Feedback
9,5

Keukenathome

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenathome.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenathome
Welkom bij Keukenathome. Wij inspireren & adviseren u graag in uw zoektocht naar uw droomkeuken. U bent van harte welkom in onze showroom in Numansdorp met ruim 20 complete en actuele opstellingen. Daarnaast komen wij met veel plezier én vrijblijvend bij u thuis voor advies, op het tijdstip dat u uitkomt, dus ook ’s avonds.

Top kwaliteit – Betaalbare prijs – 35 jaar ervaring – Uitgebreide keuze werkbladen – Alle gerenommeerde merken apparatuur – 230+ keukenfronten

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken of andere vrijblijvende informatie?

Onze projecten
Bekijk onze keukens en haal daar inspiratie uit.
Ervaringen
Er zijn 103 ervaringen over Keukenathome. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren87 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Een aanrader”
Door Fam. Waardenburg op vrijdag 28 jun 2024 24
De ervaring met Keukenathome was super. Goede begeleiding tijdens het kiezen van de keuken, er werd meegedacht en goed advies gegeven. Keuken werd snel geleverd en het plaatsen werd vakkundig gedaan door Jeroen. De enkele kleine dingetjes die verkeerd gingen, werden snel en super goed opgelost. Bedankt, alle lof en waardering voor Keukenathome en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Logtenberg op woensdag 26 jun 2024 24
Zeer tevreden over dit bedrijf waar we onverwacht twee nieuwe keukens binnen een jaar hebben gekocht. Bij de eerste keuken mogen ervaren dat er alle tijd werd genomen om tot in detail de beste opstelling te maken. Met veel geduld werd de tekening keer op keer aangepast. Vervolgens super netjes geplaatst door de mannen van het vaste montage team. Toen er onverwacht een volgende nieuwe keuken besteld moest worden hebben we geen moment getwijfeld en direct weer contact opgenomen met Jaap van keuken at home. Wederom een goede ervaring met een prachtige keuken als resultaat.
FOTO VAN FAMILIE LOGTENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de service”
Door Frieda de Zwart op donderdag 30 mei 2024 24
Na de nodige keukenzaken te hebben bezocht waar we steeds niet blij van werden en het hierdoor al 3 jaar uit te hebben gesteld uiteindelijk bij Keukenathome terecht gekomen. Wat een verademing in vergelijk tot de grote ketens! Geen opdringerige verkopers, gunnen je alle tijd om rustig eerst te kijken om inspiratie op te doen. Uiteindelijk met Tanja om de tafel gaan zitten. Ik had al een idee hoe ik het zelf wilde, maar Tanja heeft het echt afgemaakt! Ze denkt met alles mee, geeft goed advies over materialen e.d. en heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt. Ook bij vragen was ze altijd bereikbaar en behulpzaam. Ook de verdere service was top, van de sloop en afvoer van de oude keuken, de aflevering en plaatsing van de nieuwe keuken, tot aan het oplossen van problemen (de kookplaat bleek kapot te zijn, super afgehandeld). Echt zeer tevreden met de service van deze vakmensen! Nu een jaar later nog steeds elke dag blij met onze nieuwe keuken. Als we dit eerder hadden geweten hadden we nooit 3 jaar lang gewacht.
FOTO VAN FRIEDA DE ZWART
+ Toon extra foto van Frieda de Zwart
+ Toon extra foto van Frieda de Zwart
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Peter op dinsdag 16 apr 2024 24
Alles naar volle tevredenheid! Advies, aankoop, plaatsing en 100% oplossen kleine
details qua afwerking. Wij zijn er blij mee, voor een volgende keuken (je weet maar nooit) komen we zeker bij jullie langs!
Reactie of foto toevoegen
“Een erg mooie keuken”
Door C Zidan op zondag 14 apr 2024 24
Keukenathome heeft ons flink verrast. Na een grote zoektocht en een reeks aan keuken ketens bezocht te hebben kwamen wij uit bij Keukenathome. Wat ons opviel is de aandacht die wij ontvingen nadat we de showroom bekeken hadden. We zagen een erg mooie keuken in de showroom en deze is uiteindelijk ook de basis voor onze keuken geworden. Het was fijn om tijdens de verkoop te merken dat ze echt met je meedenken en proberen de (beperkte) ruimte optimaal te benutten. Het monteren ging goed en de levertijd was vrij snel. Het aanrechtblad is het pronkstuk van het huis en is prachtig tot zijn recht gekomen. Ik zou Keukenathome aan iedereen aanraden.
FOTO VAN C ZIDAN
Reactie of foto toevoegen
“NIets anders dan lof”
Door Ben en Lia Rath op zondag 31 mrt 2024 24
Eind 2023 een keuken gekocht bij Keukenathome. Leuk ongedwongen gesprek gehad en belangrijkste voor ons was het ontzorgen bij een keukenaankoop en plaatsing want hier zagen wij best tegenop. Voorstel van opstelling waren we zo uit door de overzichtelijke tekening van Gerard. Daarna het uitkiezen van de kleur, frontjes apparatuur etc.. Wat een keuze, maar ook hier, met behulp van Gerard en Tanja, waren wij er al snel uit. De planning gemaakt en van sloop tot plaatsing ging eigenlijk heel soepel! Alle lof voor iedereen die met ons project is bezig geweest. Wij staan met plezier te koken in onze mooie keuken en genieten er nog elke dag van! Veel dank aan Gerard, Tanja, Jaap, Jeroen de stukadoor, elektricien en de 3 mannen van de plaatsing. Jullie hebben een mooie prestatie geleverd!
FOTO VAN BEN EN LIA RATH
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Arno Vissenberg op dinsdag 2 jan 2024 24
Mooie keukens goed geïnformeerd en opleverpunten netjes afgewerkt, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN ARNO VISSENBERG
+ Toon extra foto van Arno Vissenberg
+ Toon extra foto van Arno Vissenberg
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door John van Dam op vrijdag 1 dec 2023 23
Dit jaar heb ik een mooie keuken gekocht bij Keukenathome. Het uitzoeken verliep heel prettig, ik werd goed geïnformeerd en kwam snel tot een keus. Het installeren ging geheel volgens afspraak en verliep erg netjes. Zoals kan gebeuren kwam er een foutje naar boven, maardat werd helemaal naar mijn tevredenheid opgelost. Ik ben heel erg tevreden en sta inmiddels met veel plezier in mijn nieuwe keuken!
FOTO VAN JOHN VAN DAM
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Paul Molenaar op dinsdag 14 nov 2023 23
In 2020 een keuken gekocht bij Keuken at Home. Keurig geleverd en geplaatst.
Helaas een ongelukje met het keukenblad. Contact opgenomen met Keuken at Home. Er werd gelijk actie ondernomen door te komen kijken en contact op te nemen met de leverancier. Nieuw blad werd geleverd en gemonteerd dus eind goed al goed zou je denken, maar helaas het nieuw geplaatste blad had kleurverschil. Wederom contact opgenomen met Keuken at Home en zij zouden weer contact opnemen met de leverancier. Helaas was de leverancier van het keukenblad niet van plan om het op te lossen, wilden niet eens komen kijken. Toen heeft Keuken at Home besloten om dit probleem zelf maar op te lossen.
Zij hebben de twee keukenbladen kosteloos vervangen. Dus Keuken at Home zouden wij zeker aanbevelen. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door fam. Van Lieshout op donderdag 3 aug 2023 23
Keukenathome heeft de uitbreiding van onze bestaande keuken gerealiseerd. Omdat de bestaande keuken (1.5 jaar oud) niet van Keukenathome kwam was het enigszins puzzelen wat betreft het aansluiten op het bestaande werkblad en het voorkomen van kleurverschil van het blad en frontjes. Uiteindelijk is er een heel mooi ontwerp gemaakt en na de (korte) levertijd is het zonder problemen en kleurverschillen geplaatst. Bedankt Jaap, Gerard, Heleen en Jeroen we zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een topper”
Door Elvira op donderdag 20 jul 2023 23
Erg tevreden met onze keuken en goede service! Niet alles verliep even vlekken loos maar Keukenathome denkt altijd met je mee voor een gepaste oplossing. Goed bereikbaar en gewoon heel fijn contact! Monteur Ruud is echt een topper!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Esli Wubbe op dinsdag 4 jul 2023 23
Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze keuken bij Keukenathome.
