak=afspraak. Gewoon eerlijke verhalen die nagekomen worden. Dat is een verademing als je hoort wat er soms door anderen gepresteerd wordt. Misschien niet helemaal de goedkoopste maar dus toch zeker voor herhaling vatbaar, alhoewel ik niet verwacht nogmaals dit soort zaken aan te moeten schaffen.
FOTO VAN P. TOONEN
Geplaatst bad
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ans Miete-Mackaaij op vrijdag 29 mrt 2019 19
Mijn marmeren vloer die 20 jaar oud is, en volgens mij aan vervanging toe, is door Badkamercentrum totaal opgeknapt! Het resultaat is super! Alle scheuren en oneffenheden zijn verdwenen! Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gedaan”
Door Susanne op woensdag 27 mrt 2019 19
Ik heb mijn douche laten verbouwen. Tayfun heeft goed advies gegeven en door middel van een 3D tekening mooi inzichtelijk gemaakt. Alle oud materiaal is er snel en vakkundig uitgesloopt. Ruimte is vergroot door gedeelte van de slaapkamer mee te nemen voor de douche. Mooi geweldig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Fatih K op dinsdag 26 mrt 2019 19
Compleet badkamer gekocht bij Tayfun. Goed geadviseerd, handige tips waar we zelf niet aan hadden gedacht. Vriendelijk, behulpzaam. Komen afspraken na en professioneel in hun vakgebied. Aanrader voor wie een badkamer nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door Gulten adiguzel berk op zaterdag 23 mrt 2019 19
Badkamer, wc, volledige interieur tegels enz gekocht. Zeer tevreden erg klantvriendelijk betrouwbaar eerlijkheid staat bij hun hoog in de vaandel. Nemen echt tijd voor je en staan altijd voor je klaar ook na afloop. Zeker aan te raden
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Roy van der Weijden en Carlijn Bosman op zondag 17 mrt 2019 19
We hebben hier voor de badkamer tegels gekocht en ook een spiegel en badkamermeubel. We zijn direct goed geholpen door Tayfun. Hij is hartelijk (altijd wat te drinken), denkt goed met je mee en is enorm kundig (veel dingen waar we niet aan dachten had hij direct door). Ook de vervolgafspraak verliep supergoed. Nam alle tijd voor ons tot ver na sluitingstijd. Uiteindelijk ook een heel erg goede tekening gekregen die ook thuis nog in 3d te bekijken was. Een paar keer contact gehad nog en altijd direct aanspreekbaar. Zelfs terwijl hij op een beurs in Spanje was. Uit zijn hoofd weet hij wie je bent, wat je besteld hebt en ook of het al binnen is of niet. Afhalen ging super. Direct stonden er mensen klaar om mee te helpen. Een klein dingetje: een van de pakken met tegels brak spontaan doormidden bij het uitladen (we hebben ze goed vervoerd en niet gestoten) Ik denk dat dit een pakket was met een zwak punt vanuit de fabriek) maar dat ligt niet aan de verkoper of badkamer-centrum. Samengevat: een heel fijn gevoel en een hele mooie badkamer overgehouden aan Tayfun en badkamer-centrum!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Said op vrijdag 15 mrt 2019 19
Ik heb tegels gekocht en laten plaatsen mijn ervaring is goed
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Rob op maandag 4 mrt 2019 19
Wij hebben een volledige badkamer en nog een douchekamer laten ontwerpen door Tayfun (eigenaar van de zaak) Alle adviezen zijn prima geweest en de hele ervaring van ontwerp tot tijdige en correcte levering zijn uitstekend geweest.Ook de na-service was stipt.Kortom een heel goeie ervaring en wij kunnen badkamer-centrum van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sieb Mostert op maandag 4 mrt 2019 19
twee complete badkamersen één apart toilet. Uitstekende vriendelijke en accurate informatie. zakelijk Aflevering in Frankrijk conform afspraken en prima after sales service. Kan hen zeer aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Strous op donderdag 31 jan 2019 19
