Feedback
7,0

De Vloerenman

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-6873487 | IJsselstraat 10-12, 3401 DK IJsselstein
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Vloerenman
De Vloerenman heeft al meer dan 10 jaar ervaring in vloertegels. In deze jaren heeft het bedrijf meer dan 5000 klanten geholpen in de regio Utrecht.
Alternatieven voor De Vloerenman
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 151 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 427 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 78 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 403 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 88 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,4 uit 75 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over De Vloerenman. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prachtig resultaat”
Door Ed en Anneke op vrijdag 28 jun 2019 19
Gekozen voor plavuizen met een houtmotief bij de Vloerenman in IJsselstein. Prima geholpen bij de aankoop en afspraken gemaakt voor de werkzaamheden. Alle betrokkenen komen hun afspraken na. De plavuizen zijn vakkundig gelegd door Jan van Horssen ( tegelzetbedrijf). Resultaat is prachtig. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vloerverwarming en tegels”
Door Jeannette op woensdag 9 sep 2015 15
Onze vloer ligt er nu half jaar. Bevalt uitstekend. Gekozen voor Vloerenman omdat wij alles door 1 bedrijf wilden laten doen: confectorput dichtmaken, vloerverwarming plaatsen en tegels leggen. Tijdens het dichtmaken van de convectorput ontdekte Chris, die ook de tegelzetter is, datTegelzetter Chris zeer vakkundig!! Ontdekte tijdens dichtmaken convectorput dat onze dekvloer net vlak genoeg was. Er werd direct gezorgd voor een passende oplossing, een nieuwe dekvloer na het leggen van de vloerverwarming. De vloer ligt er prachtig bij!! De verwarming hebben we nog niet echt kunnen ervaren aangezien het nog geen winter is, maar wij vertrouwen erop dat het comfortabel is. Nooit meer hout radiatoren en een convectorput !!!
Reactie of foto toevoegen
“Italiaanse tegels”
Door Tan op dinsdag 30 jun 2015 15
We spraken eerst af om de vloerverwarming te laten doen icm met gewone tegels. Toen we later Italiaanse tegels bij een ander bedrijf vonden, hebben we gevraagd of het mogelijk was om deze via vloerenman te importeren. Dit was geen probleem en onlangs heeft Wenk alles super strak en mooi gelegd. Echte vakmanschap want zelfs de aannemers van onze nieuwbouw huis waren positief verbaasd. Wel jammer dat men is vergeten de optimizer te bestellen /leveren maar ach we mogen de vloerverwarming de eerste 6 wkn toch nog niet gebruiken en met temperaturen van 25 graden buiten is het voorlopig ook nog niet nodig.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging De Vloerenman
aIJsselstein UT , IJsselstraat 10-12, 3401 DK IJsselstein, tel 030 - 687 34 87
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.