Feedback
9,6

Anovi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.anovikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Anovi Keukens
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Anovi Keukens aan het juiste adres. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.
Ervaringen
Er zijn 55 ervaringen over Anovi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren49 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Goede service”
Door Hans en Tosca van der Vliet op dinsdag 29 aug 2023 23
Wij tot tweemaal buitengewoon geholpen door de monteurs van Anovikeukens. Ondanks de respectabele leeftijd van onze Rotpunkt keuken, 20 jaar, heeft men onze carrouselkast kunnen repareren en een defecte verbinding van een lade naar een front keurig weten te repareren, onze dank daar voor!
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Karel op maandag 19 jun 2023 23
Door prima reviews zijn we bij dit bedrijf (Anovi, Berkel & Rodenrijs) terecht gekomen. Ontvangst was al precies zoals in andere reviews beschreven. Hartelijk, mensgericht maar niet opdringerig. Je kunt dus lekker zelf rondkijken in de showroom. Leuk is dat ook voor klanten in die showroom wordt gekookt. Dan zie je direct wat de apparatuur doet. Wat erg fijn was is de tijd en aandacht die je krijgt. Daarbij deskundige advisering. Alle afspraken zijn volledig nagekomen. Bovendien is er een Klantteam waar je ook na afloop van het traject met al je vragen terecht kunt. Ook de montage van de keuken is uitstekend uitgevoerd. En alle verpakkingsrommel wordt netjes opgehaald. Werkelijk een top bedrijf! Ik ben achteraf dus ook erg blij met de reviews op Qasa, waardoor ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen.
FOTO VAN KAREL
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima verlopen”
Door Anita Disco op maandag 14 feb 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Anovi keukens gekocht. Alles prima verlopen. Van de verkoop tot plaatsen van de keuken. Henry gaf onze goede adviezen en er werd veel tijd en aandacht geschonken om een mooie keuken uit te zoeken. De levering en het plaatsen van de keuken verliep soepel en vakkundig. Vriendelijke monteurs die netjes en vakkundig te werk gingen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door CA van der Meer op dinsdag 2 jan 2024 24
Alle stappen voor het oriënteren, inmeten en plaatsen van een keuken zij heel fijn doorlopen. Ik zou zeker iedereen aanraden om bij Anovi een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door M. Tanis op maandag 20 nov 2023 23
Erg goed geholpen in de showroom, meedenkend en vriendelijk. Keuken is super netjes geplaatst en ook alle nazorg is top geregeld. Prijzen zijn relatief hoog, maar daar krijg je zeker wat voor terug. Een eventuele volgende keuken wordt daar zeker weer gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de prachtige keuken”
Door A.C.R.D.M Kramer op vrijdag 24 nov 2023 23
Van begin tot eind maakt Anovi Keukens de hoge score ( 9.6) waar. Een mooie showroom met een vriendelijke ontvangst. Een attente consulent die met je meedenkt en voor wie niets teveel is. Voor alle vragen is hij bereikbaar met deskundig maar geen opdringerig advies. Heldere informatie die terug te lezen is in je eigen account. Mooie technische tekeningen, die complimenten opleveren van andere professionals. De levering en de plaatsing verliepen heel soepel. In een mum van tijd stonden alle dozen met de keuken op de juiste plaats. Vervolgens gingen vriendelijke en deskundige monteurs aan de slag.En stond alles + korte uitleg in ruim anderhalve dag. Met als resultaat een prachtige keuken, waar ik heel blij mee ben en jaren van kan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door S. Caspers op woensdag 10 jul 2024 24
