Feedback
9,5

Bakker Tegels & Badkamers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Een bron van inspiratie sinds 1963.

Bakker is tegelspecialist bij uitstek. Onze tegelshowroom beslaat een oppervlakte van meer dan 500 m2, hier vindt u een speciaal geselecteerd assortiment wandtegels, vloertegels, mozaiëktegels, cementtegels en steenstrips in allerlei kleuren en maten.

In onze badkamer showroom treft u meer dan 40 verschillende badkamer opstellingen. Uiteraard hebben wij bij het inrichten van onze badkamershowroom rekening gehouden met realistische badkamer afmetingen. In onze badkamer showroom treft u voor ieder wat wils. Kom langs en laat u inspireren!

Bakker heeft een lange historie. Waar het ooit is begonnen met de levering van huisstookolie en schoorsteenvegen, is Bakker na 50 jaar een begrip in de regio als het gaat om badkamers en tegels. De speciaal geselecteerde merken en de enorme voorraad maken het assortiment van Bakker uniek. De lange termijnvisie en persoonlijke aanpak resulteren in een ongekende service.

• Plaatsing van badkamers maximaal 35 km vanaf Vlaardingen.
• Leggen van tegelvloeren maximaal 70 km vanaf Vlaardingen.
• Levering van sanitair en tegels door heel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 240 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren180 ervaringen
4 sterren55 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Bakker Tegels & Badkamers”
Door Githa Beenen op vrijdag 9 jul 2021 21
Prima geholpen en geadviseerd bij het kopen van keramische parkettegels. Levering aan huis op de afgesproken datum, alles heel en compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Het paradepaardje van ons huis”
Door Oosterling op donderdag 8 jul 2021 21
Afgelopen voorjaar hebben ze van onze badkamer met toilet een nieuwe ruimere badkamer en daarbij een apart toilet gerealiseerd. De klus is zeer professioneel geklaard, waarbij wij geheel ontzorgt zijn. Van tekening tot resultaat is gewoon perfect verlopen. Er wordt zeer netjes gewerkt, waarbij bouw overlast tot minimum is beperkt. De installateur geeft extra advies en werkt super netjes. De badkamer is als een showmodel geworden. Echt heel mooi, het is het paradepaardje van ons huis.
FOTO VAN OOSTERLING
REACTIE VAN OOSTERLING
Extra Foto's
REACTIE VAN OOSTERLING
Extra foto
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de vloer”
Door Maaike van Ruijven op donderdag 8 jul 2021 21
Wij zijn over de plaatsing van onze vloer erg tevreden. Er was even wat miscommunicatie over het bestellen van de vloer, maar gelukkig is dit uiteindelijk alsnog goed gekomen en tijdig de vloer geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Leon en Trix Hofstede op woensdag 7 jul 2021 21
Wij hebben een complete nieuwe badkamer gekocht en we werden geholpen door Karel Boltjes. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en het verschil tussen de verschillende douches, kranen ed werd heel goed uitgelegd. De verschillende stijlen en kleuren hebben we goed kunnen bekijken en we zijn heel erg tevreden over hoe alles is gelopen en we genieten nu volop van onze mooie, nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Eefje Waarle op woensdag 7 jul 2021 21
Wij kochten een fullservice tegelvloer met bijpassende plinten, vloerverwarming, verwijderen houten vloer en leggen van de tegelvloer. We zijn erg tevreden. Gemaakte afspraken werden ondanks de covid moeilijkheden op alternatieve manier uitgevoerd en konden dus makkelijk doorgang vinden. Tevens zijn we erg onder de indruk van de planning en coördinatie van de verschillende betrokken partijen die nodig waren. Het contact met het personeel van Bakker is laagdrempelig en makkelijk. Telefonisch erg goed bereikbaar. De door Bakker voorgestelde adviezen met betrekking tot de vloer waren uitstekend en zorgen er voor dat we uiterst tevreden zijn met de vloer die overigens door een affiliate van Bakker echt prachtig gelegd is.
FOTO VAN EEFJE WAARLE
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jan van Noord op woensdag 7 jul 2021 21
Prima bedrijf. Erg goed geholpen bij de keuze voor onze badkamer. Geleverde en geïnstalleerde kwaliteit is prima. Minder tevreden over de lange levertijden, vooral van de glazen wand van de inloopdouche.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze tegelvloer”
Door Diepens op woensdag 7 jul 2021 21
Goede communicatie, goede prijs. Zeer goede ervaring met Bakker. We zijn heel erg blij met onze tegelvloer. Komen zeker terug mochten we weer wat nodig hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletruimte”
Door Jaap en Ineke van den Beukel op zaterdag 19 jun 2021 21
Toen wij na 40 jaar onze badkamer en toiletruimte wilden laten renoveren, gingen we op zoek naar een bedrijf in onze regio (Westland e.o.). Behalve een offerte bij een bedrijf in de buurt wilden we een tweede offerte hebben en bij het googelen vonden wij Bakker in Vlaardingen. Zowel de visie als de geschiedenis van Bakker spraken ons direct aan. En omdat de besprekingen met Karel Boltjes bijzonder prettig verliepen en de offerte zelfs nog iets gunstiger uitviel dan de andere offerte besloten we het erop te wagen om met dBakker in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Karel dacht met ons mee en adviseerde bijvoorbeeld een luxe toilet met douche,verwarming en dergelijke. En hoewel we dit tamelijk overdreven vonden, hebben we dit toch gedaan. En na in gebruikname willen niets anders meer! Het werk is gedaan door aannemer Donald Everon en dit is werkelijk perfect gedaan! We kunnen alleen maar beamen wat door anderen in een van deze reviews wordt gezegd: "iemand die super secuur werkt en werkelijk niets aan toeval over laat. Tot in het kleinste detail trad hij met ons in overleg, zodat wij nu een toilet en badkamer hebben zoals wij dat in gedachten hadden" Al met al dus inderdaad een aanrader.
