Feedback
9,4

Bakker Tegels & Badkamers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Specialist in badkamers en tegelvloeren.

In onze ruime "up to date" showroom (1000 m2) vindt u alles wat te maken heeft voor de badkamer, tegels en woonvloeren in allerlei stijlen maar zeker ook heel veel producten volgens de nieuwste trends.

Zoekt u een leverancier die waarde toevoegt in uw aankoopproces en mogelijk ook bij de uitvoering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Behalve een assortiment dat als niet standaard beschouwd kan worden en een klantgerichte aanpak, kunt u desgewenst ook gebruik maken van onze montageservice voor de badkamers en legservice voor uw tegelvloer.

Onze plaatsingsservices zijn uniek. Bij ons gaan materialen en arbeid namelijk wel altijd op 1 opdracht en op 1 factuur en brengt u echt alles volledig onder op 1 adres.

Heeft u een eigen aannemer? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor uw materialen! Wij verzorgen duidelijke tekeningen en montagerichtlijnen die u direct met uw aannemer kan overleggen. Zo zorgen wij dat u de ontwerpen optimaal kan overdragen aan uw eigen aannemer of tegelzetter.

U bent welkom in onze showroom!
Wilt u er zeker van zijn dat er iemand voor u beschikbaar is?
Maak dan een afspraak via onze website.

• Levering door heel Nederland.
• Plaatsing maximaal 35 km vanaf Vlaardingen.
Ervaringen
Er zijn 304 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren219 ervaringen
4 sterren77 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Fam. J. de Haas op vrijdag 23 sep 2022 22
Recent hebben wij een appartement gekocht de badkamer en toilet hebben we gerenoveerd naar onze wensen. Door eerdere ervaring met de firma Bakker besloten we weer voor deze firma te kiezen. Samen met Karel zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Een bijgeleverde werktekening voor de werkzaamheden was zeer nuttig voor onze installateur (Selhorst Maassluis). De geleverde materialen en tegels zijn van prachtige kwaliteit. Het eindresultaat is echt zoals we het in gedachten hadden.
We zijn zeer tevreden zoals alles is verlopen en raden firma Bakker zeer zeker aan.
FOTO VAN FAM. J. DE HAAS
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en toilet”
Door Paul Kierkels op woensdag 21 sep 2022 22
In de showroom goed geholpen. Er werd de tijd genomen om alles grondig door te nemen. In de periode tussen het ondertekenen van de offerte en de uitvoering van het werk was het soms wat lastig om de juiste persoon te spreken te krijgen. De uitvoering zelf was dan weer echt positief, met een monteur die vakkundig, vriendelijk, communicatief en flexibel was. Ook de service/ garantie achteraf lijkt goed geregeld. Alles bij elkaar kunnen we Bakker Sanitair zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Gordijn op woensdag 21 sep 2022 22
Tegels voor toilet gekocht. We zijn prima geholpen. Goed geadviseerd. Nabestelling werd met spoed behandeld. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jolanda op woensdag 21 sep 2022 22
Keurig netjes geholpen. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en meegedacht. Met zeker ook de complimenten voor de tegelzetter.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met ons nieuwe toilet”
Door Marianne Elsenburg op woensdag 21 sep 2022 22
Wij kochten een Geberit douchetoilet! Een super uitvinding: een echte wasstraat.
Deze is geplaatst door een deskundige werknemer van firma Bakker. Vragen mbt het gebruik van deze toilet, worden serieus beantwoord. Wij hebben in het verleden ons sanitaire ook door fa Bakker laten renoveren, tot groot genoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door WRM Willems op woensdag 21 sep 2022 22
Goed advies bij het maken van het badkamerplan. De montage en installatie door Dussan was wederom perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en wc”
Door Elco en Fabian op dinsdag 20 sep 2022 22
In oktober 2021 hebben wij een nieuwe badkamer + wc uitgezocht in de showroom van Bakker. Verkoper Karel heeft ons daarbij goed en geduldig geholpen. In april/mei 2022 heeft monteur Marco onze oude badkamer en wc eerst gesloopt en daarna in 5 weken de nieuwe geïnstalleerd. Tijdens het slopen kwamen een paar onvoorziene zaken aan het licht, maar deze heeft Marco ter plekke goed opgelost. Een echte vakman die heel precies werkt en niet naar huis gaat, voordat hij echt tevreden is. We zijn heel blij met het resultaat, echt prachtig geworden!
FOTO VAN ELCO EN FABIAN
+ Toon extra foto van Elco en Fabian
+ Toon extra foto van Elco en Fabian
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ika E op donderdag 18 aug 2022 22
De firma Bakker heeft mijn gedateerde badkamer en separate toiletruimte volledig gerenoveerd tot mijn grote tevredenheid. Het ontwerpproces ging vlot, maar er was ook ruimte om bij de 2e afspraak zaken te wijzigen en er werd geen druk uitgeoefend om de opdracht te vertrekken. Vervolgens is de heer Bakker langs geweest om te kijken wat technisch wel en niet kon (appartement). Ik had mede daardoor volledig vertrouwen in de firma. De communicatie was goed, er werd vlot op mail en telefoon gereageerd. De uitvoering vond plaats in 2 fasen, eerst het toilet, hetgeen zeer vakkundig binnen een week was gedaan. De badkamer is volledig gestript, en weer opgebouwd door de door Bakker gecontracteerde aannemer in een kleine 3 weken. Tussendoor kwam iemand van Bakker kijken of alles goed ging. Communicatie met aannemer was prima, hij werkte rustig, vakkundig en waar nodig werd overlegd. De geleverde materialen waren in orde, en de badkamerspiegel die te groot bleek, werd per direct omgewisseld voor een kleiner exemplaar. De hoeveelheid tegels was perfect, en het ene zakje specie dat over was, nam de Firma Bakker weer retour en werd van de factuur afgetrokken. Ik was op zoek naar een bedrijf dat mij zou ontzorgen, en dat hebben ze volledig waargemaakt. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad de firma zeker aan!
REACTIE VAN IKA E
De oude badkamer...echt vintage.
REACTIE VAN IKA E
De nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Tamara Roessen op maandag 15 aug 2022 22
Sinds een paar maanden genieten we optimaal van onze nieuwe badkamer. Gekocht bij, en geplaatst door Bakker Tegels & badkamers. Wat zijn we blij met het eindresultaat! Er is goed meegedacht, zowel tijdens het uitkiezen met Dionis Schoenmaker, als tijdens plaatsen door Donald Everon. Tijdens het proces zijn er altijd zaken die nét even anders lopen dan van te voren bedacht, maar beide hebben super mee gedacht om goede oplossingen te vinden. Het eindresultaat is mooier geworden dan wij vooraf gedacht hebben. Wij zijn blij!
Reactie of foto toevoegen
“Hangkast en douchedeur”
Door L. Poot op vrijdag 12 aug 2022 22
Wij hadden voor ons nieuwbouw appartement een kast van het merk Primabad en een douchedeur van HSK besteld. Wij zijn goed geadviseerd. Op afroep is de kast na oplevering van het appartement geleverd. Iemand van HSK kwam langs om de deur op te meten en binnen 6 weken is de douchedeur, keurig op maat geleverd en gemonteerd. Alles is zeer naar onze wens verlopen en wij zijn er heel blij mee.