Getipt door een collega, recensies bekeken en een afspraak gemaakt. Tijdens een erg prettig gesprek waarbij de juiste vragen werden gesteld tot een ontwerp gekomen wat precies weerspiegelde wat wij in ons hoofd hadden. De verkoper had zelf ook keukens geplaatst dus hij wist waar hij het over had en kwam met allerlei praktische tips. Wij zijn beide best lang en werden de showroom mee ingenomen om de hoogte van het aanrechtblad te bepalen. Dit soort kleine details zorgen er echt voor dat de keuken helemaal naar je eigen smaak wordt ontworpen. Keuken is vakkundig geplaatst en de monteurs werken erg netjes. Aftersales en service is ook prima. Wij hadden wat problemen met de koelkast en dat is uiteindelijk verholpen door Siemens. Voordat Siemens is ingeschakeld heeft Keukenathome er eerst alles aan gedaan en geprobeerd om de problemen te verhelpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over het geleverde resultaat”
Door Gerdina & Perry Duermeijer (Piershil) op vrijdag 23 jun 2023 23
Als je op zoek bent naar echt een keuken op maat, naar je eigen wensen, dan is Keuken at Home een echte aanrader. Je wordt hartelijk ontvangen, nemen echt de tijd voor je, stellen je gerust en altijd vriendelijk. Eerst wordt er goed geluisterd naar wensen en vervolgens na vakkundig inmeten en de ruimte thuis beoordelen, wordt je snel gebeld om het eerste ontwerp te komen bekijken en bespreken. Eerlijk gezegd was het eerste voorstel nagenoeg geheel naar ons zin, en hebben we het alleen nog over kleine details gehad. Ook daarin zijn we zeer goed geholpen. Uiteindelijk zijn we super tevreden over het geleverde resultaat. Vakkundige, rustige bezorging en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Schoenmakers op dinsdag 6 jun 2023 23
Hoe mooi is het om je keuken te kopen in je eigen dorp? Wij deden dit bij KeukenatHome. We deden een rondje door de showroom en gaven aan wat we mooi vonden. We hadden zelf al een bepaald beeld van hoe de keuken moest gaan worden. We werden hier prima bij geholpen. Alles wat we van te voren bedacht hadden, was mogelijk. We hebben een zeer breed keukenblad, waar we een plank in hebben gelegd, zodat dit voor het oog breekt. Het bezorgen van de keuken was even een vervelende ervaring met een chauffeur welke zijn dag niet had. Hier hebben we een officiële klacht van gemaakt. De keukenmonteurs hebben vakkundig werk afgeleverd en waren fijn in hun communicatie. 1 oven had een nieuw display en de andere een oude. Dat matcht niet, waardoor KeukenatHome direct zelf ons 2 ovens met een nieuw display leverde. Kortom, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een heel tevreden klant”
Door Sinka 't Hooft-Benne op woensdag 24 mei 2023 23
Geweldig geholpen bij de aankoop van een L-vormige keuken. Geen probleem om indeling, vormgeving en inbouwapparatuur tot in detail aan te passen. Plaatsing in een halve dag, met 4 man sterk, die heel goed samenwerkten en heel secuur alles hebben opgebouwd. Er miste één achterwand en die werd dezelfde dag bij de leverancier opgehaald en diezelfde middag nog geplaatst. Wij zijn een heel tevreden en dankbare klant ♥ Petje af ♥
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Familie Zoeteweij op woensdag 3 mei 2023 23
Keuken in hoekopstelling gekocht bij Keukenathome. Zeer vriendelijk, beleefd en deskundig personeel. De keuken is geplaatst in één dag. Perfect afgewerkt. Voordat de monteurs vertrokken alles schoon achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door E. en A. op donderdag 13 apr 2023 23
We hebben een prachtige keuken via keuken at home nu in ons nieuwbouwhuis staan. Jaap heeft ons uitstekend geholpen. Ook als we weer toch weer een andere indeling wilden, was dat geen probleem. Er werd goed met ons meegedacht. Er is super veel mogelijk (kleuren, deuren, grepen, apparatuur etc) dus het was fijn dat we hierin konden vertrouwen op hun expertise. Zeker een aanrader om hier je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Martin Heins op donderdag 13 apr 2023 23
Wat een ellende om al die keukenzaken te bezoeken. Nergens had ik het gevoel dat het om de klant ging en niet om de keukenzaak zelf. Gelukkig heb ik één uitzondering ontdekt, namelijk Keuken at Home. Wat een verschil. Er werd goed naar me geluisterd, naar wat ik wilde en waren echt behulpzaam bij het samenstellen van de keuken die IK wilde. Dus de keuken hier besteld en tot mijn verbazing kon die ook nog snel geleverd worden. Het slopen van de oude keuken werd professioneel gedaan binnen een halve dag. Dag erna is de keuken in al zijn onderdelen bezorgd en netjes met een verhuislift binnengebracht. Weer een dag later kwam de installatieploeg, 3 man die van 7 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds bezig zijn geweest en er dus geen haastklus van maakten maar alles heel keurig hebben geïnstalleerd op een paar kleine zaken na. Maar alles werkte. De paar restpuntjes zijn ook op hele korte termijn uitgevoerd. Grote klasse dus. Niets dan lof voor iedereen die meegewerkt heeft aan onze prachtige keuken. Bijna zou ik een 10 geven maar er is altijd ruimte voor verbetering, toch? Dus dan maar een 9,8. echt waar!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door M. Ottink op vrijdag 3 mrt 2023 23
In april 2022 hebben we onze keuken gekocht bij keuken at home. We zijn daarbij fantastisch geholpen door Tanja. Vooral het meedenken en eerlijk haar mening geven hebben we zeer gewaardeerd omdat wij niet de ervaring hebben zoals zij, over hoe we onze keuken het praktisch en best konden inrichten. In oktober zijn we nog een x teruggegaan om alle puntjes op de i te zetten. Dat is echt een aanrader. Want in die paar maanden kom je toch weer tot inzichten die je de eerste x bij het uitzoeken van de keuken niet had. Nu (februari 2023) is onze keuken net geplaatst. En wat zijn we gelukkig met onze keuken. De monteurs zijn echt vakmensen. Binnen een dag was onze keuken gemonteerd. En ze hebben prachtig werk afgeleverd. Gingen zorgvuldig met de spullen om en hadden veel kennis van zaken. Ook onze complimenten voor het verhuisbedrijf. Omdat het werk van de aannemer enorm was uitgelopen, liepen we met de werkzaamheden uit, waardoor eigenlijk onze keuken niet op vrijdag afgeleverd kon worden. Zij hebben ons toen zo uit de brand geholpen door de keuken weer mee te nemen en die op maandagochtend vroeg alsnog te leveren. We waren ze daar zo dankbaar voor. We kunnen niet anders concluderen dat als je persoonlijke aandacht wilt, gedegen advies en een schitterend resultaat, je bij keuken at home het beste uit bent! Wij zijn in ieder geval super blij!
FOTO VAN M. OTTINK
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Lizette van Duiven op dinsdag 28 feb 2023 23
Na diverse winkels afgelopen te hebben, kwamen we uit bij Keukenathome. Wat een verademing, alles kan en men denkt met je mee. Zelf met het leveren (uitloop van de verbouwing) van de keuken, dacht men mee. Het plaatsen door Jeroen, wat een vakman. We hebben oa een combimagnetron gekocht, zat maar 1 rooster in (is tegenwoordig normaal). We hebben er 1 bijbesteld, levering duurde erg lang, ruim 2 maanden. Ga het rooster ophalen, kreeg het gratis mee, omdat het zolang geduurd had, werd gezegd. Alles bij elkaar genomen, wij zijn enorm blij dat wij hebben gekocht bij dit familiebedrijf, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een super keukenwinkel”
Door Bart en Thecla Bovenberg op donderdag 16 feb 2023 23
Wat een super keukenwinkel, want zo noemen wij Keuken at home in Numansdorp, want verder zoeken hoeft niet meer. Bij binnenkomst geeft men je de gelegenheid om door de showroom te wandelen om alvast inspiratie op te doen. Daarna wordt je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met een heel vakkundige medewerker. Ons idee is doorgesproken en aan de hand van een ruime keuze voor het getoonde materiaal een plan gemaakt wat daarna zonder enige moeite aangepast kon worden. Na het definitief maken van het keukenplan is een planning gemaakt, die geheel aansloot bij onze planning. De keuken is op afroep heel vakkundig en snel geplaatst. De nieuwe keuken is geheel naar onze wens en zoals we het hebben bedacht. En de prijs viel ook nog mee!
We zijn erg tevreden en vinden Keuken at home een echte aanrader!