FOTO VAN JAAP EN INEKE VAN DEN BEUKEL
+ Toon extra foto van Jaap en Ineke van den Beukel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door I. de Koning op zondag 25 apr 2021 21
De badkamer voldoet aan alle wensen en is volgens afspraak geplaatst. Alles netjes en op tijd als een goed geoliede machine.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en wc ruimte”
Door George Westerbeek op dinsdag 20 apr 2021 21
Bij Bakker een complete badkamer en wc ruimte vervangen. Afwerking is in goed overleg achter de puntjes geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede winkel”
Door M. Uitterlinden op maandag 19 apr 2021 21
Goede winkel. Fijn geholpen. Wel wat problemen met een nalevering. Door externe oorzaak wat tegels te kort. Duurde ook door meerder externe redenen 3 maanden voordat de nalevering binnen was. Als compensatie niets hoeven te betalen. Al met al een " Goed " in de score
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door J.F. Kieboom op zondag 18 apr 2021 21
Na een uitstekende voorbereiding van Karin Buis is onze badkamer in november 2020 geheel gerenoveerd. De samenwerking met Harm Boon was uitstekend. Problemen werden perfect opgelost. Na 3 weken hadden wij een prachtige badkamer. Er werd in een ontspannen sfeer gewerkt. Elke dag genieten wij van onze mooie badkamer. Ik beveel iedereen de firma Bakker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dineke Benschop op donderdag 15 apr 2021 21
Een prima sfeer in het bedrijf. Ik heb me rustig kunnen oriënteren in de showroom en ben uitstekend, geduldig een meedenkend geholpen door de verkoopster. De kleine toiletruimte en de kleine ruimte voor de douche zijn optimaal, handig en mooi ingericht. Ze heeft prima adviezen gegeven, nieuwe mogelijkheden voorgesteld en ook rustig meegedacht over het tegels en plavuizen in het toilet, de douche en de vloer van de keuken en gang. Ik ben blij met eindresultaat!

Aanvulling ontvangen 16 april 2021: De aankoop is al geleverd en geplaatst. Ik ben door Karin Buis uitstekend ontvangen, heb uitgebreid advies gekregen over het inrichten van de kleine badkamer en het toilet en de tegels voor de badkamer en toilet en ook voor de vloeren van de gang en keuken. Ze heeft te bouwtekeningen gemaakt voor de badkamer en het toilet en meegedacht over het optimaal inrichten hiervan. De plaatsing is gedaan door de aannemer, die ook andere verbouwingen bij mij heeft uitgevoerd zoals o.a. de keuken. Dit was een aannemer, die ik via de keukenwinkel heb ingeschakeld. En ik wilde de verbouwing in 1 hand houden. Ik ben zeer tevreden over Bakker Tegels & Badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vloer”
Door Diana van Dam op woensdag 14 apr 2021 21
Goede service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Snel afspraak maken voor onze andere badkamer.
FOTO VAN DIANA VAN DAM
+ Toon extra foto van Diana van Dam
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en vloertegels”
Door Marco op woensdag 14 apr 2021 21
We hebben onze badkamer en vloertegels gekocht en laten plaatsen via Bakker Tegels en Badkamers. We zijn bijzonder blij met het resultaat. Bij onverwachte zaken stonden zij ons goed te woord en handelden ze heel snel. Qua planning was het een uitdaging, gezien ons schema voor de rest van het huis, en ook soms voor de werklui die bij ons aan de slag gingen. Maar door een prettige manier van communiceren en verantwoordelijkheid vanuit Bakker is alles vlot en naar wens gelopen. Service is goed, het meedenken en opstellen van de plannen uitstekend, Materiaal en Resultaat fantastisch. Dus ik zou zeggen 9 uit 10.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor nieuwe badkamer”
Door Berendse op woensdag 14 apr 2021 21
Prima zaak, gingen alleen even orienteren / kijken voor tegels. Genoeg keuze. Een van de verkoopster die ons aansprak gaf goed advies en tips betreft de aanbouw van onze nieuw badkamer. Kijken werd gelijk kopen. Snelle levering dus dik tevreden
FOTO VAN BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig”
Door fam. Stougie, Spijkenisse op zaterdag 13 mrt 2021 21
Vanaf het moment dat wij ons in de showroom kwamen oriënteren tot het moment dat alles gereed was, is voor ons een bijzonder prettig ervaring geweest. In de showroom, geen opdringerige verkopers, maar mensen die je met raad en daad helpen de juiste keuzes te maken. En, die vanuit hun vakkennis praktische ideeën aandragen, waar je zelf waarschijnlijk niet aan denkt. Toen er vanuit de bouw een probleem met de opleverdatum op deed, heeft Sjoerd Bakker er alles aan gedaan om ons probleem op te lossen. Daar waren we erg blij mee, omdat dat bij ons de stress weg nam. Wij hebben ons appartement van ruim 140m², met schuine zijdes en veel hoeken met 120x60 plavuizen laten leggen. De vloerenlegger dacht goed mee over hoe de tegels het beste gelegd konden worden, om een zo fraai mogelijke vloer met strakke voegen door het gehele huis te realiseren. Klasse! Ook de kitter die de plinten ge-kit heeft, heeft strak werk geleverd. Donald Everon, die voor de firma Bakker het toilet en de badkamer met aanpassingen heeft gerealiseerd, is iemand die super secuur werkt en werkelijk niets aan toeval over laat. Tot in het kleinste detail trad hij met ons in overleg, zodat wij nu een toilet en badkamer hebben zoals wij dat in gedachten hadden. Wat ik prettig vond was: Hij had de juiste argumenten om iets net iets anders te doen dan wij in gedachten hadden en waarvan je denkt: Ja, dit is toch nog fraaier. Nogmaals; Voor een stuk vakwerk, service en het echte klant is koning gevoel is de firma Bakker uit Vlaardingen een echte aanrader. Wij zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAM. STOUGIE, SPIJKENISSE
REACTIE VAN J. STOUGIE
Doucheruimte speciaal geschikt voor rolstoel geruik. Lekker veel ruimte, plus een fraaie nis om badspullen in te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nanda van der Leeden op donderdag 7 jan 2021 21
Mijn appartement volledig (ruim 90 m2) laten leggen door Bakker Tegels & Badkamers, een geëgaliseerde vloer met een tegel in natuurlijke houtlook, in wildverband gelegd. Zo strak en netjes, ik geniet er echt elke dag van. Ik ben goed geadviseerd op basis van de kleuren van mijn interieur, dat heeft heel goed uitgepakt. De tegelzetters zijn zeer vakkundig, vriendelijk en hebben verstand van zaken met een ongekend mooi eindresultaat. Toen ik in die prachtige showroom rondliep geheel spontaan en onverwacht de keuze gemaakt om mijn badkamer en toilet nog voor de verhuizing te vernieuwen. In verband met een eigen aannemer heb ik bij Bakker Tegels & Badkamers prachtige luxe tegels en sanitair uitgezocht voor badkamer en toilet. Het advies en de communicatie over de mogelijkheden was zeer duidelijk en verrassend waardoor de badkamer en toilet echt zo veel exclusiever zijn geworden als ik had gedacht. Chapeau! Het bleek mogelijk al binnen 7 dagen compleet te leveren waardoor de aannemer ook kon doorwerken. Alles keurig afgeleverd, compleet en alles volgens de juiste aantallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring!”
