Feedback
8,9

Image Keukens

Score uit 21 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0186-640244 | Willem Beukelszstraat 4, 3261 LV Oud-Beijerland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Image Keukens
Wij zijn al meer dan 26 jaar dé keukenleverancier van de regio en vér daarbuiten. En dat merk je! Wij zijn geen onderdeel zijn van een grote keten en wij onderscheiden ons dan ook met onze klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en uitgebreide service. Bij ons vindt je keukens in alle soorten, stijlen en maten. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en streven naar een keukenontwerp helemaal passend bij jou! Voor ieder budget en iedere smaak.
Alternatieven voor Image Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Oud-Beijerland Zuid-Holland) score 9,5 uit 1402 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 100 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 359 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 73 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 848 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Barendrecht Zuid-Holland) score 8,9 uit 119 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 21 ervaringen over Image Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren16 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Goede nazorg”
Door Danielle op donderdag 4 apr 2024 24
Bij Image keukens hebben wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht. Enigszins huiverig gingen wij de zoveelste "keukenboer" binnen. Al onze verwachtingen zijn hier echter overtroffen. Hier geen opdringerige verkopers in pak, maar fijne professionele mensen met vakkennis, creatief, meedenkend en oplossingsgericht. En niet geheel onbelangrijk; kwaliteit voor eerlijke prijzen! Lorenzo heeft met ons meegedacht en ons zeer vakkundig geholpen bij al onze keuzes. Zelfs een jaar na plaatsing van de keuken kunnen we nog steeds bij hem en zijn collega's terecht met vragen of kleine aanpassingen. Dank!
FOTO VAN DANIELLE
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor deze prettige samenwerking”
Door Chris van den Berg op donderdag 14 mrt 2024 24
Bijzonder vriendelijke en vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuzes, t.b.v. onze nieuwe keuken. Gemoedelijk, nemen de tijd voor je en leveren een mooi product af. Alle betrokkenen deden even vakkundig hun werk.
- keukenadviseur
- elektricien
- Loodgieter
- Koof constructers
- Keukenmonteur
Nogmaals dank voor deze prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Joost op woensdag 7 feb 2024 24
Top service! Heel blij met plaatsen en service
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het eindresultaat”
Door Gerard van Mourik op zondag 28 jan 2024 24
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij goed geslaagd bij Image Keukens. Wij zijn in de showroom fijn geholpen en goed geadviseerd. Men was altijd bereikbaar voor vragen tussendoor. Keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze prachtige keuken”
Door John en Debbie Snijder op zondag 3 dec 2023 23
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij onze keuken gekocht bij Image Keukens. Wat een top bedrijf! Prachtige winkel met aardig, niet opdringerig personeel. Wij zijn heel fijn geholpen door verkoper Philip, geeft goed advies, neemt echt de tijd voor je, denkt met je mee en is na aankoop (en ook na plaatsing van de keuken) altijd bereikbaar voor vragen. We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en hadden steeds het gevoel te worden gepusht en na onderhandelen over de prijs (die wel heel snel zakt) hadden wij er nog steeds geen goed gevoel over. Dit is bij Image gelukkig heel anders, geen vervelende spelletjes en onderhandelingen, daar krijg je een goede, eerlijke prijs en je kan hier rustig over nadenken. Plaatsen van de keuken is snel en professioneel gedaan. Wij zijn super blij met onze prachtige keuken. We raden iedereen aan om naar Image te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dina en Frank op dinsdag 10 okt 2023 23
Na ontvangst van de sleutel van ons nieuwe huis heeft Image Keukens alles keurig verzorgd. Eerst hebben zij een ombouw voor onze hoge kasten gemaakt waarna een dag later de stukadoor kwam. Na een paar dagen drogen is de ombouw geschilderd en is Image Keukens begonnen met het plaatsen van de keuken. Alles is soepel en vlot verlopen en we zijn dan ook zeer tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Joël op dinsdag 10 okt 2023 23
De ervaring in de showroom was erg prettig, goede uitleg en fijn advies. We zijn erg blij met het resultaat. Maar een aantal dingen hadden wel beter gekund:
Als er een grillplaatje wordt beloofd bij aankoop, deze ook daadwerkelijk meeleveren. Anders is het een loze belofte geweest. Informeren over start en eind plaatsing van de keuken. Nog even kort uitleggen hoe alles werkt na plaatsing, de aankoop was namelijk ruim 2 jaar voor plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed gegaan”
Door Hoveling/Trouw op dinsdag 3 okt 2023 23
Vanaf de aankoop tot aflevering en montage van de keuken is alles goed gegaan. De monteur werkte netjes en nauwkeurig.
FOTO VAN HOVELING/TROUW
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevrerden”
Door Mts. Adm. & Belastingadviesbureau Gouda op maandag 18 sep 2023 23
Nieuwe keuken geplaatst door Image Keukens in ons kantoor. Keurig afgeleverd, ziet er prima uit, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige zwarte keuken”
Door F&L op donderdag 24 aug 2023 23
Prachtige zwarte keuken bij Image Keukens gekocht. Zelfs de binnenkant van de kastjes is zwart. Luxe apparatuur en goede kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN F&L
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige eindresultaat”
Door Ronald Trel op woensdag 23 aug 2023 23
Na het zien van de mooie showroom, top advies gehad! Hier uiteindelijk onze keuken gekocht. Zeer tevreden over de montage en het geweldige eindresultaat. Ook de communicatie na plaatsing (wij hadden nog wat vragen) was super.
