Feedback
9,3

Keuken at Home

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenathome.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken at Home
De enige Duitse keukenfabriek die rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenkomst van een dure keukenhandelaar, uw droomkeuken voor een zeer aantrekkelijke prijs kan leveren.

Onze Nederlandse adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u thuis op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt, dus ook ’s avonds.

Inmiddels bestaan wij meer dan 35 jaar en leveren wereldwijd keukens tot grote tevredenheid van onze klanten. Uiteraard met 5 jaar volledige garantie.

Indien gewenst kunnen wij binnen vier weken leveren en is de eventuele service gegarandeerd binnen vijf werkdagen bij u thuis. Wanneer u dat wenst bent u van harte welkom bij ons op de fabriek, waar u ter plekke kunt zien welke kwaliteit wij u te bieden hebben. U koopt direct van de fabriek zonder tussenkomst van een dure showroomhandelaar, hierdoor is de juiste kwaliteit/prijsverhouding gegarandeerd.

Tevens zijn wij leverancier van alle gerenommeerde apparatuur merken en zult u blij verrast zijn over onze graniet prijzen die ongekend laag liggen. Uiteraard leveren wij ook kunststofbladen en alle andere gangbare materialen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op, bel of mail voor geheel vrijblijvend een adviseur bij u thuis.

Showroom: Industriestraat 18, 3281 LB Numansdorp
Telefoon: 0186-576144
Mobiel: 06-12550147
Ervaringen
Er zijn 115 ervaringen over Keuken at Home. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren94 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Keukenrenovatie”
Door J.J. Hokke op woensdag 29 sep 2021 21
Nieuw keukenblad met spoelbak en kraan besteld. Alles is inmiddels zeer vakkundig gemonteerd. Ik ben er super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Nadine Meerding op dinsdag 28 sep 2021 21
In wilde voor mijn appartement in Amsterdam een ruim ogende keuken met veel kastjes, aangezien het om een kleine ruimte ging. Dat is zeker gelukt, ik heb precies de keuken die ik voor ogen had! Communicatie verliep vlot, service was heel goed (er werd meegedacht, niks was teveel gevraagd) en er werd zo snel mogelijk een keuken afgeleverd! Monteur was uitstekend, en heeft een super mooie keuken geïnstalleerd!
FOTO VAN NADINE MEERDING
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fam G. van der Sijde op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hadden van een aantal mensen goede berichten gehoord. En deze zijn meer dan waar gemaakt. Het eerste contact was bij ons thuis. Met name om mee te denken over mogelijkheden. De volgende afspraak was in de showroom. Het is uiteindelijk een U keuken geworden, wit glanzende kastjes en granieten aanrechtblad. Gaskookplaat en plafondafzuigunit. Deze laatste vond ik spannend vanwege de opbouwhoogte. Maar Gerard Vellekoop zei dat alles goed zou komen. En dat zijn geen loze woorden geweest.
Een team van 4 vaklui heeft de keuken in 1 dag geplaatst en een prachtige koof gemaakt waarin de afzuigunit is verwerkt. Een absolute aanrader als u op zoekt bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Je krijgt waar voor je geld”
Door bart van dipten op donderdag 22 jul 2021 21
Super geholpen door hr. vellekoop van te voren goede gesprekken gehad over de keuken geplaats op de afgesproken datum door een vakman die er veel plezier in had problemen werden direct door hem opgelost rustige werker en zeer nette man kan dit bedrijf zeer aanbevelen je krijgt zeker waar voor je geld
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henri en Laura op vrijdag 25 jun 2021 21
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Jaap heeft goed met ons meegedacht, suggesties aangedragen, etc. Het is ook fijn dat degene die je keuken tekent, thuis komt passen en meten en op basis daarvan nog eventuele aanpassingen doet.
Het plaatsen van de keuken is prima gegaan. Vanuit de fabriek was het aanrechtblad te kort geleverd. Dit werd door de monteurs handig opgelost. Een aantal weken later kregen we alsnog het juiste aanrechtblad. In de tussentijd was het sommige mensen niet eens opgevallen dat er iets niet goed was aan ons aanrechtblad. De monteurs hebben keihard gewerkt en ze hebben ervoor gezorgd dat de keuken, zoals beloofd, in één dag stond. Ook al moesten ze hiervoor doorgaan tot half acht, nadat ze al om zeven uur 's ochtends waren begonnen.
Na het plaatsen van de keuken ontdekten we dat we eigenlijk spotjes misten onder keukenkastjes in een hoekje. Deze kastjes waren pas later door Jaap toegevoegd, omdat ze volgens hem toch 'wegvielen' achter de hoge kasten, maar wel veel ruimte zouden opleveren. Wij wilden dit in eerste instantie niet, maar hebben het toch gedaan en we zouden nu niet weten wat we zonder deze kastjes zouden moeten. Maar doordat deze kastjes pas op het laatst waren toegevoegd, hadden we het nooit over eventuele spotjes gehad. Dit was echter geen enkel probleem en de spotjes konden later alsnog worden geplaatst, zonder dat hierdoor reeds geplaatste kastjes weer gedemonteerd moesten worden o.i.d.
Er beschadigt altijd wel iets bij het plaatsen van een keuken. Of door een monteur of door onszelf (in het geval van een vrieslade). In beide gevallen werd het kapotte onderdeel zonder problemen vervangen door een nieuw exemplaar.
Wij zouden iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon top”
Door Familie Luteijn uit Numansdorp op dinsdag 15 jun 2021 21
We hebben in 2014 een volledige keuken gekocht bij Keuken at Home. Het is een degelijke en mooi keuken die in Duitsland is geproduceerd, dus gewoon top! Prima geadviseerd en tips gekregen om de keuken efficiënt en gemakkelijk in te richten. Goede Atag apparatuur met extra lange garanties! We zijn ook enorm tevreden over de service. Zelfs dit jaar werden direct geholpen met een kleine vervanging. Wij kunnen iedereen een keuken bij deze zaak adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar de zin”
Door Marja van Herk op maandag 22 mrt 2021 21
Bij keuken @home heb je echt het gevoel wat je eigenlijk altijd wilt hebben als klant, er wordt geluisterd naar je wensen, vakkundig advies gegeven en er is een fijn en warm contact! Daarnaast is het montageteam geweldig! Wat een goed team, we zijn dan ook super tevreden over keuken@home en zullen dit zeker aan iedereen aanraden!

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: We hebben een hoekkeuken gekocht, deze is in januari 2021 geleverd en gemonteerd. Dit was zeer naar onze zin, een absolute aanrader om een keuken te kopen bij Keuken@home.
Reactie of foto toevoegen
“Keukeneiland”
Door Familie Sikking op zaterdag 20 mrt 2021 21
Een keukeneiland gekocht bij keukenathome het begon al bij de eerste afspraak we kwamen zonder afspraak en iedereen was bezet, maar 1 verkoopster had nog wel wat tijd voor ons en zij kwam met prachtige ideeën, maar helaas haar afspraak kwam dus wij naar huis even over nagedacht en de week erop een afspraak gemaakt en we kwamen er gelijk uit het werd een prachtig werkblad met een pelgrim inductie kookplaat met afzuiging en de rest was van burned wood. Na regelmatig contact te hebben gehad werd de afspraak gemaakt voor de installatie. Twee monteurs uit Zeeland kwamen de keuken monteren. Top monteurs ze hebben niet alleen het keuken eiland gedaan, maar ook de gehele keuken afgesteld en gingen na een dag hard werken huiswaarts. Wij zijn heel tevreden met de communicatie en het afleveren van de keuken. Bedankt keuken at home.
FOTO VAN FAMILIE SIKKING
+ Toon extra foto van Familie Sikking
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Elias Hordijk op dinsdag 16 mrt 2021 21
Wij hebben een goede ervaring met Keuken at Home, we hebben goed informatie en advies gekregen van Tanja en Gérard. De onderhandeling ging heel fijn en er is een mooie keuken afgeleverd, ondanks een ziek monteur na dag 1, is het heel goed opgelost en is hij snel heel mooi opgeleverd. Het is een heel fijn bedrijf om een goede keuken te kopen. Nogmaals bedankt.