Al 2x een keuken bij Anovi aangeschaft en beide keren erg tevreden! Al vanaf het eerste moment rond de tafel voelden we ons erg welkom en werd er met ons meegedacht om onze wensen binnen ons budget te passen. De eerste keer was online in de lockdown, er kwam zelfs iemand langs om oliebollen te brengen. De communicatie was erg prettig, als er iets niet op tijd geleverd kon worden werd dit netjes opgelost met een vervangend, tijdelijk product. Ook werd er met andere dingen praktisch meegedacht naar oplossingen. De monteurs waren erg stipt en netjes. De keuken is erg mooi geworden en we zouden iedereen Anovi aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Thomas op woensdag 3 apr 2024 24
Van begin tot eind maakt Anovi Keukens de hoge score waar. Een vriendelijke ontvangst. Een deskundige en attente consulent die met je meedenkt en voor wie niets teveel is. Voor alle vragen is hij bereikbaar met deskundig maar geen opdringerig advies. De levering en de plaatsing verliepen heel soepel. De monteurs zijn vriendelijk en deskundig, alles + korte uitleg en advies stond in 2 dagen zoals afgesproken. Met als resultaat een prachtige keuken, waar wij heel blij mee zijn en iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar veel fouten gemaakt”
Door Peter Vreeswijk op maandag 9 jan 2023 23
Onze keuken is besteld bij Anovi op 13 december 2021. De eerste gesprekken waren veelbelovend en plezierig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd voor gezorgd dat wij (redelijk) binnen ons budget bleven. Ook werd er een speciale persoonlijke website voor ons ingericht waarin wij alle documentatie konden terugvinden, dat was zeker een pluspunt. Op vragen van ons die wij via de mail stelden werd in de regel vlot en adequaat gereageerd. Ook was ons duidelijk welke voorbereidende werkzaamheden moesten worden verricht. De planning was dat de keuken in juni 2022 geplaatst zou worden. We werden ook tijdig geïnformeerd over het feit dat niet alle apparatuur op tijd zou komen vanwege leverproblemen vanuit de leverancier en dat er mee werd gedacht aan een oplossing (zoals het gebruik van tijdelijke leenapparatuur). Voordat de keuken geleverd werd moest de totale aankoopsom worden voldaan. Dat is gebeurd. De keuken is geleverd op 17 juni en op 21 juni geïnstalleerd. Tot dat moment was er geen reden tot klagen. De installatie van de keuken was echter zeer ondermaats uitgevoerd. Zeker 8 punten waren niet in orde, vanaf een aantal kleinere afwerkpunten tot en met een regelrechte prutsafwerking van de afdekplaat onder de oven (via foto's aantoonbaar)! Gelukkig was de reactie van Anovi dat dit niet de manier was waarop zij werkten en dat er direct actie ondernomen zou worden vanuit de Serviceafdeling. En dat is ook gebeurd en daar waren we erg blij mee. Er is toen een nieuwe afspraak gemaakt voor 16 augustus om een aantal punten te herstellen. Een achterwand onder de afzuigkap (Bokmerk) was toen voor de 2e keer verkeerd geleverd (verkeerde maten).
Op 7 september heb ik een update ontvangen dat deze achterwand opnieuw zou worden geleverd in week 37 (medio september). Helaas bleek deze achterwand voor de 3e keer onjuist te zijn, het waren weer de verkeerde maten. Een nieuwe poging is gedaan op 6 oktober. Ook die is mislukt en de achterwand was dus voor de 4e keer verkeerd. Een volgende poging is gedaan op 6 januari 2023 en die is wel gelukt. De 5e geleverde achterwand was wel in orde. Ik heb in bovengenoemde review niet alle details opgenomen. Er zijn de afgelopen maanden veelvuldig monteurs langs geweest om alles te komen meten c.q. te herstellen en installeren. De communicatie met Anovi is tot op heden prima geweest en men is altijd welwillend geweest om alles op te lossen. Ook de monteurs waren altijd heel beleefd en behulpzaam. Dat neemt niet weg dat er veel fouten zijn gemaakt en dat alles veel (te veel) tijd met in totaal dus 13 maanden doorlooptijd heeft geduurd en veel inspanning en stress heeft opgeleverd. Nooit heeft Anovi gesproken over een tegemoetkoming hierover in welke zin dan ook en dat is jammer. Het feit dat ik de huidige score aan de review heb toegekend is aan de ene kant de welwillendheid van Anovi om e.e.a. goed te willen leveren (positief) versus het feit dat er veel fouten c.q. slordigheden in de oplevering hebben gezeten en dat hier ook niets ter compensatie tegen over is gesteld (negatief).