Door Leon op dinsdag 1 dec 2020 20
Zeer goede ervaring! Ik wilde zo veel mogelijk uitbesteden en zo min mogelijk zelf doen, en bakker bleek daarin de goede keuze. Afspraak gemaakt in de winkel en ter plekke een badkamer ontworpen en materialen gekozen. Omdat ik een twijfelkont ben nog 3 keer na een aanpassing gedaan in de kleur en hoeveelheid tegels en hier werd niet moeilijk over gedaan. Ook de aannemer die via Bakker kwam werkte zeer netjes en conform afspraak. Echt een topzaak!
FOTO VAN LEON
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Emmy Prins-v.d. Lugt op donderdag 19 nov 2020 20
Wij hebben een tegelvloer bij Bakker Tegels en Badkamer gekocht voor ons nieuwe appartement. Die moest tijdens de 1ste Coronaperiode worden gelegd, maar dat is vlekkeloos gegaan. De vloer is goed gelegd en ziet er erg mooi uit. Wij zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Fam van Leeuwen op dinsdag 17 nov 2020 20
Wij hebben een nieuwe houtlook vloer gekocht met nieuwe vloerverwarming. Alles ook laten leggen en aansluiten. Ook nieuwe wc, wasbakje en tegels voor de wc daar aangeschaft. Zeer netjes geholpen door Noël. Goede service en alles is zeer goed en netjes op tijd gepland.
FOTO VAN FAM VAN LEEUWEN
Houtlook tegelvloer
+ Toon extra foto van Fam van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin van den Berg op zaterdag 14 nov 2020 20
Verschillende badkamer speciaalzaken afgelopen, maar was het iedere keer net niet. Bij Bakker vonden we het totaalplaatje! tegels die we wilden, sanitair helemaal goed en tegen een redelijke prijs. Alles op tijd geleverd, ondanks corona. Service is prima ook als je bij installatie vragen hebt. Aanrader.
FOTO VAN MARTIN VAN DEN BERG
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Leon en Monique Duivenvoorden op vrijdag 13 nov 2020 20
We zijn door Kees heel goed geholpen, alle mogelijkheden werden uitgebreid besproken en bekeken. Het contact en medewerking van de mensen van Bakker was zeer positief. Er werd continu snel gereageerd en snel gehandeld op onze verzoeken. We zijn erg blij met onze mooie badkamer!

Aanvulling ontvangen 16 november 2020: De badkamer is geleverd en gemonteerd. Dit is niet gedaan door Bakker, maar door Vliet Montage. Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk en onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Familie Zuiderwijk-Joosten op vrijdag 13 nov 2020 20
De begeleiding bij de aankoop van de badkamer door Kees, de kwaliteit van de geleverde producten, het meedenken bij de offerte en de uitvoering door Erik van Oosterwijk hebben ons zeer tevreden klanten gemaakt. Wij hebben zowel Bakker als Oosterwijk al aan verschillende mensen aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Marco Gonzalez op vrijdag 13 nov 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe woning compleet verbouwd en onze complete badkamer en al t sanitair bij Bakker tegels en badkamers aangeschaft. Vanaf begin tot eind zijn we prima geholpen. Goed meegedacht, een compleet en overzichtelijk installatie boek gekregen waarin alles voor onze aannemer stond beschreven en uitgetekend (zelden zo uitgebreid gezien) alles op tijd geleverd. We hadden wel een paar dingetjes bij levering die niet klopten en of waren beschadigd, maar dat is snel en netjes opgelost. Service is echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door K. Wagemans op donderdag 12 nov 2020 20
Ik heb een complete badkamer incl. tegels bij dit bedrijf gekocht. De persoonlijke benadering ( dhr. van Wijk) heb ik als erg prettig, kundig en informerend ervaren. Mooie brochure waarin alle informatie over hetgeen besteld is terug te lezen. Levering conform afspraak. Bij het veranderen van onze andere badkamer komen we zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede kwaliteit”
Door Jan Paul van der Graaf op donderdag 12 nov 2020 20
Wij zijn bij de aankoop zeer goed geholpen omdat de verkoper ook met je meedenkt en goed adviseert zonder opdringerig te worden. Ook als zich tijdens de orderlooptijd onverhoopt een wijziging voordoet wordt er goed oplossingsgericht meegedacht om zo goed mogelijk bij de oorspronkelijke keuze uit te komen. Tevens zijn de producten die ze verkopen van zeer goede kwaliteit. Tenslotte hebben ze ook hele goede vakbekwame aannemers die voor Bakker het werk uitvoeren. Wij genieten iedere dag nog steeds volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Sandra op donderdag 12 nov 2020 20
Hele mooie badkamer ontworpen. Levering was snel. Verdere contact was goed.

Aanvulling ontvangen 13 november 2020: We hebben de badkamer al zelf geplaatst. Alleen het badkamer meubel moet nog gemonteerd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door Marlène van Buuren op donderdag 12 nov 2020 20
Bij de aankoop van de vloer en wand tegels voor in ons restaurant (bij de firma Bakker aan de overzijde) zijn wij kundig, geduldig en vriendelijk geholpen door Noël. Hij dacht mee en drong niets aan. Ik zou zo weer terug gaan en niet onbelangrijk: we zijn erg blij met het eind resultaat in de Soete Suikerbol.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Ad de laat op donderdag 12 nov 2020 20
Grote tegels besteld op advies van de verkoper en heeft geweldig uitgepakt .Het was de kwaliteit van de tegels die ook de doorslag gaf bij onze bestelling Ook snelle correcte levering !!