FOTO VAN ELIAS HORDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael en Marianne op maandag 22 feb 2021 21
Wij hebben onlangs een keuken geplaatst gekregen via Keuken at Home. We waren super geholpen door Jaap in de showroom. De keukenmannen die de keuken kwamen plaatsen hebben dat ook super gedaan! We zijn zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de keuken. We raden dan ook iedereen Keuken at Home aan!
FOTO VAN MICHAEL EN MARIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Service waar je blij van wordt”
Door fam. Veltman op zondag 21 feb 2021 21
Na een zeer plezierige kennismaking met Jaap van Keukenathome hebben we besloten de keuken daar aan te schaffen. Kan niet anders zeggen dat het hele traject zeer goed begeleid is en afspraken worden nagekomen. Installatie gebeurde door vakmensen die wat kleine onvoorziene aanpassingen zonder problemen ook uitgevoerd hebben. Het resultaat is naar volle tevredenheid, Jaap is zelfs nog langsgekomen om een kleine aanpassing te doen. Dit is service waar je blij van wordt. Mooie zaak waar je goede adviezen ontvangt en je de aandacht krijgt. Op zoek naar een nieuwe keuken? Breng deze zaak dan een bezoek.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Molenaar op woensdag 23 dec 2020 20
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Keuken at Home. Goed advies, snelle levering, prima installatie door Ruud en super service van Jaap. Kortom een aanrader!
FOTO VAN PAUL MOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken tegen acceptabele prijs”
Door Van Slooten op woensdag 9 dec 2020 20
Na een aantal keukenshowrooms te hebben bekeken kwamen we via Qasa bij Keuken at Home uit. Vriendelijk ontvangst en uiteindelijk samen met Tanja een schitterende keuken (kookeiland, zwart met houten elementen) laten ontwerpen. Installatie werd zorgvuldig verzorgd door twee vaklui die wisten wat ze deden. After care ook prima; komen afspraken na en leveren alles netjes op. Klein issue met het werkblad werd door leverancier zelfs bekeken en opgelost. Uiteindelijk is Tanja het resultaat zelfs komen bekijken; we kunnen niet anders concluderen dat Keuken at Home doet wat het belooft: mooie keukens ontwerpen, vakkundig laten plaatsen tegen acceptabele prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10 :-)”
Door Tanny Konijnendijk op zaterdag 21 nov 2020 20
Een aanrader!;) vrij recent hebben wij een huis laten bouwen;) via een kennis hoorde ik bij toeval over hun ervaringen met keuken@home;) random binnen gestapt en ik werd daar door Tanja super geholpen;) ik wilde geen standaard keuken en er een creatieve andere twist aan geven;) al gauw bleek dat dat bij keuken@home geen probleem was;) aan luxe en degelijkheid wilden wij geen consessies doen;) ook dat bleek geen probleem daar veelal met Duitse keukens wordt gewerkt;) en luxe,degelijkheid en out of de box qua design kost meestal iets meer dan standaard;) Ook dat was/is bij keuken@home verrassend anders;) ik had meteen het gevoel dat de prijs correct was zonder afbreuk te doen aan kwaliteit;) bij meerdere keukenzaken geweest dus had een goed vergelijk In die zin;) uiteindelijk ook onze bijkeuken nog erbij gedaan met het nodige maatwerk;) zowel onze keuken als bijkeuken zijn echte parels of liever het neusje van de zalm geworden;) Niet geheel onbelangrijk is ook de aftersales uitstekend van dit bedrijf is mijn ervaring!;) van mij krijgen zij een vette 10 !:)
FOTO VAN TANNY KONIJNENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Jack (en Trudie) Geurtsen op dinsdag 10 nov 2020 20
Keuken hier gekocht. Thuis advies gekregen van Gerard en in de showroom alles uitgezocht en samengesteld. Prima advies en meedenken van diverse medewerkers in de showroom. Aanpassingen gingen probleemloos. keuken laten plaatsen. Gedaan door 2 absolute vakmannen met veel humor en kennis van zaken. Ook zij dachten mee en in oplossingen. Spoelbak was beschadigd maar er werd door `Gerard nog dezelfde dag een nieuwe gebracht zodat de keuken in 1 dag geplaatst kon worden. Ook na plaatsing service van definitieve oplevering en de puntjes op de i. Zou zeker mijn vrienden, buren en familie dit bedrijf aanraden. De persoonlijke benadering, de service en de communicatie, de plaatsing en ook het nakomen van afspraken zijn voor mij gewoon belangrijk en daar kan ik alleen maar vol lof over zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Els Ackema op zondag 4 okt 2020 20
Ik ben dikwijls in de winkel geweest, eerst rondkijken, oriënterend. Daarbij kreeg ik veel vrijblijvend advies, goeie aandachtstips, zonder het gevoel dat ik iets moest kopen. Tanja heeft mij, met heel veel enthousiasme en toewijding, allerlei goeie ideeën aangedragen en voor mij uitgetekend, en meegedacht mbt de prijs voor een beperkt budget. Er was heel veel mogelijk. Ze heeft enorm meegedacht en gezocht naar oplossingen. De montage was keurig. Vriendelijke, correcte vaklui die geen genoegen namen met een 0,2 cm afwijking. Alles moest perfect zijn. Ik ben meer dan tevreden over deze keukenwinkel.
FOTO VAN ELS ACKEMA
Rode keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast”
Door R Hirt op woensdag 30 sep 2020 20
Onlangs een mooie keuken pantry gekocht Tbv van ons kantoor. Snelle levertijd en goede adviseurs en dito monteurs. Je komt t helaas vaak anders tegen , dus was ik blij verrast Super enthousiast over dit bedrijf !
Reactie of foto toevoegen
“Goed benaderbaar bij service”
Door Piet de Groot op donderdag 24 sep 2020 20
In dit bedrijf is het gehele personeel goed benaderbaar. 10 jaar geleden is mijn keuken door dit bedrijf geplaatst en maken wij daar iedere dag gebruik van. Dit jaar door een kapotte boiler een flinke waterschade. De schade is perfect gerepareerd en als extra service is alles nagelopen en de deuren sluiten weer prima.
Reactie of foto toevoegen
“Weer hier de keuken gekocht”
Door Henk van Rossum op zondag 20 sep 2020 20
Gisteren keuken van Keuken at Home geplaatst in ons nieuwe huis in Zaltbommel. Monteur was exact op tijd (dat scheelde me heel veel wachttijd!) en wist precies wat hij deed. Flinke keuken met alle apparatuur, maar om 14:30 was alles piekfijn in orde: netjes, schoon, onbeschadigd, alles doet het, alles is gecontroleerd/proefgedraaid en opgeruimd. Dat heb ik elders e=weleens slechter meegemaakt! Prima gedaan voor een heel redelijke prijs.

Eerdere ervaring van 30 juni 2016: Ik heb in twee jaar twee keukens gekocht bij Keuken@home, een voor thuis en een voor mijn kantoor. In beide gevallen lastig, want moest precies passen in een oud pand met scheve muren en rare maten. zowel de kwaliteit van de keukens zelf als de plaatsing, afwerking en aanpassingen waren helemaal top.

