Feedback
9,5

Bakker Tegels & Badkamers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Specialist in badkamers en tegelvloeren.

In onze ruime "up to date" showroom (1000 m2) vindt u alles wat te maken heeft voor de badkamer, tegels en woonvloeren in allerlei stijlen maar zeker ook heel veel producten volgens de nieuwste trends.

Zoekt u een leverancier die waarde toevoegt in uw aankoopproces en mogelijk ook bij de uitvoering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Behalve een assortiment dat als niet standaard beschouwd kan worden en een klantgerichte aanpak, kunt u desgewenst ook gebruik maken van onze montageservice voor de badkamers en legservice voor uw tegelvloer.

Onze plaatsingsservices zijn uniek. Bij ons gaan materialen en arbeid namelijk wel altijd op 1 opdracht en op 1 factuur en brengt u echt alles volledig onder op 1 adres.

Heeft u een eigen aannemer? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor uw materialen! Wij verzorgen duidelijke tekeningen en montagerichtlijnen die u direct met uw aannemer kan overleggen. Zo zorgen wij dat u de ontwerpen optimaal kan overdragen aan uw eigen aannemer of tegelzetter.

U bent welkom in onze showroom!
Wilt u er zeker van zijn dat er iemand voor u beschikbaar is?
Maak dan een afspraak via onze website.

• Levering door heel Nederland.
• Plaatsing maximaal 35 km vanaf Vlaardingen.
Ervaringen
Er zijn 269 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren203 ervaringen
4 sterren59 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Jolanda Aarse op vrijdag 20 mei 2022 22
Tegels gekocht voor de badkamer.Onze badkamer is best klein maar we zijn goed geadviseerd over de maten en mogelijkheden. Kwamen door omstandigheden nog een doos tegels tekort maar deze was binnen een week besteld en geleverd. Erg tevreden over het advies en kwaliteit van de tegels!
FOTO VAN JOLANDA AARSE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie visgraatvloer van Porcelanosa”
Door Loek op dinsdag 10 mei 2022 22
Erg mooie visgraatvloer van Porcelanosa gekocht bij Bakker. Tegelzetter Mike heeft deze vloer voortreffelijk gelegd. Wij zijn zeer tevreden. De afspraken zijn volledig en correct nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Een kunstwerkje”
Door Henk Verel op dinsdag 10 mei 2022 22
Wij wilden van een Jatoba houtenvloer naar een andere en dat werden tegels van 120x120 voor een oppervlakte van ca. 80 m2. De tegels lagen in de showroom bij Bakker T&B en Nanda wees ons erop nadat wij hadden aangegeven wat we wilden. Voordat de tegels gelegd konden worden moest de vloer er uiteraard uit. Dat was niet alleen de houtenvloer (22 mm) maar ook de spaanplaten vloer (10mm) waar de houten vloer op gelijmd en geniet was en de siergrindvloer (10mm) waar het spaanplaat op was gelijmd. Alles bij elkaar zo'n 4 cm. De uiteindelijke hoogte van de nieuwe vloer moest gelijk blijven met de huidige en er diende vloerverwarming in verwerkt te worden. Dit hele proces is prima begeleid door Bakker T&B waarbij ik veel waardering heb voor de tegelzetter (Patrick) want die heeft er echt een kunstwerkje van gemaakt. De vloer ligt super strak en Nanda had het goed gezien, wij vinden het een plaatje.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Gert en Sandra op zaterdag 5 mrt 2022 22
Wij hebben via firma Bakker een nieuwe badkamer laten plaatsen. Een professioneel bedrijf die goed naar de wensen van de klant luistert. Karel heeft ons goed op weg geholpen met het ontwerpen van de nieuwe badkamer en we zijn uiteindelijk tot een heel mooi ontwerp gekomen. De aannemer, Donald Everon, heeft de badkamer
naar zeer grote tevredenheid geplaatst. Hij dacht mee, gaf tips en plaatste de onderdelen in overleg met ons op de gewenste hoogte. Een zeer vakkundig man die netjes werkt en plezierig is in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service na 5 jaar”
Door T C van Bodegom op vrijdag 11 feb 2022 22
De firma Bakker heeft 5 jaar geleden mijn badkamer gerenoveerd. Er zijn 6 spotjes in het plafond gemonteerd en vorige maand ging helaas 1 spotje kapot, wat eigenlijk niet mag omdat 4000 branduren worden gegarandeerd. Na informatie bij Bakker bleek het niet om slechts 1 lampje te gaan, maar om een volledige unit. Bovendien bleek dat het systeem niet meer geproduceerd wordt. Goede raad is duur zou je zeggen, maar Sjoerd Bakker bood me een zelfde unit aan uit een showroombadkamer die veranderd zou gaan worden. Kosteloos, dus prima service. De unit zit er weer in en ik heb weer licht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen.”
Door Suzie. op zondag 30 jan 2022 22
Voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bakker goed geholpen.
In de winkel werd er de tijd voor ons genomen bij het uitkiezen van de juiste vloer. Wij hebben toen gekozen voor een hout look plavuizen vloer. Voordat de vloer werd gelegd door de tegelzetter is er van te voren met ons besproken hoe de vloer gelegd gaat worden. De vloer ligt er strak in met een dunne voeg.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN SUZIE.
Reactie of foto toevoegen
“Updaten van bestaande badkamer”
Door Mevrouw P.C. (Nelleke) Verkade op zondag 23 jan 2022 22
Professionele begeleiding van badkamermeubel en -radiator bij het updaten van bestaande badkamer. Uitstekende vakmanschap van installateur, een vakkundig, probleemoplossend, plezierig en rustig persoon. Grote klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed service”
Door Marja Talen op donderdag 13 jan 2022 22
Ik heb tegels gekocht voor m'n badkamer. Service en advies was zeer goed
FOTO VAN MARJA TALEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door P.Knijnenburg op dinsdag 11 jan 2022 22
Er is bij ons een badkamer geïnstalleerd, waar we uitermate tevreden over zijn. We hebben ook zeer goed advies gekregen. Er is prachtig getegeld en verder een geweldige afwerking. Harm is een top vakman. Ook is er zeer netjes gewerkt. Een kit probleempje snel en perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Rob & Manon op dinsdag 11 jan 2022 22
Mooie showroom, we gingen voor een gietvloer maar uiteindelijk voor 90x90 betonlook tegels gekozen. En het advies klopt het uiterlijk van een gietvloer maar niet de narigheid dat je snel beschadigingen krijgt. We kozen voor Bakker tegels ivm het hele pakket namelijk de tegels uitkiezen in de showroom. Ook dat de tegels gelegd werden en we niet zelf op zoek hoefde naar een tegelzetter. Ook de plinten monteur en kitter liep via Bakker tegels. Wij zijn nogal pietje precies maar omdat Bakker tegels werkt met eigen tegelzetters en plintenzetters en kitter was er goede communicatie onderling. Het eindresultaat is super geworden. We bedanken het hele team ! Sjoerd, Nanda en Karin in het bijzonder. We geven het bedrijf een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer inclusief vloerverwarming”
Door J.L.J. Zonneveld op maandag 10 jan 2022 22
Wij zijn bezig met een complete renovatie van ons huis en wilden over de gehele begane grond een mooie tegel inclusief vloerverwarming. Voorkeur ging uit naar een specialist die beiden ging uitvoeren en kwamen bij de firma Bakker uit. Van begin tot eind, van selectie tot helemaal klaar, inclusief het voor mij klaar staan toen ik mijn moker achteraf op een tegel liet vallen, hebben zij ons compleet ont zorgt en zijn wij bijzonder gelukkig geweest met onze keuzes en de hulp van Bakker. Alle afspraken en alle communicatie heen en weer, bijzonder plezierig verlopen. Helemaal top.
