Feedback
9,4

Bakker Tegels & Badkamers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Specialist in badkamers en tegelvloeren. In onze ruime showroom vindt u alles wat te maken heeft met de badkamer, tegels en woonvloeren in allerlei stijlen, en heel veel producten volgens de nieuwste trends.

50 Jaar Ervaring - Persoonlijk Advies – 3d Ontwerp – Realisatie - Showroom 1000 m2

Tegels
Eigen import en voorraad.

Badkamers & Sanitair
Exclusief en betaalbaar.

Afspraak aanvragen
Onze adviseurs staan voor u klaar.
Ervaringen
Er zijn 303 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren216 ervaringen
4 sterren78 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Een mooie badkamer”
Door Ilona van Holten op vrijdag 17 mei 2024 24
Super fijn geholpen, waanzinnig mooie badkamer en een hele fijne monteur!
FOTO VAN ILONA VAN HOLTEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie badkamer”
Door De Ruijter op donderdag 16 mei 2024 24
Een aantal jaar geleden onze beneden vloer en toilet met alle tevredenheid laten doen door Bakker tegels toen wij besloten om onze badkamer aan te willen pakken hebben wij ook geen moment getwijfeld door welk bedrijf wij dit wilde laten doen. We zijn niet eens ergens anders weze kijken maar meteen naar dit fijne bedrijf gegaan. We zijn wederom super welkom ontvangen en Nanda heeft ons geholpen met een super mooi ontwerp. Alle afspraken waren duidelijk en een zeer fijne communicatie. Heel deze verbouwing is wederom heel fijn en echt na alle tevredenheid verlopen. Wij hadden twee top monteurs. Wat een vakwerk hebben deze twee kanjers afgeleverd. Er moest een andere vloertegel door een verandering in komen en dit is door Sjoerd de eigenaar zo snel opgepakt dat dezelfde dag deze nog gebracht zijn(gelukkig op voorraad) zodat onze klus toppers meteen door konden. Echt werkelijk alles aan dit fijne bedrijf is top! Wij kunnen Bakker Vlaardingen echt aanbevelen aan iedereen. Bakker tegels wederom bedankt voor het mooie resultaat wij genieten elke dag volop van onze mooie badkamer.
FOTO VAN DE RUIJTER
+ Toon extra foto van De Ruijter
+ Toon extra foto van De Ruijter
+ Toon extra foto van De Ruijter
REACTIE VAN NANDA MEIJER
Wat is het prachtig geworden! Jullie verdienen deze mooie badkamer en maak er goed gebruik van met het gezin! Bedankt voor het vertrouwen wederom.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie tegels”
Door Danielle van der Harst op woensdag 15 mei 2024 24
Ik heb mooie tegels gekocht. Nanda heeft me daar goed bij geholpen.
FOTO VAN DANIELLE VAN DER HARST
REACTIE VAN NANDA MEIJER
Geniet van je nieuwe woning! Een prachtige vloer, geen twijfel mogelijk dat dit een prachtige nieuwe leefomgeving wordt met het gemak van deze mooie keramische tegels!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Jacco Dane op zondag 12 mei 2024 24
Wij waren op zoek naar een nieuwe badkamer en omdat wij een slechte ervaring hadden met een niet nader te noemen bedrijf kwam ik via internet bij Bakker Tegels & Badkamers uit. De ervaringen van andere klanten was super en daar kijk ik altijd als eerste naar. Ons eerste contact was met Melika en zij wist goed vast te leggen wat onze wensen waren. We zijn nog een keer terug geweest en toen waren we er snel uit. In februari 2024 zijn ze gestart en wij kregen Danny als aannemer die de jongens aanstuurde. Zo hadden we Menno voor het loodgieterswerk, Fabian voor de electra en Alberto voor het tegelen. Ik kan niet anders zeggen dat dit een top team was. Vanuit Bakker was Harmen ons contact persoon en dit ging ook super. Na in totaal 12 dagen hadden wij een hele mooie badkamer. In de tussentijd konden we gewoon douchen met zo'n mobiele douche installatie wat echt een aanrader is. Natuurlijk was het niet alleen maar feest. Met name de eerste week is het erg stoffig in huis maar in de 2e week als ze beginnen met tegelen dan zie je het langzaam mooi worden. Zoals eerder gezegd was onze eerste badkamer een ramp maar dit was een feestje. Ze krijgen van mij dan ook een dikke 10. En 1 ding weet ik al zeker, als wij ooit weer gaan verhuizen en er moet een nieuwe badkamer in, dan weet ik wel waar wij naar toe gaan. En wat ook heel belangrijk is, als er ooit wat is met onze badkamer, dan weet ik dat als ik ze bel, ze weer voor je klaar staan. Dus bent u op zoek naar een mooie badkamer en wilt u geen gezeur dan moet u niet verder zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Wim Olsthoorn op vrijdag 5 apr 2024 24
Wij hebben een complete badkamer aangeschaft. Het ontwerp in onze beperkte ruimte was zeer verrassend. De kwaliteit van de materialen zijn uitstekend. Wij hebben besloten om het door onze eigen aannemer te laten uitvoeren. Ook hier kregen we alle medewerking in. Wij zijn na een zoektocht naar een leverancier ontzetten blij dat we door vrienden op Bakker werden geattendeerd.
FOTO VAN WIM OLSTHOORN
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Niels Haanstra/ Nynke van der Molen op vrijdag 5 apr 2024 24
Bij de offerte aanvraag zijn wij al goed geholpen. En hadden we gelijk een goed gevoel bij het uitzoeken van de badkamer. Vanwege privé zaken hadden we beperkt de tijd voor de montage. Ook daarin is met ons meegedacht. De montage zelf werd door een top team uitgevoerd. Zij brachten een hele goede werksfeer met zich mee. Er werd netjes gewerkt. In een mum van tijd was de badkamer en wc klaar. Daarna waren er nog enkele restpunten. Die zijn ook netjes door Bakker opgepakt en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze badkamer”
Door Fam. Flach op dinsdag 26 mrt 2024 24
Badkamer gekocht bij Bakker Vlaardingen. Heel fijn geholpen in de showroom door dhr. Karel. De installatie door Donald Everon was perfect, wat een vakman. Wij zijn zeer tevreden over de service en heel blij met onze badkamer.
FOTO VAN FAM. FLACH
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe vloertegels”
Door Rob van Marle op dinsdag 12 mrt 2024 24
Goede begeleiding in onze zoektocht naar vloertegels.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige siertegel”
Door B. Kester op woensdag 6 mrt 2024 24
Wij hebben een losse siertegel van 120x270cm besteld en laten bezorgen. Dit is in principe goed verlopen. Bij het verwerken van de tegel door een externe tegelzetter is hij helaas gebroken. Hierna heeft Bakker meegedacht met het bestellen van een nieuwe tegel met korting.
FOTO VAN B. KESTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door W. Rijsdijk op zondag 25 feb 2024 24
Bij Bakker Vlaardingen een badkamer en toilet gekocht. Wij werden daar vriendelijk ontvangen door Karel Botjes, er werd een 3D tekening gemaakt met onze wensen en met het goede advies van Karel zelf. We hebben daardoor een goed besluit kunnen nemen om bij Bakker onze wensen uit te laten komen.