Eerdere ervaring van 18 februari 2015: Voor mijn bedrijf in een oud monumentaal pand wilde ik een moderne keuken en eettafel laten plaatsen, een ruimte die een visitekaartje moet zijn voor mijn bedrijf. Hoewel het een oud pand was en de muren scheef waren is de keuken goed gemonteerd en is het resultaat een pracht keuken geworden. Daarnaast is de service heel aangenaam en heeft de verkoper die wij hadden heel erg goed met ons meegedacht, zo is in een loze ruimte waarmee we niet wisten wat we moesten doen een coffee corner gemaakt. De ruimte is nu optimaal benut, en ziet er heel goed uit. Wat mij betreft is dit bedrijf een absolute aanrader. Overigens, de kwaliteit van de keuken bevalt me ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Inge en arie de boed op vrijdag 18 sep 2020 20
We kijken terug op een zeer geslaagd traject. Vanaf het 1e gesprek, waarbij er goed werd geluisterd naar onze wensen, wij deskundig advies kregen en uiteindelijk met een compleet uitgewerkte offerte de opdracht hebben gegeven. De montage door een ervaren team, die pietje precies de deuren etc hebben gemonteerd, was top. We miste 1 deur, allemaal netjes opgelost. Wat ons betreft een aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Sanne Markwat op donderdag 17 sep 2020 20
Fantastisch goed geholpen door Jaap. Wij hadden al bijna ergens anders een keuken gekocht. Wat zijn wij blij dat we toch naar Keuken at Home zijn gegaan. Jaap denkt goed mee en adviseerde ons een andere opstelling. Wat zijn we hier blij mee! Goed advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
FOTO VAN SANNE MARKWAT
Keuken langs de wand met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin de Vos op vrijdag 14 aug 2020 20
wij hebben een keuken gekocht met alle inbouwapparatuur , miste helemaal niets tijdens opbouwen keuken, fantastische monteur die helemaal alleen in 2 dagen totale keuken installeerde zonder ook maar een fout te maken ( zeer vakkundig) en tijdens bouw nog de tijd om mij alles uit te leggen
FOTO VAN MARTIN DE VOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Wouter van Welzen op dinsdag 16 jun 2020 20
Wij hebben begin deze maand (juni 2020) onze keuken gedeeltelijk laten renoveren en nieuwe keukenapparatuur laten plaatsen door Keuken at Home. Onze ervaringen kort samengevat: Goede begeleiding en adviezen. Prettige contact en goede bereikbaarheid. Fantastisch vakwerk door de monteurs. Onze keuken ziet er weer prachtig uit. We zijn heel erg blij met het resultaat en bevelen het bedrijf Keuken at Home daarom van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Olivier op vrijdag 5 jun 2020 20
Jaap heeft mij zeer goed geholpen bij het kiezen van mijn keuken en dacht goed mee. De levering en montage waren super geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Addy Roks op donderdag 4 jun 2020 20
Mijn nieuwe keuken prachtig afgeleverd en precies op de dag van afspraak een prachtige keuken besteld bij Jaap Zeilmans de verkopen bij Keuken at Home. Kon bellen mailen met al mijn vragen kreeg keurig antwoord op mijn vragen om de plaatsing in orde te maken.De keuken stond om 7.00 uur voor de deur alles netjes binnen gezet en om 7:30 kwamen de monteurs leuke gasten fijn om ze gezamenlijk mijn keuken opbouwden in een woord Fantastisch!
REACTIE VAN ADDY ROKS
Vorige week dinsdag geplaatst bleek het laatje van de koelkast stuk vandaag een nieuwe ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring om te delen”
Door Pieter op maandag 25 mei 2020 20
Uitstekend voorgelicht in de showroom in Numansdorp door een vakkundige adviseur (v) over de mogelijkheden voor een keukenontwerp op een relatief beperkte oppervlakte bij een grondige verbouwing van onze bungalow. Vervolgens d.m.v. 3D een goed beeld van het ontwerp gekregen. Levering was ondanks Corona-problematiek exact op tijd binnen een zeer krap afbouwschema van de aannemer. Vervolgens zorgvuldig geplaatst door prettige monteurs. Alles voor een acceptabele prijs. Kortom een ervaring om te delen.
FOTO VAN PIETER
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“De meerwaarde”
Door F.Flaman op maandag 25 mei 2020 20
Keuken gekocht bij Keukenathome in Numansdorp en geen moment spijt van gehad.
Geen vraag is te veel en transparantie wat betreft de prijs. Kwaliteit van de keuken is zonder meer prima en een compliment van de keukenzetters die een klasse job hebben geleverd. In een dag geplaatst en alles ok. Overleg als er een vraag was en als er iets moest worden veranderd of aangepast was dat zeker geen probleem. Alles wordt aangesloten en de keuken wordt volledig werkend afgeleverd aan het einde van de dag. Dus laat je niet leiden door de grote merken/leveranciers want uit alles blijkt dat de minder grote leveranciers hun meerwaarde meer dan leveren en daar heb je alleen maar plezier van! Zo ook bij Keukenathome!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Jacqueline op woensdag 22 apr 2020 20
Tijdens onze afspraak in de showroom zijn wij heel goed geholpen en werd er meegedacht over de indeling en kleur(verdeling). Het resultaat is een mooie strakke, maar toch ook warme keuken met een super fijn werkblad! Echt een heerlijke keuken om in te koken. De probleempjes bij en na het plaatsen zijn keurig afgehandeld en opgelost. Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN JACQUELINE
Heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Francesca Suijker op dinsdag 21 apr 2020 20
Na wat research te hebben gedaan bij keuken at home terechtgekomen. Zeer vriendelijk door Kees geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd over de ruimte indeling en de kasten aangezien wij niet goed konden inschatten hoeveel kastruimte we zouden hebben zonder bovenkastjes. De planning en de montage is volgens planning verlopen (de montage was super snel, in 1 dag). Heleen heeft de planning prima gedaan aangezien er pas laat duidelijk werd wat de daadwerkelijke oplevering van ons appartement werd. De keuken ziet er prachtig uit en we kunnen niet wachten om 'm in gebruik te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Petra op dinsdag 7 apr 2020 20
Prima geholpen en meegedacht door Tanja, ze neemt echt de tijd voor je en laat alle opties zien. Zelfs nog het eea moeten veranderen toen we in ons nieuwe huis bezig waren, is prima geregeld, Gerard is nog een keer extra wezen inmeten en kijken. De keuken is gemonteerd door 2 ervaren monteurs (Johan en dirkjan), ze werkten erg netjes, waren uiterst behulpzaam en vriendelijk, ruimden alles netjes op. Kortom we hebben een supermooie keuken en zijn er heel blij mee!
FOTO VAN PETRA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zampieri keuken”
Door Ed Overweel op vrijdag 24 jan 2020 20
3 weken geleden is onze keuken geplaatst van het merk Zampieri. Ik kan dit merk van harte aanbevelen vanwege de goede prijs kwaliteitsverhouding. Keuken at Home biedt dit merk aan en geeft daaromtrent goede adviezen en onderhoudt korte lijnen met de leverancier. We denken jaren van deze keuken te genieten.
FOTO VAN ED OVERWEEL
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door V.Neslo op woensdag 25 dec 2019 19
Bij Keukenathome nieuwe fronten uitgekozen voor mijn bestaande keuken. ook kreeg ik hulp bij wat wijzigingen van de opstelling. De keuken is inmiddels af en is prachtig geworden. Zeer blij met hoe we geholpen zijn door Tanja Bos. Zeker een aanrader voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen voor de service”
Door Teus Meerding op donderdag 12 dec 2019 19
Zeven jaar terug een keuken gekocht. Nu de knoop doorgehakt...van gas naar inductie...en meteen maar wat andere keuzes. Aanrechtblad moest dus ook worden vervangen. Toch spannend, inmeten is millimeterwerk tenslotte... Drie dagen behelpen, maar 't werkt perfect...en 't is een plaatje om te zien. Aanbevolen dus!