FOTO VAN J.L.J. ZONNEVELD
+ Toon extra foto van J.L.J. Zonneveld
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van tegels voor badkamer en toilet”
Door Van dijk op zondag 9 jan 2022 22
Een hele fijne winkel. Wij zijn daar super goed geholpen voor de badkamer tegels. Het personeel neemt de tijd voor je en komt met goed advies. Goede afspraken kunnen maken over het bezorgen van de tegels. Tegels waren snel te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels en sanitair”
Door A.J. de Kok op zondag 9 jan 2022 22
Alle tegels en sanitair gekocht bij Bakker, ruime keuze levering goed af te stemmen. tegels bevestigd twee zijde in gelijmd en met tegel clips aangebracht. Geweldig resultaat, duurt iets langer maar het resultaat is blijvend. Bedankt Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en extra toiletruimte”
Door Thea Overgaauw op zaterdag 8 jan 2022 22
We zijn zeer tevreden over de firma Bakker. Karin Buis heeft ons uitstekend geadviseerd bij het ontwerp van en materialen voor de badkamer en extra toiletruimte. Dusan Bosnjak heeft zeer deskundig en altijd in goed overleg de badkamer en toiletruimte geïnstalleerd. Ook nalevering van een kapotte kraan is goed verlopen. Firma Bakker blinkt uit in vakmanschap, klantgerichtheid en goede communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met volledig nieuwe badkamer”
Door Gert-Jan op vrijdag 7 jan 2022 22
Volledig nieuwe badkamer aangeschaft. Karel Boltjes van de firma Bakker heeft ons prima geadviseerd. Onze oude badkamer werd gestript en weer geheel in nieuwe staat gebracht door Ruud en Andreas. Allebei vakmensen die naar volle tevredenheid hebben gewerkt. We zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door van Rijswijk op donderdag 6 jan 2022 22
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geadviseerd. De keuze voor alles was zeer groot maar toch is het allemaal vrij snel op papier tot het gewenste resultaat gekomen. De uiteindelijke levering en plaatsing vond gelukkig enkele weken eerder als verwacht plaats. Bij de levering ontbrak het werkelijk aan niets en zelfs de kleinste zaken waren meegeleverd. Voor de plaatsing niets dan lof. Er is heel netjes gewerkt en werd iedere dag alles keurig opgeruimd. De badkamer is dan ook tot in de kleinste details zo geworden als wij het ook gewenst hadden. Voor ons een dikke 10 en wij zijn heel trots op onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Chris op donderdag 6 jan 2022 22
Bakker heeft ruime keus en we werden goed geholpen bij het uitkiezen van de badkamer. De plaatsing was uitbesteed. Bakker maakt gebruik van eigen netwerk met aannemer(s). Bij ons kwam Boon. Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Goede communicatie en alles werd netjes opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een vloer voor de beneden verdieping”
Door Karel op donderdag 6 jan 2022 22
Superfijn geholpen. Duidelijk en transparant, je weet waar je aan toe bent. Ook de aannemer via bakker was zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door fam. Van Haarlem op donderdag 6 jan 2022 22
Goed geholpen in de showroom. Goede adviezen gekregen. We zijn meerdere keren langs geweest. Levering was prima geregeld. Geleverd op afgesproken dag.
FOTO VAN MARK VAN HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het eind resultaat”
Door peter op donderdag 6 jan 2022 22
Wij hebben een plavuizen vloer gekocht en zijn zeer tevreden over de adviezen en het hele traject. Ook het leggen van de vloer is prima verlopen volgens afspraak en zijn erg te vrede over het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, vloerverwarming en vloertegels”
Door Henk Karlas op donderdag 6 jan 2022 22
Ons nieuwe appartement is volledig gerenoveerd en door Bakker Tegels & Badkamers zijn de badkamer, de vloerverwarming en de vloertegels aangebracht. Wij zijn zeer tevreden over de advisering bij de keuzes, de flexibele opstelling en de goede kwaliteit van het geleverde en geplaatste materiaal. Met name de aandacht voor de 'randwerkzaamheden' is van grote klasse geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans en Vera Streuper op donderdag 6 jan 2022 22
Fijn geholpen in de winkel bij de aankoop en heel erg tevreden met de tegelzetter die de visgraat tegels super netjes heeft gelegd.
