Feedback
8,5

Anovi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.anovikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Anovi Keukens
Sinds juni 2020 is Anovi Keukens in het hart van Berkel en Rodenrijs gevestigd. Deze keukenzaak onderscheidt zich met haar klantcontacten op unieke wijze ten opzichte van diverse keukenwinkels rondom Rotterdam. Bij Anovi Keukens bent u geen nummer en doen we ons best voor een persoonlijke benadering van elke klant. Onze rustige, vriendelijke adviseurs spannen zich tot het uiterste in om al uw persoonlijke wensen te realiseren. Wij komen tegemoet aan de behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid en uitstekende service van keukens in de Randstad. Ook in het traject na-handtekening! Anovi Keukens is de 8ste keukenzaak van de landelijke DB KeukenGroep.

Anovi Keukens, beste keukenzaak Rotterdam
Onze klanttevredenheid van gemiddeld een 9,7 is bijzonder hoog. Dit wordt veroorzaakt door ons “Doen zoals Beloofd’ motto dat al onze medewerkers dagelijks in de praktijk brengen. De vier ijzersterke beloftes vertellen wat u van ons kunt verwachten:
• Direct de beste prijs; afdingen is niet nodig.
• 10 jaar garantie op onze keukenmontage; perfect eindresultaat door onze vakmensen.
• Buitengewoon goed geregeld; afspraken komen we na.
• Service op 9+ niveau; voor én na de handtekening.

Ervaar zelf hoe plezierig ons bedrijf is. Kom vrijblijvend langs.

Unieke keukenzaak in Berkel en Rodenrijs
Anovi Keukens ligt centraal tussen de grote steden van de Randstad, op een zichtlocatie aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs. Ons moederbedrijf DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep) onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers. Ooit is DB KeukenGroep ontstaan in 1991 rond het idee dat probleemloze montage begint bij de verkoop. Oprichter en algemeen directeur Arjan van Dijke baalde ervan dat hij als zzp keukenmonteur altijd de problemen moest oplossen die voorkomen hadden kunnen worden tijdens de verkoop. Dit kan beter, dacht hij. Probleemloze montage begint bij de verkoop! Zo startte Arjan zijn eigen keukenbedrijf onder de naam Ardi Keukens in Sint-Annaland, eerst nog zonder showroom, maar in 1995 met een keukenshowroom. Het bedrijf verwerft zich goede naam vanwege scherpe prijzen en haar snelle en uitstekende service, en zo groeit DB KeukenGroep gestaag verder en worden meer vestigingen geopend. Van Goes, Sint-Annaland, Utrecht, Haarlem, Kesteren, Nunspeet, Rijssen tot nu ook in Berkel en Rodenrijs.

Enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs. Lees de talrijke klantervaringen en doe nieuwe ideeën op. Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze zeven andere vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Anovi Keukens.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Anovi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door E Mulder uit Poortugaal op donderdag 21 okt 2021 21
Van begin tot einde perfect geholpen. Adviseur is 5 uur bezig geweest en heeft ons aanvankelijke plan met goede adviezen verbeterd. Nakomende vragen werden goed en tijd beantwoord. Planning was ook goed. Ik heb zelf helaas een keer moeten verzetten, maar ook dat was geen probleem.
2 goede en beleefde monteurs, Wim en Remco, hebben vakwerk geleverd.
Binnen 1 dag was de keuken geplaatst omdat ze op mijn verzoek 650u al begonnen en tot 1700u doorgingen.
FOTO VAN E MULDER UIT POORTUGAAL
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Elgershuizen op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaringen zowel in de showroom als bij de montage en oplevering. Laagdrempelig contact, snel antwoord op vragen. Keuken van prachtkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Wim en Ada van den Bogerd op vrijdag 8 okt 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Anovi gekocht, en zijn daar heel goed geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk was. Duidelijk en transparant. Alles verliep volgens afspraak helemaal super!!!
FOTO VAN WIM EN ADA VAN DEN BOGERD
+ Toon extra foto van Wim en Ada van den Bogerd
Reactie of foto toevoegen
“Fijne, beleefde en behulpzame mensen”
Door A. Kruijdenberg op woensdag 22 sep 2021 21
Ze denken goed mee en hebben veel kennis in huis. Ze luisteren goed naar de wensen en geven meerdere opties en keuzemogelijkheden. Natuurlijk kan er iets misgaan maar dat lossen ze netjes op. Er werken daar fijne mensen, beleefd, vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Baan op dinsdag 30 mrt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Anovi, onze 2e keuken inmiddels en opnieuw erg tevreden over de begeleiding bij aankoop, service en plaatsen. Alles erg goed geregeld, we werden ook vooraf goed geïnformeerd over alles. Keuken in 1 keer goed afgeleverd en compleet. Zelfs na een paar maanden, toen al een groot gedeelte van de keuken besteld was, konden we nog een belangrijk item wijzigen: van een losse oven en inductieplaat naar een inductiefornuis, erg blij mee!
FOTO VAN ANNE BAAN
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer stipt”
Door Maarten en Rien Hocque op zaterdag 12 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken na 28 jaar vervangen. We kwamen via internet terecht bij Anovi in Berkel Rodenreijs. De zaak was nog maar net open. We hebben daar onze keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. Men volgt het hele proces van uitzoeken, kopen en uiteindelijk de montage. Men komt alle afspraken zeer stipt na. Zijn klantvriendelijk en hebben professionele monteurs die zeer zorgvuldig te werk gaan. We zijn heel blij met deze aankoop en genieten vanaf het begin van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles soepel verlopen”
Door Henk Doornbos op zaterdag 14 nov 2020 20
Vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke montage is alles soepel verlopen. Henry heeft ons op een prettige en transparante manier begeleid in het kiezen van de keuken. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Anovi gebruikt eigen mensen voor de montage wat prettig werkt. Meindert en Marc: dank voor de probleemloze montage!
FOTO VAN HENK DOORNBOS
Probleemloos gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Anovi Keukens
aBerkel en Rodenrijs , Berkelse Poort 7, 2651 JX Berkel en Rodenrijs, tel 010 - 200 43 56
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.