FOTO VAN BART EN THECLA BOVENBERG
+ Toon extra foto van Bart en Thecla Bovenberg
+ Toon extra foto van Bart en Thecla Bovenberg
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bianca en Niek van Steijn op zaterdag 11 feb 2023 23
Super fijne ervaring met Keuken at Home. Prachtige keuken, service op dit nivo kom je niet vaak meer tegen! Fijne mensen! Heleen, Gerard en Jeroen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed en prettig geholpen”
Door Jan Stuifzand op donderdag 19 jan 2023 23
Na een teleurstellend initieel gesprek bij Tieleman Keukens, waar als projectkorting de zogenaamde gratis vaatwasser een sigaar uit eigen doos bleek, terecht gekomen bij Keukenathome. Zeer goed en prettig geholpen door Jaap Zijlmans die wél interesse toonde en met prima aanvullingen en suggesties kwam. Ze hebben zich flexibel opgesteld bij meerdere keren opschuiven van de opleverdatum van ons nieuwbouw appartement. De keuken is 100% volgens bestelling geleverd en vakkundig door monteur Jeroen geplaatst. Zonder ook maar één enkele afwijking. Top leverancier!
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Laura Slagmoolen op zaterdag 6 aug 2022 22
Op zoek naar een betrouwbare keukenzaak die kwaliteit, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft? Stop met zoeken en ga gerust in zee met Keuken at Home! Klantgericht, hoge service, kwaliteit, professioneel, vakmanschap... allemaal termen die van toepassing zijn op Keuken at Home! In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest en via Qasa.nl (mede dankzij alle positieve ervaringen die we op Qasa gelezen hadden) zijn we uiteindelijk ook bij Keuken at Home terecht gekomen. Wij werden geholpen door Tanja en zij begreep ons meteen, dacht met ons mee en kon ons zelfs nieuwe (en veel betere) ideeën m.b.t. het ontwerp laten zien. Zij heeft ons gedurende het gehele traject goed, deskundig en praktisch advies gegeven. Wat een geduld heeft Tanja ook gehad. Is zelfs nog een keer bij ons thuis geweest en heeft ons nooit gepusht om tot een daadwerkelijke koop over te gaan. We zijn echt niet de makkelijkste als het gaat om dit soort (grote) uitgaven maar Tanja begreep ons volkomen. Toen we uiteindelijk hadden besloten onze nieuwe keuken bij Keuken at Home te kopen kwamen we ook op het punt van plaatsen en de daarbij horende verbouwing van onze oude keukenruimte. Ook hier heeft Tanja ons zeer goed in ondersteund en ons voortdurend het vertrouwen gegeven dat alles super netjes zou worden. We hebben met verbouwen ook wel eens anders meegemaakt dus het was toch wel spannend. De aannemers die door Tanja werden geadviseerd zijn stuk voor stuk vakmensen! En toen waren daar de monteurs welke de keuken kwamen plaatsen. En zoals door Tanja al beloofd waren dit ook weer echte vakmannen! Het plaatsen van de keuken werd super netjes gedaan. Ook deze monteurs hadden er duidelijk verstand van en konden het plaatje van onze droomkeuken op deze manier compleet maken. Als gevolg van de grote vraag en problemen met de verkrijgbaarheid van onderdelen was het een probleem om bepaalde keukenapparatuur te krijgen. Maar Keuken at Home heeft ons op zeer klantgerichte manier bijgestaan en geholpen waardoor we toch (op korte termijn) precies de apparatuur in onze keuken konden krijgen die we graag wilden hebben. De keuken die uiteindelijk met hulp van Tanja is ontworpen is nu enkele maanden geleden in ons huis geplaatst en er is nog niets waarvan we denken... oei dat hadden we toch anders moeten doen! We genieten nu elke dag van onze droomkeuken en alles klopt gewoon! Keuken at Home is voor ons een hele fijne ervaring en raden wij iedereen aan. Bij Keuken at Home is de klant echt nog koning!
FOTO VAN LAURA SLAGMOOLEN
+ Toon extra foto van Laura Slagmoolen
+ Toon extra foto van Laura Slagmoolen
+ Toon extra foto van Laura Slagmoolen
+ Toon extra foto van Laura Slagmoolen
+ Toon extra foto van Laura Slagmoolen
+ Toon extra foto van Laura Slagmoolen
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne ervaring”
Door J Verzijl op vrijdag 1 jul 2022 22
Wij hebben onze keuken, bij keukenathome gekocht omdat mijn zwager en schoonzus hier ook hun keuken tot volle tevredenheid hebben gekocht, wij werden geholpen door Jaap en de man begreep ons meteen, wat gelijk een gerust gevoel gaf, daarbij geholpen dat mijn vrouw de wauw factor had bij een in de showroom geëtaleerde keuken. Wij hadden nogal speciale wensen, maar Jaap begreep deze volkomen. Ik ben zelf een techneut, en was best behoudend naar de monteurs welke de keuken kwamen plaatsen, dit werd echter zo perfect gedaan en met een ongekende passie. Wij hebben het plaatsen van de keuken als zeer ontspannend en fijn gevonden, wat een vakmanschap! De keuken welke wij hebben uitgezocht, is een verademing van comfort en gebruiksgemak. Keukenathome is voor ons een hele fijne ervaring en raden wij iedereen aan.
Met vriendelijke groeten
J Verzijl
FOTO VAN J VERZIJL
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Fam. Tijhuis op maandag 6 jun 2022 22
Wij hebben een heel positieve ervaring met Keuken at Home. Bij het samenstellen van onze keuken kregen we goed, deskundig en praktisch advies van Gerard. De bestelling gedaan en toen was het wachten tot de plaatsing. Dat duurde enkele weken langer door onvoorziene problemen wegens COVID-19 besmettingen in de fabriek in Duitsland. Maar het werd ruimschoots goedgemaakt door de zeer vakkundige en prettige mannen die onze oude keuken hebben verwijderd en alle voorbereidingen hebben getroffen voor de plaatsing van de nieuwe keuken. Er werd meteen een nieuwe meterkast geinstallerd en de nodige groepen aangelegd. De plaatsing van de keuken verliep ook heel prettig met kundige vakmensen. Helaas bleek de kookplaat niet geleverd en kon niet alles meteen afgewerkt worden. Hierop werd meteen actie ondernomen. De kookplaat kwam een weekje later en voor de afwerking moest bijpassend materiaal uit Duitsland komen. Enkele weken later werden ook de laaste zaken afgewerkt en hebben wij sindsdien een perfecte keuken waarover wij helemaal tevreden zijn! Mooie materialen, goede apparatuur en heel strak geplaatst! Zeker een aanrader om bij Keuken at Home uw volgende keuken aan te schaffen.
FOTO VAN FAM. TIJHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Esther de Haan & Anne-Marie Nobel op maandag 23 mei 2022 22
Wij zochten een nieuwe keuken in de buurt en kwamen terecht bij Keuken at home. Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij deze winkel. De verkoper was vriendelijk en dacht helemaal met ons mee. Uiteindelijk werd de keuken geleverd! Kleine problemen waar niemand wat aan kon doen, werden direct opgelost! We konden zien dat de monteur een vakman 1e klas was, hij bouwde zelfs kosteloos een extra koofje voor ons! Kortom echt een top bedrijf met vriendelijke vakmensen! Bedankt Keuken at home!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne 'klant reis'”
Door Familie Calkhoven op vrijdag 6 mei 2022 22
We kenden Keuken at Home niet, kwamen het via internet tegen. Tijdens ons eerste oriënterende bezoek in november 2021 werden we gastvrij onthaald en in de weken erna volgde 2 prima adviesgesprekken met echte toegevoegde waarde. Ook de planning, levering en plaatsing werden zeer goed begeleid. Dat is knap voor een keuken ondernemer in deze tijd! Complimenten Heleen, Gerard en Jaap! Prima monteurs ook, echte vakmensen. Jullie hebben serieus je best gedaan en dat verdient dan ook een beschrijving op deze plek. Vandaag 6 mei 2022 is het laatste klusje gedaan en is onze mooie keuken helemaal gereed. We genieten er elke dag van en kijken terug op een hele fijne 'klant reis' met Keuken at Home.
FOTO VAN FAMILIE CALKHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door M. de Fonkert op dinsdag 19 apr 2022 22
Schitterende keuken geleverd! Voor service , kwaliteit en vriendelijkheid raad ik u aan naar Keuken At Home die verwezenlijken een ieder zijn droom! Chapeau dank aan alle medewerkers.
FOTO VAN M. DE FONKERT
Reactie of foto toevoegen
“Super leuk familiebedrijf”
Door Colinda Korbijn op dinsdag 29 mrt 2022 22
In december hebben wij de showroom bezocht en daar stond onze droomkeuken! Afgelopen vrijdag na helaas wat vertraging (Corona) geplaatst. Het was het wachten meer dan waard. 2 geweldige monteurs gingen aan de slag. Echte vakmensen. Ook in de showroom goed geholpen en we werden van alles op te hoogte gehouden. We zijn super blij met onze prachtige keuken. Super leuk familiebedrijf en de koffie staat altijd klaar!