Aannemer Donald Everon, heeft deze klus voor ons geklaard. Donald besprak eerst met ons de plan van aanpak. Donald is een zeer vriendelijk, punctueel en vakkundige man in zijn werk. Hij bespreekt tijdens het verbouwen wat de mogelijkheden zijn en denkt met je mee voor een mooi eindresultaat! Wij zijn daarom zeer tevreden met het eindresultaat! En bevelen iedereen Bakker aan!
FOTO VAN W. RIJSDIJK
+ Toon extra foto van W. Rijsdijk
REACTIE VAN W. RIJSDIJK
Voor de verbouwing
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Ruud Ham op maandag 19 feb 2024 24
Zowel twee jaar geleden als nu weer meer dan prima geholpen door Nanda. Goede service, meedenken en goed advies gekregen. Vriendelijke te woord gestaan. En onze badkamers en toiletten zien er super uit. :)
FOTO VAN RUUD HAM
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Mieke Schuurmans op maandag 19 feb 2024 24
We hebben de hele badkamer laten verbouwen, muren erin en eruit. Leidingen verlegd en alles kon prima worden uitgevoerd naar aanleiding van de door Bakker gemaakte tekening. Er werd goed meegedacht en al onze wensen zijn uitgevoerd. Een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer en toilet”
Door Jolande Dekker op zondag 18 feb 2024 24
Wij zijn heel tevreden over fa Bakker. Fijn en betrouwbaar personeel. Problemen worden adequaat en goed afgehandeld of opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Petra ‘t Hart op vrijdag 19 jan 2024 24
We hebben de badkamer en het toilet laten renoveren. Het advies was prima. De uitvoering geweldig! Het resultaat was exact de 3D-tekening. Dank je wel Kuba!
FOTO VAN PETRA ‘T HART
+ Toon extra foto van Petra ‘t Hart
+ Toon extra foto van Petra ‘t Hart
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Cor Bos op donderdag 18 jan 2024 24
Wij hebben de gehele begane vloer van onze nieuwbouwwoning laten betegelen en met hetzelfde materiaal de plinten aangebracht. Vooraf goed advies gekregen. Afspraken waren duidelijk en tot het einde goed uitgevoerd. De tegelzetter heeft prima werk afgeleverd. Ook hij had duidelijke adviezen over ingebruiking van de vloer. Over de man die het kitwerk heeft gedaan zwaren wij erg tevreden over. Totale plaatje had een perfecte prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Een top resultaat”
Door Hans Heijster op donderdag 18 jan 2024 24
Wij hebben ons toilet door Bakker laten renoveren.Van een staand naar een hangend toilet incl betegeling en wanddecoratie. Op ons verzoek heeft Dusan de werkzaamheden uitgevoerd inclusief zijn advies hoe wij de wanden van het toilet konden bekleden met kunststof platen. Resultaat top! Wij gaan al jaren voor kwaliteit of het om de badkamer of in dit geval het toilet gaat en kiezen ondanks dat het wellicht iets duurder is voor vakmensen van Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de badkamerrenovatie”
Door Bianca Mulder op donderdag 4 jan 2024 24
Er was persoonlijke aandacht en werd echt met ons meegedacht. Bij de oplevering werd het werk kritisch bekeken en ook punten die wij zelf niet gezien hadden alsnog hersteld. We hebben de badkamerrenovatie met een gerust hart uit handen gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“lij en tevreden met onze badkamer”
Door N Voogt Sportel op maandag 1 jan 2024 24
Voor de renovatie van onze badkamer zijn we via een tip bij Bakker gekomen.
Wij zijn heel goed geholpen door Dionis. Hij heeft zich goed ingeleefd in onze wensen, ons geholpen met de keuze die we maakten. Ondertussen we zijn heel blij en tevreden met onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“2 Badkamers, 2 toiletruimtes en de keukenvloer”
Door Van Koppen op maandag 11 dec 2023 23
Wij hebben 2 badkamers, 2 toiletruimtes en de keukenvloer door Bakker laten plaatsen in ons nieuwgebouwde huis. Zowel in de fase van productkeuze als het plaatsen zelf hebben wij hele goede ervaringen met dit bedrijf. Kundig, vriendelijk, meedenkend en punctueel. Van alle bedrijven die de revue zijn gepasseerd ervoeren wij hier nog echte klantbeleving en ouderwetse service.
Het resultaat is mooi en de mensen die over de vloer kwamen zeer hartelijk en opgewekt.
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
Het zijn prachtige ruimtes geworden met een hele mooie afwerking!
Heel veel plezier bij het gebruik ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer”
Door hans Kuijpers op zondag 10 dec 2023 23
Klachten die optraden zijn correct en tijdig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een zelf geïnstalleerde badkamer”
Door Anja B. op vrijdag 8 dec 2023 23
Een mooie badkamer gekocht en zelf geïnstalleerd. Een duidelijk boekje ontvangen met instructies en altijd bereid te helpen bij vragen.
REACTIE VAN NANDA
Beste Anja & Ben,
Bedankt voor het mooie bericht en vooral voor de heerlijke chocoladeletter. Ik ben blij dat het zo mooi is geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne personen, gezellige sfeer & onwijs mooi werk”
Door Larissa op donderdag 9 nov 2023 23
Bij het uitzoeken van tegels voor de woonkamer, zijn we in de winkel heel goed geholpen. Zo hebben we regelmatig stukjes tegel mee kunnen nemen. Het plaatsen van de tegels werd door vakmensen gedaan. Fijne personen, gezellige sfeer en onwijs mooi werk. Bakker is zeker een aanrader.
REACTIE VAN NANDA
Beste Larissa,
Bedankt voor de mooie review! We hebben een mooie woonvloer gerealiseerd en wensen jullie veel woongenot!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer aangeschaft”
Door Gerard van Drie op woensdag 1 nov 2023 23
Bijzonder goed en vakkundig geholpen door de verkoper. Complete badkamer aangeschaft. Spullen zijn allemaal correct en in goed overleg bezorgd. Een klein probleem met de verlichting van de badkamerspiegel is zeer snel door de leverancier van deze opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. A. Oorschot op maandag 30 okt 2023 23
Het begon met een goed inventarisatie gesprek over pro en contra van wat zochten. Wij vonden het zeer verhelderend en maakte onze keuze eenvoudiger te maken. Wat wij ook vonden is de follow up na plaatsen van de opdracht en idd afspraak is afspraak bij de firma Bakker. Je kunt de mooiste vloer kopen maar het wordt pas echt mooi als de vloer met grote vakmanschap wordt gelegd want dat maakt het verschil en dat is dan ook door de firma Bakker waargemaakt vinden wij. Een aanrader!
REACTIE VAN NANDA MEIJER
Bedankt voor uw review, het is een prachtig project geworden! Dank u voor het vertrouwen en de mooie opdracht!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Aat Hoogerwerf op maandag 30 okt 2023 23
Op basis van informatie van kennissen en de goede reviews op Qasa.nl
zijn wij naar de firma Bakker Vlaardingen gegaan. Wat opviel is de vriendelijke en deskundige informatie die wij hier hebben gekregen van Nanda Meijer. Na het eerste bezoek hebben wij dan ook besloten om de gehele vloer van ons nieuwbouw appartement bij Bakker te bestellen en door hun te laten leggen.