FOTO VAN FRANS EN VERA STREUPER
+ Toon extra foto van Frans en Vera Streuper
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Groot op dinsdag 7 dec 2021 21
Onze badkamer is super mooi geworden. Zeer professioneel gewerkt. Onze dank gaat uit naar Bakker Badkamer en Donald Everon.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Ad en Marjan op zaterdag 13 nov 2021 21
Wij hebben een badkamer gekocht, we zijn goed geïnformeerd over badmeubel, tegels, sanitair en dergelijke. Zeer prettig geholpen en goede adviezen. Ook de levering was goed en netjes. Bedankt Dionis!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en 2 toiletten”
Door Remco & Muriël van Beest op dinsdag 9 nov 2021 21
Wij hebben bij Bakker de complete badkamer en 2 toiletten voor ons nieuwbouwhuis, dat we op casco hebben laten opleveren, gekocht. Leggen en plaatsen van grote en zware (!) tegels, ook op de wanden, alsmede installatie van douche, meubels etc. keurig uitgevoerd door vakman Donald, met oog voor detail; bijvoorbeeld door laten lopen van de voegen. Hier zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lida en Rob Brökling op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn zeer goed geadviseerd door Karel toen wij onze badkamer die niet al te groot is wilden vernieuwen. Hij neemt alle tijd voor de klant. De allround vakman Ed, heeft de badkamer gerealiseerd. Hij heeft gouden handen. Werkt zeer netjes en zeer precies. Een aanrader. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en April Terlouw op dinsdag 5 okt 2021 21
Wij hebben goed advies van Nanda gekregen toen wij voor een tegelvloer in de winkel kwamen kijken. Wij hebben gekozen voor tegels van 60x120 cm ongeveer 55 m2. De afspraken waren duidelijk en netjes en op tijd uitgevoerd. Zeer vakkundig en strak gelegd met een perfecte afwerking. Hulde voor Sem. De plinten zijn gemaakt van de tegel zelf met afgeronde kanten. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische leisteen-motief tegelvloer”
Door Gerrit van der Bij op donderdag 23 sep 2021 21
Wij hebben een tegelvloer 60x120 keramisch leisteen-motief gekocht inclusief leggen, ongeveer 57m2. Goed advies tijdens de verkoop, zeer vakkundig en strak neergelegd met een perfecte afwerking. De plinten zijn gemaakt van de tegel zelf, met afgeronde kanten en bijgekleurd. Het is bijna jammer om de vloer te verbergen onder de meubels.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer komt naar boven”
Door Andrea del Castilho op zaterdag 7 aug 2021 21
Nadat Bakker vorig jaar (2020) mei mijn beneden vloer heeft vervangen - waarbij de werknemers aardig wat schade hebben aangericht aan onder meer mijn vloerverwarming en mijn kelderluik - begon de vloer omhoog te komen. Tegels breken en komen los te zitten. Mijn vloerverwarming doet het nagenoeg niet meer. En de deur naar mijn wc kan niet meer dicht. Omdat de vloer omhoog komt. Daarnaast hebben de werknemers een stuk van mijn voordeur afgezaagd, omdat de nieuwe vloer blijkbaar hoger is komen te liggen. Ten gevolge daarvan stroomt er nu koude lucht mijn huis in tijdens de winter. Door de gebrekkige uitvoering van de vloer is het schilderwerk dat ik ook vorig jaar heb laten doen aan de wanden, ernstig aangetast. En al deze schade wordt met de dag groter: zodra ik de vloerverwarming aan doe, voor zover het werkt, wordt de schade aan het schilderwerk groter: er komen fenotype vocht bubbels in het schilderwerk waardoor het afbladdert. Sinds vorig jaar oktober ben ik in gesprek daarover, althans, tot begin dit jaar waren ze voor mij beschikbaar voor slechts twee gesprekken. Tijdens één van die gesprekken begin dit jaar hebben ze mij toegezegd met spoed het probleem te zullen oplossen. Daar is echter tot op heden ( eind december 2021) niets van terecht gekomen. Totdat ik afgelopen augustus op Qasa deze review plaatste, reageerden ze nagenoeg niet (meer) op mijn oproepen om tot actie over te gaan, hoewel ik keer op keer erop gewezen heb dat de schade met de dag groter wordt en dat een door mij voor dit jaar geplande verbouwing door de nalatigheid geen doorgang heeft kunnen vinden. Op het moment dat ik de review plaatste op Qasa belden ze mij op, met de brutale vraag of ik de review wilde verwijderen. Uiteindelijk heb ik, om tegemoet te komen (zonder daartoe overigens gehouden te zijn gezien de ernstige nalatigheid in dit geval) de review in de wacht gezet. Ook omdat Bakker mij beloofde dat ze alle problemen binnen een paar weken vanaf afgelopen augustus zouden verhelpen. We zijn inmiddels vijf maanden verder en helaas is er nog steeds niets veranderd. Dus ben ik er klaar mee en gaat mijn review terug op Qasa. Bakker heeft in de tussentijd (tussen afgelopen augustus en oktober) drie experts naar mij gestuurd (die van de verzekering beweerde letterlijk dat 'een tochtstrippie op mijn voordeur' het probleem van koude lucht wel afdoende zou verhelpen) waarvan de eerste al geconcludeerd heeft dat de schade door ondeskundig werk is ontstaan en dat de schade toeneemt door nalatigheid van Bakker. Desondanks hebben ze tot op heden geen actie ondernomen. Dus hierbij dames en heren: mijn advies: doe geen zaken met Bakker. Bakker verkoopt hele goede spullen en is heel goed in inning. Maar niet in uitvoering, klantenservice, niet in nazorg en zeker niet in aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid accepteren en dragen voor datgene dat op zijn conto komt. En mocht u toch zaken met ze willen doen, weet dan dat zodra hij betaald is, u tot Sint Juttemis moet wachten voordat ze ooit nog nazorg verrichten of mogelijke gebreken verhelpen of herstellen.
REACTIE VAN BAKKER TEGELS & BADKAMERS
Geachte mevrouw Castilho, Wij vinden het heel vervelend dat er schade aan uw vloer is ontstaan. Met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en de bedoeling het juist serieus aan te pakken is er op onze kosten expertise door 3 verschillende gerenommeerde partijen met elk hun specialiteit uitgevoerd waarbij alle mogelijke oorzaken m.b.t. de uitvoering en levering zijn nagegaan. Uit de 3 onderzoeken die gedaan zijn is de opgetelde conclusie, ook door de verzekeraar getrokken, dat de schade aan uw vloer niet is toe te kennen aan de door ons geleverde materialen of werkzaamheden. Een mogelijke oorzaak voor de ontstane schade zit hem wellicht in de ernstige lekkage die zich voorgedaan heeft in de woning. Wij adviseren u de schade van de vloer mee te nemen in de overige schade die uw woning heeft opgelopen door deze lekkage. Wanneer u ondersteuning of advies wenst bij het herstel zijn wij u graag van dienst. In dat geval bent u uitgenodigd om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Bakker Tegels & Badkamers”
Door Githa Beenen op vrijdag 9 jul 2021 21
Prima geholpen en geadviseerd bij het kopen van keramische parkettegels. Levering aan huis op de afgesproken datum, alles heel en compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Het paradepaardje van ons huis”
Door Oosterling op donderdag 8 jul 2021 21
Afgelopen voorjaar hebben ze van onze badkamer met toilet een nieuwe ruimere badkamer en daarbij een apart toilet gerealiseerd. De klus is zeer professioneel geklaard, waarbij wij geheel ontzorgt zijn. Van tekening tot resultaat is gewoon perfect verlopen. Er wordt zeer netjes gewerkt, waarbij bouw overlast tot minimum is beperkt. De installateur geeft extra advies en werkt super netjes. De badkamer is als een showmodel geworden. Echt heel mooi, het is het paradepaardje van ons huis.
FOTO VAN OOSTERLING
REACTIE VAN OOSTERLING
Extra Foto's
REACTIE VAN OOSTERLING
Extra foto
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de vloer”
Door Maaike van Ruijven op donderdag 8 jul 2021 21
Wij zijn over de plaatsing van onze vloer erg tevreden. Er was even wat miscommunicatie over het bestellen van de vloer, maar gelukkig is dit uiteindelijk alsnog goed gekomen en tijdig de vloer geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Leon en Trix Hofstede op woensdag 7 jul 2021 21
Wij hebben een complete nieuwe badkamer gekocht en we werden geholpen door Karel Boltjes. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en het verschil tussen de verschillende douches, kranen ed werd heel goed uitgelegd. De verschillende stijlen en kleuren hebben we goed kunnen bekijken en we zijn heel erg tevreden over hoe alles is gelopen en we genieten nu volop van onze mooie, nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Eefje Waarle op woensdag 7 jul 2021 21
Wij kochten een fullservice tegelvloer met bijpassende plinten, vloerverwarming, verwijderen houten vloer en leggen van de tegelvloer. We zijn erg tevreden. Gemaakte afspraken werden ondanks de covid moeilijkheden op alternatieve manier uitgevoerd en konden dus makkelijk doorgang vinden. Tevens zijn we erg onder de indruk van de planning en coördinatie van de verschillende betrokken partijen die nodig waren. Het contact met het personeel van Bakker is laagdrempelig en makkelijk. Telefonisch erg goed bereikbaar. De door Bakker voorgestelde adviezen met betrekking tot de vloer waren uitstekend en zorgen er voor dat we uiterst tevreden zijn met de vloer die overigens door een affiliate van Bakker echt prachtig gelegd is.
