Feedback
8,0

Tegelprijsvechter

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-4018500 | Otto van Tussenbroekstraat 123/125, 3059 LR Rotterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelprijsvechter
U bent van harte welkom in onze vloertegel showroom te Rotterdam, waar we u alle mogelijkheden laten zien. Uiteraard zullen wij u ook adviseren over de combinatie vloertegels met vloerverwarming,en de verdere afwerking van uw tegelvloer. Wij streven naar uitmuntende klantenservice in combinatie met scherpe prijzen en hoge kwaliteit vakwerk door eigen tegelzetters, waarbij het waarmaken van de verwachting van de klant ons eind doel is.
Alternatieven voor Tegelprijsvechter
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 176 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,4 uit 305 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 340 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 303 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Tegelprijsvechter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: prijs, service
“Zeker een aanrader”
Door Christa Jensen op dinsdag 23 aug 2022 22
Wat een super service vanaf de aankoop tot aan het plaatsen van de vloer. Bij de aankoop professioneel advies en alle tijd om je keuze te kunnen maken. Het plaatsen verliep geweldig, ook moest er een klein randje nog gelegd worden aangezien onze schuifpui te laat werd geleverd. Ook dit was geen probleem. Ik raad de tegelprijsvechter zeker aan iedereen aan
FOTO VAN CHRISTA JENSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig blij met nieuwe vloer”
Door Alize Knops op donderdag 4 nov 2021 21
We waren op zoek naar een nieuwe vloer en kwamen bij de tegelprijsvechter uit. Zijn in de showroom prima geholpen en de mannen hebben de vloer prachtig gelegd. Zijn er geweldig blij mee.
FOTO VAN ALIZE KNOPS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Patrick Dekkers op woensdag 14 okt 2020 20
Onlangs opzoek gegaan naar een nieuwe vloer en na diverse bedrijven te hebben bezocht kwamen uit eindelijk bij de Tegelprijsvechter waar we direct goed werden geholpen. Afgelopen week is onze vloer gelegd en echt super strak en mooi gedaan door de jongen Brain en Bill. Deze gasten weten echt waar ze mee bezig zijn en super gasten in de omgang tijdens het werk. Wij zijn enorm tevreden en het team van Tegelprijsvechter krijgt van ons een dikke 10 van de winkel tot de werkvloer geweldig. Bedankt mannen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door André op vrijdag 26 jun 2020 20
Vanwege een verhuizing naar Gouda op zoek naar een tegelvloer. Bij de Tegelprijsvechter een mooie vloer gevonden. Goede begeleiding, ook wat kritische vragen mbt soort vloer. Levering conform afspraak. De vloer is gelegd door een duo onvervalste Rotterdamse mannen met een ruime ervaring. De vloer ligt er superstrak in, ook in de berging met de verschillende buizen die uit de vloer komen. Vaklui en prettig in de omgang. Ook kregen wij voor vertrek nog wat nuttige tips over schoonmaken en verder onderhoud. Kortom, absoluut een goede ervaring!
FOTO VAN ANDRÉ
Gelegde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Gabriella op maandag 23 mrt 2020 20
Erg goed geholpen van a tot z. In de winkel in een scala van tegels, stap voor stap begeleid in de zoektocht voor de juiste tegel. Goed met ons meegedacht in wat we willen en wat voor ons praktisch is. Daarna het leggen ook super gedaan door een topteam! Keurig netjes gewerkt en super gelegd. Wij zijn erg blij met onze vloer ;) een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Slecht geinformeerd”
Door A. op donderdag 25 jul 2019 19
Wij hebben tegels gekocht en tegelprijsvechter heeft ons van te voren slecht geïnformeerd. Zij doen pas op het laatste moment een inspectie van de vloer en of hij geëgaliseerd moet worden. Bij ons moest dat en kwam er ineens € 1000,- bij. Ook waren ze vergeten te zeggen na controle dat er nog eens € 1000,- bij kwam omdat niet de juiste groepen aanwezig waren voor vloerverwarming. Verder is de vloer slordig achtergelaten. Ze proberen je cementsluierverwijderaar aan te smeren die erg duur is en ook nog eens niet werkt. Advies bestel geen tegels bij deze tegelboer.
REACTIE VAN TEAM TEGELPRIJSVECHTER
Onder verwijzing van uw anonieme review van 25 Juli 2019 bericht ik u het volgende:
Beste A wij herkennen ons totaal niet in uw schrijven. Alle prijzen betreffende meerwerk staan duidelijk vermeld op uw factuur en op onze site. Met vriendelijke groet, Team Tegelprijsvechter.
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegel”
Door Fam. Hartjes op dinsdag 4 sep 2018 18
Paar jaar geleden een fantastische lange houtlook tegel uitgezocht. Direct een vloerverwarming erbij met automatische schakelaars, want die aanbieding konden we niet laten liggen. Maar nooit geweten dat de vloer van een nieuwbouwhuis (Utrecht) nog zo scheef kon zijn.... wat ging daar nog een hoeveelheid Egaline in. En die vloerverwarming frezen zonder Stof en Rotzooi ... niet verwacht! Maar het eindresultaat is echt: Wow, een mooie strakke vloer ! Iedereen denkt nog steeds dat het "Echt Parket" is als men binnenkomt. Zelfs nu na 3 jaar nog steeds heerlijk warm, vooral in de Winter!
FOTO VAN FAM. HARTJES
De vloerverwarming
REACTIE VAN FAM. HARTJES
En het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Hans Lodder op vrijdag 24 aug 2018 18
Zowel tegels als vloerverwarming gekocht bij de Tegelprijsvechter. Werkelijk alles was perfect. Ook de samenwerking met het vloerverwarmingsbedrijf was prima. Alle afspraken prima nagekomen en werkelijk echte vakmensen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Natalia op donderdag 7 dec 2017 17
Super goed geholpen en een super mooie vloer geplaatst door de tegelprijsvechter dus raad ik deze firma zekerweten aan
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Patrick op woensdag 19 jul 2017 17
Gereden naar de Tegelprijsvechter in Nesselande, vloer uitgekozen, en uitstekend geadviseerd. Binnen een uurtje was het geregeld, goed vakkundig geadviseerd en een prachtige vloer gekocht. En nog een betere prijs ook.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestiging Tegelprijsvechter
  Rotterdam, Otto van Tussenbroekstraat 123/125, 3059 LR Rotterdam, tel 085-4018500
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.