Door de vertragingen in de oplevering van ons appartement diende regelmatig de planning aangepast te worden. Ook hierbij alle medewerking gekregen van hr. Harmen Boon om steeds maar weer de planning aan te passen. De levering van de tegels ( totaal ca. 118 m2 ) werd via een buitenlift naar de 3e verdieping gebracht wat voorzichtig en voorspoedig is verlopen. En dan het leggen van al die tegels, ik kan niet anders zeggen dat dit op een heel professionele manier is gedaan. Hierbij gaan alle complimenten naar Sander die heeft er werkelijk een prachtig stukje vakwerk van gemaakt. Ook hebben zij ons balkon betegeld en alle lijnen lopen perfect door van de woonkamer naar buiten. Binnen en buiten ziet er dan ook uit als een geheel waardoor de woonkamer groter lijkt omdat alles doorloopt. Wij zijn dan ook meer dan tevreden en blij dat we de tegelvloer door Bakker hebben laten leveren en leggen.
FOTO VAN AAT HOOGERWERF
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Bedankt voor uw vertrouwen en wat een prachtige vloer is het geworden! Leuk ook om op de foto te zien dat het zo mooi aansluit op de binnen en buitenruimte.
Veel plezier van uw mooie vloer.
Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de prachtige tegels”
Door Belinda op maandag 30 okt 2023 23
Ik heb tegels gekocht bij Bakker Vlaardingen, ze hebben goed meegedacht, en ik heb 2 mooie tegels bij ze gekocht. Staat prachtig. Ook de juiste kleur voeg en kit kleur geadviseerd. 2 kleuren ivm 2 verschillende tegels. 1 minpunt: de hoekprofielen van 1 tegelkleur waren te klein. Daardoor sluit die niet mooi aan op de hoeken. Ik kwam er te laat achter dat er ook grotere profielen waren. Ik moest het er maar mee doen, kreeg ik te horen. Dus ik heb wel gebaald dat die verkeerd geadviseerd waren. Maar verder geniet ik erg van de badkamer en de mooie tegels. Zou er zeker weer tegels kopen.
FOTO VAN BELINDA
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Wat een prachtige tegelcombinatie is het geworden!
Uw kritische kanttekening nemen we mee om vergissingen in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor uw vertrouwen.
Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de gehele afwikkeling”
Door Guus Mul op vrijdag 27 okt 2023 23
Wij hebben bij Bakker vlaardingen een toilet en badkamer gekocht. Afspraak gemaakt en er was alle tijd om de tegels, kranen, meubels etc. uit te zoeken. Keurig de indeling gemaakt en tegel lay-out wat zeer makkelijk was tijdens de realisatie. Ook hadden we na opdracht wat wijzigingen wat gewoon opgepakt werd. Levering was op de afgesproken datum, compleet en zonder schades. Wij zijn zeer tevreden met de gehele afwikkeling van onze toilet en badkamer door Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Een zonnige en schitterende nieuwe badkamer”
Door Ingrid op vrijdag 13 okt 2023 23
Wij zijn heel prettig en vakkundig geholpen bij Bakker. We hebben geweldig mooie vloer- en wandtegels gekocht. Een douchewand, toilet, wastafelkommen etc. De oranje planchetjes van Clou maken het helemaal af en de badkamer is echt schitterend geworden. Goed advies, een goede prijs en mooie materialen maken dat we weer voor Bakker hebben gekozen.
FOTO VAN INGRID
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Wat een lekkere frisse badkamer is dit geworden!
Leuk om te zien en fijn om te horen dat u tevreden bent over het geheel.
Heel veel doucheplezier in deze mooie badkamer.
Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mariëlle Klink op vrijdag 6 okt 2023 23
Heel vriendelijk en deskundig advies gekregen. Met plezier alles uitgezocht. We zijn zeer tevreden over Bakker. Mooie tegels kranen en sanitair. We staan iedere dag met veel plezier in de badkamer. Badmeubel van Primabad met 2 waskommen van Globo en de rvs geborsteld nikkel kranen staan er prachtig bij. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Kan het iedereen aanraden om hier heen te gaan.
FOTO VAN MARIËLLE KLINK
+ Toon extra foto van Mariëlle Klink
+ Toon extra foto van Mariëlle Klink
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het geheel. Het ziet er ook allemaal zeer goed op elkaar afgestemd uit. Prachtige materialen en een prachtige combinatie.
Geniet van deze bijzonder mooie badkamer!
Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige douchewand”
Door Familie Brouwer op dinsdag 13 jun 2023 23
We hebben een douchewand met schuifdeur gekocht. Het is perfect geplaatst. We kunnen nu zorgeloos douchen achter een prachtige douchewand. Het al hoogstaande vertrouwen in Bakker tegels en badkamers is opnieuw gegroeid.
FOTO VAN FAMILIE BROUWER
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Beste Familie Brouwer,
Dank u wel voor deze mooie reactie! Het is werkelijk een prachtig plaatje geworden. Bedankt dat u ons wederom het vertrouwen heeft gegeven!
Heel veel doucheplezier gewenst namens ons hele Team!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische badkamer”
Door Rik Claessens op maandag 22 mei 2023 23
Wij zijn echt heel erg tevreden over het design, levering, installatie en service van Bakker. Vanaf het ontwerp in de winkel, waarbij er echt super goed werd nagedacht over het optimaal benutten van de ruimte van onze (zo dachten we) best kleine badkamer. Nu hebben we het gevoel alsof we in een luxe hotel mogen douchen iedere dag! Ook de installateur die bij ons de badkamer heeft geplaatst heeft fantastisch werk geleverd. Er was heel veel aandacht voor de details zoals alle hartlijnen van de tegels, de kleur van de voeg en het heel precies passen en meten van ons meubel dat tussen twee muurtjes is geplaatst. Er was nog een uitdaging met de levering van onze kranen. Wij kregen netjes via Bakker tijdelijke kranen geleverd en geplaatst en we werden keurig op de hoogte gehouden, zodat het helemaal geen probleem voor ons was. Wij kunnen eigenlijk niet meer tevreden zijn dan we nu zijn met onze fantastische badkamer en service van Bakker.
FOTO VAN RIK CLAESSENS
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte heer Claesens, Beste Rik,
Wat een gaaf plaatje is dit geworden zeg! Het was inderdaad vervelend dat de wastafelkranen er niet op tijd konden zijn maar we zijn blij dat u onze tijdelijke oplossing kan waarderen! Heel veel doucheplezier gewenst in deze mooie badkamer!
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter van der Velde op dinsdag 16 mei 2023 23
Wij hebben nieuwe toilet gekocht en laten installeren door uw bedrijf, met name door Dusan die ook eerder de badkamer heeft gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het geleverde.
FOTO VAN PETER VAN DER VELDE
+ Toon extra foto van Peter van der Velde
+ Toon extra foto van Peter van der Velde
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Beste meneer van de Velde,
Wat fijn dat we u weer voor ons bedrijf gekozen heeft en wat een mooi en strak toilet is het geworden!