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door D. Boeters op donderdag 12 nov 2020 20
Zeer vriendelijk en prettig geholpen. Goede service tegels die over waren en nog in de verpakking zaten mochten teruggebracht worden. Komen afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Wauw”
Door Erica Boers-Weggeman op dinsdag 18 aug 2020 20
Volgende maand is het 1 jaar geleden dat bij ons de badkamer in zijn geheel is gerenoveerd. Waarom nu pas een review? Omdat als de badkamer geplaatst is, dan is het wauw, wauw en nog eens wauw. Maar hoe is dat na 1 jaar gebruik? Ik kan u zeggen dat het nog steeds wauw is. Iedere dag hebben wij plezier van onze prachtige badkamer. Donald was de installateur van onze nieuwe badkamer en dat heeft hij heel goed gedaan. Overleggen en nieuwe ideeën was geen punt bij Donald, dat ging in goede harmonie. Ook de verkoopafdeling (Anne Marie Verbarendse) heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van tegels en sanitair. Er is maar 1 minpuntje dat ik wel wil benoemen. Ik heb tijdens de verkoopgesprekken 2x gevraagd of de prijs all-in was en dat er geen verdere kosten zouden zijn. Helaas bleek het witten van het nieuwe verlaagde plafond niet inclusief was. Dat was een beetje jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Kan geen verbetering bedenken”
Door Jeffrey Cras op dinsdag 28 jul 2020 20
Een badkamer laten schetsen in een computer programma is 1 ding maar de realisatie van papier naar werkelijkheid is iets anders. Daar onderscheid Bakker zich met installateur Dusan zich echt geweldig. De kwaliteit van montage en afwerking is super. Dusan neem de tijd voor de realisatie van de badkamer en overlegt alle noodzakelijke keuzes waardoor er geen onaangename verrassingen aan het eind ontstaan maar een super tevreden klant. Daarnaast adviseert hij voor eventuele verbeteringen waar wellicht in de tekening geen rekening is gehouden. Ik kan werkelijk geen verbeterpunt bedenken als wij op dit moment gebruik maken van onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij tegelvloer”
Door L. De Bruin op woensdag 8 jul 2020 20
Wij zijn onwijs tevreden met de service die is aangeboden. Er werd goed meegedacht door de medewerker in de winkel. Tijdens het leggen van de vloer hebben we een aantal tegels verkeerd gesneden waardoor we tekort kwamen. Bij de winkel werd hier helemaal niet moeilijk over gedaan en konden we zo een extra doos kopen en gelijk meenemen. Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor de badkamer”
Door Bart Joon op maandag 6 jul 2020 20
Heel goede begeleiding/uitleg bij het uitkiezen van materialen. Keuze in winkel uitstekend met veel voorbeelden van montage/combinatie etc. Duidelijke uitleg over planning, kosten etc. Montage/aanleg afspraken volledig nagekomen en goed uitgevoerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door J.M. Mous op zondag 5 jul 2020 20
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we in de winkel geholpen zijn bij de aankoop van onze badkamer en het toilet. Minstens zo tevreden zijn we over de manier waarop badkamer en toilet geplaatst zijn en over de service na afloop. Veel kwaliteit en vakmanschap.
FOTO VAN J.M. MOUS
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door Christa en Peter op zondag 5 jul 2020 20
Supergoed bedrijf. adviseert vakkundig en gelet op uw budget. wij zijn zeer tevreden en de badkamer is perfect geleverd en verbouwd. tussendoor steeds evaluatie met de zzp Dusan, die een kei is. Ik heof hier niet veel aan toe te voegen een aanrader ook voor vloerkeuze vwb tegels e.d.

Eerdere ervaring van 27 december 2019: Wij zijn na diverse winkels terecht gekomen bij Bakker in Vlaardingen. Gelijk kregen we een goed gevoel door toedoen van Annemarie die ons hielp bij het schetsen van een nieuwe badkamer en vervolgens hielp bij uitzoeken van een nieuwe badkamer. Tevens greep zij de mogelijkheden aan om binnen het budget te blijven en allerlei alternatieven en ideeen te bespreken. Vervolgens is in december de badkamer geplaatst door Dusan. Deze man is een echte top vakman die over alles meedenkt en details vooraf bespreekt zoals de plannen voor de volgende dag, ideale verlichting, tegelplaatsing e.d. Door hem is onze nieuwe badkamer een juweeltje geworden waar we heel blij mee zijn. Al met al zouden we volgende keer weer naar Bakker gaan als er bij ons thuis weer iets in hun specialiteit moet gebeuren. Een aanrader voor iedereen dus. Sjoerd en Dusan bedankt voor het geheel !!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Suzanne op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben via bakker de badkamer en het toilet laten verbouwen.Bij de aankoop werd er goed meegedacht en uitgelegd. Ook de vakman die verbouwing heeft gerealiseerd werkte erg netjes, schoon en nauwkeurig, een aanrader!
FOTO VAN SUZANNE
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en badkamer”
Door Petra en Andre op zaterdag 4 jul 2020 20
Goed contact zeer netjes gewerkt geen verborgen kosten ga zo door.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: Wij hebben gekocht een plavuizen vloer door het hele huis gelegd een badkamer en een toilet beneden alles is geplaatst nu nog wat service puntjes wegwerken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Elley op zaterdag 4 jul 2020 20
Op de juiste en afgesproken dag is alles keurig geleverd. Zeer weinig ongemak gekend tijdens de plaatsing van de badkamer.
FOTO VAN ELLEY
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Marlon Theunissen op zaterdag 4 jul 2020 20
Uitermate tevreden van oriëntatie tot nazorg. Mooi assortiment. Goede prijsstelling, duidelijk advies, persoonlijke aandacht. Goede afstemming over planning. Tegels zijn prachtig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Fam Santing op zaterdag 4 jul 2020 20
Nette showroom. Veel keus. Tegels in allerlei prijsklasses. Er werd ook gewezen op de outlet. Hier zaten ook mooie tegels tussen voor erg leuke prijzen. Tijdens het uitzoeken goede hulp en advies. En het eindresultaat in onze nieuwe keuken is schitterend. Onze badkamertegels hadden we hier ook al afgenomen dus we hadden ook niet anders verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Nuyttens-Blanckaert op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben spullen gekocht voor 2 badkamers en 2 toiletten (accessoires, tegels voor vloer en wand, meubilair). Er werd rustig de tijd genomen om alle spullen uit te zoeken en er werden goede suggesties gedaan. Enige minpunt is dat we tegels over hadden en dat we die niet gratis konden inleveren, terwijl het toch een aankoop hadden gedaan voor een reuze bedrag. Toen we ook tegels overhadden van onze tweede badkamer hebben ze de tegels wel teruggenomen zonder iets aan te rekenen. Verder vond ik het fijn 1 aanspreekpunt te hebben. Al bij al zijn we tevreden met de geleverde producten (het kost wat maar het is goede kwaliteit) en de dienstverlening. Bakker is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Overall een 9,5”
Door Clemens van der Ent op zaterdag 4 jul 2020 20
Badkamer bij Bakker Tegels & Badkamers besteld; alles oud eruit, alles nieuw erin. Top materialen, prima opgeleverd; goede uitvoerder/specialisten. Met name vanwege "Corona-perikelen" de laatste puntjes op de (i) iets vertraagd, wel keurig afgerond. Overall beoordeling 9,5.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Lisette Vijverberg op vrijdag 3 jul 2020 20
Wij hebben een mooie vloer , douchedeur en toilet gekocht ! Zijn super geholpen en heel blij met de vloer ! Douchedeur is een tijdje later netjes bezorgd. Zou Bakker zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niko op vrijdag 3 jul 2020 20
Zeer tevreden! Alle afspraken zijn nagekomen en badkamer is zeer professioneel geïnstalleerd door Marco. We genieten er elke dag van en zijn ontzettend blij. Een echte aanrader! Ook bij de verkoop liep alles op rolletjes. Geen valse beloftes, recht voor z'n raap en geen smoesjes.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze voor kwaliteit”
Door ANG Burger op vrijdag 3 jul 2020 20
De manier waarop je wordt geholpen bij dit bedrijf is prima. De adviezen betreffende de keuzes voor verbouwen van onze badkamer waren uitstekend. Klantvriendelijk, geduldig en vakkundig. De samenwerking met de mensen die de verbouwing hebben gerealiseerd was prima. Vakbekwame mensen met oog voor onze wensen. Ook de nazorg nadat de verbouwing was afgerond was uitstekend en probleempjes werden vlot opgelost. Kortom als u voor Bakker kiest, kiest u voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Ellen op vrijdag 3 jul 2020 20
Onze badkamer is in 1 keer goed geplaatst! Dat geeft precies aan dat er sprake is van professionals die voor kwaliteit gaan. We zijn goed begeleid in het maken van keuzes en diegene die onze badkamer kwam plaatsen was vriendelijk en vakkundig. Wij zijn tevreden. Enige puntje was dat wij graag een nisje wilde in de inloopdouche en dat bij de installateur niet was doorgekomen, maar dat is snel en goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Annemiek Roos op vrijdag 3 jul 2020 20
Wij hebben het volledige pakket genomen. Het verwijderen van de oude vloer leggen van vloerverwarming en het leggen van een tegel van 90 x 90. Alles is keurig netjes ingepland en alles liep goed in elkaar over. Er word gewerkt met echte vakmensen. Wij zijn meer dan tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partner”
Door Fam Werring op zondag 28 jun 2020 20
Het gehele proces van design en realisatie is door de firma Bakker goed begeleid.
