Feedback
6,5

Keukencentrum Snip

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0594-614256 | Industrieweg 1, 9861 BT Grootegast
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum Snip
Bezoek onze showroom in Grootegast en laat u inspireren. We maken graag persoonlijk kennis en laten u de verschillende mogelijkheden zien. Met meer dan 35 keukenopstellingen bieden wij u een ruim assortiment keukens in verschillende stijlen, kleuren en opstellingen. Samen ontwerpen wij uw droomkeuken. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken met onze adviseurs. De koffie staat altijd voor u klaar.
Alternatieven voor Keukencentrum Snip
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2156 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 7,3 uit 65 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 64 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 246 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 175 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 567 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 69 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 44 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Keukencentrum Snip. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Prima geholpen”
Door Janssen & Wortelboer op zaterdag 23 dec 2017 17
We zijn prima geholpen tijdens de oriëntatie-fase, er werd alle tijd voor ons genomen. Wat ik jammer vind, dat de offerte niet transparant is. Bij Ikea krijg je een lijst met bedragen wat je gekocht hebt. Je kunt dan precies zien wat iets kost en als je iets anders kiest wat het resultaat is. Hier bleef het wat vaag. Dit gaf ons een onprettig gevoel. De keuken is geplaatst door een fantastische monteur (Michel) De keuken voldoet zoals wij gehoopt hadden en ziet er super uit. Prima kwaliteit / prijs verhouding. Een aantal zaken moesten nageleverd worden. De aftersales en service van Erwin en Esther is uitstekend. Ze denken met je mee om zaken op een goede manier op te lossen. We genieten tijdens de kerst van onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjoukje op dinsdag 5 sep 2017 17
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij S&M keukencentrum te Grootegast.
Wij hebben een hele goede ervaring gehad met deze keukenzaak! Wij zijn zeer deskundig geholpen door verkoper Erwin, hij heeft ons goed geadviseerd mede doordat hij veel verstand heeft van de keukens die hij tekoop aan bied. Onze keuken zit er inmiddels in en is van hoge kwaliteit, alles was aanwezig en paste perfect! Net als het composieten aanrechtblad wat geleverd is door de firma Bakker. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede afhandeling en het fijne contact.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S.Terpstra op dinsdag 6 feb 2018 18
Zeer tevreden over S en M keukens. Heel prettig en in alle rust geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ook opslag en aflevering perfect geregeld. En ook de plaatsing heel netjes uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door F. Meijer op vrijdag 8 okt 2021 21
De door ons bestelde keuken is en te laat geleverd en met de nodige problemen opgeleverd. De kookplaat was stuk maar dat moet ik zelf maar regelen met AEG de oven was stuk maar dat moet ik met Bosch regelen. De cooker verkeerd gemonteerd waardoor ik allemaal gaten in de keukenkast heb. De deuren hangen scheef de platen zijn van verschillende dikte. Een verschrikkelijke ervaring die met snip niet is op te lossen. Ik had een afspraak gemaakt op het bedrijf wat voor mij een uur rijden is en daar aangekomen wil hij geen gesprek en zegt dat ik het maar op de mail moet zetten. Ik raad echt niemand dit bedrijf aan.
REACTIE VAN P. VAN DER ZEE
Is uw probleem uiteindelijk opgelost? Wij hebben ongeveer dezelfde ervaring.
REACTIE VAN F. MEIJER
Nee helaas. Snip laat niets meer horen en een gang naar de rechter is geen optie. We hebben diverse zaken laten herstellen door een andere leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Hilde Koning-Slagter op donderdag 5 okt 2017 17
Wij hebben hele goede ervaringen met Keukencentrum S en M. We kwamen op een zaterdagochtend hier aanwaaien naar aanleiding van goede verhalen van collega's en mijn ouders die hier ook hun keuken hadden gekocht. We zijn heel leuk geholpen en eigenlijk waren we er vrij snel uit. Dit moet hem worden. De plaatsing verliep prima en ontbrekende onderdelen werden zo snel als mogelijk geleverd. We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken en het is een beauty!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door B op dinsdag 29 aug 2017 17
Keuken gekocht bij dit bedrijf, monteur was ronduit onbeleefd, leverde ook geen vakwerk. Na nog diverse malen te hebben verzocht om oplossing van het probleem, en diverse "monteurs", hebben we nog steeds problemen met de stank uit de gootsteen. Ze gaan het niet oplossen en zijn na betaling niet meer geïnteresseerd in jouw probleem...