FOTO VAN COLINDA
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie vd Hoogen op vrijdag 21 jan 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Heel fijn en goed geholpen door de verkoper. Monteur is echt een toppertje. Zo netjes allemaal en keurig gemonteerd. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige complete keuken”
Door Patricia Slager op vrijdag 21 jan 2022 22
In augustus bij Keuken at home geweest, super fijn geholpen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen, meegedacht en geluisterd. Tanja heeft zich heel goed verdiept in onze wensen en uiteindelijk werd in december onze keuken geplaatst door 2 echte vakmensen die heel secuur en netjes te werk gingen en ons er, indien nodig ook echt bij betrokken. Wij zijn superblij met onze prachtige complete keuken en raden het anderen zeker aan.
FOTO VAN PATRICIA SLAGER
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door B.Dirks op zondag 2 jan 2022 22
Ervaren personeel, ze weten waar ze mee bezig zijn, dat schept vertrouwen. Heel fijn geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. De monteurs zijn ook top, zeer netjes gewerkt. Er was een probleempje maar dat is later netjes opgelost. Als we ooit, nog een nieuwe keuken nodig hebben dan gaan we zeker weer naar Keuken at Home.
FOTO VAN B.DIRKS
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Fam van der Meer op zaterdag 20 nov 2021 21
Stukje vakwerk van a tot z. Fijne verkopers en vakmannen in de uitvoering!
FOTO VAN FAM VAN DER MEER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Haas, Johann-Peter op vrijdag 1 okt 2021 21
Ik ben met KEUKENATHOME zeer tevreden. De qualiteit van de producten is werkelijk goed. Ook de service is uitstekend: professioneel, friendelijk, betrouwbaar, punctueel. Wat wil je meer?! Daarom kan ik KEUKENATHOME echt aanbevelen en geef 5 *****.

Aanvulling ontvangen 25 oktober 2021: De montage van de keuken heeft inmiddels plaatsgevonden en ik ben ook daarmee zeer tevreden. Alles was uitstekend voorbereid en werd op professionele manier gemonteerd. Keuken en keukenapparatuur werken prima. Ik ben zeer tevreden en geef 5 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door J.J. Hokke op woensdag 29 sep 2021 21
Nieuw keukenblad met spoelbak en kraan besteld. Alles is inmiddels zeer vakkundig gemonteerd. Ik ben er super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Nadine Meerding op dinsdag 28 sep 2021 21
In wilde voor mijn appartement in Amsterdam een ruim ogende keuken met veel kastjes, aangezien het om een kleine ruimte ging. Dat is zeker gelukt, ik heb precies de keuken die ik voor ogen had! Communicatie verliep vlot, service was heel goed (er werd meegedacht, niks was teveel gevraagd) en er werd zo snel mogelijk een keuken afgeleverd! Monteur was uitstekend, en heeft een super mooie keuken geïnstalleerd!
FOTO VAN NADINE MEERDING
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fam G. van der Sijde op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hadden van een aantal mensen goede berichten gehoord. En deze zijn meer dan waar gemaakt. Het eerste contact was bij ons thuis. Met name om mee te denken over mogelijkheden. De volgende afspraak was in de showroom. Het is uiteindelijk een U keuken geworden, wit glanzende kastjes en granieten aanrechtblad. Gaskookplaat en plafondafzuigunit. Deze laatste vond ik spannend vanwege de opbouwhoogte. Maar Gerard Vellekoop zei dat alles goed zou komen. En dat zijn geen loze woorden geweest.
Een team van 4 vaklui heeft de keuken in 1 dag geplaatst en een prachtige koof gemaakt waarin de afzuigunit is verwerkt. Een absolute aanrader als u op zoekt bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Je krijgt waar voor je geld”
Door bart van dipten op donderdag 22 jul 2021 21
Super geholpen door hr. vellekoop van te voren goede gesprekken gehad over de keuken geplaats op de afgesproken datum door een vakman die er veel plezier in had problemen werden direct door hem opgelost rustige werker en zeer nette man kan dit bedrijf zeer aanbevelen je krijgt zeker waar voor je geld
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henri en Laura op vrijdag 25 jun 2021 21
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Jaap heeft goed met ons meegedacht, suggesties aangedragen, etc. Het is ook fijn dat degene die je keuken tekent, thuis komt passen en meten en op basis daarvan nog eventuele aanpassingen doet.
Het plaatsen van de keuken is prima gegaan. Vanuit de fabriek was het aanrechtblad te kort geleverd. Dit werd door de monteurs handig opgelost. Een aantal weken later kregen we alsnog het juiste aanrechtblad. In de tussentijd was het sommige mensen niet eens opgevallen dat er iets niet goed was aan ons aanrechtblad. De monteurs hebben keihard gewerkt en ze hebben ervoor gezorgd dat de keuken, zoals beloofd, in één dag stond. Ook al moesten ze hiervoor doorgaan tot half acht, nadat ze al om zeven uur 's ochtends waren begonnen.
Na het plaatsen van de keuken ontdekten we dat we eigenlijk spotjes misten onder keukenkastjes in een hoekje. Deze kastjes waren pas later door Jaap toegevoegd, omdat ze volgens hem toch 'wegvielen' achter de hoge kasten, maar wel veel ruimte zouden opleveren. Wij wilden dit in eerste instantie niet, maar hebben het toch gedaan en we zouden nu niet weten wat we zonder deze kastjes zouden moeten. Maar doordat deze kastjes pas op het laatst waren toegevoegd, hadden we het nooit over eventuele spotjes gehad. Dit was echter geen enkel probleem en de spotjes konden later alsnog worden geplaatst, zonder dat hierdoor reeds geplaatste kastjes weer gedemonteerd moesten worden o.i.d.
Er beschadigt altijd wel iets bij het plaatsen van een keuken. Of door een monteur of door onszelf (in het geval van een vrieslade). In beide gevallen werd het kapotte onderdeel zonder problemen vervangen door een nieuw exemplaar.
Wij zouden iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon top”
Door Familie Luteijn uit Numansdorp op dinsdag 15 jun 2021 21
We hebben in 2014 een volledige keuken gekocht bij Keuken at Home. Het is een degelijke en mooi keuken die in Duitsland is geproduceerd, dus gewoon top! Prima geadviseerd en tips gekregen om de keuken efficiënt en gemakkelijk in te richten. Goede Atag apparatuur met extra lange garanties! We zijn ook enorm tevreden over de service. Zelfs dit jaar werden direct geholpen met een kleine vervanging. Wij kunnen iedereen een keuken bij deze zaak adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar de zin”
Door Marja van Herk op maandag 22 mrt 2021 21
Bij keuken @home heb je echt het gevoel wat je eigenlijk altijd wilt hebben als klant, er wordt geluisterd naar je wensen, vakkundig advies gegeven en er is een fijn en warm contact! Daarnaast is het montageteam geweldig! Wat een goed team, we zijn dan ook super tevreden over keuken@home en zullen dit zeker aan iedereen aanraden!

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: We hebben een hoekkeuken gekocht, deze is in januari 2021 geleverd en gemonteerd. Dit was zeer naar onze zin, een absolute aanrader om een keuken te kopen bij Keuken@home.
Reactie of foto toevoegen
“Keukeneiland”
Door Familie Sikking op zaterdag 20 mrt 2021 21
Een keukeneiland gekocht bij keukenathome het begon al bij de eerste afspraak we kwamen zonder afspraak en iedereen was bezet, maar 1 verkoopster had nog wel wat tijd voor ons en zij kwam met prachtige ideeën, maar helaas haar afspraak kwam dus wij naar huis even over nagedacht en de week erop een afspraak gemaakt en we kwamen er gelijk uit het werd een prachtig werkblad met een pelgrim inductie kookplaat met afzuiging en de rest was van burned wood. Na regelmatig contact te hebben gehad werd de afspraak gemaakt voor de installatie. Twee monteurs uit Zeeland kwamen de keuken monteren. Top monteurs ze hebben niet alleen het keuken eiland gedaan, maar ook de gehele keuken afgesteld en gingen na een dag hard werken huiswaarts. Wij zijn heel tevreden met de communicatie en het afleveren van de keuken. Bedankt keuken at home.