Voor het uitzoeken wordt meegedacht met je tegelwens, zo kun je een tegel meenemen om een beeld te vormen of deze past in je ( nieuwe) interieur. Bakker is in staat om planning met meerdere partijen, zoals firma's die de oude vloer verwijderen, vloerverwarming installeren, te regelen. Levering was op maat, zo werden de tegels keurig getransporteerd waar het voor de tegelzetter het best uitkwam. Er wordt een half uur tevoren gebeld als ze aankomen. De tegelzetter Paul, was uiterst bekwaam en meedenkend. Het resultaat mag er zijn, zowel woonkamer en garage zijn een plaatje. Voor de vloerverwarming was ruimte voor eigen interpretatie. En voor tips over kitten en afwerking van plinten zijn ze niet doof.
Een compliment voor een ieder die heeft bijgedragen voor ons nieuwe huis, en speciaal voor Noël.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal prima”
Door Nathalie Out op dinsdag 16 jun 2020 20
Wij hebben een badkamer gekocht. Onze oude badkamer is eerst gesloopt en vervolgens is de nieuwe badkamer gemaakt. We zijn heel erg tevreden met hoe het proces is verlopen en met het eindresultaat. Het was fijn dat alles door 1 persoon is gedaan, door Donald Everon. Donald dacht mee en deed ter plekke nog suggesties. Het was best een ingewikkelde klus, doordat leidingen behoorlijk om gelegd moesten worden. Donald is Pietje precies, let op details, ruimt dagelijks op, denkt mee. Afspraken werden goed nagekomen. Ik raad warmtebron Bakker en Donald bij iedereen aan!
FOTO VAN NATHALIE OUT
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door W. Vennink op zaterdag 11 apr 2020 20
Nieuwe badkamer aangeschaft daarbij uitstekend geadviseerd door Karin en vakkundig geïnstalleerd door Donald Everon. Een aanbeveling voor toekomstige kopers. Wij zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door J. Bol-Voortman op dinsdag 18 feb 2020 20
Onlangs is er in ons huis een badkamer, 2 toiletten en vloer geplaatst door de firma Bakker. We zijn heel goed geholpen. Vriendelijke ontvangst en goed meegedacht over het ontwerp van de badkamer. Het resultaat is heel erg mooi geworden. Er was een klein probleempje maar dat is door hen snel en netjes opgelost. Kortom deze firma is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Fam. Rosbergen op dinsdag 21 jan 2020 20
Wij hebben een badkamer gekocht en het resultaat is prachtig. Ze hebben alles gedaan: slopen, plaatsen en installeren. En dat snel, vakkundig en netjes. Wij zouden Bakker zeker aanbevelen en complimenten aan Peter en Edwin.
FOTO VAN FAM. ROSBERGEN
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hester de Jong op vrijdag 10 jan 2020 20
Prima en vakkundig geholpen bij de aanschaf van Xlight wandplaten voor onze badkamer.
Wandplaten (120x240) zijn marmer-look en echt prachtig, Bakker Vlaardingen is één van de weinige die ze in hun showroom hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door van den Hoek op maandag 6 jan 2020 20
Super mooie keramische vloer gekocht bij Bakker tegels. Ook heel professioneel gelegd.
FOTO VAN VAN DEN HOEK
Keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegels en badkamerspullen”
Door Sylvia Oorbeek op maandag 6 jan 2020 20
Goed geholpen met de aanschaf van diverse artikelen. Nemen goed de tijd voor je.

Aanvulling ontvangen 6 januari 2019: Wij hebben o.a. tegels en een fonteinkast voor in het toilet gekocht. Alles is al geleverd/gemonteerd. De tegels zijn gelegd door Tegelzetbedrijf Schouten waar wij heel tevreden over zijn. De kast hebben wij zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Peter de Jong op vrijdag 3 jan 2020 20
Zowel de badkamer als het toilet zijn vernieuwd. De uiteindelijke badkamer als het toilet zijn volgens het ontwerp aangelegd en tot onze volle tevredenheid. Indeling is praktisch en doelmatig ontworpen. Plaatsing door goede vaklui uitgevoerd. Dachten ook mee voor oplossen ventilatie probleem en hebben dit uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Rob van zeventer op vrijdag 3 jan 2020 20
Goed geholpen bij de keuze van onze badkamer. Geen onverwachte problemen. Het slopen en plaatsen van de badkamer ging geheel volgens plan. Er werd keurig gewerkt. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles afgerond”
Door Bert van saus van op donderdag 2 jan 2020 20
Tegels voor de woonkamer en steenstrips voor een wand.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door M. Kwakkelstein op donderdag 2 jan 2020 20
Aangekocht, leveren en aanbrengen van vloerverwarming en tegels in woonkamer, hal en gang. Goed advies en goed meegedacht en flexibel gereageerd in planning bij technische problemen in voorbereiding (onverwachts verwijderen oude dekvloer). Uiteindelijk alles volgens oorspronkelijke planning verlopen met een uitstekend eindresultaat.
