Feedback
7,5

Meijer Tegels en Sanitair

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0252-675504 | Haverstraat 70, 2153 GB Nieuw Vennep
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Meijer Tegels en Sanitair
Met een ervaring van ruim 30 jaar en een zeer ruim assortiment tegels en sanitair, is Meijer Tegels en Sanitair een begrip in de regio en ver daar buiten
Alternatieven voor Meijer Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 786 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 62 ervaringen
• Grando Keukens & Bad
   
(Hoofddorp Noord-Holland) score 8,9 uit 2981 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,5 uit 237 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 75 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Meijer Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Levering plavuizen”
Door Ingrid op woensdag 9 mrt 2022 22
Alles top geregeld plavuizen besteld op afroep, top afgeleverd. Met vragen kan je bellen en je krijgt netjes antwoord of ze gaan het navragen. Super fijn geholpen met alles!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Sacha op maandag 8 okt 2018 18
Ons badkamer interieur hebben we via Meijer aangeschaft. De klantgerichtheid, de vriendelijkheid, het meedenken hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Er wordt een duidelijk ontwerp geschetst dat in de praktijk ook zeer bruikbaar en reeel is. Ook de service tijdens onze verbouwing zelf was super goed! Ik zou een ieder dan ook adviseren om bij Meijer je badkamerinterieur en tegels aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Douwe Fokkema op donderdag 17 mrt 2016 16
Drie maanden geleden had ik bij Meijer Tegels en Sanitair een doucheset besteld en vlot geleverd gekregen. Nu bezig met de installatie. Gisteren ontdekte ik dat de houder voor de handdouche ontbreekt. Naar Meijer gebeld, en zonder gezeur werd er vandaag al een houder bezorgd! Super firma!
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door YL Fung op zaterdag 8 aug 2015 15
Het moet zeker een goeie zaak zijn in de regio Nieuw-Vennep, maar ik kwam helaas niet tot een gesprek aangezien een van de medewerkers daar nogal bot op mijn kinderen reageert waar ik bij stond. Weliswaar moet ik eerlijk toegeven dat mijn kinderen nogal druk waren op dat moment spelend in een van zijn dure Villeroy badkuipie in de showroom. Je had in eerste instantie tegen mij kunnen zeggen beste man. Met een tekening van mijn huis in mijn armen neem ik aan dat ik een serieuze klant ben. Graag wil ik dit bedrijf een kans geven om het goed te maken. Gr. fam Fung
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Alex op donderdag 23 jul 2015 15
Wat een fantastisch bedrijf. Graag bedank ik Remco met name voor zijn hulp bij het samenstellen van onze nieuwe badkamer. In tegenstelling tot de concurrent waar het om product-pushing gaat heeft Remco alle tijd genomen, een echte vrijblijvende offerte gemaakt incl 3 d tekening. Ook meedenken over oplossingen en luisteren naar de klant. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Meijer Tegels en Sanitair
aNieuw-Vennep , Haverstraat 70, 2153 GB Nieuw Vennep, tel 0252 - 67 55 04
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.