FOTO VAN FAMILIE SIKKING
+ Toon extra foto van Familie Sikking
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Elias Hordijk op dinsdag 16 mrt 2021 21
Wij hebben een goede ervaring met Keuken at Home, we hebben goed informatie en advies gekregen van Tanja en Gérard. De onderhandeling ging heel fijn en er is een mooie keuken afgeleverd, ondanks een ziek monteur na dag 1, is het heel goed opgelost en is hij snel heel mooi opgeleverd. Het is een heel fijn bedrijf om een goede keuken te kopen. Nogmaals bedankt.
FOTO VAN ELIAS HORDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael en Marianne op maandag 22 feb 2021 21
Wij hebben onlangs een keuken geplaatst gekregen via Keuken at Home. We waren super geholpen door Jaap in de showroom. De keukenmannen die de keuken kwamen plaatsen hebben dat ook super gedaan! We zijn zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de keuken. We raden dan ook iedereen Keuken at Home aan!
FOTO VAN MICHAEL EN MARIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Service waar je blij van wordt”
Door fam. Veltman op zondag 21 feb 2021 21
Na een zeer plezierige kennismaking met Jaap van Keukenathome hebben we besloten de keuken daar aan te schaffen. Kan niet anders zeggen dat het hele traject zeer goed begeleid is en afspraken worden nagekomen. Installatie gebeurde door vakmensen die wat kleine onvoorziene aanpassingen zonder problemen ook uitgevoerd hebben. Het resultaat is naar volle tevredenheid, Jaap is zelfs nog langsgekomen om een kleine aanpassing te doen. Dit is service waar je blij van wordt. Mooie zaak waar je goede adviezen ontvangt en je de aandacht krijgt. Op zoek naar een nieuwe keuken? Breng deze zaak dan een bezoek.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Molenaar op woensdag 23 dec 2020 20
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Keuken at Home. Goed advies, snelle levering, prima installatie door Ruud en super service van Jaap. Kortom een aanrader!
FOTO VAN PAUL MOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken tegen acceptabele prijs”
Door Van Slooten op woensdag 9 dec 2020 20
Na een aantal keukenshowrooms te hebben bekeken kwamen we via Qasa bij Keuken at Home uit. Vriendelijk ontvangst en uiteindelijk samen met Tanja een schitterende keuken (kookeiland, zwart met houten elementen) laten ontwerpen. Installatie werd zorgvuldig verzorgd door twee vaklui die wisten wat ze deden. After care ook prima; komen afspraken na en leveren alles netjes op. Klein issue met het werkblad werd door leverancier zelfs bekeken en opgelost. Uiteindelijk is Tanja het resultaat zelfs komen bekijken; we kunnen niet anders concluderen dat Keuken at Home doet wat het belooft: mooie keukens ontwerpen, vakkundig laten plaatsen tegen acceptabele prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10 :-)”
Door Tanny Konijnendijk op zaterdag 21 nov 2020 20
Een aanrader!;) vrij recent hebben wij een huis laten bouwen;) via een kennis hoorde ik bij toeval over hun ervaringen met keuken@home;) random binnen gestapt en ik werd daar door Tanja super geholpen;) ik wilde geen standaard keuken en er een creatieve andere twist aan geven;) al gauw bleek dat dat bij keuken@home geen probleem was;) aan luxe en degelijkheid wilden wij geen consessies doen;) ook dat bleek geen probleem daar veelal met Duitse keukens wordt gewerkt;) en luxe,degelijkheid en out of de box qua design kost meestal iets meer dan standaard;) Ook dat was/is bij keuken@home verrassend anders;) ik had meteen het gevoel dat de prijs correct was zonder afbreuk te doen aan kwaliteit;) bij meerdere keukenzaken geweest dus had een goed vergelijk In die zin;) uiteindelijk ook onze bijkeuken nog erbij gedaan met het nodige maatwerk;) zowel onze keuken als bijkeuken zijn echte parels of liever het neusje van de zalm geworden;) Niet geheel onbelangrijk is ook de aftersales uitstekend van dit bedrijf is mijn ervaring!;) van mij krijgen zij een vette 10 !:)
FOTO VAN TANNY KONIJNENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Jack (en Trudie) Geurtsen op dinsdag 10 nov 2020 20
Keuken hier gekocht. Thuis advies gekregen van Gerard en in de showroom alles uitgezocht en samengesteld. Prima advies en meedenken van diverse medewerkers in de showroom. Aanpassingen gingen probleemloos. keuken laten plaatsen. Gedaan door 2 absolute vakmannen met veel humor en kennis van zaken. Ook zij dachten mee en in oplossingen. Spoelbak was beschadigd maar er werd door `Gerard nog dezelfde dag een nieuwe gebracht zodat de keuken in 1 dag geplaatst kon worden. Ook na plaatsing service van definitieve oplevering en de puntjes op de i. Zou zeker mijn vrienden, buren en familie dit bedrijf aanraden. De persoonlijke benadering, de service en de communicatie, de plaatsing en ook het nakomen van afspraken zijn voor mij gewoon belangrijk en daar kan ik alleen maar vol lof over zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Els Ackema op zondag 4 okt 2020 20
Ik ben dikwijls in de winkel geweest, eerst rondkijken, oriënterend. Daarbij kreeg ik veel vrijblijvend advies, goeie aandachtstips, zonder het gevoel dat ik iets moest kopen. Tanja heeft mij, met heel veel enthousiasme en toewijding, allerlei goeie ideeën aangedragen en voor mij uitgetekend, en meegedacht mbt de prijs voor een beperkt budget. Er was heel veel mogelijk. Ze heeft enorm meegedacht en gezocht naar oplossingen. De montage was keurig. Vriendelijke, correcte vaklui die geen genoegen namen met een 0,2 cm afwijking. Alles moest perfect zijn. Ik ben meer dan tevreden over deze keukenwinkel.
FOTO VAN ELS ACKEMA
Rode keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast”
Door R Hirt op woensdag 30 sep 2020 20
Onlangs een mooie keuken pantry gekocht Tbv van ons kantoor. Snelle levertijd en goede adviseurs en dito monteurs. Je komt t helaas vaak anders tegen , dus was ik blij verrast Super enthousiast over dit bedrijf !
Reactie of foto toevoegen
“Goed benaderbaar bij service”
Door Piet de Groot op donderdag 24 sep 2020 20
In dit bedrijf is het gehele personeel goed benaderbaar. 10 jaar geleden is mijn keuken door dit bedrijf geplaatst en maken wij daar iedere dag gebruik van. Dit jaar door een kapotte boiler een flinke waterschade. De schade is perfect gerepareerd en als extra service is alles nagelopen en de deuren sluiten weer prima.
Reactie of foto toevoegen
“Weer hier de keuken gekocht”
Door Henk van Rossum op zondag 20 sep 2020 20
Gisteren keuken van Keuken at Home geplaatst in ons nieuwe huis in Zaltbommel. Monteur was exact op tijd (dat scheelde me heel veel wachttijd!) en wist precies wat hij deed. Flinke keuken met alle apparatuur, maar om 14:30 was alles piekfijn in orde: netjes, schoon, onbeschadigd, alles doet het, alles is gecontroleerd/proefgedraaid en opgeruimd. Dat heb ik elders e=weleens slechter meegemaakt! Prima gedaan voor een heel redelijke prijs.

Eerdere ervaring van 30 juni 2016: Ik heb in twee jaar twee keukens gekocht bij Keuken@home, een voor thuis en een voor mijn kantoor. In beide gevallen lastig, want moest precies passen in een oud pand met scheve muren en rare maten. zowel de kwaliteit van de keukens zelf als de plaatsing, afwerking en aanpassingen waren helemaal top.

Eerdere ervaring van 18 februari 2015: Voor mijn bedrijf in een oud monumentaal pand wilde ik een moderne keuken en eettafel laten plaatsen, een ruimte die een visitekaartje moet zijn voor mijn bedrijf. Hoewel het een oud pand was en de muren scheef waren is de keuken goed gemonteerd en is het resultaat een pracht keuken geworden. Daarnaast is de service heel aangenaam en heeft de verkoper die wij hadden heel erg goed met ons meegedacht, zo is in een loze ruimte waarmee we niet wisten wat we moesten doen een coffee corner gemaakt. De ruimte is nu optimaal benut, en ziet er heel goed uit. Wat mij betreft is dit bedrijf een absolute aanrader. Overigens, de kwaliteit van de keuken bevalt me ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Inge en arie de boed op vrijdag 18 sep 2020 20
We kijken terug op een zeer geslaagd traject. Vanaf het 1e gesprek, waarbij er goed werd geluisterd naar onze wensen, wij deskundig advies kregen en uiteindelijk met een compleet uitgewerkte offerte de opdracht hebben gegeven. De montage door een ervaren team, die pietje precies de deuren etc hebben gemonteerd, was top. We miste 1 deur, allemaal netjes opgelost. Wat ons betreft een aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Sanne Markwat op donderdag 17 sep 2020 20
Fantastisch goed geholpen door Jaap. Wij hadden al bijna ergens anders een keuken gekocht. Wat zijn wij blij dat we toch naar Keuken at Home zijn gegaan. Jaap denkt goed mee en adviseerde ons een andere opstelling. Wat zijn we hier blij mee! Goed advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
FOTO VAN SANNE MARKWAT
Keuken langs de wand met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin de Vos op vrijdag 14 aug 2020 20
wij hebben een keuken gekocht met alle inbouwapparatuur , miste helemaal niets tijdens opbouwen keuken, fantastische monteur die helemaal alleen in 2 dagen totale keuken installeerde zonder ook maar een fout te maken ( zeer vakkundig) en tijdens bouw nog de tijd om mij alles uit te leggen
FOTO VAN MARTIN DE VOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Wouter van Welzen op dinsdag 16 jun 2020 20
Wij hebben begin deze maand (juni 2020) onze keuken gedeeltelijk laten renoveren en nieuwe keukenapparatuur laten plaatsen door Keuken at Home. Onze ervaringen kort samengevat: Goede begeleiding en adviezen. Prettige contact en goede bereikbaarheid. Fantastisch vakwerk door de monteurs. Onze keuken ziet er weer prachtig uit. We zijn heel erg blij met het resultaat en bevelen het bedrijf Keuken at Home daarom van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Olivier op vrijdag 5 jun 2020 20
Jaap heeft mij zeer goed geholpen bij het kiezen van mijn keuken en dacht goed mee. De levering en montage waren super geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Addy Roks op donderdag 4 jun 2020 20
Mijn nieuwe keuken prachtig afgeleverd en precies op de dag van afspraak een prachtige keuken besteld bij Jaap Zeilmans de verkopen bij Keuken at Home. Kon bellen mailen met al mijn vragen kreeg keurig antwoord op mijn vragen om de plaatsing in orde te maken.De keuken stond om 7.00 uur voor de deur alles netjes binnen gezet en om 7:30 kwamen de monteurs leuke gasten fijn om ze gezamenlijk mijn keuken opbouwden in een woord Fantastisch!
REACTIE VAN ADDY ROKS
Vorige week dinsdag geplaatst bleek het laatje van de koelkast stuk vandaag een nieuwe ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring om te delen”
Door Pieter op maandag 25 mei 2020 20
Uitstekend voorgelicht in de showroom in Numansdorp door een vakkundige adviseur (v) over de mogelijkheden voor een keukenontwerp op een relatief beperkte oppervlakte bij een grondige verbouwing van onze bungalow. Vervolgens d.m.v. 3D een goed beeld van het ontwerp gekregen. Levering was ondanks Corona-problematiek exact op tijd binnen een zeer krap afbouwschema van de aannemer. Vervolgens zorgvuldig geplaatst door prettige monteurs. Alles voor een acceptabele prijs. Kortom een ervaring om te delen.
FOTO VAN PIETER
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“De meerwaarde”
Door F.Flaman op maandag 25 mei 2020 20
Keuken gekocht bij Keukenathome in Numansdorp en geen moment spijt van gehad.
Geen vraag is te veel en transparantie wat betreft de prijs. Kwaliteit van de keuken is zonder meer prima en een compliment van de keukenzetters die een klasse job hebben geleverd. In een dag geplaatst en alles ok. Overleg als er een vraag was en als er iets moest worden veranderd of aangepast was dat zeker geen probleem. Alles wordt aangesloten en de keuken wordt volledig werkend afgeleverd aan het einde van de dag. Dus laat je niet leiden door de grote merken/leveranciers want uit alles blijkt dat de minder grote leveranciers hun meerwaarde meer dan leveren en daar heb je alleen maar plezier van! Zo ook bij Keukenathome!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Jacqueline op woensdag 22 apr 2020 20
Tijdens onze afspraak in de showroom zijn wij heel goed geholpen en werd er meegedacht over de indeling en kleur(verdeling). Het resultaat is een mooie strakke, maar toch ook warme keuken met een super fijn werkblad! Echt een heerlijke keuken om in te koken. De probleempjes bij en na het plaatsen zijn keurig afgehandeld en opgelost. Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN JACQUELINE
Heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Francesca Suijker op dinsdag 21 apr 2020 20
Na wat research te hebben gedaan bij keuken at home terechtgekomen. Zeer vriendelijk door Kees geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd over de ruimte indeling en de kasten aangezien wij niet goed konden inschatten hoeveel kastruimte we zouden hebben zonder bovenkastjes. De planning en de montage is volgens planning verlopen (de montage was super snel, in 1 dag). Heleen heeft de planning prima gedaan aangezien er pas laat duidelijk werd wat de daadwerkelijke oplevering van ons appartement werd. De keuken ziet er prachtig uit en we kunnen niet wachten om 'm in gebruik te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Petra op dinsdag 7 apr 2020 20
Prima geholpen en meegedacht door Tanja, ze neemt echt de tijd voor je en laat alle opties zien. Zelfs nog het eea moeten veranderen toen we in ons nieuwe huis bezig waren, is prima geregeld, Gerard is nog een keer extra wezen inmeten en kijken. De keuken is gemonteerd door 2 ervaren monteurs (Johan en dirkjan), ze werkten erg netjes, waren uiterst behulpzaam en vriendelijk, ruimden alles netjes op. Kortom we hebben een supermooie keuken en zijn er heel blij mee!
FOTO VAN PETRA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zampieri keuken”
Door Ed Overweel op vrijdag 24 jan 2020 20
3 weken geleden is onze keuken geplaatst van het merk Zampieri. Ik kan dit merk van harte aanbevelen vanwege de goede prijs kwaliteitsverhouding. Keuken at Home biedt dit merk aan en geeft daaromtrent goede adviezen en onderhoudt korte lijnen met de leverancier. We denken jaren van deze keuken te genieten.
FOTO VAN ED OVERWEEL
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door V.Neslo op woensdag 25 dec 2019 19
Bij Keukenathome nieuwe fronten uitgekozen voor mijn bestaande keuken. ook kreeg ik hulp bij wat wijzigingen van de opstelling. De keuken is inmiddels af en is prachtig geworden. Zeer blij met hoe we geholpen zijn door Tanja Bos. Zeker een aanrader voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen voor de service”
Door Teus Meerding op donderdag 12 dec 2019 19
Zeven jaar terug een keuken gekocht. Nu de knoop doorgehakt...van gas naar inductie...en meteen maar wat andere keuzes. Aanrechtblad moest dus ook worden vervangen. Toch spannend, inmeten is millimeterwerk tenslotte... Drie dagen behelpen, maar 't werkt perfect...en 't is een plaatje om te zien. Aanbevolen dus!
FOTO VAN TEUS MEERDING
Keuken met inductie
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Lars van Gameren op vrijdag 25 okt 2019 19
Keuken gekocht bij Keuken at Home, wat een drama!! Monteur zou op maandag de keuken komen plaatsen, maar deze belde ons maandag in de loop van de ochtend, nadat wij herhaaldelijk hadden gebeld, dat hij van niks wist en dat hij dinsdag wel zou komen terwijl wij de maandag speciaal vrij hadden genomen.. uiteindelijk is de Keuken dinsdag geplaatst .. op een dusdanige manier dat het stucwerk op 2 muren beschadigd was, er een gat in de tegelvloer zat en ons huis en tuin een ravage waren van alle zooi die ze gemaakt hadden .. om nog maar te zwijgen over de manier waarop de keuken was gemonteerd.. oa. afzuigkap scheef gemonteerd
- werkblad verzaagt waardoor er een nieuw blad moest komen
- bij opendoen vaatwasser schuift de plint naar achteren
- koelkast 1cm voor de andere kastjes gemonteerd
- grepen op de kasten scheef gemonteerd
en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
hierna diverse keren contact opgenomen met keuken at home wanneer ze alles kwamen herstellen en gevraagd of hun alsjeblieft terug konden bellen als ze dit wisten. maar we konden beter zelf bellen want dan konden ze het ook niet vergeten kregen we te horen .. na 6 weken is er uiteindelijk een andere monteur gekomen om eea te verhelpen, in de tussentijd geen enkele keer contact op initiatief vanuit keuken at home, deze had helaas niet voldoende tijd om alles te herstellen. prima vakman was dat trouwens welke keurig te werk is gegaan! hij kon zich ook niet voorstellen dat een collega monteur zo een keuken durft af te leveren. helaas hadden ze de achterwand ook in een verkeerde maat meegeleverd en hierdoor kon de scheef opgehangen afzuigkap nog niet recht gehangen worden. nu 4 weken later nog steeds niks gehoord vanuit keuken at home wanneer onze keuken eindelijk afgemonteerd gaat worden. ook na bezoek van de monteur geen enkele moeite genomen om contact met ons te zoeken over deze hele vervelende gang van zaken. het verzaagde keukenblad en een verkeerd geleverde kast worden bij ons in de tuin gezet en mogen we zelf wegbrengen .. ben erg benieuwd wanneer ze onze keuken eindelijk af komen maken en we ervan kunnen gaan genieten. de enige die een dikke pluim verdiend is de monteur die de rotzooi van zijn voorganger kwam herstellen!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door G. Dekker op donderdag 24 okt 2019 19
We hebben een complete keuken gekocht bij Keuken at Home. Zeer prettig en bovenal professioneel advies. Correcte en zorgvuldige levering van een prachtige keuken van hoogwaardig materiaal. Alles past en sluit precies op elkaar aan. Kortom vakmanschap zowel van de fabrikant als van Keuken at Home. Om in keukentermen te blijven: warm aanbevolen!