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Broek Felida op dinsdag 21 jun 2022 22
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Echt een top. Begeleiding gehad met het uitzoeken, wat bij onze wensen pasten. Helaas was er iets kapot gegaan. De magnetron/ oven. Gebeld met de klacht. Echt goed opgepakt, hebben alles verzorgd wat betreft het bellen en mailen, naar de vertegenwoordigers. En een nieuwe gekregen. Kijken dan ook gelijk de keuken na. Echt een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door P.Vreugdenhil op zondag 5 mrt 2023 23
Betrouwbaar bedrijf en kwaliteit, ze denken goed mee met oplossingen en monteur ter plekke ook. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen en zijn heel blij met het resultaat.
FOTO VAN P.VREUGDENHIL
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Baan op dinsdag 30 mrt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Anovi, onze 2e keuken inmiddels en opnieuw erg tevreden over de begeleiding bij aankoop, service en plaatsen. Alles erg goed geregeld, we werden ook vooraf goed geïnformeerd over alles. Keuken in 1 keer goed afgeleverd en compleet. Zelfs na een paar maanden, toen al een groot gedeelte van de keuken besteld was, konden we nog een belangrijk item wijzigen: van een losse oven en inductieplaat naar een inductiefornuis, erg blij mee!
FOTO VAN ANNE BAAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Ronald en Poulien Buter op dinsdag 9 jul 2024 24
Eind vorig jaar is onze keuken geplaatst, wij zijn door Anovi keukens bijzonder goed geholpen en van tevoren goed geadviseerd.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD EN POULIEN BUTER
+ Toon extra foto van Ronald en Poulien Buter
+ Toon extra foto van Ronald en Poulien Buter
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Ilona Beeke op maandag 24 jul 2023 23
Vanaf begin worden wensen/mogelijkheden en beschikbaar budget goed afgestemd. Er wordt goed de tijd genomen om alles door te spreken en in de showroom de verschillende mogelijkheden en materialen te tonen. De verkoop is zeer gastvrij en klantvriendelijk. Ook de technische aspecten worden daarna goed beoordeeld. Tot aan de montage van de keuken blijft Anovi goed in contact met de klant en blijft zij de wensen van de klant goed in het oog houden. Complimenten van een zeer tevreden klant.
FOTO VAN ILONA BEEKE
+ Toon extra foto van Ilona Beeke
Reactie of foto toevoegen
“Anovi verdient een enorme pluim”
Door Fam van de Merwe op donderdag 27 jul 2023 23
In het najaar van 2021 zijn wij voor het eerst in contact gekomen met Anovi Keukens. Uiteindelijk is de keuken netjes op tijd in de zomer van 2022 geleverd.
Anovi Keukens heeft enorm met ons mee gedacht over de juiste invulling van de totale ruimte. Wij waren bang dat ons huis te smal zou zijn voor een eiland. Maar door praktisch om te gaan met een aantal werkdieptes hebben we toch een hele mooie keuken met werkeiland. Tijdens het adviesproces zijn we ook op een aantal praktische zaken gewezen wat betreft de afzuiging en kookplaat. De verkoper heeft ook goed laten zien wat het effect van een aantal keuzes is. Zo hebben wij uiteindelijk niet gekozen voor een Quooker omdat we met onze kookplaat ook heel snel water kunnen laten koken. Wij hebben bij geen andere zaak zoveel aandacht ervaren voor onze wensen en vraagstukken. Daarnaast is de keuken ook heel netjes gemonteerd door de monteurs van Anovi Keukens. Goed ook om te ervaren dat je een jaar na levering gebeld wordt om te vragen of alles nog steeds naar wens is. Wat ons betreft verdiend Anovi Keukens een enorme pluim voor hun manier van werken! Voor ons is dit zeker een aanrader voor onze vrienden en familie. Daarnaast zullen ook wij als we weer na moeten denken over een keuken terug keren bij Anovi keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Diana de Jong op zondag 10 mrt 2024 24
Heel erg blij met onze nieuwe keuken. We zijn erg goed geholpen in de showroom en alles klopte precies zoals op de tekening. De samenwerking met Pieter Kok de aannemer verliep ook vlekkeloos. Alles precies op elkaar afgestemd. De monteurs waren vakmensen. De keuken was in 2 dagen gereed. Precies zoals het moest zijn. We raden Anovi zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carin van Schaick op woensdag 8 mei 2024 24
Wij hebben een volledige keuken gekocht met inbouwapparatuur.
