Feedback
6,2

Ton Scholten Tegels en Sanitair

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0251-319101 | Westerwerf 2, 1911 JA Uitgeest
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ton Scholten Tegels en Sanitair
Familiebedrijf Ton Scholten inspireert, ontwerpt en realiseert al bijna 40 jaar sanitair, badkamers en tegelvloeren
Alternatieven voor Ton Scholten Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 68 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Ton Scholten Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Montage niet goed gegaan”
Door Thijs Taanman op vrijdag 21 sep 2018 18
Badkamer gekocht. Grove blunder gemaakt bij de installatie door de monteur. Heeft bijna een hele dag nodig gehad om dit te herstellen. Alle uren zijn gefactureerd. Ook voor een leerling, die de hele dag heeft zitten kijken, werd voor een volle dag tarief gerekend, Let op! Ze rekenen hoge kosten voor het reizen. In afhankelijk mijn klachten, geen antwoorden of oplossingen. Wel betaling herinnering. Teveel uren factureren aan klanten lijkt belangrijker dan klanttevredenheid. Blijf hier weg als klant met behoefte aan goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales”
Door Douwe op zaterdag 14 mei 2016 16
Badkamer met Geberit Aquaclean 8000 plus en extra Toilet. Verkoop liep niet perfect er werd een verkeerde design radiator geleverd , moesten bij betalen. Personeel op de werkvloer perfect. Echter de aftersales laat te wensen over, men houd zich niet aan de Nederlandse wet betreffende garanties. In het toilet is een T stuk, in 4 jaar, opgevreten door het reinigingsmiddel. Uit coulance werd het T stuk vergoed a 0,50 € de voorrijkosten en arbeidsloon a 109,00 € was voor onze rekening. Een slecht aftersale voor een project van 35000 €.
FOTO VAN DOUWE
T-stuk toilet
Reactie of foto toevoegen
“Alles goedgekomen”
Door F.L. op zondag 1 nov 2015 15
We hadden een lastige tegel uitgezocht en dat veroorzaakte bij het leggen wel enige problemen. Gelukkig is alles goedgekomen en zijn we tevreden over het geleverde werk.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje geworden”
Door Leonora Nieuwenhuizen op maandag 11 nov 2019 19
Mooie zaak met heel veel stylekamers wat toch gemakkelijker is als van een plaatje kopen; mooie voorbeelden. Wij wisten al precies wat wij wilden maar omdat hier zoveel keuze is en zoveel voorbeeld badkamers zijn hebben wij toch nog iets veel mooiers gevonden.. Wij zijn geholpen door Bob fijne gozer en hij maakt een 3d tekening op de computer zodat je zo al door je nieuwe badkamer kunt lopen fantastisch...En nu 2 maanden later wat een plaatje is het geworden... zo blij...
FOTO VAN LEONORA NIEUWENHUIZEN
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: T-stuk toilet
1 / 2
Vestiging Ton Scholten Tegels en Sanitair
aUitgeest , Westerwerf 2, 1911 JA Uitgeest, tel 0251 - 31 91 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.