Aanvulling ontvangen 17 augustus 2022: Wij hebben een losse hangkast van het merk Primabad gekocht. Tevens hadden wij een HSK douchedeur besteld, deze is ingemeten en inmiddels ook al bevestigd / gemonteerd in onze badkamer. De badkamer is vanuit de bouw aangebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door Saliha Yeniay-Yalcin op vrijdag 12 aug 2022 22
Wij hebben bij Bakker Tegels & Badkamers de tegels voor onze badkamer en toiletten gekocht. Van verkoop tot aan levering ging alles perfect. Er werd goed met je nagedacht voor wat betreft de samenstelling van de kleuren en de service is echt perfect. De producten werden op de afgesproken datum afgeleverd, waardoor wij ook geen vertraging hebben opgelopen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden”
Door Wil en Hilde op donderdag 11 aug 2022 22
Wij hebben 2 badkamers en 1 toilet gekocht. Er werd alle tijd genomen om rustig onze wensen te inventariseren. Tijdens de rondleiding door de zaak langs alle tegels werd goed gelet op onze reacties en kwamen we al snel tot een keuze van het tegelwerk. Idem voor de douche, wc-pot en het spatscherm. Voor de wastafels hadden we meer tijd nodig omdat wij niet een kom op een blad wilden maar een wastafel en daarin was de keuze wat beperkt. Het was echter geen probleem als we zelf op internet een wastafel naar wens zochten. Dat is helaas niet gelukt en alhoewel de wastafel die we gekocht hebben er leuk uitziet is hij niet echt praktisch. Bij het dichtdraaien van de kraan met natte handen knoei je altijd water op het tussenstuk waar de kraan bevestigd is en dat water valt dan snel op de grond. Ook met de spiegel kwamen we niet uit maar ook dat was geen probleem om deze via internet te bestellen wat wel is gelukt en deze is ook door de installateur bevestigd. Na keuze van tegels, sanitair, etc werden duidelijke 3D tekeningen verstuurd die op verzoek ook nog meerdere malen zijn aangepast om zeker te zijn welke kleuren op welke wand van de badkamer zouden komen. Wij hebben nogal ongebruikelijk kleurige tegels gekozen wat niet alleen de verkoper erg verrassend en leuk vond maar wat ook andere medewerkers van Bakker belangstellend volgden. De installateur heeft fantastisch werk geleverd; tegels zitten mooi strak, voegen zijn mooi, hij denkt mee, verzint oplossingen en hij geniet van zijn werk. We zijn super tevreden over hoe de badkamers en het toilet er nu uit zien.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Arie Spaans op donderdag 11 aug 2022 22
In onze vorige woning hebben we een tegelvloer besteld bij Bakker, toen nog De Warmtebron geheten. Die vloer ziet er nog steeds perfect uit. Voor ons nieuwe huis zijn we wederom naar Bakker gegaan en daar zeer goed te woord gestaan en geholpen bij de keuze van de tegels. De vloer is inmiddels vakkundig gelegd. Ook de afwerking met plinten en het kitwerk ziet er keurig uit. We hebben met deze positieve ervaringen ook onze badkamer bij Bakker gekocht. De klantbegeleiding vanaf het eerste contact tot en met de daadwerkelijke oplevering en nazorg hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Toilet geplaatst”
Door Gérald Reef op maandag 1 aug 2022 22
Goed geholpen in de zaak en binnen paar uur was het toilet ontworpen en besteld. Toiletten zijn geplaatst door Willem, een echt vakman waar wij onwijs tevreden over waren. Kortom: complete plaatje was top!
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door Jeanette Roessen op dinsdag 19 jul 2022 22
We vonden eind december 2021 (na een lange zoektocht naar een tegel die wij mooi vonden) eindelijk de houtlook vloertegel die wij op onze begane grond wilden leggen. Wij hebben ervoor gekozen om het hele proces (eruit halen van oude tegelvloer en plaatsen nieuwe vloer) door Bakker tegels te laten verzorgen en daar hebben we geen spijt van! Alle afspraken zijn nagekomen en voor en na iedere stap werden we gebeld om afspraken te verifiëren of om te vragen of het goed was gegaan. Omdat wij tijdens onze verbouwing hebben gemerkt dat dit absoluut niet meer vanzelfsprekend is, krijgt het team van Bakker Tegels (en in het bijzonder Nanda) van ons een grote pluim! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en zullen jullie van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, douchescherm en spiegel”
Door Joanne van Veen op dinsdag 12 jul 2022 22
We hebben tegels, een douchescherm van HSK en een spiegel besteld. Ik was hoogzwanger rond het leveringstermijn. Eerst durfde ik geen leverinnsdatum vast te leggen maar in overleg hebben wij een levering kunnen plannen onder voorbehoud. Mocht ik bevallen zouden zij de tegels nog even houden. Tevens kon mijn man niet aanwezig zijn bij de eerste levering van de tegels. Ze hebben het heel netjes naast mijn voordeur neergezet. Hierdoor kon de badkamer nog voor mijn bevalling betegeld worden! Bij de levering van het douchescherm heeft de chauffeur aangeboden om samen met mijn man het omhoog te sjouwen. Kortom, wat een service!
FOTO VAN JOANNE VAN VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Tegel vloer incl vloerverwarming”
Door Kelvin wageveld op dinsdag 5 jul 2022 22
Dit jaar door bakker een tegel vloer laten leggen icl complete vloerverwarming systeem.
Communicatie ging perfect en zijn goed bereikbaar bij vragen. Helaas ging er bij het infrezen wat mis maar heeft niks met bakker te maken maar meer met de onderaannemer. Dit is door bakker zover kon prima opgelost. De vaste groep tegelzetters zijn echte vakmannen en maken er echt een kunstwerk van! Al met al echt super blij met de vloer en ligt er perfect in!
FOTO VAN KELVIN WAGEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor het toilet, de vloer en de keuken”
Door Marjan van Voorden op woensdag 29 jun 2022 22
Tegels uitgezocht voor het toilet, de vloer en de keuken. Heel goed geholpen om een keuze te maken. Heel mooi getegeld door Boon. Kortom super tevreden klanten.
FOTO VAN MARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Andeweg op zaterdag 25 jun 2022 22
Wij zijn erg tevreden over het geleverde product. Planning was realistisch en op tijd volgens afspraak. Geleverde product is van goede kwaliteit en goed geïnstalleerd.
Bij een klacht wordt er direct actie ondernomen en de klacht opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bakker Tegels & Badkamers”
Door Chris van Woerekom op zaterdag 25 jun 2022 22
Bij eerdere aankoop van onze badkamer al een toilet gespot. Bakker behandelde onze aanvraag voor het toilet weer net zo vakkundig. Eerst ontwerp ontvangen, later alsnog ingemeten. Bakker hield ons goed op de hoogte van de termijnen van betaling en plaatsing. De uitvoerder ging vakkundig en steeds in overleg te werk.