FOTO VAN CARIN VAN SCHAICK
+ Toon extra foto van Carin van Schaick
+ Toon extra foto van Carin van Schaick
Reactie of foto toevoegen
“Fijne, beleefde en behulpzame mensen”
Door A. Kruijdenberg op woensdag 22 sep 2021 21
Ze denken goed mee en hebben veel kennis in huis. Ze luisteren goed naar de wensen en geven meerdere opties en keuzemogelijkheden. Natuurlijk kan er iets misgaan maar dat lossen ze netjes op. Er werken daar fijne mensen, beleefd, vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Janneke op dinsdag 18 okt 2022 22
Prima, goed geholpen, de verkoopster nam alle tijd om de opties te bekijken en verschillende 3D tekeningen te maken. Goed kleuradvies muur en keuken, zodat het de uitstraling heeft gekregen die ik wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met de keuken”
Door Cora van der Hoeven op maandag 12 feb 2024 24
Wat een vakmensen. Goed advies denken mee werken mee, stucwerk was niet droog, konden de montage met 1 week uitstellen. Ik adviseer zeker om bij Anovi een keuken te kopen. Hierbij dank aan het hele team, verkoper planners monteurs. Petje af.
FOTO VAN CORA VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van Cora van der Hoeven
+ Toon extra foto van Cora van der Hoeven
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig bedrijf”
Door Ilse Verouden op dinsdag 2 mei 2023 23
We waren al langer op zoek naar een nieuwe keuken. Na mindere ervaringen bij andere verkopers, bij Anovi meteen onder de indruk van de vriendelijke, geduldige en kundige ontvangst en hulp. En natuurlijk de prachtige showroom! We kregen alle ruimte om opties te bekijken, keuzes te maken en bij te stellen, niks was te veel, geen enkele druk ervaren, ook niet toen we voor de zoveelste keer langs kwamen met twijfels en ideeën. Enorm goed geholpen/geadviseerd (veel dank aan Christiaan en Cornelis) en inmiddels is de keuken vakkundig geplaatst (binnen 2 dagen). Zeer professioneel en prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers, dat in staat is een totaal concept aan te bieden met eigen monteurs, interieuradvies en samenwerking met Middelwatering aannemer. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echte aanrader!
FOTO VAN ILSE VEROUDEN
+ Toon extra foto van Ilse Verouden
+ Toon extra foto van Ilse Verouden
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en goede nazorg”
Door Rob en Janne op zaterdag 19 nov 2022 22
Prima ondersteuning bij de keuze van de keuken en de apparatuur. Alles verliep volgens planning. Perfecte installatie, goede service en goede nazorg. Aan te bevelen voor wie een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Gert op woensdag 20 jul 2022 22
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we bij Anovi terecht. In tegenstelling tot andere keukenleveranciers werd bij Anovi direct vanaf het eerste moment meegedacht met de mogelijkheden van ons budget. Hieruit kwamen een aantal goede adviezen waar we goed mee uit de voeten konden. Ook in de voorbereidende fase van het gereedmaken van de keuken was men behulpzaam, meedenkend en klantvriendelijk.