FOTO VAN EEFJE WAARLE
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jan van Noord op woensdag 7 jul 2021 21
Prima bedrijf. Erg goed geholpen bij de keuze voor onze badkamer. Geleverde en geïnstalleerde kwaliteit is prima. Minder tevreden over de lange levertijden, vooral van de glazen wand van de inloopdouche.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze tegelvloer”
Door Diepens op woensdag 7 jul 2021 21
Goede communicatie, goede prijs. Zeer goede ervaring met Bakker. We zijn heel erg blij met onze tegelvloer. Komen zeker terug mochten we weer wat nodig hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletruimte”
Door Jaap en Ineke van den Beukel op zaterdag 19 jun 2021 21
Toen wij na 40 jaar onze badkamer en toiletruimte wilden laten renoveren, gingen we op zoek naar een bedrijf in onze regio (Westland e.o.). Behalve een offerte bij een bedrijf in de buurt wilden we een tweede offerte hebben en bij het googelen vonden wij Bakker in Vlaardingen. Zowel de visie als de geschiedenis van Bakker spraken ons direct aan. En omdat de besprekingen met Karel Boltjes bijzonder prettig verliepen en de offerte zelfs nog iets gunstiger uitviel dan de andere offerte besloten we het erop te wagen om met dBakker in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Karel dacht met ons mee en adviseerde bijvoorbeeld een luxe toilet met douche,verwarming en dergelijke. En hoewel we dit tamelijk overdreven vonden, hebben we dit toch gedaan. En na in gebruikname willen niets anders meer! Het werk is gedaan door aannemer Donald Everon en dit is werkelijk perfect gedaan! We kunnen alleen maar beamen wat door anderen in een van deze reviews wordt gezegd: "iemand die super secuur werkt en werkelijk niets aan toeval over laat. Tot in het kleinste detail trad hij met ons in overleg, zodat wij nu een toilet en badkamer hebben zoals wij dat in gedachten hadden" Al met al dus inderdaad een aanrader.
FOTO VAN JAAP EN INEKE VAN DEN BEUKEL
+ Toon extra foto van Jaap en Ineke van den Beukel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door I. de Koning op zondag 25 apr 2021 21
De badkamer voldoet aan alle wensen en is volgens afspraak geplaatst. Alles netjes en op tijd als een goed geoliede machine.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en wc ruimte”
Door George Westerbeek op dinsdag 20 apr 2021 21
Bij Bakker een complete badkamer en wc ruimte vervangen. Afwerking is in goed overleg achter de puntjes geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede winkel”
Door M. Uitterlinden op maandag 19 apr 2021 21
Goede winkel. Fijn geholpen. Wel wat problemen met een nalevering. Door externe oorzaak wat tegels te kort. Duurde ook door meerder externe redenen 3 maanden voordat de nalevering binnen was. Als compensatie niets hoeven te betalen. Al met al een " Goed " in de score
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door J.F. Kieboom op zondag 18 apr 2021 21
Na een uitstekende voorbereiding van Karin Buis is onze badkamer in november 2020 geheel gerenoveerd. De samenwerking met Harm Boon was uitstekend. Problemen werden perfect opgelost. Na 3 weken hadden wij een prachtige badkamer. Er werd in een ontspannen sfeer gewerkt. Elke dag genieten wij van onze mooie badkamer. Ik beveel iedereen de firma Bakker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dineke Benschop op donderdag 15 apr 2021 21
Een prima sfeer in het bedrijf. Ik heb me rustig kunnen oriënteren in de showroom en ben uitstekend, geduldig een meedenkend geholpen door de verkoopster. De kleine toiletruimte en de kleine ruimte voor de douche zijn optimaal, handig en mooi ingericht. Ze heeft prima adviezen gegeven, nieuwe mogelijkheden voorgesteld en ook rustig meegedacht over het tegels en plavuizen in het toilet, de douche en de vloer van de keuken en gang. Ik ben blij met eindresultaat!

Aanvulling ontvangen 16 april 2021: De aankoop is al geleverd en geplaatst. Ik ben door Karin Buis uitstekend ontvangen, heb uitgebreid advies gekregen over het inrichten van de kleine badkamer en het toilet en de tegels voor de badkamer en toilet en ook voor de vloeren van de gang en keuken. Ze heeft te bouwtekeningen gemaakt voor de badkamer en het toilet en meegedacht over het optimaal inrichten hiervan. De plaatsing is gedaan door de aannemer, die ook andere verbouwingen bij mij heeft uitgevoerd zoals o.a. de keuken. Dit was een aannemer, die ik via de keukenwinkel heb ingeschakeld. En ik wilde de verbouwing in 1 hand houden. Ik ben zeer tevreden over Bakker Tegels & Badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vloer”
Door Diana van Dam op woensdag 14 apr 2021 21
Goede service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Snel afspraak maken voor onze andere badkamer.
