Feedback
6,0

Wuyts BV

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 040-2423232 | Tarasconweg 9, 5627 GB Eindhoven
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wuyts BV
Wuyts BV is al sinds 1978 actief in de tegelbranche. In onze showroom van bijna 500m² hebben we een grote collectie van tegels van verschillende merken en vele bekende sanitairmerken.
Alternatieven voor Wuyts BV
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,5 uit 32 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Wuyts BV. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet vriendelijk”
Door Debbie Sleegers op woensdag 13 jan 2016 16
Slecht en onvriendelijk bedrijf. We hebben door Wuyts vloertegels en wandtegels in wc en badkamer laten plaatsen. De vloertegels liggen ongelijk en sluiten niet op elkaar aan. Hiervoor heb ik meteen na plaatsing telefonisch contact met ze opgenomen, maar hier konden ze niets aan doen? Verder onenigheid gehad over de offerte en dan wordt je ronduit onbeschoft behandeld en wordt er gelogen over dingen die besproken zijn. Ik heb een erg slecht gevoel aan Wuyts overgehouden en hoe ze met klanten en afspraken omgaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels besteld moet nog geleverd worden”
Door Tessa en Ivan Visic op maandag 10 jul 2017 17
Wij zijn heel tevreden, vriendelijk geholpen, goed advies en snel een offerte die heel erg mee viel qua prijs voor de tegel die we wilden hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet beter”
Door Pien op dinsdag 13 feb 2018 18
Ruime keuze, eerlijk advies over wat wel kan en wat niet kan. Duidelijke offerte, no nonsense bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht en mee gezocht, en last but not least....goeie koffie :) Tegels perfect gelegd, kranen en douchescherm keurig geplaatst. Kortom helemaal niets op aan te merken, wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Wuyts BV
Website: www.wuytsbv.nl
aEindhoven , Tarasconweg 9, 5627 GB Eindhoven, tel 040 - 242 32 32
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.