Heel veel plezier er van gewenst!
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vd Sar op donderdag 11 mei 2023 23
We hebben een toilet gekocht. Een mooi merk. Goede kwaliteit. De manier van communiceren was prettig. Fijn advies en geen vervelend gevoel als je besluit om iets toch niet te kopen. Ze komen afspraken na. Zowel over de prijs als ook over terug bellen ed. We zijn aan Bakker gekomen via vrienden die ook erg tevreden waren. Ik hou van hun eerlijkheid en mening als je die vraagt.
FOTO VAN VD SAR
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Beste heer, mevrouw,
Wat fijn dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad en wat een prachtige ruimte is het geworden!
Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Fam Vollebregt op zondag 30 apr 2023 23
Wij hebben een mooie badkamer en toilet gekocht bij de firma Bakker in Vlaardingen. We zijn goed geholpen door Karel Boltjes en kregen goed advies.
Keurig netjes uitgezocht en we kregen een heel boek met foto's en installatie handleidingen. Helaas heeft de aannemer die niet gelezen waardoor ze een fout hebben gemaakt met de vloerverwarming. Maar Harmen Boon en Sjoerd Bakker hebben dit met een alternatief heel goed opgelost. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden met onze prachtige badkamer. Wij raden de firma bakker echt aan, als er iets verkeerd gaat met de installatie wordt het goed opgepakt. Dat heb je niet bij ieder bedrijf. Top bedrijf!

Aanvulling 25 januari 2024:
We wilden ons balkon laten betegelen en gingen naar de firma bakker. We zijn uitstekend geholpen door de verkoopster Nanda. We hadden eerst vierkante plavuizen gewild maar ze liet ons plavuizen zien met een houtlook. We kregen meerdere malen een plavuizen plank mee om te kijken hoe het op ons balkon zou staan. Uiteindelijk zijn we geslaagd en is ons balkon nu van een hele mooie vloer voorzien.
FOTO VAN FAM VOLLEBREGT
+ Toon extra foto van Fam Vollebregt
+ Toon extra foto van Fam Vollebregt
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Best Fam. Vollebregt,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Helaas is niet alles gelopen zoals we vooraf afgesproken hebben. We hebben er daarna in goed overleg met u alles aan gedaan om alsnog onze afspraken na te komen en gelukkig hebben we met elkaar een mooie oplossing bedacht. Dat heeft van u flexibiliteit, geduld en vertrouwen gevraagd en daar wil ik u hartelijk voor bedanken!
Veel plezier gewenst met uw prachtige badkamer en toilet.
Namens het hele team van Bakker tegels en badkamers.
+ Toon extra foto van Fam Vollebregt
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer plafond”
Door Ronald de Niet op vrijdag 21 apr 2023 23
Goede voorlichting over een aluminium plafond voor de badkamer. Levering en plaatsing sloot netjes aan op de badkamer renovatie.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door D. Kuijer op vrijdag 14 apr 2023 23
Wij hebben onze badkamertegels gekocht bij Bakker. Wij werden hier fijn geadviseerd en geholpen met verschillende tegels bij elkaar zoeken, zij hebben hele goede ideeën en helpen je echt op weg. Toen er een paar tegels bij levering beschadigd bleken, werd dit supersnel en netjes opgelost. Meer dan tevreden over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamertegels”
Door Janet stijnen op woensdag 12 apr 2023 23
Zeer mooie grote badkamer tegels. Hoogwaardige kwaliteit. Goed geholpen door de medewerkers! Zeer deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Sander Poeth op dinsdag 11 apr 2023 23
In 2022 hebben wij een badkamer aangeschaft bij firma Bakker. Graag deel ik hier onze ervaringen:
Voortraject: Waar wij slechte ervaringen hebben gehad bij diverse andere firma's (commerciële druk), zijn wij bij Bakker uitstekend geholpen. Er was begrip dat dit voor ons een eenmalige, prijzige, aankoop betrof en hier werd dan ook met respect mee omgegaan. Ik geloof dat wij zeker 6-7u samen met een adviseur door hebben gebracht tot finalisering van het ontwerp alvorens er over een offerte is gesproken.
Wachten: De wachttijd tot realisatie was fors, echter ingegeven door Covid, krapte op de arbeidsmarkt alsook de situatie in de Oekraïne was dit verklaarbaar. Enige verrassing was enkele weken voorafgaand aan de verbouwing dat een tegel niet meer produceerbaar was. Wij hebben tijdig en uitvoeringsplanning gekregen.
Uitvoering: De uitvoering is uitgevoerd door diverse gespecialiseerde bedrijven. Hiervan hebben wij geen overlast gehad. Er werd goed meegedacht of geholpen waar er een vraag of maatwerk punt lag. Enige punt van kritiek betreft de projectbegeleiding vanuit Bakker, deze was m.i. Té summier. Er was nauwelijks controle tijdens de werkzaamheden op kwaliteit of juiste uitvoering.
Nazorg: Los van enkele restpunten en een fout in de uitvoering was de kwaliteit zeer goed. De fout is naar wens opgelost en gaf geen overlast.
Al met al zeer tevreden over onze keuze voor het afnemen van een badkamer bij Bakker. Ik vind de prijzen aan de forse kant echter de kwaliteit is goed.
FOTO VAN SANDER POETH
+ Toon extra foto van Sander Poeth
+ Toon extra foto van Sander Poeth
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte heer Poeth,
Bedankt voor uw prachtige foto's en mooie maar ook kritische review, daar leren we van! We hopen dat u nog jarenlang veel plezier beleefd aan uw mooie badkamer.
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Kees op donderdag 6 apr 2023 23
Voor onze nieuwe badkamer hebben wij hier mooie badkamermeubels gekocht, ruime keuze en goed advies. Alles netjes op tijd bezorgd, uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Geert Eising op maandag 27 mrt 2023 23
Onlangs is onze verbouwde badkamer opgeleverd. Door Bakker Tegels & Badkamers, Dionis Schoenmakers, zijn we uitstekend geholpen met het ontwerp voor de nieuwe badkamer en de materiaalkeuzen. Top! Vervolgens is de badkamer door de uitvoerder, Kamsteeg, conform planning opgeleverd. Ook weer allemaal goed begeleid door Harm van Bakker Tegels & Badkamers. Het resultaat mag er zijn! Hier zijn we zeer tevreden mee.
FOTO VAN GEERT EISING
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte heer Eising,
Dank u wel voor de mooie worden en foto van deze bijzondere badkamer! Veel plezier gewenst bij het gebruik!