REACTIE VAN G. DEKKER
Het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel positieve ervaring”
Door peter suijkerbuijk rotterdam op dinsdag 22 okt 2019 19
Vroeger zou ik een keuken kopen bij Brugman of Wooning. Toen eens gekeken naar klantwaardering in onze regio en kwam ik uit bij Keuken at Home. Vriendelijke ontvangst waar gevraagd werd naar de verlangens van de klant. Eenmaal op papier kwam de heer Vellekoop langs om in te meten en daarna kwam de monteur nog eens nameten. De monteurs Jan en Mart hebben pico werk geleverd en wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Familie van Ree op vrijdag 4 okt 2019 19
Beckermann keuken. Prima geholpen, Kees heeft uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen. Zeker heel fijn geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Enige puntje van kritiek is, dat ik vaak "zelf" moest bellen.
FOTO VAN FAMILIE VAN REE
Gerealiseerde keuken
+ Toon extra foto van Familie van Ree
+ Toon extra foto van Familie van Ree
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Wouter op maandag 9 sep 2019 19
Prachtige keuken, met exact opgemeten blad. Inclusief zelfs een kastje voor in de badkamer. Fijne medewerkers, snelle respons, en een hele, hele, hele mooie keuken van duitse kwaliteit! Voor een uitstekende prijs.
FOTO VAN WOUTER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Patrick op donderdag 5 sep 2019 19
Schitterende keuken in onze Extreme Cars Showroom, echt vakmanschap! Erg blij mee, Bedankt Gerard!
FOTO VAN PATRICK
Keuken in autoshowroom
Reactie of foto toevoegen
“Rommelig”
Door Den Hartog op maandag 26 aug 2019 19
Slechte dienstverlening en rommelige communicatie. Afspraken worden niet nagekomen. Keuken gekocht bij 'keuken at home'. Bij voorbaat aangegeven sceptisch te zijn over keukenleveranciers, maar ons werd verzekerd dat zij ons zouden ontzorgen. Levering in mei:
- Aanrecht niet goed ingemeten, dus een te kort blad geleverd, moet nieuwe voor besteld worden. Heeft 1,5 mnd geduurd, zelf steeds contact moeten opnemen.
- Zuil afzuigkap te kort, wij hebben zelf voor alternatief idee (kap hoger hangen) gezorgd.
- 'Keuken at home' werkt met monteursbedrijfjes, in dit geval Supermontage. Montage an sich oké, maar communicatie tussen 'keuken at home' en Supermontage slecht/niet aanwezig. We begrepen later dat relatie niet zo goed meer was tussen de twee bedrijven.
- Contact over oplossingen aanrecht/afzuigkap en andere kleine montage-issues zeer moeizaam en altijd vanuit ons initiatief. Wat een rommeltje. Géén enkel initiatief vanuit 'keuken at home' wat betreft service/dienstverlening.
- Op dit moment (augustus) doen wij zelf de laatste dingen aan de keuken. We wachten nog steeds op het beloofde service-bezoek ivm niet goed sluitende soft-close lade.
Conclusie: Onprofessionele organisatie wat betreft communicatie, service en dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkast”
Door Elise van Puffelen op vrijdag 16 aug 2019 19
Veel variatie in stijlen en soorten keukens in de showroom. Er werd naar ons geluisterd en we kregen goed advies. Een paar weken later werd onze kast op maat thuis gemonteerd. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd gericht op de klant”
Door mike van driel op vrijdag 26 jul 2019 19
Bij Gerard op de koffie gegaan om een keuken uit te zoeken voor ons nieuwbouwhuis. Bij andere keuken zaken ging het direct al mis. Bij Keukenathome voelden wij ons goed. Netjes geholpen en alle geduld. Keuken staat nu en ziet er goed uit. Met de installatie waren er een aantal punten voor verbetering. Dit met Gerard opgelost. Ook achteraf hadden we nog vragen. Deze werden direct opgepakt en opgelost. Altijd vriendelijk en klantgericht.
FOTO VAN VAN DRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Jan & Wieke op dinsdag 16 jul 2019 19
Oud huis gekocht en daar moest nieuwe keuken in. Gerard van Keuken at Home heeft ons prima geadviseerd en hield ook goed rekening met ons budget. Inmiddels is de keuken door een deskundige monteur geplaatst en de keuken bevalt prima. Overtreft onze verwachtingen. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Twee zeer tevreden klanten”
Door Stephan en José van der Sluijs op woensdag 5 jun 2019 19
Afgelopen maandag is onze prachtige keuken geleverd en in 1 dag geplaatst. Het is ontzettend naar ons zin geworden en de keuken heeft zelfs onze verwachtingen overtroffen. De twee monteurs waren zeer vakkundig en overlegden alles met ons. Op een paar kleine dingen na staat er een complete keuken om trots op te zijn. Groeten van twee zeer tevreden klanten. Stephan en José van der Sluijs
Reactie of foto toevoegen
“Beslist aanbevelingswaardig”
Door A.Morsink op woensdag 15 mei 2019 19
Wij hebben nu onze tweede keuken in verband met verhuizing bij
keuken at Home gekocht. Wij zijn zeer professioneel geholpen met o.a de keuze qua indeling/meer ruimte gecreeerd dan verwacht. Inbouw en nazorg "Top ". Beslist aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met dienstverlening”
Door Fam Heringa op dinsdag 9 apr 2019 19
Uiteindelijk staat er een mooie keuken, maar de vraag is natuurlijk of dat dankzij of ondanks Keuken at Home zo is.
- We kwamen uit bij Keuken at Home omdat ze ook buiten kantoortijden aan huis komen voor het eerste gesprek. (Vervolgens moet je overigens toch nog een keer naar de winkel). Bij het eerste gesprek wekte hij de indruk dat hij volledig zou ontzorgen en ook kon leveren aan mensen die op kantoortijden wel iets beters te doen hebben dan schakelen met de keukenleverancier. Dat bleek echter niet het geval. De communicatie verliep zeer rommelig. Ook op simpele, technische vragen (of toch het ene onderdeel links en het ander rechts geplaatst kon worden ipv andersom bijvoorbeeld) werd pas na herhaaldelijk mailen en bellen gereageerd.
- Die rommelige communicatie was extra vervelend omdat Keuken at Home een ongebruikelijk model heeft voor het inschakelen van monteurs: als je de montage via hen laat regelen, schakelen zij in eerste instantie met het montagebedrijf, zij geven ook de specificaties van de keuken door, de technische gegevens, etc. Wij hebben hier zelfs geen afschrift van gekregen. Het montagebedrijf maakt echter wel een eigen offerte en je sluit dus met hen apart een contract. In ons geval ging er ook het nodige mis in de communicatie tussen Keuken at Home en het montagebedrijf (HRM Holland BV).
- Keuken at Home maakt geen vooraanzicht of 3d-ontwerp van de nieuwe keuken, alleen een met de hand getekend plattegrondje (een eerdere recensie rept over een 3d programma, maar daar is ons nooit iets over gemeld). We hadden veel verwarring kunnen voorkomen als er een betere tekening van de keuken was uitgewerkt. Het leidde er uiteindelijk toe dat er nieuwe onderdelen moesten worden besteld. Keuken at Home claimt op zijn website binnen 4 weken te kunnen leveren, deze onderdelen zijn ruim drie maanden na de eerste leverdatum geleverd.