FOTO VAN DIANA VAN DAM
+ Toon extra foto van Diana van Dam
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vloertegels”
Door Marco op woensdag 14 apr 2021 21
We hebben onze badkamer en vloertegels gekocht en laten plaatsen via Bakker Tegels en Badkamers. We zijn bijzonder blij met het resultaat. Bij onverwachte zaken stonden zij ons goed te woord en handelden ze heel snel. Qua planning was het een uitdaging, gezien ons schema voor de rest van het huis, en ook soms voor de werklui die bij ons aan de slag gingen. Maar door een prettige manier van communiceren en verantwoordelijkheid vanuit Bakker is alles vlot en naar wens gelopen. Service is goed, het meedenken en opstellen van de plannen uitstekend, Materiaal en Resultaat fantastisch. Dus ik zou zeggen 9 uit 10.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor nieuwe badkamer”
Door Berendse op woensdag 14 apr 2021 21
Prima zaak, gingen alleen even orienteren / kijken voor tegels. Genoeg keuze. Een van de verkoopster die ons aansprak gaf goed advies en tips betreft de aanbouw van onze nieuw badkamer. Kijken werd gelijk kopen. Snelle levering dus dik tevreden
FOTO VAN BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig”
Door fam. Stougie, Spijkenisse op zaterdag 13 mrt 2021 21
Vanaf het moment dat wij ons in de showroom kwamen oriënteren tot het moment dat alles gereed was, is voor ons een bijzonder prettig ervaring geweest. In de showroom, geen opdringerige verkopers, maar mensen die je met raad en daad helpen de juiste keuzes te maken. En, die vanuit hun vakkennis praktische ideeën aandragen, waar je zelf waarschijnlijk niet aan denkt. Toen er vanuit de bouw een probleem met de opleverdatum op deed, heeft Sjoerd Bakker er alles aan gedaan om ons probleem op te lossen. Daar waren we erg blij mee, omdat dat bij ons de stress weg nam. Wij hebben ons appartement van ruim 140m², met schuine zijdes en veel hoeken met 120x60 plavuizen laten leggen. De vloerenlegger dacht goed mee over hoe de tegels het beste gelegd konden worden, om een zo fraai mogelijke vloer met strakke voegen door het gehele huis te realiseren. Klasse! Ook de kitter die de plinten ge-kit heeft, heeft strak werk geleverd. Donald Everon, die voor de firma Bakker het toilet en de badkamer met aanpassingen heeft gerealiseerd, is iemand die super secuur werkt en werkelijk niets aan toeval over laat. Tot in het kleinste detail trad hij met ons in overleg, zodat wij nu een toilet en badkamer hebben zoals wij dat in gedachten hadden. Wat ik prettig vond was: Hij had de juiste argumenten om iets net iets anders te doen dan wij in gedachten hadden en waarvan je denkt: Ja, dit is toch nog fraaier. Nogmaals; Voor een stuk vakwerk, service en het echte klant is koning gevoel is de firma Bakker uit Vlaardingen een echte aanrader. Wij zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAM. STOUGIE, SPIJKENISSE
REACTIE VAN J. STOUGIE
Doucheruimte speciaal geschikt voor rolstoel geruik. Lekker veel ruimte, plus een fraaie nis om badspullen in te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nanda van der Leeden op donderdag 7 jan 2021 21
Mijn appartement volledig (ruim 90 m2) laten leggen door Bakker Tegels & Badkamers, een geëgaliseerde vloer met een tegel in natuurlijke houtlook, in wildverband gelegd. Zo strak en netjes, ik geniet er echt elke dag van. Ik ben goed geadviseerd op basis van de kleuren van mijn interieur, dat heeft heel goed uitgepakt. De tegelzetters zijn zeer vakkundig, vriendelijk en hebben verstand van zaken met een ongekend mooi eindresultaat. Toen ik in die prachtige showroom rondliep geheel spontaan en onverwacht de keuze gemaakt om mijn badkamer en toilet nog voor de verhuizing te vernieuwen. In verband met een eigen aannemer heb ik bij Bakker Tegels & Badkamers prachtige luxe tegels en sanitair uitgezocht voor badkamer en toilet. Het advies en de communicatie over de mogelijkheden was zeer duidelijk en verrassend waardoor de badkamer en toilet echt zo veel exclusiever zijn geworden als ik had gedacht. Chapeau! Het bleek mogelijk al binnen 7 dagen compleet te leveren waardoor de aannemer ook kon doorwerken. Alles keurig afgeleverd, compleet en alles volgens de juiste aantallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring!”
Door Leon op dinsdag 1 dec 2020 20
Zeer goede ervaring! Ik wilde zo veel mogelijk uitbesteden en zo min mogelijk zelf doen, en bakker bleek daarin de goede keuze. Afspraak gemaakt in de winkel en ter plekke een badkamer ontworpen en materialen gekozen. Omdat ik een twijfelkont ben nog 3 keer na een aanpassing gedaan in de kleur en hoeveelheid tegels en hier werd niet moeilijk over gedaan. Ook de aannemer die via Bakker kwam werkte zeer netjes en conform afspraak. Echt een topzaak!
FOTO VAN LEON
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Emmy Prins-v.d. Lugt op donderdag 19 nov 2020 20
Wij hebben een tegelvloer bij Bakker Tegels en Badkamer gekocht voor ons nieuwe appartement. Die moest tijdens de 1ste Coronaperiode worden gelegd, maar dat is vlekkeloos gegaan. De vloer is goed gelegd en ziet er erg mooi uit. Wij zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Fam van Leeuwen op dinsdag 17 nov 2020 20
Wij hebben een nieuwe houtlook vloer gekocht met nieuwe vloerverwarming. Alles ook laten leggen en aansluiten. Ook nieuwe wc, wasbakje en tegels voor de wc daar aangeschaft. Zeer netjes geholpen door Noël. Goede service en alles is zeer goed en netjes op tijd gepland.
FOTO VAN FAM VAN LEEUWEN
Houtlook tegelvloer
+ Toon extra foto van Fam van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin van den Berg op zaterdag 14 nov 2020 20
Verschillende badkamer speciaalzaken afgelopen, maar was het iedere keer net niet. Bij Bakker vonden we het totaalplaatje! tegels die we wilden, sanitair helemaal goed en tegen een redelijke prijs. Alles op tijd geleverd, ondanks corona. Service is prima ook als je bij installatie vragen hebt. Aanrader.
FOTO VAN MARTIN VAN DEN BERG
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Leon en Monique Duivenvoorden op vrijdag 13 nov 2020 20
We zijn door Kees heel goed geholpen, alle mogelijkheden werden uitgebreid besproken en bekeken. Het contact en medewerking van de mensen van Bakker was zeer positief. Er werd continu snel gereageerd en snel gehandeld op onze verzoeken. We zijn erg blij met onze mooie badkamer!

Aanvulling ontvangen 16 november 2020: De badkamer is geleverd en gemonteerd. Dit is niet gedaan door Bakker, maar door Vliet Montage. Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk en onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Familie Zuiderwijk-Joosten op vrijdag 13 nov 2020 20
De begeleiding bij de aankoop van de badkamer door Kees, de kwaliteit van de geleverde producten, het meedenken bij de offerte en de uitvoering door Erik van Oosterwijk hebben ons zeer tevreden klanten gemaakt. Wij hebben zowel Bakker als Oosterwijk al aan verschillende mensen aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Marco Gonzalez op vrijdag 13 nov 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe woning compleet verbouwd en onze complete badkamer en al t sanitair bij Bakker tegels en badkamers aangeschaft. Vanaf begin tot eind zijn we prima geholpen. Goed meegedacht, een compleet en overzichtelijk installatie boek gekregen waarin alles voor onze aannemer stond beschreven en uitgetekend (zelden zo uitgebreid gezien) alles op tijd geleverd. We hadden wel een paar dingetjes bij levering die niet klopten en of waren beschadigd, maar dat is snel en netjes opgelost. Service is echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door K. Wagemans op donderdag 12 nov 2020 20
Ik heb een complete badkamer incl. tegels bij dit bedrijf gekocht. De persoonlijke benadering ( dhr. van Wijk) heb ik als erg prettig, kundig en informerend ervaren. Mooie brochure waarin alle informatie over hetgeen besteld is terug te lezen. Levering conform afspraak. Bij het veranderen van onze andere badkamer komen we zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede kwaliteit”
Door Jan Paul van der Graaf op donderdag 12 nov 2020 20
Wij zijn bij de aankoop zeer goed geholpen omdat de verkoper ook met je meedenkt en goed adviseert zonder opdringerig te worden. Ook als zich tijdens de orderlooptijd onverhoopt een wijziging voordoet wordt er goed oplossingsgericht meegedacht om zo goed mogelijk bij de oorspronkelijke keuze uit te komen. Tevens zijn de producten die ze verkopen van zeer goede kwaliteit. Tenslotte hebben ze ook hele goede vakbekwame aannemers die voor Bakker het werk uitvoeren. Wij genieten iedere dag nog steeds volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Sandra op donderdag 12 nov 2020 20
Hele mooie badkamer ontworpen. Levering was snel. Verdere contact was goed.