Ervaring van 6 januari 2022:
Bakker heeft ruime keus en we werden goed geholpen bij het uitkiezen van de badkamer. De plaatsing was uitbesteed. Bakker maakt gebruik van eigen netwerk met aannemer(s). Bij ons kwam Boon. Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Goede communicatie en alles werd netjes opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Joke op zondag 19 jun 2022 22
In april is een nieuwe badkamer en toilet geplaatst. Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gepland, maar wij zijn blij en tevreden met het resultaat. Fa. Bakker heeft op vragen en aanpassingen van onze kant adequaat gereageerd. Tijdens de werkzaamheden is lichte schade ontstaan aan het parket. Dit is nog niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Koos Schep op zondag 19 jun 2022 22
Een ruime keuze aan tegels. De medewerkster heeft ons goed geholpen en door de visualisering met behulp van de computer ons een goed beeld gegeven hoe het een en ander er uit zou komen te zien. Ook de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Willem op vrijdag 17 jun 2022 22
De badkamer in ons nieuwbouwappartement werd betegeld opgeleverd. Voor verdere afwerking en invulling kwamen wij bij fa Bakker terecht. Daar werden wij op professionele wijze bijgestaan in het ontwerpproces. Er werd creatief meegedacht. Wij kochten er badmeubel, spiegelkast, kranen, bad, douche en douchewand, sani-brailleur toilet en keramiek platen voor douchewand en badombouw. De plaatsing van alles werd door een kundige installateur gedaan die flexibel en vriendelijk was. Wij zijn tevreden over het resultaat en kijken terug op een goede samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en wc”
Door mevr van Mil van Vliet op vrijdag 17 jun 2022 22
Prettig geholpen, alle tijd en eerlijke voorlichting en alle afspraken worden na gekomen, heel vriendelijke verkopers. Volgende keer zeker weer naar Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloertegels”
Door Bea van der Wilk op vrijdag 17 jun 2022 22
Vloertegels gekocht, ruime keus, snelle levering
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden bij tegelaankoop”
Door Beau Benjamins op vrijdag 17 jun 2022 22
Wij zijn tijdens de corona-pandemie op afspraak bij Bakker Vlaardingen langsgeweest en zijn echt geweldig geholpen. Ze nemen ruim de tijd voor je als klant en hebben ons heel goed geadviseerd. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Celine op vrijdag 17 jun 2022 22
Prachtige tegels gekocht. Hierbij werd ik in de winkel goed geholpen. Levering ging op tijd en werden voor de deur afgeleverd. Ben er super blij mee!
FOTO VAN CELINE
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor in de gang en hal”
Door Erik Hoenderkamp op vrijdag 17 jun 2022 22
We hebben bij Bakker tegels ingekocht voor in de gang en hal van een monumentaal huis. Het onderscheid met de andere winkels die wij bezochten zit voor ons in het assortiment. Dat is niet groter maar vooral anders dan wat we bij (veel grotere) andere zaken aantroffen. En het is goed onderling afgestemd, met daardoor veel combinaties tussen vloer- en wandtegels die ons aanspraken.
FOTO VAN ERIK HOENDERKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door Hannemarie van der Veer op vrijdag 17 jun 2022 22
Wij zijn heel blij met Bakker tegels&badkamers! Vanaf het begin tot het eind zijn we goed geholpen door Nanda. Zij gaf veel informatie en met vragen konden we altijd bij haar terecht. Wij genieten nu van onze mooie vloer in onze nieuwbouwwoning in Hoek van Holland.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Youri Spek op vrijdag 17 jun 2022 22
Tegels voor de badkamer gekocht. Vriendelijke en kundige mensen die ons uitstekend hebben geholpen. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Razenberg op donderdag 16 jun 2022 22
Gingen voor een complete badkamer maar uiteindelijk alleen de tegels besteld en goed geholpen! Nadat ik 3 weken later nog extra tegels nodig had was dit zo geregeld, enige verbeter punt hierin hadden ze kunnen vragen of ze die ook moesten bezorgen want had ik meteen ja gezegd! Voor de rest prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de twee badkamers”
Door Leon Wever op donderdag 16 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden over de twee badkamers die we hebben vervangen. De kwaliteit is uitstekend en het ziet er prachtig uit. De keuzemogelijkheden bij Bakker zijn enorm; het advies is zeer adequaat. Een puntje van kritiek betreft de installatie, met name het tegelwerk. Hoewel er was afgesproken dat oude tegels zouden worden verwijderd, gaf de aannemer aan dat dat teveel werk was, zodat hij de nieuwe tegels op de oude wilde plakken. Daar hebben we uiteindelijk mee ingestemd en het ziet er prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer en een prima toilet”
Door Fred Goedhart op donderdag 16 jun 2022 22
Goed advies en fijne service. Spiegel was later gebroken werd gelijk omgeruild.
Restpartij tegels over, werden terug betaald. Hebben nu een prachtige badkamer en een prima toilet. Van de heer Boltjes hebben we een goed advies en duidelijke voorlichting gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J. Goudriaan op donderdag 16 jun 2022 22
De badkamer gekocht met een plaats afspraak. Door omstandig kon dat niet door gaan.
Was geen probleem nieuwe afspraak gemaakt. Toen keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels en sanitair”
Door John en Yvonne op donderdag 16 jun 2022 22
Vond het heel moeilijk om een keus te maken, maar zeer tevreden over het advies van Nanda niets was te veel Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer en toilet”
Door Annette Fraanje op donderdag 16 jun 2022 22
Informatie en advies bij de aankoop voor onze spullen en tegels voor de badkamer en het toilet was goed. Alle spullen zijn netjes op tijd zonder mankementen bezorgd.
Mooi naslagwerk gekregen met info voor de installatie en onderhoud badmeubel, spiegel, radiator etc. Keurig via de mail op de hoogte gehouden over het bestelproces. Wij zijn uitstekend geholpen en hebben nu een prachtige badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jolanda Aarse op vrijdag 20 mei 2022 22
Tegels gekocht voor de badkamer.Onze badkamer is best klein maar we zijn goed geadviseerd over de maten en mogelijkheden. Kwamen door omstandigheden nog een doos tegels tekort maar deze was binnen een week besteld en geleverd. Erg tevreden over het advies en kwaliteit van de tegels!