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Jan van der Wel op zondag 26 mrt 2023 23
Door bedrijf luxe 2 badkamers en drie toiletten en het gehele huis tegels laten installeren. Zeer goed advies en leveren hoge kwaliteit en mooie afwerking inclusief de daarbij after sales en garantie. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Theo de Looze op zondag 26 mrt 2023 23
Bijna 10 jaar na onze eerste grote aankoop bij Bakker, weer teruggekomen voor een nieuw badkamerproject. In ons hoofd een duidelijk beeld wat we wilden. Na binnenkomst direct bij de eerste display aangelopen tegen onze wens. Binnen 30 minuten weer buiten. Tevreden: de tegels waren op voorraad en zijn op afroep prompt en correct geleverd. Eventueel teveel besteld mag geretourneerd worden. Prima service Bakker. Niets dan lof. Bij volgende projecten stappen wij direct weer binnen!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans Kegel op vrijdag 24 mrt 2023 23
Tegels voor badkamer en toilet gekocht en daarbij prima advies gekregen over kleur en materialen zoals bijpassende afwerkstrip en over de kleur van de voegen. Ook de levering ging keurig volgens afspraak, wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze prachtige vloer”
Door Sander en Sandra op maandag 13 mrt 2023 23
Nu al in ons derde huis een derde keer de tegelvloer bij Bakker gekocht. Prachtige tegels die ook vakkundig worden gelegd. De kwaliteit is heel goed, dat zie je en voel je. We hebben er enorm veel plezier van en bevelen iedereen Bakker aan. Van bestellen tot leveren, van leggen tot kitten alles wordt tot in de puntjes goed verzorgd. En wat over is en nog intact kan geretourneerd worden. Wij zijn heel goed geholpen en super blij met onze prachtige vloer(en)!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer en toilet”
Door Herman op zaterdag 18 feb 2023 23
Tegels (ruim 6 maanden voor levering ) besteld voor de badkamer en toilet. Hier tref je qua uitstraling andere merken tegels aan dan in de gebruikelijke sanitair winkels waar vaak dezelfde merken worden verkocht. Gekozen voor Italiaanse tegels in grote afmetingen. Werden speciaal besteld en extra nabestelling (voor levering) zonder problemen. Werden keurig na overleg op afgesproken dag/tijdstip bezorgd. Goede communicatie. Deskundige medewerkers die goed bereikbaar zijn voor vragen. Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Mega goed geholpen”
Door Iris Zwinkels op zaterdag 18 feb 2023 23
Wij zijn mega goed geholpen en begeleid in de keuze van de vloertegels. Nanda is een topper (er lopen er meer hoor) maar zij ziet al gelijk in welke stijl wij moesten gaan kijken. En er wordt rustig met je meegedacht. En dat is zo fijn, zeker als je het net zo moeilijk vind als wij. Wij kregen ook nog eens 2 tegels mee om thuis rustig te kijken welke dan het beste pasten. Ik zeg Mensen ga daar heen en vraag om Nanda....Er is daar ook zoveel keuze dat er echt voor ieder wat wils is, ook voor een badkamer of wc moet je daar zijn.
FOTO VAN IRIS ZWINKELS
+ Toon extra foto van Iris Zwinkels
+ Toon extra foto van Iris Zwinkels
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Beste mevrouw Zwinkels,
Het is werkelijk een plaatje geworden!
Bedankt voor het delen van uw eravaring met ons bedrijf en de leuke foto's.
Met vriendelijke groet,
Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Groenendijk op vrijdag 17 feb 2023 23
6 jaar geleden hebben onze badkamer door Bakker laten doen en waren zo tevreden dat we in ons nieuwe huis weer de badkamer door hun hebben laten doen en ook door dezelfde installateur. Helemaal blij.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de keuken”
Door Hugo van den Berg op vrijdag 17 feb 2023 23
Wij hebben 5 jaar geleden onze badkamer gekocht bij Bakker. Daarover waren we al tevreden over aankoop, levering en plaatsen (betrouwbaar en snel gehandeld). Nu hebben we voor onze keuken de tegels gekocht. Wij hadden zelf een idee voor de tegels. In overleg met de verkopers zijn we tot een heel ander idee gekomen. Daar zijn we uiteindelijk hartstikke blij mee. Het resultaat is top!
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer renovatie”
Door Esmée de Groot op vrijdag 17 feb 2023 23
Wij hebben diverse tegels en toebehoren aangekocht voor onze badkamer renovatie. Bij de aankoop zijn wij keurig geïnformeerd en is er een mooie schets gemaakt door Nanda. Over de leverdatum van de tegels zijn wij goed op de hoogte gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Martijn op vrijdag 17 feb 2023 23
Goed geholpen in het verkoop proces. Ook bij uitlevering en opvolgende service uitstekend geholpen. Aanrader als je geen gedoe en zorgen wil.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Susy op woensdag 8 feb 2023 23
Top bedrijf! Altijd behulpzaam en zet mooi werk neer. Ik zal het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door Fam. van der Velden op zaterdag 21 jan 2023 23
Wij hebben een toilet gekocht en laten plaatsen. Degene die de toilet kwam plaatsen was netjes en beleefd. En de klus was zo gebeurd alles keurig opgeruimd en de oude toilet ook meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met onze nieuwe badkamer en wc”
Door Denice bierkens / Daan Timmerman op vrijdag 20 jan 2023 23
Wij hebben onze gehele badkamer en wc gekocht bij Bakker Vlaardingen. Enorm blij mee! Heel erg goed geholpen. Denken mee over alternatieven en geven goede suggesties. Prijs/kwaliteit vind ik erg passend. Ook de levering ging spoedig.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij mee”
Door R. Theunissen op zondag 18 dec 2022 22
Erg goed en professional geholpen. Er bleek dat er tegels helaas niet geleverd konden worden maar op doortastende wijze door de verkoopster is dit perfect opgelost. Helemaal blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw plafond in de badkamer”
Door den Dunnen op vrijdag 16 dec 2022 22
Wij hebben plafond laten plaatsen in de badkamer met inbouw spots. De monteur heeft alles keurig en mooi afgewerkt geplaatst, het ziet er prachtig uit.
FOTO VAN DEN DUNNEN
+ Toon extra foto van den Dunnen
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Het is een mooie upgrade geworden!
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door Inge Ottema op vrijdag 16 dec 2022 22
Bij bezoek aan de showroom zijn we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De verkoopster toonde een aantal wandtegels bij de door ons uitgezochte vloertegels. We kwamen voor mozaiektegels voor de wand kijken en hebben tegels van 60x120 uitgezocht. De fresco serie. Levering was volgens afspraak in overleg. Alle bijbehorende voeg- en lijmproducten waren voldoende. Zelfs de ongeopende lijm mochten we terugbrengen. Bakker is een fijne zaak waar je niet "verdrinkt" in een onmogelijk groot assortiment, maar waar je vlot en deskundig geholpen wordt.
FOTO VAN INGE OTTEMA
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte mevrouw Ottema,
Wat is het een plaatje geworden!
Leuk om te zien, bedankt voor uw feedback!
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en twee toiletten”
Door Bonny Tan-Zwartveld op vrijdag 11 nov 2022 22
Begin van het jaar heeft een verkoopster ons geholpen met twee badkamers en twee toiletten. Het contact was enorm plezierig en klantvriendelijk. Helaas is zij weg en daarmee ook de klantvriendelijkheid. Er wordt niet, of het duurt erg lang, op e-mails gereageerd.
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte mevrouw Tan-Zwartveld,
Bedankt voor uw kritische kanttekening. Jammer dat u het zo ervaren heeft. We zullen deze input gebruiken om onze service te verbeteren.
