Feedback
9,0

Anovi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.anovikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Anovi Keukens
Anovi Keukens - oog voor de persoon in de keuken
Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs is een jonge naam in de Randstad en onderdeel van de landelijk bekende DB KeukenGroep. Dit familiebedrijf verzorgt al ruim 30 jaar met plezier en passie moderne keukens in alle stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Beleef fijne momenten bij Anovi Keukens
Een bezoek aan Anovi Keukens zult u ervaren als thuiskomen. In een gemoedelijke sfeer wordt u gastvrij ontvangen en zal het u aan niets ontbreken. We doen dit vanuit een oprechte interesse in onze klanten. Het maakt een bezoek aan Anovi Keukens meer dan de moeite waard. Onze fonkelnieuwe showroom heeft een hoog inspiratiegehalte met allerlei stijlen keukens en de nieuwste woontrends die keuken en woonkamer naadloos in elkaar laten overgaan. In een groot Material Center kunt u alle materialen bekijken en voelen. De nieuwste technieken qua apparatuur kunt u werkend proberen. In ons Ergonomie Center vindt u tips en hulpmiddelen om een optimale ergonomie in uw keuken te realiseren. Al onze keukens zijn opgebouwd door trainers en monteurs-in-opleiding van ons unieke, eigen opleidingsinstituut, het DB Vakcollege. Anovi Keukens zit bewust niet op een meubelboulevard waar andere keukenzaken zwaar vertegenwoordigd zijn. Dit ondersteunt onze unieke bedrijfsfilosofie. Lees onze beloftes en u begrijpt dat onze kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid en service veruit anders zijn dan de doorsnee keukenzaak. Ook in het traject na de handtekening.

Tijd en rust
Een nieuwe aanpak om klanten te helpen bij de aankoop van een keuken ontlokt veel positieve geluiden in onze regio. Anovi Keukens werkt vanuit het idee dat bezoekers komen met een wens voor advies om hun nieuw keuken vorm te geven. Wij spannen ons tot het uiterste in om u zodanig van advies te voorzien dat aan al uw wensen wordt voldaan en eventuele beperkingen worden vertaald naar oplossingen. Dit alles binnen budget en gericht op uw persoonlijke situatie. Onze klanten geven aan dat ze deze benadering nog niet eerder zo hebben meegemaakt.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar zoveel mogelijk met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Anovi Keukens.
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Anovi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 16 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: montage, prijs, service
“Hele fijne partij om zaken mee te doen”
Door Peter op vrijdag 22 jul 2022 22
Nieuwe keuken gekocht bij Anovi. Erg tevreden. De service was goed, er was persoonlijk contact en er werd goed meegedacht bij de inrichting en bij de naleveringen. Hele fijne partij om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Gert op woensdag 20 jul 2022 22
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we bij Anovi terecht. In tegenstelling tot andere keukenleveranciers werd bij Anovi direct vanaf het eerste moment meegedacht met de mogelijkheden van ons budget. Hieruit kwamen een aantal goede adviezen waar we goed mee uit de voeten konden. Ook in de voorbereidende fase van het gereedmaken van de keuken was men behulpzaam, meedenkend en klantvriendelijk.