Aanvulling ontvangen 13 november 2020: We hebben de badkamer al zelf geplaatst. Alleen het badkamer meubel moet nog gemonteerd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door Marlène van Buuren op donderdag 12 nov 2020 20
Bij de aankoop van de vloer en wand tegels voor in ons restaurant (bij de firma Bakker aan de overzijde) zijn wij kundig, geduldig en vriendelijk geholpen door Noël. Hij dacht mee en drong niets aan. Ik zou zo weer terug gaan en niet onbelangrijk: we zijn erg blij met het eind resultaat in de Soete Suikerbol.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Ad de laat op donderdag 12 nov 2020 20
Grote tegels besteld op advies van de verkoper en heeft geweldig uitgepakt .Het was de kwaliteit van de tegels die ook de doorslag gaf bij onze bestelling Ook snelle correcte levering !!
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door D. Boeters op donderdag 12 nov 2020 20
Zeer vriendelijk en prettig geholpen. Goede service tegels die over waren en nog in de verpakking zaten mochten teruggebracht worden. Komen afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Wauw”
Door Erica Boers-Weggeman op dinsdag 18 aug 2020 20
Volgende maand is het 1 jaar geleden dat bij ons de badkamer in zijn geheel is gerenoveerd. Waarom nu pas een review? Omdat als de badkamer geplaatst is, dan is het wauw, wauw en nog eens wauw. Maar hoe is dat na 1 jaar gebruik? Ik kan u zeggen dat het nog steeds wauw is. Iedere dag hebben wij plezier van onze prachtige badkamer. Donald was de installateur van onze nieuwe badkamer en dat heeft hij heel goed gedaan. Overleggen en nieuwe ideeën was geen punt bij Donald, dat ging in goede harmonie. Ook de verkoopafdeling (Anne Marie Verbarendse) heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van tegels en sanitair. Er is maar 1 minpuntje dat ik wel wil benoemen. Ik heb tijdens de verkoopgesprekken 2x gevraagd of de prijs all-in was en dat er geen verdere kosten zouden zijn. Helaas bleek het witten van het nieuwe verlaagde plafond niet inclusief was. Dat was een beetje jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Kan geen verbetering bedenken”
Door Jeffrey Cras op dinsdag 28 jul 2020 20
Een badkamer laten schetsen in een computer programma is 1 ding maar de realisatie van papier naar werkelijkheid is iets anders. Daar onderscheid Bakker zich met installateur Dusan zich echt geweldig. De kwaliteit van montage en afwerking is super. Dusan neem de tijd voor de realisatie van de badkamer en overlegt alle noodzakelijke keuzes waardoor er geen onaangename verrassingen aan het eind ontstaan maar een super tevreden klant. Daarnaast adviseert hij voor eventuele verbeteringen waar wellicht in de tekening geen rekening is gehouden. Ik kan werkelijk geen verbeterpunt bedenken als wij op dit moment gebruik maken van onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij tegelvloer”
Door L. De Bruin op woensdag 8 jul 2020 20
Wij zijn onwijs tevreden met de service die is aangeboden. Er werd goed meegedacht door de medewerker in de winkel. Tijdens het leggen van de vloer hebben we een aantal tegels verkeerd gesneden waardoor we tekort kwamen. Bij de winkel werd hier helemaal niet moeilijk over gedaan en konden we zo een extra doos kopen en gelijk meenemen. Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor de badkamer”
Door Bart Joon op maandag 6 jul 2020 20
Heel goede begeleiding/uitleg bij het uitkiezen van materialen. Keuze in winkel uitstekend met veel voorbeelden van montage/combinatie etc. Duidelijke uitleg over planning, kosten etc. Montage/aanleg afspraken volledig nagekomen en goed uitgevoerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door J.M. Mous op zondag 5 jul 2020 20
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we in de winkel geholpen zijn bij de aankoop van onze badkamer en het toilet. Minstens zo tevreden zijn we over de manier waarop badkamer en toilet geplaatst zijn en over de service na afloop. Veel kwaliteit en vakmanschap.
FOTO VAN J.M. MOUS
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door Christa en Peter op zondag 5 jul 2020 20
Supergoed bedrijf. adviseert vakkundig en gelet op uw budget. wij zijn zeer tevreden en de badkamer is perfect geleverd en verbouwd. tussendoor steeds evaluatie met de zzp Dusan, die een kei is. Ik heof hier niet veel aan toe te voegen een aanrader ook voor vloerkeuze vwb tegels e.d.

Eerdere ervaring van 27 december 2019: Wij zijn na diverse winkels terecht gekomen bij Bakker in Vlaardingen. Gelijk kregen we een goed gevoel door toedoen van Annemarie die ons hielp bij het schetsen van een nieuwe badkamer en vervolgens hielp bij uitzoeken van een nieuwe badkamer. Tevens greep zij de mogelijkheden aan om binnen het budget te blijven en allerlei alternatieven en ideeen te bespreken. Vervolgens is in december de badkamer geplaatst door Dusan. Deze man is een echte top vakman die over alles meedenkt en details vooraf bespreekt zoals de plannen voor de volgende dag, ideale verlichting, tegelplaatsing e.d. Door hem is onze nieuwe badkamer een juweeltje geworden waar we heel blij mee zijn. Al met al zouden we volgende keer weer naar Bakker gaan als er bij ons thuis weer iets in hun specialiteit moet gebeuren. Een aanrader voor iedereen dus. Sjoerd en Dusan bedankt voor het geheel !!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Suzanne op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben via bakker de badkamer en het toilet laten verbouwen.Bij de aankoop werd er goed meegedacht en uitgelegd. Ook de vakman die verbouwing heeft gerealiseerd werkte erg netjes, schoon en nauwkeurig, een aanrader!
FOTO VAN SUZANNE
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en badkamer”
Door Petra en Andre op zaterdag 4 jul 2020 20
Goed contact zeer netjes gewerkt geen verborgen kosten ga zo door.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: Wij hebben gekocht een plavuizen vloer door het hele huis gelegd een badkamer en een toilet beneden alles is geplaatst nu nog wat service puntjes wegwerken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Elley op zaterdag 4 jul 2020 20
Op de juiste en afgesproken dag is alles keurig geleverd. Zeer weinig ongemak gekend tijdens de plaatsing van de badkamer.