Het plaatsen tenslotte gebeurde vakkundig en waar nodig was er overleg om het zo goed mogelijk uit te voeren.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Donald en Sylvia Hermes op woensdag 27 sep 2023 23
Alle vooroordelen over keuken verkoop worden hier 100% te niet gedaan. Vanaf de eerste afspraak duidelijkheid over alles, onze verkoper bleef alle afspraken adviseren en liet ons als klant kiezen want een resultaat heeft opgeleverd waar we super blij mee zijn. De kernwaarden die aan worden gegeven van Anovi klopten bij ons in zijn geheel. Oprechte eerlijke verkoop, en uitstekende service, een aantal kleine zaken worden direct behandeld en daar waar mogelijk zsm opgelost. Wij raden een ieder aan om gewoon eens binnen te lopen en zelf die ervaring op te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam. C. Nederlof op dinsdag 26 mrt 2024 24
Hebben in februari j.l. een nieuwe keuken laten plaatsen, er waren een aantal kleine dingen vergeten meegeleverd te worden: Een handvat, ontluchtingsrooster van de koelkast en het filtersysteem van de afzuigkap. Na jaren lange ervaring met DB waren wij dat niet gewend. Nu 26 maart zijn de laatste dingen naar alle tevredenheid opgelost. De ervaring met Pieter Kok (middelwatering bouw) was perfect.
REACTIE VAN M. NEDERLOF
In één woord perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Elgershuizen op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaringen zowel in de showroom als bij de montage en oplevering. Laagdrempelig contact, snel antwoord op vragen. Keuken van prachtkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Montage zeer matig”
Door C. Wouters op maandag 10 jun 2024 24
Verkoop, afspraken, levering allemaal ok. Montage zeer matig. Uiteindelijk alles goed gekomen maar daar was wel het nodige toezicht en overleg voor nodig.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Wim en Ada van den Bogerd op vrijdag 8 okt 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Anovi gekocht, en zijn daar heel goed geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk was. Duidelijk en transparant. Alles verliep volgens afspraak helemaal super!!!
FOTO VAN WIM EN ADA VAN DEN BOGERD
+ Toon extra foto van Wim en Ada van den Bogerd
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op dinsdag 7 jun 2022 22
Deskundig advies – goede afspraken worden nagekomen. Keuken is goed geleverd incl nazorg voor enkele zaken die niet helemaal goed geinstalleerd werden. Ik zou Anovi iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Arie Valk op maandag 24 okt 2022 22
Wat was wijsheid, keuken laten renoveren of een nieuwe keuken laten installeren. We hebben daarom contact gezocht met Anovi Keukens, daarop is de heer Henry Boogaard naar ons adres gekomen om ons geheel vrijblijvend te adviseren. Renovatie zou aardig wat geld kosten en het bleef dan nog steeds een bejaarde keuken. Uitnodiging aangenomen om naar Berkel en Rodenrijs te komen om naar een eventuele nieuwe keuken te komen kijken. We moeten zeggen dat de informatie en uitleg van de heer Boogaard uiterst waardevol was. Er is uiteindelijk een nieuwe keuken samengesteld en bij elk onderdeel waar wij vragen over hadden of ons niet goed konden voorstellen hoe het eruit zag, konden we direct het gevraagde in de showroom bekijken. Tijdens het uitzoeken speelde tijd geen rol, alles werd zorgvuldig vastgelegd zodat we direct konden zien wat we uitgegeven hadden. Onderhandelen hoefde niet want we kregen direct een concurrerende beste prijs. Toen kwam het op het afleveren aan, afspraak gemaakt en uiteraard op de afgesproken datum werd de keuken geleverd, een "9+ service". Door omstandigheden waar we beide geen schuld aan hadden was het aanrechtblad niet wat het moest zijn. Daar werd geen punt van gemaakt want de leuze van Anovi Keukens is "doen zoals beloofd". En dat hebben ze dan ook meer dan waar gemaakt. Niet alleen vanuit de showroom maar ook de keuken installateurs waren vaklieden en uiterst beleefd, daar kan een bedrijf trots op zijn. We hopen nog lang van deze keuken te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuw aanrechtblad en een Quooker”
Door Alex Ivens op vrijdag 5 mei 2023 23
We gingen eerst even informeren over vervanging aanrechtblad en evt. Quooker maar werden zo goed geholpen door Leonie dat we, na een nette offerte met eerlijke prijzen de aankoop hebben gedaan, afgelopen week heeft de monteur Tim prachtig werk afgeleverd en hij was ook erg klantvriendelijk, gewoon TOP !!