FOTO VAN M. KWAKKELSTEIN
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Ronald en Karen van Biljouw, Rockanje op dinsdag 31 dec 2019 19
Al enige tijd stond een nieuwe badkamer op ons lijstje. De stap om het aan te pakken was groot. Dankzij de vakkundige adviezen konden we een mooi ontwerp ontwikkelen. Dankzij hun vaste, kundige, keurige aannemer is het ontwerp tot "leven" gekomen. Er werd op alle fronten meegedacht. We zijn enorm blij en dankbaar dat dankzij de kennis en service van firma Bakker onze badkamer een van onze beste investeringen is geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen”
Door R van Hennik op dinsdag 31 dec 2019 19
Aanschaf van vloerverwarming en plavuizen. We zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van een gepaste plavuis. Ook het aanleggen van de vloerverwarming en de plavuizen zijn gedaan door professionele vaklui. Zeker een aanrader om hier u plavuizen en vloerverwarming door te laten leggen. Fam van Hennik
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Marjolein & Aldo op maandag 25 nov 2019 19
Na een lange oriëntatie zijn we uiteindelijk in de mooie showroom van Bakker uiteindelijk geslaagd. We zijn vakkundig geholpen. Wij hebben een gehele badkamer (tegels, spiegel, badmeubels, douchewand, toilet, plafond, etc.) gekocht. Alles werd in een duidelijke informatiemap voorzien van foto's van het ontwerp en alle artikelen en beschrijvingen van onderhoud, etc. naar huis gestuurd. Toen de dag van uitvoering was aangetreden kwam de installateur, Donald Everon, om met de sloop van de oude badkamer te beginnen. En na ruim 3 weken was de badkamer klaar. Donald overlegde over die zaken waar keuzes in gemaakt moesten worden, zodat de badkamer precies aan onze wensen voldeed. Alles is zeer netjes en strak uitgevoerd. Klasse! Ik zou Bakker en Donald een ieder aanbevelen.
FOTO VAN MARJOLEIN & ALDO
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door de Wit op woensdag 30 okt 2019 19
Na een goede ervaring met het plaatsen van een tegelvloer op de gehele benedenverdieping, zijn we twee jaar later ook voor de badkamer naar Bakker gegaan. Wederom kregen we goed advies, ze denken echt met je mee zonder opdringerig te worden. Ook de plaatsing door Donald Everon was uitstekend! Hij werkt netjes en de badkamer zit er super strak in. Ook de service achteraf, bij verhelpen twee kleine onvolkomenheden, was snel en goed. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen vloer”
Door Robert Nijenhuis op dinsdag 1 okt 2019 19
We hebben onze plavuizen vloer gekocht bij Bakker. Tijdens het zoeken naar de juiste tegels zijn goed geholpen door de vriendelijke verkopers. We hebben goed advies gekregen. Ze. steken zelf de handen uit mouwen door zelf mee te gaan met de chauffeur om te tegels te komen brengen. Ook de vriendelijke tegelzetter heeft erg goed werk verricht. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door fred Oudenbroek op zondag 29 sep 2019 19
Wij hebben vloertegels en wandtegels gekocht. Naast de ruime keus en goede advies, was ook de flexibiliteit wegens het steeds op schuiven van de oplever datum van mijn huis een verademing. De specialist Koolen heeft alles in het werk gesteld om te zorgen dat alles binnen de mogelijke termijn geregeld was. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige resultaat”
Door John Kuipéri op vrijdag 27 sep 2019 19
Bakker heeft onze badkamer geheel gerenoveerd. Het begon met een ontwerpsessie waarin Bakker goed meedacht met onze wensen, voorstellen deed die hout sneden en de (on)mogelijkheden van een en ander in de uitgebreide showroom liet zien. wij gingen dan ook huiswaarts met het idee dat we - ondanks de beperkingen van de beschikbare ruimte - een prachtige badkamer zouden gaan krijgen. En dat gebeurde! De uitvoering was een strak gepland proces waarin diverse partijen hun aandeel hadden en dat op rolletjes liep. Daarbij komt dat alle uitvoerders - of het nou de electriciën, tegelzetter, loodgieter of sloper was - zichtbaar en hoorbaar met plezier aan 't werk was. Wij kijken er met plezier op terug en genieten nog dagelijks van het prachtige resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Jannes overweg op vrijdag 27 sep 2019 19
Wij hebben keramische tegels gekocht bij Bakker. Wij zijn erg tevreden. We hebben het visgraat laten leggen, dit is erg netjes gedaan.
FOTO VAN JANNES OVERWEG
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam E.Gobel op donderdag 26 sep 2019 19
Een mooie leisteen vloer uitgezocht in de overzichtelijke showroom. Goed te woord gestaan en geinformeerd over de mogelijkheden. Bezoek aan huis om te kijken of alles ook wel te instaleren is.Degene die vloer heeft neer gelegt werkt keurig en is betrouwbaar. Dus een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Al heel lang klant”
Door Joop Metzelaar op donderdag 26 sep 2019 19
Ik ben al sinds ongeveer vijftien jaar klant. Ik kan zeggen dat ikzelf en mijn klanten altijd goed zijn geadviseerd. De aangeboden artikelen zijn variërend van basic tot luxe allemaal van goede kwaliteit en prima geleverd. Op tijd en netjes. Dit geldt voor geleverd sanitair en tegelwerk met toebehoren.
Reactie of foto toevoegen
“Frisse badkamer”
Door Lucia Baas op donderdag 26 sep 2019 19
In overleg een renovatie van onze badkamer laten uitvoeren. Vooraf samen gekeken naar de mogelijkheden en zo samen tot een goed plan gekomen. Vakkundige mensen zijn aan de slag gegaan met als resultaat , weer een mooie frisse badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Sandra op woensdag 25 sep 2019 19
Tot twee keer toe hebben wij tegels (met vloerverwarming) besteld bij Bakker Tegels. zowel in ons vorige huis als in ons nieuwe huis. De ervaring van de eerste keer was zo goed, dat we ook nu weer voor Bakker Tegels hebben gekozen. Ze leveren vaklui, bieden uitgebreide service en het gehele traject van planning en organisatie gaat in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Robin en Bianca op woensdag 25 sep 2019 19
We hebben bij Bakker Vlaardingen alle tegels, het sanitair en het badkamermeubel gekocht. Tijdens het advies werd er goed de tijd voor ons genomen. Hierna kregen we een duidelijk beeld d.m.v. tekeningen. Na de koop werden we goed op de hoogte gehouden over de levering. Toen er na levering een verkeerde kleursoort bleek geleverd werd dit meteen opgepakt en stonden de juiste tegels de volgende dag alweer in huis. Fijne service en prachtige materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Andrea van Hemmen op woensdag 25 sep 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht bij Bakker in Vlaardingen. Ik zou deze badkamerspecialist zeker aanraden. Wereldjongens die deze badkamer geplaatst hebben. (Peter en Ed)
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Waldemar de Haas op woensdag 25 sep 2019 19
Een badkamerinterieur en toilet. De spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit en samen met het badkamerontwerp die deze winkel ook heeft gemaakt is de badkamer perfect geworden.