FOTO VAN ELLEY
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Marlon Theunissen op zaterdag 4 jul 2020 20
Uitermate tevreden van oriëntatie tot nazorg. Mooi assortiment. Goede prijsstelling, duidelijk advies, persoonlijke aandacht. Goede afstemming over planning. Tegels zijn prachtig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Fam Santing op zaterdag 4 jul 2020 20
Nette showroom. Veel keus. Tegels in allerlei prijsklasses. Er werd ook gewezen op de outlet. Hier zaten ook mooie tegels tussen voor erg leuke prijzen. Tijdens het uitzoeken goede hulp en advies. En het eindresultaat in onze nieuwe keuken is schitterend. Onze badkamertegels hadden we hier ook al afgenomen dus we hadden ook niet anders verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Nuyttens-Blanckaert op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben spullen gekocht voor 2 badkamers en 2 toiletten (accessoires, tegels voor vloer en wand, meubilair). Er werd rustig de tijd genomen om alle spullen uit te zoeken en er werden goede suggesties gedaan. Enige minpunt is dat we tegels over hadden en dat we die niet gratis konden inleveren, terwijl het toch een aankoop hadden gedaan voor een reuze bedrag. Toen we ook tegels overhadden van onze tweede badkamer hebben ze de tegels wel teruggenomen zonder iets aan te rekenen. Verder vond ik het fijn 1 aanspreekpunt te hebben. Al bij al zijn we tevreden met de geleverde producten (het kost wat maar het is goede kwaliteit) en de dienstverlening. Bakker is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Overall een 9,5”
Door Clemens van der Ent op zaterdag 4 jul 2020 20
Badkamer bij Bakker Tegels & Badkamers besteld; alles oud eruit, alles nieuw erin. Top materialen, prima opgeleverd; goede uitvoerder/specialisten. Met name vanwege "Corona-perikelen" de laatste puntjes op de (i) iets vertraagd, wel keurig afgerond. Overall beoordeling 9,5.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Lisette Vijverberg op vrijdag 3 jul 2020 20
Wij hebben een mooie vloer , douchedeur en toilet gekocht ! Zijn super geholpen en heel blij met de vloer ! Douchedeur is een tijdje later netjes bezorgd. Zou Bakker zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niko op vrijdag 3 jul 2020 20
Zeer tevreden! Alle afspraken zijn nagekomen en badkamer is zeer professioneel geïnstalleerd door Marco. We genieten er elke dag van en zijn ontzettend blij. Een echte aanrader! Ook bij de verkoop liep alles op rolletjes. Geen valse beloftes, recht voor z'n raap en geen smoesjes.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze voor kwaliteit”
Door ANG Burger op vrijdag 3 jul 2020 20
De manier waarop je wordt geholpen bij dit bedrijf is prima. De adviezen betreffende de keuzes voor verbouwen van onze badkamer waren uitstekend. Klantvriendelijk, geduldig en vakkundig. De samenwerking met de mensen die de verbouwing hebben gerealiseerd was prima. Vakbekwame mensen met oog voor onze wensen. Ook de nazorg nadat de verbouwing was afgerond was uitstekend en probleempjes werden vlot opgelost. Kortom als u voor Bakker kiest, kiest u voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Ellen op vrijdag 3 jul 2020 20
Onze badkamer is in 1 keer goed geplaatst! Dat geeft precies aan dat er sprake is van professionals die voor kwaliteit gaan. We zijn goed begeleid in het maken van keuzes en diegene die onze badkamer kwam plaatsen was vriendelijk en vakkundig. Wij zijn tevreden. Enige puntje was dat wij graag een nisje wilde in de inloopdouche en dat bij de installateur niet was doorgekomen, maar dat is snel en goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Annemiek Roos op vrijdag 3 jul 2020 20
Wij hebben het volledige pakket genomen. Het verwijderen van de oude vloer leggen van vloerverwarming en het leggen van een tegel van 90 x 90. Alles is keurig netjes ingepland en alles liep goed in elkaar over. Er word gewerkt met echte vakmensen. Wij zijn meer dan tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partner”
Door Fam Werring op zondag 28 jun 2020 20
Het gehele proces van design en realisatie is door de firma Bakker goed begeleid.
Voor het uitzoeken wordt meegedacht met je tegelwens, zo kun je een tegel meenemen om een beeld te vormen of deze past in je ( nieuwe) interieur. Bakker is in staat om planning met meerdere partijen, zoals firma's die de oude vloer verwijderen, vloerverwarming installeren, te regelen. Levering was op maat, zo werden de tegels keurig getransporteerd waar het voor de tegelzetter het best uitkwam. Er wordt een half uur tevoren gebeld als ze aankomen. De tegelzetter Paul, was uiterst bekwaam en meedenkend. Het resultaat mag er zijn, zowel woonkamer en garage zijn een plaatje. Voor de vloerverwarming was ruimte voor eigen interpretatie. En voor tips over kitten en afwerking van plinten zijn ze niet doof.
Een compliment voor een ieder die heeft bijgedragen voor ons nieuwe huis, en speciaal voor Noël.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal prima”
Door Nathalie Out op dinsdag 16 jun 2020 20
Wij hebben een badkamer gekocht. Onze oude badkamer is eerst gesloopt en vervolgens is de nieuwe badkamer gemaakt. We zijn heel erg tevreden met hoe het proces is verlopen en met het eindresultaat. Het was fijn dat alles door 1 persoon is gedaan, door Donald Everon. Donald dacht mee en deed ter plekke nog suggesties. Het was best een ingewikkelde klus, doordat leidingen behoorlijk om gelegd moesten worden. Donald is Pietje precies, let op details, ruimt dagelijks op, denkt mee. Afspraken werden goed nagekomen. Ik raad warmtebron Bakker en Donald bij iedereen aan!
FOTO VAN NATHALIE OUT
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door W. Vennink op zaterdag 11 apr 2020 20
Nieuwe badkamer aangeschaft daarbij uitstekend geadviseerd door Karin en vakkundig geïnstalleerd door Donald Everon. Een aanbeveling voor toekomstige kopers. Wij zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door J. Bol-Voortman op dinsdag 18 feb 2020 20
Onlangs is er in ons huis een badkamer, 2 toiletten en vloer geplaatst door de firma Bakker. We zijn heel goed geholpen. Vriendelijke ontvangst en goed meegedacht over het ontwerp van de badkamer. Het resultaat is heel erg mooi geworden. Er was een klein probleempje maar dat is door hen snel en netjes opgelost. Kortom deze firma is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Fam. Rosbergen op dinsdag 21 jan 2020 20
Wij hebben een badkamer gekocht en het resultaat is prachtig. Ze hebben alles gedaan: slopen, plaatsen en installeren. En dat snel, vakkundig en netjes. Wij zouden Bakker zeker aanbevelen en complimenten aan Peter en Edwin.
FOTO VAN FAM. ROSBERGEN
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hester de Jong op vrijdag 10 jan 2020 20
Prima en vakkundig geholpen bij de aanschaf van Xlight wandplaten voor onze badkamer.
Wandplaten (120x240) zijn marmer-look en echt prachtig, Bakker Vlaardingen is één van de weinige die ze in hun showroom hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door van den Hoek op maandag 6 jan 2020 20
Super mooie keramische vloer gekocht bij Bakker tegels. Ook heel professioneel gelegd.