Reactie of foto toevoegen
“Alles soepel verlopen”
Door Henk Doornbos op zaterdag 14 nov 2020 20
Vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke montage is alles soepel verlopen. Henry heeft ons op een prettige en transparante manier begeleid in het kiezen van de keuken. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Anovi gebruikt eigen mensen voor de montage wat prettig werkt. Meindert en Marc: dank voor de probleemloze montage!
FOTO VAN HENK DOORNBOS
Probleemloos gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Henk en Henrike Adams op woensdag 6 dec 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Anovi. We zijn heel fijn en deskundig geadviseerd in de showroom. De keuze is groot zodat we echt onze keuken konden samenstellen die we voor ogen hadden. De monteurs en de service zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige geregeld en duidelijk uitgelegd”
Door R. Boer op zaterdag 16 apr 2022 22
We delen heel graag onze ervaring met Anovi. Niet alleen is de keuken die wij afgelopen december gekregen hebben, boven verwachting, maar dat is de hele ervaring met Anovi. Alles wordt keurig en duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd genomen. Er is ruimte voor overleg, geen druk of ander onprettig verkoop gedoe. Service van verkoop tot aflevering is echt prima. Alle Anovi mensen die we hebben ontmoet waren even hartelijk en klantgericht. Wij hebben oprecht ervaren dat afspraak ook echt afspraak is. Ik zou vanuit onze ervaring willen aangeven dat Anovi een prima overweging als u van plan bent om een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Vermeulen op maandag 13 feb 2023 23
De monteurs hebben super netjes gewerkt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen! Dit is de tweede showroom keuken die wij hebben aangeschaft en beide keren zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“De mooiste keuken”
Door Fam van Vliet op dinsdag 23 mei 2023 23
Mooie showroom, leuke sfeer en alle tijd om de mooiste keuken uit te zoeken. Er wordt goed meegedacht. Uiteindelijk is de keuken geplaatst, vakkundig, netjes en alles zonder problemen. Wij kunnen er weer jaren tegen met een prachtige keuken.
FOTO VAN FAM VAN VLIET
+ Toon extra foto van Fam van Vliet
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne partij om zaken mee te doen”
Door Peter op vrijdag 22 jul 2022 22
Nieuwe keuken gekocht bij Anovi. Erg tevreden. De service was goed, er was persoonlijk contact en er werd goed meegedacht bij de inrichting en bij de naleveringen. Hele fijne partij om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Monique Daams op woensdag 12 jul 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van en plaatsing van onze keuken. De hele nette en kundige monteur Ruben heeft het keurig gedaan! Wij zullen zeker anderen Anovi aanraden om een keuken te kopen.