FOTO VAN JOLANDA AARSE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie visgraatvloer van Porcelanosa”
Door Loek op dinsdag 10 mei 2022 22
Erg mooie visgraatvloer van Porcelanosa gekocht bij Bakker. Tegelzetter Mike heeft deze vloer voortreffelijk gelegd. Wij zijn zeer tevreden. De afspraken zijn volledig en correct nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Een kunstwerkje”
Door Henk Verel op dinsdag 10 mei 2022 22
Wij wilden van een Jatoba houtenvloer naar een andere en dat werden tegels van 120x120 voor een oppervlakte van ca. 80 m2. De tegels lagen in de showroom bij Bakker T&B en Nanda wees ons erop nadat wij hadden aangegeven wat we wilden. Voordat de tegels gelegd konden worden moest de vloer er uiteraard uit. Dat was niet alleen de houtenvloer (22 mm) maar ook de spaanplaten vloer (10mm) waar de houten vloer op gelijmd en geniet was en de siergrindvloer (10mm) waar het spaanplaat op was gelijmd. Alles bij elkaar zo'n 4 cm. De uiteindelijke hoogte van de nieuwe vloer moest gelijk blijven met de huidige en er diende vloerverwarming in verwerkt te worden. Dit hele proces is prima begeleid door Bakker T&B waarbij ik veel waardering heb voor de tegelzetter (Patrick) want die heeft er echt een kunstwerkje van gemaakt. De vloer ligt super strak en Nanda had het goed gezien, wij vinden het een plaatje.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Gert en Sandra op zaterdag 5 mrt 2022 22
Wij hebben via firma Bakker een nieuwe badkamer laten plaatsen. Een professioneel bedrijf die goed naar de wensen van de klant luistert. Karel heeft ons goed op weg geholpen met het ontwerpen van de nieuwe badkamer en we zijn uiteindelijk tot een heel mooi ontwerp gekomen. De aannemer, Donald Everon, heeft de badkamer
naar zeer grote tevredenheid geplaatst. Hij dacht mee, gaf tips en plaatste de onderdelen in overleg met ons op de gewenste hoogte. Een zeer vakkundig man die netjes werkt en plezierig is in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service na 5 jaar”
Door T C van Bodegom op vrijdag 11 feb 2022 22
De firma Bakker heeft 5 jaar geleden mijn badkamer gerenoveerd. Er zijn 6 spotjes in het plafond gemonteerd en vorige maand ging helaas 1 spotje kapot, wat eigenlijk niet mag omdat 4000 branduren worden gegarandeerd. Na informatie bij Bakker bleek het niet om slechts 1 lampje te gaan, maar om een volledige unit. Bovendien bleek dat het systeem niet meer geproduceerd wordt. Goede raad is duur zou je zeggen, maar Sjoerd Bakker bood me een zelfde unit aan uit een showroombadkamer die veranderd zou gaan worden. Kosteloos, dus prima service. De unit zit er weer in en ik heb weer licht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen.”
Door Suzie. op zondag 30 jan 2022 22
Voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bakker goed geholpen.
In de winkel werd er de tijd voor ons genomen bij het uitkiezen van de juiste vloer. Wij hebben toen gekozen voor een hout look plavuizen vloer. Voordat de vloer werd gelegd door de tegelzetter is er van te voren met ons besproken hoe de vloer gelegd gaat worden. De vloer ligt er strak in met een dunne voeg.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN SUZIE.
Reactie of foto toevoegen
“Updaten van bestaande badkamer”
Door Mevrouw P.C. (Nelleke) Verkade op zondag 23 jan 2022 22
Professionele begeleiding van badkamermeubel en -radiator bij het updaten van bestaande badkamer. Uitstekende vakmanschap van installateur, een vakkundig, probleemoplossend, plezierig en rustig persoon. Grote klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed service”
Door Marja Talen op donderdag 13 jan 2022 22
Ik heb tegels gekocht voor m'n badkamer. Service en advies was zeer goed
FOTO VAN MARJA TALEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door P.Knijnenburg op dinsdag 11 jan 2022 22
Er is bij ons een badkamer geïnstalleerd, waar we uitermate tevreden over zijn. We hebben ook zeer goed advies gekregen. Er is prachtig getegeld en verder een geweldige afwerking. Harm is een top vakman. Ook is er zeer netjes gewerkt. Een kit probleempje snel en perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Rob & Manon op dinsdag 11 jan 2022 22
Mooie showroom, we gingen voor een gietvloer maar uiteindelijk voor 90x90 betonlook tegels gekozen. En het advies klopt het uiterlijk van een gietvloer maar niet de narigheid dat je snel beschadigingen krijgt. We kozen voor Bakker tegels ivm het hele pakket namelijk de tegels uitkiezen in de showroom. Ook dat de tegels gelegd werden en we niet zelf op zoek hoefde naar een tegelzetter. Ook de plinten monteur en kitter liep via Bakker tegels. Wij zijn nogal pietje precies maar omdat Bakker tegels werkt met eigen tegelzetters en plintenzetters en kitter was er goede communicatie onderling. Het eindresultaat is super geworden. We bedanken het hele team ! Sjoerd, Nanda en Karin in het bijzonder. We geven het bedrijf een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer inclusief vloerverwarming”
Door J.L.J. Zonneveld op maandag 10 jan 2022 22
Wij zijn bezig met een complete renovatie van ons huis en wilden over de gehele begane grond een mooie tegel inclusief vloerverwarming. Voorkeur ging uit naar een specialist die beiden ging uitvoeren en kwamen bij de firma Bakker uit. Van begin tot eind, van selectie tot helemaal klaar, inclusief het voor mij klaar staan toen ik mijn moker achteraf op een tegel liet vallen, hebben zij ons compleet ont zorgt en zijn wij bijzonder gelukkig geweest met onze keuzes en de hulp van Bakker. Alle afspraken en alle communicatie heen en weer, bijzonder plezierig verlopen. Helemaal top.
FOTO VAN J.L.J. ZONNEVELD
+ Toon extra foto van J.L.J. Zonneveld
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van tegels voor badkamer en toilet”
Door Van dijk op zondag 9 jan 2022 22
Een hele fijne winkel. Wij zijn daar super goed geholpen voor de badkamer tegels. Het personeel neemt de tijd voor je en komt met goed advies. Goede afspraken kunnen maken over het bezorgen van de tegels. Tegels waren snel te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels en sanitair”
Door A.J. de Kok op zondag 9 jan 2022 22
Alle tegels en sanitair gekocht bij Bakker, ruime keuze levering goed af te stemmen. tegels bevestigd twee zijde in gelijmd en met tegel clips aangebracht. Geweldig resultaat, duurt iets langer maar het resultaat is blijvend. Bedankt Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en extra toiletruimte”
Door Thea Overgaauw op zaterdag 8 jan 2022 22
We zijn zeer tevreden over de firma Bakker. Karin Buis heeft ons uitstekend geadviseerd bij het ontwerp van en materialen voor de badkamer en extra toiletruimte. Dusan Bosnjak heeft zeer deskundig en altijd in goed overleg de badkamer en toiletruimte geïnstalleerd. Ook nalevering van een kapotte kraan is goed verlopen. Firma Bakker blinkt uit in vakmanschap, klantgerichtheid en goede communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met volledig nieuwe badkamer”
Door Gert-Jan op vrijdag 7 jan 2022 22
Volledig nieuwe badkamer aangeschaft. Karel Boltjes van de firma Bakker heeft ons prima geadviseerd. Onze oude badkamer werd gestript en weer geheel in nieuwe staat gebracht door Ruud en Andreas. Allebei vakmensen die naar volle tevredenheid hebben gewerkt. We zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door van Rijswijk op donderdag 6 jan 2022 22
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geadviseerd. De keuze voor alles was zeer groot maar toch is het allemaal vrij snel op papier tot het gewenste resultaat gekomen. De uiteindelijke levering en plaatsing vond gelukkig enkele weken eerder als verwacht plaats. Bij de levering ontbrak het werkelijk aan niets en zelfs de kleinste zaken waren meegeleverd. Voor de plaatsing niets dan lof. Er is heel netjes gewerkt en werd iedere dag alles keurig opgeruimd. De badkamer is dan ook tot in de kleinste details zo geworden als wij het ook gewenst hadden. Voor ons een dikke 10 en wij zijn heel trots op onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een vloer voor de beneden verdieping”
Door Karel op donderdag 6 jan 2022 22
Superfijn geholpen. Duidelijk en transparant, je weet waar je aan toe bent. Ook de aannemer via bakker was zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door fam. Van Haarlem op donderdag 6 jan 2022 22
Goed geholpen in de showroom. Goede adviezen gekregen. We zijn meerdere keren langs geweest. Levering was prima geregeld. Geleverd op afgesproken dag.