FOTO VAN WALDEMAR DE HAAS
Badkamer met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Tegelwerk”
Door Dimitri Nijsten op woensdag 25 sep 2019 19
Via Bakker hebben we enkele zaken laten regelen t.b.v. onze renovatie van de keuken:
- vloer in de keuken egaliseren
- vloertegels leggen
- wandtegels laten plaatsen nadat de keuken was geïnstalleerd.
Het tegelwerk is uitgevoerd via de firma Schouten. Wat een vakmanschap. Zowel Bakker als Schouten hebben gezorgd voor de beste materialen en plaatsing. Wat een topkeuken is het nu geworden.
FOTO VAN DIMITRI NIJSTEN
Gerenoveerde keukenvloer
Reactie of foto toevoegen
“Echt super en niets anders”
Door Fam. Both op woensdag 25 sep 2019 19
Ik kan echt iedereen dit bedrijf aanraden. Wij hebben een totale verbouwing van onze badkamer gehad. In de winkel hebben wij alles uitgezocht onder de deskundige leiding van Annemarie. Heerlijk als er iemand met je meedenkt maar niet de beslissing neemt. Er is ook een hele prettige sfeer. Prijsopgave was ook heel duidelijk. En toen de verbouwing. Nou het is dat we maar één badkamer hebben anders had ik de andere ook door Bakker laten verbouwen. Totaal geen rommel of bergen stof en gruis in huis. Alles werd netjes buiten boven de container gezaagd etc... Van ons krijgt Bakker tegels & badkamers een welverdiende dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door H. van der Waal op woensdag 25 sep 2019 19
Wij hebben vloertegels gekocht en door praktische omstandigheden was een langere periode opslag voor aflevering gewenst. dat was geen enkel probleem. Vervolgens zijn tegels netjes geleverd zonder breuk.
Reactie of foto toevoegen
“Cleopatra Jacuzzi”
Door Michel op donderdag 8 aug 2019 19
Deze review gaat niet over onze jacuzzi; maar over de zgn aftersales. Na veel wikken en wegen een luxe 2-persoons jacuzzi gekocht van Cleopatra. Wij waren eerst verwezen naar groothandel Cleopatra in Zaandam, waar we ook proef konden 'bubbelen'. Alles zag er goed uit en konden alles uitproberen. Uitgebreide uitleg gekregen en uiteindelijk dit bad bij Bakker Tegels & Badkamer in Vlaardingen gekocht. 7 mei werd het bad geleverd. Met de verbouwing van de badkamer werd het bad een week later uitgepakt en bleek de handgreep te ontbreken. Gebeld en bleek dat er bij de toeleverancier brand was geweest, waarbij de handgreep niet geleverd kon worden. Kon dat dan ons niet van tevoren verteld worden?
Wachten, wachten....en uiteindelijk na 3 maanden wachten (na meerdere keren informeren door mij - Cleopatra of Bakker namen niet de moeite mij op de hoogte te houden) was de handgreep er dan eindelijk. Alleen nu ontbraken de stelschroefjes die horen bij de handgreep! Weer bellen; foto's mailen en de schroefjes zouden ook gestuurd worden. Wij genieten nog steeds van onze jacuzzi; maar bij de aanschaf van een ligbad van ongeveer 6 mille, verwacht je wel wat meer toewijding bij de aftersales!
FOTO VAN MICHEL
Handgreep
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Beste Michel, Onze excuses voor het slordige verloop van deze levering en het ongemak wat u hierdoor ervaren heeft. Wij zullen deze levering intern en met leverancier Cleopatra bespreken en grijpen deze gebeurtenis aan om onze service te verbeteren. Uit mijn telefonisch contact met u afgelopen week heb ik begrepen dat de schroefjes inmiddels geleverd zijn en de greep geplaatst is zoals het zou moeten.
Mocht er onverhoopt nog iets zijn dan vernemen we het graag van u. Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Mooi uitgevoerd”
Door Ron en Tineke, Rijswijk op zaterdag 20 jul 2019 19
Wij hebben voor een nieuwe badkamer gekozen voor Bakker in Vlaardingen en zijn heel tevreden. Voor het ontwerp en het uitzoeken van de materialen zijn wij heel goed geholpen door Karin Buis. De werkzaamheden zijn heel mooi uitgevoerd door Donald Everon die netjes en met oog voor details heeft gewerkt. Hij is echt een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marc Baptist op zondag 16 jun 2019 19
Badkamer en toilet gekocht bij Bakker en we zijn er heel tevreden mee. De kwaliteit van de geleverde spullen en de vakkunde van de installateur zijn zeer goed. Ook de kleine extra aanpassingen die nodig waren (verhoging bij de douchecabine) werden zonder problemen meegenomen in de werkzaamheden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Jan op woensdag 12 jun 2019 19
De badkamer en de toilet volledig laten verbouwen. Heel goed geholpen bij de selectie van de materialen. De verbouwing werd gedaan door Dusan Bosnjak. Dusan heeft een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Werkte schoon, dacht fantastisch mee ( liet de douche zo lang mogelijk staan zodat we nog wat langer de douche konden gebruiken) en heeft veel oog voor detail. Hij wil echt een mooi produkt leveren en gebruikt al zijn vakmanschap om dit te bereiken. Ook is hij altijd bereikbaar voor vragen en bereid nog even langs te komen indien dit nodig mocht zijn. Echt een topper. Ook de aandacht van Sjoerd Bakker was prima. Na oplevering nam hij contact op om te informeren of alles goed was verlopen. En tijdens de verbouwing regelde hij snel een aantal zaken waardoor de verbouwing vlot verliep.
We zijn dus echt super tevreden over Bakker en Dusan.
FOTO VAN WILLEM JAN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden hoe het is gelopen”
Door Ronald en Saskia Maassluis op zondag 9 jun 2019 19
We hebben sanitair en tegels voor onze WC beneden besteld, erg tevreden hoe alles gegaan is. Alles compleet en op tijd geleverd. Mooie werktekening waar ook de aannemer iets aan had. Moeten nog de badkamer doen, we gaan zeker weer bij Bakker in gesprek.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer en wandtegels”
Door Laura en René van der Jagt op zaterdag 8 jun 2019 19
Bakker Vlaardingen heeft onze keuken van nieuwe vloer en wandtegels voorzien. De service tijdens verkoop en montage waren voortreffelijk. Het contact ivm de planning uitstekend en wij hebben lof voor de twee tegelzetters die een complexe klus (ons oude huis uit 1880 is niet bepaald recht meer) tot een prachtig resultaat hebben weten te brengen.
