Feedback
8,7

Badkamer-Centrum

Score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2384007 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamer-Centrum
Bij Badkamer-Centrum vindt u uitsluitend topkwaliteit badkamers en de betere merken in sanitair
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Badkamer-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: badkamers, tegels , montage, offerte, prijs, service
“Super”
Door Daniëlle verdegaal op vrijdag 17 mei 2019 '19
Visgraatvloer gelegd en laminaat met plinten, badkamer en toilet. Super blij mee. Contact person goed bereikbaar. Ik kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN DANIËLLE VERDEGAAL
Eindresultaat wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H.kirpensteijn op vrijdag 26 apr 2019 '19
We hebben hier een keuken en toilet en vloer gekocht. We zijn tevreden over het geleverde werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door P. Toonen op vrijdag 5 apr 2019 '19
Meubels voor 2 badkamers en 3 toiletten.

Aanvulling ontvangen 8 april 2019: Wij hebben enkel de spullen afgenomen en zelf laten monteren door onze eigen loodgieter. Alles is heel prettig en goed verlopen. Snelle en vakkundige reactie op vragen (we moesten nog een paar technische tekeningen hebben). Duidelijke communicatie over naleveringen etc.. Badkamer-Centrum is een echt familiebedrijf en dat merk je. Afspraak=afspraak. Gewoon eerlijke verhalen die nagekomen worden. Dat is een verademing als je hoort wat er soms door anderen gepresteerd wordt. Misschien niet helemaal de goedkoopste maar dus toch zeker voor herhaling vatbaar, alhoewel ik niet verwacht nogmaals dit soort zaken aan te moeten schaffen.
FOTO VAN P. TOONEN
Geplaatst bad
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ans Miete-Mackaaij op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Mijn marmeren vloer die 20 jaar oud is, en volgens mij aan vervanging toe, is door Badkamercentrum totaal opgeknapt! Het resultaat is super! Alle scheuren en oneffenheden zijn verdwenen! Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gedaan”
Door Susanne op woensdag 27 mrt 2019 '19
Ik heb mijn douche laten verbouwen. Tayfun heeft goed advies gegeven en door middel van een 3D tekening mooi inzichtelijk gemaakt. Alle oud materiaal is er snel en vakkundig uitgesloopt. Ruimte is vergroot door gedeelte van de slaapkamer mee te nemen voor de douche. Mooi geweldig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door Gulten adiguzel berk op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Badkamer, wc, volledige interieur tegels enz gekocht. Zeer tevreden erg klantvriendelijk betrouwbaar eerlijkheid staat bij hun hoog in de vaandel. Nemen echt tijd voor je en staan altijd voor je klaar ook na afloop. Zeker aan te raden
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Roy van der Weijden en Carlijn Bosman op zondag 17 mrt 2019 '19
We hebben hier voor de badkamer tegels gekocht en ook een spiegel en badkamermeubel. We zijn direct goed geholpen door Tayfun. Hij is hartelijk (altijd wat te drinken), denkt goed met je mee en is enorm kundig (veel dingen waar we niet aan dachten had hij direct door). Ook de vervolgafspraak verliep supergoed. Nam alle tijd voor ons tot ver na sluitingstijd. Uiteindelijk ook een heel erg goede tekening gekregen die ook thuis nog in 3d te bekijken was. Een paar keer contact gehad nog en altijd direct aanspreekbaar. Zelfs terwijl hij op een beurs in Spanje was. Uit zijn hoofd weet hij wie je bent, wat je besteld hebt en ook of het al binnen is of niet. Afhalen ging super. Direct stonden er mensen klaar om mee te helpen. Een klein dingetje: een van de pakken met tegels brak spontaan doormidden bij het uitladen (we hebben ze goed vervoerd en niet gestoten) Ik denk dat dit een pakket was met een zwak punt vanuit de fabriek) maar dat ligt niet aan de verkoper of badkamer-centrum. Samengevat: een heel fijn gevoel en een hele mooie badkamer overgehouden aan Tayfun en badkamer-centrum!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Said op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Ik heb tegels gekocht en laten plaatsen mijn ervaring is goed
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Rob op maandag 4 mrt 2019 '19
Wij hebben een volledige badkamer en nog een douchekamer laten ontwerpen door Tayfun (eigenaar van de zaak) Alle adviezen zijn prima geweest en de hele ervaring van ontwerp tot tijdige en correcte levering zijn uitstekend geweest.Ook de na-service was stipt.Kortom een heel goeie ervaring en wij kunnen badkamer-centrum van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sieb Mostert op maandag 4 mrt 2019 '19
twee complete badkamersen één apart toilet. Uitstekende vriendelijke en accurate informatie. zakelijk Aflevering in Frankrijk conform afspraken en prima after sales service. Kan hen zeer aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Strous op donderdag 31 jan 2019 '19
We waren van plan om alleen een tegelvloer af te nemen en te laten leggen, maar hebben later ook besloten het schilderwerk en de plinten te laten uitvoeren door Badkamer-Centrum. Het hele project is zeer professioneel, snel, flexibel en netjes uitgevoerd door meerdere mensen rond en tijdens de feestdagen eind 2018.Ik raad dit bedrijf dan ook zeer aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles bespreekbaar”
Door Joost op dinsdag 29 jan 2019 '19
Wij hebben 2 badkamers en een keuken laten plaatsen. Zolang je goede afspraken met ze maakt en deze laat vast leggen, is het prettig zaken doen met badkamer/keuken centrum. Ik kan badkamer/keuken centrum dan ook zeker aanraden. Ze zijn meedenkend, flexibel...en alles is bespreekbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf en installatie bad”
Door Paiva op maandag 31 dec 2018 '18
Wij hebben bij Badkamer Centrum een V&B bad aangeschaft. Uitleg en service van de heer T. Gök was duidelijk en correct. Montage is ook verricht door Badkamer Centrum, ook daar onze complimenten voor. Al met al een geslaagd project. TOP
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Wil Stelder op donderdag 27 dec 2018 '18
Dit bedrijf heeft voor mij in zes weken mijn appartement onderhanden genomen. Prachtige badkamer geplaatst, schitterende keuken en een mooie parketvloer gelegd. Alle muren en vloeren gestukadoord en de schilder heeft ook topkwaliteit geleverd. De contacten liepen Tayfun, de directeur, afspraken werden nagekomen. Mooie prijs/kwaliteitverhouding. Dit is echt een aanrader. Je geeft het uit handen en het wordt allemaal geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en wc”
Door J. de Wildt op woensdag 18 jul 2018 '18
Badkamer en twee WC's laten ontwerpen en installeren. Bij het ontwerp veel tijd beschikbaar van eigenaar. Goede offerte ontvangen en daarna installatie. Geweldige vaklui, zowel tegelzetter als de installatiemonteur voor de badkamer. Kleine onvolkomenheden direct opgepakt en verholpen. After Sales dik in orde. Aanbevelingswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ozermis op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben een natuurstenen vloer laten plaatsen in onze keuken en de badkamer laten betegelen. De betegeling van de badkamer is zorgvuldig uitgevoerd naar grote tevredenheid. Er is zelfs een stekkerdoos verplaatst en bij de afrekening bewust niet in rekening gebracht. Bij aanschaf van de natuurstenen vloer was het advies nadrukkelijk direct na plaatsing de vloer te laten polijsten. Dit hebben we niet gedaan vanwege de kosten. In verhouding met het afnemen en plaatsing was polijsten van het vloer niet een kostenpost die daadwerkelijk een besparing opbracht. Na 1 jaar kregen we hier spijt van vanwege wat zichtbare vlekken die bij een zogenoemde gezoete natuurstenen vloer kunnen voorkomen. Hier waren we van te voren ook nadrukkelijk voor gewaarschuwd. Na telefonisch contact waarin wij onze spijt en zorg hebben gedeeld, werden we op een ongebruikelijke manier verrast. Vanuit tevredenheid en onze zorg heeft Badkamer Centrum voor minder dan de helft van de prijs deze dienst aangeboden en uitgevoerd. Deze gepaste wijze van aanpak noem ik "Service". Top!
Reactie of foto toevoegen
“Douchekop bestelling”
Door Melvin op donderdag 24 mei 2018 '18
Ik heb een douchekop gekocht en bleek een verkeerde maat aangeschaft te hebben. Heb het binnen 7 dagen ongebruikt terug gebracht en het geld zou overgemaakt worden. Tot op heden is het geld niet overgemaakt en ik heb al meerdere malen contact opgenomen.