FOTO VAN MARK VAN HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het eind resultaat”
Door peter op donderdag 6 jan 2022 22
Wij hebben een plavuizen vloer gekocht en zijn zeer tevreden over de adviezen en het hele traject. Ook het leggen van de vloer is prima verlopen volgens afspraak en zijn erg te vrede over het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, vloerverwarming en vloertegels”
Door Henk Karlas op donderdag 6 jan 2022 22
Ons nieuwe appartement is volledig gerenoveerd en door Bakker Tegels & Badkamers zijn de badkamer, de vloerverwarming en de vloertegels aangebracht. Wij zijn zeer tevreden over de advisering bij de keuzes, de flexibele opstelling en de goede kwaliteit van het geleverde en geplaatste materiaal. Met name de aandacht voor de 'randwerkzaamheden' is van grote klasse geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans en Vera Streuper op donderdag 6 jan 2022 22
Fijn geholpen in de winkel bij de aankoop en heel erg tevreden met de tegelzetter die de visgraat tegels super netjes heeft gelegd.
FOTO VAN FRANS EN VERA STREUPER
+ Toon extra foto van Frans en Vera Streuper
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Groot op dinsdag 7 dec 2021 21
Onze badkamer is super mooi geworden. Zeer professioneel gewerkt. Onze dank gaat uit naar Bakker Badkamer en Donald Everon.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Ad en Marjan op zaterdag 13 nov 2021 21
Wij hebben een badkamer gekocht, we zijn goed geïnformeerd over badmeubel, tegels, sanitair en dergelijke. Zeer prettig geholpen en goede adviezen. Ook de levering was goed en netjes. Bedankt Dionis!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en 2 toiletten”
Door Remco & Muriël van Beest op dinsdag 9 nov 2021 21
Wij hebben bij Bakker de complete badkamer en 2 toiletten voor ons nieuwbouwhuis, dat we op casco hebben laten opleveren, gekocht. Leggen en plaatsen van grote en zware (!) tegels, ook op de wanden, alsmede installatie van douche, meubels etc. keurig uitgevoerd door vakman Donald, met oog voor detail; bijvoorbeeld door laten lopen van de voegen. Hier zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lida en Rob Brökling op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn zeer goed geadviseerd door Karel toen wij onze badkamer die niet al te groot is wilden vernieuwen. Hij neemt alle tijd voor de klant. De allround vakman Ed, heeft de badkamer gerealiseerd. Hij heeft gouden handen. Werkt zeer netjes en zeer precies. Een aanrader. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en April Terlouw op dinsdag 5 okt 2021 21
Wij hebben goed advies van Nanda gekregen toen wij voor een tegelvloer in de winkel kwamen kijken. Wij hebben gekozen voor tegels van 60x120 cm ongeveer 55 m2. De afspraken waren duidelijk en netjes en op tijd uitgevoerd. Zeer vakkundig en strak gelegd met een perfecte afwerking. Hulde voor Sem. De plinten zijn gemaakt van de tegel zelf met afgeronde kanten. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische leisteen-motief tegelvloer”
Door Gerrit van der Bij op donderdag 23 sep 2021 21
Wij hebben een tegelvloer 60x120 keramisch leisteen-motief gekocht inclusief leggen, ongeveer 57m2. Goed advies tijdens de verkoop, zeer vakkundig en strak neergelegd met een perfecte afwerking. De plinten zijn gemaakt van de tegel zelf, met afgeronde kanten en bijgekleurd. Het is bijna jammer om de vloer te verbergen onder de meubels.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer komt naar boven”
Door Andrea del Castilho op zaterdag 7 aug 2021 21
Nadat Bakker vorig jaar (2020) mei mijn beneden vloer heeft vervangen - waarbij de werknemers aardig wat schade hebben aangericht aan onder meer mijn vloerverwarming en mijn kelderluik - begon de vloer omhoog te komen. Tegels breken en komen los te zitten. Mijn vloerverwarming doet het nagenoeg niet meer. En de deur naar mijn wc kan niet meer dicht. Omdat de vloer omhoog komt. Daarnaast hebben de werknemers een stuk van mijn voordeur afgezaagd, omdat de nieuwe vloer blijkbaar hoger is komen te liggen. Ten gevolge daarvan stroomt er nu koude lucht mijn huis in tijdens de winter. Door de gebrekkige uitvoering van de vloer is het schilderwerk dat ik ook vorig jaar heb laten doen aan de wanden, ernstig aangetast. En al deze schade wordt met de dag groter: zodra ik de vloerverwarming aan doe, voor zover het werkt, wordt de schade aan het schilderwerk groter: er komen fenotype vocht bubbels in het schilderwerk waardoor het afbladdert. Sinds vorig jaar oktober ben ik in gesprek daarover, althans, tot begin dit jaar waren ze voor mij beschikbaar voor slechts twee gesprekken. Tijdens één van die gesprekken begin dit jaar hebben ze mij toegezegd met spoed het probleem te zullen oplossen. Daar is echter tot op heden ( eind december 2021) niets van terecht gekomen. Totdat ik afgelopen augustus op Qasa deze review plaatste, reageerden ze nagenoeg niet (meer) op mijn oproepen om tot actie over te gaan, hoewel ik keer op keer erop gewezen heb dat de schade met de dag groter wordt en dat een door mij voor dit jaar geplande verbouwing door de nalatigheid geen doorgang heeft kunnen vinden. Op het moment dat ik de review plaatste op Qasa belden ze mij op, met de brutale vraag of ik de review wilde verwijderen. Uiteindelijk heb ik, om tegemoet te komen (zonder daartoe overigens gehouden te zijn gezien de ernstige nalatigheid in dit geval) de review in de wacht gezet. Ook omdat Bakker mij beloofde dat ze alle problemen binnen een paar weken vanaf afgelopen augustus zouden verhelpen. We zijn inmiddels vijf maanden verder en helaas is er nog steeds niets veranderd. Dus ben ik er klaar mee en gaat mijn review terug op Qasa. Bakker heeft in de tussentijd (tussen afgelopen augustus en oktober) drie experts naar mij gestuurd (die van de verzekering beweerde letterlijk dat 'een tochtstrippie op mijn voordeur' het probleem van koude lucht wel afdoende zou verhelpen) waarvan de eerste al geconcludeerd heeft dat de schade door ondeskundig werk is ontstaan en dat de schade toeneemt door nalatigheid van Bakker. Desondanks hebben ze tot op heden geen actie ondernomen. Dus hierbij dames en heren: mijn advies: doe geen zaken met Bakker. Bakker verkoopt hele goede spullen en is heel goed in inning. Maar niet in uitvoering, klantenservice, niet in nazorg en zeker niet in aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid accepteren en dragen voor datgene dat op zijn conto komt. En mocht u toch zaken met ze willen doen, weet dan dat zodra hij betaald is, u tot Sint Juttemis moet wachten voordat ze ooit nog nazorg verrichten of mogelijke gebreken verhelpen of herstellen.