FOTO VAN TEUS MEERDING
Keuken met inductie
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Lars van Gameren op vrijdag 25 okt 2019 19
Keuken gekocht bij Keuken at Home, wat een drama!! Monteur zou op maandag de keuken komen plaatsen, maar deze belde ons maandag in de loop van de ochtend, nadat wij herhaaldelijk hadden gebeld, dat hij van niks wist en dat hij dinsdag wel zou komen terwijl wij de maandag speciaal vrij hadden genomen.. uiteindelijk is de Keuken dinsdag geplaatst .. op een dusdanige manier dat het stucwerk op 2 muren beschadigd was, er een gat in de tegelvloer zat en ons huis en tuin een ravage waren van alle zooi die ze gemaakt hadden .. om nog maar te zwijgen over de manier waarop de keuken was gemonteerd.. oa. afzuigkap scheef gemonteerd
- werkblad verzaagt waardoor er een nieuw blad moest komen
- bij opendoen vaatwasser schuift de plint naar achteren
- koelkast 1cm voor de andere kastjes gemonteerd
- grepen op de kasten scheef gemonteerd
en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
hierna diverse keren contact opgenomen met keuken at home wanneer ze alles kwamen herstellen en gevraagd of hun alsjeblieft terug konden bellen als ze dit wisten. maar we konden beter zelf bellen want dan konden ze het ook niet vergeten kregen we te horen .. na 6 weken is er uiteindelijk een andere monteur gekomen om eea te verhelpen, in de tussentijd geen enkele keer contact op initiatief vanuit keuken at home, deze had helaas niet voldoende tijd om alles te herstellen. prima vakman was dat trouwens welke keurig te werk is gegaan! hij kon zich ook niet voorstellen dat een collega monteur zo een keuken durft af te leveren. helaas hadden ze de achterwand ook in een verkeerde maat meegeleverd en hierdoor kon de scheef opgehangen afzuigkap nog niet recht gehangen worden. nu 4 weken later nog steeds niks gehoord vanuit keuken at home wanneer onze keuken eindelijk afgemonteerd gaat worden. ook na bezoek van de monteur geen enkele moeite genomen om contact met ons te zoeken over deze hele vervelende gang van zaken. het verzaagde keukenblad en een verkeerd geleverde kast worden bij ons in de tuin gezet en mogen we zelf wegbrengen .. ben erg benieuwd wanneer ze onze keuken eindelijk af komen maken en we ervan kunnen gaan genieten. de enige die een dikke pluim verdiend is de monteur die de rotzooi van zijn voorganger kwam herstellen!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door G. Dekker op donderdag 24 okt 2019 19
We hebben een complete keuken gekocht bij Keuken at Home. Zeer prettig en bovenal professioneel advies. Correcte en zorgvuldige levering van een prachtige keuken van hoogwaardig materiaal. Alles past en sluit precies op elkaar aan. Kortom vakmanschap zowel van de fabrikant als van Keuken at Home. Om in keukentermen te blijven: warm aanbevolen!
REACTIE VAN G. DEKKER
Het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel positieve ervaring”
Door peter suijkerbuijk rotterdam op dinsdag 22 okt 2019 19
Vroeger zou ik een keuken kopen bij Brugman of Wooning. Toen eens gekeken naar klantwaardering in onze regio en kwam ik uit bij Keuken at Home. Vriendelijke ontvangst waar gevraagd werd naar de verlangens van de klant. Eenmaal op papier kwam de heer Vellekoop langs om in te meten en daarna kwam de monteur nog eens nameten. De monteurs Jan en Mart hebben pico werk geleverd en wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Familie van Ree op vrijdag 4 okt 2019 19
Beckermann keuken. Prima geholpen, Kees heeft uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen. Zeker heel fijn geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Enige puntje van kritiek is, dat ik vaak "zelf" moest bellen.
FOTO VAN FAMILIE VAN REE
Gerealiseerde keuken
+ Toon extra foto van Familie van Ree
+ Toon extra foto van Familie van Ree
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Wouter op maandag 9 sep 2019 19
Prachtige keuken, met exact opgemeten blad. Inclusief zelfs een kastje voor in de badkamer. Fijne medewerkers, snelle respons, en een hele, hele, hele mooie keuken van duitse kwaliteit! Voor een uitstekende prijs.
FOTO VAN WOUTER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Patrick op donderdag 5 sep 2019 19
Schitterende keuken in onze Extreme Cars Showroom, echt vakmanschap! Erg blij mee, Bedankt Gerard!
FOTO VAN PATRICK
Keuken in autoshowroom
Reactie of foto toevoegen
“Rommelig”
Door Den Hartog op maandag 26 aug 2019 19
Slechte dienstverlening en rommelige communicatie. Afspraken worden niet nagekomen. Keuken gekocht bij 'keuken at home'. Bij voorbaat aangegeven sceptisch te zijn over keukenleveranciers, maar ons werd verzekerd dat zij ons zouden ontzorgen. Levering in mei:
- Aanrecht niet goed ingemeten, dus een te kort blad geleverd, moet nieuwe voor besteld worden. Heeft 1,5 mnd geduurd, zelf steeds contact moeten opnemen.
- Zuil afzuigkap te kort, wij hebben zelf voor alternatief idee (kap hoger hangen) gezorgd.
- 'Keuken at home' werkt met monteursbedrijfjes, in dit geval Supermontage. Montage an sich oké, maar communicatie tussen 'keuken at home' en Supermontage slecht/niet aanwezig. We begrepen later dat relatie niet zo goed meer was tussen de twee bedrijven.
- Contact over oplossingen aanrecht/afzuigkap en andere kleine montage-issues zeer moeizaam en altijd vanuit ons initiatief. Wat een rommeltje. Géén enkel initiatief vanuit 'keuken at home' wat betreft service/dienstverlening.
- Op dit moment (augustus) doen wij zelf de laatste dingen aan de keuken. We wachten nog steeds op het beloofde service-bezoek ivm niet goed sluitende soft-close lade.
Conclusie: Onprofessionele organisatie wat betreft communicatie, service en dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkast”
Door Elise van Puffelen op vrijdag 16 aug 2019 19
Veel variatie in stijlen en soorten keukens in de showroom. Er werd naar ons geluisterd en we kregen goed advies. Een paar weken later werd onze kast op maat thuis gemonteerd. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd gericht op de klant”
Door mike van driel op vrijdag 26 jul 2019 19
Bij Gerard op de koffie gegaan om een keuken uit te zoeken voor ons nieuwbouwhuis. Bij andere keuken zaken ging het direct al mis. Bij Keukenathome voelden wij ons goed. Netjes geholpen en alle geduld. Keuken staat nu en ziet er goed uit. Met de installatie waren er een aantal punten voor verbetering. Dit met Gerard opgelost. Ook achteraf hadden we nog vragen. Deze werden direct opgepakt en opgelost. Altijd vriendelijk en klantgericht.
FOTO VAN VAN DRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Jan & Wieke op dinsdag 16 jul 2019 19
Oud huis gekocht en daar moest nieuwe keuken in. Gerard van Keuken at Home heeft ons prima geadviseerd en hield ook goed rekening met ons budget. Inmiddels is de keuken door een deskundige monteur geplaatst en de keuken bevalt prima. Overtreft onze verwachtingen. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Twee zeer tevreden klanten”
Door Stephan en José van der Sluijs op woensdag 5 jun 2019 19
Afgelopen maandag is onze prachtige keuken geleverd en in 1 dag geplaatst. Het is ontzettend naar ons zin geworden en de keuken heeft zelfs onze verwachtingen overtroffen. De twee monteurs waren zeer vakkundig en overlegden alles met ons. Op een paar kleine dingen na staat er een complete keuken om trots op te zijn. Groeten van twee zeer tevreden klanten. Stephan en José van der Sluijs
Reactie of foto toevoegen
“Beslist aanbevelingswaardig”
Door A.Morsink op woensdag 15 mei 2019 19
Wij hebben nu onze tweede keuken in verband met verhuizing bij
keuken at Home gekocht. Wij zijn zeer professioneel geholpen met o.a de keuze qua indeling/meer ruimte gecreeerd dan verwacht. Inbouw en nazorg "Top ". Beslist aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met dienstverlening”
Door Fam Heringa op dinsdag 9 apr 2019 19
Uiteindelijk staat er een mooie keuken, maar de vraag is natuurlijk of dat dankzij of ondanks Keuken at Home zo is.
- We kwamen uit bij Keuken at Home omdat ze ook buiten kantoortijden aan huis komen voor het eerste gesprek. (Vervolgens moet je overigens toch nog een keer naar de winkel). Bij het eerste gesprek wekte hij de indruk dat hij volledig zou ontzorgen en ook kon leveren aan mensen die op kantoortijden wel iets beters te doen hebben dan schakelen met de keukenleverancier. Dat bleek echter niet het geval. De communicatie verliep zeer rommelig. Ook op simpele, technische vragen (of toch het ene onderdeel links en het ander rechts geplaatst kon worden ipv andersom bijvoorbeeld) werd pas na herhaaldelijk mailen en bellen gereageerd.
