Feedback
8,2

Poggenpohl Amsterdam

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.amsterdam.poggenpohl.com
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Amsterdam
Onze filosofie is om wonen als uitgangspunt en keukens als leefruimte te zien. Een ruimte alle ontplooiingsmogelijkheden bieden is het doel van al onze ontwerpen.

De keuken is het middelpunt van ieder huis en iedere woning. Een communicatieve plaats die mede de kwaliteit van uw leven bepaalt. Standaardoplossingen worden hier niet geboden. Wij plannen en realiseren individuele keukens die uw wensen in vervulling laten gaan. Met innovatieve techniek die ook op emotioneel gebied overtuigt. Helemaal passend bij uw persoonlijke stijlgevoel, uw behoeftes en de ter beschikking staande ruimte. Doe inspiratie op in onze showroom.

In onze unieke studio-omgeving tonen wij u op een oppervlak dat Poggenpohl het meeste belang hecht aan het samengaan van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design. Klanten, architecten en vrienden van Poggenpohl zijn hier aan het goede adres voor informatie, inspiratie en advies.

Het team van Poggenpohl Amsterdam verheugt zich op uw komst.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Poggenpohl Amsterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door kees op donderdag 7 okt 2021 21
Poggenpohl keuken met gaggenau apparatuur aangeschaft. Zeer tevreden, uitmuntende kwaliteit, geweldige service....

Aanvulling ontvangen 7 oktober 2021: Keuken is geplaatst. Wij zijn zeer tevreden. Montage en plaatsing door Remi Bonvie.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Constance op maandag 31 aug 2020 20
Wij zijn erg tevreden met onze keuken. Het is, zoals gehoopt, een blikvanger.
Het samenstellen is van a tot z in goed overleg gegaan. De plaatsing is zeer vakkundig en netjes gedaan. Kortom: wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet beter”
Door W. Buising op zaterdag 8 aug 2020 20
Wij liepen de showroom aan de Parnassusweg in en werden zeer vriendelijk te woord gestaan door Myriam. Zij adviseerde ons zeer deskundig over kasten, apparaten, tegels en kleuren. Nadat ze een voorstel had gemaakt, hebben we nog zeker drie keer gebeld om iets te veranderen. Nooit een probleem, binnen een dag kregen we nieuwe tekeningen. Ook nadat alles akkoord was hadden we nog enkele keren vragen, die werden altijd onmiddellijk beantwoord. Uiteindelijk is de keuken op 3 augustus 2020 geplaatst en zijn wij zeer blij met onze droom keuken. Zeer vakkundige installatie, mooie afwerking en nazorg van Erik is ZEER op prijs gesteld! Kortom: Kan gewoon niet beter!
FOTO VAN W. BUISING
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede klantenservice”
Door Andres op donderdag 6 aug 2020 20
Extremelly satisfied with the service of Poggenpohl Amsterdam for the overall process of purchase of the kitchen. The quality of the materials used is very good. Myrian and Erik have shown great customer service during the design, delivery and installation of the kitchen. We had two minor comments that they adressed wihtin the same day of reporting them.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Reina van Bruggen op dinsdag 1 sep 2015 15
Na lang zoeken kwamen we voor een keuken bij Erik Koks terecht. Door hem werden we fantastisch geholpen en staat er nu een geweldig mooie Poggenpohl keuken bij ons thuis. Het installeren ging ook heel goed door 2 zeer bekwame mensen. De keuken is echt een eyecatcher in onze woning en zeer praktisch in gebruik. Een klein minpuntje is dat we een lange adem moesten hebben voordat de paar kleine dingetjes die nog gedaan moesten worden ook daadwerkelijk afgerond waren. Maar dat mag de pret niet drukken en verder niets dan lof. We kunnen deze studio iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Poggenpohl Amsterdam
aAmsterdam , Parnassusweg 215 - 217, 1077 DG Amsterdam, tel 020 - 471 29 21
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.