Het plaatsen tenslotte gebeurde vakkundig en waar nodig was er overleg om het zo goed mogelijk uit te voeren.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Broek Felida op dinsdag 21 jun 2022 22
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Echt een top. Begeleiding gehad met het uitzoeken, wat bij onze wensen pasten. Helaas was er iets kapot gegaan. De magnetron/ oven. Gebeld met de klacht. Echt goed opgepakt, hebben alles verzorgd wat betreft het bellen en mailen, naar de vertegenwoordigers. En een nieuwe gekregen. Kijken dan ook gelijk de keuken na. Echt een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op dinsdag 7 jun 2022 22
Deskundig advies – goede afspraken worden nagekomen. Keuken is goed geleverd incl nazorg voor enkele zaken die niet helemaal goed geinstalleerd werden. Ik zou Anovi iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Creatieve meedenkers”
Door Aart en Lies Eerland-de Groot op zaterdag 28 mei 2022 22
Afspraken worden nagekomen. Prima, meedenkend, advies. Je wordt echt als klant behandeld en men neemt alle tijd voor je. Creatieve meedenkers. Eigen montagepersoneel werkt keurig en deskundig en neemt alle verpakkingsmaterialen gescheiden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige geregeld en duidelijk uitgelegd”
Door R. Boer op zaterdag 16 apr 2022 22
We delen heel graag onze ervaring met Anovi. Niet alleen is de keuken die wij afgelopen december gekregen hebben, boven verwachting, maar dat is de hele ervaring met Anovi. Alles wordt keurig en duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd genomen. Er is ruimte voor overleg, geen druk of ander onprettig verkoop gedoe. Service van verkoop tot aflevering is echt prima. Alle Anovi mensen die we hebben ontmoet waren even hartelijk en klantgericht. Wij hebben oprecht ervaren dat afspraak ook echt afspraak is. Ik zou vanuit onze ervaring willen aangeven dat Anovi een prima overweging als u van plan bent om een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima verlopen”
Door Anita Disco op maandag 14 feb 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Anovi keukens gekocht. Alles prima verlopen. Van de verkoop tot plaatsen van de keuken. Henry gaf onze goede adviezen en er werd veel tijd en aandacht geschonken om een mooie keuken uit te zoeken. De levering en het plaatsen van de keuken verliep soepel en vakkundig. Vriendelijke monteurs die netjes en vakkundig te werk gingen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E Mulder uit Poortugaal op donderdag 21 okt 2021 21
Van begin tot einde perfect geholpen. Adviseur is 5 uur bezig geweest en heeft ons aanvankelijke plan met goede adviezen verbeterd. Nakomende vragen werden goed en tijd beantwoord. Planning was ook goed. Ik heb zelf helaas een keer moeten verzetten, maar ook dat was geen probleem. 2 goede en beleefde monteurs, Wim en Remco, hebben vakwerk geleverd. Binnen 1 dag was de keuken geplaatst omdat ze op mijn verzoek 650u al begonnen en tot 1700u doorgingen.
FOTO VAN E MULDER UIT POORTUGAAL
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Elgershuizen op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaringen zowel in de showroom als bij de montage en oplevering. Laagdrempelig contact, snel antwoord op vragen. Keuken van prachtkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Wim en Ada van den Bogerd op vrijdag 8 okt 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Anovi gekocht, en zijn daar heel goed geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk was. Duidelijk en transparant. Alles verliep volgens afspraak helemaal super!!!
FOTO VAN WIM EN ADA VAN DEN BOGERD
+ Toon extra foto van Wim en Ada van den Bogerd
Reactie of foto toevoegen
“Fijne, beleefde en behulpzame mensen”
Door A. Kruijdenberg op woensdag 22 sep 2021 21
Ze denken goed mee en hebben veel kennis in huis. Ze luisteren goed naar de wensen en geven meerdere opties en keuzemogelijkheden. Natuurlijk kan er iets misgaan maar dat lossen ze netjes op. Er werken daar fijne mensen, beleefd, vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Baan op dinsdag 30 mrt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Anovi, onze 2e keuken inmiddels en opnieuw erg tevreden over de begeleiding bij aankoop, service en plaatsen. Alles erg goed geregeld, we werden ook vooraf goed geïnformeerd over alles. Keuken in 1 keer goed afgeleverd en compleet. Zelfs na een paar maanden, toen al een groot gedeelte van de keuken besteld was, konden we nog een belangrijk item wijzigen: van een losse oven en inductieplaat naar een inductiefornuis, erg blij mee!
FOTO VAN ANNE BAAN
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer stipt”
Door Maarten en Rien Hocque op zaterdag 12 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken na 28 jaar vervangen. We kwamen via internet terecht bij Anovi in Berkel Rodenreijs. De zaak was nog maar net open. We hebben daar onze keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. Men volgt het hele proces van uitzoeken, kopen en uiteindelijk de montage. Men komt alle afspraken zeer stipt na. Zijn klantvriendelijk en hebben professionele monteurs die zeer zorgvuldig te werk gaan. We zijn heel blij met deze aankoop en genieten vanaf het begin van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles soepel verlopen”
Door Henk Doornbos op zaterdag 14 nov 2020 20
Vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke montage is alles soepel verlopen. Henry heeft ons op een prettige en transparante manier begeleid in het kiezen van de keuken. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Anovi gebruikt eigen mensen voor de montage wat prettig werkt. Meindert en Marc: dank voor de probleemloze montage!
FOTO VAN HENK DOORNBOS
Probleemloos gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Anovi Keukens
aBerkel en Rodenrijs , Berkelse Poort 7, 2651 JX Berkel en Rodenrijs, tel 010 - 200 43 56
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.