- Die rommelige communicatie was extra vervelend omdat Keuken at Home een ongebruikelijk model heeft voor het inschakelen van monteurs: als je de montage via hen laat regelen, schakelen zij in eerste instantie met het montagebedrijf, zij geven ook de specificaties van de keuken door, de technische gegevens, etc. Wij hebben hier zelfs geen afschrift van gekregen. Het montagebedrijf maakt echter wel een eigen offerte en je sluit dus met hen apart een contract. In ons geval ging er ook het nodige mis in de communicatie tussen Keuken at Home en het montagebedrijf (HRM Holland BV).
- Keuken at Home maakt geen vooraanzicht of 3d-ontwerp van de nieuwe keuken, alleen een met de hand getekend plattegrondje (een eerdere recensie rept over een 3d programma, maar daar is ons nooit iets over gemeld). We hadden veel verwarring kunnen voorkomen als er een betere tekening van de keuken was uitgewerkt. Het leidde er uiteindelijk toe dat er nieuwe onderdelen moesten worden besteld. Keuken at Home claimt op zijn website binnen 4 weken te kunnen leveren, deze onderdelen zijn ruim drie maanden na de eerste leverdatum geleverd.
Kortom: heb je heel veel tijd en heb je er lol in om offertes tot op het laatste schroefje juridisch dicht te timmeren, dan kun je een mooie keuken kopen bij Keuken at Home.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door E de Veld op donderdag 28 mrt 2019 19
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht, en ook de reviews te hebben gelezen, bij Keuken at Home terecht gekomen. Daar onze wensen besproken en we bleken al snel een klik te hebben. Onze wensen werden keurig vertaald in een 3D computerprogramma. Dat hebben meer keukenzaken maar hier was gewoon een stukje meerwaarde en uitleg wat ons aansprak. keuken uitgezocht en laten plaatsen. Dit laatste werd prima gedaan door vakkundige installateurs. Of er dan helemaal geen problemen waren? jazeker, maar deze werden prima opgelost. We hebben de keuken nu een aantal maanden en we zijn nog steeds uiterst tevreden. Pluim voor Keuken at Home dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijke en deskundige mannen”
Door G.A. van Bellen op dinsdag 26 mrt 2019 19
Keuken gekocht, ging allemaal zeer relaxed, geen druk en er werd meegedacht over de keuzes! 3x terug geweest, want ja het is ook geen pakje suiker wat je koopt, maar daar werd door iedereen even geduldig op gereageerd! Keuken op tijd geleverd en geplaatst door zeer vriendelijke en deskundige mannen.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag blij”
Door Walter en Hanny Zimmermann op vrijdag 7 dec 2018 18
Wij kochten een keuken bij Keuken at Home en werden prima te woord gestaan. Er werd goed meegedacht en dat resulteerde in de aankoop van keuken Brigitte. Helaas ondervonden we ernstige problemen omdat de fabriek op de afgesproken datum werd geleverd ZONDER steunwanden en ZONDER dat tevoren te melden. Keuken at Home trof geen enkele blaam. Gelukkig was keukenmonteur Fred met veel inzet en door creatieve oplossingen in staat de keuken zo op te stellen dat we konden koken en koelen en heeft hij een paar maanden later de keuken perfect opgeleverd. We zijn nog iedere dag blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fam Vos op vrijdag 16 nov 2018 18
Goed geholpen, goede service, prachtige keuken. Er werd goed meegedacht bij het ontwerp van onze keuken door Annemarie en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. We wilden andere handgrepen die niet standaard waren. Die hebben ze, keurig op maat voor ons geleverd. Ook daar waar een inmeetfoutje gemaakt was mbt een passtuk, is dit achteraf netjes opgelost. We bevelen keuken@home van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door F. Yesil op donderdag 18 okt 2018 18
Keuken besteld die ik binnen 4 weken wilde hebben. Het is geleverd en geïnstalleerd binnen 4 weken. Super
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing duurde heel lang”
Door Johan op vrijdag 3 aug 2018 18
Wij hebben een complete keuken gekocht alleen het plaatsen duurde te lang volgens Drh Vellekoop door een hele goede monteur daar verstaan wij iets anders onder. Als we alles van tevoren hadden geweten hadden wij zeker een andere keuken leverancier gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door M. Machielse op vrijdag 8 jun 2018 18
Keuken gekocht bij Gerard (Keuken at Home) en nu, na ruim een jaar, genieten we nog steeds van onze keuken! Zijn toen bij diverse zaken geweest, maar hier had je gelijk het juiste gevoel en werd je eerlijk en met respect behandeld! TOP! Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN M. MACHIELSE
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door A. van Dam op woensdag 6 jun 2018 18
Vorig jaar een keuken gekocht bij Gerard. Wegens onverwachte verhuizing kon uiteindelijk de keuken toch nog worden aangepast naar de nieuwe woning. Topservice! Mooi op tijd geleverd, goed meegedacht met installatie wegens enkele problemen, en keurig opgeleverd. Goed en eerlijk advies, kortom een perfect bedrijf om je nieuwe keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keuken”
Door bersma op vrijdag 1 jun 2018 18
2 nieuwe hangkasten; als uitbreiding op de reeds eerder gekochte keuken. Zoals eerder, was de service weer perfect, kasten thuisbezorgd/afgeleverd. Ze zien er mooi uit en heb uitgebreide info gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. L.Mühlenbruch Te Oud Beijerland op vrijdag 1 jun 2018 18
Keuken aangeschaft van Merk Tristar hout figneer. Geholpen door Gerard Vellekoop; een eerlijke vakkundige man die naast je staat,die met en voor ons een topkwaliteit keuken heeft samengesteld naar onze wensen en ideën en verbeterd met adviezen ten goede. De gehele keuken op tijd en compleet geleverd op afgesproken dd. Alle onderdelen die er in verwerkt zijn van zeer degelijke materialen. In mijn werk als tegelzetter kom in erg vaak in aanraking met keukens door te plaatsen tegelwerk, dus zie en ervaar ik het verschil, een dikke 10 overall voor Gerard Vellekoop en Keuken at Home.
FOTO VAN FAM. L.MÜHLENBRUCH TE OUD BEIJERLAND
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Wim van Prooijen op donderdag 31 mei 2018 18
Betrouwbare indruk van begin af aan. Deskundige en eerlijke verkoper, snelle en zeer ervaren en creatieve/inventieve installateurs. Er wordt echt met je meegedacht en perfect naar wens opgeleverd. Er is veel kaf onder het koren in keukenland, maar dit bedrijf is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Márcia en Frans op dinsdag 8 mei 2018 18
Mooie keuken gekocht, goed geholpen bij het uitzoeken. Belangrijke reden om met keuken at home in zee te gaan was dat we gedurende het gehele proces geen druk voelden om te kopen omdat anders bijvoorbeeld een bijzondere aanbieding voorbij zou gaan zoals je dat in veel andere keukenzaken tegenkomt. Ook in de periode daarna goed geholpen, ik kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle rust”
Door Leo en Wendy op maandag 30 apr 2018 18
We hebben ervaren dat de gemiddelde keukenketen heel dwingend richting een handtekening werkt. Bij Keuken at Home hebben we in alle rust een keuze kunnen maken en voelden we ons vrij in het nemen van de beslissing om tot aankoop over te gaan. We hebben goede aanvullende afspraken kunnen maken en de keuken is perfect geplaatst. We genieten er iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Peter en Pia van Dalen op dinsdag 20 mrt 2018 18
Zeer vakkundig geholpen door de heren bij Keuken at Home. Allen afspraken worden netjes nagekomen. Vakkundige plaatsing en er wordt goed meegedacht. Ook goede service ná levering. Toen er een keukenlade sneuvelde (enige tijd na plaatsing/levering) werd deze zonder problemen opnieuw voor ons besteld, gratis geleverd en zelfs thuisgebracht. Dat is nog eens service. Wij bevelen deze zaak van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Van Den Heuvel op dinsdag 13 feb 2018 18
Na mijn schoonouders en zus zijn ook wij nu bij Keuken at Home terecht gekomen. Goede service, vriendelijk en meedenkend. Heel fijn in deze tijd van massaproductie!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 7 jaar”
Door Marc van Vilsteren op vrijdag 9 feb 2018 18
7 jaar geleden is onze keuken van KEUKENATHOME geplaatst. Nu een kapot ledje en bij navraag naar de leverancier bij Gerard Vellekoop is het ledspotje online besteld. Gerard heeft daarna spontaan de kosten vergoed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door J.Kok op zondag 24 dec 2017 17
Goede ervaringen met Keuken at Home. Fijn geholpen door Annemarie. Geen loze verkooppraatjes maar gewoon objectief advies. De probleempjes die er waren zijn snel en adequaat opgelost zonder gezeur. Goede service verleend. Ricardo en zijn maat hebben de keuken keurig geplaatst onder het motto "of we doen het goed of we doen het niet".
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door K Ebeling op woensdag 15 nov 2017 17
Erg vriendelijk geholpen, goede uitleg en afhandeling. Keuken is netjes op tijd geplaatst we zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door I. de Swart op dinsdag 14 nov 2017 17
Zeer slechte ervaring met Keuken at Home helaas. Onze keuken is midden september geplaatst en nog steeds niet af. Vensterbank was niet besteld door Keuken at Home, afzuigkap nog niet gemonteerd, restpunten zijn nog steeds niet opgelost. Helaas ook geen proactieve houding van Keuken at Home, moeten er steeds zelf achteraan bellen. Dit hadden wij anders verwacht. Als we dit hadden geweten hadden we een andere keukenleverancier gekozen.

Aanvulling Qasa: De vensterbank is pas opgemeten na plaatsing van de keuken in verband met exacte maatvoering, deze kon daardoor pas later geleverd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mieke Molendijk op zaterdag 14 okt 2017 17
Top geadviseerd en geholpen. Heel fijn dat het op afspraak kon. De keuken is heel professioneel geplaatst door Fred. Kon alle problemen gelijk oplossen. Dankjewel Gerard Vellekoop en Fred.
FOTO VAN MIEKE MOLENDIJK
+ Toon extra foto van Mieke Molendijk
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door Rene Kohler op donderdag 5 okt 2017 17
Fijne zaak met veel persoonlijke aandacht en super service. Wij zijn buitengewoon tevreden over deze zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Ton op vrijdag 29 sep 2017 17
Goed geholpen. Offerte was niet gelijk helder. Na diverse aanpassingen wel, maar we moesten wel bepaalde onderdelen zelf bestellen. Helaas werd de afgesproken levertijd niet gehaald dus kosteloos geannuleerd. Kortom een hoop tijd en moeite verspild.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Marco en Petra van Eijk op zondag 23 apr 2017 17
Na de nodige bekendere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen we via deze website bij Keuken at Home terecht. Vooral de no-nonsense aanpak van Gerard en duidelijkheid vanaf het begin sprak ons erg aan. Er zijn een aantal pluspunten van hun keukens, zoals lagere plint onder de keuken, kastjes op maat ipv passtukjes, langere garantie dan bij de standaard keukenzaken, maar vooral de persoonlijke begeleiding van Gerard maakt dat wij Keuken at Home zeker bij een ieder zullen aanbevelen. Neem daar de montage van Fred bij, dan zit je gewoon goed en heb je een prettig gevoel. Fred is zeer precies en niet zomaar tevreden. Er wordt niet even snel ergens een schroefje ingedraaid, maar alles wordt eerst 3x nagekeken voordat Fred het goed genoeg vindt om verder te gaan. Niet alles ging gelijk helemaal goed, maar werd dezelfde dag nog opgelost. Echt top. Bedankt Gerard en Fred voor onze prachtige keuken.
FOTO VAN MARCO EN PETRA VAN EIJK
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen adres”
Door Carin Verheuvel op vrijdag 7 apr 2017 17
We hebben een heel mooie en kwalitatieve keuken gekregen voor een goede prijs. Prima advies aan huis en leverancier nam alle tijd voor het ontwerpen van onze wensen. Transparante kostenopbouw. Aanbevolen adres voor persoonlijke service met jarenlange ervaring in het vak.
FOTO VAN CARIN VERHEUVEL
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het juiste gevoel”
Door Arie en Ellen Brand op zondag 26 feb 2017 17
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken konden we bij de "keukenboeren"die we hadden bezocht maar niet het juiste gevoel krijgen. Daar waar we altijd voor eerlijkheid en kwaliteit gaan kwamen we uiteindelijk terecht in Numansdorp bij Keuken at Home, van Gerard Vellekoop. Hier kregen we na een 'no-nonsense' verhaal direct het juiste gevoel en vonden hier de kwaliteit waar we naar op zoek waren! We hebben nu een schitterende keuken staan die op zeer vakkundige wijze en met tomeloze inzet geplaatst is door Fred. Echt een vakman! Kortom Keuken at Home is absoluut een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Gegarandeerd uitstekend advies”
Door Fam. Van der Giesen te Puttershoek op maandag 13 feb 2017 17
In de buurt keukenzaken voldoende; vooral om een keuze te maken. Bij Keuken at Home ben je door Gerard Vellekoop gegarandeerd van uitstekend en gericht advies in theorie en praktijk met een prima verhouding kwaliteit en prijs. Installatie door Fred eveneens uitstekend en met gedreven vakmanschap. Niets is teveel. Hij zou best wat meer thee mogen drinken. Keuken at Home is een aanrader 1ste klas.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door Jan en Mieke op zaterdag 11 feb 2017 17
Zeer tevreden over het advies, materiaal, prijsstelling en montage. Daar waar het niet vlekkeloos verliep werd het keurig opgelost. Kunnen Keukenathome met een gerust hart aanbevelen. Geen megashowroom, maar dat zien wij eerder als een voordeel. Geen verkooppraatjes zoals her en der werd ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Het juiste adres”
Door R. Groos op zaterdag 4 feb 2017 17
Het vinden van een goed keukenbedrijf is niet gemakkelijk met alle keukenboeren in de omgeving. Ik las veel negatieve berichten over veel van die bedrijven, waar keuken at home een uitzondering vormt. Door de andere bedrijven werd ik veelvuldig "lastig gevallen" met overdreven aanbiedingen (50% korting op de gehele keuken), meerdere telefoontjes, mails en post (wat ik tot de dag van vandaag nog steeds ontvang). Deze opdringerige manier van verkopen, sprak ons totaal niet aan. De kortingen die ze bieden, voelen aan als oplichterij, want klaarblijkelijk laten zij mensen dus in eerste instantie teveel betalen. Anders kunnen zij die hoge korting niet bieden. Het lijkt mij namelijk niet dat een bedrijf een keuken levert uit eigen zak.

Meteen na het eerste gesprek waren wij zeer enthousiast. Er is goede service vanuit dhr. Vellekoop tijdens het ontwerpproces, maar ook tijdens de montagefase. Dhr. Vellekoop is eerlijk in zijn adviezen en komt tot een redelijke prijs van beide partijen. Hij houdt rekening met het budget en probeert niemand te overtuigen om het budget te overschrijden. Fred heeft de keuken gemonteerd en hij is een echte vakman! Hij werkt met veel precisie en gaat niet weg totdat het af is. Daarnaast denkt Fred ook goed mee tijdens het gehele proces en onderhoudt goed contact met dhr. Vellekoop omtrent de vorderingen van de keuken. Bij eventuele problemen verzint Fred samen met dhr. Vellekoop een passende oplossing. Dhr. Vellekoop heeft heel flexibel en meedenkend gereageerd op een probleem nadat de keuken al grotendeels was gemonteerd, waar wij erg blij mee zijn! Keuken at home is absoluut heel klantvriendelijk. Dus ben je op zoek naar een kwalitatief goede keuken, met een uitstekende service, is keuken at home het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Nanda en Arjan op woensdag 21 dec 2016 16
Op zoek naar een keuken in landelijke stijl kwamen wij na het lezen van de ronkende reviews uit bij KeukenatHome. Na een goed gesprek met dhr. Vellekoop duidelijke afspraken kunnen maken. Het maken van de tekening, het inmeten, levering en installatie zijn prima verlopen. Daar waar er wat spaak liep werd dat keurig en in overleg opgelost, zowel met monteur Fred als met dhr. Vellekoop. Fred ging pas weg als het helemaal naar wens was. Kortom, wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Sandra Mouissie op maandag 21 nov 2016 16
We zijn super blij met de nieuwe keuken! Hele goede prijs-kwaliteit verhouding en goede service. Klein minpuntje: De werking van een afzuigkap met filter zonder uitgang naar buiten is minder dan verwacht. De keuken is verder prachtig, we krijgen veel complimenten. Zowel Gerard als Leo zijn vakmannen en zeer betrouwbaar. Ik zou een ander zeker aanraden om naar Keuken At Home te gaan.
FOTO VAN SANDRA MOUISSIE
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Adri & Marry Schut op zondag 6 nov 2016 16
Wij kochten een keuken in landelijke stijl bij keukenathome . Dit adres kregen wij van vrienden, zij hadden daar naar volle te vrede heide een keuken gekocht. Wij zijn goed geadviseerd Door de Dhr. Vellekoop.Er wordt aan alles gedacht, en is de keuken naar onze wensen ingetekend. Het plaatsen van de keuken is allemaal goed volgens afspraak verlopen. We willen monteur Fred bedanken voor het vakkundig plaatsen. Helemaal top! Bent u toe aan een nieuwe keuken, en wilt u dat alles perfect verloopt gaat dan naar: Keukenathome.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Gerrit en Mijnie Hoogendam op vrijdag 4 nov 2016 16
Wij hebben een hele goede ervaring met keukenathome. Keurig geplaatst door broer Leo. Jammer dat hij zo graag een bakkie koffie lustte. Adviseer iedereen keukenathome. Hele mooie keuken van goede kwaliteit. Goed maatwerk. We zijn heel tevreden.
FOTO VAN GERRIT EN MIJNIE HOOGENDAM
Maatwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor een vakantiehuis op Ameland”
Door Teus Meerding op donderdag 22 sep 2016 16
We zochten een keuken voor ons zomerhuis op Ameland. Perfect geholpen bij Keuken at Home. Klein bedrijf, korte lijnen - mensen die weten waarover ze praten. Afstand zaak - plaats van levering bleek geen bezwaar. Aflevering en plaatsing liep sowieso perfect - en wat niet goed bleek te zijn werd gewoon ter plekke geregeld.
FOTO VAN TEUS MEERDING
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met bar”
Door Anke Kraaijveld op zondag 14 aug 2016 16
Voor mijn vergader- en trainingslocatie van mijn bedrijf Het kantoor van nu had ik een keuken nodig en een sfeervolle bar. Ik ben door Keuken at Home uitstekend geholpen. De levering moest een maand later dan ik oorspronkelijk had gedacht, maar dit werd flexibel opgelost door Keuken at Home. Ik krijg ontzettend veel complimenten over het sfeervolle en ook praktische ontwerp! Echt bedankt!
FOTO VAN ANKE KRAAIJVELD
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Fam van den Berg Zuidland op donderdag 14 jul 2016 16
we zijn zeer tevreden over de keuken, het advies van dhr.Gerard Vellekoop. de prijs kwaliteit verhouding .netjes geplaatst door monteur Hennie. een kleine aanpassing achteraf is naar tevredenheid opgelost. keuken at home was voor ons een verademing na het bezoek aan een stuk of 10 (grote)schowrooms.
Reactie of foto toevoegen
“Referenties waargemaakt”
Door AvSanten Rotterdam op zondag 10 jul 2016 16
Vorige maand een keuken laten plaatsen door Keukenathome. Bedrijf in eerste instantie gekozen na zeer goede referenties. Die zijn waargemaakt: eerste contact was een persoonlijk gesprek met (eigenaar) de heer Vellekoop, waarin de wensen van de klant, maar ook het gebruik van de keuken uitgebreid doorgesproken zijn. Vervolgens is de keuken precies op schema geplaatst door monteur Fred, een onvermoeibare vakman, voor wie geen uitdaging te groot is. Voeg daarbij de korte communicatielijnen en dan heb je een tevreden klant ! Keukenathome van harte aanbevolen !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Pieter en Mariet de Mol, Dordrecht op maandag 4 jul 2016 16
Keuken at Home uit Numansdorp heeft ons een prima keuken geleverd. De service is uitstekend. Een enkel frontje met een kleine beschadiging is snel omgewisseld. We zijn uitstekend geholpen. Keuken at Home is zeker een aanrader als je aan een nieuwe keuken toe bent.
Reactie of foto toevoegen
“Geen flauwekul”
Door Joop Bloothoofd op zaterdag 25 jun 2016 16
Na bezoeken aan de grote keukenjongens kwamen wij op deze site Keuken at Home tegen. Een bezoekje was snel geregeld en wij kregen hier een eerlijk advies. Geen flauwekul verhalen maar gewoon to the point. De keuken is geheel volgens afspraak op tijd geplaatst en tot volle tevredenheid. Monteur Fred is hierin heel erg goed. Werkt netjes en gaat gewoon door. Ook de aflevering was perfect geregeld. Kortom een goed adres om heen te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk hoe het is”
Door fam van den hil op vrijdag 24 jun 2016 16
we hebben een prachtige keuken gekocht bij keuken at home.en zijn heel hartelijk en goed ontvangen door Gerard Vellekoop.inderdaad niks geen nep verkoop praatjes.maar gewoon eerlijk gezegd hoe het was en is.we kregen heel goed advies en begeleiding van Gerard.we voelden ons zeer op ons gemak in de keuken afdeling.rustig rond gekeken en de tijd genomen om alles te onder zoeken.er was wat met het aanrecht blad.werd netjes en correct behandeld door een medewerker.we zouden het iedereen aan raden om daar eens langs te gaan om te kijken of kopen.niks word jou op gedrongen en zo hoort het ook.echte service vinden wij zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Jan en Joke van Orsouw op maandag 20 jun 2016 16
Na 22 jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe keuken. Na wat speurwerk op het internet en de plaatselijke kranten, kwamen wij op de site van Keuken at Home. We besloten om maar eens een kijkje te gaan nemen in de showroom. Daar hebben wij geen spijt van. De heer Vellekoop gaf ons een eerlijk advies. Niets wordt er opgedrongen en er is bovendien heel veel mogelijk m.b.t. maatwerk. Na ondertekening van de offerte in de showroom is monteur Leo op de afgesproken datum de keuken komen installeren, Gerard en natuurlijk vakman Leo hartelijk dank voor het leveren en plaatsen van onze prachtige nieuwe keuken en de service. Keuken at Home..... Een Aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en no-nonsense”
Door M.Scholten op donderdag 9 jun 2016 16
Eigenlijk bij toeval hier terecht gekomen. Direct een professionele, no-nonsense aanpak, die ons overtuigde dat hier kwaliteit werd geleverd. En dat is dan ook gebleken. De keuken is prachtig, werd vakkundig geinstalleerd door een kundige monteur. Een probleem met het fornuis werd zonder peoha en kosten direct opgelost. De prijsstelling was overigens marktconform en goed in overeenstemming met het gebodene. Maar ik ben ervan overtuigd dat we met deze kwaliteit langer plezier hebben dan met een duizend in een dozijn keuken van de "Keuken-Gigant". Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door K. de Korver op woensdag 25 mei 2016 16
Bij het kopen van een keuken moet je altijd weer afwachten hoe zaken uiteindelijk uitpakken, en dat was in dit geval prima! bij het kopen en plaatsen van de keuken wordt alle tijd genomen om alles zo optimaal mogelijk te doen, en dan is het alleen maar fijn dat dit prima geregeld wordt. Op het laatste moment hebben we besloten om het aanrechtblad door te laten trekken als vensterbank, en dat kon allemaal. Alle lof hiervoor. We zijn helemaal tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rian Hoek en Anthony Pors op dinsdag 10 mei 2016 16
Altijd lastig om op je gemak in een keukenzaak rond te kijken. Voor je't weet heb je een snelle jongen in pak achter je aan en krijg je bij wijze van spreken al een pen in de handen gedrukt om een offerte ("vrijblijvend") te tekenen. Zo niet bij Gerard Vellekoop van KeukenatHome. Zijn keukenzaak is relatief klein maar geeft wel een goede indruk van wat er allemaal te bieden is. Je kunt op je gemak rondkijken en als je in gesprek raakt voelt dit prettig. Wat wij zelf ook heel erg waarderen is dat Gerard bij het ontwerp van de keuken graag goed rekening wil houden met de ruimte waar de keuken is bedacht. Zo geeft hij heel erg advies op maat. De installatie van de keuken is uitgevoerd door het bedrijf van George van Dijke. Ook daar was de medewerking enorm goed en is de installatie prima verlopen. Al met al zijn we erg blij met onze keuken!! KeukenatHome is misschien duurder dan zo'n prijsknaller maar dan heb je ook echt het gevoel dat er rekening met je wensen wordt gehouden en oplossingen op maat geboden krijgt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Gerard de Ruiter op donderdag 21 apr 2016 16
Vier jaar geleden een keuken gekocht. Heldere afspraken gemaakt over prijs en montage, afspraken die ook zijn nagekomen. Montage was perfect. Als je hier een keuken koopt vraag dan of Leo hem komt monteren, dan weet je zeker dat het goed komt.