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor het toilet”
Door M. Spierings op donderdag 10 nov 2022 22
Heeft ons heel goed geholpen, zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe wc”
Door Alexander op donderdag 10 nov 2022 22
Voor de tweede keer klant bij Bakker, eerste keer badkamer nu de wc. Gelijk weer in 1x geslaagd door ruime keuze en uitstekende begeleiding. Verdere afhandeling ook top, duidelijke afspraken levertijd, wat kan wel retour en wat niet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Familie Halfhide op zaterdag 22 okt 2022 22
Na lang wikken en wegen om onze nieuwe badkamer te laten plaatsen zijn wij via een familielid terecht gekomen bij de aannemer Donald Everon. Na een oriënterend gesprek met Donald over hoe en wat wij willen heeft hij ons Bakker badkamers en tegels aanbevolen. Bij Bakker werden wij door Diones goed op weg geholpen met het ontwerp van de nieuwe badkamer en het uitzoeken van de inrichting. Bakker is een professioneel bedrijf die goed naar de wensen van de klant luistert. Uiteindelijk zijn wij tot een heel mooi ontwerp gekomen en heeft de aannemer Donald de badkamer naar onze uitermate tevredenheid geplaatst. Hij dacht mee, gaf tips en plaatste de onderdelen in overleg met ons op de gewenste hoogte. Een zeer vakkundig man die netjes en secuur werkt en plezierig is in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. de Kok op zondag 9 okt 2022 22
Super goede service en kwaliteit. Zeer tevreden over onze aankoop van vloertegels, badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door Jacobs op vrijdag 7 okt 2022 22
Tegels en toebehoren voor de te renoveren toilet gekocht. Men neemt de tijd om samen een ontwerp te maken en denkt goed mee bij de aan te schaffen spullen. Kwalitatief goede produkten. Goede service. Klantvriendelijk bij vragen en klachten. Volgende keer kopen we hier weer! Dit was overigens de tweede keer dat we hier kochten. De vorige keer tot grote tevredenheid alles gekocht voor de te renoveren badkamer. Fijne zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. J. de Haas op vrijdag 23 sep 2022 22
Recent hebben wij een appartement gekocht de badkamer en toilet hebben we gerenoveerd naar onze wensen. Door eerdere ervaring met de firma Bakker besloten we weer voor deze firma te kiezen. Samen met Karel zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Een bijgeleverde werktekening voor de werkzaamheden was zeer nuttig voor onze installateur (Selhorst Maassluis). De geleverde materialen en tegels zijn van prachtige kwaliteit. Het eindresultaat is echt zoals we het in gedachten hadden.
We zijn zeer tevreden zoals alles is verlopen en raden firma Bakker zeer zeker aan.
FOTO VAN FAM. J. DE HAAS
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Geachte heer en mevrouw de Haas,
Wat fijn om u weer als klant te mogen begroeten!
Het is een prachtige badkamer geworden.
Veel woonplezier gewenst!
Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en toilet”
Door Paul Kierkels op woensdag 21 sep 2022 22
In de showroom goed geholpen. Er werd de tijd genomen om alles grondig door te nemen. In de periode tussen het ondertekenen van de offerte en de uitvoering van het werk was het soms wat lastig om de juiste persoon te spreken te krijgen. De uitvoering zelf was dan weer echt positief, met een monteur die vakkundig, vriendelijk, communicatief en flexibel was. Ook de service/ garantie achteraf lijkt goed geregeld. Alles bij elkaar kunnen we Bakker Sanitair zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Gordijn op woensdag 21 sep 2022 22
Tegels voor toilet gekocht. We zijn prima geholpen. Goed geadviseerd. Nabestelling werd met spoed behandeld. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jolanda op woensdag 21 sep 2022 22
Keurig netjes geholpen. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en meegedacht. Met zeker ook de complimenten voor de tegelzetter.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met ons nieuwe toilet”
Door Marianne Elsenburg op woensdag 21 sep 2022 22
Wij kochten een Geberit douchetoilet! Een super uitvinding: een echte wasstraat.
Deze is geplaatst door een deskundige werknemer van firma Bakker. Vragen mbt het gebruik van deze toilet, worden serieus beantwoord. Wij hebben in het verleden ons sanitaire ook door fa Bakker laten renoveren, tot groot genoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door WRM Willems op woensdag 21 sep 2022 22
Goed advies bij het maken van het badkamerplan. De montage en installatie door Dussan was wederom perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en wc”
Door Elco en Fabian op dinsdag 20 sep 2022 22
In oktober 2021 hebben wij een nieuwe badkamer + wc uitgezocht in de showroom van Bakker. Verkoper Karel heeft ons daarbij goed en geduldig geholpen. In april/mei 2022 heeft monteur Marco onze oude badkamer en wc eerst gesloopt en daarna in 5 weken de nieuwe geïnstalleerd. Tijdens het slopen kwamen een paar onvoorziene zaken aan het licht, maar deze heeft Marco ter plekke goed opgelost. Een echte vakman die heel precies werkt en niet naar huis gaat, voordat hij echt tevreden is. We zijn heel blij met het resultaat, echt prachtig geworden!
FOTO VAN ELCO EN FABIAN
+ Toon extra foto van Elco en Fabian
+ Toon extra foto van Elco en Fabian
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ika E op donderdag 18 aug 2022 22
De firma Bakker heeft mijn gedateerde badkamer en separate toiletruimte volledig gerenoveerd tot mijn grote tevredenheid. Het ontwerpproces ging vlot, maar er was ook ruimte om bij de 2e afspraak zaken te wijzigen en er werd geen druk uitgeoefend om de opdracht te vertrekken. Vervolgens is de heer Bakker langs geweest om te kijken wat technisch wel en niet kon (appartement). Ik had mede daardoor volledig vertrouwen in de firma. De communicatie was goed, er werd vlot op mail en telefoon gereageerd. De uitvoering vond plaats in 2 fasen, eerst het toilet, hetgeen zeer vakkundig binnen een week was gedaan. De badkamer is volledig gestript, en weer opgebouwd door de door Bakker gecontracteerde aannemer in een kleine 3 weken. Tussendoor kwam iemand van Bakker kijken of alles goed ging. Communicatie met aannemer was prima, hij werkte rustig, vakkundig en waar nodig werd overlegd. De geleverde materialen waren in orde, en de badkamerspiegel die te groot bleek, werd per direct omgewisseld voor een kleiner exemplaar. De hoeveelheid tegels was perfect, en het ene zakje specie dat over was, nam de Firma Bakker weer retour en werd van de factuur afgetrokken. Ik was op zoek naar een bedrijf dat mij zou ontzorgen, en dat hebben ze volledig waargemaakt. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad de firma zeker aan!
REACTIE VAN IKA E
De oude badkamer...echt vintage.
REACTIE VAN IKA E
De nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Tamara Roessen op maandag 15 aug 2022 22
Sinds een paar maanden genieten we optimaal van onze nieuwe badkamer. Gekocht bij, en geplaatst door Bakker Tegels & badkamers. Wat zijn we blij met het eindresultaat! Er is goed meegedacht, zowel tijdens het uitkiezen met Dionis Schoenmaker, als tijdens plaatsen door Donald Everon. Tijdens het proces zijn er altijd zaken die nét even anders lopen dan van te voren bedacht, maar beide hebben super mee gedacht om goede oplossingen te vinden. Het eindresultaat is mooier geworden dan wij vooraf gedacht hebben. Wij zijn blij!