Reactie of foto toevoegen
“Netjes verzorgd”
Door E. van Wieren op vrijdag 29 dec 2017 17
In alle rust uitzoeken. Berekeningen maken, laten maken. Geen "opdringerige" verkoopmethoden. Na de keuze heeft het nog een half jaar geduurd voor de plaatsing kon plaatsvinden. Door uitloop van de verbouwing heeft de keuken 3 maand langer in de opslag gestaan bij Snip. Dit was geen enkel probleem! Goede service. Plaatsing in goed overleg. Monteur was goed ingevoerd in de materie. Werkte netjes en verzorgd. Ouders kochten al keukens bij S & M.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken nog steeds niet af”
Door P. Van der Zee op vrijdag 11 feb 2022 22
Geen aanrader! Verkoop was perfect. Aardig, goed uitgelegd, tijd genomen. Afspraak gemaakt deze werd echter van hun kant zonder overleg of reden verplaatst naar later. Telefonisch willen ze je niet te woord staan. Is niet meer van deze tijd, zegt Erwin. Zij doen het via app of mail, maar op een gegeven moment helemaal niet meer. Geen reactie! Betaald, keuken afgeleverd incompleet. Probleem met monteur, maar dat mag je zelf uitzoeken. Snip geeft niet thuis, want die is weer eens een weekend met de hele familie weg en dat is belangrijker dan de klant waar je hooguit 10 minuten aan kwijt bent met een telefoontje. Afijn, keuken nog steeds niet af maar bekijk het maar! Snip laat niets meer van zich horen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Bloem Zuidhorn op zaterdag 18 nov 2017 17
Wij zijn goed geholpen door Keukencentrum S en M. Vanaf het uitzoeken van onze keuken tot en met de montage. En hij staat prachtig in ons nieuwe appartement. We zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Goffe Hoekstra op donderdag 19 okt 2017 17
We hebben een keuken bij Snip keukencentrum gekocht. Na zeer uitgebreide en orienterende gesprekken hebben we onze keuze gemaakt voor een zeer acceptabele prijs. Een de Snip genoemde monteur heeft de keuken geplaatst, wandtegels gezet, gestucadoord, sierpleister aangebracht, afscheidingsmuurtje geplaatst op een hele secure en nette manier. Eén en al lof voor de levering van de keuken, dus aan het personeel van Snip keukencentrum als aan de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Familie Bolt op zaterdag 7 okt 2017 17
Het advies en deskundigheid was uitstekend Goed geholpen geen klachten en de plaatsing en monteren van de keuken was ook goed. wij zijn super geholpen en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door E en K op woensdag 2 aug 2017 17
In het voorjaar van dit jaar hebben we bij Keukencentrum S&M onze keuken uitgezocht. Dit vonden we niet gemakkelijk. Wat hebben ze hier veel keus. We zijn erg vriendelijk geholpen en op al onze vragen hebben ze goed antwoord gegeven, waardoor we uiteindelijk een prachtige tekening hadden van wat ons betreft een echte droomkeuken. Er was veel kennis in huis. Dit gaf ons een erg rustig gevoel. Het plaatsen van een keuken is erg specialistische waardoor we dit graag uit handen wilden geven. Zij hebben ons in contact gebracht met de monteur. Deze communicatie verliep ook prettig. Goed overleg, zodat we wisten wat ons te wachten stond. Sinds vorige week staat onze droomkeuken dan ook echt in huis. Prachtig. Nog boven onze verwachting. Onze ervaring met dit Keukencentrum is dan ook top. Wij bevelen ze zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief plaatsing”
Door J. op zondag 1 jan 2017 17
Keuken centrum Sen M levert geen kwaliteit. Bij keuken centrum S en M een keuken inclusief plaatsing aangeschaft. Na plaatsing zijn er diverse mankementen geconstateerd deze zijn niet door het keukencentrum S en M opgelost. Men behandelt je na betaling niet meer als klant. Ook de communicatie met de verkoper verloopt stroef ondanks diverse beloften van de verkoper E. om het helemaal in orde te maken. Advies hier niet je keuken kopen, Keuken centrum S en M is niet aangesloten bij een geschillencommissie. Koop bij een aangesloten bedrijf.
REACTIE VAN OTTO MULDER
Geachte heer, mevrouw J, Ik las uw recentie over Keukencentrum Snip. Over welke mankementen gaat het precies? In andere recenties lees ik namelijk dat de aftersales en naservice prima was!
REACTIE VAN J.
Dag heer Mulder, verbazend is deze rijkelijk late reactie na mijn melding. U bevestigd de werkwijze bij S en M keukens. Inhoudelijk kan ik u melden dat er broddelwerk is geleverd. Maatvoering niet conform tekening. Foutief geplaatste apparatuur welke door fabrikant moest worden hersteld. Stekkerdozen op verschillende hoogte boven het weekblad. Diverse beschadigingen door grove plaatsing.
REACTIE VAN OTTO MULDER
Geachte heer, mevrouw J, dank voor uw reactie! Kunt u ons ook vertellen welk montagebedrijf S en M hiervoor heeft ingehuurd?
REACTIE VAN J.
Dag meneer Mulder, u stelt de juiste vraag het montage bedrijf was Door S en M keukens zelf verzorgt, echter hier geen verantwoordelijkheid voor genomen. Slechte zaak!
REACTIE VAN OTTO MULDER
Geachte heer, mevrouw J., Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hebben een keuken gekocht bij S en M, en zullen extra kritisch zijn op de montage! U heeft ons goed geholpen, dank u wel!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukencentrum Snip
aGrootegast , Industrieweg 1, 9861 BT Grootegast, tel 0594 - 61 42 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.