Reactie of foto toevoegen
“Valt in positieve zin op”
Door Rene Molendijk op maandag 4 apr 2016 16
In 2011 heb ik mijn keuken gekocht bij Keuken At Home. Het betreft een grote keuken, inclusief kookeiland, en legio inbouwapparatuur als een wijn-klimaatkast, koffieautomaat, quooker, separate koel- & vrieskast, etc. etc. Al tijdens de gesprekken en het kenbaar maken van de wensen, viel Gerard Vellekoop in positieve zin erg op vergeleken met zijn concurrenten. Actief meedenken, en eerlijk aangeven als hij twijfelde aan de meerwaarde van een bepaalde wens / optie . Er werd zeker geen blijk gegeven van de ambitie om zo veel mogelijk te kunnen factureren, maar wel degelijk van de wens om ons een keuken op maat te leveren. De onderhandelingen verliepen in eenzelfde sfeer. Open, rechtdoorzee, en zonder veel slimmigheden of gedoe. Daar waren we dus ook snel uit. Qua prijs zeer scherp, en de kwaliteit van de materialen is zeer mooi. Zelfs een bevriende keukenhandelaar merkte tijdens een bezoek bij ons thuis op dat zij dergelijke materialen niet kunnen aanbieden, of alleen voor prijzen die thuishoren in een veel hoger segment. Bij de aankoop werd ons verzekerd dat de garantie verder zou gaan dan de standaard termijn, en dat er niet moeilijk zou worden gedaan als er na de garantieperiode problemen zouden optreden. Na een jaar of 4 vertoonde een scharnier van de koelkastdeur helaas wat mankementen, en het is dan zeer prettig om te merken dat Keuken At Home de daad bij het woord voegt : zonder problemen kosteloos vervangen. Al met al : eerlijk advies, mooie materialen, scherp qua prijs, en top qua service. Aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt gehad”
Door Familie G.van Oyen op donderdag 31 mrt 2016 16
Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, zijn we bij Keuken At Home terecht gekomen en daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Gerard Vellekoop luistert goed naar de klant, bekijkt en adviseert ter plaatse en geeft een deskundig advies. Geen gladde verkooppraatjes, maar to the point. Het afbreken van de oude keuken, bouwkundige aanpassingen en de montage van de nieuwe keuken door monteur Fred gebeurt zeer precies en volgens afspraak.
We hadden een paar kleine problemen, die in samenspraak naar tevredenheid werden opgelost. Door de kleinschaligheid wordt er niet langs elkaar heen gewerkt. Het is mede door de monteur Fred een plaatje van een keuken geworden. Wat een vakman! Al met al we kunnen we iedereen Keuken At Home van harte aanbevelen. Gerard, nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Fam van den Berg op donderdag 31 mrt 2016 16
Heldere opzet en duidelijke uitleg. Geen standaard keukenzaak met gladde verkopers maar gewoon eerlijk zaken doen. Keuken is 100% compleet op afgesproken datum geleverd. Ook klein puntje van aftersales meteen opgelost. Kortom: absoluut aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Volledige vervanging buiten garantie”
Door J vd Jagt op donderdag 17 mrt 2016 16
3 jaar geleden een keuken gekocht voorzien van een quooker kraan. Dit apparaat heeft een garantie termijn van 2 jaar. De kraan begon plotseling te lekken, vervolgens gebeld en om een monteur gevraagd. De volgende dag zijn we meteen gebeld voor een afspraak die binnen 24 uur is geregeld. Het was een storing die niet mocht voorkomen en de kraan is volledig kosteloos vernieuwd met opnieuw garantie
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door Fam. de Regt op donderdag 3 mrt 2016 16
Wij hebben bij Keuken @ Home een landelijke keuken gekocht. Bij Keuken @ Home gaat het niet om de hoeveelheid keukens die je kan bekijken om ideeën op te doen, maar om het persoonlijke contact en jarenlange ervaring met het adviseren over de juiste keuken. Het traject hebben we zelf als een enorme verademing ervaren ten opzichte van de andere keuken winkels die wij hebben bezocht. De keuken is fantastisch geworden. De installatie ervan is zeer professioneel uitgevoerd door ervaren en zeer aardige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam. van Oort op dinsdag 26 jan 2016 16
Daar wij in Numansdorp wonen was de keuze voor Keuken at Home snel gemaakt. Door de goede service en adviezen van Gerard hebben wij de juiste keuken gekozen. Ook het neerzetten en monteren was goed verzorgt en niets was te veel. Zelfs op zaterdag is er doorgewerkt. Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze keuken.

Aanvulling ontvangen op 9 april 2018: Ongeveer 4 jaar geleden een keuken gekocht bij Keuken At Home te Numansdorp. Daar zijn we geweldig goed geholpen door Gerard Vellekoop. Vorige maand sprongen er 2 glasplaatjes uit mijn ladekastjes kapot. Probleemloos kreeg ik binnen een week nieuwe plaatjes toegestuurd. Dat noem ik nu klantvriendelijkheid
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Ger op dinsdag 26 jan 2016 16
Na 4,5 jaar ging er een scharnier kapot van de koelkast. Na telefonisch overleg met Keukenathome adviseerde Gerard Vellekoop om rechtstreeks Bauknecht te bellen en een afspraak te maken. De volgende dag is Bauknecht geweest. De rekening ad € 189,00 is weer netjes door Keukenathome teruggestort op mijn rekening. De reparatie viel binnen de garantietermijn van 5 jaar en heeft me niets gekost. Een keuken verkopen kan iedereen maar niet iedereen geeft goede aftersales. Was bij Keukenathome dus super geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere punten”
Door Monique Spruit op woensdag 30 dec 2015 15
Onze keuken gekocht bij Keukenathome, nadat ik van mijn oom de tip had gekregen om hier eens te gaan kijken. In december 2013 besteld. Wat is er zo bijzonder? Geen gladde verkooppraatjes, goede adviezen, in alle rust kunnen beslissen en aan onze oude keukentafel alles besproken met ook de monteur erbij die kritisch meedacht. In maart 2014 was het zo ver. Hennie heeft vakwerk geleverd! Zeer secuur alles bouwen en nameten. Bij de constatering dat een deurtje beschadigd was, werd dit gelijk doorgegeven en opnieuw geleverd. In december 2015 constateerde ik een beschadiging die niet door gebruik kon zijn veroorzaakt. Dit werd zonder discussie vervangen. Ik raad iedereen deze zaak aan.
FOTO VAN MONIQUE SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Arie van Noordenne op dinsdag 22 dec 2015 15
Keuken at Home heeft onze keuken geleverd in ons kantoor. Gerard heeft ons uitermate vakkundig geadviseerd ook zeker in de keuze van de materialen, het is namelijk toch een heel andere toepassing in de kantoor omgeving.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Fam. Bos op maandag 21 dec 2015 15
We zijn fijn geholpen door Gerard bij het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. We hadden zelf al aardig in beeld wat we wilden, en met deskundig advies hebben we er een geweldige keuken mee!! Ook was er een zeer goede after sales
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keuken at Home
aNumansdorp , Industriestraat 20, 3281 LB Numansdorp, tel 0186 - 57 61 44, mob 06 - 12 55 01 47
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.