Feedback

Anovi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.anovikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Anovi Keukens
Sinds juni 2020 is Anovi Keukens in het hart van Berkel en Rodenrijs gevestigd. Deze keukenzaak onderscheidt zich met haar klantcontacten op unieke wijze ten opzichte van diverse keukenwinkels rondom Rotterdam. Bij Anovi Keukens bent u geen nummer en doen we ons best voor een persoonlijke benadering van elke klant. Onze rustige, vriendelijke adviseurs spannen zich tot het uiterste in om al uw persoonlijke wensen te realiseren. Wij komen tegemoet aan de behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid en uitstekende service van keukens in de Randstad. Ook in het traject na-handtekening! Anovi Keukens is de 8ste keukenzaak van de landelijke DB KeukenGroep.

Anovi Keukens, beste keukenzaak Rotterdam
Onze klanttevredenheid van gemiddeld een 9,7 is bijzonder hoog. Dit wordt veroorzaakt door ons “Doen zoals Beloofd’ motto dat al onze medewerkers dagelijks in de praktijk brengen. De vier ijzersterke beloftes vertellen wat u van ons kunt verwachten:
• Direct de beste prijs; afdingen is niet nodig.
• 10 jaar garantie op onze keukenmontage; perfect eindresultaat door onze vakmensen.
• Buitengewoon goed geregeld; afspraken komen we na.
• Service op 9+ niveau; voor én na de handtekening.

Ervaar zelf hoe plezierig ons bedrijf is. Kom vrijblijvend langs.

Unieke keukenzaak in Berkel en Rodenrijs
Anovi Keukens ligt centraal tussen de grote steden van de Randstad, op een zichtlocatie aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs. Ons moederbedrijf DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep) onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers. Ooit is DB KeukenGroep ontstaan in 1991 rond het idee dat probleemloze montage begint bij de verkoop. Oprichter en algemeen directeur Arjan van Dijke baalde ervan dat hij als zzp keukenmonteur altijd de problemen moest oplossen die voorkomen hadden kunnen worden tijdens de verkoop. Dit kan beter, dacht hij. Probleemloze montage begint bij de verkoop! Zo startte Arjan zijn eigen keukenbedrijf onder de naam Ardi Keukens in Sint-Annaland, eerst nog zonder showroom, maar in 1995 met een keukenshowroom. Het bedrijf verwerft zich goede naam vanwege scherpe prijzen en haar snelle en uitstekende service, en zo groeit DB KeukenGroep gestaag verder en worden meer vestigingen geopend. Van Goes, Sint-Annaland, Utrecht, Haarlem, Kesteren, Nunspeet, Rijssen tot nu ook in Berkel en Rodenrijs.

Enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs. Lees de talrijke klantervaringen en doe nieuwe ideeën op. Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze zeven andere vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Anovi Keukens.
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over Anovi Keukens. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Foto's
Adresgegevens Anovi Keukens
aBerkel en Rodenrijs , Berkelse Poort 7, 2651 JX Berkel en Rodenrijs, tel 010 - 200 43 56
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland