Feedback
8,0

Hans te Wildt Küchen + Wohnen

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49282892101 | Klosterstr. 1-7, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hans te Wildt Küchen + Wohnen
Welkom bij Hans te Wildt Keukens en wonen in Emmerich-Elten (vlak over de grens bij Arnhem)
Alternatieven voor Hans te Wildt Küchen + Wohnen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Zevenaar Gelderland) score 9,6 uit 854 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• I-KOOK
   
(Huissen Gelderland) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Doetinchem Gelderland) score 8,9 uit 120 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Hans te Wildt Küchen + Wohnen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte montage”
Door peter op woensdag 15 nov 2023 23
Een nieuw woning, dus een nieuwe keuken. Maar wát een montage. Laden niet juist afgesteld, wangen niet volgens afspraak, onjuiste montage Bora afzuigsysteem, Niet goed werkende ladegeleiders etc. Wij zullen Hans te Wildt nooit meer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Rinie veldhuizen op vrijdag 29 mrt 2024 24
Fantastisch geplaatst ik raad iedereen aan om daar een keuken te kopen Jorn Hans en uiteraard de monteurs heel erg bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Rik op woensdag 3 mrt 2021 21
Wij hebben in 2018 een keuken geleverd gekregen dat was goed geregeld, verkoper Mauriche heeft ons keurig geholpen. Maar wat ons vooral opviel was de service achteraf. Ze denken met je mee en komen met goede oplossingen. Dat maak je niet vaak mee.

Aanvulling ontvangen 3 maart 2021: Ik had nog wat probleempjes ervaren met de keuken eind vorig jaar en begin dit jaar en dat hebben ze keurig opgelost dat vond ik een compliment waard. Zo staat het ook in de review.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door Nick op zaterdag 13 jun 2020 20
Onlangs hebben wij de keuken gekocht bij Hans te Wildt. Wij hebben Maurice Boender als verkoper gehad. Hij denkt tenminste mee over dingen waar andere bedrijven niet aan dachten. Super advies en het plaatsen ging in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door combé op zondag 27 jan 2019 19
Wij hebben een gesprek met Hans gehad, en daarna kwam Hans bij ons thuis met een schets. Hierop hebben wij aangegeven om ons te ontzorgen. Dat is gebeurd, alles keurig geplaatst en alles zoals wij het wilde. Kortom, een aanrader, goede service, echt je voelt je weer ouderwets een klant. En ook nog eens kwaliteit. Met speciale dank aan Hans en zijn medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sylvia op zondag 31 jan 2021 21
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij te Wildt. Geholpen door Maurice, klantvriendelijk en klantgericht, meedenken, mogelijkheden aangeven en vooral de beslissing aan de klant laten. Wij zijn verschillende keren geweest. Keuken is geplaatst. er was een tegenvaller maar deze is zeer goed en klantvriendelijk opgelost. We zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder aan te bevelen”
Door Jan van Dijkhuizen op donderdag 24 okt 2019 19
Door de bouw van een nieuw huis hadden wij ook een nieuwe keuken nodig.
Verschillende keukenbedrijven bezocht en uiteindelijk terecht gekomen bij Dhr te Wildt Sr. Dat klikte direct. Goede adviezen en goede kwaliteit. Wij zijn erg blij met onze keuken en bijkeuken. Later ook nog een Garderobekast besteld bij Dhr Te Wildt Jr. ook daar zeer tevreden over. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Geen vooruitbetalingen zoals bij veel keukenbedrijven en ook vriendelijke en vakkundige monteurs om alles te plaatsen. Een keukenbedrijf om aan te bevelen. Alleen de bloemen die ons door de heer Te Wildt Sr zijn beloofd hebben wij nog niet gezien, maar misschien komen die nog.
Reactie of foto toevoegen
“Missende offerte”
Door T. Borninkhof op zaterdag 21 jul 2018 18
Wij hadden een keuken uitgezocht met kookeiland eind mei 2018. Er zou vervolgens een offerte worden opgesteld van de keuken. Na 2 weken gebeld waar de offerte bleef. Volgens de heer de Wildt jr. zou de offerte binnen week worden opgestuurd naar ons. Helaas hadden wij een week later nog steeds niet de offerte. Nogmaals gebeld en gemaild maar een reactie cq offerte bleef uit. Nog 2 weken later heeft mij vrouw gebeld met een medewerker van het bedrijf. Nogmaals de belofte van het bedrijf dat wij z.s.m. de offerte zouden ontvangen. Maar helaas tot op heden (ca. 4 weken later) nog steeds geen offerte ontvangen. Al met al zeer teleurstellend en onfatsoenlijk. Gaan met een ander keukencentrum verder die wel zaken wil doen en ons netjes behandelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Jolanda & Lex Goedhart op donderdag 29 sep 2022 22
Via de positieve ervaringen van collegae bij Hans te Wildt terecht gekomen. Het zijn geen verkopers maar ADVISEURS. Kijkend vanuit jouw belang. De keuken is netjes geplaatst. Ondanks de beroerde tijd qua levering van apparatuur zijn wij altijd netjes geholpen met leen apparatuur. De factuur volgde pas toen alles in orde en geplaatst was ........ waar maak je dat nog mee? Wij kijken met goed en warm gevoel terug. Monta, Jorn, Maurice en Hans bedankt.
REACTIE VAN JOLANDA & LEX GOEDHART
De keuken behorend bij mijn review
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Hans te Wildt Küchen + Wohnen
  Elten, Klosterstr. 1-7, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland, tel +49282892101
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.