Aanvulling ontvangen op 18 juli 2018: Ondanks een vervelende ervaring bij het retourneren van een douchekop bij een van de medewerkers. Heb ik een goed gesprek gehad met de eigenaar, die aangaf dat ik altijd even had langs kunnen komen of bellen. Hij heeft het goed opgelost, uitgelegd hoe ze met hun klanten & klachten omgaan en het gaf mij een goed gevoel om nog een keer te komen voor meer dan een douchekop.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met geleverd werk”
Door H. Bosman op donderdag 27 apr 2017 '17
We hebben hier een badkamer laten maken, en ook werkelijk alles wat fout kan gaan is ook fout gegaan. Het begon met de datum van levering en montage. De vloer van de douche was niet gemaakt volgens afspraak, en toilet hoogte niet goed. Ondertussen rechtsbijstand ingeschakeld. Na veel gezeur een nieuwe vloer en toilet gemaakt. Daarna erge lekkage douche. Weer hersteld na lang aandringen. Weer lekkage douche. Ook het kitten was zeer slecht. Ook de communicatie was niet mogelijk. Na inschakelen rechtsbijstand en geschillencommissie na 2 jaar eindelijk vergoeding gekregen. Hele slechte service en we raden aan hier nóóit iets te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden gevoel”
Door J. Meijer op maandag 20 feb 2017 '17
Heb hier tegels gekocht en laten plaatsen. Communicatie tussen montage bedrijf en badkamer centrum over de kosten verliep niet correct. Project op nacalculatie laten uitvoeren en bij afrekenen was uurtarief niet voor 2 monteurs zoals afgesproken maar per persoon. Hierdoor is montage een stuk duurder uitgevallen. Daarnaast moest ik nog extra bijbetalen omdat badkamer centrum anders niet genoeg winst zou maken. Al met al is het een erg dure klus geworden en heb er een ontevreden gevoel aan over gehouden
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Eindresultaat wastafel
1 / 2
Vestiging Badkamer-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 238 40 07
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.