FOTO VAN LAURA EN RENÉ VAN DER JAGT
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Laura en Rene van der Jagt
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht personeel”
Door Peter en Norma Hofstee Oegstgeest op vrijdag 31 mei 2019 19
Onze nieuwe badkamer is geinstalleerd en is erg mooi geworden. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met het team van Bakker. Anne Marie die samen met ons de prachtige onderdelen heeft uitgezocht, bijna binnen ons budget, Sjoerd die is komen kijken of alles geplaatst kon worden en natuurlijk Dusan, onze uitvoerder. Ja Dusan een vakman die alles kan en samen met ons naar oplossingen zocht. er is altijd wel iets waar je tegenaan loopt. Het is een vakman met veel ervaring die netjes werkt, binnen de mogelijkheden en alles opruimt. Gisteren kwamen vrienden bij ons op bezoek die direct konden zien dat hier vakwerk geleverd is. Mooi compliment toch ? Wij dachten al die mooie reviews we moeten het eerst nog maar eens even zien. Maar het is allemaal waar klantgericht personeel die je bij het uitzoeken al een goed gevoel geven. Vriendelijke groeten en bedankt voor de prachtige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Familie Sikkema op maandag 27 mei 2019 19
Wij hebben in augustus 2018 onze badkamer gekocht bij Bakker. Daarbij zijn we goed geadviseerd door de Karel. In februari 2019 is onze oude badkamer gesloopt en vervolgens is de nieuwe badkamer binnen 3 weken geplaatst door Marco en Willem. Zij zijn echte vakmensen met oog voor detail. Onze badkamer is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn”
Door jolanda Lange op woensdag 22 mei 2019 19
Wij hebben een badkamermeubel en tegels voor de badkamer en toilet en plavuizen voor de benedenverdieping gekocht. Wij zijn super fijn geholpen en op een paar kleine foutjes, die nog opgelost gaan worden is alles perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het iedereen aan”
Door Jose Kuiper op maandag 20 mei 2019 19
Bakker Tegels & Badkamers is zeker een aanrader! Tegelvloer, toilet & badkamer gekocht. Verkopers zijn vriendelijk en vakkundig. Tegelzetters en badkamer/toiletinstallateurs zijn echt vaklui, denken met je mee en hebben een topproduct afgeleverd! Daarnaast zijn het ook nog vriendelijke mensen die netjes werken. Wij bevelen Bakker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door C.B deVos op vrijdag 17 mei 2019 19
Ja ik ben zeer tevreden,met vakmanschap tegelzetter/monteur en geleverde spullen,prima
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Fam Barendse op donderdag 16 mei 2019 19
Bij Bakker tegels geweest voor het advies en uiteindelijke aanschaf van een woonkamer vloer. In de winkel netjes geholpen en er werd creatief en enthousiast meegedacht in de verschillende mogelijkheden. De communicatie omtrent de levering en plaatsing is goed verlopen en ook nagekomen. Het uiteindelijk plaatsen van de 1200 x 600 mm tegels is super gegaan en ligt er echt strak in! Mooie 2-3 mm voegjes en goed vlak. Kortom mooie vloer en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rob Sebel op donderdag 16 mei 2019 19
Wij hebben vloertegels gekocht bij Bakker en deze ook via Bakker laten leggen. De tegels zijn mooi (persoonlijke smaak) en liggen er strak in, super.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door N v Noort op donderdag 16 mei 2019 19
Nieuwe dekvloer, vloerverwarming en keramisch parket in visgraat via Bakker gekocht. Service was goed. De nieuwe dekvloer kon nog snel tussen de toch al krappe planning in gepland worden. Ze werken met fijne en goede aannemers. Prima geregeld allemaal en er ligt een super vloer nu!
FOTO VAN N V NOORT
Vloer in visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Raad deze firma aan”
Door John van Rijn op woensdag 15 mei 2019 19
We hebben een complete badkamer gekocht. Er werd goed meegedacht met onze wensen. De service was goed en de prijs kwaliteit verhouding ook. Ik raad deze firma iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Daphne op woensdag 15 mei 2019 19
Recent bij bakker Vlaardingen alle tegels voor de badkamer en het toilet gekocht+ bijbehorende sanitair. We zijn in de winkel super geholpen, we hadden zelf een tekening gemaakt voor de nieuwbouw badkamer, echter was deze niet realistisch. We zijn toen super vriendelijk geholpen en er is een nieuwe tekening gemaakt. Hierna geen druk om te bestellen, we konden er rustig over nadenken. Ook bij de thuisbezorging alles netjes geleverd volgens de afspraak. Ik zou hier zeker in de toekomst een nieuwe bestelling doen.
FOTO VAN DAPHNE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Richard van Dooremalen op woensdag 15 mei 2019 19
Vloertegels gekocht en visgraatmotief laten leggen. En een strook wandtegels en deze ook laten aanbrengen. Wij zijn erg tevreden zeer mooie vloer en zeer vakkundig gelegd. Punt van kritiek zelf moesten we het restafval afvoeren en dat was echt heel veel.
FOTO VAN RICHARD VAN DOOREMALEN
Tegels in visgraatmotief
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Marjo Sjouken op maandag 8 apr 2019 19
Ongeveer 7 jaar geleden een complete badkamer gekocht. Installateur was zzper maar uit opdracht van Bakker. In de loop der tijd wel eens een klein manco gehad. Door de juiste toon en goede onderbouwing te gebruiken om dit onder de aandacht te brengen, zijn we altijd super te woord gestaan en werd er altijd mee gedacht in een oplossing. Zelfs als het een keer buiten de garantie viel. Al meerdere bekenden om ons heen naar hun doorverwezen en ook zij hebben vergelijkbare ervaringen. Echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Familie Boeringa op zondag 24 feb 2019 19
Wij kochten een nieuwe badkamer en wc bij Bakker Tegels & Badkamers. We zijn daarbij vakkundig en geduldig geholpen door Karin Buis. De plaatsing door Marco Immerzeel is erg goed gedaan. Er zijn op het moment van schrijven nog enkele opleverpunten, maar die worden serieus opgepakt. De verwachting is dat het project spoedig is afgerond. De combinatie Bakker Tegels & Badkamers en Marco Immerzeel is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Bernadette Wichman op woensdag 20 feb 2019 19
Keramische tegelvloer in gehele appartement en wandtegels in de keuken
FOTO VAN BERNADETTE WICHMAN
Resultaat tegels
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Leemburg op dinsdag 19 feb 2019 19
Binnen twee jaar tijd badkamertegels gekocht en badmeubel. Goede en snelle service. Zelfs toen we op het laatst nog een pak tekort kwamen was dit snel geregeld. Top Klasse!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
aVlaardingen , Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 434 20 58
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.