Reactie of foto toevoegen
“Hangkast en douchedeur”
Door L. Poot op vrijdag 12 aug 2022 22
Wij hadden voor ons nieuwbouw appartement een kast van het merk Primabad en een douchedeur van HSK besteld. Wij zijn goed geadviseerd. Op afroep is de kast na oplevering van het appartement geleverd. Iemand van HSK kwam langs om de deur op te meten en binnen 6 weken is de douchedeur, keurig op maat geleverd en gemonteerd. Alles is zeer naar onze wens verlopen en wij zijn er heel blij mee.

Aanvulling ontvangen 17 augustus 2022: Wij hebben een losse hangkast van het merk Primabad gekocht. Tevens hadden wij een HSK douchedeur besteld, deze is ingemeten en inmiddels ook al bevestigd / gemonteerd in onze badkamer. De badkamer is vanuit de bouw aangebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door Saliha Yeniay-Yalcin op vrijdag 12 aug 2022 22
Wij hebben bij Bakker Tegels & Badkamers de tegels voor onze badkamer en toiletten gekocht. Van verkoop tot aan levering ging alles perfect. Er werd goed met je nagedacht voor wat betreft de samenstelling van de kleuren en de service is echt perfect. De producten werden op de afgesproken datum afgeleverd, waardoor wij ook geen vertraging hebben opgelopen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden”
Door Wil en Hilde op donderdag 11 aug 2022 22
Wij hebben 2 badkamers en 1 toilet gekocht. Er werd alle tijd genomen om rustig onze wensen te inventariseren. Tijdens de rondleiding door de zaak langs alle tegels werd goed gelet op onze reacties en kwamen we al snel tot een keuze van het tegelwerk. Idem voor de douche, wc-pot en het spatscherm. Voor de wastafels hadden we meer tijd nodig omdat wij niet een kom op een blad wilden maar een wastafel en daarin was de keuze wat beperkt. Het was echter geen probleem als we zelf op internet een wastafel naar wens zochten. Dat is helaas niet gelukt en alhoewel de wastafel die we gekocht hebben er leuk uitziet is hij niet echt praktisch. Bij het dichtdraaien van de kraan met natte handen knoei je altijd water op het tussenstuk waar de kraan bevestigd is en dat water valt dan snel op de grond. Ook met de spiegel kwamen we niet uit maar ook dat was geen probleem om deze via internet te bestellen wat wel is gelukt en deze is ook door de installateur bevestigd. Na keuze van tegels, sanitair, etc werden duidelijke 3D tekeningen verstuurd die op verzoek ook nog meerdere malen zijn aangepast om zeker te zijn welke kleuren op welke wand van de badkamer zouden komen. Wij hebben nogal ongebruikelijk kleurige tegels gekozen wat niet alleen de verkoper erg verrassend en leuk vond maar wat ook andere medewerkers van Bakker belangstellend volgden. De installateur heeft fantastisch werk geleverd; tegels zitten mooi strak, voegen zijn mooi, hij denkt mee, verzint oplossingen en hij geniet van zijn werk. We zijn super tevreden over hoe de badkamers en het toilet er nu uit zien.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Arie Spaans op donderdag 11 aug 2022 22
In onze vorige woning hebben we een tegelvloer besteld bij Bakker, toen nog De Warmtebron geheten. Die vloer ziet er nog steeds perfect uit. Voor ons nieuwe huis zijn we wederom naar Bakker gegaan en daar zeer goed te woord gestaan en geholpen bij de keuze van de tegels. De vloer is inmiddels vakkundig gelegd. Ook de afwerking met plinten en het kitwerk ziet er keurig uit. We hebben met deze positieve ervaringen ook onze badkamer bij Bakker gekocht. De klantbegeleiding vanaf het eerste contact tot en met de daadwerkelijke oplevering en nazorg hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Toilet geplaatst”
Door Gérald Reef op maandag 1 aug 2022 22
Goed geholpen in de zaak en binnen paar uur was het toilet ontworpen en besteld. Toiletten zijn geplaatst door Willem, een echt vakman waar wij onwijs tevreden over waren. Kortom: complete plaatje was top!
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door Jeanette Roessen op dinsdag 19 jul 2022 22
We vonden eind december 2021 (na een lange zoektocht naar een tegel die wij mooi vonden) eindelijk de houtlook vloertegel die wij op onze begane grond wilden leggen. Wij hebben ervoor gekozen om het hele proces (eruit halen van oude tegelvloer en plaatsen nieuwe vloer) door Bakker tegels te laten verzorgen en daar hebben we geen spijt van! Alle afspraken zijn nagekomen en voor en na iedere stap werden we gebeld om afspraken te verifiëren of om te vragen of het goed was gegaan. Omdat wij tijdens onze verbouwing hebben gemerkt dat dit absoluut niet meer vanzelfsprekend is, krijgt het team van Bakker Tegels (en in het bijzonder Nanda) van ons een grote pluim! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en zullen jullie van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, douchescherm en spiegel”
Door Joanne van Veen op dinsdag 12 jul 2022 22
We hebben tegels, een douchescherm van HSK en een spiegel besteld. Ik was hoogzwanger rond het leveringstermijn. Eerst durfde ik geen leverinnsdatum vast te leggen maar in overleg hebben wij een levering kunnen plannen onder voorbehoud. Mocht ik bevallen zouden zij de tegels nog even houden. Tevens kon mijn man niet aanwezig zijn bij de eerste levering van de tegels. Ze hebben het heel netjes naast mijn voordeur neergezet. Hierdoor kon de badkamer nog voor mijn bevalling betegeld worden! Bij de levering van het douchescherm heeft de chauffeur aangeboden om samen met mijn man het omhoog te sjouwen. Kortom, wat een service!
FOTO VAN JOANNE VAN VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Tegel vloer incl vloerverwarming”
Door Kelvin wageveld op dinsdag 5 jul 2022 22
Dit jaar door bakker een tegel vloer laten leggen icl complete vloerverwarming systeem.
Communicatie ging perfect en zijn goed bereikbaar bij vragen. Helaas ging er bij het infrezen wat mis maar heeft niks met bakker te maken maar meer met de onderaannemer. Dit is door bakker zover kon prima opgelost. De vaste groep tegelzetters zijn echte vakmannen en maken er echt een kunstwerk van! Al met al echt super blij met de vloer en ligt er perfect in!
FOTO VAN KELVIN WAGEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor het toilet, de vloer en de keuken”
Door Marjan van Voorden op woensdag 29 jun 2022 22
Tegels uitgezocht voor het toilet, de vloer en de keuken. Heel goed geholpen om een keuze te maken. Heel mooi getegeld door Boon. Kortom super tevreden klanten.
FOTO VAN MARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Andeweg op zaterdag 25 jun 2022 22
Wij zijn erg tevreden over het geleverde product. Planning was realistisch en op tijd volgens afspraak. Geleverde product is van goede kwaliteit en goed geïnstalleerd.