REACTIE VAN BAKKER TEGELS & BADKAMERS
Geachte mevrouw Castilho, Wij vinden het heel vervelend dat er schade aan uw vloer is ontstaan. Met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en de bedoeling het juist serieus aan te pakken is er op onze kosten expertise door 3 verschillende gerenommeerde partijen met elk hun specialiteit uitgevoerd waarbij alle mogelijke oorzaken m.b.t. de uitvoering en levering zijn nagegaan. Uit de 3 onderzoeken die gedaan zijn is de opgetelde conclusie, ook door de verzekeraar getrokken, dat de schade aan uw vloer niet is toe te kennen aan de door ons geleverde materialen of werkzaamheden. Een mogelijke oorzaak voor de ontstane schade zit hem wellicht in de ernstige lekkage die zich voorgedaan heeft in de woning. Wij adviseren u de schade van de vloer mee te nemen in de overige schade die uw woning heeft opgelopen door deze lekkage. Wanneer u ondersteuning of advies wenst bij het herstel zijn wij u graag van dienst. In dat geval bent u uitgenodigd om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Bakker Tegels & Badkamers”
Door Githa Beenen op vrijdag 9 jul 2021 21
Prima geholpen en geadviseerd bij het kopen van keramische parkettegels. Levering aan huis op de afgesproken datum, alles heel en compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Het paradepaardje van ons huis”
Door Oosterling op donderdag 8 jul 2021 21
Afgelopen voorjaar hebben ze van onze badkamer met toilet een nieuwe ruimere badkamer en daarbij een apart toilet gerealiseerd. De klus is zeer professioneel geklaard, waarbij wij geheel ontzorgt zijn. Van tekening tot resultaat is gewoon perfect verlopen. Er wordt zeer netjes gewerkt, waarbij bouw overlast tot minimum is beperkt. De installateur geeft extra advies en werkt super netjes. De badkamer is als een showmodel geworden. Echt heel mooi, het is het paradepaardje van ons huis.
FOTO VAN OOSTERLING
REACTIE VAN OOSTERLING
Extra Foto's
REACTIE VAN OOSTERLING
Extra foto
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de vloer”
Door Maaike van Ruijven op donderdag 8 jul 2021 21
Wij zijn over de plaatsing van onze vloer erg tevreden. Er was even wat miscommunicatie over het bestellen van de vloer, maar gelukkig is dit uiteindelijk alsnog goed gekomen en tijdig de vloer geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Leon en Trix Hofstede op woensdag 7 jul 2021 21
Wij hebben een complete nieuwe badkamer gekocht en we werden geholpen door Karel Boltjes. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en het verschil tussen de verschillende douches, kranen ed werd heel goed uitgelegd. De verschillende stijlen en kleuren hebben we goed kunnen bekijken en we zijn heel erg tevreden over hoe alles is gelopen en we genieten nu volop van onze mooie, nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Eefje Waarle op woensdag 7 jul 2021 21
Wij kochten een fullservice tegelvloer met bijpassende plinten, vloerverwarming, verwijderen houten vloer en leggen van de tegelvloer. We zijn erg tevreden. Gemaakte afspraken werden ondanks de covid moeilijkheden op alternatieve manier uitgevoerd en konden dus makkelijk doorgang vinden. Tevens zijn we erg onder de indruk van de planning en coördinatie van de verschillende betrokken partijen die nodig waren. Het contact met het personeel van Bakker is laagdrempelig en makkelijk. Telefonisch erg goed bereikbaar. De door Bakker voorgestelde adviezen met betrekking tot de vloer waren uitstekend en zorgen er voor dat we uiterst tevreden zijn met de vloer die overigens door een affiliate van Bakker echt prachtig gelegd is.
FOTO VAN EEFJE WAARLE
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jan van Noord op woensdag 7 jul 2021 21
Prima bedrijf. Erg goed geholpen bij de keuze voor onze badkamer. Geleverde en geïnstalleerde kwaliteit is prima. Minder tevreden over de lange levertijden, vooral van de glazen wand van de inloopdouche.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze tegelvloer”
Door Diepens op woensdag 7 jul 2021 21
Goede communicatie, goede prijs. Zeer goede ervaring met Bakker. We zijn heel erg blij met onze tegelvloer. Komen zeker terug mochten we weer wat nodig hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletruimte”
Door Jaap en Ineke van den Beukel op zaterdag 19 jun 2021 21
Toen wij na 40 jaar onze badkamer en toiletruimte wilden laten renoveren, gingen we op zoek naar een bedrijf in onze regio (Westland e.o.). Behalve een offerte bij een bedrijf in de buurt wilden we een tweede offerte hebben en bij het googelen vonden wij Bakker in Vlaardingen. Zowel de visie als de geschiedenis van Bakker spraken ons direct aan. En omdat de besprekingen met Karel Boltjes bijzonder prettig verliepen en de offerte zelfs nog iets gunstiger uitviel dan de andere offerte besloten we het erop te wagen om met dBakker in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Karel dacht met ons mee en adviseerde bijvoorbeeld een luxe toilet met douche,verwarming en dergelijke. En hoewel we dit tamelijk overdreven vonden, hebben we dit toch gedaan. En na in gebruikname willen niets anders meer! Het werk is gedaan door aannemer Donald Everon en dit is werkelijk perfect gedaan! We kunnen alleen maar beamen wat door anderen in een van deze reviews wordt gezegd: "iemand die super secuur werkt en werkelijk niets aan toeval over laat. Tot in het kleinste detail trad hij met ons in overleg, zodat wij nu een toilet en badkamer hebben zoals wij dat in gedachten hadden" Al met al dus inderdaad een aanrader.
FOTO VAN JAAP EN INEKE VAN DEN BEUKEL
+ Toon extra foto van Jaap en Ineke van den Beukel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door I. de Koning op zondag 25 apr 2021 21
De badkamer voldoet aan alle wensen en is volgens afspraak geplaatst. Alles netjes en op tijd als een goed geoliede machine.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en wc ruimte”
Door George Westerbeek op dinsdag 20 apr 2021 21
Bij Bakker een complete badkamer en wc ruimte vervangen. Afwerking is in goed overleg achter de puntjes geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede winkel”
Door M. Uitterlinden op maandag 19 apr 2021 21
Goede winkel. Fijn geholpen. Wel wat problemen met een nalevering. Door externe oorzaak wat tegels te kort. Duurde ook door meerder externe redenen 3 maanden voordat de nalevering binnen was. Als compensatie niets hoeven te betalen. Al met al een " Goed " in de score
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door J.F. Kieboom op zondag 18 apr 2021 21
Na een uitstekende voorbereiding van Karin Buis is onze badkamer in november 2020 geheel gerenoveerd. De samenwerking met Harm Boon was uitstekend. Problemen werden perfect opgelost. Na 3 weken hadden wij een prachtige badkamer. Er werd in een ontspannen sfeer gewerkt. Elke dag genieten wij van onze mooie badkamer. Ik beveel iedereen de firma Bakker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dineke Benschop op donderdag 15 apr 2021 21
Een prima sfeer in het bedrijf. Ik heb me rustig kunnen oriënteren in de showroom en ben uitstekend, geduldig een meedenkend geholpen door de verkoopster. De kleine toiletruimte en de kleine ruimte voor de douche zijn optimaal, handig en mooi ingericht. Ze heeft prima adviezen gegeven, nieuwe mogelijkheden voorgesteld en ook rustig meegedacht over het tegels en plavuizen in het toilet, de douche en de vloer van de keuken en gang. Ik ben blij met eindresultaat!

