Feedback
7,8

Image Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0186-640244 | Willem Beukelszstraat 4, 3261 LV Oud-Beijerland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Image Keukens
Image Keukens is al ruim 14 jaar een professionele keukenleverancier en niet alleen dat, wij verzorgen ook de montage op een al even bekwaam niveau
Alternatieven voor Image Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 102 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 174 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,6 uit 258 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,1 uit 937 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,4 uit 76 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 85 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Image Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Hartstikke tevreden”
Door D. van den Heuvel op woensdag 14 feb 2018 18
Prima geholpen tijdens aankoop, na ruim 3 jaar trekt een deur wat krom. Geen enkel probleem, wordt zo vervangen. Uitstekende service, zou een voorbeeld zijn voor andere leveranciers. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Schade keukenblad niet hersteld”
Door Joyce van Eeuwijk - Vermeer op dinsdag 8 sep 2015 15
Bij Image Keukens onze droom keuken gekocht! Helaas bleek er een defect/schade te zitten aan het keukenblad. Echter viel dit pas op op het moment dat wij de keuken volledig schoonmaakte, dit was 10 dagen na de levering. (We waren nog aan het klussen en dan maak je niet de keuken schoon als je weet dat er de volgende octend weer een dikke laag bouwstof ligt.). Wij hebben dit gemeld bij Image Keukens. Ze waren niet behulpzaam maar hebben onze klacht alsnog doorgestuurd naar Dekker, in opdracht van Dekker kwam Schuurman Keukens langs om dit te beoordelen. Het bleek geen fabrieksdefect te zijn maar een schade door een bepaald soort schroevendraaier dat is gebruikt bij het monteren van de keuken. (Dit is dus niet door ons gebeurd maar door de monteur van Image Keukens. Ik weet zeker dat het ook niet expres is gegaan en dat die man het ook niet heeft gezien, want dan had hij het wel gemeld, hij was erg eerlijk!) Degene die het beoordeeld heeft van Schuurman gaf aan dat het een fout is vanuit Image Keukens en hij adviseerde mij om contact met hen op te nemen. Helaas geeft Image Keukens aan dat het onze schuld is omdat we er anders wel meteen mee waren gekomen na de levering, we hebben getekend voor een goede keuken! Uhm ja heel leuk maar deze schade valt ook niet op als er een laag stof op ligt. Vandaar dat dit dus wat later op viel maar na 10 al gelijk gemeld.. Helaas willen ze ons niet helpen. E-mail word niet beantwoord en iedere vorm van communicatie op bijv Facebook word verwijderd! Ik heb €5300 voor mijn keuken betaald, dan wil ik ook graag een nette oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken!”
Door Vera op vrijdag 14 feb 2014 14
Jeroen en Ton van Image Keukens hebben ons zeer professioneel en met liefde voor hun vak door het aankoopproces geleid. Het is nogal wat: een nieuwe keuken uitzoeken, welke opstelling en wat past bij je huis, de keuzes lijken onbeperkt. Zij adviseren en begeleiden je moeiteloos door alle opties en het ontwerp wordt door hen bij je thuis bekeken op mogelijkheden of onmogelijkheden en wordt verder geperfectioneerd. Image Keukens ontzorgt je totaal.
Het plaatsen van extra groepen in de meterkast, het loodgieterwerk, stucwerk, tegelwerk, het leggen van vloerbedekking enz. Alles kan door hun verzorgd worden, dus alles is in 1 hand. Heerlijk! Je hoeft zelf niets te regelen, heel relext.
En niet onbelangrijk: je hoeft niet te onderhandelen, want hun prijs is de prijs. De keuken is inmiddels geplaatst en overtreft onze verwende verwachtingen: hij is supermooi en wat een kwaliteit. Alfred van den Berg uit Nieuw-Beijerland heeft hem in een paar dagen tijd geplaatst. En in 1 keer perfect! Dat hoor je niet vaak. De keuken is van zware kwaliteit en degelijkheid. Er zit geweldige apparatuur in: een fusionquooker en vooral de combi-stoomoven. Die kenden we helemaal niet en we zijn inmiddels verslaafd aan het stoomkoken. Is supergezond en mislukt nooit. Wat een vinding. Wij danken het gehele Image Team voor de metamorfose van onze keuken en speciaal Anja, hun rechterhand. Echt alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Genoeg keuze”
Door Johan kopers op donderdag 10 mrt 2016 16
Super goede service en we zijn helemaal gelukkig met onze keuken! Ruime showroom meer genoeg keuze en inspiratie. Mensen die weten waar ze het over hebben. Mochten we ooit een nieuwe keuken nodig hebben zullen we zeker terugkomen!
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Danny op woensdag 19 dec 2018 18
In Mei 2017 heeft Image keukens ons keuken geplaatst in onze nieuwe huis. Ik moet wel bij vermelden dat ik 100% betaald moest hebben voordat er iets geleverd zou worden. Ik moest maar vertrouwen dat alles goed opgeleverd zou worden. Met 90% betaling nam men geen genoegen. Om een lang verhaal kort te maken. We zijn nu meer dan 1,5 jaar verder maar mijn keuken is nog niet af. Ik heb geen poten op te staan. Elke keer word beloofd om af te maken maar niemand komt opdagen. Elke dag zit ik te ergeren als ik in de keuken ben. Heb echt geen woorden voor :-)
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Michael Borneman op woensdag 12 feb 2020 20
Super goed advies gehad en zeer meedenkend om onze prachtige keuken te realiseren. En hij is prachtig geworden.
FOTO VAN MICHAEL BORNEMAN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe deurtjes”
Door G.Veenstra op woensdag 30 jul 2014 14
Wij hebben 8 jaar geleden een keuken gekocht bij Image,destijds prima geholpen en uitstekend geplaatst. Na bijna 8 jaar liet de folie los van de deurtjes. Eerst 3 en daarna begon de rest ook. Na wat heen en weer gebel met Jeroen en Anja zijn alle deurtjes vervangen en gebeurde dit door middel van Jeroen geheel kosteloos. Zou deze zaak aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Prachtige keuken
1 / 1
Vestiging Image Keukens
aOud-Beijerland , Willem Beukelszstraat 4, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 64 02 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.