Feedback
5,0

Image Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0186-640244 | Willem Beukelszstraat 4, 3261 LV Oud-Beijerland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Image Keukens
Image Keukens is al ruim 14 jaar een professionele keukenleverancier en niet alleen dat, wij verzorgen ook de montage op een al even bekwaam niveau
Alternatieven voor Image Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 110 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,5 uit 27 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 295 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,3 uit 34 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 550 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,3 uit 835 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,4 uit 13 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 71 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Image Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet positief”
Door Catarina op donderdag 28 jan 2021 21
De keuken is an sich prima, zoals we in gedachten hadden en we voelden ons bij aankoopgesprek goed geholpen. Helaas verliep de planning vd plaatsing slecht, communicatie ronduit onprettig. Onderdelen ontbraken echter en je moet er zelf achteraan om de keuken af te krijgen. Ronduit slechte klantenservice, medewerkers die onbeleefd reageren. Wij hebben bewust een deel vd factuur achtergehouden zodat we iets in handen hadden en ik ben erg blij dat we dat gedaan hebben. Ik denk dat we anders nog steeds geen gerede keuken hadden gehad. Al met al heeft het drie maanden geduurd voordat alle openstaande punten waren gedaan. Daarom kan zijn we al met al niet positief, al is de keuken mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Bar en bar slechte service”
Door Angela Koopmans op maandag 17 okt 2022 22
In 2019 een keuken gekocht bij Image Keukens en deze door hen laten plaatsten. Werkelijk álles is verkeerd gegaan; kookeiland stond scheef, bij het aansluiten van de spoelbak lekkage veroorzaakt, werkblad laten vallen in 1000 stukken, bij het verwijderen van het tijdelijke werkblad de net gestucte muur ernstig beschadigd, oven niet vastgezet waardoor deze, toen hij rond de 200 graden, bij het openen bijna uit de wand viel op onze dochter die op dat moment voorbij liep, spoelbak nummer 3 (!) zit er inmiddels in, paneeldeurtje van de vaatwasser verkeerd om gemonteerd, verkeerde scharnieren voor de deuren en vandaag de dag is het nog steeds niet in orde. Sinds februari gewacht op een nieuwe lade onder de spoelbak (deze had namelijk schade door de lekkage die zij zelf hadden veroorzaakt). Ik moest uiteraard zélf weer voor bellen, waar de lade bleef en nu blijken ze de verkeerde lade te hebben besteld! Hun service is bar en bar slecht, evenals hun expertise en vakkundigheid! En het mooie is, het ligt nooit aan hen, altijd aan een ander. Mijn advies, koop nooit een keuken bij Image Keukens want anders is de ellenlange ellende gegarandeerd!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 14 jaar”
Door Familie Op de Beek Oud-Beijerland op donderdag 29 sep 2022 22
In 2004 hebben wij een keuken aangeschaft bij Image, zijn nog steeds erg tevreden met het prachtige ontwerp en de kwaliteit van de materialen! Echter, de laatste weken kregen we wat problemen met een van de 10 laden. Langs gegaan afgelopen maandag en gevraagd hoe we dat konden verhelpen. Vanochtend kwam er een meneer langs, die de bewuste la en een aantal andere laden eruit heeft gehaald, de glijders opnieuw en steviger vastgeschroefd en alles doet het weer perfect. Dat noem ik nog eens service, 14 jaar na aankoop van de keuken!!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Danny op woensdag 19 dec 2018 18
In Mei 2017 heeft Image keukens ons keuken geplaatst in onze nieuwe huis. Ik moet wel bij vermelden dat ik 100% betaald moest hebben voordat er iets geleverd zou worden. Ik moest maar vertrouwen dat alles goed opgeleverd zou worden. Met 90% betaling nam men geen genoegen. Om een lang verhaal kort te maken. We zijn nu meer dan 1,5 jaar verder maar mijn keuken is nog niet af. Ik heb geen poten op te staan. Elke keer word beloofd om af te maken maar niemand komt opdagen. Elke dag zit ik te ergeren als ik in de keuken ben. Heb echt geen woorden voor :-)
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Michael Borneman op woensdag 12 feb 2020 20
Super goed advies gehad en zeer meedenkend om onze prachtige keuken te realiseren. En hij is prachtig geworden.
FOTO VAN MICHAEL BORNEMAN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door D. van den Heuvel op woensdag 14 feb 2018 18
Prima geholpen tijdens aankoop, na ruim 3 jaar trekt een deur wat krom. Geen enkel probleem, wordt zo vervangen. Uitstekende service, zou een voorbeeld zijn voor andere leveranciers. Top.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Prachtige keuken
1 / 1
Vestiging Image Keukens
aOud-Beijerland , Willem Beukelszstraat 4, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 64 02 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.