Feedback
5,0

J en J Woninginrichting

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-5779196 | Atoomweg 4, 9743 AK Groningen
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 8,0


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van J en J Woninginrichting
J&J Woninginrichting biedt u een ruime keuze aan houten vloeren, laminaat, marmoleum en PVC vloeren.
Alternatieven voor J en J Woninginrichting
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Groningen Groningen) score 8,0 uit 922 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 34 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over J en J Woninginrichting. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slecht gelegd”
Door Hanny de Groot op woensdag 24 jan 2024 24
Trap laten doen door J&J. Vinyl. Helaas allemaal luchtbellen in het gelegde vinyl. Moeilijk contact mee te krijgen, als ik met juridische procedures dreigde namen ze contact op. Uiteindelijk heeft de 'baas' Johan op de bovenste tree een stuk vloerbedekking verwijderd en zou nieuwe bestellen om 'sommige' treden te vervangen. Als het dan nog niet goed was zou hij de hele trap doen ( wat nodig was) Ik werd er niet goed van, steeds maar uitstellen. Nu is de zaak permanent gesloten, mis een stuk vloerbedekking en de rest is nog steeds slecht gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Superslechte service”
Door Mia van Ringen op vrijdag 25 mrt 2022 22
Vinden het blijkbaar normaal dat ze tapijt leggen met een brede naad midden in de kamer. De baas vind het zelfs niet nodig om te komen kijken en een oplossing aan te dragen. Bij wollen tapijt is altijd naad duidelijk zichtbaar geeft hij aan via mail. Dit terwijl hij in eerdere mail aangeeft dat naden wegtrekken. Is ook bij geen enkele organisatie aangesloten. Weet dus wat je doet als je met hun in zee gaat: klachten, jammer dan. Niet hun probleem.
FOTO VAN MIA VAN RINGEN
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken niet na”
Door Frank op dinsdag 29 jun 2021 21
J&J woninginrichting is echt een ongelofelijk slecht bedrijf met onbehoorlijke communicatie. Wij hebben hier een buiten-zonwering voor gekocht. Van tevoren ook besproken hoe de zonwering geplaatst zou worden. Bij plaatsing bleek dat ze niet de juiste kabelgoot bij zich hadden voor de afwerking van de kabel. Die zou besteld worden en geplaatst worden. Na plaatsing bleek dat beide ramen niet meer volledig open konden (iets wat duidelijk besproken is toen de deskundige van tevoren langs kwam). Afijn, dit namen we op de koop toe. Na een week hebben we gebeld en kregen we te horen dat het nog even ging duren. Inmiddels, na 3 weken niets gehoord te hebben, voor de derde keer gebeld, hier kreeg ik te horen dat de zonwering gewoon werkte, dat er niet was afgesproken dat hij afgewerkt zou worden en dat het ontzettend druk was dus dat ze helemaal niet meer langskwamen. Ook gaf meneer aan dat hij vond dat ik onbehoorlijk was omdat ik maar begrip moest hebben voor het feit dat ze het simpelweg te druk hadden voor ons. De zonwering ziet er mooi uit maar bij dit bedrijf gaan wij nooit meer iets kopen. Onbeschoft aan de telefoon en komen absoluut hun afspraken niet na.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging J en J Woninginrichting
Website: www.jenj.nl
  Groningen, Atoomweg 4, 9743 AK Groningen, tel 050-5779196
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.