We waren van plan om alleen een tegelvloer af te nemen en te laten leggen, maar hebben later ook besloten het schilderwerk en de plinten te laten uitvoeren door Badkamer-Centrum. Het hele project is zeer professioneel, snel, flexibel en netjes uitgevoerd door meerdere mensen rond en tijdens de feestdagen eind 2018.Ik raad dit bedrijf dan ook zeer aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles bespreekbaar”
Door Joost op dinsdag 29 jan 2019 19
Wij hebben 2 badkamers en een keuken laten plaatsen. Zolang je goede afspraken met ze maakt en deze laat vast leggen, is het prettig zaken doen met badkamer/keuken centrum. Ik kan badkamer/keuken centrum dan ook zeker aanraden. Ze zijn meedenkend, flexibel...en alles is bespreekbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf en installatie bad”
Door Paiva op maandag 31 dec 2018 18
Wij hebben bij Badkamer Centrum een V&B bad aangeschaft. Uitleg en service van de heer T. Gök was duidelijk en correct. Montage is ook verricht door Badkamer Centrum, ook daar onze complimenten voor. Al met al een geslaagd project. TOP
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Wil Stelder op donderdag 27 dec 2018 18
Dit bedrijf heeft voor mij in zes weken mijn appartement onderhanden genomen. Prachtige badkamer geplaatst, schitterende keuken en een mooie parketvloer gelegd. Alle muren en vloeren gestukadoord en de schilder heeft ook topkwaliteit geleverd. De contacten liepen Tayfun, de directeur, afspraken werden nagekomen. Mooie prijs/kwaliteitverhouding. Dit is echt een aanrader. Je geeft het uit handen en het wordt allemaal geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en wc”
Door J. de Wildt op woensdag 18 jul 2018 18
Badkamer en twee WC's laten ontwerpen en installeren. Bij het ontwerp veel tijd beschikbaar van eigenaar. Goede offerte ontvangen en daarna installatie. Geweldige vaklui, zowel tegelzetter als de installatiemonteur voor de badkamer. Kleine onvolkomenheden direct opgepakt en verholpen. After Sales dik in orde. Aanbevelingswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ozermis op donderdag 31 mei 2018 18
Wij hebben een natuurstenen vloer laten plaatsen in onze keuken en de badkamer laten betegelen. De betegeling van de badkamer is zorgvuldig uitgevoerd naar grote tevredenheid. Er is zelfs een stekkerdoos verplaatst en bij de afrekening bewust niet in rekening gebracht. Bij aanschaf van de natuurstenen vloer was het advies nadrukkelijk direct na plaatsing de vloer te laten polijsten. Dit hebben we niet gedaan vanwege de kosten. In verhouding met het afnemen en plaatsing was polijsten van het vloer niet een kostenpost die daadwerkelijk een besparing opbracht. Na 1 jaar kregen we hier spijt van vanwege wat zichtbare vlekken die bij een zogenoemde gezoete natuurstenen vloer kunnen voorkomen. Hier waren we van te voren ook nadrukkelijk voor gewaarschuwd. Na telefonisch contact waarin wij onze spijt en zorg hebben gedeeld, werden we op een ongebruikelijke manier verrast. Vanuit tevredenheid en onze zorg heeft Badkamer Centrum voor minder dan de helft van de prijs deze dienst aangeboden en uitgevoerd. Deze gepaste wijze van aanpak noem ik "Service". Top!
Reactie of foto toevoegen
“Douchekop bestelling”
Door Melvin op donderdag 24 mei 2018 18
Ik heb een douchekop gekocht en bleek een verkeerde maat aangeschaft te hebben. Heb het binnen 7 dagen ongebruikt terug gebracht en het geld zou overgemaakt worden. Tot op heden is het geld niet overgemaakt en ik heb al meerdere malen contact opgenomen.

Aanvulling ontvangen op 18 juli 2018: Ondanks een vervelende ervaring bij het retourneren van een douchekop bij een van de medewerkers. Heb ik een goed gesprek gehad met de eigenaar, die aangaf dat ik altijd even had langs kunnen komen of bellen. Hij heeft het goed opgelost, uitgelegd hoe ze met hun klanten & klachten omgaan en het gaf mij een goed gevoel om nog een keer te komen voor meer dan een douchekop.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 22
Vestiging Badkamer-Centrum
  Utrecht, Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030-2415128
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.