FOTO VAN MONIQUE DAAMS
+ Toon extra foto van Monique Daams
+ Toon extra foto van Monique Daams
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt buitengewoon goed en eerlijk geregeld”
Door Fam. Steenwijk op vrijdag 28 okt 2022 22
Recent is onze keuken geplaatst. Al bij het uitdenken van onze 'droomkeuken' werd er met ons meegedacht, wij hadden immers niet alledaagse wensen. Het motto 'Doen zoals is beloofd' hebben alle medewerkers van Anovi, van verkoper tot monteur en iedereen er tussenin, in de praktijk gebracht! Als er 'problemen' ontstonden, werden ze op een acceptabele wijze opgelost. Van begin tot eind werd alles buitengewoon goed en eerlijk geregeld! Wij wisten precies waar we aan toe waren. Een service op topniveau! Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. STEENWIJK
+ Toon extra foto van Fam. Steenwijk
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Ruud op maandag 20 mrt 2023 23
Een prettige ervaring met de aankoop van onze keuken. Vanaf de verkoper tot aan het opruimen van de rommel na het plaatsen van de keuken. Duidelijke communicatie. Het hele traject is gelopen volgens afspraak. Zeker een aanrader. Ga zo door.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Aernout Notenboom op zaterdag 12 nov 2022 22
Allereerst het informatieve gesprek, vervolgens de keuze en vooral de begeleiding daarbij, het meedenken en het verder uitwerken waar we beiden bij waren, het werd een keuken helemaal op maat gemaakt, was vrij lastig omdat het een huis was dat was gebouwd in 1996, maar vrijwel in de stijl van 1936, daar paste deze voor de buitenwereld standaard keuken met de stijl van 1936 perfect bij, daarna kwamen de facturen, werden duidelijk met ons doorgenomen, geen onverwachte verrassingen, daarna volgde een mooie duidelijke ontwerptekening en als volgende exact volgend de afspraak op datum het verwijderen van de oude keuken, geen krasje op en in de ruimte voor de nieuwe keuken, en dan tenslotte het plaatsen van de nieuwe keuken, prima afgewerkte en volgens mijn voorkeuren uitgevoerde installaties, eenzame klasse, volgens mij heb ik een mooier passende keuken dan een minister of vorst!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Tim de Jong op zondag 25 jun 2023 23
We hebben onze keuken bij Anovi gekocht. Na eerder bij andere winkels langs geweest te zijn werden we bij Anovi heel erg goed en netjes ontvangen door Leonie. Er werd geen druk op ons gelegd om te beslissen en ook de prijs was wat het was, geen onderhandelingen nodig zoals bij de andere zaken wat wij heel erg fijn vonden. Er was heel veel kennis, we konden alles zien en er werd heel erg goed meegedacht met ons. Nadat we de beslissing hadden genomen om bij Anovi onze keuken te kopen werden we door het klantteam goed op de hoogte gehouden van alle data, (technische) tekeningen en wat er nog gedaan moest worden. Bij de uiteindelijke montage verliep alles perfect en werd er heel erg netjes en vriendelijk gewerkt! De apparatuur en de kwaliteit van de kastjes is buitengewoon goed. We zijn kortom heel erg tevreden en zijn blij dat we de keuze voor Anovi hebben genomen. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne ervaring”
Door Van Wingerden op maandag 3 jul 2023 23
Hele fijne ervaring om hier een keuken te kopen, niet opdringerig, en er wordt goed mee gedacht.
FOTO VAN VAN WINGERDEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door fam. Bron op vrijdag 7 jul 2023 23
Het was een goede verkoper zonder op te dringen. Dat was erg fijn dat er niet wordt verplicht of opgedrongen. De service was super goed, en alles goed geregeld zoals de planning en zeker de monteurs top. Mooie keuken en we hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het resultaat”
Door S. Taslim op maandag 5 jun 2023 23
Onlangs is mijn keuken geplaatst. Van begin tot het eind verliep alles soepel en erg prettig: fijne ontvangst in de showroom, deskundig advies, mooi passend ontwerp, geduldig/ niet opdringerig, goede planning en communicatie, nette levering en keurige montage. De prijzen/ offertes zijn transparant. Alle medewerkers die mij geholpen hebben zijn vriendelijk en kundig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat: het is zoals ik het voor ogen had. Super! Ik raad Anovi ten zeerste aan!
FOTO VAN S. TASLIM
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mart Hijnen op dinsdag 19 sep 2023 23
Van start bekijken keukens tot aan levering en montage keuken perfect verlopen.
