Feedback
7,0

Waterink Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0523-216992 | Jan Weitkamplaan 14A, 7772 SE Hardenberg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Waterink Keukens
Wij zijn een keukenbedrijf dat met standaardkeukens werkt, maar ook op maat gemaakte houten keukens maakt en verkoopt. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en plaatsen zelf. Wij renoveren ook heel veel keukens, kortom, de keukenspecialist van Hardenberg.
Alternatieven voor Waterink Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,6 uit 744 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2180 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 552 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 615 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Almelo Overijssel) score 9,0 uit 3120 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 194 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,6 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Waterink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door Smid op dinsdag 25 okt 2022 22
Zeer onprofessioneel bedrijf. Keukenrenovatie gedaan; zijn drie/ vier keer langs geweest om op te meten, drie dagen voor gepland. Inmiddels na 1 maand nog maar half afgemaakt. Afspraken worden niet nagekomen. Telefonisch niet bereikbaar. Zit in een keuken, die ik niet kan gebruiken. Benieuwd wanneer ze het een keer afmaken. Een slechte ervaring met dit bedrijf.
FOTO VAN SMID
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rob Joosten op zondag 14 jan 2018 18
Loslatende folie en een wens tot uitbreiding. Alles prima geregeld door Waterink; vriendelijke rustige mensen die hun vak verstaan. Alles volgens afspraak; een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ties op vrijdag 30 nov 2018 18
Oersterk. Folie van de keuken is anderhalf jaar geleden verwijderd en de frontjes zijn gespoten. Toen al bijzonder tevreden: vriendelijk, duidelijk, op tijd, vakkundig en prachtig eindresultaat. Nu we anderhalf jaar verder zijn is de keuken nog net zoals de monteur het toen achterliet. Geen butsen of vlekken en maakt heel makkelijke schoon. Nog steeds zeer tevreden. We raden iedereen dit bedrijf aan.

Eerdere ervaring van 10 september 2017: Folie laten afhalen en spuiten van 33 kastjes en laden van een uitgebreide keuken. Ophalen, spuiten en terugmonteren incl keukenapparatuur weer uit en inbouwen. Prima gedaan, vakwerk en goede communicatie afspraak is afspraak. Keuken weer als nieuw.
Reactie of foto toevoegen
“Frontenrenovatie”
Door Martijn op woensdag 5 apr 2017 17
De folie op de kastjes van onze jaren 90-keuken begon te scheuren. Via Google zijn we op de site van Waterinkkeukenmakerij terecht genomen. Hier hebben we een offerte laten maken. Ook bij andere bedrijven hebben we offertes laten maken. Waterinkkeukenmakerij was de goedkoopste. Afspraak gemaakt, alles is keurig opgehaald en weer nieuw gespoten teruggebracht en strak bevestigd. Vakwerk, en erg vriendelijke mensen ook. De keuken is weer als nieuw! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Waterink van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Waterink Keukens
aHardenberg , Jan Weitkamplaan 14A, 7772 SE Hardenberg, tel 0523 - 21 69 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.