Kortom: heb je heel veel tijd en heb je er lol in om offertes tot op het laatste schroefje juridisch dicht te timmeren, dan kun je een mooie keuken kopen bij Keuken at Home.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door E de Veld op donderdag 28 mrt 2019 19
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht, en ook de reviews te hebben gelezen, bij Keuken at Home terecht gekomen. Daar onze wensen besproken en we bleken al snel een klik te hebben. Onze wensen werden keurig vertaald in een 3D computerprogramma. Dat hebben meer keukenzaken maar hier was gewoon een stukje meerwaarde en uitleg wat ons aansprak. keuken uitgezocht en laten plaatsen. Dit laatste werd prima gedaan door vakkundige installateurs. Of er dan helemaal geen problemen waren? jazeker, maar deze werden prima opgelost. We hebben de keuken nu een aantal maanden en we zijn nog steeds uiterst tevreden. Pluim voor Keuken at Home dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijke en deskundige mannen”
Door G.A. van Bellen op dinsdag 26 mrt 2019 19
Keuken gekocht, ging allemaal zeer relaxed, geen druk en er werd meegedacht over de keuzes! 3x terug geweest, want ja het is ook geen pakje suiker wat je koopt, maar daar werd door iedereen even geduldig op gereageerd! Keuken op tijd geleverd en geplaatst door zeer vriendelijke en deskundige mannen.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag blij”
Door Walter en Hanny Zimmermann op vrijdag 7 dec 2018 18
Wij kochten een keuken bij Keuken at Home en werden prima te woord gestaan. Er werd goed meegedacht en dat resulteerde in de aankoop van keuken Brigitte. Helaas ondervonden we ernstige problemen omdat de fabriek op de afgesproken datum werd geleverd ZONDER steunwanden en ZONDER dat tevoren te melden. Keuken at Home trof geen enkele blaam. Gelukkig was keukenmonteur Fred met veel inzet en door creatieve oplossingen in staat de keuken zo op te stellen dat we konden koken en koelen en heeft hij een paar maanden later de keuken perfect opgeleverd. We zijn nog iedere dag blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fam Vos op vrijdag 16 nov 2018 18
Goed geholpen, goede service, prachtige keuken. Er werd goed meegedacht bij het ontwerp van onze keuken door Annemarie en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. We wilden andere handgrepen die niet standaard waren. Die hebben ze, keurig op maat voor ons geleverd. Ook daar waar een inmeetfoutje gemaakt was mbt een passtuk, is dit achteraf netjes opgelost. We bevelen keuken@home van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door F. Yesil op donderdag 18 okt 2018 18
Keuken besteld die ik binnen 4 weken wilde hebben. Het is geleverd en geïnstalleerd binnen 4 weken. Super
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing duurde heel lang”
Door Johan op vrijdag 3 aug 2018 18
Wij hebben een complete keuken gekocht alleen het plaatsen duurde te lang volgens Drh Vellekoop door een hele goede monteur daar verstaan wij iets anders onder. Als we alles van tevoren hadden geweten hadden wij zeker een andere keuken leverancier gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door M. Machielse op vrijdag 8 jun 2018 18
Keuken gekocht bij Gerard (Keuken at Home) en nu, na ruim een jaar, genieten we nog steeds van onze keuken! Zijn toen bij diverse zaken geweest, maar hier had je gelijk het juiste gevoel en werd je eerlijk en met respect behandeld! TOP! Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN M. MACHIELSE
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door A. van Dam op woensdag 6 jun 2018 18
Vorig jaar een keuken gekocht bij Gerard. Wegens onverwachte verhuizing kon uiteindelijk de keuken toch nog worden aangepast naar de nieuwe woning. Topservice! Mooi op tijd geleverd, goed meegedacht met installatie wegens enkele problemen, en keurig opgeleverd. Goed en eerlijk advies, kortom een perfect bedrijf om je nieuwe keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keuken”
Door bersma op vrijdag 1 jun 2018 18
2 nieuwe hangkasten; als uitbreiding op de reeds eerder gekochte keuken. Zoals eerder, was de service weer perfect, kasten thuisbezorgd/afgeleverd. Ze zien er mooi uit en heb uitgebreide info gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. L.Mühlenbruch Te Oud Beijerland op vrijdag 1 jun 2018 18
Keuken aangeschaft van Merk Tristar hout figneer. Geholpen door Gerard Vellekoop; een eerlijke vakkundige man die naast je staat,die met en voor ons een topkwaliteit keuken heeft samengesteld naar onze wensen en ideën en verbeterd met adviezen ten goede. De gehele keuken op tijd en compleet geleverd op afgesproken dd. Alle onderdelen die er in verwerkt zijn van zeer degelijke materialen. In mijn werk als tegelzetter kom in erg vaak in aanraking met keukens door te plaatsen tegelwerk, dus zie en ervaar ik het verschil, een dikke 10 overall voor Gerard Vellekoop en Keuken at Home.
FOTO VAN FAM. L.MÜHLENBRUCH TE OUD BEIJERLAND
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Wim van Prooijen op donderdag 31 mei 2018 18
Betrouwbare indruk van begin af aan. Deskundige en eerlijke verkoper, snelle en zeer ervaren en creatieve/inventieve installateurs. Er wordt echt met je meegedacht en perfect naar wens opgeleverd. Er is veel kaf onder het koren in keukenland, maar dit bedrijf is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Márcia en Frans op dinsdag 8 mei 2018 18
Mooie keuken gekocht, goed geholpen bij het uitzoeken. Belangrijke reden om met keuken at home in zee te gaan was dat we gedurende het gehele proces geen druk voelden om te kopen omdat anders bijvoorbeeld een bijzondere aanbieding voorbij zou gaan zoals je dat in veel andere keukenzaken tegenkomt. Ook in de periode daarna goed geholpen, ik kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle rust”
Door Leo en Wendy op maandag 30 apr 2018 18
We hebben ervaren dat de gemiddelde keukenketen heel dwingend richting een handtekening werkt. Bij Keuken at Home hebben we in alle rust een keuze kunnen maken en voelden we ons vrij in het nemen van de beslissing om tot aankoop over te gaan. We hebben goede aanvullende afspraken kunnen maken en de keuken is perfect geplaatst. We genieten er iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Peter en Pia van Dalen op dinsdag 20 mrt 2018 18
Zeer vakkundig geholpen door de heren bij Keuken at Home. Allen afspraken worden netjes nagekomen. Vakkundige plaatsing en er wordt goed meegedacht. Ook goede service ná levering. Toen er een keukenlade sneuvelde (enige tijd na plaatsing/levering) werd deze zonder problemen opnieuw voor ons besteld, gratis geleverd en zelfs thuisgebracht. Dat is nog eens service. Wij bevelen deze zaak van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Van Den Heuvel op dinsdag 13 feb 2018 18
Na mijn schoonouders en zus zijn ook wij nu bij Keuken at Home terecht gekomen. Goede service, vriendelijk en meedenkend. Heel fijn in deze tijd van massaproductie!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 7 jaar”
Door Marc van Vilsteren op vrijdag 9 feb 2018 18
7 jaar geleden is onze keuken van KEUKENATHOME geplaatst. Nu een kapot ledje en bij navraag naar de leverancier bij Gerard Vellekoop is het ledspotje online besteld. Gerard heeft daarna spontaan de kosten vergoed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door J.Kok op zondag 24 dec 2017 17
Goede ervaringen met Keuken at Home. Fijn geholpen door Annemarie. Geen loze verkooppraatjes maar gewoon objectief advies. De probleempjes die er waren zijn snel en adequaat opgelost zonder gezeur. Goede service verleend. Ricardo en zijn maat hebben de keuken keurig geplaatst onder het motto "of we doen het goed of we doen het niet".
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door K Ebeling op woensdag 15 nov 2017 17
Erg vriendelijk geholpen, goede uitleg en afhandeling. Keuken is netjes op tijd geplaatst we zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door I. de Swart op dinsdag 14 nov 2017 17
Zeer slechte ervaring met Keuken at Home helaas. Onze keuken is midden september geplaatst en nog steeds niet af. Vensterbank was niet besteld door Keuken at Home, afzuigkap nog niet gemonteerd, restpunten zijn nog steeds niet opgelost. Helaas ook geen proactieve houding van Keuken at Home, moeten er steeds zelf achteraan bellen. Dit hadden wij anders verwacht. Als we dit hadden geweten hadden we een andere keukenleverancier gekozen.

Aanvulling Qasa: De vensterbank is pas opgemeten na plaatsing van de keuken in verband met exacte maatvoering, deze kon daardoor pas later geleverd worden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenathome
  Numansdorp, Industriestraat 20, 3281 LB Numansdorp, tel 0186-576144
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.