Geen restpunten en keuken compleet waterpas opgeleverd zonder beschadigingen. Compliment aan Cornelis, vestiging Berkel, en monteur Pieter V. Voor het zeer prettige contact en vakbekwame installeren van de keuken. Mensen Anovi beveel ik van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en zorgvuldige plaatsing”
Door E. Draijer op woensdag 22 feb 2023 23
Vanaf het begin was het duidelijk waar we aan toe waren. Een goed advies binnen ons budget. Meedenken in wat nodig is en niet het duurste willen verkopen! Communicatie is duidelijk. Het plaatsen is erg zorgvuldig gedaan. Fijne mannen en werken schoon en zorgvuldig. Kortom: ze doen zoals beloofd!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer stipt”
Door Maarten en Rien Hocque op zaterdag 12 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken na 28 jaar vervangen. We kwamen via internet terecht bij Anovi in Berkel Rodenreijs. De zaak was nog maar net open. We hebben daar onze keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. Men volgt het hele proces van uitzoeken, kopen en uiteindelijk de montage. Men komt alle afspraken zeer stipt na. Zijn klantvriendelijk en hebben professionele monteurs die zeer zorgvuldig te werk gaan. We zijn heel blij met deze aankoop en genieten vanaf het begin van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door W Van der Lee op zaterdag 15 okt 2022 22
Snelle reactie bij vragen, goed meedenken, perfect afgeleverd, kwalitatief goede en mooi afgewerkte keuken. Zelf montage gedaan alles was compleet. Een onderkast was zijwand gespleten zodat deur niet goed sloot, dit wel tijdelijk kunnen oplossen, na telefonisch contact met anovi direct gereageerd. Met we bestellen voor u een nieuwe corpus. Dit ook via mail en info mijn keuken doorgegeven. Nogmaals een aanrader voor iemand die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door D. Gielen op donderdag 6 apr 2023 23
Samenstellen van de keuken werd zeer zorgvuldig en serieus gedaan. Plaatsen: prettige vakmensen die de keuken keurig hebben geplaatst. Probleempje met plint werd zonder discussie opgelost. De contacten met Anovi waren altijd prettig en klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Nicole Wiericx op vrijdag 5 mei 2023 23
Gastvrije ontvangst bij de showroom. Nemen ruim de tijd om een keuken samen te stellen. Alle afspraken die gemaakt zijn zijn nagekomen. Goed overleg geweest bij eventuele veranderingen. Keuken is netjes geplaatst en Laurens is voor zijn jonge leeftijd een vakman! Denkt in oplossingen, vriendelijk en netjes in contact heel tevreden met het resultaat.
FOTO VAN NICOLE WIERICX
Reactie of foto toevoegen
“Creatieve meedenkers”
Door Aart en Lies Eerland-de Groot op zaterdag 28 mei 2022 22
Afspraken worden nagekomen. Prima, meedenkend, advies. Je wordt echt als klant behandeld en men neemt alle tijd voor je. Creatieve meedenkers. Eigen montagepersoneel werkt keurig en deskundig en neemt alle verpakkingsmaterialen gescheiden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E Mulder uit Poortugaal op donderdag 21 okt 2021 21
Van begin tot einde perfect geholpen. Adviseur is 5 uur bezig geweest en heeft ons aanvankelijke plan met goede adviezen verbeterd. Nakomende vragen werden goed en tijd beantwoord. Planning was ook goed. Ik heb zelf helaas een keer moeten verzetten, maar ook dat was geen probleem. 2 goede en beleefde monteurs, Wim en Remco, hebben vakwerk geleverd. Binnen 1 dag was de keuken geplaatst omdat ze op mijn verzoek 650u al begonnen en tot 1700u doorgingen.
FOTO VAN E MULDER UIT POORTUGAAL
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Anovi Keukens
  Berkel en Rodenrijs, Berkelse Poort 7, 2651 JX Berkel en Rodenrijs, tel 010-2004356
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.