Bij een klacht wordt er direct actie ondernomen en de klacht opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bakker Tegels & Badkamers”
Door Chris van Woerekom op zaterdag 25 jun 2022 22
Bij eerdere aankoop van onze badkamer al een toilet gespot. Bakker behandelde onze aanvraag voor het toilet weer net zo vakkundig. Eerst ontwerp ontvangen, later alsnog ingemeten. Bakker hield ons goed op de hoogte van de termijnen van betaling en plaatsing. De uitvoerder ging vakkundig en steeds in overleg te werk.

Ervaring van 6 januari 2022:
Bakker heeft ruime keus en we werden goed geholpen bij het uitkiezen van de badkamer. De plaatsing was uitbesteed. Bakker maakt gebruik van eigen netwerk met aannemer(s). Bij ons kwam Boon. Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Goede communicatie en alles werd netjes opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Joke op zondag 19 jun 2022 22
In april is een nieuwe badkamer en toilet geplaatst. Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gepland, maar wij zijn blij en tevreden met het resultaat. Fa. Bakker heeft op vragen en aanpassingen van onze kant adequaat gereageerd. Tijdens de werkzaamheden is lichte schade ontstaan aan het parket. Dit is nog niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Koos Schep op zondag 19 jun 2022 22
Een ruime keuze aan tegels. De medewerkster heeft ons goed geholpen en door de visualisering met behulp van de computer ons een goed beeld gegeven hoe het een en ander er uit zou komen te zien. Ook de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Willem op vrijdag 17 jun 2022 22
De badkamer in ons nieuwbouwappartement werd betegeld opgeleverd. Voor verdere afwerking en invulling kwamen wij bij fa Bakker terecht. Daar werden wij op professionele wijze bijgestaan in het ontwerpproces. Er werd creatief meegedacht. Wij kochten er badmeubel, spiegelkast, kranen, bad, douche en douchewand, sani-brailleur toilet en keramiek platen voor douchewand en badombouw. De plaatsing van alles werd door een kundige installateur gedaan die flexibel en vriendelijk was. Wij zijn tevreden over het resultaat en kijken terug op een goede samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en wc”
Door mevr van Mil van Vliet op vrijdag 17 jun 2022 22
Prettig geholpen, alle tijd en eerlijke voorlichting en alle afspraken worden na gekomen, heel vriendelijke verkopers. Volgende keer zeker weer naar Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloertegels”
Door Bea van der Wilk op vrijdag 17 jun 2022 22
Vloertegels gekocht, ruime keus, snelle levering
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden bij tegelaankoop”
Door Beau Benjamins op vrijdag 17 jun 2022 22
Wij zijn tijdens de corona-pandemie op afspraak bij Bakker Vlaardingen langsgeweest en zijn echt geweldig geholpen. Ze nemen ruim de tijd voor je als klant en hebben ons heel goed geadviseerd. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Celine op vrijdag 17 jun 2022 22
Prachtige tegels gekocht. Hierbij werd ik in de winkel goed geholpen. Levering ging op tijd en werden voor de deur afgeleverd. Ben er super blij mee!
FOTO VAN CELINE
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor in de gang en hal”
Door Erik Hoenderkamp op vrijdag 17 jun 2022 22
We hebben bij Bakker tegels ingekocht voor in de gang en hal van een monumentaal huis. Het onderscheid met de andere winkels die wij bezochten zit voor ons in het assortiment. Dat is niet groter maar vooral anders dan wat we bij (veel grotere) andere zaken aantroffen. En het is goed onderling afgestemd, met daardoor veel combinaties tussen vloer- en wandtegels die ons aanspraken.
FOTO VAN ERIK HOENDERKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door Hannemarie van der Veer op vrijdag 17 jun 2022 22
Wij zijn heel blij met Bakker tegels&badkamers! Vanaf het begin tot het eind zijn we goed geholpen door Nanda. Zij gaf veel informatie en met vragen konden we altijd bij haar terecht. Wij genieten nu van onze mooie vloer in onze nieuwbouwwoning in Hoek van Holland.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Youri Spek op vrijdag 17 jun 2022 22
Tegels voor de badkamer gekocht. Vriendelijke en kundige mensen die ons uitstekend hebben geholpen. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Razenberg op donderdag 16 jun 2022 22
Gingen voor een complete badkamer maar uiteindelijk alleen de tegels besteld en goed geholpen! Nadat ik 3 weken later nog extra tegels nodig had was dit zo geregeld, enige verbeter punt hierin hadden ze kunnen vragen of ze die ook moesten bezorgen want had ik meteen ja gezegd! Voor de rest prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de twee badkamers”
Door Leon Wever op donderdag 16 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden over de twee badkamers die we hebben vervangen. De kwaliteit is uitstekend en het ziet er prachtig uit. De keuzemogelijkheden bij Bakker zijn enorm; het advies is zeer adequaat. Een puntje van kritiek betreft de installatie, met name het tegelwerk. Hoewel er was afgesproken dat oude tegels zouden worden verwijderd, gaf de aannemer aan dat dat teveel werk was, zodat hij de nieuwe tegels op de oude wilde plakken. Daar hebben we uiteindelijk mee ingestemd en het ziet er prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer en een prima toilet”
Door Fred Goedhart op donderdag 16 jun 2022 22
Goed advies en fijne service. Spiegel was later gebroken werd gelijk omgeruild.
Restpartij tegels over, werden terug betaald. Hebben nu een prachtige badkamer en een prima toilet. Van de heer Boltjes hebben we een goed advies en duidelijke voorlichting gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J. Goudriaan op donderdag 16 jun 2022 22
De badkamer gekocht met een plaats afspraak. Door omstandig kon dat niet door gaan.
Was geen probleem nieuwe afspraak gemaakt. Toen keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels en sanitair”
Door John en Yvonne op donderdag 16 jun 2022 22
Vond het heel moeilijk om een keus te maken, maar zeer tevreden over het advies van Nanda niets was te veel Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer en toilet”
Door Annette Fraanje op donderdag 16 jun 2022 22
Informatie en advies bij de aankoop voor onze spullen en tegels voor de badkamer en het toilet was goed. Alle spullen zijn netjes op tijd zonder mankementen bezorgd.
Mooi naslagwerk gekregen met info voor de installatie en onderhoud badmeubel, spiegel, radiator etc. Keurig via de mail op de hoogte gehouden over het bestelproces. Wij zijn uitstekend geholpen en hebben nu een prachtige badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jolanda Aarse op vrijdag 20 mei 2022 22
Tegels gekocht voor de badkamer.Onze badkamer is best klein maar we zijn goed geadviseerd over de maten en mogelijkheden. Kwamen door omstandigheden nog een doos tegels tekort maar deze was binnen een week besteld en geleverd. Erg tevreden over het advies en kwaliteit van de tegels!
FOTO VAN JOLANDA AARSE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie visgraatvloer van Porcelanosa”
Door Loek op dinsdag 10 mei 2022 22
Erg mooie visgraatvloer van Porcelanosa gekocht bij Bakker. Tegelzetter Mike heeft deze vloer voortreffelijk gelegd. Wij zijn zeer tevreden. De afspraken zijn volledig en correct nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
  Vlaardingen, Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010-4342058
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.