Aanvulling ontvangen 16 april 2021: De aankoop is al geleverd en geplaatst. Ik ben door Karin Buis uitstekend ontvangen, heb uitgebreid advies gekregen over het inrichten van de kleine badkamer en het toilet en de tegels voor de badkamer en toilet en ook voor de vloeren van de gang en keuken. Ze heeft te bouwtekeningen gemaakt voor de badkamer en het toilet en meegedacht over het optimaal inrichten hiervan. De plaatsing is gedaan door de aannemer, die ook andere verbouwingen bij mij heeft uitgevoerd zoals o.a. de keuken. Dit was een aannemer, die ik via de keukenwinkel heb ingeschakeld. En ik wilde de verbouwing in 1 hand houden. Ik ben zeer tevreden over Bakker Tegels & Badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vloer”
Door Diana van Dam op woensdag 14 apr 2021 21
Goede service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Snel afspraak maken voor onze andere badkamer.
FOTO VAN DIANA VAN DAM
+ Toon extra foto van Diana van Dam
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vloertegels”
Door Marco op woensdag 14 apr 2021 21
We hebben onze badkamer en vloertegels gekocht en laten plaatsen via Bakker Tegels en Badkamers. We zijn bijzonder blij met het resultaat. Bij onverwachte zaken stonden zij ons goed te woord en handelden ze heel snel. Qua planning was het een uitdaging, gezien ons schema voor de rest van het huis, en ook soms voor de werklui die bij ons aan de slag gingen. Maar door een prettige manier van communiceren en verantwoordelijkheid vanuit Bakker is alles vlot en naar wens gelopen. Service is goed, het meedenken en opstellen van de plannen uitstekend, Materiaal en Resultaat fantastisch. Dus ik zou zeggen 9 uit 10.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor nieuwe badkamer”
Door Berendse op woensdag 14 apr 2021 21
Prima zaak, gingen alleen even orienteren / kijken voor tegels. Genoeg keuze. Een van de verkoopster die ons aansprak gaf goed advies en tips betreft de aanbouw van onze nieuw badkamer. Kijken werd gelijk kopen. Snelle levering dus dik tevreden
FOTO VAN BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig”
Door fam. Stougie, Spijkenisse op zaterdag 13 mrt 2021 21
Vanaf het moment dat wij ons in de showroom kwamen oriënteren tot het moment dat alles gereed was, is voor ons een bijzonder prettig ervaring geweest. In de showroom, geen opdringerige verkopers, maar mensen die je met raad en daad helpen de juiste keuzes te maken. En, die vanuit hun vakkennis praktische ideeën aandragen, waar je zelf waarschijnlijk niet aan denkt. Toen er vanuit de bouw een probleem met de opleverdatum op deed, heeft Sjoerd Bakker er alles aan gedaan om ons probleem op te lossen. Daar waren we erg blij mee, omdat dat bij ons de stress weg nam. Wij hebben ons appartement van ruim 140m², met schuine zijdes en veel hoeken met 120x60 plavuizen laten leggen. De vloerenlegger dacht goed mee over hoe de tegels het beste gelegd konden worden, om een zo fraai mogelijke vloer met strakke voegen door het gehele huis te realiseren. Klasse! Ook de kitter die de plinten ge-kit heeft, heeft strak werk geleverd. Donald Everon, die voor de firma Bakker het toilet en de badkamer met aanpassingen heeft gerealiseerd, is iemand die super secuur werkt en werkelijk niets aan toeval over laat. Tot in het kleinste detail trad hij met ons in overleg, zodat wij nu een toilet en badkamer hebben zoals wij dat in gedachten hadden. Wat ik prettig vond was: Hij had de juiste argumenten om iets net iets anders te doen dan wij in gedachten hadden en waarvan je denkt: Ja, dit is toch nog fraaier. Nogmaals; Voor een stuk vakwerk, service en het echte klant is koning gevoel is de firma Bakker uit Vlaardingen een echte aanrader. Wij zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAM. STOUGIE, SPIJKENISSE
REACTIE VAN J. STOUGIE
Doucheruimte speciaal geschikt voor rolstoel geruik. Lekker veel ruimte, plus een fraaie nis om badspullen in te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nanda van der Leeden op donderdag 7 jan 2021 21
Mijn appartement volledig (ruim 90 m2) laten leggen door Bakker Tegels & Badkamers, een geëgaliseerde vloer met een tegel in natuurlijke houtlook, in wildverband gelegd. Zo strak en netjes, ik geniet er echt elke dag van. Ik ben goed geadviseerd op basis van de kleuren van mijn interieur, dat heeft heel goed uitgepakt. De tegelzetters zijn zeer vakkundig, vriendelijk en hebben verstand van zaken met een ongekend mooi eindresultaat. Toen ik in die prachtige showroom rondliep geheel spontaan en onverwacht de keuze gemaakt om mijn badkamer en toilet nog voor de verhuizing te vernieuwen. In verband met een eigen aannemer heb ik bij Bakker Tegels & Badkamers prachtige luxe tegels en sanitair uitgezocht voor badkamer en toilet. Het advies en de communicatie over de mogelijkheden was zeer duidelijk en verrassend waardoor de badkamer en toilet echt zo veel exclusiever zijn geworden als ik had gedacht. Chapeau! Het bleek mogelijk al binnen 7 dagen compleet te leveren waardoor de aannemer ook kon doorwerken. Alles keurig afgeleverd, compleet en alles volgens de juiste aantallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring!”
Door Leon op dinsdag 1 dec 2020 20
Zeer goede ervaring! Ik wilde zo veel mogelijk uitbesteden en zo min mogelijk zelf doen, en bakker bleek daarin de goede keuze. Afspraak gemaakt in de winkel en ter plekke een badkamer ontworpen en materialen gekozen. Omdat ik een twijfelkont ben nog 3 keer na een aanpassing gedaan in de kleur en hoeveelheid tegels en hier werd niet moeilijk over gedaan. Ook de aannemer die via Bakker kwam werkte zeer netjes en conform afspraak. Echt een topzaak!
FOTO VAN LEON
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Emmy Prins-v.d. Lugt op donderdag 19 nov 2020 20
Wij hebben een tegelvloer bij Bakker Tegels en Badkamer gekocht voor ons nieuwe appartement. Die moest tijdens de 1ste Coronaperiode worden gelegd, maar dat is vlekkeloos gegaan. De vloer is goed gelegd en ziet er erg mooi uit. Wij zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Fam van Leeuwen op dinsdag 17 nov 2020 20
Wij hebben een nieuwe houtlook vloer gekocht met nieuwe vloerverwarming. Alles ook laten leggen en aansluiten. Ook nieuwe wc, wasbakje en tegels voor de wc daar aangeschaft. Zeer netjes geholpen door Noël. Goede service en alles is zeer goed en netjes op tijd gepland.