Reactie of foto toevoegen
“Een top zaak”
Door Robin op woensdag 23 aug 2023 23
Top zaak! Snel geholpen, goede monteurs en scherpe prijs in vergelijking met concurrentie
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M Olsthoorn op dinsdag 22 aug 2023 23
No nonsense, verstand van zaken goede communicatie en service! Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jeroen Groeniewegen op maandag 21 aug 2023 23
Bij Image keuken weer een keuken gekocht en laten plaatsen. Super hoe je geholpen wordt in de showroom en lof voor het montage team! Volgende keuken wordt uiteraard weer een Image keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Joel Koman op vrijdag 4 aug 2023 23
Voor het eerst een keuken aangeschaft en mocht het er ooit nog van komen dan gaan we terug naar Image! Wat een professioneel advies en wat een goede tips! Geweldige ervaring!
FOTO VAN JOEL KOMAN
+ Toon extra foto van Joel Koman
Reactie of foto toevoegen
“Bar en bar slechte service”
Door Angela Koopmans op maandag 17 okt 2022 22
In 2019 een keuken gekocht bij Image Keukens en deze door hen laten plaatsten. Werkelijk álles is verkeerd gegaan; kookeiland stond scheef, bij het aansluiten van de spoelbak lekkage veroorzaakt, werkblad laten vallen in 1000 stukken, bij het verwijderen van het tijdelijke werkblad de net gestucte muur ernstig beschadigd, oven niet vastgezet waardoor deze, toen hij rond de 200 graden, bij het openen bijna uit de wand viel op onze dochter die op dat moment voorbij liep, spoelbak nummer 3 (!) zit er inmiddels in, paneeldeurtje van de vaatwasser verkeerd om gemonteerd, verkeerde scharnieren voor de deuren en vandaag de dag is het nog steeds niet in orde. Sinds februari gewacht op een nieuwe lade onder de spoelbak (deze had namelijk schade door de lekkage die zij zelf hadden veroorzaakt). Ik moest uiteraard zélf weer voor bellen, waar de lade bleef en nu blijken ze de verkeerde lade te hebben besteld! Hun service is bar en bar slecht, evenals hun expertise en vakkundigheid! En het mooie is, het ligt nooit aan hen, altijd aan een ander. Mijn advies, koop nooit een keuken bij Image Keukens want anders is de ellenlange ellende gegarandeerd!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 14 jaar”
Door Familie Op de Beek Oud-Beijerland op donderdag 29 sep 2022 22
In 2004 hebben wij een keuken aangeschaft bij Image, zijn nog steeds erg tevreden met het prachtige ontwerp en de kwaliteit van de materialen! Echter, de laatste weken kregen we wat problemen met een van de 10 laden. Langs gegaan afgelopen maandag en gevraagd hoe we dat konden verhelpen. Vanochtend kwam er een meneer langs, die de bewuste la en een aantal andere laden eruit heeft gehaald, de glijders opnieuw en steviger vastgeschroefd en alles doet het weer perfect. Dat noem ik nog eens service, 14 jaar na aankoop van de keuken!!!
Reactie of foto toevoegen
“Niet positief”
Door Catarina op donderdag 28 jan 2021 21
De keuken is an sich prima, zoals we in gedachten hadden en we voelden ons bij aankoopgesprek goed geholpen. Helaas verliep de planning vd plaatsing slecht, communicatie ronduit onprettig. Onderdelen ontbraken echter en je moet er zelf achteraan om de keuken af te krijgen. Ronduit slechte klantenservice, medewerkers die onbeleefd reageren. Wij hebben bewust een deel vd factuur achtergehouden zodat we iets in handen hadden en ik ben erg blij dat we dat gedaan hebben. Ik denk dat we anders nog steeds geen gerede keuken hadden gehad. Al met al heeft het drie maanden geduurd voordat alle openstaande punten waren gedaan. Daarom kan zijn we al met al niet positief, al is de keuken mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Michael Borneman op woensdag 12 feb 2020 20
Super goed advies gehad en zeer meedenkend om onze prachtige keuken te realiseren. En hij is prachtig geworden.
FOTO VAN MICHAEL BORNEMAN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Danny op woensdag 19 dec 2018 18
In Mei 2017 heeft Image keukens ons keuken geplaatst in onze nieuwe huis. Ik moet wel bij vermelden dat ik 100% betaald moest hebben voordat er iets geleverd zou worden. Ik moest maar vertrouwen dat alles goed opgeleverd zou worden. Met 90% betaling nam men geen genoegen. Om een lang verhaal kort te maken. We zijn nu meer dan 1,5 jaar verder maar mijn keuken is nog niet af. Ik heb geen poten op te staan. Elke keer word beloofd om af te maken maar niemand komt opdagen. Elke dag zit ik te ergeren als ik in de keuken ben. Heb echt geen woorden voor :-)
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door D. van den Heuvel op woensdag 14 feb 2018 18
Prima geholpen tijdens aankoop, na ruim 3 jaar trekt een deur wat krom. Geen enkel probleem, wordt zo vervangen. Uitstekende service, zou een voorbeeld zijn voor andere leveranciers. Top.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 10
Vestiging Image Keukens
Website: imagekeukens.nl/
  Oud-Beijerland, Willem Beukelszstraat 4, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186-640244
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.