FOTO VAN VAN DEN HOEK
Keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegels en badkamerspullen”
Door Sylvia Oorbeek op maandag 6 jan 2020 20
Goed geholpen met de aanschaf van diverse artikelen. Nemen goed de tijd voor je.

Aanvulling ontvangen 6 januari 2019: Wij hebben o.a. tegels en een fonteinkast voor in het toilet gekocht. Alles is al geleverd/gemonteerd. De tegels zijn gelegd door Tegelzetbedrijf Schouten waar wij heel tevreden over zijn. De kast hebben wij zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Peter de Jong op vrijdag 3 jan 2020 20
Zowel de badkamer als het toilet zijn vernieuwd. De uiteindelijke badkamer als het toilet zijn volgens het ontwerp aangelegd en tot onze volle tevredenheid. Indeling is praktisch en doelmatig ontworpen. Plaatsing door goede vaklui uitgevoerd. Dachten ook mee voor oplossen ventilatie probleem en hebben dit uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Rob van zeventer op vrijdag 3 jan 2020 20
Goed geholpen bij de keuze van onze badkamer. Geen onverwachte problemen. Het slopen en plaatsen van de badkamer ging geheel volgens plan. Er werd keurig gewerkt. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles afgerond”
Door Bert van saus van op donderdag 2 jan 2020 20
Tegels voor de woonkamer en steenstrips voor een wand.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door M. Kwakkelstein op donderdag 2 jan 2020 20
Aangekocht, leveren en aanbrengen van vloerverwarming en tegels in woonkamer, hal en gang. Goed advies en goed meegedacht en flexibel gereageerd in planning bij technische problemen in voorbereiding (onverwachts verwijderen oude dekvloer). Uiteindelijk alles volgens oorspronkelijke planning verlopen met een uitstekend eindresultaat.
FOTO VAN M. KWAKKELSTEIN
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Ronald en Karen van Biljouw, Rockanje op dinsdag 31 dec 2019 19
Al enige tijd stond een nieuwe badkamer op ons lijstje. De stap om het aan te pakken was groot. Dankzij de vakkundige adviezen konden we een mooi ontwerp ontwikkelen. Dankzij hun vaste, kundige, keurige aannemer is het ontwerp tot "leven" gekomen. Er werd op alle fronten meegedacht. We zijn enorm blij en dankbaar dat dankzij de kennis en service van firma Bakker onze badkamer een van onze beste investeringen is geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen”
Door R van Hennik op dinsdag 31 dec 2019 19
Aanschaf van vloerverwarming en plavuizen. We zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van een gepaste plavuis. Ook het aanleggen van de vloerverwarming en de plavuizen zijn gedaan door professionele vaklui. Zeker een aanrader om hier u plavuizen en vloerverwarming door te laten leggen. Fam van Hennik
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Marjolein & Aldo op maandag 25 nov 2019 19
Na een lange oriëntatie zijn we uiteindelijk in de mooie showroom van Bakker uiteindelijk geslaagd. We zijn vakkundig geholpen. Wij hebben een gehele badkamer (tegels, spiegel, badmeubels, douchewand, toilet, plafond, etc.) gekocht. Alles werd in een duidelijke informatiemap voorzien van foto's van het ontwerp en alle artikelen en beschrijvingen van onderhoud, etc. naar huis gestuurd. Toen de dag van uitvoering was aangetreden kwam de installateur, Donald Everon, om met de sloop van de oude badkamer te beginnen. En na ruim 3 weken was de badkamer klaar. Donald overlegde over die zaken waar keuzes in gemaakt moesten worden, zodat de badkamer precies aan onze wensen voldeed. Alles is zeer netjes en strak uitgevoerd. Klasse! Ik zou Bakker en Donald een ieder aanbevelen.
FOTO VAN MARJOLEIN & ALDO
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door de Wit op woensdag 30 okt 2019 19
Na een goede ervaring met het plaatsen van een tegelvloer op de gehele benedenverdieping, zijn we twee jaar later ook voor de badkamer naar Bakker gegaan. Wederom kregen we goed advies, ze denken echt met je mee zonder opdringerig te worden. Ook de plaatsing door Donald Everon was uitstekend! Hij werkt netjes en de badkamer zit er super strak in. Ook de service achteraf, bij verhelpen twee kleine onvolkomenheden, was snel en goed. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen vloer”
Door Robert Nijenhuis op dinsdag 1 okt 2019 19
We hebben onze plavuizen vloer gekocht bij Bakker. Tijdens het zoeken naar de juiste tegels zijn goed geholpen door de vriendelijke verkopers. We hebben goed advies gekregen. Ze. steken zelf de handen uit mouwen door zelf mee te gaan met de chauffeur om te tegels te komen brengen. Ook de vriendelijke tegelzetter heeft erg goed werk verricht. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door fred Oudenbroek op zondag 29 sep 2019 19
Wij hebben vloertegels en wandtegels gekocht. Naast de ruime keus en goede advies, was ook de flexibiliteit wegens het steeds op schuiven van de oplever datum van mijn huis een verademing. De specialist Koolen heeft alles in het werk gesteld om te zorgen dat alles binnen de mogelijke termijn geregeld was. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige resultaat”
Door John Kuipéri op vrijdag 27 sep 2019 19
Bakker heeft onze badkamer geheel gerenoveerd. Het begon met een ontwerpsessie waarin Bakker goed meedacht met onze wensen, voorstellen deed die hout sneden en de (on)mogelijkheden van een en ander in de uitgebreide showroom liet zien. wij gingen dan ook huiswaarts met het idee dat we - ondanks de beperkingen van de beschikbare ruimte - een prachtige badkamer zouden gaan krijgen. En dat gebeurde! De uitvoering was een strak gepland proces waarin diverse partijen hun aandeel hadden en dat op rolletjes liep. Daarbij komt dat alle uitvoerders - of het nou de electriciën, tegelzetter, loodgieter of sloper was - zichtbaar en hoorbaar met plezier aan 't werk was. Wij kijken er met plezier op terug en genieten nog dagelijks van het prachtige resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Jannes overweg op vrijdag 27 sep 2019 19
Wij hebben keramische tegels gekocht bij Bakker. Wij zijn erg tevreden. We hebben het visgraat laten leggen, dit is erg netjes gedaan.
FOTO VAN JANNES OVERWEG
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam E.Gobel op donderdag 26 sep 2019 19
Een mooie leisteen vloer uitgezocht in de overzichtelijke showroom. Goed te woord gestaan en geinformeerd over de mogelijkheden. Bezoek aan huis om te kijken of alles ook wel te instaleren is.Degene die vloer heeft neer gelegt werkt keurig en is betrouwbaar. Dus een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Al heel lang klant”
Door Joop Metzelaar op donderdag 26 sep 2019 19
Ik ben al sinds ongeveer vijftien jaar klant. Ik kan zeggen dat ikzelf en mijn klanten altijd goed zijn geadviseerd. De aangeboden artikelen zijn variërend van basic tot luxe allemaal van goede kwaliteit en prima geleverd. Op tijd en netjes. Dit geldt voor geleverd sanitair en tegelwerk met toebehoren.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
aVlaardingen , Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 434 20 58
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.