FOTO VAN FAM VAN LEEUWEN
Houtlook tegelvloer
+ Toon extra foto van Fam van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin van den Berg op zaterdag 14 nov 2020 20
Verschillende badkamer speciaalzaken afgelopen, maar was het iedere keer net niet. Bij Bakker vonden we het totaalplaatje! tegels die we wilden, sanitair helemaal goed en tegen een redelijke prijs. Alles op tijd geleverd, ondanks corona. Service is prima ook als je bij installatie vragen hebt. Aanrader.
FOTO VAN MARTIN VAN DEN BERG
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Leon en Monique Duivenvoorden op vrijdag 13 nov 2020 20
We zijn door Kees heel goed geholpen, alle mogelijkheden werden uitgebreid besproken en bekeken. Het contact en medewerking van de mensen van Bakker was zeer positief. Er werd continu snel gereageerd en snel gehandeld op onze verzoeken. We zijn erg blij met onze mooie badkamer!

Aanvulling ontvangen 16 november 2020: De badkamer is geleverd en gemonteerd. Dit is niet gedaan door Bakker, maar door Vliet Montage. Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk en onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Familie Zuiderwijk-Joosten op vrijdag 13 nov 2020 20
De begeleiding bij de aankoop van de badkamer door Kees, de kwaliteit van de geleverde producten, het meedenken bij de offerte en de uitvoering door Erik van Oosterwijk hebben ons zeer tevreden klanten gemaakt. Wij hebben zowel Bakker als Oosterwijk al aan verschillende mensen aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Marco Gonzalez op vrijdag 13 nov 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe woning compleet verbouwd en onze complete badkamer en al t sanitair bij Bakker tegels en badkamers aangeschaft. Vanaf begin tot eind zijn we prima geholpen. Goed meegedacht, een compleet en overzichtelijk installatie boek gekregen waarin alles voor onze aannemer stond beschreven en uitgetekend (zelden zo uitgebreid gezien) alles op tijd geleverd. We hadden wel een paar dingetjes bij levering die niet klopten en of waren beschadigd, maar dat is snel en netjes opgelost. Service is echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door K. Wagemans op donderdag 12 nov 2020 20
Ik heb een complete badkamer incl. tegels bij dit bedrijf gekocht. De persoonlijke benadering ( dhr. van Wijk) heb ik als erg prettig, kundig en informerend ervaren. Mooie brochure waarin alle informatie over hetgeen besteld is terug te lezen. Levering conform afspraak. Bij het veranderen van onze andere badkamer komen we zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede kwaliteit”
Door Jan Paul van der Graaf op donderdag 12 nov 2020 20
Wij zijn bij de aankoop zeer goed geholpen omdat de verkoper ook met je meedenkt en goed adviseert zonder opdringerig te worden. Ook als zich tijdens de orderlooptijd onverhoopt een wijziging voordoet wordt er goed oplossingsgericht meegedacht om zo goed mogelijk bij de oorspronkelijke keuze uit te komen. Tevens zijn de producten die ze verkopen van zeer goede kwaliteit. Tenslotte hebben ze ook hele goede vakbekwame aannemers die voor Bakker het werk uitvoeren. Wij genieten iedere dag nog steeds volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Sandra op donderdag 12 nov 2020 20
Hele mooie badkamer ontworpen. Levering was snel. Verdere contact was goed.

Aanvulling ontvangen 13 november 2020: We hebben de badkamer al zelf geplaatst. Alleen het badkamer meubel moet nog gemonteerd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door Marlène van Buuren op donderdag 12 nov 2020 20
Bij de aankoop van de vloer en wand tegels voor in ons restaurant (bij de firma Bakker aan de overzijde) zijn wij kundig, geduldig en vriendelijk geholpen door Noël. Hij dacht mee en drong niets aan. Ik zou zo weer terug gaan en niet onbelangrijk: we zijn erg blij met het eind resultaat in de Soete Suikerbol.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Ad de laat op donderdag 12 nov 2020 20
Grote tegels besteld op advies van de verkoper en heeft geweldig uitgepakt .Het was de kwaliteit van de tegels die ook de doorslag gaf bij onze bestelling Ook snelle correcte levering !!
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door D. Boeters op donderdag 12 nov 2020 20
Zeer vriendelijk en prettig geholpen. Goede service tegels die over waren en nog in de verpakking zaten mochten teruggebracht worden. Komen afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Wauw”
Door Erica Boers-Weggeman op dinsdag 18 aug 2020 20
Volgende maand is het 1 jaar geleden dat bij ons de badkamer in zijn geheel is gerenoveerd. Waarom nu pas een review? Omdat als de badkamer geplaatst is, dan is het wauw, wauw en nog eens wauw. Maar hoe is dat na 1 jaar gebruik? Ik kan u zeggen dat het nog steeds wauw is. Iedere dag hebben wij plezier van onze prachtige badkamer. Donald was de installateur van onze nieuwe badkamer en dat heeft hij heel goed gedaan. Overleggen en nieuwe ideeën was geen punt bij Donald, dat ging in goede harmonie. Ook de verkoopafdeling (Anne Marie Verbarendse) heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van tegels en sanitair. Er is maar 1 minpuntje dat ik wel wil benoemen. Ik heb tijdens de verkoopgesprekken 2x gevraagd of de prijs all-in was en dat er geen verdere kosten zouden zijn. Helaas bleek het witten van het nieuwe verlaagde plafond niet inclusief was. Dat was een beetje jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Kan geen verbetering bedenken”
Door Jeffrey Cras op dinsdag 28 jul 2020 20
Een badkamer laten schetsen in een computer programma is 1 ding maar de realisatie van papier naar werkelijkheid is iets anders. Daar onderscheid Bakker zich met installateur Dusan zich echt geweldig. De kwaliteit van montage en afwerking is super. Dusan neem de tijd voor de realisatie van de badkamer en overlegt alle noodzakelijke keuzes waardoor er geen onaangename verrassingen aan het eind ontstaan maar een super tevreden klant. Daarnaast adviseert hij voor eventuele verbeteringen waar wellicht in de tekening geen rekening is gehouden. Ik kan werkelijk geen verbeterpunt bedenken als wij op dit moment gebruik maken van onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij tegelvloer”
Door L. De Bruin op woensdag 8 jul 2020 20
Wij zijn onwijs tevreden met de service die is aangeboden. Er werd goed meegedacht door de medewerker in de winkel. Tijdens het leggen van de vloer hebben we een aantal tegels verkeerd gesneden waardoor we tekort kwamen. Bij de winkel werd hier helemaal niet moeilijk over gedaan en konden we zo een extra doos kopen en gelijk meenemen. Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor de badkamer”
Door Bart Joon op maandag 6 jul 2020 20
Heel goede begeleiding/uitleg bij het uitkiezen van materialen. Keuze in winkel uitstekend met veel voorbeelden van montage/combinatie etc. Duidelijke uitleg over planning, kosten etc. Montage/aanleg afspraken volledig nagekomen en goed uitgevoerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door J.M. Mous op zondag 5 jul 2020 20
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we in de winkel geholpen zijn bij de aankoop van onze badkamer en het toilet. Minstens zo tevreden zijn we over de manier waarop badkamer en toilet geplaatst zijn en over de service na afloop. Veel kwaliteit en vakmanschap.
FOTO VAN J.M. MOUS
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
aVlaardingen , Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 434 20 58
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.