Feedback
8,3

Hans te Wildt Küchen + Wohnen

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49282892101 | Klosterstr. 1-7, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hans te Wildt Küchen + Wohnen
Welkom bij Hans te Wildt Keukens en wonen in Emmerich-Elten (vlak over de grens bij Arnhem)
Alternatieven voor Hans te Wildt Küchen + Wohnen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 257 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 31 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Hans te Wildt Küchen + Wohnen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Complimenten”
Door Rik op woensdag 3 mrt 2021 21
Wij hebben in 2018 een keuken geleverd gekregen dat was goed geregeld, verkoper Mauriche heeft ons keurig geholpen. Maar wat ons vooral opviel was de service achteraf. Ze denken met je mee en komen met goede oplossingen. Dat maak je niet vaak mee.

Aanvulling ontvangen 3 maart 2021: Ik had nog wat probleempjes ervaren met de keuken eind vorig jaar en begin dit jaar en dat hebben ze keurig opgelost dat vond ik een compliment waard. Zo staat het ook in de review.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sylvia op zondag 31 jan 2021 21
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij te Wildt. Geholpen door Maurice, klantvriendelijk en klantgericht, meedenken, mogelijkheden aangeven en vooral de beslissing aan de klant laten. Wij zijn verschillende keren geweest. Keuken is geplaatst. er was een tegenvaller maar deze is zeer goed en klantvriendelijk opgelost. We zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door Nick op zaterdag 13 jun 2020 20
Onlangs hebben wij de keuken gekocht bij Hans te Wildt. Wij hebben Maurice Boender als verkoper gehad. Hij denkt tenminste mee over dingen waar andere bedrijven niet aan dachten. Super advies en het plaatsen ging in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder aan te bevelen”
Door Jan van Dijkhuizen op donderdag 24 okt 2019 19
Door de bouw van een nieuw huis hadden wij ook een nieuwe keuken nodig.
Verschillende keukenbedrijven bezocht en uiteindelijk terecht gekomen bij Dhr te Wildt Sr. Dat klikte direct. Goede adviezen en goede kwaliteit. Wij zijn erg blij met onze keuken en bijkeuken. Later ook nog een Garderobekast besteld bij Dhr Te Wildt Jr. ook daar zeer tevreden over. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Geen vooruitbetalingen zoals bij veel keukenbedrijven en ook vriendelijke en vakkundige monteurs om alles te plaatsen. Een keukenbedrijf om aan te bevelen. Alleen de bloemen die ons door de heer Te Wildt Sr zijn beloofd hebben wij nog niet gezien, maar misschien komen die nog.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door combé op zondag 27 jan 2019 19
Wij hebben een gesprek met Hans gehad, en daarna kwam Hans bij ons thuis met een schets. Hierop hebben wij aangegeven om ons te ontzorgen. Dat is gebeurd, alles keurig geplaatst en alles zoals wij het wilde. Kortom, een aanrader, goede service, echt je voelt je weer ouderwets een klant. En ook nog eens kwaliteit. Met speciale dank aan Hans en zijn medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Missende offerte”
Door T. Borninkhof op zaterdag 21 jul 2018 18
Wij hadden een keuken uitgezocht met kookeiland eind mei 2018. Er zou vervolgens een offerte worden opgesteld van de keuken. Na 2 weken gebeld waar de offerte bleef. Volgens de heer de Wildt jr. zou de offerte binnen week worden opgestuurd naar ons. Helaas hadden wij een week later nog steeds niet de offerte. Nogmaals gebeld en gemaild maar een reactie cq offerte bleef uit. Nog 2 weken later heeft mij vrouw gebeld met een medewerker van het bedrijf. Nogmaals de belofte van het bedrijf dat wij z.s.m. de offerte zouden ontvangen. Maar helaas tot op heden (ca. 4 weken later) nog steeds geen offerte ontvangen. Al met al zeer teleurstellend en onfatsoenlijk. Gaan met een ander keukencentrum verder die wel zaken wil doen en ons netjes behandelen.
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Caroliene Wissenburg op zondag 6 nov 2016 16
Een heel fijn eerlijk betrouwbaar familiebedrijf waar we met veel geduld onze keuken hebben uitgezocht. Veel goede ideeen van Jörn te Wildt, waardoor we helemaal tevreden zijn met onze keuken. Ze spreken allemaal Nederlands en ik ze leverden de keuken binnen 3 weken, ontzettend snel en netjes gemonteerd. Een aanrader om je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling komt niet door”
Door Johan Geurds op zondag 13 dec 2015 15
Ander huis gekocht met Siematic keuken erin van Hans de Wildt erin, waarmee door de vorige eigenaar niet zachtzinnig is omgegaan. Hans gebeld, meerdere malen en uiteindelijk is hij komen kijken en zou hij spullen bestellen en het komen repareren, Daarna nog wel 10x gebeld en gemaild naar Hans. Iedere keer was het is nog niet besteld, maar doe ik meteen. Helaas ruim 6 maanden later nog geen reactie. Helaas moet ik constateren dat de belofte van Hans niets waard is.
Reactie of foto toevoegen
“Hans te Wildt Küchen + Wohnen”
Door H.verheijen op zondag 3 mei 2015 15
tijdens ons eerste gesprek bij Jorn van te wildt keukens hadden wij onze ideeën mee gebracht ,helaas bleven er weinig van over toen Jorn zijn visie hier op los liet . Na diverse keukens bekeken te hebben,ook in Nederland waar iedere verkoper onze idieen prachtig vond (verkoop praat ), in praktijk na een model gemaakt te hebben bleek het inderdaad niet te staan . en had Jorn toch gelijk! kwestie van goed mee denken en vakmanschap en niet alleen een verkoop praatje uiteindelijk na een goede deal besteld ! en niet zoals in NL een belachelijke prijs en dan in 5 min 10.000 euro zakken en volgens afspraak keurig en optijd geleverd .
met de gedacht in het achterhoofd dat er altijd wat mis gaat bij een keuken ,bleek het toch anders te kunnen .goede monteurs en aardige gasten. we zijn er heel blij mee ,en kunnen de wildt keukens absoluut aanraden .je krijgt het echt niet voor weinig maar wel voor een eerlijke Prijs .
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hans te Wildt Küchen + Wohnen
aElten , Klosterstr. 1-7, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland, tel +49 28 28 92 101
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.